Zobrazit v plné verzi : Rally Elektro Kadlec Prachatice 2006
Rallye Prachatice se jede za 11 dní a startovka vypadá velmi slušně na to že je to K4 Pohár. I když je to logické, protože se tam jede super serie. Více na stránkách www.rallyesport-pohar.cz
akorát by to chtělo asi tak 3x víc přihlášených.
quote:
Nahodou si mysli, ze na pomery lerosnihop roku je slusny, mit 50 aut par dni pred uzaverkou. Neco se jeste prihlasi, neco jeste neprijede, takze proste letosni standard. Skoda, ze se nehecli kluci s historiku. Nikdo z Kartcentra, zadny bmw, ani Hlousek, ani Hejhal se skodovkama. Tisicovkari taky zadny, ze zigulu jen Tomas Drasta. Machacek jede radeji do Nepomuka na ctvrthodinovou rally,totez Liska s ticou a nekteri dasli. Ja uz tomu ceskymu rallysportu nerozumim :-(((((
Nevím, ale Drásta si myslím, že nepojede taky,vždyť má žígo mrtvé,ne?
Ale jak jsem zaslech, je to určitý bojkot a když se Michale podíváš, spousta lidí je přihlášena do poháru, i když by jeli asi v SS....startovné :-)
A tohle stojí taky za popřemýšlení
Ludvík Otto | 5.9.2006 23:46:48 | ludvik.otto@seznam.cz
to V.Krejcir: Stavím si opět subaru, ale model 06. Jinak všechna má závodní auta mi vždy financovalo mé autovrakoviště (Moravský autoland a.s.). Kde se mohl objevit nesmysl, že některé mé nebo Achimovo auto patří RSP nevím. Jestli se na novém autě opět objeví nějaká reklama RSP záleží na jejich případné nabídce.
Už bohemku jel Ludvík bez reklam RSP,Akim opět v Třebíči nestartoval....
quote:
quote:
Nahodou si mysli, ze na pomery lerosnihop roku je slusny, mit 50 aut par dni pred uzaverkou. Neco se jeste prihlasi, neco jeste neprijede, takze proste letosni standard. Skoda, ze se nehecli kluci s historiku. Nikdo z Kartcentra, zadny bmw, ani Hlousek, ani Hejhal se skodovkama. Tisicovkari taky zadny, ze zigulu jen Tomas Drasta. Machacek jede radeji do Nepomuka na ctvrthodinovou rally,totez Liska s ticou a nekteri dasli. Ja uz tomu ceskymu rallysportu nerozumim :-(((((
Hodně se divím že Tošovský jede ve třídě A8. Vždyt jeho mitsubishi je N4.
quote:
A to od kdy?
http://rally.stanis.info
quote:
quote:
A to od kdy?
Tím chceš říct že Tošovský má A8?
subarak1
17.09.2006, 15:24
jede i Trněný s WRC, já si myslim, že je startovka dobrá, co se týče diváckých míst, tak bych doporučil na RZ 2 skok hned po startu, vždyť jen škodovky tam minule skákaly 13m
quote:
jede i Trněný s WRC, já si myslim, že je startovka dobrá, co se týče diváckých míst, tak bych doporučil na RZ 2 skok hned po startu, vždyť jen škodovky tam minule skákaly 13m
Přesně tak. Tam by to mohlo být super. A skáče se tam o pohár pro jezdce který skočí nejdál tak alespon tam jezdci budou mít nějakou motivaci.
quote:
quote:
Přesně tak. Tam by to mohlo být super. A skáče se tam o pohár pro jezdce který skočí nejdál tak alespon tam jezdci budou mít nějakou motivaci.
Největší motivací je pak ta oprava podvozku po krásných efektních skocích... opravdu parádní prácička. My jsme byli zrovna ta škodovka, která letěla 13 metrů.
AlesGute
17.09.2006, 18:27
quote:
quote:
Taky si myslím, že startovka je na letošní poměry více než slušná, bude asi i víc aut než na Horácké. Že jede Macháček místo toho čtvrthodinovou rally mě taky celkem mrzí, ale doslechl jsme se, že tam rozhodlo asi pracovní vytížení spolujezdce v termínu Prachatic.
subarak1
17.09.2006, 18:56
to PavKac: pro diváka rozhodně pokoukání, ale pro mechaniky práce, to já vím, jestli jedete i ted, tak ocekavam alespon 18-20m:-)
quote:
Tím chceš říct že Tošovský má A8?
Třeba loňskou Bohemku s A8 jel, ale jak teď koukám, něco jel i s N4. Tak že by měl dvě auta?
quote:
to PavKac: pro diváka rozhodně pokoukání, ale pro mechaniky práce, to já vím, jestli jedete i ted, tak ocekavam alespon 18-20m:-)
Já tentokrát nejedu, ale skoky spíš neočekávej... prý jenom když tam bude hodně lidí! :D
Auto je pořád stejný, akorát vymění restryktor.
Přesně tak. Jen se pak na něj nesmí zapomenout. :-)
quote:
Taky si myslím, že startovka je na letošní poměry více než slušná, bude asi i víc aut než na Horácké. Že jede Macháček místo toho čtvrthodinovou rally mě taky celkem mrzí, ale doslechl jsme se, že tam rozhodlo asi pracovní vytížení spolujezdce v termínu Prachatic.
Máš dobrý informátory ty kluku ušatá, opravdu za to může problémový spolujezdec, který v termínu Prachatic jede vyměřovat tunel do Chorvatska. Snad se polepšíme a na Labskou dorazíme.
Upravil - stanis 20 Sep 2006 19:19:56
AlesGute
19.09.2006, 14:43
Výborně výborně, tak na Labské se uvidíme :-)
bacha na to, "tunelovat " v Chorvatsku, není to nebezpečné?
quote:
Bohužel, v tomto případě "tunelovat" znamená opravdu jen vrtat do země horizontální díru :-) Jinak by nám bylo hej. I když, takhle alespoň nemusím skákat z okna, když přijde návštěva ...
subarak1
20.09.2006, 17:53
quote:
quote:
Bohužel, v tomto případě "tunelovat" znamená opravdu jen vrtat do země horizontální díru :-) Jinak by nám bylo hej. I když, takhle alespoň nemusím skákat z okna, když přijde návštěva ...
tím jsi asi myslel Romana Odložilíka? taky to nechápu, je to síla, když na to nemam peníze, tak to prostě nejezdím
quote:
tím jsi asi myslel Romana Odložilíka? taky to nechápu, je to síla, když na to nemam peníze, tak to prostě nejezdím
Kdyby na to jezdili jen ti, kteri na to maji,a nebyli odkazani na darce, a nedelali cisticky jinym, tak tu jeudi 20 aut. Spis jde o to, ze to nemel prehanet. Mel se drzet toho fiata nebo porchaka, a mel klid, a jeste mu zbylo na vanocni darky pro deti.
Upravil - stanis 20 Sep 2006 19:19:36
ON -LINE výsledky
http://reco.pb.cz/cgi-bin/soutez/2006/prachatice2/reco
quote:
quote:
quote:
To není jen nemít peníze takto jezdí 50% jezdcu našeho startovního pole ale ono je to otom jak dlouho to kdo ustojí a než na něho kápnou
Nezdá se vám že jsou ty výsledky nějaké vygumované?
quote:
Co to plácáš...
Se nečil čertíku. Třeba se mu taky nelíbila pětiminutová ztráta u Bergera. Stane se, ale hrklo mi ;)
quote:
quote:
Co to plácáš...
Karter+Karburátor+Kardan
quote:
Se nečil čertíku. Třeba se mu taky nelíbila pětiminutová ztráta u Bergera. Stane se, ale hrklo mi ;)
quote:
quote:Dobře ale jak může Šebesta jezdit tak skvělé časy?
Co to plácáš...
Karter+Karburátor+Kardan
gerberik
23.09.2006, 09:24
Šebesta je totiž ultra střelec.
Velka gratulace bratrum Sebestovym, ke skvelemu vysledku! B R A V O !
Tentokrát jsem v Prachaticích fotil: www.foto-kacerovsky.cz
quote:
Tentokrát jsem v Prachaticích fotil: www.foto-kacerovsky.cz
máš to výborný
<TABLE BORDER=0>
<TR><TD>http://www.ewrc.cz/images/lista-bezdekovsky.png
<TR><TD ALIGN="Center">Rally Prachatice - 24 fotek
<TR><TD ALIGN="Center">http://www.ewrc-media.com/images/fotky.php?co=193&a=vb
</TABLE>
nikde nemůžu najít výsledky Prachatic, stránka on-line výsledků je asi v háji a vypadá to jakoby se rally ani nejela, nemůže někdo hodit do placu výsledky zkopčený nebo na ewrc stránku jednoduchý článek jak se jelo a dojelo
quote:
nikde nemůžu najít výsledky Prachatic, stránka on-line výsledků je asi v háji a vypadá to jakoby se rally ani nejela, nemůže někdo hodit do placu výsledky zkopčený nebo na ewrc stránku jednoduchý článek jak se jelo a dojelo
http://reco.pb.cz/cgi-bin/soutez/2006/prachatice2/reco/overal
díky už to fakčí, ale včera mě to celý den nešlo:o(
Jsou uz skoro tri dny po soutezi, nikde ani clanek o poharovem klani, na foru temer zadna odezva... ! To copak PČrr nikoho nezajímá? Vykony vsech zucastenych si to rozhodne nezaslouzi! Pripada mi, jako by byl Pohar /nejen medialne/ potlacovan na uplny okraj zajmu.
quote:
Jsou uz skoro tri dny po soutezi, nikde ani clanek o poharovem klani, na foru temer zadna odezva... ! To copak PČrr nikoho nezajímá? Vykony vsech zucastenych si to rozhodne nezaslouzi! Pripada mi, jako by byl Pohar /nejen medialne/ potlacovan na uplny okraj zajmu.
asi máš pravdu.... dokonce ani 2ks wrc nezvýší zájem.... 3 stránky příspěvků tady na fóru taky cos naznačují... no neva, ti co byli osobně, určitě viděli jeden z nejakčnějších závodů sezony...
sloní kýta
26.09.2006, 10:38
quote:
Nějak si v hlavě nemůžu srovnat, co by mne tam upoutalo, když například Macek dojel 11., a jeho průjezdy před lety v MR si pamatuji, a nevěřím, že došlo v jeho případě k nějakému kvalitativnímu posunu. Každý vidíme asi něco jiného. 8D
slone, doufám, že nehodnotíš závod podle jednoho jezdce! to by nebylo fér k mnoha ostatním, na který se dalo koukat - filckaři, historici atd.... :)
sloní kýta
26.09.2006, 10:55
to víš že ne, nejde mi na rozum, že je tak vysoko. Jak potom ale museli jet ostatní?
fanda hájek
26.09.2006, 11:02
Asi pomalejc...
sloní kýta
26.09.2006, 11:07
quote:
Asi pomalejc...
Já to nechtěl tak pregnantně vyjádřit... ;)
fanda hájek
26.09.2006, 11:11
Stopky jsou neúprosné!Ale jak sem tak četl startovku,tak to nemusela být špatná soutěž.
Budu muset někdy zajít na něco takového,ale mám problém najít čas na ty 3-4 soutěže do roka,tak nevím...
s wercéčkem? měl bejt snad na bedně, ne? :D :D :D :D :D :D
sloní kýta
26.09.2006, 11:13
quote:
to není WRC, snad rádoby WRC
Upravil - sloní kýta 26 Sep 2006 11:14:33
fanda hájek
26.09.2006, 11:18
Už se to tu probíralo.Myslím,že závěr byl že WRC to není,jen pár věcí...A jezdce neznám.Tak asi ani relativně silné auto nemusí být zárukou úspěchu.
quote:
quote:
to není WRC, snad rádoby WRC
víme.... snad ani plný áčko to není... proto ti xichtíci
fanda hájek
26.09.2006, 13:53
Tak co to proboha je?Je to čtyřkolka,ale není to ani A?
To je asi jako když měli borci na trabících
znak BMW 8D
Poděkuj promotérovi...a srovnej s loňským rokem!
quote:
Karla bych nechal bejt...je mu přes 50 a bere to jako zábavu...vždyť se podívej na fotky, skoro všude má okno pomalu dokořán a loket málem na okýnku :-)
quote:
quote:
Nějak si v hlavě nemůžu srovnat, co by mne tam upoutalo, když například Macek dojel 11., a jeho průjezdy před lety v MR si pamatuji, a nevěřím, že došlo v jeho případě k nějakému kvalitativnímu posunu. Každý vidíme asi něco jiného. 8D
Taky bych zrovna p. Macka nepropiral, jede si to svoje a je spokojeny. Ale Slonovi docela doporucuju se tam nekdy podivat, to nasazeni te rozhodne prekvapi! Navic jmena jako Berger,Grega,Mares,Habart,Sebesta,Conka a dalsi-nudnou jizdu rozhodne nepredvadi. Vsak muzes videt sam.
Jiří Dokulil
26.09.2006, 16:06
Já osobně jsem Prachatice viděl, ale nehodnotím je jako něco mimořádného. Po několika závodech, které mě hodně zklamaly, jsem očekával klidnou podívanou, málo lidí a o to příjemnější zážitky. Hodně mi to ale zkalili sami pořadatelé. Hloupě vyznačená divácká místa, pořadatelé primitivní a drzí, značení, které nemá nic společného se zdravým rozumem (třeba zákaz vjezdu do diváckého místa!!!) a tak by se dalo pokračovat.
Pokud jde o samotnou sportovní hodnotu, vyzdvihl bych Flídra, Trněného, Schlagera, Šebestu, Mareše, Gregu, Čonku a některé méně známé piloty historiků. Spíše však zastávám názor, že Prachatice potvrdily současnou krizi Poháru ČR.
To Jiri Dokulil: Samozrejme neni vzdy vsechno uplne nej, ale chybi mi po mnoha dobrych sportovnich vykonech takova ta spravna odezva! A doufam, ze se mnou budes souhlasit, ze vyse zminovani a mnozi dalsi si to opravdu zaslouzi. Pripada mi, ze pohar zacina mit pomale statut polozakazanych zavodu...
Skoda, ze neni zadne video...ale zda se mi,ze tito chlapci jezdi s mnohem vetsim nasazenim, nez na velkem mistraku,nebo alespon atraktivneji pro divaky...co jsem videl video z Horovic,moc pekne...
Upravil - alpine 26 Sep 2006 18:41:09
Docela se bavím.Úroveň všeho hodnotí všichni, ale nakonec z nich vypadne, že jeden tam ani nebyl a hodnotí podle člověka, kterého viděl jet před X lety, další si udělá čas na navštěvu rallye 3-4 do roka, ale podle komentářů jsem si do dnes myslel, že se jezdí dívat na všude a nikde nechyběl .....:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))
AlesGute
27.09.2006, 00:49
Musím se přidat k PCH. Já jsme na Prachaticích byl dokonce až do večerního slavnostního vyhlášení, že by někde byl zakázaný vjezd k trati jsme si nevšiml, přestože jsme byl na 4 místech, všude naprosto v pohodě.
Z výkonů bych vyzdvihl ultra střelce Šebestu, to co jsme viděli v jeho podání v rychlé pasáži přes horizont před Žitnou na RZ7 to bylo tedy husté, koneckonců i ten výsledek tomu nasvědčuje. Něco podobného předvádí též Grega. Také všude moc pěkně Habart, toho bych ocenil za celosezónní předvádění pěkných výkonů a především krásného auta! Jo a pochopitelně dobře se dívalo i na Flídra, oproti Trněnému podstatně klidnější vedení auta v rychlých pasážích, a i v tom jediném vracáku kde jsem byl to na rozdíl od Trněného projel smykem a připomínal mi, že WRCo ničím nenahradíš!!! :-)
A na své si určitě přišli i ti co mají slabost pro Škodovky 130L(R) jako třeba já, poštěstilo se, že do cíle dojeli Žalský, Šubrt, Stráský i Zlámal. Jen eRek by mohlo být v poháru více.
Co se týče trati, tak velmi zajímavý mi přišel nový úsek Zábrdí-Podedvorský mlýn-Osek-Kahov-Prachatice, vyznačuje se velkým převýšením a při jeho projíždění po poslední RZ bylo vidět, že nejedné posádce připravil horké chvilky.
Upravil - AlesGute 27 Sep 2006 00:52:24
fanda hájek
27.09.2006, 08:13
Nikdy sem netvrdil,že je pohár špatný!Psal jsem,že jezdci v MMČR jezdí bez nasazení-ne všichni.Pohár sem dost chválil,podle mě tam nasazení je,na rozdíl od mistráku.Ale to už tady taky ode mě padlo.Pohárové soutěže se jezdí skoro všechny v čechách,takže z moravy to je fakticky moc daleko.Kdysi sem jezdíval daleko víc,ale teď musím věnovat spoustu času synovu bláznivému fotbalu a tak už moc času není.Ale pokud někdo startuje s Corollou WRC a WRC to není,tak si vždycky rýpnu!
Docela mě překvapili na ČT, včera ukazovali ve Světě Motorů reportáž z Prachatic.
Co se týká zákazu vjezdu k diváckým místům, tak pokud vím je to u nás dost často běžná praxe... (Místo označení slepá silnice se často objevuje zákaz vjezdu už pár kilometru pred prijezdem k RZ). Mackovo auto je prý složenina z Corolly WRC (mj. karoserie) a Celicy (motor a jine).Aspon jsem to tak slysel.
je pravda, že mlíko bylo někdy až přehnaně daleko od trati, ale na druhou stranu, radši bezpečnost pro diváky větší než menší - ale tak to je v poháru celej rok
drzost některých pořadatelů ale byla dost výjimečná, v tom má Jiří D. pravdu...
a co se týče reportáže včera, byla fajn, ale ještě lepší byla reportáž z autokrosovejch dobřan - perfektně udělaný, zejména záverečné resumé na rockovou hudbu - opravdu povedený
jinak pár fotek z prachatic u mě, na nově vznikajícím webu
www.milosrybar.com
quote:
Co se týká zákazu vjezdu k diváckým místům, tak pokud vím je to u nás dost často běžná praxe...
No, moc běžná praxe to asi nebude. Zákaz vjezdu je zákaz vjezdu, a to pro všechny. Pokud to někdo neví, policie na to má takový sazebník...
quote:
quote:
Co se týká zákazu vjezdu k diváckým místům, tak pokud vím je to u nás dost často běžná praxe...
No, moc běžná praxe to asi nebude. Zákaz vjezdu je zákaz vjezdu, a to pro všechny. Pokud to někdo neví, policie na to má takový sazebník...
Ja samozrejme netvrdim, ze na to neni sazebnik.
Např. ne Pribrami (loni nebo predloni, nejsem si jist) byl na silnici prenosny Zakaz vjezdu a kus za nim stal vyberci vstupneho. Chci tim rist, ze uz jsem se s tim setkal i jinde....
Letošní Příbram stejně tak, ke všem RZtám příjezd jedině přes Značku zákaz vjezdu...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.