Zobrazit v plné verzi : VHS a DVD z rally
novakmir
09.10.2005, 11:54
Mám jen jednu prosbu nebo dotaz - vyšla už nějaká kazeta nebo DVD z letošní Bohemky? Byl jsem měsíc pryč a možná mi něco od FTJ či JNK uniklo...
Nevyšlo. Je ale divné, že barumka už vyšla...
Od FTJ nevím, ale od JNK Studia obě média z Bohemky normálně vyšla!
Upravil - PavKac 09 Oct 2005 13:29:15
novakmir
09.10.2005, 13:29
quote:
Díky,neschází mi za posledních 6 let jediná soutěž vč.rallysprintů,ale na mém oblíbeném "rallyshopu" jsem odkaz na koupi tohoto nosiče nenašel a pokud vím,tak JNK narozdíl od FTJ netové stránky nemá - nebo se mýlím?
hmmm to je slušný . Od koho máš sezonu 2004 od jnk?
novakmir
13.10.2005, 15:27
quote:
Ve valné většině,liberečáci nedělali všechno.
Dneska jsem při cestě z práce objevil u stánku časopis Auto moto sport (asi je to aktuální číslo-nevím, kdy přesně vyšlo), u kterého je jako příloha DVD s historií vozů sk. B. Neviděl to taky někdo a neví, jakou formou je to DVD uděláno, příp. jestli stojí za koupení? Díky
quote:
quote:
Díky,neschází mi za posledních 6 let jediná soutěž vč.rallysprintů,ale na mém oblíbeném "rallyshopu" jsem odkaz na koupi tohoto nosiče nenašel a pokud vím,tak JNK narozdíl od FTJ netové stránky nemá - nebo se mýlím?
Ano, máš pravdu. JNKáčko opravdu svoje stránky nemá. Pokud jim ale zkusíš napsat mail na adresu jnk.studio@volny.cz a toto DVD si objednáš, tak to podle mě nebude žádný problém. Je s nimi totiž super domluva. Nebo si ho můžeš koupit na jakékoliv soutěži, kde mají všechny sestřihy u jednotlivých stánkových prodejců.
quote:
quote:
nechápu ................máš ty dvd od jnk? ......Odkať prosím tě seš?
Ve valné většině,liberečáci nedělali všechno.
sorry sem to nějak špatně napsal máš ty dvd od jnk? ....odkať seš ?
JNK dělá jenom MMČR všechny podniky,pak na konci sezony sestřih celé sezony.
Ze sprintů nedělají žádný podnik,jenom sestřih z celé sezony.
Upravil - bohuš 19 Oct 2005 22:20:51
zkrátka mi de o to že bych chtěl půjčit nebo někde levně sehnat tituly od jnk , když si je nemůžu všechny koupit........mám jen barumku 2004:-(
Petr WRC
20.12.2005, 13:19
Kdo máte co za DVD s rally tématikou, hlavně mě zajímají spíš zahraniční tituly, který u nás jdou těžko sehnat 8-) Třeba od APV Reportages apod. 8-) Pochlubte se a třeba připojte i malou recenzi 8-) Jestli to má cenu objednávat .... 8-)
PetrWRC
http://rally.motorhome.cz/rally/technika/wrc.php
quote:
Dneska jsem při cestě z práce objevil u stánku časopis Auto moto sport (asi je to aktuální číslo-nevím, kdy přesně vyšlo), u kterého je jako příloha DVD s historií vozů sk. B. Neviděl to taky někdo a neví, jakou formou je to DVD uděláno, příp. jestli stojí za koupení? Díky
Je to dělané jako profily jednotlivých aut. Moc pěkné. Doporučuji!!!
[/quote]
Je to dělané jako profily jednotlivých aut. Moc pěkné. Doporučuji!!!
[/quote]
Pokoušel jsem se ten časák stím DVD sehnat ale marně, nebylo by možné přesmažit to a zaslat mi to?? Jsem z Tábora.
Majkl.Sti
20.12.2005, 19:24
Měl bych stejnou prozbu jako MAC. Ale já sem z Domažlic. Uhradím dvd. Díky
quote:
zkrátka mi de o to že bych chtěl půjčit nebo někde levně sehnat tituly od jnk , když si je nemůžu všechny koupit........mám jen barumku 2004:-(
zkus tady www.rallyshop.cz nebo email:jnk.studio@volny.cz
hmmm ale já bych raději levněji :-) nechcete někdo něco čenžnout?
quote: