Zobrazit v plné verzi : Jak dopadne Semperit ?
Pokud odstartují všechna přihlášená WRC, tak tipuji následující pořadí :
1. Raphael SPERRER
2. Franz WITTMANN
3. Emanuelle DATI
4. Manfred STOHL
Je tezke neco takoveho typovat. Dati se podle me tak dopredu nedostane, ani kdyby mel warpjadro. :D A jestli jo, tak bych ho vzal do Skodovky 8D Myslim, ze Sperrer s 206kou by nemel konkurenci ani v pripade startu tovarny.
coolidge
05.11.2001, 10:50
Nechci sýčkovat, ale Dati asi na Semperitu nepojede.
Ano, je podezřelé že se ještě neobjevila žádná tisková zpráva...
A kdo tam tedy pojede?
Říkáté, že Dati ne - to by mně moc nepřekvapilo.
Taky Kuzaj prý nepojede - asi už tomu začínám věřit
Hrdinka - tak tomu jsem přestal věřit už dávno.
Pech - fakt nevím, jestli mám věřit
Ale snad jsou i pozitivní informace: Rakušané snad pojedou všichni, tj. 6x WRC
Z Maďarů myslím aspoň jeden přijede a docela věřím, že to bude Janika Toth. Na rakouském serveru psali, že mu a Sperreovi připravuje vozy tentýž člověk. Skutečně tam bylo zmíněno 2x Peugeot WRC. Doufám, že jsem tomu dobře rozuměl.
Kuchara bych tipoval, že přijede.
Když to tak zhruba sečtu, tak bych řekl 8-10x WRC.
Alespoň tak, ale bude škoda, že nebude komu fandit o absoulutní prvenství v soutěži... (Hrdinka,Pech)
Tim padem to bude slabsi nez Barumka, tedy poradi evropskych rally, co se obsazeni tyce: 1.Deutschland 2.Barum :app:
Nevíte někdo jestli jede Baumschlager?
Ja nevim, proc by jet nemel...
"MUNDL" by měl startovat s číslem 7.
Na rally.cz je uveřejněná startovka, Hrdinka, Dati i Pech tam jsou, stejně jako 2 P206 WRC, hafo Corrol, nějaké Cordoby WRC, cca 12 WRCček, pokud si dobře pamatuji. Škoda že nemám čas, vypadá to na skvělý zážitek!
quote:
Na rally.cz je uveřejněná startovka, Hrdinka, Dati i Pech tam jsou, stejně jako 2 P206 WRC, hafo Corrol, nějaké Cordoby WRC, cca 12 WRCček, pokud si dobře pamatuji. Škoda že nemám čas, vypadá to na skvělý zážitek!
No, nechci být skeptik, ale je nad slunce jasné, že startovka na zmíněném serveru je pouze "SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH". No a ten už je znám tak čtrnáct dnů - takže zcela jistě to není novinka a není to aktuální stav. Viz předpokládaná neúčast Kuzaje, Hrdinky, otazníku nad Datim, apod. I když bych se rád mýlil.
Jo, a co se týká oficiální startovky tak má být umístěna na www stránky Semperitu dnes po 22:00 hod.
A můžu Vám říct ( ve vší skromnosti ), že rakouští fans na české absolutně nemají. Vždyť na jejich fóru jsem nikde nenašel info o tom, kdo už do Waidhofenu dorazil. A vzpomeňte si, jak jsme tady při letošní Barumce postupně doplňovali jména kdo už přijel a koho jsme viděli už trénovat.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.