Zobrazit v plné verzi : Aston Martin v rally?
Že by (staro)nová značka v rally???
http://auto.impuls.cz/index4.php?main=1&rubrika=7&clanek=20599
Mám takový pocit, že Prodrive to rozjíždí na moc frontách najednou a přitom má velké problémy s konkurenceschopností letošního Subaru WRC. Vedle toho připravují Aston Martiny a Ferrari na okruhové vytrvaláky (Enge)... a navíc koketovali i se Škodovkou. Nevím, jestli by při takových aktivitách byli tak úspěšní, jako Kopečtí?
http://www.rally-cfd.wz.cz
tady máš první foto z testů http://frontibus.free.fr/forum/viewtopic.php?t=1340&postdays=0&postorder=asc&start=0
Karbonyl
20.04.2006, 01:34
Ono se ne vše vždycky podaří, jak se plánovalo, bojím se toho, aby Impre WRC06 nebyla autem z kategorie, kam třeba patří např. Fiesta S1600, totiž že je to auto od základu ne úplně ideálně udělané. Třeba enková Impreza poslední specifikace je podle všeho hodně kvalitní, nemyslím si, že by Prodrive stavěl auta blbě jen proto, že má příliš mnoho práce, jen se občas něco nepovede.
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
mich.colin
24.04.2006, 19:24
Aston Martin to nejde moc dohromady ale uvidíme co na testech na šotolině na asfaltu to není špatné
Karbonyl
24.04.2006, 21:25
Ty novodobé gétéčka se snad chystají jen pro asfalty ne?
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
miguel82
27.04.2006, 20:07
Kéž by se tato třída rošířila i u nás. I Colin říkal, že správný soutěžní auto musí mít velkej obsah, pohon zadních kol a pořádnej zvuk.
palasekmi
29.04.2006, 08:40
aston v rally ????? aston moc k rally nepatří ten je spš k tuningu.....
Pokud tenhle vůz a jemu podobné můžou od příštího roku bodovat v ME,tak by mě zajímalo jestli by mohl automaticky bodovat i v MMČR ,nebo musí být vypsána FASem pro ně třída,skupina?
Pokud tenhle vůz a jemu podobné můžou od příštího roku bodovat v ME,tak by mě zajímalo jestli by mohl automaticky bodovat i v MMČR ,nebo musí být vypsána FASem pro ně třída,skupina?
Proboha,jen to ne!Další skupina či třída v našem mistráku?? :)
ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
quote:
Jen ať to sem přiskotačí, já GT rád. Že budou pořadatelé kupovat o 3 nevkusné hrnečky víc mně nevadí. I když výsledky ve třídách respektuji, vždy se dívám především na celkové pořadí. Ono pak první místo v N3 (A7) o 10 minut za N1 (A5) nemá zas tak velkou cenu a je to jen o rachtání ega příslušné posádky. A kecy o tom, že historie se neptá jsou kecy.
Příklad pořadí a odstupu je zcela smyšlený a netýká se žádných existujících posádek u nás ani nikde na světě.
quote:
Jen ať to sem přiskotačí, já GT rád. Že budou pořadatelé kupovat o 3 nevkusné hrnečky víc mně nevadí. I když výsledky ve třídách respektuji, vždy se dívám především na celkové pořadí. Ono pak první místo v N3 (A7) o 10 minut za N1 (A5) nemá zas tak velkou cenu a je to jen o rachtání ega příslušné posádky. A kecy o tom, že historie se neptá jsou kecy.
Příklad pořadí a odstupu je zcela smyšlený a netýká se žádných existujících posádek u nás ani nikde na světě.
quote:
A odpovědi jsem se stejně nedočkal.Já netvrdím,že pojedou,jen by mě to zajímalo.
quote:
A odpovědi jsem se stejně nedočkal.Já netvrdím,že pojedou,jen by mě to zajímalo.
quote:
quote:
Automaticky by jet nemohla, protože se jezdí podle národních řádů. Takže pokud se do nich tato třída (skupina) nezařadí, jedině mimo body a pořadí.
Adekvátně u nás třeba na okruzích nejezdí placky nebo F1.
quote:
quote:
Automaticky by jet nemohla, protože se jezdí podle národních řádů. Takže pokud se do nich tato třída (skupina) nezařadí, jedině mimo body a pořadí.
Adekvátně u nás třeba na okruzích nejezdí placky nebo F1.
quote:
K tuningu? ale....nepamatuji kdybych nekdy videl vytuneného astona. Jinak už loni s tim predvadeli ve francouzkem mistraku pekne kousky zejmena Sarazzin
www.fota.com.cz - Autodíly od A do Z
quote:
K tuningu? ale....nepamatuji kdybych nekdy videl vytuneného astona. Jinak už loni s tim predvadeli ve francouzkem mistraku pekne kousky zejmena Sarazzin
www.fota.com.cz - Autodíly od A do Z
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.