Zobrazit v plné verzi : Rally Bohemia 2007
Horkou novinkou má být městská RZ se startem na Starém městě a s cílem na letišti. Mno, to bude zajímavé! Dále byla domluvena blízká spolupráce města na organizaci soutěže. Primátor Nwelati ujistil pořadatele soutěže, že se město připojí k organizaci a bude podporovat vytýčení nových RZ v blízkosti města..
co to placas?? jaky mesto?? Boleslav?? Letiste v Hoskovicich?? trosku sci-fi, nemyslis? 8D .... osobne bych uz radsi pro jistotu zacal diskutovat na tema Rally Bohemia 2012...
Letiště je taky u dálnice na Prahu.Nebuť hned tak prudkej.A RZ okolo bolky,třeba Plazy -Valy stály za pokoukání
BOHEMIANS FOREVER !!!
quote:
Letiště je taky u dálnice na Prahu.Nebuť hned tak prudkej.A RZ okolo bolky,třeba Plazy -Valy stály za pokoukání
BOHEMIANS FOREVER !!!
ok,no ja si myslim,ze mladoboleslavsky rychlostky uz maj pri bohemii nadobro odzvoneno...lonskej rocnik mel co se trati tyce velikej ohlas, tak proc menit lokalitu?? Casperovi se omlouvam,obcas jsem protivnej...
Martine pleteš se, opravdu se jedná dokonce o městskou vložku přímo v MB :-))
Ale je ještě moc brzo, teď se začlo s jednáním...
Karter+Karburátor+Kardan http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug121.gif
quote:
co to placas?? jaky mesto?? Boleslav?? Letiste v Hoskovicich?? trosku sci-fi, nemyslis? 8D .... osobne bych uz radsi pro jistotu zacal diskutovat na tema Rally Bohemia 2012...
Evidentně nejseš Boleslavák, takže si nepouštěj pusu na špacír, ale jinak omluvu přijímám :o)
Milan MB
05.12.2006, 17:50
http://tinyurl.com/ya94bl
quote:
mě se líbí termín "profesionální pořadatel"
Josef Novotný
06.12.2006, 07:49
quote:
A kolotoče ... budou, předsedo?
novakmir
23.01.2007, 19:43
Tak první info zní lákavě,snad vše vyjde jak si pořadatelé plánují a Bohemka se povede.
quote:
Tak první info zní lákavě,snad vše vyjde jak si pořadatelé plánují a Bohemka se povede.
ja doufam,ze vyjde to spestreni s historikama a beckama... udajne maj uvedeny auta jezdit jako vypln prestavky na vlozeny zavod WRC, neco jako na Deutschlandu
novakmir
24.01.2007, 11:18
Pěkný web k letošnímu ročníku - www.rallybohemia.cz
Na stránkách http://www.rallybohemia.cz/www/ jsou první informace o rally - rally guide č. 1.
Koukám, že letos si pořadatelé docela pospíšili. Snad vyjdou všechny plány a uvidíme i slibované historiky.
quote:
Na stránkách http://www.rallybohemia.cz/www/ jsou první informace o rally - rally guide č. 1.
doufam že pojede zase Kopejda a Vojtěch
Ta 307 co přivezl Vojtěch byla dobrá. Letos by to chtělo zase ňáký nový auto. Co třeba Xsara...?
Karbonyl
11.03.2007, 14:48
quote:Kde ten Mansfeld bere tak veliké peníze na zahraniční posádky?Odpověď je jednoduchá - pod komínem.
Loeb.Seb
11.03.2007, 17:42
Nevíte jestly povede erzeta vesnicí Frýdštejn
teda některé ty rz jsou pěkně dlouhé. není to velké riziko že když se rz nedejbože zruší, že bude v háji moc kilometrů rz? Nebylo by lepší dvě devatenáctky místo jedné 38.
Karbonyl
11.03.2007, 19:30
quote:Myslíš, že Škodovka bude platit reklamu jiným značkám???? Určitě né!!!No když myslíš... Škodovka pochopitelně nebude platit reklamu jiným značkám, ale bude platit svou reklamu na vozech jiných značek. To je krapet rozdíl.
fanda hájek
11.03.2007, 20:58
Takhle to je asi lepší.Z očí do očí se už dneska nenosí...
Neplodnou diskuzi Karkulky s okolím jsem smazal.
quote:
Jak plodné rozhodnutí:)
Bazalbub
13.03.2007, 11:21
quote:
Správče!Neplodných diskusí je tady spousta,přoč se maže jen něco.Myslel jsem si,že doba,kdy se mazalo a cenzůrovalo kdeco,je už dávno za námi.
Maž teda opravdu všechno a ne jen to co se ti chce nebo musíš.... Tlusťák je taky vamazanej , proč??? To teda nechápu ,proč nemažeš taky Hrdinku a další !!!! některé bláboly tu necháváš a proč??? Asi se vám nebude líbit tento příspěvek , tak ho vymažte taky,sport je sport!
Upravil - stanis 14 Mar 2007 11:02:19
Tohle je můj první příspěvek na fóru ewrc snad někdy od října loňského roku. Jenom k tomu mazání - mazalo se vždycky, dříve to navíc členové redakce zapírali, ikdyž mazání nedotáhli dokonce a nechali reakce na smazané příspěvky (to jste vlastně nechali i teď).
Tím neříkám, že souhlasím s tím, jak se tady řeší někdy hodně osobní útoky pod přezdívkama a maskou "anonymity". Jenom jsem zásadně proti mazání, to nemůžete ukočírovat a stanete se, alespoň v mých očích, neobjektivní a zaujatí. Klidně zamkněte téma, ale nemažte!!!
MravenecZ
15.03.2007, 09:00
K mazání: Ještě nikdy v minulosti tady nebylo tolik osobních útoků mezi lidmi. Pokud ale někdo, o kom víme, začne neoprávněně napadat lidi z redakce, jmenovat je v kauzách, které jsou vymyšlené, pak nezbývá nic jiného, než příspěvek smazat. Vždy se pečlivě rozhoduje, mazat, či nemazat. Tohle to je fórum o rally a ne o vyřizování účtů. Čestný člověk si nevyřizuje účty na internetu pod rouškou anonymity, ale osobně. To napadání je mnohdy v rovině neúnosné, nemá to nic společného s rovinou, kdy se říká, že Barumka je Lepší než Bohemka a že Kresta je rychlejší než Kopecký. Pochopte, že jakmile na vás někdo na internetu začne vytahovat neoprávněně špinavé prádlo, tak vy se absolutně nemáte šanci bránit. Pokud dojde k takto závažnému útoku a dotčený nás navíc požádá o smazání, tak se nedá nic dělat. Věřte nebo ne, ale mnohdy mají věci vyřčené v tomto fóru následky o nichž se vám ani nezdá. Dál to rozebírat nebudu, ale věřte, že je to tak.
Trochu mě mrzí postoj Danyse, jakožto bývalého moderátora fóra, který by měl nejvíc vědět o co jde, asi jsem se spletl.
[u]Věnujme se už rally, tohle rozhodně do tématu o Bohemce nepatří !!!</u>
quote:
Čestný člověk si nevyřizuje účty na internetu pod rouškou anonymity, ale osobně.
Zlatá slova. Ještě bych dodal, že takový člověk se neskrývá pod cizí nicky, pod kterými jej nikdo nezná....
Kaliméro
15.03.2007, 09:29
Já bych se přeci jen zeptal. Co rozhodlo o tom, že se ve dvou podobných případech jednalo odlišně? Tlusťákovo forum zmizelo úplně, zatímco toto zůstalo "jen" promazáno. Nevolám po smazání tohoto fora, jen mi jde o to, abych měl jasno.
Luis Cypher
30.03.2007, 18:55
Že by opravdu?
http://www.slowlysideways.com/englisch/terminordner/termine_englisch.html
quote:
Že by opravdu?
opravdu... i kdyz pojedou vikendovym tempem,tak to jiste bude jedna z nejvetsich atrakci behem bohemky
Tak to bude zajímavé, to si nemůžu nechat ujít. :0
quote:
quote:
Že by opravdu?
opravdu... i kdyz pojedou vikendovym tempem,tak to jiste bude jedna z nejvetsich atrakci behem bohemky
Upravil - WRC Martin 04 Apr 2007 08:38:13
Flodin opravdu plánuje startovat na bohemce, píše to na domovských stránkách. Tomu říkám paráda.
Byl bych moc rád, kdyby přijel, už loni se ukázal v hodně dobrém světle. Ještě by se mohl objevit třeba takový Riku Tahko.
http://rally.stanis.info
novakmir
17.04.2007, 11:20
To Schie naopak na svých stránkách Bohemku zatím v plánu nemá...
lubos...
08.05.2007, 09:46
quote:
To Schie naopak na svých stránkách Bohemku zatím v plánu nemá...
Se mu asi nechce zase na 3 RZ...
lubos...
08.05.2007, 09:48
Kdy a kde by mohli být co nejdřív k dispozici mapy RZ?
premiéra S2000 bude v boleslavi, cítím to v kostech :-)))))))))))
quote:
premiéra S2000 bude v boleslavi, cítím to v kostech :-)))))))))))
No... bylo by to dobrý, ale nevim.
Panthera
09.05.2007, 15:46
Premiera s2000 mozna skutecne bude, ale upozornuji predem, neni se nac tesit. Jedte se podivat do Evropy, ci na Svet. Jen krapet lepsi produkcni vuz. Wrco to neni a nikdy nebude! V nasem mistraku se i obavam, ze to bude mit na mitsubishi Pecha a Kresty.
quote:
Premiera s2000 mozna skutecne bude, ale upozornuji predem, neni se nac tesit. Jedte se podivat do Evropy, ci na Svet. Jen krapet lepsi produkcni vuz. Wrco to neni a nikdy nebude! V nasem mistraku se i obavam, ze to bude mit na mitsubishi Pecha a Kresty.
Ale alespoň to má nějaký zvuk... :-)
nevíte kolik bude stát vstupenka do sosnový?
Zajímavá otázka vzhledem k faktu, že došlo k velmi významným změnám v organizaci Racing Arény v důsledku změn vlastnických práv.
Upravil - agnus 10 May 2007 08:58:13
A kdo by to jako měl být? Kuzaj?
quote:
Milan MB
11.05.2007, 16:56
quote:
Kdy a kde by mohli být co nejdřív k dispozici mapy RZ?
RZ2:
http://img139.imagevenue.com/img.php?image=95354_2007rz2_122_499lo.jpg
tyyyyy jo kde si tuhle mapu sehnal ... asi něco uniklo :-))))
Kaliméro
11.05.2007, 21:01
Neboj neuniklo. Vyšlo to v továrním plátku a bylo to pod kontrolou :-))
quote:
tyyyyy jo kde si tuhle mapu sehnal ... asi něco uniklo :-))))
JJJ aby se škodováci přišli mrknout okolik je škodovka rychlejší než japonské vozy :-)))))))))) to pude pěkně morálka nahoru
Firestone
12.05.2007, 12:21
Neni nejaka pravdepodobnost, ze se ukazou skodovaci se svym S2000?
-----
http://oblacek.sh.cvut.cz/firestone
quote:
Neni nejaka pravdepodobnost, ze se ukazou skodovaci se svym S2000?
-----
Nulová. To samé platí pro Barumku...
Firestone
12.05.2007, 13:09
A nemela se Fabia S2000 na Barumce objevit? Co vim, tak je predcasne o tom mluvit. Kazdopadne kdyz se objevi (Barum rally), tak v roli predjezdce, ne?
-----
Upravil - Firestone 12 May 2007 14:09:24
Upravil - pejda 13 May 2007 00:48:15
Tak tak já mysel že na Barumu bude určo k vidělní jako předjezdec .. na bohemii ta je fakt moc brzo.
Upravil - pejda 13 May 2007 00:48:31
Je reálné nasazení vozu na některé letošní soutěži alespoň jako předjezdce (dříve se mluvilo o srpnové Barum Rally Zlín)?
„Nemohu vyloučit, že v některé z méně významných soutěží zkušebně vůz nasadíme v letoším roce. Barum Rally není pravděpodobná“ řekl Kulhánek.
http://www.john-juve.wz.cz/ http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Sport_et_loisirs/emoticones-msn-appareil-photo.gif
Upravil - pejda 13 May 2007 00:49:17
Vráťa taky jednou dobu považoval za reálné, že Fabia bude bojovat o titul. Já to na tu Barumku fakt nevidim...
Ted rikaji, ze nechcou nic uspechat a udelat chybu jako s fabii WRC.
Tehdy fabii nasadili protože byla stejně rychlá jak octavie wrc a nejlepsi testy jsou prece rovnou souteze.
Byla to chyba. Octavii se tehdy podarilo vyladit aby nemela zbytecne poruchy.Coz potvrdila pravidelnym sbiranim bodu v jeji posledni sezone.
Myslim, ze vsichni byli zvedavy na novy auto, ktere melo mnohem lepsi " potencial :) " nez velka robustni octvie.
Jenze ono to chvilku trva nez se to nauci jezdit.
Jenze nebyli vysledky a kdyz byt mohli tak nejmenovani lide radsi rozhodli aby je fabie nemela.
Podivejte se dnes co Fabii kopeckeho? Ma snad nejak casto problemy s technikou , ze by nedojeli?
Auto z roku 05 ,uz tehdy nepatrilo k nejake spicce a dnes na asfaltu? Hned za super vozy C4 a ford.Taky nesmim opomenout zasluhy samotneho Kopeckeho :)
Takze si myslim, ze fabii S2000 letos u nas urcite neuvidime. A budu velmi prekvapen kdyz vyjede pristi rok v nemeckem sampionatu.
Která RZ se vám loni líbila nejvíce?
quote:
Termín profesionální pořadatel je mi velice nesympatický. Lidé, kteří jsou jako profesionální pořadatel zaměstnáváni většinou dokáží hlídat brány, trhat vstupenky a kontrolovat batohy u vstupu na koncerty apod. ale dohlížet na bezpečnost při rally ??? Nejsem tohoto příznivcem, vidím to jako krok zpět. Spíše by se mi líbilo vybraz z každě rally v republice zdravé jádro, dát tuto skupinu dohromady a společně zabezpečovat rychlostní zkoušky s malou podporou dobrovolníků zamilovaných do rally.
Upravil - ufozt 13 May 2007 19:48:37
Kaliméro
13.05.2007, 23:09
Když to shrnu, navrhuješ skupinu PROFESIONÁlNÍCH pořadatelů, proti kterým ve stejným příspěvku brojíš. že bys našla způsob, jak rozetnout Gordický uzel, začarovaný kruh, nebo zakulatit čtverec? :X
quote:
Spíše by se mi líbilo vybrat z každé rally v republice zdravé jádro, dát tuto skupinu dohromady a společně zabezpečovat rychlostní zkoušky s malou podporou dobrovolníků zamilovaných do rally.
quote:
A nemela se Fabia S2000 na Barumce objevit?
Neměla.
quote:
quote:
Termín profesionální pořadatel je mi velice nesympatický. Lidé, kteří jsou jako profesionální pořadatel zaměstnáváni většinou dokáží hlídat brány, trhat vstupenky a kontrolovat batohy u vstupu na koncerty apod. ale dohlížet na bezpečnost při rally ??? Nejsem tohoto příznivcem, vidím to jako krok zpět. Spíše by se mi líbilo vybraz z každě rally v republice zdravé jádro, dát tuto skupinu dohromady a společně zabezpečovat rychlostní zkoušky s malou podporou dobrovolníků zamilovaných do rally.
Upravil - ufozt 13 May 2007 19:48:37
No když se rozhlídneš po "hlavních" pořadatelích a vedoucích RZ a zjistíš, že se objevují spolupráce mezi pořadateli. Pačejov pomáhá s rychlostkou Klatovům a obráceně, Příbram spolupracovala s Krumlovem (letos tedy nevím), do Prahy jezdili Barumáci,..... to je asi to po čem voláš
Kurňa ja teď přemejšlim kdo má v polsku s2000 Kuzaj nebo Solowow. že sem tu psal jesi se neobjeví Kuzaj s s 2000, tak aby to nebyl nějakej žvást.
quote:
Kurňa ja teď přemejšlim kdo má v polsku s2000 Kuzaj nebo Solowow. že sem tu psal jesi se neobjeví Kuzaj s s 2000, tak aby to nebyl nějakej žvást.
To byl žvást. S2K má Solowow (Puňta), polské tratě ještě brázdí Czopik s Polemnepolem S2K.
Kuzaj je věrný Impreze jak v MS, tak v polském championshipu.
Mirek-607
14.05.2007, 22:17
Czopik S2000 nemá, jezdí se všeobecně po Evropě půjčovaným Polem od Reného Georgese. V Polsku jel jednou na sněhovém Rajdu Magurském.
Solowow má Punto S2000 vlastní (a taky Imprezu WRC S10, dva Mišáky N4, Clio S1600 a Punto S1600 tuším).
Další, kdo má v Polsku svoje Punto S2000 je Maciej Lubiak.
Zdravím Pánové! Měl bych prosbu, viděl jsem upoutávku na Bohemku 07 s hudbou Ozzyho /Perry Mason/. Ale nemůžu ji nikde najít, pomozte. Díky. Byla moc pěkně sestříhaná!!!!
quote:
Zdravím Pánové! Měl bych prosbu, viděl jsem upoutávku na Bohemku 07 s hudbou Ozzyho /Perry Mason/. Ale nemůžu ji nikde najít, pomozte. Díky. Byla moc pěkně sestříhaná!!!!
Snad to bude ono: http://www.mediasport.cz/multimedia/videa/rally-cz/BohONB512.wmv [21 MB] :app:
Díky!! Je to ono!! Skvělá muzika a skvělý video!!
quote:
No když se rozhlídneš po "hlavních" pořadatelích a vedoucích RZ a zjistíš, že se objevují spolupráce mezi pořadateli. Pačejov pomáhá s rychlostkou Klatovům a obráceně, Příbram spolupracovala s Krumlovem (letos tedy nevím), do Prahy jezdili Barumáci,..... to je asi to po čem voláš
To já vim, letos jsme z příbrami na krumlově nebyli, nějak to nevyšlo. Jinak ta spolupráce existuje. Ale líbilo by se mi to víc propracovaný, oficiální spojení a spolupráce a tak. Ale prostě se mi nelíbí postavit k RZ profesionálního pořadatele. Jsou to povětšinou kulturisti - svalouši nahánějící strach. Předloni vybírali při bohemce vstupný u RZ, to jim jde, ale na zabezpečení tratě ??? Nevim, nevim, ale třeba se pletu.
nevíte kdo všechno pojede?kolik wrc,atd.pojedou i ty historici?a co ta vstupenka do sosnový?
Taky by me zajímalo na koho se můžem tešit.Zatím vím Flodin.Ví se už něco víc?Start se blíží.
Já doufám, že wrca nepojedou zase až nakonec jako loni.
Loeb.Seb
15.05.2007, 16:52
Nevíte co je s Červenkou, že jsem ho už dlouho nikde neviděl.
Mám pocit,že staví EVO 9.
O jezdcích s vozy specifikace WRC můžeme zatím jen spekulovat - z našich by mohl startovat Kopejda, Trněný, Flídr, ze zahraničních by mohl zase dorazit Schie, možná Ostberg, Kjaer, třeba i někdo z ostrovů..
quote:
Já doufám, že wrca nepojedou zase až nakonec jako loni.
jen jestli vubec pojedou... kde mate tu jistotu?? zatim neni nic rozhodnuto, v zvlastnim ustanoveni (zatim) zadna kategorie pro VK+A8/WRC neni...ono neni divu, kvuli par "nevyhovujicim" vozum organizovat extra zavod, nese to s sebou dalsi naklady...
quote:
jen jestli vubec pojedou... kde mate tu jistotu?? zatim neni nic rozhodnuto, v zvlastnim ustanoveni (zatim) zadna kategorie pro VK+A8/WRC neni...ono neni divu, kvuli par "nevyhovujicim" vozum organizovat extra zavod, nese to s sebou dalsi naklady...
v ZU nemůže něco být doplněno "později" a myslím si, že na to prováděčky asi stačit nebudou, mohlo to být vyřešeno třeba pohárem pořadatele, ale nic takového vidět není. Uvidíme, ale spíš pochybuju.
tohle ZU je v ramci rallyguide venku uz dlouho a mezitim vysla info, ze Kopecky bude na bohemii s fabii WRC startovat... Osobne take o startu techto vozu pochybuji, ale neni problem, aby vyslo ZU zvlast pro tento vlozeny zavod, hm?
Zdar chlapi,mam takovy dotaz,jsem registrovan,ale nemuzu odeslat komentar na ewrc,pise mi to ze mam spatne jmeno,nebo heslo.To mam ale dobre.Poradte prosim
quote:
tohle ZU je v ramci rallyguide venku uz dlouho a mezitim vysla info, ze Kopecky bude na bohemii s fabii WRC startovat... Osobne take o startu techto vozu pochybuji, ale neni problem, aby vyslo ZU zvlast pro tento vlozeny zavod, hm?
zu se schvaluje na autoklubu a fia dlouho dopředu, takže si myslim, že něco málo přes měsíc do soutěže to asi nevyjde, nevim.
quote:
Zdar chlapi,mam takovy dotaz,jsem registrovan,ale nemuzu odeslat komentar na ewrc,pise mi to ze mam spatne jmeno,nebo heslo.To mam ale dobre.Poradte prosim
Pozor na velká a malá písmena nebo na zapnutý Caps Lock. Jinak Ti bude muset pomoci redakce.
No Kopejda by měl určo jet na bohemii říkal to a Kopečtí podávaj dycky precizní info takže myslím že je to na 99% jistý
quote:
quote:
No Kopejda by měl určo jet na bohemii říkal to a Kopečtí podávaj dycky precizní info takže myslím že je to na 99% jistý
toz muze jet treba s Kit Carem nebo necim... ale pokud me pamet nesali, tak padly slova o wrcu
quote:
Pokud si pamatuješ heslo a Maxikit jsi psal s velkým M na začátku, neměl by být problém.
S kit carem ne ... by musel jet mimo klasifikaci a to je ještě větší hloupost než startovat mimo s wrcem .... prostě pojede s wrc a po druhé hodině ho čekám na smržovce :-)))
quote:
quote:
toz muze jet treba s Kit Carem nebo necim... ale pokud me pamet nesali, tak padly slova o wrcu
Bazalbub
16.05.2007, 13:17
S dovolením,mohl bych si na Smržovce počkat(teda pokud pojede) i na Valdu?
Jen si tak říkám,zda to není odvážné tvrzení,jelikož se bude jednat o sobotu a dokonce odpoledne.:)
quote:
S dovolením,mohl bych si na Smržovce počkat(teda pokud pojede) i na Valdu?
Jen si tak říkám,zda to není odvážné tvrzení,jelikož se bude jednat o sobotu a dokonce odpoledne.:)
Zkus to. Pokud to bude dostatečně atraktivní místo, třeba se tam přijde dívat.
ML
sloní kýta
16.05.2007, 15:59
tak, odborníci, pamětníci, která RZ jede nejblíže Sfijanům?
s pozdravem za sec/km kratššší
quote:
Rozhodně Sychrov, odtamtud to je vzudšnou čarou maximálně tak 5 slonokilometrů (skm). Ptáš se, abys to měl blízko? Kromě Svijan máš poblíž ještě www.pivorohozec.cz...
Sychrov je letos nic moc volba páč se nestíhá ranní boleslavská rz. Já budu ráno na boleslavské odpoledne na smržovce a v něděli na navarově:-)
quote:
quote:
Rozhodně Sychrov, odtamtud to je vzudšnou čarou maximálně tak 5 slonokilometrů (skm). Ptáš se, abys to měl blízko? Kromě Svijan máš poblíž ještě www.pivorohozec.cz...
sloní kýta
16.05.2007, 19:09
quote:
quote:
ale stejně tady za ten rok dělám pokroky; představ si, že jsem odboural ty tečky za tím odkazem, a ono se to rozbalilo....
Ovšem jaké zklamání: kliknu na jejich záložku "ke stažení" a ono nigde nic neteče....
Stanis; velké Ď! :X
pls, nábližka by od pivovarů k RZ nebyla? ;)
Upravil - sloní kýta 16 May 2007 19:11:34
Naposled mi Honza Kopecký říkal, že WRC pojedou na Bohemce jen v případě, že jich bude minimálně 5. Pokud se jich tolik nenasbírá, tak z toho nebude nic, nebo už je to jinak?
No tak to je solidní ptákovina todle. Proč by honza měl chtít aby tam jelo 5 wrc? Na bohemku se nebude chystat určo nikoho porážet ale bude tam kvůli Škodě. A možná ještě tak na rozjetí před dojčlandem i když letos s tim tremínem ani to ne.
quote:
Naposled mi Honza Kopecký říkal, že WRC pojedou na Bohemce jen v případě, že jich bude minimálně 5. Pokud se jich tolik nenasbírá, tak z toho nebude nic, nebo už je to jinak?
fanda hájek
16.05.2007, 20:33
Aby jich bylo 5 asi nechce Honza.Pokud sem to pochopil,tak to je asi jakési kritérium pořadatele,aby jich bylo min. 5
To záleží jen na nich, kolik si jich seženou ;)
MMAARTIN
17.05.2007, 09:37
Nevíte někdo, jestli se pojede loni vypuštěný lítací horizont...přesně nevím kde to bylo...po straně byla rozestavěná parcela a dalo se tam stát za kameným plotem té parcely...
http://www.rallyfans-katovice.wz.cz
Vrkoslavice, kraj Jablonce. Podle předběžného harmonogramu se ale zatím nepozná nic.
A proč by bylo kritérium pořadatele 5 wrc když nemůžou jet ani A7. Kdyby bylo kritérium 5 A7 a A8 tak to pochopim ale to je trochu nesmysl.
quote:
Aby jich bylo 5 asi nechce Honza.Pokud sem to pochopil,tak to je asi jakési kritérium pořadatele,aby jich bylo min. 5
JJJ v roce 2005 to bylo na začátku 3rz a byly tam kupy lidí .... taky nechápu proč se to 2006 nejelo asi aby se lidi víc těšili na 2007. Doufejme že se to pojede
quote:
Nevíte někdo, jestli se pojede loni vypuštěný lítací horizont...přesně nevím kde to bylo...po straně byla rozestavěná parcela a dalo se tam stát za kameným plotem té parcely...
Kaliméro
17.05.2007, 15:27
Žádný takový kriterium pořadatele neexistuje, narozdíl od domněnek, které tu berete za bernou minci. Kopecký jen nechce jet sám bez rovnocenných soupeřů, protože umí utrácet peníze jinak.
quote:
A proč by bylo kritérium pořadatele 5 wrc když nemůžou jet ani A7. Kdyby bylo kritérium 5 A7 a A8 tak to pochopim ale to je trochu nesmysl.
quote:
quote:
Žádný takový kriterium pořadatele neexistuje, narozdíl od domněnek, které tu berete za bernou minci. Kopecký jen nechce jet sám bez rovnocenných soupeřů, protože umí utrácet peníze jinak.
To jo, ale nejet na soutěži, jejíž hlavní sponzor je i hlavní sponzor Kopejdy - no nevím. Zajímavá situace.
fanda hájek
17.05.2007, 16:06
Kaliméro,ty si mluvil s Kopeckým?
Kaliméro
17.05.2007, 16:34
Ano byl jsem tak smělý a dovolil jsem si to i několikrát :-)
quote:
quote:
JJJ v roce 2005 to bylo na začátku 3rz a byly tam kupy lidí .... taky nechápu proč se to 2006 nejelo asi aby se lidi víc těšili na 2007. Doufejme že se to pojede
quote:
Loni se to jelo obráceně a letos se podle mého pojede stejně.
fanda hájek
17.05.2007, 16:52
I vo tomhle?
quote:
Ano byl jsem tak smělý a dovolil jsem si to i několikrát :-)
quote:
Hohza by tam jel s WRC i sám, ale pořadatelé chtějí, aby jich bylo nejmíň 5, jinak žádné WRC nepojede. Tak mi to říkal na Valašce i v Hustopečích. Ale možná se to od té doby změnilo, proto se ptám jestli má k tomu někdo jiné ofic. informace. Teoreticky je možné, že by jel Kopecký, Trněný, Flídr, Schie(?), a kdo další? Paasonen?
Kaliméro
17.05.2007, 17:34
4 Fanda Hájek: Nejen vo tomhle, ale i vo tomhle. Ty mi nevěříš? To je mi líto :-(
fanda hájek
17.05.2007, 18:25
Kaliméro,tobě já věřím.Jen podle mě je účast Fábie WRC na Bohemce z jakéhosi marketingového hlediska velmi žádoucí!Pro Škodu samo...a je jen na domluvě mezi aktéry jakou formu zvolí.Vypisovat vložený závod pro 2-3 WRC je dle me blbost.Vypsat ho pro 5ks je taky blbost,ale malinko mensi...takhle sem to myslel.
quote:
Kopecký jen nechce jet sám bez rovnocenných soupeřů, protože umí utrácet peníze jinak.
Silně pochybuji, že takto Honza hovořil.
quote:
"Svijany" jsou všude. Ale pozor, je to skutečné pivo podle původních receptur a nikoliv současné unifikované nápoje tvářící se jako pivo. Ne každý snáží účinky "Svijan" dobře :D
sloní kýta
18.05.2007, 07:11
quote:
quote:
"Svijany" jsou všude. Ale pozor, je to skutečné pivo podle původních receptur a nikoliv současné unifikované nápoje tvářící se jako pivo. Ne každý snáží účinky "Svijan" dobře :D
Aaaano, děkuji za upozornění. Jsi již druhý, tak na tom asi něco bude. Třeba zrychlí můj krok natolik, že stihnu více RZ.
Nadruhou stranu, my, co jsme přežili žatecko-lounské(ý)....však už jsem to tady vzpomínal.....
a tip, nikolivěk do tipovačky, ale na hospodu, gde Sfijanské dobře točíja by nebyl?
Kaliméro
18.05.2007, 08:35
Fando, cítím se potěšen tvou důvěrou :-)) a proto přidávám, že v té větě, kterou od tebe cituju, je taktéž pravda a tak nějak to asi bude, takže o Kopeckého a jeho fabii WRC bychom na Bohemce přijít neměli a zřejmě ani nepřijdeme a nejen o ně.
quote:
podle mě je účast Fábie WRC na Bohemce z jakéhosi marketingového hlediska velmi žádoucí!Pro Škodu samo...a je jen na domluvě mezi aktéry jakou formu zvolí.
Kaliméro
18.05.2007, 08:38
Netvrdím, že to je doslovný citát, ale taky nejsem jeho PR manažer :-) Ostatně podobně hovořil i Štěpán Vojtěch.
quote:
quote:
Kopecký jen nechce jet sám bez rovnocenných soupeřů, protože umí utrácet peníze jinak.
Silně pochybuji, že takto Honza hovořil.
Dlouho jsem tu nebyl tak sorry za možná hloupou otázku. Co mapy? Víte něco víc.Dík.
quote:
Dlouho jsem tu nebyl tak sorry za možná hloupou otázku. Co mapy? Víte něco víc.Dík.
Zveřejnění časového harmonogramu,map a Rally Guide 2
Datum:30.5.2007
http://www.john-juve.wz.cz/ http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Sport_et_loisirs/emoticones-msn-appareil-photo.gif
Bazalbub
19.05.2007, 07:02
quote:
Vyměnili vedeni, ti trubkv, co jsou vylosováni nemají o rally potuchy a vypadá to na pěknej průsee...
ML
Cože???? :0
Kaliméro
19.05.2007, 08:21
Až se vyspíš po náročném večeru, tak to napiš znova a česky. Z tohoto vůbec netuším, jaký trubky ti kdo vyměnil a k vedení čeho ty trubky sloužily. Že by dopravovaly neco dobrého a tekutého?
quote:
Vyměnili vedeni, ti trubkv, co jsou vylosováni nemají o rally potuchy a vypadá to na pěknej průsee...
ML
quote:
Až se vyspíš po náročném večeru, tak to napiš znova a česky. Z tohoto vůbec netuším, jaký trubky ti kdo vyměnil a k vedení čeho ty trubky sloužily. Že by dopravovaly neco dobrého a tekutého?
quote:
ML
a už to asi nebude ani dobré, ani tekuté :D
a tip, nikolivěk do tipovačky, ale na hospodu, gde Sfijanské dobře točíja by nebyl?
--------------------------------------------
Loni měli výborný Svijany na šejku (oficialním). Bylo to v obci Dneboh.Sedí se tam venku přímo u tratě.
Upravil - jaryn66 19 May 2007 12:53:30
alcapone
20.05.2007, 02:07
NEVITE TADY NEKDO JESTLI BUDE SERVIS TAKY V LIBERCI?
Svijany máme dobrý u nás na Malé Skále:)Jen to chce vlezt do spravne hospůdky.
Rallye zdar,Krestovi zvlášť!!!GO KRESTA GO:):D
www.rallyfans.info
Kaliméro
20.05.2007, 07:43
Servis bude právě jen v Liberci.
quote:
NEVITE TADY NEKDO JESTLI BUDE SERVIS TAKY V LIBERCI?
Tomáš Holubář
20.05.2007, 08:10
Zdravím.
Asi špatně koukám, ale vidíte někde na stránkách Bohemky akreditační pravidla? Já jsem našel jen přihlášku, v které je napsáno jako vždy viz. pravidla a ty nikde. Díky
Upravil - Tomáš Holubář 20 May 2007 08:10:36
Kaliméro
20.05.2007, 09:22
Vyplň přihlášku, pošli ji a na víc se neptej, nebo se dozvíš víc než chceš :-)
A pokud na tom hodně trváš, zkus RallyGuide, tam to je :-)
quote:
Zdravím.
Asi špatně koukám, ale vidíte někde na stránkách Bohemky akreditační pravidla? Já jsem našel jen přihlášku, v které je napsáno jako vždy viz. pravidla a ty nikde. Díky
Upravil - Tomáš Holubář 20 May 2007 08:10:36
Upravil - Kaliméro 20 May 2007 09:35:58
alcapone
20.05.2007, 10:52
DEKU JI TI PANE KALIMERO ZA ODPOVED
quote:
DEKU JI TI PANE KALIMERO ZA ODPOVED
alcapone, vypni si prosím Caps Lock. Díky!
alcapone
20.05.2007, 13:01
ano vypinam ho
Kaliméro
20.05.2007, 15:02
To je dobrý, prej pane Kalimero :-)) Chlapče, Kalimero je malé černé kuře se skořápkou na šošolce. Do pána má fakt dost daleko!
Karbonyl
20.05.2007, 15:25
quote:podle mě je účast Fábie WRC na Bohemce z jakéhosi marketingového hlediska velmi žádoucí!Pro Škodu samo...a je jen na domluvě mezi aktéry jakou formu zvolí.Já si dovolím vypustit domněnku, že marketingové hledisko Škoda x Kopeky s WRC není až tak žhavé.
1. WRC vychází z už vyřazeného modelu, téměř bychom mohli říct, že by Škoda z marketingového hlediska měla mít zájem o starty Flídra a Trněného s Octama (???)
2. Oficiálním, byť zatím rodícím se projektem je nyní S2000 z aktuální generace Fabie, proč se chlubit z pohledu Škody "vysloužilým" železem
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
fanda hájek
20.05.2007, 15:47
Fábie Kopeckých je asi jediný závoďák,který může Škodovka na Bohemce ukazovat,vzhledem k podpoře CRT v MS.
Mám pochybnosti, zda vůbec WRC na Bohemce letos pojedou.
Petr a Václav Donátovi mají startovat na Bohemce.Pokud vím,tak jejich octávky patří mezi A7 KIT.V jaké třídě teda pojedou?
Kaliméro
21.05.2007, 20:06
Nebuj Agnusi, nebuj.
quote:
quote:
Co na to Škoda Auto? Co na to Kopecký?
subarak1
21.05.2007, 20:54
někdy v únoru jsem četl článek o tom, že by se na Bohemce měli objevit WRC z Maďarska, Norska atd., od této doby uplynulo dost času a zatím žádná další zmíňka ohledně staru těchto vozů, jsem zvědavej jak to nakonec bude
sloní kýta
22.05.2007, 00:53
i malé kuře by mohlo vědět; má blíže k zobu...
A nevíte někdo kdy to bude potvrzené. Nějak se mi nechce věřit tomu, že by WRCa fakt nejela. Bohemka se blíží a žádné pořádné informace nikde nejsou. :? :? :?
MravenecZ
22.05.2007, 16:03
Za WRC letos nejspíše jen do světa, nebo na MČR (Flídr, Trněný) :-(
No... je to bída. :0 Ale přece jen doufám, že to není pravda. Naděje umírá poslední.
Vzhledem k blížícímu konání se soutěže si myslím, že WRC (příp. jiné "zakázané") pojedou na Bohemce maximálně jako předjezdci. 8D
Co se týče WRC, jak už jsem jednou psal, buď jich bude nejmíň 5, a pak tam tam pojede i Kopecký, nebo se jich 5 nesejde, a pak nepojede žádné. Ale nevím to oficiálně. Asi se to zjistí až podle startovky.
subarak1
22.05.2007, 20:37
nebo organizátoři něco tají a bude to jako překvapení
Pokud se nepletu, tak pan Mansfeld jednal s několika zahraničními jezdci s nejmodernější technikou (mj. Ostberg, Schie, Kjaer). Je pravda, že začínám být už také značně nervózní, i když to může být i tím, že dělám za 14 dní státnice :) Nechce se mi prostě věřit tomu, že by se letos jela Bohemka bez WRC..
No pokud by jel třeba jen Karel Trněný s Oktávkou (a navíc na konci startovního pole jako loni), tak je to to samé, jako by byla Bohemka bez WRC :D
Vy tady pořád řešíte WRC vozy, ale mě by spíš zajímalo, jestli pojede na bohemce nějaké S2000?!?!?
Go Kresta Go
Moje řeč, mě už to brečení na hrobě WRC taky neba a než čekat na tři WRC půl hodiny po normálním startovním poli tak to raději nic a navíc pokud to bude paskvil jako vloni kdy jeli jen něco tak to fakt nemá cenu, aby ti piloti utráceli peníze.
http://www.foxrallyteam.cz
rallyexpert
23.05.2007, 11:18
no tak wrc prostě nejedou a je to. neni třeba to dál řešit.....
ale becka jsou potvrzeny. koukal jsem na strany slowlysideways clubu. a bohemie je v planu. hura. doufam, že setoho objeví vic nezna krumlove. navic nemci toho maji dalekovic nez italové, ale hlavne rozmanitejsi, 205 t16, s4 atd
Rally Bohemia 2007 se blíží mílovými kroky a žádné nové informace nejsou k nalezení? Co třeba nějakou oficiální aktualitku? Na webových stránkách soutěže nic. Je to škoda. Takovýhle přístup pořadatelů k divákům je velmi smutný. :-(
Upravil - ufozt 23 May 2007 17:22:00
rally-fan
23.05.2007, 17:33
quote:
Moje řeč, mě už to brečení na hrobě WRC taky neba a než čekat na tři WRC půl hodiny po normálním startovním poli tak to raději nic a navíc pokud to bude paskvil jako vloni kdy jeli jen něco tak to fakt nemá cenu, aby ti piloti utráceli peníze.
Presne tak...loni to byl paskvil..Nez 2 WRC na konci to radeji nic. Na druhou stranu Bohemia 03 s 18ti WRCy to bych si nechal znovu libit...
Jo rok 2003 bych si taky nechal líbit, ale je to pryč a život jde dál. Víc se psát ani nedá.
quote:
ale becka jsou potvrzeny. koukal jsem na strany slowlysideways clubu. a bohemie je v planu. hura. doufam, že setoho objeví vic nezna krumlove. navic nemci toho maji dalekovic nez italové, ale hlavne rozmanitejsi, 205 t16, s4 atd
No nevím, italové toho mají tak dost a takovou Lancii Deltu S4 jinde než tam skoro neuvidíš. A pestrost je tam určitě velká. Lancia Fulvia, Stratos, 037 Rally, Fiat 131 Abarth, Alpinky R5, Opel Manta atd. Já budu jen rád když se obě tyto skupiny objeví i příští rok na stejných závodech.
Nebo 2002
quote:
Jo rok 2003 bych si taky nechal líbit, ale je to pryč a život jde dál. Víc se psát ani nedá.
Ludvík Otto
23.05.2007, 20:25
Nevím, nevím kolik se nakonec těchto starých krásných aut na Bohemce objeví, když pořadatel požaduje za každé auto uhradit 1500,- Kč startovné.
quote:
quote:
No nevím, italové toho mají tak dost a takovou Lancii Deltu S4 jinde než tam skoro neuvidíš. A pestrost je tam určitě velká. Lancia Fulvia, Stratos, 037 Rally, Fiat 131 Abarth, Alpinky R5, Opel Manta atd. Já budu jen rád když se obě tyto skupiny objeví i příští rok na stejných závodech.
racingrally99
23.05.2007, 21:01
Hallo, leider kann ich nur auf deutsch schreiben. Wir, Riechert-Racing, starten auch bei der Bohemia Rallye mit unserem Audi Quattro Gr.B und freuen uns schon auf die interessanten Strecken(vor allem Sosnova)und wir hoffen, das wir den tschechischen Fans unseren Audi in guter "Action" präsentieren können.
Wir starten mit anderen Teilnehmern der Slowly Sideways Truppe um Reinhard Klein.
www.rrs-media.de / www.audi-rally-cars.de
quote:
Hallo, leider kann ich nur auf deutsch schreiben. Wir, Riechert-Racing, starten auch bei der Bohemia Rallye mit unserem Audi Quattro Gr.B und freuen uns schon auf die interessanten Strecken(vor allem Sosnova)und wir hoffen, das wir den tschechischen Fans unseren Audi in guter "Action" präsentieren können.
Wir starten mit anderen Teilnehmern der Slowly Sideways Truppe um Reinhard Klein.
Ich musste registieren und Ihnen antworten, weil ich auf Grp. B und vor allem Audi sehr freue... Mein Deutsch ist nicht Wunder, aber ich muss sagen - ihre Autos sind absolut toll. Ich habe vielleicht alle Films und Videos, wo diese Monsters fahren... Und ich will sie einmal live sehen seit ich das erste Video gesehen habe... Wir alle freuen uns SEHR!!! Welche Strecken wollen Sie fahren?
biker
racingrally99
23.05.2007, 22:15
Ahoj,
nach unseren Informationen fahren wir die RZ 1 bis RZ6 und die RZ9 + RZ10. Die genauen Zeiten sind nicht bekannt, aber sobald wir etwas genauer Wissen, schreiben wir dieses. Vorraussichtlich fahren wir nach dem Hauptfeld (also im Anschluß an die reguläre Rallye).
quote:
Ahoj,
nach unseren Informationen fahren wir die RZ 1 bis RZ6 und die RZ9 + RZ10. Die genauen Zeiten sind nicht bekannt, aber sobald wir etwas genauer Wissen, schreiben wir dieses. Vorraussichtlich fahren wir nach dem Hauptfeld (also im Anschluß an die reguläre Rallye).
Das habe ich auch gehört. Aber ich finde es schlecht, vielleicht wäre es besser und interessanter, wenn sie im Hauptfeld fahren, oder?
Danke schön für diese Nachricht... Wir haben sehr viel diskutiert, ob Grp. B fahren wird... Jetzt ist es alles klar :)) Ich habe noch eine frage - wie oft können Sie "Vollgas geben"? Ich meine, in Audi... Weil es hat wie viel, 450 PS? :) Das ist unglaublich...
biker
Muzete prosim nekdo napsat, o cem ze je rec? Ja umim nemecky jen nadavat :)
---
Trouba the MicroWave
(na RBR Vasek Koral)
Za 3 týdny start a poslední tisková zpráva z 9.března?!
quote:
Muzete prosim nekdo napsat, o cem ze je rec? Ja umim nemecky jen nadavat :)
---
Trouba the MicroWave
(na RBR Vasek Koral)
Takže racingrally99 poprvé (né doslova, ale víceméně toto):
Ahoj, bohužel umím psát jen německy. My, Riechert-Racing, startujeme na Bohemia Rallye s naším Audi Quattro Sk.B a těšíme se na krásné a zajímavé tratě (především Sosnovou)a doufáme, že se před českými diváky budeme moct ukázat v akci. Startujeme v ostatními účastníky Slowly Sideways Truppe u Reinharda Kleina
Mike Reicher píše, že s Audinou pojede Bohemku, spolu se Slowly Sideways. Měli by jet Sosnovou a RZ 6, 9, 10, přesný program ale zatím není znám. Zbytek nic podstatného. Překlad: Google Translate.
quote:
Mike Reicher píše, že s Audinou pojede Bohemku, spolu se Slowly Sideways. Měli by jet Sosnovou a RZ 6, 9, 10, přesný program ale zatím není znám. Zbytek nic podstatného. Překlad: Google Translate.
A stejně to máš špatně, pojedou od 1-6 RZ a 9 a 10 RZ ;)
Já ne, to ten Gůgl! ;)
A taky píše dost důležitou věc, že by měli jet ZA HLAVNÍM startovním polem, aby jste se na to připravili.
Ale zatím neznají ještě přesné časy.
Upravil - ufozt 24 May 2007 17:29:21
Kaliméro
24.05.2007, 17:44
Patnáct minut za posledním autem z hlavního pole. Takže to je nejpřesnější čas, jaký je možno nalézt :-))
quote:
A taky píše dost důležitou věc, že by měli jet ZA HLAVNÍM startovním polem, aby jste se na to připravili.
quote:
Patnáct minut za posledním autem z hlavního pole. Takže to je nejpřesnější čas, jaký je možno nalézt :-))
quote:
Na stránkách Rally Bohemia jsou ZU na historic show. Když si je přečtete tak se nebudete muset dohadovat. 15 minut je nutná přestávka, aby nebyla ohrožena regulernost ME. Na to jsou řády. Předpoklad: 11 - 15 od SS z Německa, cca 4 Italové, Haugland a velký zájem českých jezdců.
Pardon, na ostatní sem jaksi pozapomněl, ale zase sem se snažil vytáhnout co nejvíce informací :) Škoda, že neodpovídá na poslední dotaz, jak často může v audině dát pnej knedlik :)))
biker
rallyexpert
24.05.2007, 21:35
spíš mi jako větší ***** příjde, že pořadatel po nich jeětě chce něco platit.... to je ale blbost. vždyť kolik lidí se na to těší
quote:
spíš mi jako větší ***** příjde, že pořadatel po nich jeětě chce něco platit.... to je ale blbost. vždyť kolik lidí se na to těší
Zaplať za ně pojištění na škodu na uzavřených RZ a pořadatel po nich nic chtít nebudu. To Ti klidně zaručím a rád u pořadatele zajistím. Každý takový příspěvek je vítaný. A pro ty zdaleka můžeš přispět na dopravu, nemusíš moc, ale přijede jich víc. Fakt. Když se na ně tak těšíš tak to uděláš rád. Protože Ty jako divák nezaplatíš vyjma Sosnový nic, tak to co jinde platíš za vstup, můžeš do toho dát.
Kaliméro
24.05.2007, 22:33
Tak se musím opravit, protože Stan má, ostatně jako vždy, pravdu. Pojedou 3 minuty za posledním autem EP (1. etapa) a 15 minut za poslednímatem EP (2. etapa). Sorry a já se jdu učit číslovky :-( a snad přitom pochopím, proč nechápu, že jeden den to je tak a druhej onak.
quote:
[quote]quote:
quote:
Tak se musím opravit, protože Stan má, ostatně jako vždy, pravdu. Pojedou 3 minuty za posledním autem EP (1. etapa) a 15 minut za poslednímatem EP (2. etapa). Sorry a já se jdu učit číslovky :-( a snad přitom pochopím, proč nechápu, že jeden den to je tak a druhej onak.
Díky, stal se překlep, platí časový harmonogram vzadu, chybu v textu opravím. Ještě jednou díky za upozornění na chybu.
Upravil - stanis 25 May 2007 09:46:40
Karkulka
25.05.2007, 06:51
quote:
[quote]quote:
Zaplať za ně pojištění na škodu na uzavřených RZ a pořadatel po nich nic chtít nebudu. To Ti klidně zaručím a rád u pořadatele zajistím. Každý takový příspěvek je vítaný. A pro ty zdaleka můžeš přispět na dopravu, nemusíš moc, ale přijede jich víc. Fakt. Když se na ně tak těšíš tak to uděláš rád. Protože Ty jako divák nezaplatíš vyjma Sosnový nic, tak to co jinde platíš za vstup, můžeš do toho dát.
[/quot
Běla platil za zahraniční posádky pojištění a dokonce i DPH musel zaplatit FU, když posádkám odpusit startovné. A ještě mu docela dost zůstalu chrapouni.
quote:
A kolik lidí se těší na Pecha? Proč ten platí startovné? 1500 Kč neboli 50 € rozhodně není částka, z níž by měli historici vykrvácet...
O jakým startovným to mluvíte?
Jako 1500 az celou rally ? To je přeci zadara.. nechápu.
Nemáte někdo už mapy RZ? Případně nepohrdnu ani loňskými. Chci řešit ubytování a podle těch mat zjistit, kde se nejlíp ubytovat z hlediska dostupnosti. Pošlete mi prosím někdo aspoň ty loňské mapy na e-mail, popř doporučte nějaký nocleh. Díky moc.
Doporučuju Svijany. :P :D
...nejlépe pod pípou jak Kýta... :D
K věci Ti ale někdo určo poradí, takže Sorry.:)
http://www.ewrc.cz/2006/show.asp?clanek=6004
Není už pozdě jednat o startech WRC?
MravenecZ
25.05.2007, 15:42
Pozornému čtenáři neunikne zmínka o WRC v textu tiskové zprávy. WRC v Sosnové, jinde se o nich nemluví ! Tj. na WRC do Sosnové !!!
Pokud v TZ je uvedeno "V rámci WRC Show se představí i Jan Kopecký se svým vozem Škoda Fabia WRC...", tak nelze asi předpokládat, že by se Jan Kopecký zúčastnil závodu.
Pěkně prosím,smutně koukám,mohl by mi Stan prozradit,kdy se najíždí RZ 9,11.V zu to nějak nesedí ani čísla rz.Vylučovací metodou se k nějakému výsledku doberu,ale rád bych to měl potvrzeno.Díky
Tak ted už ve wrc nevěřím ani já .. termín rally show ..asi není jen tak. Takže to vidím že do sosnový přijede Kopec a Flídr předvedou páe koleček a konec :-(
Jako náhrada za ně budou asi stary škodovky a motorky .... motorky na rally ach joo
Nicméně se těším na velký kola a brzdy u N4 :-)
Kdy má být zveřejněný seznam přihlášených?
Tak jsem zvědav, viz níže...:)
http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=4269
quote:
Tak ted už ve wrc nevěřím ani já .. termín rally show ..asi není jen tak. Takže to vidím že do sosnový přijede Kopec a Flídr předvedou páe koleček a konec :-(
Hmmm - kvůli tomu do Sosnový nepojedu. No je to škoda. Bohemka bez WRC-to je něco! B)
To už maj všichni dávno nastudovaný
quote:
Tak jsem zvědav, viz níže...:)
http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=4269
Kdo myslíte,že se objeví ze zahraničních jezdců?Flodin je jistěj a kdo dál?Burkart?Kvam?Ruta a jiný poláci?
quote:
Kdo myslíte,že se objeví ze zahraničních jezdců?Flodin je jistěj a kdo dál?Burkart?Kvam?Ruta a jiný poláci?
Svedlund, Sandell, Kuchar, možná někdo z Maďarska, Rakouska.. uvidíme, nechme se překvapit.
MravenecZ
27.05.2007, 19:19
Rychlostní zkoušky vycházejí z loňského formátu, ale jsou upravené. Včera jsem si většinu projel a chystáme průvodce s mapama.
lubos...
27.05.2007, 21:25
quote:
Rychlostní zkoušky vycházejí z loňského formátu, ale jsou upravené. Včera jsem si většinu projel a chystáme průvodce s mapama.
Super.Bude se hodit.
rally-fan
27.05.2007, 22:54
quote:
Uz bylo nagumovano? Loni co jsme to projizdeli asi touto dobou pred soutezi, tak bylo pred kazdou ostrejsi zatackou...
Juuuuuuuu
quote:
Bazalbub
28.05.2007, 10:29
quote:
My,z dalekých a exotických krajů,budeme vděčni za všechny informace.Mám zkušenost jen s Vincem a Rýnovicemi,ale tam se letos nejede.
Pls,budu rád,kdyby ses zmínil i o hospách kolem trati a které tekutiny tam nalévají.:)
MravenecZ
28.05.2007, 11:24
quote:
quote:
Uz bylo nagumovano? Loni co jsme to projizdeli asi touto dobou pred soutezi, tak bylo pred kazdou ostrejsi zatackou...
Na některých místech (Sychrov) skutečně nagumováno bylo, ale domnívám se, že to jsou pozůstatky loňského zápolení.
Tak podle neoficiálních informací by v Sosnové mely startovat 4 speciály WRC, takže čistě hypoteticky: Kopecký, Trněný, Flídr, Cvrček..
MravenecZ
28.05.2007, 15:20
Že by letos premiéra s2000 proběhla místo Barumky na Bohemce? Mohlo by to být zajímavé srovnání.
subarak1
28.05.2007, 16:10
quote:to asi těžko, protože Flídr jezdí s autem od Cvrčka
Tak podle neoficiálních informací by v Sosnové mely startovat 4 speciály WRC, takže čistě hypoteticky: Kopecký, Trněný, Flídr, Cvrček..
quote:
Že by letos premiéra s2000 proběhla místo Barumky na Bohemce? Mohlo by to být zajímavé srovnání.
Uz to tak vypada...
http://www.rely.cz/rely/rss_clanky.php?id_clanku=3902
---
Trouba the MicroWave
(na RBR Vasek Koral)
quote:
Jaké srovnání ?
...myslíš třeba jako to,kolik těchto téméř dokonalých strojů nakonec projede přes cílovou rampu ?
Já tipuji,že Barumka na tom bude o fous lépe.Tam přes rampu nakonec projede dvakrát (možná i třikrát) více těchto úžasných monster...
quote:
to asi těžko, protože Flídr jezdí s autem od Cvrčka
Predpokladam, ze Trneny pojede Fabii (trenink na Deutschland), takze Okta je volna... a Cvrcek nejspis pojede svoji, tudiz Flidr tu od Profika.... ale je to jenom moje uvaha...
Kaliméro
28.05.2007, 17:30
Trněný chce jet ve světě až příští rok, to by trénoval hooodně dopředu :-)
Fakt sou tak úžasný?
quote:
quote:
Jaké srovnání ?
...myslíš třeba jako to,kolik těchto téméř dokonalých strojů nakonec projede přes cílovou rampu ?
Já tipuji,že Barumka na tom bude o fous lépe.Tam přes rampu nakonec projede dvakrát (možná i třikrát) více těchto úžasných monster...
quote:
Trněný chce jet ve světě až příští rok, to by trénoval hooodně dopředu :-)
No jo...;)
quote:
Fakt sou tak úžasný?
:D :D :D :D :D
roušík
Upřimně na ty S2000 je v rychlých technických pasážích hezčí pokoukání než na wrco! ja už to na vlastní oči viděl ;) no a pokad někdo an rally raději jde do vracáku, pak mu ais wrca chybět budou, ono to umí krasně jezdit bokem i ve vracaku, ale neodjiždi to tak rychle. Ale jak říkám v technických pasážích koukatelnější než WRC, no a na šotolině, paráda, jezdí krásně zeširoka, jako staré wrca bez elektroniky a navíc mají krasny zvuk.
Go Honda Go :-D
quote:
Upřimně na ty S2000 je v rychlých technických pasážích hezčí pokoukání než na wrco! ja už to na vlastní oči viděl ;) no a pokad někdo an rally raději jde do vracáku, pak mu ais wrca chybět budou, ono to umí krasně jezdit bokem i ve vracaku, ale neodjiždi to tak rychle. Ale jak říkám v technických pasážích koukatelnější než WRC, no a na šotolině, paráda, jezdí krásně zeširoka, jako staré wrca bez elektroniky a navíc mají krasny zvuk.
Go Honda Go :-D
phe... :(
Kluci,nepojedete někdo projet RZty?rád bych se s někým svezl,jsem z Malé Skály.
www.rallyfans.info
MravenecZ
29.05.2007, 08:24
quote:
www.rallyfans.info
pozdě :-)
quote:
Koukám, že letos si pořadatelé docela pospíšili. Snad vyjdou všechny plány a uvidíme i slibované historiky.
quote:
Upravil - stanis 01 Feb 2007 18:27:08
Zdar
nevíte někdo jestli na Bohemce pojedou nějaky ti historici. Někde jsem četl že by tam měli jet nějací ti Taloši se starou Lanci apod. prostě sk. B. Taky že tam pojede R Alpine.. Nevíte někdo jestli už je někde nějaká předběžná startovka.
quote:
Zdar
nevíte někdo jestli na Bohemce pojedou nějaky ti historici. Někde jsem četl že by tam měli jet nějací ti Taloši se starou Lanci apod. prostě sk. B. Taky že tam pojede R Alpine.. Nevíte někdo jestli už je někde nějaká předběžná startovka.
staci se mrknout o par stranek zpatky ve foru, historici tu letos svuj sampionat nepojedou, ale legendy rallysportu vcetne vozu sk.B pojedou, Taliani to nebudou, spise Nemci a zejmena jejich kolinsky tym Slowly Sideways... disponuji i italskymi vozy, seznam najdes tady http://slowlysideways.com/englisch/membersordner/memberliste.html
nepojedou na cas, jen pro pobaveni publika nekolik vybranych RZ po odjeti celeho startovniho pole, startovka k dispozici zatim neni, ovsem zrejme bude chudsi nez vloni...
quote:
quote:
www.rallyfans.info
pozdě :-)
No koukám.co kdyby si zapoměl jak to vypadá a jel se svezt ještě jednou?:D
www.rallyfans.info
Hey there! Unfortunatelly i have to say, that it does not look too good at
the moment. On the same weekend there is a rallye in Germany where we will
take part. Last year wo won that rallye and we will have a sponsor event
there. But I hope to drive the bohemia rallye next year again. It is a nice
rallye and Czech fans rules!!! ;)
Byebye
Aaron Burkart
Neví někdo, kolik bude vlezný do Sosnový? A jak to vypada s tim pruvodcem RZ? :-)
heh,Aaron nam krasne zalichotil,mysli si asi,ze si tim vyzehli tu nepritomnost na bohemce }:)
quote:
Možná tak čtvrtek před závodem...
quote:
Byebye
Aaron Burkart
Johne, ty ses nám nějak převtělil :)
quote:
quote:
Možná tak čtvrtek před závodem...
I to by šlo...:)
www.rallyfans.info
Tak kolik myslíte,že bude přihlášeno posádek?Bude aspon stovka?
quote:
Johne, ty ses nám nějak převtělil :)
Jojo,je to ale škoda,že Aaron nejede,loni mu rally si moc nevyšla,ale předloni jel parádně.
Upravil - stanis 31 May 2007 21:58:56
Něco málo ....
http://www.rallybohemia.cz/www/page.aspx?menu=2&submenu=5
30.5. měly být zvěřejněny mapy,bohužel nic jsem nikde nenašel.Za to moc pěkně jsou udělána divácka místa-u každého foto+u některých i video!
ooou,koukám že nahoře na Košovech na té polní cestě je nový asfalt.Tak to je bomba!Vida co rally dokáže:)
www.rallyfans.info
quote:
ooou,koukám že nahoře na Košovech na té polní cestě je nový asfalt.Tak to je bomba!Vida co rally dokáže:)
www.rallyfans.info
Taky sem si toho teď všíml. Loni tam byla taková krásná rozbitá cesta s pořádnejma dírama a teď tohle :0 I tak to tam bude hodně zajímavý...
roušík
Teď to hlavně bude rychlejší a na těch vlnkách to může být zajímavé:)Škoda že asi odpadá brutální cutování,jako minulý rok.
www.rallyfans.info
MravenecZ
01.06.2007, 08:31
Hodně zajímavě je udělán nájezd na nový asfalt na křižovatce u Pelíkovic. Bude to tam asi pěkně kopat. Ten nový asfalt je ale "jen" nahoru na horizont, pak až ke kose u Košov to zase připomíná spíše šotolinu. Možná se tam nahoře bude i skákat.
aha,ja myslel že je až k te kose.No i tak to tam bude zajímavé.
www.rallyfans.info
Tak mapy už jsou na netu.
http://www.rallybohemia.cz/data/mapy/mapa_1E.jpg
http://www.rallybohemia.cz/data/mapy/mapa_2E.jpg
Vím, že to je divná otázka, když už jsou mapy, ale přesto se zeptám - nemáte někdo mapy z minulého roku? Kdyžtak mě je pošlete na mail v profilu, předem díky.
A já se taky trochu divně zeptám. Nebývá většinou nejdříve zveřejněn seznam přihlášených posádek a pak teprve mapy? Resp. Entry list je gde (po sloníkýtovsku)?
Kaliméro
02.06.2007, 16:00
Dej jim trochu čas. Uzávěrka byla tuším ve čtvrtek, tak to musej asi nějak vytřídit, no ni? Zatím je zkuste pochválit za mapy, to jinde takhle brzo nebývá a pamatuju si i na to, že se za nějaké zveřejňování map dříve i vyhrožovalo :-)
quote:
A já se taky trochu divně zeptám. Nebývá většinou nejdříve zveřejněn seznam přihlášených posádek a pak teprve mapy? Resp. Entry list je gde (po sloníkýtovsku)?
MravenecZ
02.06.2007, 19:04
quote:
Vím, že to je divná otázka, když už jsou mapy, ale přesto se zeptám - nemáte někdo mapy z minulého roku? Kdyžtak mě je pošlete na mail v profilu, předem díky.
Tady najdeš to co potřebuješ, možná i trochu víc. http://www.ewrc.cz/archiv/index.html
Nevite jak to bude na boleslavké rztě s placení vstupného ? Jestli tam budou i nějaký koukatelný místa bez placení? Budu tam asi 45 minut a pak jedu na smržovku tak se mi moc nechce platit
já myslím že se na RZ kromě Sosny neplatí.Nebo se pletu?
www.rallyfans.info
Někde už tady psal Stan, že se platí akorát v Sosnový.
Ahaaaaaaaa a tak to sem netušil ...já mám furt v paměti bohemku 2005 kdy po nás v Kováni nebo Podkováni chtěli 100 korun!!!!! ...
quote:
Někde už tady psal Stan, že se platí akorát v Sosnový.
a tak to si du nějaké místečko hnedle vybrat
sloní kýta
03.06.2007, 18:49
Tož, trošku tej protekce...což takhle alespoň jedno, dvě, samozřejmě i více místeček, technické pasáže, gde člověk uvidí takových 300m trati, žádné vlásenky to být nemusí, ani vracáky, vůbec nemusí být hlava na hlavě. takové nějaké protahováky, jen tak s odlehčením, šak co budu povídat, znáte to. Pro mne a jednoho strýca. Že tam ztvrdnem nadýl, ani nevadí. Dostupnost? Prosím s časovou rezervou...
Kaliméro
03.06.2007, 19:20
Jukni na web RB. Tam si všímej RZ4-8. Slibujou téměř 2km na jeden záběr. Mapu budeš mít u toho a snad i video.
quote:
Tož, trošku tej protekce...což takhle alespoň jedno, dvě, samozřejmě i více místeček, technické pasáže, gde člověk uvidí takových 300m trati, žádné vlásenky to být nemusí, ani vracáky, vůbec nemusí být hlava na hlavě. takové nějaké protahováky, jen tak s odlehčením, šak co budu povídat, znáte to. Pro mne a jednoho strýca. Že tam ztvrdnem nadýl, ani nevadí. Dostupnost? Prosím s časovou rezervou...
tak jsem zkouknul mapy + popis diváckých míst,vč.fot a videa, dost dobrý,až na chybu u RZ2 a RZ3 (mapy),ale ty se dají najít v sekci pro posádky, už jen tu startovku a hurá na rallye....
http://www.rallybohemia.cz/www/page.aspx?menu=2&submenu=5
http://www.rallybohemia.cz/www/page.aspx?menu=3&submenu=4
Mám dotaz. Nejedete někdo po skončení boleslavské RZ směrem na železný brod?
Dnes měla být ve 12h zveřejněna startovka a zatím nic....!
quote:
Jak říká jedno malé kuře, dej jim čas.. ;)
Asi jsme si nějak zvykli na online přidávání přihlášených posádek..
sloní kýta
04.06.2007, 14:48
třeba ji zveřejnili, negde...gdo ví?
quote:
Já jsem slyšel,že bude večer nebo až zítra.
Kaliméro
04.06.2007, 15:46
Tak to je průůůser! Třeba se vůbec nepojede, tý vado.
quote:
Upravil - Kaliméro 04 Jun 2007 15:47:48
bude to bída, jestli je pravda, že kvůli červnovýmu termínu přijede z ciziny jen Flodin a ten Nor na S2000, bude to chudé... pmyslím tak maximálně 80 posádek, cizinců 5...
Loeb.Seb
04.06.2007, 16:51
Bída to asi bude,ale jsem zvědavej s čím přijede Tlusták.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.