Zobrazit v plné verzi : Suzuki Swift 1.3glx pro N1
Tento vůz má v sobě obrovský potenciál a podle toho co jsem zažil při jízdě stímto modelem Vám slybuju,že v sezoně 2007 se snim postavíme na start MČR.Je to bomba už v základní verzi.Opravdu slušnej rychlík.
To je ten čulibrk co z něj postavili S1600?
http://www.ipgn.com.au/forum/images/smilies/cheers.gif
www.skodateam.cz
Jo to je ten čulibrk.Ale věř že dost rychlej.Sám jsem tomu nevěřil.
Jen tak pro pořádek,kdo my?:)
roušík
Gronholm
01.02.2006, 22:06
To by mě taky moc zajímalo kdo je to MY?....Ale tak nechám se překvapit.Stejně to s MATADORA nedostanu.Žeo ;) ?
.............
http://www.leblogauto.com/images/gronholm.jpg
Upravil - Gronholm 01 Feb 2006 22:07:24
Nedostaneš ,jsem jen manažer a když bůh dá,tak se svezu jako CO-DRIVER.Jezdci jsou na to 3,ale do příští sezony zbývá dost času.
Gronholm
01.02.2006, 22:35
Jejej.Tak to se do té doby rozteču zvědavostí :D .
K čemu je to dobry tajit jmena?:)
roušík
Tak jsme v rubrice technika, je tu 9 příspěvků a netuším jestli se tu mluví o N1 1300 nebo S1600, nemluvě o výkonu, váze, tlumičích, natestovaných gumách odstupňování převodů atd. atd.
Případně o vývojovém programu na rok 2006, když to má jet až 2007, co se od auta čeká, když v základní verzi je to bomba. Pište pište, přehánějte...
quote:
Tak jsme v rubrice technika, je tu 9 příspěvků a netuším jestli se tu mluví o N1 1300 nebo S1600, nemluvě o výkonu, váze, tlumičích, natestovaných gumách odstupňování převodů atd. atd.
Případně o vývojovém programu na rok 2006, když to má jet až 2007, co se od auta čeká, když v základní verzi je to bomba. Pište pište, přehánějte...
Tak jestli se mluvi o N1 bys mohl poznat z názvu fóra... :D Ale jinak bych se taky rád něco dozvěděl o tom autě.Matador by nám mohl aspoň k tomuhle něco prozradit...
roušík
Gronholm
02.02.2006, 10:10
To MATADOR:Hoď jsem nějaké info:).
To Rousik,Gronholm.
Chlapi,tenhle auťák bude vycházet ze základní prodávané verze Swift 1.3glx a bude obsazen do skupiny N1,případně bychom rádi zkusily i A5,NIKOLIV s1600 pro Folyho.První auto nám tedy příjde někdy v 03/2006 - 04/2006.Zatím dáváme dohromady všechny potřebné materiály týkající se homologace a přestavby.V případě toho,že by se podařilo tento vůz postavit a řádně otestova do podzimu tohodle roku,tak sním plánujeme start na tradičním Pražském rallysprintu.Co se týká dálší přestavby,tentokráté do skupiny A5,tak je v tuto dobu ještě ve hvězdách protože je vše závislé na financích a nejsme si jistí,zda by jsme tyto dva programi zafinancovali z naších dostupných financí na tento rok.
Co se týká technických detailů vozu,tak jak již bylo výše uvedeno,vycházíme z verze 1.3glx.Pokud máte zájem o více technických informací o tomto modelu,tak si klikněte na Suzukimotor.cz,nebo com.V tuto dobu ještě nejsem schopen vám poskytnout informace které žádáte,tak se Vám tímto omlouvám a slybuji nápravu hned,jak budeme mít možnost swift více poznat až poprvé zavrčí jeho nabroušený motor.
Více info o SWIFTu na SUZUKI-MOTOR.CZ,v předchzím článku jsem to sťukl dohromady tak omluva a náprava.
horizontfull
07.02.2006, 20:31
Jenom detail, k základnímu vzdělání manažera patří ovládání pravopisu jazyka českého... Ty tam máš jednu hrubku vedle druhé.Jak chceš řídit rally team, když nejsi schopen zvládnout ani takovou maličkost?
Vše pYšu ve Wordu a mám zapnuté opravI pravopYsu.Jinak jsem Bc.
Jemně to tady ve mě vyvolalo vzpomínky na jedno téma, které bylo aktuální zhruba před dvěma lety. To téma se jmenovalo "Povídání s Andělou (Seznamka rally)" a začínalo velice podobně. Až na to, že protagonista nebyl muž... :D
Kdo se chce zasmát a zavzpomínat, tady je odkaz: http://forum.ewrc.cz/topic.asp?TOPIC_ID=2445&FORUM_ID=585&CAT_ID=31&Topic_Title=Pov%EDd%E1n%ED+s+And%EClou+%28Seznamka +rally%29&Forum_Title=Video+%2C+foto+a+ostatn%ED+co+se+jinam +nehod%ED+%2E%2E%2E
quote:
Vše pYšu ve Wordu a mám zapnuté opravI pravopYsu.Jinak jsem Bc.
Ten titul radši zahoď...
quote:
Jemně to tady ve mě vyvolalo vzpomínky na jedno téma, které bylo aktuální zhruba před dvěma lety. To téma se jmenovalo "Povídání s Andělou (Seznamka rally)" a začínalo velice podobně. Až na to, že protagonista nebyl muž... :D
Kdo se chce zasmát a zavzpomínat, tady je odkaz: http://forum.ewrc.cz/topic.asp?TOPIC_ID=2445&FORUM_ID=585&CAT_ID=31&Topic_Title=Pov%EDd%E1n%ED+s+And%EClou+%28Seznamka +rally%29&Forum_Title=Video+%2C+foto+a+ostatn%ED+co+se+jinam +nehod%ED+%2E%2E%2E
Ach jo...
Angelu znam osobně, hoši, no, nevim jak to říct slušně, ale je to děsná pipina. Je přesně taková jako tady ve fóru - chlubení se ničím, machrování případně pomlouvání...
Ale od srdce jsem se při čtení zasmál, hlavně jak ji na to všichni ze začátku skočili (téma přestalo být aktuální ještě než jsem sem začal brouzdat, takže už jsem do něj nezasáhl). A hlavně jsem jí párkrát viděl jet pár "závodů" a myslím že by s ní sponzoři rozvázali smlouvy hned po první RZ :D
http://www.ipgn.com.au/forum/images/smilies/cheers.gif
www.skodateam.cz
horizontfull
10.02.2006, 00:38
O Angele jen tak mimochodem píše A. Eliáš v tuning magazine a děkuje jí za celoroční servis Sviště... Tak že Suzuki ty bakakaláře nějak láká.. :-)
Tento vůz má v sobě obrovský potenciál a podle toho co jsem zažil při jízdě stímto modelem Vám slybuju,že v sezoně 2007 se snim postavíme na start MČR.Je to bomba už v základní verzi.Opravdu slušnej rychlík.
Asi to nevyšlo cooo???
Je škoda,že v N1 posádek ubývá a až na logana nic nového.
Ve tride N1 se mi zamlouvala Koupalova Fabie-jak styl jezdce tak i vykon vozu obohacoval stagnujici stavy malorazek. Snad to dle dostupnych zdroju dali chlapi po havarii na Kopne zase dohromady.
Bazalbub
15.10.2007, 14:05
Ve tride N1 se mi zamlouvala Koupalova Fabie-jak styl jezdce tak i vykon vozu obohacoval stagnujici stavy malorazek. Snad to dle dostupnych zdroju dali chlapi po havarii na Kopne zase dohromady.
Už startovali v Prachaticích,7 týdnů po Kopné.Měli Fábku N1,ale netuším jestli svojí opravenou,nebo někoho jiného.
ondra.pimo
17.06.2010, 21:32
Nazdarek hoši. Měl bych na vás takovej dotaz. Bylo by možné v rámci úprav povolených přílohou J zvětšit objem motoru Suzuki Swift 1.3 GTi na 1400ccm?
Když se řeší každá blbost, a Klemičovi nechtěj povolit Mazdu, tak v Nku určitě žádný vrtání válců. Ani v áčku.;)
Tohle najdeš v homologačním listu, ale pochybuji o tom. 130LR třeba mohla být převrtána z 1289 na 1299, ale o 100cm to urcite nepujde
ondra.pimo
17.06.2010, 22:20
Moc vám děkuji kluci to sem potřeboval slyšet. Hledal jsem v příloze J pod Všeobecnými předpisy i pod zvláštními a taky jsem to tam nenašel. Tak rychlou odpověď jsem nečekal. Ještě jednou díky.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.