PDA

Zobrazit v plné verzi : viz Kresta

georgies
24.11.2001, 11:58
Vysledek Kresty by nebyl spatny, kdyby jel opravdu pouze na zkusenou. Bohuzel ta strecha hovori o tom, ze jel hranu, nech se vymlouva na nefungujici odmlzovani skel jak chce. Bohuzel realita je takova, ze ten, kdo je u nas spicka, je ve svete obycejny prumer az podprumer(viz Enge-po jeho startech v MS F1 absolutni ticho po pesine a ted se objevil na start. listine F3000?!?!). Jeste k nafoukanosti Kresty-nevim, nedokazu posoudit, ale jeho spolujezdec mi je krajne nesympaticky od te doby, co jsem ho videl v televizi, kde prohlasoval, ze se chce stat profes. navigatorem. Pote jeste vysvetlil tem divakum, kteri by snad nevedeli co to je byt profesialni, ze si chce tedy vydelavat na zivobiti navigaci. Nechci byt jeho zlym prorokem, ale mozna by na to nemel upinat svou budoucnost.

bill
24.11.2001, 13:59
Stejně, jak jsem psal do druhého téma napíši to i tady. Ty si snad myslíš, že když Roman jede teprve poněkolikáté a teprve poprvé na těžké britské rally bude jezdit jako Schwarz , který má o několit let delší praxi?
Na závěr, jestli Roman na to má nebo nemá, si musíme počkat déle a ne ho hodnotit po pár závodech v MS. Já mu tedy věřím.

Krestič
24.11.2001, 19:30
quote:
Stejně, jak jsem psal do druhého téma napíši to i tady. Ty si snad myslíš, že když Roman jede teprve poněkolikáté a teprve poprvé na těžké britské rally bude jezdit jako Schwarz , který má o několit let delší praxi?
Na závěr, jestli Roman na to má nebo nemá, si musíme počkat déle a ne ho hodnotit po pár závodech v MS. Já mu tedy věřím.

Souhlasím, uvidíme, co v něm je po těch 7 soutěžích v příštím roce. Já mu moc fandím a přeju mu to, ale 4 nedojeté soutěže na MS nejsou moc vizitkou...navíc, když třikrát poškodil auto...