Gordon
10.12.2005, 14:52
Já už jsem z toho stahování od stanise hotovej. Teďka mi to napsalo, že budu čekat 35 tis sekund :disapp: . Moc si vážím práce stanise. Koukal jsem, kde ten server je a omezení naprosto chápu.
Chtěl bych situaci nějak vyřešit. Napadlo mě, že si koupím(e) nějaký webový prostor. Sám do toho tolik peněz nedám, takže by se mohla udělat sbírka.
Zde uvádím jednu z nejlepších nabídek, kterou jsem našel.
Flyweb.cz - Tarif PROFI
Diskový prostor - 10 000 MB (cca. 10GB)
Měsíční přenos dat - !neomezený!
Měsíční poplatek - 220,5 Kč (při platbě na rok)
Pak eventuelně doména - 260 Kč na rok
Celkem tedy cca. 3 tis Kč na rok.
Pro bližší informace
http://www.flyweb.cz/index.php?str=t_profi
Nevím, možná jsem blázen, ale jsem velký fanoušek rally a videa od Shackiho,stanise a dalších jsou prostě super. Obdivuji jejich práci a jsem jim za to moc vděčný.
Zkuste napsat, co si o tom myslíte. Kdyby se tu našlo 60 lidí, co by přispělo 50 Kč, tak je myslím po problémech. Není nutné hned platit prostor na celý rok. Můžeme to třeba na měsíc vyzkoušet (to bych zařídil a zaplatil) a pokud se to osvědčí, tak formou sbírky zaplatit na rok.
Myslím, že jednou za rok dát 50 Kč za videa by bylo perfektní. Rád bych slyšel názor stanise a Shackiho, kteří ty videa dělají - doufám, že by pro ně nebyl problém videa nahrávat jinam (to nevím).
Díky za každý názor,
S pozdravem Gordon
Chtěl bych situaci nějak vyřešit. Napadlo mě, že si koupím(e) nějaký webový prostor. Sám do toho tolik peněz nedám, takže by se mohla udělat sbírka.
Zde uvádím jednu z nejlepších nabídek, kterou jsem našel.
Flyweb.cz - Tarif PROFI
Diskový prostor - 10 000 MB (cca. 10GB)
Měsíční přenos dat - !neomezený!
Měsíční poplatek - 220,5 Kč (při platbě na rok)
Pak eventuelně doména - 260 Kč na rok
Celkem tedy cca. 3 tis Kč na rok.
Pro bližší informace
http://www.flyweb.cz/index.php?str=t_profi
Nevím, možná jsem blázen, ale jsem velký fanoušek rally a videa od Shackiho,stanise a dalších jsou prostě super. Obdivuji jejich práci a jsem jim za to moc vděčný.
Zkuste napsat, co si o tom myslíte. Kdyby se tu našlo 60 lidí, co by přispělo 50 Kč, tak je myslím po problémech. Není nutné hned platit prostor na celý rok. Můžeme to třeba na měsíc vyzkoušet (to bych zařídil a zaplatil) a pokud se to osvědčí, tak formou sbírky zaplatit na rok.
Myslím, že jednou za rok dát 50 Kč za videa by bylo perfektní. Rád bych slyšel názor stanise a Shackiho, kteří ty videa dělají - doufám, že by pro ně nebyl problém videa nahrávat jinam (to nevím).
Díky za každý názor,
S pozdravem Gordon