PDA

Zobrazit v plné verzi : Pražský rallysprint 2006

Stránky : [1] 2 3

gudas
21.09.2006, 08:45
Už brzy aktuální téma. Co říkáte na info o možném startu Marko Martina? Byla by to hodně velká bomba

gudas
21.09.2006, 08:46
Zde je kousek z první oficiální tiskovky na staromáku:

Tradiční české zakončení soutěžácké sezóny proběhne 2.12.2006 na stejných tratích, jako v letech minulých. Mírnou změnou projde pouze závěrečná rychlostní zkouška. Diváci mohou očekávat start šedesáti posádek nejen z českého šampionátu, ale i ze zahraničí. „Začátkem týdne se nám ozval maďarský jezdec Szábo, jenž by rád na XII. TipCars Pražském Rallysprintu startoval s vozem Ford Focus WRC. Zároveň probíhají jednání s Georgem Donaldsonem o možnosti startu estonského jezdce Markko Martina a rádi bychom pro sprint získali rovněž S. Munariho s Lancií Stratos. Vše je však stále v jednání a pokud vše dobře vyjde, tak by diváci mohli vidět čtyři až pět vozů specifikace WRC,“ řekl ke složení startovního pole ředitel soutěže Petr Mihule.

bruce33
21.09.2006, 10:19
Určitě by to bylo maximalně skvěle, kdyby přijel Marrko!! V každém případě se v Praze objevím :-)) Ještě bych poprosil o odkaz na webove stánky?? Našel jsem jen stránky z roku 2005.

xesik
21.09.2006, 10:52
stránky mívají až tak měsíc předem,docela to flákaj.

bruce33
21.09.2006, 11:37
quote:
stránky mívají až tak měsíc předem,docela to flákaj.

Tak ono ten měsíc dopředu teoreticky stačí. Ale už jsem nedočkavy ...:-))

pelikan
21.09.2006, 12:01
To mě by víc lákal PAN Munari a jeho náčiní, protože pro tohle auto a tehdejší dobu mám prostě slabost. Stratoska má nádhernej zvuk. Kéž by to vyšlo.

http://www.foxrallyteam.cz

rjb.xxx
21.09.2006, 12:23
V příjezd Märtina nevěřim - to spíš vyjde ten Munari - i když tady bych si skoro vsadil, že místo sebe pošle jezdit syna a sám se bude jenom koukat nebo pojede jako mitfára.

K+K+K
21.09.2006, 12:48
Jen aby měli pro Sandra dost prášků (nejlépe barevných), aby se nám v chladné Praze nenastydl. Myslím, že s tím míval dost velké problémy :P . Cesare Fiorio by věděl víc.

Karter+Karburátor+Kardan

instinkTT
21.09.2006, 14:54
Po lonskem masirovani ze dorazi Petter Solberg, neverim, ze Markko prijede. Ale prilakat par kvalitnich historiku by taky nebylo od veci.

Loeb.Seb
21.09.2006, 16:45
Nevíte s čím by měl jet Marko

chryby
21.09.2006, 17:37
pro mě je velmi potěšující zpráva taky to, že se zvedl počet posádek

K+K+K
21.09.2006, 17:51
Peníze za startovné jsou třeba a když je zájem ;)

Karter+Karburátor+Kardan

hbt
21.09.2006, 19:29
quote:
Po lonskem masirovani ze dorazi Petter Solberg, neverim, ze Markko prijede. Ale prilakat par kvalitnich historiku by taky nebylo od veci.

Kdyby byvali chteli pozvat historiky, co jedou kladu a bavi lidi, byvali by zvali takovy lidi, jako byl Harry Hartman, kdyz jezde jezdival s tisicovkou (co ten s tim autem vyvadel). Jasne, ze ukazat stratose je uzasna vec, ale je otazka, kdo, a hlevne jak s tim pojde,. Ono jen provrcet, aby tomu clovek moc neublizil. To takhle kdyby se nekomu podarilo domluvit Waltera R a jeho Audi S1, ktera obcas vyrazi v nemecku......
Ja chapu, ze to je sou, ale u nas jsou 2 nebo 3 fukcni S 130RS, fiat 124 abarth, Jsou tu ruzny bmw, jsou tu lancie delta integrale........ Jen to maji kluci, co holt nemuzou zaplatit 20 litru za to, aby vam je mohli ukazat

bruce33
21.09.2006, 20:23
quote:
Nevíte s čím by měl jet Marko

Ma tým se Subaru, tak bych ho viděl v něm. Ale taky se mě moc nepozdává jeho příjezd, ikdyž bych ho viděl zatraceně rád.

SAYMON
21.09.2006, 22:26
Ma tým se Subaru, tak bych ho viděl v něm. Ale taky se mě moc nepozdává jeho příjezd, ikdyž bych ho viděl zatraceně rád.

Nemyslim si ze by prijel se svym autem, prazsky rallysprint je pro nej houby udalost aby do toho vrazel svoje penize.
Kdyz chcete spickovyho jezdce, musite v prvni rade zaplatit auto(z toho usuzuju ze bude pujceny z cech) a vsechny vydaje souvisejici se startem. No a taky zaplatit pilotovi. To jenom Trelles byl takovej kofr, ze kdyz startoval na sumave na pozvani pana Neumanna z KIT racingu, stacilo mu ze mu zaplatili letenky a zaridily prohlidku Prahy.

Holt pozvat hvezdu neni levna sranda.
Osobne bych to tipnul na nejaky enko...a jelikoz subaru neni moc v dosahu, tak myslim ze misak z kit by byl urcitou volbou... pochybuju ze by mu zaplatili wrc...

Ale uvidime.....rekli slepi ;)

alpine
22.09.2006, 03:58
a vis kam slapli...

bruce33
22.09.2006, 07:24
Já ale nepsal, že pojede ve svém Subaru, jen že "bych ho viděl" v Subaru. V tiskové zpravě se psalo, že mají pro něj i Subčo nachystané.

pelikan
22.09.2006, 11:16
Vzhledem k tomu, že ohledně Martina kontaktovali Donaldsona tak se asi bude jednat o Subaru. Tuším, že Martin by měl jet se Subaru WRC někde v Irsku tak bych se nedivil kdyby se snažili o to, aby jel Imprezou WRC. V te tiskovce se taky mluví o možném startu až 5 WRC. Jednu Fábii má Kopec, druhou Trněný, zájem startovat s WRC projevil Gergely Szabó, to jsou tři. Nějaký WRC asi provozují v JM a víc mě nenapadá.
Mimochodem pokud by měl klapnout ten start Munariho se stratosem tak si tohle auto asi u nás nejpůjčí takže si ho musí dotáhnout.

pejda
22.09.2006, 11:30
Pelikan: Kopecký určitě v Praze nepojede.

Tomáš 99
22.09.2006, 11:52
Jak to vypadá na Pražském rallysprintu? Má tam cenu jezdit až ze Zlína? Jaké jsou tam RZ?

chryby
22.09.2006, 12:07
quote:
Jak to vypadá na Pražském rallysprintu? Má tam cenu jezdit až ze Zlína? Jaké jsou tam RZ?

bych nejezdil... vlastně vůbec nechápu, proč jsem jel z prahy do zlína na barum, když tam nejely wrc

Upravil - chryby 22 Sep 2006 12:08:16

bruce33
22.09.2006, 12:27
quote:
Pelikan: Kopecký určitě v Praze nepojede.

Kopejda bude tou dobou na Britské rally.

Upravil - bruce33 22 Sep 2006 12:31:57

bruce33
22.09.2006, 12:31
quote:

Přijde na to, co od toho očekáváš....... Já určitě jedu a taky ze Zlínska. Je to závěr sezony a i pro mě byla s pohledu fanouška náročná, tak to chci zakončit jak se patří :-)) Navíc Praha je podle mě krásné město a bude super atmosféra.

pelikan
22.09.2006, 12:59
S tím Kopcem mě to nenapadlo. Další WRC na které jsem si vzpomněl je Cvrčkova Octávie WRC s kterou by asi jel Flídr.

bruce33
22.09.2006, 20:49
quote:
S tím Kopcem mě to nenapadlo. Další WRC na které jsem si vzpomněl je Cvrčkova Octávie WRC s kterou by asi jel Flídr.

Flídra bych tektéž rád viděl. A co Štěpán Vojtěch s 307??? Už dlouho jsem o něm neslyšel.

bohuš
22.09.2006, 21:15
quote:

quote:

Flídra bych tektéž rád viděl. A co Štěpán Vojtěch s 307??? Už dlouho jsem o něm neslyšel.

vojtěch nejezdí pražský sprint

krb
23.09.2006, 10:43
quote:

ze zlína to má určitě jet cenu.je to dobrá show

Milan PB
23.09.2006, 20:14
Jestli nejni nahlášenej s WRCem Odložilík.:-)

krb
24.09.2006, 09:09
quote:
Jestli nejni nahlášenej s WRCem Odložilík.:-)

tvá vtipná poznámka není na místě :(

http://foto-kasparek.webovastranka.cz

rally-fan
24.09.2006, 09:27
Ja bych tem 5ti wrcum neveril a startu Martina uz vubec ne. To je takova tiskova zprava ala Red Bull, jak pekne potestovali a jedou pro vitezstvi :-)
Nicmene na prazsky sprint se urcite vyplati jet. Je to jedna z poslednich rally akci, ktera se v cechach jeste tesi divackemu zajmu a ma solidni atmosferu.

Tomáš 99
24.09.2006, 10:02
Díky za info o Pražském rallysprintu, tak asi pojedu.

luboss.v
24.09.2006, 21:53
quote:

Nemá to cenu, je tam nějaká městská RZ. To znáš ze Zlína. ;)

vojta
26.09.2006, 17:16
V Praze je vždy výborná a snad i přátelská atmosféra.je to skvělý zakončení sezony.Doporučuju.

xesik
27.09.2006, 09:06
rozhodně se na pražský sprint nevyplatí jezdit dál než z příbrami,fakt to za to nestojí!!!hromada lidí,málo aut,špatná doprava i organizace,malo stanků z občerstvením...

instinkTT
27.09.2006, 09:15
Co to placas. :-) Ty jsi asi nikdy nebyl na Strahovskem okruhu. Tohle je nejvetsi show a oslava rally kterou vubec muzes u nas videt.

quote:
rozhodně se na pražský sprint nevyplatí jezdit dál než z příbrami,fakt to za to nestojí!!!hromada lidí,málo aut,špatná doprava i organizace,malo stanků z občerstvením...

krb
27.09.2006, 17:08
quote:

jestli ti jde o občerstvení tak běž na fotbal nebo jen do hospody!!!a ty jsi tam asi nikdy nebyl-když říkáš malo aut_na starhově se jede okruh kde každé auto(myslím)jede 4krát a tj při účasti 30posádek 120prujezdů a to je o 100%lepší než 90%naších velkých mistráků.

bruce33
27.09.2006, 18:58
quote:

Málo stánku z občerstvením...rally není Matějská, tak k čemu potřebuješ stánky. Máš jezdit jako mi s řízkama z domu :-))

krb
27.09.2006, 20:22
quote:

quote:

Málo stánku z občerstvením...rally není Matějská, tak k čemu potřebuješ stánky. Máš jezdit jako mi s řízkama z domu :-))

já si brávám chleba se salámem a nějakou minerálku-taky doporučuji :D :D :D

instinkTT
28.09.2006, 08:17
quote:

A na prazsky sprint jeste neco na zahrati, nejlip slivku. :-)

bruce33
28.09.2006, 10:55
A ještě Tatranku, bez ní ani ránu :-))

Upravil - pejda 28 Sep 2006 12:43:42

krb
28.09.2006, 15:52
quote:

quote:

A na prazsky sprint jeste neco na zahrati, nejlip slivku. :-)

jj tentokrát by jsme mohli něco dovést-ať nekteří pražáci vidí co je slivovice=většina totiž zná jen ty patoky od jelínka

SETE
29.09.2006, 20:01
quote:

Mě loni babička nabalila batoh plný monte :-)

krb
29.09.2006, 20:31
quote:

quote:

:D :D :D :D :D :D :D

bruce33
29.09.2006, 20:49
quote:

quote:

Neměl si ztoho potom zmrzlinu?? :-))

Tomáš 99
02.10.2006, 09:17
Tak já nevím co si o tom mám myslet. Je to super nebo na ..... ? Pojedu. Dík za info o stáncích a o monte.

xesik
02.10.2006, 09:28
ja nevim,co jste to za suchary.
na blbou otazku blba odpoved,s trochou ironie,a hned tu nejaci pitomečci rejpou.ja byl ny prazskym sprintu jeste kdyz tys byl na houbach, blbecku!!(krb,bruce,instinktt)

K+K+K
02.10.2006, 10:05
Milý Tomáši99, když už si troufneš vydat se na takovou dálku, budeš jistě docela samostatný tvor. Využij tuto skvělou vlastnost a pohledej (třeba na tomto foru) iformace z loňska, předloňska a před, před, před... Zjistíš, že erzety jsou po celou dobu stejné a taky jaké jsou. Dočteš se, jaká tam byla atmosféra, jaké průsery a jaký plusy to má. Mimochodem, to jsi byl někde v Austrálii, žes o pražským sprintu ještě neslyšel, ani nečetl, ani neviděl obrázky v bedně? Pokud ano, omlouvám se, jinak tatranku, monte i slivku sebou. To víš, je to Praha a tam se žije draze :D . Teplotní podmínky jsou přibližně stejné jako ve Zlíně, takže když ti bude zima doma, v Praze to nebude jiné.

quote:
Tak já nevím co si o tom mám myslet. Je to super nebo na ..... ? Pojedu. Dík za info o stáncích a o monte.

Karter+Karburátor+Kardan http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug121.gif

bruce33
02.10.2006, 11:25
quote:
na blbou otazku blba odpoved,s trochou ironie,a hned tu nejaci pitomečci rejpou.ja byl ny prazskym sprintu jeste kdyz tys byl na houbach, blbecku!!(krb,bruce,instinktt)

Myslím, že odpovědí sice byly psány vtipně, ale nebyly nijak myšleny zle. A pokud si tak obsahlí navštěvovatel Pražského rallysprintu, tak nám určitě připíšeš několik postřehu, radi se přiučíme, poučímě a poznáme co jsme ještě nepoznali. Děkujeme ti.

bohuš
02.10.2006, 11:41
quote:

tvoje odpověd vůbec není na místě

instinkTT
02.10.2006, 13:11
Tak to se omlouvam za nepochopeni ironie. :-)
Nicmene s temi houbami bych byt tebou brzdil....

quote:

xesik
02.10.2006, 15:12
hoši,jen jsem hnipal,omlouvam se,zas takový suchaři nejste...
Musim ale rici,že se mi nezda zrovna spravne se na rally ozrat pod obraz,i kdyz proti mirnemu zahrivani organismu samozrejme nelze nic namitat.spise z pohledu ridice zavidet:-D
uvidime se v praze:)

sloní kýta
02.10.2006, 15:36
zapaláskujem: je lepší pražský rallysprint nebo BR, či RB?

maevad
02.10.2006, 15:53
quote:
zapaláskujem: je lepší pražský rallysprint nebo BR, či RB?

RBR!

-----------------------------------------
RALLY - věc, kterou opravdu žeru... http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/nahrung/essen/smiley-channel.de_essen003.gif

bruce33
02.10.2006, 16:04
quote:
hoši,jen jsem hnipal,omlouvam se,zas takový suchaři nejste...
Musim ale rici,že se mi nezda zrovna spravne se na rally ozrat pod obraz,i kdyz proti mirnemu zahrivani organismu samozrejme nelze nic namitat.spise z pohledu ridice zavidet:-D
uvidime se v praze:)

Vzhledem k tomu, že jsem z moravy, tak řeč o slivovičce je brána jako řeč o léku, který zahřívá :-)) Jinak většině nám nezbýva taky než si udělat ze sebe řidiče, jinak bychom se na rally ani nedostali. Mezi náma, jedem přece na rally a co bychom z ní měli, kdybychom se ožrali.

krb
02.10.2006, 16:13
quote:

?! TO OPRAVDU NEMÁ CENU KOMENTOVAT-KDYBY JSI PŘEČETL VŠECHNY OSTATNÍ PŘÍSPĚVKY,TAK POZNÁŠ ŽE JDE O VTIPNÉ POZNÁMKY A NE O URÁŽKY PRAŽSKÉHO RALLYSPRINTU NEBO PRAŽÁKŮ-I KDYŽ JSI SE POTOM OMLUVIL TAK MĚ NEPŘIPADÁ NA MÍSTĚ TY VULGÁRNOSTI NA NAŠI ADRESU V PRVNÍM TVÉM PŘÍSPĚVKU.....NÉ ŽE BYCH TAKOVÉ SLOVA NĚKDY NESLYŠEL ALE NĚKTEŘÍ CO JSI TOTO FÓRUM ČTOU JEŠTĚ NA TAKOVÉ SLOVA NEMAJÍ VĚK(NAPŘ.:palasekmi;) )JINAK PROMIŇ ZA TY VTIPY;)

krb
02.10.2006, 16:52
quote:

quote:

?! TO OPRAVDU NEMÁ CENU KOMENTOVAT-KDYBY JSI PŘEČETL VŠECHNY OSTATNÍ PŘÍSPĚVKY,TAK POZNÁŠ ŽE JDE O VTIPNÉ POZNÁMKY A NE O URÁŽKY PRAŽSKÉHO RALLYSPRINTU NEBO PRAŽÁKŮ-I KDYŽ JSI SE POTOM OMLUVIL TAK MĚ NEPŘIPADÁ NA MÍSTĚ TY VULGÁRNOSTI NA NAŠI ADRESU V PRVNÍM TVÉM PŘÍSPĚVKU.....NÉ ŽE BYCH TAKOVÉ SLOVA NĚKDY NESLYŠEL ALE NĚKTEŘÍ CO JSI TOTO FÓRUM ČTOU JEŠTĚ NA TAKOVÉ SLOVA NEMAJÍ VĚK(NAPŘ.:palasekmi;) )JINAK PROMIŇ ZA TY VTIPY;)

to:palasekmi-kdybys jsis to náhodou četl tak to,že tě tam jmenuji není nějaký posměšek proti tobě-jen jsi mě napadl jako příklad,protože na to roky na 100% určitě nemáš;)

Jarda-rs
03.10.2006, 11:40
K počasí. Na Strahově býva tak o 5°C mín než v okolí + ledovej vítr. Akorát loni to bylo nějaký teplejší než vždycky brali sme sebou mámu a strašily jí sněhem s deštěm a mrazem a vono nic :-).

www.jarda-rs.com Foto, video, divácká místa, čláky, rozhovory, auta sk.B
<div>Škoda rally club - safety cars
<div>Milan Blahout fan club

Jarda-rs
03.10.2006, 12:47
Lahůdka časosběrný dokument Vašek Pech v lomu - Pražský sprint 2002-2005 :-)
www.jarda-rs.com/sv/ps_pech.wmv

Rajle
03.10.2006, 12:57
quote:
Lahůdka časosběrný dokument Vašek Pech v lomu - Pražský sprint 2002-2005 :-)
www.jarda-rs.com/sv/ps_pech.wmv

Díky, Jaroušku. Je to hezký, jak Ášín mění styl jízdy za ty roky. První roky relativně plynule, ale v roce 2005 už pravý lahůdkový WRCo! Je pěkný, že ten obrubník mu už nedělá problémy 8D

Line
04.10.2006, 17:30
Už aby byl prosinec. A když by bylo počásko jako loni, byla by to bomba. No těšim se pěkně. Minule to tam u jednoho retardéru hezky "katovali" rok od roku lepší-jenom těch WRC ubývá!

Line
04.10.2006, 17:54
A jestli někdo přemýšlí, zda jet na Pražský rallysprint nebo ne - neni co řešit!!! Nejlepší atmosféra, hlavně na poslední RZ u startu na Strahově. SUPERRR!!!

Upravil - WRC Martin 05 Oct 2006 09:05:37

sloní kýta
04.10.2006, 23:23
quote:
A jestli někdo přemýšlí, zda jed na Pražský rallysprint nebo ne - neni co řešit!!! Nejlepší atmosféra, hlavně na poslední RZ u startu na Strahově. SUPERRR!!!

jedním slovem: Prostě superrrr jeT

Line
05.10.2006, 09:17
quote:

quote:
A jestli někdo přemýšlí, zda jed na Pražský rallysprint nebo ne - neni co řešit!!! Nejlepší atmosféra, hlavně na poslední RZ u startu na Strahově. SUPERRR!!!

jedním slovem: Prostě superrrr jeT

No, chybička se vloudila - to se přece "občas" stane.

AlesGute
05.10.2006, 12:01
Někdo tady napsal, že Pražský sprit je největší oslava rally v ČR - tož, to je pěkně vystiženo, nikde jinde taková atmosféra jako na Strahově opravdu není! - pro ty, co tam ještě nebyli. Akorát že Strahov je jako stvořený pro WRCy, která se tam mohou efektně předvádět na široké silnici v dlouhých ladných smycích od obrubníku k obrubníku, s eNkem se tam toho moc predvést nedá, kromě ladného vykroužení retardéru na kostkách...

John
05.10.2006, 12:48
quote:
Někdo tady napsal, že Pražský sprit je největší oslava rally v ČR - tož, to je pěkně vystiženo, nikde jinde taková atmosféra jako na Strahově opravdu není! - pro ty, co tam ještě nebyli. Akorát že Strahov je jako stvořený pro WRCy, která se tam mohou efektně předvádět na široké silnici v dlouhých ladných smycích od obrubníku k obrubníku, s eNkem se tam toho moc predvést nedá, kromě ladného vykroužení retardéru na kostkách...

Tak teď si dovolim nesouhlasit,minulý rok třeba takovej Červenka nebo Paasonen jezdili pěkně všude.Ale samo WRCo je WRCo...

http://www.john-juve.wz.cz/

Line
05.10.2006, 13:43
quote:

quote:

Tak teď si dovolim nesouhlasit,minulý rok třeba takovej Červenka nebo Paasonen jezdili pěkně všude.Ale samo WRCo je WRCo...

http://www.john-juve.wz.cz/
Červenka sázel parádní hodiny, kdykoliv měl příležitost tak to otočil.

AlesGute
05.10.2006, 13:54
Ale jo, Semiš, Červenka a Paasonen s tom kravli excelentně (hlavne červenka), i Koutný, ale pro me byl adrenalin vždy ta rychlá pravoúhlá zatáčka nad kostkama u strahovských kolejí na rohu stadionu a tam proste s eNkem nejde udělat nic. Štajf, Paasonen, Štepánek tam sice taky jezdí na oko hezky,ale to eNko se proste vždycky ve smyku jakoby sekne a nejsou to ty kule co WRC. Ale je fakt že výše jmenovaní tam taky lítali až k těm sloupům, hlavně pásovec, tak teda dobře no. Jenže je to prostě v nižším tempu než když to samé dělají WRCaři jako Valda, Pech, Trojan, Emil, Szaboové atd....

Upravil - AlesGute 05 Oct 2006 13:59:05

Line
05.10.2006, 14:14
Viděli jste Emila jak to tam po cílové rampě roztáčel?

Jarda-rs
05.10.2006, 14:32
best-of slajdy v tý táhlý nad kostkama předváděl tenkrát Bereš když jel s octou wrc jenom se zadním náhonem :-)

ladakroupa
05.10.2006, 14:39
Jo, to máš pravdu. K Bérešovi konám úctu hlavně když si uvědomím, že mu v té době bylo cca 18 let a 3 měsíce. Já osobně bych WRC nedokázal ani nastartovat a takové věci, které tam ve svém věku předváděl, já nebudu umět asi nikdy.

bruce33
05.10.2006, 16:00
quote:
Jo, to máš pravdu. K Bérešovi konám úctu hlavně když si uvědomím, že mu v té době bylo cca 18 let a 3 měsíce. Já osobně bych WRC nedokázal ani nastartovat a takové věci, které tam ve svém věku předváděl, já nebudu umět asi nikdy.

Ber to tak, že to má v krvi, je ze závoďácké rodiny a na závodech vyrůstal, ale přesto všechno važně smekám a rád tohoto jezdce vidím na tratích v jakémkoliv autě. Umí i se S 1600, na Matadoru nebo Barumce jezdil smykem i stímto vozítkem.

AlesGute
05.10.2006, 16:16
quote:
best-of slajdy v tý táhlý nad kostkama předváděl tenkrát Bereš když jel s octou wrc jenom se zadním náhonem :-)

Jojo, pravda, za ty léta co se tam jezdí už tam "best offový" slajdy předváděo dost lidí, Béreš má čestné místo!
Ale muj vrcholný zážitek je stejne Emil a Miloš v roce 2001 s modrou oktou....to byl hroznej mazec!

Loeb.Seb
05.10.2006, 16:36
Myslíte,že pojede Trněnej s fabkou.

stanis
05.10.2006, 16:43
quote:
Myslíte,že pojede Trněnej s fabkou.

Už na jaře říkal že pojede, tak snad. Pokud se mu to v Příbrami nerozpadne... :D

http://rally.stanis.info

Tomáš 99
05.10.2006, 18:02
Nikdy jsem tam nebyl, a tak jsem chtěl nějaké poznatky od jiných rally nadčenců. Najdou se , ale lidé, kteří z toho mají akorád srandu.

Milý Tomáši99, když už si troufneš vydat se na takovou dálku, budeš jistě docela samostatný tvor. Využij tuto skvělou vlastnost a pohledej (třeba na tomto foru) iformace z loňska, předloňska a před, před, před... Zjistíš, že erzety jsou po celou dobu stejné a taky jaké jsou. Dočteš se, jaká tam byla atmosféra, jaké průsery a jaký plusy to má. Mimochodem, to jsi byl někde v Austrálii, žes o pražským sprintu ještě neslyšel, ani nečetl, ani neviděl obrázky v bedně? Pokud ano, omlouvám se, jinak tatranku, monte i slivku sebou. To víš, je to Praha a tam se žije draze :D . Teplotní podmínky jsou přibližně stejné jako ve Zlíně, takže když ti bude zima doma, v Praze to nebude jiné.

quote:

Karter+Karburátor+Kardan http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug121.gif
[/quote]

sloní kýta
05.10.2006, 18:14
quote:

Nikdy jsem tam nebyl, a tak jsem chtěl nějaké poznatky od jiných rally nadčenců. Najdou se , ale lidé, kteří z toho mají akorád srandu.

Po pár letech zjistíš, že vlastně o nic jiného nejde.
Ale jakože nepamatuješ pravou rallye, tzn. noční RZ, dlouhé etapy, vysoké jízdní průměry, ba, považ, dokonce jízdu v noci, tak tě pražská rallyshow osloví a nudit se nebudeš. Nakonec zkusit se má všechno, já tam taky kdysi byl. Předchozí rady si vem k srdci. Pouze nemíchej monte se slivoviců :)

Martin
05.10.2006, 19:22
quote:
Viděli jste Emila jak to tam po cílové rampě roztáčel?

predloni byly paradni kolotoce za cilovou rampou, Asin to tam jen tak sam pro sebe roztocil a jak se hned udelalo kolecko divaku ,pak skoro kazdej jezdec se nechal vyhecovat... paradne to tenkrat tocil Valda s focusem, dlouhejma koleckama lizal zadkem nase fotaky:) jinak jak to vypada s pripadnymi starty Munariho, ev.Martina..??..vim, ze je dost brzo jeste, ale nejaka neofiko zprava by mohla vylizt

bohuš
05.10.2006, 20:51
video ode mě z pražského rallysprintu 2005,nechybí tam ani kolečka emilovi valdovi atd.

http://rapidshare.de/files/35618788/prahasprint06.mpg.html

MravenecZ
05.10.2006, 21:12
Jo jo, taky jsme se točili, a pak že to enko neumí :-))

bohuš
05.10.2006, 21:19
quote:
škoda to vaše už jsem nestihl

stanis
05.10.2006, 21:50
quote:

Ty už jsi utíkal pryč, já ještě stihl :-)

http://fotky.stanis.info/rally/2005-12-03-prazsky_rallysprint/pict1065.jpg
http://fotky.stanis.info/rally/2005-12-03-prazsky_rallysprint/pict1066.jpg
http://fotky.stanis.info/rally/2005-12-03-prazsky_rallysprint/pict1075.jpg

Mirus
05.10.2006, 22:16
quote:

Že Lancer kolečka umí tam předvedlo vícero borců... Na mě velikej dojem udělaly taky Passonenovo a Koutnýho piruetky :o)

krb
05.10.2006, 22:19
quote:

quote:

:-( ja už utěkal sním,(nebo ne?nepamauji si to-no spíš to nemám vyfocené tak nevim).....a Stanis utěkal ten hned po Pepovi;)nejlíp to s enkem stejně kroužil Jani Paasonen....

MravenecZ
06.10.2006, 08:52
quote:

quote:

Jo jo, krásný přpomenutí. Je pravda, že nejvíc se tam s enkem vrtěl Pašík (Paasonen). Však taky majitel auta, V. Arazim z toho dvakrát nadšený nebyl :-)))

Medvěd
06.10.2006, 10:58
quote:
Jojo, pravda, za ty léta co se tam jezdí už tam "best offový" slajdy předváděo dost lidí, Béreš má čestné místo!
Ale muj vrcholný zážitek je stejne Emil a Miloš v roce 2001 s modrou oktou....to byl hroznej mazec!

Jojo, Emiluv prilet zespoda ke kostkam pred stadionem dverma napred byl neskutecnej narez. Jeden z nej zazitku z rally, na to se nezapomina...

Starosta
06.10.2006, 11:02
quote:

quote:

Jojo, Emiluv prilet zespoda ke kostkam pred stadionem dverma napred byl neskutecnej narez. Jeden z nej zazitku z rally, na to se nezapomina...

To je náš Emil...já s ním mám stejný zážitek ze Šumavy 2005, to ještě přijel v sobotu ráno jako první po předjezdcích...

kubiczech
06.10.2006, 13:25
Když jsme (jste) u toho co předváděl Emil v Praze (2000?) s modrou Oktou tak největší "mazec" co já viděl byl jeho výjezd ze stadionu. Projíždělo se mezi několika řadama sloupů - od zrcátek tak 20cm na každou stranu - ze stadionu na chodník do takovýho esíčka kolem květináčů a na cestu dolů ke kostkám. Emil to u těch květináčů přetočil a rozhod se že nejvíc místa na otočení je zpátky na stadionu. Inu milý Emil projel zpátky mezi těma sloupama na stadion načež (asi o 2sekundy později) se tou samou myší dírou ze stadionu vyřítilo další WRCo co jelo za nim (nemůžu si vzpomenout kdo to byl - buď Hrdinka nebo někdo s Focusem?). Rozhodně tam Pražský rallysprint o ty 2 sekundy přišel o možnost být první rally s dokonalou čelní srážkou dvou soutěžních aut.

WRC17
07.10.2006, 00:37
Jo tam jsem byl.Nejdřive se vyhnul Hrdinkovi a po průjezdu branou Trajboldovi. Jo to byl mazec.

WRC17
07.10.2006, 01:04
Bylo to v roce 2001.Zatím(a asi jedinej rok,kdy projížděli stadionem).To už se asi opakovat nebude.Jinak úžasná je zatáčka u parkoviště,když jedou dolu z kopce.Tam házej šmejry i předohrabky.Perfektní pohled a těch kol rozlámanejch o obrubak(ne že bych jim to přál).

Starosta
10.10.2006, 09:01
quote:
Bylo to v roce 2001.Zatím(a asi jedinej rok,kdy projížděli stadionem).To už se asi opakovat nebude.Jinak úžasná je zatáčka u parkoviště,když jedou dolu z kopce.Tam házej šmejry i předohrabky.Perfektní pohled a těch kol rozlámanejch o obrubak(ne že bych jim to přál).

Jo, myslím, že to byl 2001. Já tam byl poprvé až 2002 a to se už stadionem nejezdilo. Ta kola, která se samostatně šinou z kopce po nárazu do obrubníku, potvrzuji... Star.

Tomáš 99
11.10.2006, 07:36
quote:

quote:

Po pár letech zjistíš, že vlastně o nic jiného nejde.
Ale jakože nepamatuješ pravou rallye, tzn. noční RZ, dlouhé etapy, vysoké jízdní průměry, ba, považ, dokonce jízdu v noci, tak tě pražská rallyshow osloví a nudit se nebudeš. Nakonec zkusit se má všechno, já tam taky kdysi byl. Předchozí rady si vem k srdci. Pouze nemíchej monte se slivoviců :)

Dík za radu!

Tomiik1
15.10.2006, 22:34
JSem v celku zvědawej jaká bude startovka...na Prahu už nějakej ten rok jezdím,ale pořád se těším jak malej kluk:-DRally je prostě rally...ať tam jezdí kdokoli s čím koli!!!

Rallye zdar,Krestovi zvlášť!!!Go Petlíci Go!!!:-D www.rallyfans.info

bruce33
16.10.2006, 07:44
Mám dotaz na zkušenosti s ubytováním...doporučí prosím někdo ubytování kolem 300 - 400 za noc??

Tomáš 99
16.10.2006, 12:00
Taky bych nějaké ubytování do 500,- na noc.

bruce33
16.10.2006, 12:46
Kdo letos osedla Brůzlovi Fabie Kit Car v Praze??

Starosta
17.10.2006, 16:12
quote:

Zkuste nějaké hostely na webu, ty jsou poměrně levné i v centru, ale nic konkrétnějšího nejsem s to poradit...

AlesGute
17.10.2006, 20:32
quote:
Když jsme (jste) u toho co předváděl Emil v Praze (2000?) s modrou Oktou tak největší "mazec" co já viděl byl jeho výjezd ze stadionu. Projíždělo se mezi několika řadama sloupů - od zrcátek tak 20cm na každou stranu - ze stadionu na chodník do takovýho esíčka kolem květináčů a na cestu dolů ke kostkám. Emil to u těch květináčů přetočil a rozhod se že nejvíc místa na otočení je zpátky na stadionu. Inu milý Emil projel zpátky mezi těma sloupama na stadion načež (asi o 2sekundy později) se tou samou myší dírou ze stadionu vyřítilo další WRCo co jelo za nim (nemůžu si vzpomenout kdo to byl - buď Hrdinka nebo někdo s Focusem?). Rozhodně tam Pražský rallysprint o ty 2 sekundy přišel o možnost být první rally s dokonalou čelní srážkou dvou soutěžních aut.

Jojo, také jsem u toho tehdy byl. Emil byl tehdy strašně rozjívenej, předváděl neuvěritlený divadlo úplně všude. Myslím, že to bylo jakési vyvrcholení jeho kariéry, od té doby už mě nikdy tak nenadchl...

AlesGute
17.10.2006, 20:35
Jo a ještě mi vlastne připravil extrémní zážitek loni na Příbrami, ale to netrvalo čtvrthodiny jako tenkrát na sprintu 2001...no ale show umí dělat na sprintu pořád pěknou, i když teď už ho zastiňuje např. Valoušek.

bruce33
17.10.2006, 20:57
quote:

quote:

Zkuste nějaké hostely na webu, ty jsou poměrně levné i v centru, ale nic konkrétnějšího nejsem s to poradit...

Děkuju, už jsem mrkal na něco přímo na Strahově.

Cidlín
25.10.2006, 11:44
Tak se prý stránky spouštějí příští týden.
http://www.prazskyrallysprint.cz/
Již je tam nový plakát, který bude asi na 20 billboardech kolem Prahy.

Přečetl jsem diskusi a přidávám s k těm, co říkají, že to stojí za cestu. Je to víc zábava než adrenalin, ale ani ten tam nechybí.

barban
25.10.2006, 12:49
Adrenalin bude, pokud zase na Strahove popletou unikove a divacke zony :angry: Ale to uz se snad nestane.

Luky_CZ
25.10.2006, 13:16
quote:
Adrenalin bude, pokud zase na Strahove popletou unikove a divacke zony :angry: Ale to uz se snad nestane.

To se stalo?! :o)

http://www.ipgn.com.au/forum/images/smilies/cheers.gif

www.skodateam.cz

Medvěd
25.10.2006, 19:35
quote:

quote:

To se stalo?! :o)

Myšlena je chyba pořadatelů, kteří nechali stát lidi přímo proti příjezdu do pravoúhlé zatáčky.
Vzhledem k tomu, že trať byla mokrá (ale klidně se to mohlo stát i na suchu) nedobrzdil tenkrát Komárek svýho Myšáka a šel ven přímo rovně - rovnou do míst kde bylo plno lidí. Na pohled od schodů, kde jsme stáli to vypadalo dost nepříjemně,nakonec to dopadlo ještě jakž takž. Ročník určitě někdo upřesní, z hlavy to teď nevím. Ale myslím, že to bylo stejnej rok, jak vítr pokácel smrk na Staromáku...
To jen ve zkratce.

MravenecZ
25.10.2006, 20:02
Ono to bylo trochu jinak. Ta zatáčka má do pravoůhlého odbočení daleko a jezdí se na 3-4 rychlostní stupeň v děsném kalupu a bokem. U takovýchto míst se běžně únikové zóny nedělají ! To by se rally nedala dělat vůbec. Tehdy vjel Komárek do velké kaluže, chytil aquaplaninig situaci zjevně nezvládl a šel rovně ven. Chyba jezdce. Lidi stáli blízko. To se ale může stát všude. Je zbytečné říkat a psát, že si někdo spletl únikovou zónu s místem pro diváky, to je blbost. Výsledek z toho je ten, že dané místo je dnes vypáskované 100 m přead i za.
Je třeba si uvědomit, že tohle se může stát všude !

K+K+K
25.10.2006, 20:22
Omyl MravencZe, toto se stávat NESMÍ. Byl jsem tam a viděl jsem to na vlastní voko. V takových místech lidi nemají co dělat a tvrdit, že je to chyba jezdce (jasně že jo, ale to je rallye), je alibismus tehdejší ředitelky. Mrzí mě, že ses postavil na tento břeh.

roušík
25.10.2006, 20:40
quote:
Ono to bylo trochu jinak. Ta zatáčka má do pravoůhlého odbočení daleko a jezdí se na 3-4 rychlostní stupeň v děsném kalupu a bokem. U takovýchto míst se běžně únikové zóny nedělají ! To by se rally nedala dělat vůbec. Tehdy vjel Komárek do velké kaluže, chytil aquaplaninig situaci zjevně nezvládl a šel rovně ven. Chyba jezdce. Lidi stáli blízko. To se ale může stát všude. Je zbytečné říkat a psát, že si někdo spletl únikovou zónu s místem pro diváky, to je blbost. Výsledek z toho je ten, že dané místo je dnes vypáskované 100 m přead i za.
Je třeba si uvědomit, že tohle se může stát všude !

Jen chyba jezdce?To asi nebude to dobrý vysvětlení..Ty lidi tam byli fakt špatně.V normálním prostredí bývá u takových zatáček třeba mez nebo něco,což ale na Strahově najdeš dost těžko,proto je to místo daleko nebezpečnější než kdekoliv jinde.Jo a byl to rok 2003,to byla ta krásná vychřice a sníh :)

roušík

Tomáš 99
25.10.2006, 20:55
Chyba byla asi v jezdci i v divácích. To je ale rally, každý tam jde na své nebezpečí.

rally-fan
25.10.2006, 21:02
Tez jsem to videl na vlastni oko. Lidi kteri tam stali nemohli byt soudni (nebo videli rally poprve v zivote) On uz pred Komarkem jedouci Pech tam mel velke problemy a minul ty lidi o par decimetru. Tem ale varovani nestacilo a zustali tam stat dal.
Myslim, ze se tenkrat rikalo, ze vetsina jezdcu mela obuty slick a ono zacalo dost prset...

Jinak vyrok pani reditelky byl neco ve smyslu, ze jezdec neprizpusobil jizdu stavu vozovky. Coz asi nema smysl jakkoli komentovat...

Karbonyl
25.10.2006, 22:11
Byla chyba pořadatelů, že nencehali prostor pro únik a že lidi nevyhnali. To že jsou ty zatáčky dneska zapáskované, je leda dobře! Nechápu, jak někdo může říct, že se to jezdí v děsném kalupu a přitom uvažovat o nevypáskování! Jasně, na normální rally se nepáskuje každá zatáčka, ale představte si, jak by to třeba dopadlo, kdyby lidi stáli během Setkání Mistrů na ploše Autodromu v Sosnové... Myslím, že paralela se Strahovem celkem dobrá. Byla chyba pořadatelů, že nenechali posádky přezout, skutečně se jelo na slicku. Byla chyba diváků, že si tam stoupli. A byla to chyba Komárka, že to neustál. Jenže pro takové případy tam ta únikovka musí být. On zaplatil startovné, v rámci kterého by měl dostat zabezpečenou trať pro svůj výkon, což se nestalo. Jednoznačný viník označit nejde, ale závody jsou od toho, že se jede na čas a rychle. A občas to nemusí vyjít. Tudíž slova pí ředitelky na adresu Komase mi přijdou jako totální výplach.

http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*

barban
26.10.2006, 00:18
Ten rok to tam smrdelo od zacatku, prvni sel ven Enge, ale jen lehce, dalsi byli Landove, ti se zastavili tesne pred poradatelskym autem (za kterym jsme stali) - to bylo ale az na vyjezdu. Pak sel ven Komarek, vlastne v miste, kde mel zatocit, ale bokem ho to vyneslo ven, nastesti se mu podarilo trefit sloup, od ktereho se auto teprve odrazilo do lidi, kteri stali vsude okolo. Tehdy se opravdu v techto prostorech mezi prujezdy prepaskovavalo (coz bylo a je podle me k veci, vzhledem k tomu, ze se meni smer jizdy), jenze to udelali naopak. Lidi stali primo v zatacce, zatimco na vyjezdu se stat nesmelo, a to v obou RZ. Zitra se zkusim podivat po nejake fotce.

bruce33
26.10.2006, 07:36
quote:
Chyba byla asi v jezdci i v divácích. To je ale rally, každý tam jde na své nebezpečí.

Na své nebezpeči ano, ale pokud se něco stane divákům, jsou za to popotahováni pořadatele.

Luky_CZ
26.10.2006, 15:23
Dodnes nevím v jaké zatáčce to bylo. Vím že se mluví o nějakých kolejích tam někde, ale nějak nevím kde tam jsou...

www.skodateam.cz

Medvěd
26.10.2006, 15:52
To MravenecZ: Ja myslim, ze ta zatacka se minimalne tem 90 stupnum hodne blíží. To že je to široky, jezdci si ji víc narovnaj a jezdí se to rychle je jina vec.

A myslim, ze po tý rovince, vzhledem k mistu tam ty lidi nemeli co delat, proste nebezpecny místo (podobny hlasy byli slyset z davu uz pred startem "ostrejch" aut). Samozrejme vse zhorsili podminky.
Takze ano, jezdec udelal chybu,ale s tou se musi pocitat (nebo i s technickou zavadou),takze to podle me neni jeho vina.
lidi samozrejme chtej videt co nejlepe, ale nekteří nemaj soudnost (a nebo netusi co se muze stát - hlavne na takoveto akci, kde je plno lidí, kteří třeba ani o rally moc nevedí).
A prave poradatel je tam od toho, aby vsechny divaky usmernil a minimalizoval moznost vzniku nejakeho problemu, pri chybe jezdce (nebo treba pri TZ).
Takze muj nazor je ten, ze poradatel tam ty lidi nemel nechat stat.

To Luky: Pokud se jede okruh po smeru hodinovych rucicek, tak to loni byla hned prvni (prava) zatacka po startu. (Misto, kde se v posledni kratke RZ jezdci otaci kolem kvetinace)

barban
26.10.2006, 20:35
quote:
Ten rok to tam smrdelo od zacatku, prvni sel ven Enge, ale jen lehce, dalsi byli Landove, ti se zastavili tesne pred poradatelskym autem (za kterym jsme stali) - to bylo ale az na vyjezdu. Pak sel ven Komarek, vlastne v miste, kde mel zatocit, ale bokem ho to vyneslo ven, nastesti se mu podarilo trefit sloup, od ktereho se auto teprve odrazilo do lidi, kteri stali vsude okolo. Tehdy se opravdu v techto prostorech mezi prujezdy prepaskovavalo (coz bylo a je podle me k veci, vzhledem k tomu, ze se meni smer jizdy), jenze to udelali naopak. Lidi stali primo v zatacce, zatimco na vyjezdu se stat nesmelo, a to v obou RZ. Zitra se zkusim podivat po nejake fotce.

Jsem pako, vcera jsem si nevzpomnel, ze jsem na toto tema uz cosi napsal (v prosinci 2003) ...
takze vice na http://www.rally04.wz.cz/Praha2003/strahov.html

Sem davam aspon tyto dve fotky - omlouvam se za mizernou kvalitu, holt jsme tehdy jeste nemeli to vybaveni co dnes a pocasi nam moc nepomohlo.

Beres - az po ten opaskovany strom ve stredu fotky stali lidi vyslovene u obrubniku, od stromu vpravo mohli stat az hodny kus od trati (viz ta dve stojici auta - tak az za nima).

http://www.rally04.wz.cz/Praha2003/foto/beres.jpg

Komarek - tesne po zastaveni auta, oba jsou jeste uvnitr.

http://www.rally04.wz.cz/Praha2003/foto/komarek.jpg

Nezmenis nazor, MravencZe?

barban
26.10.2006, 21:04
Jeste foto ze druheho prujezdu. Poradatele opet nevyklidili cast proti prijezdu (i kdyz je to MOZNA z teto strany skoro zbytecne, protoze predchazejici usek vsechny vzdy zpomali dost a dost), od Komarkova sloupu uz sice jo, ale pak jeste nesmyslneji nikoho nepustili na vyjezd ze zatacky, a to az do mista, odkud bracha tehdy Semerada fotil.

http://www.rally04.wz.cz/Praha2003/foto/semerad.jpg

Jo a na motormixu jsem jeste zahlidl ten lehky vylet Engeho, kdyby tam lidi stali tak blizko jako o 50m zpatky, tak by jim minimalne prejel boty.

http://www.motormix.cz/gallery/1680/PICT1718m.jpg

Sorry za ty vkladane velke fotky, kdyz tak je pak smazte.

AlesGute
27.10.2006, 00:19
quote:
Jeste foto ze druheho prujezdu. Poradatele opet nevyklidili cast proti prijezdu (i kdyz je to MOZNA z teto strany skoro zbytecne, protoze predchazejici usek vsechny vzdy zpomali dost a dost), od Komarkova sloupu uz sice jo, ale pak jeste nesmyslneji nikoho nepustili na vyjezd ze zatacky, a to az do mista, odkud bracha tehdy Semerada fotil.

Ve druhém průjezdu to bylo zapáskováno na výjezdu ZCELA SPRÁVNĚ, kdo není slepý, tak každý rok vidí na vlastní oči i na videích, jak tam auta lížou ve velké rychlosti obrubníky a stromy. Koneckonců i z té fotky je to vidět. Nechápu, jak by jsi tam chtěl na tom výjezdu bezpečně stát. Naopak to zapáskování na vjezdu do zatáčky bylo v tomto druhém směru určitě zbytečné, jelikož se do ní jelo přímo z pomalého retardéru mezi betonovými květináči, navíc téměř kolmo vůči vlastnímu začátku zatáčky.

Upravil - AlesGute 27 Oct 2006 04:36:06

AlesGute
27.10.2006, 00:43
A k tomu nešťasnému prvnímu průjezdu - ta hnědá bunda nahoře nad Bérešem jsem já, a chodil jsem na toto místo od roku 1998, takže asi nejlépe z vás vím o čem mluvím ;)
A musím se v této záležitosti zastat MravencZe!
Srovnávat to místo s pravoúhlým odbočením je opravdu nemístné, ten charakter zatáčky je zcela jiný.
Za sucha tam nikdy na příjezdu do té zatáčky žádný náznak krize nebo podobně nebyl, za celá ta léta. Také se do ní v tomto směru příliš intenztivně nedobržďuje.
Na výjezdu(!) tam šel v roce 1998 do stromu Král s Escortem a v roce 1999 tam jezdil také na výjezdu po chodníku někod s polem, bud Linek nebo Kulhan-zjistil bych pohledem do archivu.
Jediná situace, kdy by mohl být za normálních okolností nájezd do této zatáčky nebezpečný je ulomení kola v tomto momentě....což by ale bylo nebezpeční skoro všude.
Jízda v dešti na slickách ale byla situace, se kterou opravdu nikdo nepočítal, ani pořadatel, ani diváci(např. já)- ani jezdci. Taky bylo vidět, že řada z nich byla z této zatáčky dosti vyjukaná-už Pech při prvním průjezdu vletěl bojem až na obrubník (asi nejdelší bok a nejhezčí zážitek co jsem kdy na asfaltu viděl), pak Enge rovně do únikovky (která byla ideální, ale na suchou trať), no a pak nám přejížděli špičky Béreš (ale u toho to vypadalo, že to má docela pod kontrolou) a hlavně Landové (to už řekl bych určitě nebylo pod kontrolou).Krásně tam jezdili Valoušek a Trojan, naprostá bomba. Pech už se pak bál. No a pak to nezvládl Komárek.
Jestli chcete označovat viníka, tak je to tehdejší NEEXISTENCE PŘEZOUVACÍ ZÓNY před strahovským okruhem, nic jiného.

AlesGute
27.10.2006, 00:47
Jo a barbanovi patří velký dík za předložení situačních fotografií.

MravenecZ
27.10.2006, 22:58
Pánové, proč do mě šijete? Já jsem Vám napsal, že chyba byla v jezdci a v tom, že diváci stáli špatně. Tedy dohromady. Jak mi můžete někteří z vás podsouvat, že jsem napsal, že to byla chyba jen jezdce? Neumíte číst? To, že mi někdo napíše, že zatáčka je skutečně pravoůhlá jsem čekal. Ano, směr jízdy se mění o 90 stupnů, ale s takovým poloměrem, že se o pravoúhlém odbočení nedá mluvit. Jel, tedy spíše letěl jsem tou zatáčkou v závodním autě několikrát oběma směry, tak možná tuším, o čem mluvím. To si skutečně asi pleteme pojmy. Nemám v úmyslu bránit pořadatele, ten výrok tehdejších činovníků byl tragický, ale rád bych uváděl věci na pravou míru. Kdo napíše, že pořadatele tam ty lidi neměli nechat stát, nikdy nebyl na rally. Na rally může auto vypochodovat kdykoliv, kamkoliv. Bezpečné místo neexistuje !!! Ukamenujte mě, ale je to tak. Na Bohemce to taky byla chyba pořadatelů? Víte vůbec, jaké má dneska pořadatel pravomoci? Zkuate se nejdřív zamýšlet, než začnete psát. Pořádat rally dnes, znamená být jednou nohou v kriminále !Tehdy to byla shoda nešťastných náhod a nejsmutnější z toho tehdy byl David Komárek, ten zraněný a jeho rodiče. Mimochodem vyšetřování ještě stále není u konce.

barban
28.10.2006, 21:16
MravencZe, ja teda stupen nebo polomer zatacky neresim, takze k tomu nemam nic, ale myslim si, ze bez ohledu na pocasi nemeli lidi stat primo naproti najezdu do te zatacky. Anebo aspon dal od obrubniku, tak jako v mistech, kde sel ven Enge. Strahovsky okruh zas az tak moc tech nebezpecnych zatacek nema, aby se to nedalo promyslet a posleze rozumne vypaskovat. Na normalnich rally je to samozrejme jinak, tam bych s tebou souhlasil, ze se to "pohlidat" opravdu neda. Dnesni reseni, kdy se na te leve strane neda stat vubec, je zbytecne dramaticke, to se nekomu proste nechtelo premyslet a tak to zavrel rovnou cele.

instinkTT
29.10.2006, 14:24
Ja si pridam take svou trosku do mlyna. Uz tehdy se o tom psaly stohy stranek na foru a diskuze byly podobne jak to zacina ted. Nema to smysl dal resit a hadat se tu. V te zatacce jsem stal take, a podobne jako AlesGute jsem tam chodil uz par let. To ze jezdci meli slicky nikdo z divaku u trati nevedel a ta zatacka z meho tehdejsiho pohledu predchozich let opravdu nebyla nebezpecna. Jezdi se hodne vnitrkem a daleko od divaku. Kazdopadne to byl tehdy velky nerozum si tam stoupnout za deste a jsem rad ze jsem zraneni unikl jen o par metru. Nebyl to pekny pohled na toho kluka, co mel zlomene nohy. :-( Od te doby uz na rally tu hlavu prece jen pouzivam vic, i kdyz je to vzdy proti souperi jmenem adrenalin tezky souboj. :-)
Jinak bych snad jeste nekde vyhrabal videa z onoho mista (hlavne neuveritelny drif Pecha, ktery je pro me tim nej co jsem snad pri rally videl).
Takze letos jako par predchozich roku jdu zase na kostky, pekne bezpecne za hrazeni.
P.S.: uplne nejbezpecnejsi to je nahore na stadionu, ze jo, Karbonyl. :-)

Upravil - instinktt 29 Oct 2006 15:56:25

Karbonyl
29.10.2006, 17:34
quote:P.S.: uplne nejbezpecnejsi to je nahore na stadionu, ze jo, Karbonyl. :-)Ba ;)

http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*

Tomiik1
29.10.2006, 21:20
Jo jo...nahoře na stadyooně-taky zajímavý adrenalin:-D

Luky_CZ
29.10.2006, 22:11
Taky chodím nahoru na stadion. Je tam super výhled, neprší tam... :o)

www.skodateam.cz

deck
01.11.2006, 02:10
to já mám raději když auta projíždějí těsně kolem mně :)

MravenecZ
01.11.2006, 07:58
Co jsem zaslechl, tak ochozy stadionu by letos měly být otevřeny pro diváky.

pelikan
01.11.2006, 09:27
Hlavně, aby se to nezřítilo jako tehdy v anglii na fotbale. Přeci jenom Strahov už je v hodně zbědovaném stavu.

instinkTT
01.11.2006, 09:34
Toho bych se nebal. Myslim ze ten betonovy kolos jeste par desitek let v klidu vydrzi. :-)

quote:
Hlavně, aby se to nezřítilo jako tehdy v anglii na fotbale. Přeci jenom Strahov už je v hodně zbědovaném stavu.

Cypher
01.11.2006, 16:08
Lidi se meli sebrat a jit jinam ,kdyz tam tri auta pred tim malem vyletli.
Jinak letos to nebude az tak dobre wrc nas opousti a tak kvalita hodne trpi.

bruce33
01.11.2006, 16:38
Tak Venca Pech čeká jaká bude konkurence, nevyloučil start s WRC, ale eNko by mělo být jisté.

Sofchy
01.11.2006, 18:55
Ášín jezdil výborně na sprintu už s N-kovou Imprezou!!!

ecky
01.11.2006, 22:07
quote:
Ášín jezdil výborně na sprintu už s N-kovou Imprezou!!!

Super jízda mezi sloupama veřejného ovětlení, okolo stojící Berger jen hleděl :o)

Luky_CZ
01.11.2006, 23:26
quote:
Co jsem zaslechl, tak ochozy stadionu by letos měly být otevřeny pro diváky.

To byly přece skoro vždycky?! (teda aspoň neoficiálně :o)

www.skodateam.cz

Line
02.11.2006, 11:17
No lidí tam bylo vždy dost, asi se tam letos taky podívám...

Tomiik1
02.11.2006, 17:53
No já taky rodši stojím přímo u trati!ale minulý rok sme na STrahov doběhli trošičku pozdě,všude kotle lidí!tak nezbylo nic jiného než se prodrat až uuplně nahoru na stadión a sledowat vše z uctívé výšky!a ještě jsme mohli přihlížet i tréningu žáčků ACS:-D

bruce33
07.11.2006, 08:51
Na webových stránkách soutěže je už časový harmonogram a mapy....

barban
07.11.2006, 17:19
Je to tady http://www.prazskyrallysprint.cz/harm.htm, pro ty, co se jim to nechce hledat :)

Cidlín
07.11.2006, 18:34
Vloudila se chybka (pokud pčihlášené posádky nebereme jako chybu)
Start není 1. 12. 2006 7:45 hod., ale 2. 12. 2006, tedy jízdy jen v sobotu.

bruce33
07.11.2006, 21:20
quote:
Vloudila se chybka (pokud pčihlášené posádky nebereme jako chybu)
Start není 1. 12. 2006 7:45 hod., ale 2. 12. 2006, tedy jízdy jen v sobotu.

jj, chybička se vloudila, ale tak snad každému je to jasné, že se pojede v sobotu :-)) Snad nezahrozí počasí tak jako ve Vsetíně :-))

Line
08.11.2006, 07:57
Už aby tam dali i seznam přihlášených, nemůžu se dočkat...

Cidlín
08.11.2006, 10:05
Chyby již jsou opraveny!

Upravil - Cidlín 08 Nov 2006 10:05:44

chryby
08.11.2006, 15:45
2bruce33:
ono náledí není až zas taková událost při tomhle závodě, takže je to celkem reálný, sněžení už jsem tam taky zažil, ale praha není vsetínsko - naštěstí
mimochodem, nemá někdo žhavé info o stratosu? jestli nepojede, tak to vyhodnotím tak, že to asi "nemá cenu tam jezdit" a zůstanu radši v tý prašivý hostivaři 8D

ladakroupa
09.11.2006, 08:23
Ach jo, proč je to až za 3 týdny? Nechápu, jak někdo může přemýšlet, jestli má vůbec cenu tam jet. Byl jsem tam poprvé v roce 2001 a od té doby tam nikdy nesmím chybět. V roce 2003 jsem tam stejně jel, ikdyž jsem ráno měl 40 stupňů horečky.

Line
09.11.2006, 10:23
V Řeporyjích se už podle mapy RZ nejede pod tim železničním mostem. Takovej pěknej úsek a oni ho zruší!!!

bruce33
09.11.2006, 11:36
Nevíte prosím kdy by se mohla objevit průběžná startovka??

Cidlín
09.11.2006, 17:48
quote:
Nevíte prosím kdy by se mohla objevit průběžná startovka??

Seznam přihlášených 1.12 ve 20:30. O startovce se zatím nemluví. Bohužel si musíš pár týdnů počkat.

AlesGute
14.11.2006, 12:21
quote:
V Řeporyjích se už podle mapy RZ nejede pod tim železničním mostem. Takovej pěknej úsek a oni ho zruší!!!

Pozor pozor, na té mapě byla v minulých letech chyba, také to vypadalo, že se pod viaduktem nepojede a bude se startovat až mezi rybníky, ale jelo se jako vždycky. Řekl bych, že ani letos to nebude jinak!

AlesGute
14.11.2006, 12:36
Takže žádná změna proti loňsku, akorát koukám dřívější vstávání.
Řeporyje-Cementárna jsou sice slušná RZ, ale po těch 10ti letech už mě fakt neba, chtělo by to nějakou změnu - třeba Horoměřice-Jenerálka-Šárecké údolí, nebo Vokovice-Na Krutci-Šárecké údolí, to by byla bomba!!! :app:

Upravil - AlesGute 14 Nov 2006 12:38:24

Cidlín
14.11.2006, 17:57
quote:
Řeporyje-Cementárna jsou sice slušná RZ, ale po těch 10ti letech už mě fakt neba, chtělo by to nějakou změnu - třeba Horoměřice-Jenerálka-Šárecké údolí, nebo Vokovice-Na Krutci-Šárecké údolí, to by byla bomba!!! :app:

Jó to jistě. Ale do chráněných území a jejich blízkosti to nejde! Vzpomeň si, jak skvělé byly erzety na Bohemii - kdysi dávno. Dnes tam nesmíš ani přestavět kůlnu, natož pustit rallye.

Starosta
14.11.2006, 18:11
quote:

quote:

Jó to jistě. Ale do chráněných území a jejich blízkosti to nejde! Vzpomeň si, jak skvělé byly erzety na Bohemii - kdysi dávno. Dnes tam nesmíš ani přestavět kůlnu, natož pustit rallye.

Jojo, na Šumavě, vlastně v jakýchkoliv našich horách, by se těch krásných tratí našlo, i s nějakou šotolinou... Ale asi to má docela logiku, přírodu já taky rád.

Cidlín
14.11.2006, 18:59
Jojo, na Šumavě, vlastně v jakýchkoliv našich horách, by se těch krásných tratí našlo, i s nějakou šotolinou... Ale asi to má docela logiku, přírodu já taky rád.
[/quote]
Máš pravdu! Jen jsem si trochu posteskl. Realitu beru na vědomí a obávám se, že bude hůř.

Upravil - Cidlín 14 Nov 2006 19:02:33

Starosta
15.11.2006, 09:08
quote:

Máš pravdu! Jen jsem si trochu posteskl. Realitu beru na vědomí a obávám se, že bude hůř.

Upravil - Cidlín 14 Nov 2006 19:02:33
[/quote]
Jeden můj kamarád (taky jezdí na rallye) tvrdí, že by mu víc než technopárty kilometr za barákem vadila rallye u baráku (prach, hluk, zavřená silnice, lidi lezoucí po plotě apod). Úplně s ním nesouhlasím, ale faktem je, že pořádat rallye asi bude čím dál komplikovanější nejenom vzhledem k ochraně ŽP, ale i s ohledem na menší ochotu lidí nechat se omezit. Moc to s PrRallyesprintem nesouvisí, tak se omlouvám, že to sem pletu. Mimochodem, po poslední zprávě, kterou jsem si přečetl, už na stratos taky moc nevěřím...ale byl by super.

Filipes
15.11.2006, 10:44
Škoda, že Markko asi nakonec nepojede, byla by to celkem bomba. Ale i tak to vypadá na celkem slušně obsazenej spektákl. Možná by se dokonce mohlo sejít víc WRCek, než třeba na Bohemce. Na to, že Pražský Rallyesprint je vlastně jen takovej srandazávod to docela jde, ne?

barban
15.11.2006, 11:38
Srandazavod, ktery se jede nejen pro divaky, ale taky pro sponzory ... nebot se obavam, ze jen tak ze srandy si wrco pujci malokdo.

bruce33
15.11.2006, 11:43
quote:
Srandazavod, ktery se jede nejen pro divaky, ale taky pro sponzory ... nebot se obavam, ze jen tak ze srandy si wrco pujci malokdo.

Určitě tam hraje roli sponzorství, ono tolik díváku kolem tratí jako v Praze se najde malokde...snad ještě třeba na městské RZ ve Zlíně. Ale nesrovnávám to....Praha je Praha :-)) Otazkou ještě je, kdo obsadí auto, které bylo připraveno pro Markka??

SETE
15.11.2006, 12:03
a víte někdo jaký auto že to teda Martinovi připravili?

MravenecZ
15.11.2006, 12:25
quote:

Impreza WRC

Plhus
15.11.2006, 12:43
A to nejsou schopní to půjčit někomu jinému?? :)

ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net

Tomiik1
15.11.2006, 12:48
Co třeba Roman Kresta a Impreza WRC???:)

Rallye zdar,Krestovi zvlášť!!!GO KRESTA GO:):D

www.rallyfans.info

Milan PB
15.11.2006, 15:07
SUBARU V BARVÁCH TESCOMA??

vojta
15.11.2006, 17:48
jo to by bylo hezky videt zase romana v imreze.

maevad
15.11.2006, 18:10
A co Tomáš Enge? Nekoliduje mu nějaký závod s PR?

rally-fan
15.11.2006, 18:38
quote:

quote:

Impreza WRC

Tak jestli je tohle pravda, tak to mohla byt fakt bomba! To by me mrzelo, ze letos sprint neuvidim

instinkTT
15.11.2006, 22:00
To je temer dokonala kombinace. :-) Ale Roman je urcite jeste vazan Fordem, takze to je jen krasna predstava.

quote:
SUBARU V BARVÁCH TESCOMA??

stanis
15.11.2006, 22:47
No ale kdyby nám tu představil Focus 06, taky bych se nezlobil... Co ty na to Malcolme, půjčíš mu ho??? :D

MravenecZ
16.11.2006, 08:27
Některé vaše konstrukce jsou úžasné.

Renda
16.11.2006, 08:57
Přijet by měli Poláci Kuzaj, Frycz a Grzyb.

Rosi
16.11.2006, 09:35
To by mě zajímalo, kde ty všechny informace berete...

chryby
16.11.2006, 09:42
informace mají, znají.... a tají....

a pak napíšeš, že bys rád viděl krestiče a seš akorát za blbce

Tomiik1
16.11.2006, 10:01
quote:
Závidíš?:D

www.rallyfans.info

MravenecZ
16.11.2006, 10:56
quote:

quote:
Závidíš?:D

www.rallyfans.info
Co bych měl závidět? :-) Jo nějaké informace kdo by měl jet máme, ale nebylo férové to poušrět do placu, když to není alespoň trochu jisté. Když to klapne, bude to super.

Tomiik1
16.11.2006, 12:57
jasné...alespoň bude nějaký to překvápko:)

www.rallyfans.info

Upravil - pejda 16 Nov 2006 12:57:46

Loeb.Seb
16.11.2006, 17:14
Je možný že by jel Grzyb s Polem S 2000

sloní kýta
16.11.2006, 18:46
quote:
Je možný že by jel Grzyb s Polem S 2000

možný je i to, že přijede Panizzi s S2000 Pažoutem 207, otázkou zůstává, na kolik reálné...

rjb.xxx
18.11.2006, 15:12
Myslim, že nikdo soudnej s Märtinem nepočítal - i přes jeho neúčast letos startovka (tedy aspoň ta domnělá na 90 %) vypadá velice zajímavě. Jen doufám, že budu mít jak se do Prahy dopravit, neboť můj vozový park prozatím zeje prázdnotou... :-(

sefca
19.11.2006, 12:50
Bylo by super,kdyby ČT vysílala posledni rz na Strahově přímím přenosem.

Mroowa
19.11.2006, 16:49
Polska przyjezdza do Was na Sprint, Będzie na pewno tak super jak w ubieglym roku :)

vaca.p
19.11.2006, 16:53
quote:
Myslim, že nikdo soudnej s Märtinem nepočítal - i přes jeho neúčast letos startovka (tedy aspoň ta domnělá na 90 %) vypadá velice zajímavě. Jen doufám, že budu mít jak se do Prahy dopravit, neboť můj vozový park prozatím zeje prázdnotou... :-(

A kdo by tam měl všechno startovat ??

stanis
19.11.2006, 17:06
quote:
Bylo by super,kdyby ČT vysílala posledni rz na Strahově přímým přenosem.

Bylo. Mediasport by to určitě zvládl. Ale pochybuju o tom :disapp:

Cidlín
19.11.2006, 23:14
quote:
Bylo by super,kdyby ČT vysílala posledni rz na Strahově přímím přenosem.

Ách Ty idealisto!

Cidlín
19.11.2006, 23:25
Program ČT4 sport je na týden dopředu, takže uvidíme. Já si myslím, že ani ťuk. Žádné diety, zima jako v psírně a nedá se z toho složit souvislý program aspoň na hodinu. Takže až v úterý 5.12 sestřih. Kdo ví jestli.

maevad
19.11.2006, 23:38
Na mediasportu je odkaz "Mediasport TV", když na něj kliknete objeví se: "Připravujeme přímé prenosy na rok 2007."
Máme se na co těšit? http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-226.gif

instinkTT
21.11.2006, 10:59
Letošní sprint bude bez Petáka. :-(

bruce33
21.11.2006, 12:23
Zaptám se místních a zkušených, jak se dostanu pomocí MHD z centra ( hlavní vlakové nádraží ) na Strahov?? Díky moc předem...

yarda
21.11.2006, 12:49
Z Hlavního nádraží metrem na Vltavskou,pak tramvajíč.1,nebo 25 na Pohořelec,nebo z Hlavního nádraží tramvají č.9 na Újezd a lanovkou na Petřín.(www.dpp.cz/idos/)

Starosta
21.11.2006, 12:59
quote:
Polska przyjezdza do Was na Sprint, Będzie na pewno tak super jak w ubieglym roku :)

Tak se těšíme!

Steg
21.11.2006, 13:05
2BRUCE 33
Muzes jet metrem na Malostranskou a dal - do kopce - tramvaji 22 nebo 23 do zastavky Pohorelec, je to ctvrta zastavka, tam uz se zorientujes. Prestupni jizdenka na takovou cestu stoji, tusim, dvacet Kc.

Andrew
21.11.2006, 13:37
quote:
2BRUCE 33
Muzes jet metrem na Malostranskou a dal - do kopce - tramvaji 22 nebo 23 do zastavky Pohorelec, je to ctvrta zastavka, tam uz se zorientujes. Prestupni jizdenka na takovou cestu stoji, tusim, dvacet Kc.

Kurniksopa, v Praglu je ale drahe MHD.

jaryn
21.11.2006, 14:33
quote:
Z Hlavního nádraží metrem na Vltavskou,pak tramvajíč.1,nebo 25 na Pohořelec,nebo z Hlavního nádraží tramvají č.9 na Újezd a lanovkou na Petřín.(www.dpp.cz/idos/)

co je to tramvaj? nějaké šaliny tam jedou?:)

Marec
21.11.2006, 14:55
quote:
co je to tramvaj? nějaké šaliny tam jedou?:)

Těžko, šaliny jezdí jen prej někde ve východní Evropě...

ML

Steg
21.11.2006, 15:00
Ja MHD moc nejezdim a clovek je z tech tarifu zblblej jak Felix Holzman, kdyz si kupoval listky do kina. Pred mesicem jsem si koupil listek za 14 Kc, coz mi pripadalo tak akorat, jel 5 stanic a na vystupu me chytili, ze jsem se dopustil zlocinu - pry jsem prekrocil nejake pasmo a mel jsem si koupit listek za dvacet :-) A saliny jsou prej jeste drazsi!

Prestupni jizdenka na takovou cestu stoji, tusim, dvacet Kc.

[/quote]

Kurniksopa, v Praglu je ale drahe MHD.

[/quote]

pejda
21.11.2006, 15:04
Lanovkou nejezdi, jede jednou za uherskej rok.
Doporučuji na Hlaváku sednout na metro C, směr Háje, na Muzeu přestoupit na metro A směr Dejvická, vystoupit na Malostranský a pak tramvají 22 (směr Bílá Hora) nebo 23 (směr Malovanka) vystoupit na Malovance.
Pak je to již jen kousek pěšky, viz mapka.

http://www.ewrc.cz/images/2006/clanky/pejda/ostatni/praha.jpg

pejda
21.11.2006, 15:05
A zapomněl jsem dodat, lístek si kup za 20, tím za 14 nikam nedojedeš.

AlesGute
21.11.2006, 15:47
Kurňa to už stojí tolik lístky? Ještě že mám legitku nebo jezdim na černo, za tak drahý lístky na MHD bych snad na sprint radši ani nejel.. 8D Také je možné jet metrem o stanici dál na Hradčanskou a pak je tramvajema tuším 15 a 25, pokud neodbočuje některá z nich na Petřiny. Doporučuji www.mhd-praha.cz nebo jak je ta adresa - má více tvarů a hodí tě do vždy na stránky dopravních podniků. Šaliny tady fakt nejezdí. Jinak celkem luxusně se dá dostat na Strahov z RZ1 z Řeporyjí - od startu RZ1,2 busem na Nové Butovice a pak jet 179kou na Vypich, nebo lepší varianta jet busem z RZ1,2 na Luka a pak jet 174kou taktéž na Vypich, a odtamtud tě kterákoliv tramvaj doveze dolu na Malovanku jak to tu kreslil Pejda. Cestou tě budou předjíždět závoďáky, mužeš po nich z busu a z tramvaje házet ohryzky jako to dělali moji spolužáci když jsme jeli na školu v přírodě.

instinkTT
21.11.2006, 17:00
Lanovka jezdi jednou za 15 minut o vikendech, takze no problemo. Dalsi, trosku komplikovanejsi moznosti je dostat se z Hlavniho Nadrazi na Karlovo Namesti (Metrem na I.P. Pavlova (smer Haje) a pak jakoukoli tramvaji na Karlak 2 stanice) a tam sednout na BUS 176 a dojet na konecnou az primo ke stadinou - k jizni casti.

Line
21.11.2006, 17:29
Já bych doporučil cestu lanovkou. Jezdí asi tak jako MHD o víkendu a ještě se při tom podíváš na krásnej pohled na Prahu. Z Petřína je to už jen kousek pěšky (asi 5 min.) To znamená, že až vystoupíš z lanovky tak se dáš do leva přes park po cestě pak myslim do prava a rovně po obrovským parkovišti (na mapce je to východní parkoviště)a dojdeš přímo k okruhu!!!

Upravil - WRC Martin 21 Nov 2006 17:34:44

bruce33
21.11.2006, 20:16
Děkuju všem za popis cesty + MHD...nakonec to nejspíš vemem s noclehem, takže volíme variantu jednodenní jízdenky mám ten pocit za 80,-- Kč. Ještě se zeptám, jizdenka platí na busy, metro, tramvaje, to je mě jasné. Ale platí i na tu lanovku na Petřín??

Upravil - bruce33 21 Nov 2006 20:17:49

Mikulda
21.11.2006, 20:32
quote:
Děkuju všem za popis cesty + MHD...nakonec to nejspíš vemem s noclehem, takže volíme variantu jednodenní jízdenky mám ten pocit za 80,-- Kč. Ještě se zeptám, jizdenka platí na busy, metro, tramvaje, to je mě jasné. Ale platí i na tu lanovku na Petřín??

Upravil - bruce33 21 Nov 2006 20:17:49

Právě jsem mluvil s kamarádem,který je celkem veliké zvíře u Dopravního podniku hl. města Prahy...
Lanová dráha na Petřín prý spadá pod ně,takže by ten lístek měl platit i tam 8D (vyjímka je prý jen lanovka v pražské ZOO,s tou nemají nic společného) :D

pejda
21.11.2006, 20:36
Tohle je napsáno na www.dpp.cz:

"Pro jízdu lanovou dráhou platí jízdenky MHD s výjimkou nepřestupních jízdenek."

A jednodenní je vážně za 80,-Kč

Mikulda
21.11.2006, 20:37
Jo a ještě upřesňující info ...
Pokud by jste měli chuť se svézt historickou tramvají(občas se i tací najdou :0 ),tak myslím,že tam se platí extra.
Tak na to pozor :D ...

MravenecZ
21.11.2006, 21:50
hoši, s tou lanovkou, to je rada nad zlato. doufám, že mi nikdo z vás nebude radit, až pojedu někam do vašeho městečka...je totiž úplně možné, že by mi doporučil cestu vzducholodí či potrubní poštou...

AlesGute
21.11.2006, 22:55
Já taky čumim jako bejk, žiji v Praze od narození, ale že bych se mohl dopravovat po městě lanovkou, to mě ještě nikdy nenapadlo. No ale i to je evidentně možnost - já se s ní snad při rallysprintu taky svezu! Zde názoreně vidíme, k čemu je dobrý multikulturalismus - Pražáka by nikdy nenapadlo jet na Strahov lanovkou, zatímco např. Moravana to napadne zcela samozřejmě a objeví tak novou možnost.
Myslím, že skutečnost, že se dá na Pražský rallysprint dopravovat i lanovkou, je poslední hřebíček do rakve těm, co tvrdí, že Pražský rallysprint není vrcholem sezóny [;)]

MravenecZ
22.11.2006, 08:09
quote:
Já taky čumim jako bejk, žiji v Praze od narození, ale že bych se mohl dopravovat po městě lanovkou, to mě ještě nikdy nenapadlo. No ale i to je evidentně možnost - já se s ní snad při rallysprintu taky svezu! Zde názoreně vidíme, k čemu je dobrý multikulturalismus - Pražáka by nikdy nenapadlo jet na Strahov lanovkou, zatímco např. Moravana to napadne zcela samozřejmě a objeví tak novou možnost.
Myslím, že skutečnost, že se dá na Pražský rallysprint dopravovat i lanovkou, je poslední hřebíček do rakve těm, co tvrdí, že Pražský rallysprint není vrcholem sezóny [;)]

Aleši, přesně takhle nějak jsem to myslel :o)

Jarda-rs
22.11.2006, 09:41
quote:
Já bych doporučil cestu lanovkou. Jezdí asi tak jako MHD o víkendu a ještě se při tom podíváš na krásnej pohled na Prahu. Z Petřína je to už jen kousek pěšky (asi 5 min.) To znamená, že až vystoupíš z lanovky tak se dáš do leva přes park po cestě pak myslim do prava a rovně po obrovským parkovišti (na mapce je to východní parkoviště)a dojdeš přímo k okruhu!!!

Na sprint jezdím už šest let a že je Petřínská rozhledna tak blíko ně nikdy nenapadlo :-). Vona totiž mrcha není z okruhu vidět lépe řečeno sem si jí nikdy nevšim. Asi se na ní letos podívám. Není nějaká sleva na vstupenku pro účastníky PS?

bruce33
22.11.2006, 10:00
quote:

quote:

Na sprint jezdím už šest let a že je Petřínská rozhledna tak blíko ně nikdy nenapadlo :-). Vona totiž mrcha není z okruhu vidět lépe řečeno sem si jí nikdy nevšim. Asi se na ní letos podívám. Není nějaká sleva na vstupenku pro účastníky PS?

Tak ono když na ni vylezeš, tak chytíš absolutní představu. Já zase naopak z Petřínské věže zjistil, že Strahov je za rohem :-))

Breaky
22.11.2006, 14:50
http://www.rallyfans.info/forum/viewtopic.php?t=66&start=15

instinkTT
22.11.2006, 18:05
Moraváka to napadne zejména proto, že na Strahově několik let žil(žije) na studentských kolejích a používal/á lanovku často pro dopravu do/ze školy. :-)

quote:

krestaromen
22.11.2006, 18:09
Nevíte kolik jede wrc? a kdo s nima jede? A kdo jese z české špyčky? dik

Cidlín
22.11.2006, 18:56
quote:
Nevíte kolik jede wrc? a kdo s nima jede? A kdo jese z české špyčky? dik

Myslíš špýčky? I ty jsou s "i", viz klasik:
Já mám holku baculatou, žádný kosti, pěkně kulatou,
samé špíčky, měkká krása, pro ledničku je to spása.

Upravil - Cidlín 22 Nov 2006 19:05:59

Milan PB
22.11.2006, 19:29
A na procházce to pak vypadá jako když člověk venčí prase :)

luboss.v
22.11.2006, 20:10
quote:
A na procházce to pak vypadá jako když člověk venčí prase :)

:P :D :P :D :P :D

bruce33
22.11.2006, 20:43
Na to že jsem moravák ( šetřímě kde můžem ), jsem dokonce na Petřín v létě vyšlapnul pěšky. Samá zatáčka, samý kopec, ideálni pro zahřátí:-))

Mirek-607
22.11.2006, 23:38
Hej lidi, ja bydlim na Strahove na kolejich a doporucuju k ceste z Hlavaku jednoznacne lanovku. Vyhodou lanovky je taky to, ze jezdi i v dobe, kdy je okruh uzavreny... Jedine dat pozor na to, ze lanovka jede az od 9,00 rano.

Ja jezdim z Hlavaku takto: tramvaj c.9 (bud z Hlavaku nebo z Jindrisske, to je fuk) na Ujezd a lanovkou nahoru. Kdyz lanovka nejezdi, tak tramvaji o zastavku dal na Svandovo divadlo a tam odsud primym busem c. 176 na Stadion Strahov (tenhle bus vyjizdi z Karlaku). Jezdim to fakt casto a lepsi cesta me nenapada.

Na lanovce plati jizdenky s vyjimkou neprestupni za 14...

bruce33
23.11.2006, 08:01
Jen aby na lanovce po 9 hod nebyl nával a nečekalo se v řadě.....

Line
23.11.2006, 10:03
quote:

No právě... toho se taky obávám. Ale risknu to!! Při nejhoršim půjdu pěšky, nebo se vyvezu na horu 176kou

bruce33
23.11.2006, 10:20
quote:

quote:

No právě... toho se taky obávám. Ale risknu to!! Při nejhoršim půjdu pěšky, nebo se vyvezu na horu 176kou

Pěšky je to celkem nářez, než se vymotáš s nepřeberného množství zatáček, odboček a stezek :-)) Ja teda v létě chvilinku bloudil.

Line
23.11.2006, 10:47
No jo, je to výšlap. Ale jestli bude mrznout jako minulej rok, tak se alespoň na ňákej čas zahřeju. Radši bych ale tu lanovku...

bruce33
23.11.2006, 12:17
Existuje něco jako uzávěrka příhlašek?? Kdy má být??

Cidlín
23.11.2006, 12:27
quote:

Myslím, že ani náhodou. Jediná oznámená jistota je seznam přihlášených posádek vyvěšený v pátek ve 20:30 na Strahově. Je to v podstatě pro pozvané a limit počtu posádek bývá 50.

bruce33
23.11.2006, 13:10
quote:

quote:

Myslím, že ani náhodou. Jediná oznámená jistota je seznam přihlášených posádek vyvěšený v pátek ve 20:30 na Strahově. Je to v podstatě pro pozvané a limit počtu posádek bývá 50.

Ale aspoň předběžný seznam přihlášených doufám bude??

MravenecZ
23.11.2006, 13:13
Limit je letos 60 posádek a listina přihlášených bude velmi brzo na www.ewrc.cz

Line
23.11.2006, 13:49
Už se nemůžu dočkat...

Cidlín
23.11.2006, 17:05
quote:
Už se nemůžu dočkat...

Nejsi sám. Díky MravencZovi!

Loeb.Seb
23.11.2006, 18:04
Taky se už nemůžu dočkat.

Tomiik1
23.11.2006, 18:07
to ja se nemužu dočkat už od Setkání mistrů:D

www.rallyfans.info

Rosi
23.11.2006, 18:27
Seznam přihlášených posádek je na webu.

Loeb.Seb
23.11.2006, 18:41
Proč nejede Flidr.

Mirek-607
23.11.2006, 18:45
Koukam na ten seznam... Co to je Lancer Evo XIII a XII? :D

Jinak vidim spoustu super strelcu z Polska a to je dobre. Ve WRC spoleham na Emila a Gergely Szaboa. Ti nezklamou :)

pelikan
23.11.2006, 19:01
Taky jsem koukal jak u nás předbíháme celý svět a už tu jezdí Miciny Evo 12 a 13.

Cidlín
23.11.2006, 19:43
Tak jsem očekával víc! Snad jetě něco přibyde.

bruce33
23.11.2006, 19:52
Překvapuje mě mile start tří Fabií Kit Car :-))

MravenecZ
23.11.2006, 20:55
quote:

Obávám se že už nepřibyde nic. Přihlášeno je 60 aut a víc jich nepojede. Bohužel nejedou žádné maxi hvězdy, ale i tak to bude určitě stát za to.

Cidlín
23.11.2006, 21:00
quote:

quote:

Obávám se že už nepřibyde nic. Přihlášeno je 60 aut a víc jich nepojede. Bohužel nejedou žádné maxi hvězdy, ale i tak to bude určitě stát za to.

Špatně jsem se vyjádřil. Ne víc aut, ale víc přitažlivosti. Také tam chybí několik notorických bavičů. Aspoň mají příležitost další.

Bredy
23.11.2006, 21:11
hodí někdo odkaz??

Go Kresta Go

Bredy
23.11.2006, 21:12
už nic, už sem to našel

Go Kresta Go

bohuš
23.11.2006, 22:48
http://www.prazskyrallysprint.cz/posadky.htm

AlesGute
23.11.2006, 23:05
Při pohledu na startovku se nabízí několikero otázek, které nemohou dát spát žádnému rallyfandovi:
1) Pojede Topolánek jakžto opětovný dočasný premiér či nikoliv?
2) Dojede Trněného Fabia pod řeporyjský viadukt?
3) Jak si poradí s WRCem Pospíšil?
4) Proč nejede Kulhan??? :-(((

instinkTT
23.11.2006, 23:22
Martin nejede, to je prekvapko. Stratos nejede, to je taky prekavapko. Kazdopadne startovka moc zajimava, a uz se moc tesim. Je tam hodne bokodvernich strelcu, tudiz se bude na co divat. Hlavne na Emila po dlouhe dobe ve WRCu, vsechny Polaky a samozrejme na Milana Blahouta.

instinkTT
23.11.2006, 23:24
Jaktoze tam neni Stajf?

Mirek-607
23.11.2006, 23:31
instinkTT: Tipuju, ze za tim stoji ta smrt motoru v jeho Impreze v Sosnove.

Rosi
24.11.2006, 00:17
Mirek-607: omyl, s jeho starým autem jede Vacek a nový ještě není hotový.

K+K+K
24.11.2006, 01:51
Kulhan jede s Trněným. Za Topolánkem pojede ochranka džípem a Ášín na ně bude před každou zatáčkou čekat. Zbytek je ve hvězdách :-)

quote:
Při pohledu na startovku se nabízí několikero otázek, které nemohou dát spát žádnému rallyfandovi:
1) Pojede Topolánek jakžto opětovný dočasný premiér či nikoliv?
2) Dojede Trněného Fabia pod řeporyjský viadukt?
3) Jak si poradí s WRCem Pospíšil?
4) Proč nejede Kulhan??? :-(((

deck
24.11.2006, 03:27
Myslím že to bude pěkná podívaná, Emil ve WRC to je tutovka :D a Škoda 130RS, to je taky lahůdka.

Cidlín
24.11.2006, 08:21
Ášín pojede s majákem a houkačkou.

Starosta
24.11.2006, 08:43
quote:

Ano, ale z bezpečnostních důvodů bude muset měnit trasy. Takže se nedivte, pokud napřed pojede Strahov a pak až Řeporyje, a hlavně pokud pojede někde úplně jinde, např. RZ Chotkovy sady - Bílá Hora.

Line
24.11.2006, 09:21
Já doufám, že Karel už konečně dojede do cíle... To je vlastně poprvé co pojede v Praze Fabia WRC(kdyžtak mě někdo opravte)... teda jestli vůbec pojede!?

AlesGute
24.11.2006, 10:25
quote:

quote:

Ano, ale z bezpečnostních důvodů bude muset měnit trasy. Takže se nedivte, pokud napřed pojede Strahov a pak až Řeporyje, a hlavně pokud pojede někde úplně jinde, např. RZ Chotkovy sady - Bílá Hora.

To by mohla být zajímavá RZta s výrazným podílem šotoliny :D

Mikulda
24.11.2006, 10:45
[/quote]Ano, ale z bezpečnostních důvodů bude muset měnit trasy. Takže se nedivte, pokud napřed pojede Strahov a pak až Řeporyje, a hlavně pokud pojede někde úplně jinde, např. RZ Chotkovy sady - Bílá Hora.

[/quote]
To by mohla být zajímavá RZta s výrazným podílem šotoliny :D

[/quote]
...tím chceš říct to,že my tady na Bílé Hoře jsme nějací "bahňáci",nebo co ? 8D

JHvP
24.11.2006, 11:53
quote:

To by bylo dobrý, aspoň bych nemusel nikam jezdit a sledoval bych rally z okna svýho pokoje :D

stanis
24.11.2006, 12:25
quote:
Proč nejede Flidr.

S jeho autem jede Emil Triner.