PDA

Zobrazit v plné verzi : World Rally Championship 2002

Michal
11.12.2001, 17:37
Start nového ročníku se nám velmi rychle blíží. Škatulata se zahejbala a my se můžeme těšit na velmi zajímavou sezónu.

Takže začněme diskutovat, jaká že bude.

Pepa ZL
11.12.2001, 18:08
Myslím, že pokud si u Peugeotů udrží formu ze závěru roku 2001, tak nebudou mít konkurenci. Navíc jejich sestava je super.
Už se těším na Monte Carlo.
Ví se už něco o bodovém hodnocení jezdců a značek?

TomK
12.12.2001, 08:34
Take by me zajimalo, jestli bude bodovat prvnich deset. Myslim, ze pri novem zpusoby rozdelovani bodu tymum by to bylo vice nez rozumne.
Co se tyce konkurence, tak Subaru se urcite nenech zahanbit. Makinen je hvezda a Puras na asfaltech...

-Vicky-
12.12.2001, 13:11
Ano. Vypada to, ze se zamichanim sestav vytvorili zajimave moznosti. I kdyz zustal Ford pri starem, Sainze ani Colina podcenovat nelze, ale uz to neni nejhvezdnejsi sestava. Myslim, ze tu maji jednoznacne u Peugeotu. Mistr sveta Burns, ex-mistr Gronholm (ukazal, ze umi), super na sotoline Rovanpera a po citronech nejlepsi na asfaltu Panizzi - to je sestava jako hrom!

Cammell
15.12.2001, 02:26
Tak nevím,ale vypadá to ,že bodování zůstane při starém..tedy jen prvních šest boduje.

Cammell
15.12.2001, 02:28
A ještě přidám něco málo,mě zajímá start vozu Suzuki Ignis v MS ve třídě super 1600. Ten vůz trochu znám,a tak jsem dost v očekávání jak si povede?

Delecour
15.12.2001, 13:26
Dlecour vytestuje v prvni sestine sampionatu Misaka a pak uvidite co je to Delecour! ! ! ! ! ! !

Loeb
15.12.2001, 13:37
Loeb se ukazal jako kvalitni jezdec na asfaltu ale v sotolinach ma jeste rezervy. Doufam za se to pres zimu zlepsi a v roce 2002 ukaze svetu co je zac!!!!

-Vicky-
15.12.2001, 16:30
Kdo je vubec u Hyundaie oficialni jednickou? Freddy nebo Armin?

-Vicky-
21.12.2001, 02:33
Ostatne jak jsem se tak dival na jmena, je mezi nimi krome mladeho Valouska jeste nekolik prekvapeni.

V kategorii Formule 3 napriklad Daniel Carlsson, Marc Belazques nebo Sven Haaf.

Ve sk. N Toshihiro Arai, Hammed Al-Wahaibi, Dimitar Iliev, Simon Jean-Joseph...

Danyi Panizzi
21.12.2001, 06:47
quote:
Ano. Vypada to, ze se zamichanim sestav vytvorili zajimave moznosti. I kdyz zustal Ford pri starem, Sainze ani Colina podcenovat nelze, ale uz to neni nejhvezdnejsi sestava. Myslim, ze tu maji jednoznacne u Peugeotu. Mistr sveta Burns, ex-mistr Gronholm (ukazal, ze umi), super na sotoline Rovanpera a po citronech nejlepsi na asfaltu Panizzi - to je sestava jako hrom!

Jednoznačně musím souhlasit. Myslim, že Gronholm a peugeoty vůbec nebudou mít konkurenci.

MravenecZ
21.12.2001, 12:08
Loni jsme taky všichni básnili o Peugeotech a jak to dopadlo? Totální selhání v začátku sezóny. Rally je krásné proto, že se může stát úplně všechno. Kdo v půlce sezóny věřil v titul pro Burnse?

-Vicky-
22.12.2001, 02:08
quote:
Loni jsme taky všichni básnili o Peugeotech a jak to dopadlo? Totální selhání v začátku sezóny. Rally je krásné proto, že se může stát úplně všechno. Kdo v půlce sezóny věřil v titul pro Burnse?

Ja jsem mu neveril ani na konci. A ostatne ani po konci...

vaca.p
23.12.2001, 14:19
Trochu tu zapomínáte na Mekinena a Subaru.
Toto je podle mého názoru největší favorit MS 2002! Podívejte co dokázal s Mitsubishi a to bylo zřejmě horší nářadí než letošní Subaru.

Dudla
23.12.2001, 17:32
Taky si myslim, ze Makinen bude zase vyhravat!! Proti Mistubishi je Subaru zazrak!!! :)

sefca
23.12.2001, 20:21
Na Švédské rally pojede za mitsubishi jako třetí jezdec Jane Paasonen,kterej s Focusem tak perlil letos ve Finsku.zdroj TXT na Primě.

Foly
24.12.2001, 17:16
Příjemné svátky a rallysportem nadupaný rok 2002 přeju všem!
Pár plků o tom, jak jsem byl vloni před vánocema ve Škoda Motorsportu jsem nedávno zavěsil na moje stránky www.foltyn.cz . Kdyby jste se mezi svátky nudili ...

SABOTAGE
26.12.2001, 11:21
quote:
Taky si myslim, ze Makinen bude zase vyhravat!! Proti Mistubishi je Subaru zazrak!!! :)

Netvrdil bych až tak úplně. Micák má za sebou 4 závody a přes zimu byl další čas na voze popracovat. Uvidíme... já myslím, že v polovině sezóny už bude auto doladěno a potom...

Delecour
27.12.2001, 20:23
quote:

quote:

Netvrdil bych až tak úplně. Micák má za sebou 4 závody a přes zimu byl další čas na voze popracovat. Uvidíme... já myslím, že v polovině sezóny už bude auto doladěno a potom...

Ja s tim taky souhlasim jen si vzpomente co udelelal Francois z 206. Takze tady problem nevidim

TomK
30.12.2001, 19:05
Jenomze, pri danne konkurenci, zacit zavodit od poloviny sezony muze byt trochu pozde. Myslim, ze Makinen je natolik dobry, ze si na novy vuz velmi rychle zvykne a ostatni budou mit hodne prace, aby se ho drzeli. Ale vse muze byti zcela jinak ... :)

Mild
31.12.2001, 09:56
Už to tu někde proběhlo, ale zaboha nemůžu najít kalendář MS 2002 - prosím poraďte. Dík, pevné zdraví, hodně štěstí a ať se Vám všem daří.

SABOTAGE
01.01.2002, 15:46
quote:
Jenomze, pri danne konkurenci, zacit zavodit od poloviny sezony muze byt trochu pozde...

:) a jaké jsi dával šance Burnsovi po polovině sezóny 2001?

TomK
02.01.2002, 09:08
quote:
:) a jaké jsi dával šance Burnsovi po polovině sezóny 2001?

Pravda, pravda. A v tom jsou rally tak krasne.

KKprostor
02.01.2002, 12:48
quote:
Už to tu někde proběhlo, ale zaboha nemůžu najít kalendář MS 2002 - prosím poraďte.

http://www.autosport.cz/show.php?page=autosport/rallysport/rok2001/aktuality/statistikams2001.htm

goodspeed
02.01.2002, 16:19
jak je to s grifone? vite nekdo neco? maji uz jen 206ky super 1600 a wrc, nebo jeste maji nejake corolly? slyseli jste nekdy o grifone step 2? ja ano, ale nevim, co to je a jak to funguje a s cim jezdi. pojede auriol prave na jejich corolle?

Rasghan
02.01.2002, 20:16
Zajímavé informace si lze přečíst na oficiálních stránkách Rally Sweden, neboť podle startovní listiny by tam měl startovat Tomáš Hrdinka, a to dokonce s Imprezou WRC 2001. A Pavel Valoušek má podle této startovní listiny jet za Jolly Club. Vše bych ale bral s rezervou, protože je tato listina zatím neoficiální.

-Vicky-
02.01.2002, 20:25
quote:

quote:
Už to tu někde proběhlo, ale zaboha nemůžu najít kalendář MS 2002 - prosím poraďte.

http://www.autosport.cz/show.php?page=autosport/rallysport/rok2001/aktuality/statistikams2001.htm

Neupozornujte na konkurenci! :angry: B) :D Kalendar lze najit na ewrc.cz EVO2002 tam, kde je napsane KALENDARE (logika), potom staci zvolit WRC.

romanpistek
02.01.2002, 22:53
quote:
Zajímavé informace si lze přečíst na oficiálních stránkách Rally Sweden, neboť podle startovní listiny by tam měl startovat Tomáš Hrdinka, a to dokonce s Imprezou WRC 2001. A Pavel Valoušek má podle této startovní listiny jet za Jolly Club. Vše bych ale bral s rezervou, protože je tato listina zatím neoficiální.

Tomu Valouškovi se dá věřit, ale o Hrdinkovi jsem slyšel, že nemá problémy jen rodinný???Víte o tom něco víc?

Michal
03.01.2002, 08:49
Hrdinka je přihlášený s Grossem za Stylex se SUBARU IMPREZA WRC2001 MY. Nevíte co znamená MY?

Kulig je přihlášen s N4!

SABOTAGE
03.01.2002, 09:44
quote:
Hrdinka je přihlášený s Grossem za Stylex se SUBARU IMPREZA WRC2001 MY. Nevíte co znamená MY?

Kulig je přihlášen s N4!

MY by mělo být Model Year, což by mohlo odpovídat... Impreza vyrobená v roce 2000 ale již podle parametrů 2001. Hrdinka kdysi vysvětloval, jak to tam s těmi ročníky chodí. Pokud to najdu, dám k dispozici plné znění...

SABOTAGE
03.01.2002, 10:30
quote:
Ostatne jak jsem se tak dival na jmena, je mezi nimi krome mladeho Valouska jeste nekolik prekvapeni.

V kategorii Formule 3 napriklad Daniel Carlsson, Marc Belazques nebo Sven Haaf.

Ve sk. N Toshihiro Arai, Hammed Al-Wahaibi, Dimitar Iliev, Simon Jean-Joseph...

Jean - Joseph asi opravdu pojede N-ka. Jeho 206 WRC má již k dispozici v Polsku Holowczyc

KKprostor
04.01.2002, 13:38
Jsem zvědav, jak to bude s Pozzem. Jeho sponzor je provincie Cordoba a v Argentině včera vyhlásili státní bankrot...

Zdena
05.01.2002, 10:20
quote:
Jsem zvědav, jak to bude s Pozzem. Jeho sponzor je provincie Cordoba a v Argentině včera vyhlásili státní bankrot...

To je dost zajímavý postřeh...

Tomasek
05.01.2002, 14:38
Myslím že v tomto problém nebude, sponzor není asi oslík a má mince mimo Argentinu.

SABOTAGE
05.01.2002, 15:16
quote:
Myslím že v tomto problém nebude, sponzor není asi oslík a má mince mimo Argentinu.

Také bych to tak viděl. Provincie může mít finance uloženy v mnoha jiných aktivech, než jen ve státní kase. Doufejme, že je to tak a že Pozzo pojede.

Michal
06.01.2002, 19:18
<P ALIGN="CENTER">http://www.ewrc.cz/images/ostatni/2002/martin_focus_wrc_01.jpg

<P ALIGN="CENTER">M. Martin testuje nový Ford Focus RS WRC 02

TomK
07.01.2002, 12:10
quote:
Také bych to tak viděl. Provincie může mít finance uloženy v mnoha jiných aktivech, než jen ve státní kase. Doufejme, že je to tak a že Pozzo pojede.

Otazka spis je, jestli tim provincii nevzniknou jine financni priority, nez je svezeni, i kdyz velmi nadejneho, mladika. Byla by to velka skoda.

Alda
07.01.2002, 16:45
Myslím si, že Argentinci dost dlouho dopředu věděli o své bídné situaci a něco takového když ne předpokládali, tak alespoň tušili nebo počítali. Nemyslím si, že by to mělo Gábiho ohrozit v účasti na MS. Horší věci mě napadají v souvislosti s Argentinskou rally, co vy na to pánové??

radek
08.01.2002, 18:45
Dnes jsem se upřímě zasmál při pročítaní příspěvku na Rallysportu.V jednom chválí F.Loix svůj nový Accent WRC jaké že je to dobré auto bla,bla,bla,ale že bude potřeba upravit,protože je přetáčivé.V druhém se zase nechává slyšet Schwarz,taky že je to dobré auto/mimochodem jsem nikdy ještě neslyšel,že by někdo po přestupu do nového týmu jim řekl že jejich auto je šrot a mrdka../,bla,bla,bla,ale že je nedotáčivé!!!!????Šikmoocí mechanici-hodte si to na nejbližší liáně,asi jste našli ideální dvojici-Bob a Tom.Ahoj,ahoj,ahoj

Ginger
08.01.2002, 20:23
quote:
Dnes jsem se upřímě zasmál při pročítaní příspěvku na Rallysportu.V jednom chválí F.Loix svůj nový Accent WRC jaké že je to dobré auto bla,bla,bla,ale že bude potřeba upravit,protože je přetáčivé.V druhém se zase nechává slyšet Schwarz,taky že je to dobré auto/mimochodem jsem nikdy ještě neslyšel,že by někdo po přestupu do nového týmu jim řekl že jejich auto je šrot a mrdka../,bla,bla,bla,ale že je nedotáčivé!!!!????Šikmoocí mechanici-hodte si to na nejbližší liáně,asi jste našli ideální dvojici-Bob a Tom.Ahoj,ahoj,ahoj
Neviděl bych to tak jasně Armin píše,že je nedotáčivý a Fredy,že tým upozornil na malou přetáčivost,což si já vysvětluju tak,že to může znamenat i nedotáčivost,ale chtělo by to asi přečíst v originále.

R-GLASS
08.01.2002, 20:46
GINGER- Ale oni dvaja maju velmi rozdielny styl jazdy. Ono sa im to fakt moze takto spravat.(jednemu tak a druhemu naopak)
PS: Armin,Freddy
Neostava Vam nič ine iba otocit sedacky o 180 stupnov. :o)

23
09.01.2002, 08:30
Jojo, korejský auto...
Hlavně že Bob a Tom vědí v čem je problém :D
Ono se to autoi bude nakonec chovat neutrálně.
R-Glass to s tou sedačkou se ti fakt povedlo. :D

SABOTAGE
09.01.2002, 08:51
quote:
Jojo, korejský auto...
Hlavně že Bob a Tom vědí v čem je problém :D

... a to se vyplatí :D

coolidge
09.01.2002, 13:53
Špatné zprávy jsou na idnes ohledně přenosů MS na Eurosportu. Přenosy prý má vysílat RTL.

pupek
09.01.2002, 14:21
Pokud se někdo nemůže dočkat Monte-Carla ať si ve volné chvíly zahraje super rally qvíz na stránkách WWW.RALLYSPORT.PRILUKY.CZ.
Je fakt super. Zde si opravdu vyzkoušíte Vaše rally znalosti.

SABOTAGE
09.01.2002, 14:58
Monte je za dveřma a chlapci testují jak o život ;)

<P ALIGN="CENTER">http://www.geocities.com/inforally/burnspeugeot2.jpg

<P ALIGN="CENTER">Ríša s Pažoutem

<P ALIGN="CENTER">http://www.geocities.com/inforally/delecourmitsubishi.jpg

<P ALIGN="CENTER">Franta s Myšákem

<P ALIGN="CENTER">http://www.geocities.com/inforally/makinensubaru.jpg

<P ALIGN="CENTER">... a Tomášek se Subáčem

SABOTAGE
09.01.2002, 15:14
Taky Armin prohání svůj nový Hnůjdaj...

<P ALIGN="CENTER">http://www.ewrc.cz/images/ostatni/hyundai/Schwarz_Action_2P.jpg
<P ALIGN="CENTER">http://www.ewrc.cz/images/ostatni/hyundai/Schwarz_Action_1P.jpg

Admin: Nevím proč to nešlo. Napsané to bylo dobře. Tak jsem si tam dovolil dát fotky z našeho archivu.

coolidge
09.01.2002, 16:02
TO SABOTAGE:
Tvoje jistě pěkné fotky nejsou na netu vidět

R-GLASS
09.01.2002, 16:30
Nemas nejake fotky kde by isli pomalsie.:o)

SABOTAGE
09.01.2002, 17:51
quote:
TO SABOTAGE:
Tvoje jistě pěkné fotky nejsou na netu vidět

Tak to nechápu. No nic, hledejte na adrese http://www.geocities.com/inforally
Fakt nevím, kde se stala chyba B) . Na netu prostě jsou. Poradí admin?

Michal
10.01.2002, 08:56
Musíš ty fotky umístit někam na web. Nejlépe je si sehnat několik MB zdarma, a tam to poslat.

Pepa ZL
10.01.2002, 12:13
quote:
Špatné zprávy jsou na idnes ohledně přenosů MS na Eurosportu. Přenosy prý má vysílat RTL.

Já mám Eurosport v angličtině a už se děsím z němčiny na RTL.
Je to velká škoda. Nezbude než natáhnout budíky, nebo naprogramovat video.
Vlastně ještě můžeme protáhnout večer.

Danys
15.01.2002, 11:42
Přátelé, co říkáte na zprávu, že Kuchar bude možná jezdit některé asfaltové soutěže MS v Accentu WRC? Myslím, že je dost velkým talentem. Jsem zvědavý, jaké bude jeho srovnání s našim talentem Krestou.

sala
15.01.2002, 16:27
quote:
Přátelé, co říkáte na zprávu, že Kuchar bude možná jezdit některé asfaltové soutěže MS v Accentu WRC? Myslím, že je dost velkým talentem. Jsem zvědavý, jaké bude jeho srovnání s našim talentem Krestou.

Vůbec bych se nedivil,kdyby za Hyundai doopravdy startoval. S Accentem se už svezl na loňském "Rajdu Zimowem". ->
http://www.autoklub.pl/sezon2001/polska/rajdy/zimowy/video.php

Zdena
15.01.2002, 19:15
quote:

Kuchar a talent???!!! Si děláte srandu??? Nesmíte z každého mladého pilota, který se sveze ve WRCéčku hned dělat talent...

Danys
16.01.2002, 16:28
quote:

quote:

Kuchar a talent???!!! Si děláte srandu??? Nesmíte z každého mladého pilota, který se sveze ve WRCéčku hned dělat talent...

No jo, každý máme holt jiný názor. Já jsem ho párkrát viděl a můj názor je, že talent má.
Dan

Michal
16.01.2002, 17:34
Kuchar určitě na tovární tým ještě nemá, každopádně má v sobě pořádný talent a hromadu dravosti. Viz letošní Semperit.

sala
16.01.2002, 17:37
quote:

quote:

quote:

No jo, každý máme holt jiný názor. Já jsem ho párkrát viděl a můj názor je, že talent má.
Dan

Musím se postavit na stranu "Zdeny". Polská špička je hodně úzká a dost tam záleží na autě, protože jejich tratě nejsou moc technické. Když jel Kuchar poprve s Accentem, tak se s nim hodně pral a nedojel, no a s corollou mě taky nepřesvědčil.

Danys
16.01.2002, 19:27
quote:
Kuchar určitě na tovární tým ještě nemá, každopádně má v sobě pořádný talent a hromadu dravosti. Viz letošní Semperit.

Michale, plně s Tebou souhlasím. Já taky v předešlém příspěvku neřekl, že už teď bude jezdit Kuchar v továrně výborně. Jen jsem mluvil o talentu a o tom, že jsem jej již párkrát viděl a jeho jízda se mi líbila.

Michal
16.01.2002, 21:45
Taky ten Accent rychle vrátil. Ale mě se ke konci roku Kuchar fakt líbil.

Co člověk, to názor. Uvidíme na Korzice, až se bude porovnávat s naším talentem.

Danyi Panizzi
17.01.2002, 07:00
Kuchar asi nebude úplně špatnej, ale kdyby angažovali u Hyundaie Auriola, udělali by stokrát líp. Na asfaltu je pořád jeden z nejrychlejších ! To je můj osobní názor.

Motac
17.01.2002, 09:25
To Kuchar: Je jen dobře, že tovární auta dostanou k ošahání jezdci nastupující generace. Myslím si totiž, že MS čeká v dohledné době generační výměna.

-Vicky-
17.01.2002, 12:07
Proc ne Auriol ale Kuchar je snad jasne. Financni stranka je urcite na strane Kuchara (ten treba jeste nejake penize do tymu prinese).

Mne se Kuchar taky ke konci sezony hodne libil. Nezapomente, ze jel prvni sezonu s WRC. Snazil se navic sbirat zkusenosti i v zahranici (krome Semperitu nezapomente na Mikonu, Barum a tusim ze vyhral jeste jednu evropu). Mimochodem na Semperitce pojel celkem s prehledem i Vencu...

Jinak myslim, ze generacni vymena v MS se uz projevuje v sestavach tymu. Treti jezdci jsou vesmes mlade talenty a je jen na nich, jak se ukazou. Jenom jeste nenastava odchod "starych".

Zdena
17.01.2002, 21:07
quote:
...Nezapomente, ze jel prvni sezonu s WRC. Snazil se navic sbirat zkusenosti i v zahranici (krome Semperitu nezapomente na Mikonu, Barum a tusim ze vyhral jeste jednu evropu). Mimochodem na Semperitce pojel celkem s prehledem i Vencu...

Jinak myslim, ze generacni vymena v MS se uz projevuje v sestavach tymu. Treti jezdci jsou vesmes mlade talenty a je jen na nich, jak se ukazou. Jenom jeste nenastava odchod "starych".

A v roce 2000 jel čtyři podniky MS s Corollou z JM kdo?? To byl nějaký jiný kuchar...
Myslím, že Pech či Kresta jsou lepší - viz. loňská Barum nebo Raid Zimmowy před 3 roky, kdy ho tam Kresta na Felicii vyučil ve velkém stylu (na polské rally).

TomK
18.01.2002, 10:03
Tak s Pozzem to vypada blede. Od provincie nedostane ani chlup a moc neverim, ze pri soucasne situaci v Argentine sezene dostatecne silneho a hlavne dajneho sponzora. A to, ze Skodovky vyjely hambate (bez loga sponzora) take docela zavani.

-Vicky-
19.01.2002, 01:54
quote:

A v roce 2000 jel čtyři podniky MS s Corollou z JM kdo?? To byl nějaký jiný kuchar...
Myslím, že Pech či Kresta jsou lepší - viz. loňská Barum nebo Raid Zimmowy před 3 roky, kdy ho tam Kresta na Felicii vyučil ve velkém stylu (na polské rally).

No ba, ba. Ja jsem zapomnel, tak me hned nekamenuj. Nerekl bych ale, ze to byly 4 podniky. Ostatne to byl tehdy celkem propadak... O tom, kdo je lepsi se snad budeme moci v budoucnu presvedcit.

Cammell
19.01.2002, 12:09
Dle dosavadního průběhu monte Carla. bude ten letošní ročník zajimavější než ten loňskej!

Cammell
19.01.2002, 12:10
A to kdo ví čeho se dočkáme ve Švédsku? ... možná i změn za volanty některých stájí?!

MravenecZ
21.01.2002, 11:38
Máš na mysli nějaký konkrétní změny?

SABOTAGE
21.01.2002, 16:25
quote:
A to kdo ví čeho se dočkáme ve Švédsku? ... možná i změn za volanty některých stájí?!

No, pokud je Loix polámanej, tak nejspíš min. Švédsko bude muset vynechat.

Motac
24.01.2002, 09:16
Zajímavou prognózu vyslovil šéf MS. V roce 2005 by se mělo účastnit 9 továrních týmů. To by bylo super a hlavně aby mezi nimi hrála důstojnější roli naše Škoda.

Danyi Panizzi
24.01.2002, 09:29
Ano, taky jsem to čet! Jedním z vážných spíš jistých účastníků je Suzuki! A Richards by chtěl, aby továrních týmů bylo deset a každý 3 jezdce! To pak bude honička,co?

pepa
24.01.2002, 12:12
jo, slisel jsem ale ze richard chce mit 10 tovarnich tymu...
a suzu chce zustat u s1600, nechce se (zatim) srat do WRCecek...

Danyi Panizzi
24.01.2002, 12:22
quote:
jo, slisel jsem ale ze richard chce mit 10 tovarnich tymu...
a suzu chce zustat u s1600, nechce se (zatim) srat do WRCecek...

jo zatim jo, ale v roce 2005 už budou muset mít wrccko! (viz www.worldrallynews.com) Zajímalo by mě, jaký další dva týmy vstoupí do MS! Má jich bejt celkem deset, teda Richards to povídal!

MravenecZ
24.01.2002, 13:53
Proč by mělo Suzuki mít v roce 2005 WRC ? To mi nějak uniklo.

Danyi Panizzi
24.01.2002, 14:13
no dobře neberte mě za slovo, ale jak jinak budou chtít bejt konkurenceschopní ostatním týmům?

Cammell
25.01.2002, 23:04
Já jako fanda této značky, bych to přivítal. Potěšila mě také slova :"Suzuki odvedlo skvělou práci," dodal Richards. "Měl jsem trochu obavy, ale auto vypadá velmi dobře."

Osobně si myslím,že to byl vydařenej vstup do MS

Cammell
25.01.2002, 23:17
Jinak ale musím přiznat, že mě nenapadá, na jakém základu by mělo WRC z dílen Suzuki vzniknout. Pokud vím, nemají ani žádný motor, který by svým výkonem mohl WRC použít. Jinak Suzuka čtyřkolku má, ale nezdá se mi , že Ignis a Liana jsou vhodnými základy budoucího WRC. Snad jedině že by začli vyrábět kratší model Liany?! Potom ovšem zůstává otázkou motor?!

coolidge
26.01.2002, 14:31
Co třeba Baleno?

Cammell
27.01.2002, 10:16
Baleno je již starý model, takže ten jsem záměrně neuvedl.

vaca.p
27.01.2002, 22:36
Dalším týmem by mohl být Fiat (respektive Lancia). Miki Biasion (působí zde jako sportovní řiditel nebo tak něco) v jednom rozhovoru řekl že Punto Kit je dobrým výchozím bodem pro další sportovní působení.

Vrátit by se měl i Seat.

MravenecZ
27.01.2002, 22:42
Třeba bude Suzuki dělat jako první WRC-OFF ROAD :D :D Takovej Samurai WRC, to by bylo. Ne, fakt Suzuki jako WRC to moc nevidim.

coolidge
28.01.2002, 09:21
quote:
Baleno je již starý model, takže ten jsem záměrně neuvedl.

No ale parametry by měl podobné jako třeba Impreza, takže by to možná mohl být nástupce Balena.

Motac
28.01.2002, 16:18
quote:
Dalším týmem by mohl být Fiat (respektive Lancia). Miki Biasion (působí zde jako sportovní řiditel nebo tak něco) v jednom rozhovoru řekl že Punto Kit je dobrým výchozím bodem pro další sportovní působení.

Vrátit by se měl i Seat.

Taky se přikláním k tomuto názoru. Italové vyklidili pole a určitě se chtějí vrátit do nejvyšší ligy. Puňťa jako WRC, to by určitě šlo.

coolidge
28.01.2002, 16:51
Jestli to bude Fiat, tak to spíš bude Stilo. Auta jako Punto apod. neodpovídají parametrům vozu WRC. Stejný problém si myslím bude mít Fabia (pokud vůbec bude). Vzhledem k majetkovému propojení italských automobilek by to mohla být také Alfa romeo, pro kterou by svědčil sportovní design.

MravenecZ
28.01.2002, 17:07
Já bych to teda osobně typoval z koncernu Fiat na Alfu Romeo. Taková 147 nebo 156, to by přinejmenším vypadalo dost dobře. Nevěřím v návrat Lancie.

MravenecZ
28.01.2002, 17:11
Zajímavé je, že tady nikdo nespekuluje o vstupu GM-OPEL do WRC. Corsa JWRC se pomalu rozjíždí, astra kit je super auto, bohužel u nás ne tolik známá. Provozují jí spíš na Britských ostrovech-Vauxhal. Sportovní ambice Opelu jsou dost vysoký a mohl by navázat na úspěchy třeba Kadetu. Výchozí model pro WRC = Astra. Co vy na to?

SABOTAGE
28.01.2002, 18:13
A co takhle Astra kupéčko - nástupce Calibry?

MravenecZ
28.01.2002, 20:46
To by bylo žůůžo. Tak jsme to tady na e.WRC vymysleli, teď jenom aby nám to schválili v Opelu. :D

vaca.p
28.01.2002, 22:07
quote:
Zajímavé je, že tady nikdo nespekuluje o vstupu GM-OPEL do WRC. Corsa JWRC se pomalu rozjíždí, astra kit je super auto, bohužel u nás ne tolik známá. Provozují jí spíš na Britských ostrovech-Vauxhal. Sportovní ambice Opelu jsou dost vysoký a mohl by navázat na úspěchy třeba Kadetu. Výchozí model pro WRC = Astra. Co vy na to?

Dobrá uvaha . Opel se dnes zabývá zejména okruhy . Dříve superturismo a teď v německu nesmírně populární DTM.Jenže SupTur již nefunguje a DTM se jinde nejezdí. Pokud chce tedy Opel zustat na mezinárodní scéně tak asi jedině rally.

sala
29.01.2002, 01:45
Nezapomeňte, že Opel ma teď hodně velkou provozní ztrátu. Bude taky hodně propouštět, v Německu i Polsku...

monkey
29.01.2002, 09:53
OPEL... taky bych byl velmi rad! Nevim ale, jestli bych fandil vic tymu skoda, nebo prave opelu. (kdyz mam opla;)

-monkey-

MINIS007
29.01.2002, 10:24
No a co ROVER? Ten se nikomu nelíbí?

Danyi Panizzi
29.01.2002, 10:46
No a co severské země? Rally je tam populární jako sviňa ... :o))

MravenecZ
29.01.2002, 12:00
To jako myslíš Volvo x Saab? Taky by to šlo. Volvo se taky dost prezentovalo v okruhových závodech, dokonce s kombíkem. Jejich koncept Volvo S60 PCC je dost dobrý. No a o Saabu nema cenu mluvit. Rallycrossove specialy mluvi za vše. Taky by to šlo. Tak se třeba dočkáme.

Danyi Panizzi
29.01.2002, 12:19
No jasně, jezdce maj dobrý, tak se ukážou jaký maj vozy, ne?

Zabiják
29.01.2002, 16:20
Myslim, ze by mohla byt treba Toyota, pripadna Ford Escort.

coolidge
29.01.2002, 16:45
quote:

Toyota se teď do rally určitě vracet nebude.
Ford Escort?- tomu nerozumím.

MravenecZ
29.01.2002, 17:55
quote:

Tomu teda vůbec nerozumím...

malamut
29.01.2002, 20:55
quote:

dám na to krk, že jsi redaktor z Novy...
:D :D :D

pepa
29.01.2002, 21:47
hmm, co vy tak na ladu?
fakt to neni vtip!
http://www.rallye-magazin.de/news_detail.php4?PHPSESSID=7d9d8ea6dce39dcec3ed981 eb9fba63b&newsID=553
jestly nekomu rika neco mathias kahle, tak ten byl tedka na testovani toho ziguliga :P a docela dost ho chvali! s1600...

MravenecZ
29.01.2002, 21:59
quote:
hmm, co vy tak na ladu?
fakt to neni vtip!
http://www.rallye-magazin.de/news_detail.php4?PHPSESSID=7d9d8ea6dce39dcec3ed981 eb9fba63b&newsID=553
jestly nekomu rika neco mathias kahle, tak ten byl tedka na testovani toho ziguliga :P a docela dost ho chvali! s1600...

Tak to jsem ještě nežral...Lada super 1600, to je teda drsný. To jsem zvědavej, jestli se to dostane do MS. Ale ještě než bude Lada v MS, tak se koukněte na Ladu co jezdí u nás-a dost dobře. http://www.sweb.cz/ak-luka/

sala
29.01.2002, 22:02
quote:

Tak to jsem ještě nežral...Lada super 1600, to je teda drsný. To jsem zvědavej, jestli se to dostane do MS. Ale ještě než bude Lada v MS, tak se koukněte na Ladu co jezdí u nás-a dost dobře. http://www.sweb.cz/ak-luka/
[/quote]
Skoro bych řek, že tahle Lada už dojezdila...

sala
29.01.2002, 22:54
quote:
hmm, co vy tak na ladu?
fakt to neni vtip!

http://www.rally.sk/images2/foto/uvod1/kahle.jpg

Pertlicek
29.01.2002, 23:06
Pro Kahleho to bude asi celkem krok zpatky.Ale na obrazku to nevypada nejhur.Na druhou stranu proti 206-ce nebo Puntu či Saxu je to celkem sušnej koráb

BuBuLu
30.01.2002, 01:07
Tak jim teda fandim! Podle me je to vcelku povedene auto.

R-GLASS
30.01.2002, 01:57
sala krásny obrázok si našiel na internete. Skoda ze je trochu rozmazaný. Rozumiem to kvoli kilobajtom.Jednemu ale nerozumiem prečo si ho pomenoval kahle.jpg
Vieš sala jeho pravé meno je TMS_new_year_2002.jpg
Určite by si chlapcom z rally.sk urobil radosť keby si bol napísal ze je od nich.

MravenecZ
30.01.2002, 07:50
Je to Lada, je to tank. A až to uvidim jezdit, tak to teprve budu hodnotit. Chtějí s tím Rusové do MS?

MravenecZ
30.01.2002, 07:53
quote:

quote:

Skoro bych řek, že tahle Lada už dojezdila...

[/quote]Naopak, ta ještě bude jezdit. A chystá se jí "mladší sestřička" taky A6. Takže jestli si někdo chcete zazávodit, tak neváhejte a kupujte, nebo pronajímejte...

Motac
30.01.2002, 09:32
Buďme rádi za každý nový vůz i když je to Lada. Až čas ukáže jestli bude konkurenceschopná.

sala
30.01.2002, 10:03
quote:
sala krásny obrázok si našiel na internete. Skoda ze je trochu rozmazaný. Rozumiem to kvoli kilobajtom.Jednemu ale nerozumiem prečo si ho pomenoval kahle.jpg
Vieš sala jeho pravé meno je TMS_new_year_2002.jpg
Určite by si chlapcom z rally.sk urobil radosť keby si bol napísal ze je od nich.

Ok, takže díky!!!

pepa
30.01.2002, 14:57
nejel ten zigulik (http://www.sweb.cz/ak-luka/) taky v praze na sprintu??
jestly jo, tak ten je fakt dobrej ;)

MravenecZ
30.01.2002, 15:33
quote:
nejel ten zigulik (http://www.sweb.cz/ak-luka/) taky v praze na sprintu??
jestly jo, tak ten je fakt dobrej ;)

Jasně to byl on, Milan Blahout. Držte mu palce, je to fakt střelec.A navíc jediný auto s pohonem zadních kol v MČR

Motac
05.02.2002, 09:39
Jak se Vám líbí nový Renault Clio Super 1600 na www.rally.sk? Francouzi jsou machři vzhled je dost dobrý, hlavně aby to dobře fungovalo i technicky.

MINIS007
05.02.2002, 13:28
Je to opravdu krasavec. Nyní doufám, že v těch šestnástkách vydrží co nejdéle. Dalšího konkurenta v poli, by Škodula už asi neustála.

pepa
06.02.2002, 16:03
janni paasonen pojede i ve finsku na misakovi...
http://www.rally.sk/article.php?sid=410&mode=thread&order=0

coolidge
07.02.2002, 10:52
quote:
Myslím si, že Argentinci dost dlouho dopředu věděli o své bídné situaci a něco takového když ne předpokládali, tak alespoň tušili nebo počítali. Nemyslím si, že by to mělo Gábiho ohrozit v účasti na MS. Horší věci mě napadají v souvislosti s Argentinskou rally, co vy na to pánové??

Takže Argentina se pojede (asi). Vláda poskytla záruky na sportovní akce.
http://motorsport.idnes.cz/ms_a_rallye.asp?r=ms_a_rallye&c=A020207_095642_ms_a_rallye_mas&t=A020207_095642_ms_a_rallye_mas&r2=ms_a_rallye

Danyi Panizzi
08.02.2002, 09:04
Vláda dala záruku, tak to mi podržte! Dovedou k zemi k totálnímu bankrotu a chtěj dávat záruku na konání podniku WRC! Jsem fakt zvědavej, jak to tam dopadne! Ale je určitě dobře, že Argentina ve WRC zůstane! Jak to vidíte s tim Mexikem, to by bylo pokoukáníčko! Takže čágos amígos! Viva tequila!

SABOTAGE
08.02.2002, 09:54
Mexiko by bylo určitě super. Je otázka nakolik se lze na garance argentinské vlády spolehnout. Dnes ty garance nabízejí, ale do doby konání rallye se tam může spousta věcí změnit. jen si vzpoměňte v jakém tempu se tam za poslední dobu vystřídaly vládní špičky...
Dále je otázkou jak kvalitní budou i po státních zárukách podmínky pro tento podnik. Adios Muchachos.

Gustav_Andel
08.02.2002, 10:34
Mexiko by bylo nebezpečné....ta tequila....to není dobré pití za volant :-)

Motac
08.02.2002, 11:35
Představa propíchaných pneumatit od kaktusů straší zřejmě i techniky od Pirelli a Michelinu :) Jednoduché by to neměly ani posádky, jízda v "sombéru" není to pravé ořechové :)

Gustav_Andel
08.02.2002, 12:17
Doufamm ze vybydou i nejake penizky pro Gabriela P. byla by škoda kdyby nemoh jet doma s oktavečkou :( :( :(

Danyi Panizzi
14.02.2002, 11:12
Tak už je znám rozpis Argentinké rally. První etapa je prý podobná té loňské a druhý a třetí den je kompletně přestěhovanej vejš do Cordoby. Pojedou se asi 4 superspeciálky! to se mi zdá dost, ne? Že by si potřebovali ze vstupnýho zvýšit životní úroveň? :)

Danyi Panizzi
14.02.2002, 11:16
A další věc... Irsko a Mexiko se tlačí do WRC! Irsko by rádo do roku 2007. Jsem zvědav, kdy o sobě nechaj vědět Zlíňáci s Barum Rally? Chtěli se tam přece dostat, nebo ne?

Danys
14.02.2002, 11:57
quote:
A další věc... Irsko a Mexiko se tlačí do WRC! Irsko by rádo do roku 2007. Jsem zvědav, kdy o sobě nechaj vědět Zlíňáci s Barum Rally? Chtěli se tam přece dostat, nebo ne?

Zliňáci chtějí - do 5. let.
Mexiko je pak šotolina nebo ne?
Je otázkou taky jaký povrch zamýšlejí v Irsku. A dále pak - v jejich regionu se už jedna rally MS jede, ale to všichni ví, tak proč to tu vlastně říkám. |) |)

Upravil - Danys 14 Feb 2002 11:58:09

Michal
14.02.2002, 12:28
Myslím, že Zlíňáci (a potažmo všichni CZ fanoušci) jsou rádi za to, co se jim obrovským úsilím podařilo získat. Barum jako MS je nesmysl a pokud se pomatuji, p. Regner to nejprve vypustil a pak přiznal, že je to utopie.

Danyi Panizzi
14.02.2002, 13:35
Asi bohužel ano! Ale mohli by to zkusit!

Danyi Panizzi
14.02.2002, 13:44
O vstup do WRC se opět snaží Portugalsko s asfaltovou soutěží Madeira Wine Rally! Možná už v roce 2003!!! Tak jsem zvědavej, jak to všechno dopadne! Údajně se má počet soutěží ze současných 14 zvednout ... ale na kolik a v jakém časovém horizontu .... hmmm :? :? :?

Danyi Panizzi
14.02.2002, 14:43
Hrdinka pojede ještě tři další soutěže WRC! A to Řecko, Finsko, UK.
Zdroj: motorsport.idnes.cz
Jsem zvědav jak mu to pojede. Doporučuji přečíst celý článek je to zajímavý!

pepa
14.02.2002, 15:01
quote:
Myslím, že Zlíňáci (a potažmo všichni CZ fanoušci) jsou rádi za to, co se jim obrovským úsilím podařilo získat. Barum jako MS je nesmysl a pokud se pomatuji, p. Regner to nejprve vypustil a pak přiznal, že je to utopie.

proc by to mnela bejt takova velka utopie? kdyz je dokonce rallye deutschland v WRC... a zajimavy bude taky jeste co se stane ze safari, jestly zustane nebo ne...

a k argentine, 4superspecialky??? to je podle mne AZ MOC!! je to sice hezky, ale...

coolidge
19.02.2002, 13:57
quote:
Doufamm ze vybydou i nejake penizky pro Gabriela P. byla by škoda kdyby nemoh jet doma s oktavečkou :( :( :(

Nevím jestli doma, ale určitě pojede ve Španělsku.
http://motorsport.idnes.cz/ms_a_rallye.asp?r=ms_a_rallye&c=A020219_114956_ms_a_rallye_mas&t=A020219_114956_ms_a_rallye_mas&r2=ms_a_rallye

Gustav_Andel
19.02.2002, 14:15
Otazka Barum rally a MS je hrozne pekna (zvlast kdyz sem ze Zlina :)) ale tady jde o mnohem vic nez jen o kvalitu souteze a pekne rychlostni zkousky. V první druhé ale i ve treti rade jde o trh automobilu. na nasem trhu kraluje skodovka a to hlavne proto, protoze prodava nejlevni dost kvalitni auta. Automobilky budou MS cpat predevsim tam kde si muzou udelat reklamu, která by se aspon trochu projevila na odbytu - v tomto smeru byla Deutschland rally idelanim krokem. Automobilky pak maji vic penez a vic se jim motorsport vyplaci a muzou dal vyvijet auta a my pak na ne muzem slintat :P

Je to smutne ale je to tak - JE TO BUSINESS :disapp:

Mouse
26.02.2002, 14:57
SKODA IS BEST!