Zobrazit v plné verzi : Memoriál Atilly Bettegy
Příští týden se uskuteční tato motoristická show za účesti Romana Kresty, který v loňském roce byl třetí. Zná někdo adresu ofic. stránek? Máte další informace?
Z iDnes:
Memoriál má třídenní program, od tréninků přes rozjížďky až k finále. Kromě elitních soutěžních pilotů se do Boloně rok co rok sjíždějí osobnosti i z jiných disciplín. "Loni tam třeba jel Valentino Rossi a myslím, že motocyklový šampion si zazávodí i letos," vzpomíná Kresta.
Někde jsem měl odkaz na loňské stránky, ale za boha ho nemůžu najít...
coolidge
10.12.2001, 14:46
Mělo by to být tady :
www.motorshow.it
Startovní listina obsahuje zatím 10 jmen :
Mark Higgins – Ford Focus WRC ( údajně Jolly club)
Paolo Andreucci – Ford Focus WRC
Renato Travaglia – Peugeot 206 WRC
Armin Schwarz – Hyundai Accent WRC
Roman Kresta – Škoda Octavia WRC
Valentino Rossi – Peugeot 206 WRC
Andrea Navarra – Subaru Impreza WRC
Marku Alen – Subaru Impreza WRC
Tony Gardemeister – Toyota Corolla WRC
Bruno Thiry – Subaru Impreza WRC
+ 2 kvalifikovaní z WR Cupu
Velmi zajímavé !!!
quote:
Startovní listina obsahuje zatím 10 jmen :
Mark Higgins – Ford Focus WRC ( údajně Jolly club)
Paolo Andreucci – Ford Focus WRC
Renato Travaglia – Peugeot 206 WRC
Armin Schwarz – Hyundai Accent WRC
Roman Kresta – Škoda Octavia WRC
Valentino Rossi – Peugeot 206 WRC
Andrea Navarra – Subaru Impreza WRC
Marku Alen – Subaru Impreza WRC
Tony Gardemeister – Toyota Corolla WRC
Bruno Thiry – Subaru Impreza WRC
+ 2 kvalifikovaní z WR Cupu
Velmi zajímavé !!!
Souhlas!!
Jsem zvědavý na Armina v Accentu!!
SABOTAGE
10.12.2001, 17:02
Proč ještě Tonimu nepůjčila fabrika Octavii?
Kresta si po sobotě vede velice dobře. Je vidět, že když jede na oči na trati kterou se může naučit nazpamněť, tak mu to jde.
Bravo Roman!!!
2.místo je skvělý úspěch.
iDnes: Roman Kresta se Škodou Octavií WRC obsadil druhé místo v Memoriálu Attilia Bettegy v Boloni, ve finále podlehl domácímu Italovi Cantamessovi. Dvoudenní soutěže se zúčastnilo 12 pilotů a Kresta porazil v paralelní jízdě v neděli i bývalého jezdce Škody Němce Armina Schwarze.
Nejsem sice zadny velky znalec, presto me hodne prekvapuje, ze jmeno viteze Memorialu mi vubec nic nerika. Kdo to je???
quote:
Nejsem sice zadny velky znalec, presto me hodne prekvapuje, ze jmeno viteze Memorialu mi vubec nic nerika. Kdo to je???
Přesně tak, nikdy jsem o něm neslyšel, nevíte někdo něco víc? A jinak Romanovi můžu jen poblahopřát, ale až je bude všechny takto porážet v normálních rally, budu daleko víc rád...
Copak druhé místo, ale hlavně to, že porazil Armina, je super. Armin má rád takováto show a jaho německá nátura mu velí jet na 120% a vyhrát.
Takže gratulace.
SABOTAGE
17.12.2001, 09:29
quote:
http://www.cantaluka.it
Luca Cantamessa je pro většinu českých fanoušků pravděpodobně velkou neznámou. V rodné Itálii je jméno tohoto 31letého jezdce v poslední době spojováno zejména s loňským prvenství v prestižním Fiat Punto Kit Car Cupu, kde dokázal mimo jiné pokořit také pravidelného účastníka seriálu MS kategorie Super 1600 a svého krajana Andrea Dallavillu.
"Chtěl bych věnovat toto vítězství všem, kteří mi vždy věřili, mým přátelům, sponzorům a fanouškům," prohlásil v cíli soutěže spokojený Cantamessa. "Dnes jsme absolvovali obrovskou bitvu. Roman Kresta je opravdu rychlý jezdec a souboj s ním byl opravdu těžký a vzrušující."
From:www.autosport.cz
Danyi Panizzi
18.12.2001, 08:34
Bravo, Romane, tleskám, znáš dost ... jen tak dál i v Mistrovství světa
Bettega Attilio sa narodil v Borne 19.2.1953 Vo veľkom svete rally sa objavil v roku 1978 na Lancii Stratos a skončilo to haváriou.
1979 jazdil na Fiate Ritmo 75 a Fiate 131 Abarth.Fiatom bol verný až do roku 1982 ked znova sadol do Lancie ale Lancie Rally 037 1983 obsadil vo svete 7.miesto
1984 5.miesto
2.5.1985 1986 v poradí 26 pretek vo velkej rally opať na Lancii Rally 037 a bol to koniec jedného pretekára.
Chcel by som sa niekoho z Vás opýtať je pravda že Romana prehral s Cantamessom ,ale je pravda že ho opäť porazila zlinska Corolla z JM ak ano gratulujem Česko bolo aj prvé aj druhé. Fakt neviete to niekto?
Potom posledné dva zavody
SKODA - JM = 0 : 2
SABOTAGE
19.12.2001, 08:49
quote:
Chcel by som sa niekoho z Vás opýtať je pravda že Romana prehral s Cantamessom ,ale je pravda že ho opäť porazila zlinska Corolla z JM ak ano gratulujem Česko bolo aj prvé aj druhé. Fakt neviete to niekto?
Ano. Cantamessa jel s Corollou, která je připravovaná u JME.
Danyi Panizzi
20.12.2001, 08:19
quote:
quote:
ano je to přesně tak, ale myslím, že ten poměr byl 1:2, nebo 1:3. Fakt nevim přesně, 0:2 to asi ale nebylo!
SABOTAGE
20.12.2001, 11:04
quote:
quote:
quote:
ano je to přesně tak, ale myslím, že ten poměr byl 1:2, nebo 1:3. Fakt nevim přesně, 0:2 to asi ale nebylo!
:) Pravdu máte oba. Cantamessa porazil Romana 3:1 na rozjížďky. R-Glass měl ale asi na mysli skóre v závodech, kdy auto z JME porazilo Škodovku nejprve v Praze (Pech) a nyní prakticky v závěsu i v Bologni.
quote:
quote:
quote:
quote:
:) Pravdu máte oba. Cantamessa porazil Romana 3:1 na rozjížďky. R-Glass měl ale asi na mysli skóre v závodech, kdy auto z JME porazilo Škodovku nejprve v Praze (Pech) a nyní prakticky v závěsu i v Bologni.
presne to som myslel SABOTAGE
Příští týden bude další ročník a jména přihlášených jsou vskutku zajímavá. Duval, Märtin, Gerdemeister, mladý Bettega... no a samozřejmě Kopec...
Nevíte někdo jak to dopadlo?
Nevíte někdo jak to dopadlo?
Výsledky: http://live.perugiatiming.com/motorshow/default.asp?p_Fase=&p_Gara=27
Výsledky: http://live.perugiatiming.com/motorshow/default.asp?p_Fase=&p_Gara=27
to jsou opravdu výsledky? se mi to zdá nějaký krátký a nikde žádný časy --- sorry už jsem to našel
http://www.ewrc.cz/ewrc/images/lista-lusk.png (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=449&fotograf=2&all=1)
XXIII. Memorial Bettega 2007 – 33 fotek (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=449&fotograf=2&all=1)
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.