Zobrazit v plné verzi : Colin McRae Rally II
Poslední datum, kdy by měla být hra v PC verzi v prodeji je 1.12.2000
DavidM
taky na něj čekám, kdyby ho někdo měl, tak dejte vědět !
Dobrá stránka o CMR2 je http://www.cmr2.co.uk/
DavidM
výbornej odkaz, alespoň si stáhnu zatím demo, doufám že Colin 2 bude dělat čest svému názvu.
Musím říct, že mě Colin 2 nadchnul, nádherná grafika, s PlayStation se to nedá srovnávat!!
Měl jsem tu čest zahrát si Collina asi před 5 dněma a musím říct,že jsem ještě nehrál lešpí rally než je collin2,protože je fakt super ať už po grafický stránce nebu po stránce jízdních vlastností.tak jsem si ho chtěl vypálit a ono prt prostě to nešlo a neje to spustit ani ve virtual drive.Tak bych chtěl někoho požádat jestli by mi trochu neporadil díky
Už si to rozchodil Tomáši?
Colin2 je skvělá hra. Nemáte někdo zkušenosti s nastavením auta na Francii, mám problémy dojet do první šestky
Marty měl jsem podobný problém a nejvíc mi pomohlo dát menší senzitivitu řízení o jeden nebo dva dílky!
Tomáši
mám pro tebe řešení.
Zkopíruj si z CD z adresáře razor9110 soubor cmr2.exe do adresáře kam jsi hru nainstaloval.
Jde to také pustit přímo otevřením tohoto souboru na CD.
Tomáši
mám pro tebe řešení.
Zkopíruj si z CD z adresáře razor9110 soubor cmr2.exe do adresáře kam jsi hru nainstaloval.
Tomáši
mám pro tebe řešení.
Francii jsem vyhrál i v expertu,dal jsem kratší převodovku(je to tam samej "vingl",takže je potřeba,aby auto rychle vypálilo ze zatáčky) a celý auto jsem pomocí tlumičů snížil co nejníže.Taky je potřeba sledovat počasí,na déšť je potřeba vyměnit gumy ze suchých za mokré,jinak se hodně strácí.
Jak jsi se dostal na obtížnost expert, někde jsem se dočetl, že musíš vyhrát šampionát na střední obtížnosti
Samozřejmě,že nejdříve musíš vyhrát šampionát v intermediate,teprve potom se ti otevře šampionát v expertu.V expertu je to strašná palba,tam musíš mít na každou RZ suprově připravený auto,nesmíš udělat ani nejmenší chybičku,jinak se můžeš s titulem rozloučit.Podařilo se mě vyhrát všechny soutěže kromě Finska a Safari,kde jsem byl druhej,takže mě titul neuniknul(škoda,že je to jenom hra).
goodspeed
22.01.2001, 07:49
textury. nevite, co vsechno se musi zmeni, aby mi auto jezdilo s jinou texturou? menil jsem si soubor body, ale to nestacilo. stahnul jsem si z netu nejake jine auticka a z 5ti mi chodi jen jedno a navic ne v arcade. vypada to, ze to taha porad z cd i pri full instalaci.
Prosím vás jak mám nastavit auto na itálii. Jezdím obtížnost intermediate a dostávám strašně na *****. Ostatný rally jsou v pohodě, ale tahle? Nevim jak se přes ní dostanu.
Pro Malamuta:
Já se k ježdění moc nedostanu, takže nemám šanci testovat jednotlivá nastavení na všechny tratě. Mohl bys napsat ty tvoje? Později bychom mohli diskutovat jestli mi vyhovují nebo co bych nastavil jinak.
Díky!
Upravil - Michal 24 Jan 2001 13:50:08
Jiří Dokulil
24.01.2001, 14:27
Moje hodnocení všech soutěží (charakter trati, apod.):
Finsko 70%
Řecko 95%
Corsica 85%
Švédsko 95%
Austrálie 90%
Kenya 70%
San Remo 95%
Velká Británie 95%
pro Michala:
jasně,to není žádnej problém,třeba na asfaltovou soutěž dávám slicky(někdy se v počasí ukáže déšť,tak musíš dát "mokrý"gumy),auto snížím co nejníž,dávám o 1 dílek kratší převodovku,na vytočenou šestku se tam moc nejede,spíš je potřeba,aby to auto rychle zrychlilo, diferenciály nechám na asfalt bejt,to střední nastavení je tak akorát,dobrá věc je ta agresivita brzd,to si dávam na plno,to potom můžeš brzdit o kus dál než normálně,ale zase ty brzdy hrozně odcházej,musíš je po každý RZ opravovat,taky ti pomůže dát si větší senzitivitu řízení(o jeden až dva dílky),auto rychlejc reaguje a zatáčí,ale musíš si na to zvyknout.
quote:
pro Michala:
jasně,to není žádnej problém,třeba na asfaltovou soutěž dávám slicky(někdy se v počasí ukáže déšť,tak musíš dát "mokrý"gumy),auto snížím co nejníž,dávám o 1 dílek kratší převodovku,na vytočenou šestku se tam moc nejede,spíš je potřeba,aby to auto rychle zrychlilo, diferenciály nechám na asfalt bejt,to střední nastavení je tak akorát,dobrá věc je ta agresivita brzd,to si dávam na plno,to potom můžeš brzdit o kus dál než normálně,ale zase ty brzdy hrozně odcházej,musíš je po každý RZ opravovat,taky ti pomůže dát si větší senzitivitu řízení(o jeden až dva dílky),auto rychlejc reaguje a zatáčí,ale musíš si na to zvyknout.
Dávám uplně stejný nastavení, jenom diferencial nastavuji aby zabíral víc předek - auto je míň neklidný.
Jak nastavujete na Švédsko?
Nami
Díky za tipy chlapi. Minulý pátek jsem byl jezdit od 19:00 - 24:00! Poprvé jsem jezdil s volantem. Musíte to zkusit, je to super. Časy jsem sice jezdil horší než na klávesy, ale stejně to stojí za to.
K tomu nastavení: Na Korsiku jsem si musel dát naopak méně senzitivní řízení, jinak jsem se hrozně motal. Myslíte, že je to spíše nezvyk? (Nebo návyk..? :-))
S volnatem je to bomba.Sice je člověk zhruba o 3-5 sec(aspoň zpočátku)na RZ pomalejší,ale pocit několikanásobně lepší.Škoda že ve hře Codemasters nechal tu blbost že musíš bejt pořád do první šestky.Taky mě štve že nejsou reálný jména jezdců.Ale to možná někdo brzo vyřeší.Jestli o tom někdo víte nahoďte na to link.
Program na vlozeni reálných jmen jezdců je na (http://www.colinmcrae2.de/index.php3?page=driveredit)
Posledni tri nastav o dve dopredu, sniz to na max a si v pohode.
Na Švédsko jsem auto hodně zvedl, skoro na maximum a hnal jsem si jenom zadní kola. Chtělo to naučit se to správně před zatáčkou rozhodit. Ale naučit se to dá. Brzdy jsem nechal jak byly a řízení si nastavuji co nejcitlivější na všechny tratě. V intermediate jsem neměl problem a docela jsem je obkládal.
Na asfalty je to obráceně. Tam jsem si auto udělal zase nedotáčivý jak Feldu. Nahrnul jsem si všechnu sílu motoru na předek a zároveň jsem ho i mírně přebrzdil. Auto co nejnižší podvozek a agresivita brzd skoro na maximum. Na vodě to chtělo ubrat na brzdách, tlak na brzdy na všechny kola stejně a mírně ubrat na rozložení sil na nápravy tzn asi 75% předek. Když se pak v zatáčce projevila nedotáčivost a auto mělo tendenci jít pryč ze silnice, stačilo jen ubrat a hlavně se nebát točit volantem. Ty gumy se fakt zakousnou. Podotýkám že jezdím s volantem.
Ještě k asfaltu. Netahat ručku. Nemá to smysl, všude je dost místa, aby auto zatočilo na dvojku. Z jedničky to hrozně gumuje a nikam nejede.......
Možná to dělá jenom mě, ale když jedu s manuálním řazením tak na každé speciálce (paralelní vložka) mám problémy s řazením (občas to nezařadí) Přitom syn (9) jezdí automat a nemá problém. Nebejt jeho, nemáme jediný bonusový auto.:-)))))
Ondro pozor abys nepochytil návyky z Colina a potom neměl problémy v opravdovém soutěžáku :-) !!
quote:
Ondro pozor abys nepochytil návyky z Colina a potom neměl problémy v opravdovém soutěžáku :-) !!
Z toho strach nemám Michale. Na počítači ta rána ani nebolí, ani nestojí žádný peníze.
Já normálně jezdím opatrně:-))))))
Nemohl by jste my někdo poradit,jak mám vložit do CMR2 textury? stáhnul jsem si asi 3 a ani jedna my nešla?Prosím poradte my
Jen s krajní nechutí jsem se včera po delší době rozhodl jezdit i asfalty, tzn. Korsiku a San Remo. A kupodivu jsem se obě soutěže hned oblíbil. Auto jsem nastavil následovně:
- co nejníže (předposlední okno)
- diff na předposlední na understeer
- brzdy na jedno okna na oversteer a největší tvrdost
- řízení na největší citlivost
U Korsiky jsem řazení nechal uprostřed na San Remo o okno kratší.
Brzy jsem zjistil, že není skoro vůbec potřeba používat brzdy. Pokud jsem pustil ve správnou chvíli plyn, okamžitě šlo auto trochu do smyku a když jsem znovu přidal, auto se hned vyrovná. Tímto jsem svůj osobák zlepšil skoro všude o více než 20sec.!! V intermediate na SanRemu jsem v pohodě držel krok s první trojicí. Jezdím s volantem, automatické řazení.
Upravil - Michal 22 Feb 2001 14:32:09
Jsem úplný začátečník, takže prosím o pár rad. Jak ovládáte auto na klávesnici? Řídíte jednou rukou, nebo dvěma? Které klávesy používáte? Jaký typ pohledu na auto a trať?
Díky moc.
Když jsem jezdil na klávesnici, tak následovně:
1.vždy automatická převodovka
2.pohled ze zadu na auto
3.klávesy:D-plyn, C-brzdy, N-doleva, M-doprava, MEZERA-ručák.
Ale určitě si pořiď volant! Stojí to opravdu za to!
Jiří Dokulil
07.03.2001, 12:51
Co se týče aut tak se mi nejvíce líbí Focus, ale jezdím s Mitsubishi, které je sice těžší, ale taky moc dobré. Rád jezdím i s Peugeotem a Subaru (od té doby co jsme na ně dali textury jsou Peugeot i Subaru ještě hezčí). Seat a Corolla se mi moc nelíbí.
Co se týká bonusových aut, tak jde jezdit s Mini Cooperem, s Peugeotem turbo i s Lancií Delta, ale třeba Lancia Stratos nebo MG Metro nejsou vůbec lehce ovladatelné.
Jiří Dokulil
20.03.2001, 14:34
V mistrovství pro experty už jsem vyhrál Corsicu, Švédsko a San Remo. Na střední vyhrávám úplně všechno.
Jestli byl Colin McRae 1 bomba, pak dvojka je absolutni trhak vsecho vsudy. Textury sou vznikajici, jen to subaru mohlo uz mit hvezdicky. Zda se mi, ze je i lepsi hratelnost a sou vychytany ruzny mouchy, jako treba poruchy rizeni, navraty na zacatek stejne trati, ale hlavne... Ty trate uz maji konecne nejakej napad. Corsica neni jen jedna blba skal a pak sraz dolu. Vyrobcum gratuluju.
To už nikdo nejezdí? Dlouho se neobjevili žádné časy.
Máme připravit přehledné tabulky, kde bychom zaznamenávali jednotlivé časy? Pokud o to máte zájem (já jo), tak se ozvěte.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.