PDA

Zobrazit v plné verzi : Popularita motoristického sportu

Stránky : 1 [2]

milda
04.04.2002, 00:57
Jestli vlastníte UPC,nebo digitální příjem z Astry,tak tam každý týden na programu AB MOTOR dávají asi hodinový sestřih Remus Rally všech evropských soutěží v perfektní kvalitě jak obrazu,tak záběrů.Mimo to tam ještě existuje program MOTORS,kde 24 hodin denně běží jeden motoristický podnik za druhým a různé recence.moc prima pokoukání(sice francouzky,někdy i anglicky)s programem na netu.

novakmir
04.04.2002, 18:52
Díky Mildo za zprávu,jen ten termín "jednou za týden" je docela široký,můžeš upřesnit,v který den a popř. v kterou hodinu se vysílá ten sestřih?

MravenecZ
04.04.2002, 19:22
Já UPC mam, ale nic podobného jsem tam zatím nechytl !!!??

milda
04.04.2002, 20:00
někde kolem 135té pozice je motors a 137mé je ab motors.vysílají ten sestřih v pátek kolem deváté hodiny,v sobotu dopoledne opakují a zahlédl jsemto i v jiném čase v týdnu.dost se opakuje.myslim že adresa je ABMOTORS.FR nebo com.

milda
04.04.2002, 21:10
Byl jsem se radši podívat.Magazín Remus Rally Action začíná dnes 1.05 na programu Abmoteurs www.abmoteurs.fr.končí to ve 3.00hod.Na adrese najdeš program na celý týden.Dnes byl kanál na 120té pozici.druhý kanál se jmenuje motors tv.

AlesGute
12.04.2002, 17:29
Viděl jsem na NOVĚ pořad TELETELE a tam dělali Suchanek a Genzer komickou scenku z rally. Používali takové odborné výrazy, jako jsou "rychlostní zkouška, traťový komisař, levá pět horizont, soutěžáci" a evidentně věděli o čem mluví, na rozdíl od reportérů/térek, kteří na Nově v minulosti mluvili o rally ve zpravodajských relacích a v pořadu Na vlastní oči (reportérka z tohoto pořadu se například ptala, "kde je ten okruh, kde se to jezdí"). Proto bych tedy navrhl TV NOVA, aby požádalo o spolupráci při reportážích z rally tyto dva komiky. Jistě by měly vyšší úroveň, než ty dosavadní.

SABOTAGE
15.04.2002, 14:05
quote:
Viděl jsem na NOVĚ pořad TELETELE a tam dělali Suchanek a Genzer komickou scenku z rally. Používali takové odborné výrazy, jako jsou "rychlostní zkouška, traťový komisař, levá pět horizont, soutěžáci" a evidentně věděli o čem mluví, na rozdíl od reportérů/térek, kteří na Nově v minulosti mluvili o rally ve zpravodajských relacích a v pořadu Na vlastní oči (reportérka z tohoto pořadu se například ptala, "kde je ten okruh, kde se to jezdí"). Proto bych tedy navrhl TV NOVA, aby požádalo o spolupráci při reportážích z rally tyto dva komiky. Jistě by měly vyšší úroveň, než ty dosavadní.

Jo, to souhlasím. Rozhodně ví o rally více, než Mařenka Křepelkovic.

Petr K.
18.04.2002, 14:38
Ten sestřich evropských soutěží je i na DSF. Jmenuje se taky Remus rally action, takže bude asi stejný jako na UPS. Občas ho zhlídnu, ale myslím, že ho vysílají pravidelně v sobotu.

Motac
18.04.2002, 15:34
Ano na DSF bývá Rally action v sobotu (19:00 nebo 20:00). Stojí to za shlédnutí, když jsem se díval na posled (před 14 dny), tak tam byla překrásná italská šotolina Tutto Toscana. Každý blok bývá většinou patnácti minutový, i když to hodně prokládají reklamou.

AlesGute
22.05.2002, 11:06
Už jsem to psal do klubové sekce stránek, ale napíší to ještě sem ,kdyby se to hodilo i nějakému přažskému "neklubákovi":
Časopis Rally je k dostání v ulici Jugoslávských Partyzánů v Dejvicích, když půjdete od kruhového objezdu(=od metra Dejvická), tak je to asi po 400-500ti metrech po levé straně, je to ten stánek u Delvity.
Měli tam i AutoSportMagazín, ale včera jsem koupil poslední.

sala
22.05.2002, 12:35
quote:
Už jsem to psal do klubové sekce stránek, ale napíší to ještě sem ,kdyby se to hodilo i nějakému přažskému "neklubákovi":
Časopis Rally je k dostání v ulici Jugoslávských Partyzánů v Dejvicích, když půjdete od kruhového objezdu(=od metra Dejvická), tak je to asi po 400-500ti metrech po levé straně, je to ten stánek u Delvity.

Asi máš štěstí, já v tom stánku nakupuju docela často, ale když jsem jednou chtěl Rally, tak na mě ta babča čuměla jak puk :-)

pepa
22.05.2002, 15:52
quote:

quote:

Asi máš štěstí, já v tom stánku nakupuju docela často, ale když jsem jednou chtěl Rally, tak na mě ta babča čuměla jak puk :-)

tak to zkuste na nadrazi...
v liberci jsem koupil uz par cisel, a dokonce v turnove na nadrazi mnely asi jeste 5cisel, tak u vas v praze snad taky na nadrazi jeste neco lezy ;)

Tomas
22.05.2002, 19:18
Od začátku květa prý vysílá na satelitu Galaxie Sport, nová česká sportovní tv, nosný program má být fotbal, hokej a MOTORISMUS. Možná bude k dispozici i na kabelu, ale to není jisté. Nevíte někdo, co ta TV vysílá z motorismu (třeba rally ;) ) teda jestli vůbec vysílá ???

Motac
06.06.2002, 14:32
V neděli 9.6. v 10:45 na TV3 dvacetiminutový sestřih z Autosalon rally. Vypadá, že to bude náhrada za Dolejšův pořad. Před 14 dny jsem to viděl poprvé a byly tam vrchy z Náměště (super akční záběry).

Petr_
21.08.2002, 15:43
Dle nových informací ČT obnoví vysílání sestřihů z jednotlivých podniků mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích. Z Nového Zélandu by měl být 30 minutový sestřih. Do té doby pouze "desetiminutovka" ve Světě motorů na ČT2.

Petr

Motac
21.08.2002, 16:07
Alespoň něco, i když vlastně bude co nevidět konec sezony (NZ, AUS, GB). Snad to bude vlaštovka před zahlcením vysílání v roce 2003.

Tomas
21.08.2002, 20:57
Chtěl bych vám všem doporučit pořad na slovenské veřejnoprávní televizi (STV2), SPORTMOTOR, který se vysílá vždy ve čtvrtek kolem 22. hodiny. Je to obdoba našeho Světa Motorů, s tím rozdílem, že když je MS, tak celý pořad (cca 30 minut) je věnován právě rally. Přebírají záběry a grafiku z Eurosportu, tak jako bývaly (budou ?) sestřihy na ČT.
Kromě toho se věnují jak slovenskému, tak českému motoristickému sportu (okruhy, závody do vrchu,...). Pokud "slováky" chytáte, mrkněte se.

-Tomas-

Tomas
21.08.2002, 20:58
Jinak nemyslíte si, že by Svět Motorů potřeboval oživit ? Vždyť je to prakticky pořád to samé... stejná grafika, stejný komentář, stejná délka příspěvků. Více dynamiky - hudba pod záběry, nové znělky a grafika, když je významější akce, tak jí věnovat více času... jsem zvědav na Barum Rally... jestli dostane víc než obvyklých 10, 15 minut

-Tomas-

M.I.R.A.
21.08.2002, 21:56
Takový přímý přenos z Barumky :0 :0 , jak to už kdysi bylo. Ze snů do reality. Díky apoň za sestřihy z MS na ČT2, co mají zase začít dávat od Německa.

Tomas
21.08.2002, 22:04
quote:
Takový přímý přenos z Barumky :0 :0 , jak to už kdysi bylo. Ze snů do reality. Díky apoň za sestřihy z MS na ČT2, co mají zase začít dávat od Německa.

Asi nejlepší by pro televizi byl přímý přenos ze shakedownu - jedno auto za druhým, loni paráda, doufám, že letos to bude minimálně stejné... Krásné sny...

-Tomas-

Danyi Panizzi
22.08.2002, 07:08
ČT bude vysílat sestřihy z jednotlivých podniků WRC! Ale až od Novýho Zélandu! Kolik jim musel Černý namazat?

Danyi Panizzi
22.08.2002, 07:09
Možná to financuje Škoda Motorsport? Maj totiž šanci na životní úspěch :o)) to už by se nikdy nemuselo opakovat..., že?

MINIS007
22.08.2002, 11:50
K popularitě rally patří určitě i bezpečnost diváků kteří když můžou, nesedí u obrazovek, ale jdou se podívat na místo činu. Před odchodem bych jim doporučil článek o chování diváků na rally.sk. Pokud se vám nechce oba díly číst, tak se určitě podívejte na přiložené videa a mělo by to stačit.

Danyi Panizzi
22.08.2002, 15:32
zákaz WRC se odkládá přinejmenším na rok 2004! Jupíííííííííííí!!!! viz WRC.COM

taranta
11.09.2002, 22:20
quote:
zákaz WRC se odkládá přinejmenším na rok 2004! Jupíííííííííííí!!!! viz WRC.COM

Já jsem toto nějak zaspal , zaplať nám to .... . Tak nyní chápu Lišku , proč jde do WRCka

Tomas
13.09.2002, 21:27
K rally na ČT:
Doporučuju nové číslo Rally, kde je podrobný rozhovor s p. Kmentem a také článek o přenosech z MS - musím říct, že ty peněžní sumy jsou neskutečně vysoké...

Kdo jde se mnou do dopisu pro Českou televizi ???

MravenecZ
15.09.2002, 11:16
quote:
K rally na ČT:
Doporučuju nové číslo Rally, kde je podrobný rozhovor s p. Kmentem a také článek o přenosech z MS - musím říct, že ty peněžní sumy jsou neskutečně vysoké...

Já už do ČT psal třikrát a klidně napíšu zase. Chlapi, nebuďte líný a napište pár řádků taky. Je to lepší, než tady pak zase mudrovat, že v televizi dávaj jenom "motoskiering" (nebo jak se to píše...)

MravenecZ

-Vicky-
15.09.2002, 19:24
Ja uz jsem taky napsal. A ctyri dny potom oznamili, ze budou znovu zaznamy z MS, takze to asi funguje :-)))))

Pawel
15.09.2002, 20:17
Precetl jsem si clanek o ČT v novem Rally.
Timto pred p. Kmentem smekam.....a drzim palce.
opravdu by chtelo napsat najaky dopis do CT.

MravenecZ
15.09.2002, 21:42
Dneska jsem koukal na NOVU na sport (omylem) a nestačil jsem se divit. Světe div se, zařadili štěk z Barumky... (jabka v zimě.....???)

Mirek
16.09.2002, 10:49
quote:
Dneska jsem koukal na NOVU na sport (omylem) a nestačil jsem se divit. Světe div se, zařadili štěk z Barumky... (jabka v zimě.....???)
To už bylo v pátek,zdá se,že jdou do sebe.Ikdyž v pátek byl záběr z romanova auta a prý byl natočen jejich kamerou-no nevím.

Krestič
16.09.2002, 19:27
Jo, tentokrát to Nova nezaspala. Zítra bude na Jihomoravským večerníku na Čt 2 asi pětiminutová reportáž ze zákulisí Barum rally, taxem zvědavej. Jinak Barumku natáčeli i Němčouři do Rallyaction, bývá to na Dsf, taxem zvědavej, viděl jsem od nich pár reportáží z dvacítek a byly hodně pěkné. A nevíte, jestli někdo natočil tu Romanovu boudu? Na zlínském Emurfilmu měli totiž záběry z jeho kokpitu, tak třeba mají i tu boudu...

Mirek
17.09.2002, 10:50
No když měly na Nově záběry z auta a tu kameru tam měl Emurfilm,to znamená,že reportáž asi nejspíš točil Emurfilm.Jen mě udivuje,že tentokrát neinformovaly o "ůtoku na veřejného činitele"vždyt přece byl zraněn policista?No asi je ty hovadiny přešly-a to je dobře!!!!!!!!!

ladaj
17.09.2002, 11:34
quote:
A nevíte, jestli někdo natočil tu Romanovu boudu?

Boudu? Podle fotek to vypadalo, že jenom chladil čumák... :P

Michal
17.09.2002, 14:07
Natočil a brzy bude k dispozici.

vdave
18.09.2002, 14:04
v sobotu 21:15 na DSF porad rally action, tak snad tam bude barumka, skoda ze nerozumim ani slovo nemecky

Pepa ZL
18.09.2002, 18:25
Neví někdo podobných motoristických pořadech v Polsku, Rakousku, Maďarsku či Slovensku.
Koupím kvalitní videonahrávku z cizích TV na téma Barum Rally.(+ spousty dárků - čepice,vzorky,...).

radek28
18.09.2002, 22:28
quote:

quote:
A nevíte, jestli někdo natočil tu Romanovu boudu?

Boudu? Podle fotek to vypadalo, že jenom chladil čumák... :P

no já to mam taky natočený vlastní rukou.

Motac
19.09.2002, 16:30
quote:
v sobotu 21:15 na DSF porad rally action, tak snad tam bude barumka, skoda ze nerozumim ani slovo nemecky

Nezoufej. Buď rád, že vidíš :D

novakmir
22.09.2002, 11:01
Tak reportáž z Barumky se včera skutečně na DSF objevila a myslím,že nebyla špatná.Byla tam daleko více slyšet slova jednotlivých posádek (Kresta,Kulig,Travaglia,Pech,Triner,Vojtech,Rusov, Kuzaj),než tomu bylo v Kmentově Světě motorů,pěkné záběry ze servisu i z tratě.Zdálo se mi to pěkně udělané.

Pawel
22.09.2002, 13:30
To navakmir:
Nevidel jsem ale vubec se nedivim, ze tam bylo vice prostoru na rozhovor s jezdci.
A co se tyce p.Kmenta - kup si nove rally(pripadne mi napis na mail) a precti si clanek, ktery je o CT....

Zdena
28.09.2002, 14:47
quote:

quote:
K rally na ČT:

Já už do ČT psal třikrát a klidně napíšu zase. Chlapi, nebuďte líný a napište pár řádků taky. Je to lepší, než tady pak zase mudrovat, že v televizi dávaj jenom "motoskiering" (nebo jak se to píše...)

MravenecZ

Já tam psal a budu zase. klidně ale pište i do jiných televizí, či novin!!!!

makli
28.09.2002, 15:06
No ja jsem po precteni toho clanku v relicku taky premyslel co jim tak do CT (nebo i do jinych TV) napsat,ale nejsem si jisty jakou vahu ma dopis jednotlivce.

Tomas
30.09.2002, 12:57
quote:
No ja jsem po precteni toho clanku v relicku taky premyslel co jim tak do CT (nebo i do jinych TV) napsat,ale nejsem si jisty jakou vahu ma dopis jednotlivce.

Tak až to budu posílat, můžu tam napsat třeba za eWRC Klub Tomas.... (?)

Jurasek
05.10.2002, 02:02
Jasně, chce to dát najevo, že nás je hodně, že to prostě není požadavek pár bláznů, kteří se chcou dívat na rally v přímém přenosu. Ale do toho bych šel, taková polookruhová eRZeta v Římové (letos jsem měl tu čest na vlastní oči) by určitě stála za to, vždyť v Poslsku už to párkrát bylo.

Tomas
07.10.2002, 10:23
Mozna by stačilo i to, co bylo na Slovenské STV2 z Mikony. V sobotu k večeru dávali cca 45 sestřih RZ 1 ze sobotního rána - velké množství kamer a záběrů, poměrně dobrý komentář... Neviděl jsem to sice úplně celé, ale to co jsem stihnul, bylo super.
V titulcích pak byly napsány TŘI přenosové vozy - srovnejte se zázemím, které má k dispozici p. Kment...
PS: Ten dopis do ČT už skoro mám :-)

imported_n/a
06.12.2002, 16:02
Jsem docela příjemně překvapen tím, jakého prostoru se v posledních dnech dostává rally v ČT1 i v denním tisku (konkrétně MF DNES).

ČT1 Branky Body Vteřiny - Hašek a Štěpán Vojtěch na rallysprintu v Praze, budoucnost Romana Kresty s Peugeotem 206 WRC od Bozianu, Auriol a jeho angažmá ve Škodě Motorsport

MF Dnes - velké rozhovory s Janebou, Gardemeisterem a Auriolem, větší článek o Haškově účasti na PR

Jen tak dál.

Foly
06.12.2002, 17:21
Musím říct, že i naprosto sport celkově ignorující Lidové noviny věnují díky Milanu Novotnému rallysportu spousty místa. Už během sezony nebyly vyjímkou půlstránkové reportáže, před pár dny byl celostránkový rozhovor s Didierem a dnes jsou tam zase dva články přímo od zdroje. "Auriol: Rally se nedá zapomenout" a "Pokutu měl naposled v pětasedmdesátém". Príma. Že by se těm strýcům konečně rozbřesklo?

Milan PB
06.12.2002, 20:01
MOŽNÁ JESTLI TO NENÍ tzv.PRAGOCENTRISMUS ALE KDYBY SE RALLY SPORTU VĚNOVALI JEŠTĚ VÍC NEBYLO BY TO NA ŠKODU.
MOŽNÁ ŽE BY SLIŠELI NA TO ŽE PÁR LIDÍ NA JINEJCH SERVRECH ZAPLAKALO.

sala
10.12.2002, 19:24
co to tam ty mrzaci zkrouceny poustej misto sveta motoru? ani se neracili oznamit, kdy bude

Upravil - sala 10 Dec 2002 19:25:32

Mirek
10.12.2002, 19:30
quote:
co to tam ty mrzaci zkrouceny poustej misto sveta motoru? ani se neracili oznamit, kdy bude

Upravil - sala 10 Dec 2002 19:25:32
Bude 12.12 v 12,15 prý v čase kdy jde normálně repríza-no nevím podle č. Televize to tak není.Taky Mě nas...y.Říkaly to těsně před začátkem přenosu.

cvandis
11.12.2002, 09:15
teda nic proti hazene. Je to pekny a tvrdy sport. Ale jaky ma smysl, kdyz davaji pouze 2. polocas nejakeho prenosu? Proc to teda nedaji cele nebo pozdeji treba nejaky sestrih ve stejne delce?
Jinak jsem se na SM tesil a ted uz ho neuvidim.

vdave
11.12.2002, 12:00
taky me s tim pekne nasrali, mel jsem nastavene video, prijdu domu cely dychtivy to pustim a ona tam hazena.
dnes (11.12) snad na CT1 2:10 (takze vlastne az zitra :-)) to uz bych zuril kdyby to nedali, tesim se na to od soboty

quote:
teda nic proti hazene. Je to pekny a tvrdy sport. Ale jaky ma smysl, kdyz davaji pouze 2. polocas nejakeho prenosu? Proc to teda nedaji cele nebo pozdeji treba nejaky sestrih ve stejne delce?
Jinak jsem se na SM tesil a ted uz ho neuvidim.

RadekB
11.12.2002, 14:12
quote:
dnes (11.12) snad na CT1 2:10 (takze vlastne az zitra :-)) to uz bych zuril kdyby to nedali, tesim se na to od soboty

Podle stránek ČT opravdu ještě 12.12. v 12:15 a poté i v sobotu 14.12. v 6:05.

santa
12.12.2002, 10:48
utery 17.12. 19:15 Svět motorů
(Premiéra - opakování 18.12./ČT1 a 21.12./ČT1)
Magazín motoristického sportu: Před Rally Paříž - Dakar; M ČR v rally 2002; Superkros 2002 a aktuality
premiéra

Santa

-Vicky-
13.12.2002, 08:28
Tak vcera jsem ho zaspal, v sobotu budu pryc. Sbohem Prazsky rallysprinte, mila hazena, bez do p*...

Omlouvam se, asi jsem se nechal unest, ale opravdu me to vytocilo.

Jurasek
14.12.2002, 01:45
Taky mě to celkem vytočilo, že tam byla házená (kdyby tam dali aspoň vítězný zápas...). Kámošům, co se mnou byli poprvé na rally, jsem připomínal, aby se na to mrkli, a ono nic...

novakmir
28.12.2002, 18:38
Na Galaxii SPORT jsem dnes zhlédl jejich půlhodinový "autoklub" a narazil jsem v něm na pěknou reportáž z pražského rallysprintu a ze "setkání mistrů" v Sosnové.Měli pěkné a atraktivní záběry,spousta rozhovorů s těmi nejlepšími a bezchybný komentář.Kdo máte možnost,tak určitě jukněte na nejbližší reprízu.

goodspeed
28.12.2002, 23:24
tak podle www.rtvgalaxie.cz
davaji opakovani autoklubu
na silvestra 31.12. v 18:00.
zkusim na to nezapomenout a kouknout,
nebo to alespon nahrat.

Michal
28.12.2002, 23:58
Taky mě to zaujalo. Už jsem to viděl dvakrát.

Milan PB
30.12.2002, 12:58
VYPADÁ TO ŽE BY GALAXIE TOMU MOHLA ČASEM DÁT VÍC PROSTORU. NA DSF DÁVALI KAŽDOU SOBOTU RALLY MAGAZÍN NÁRODNÍ ŠAMPIONÁTY A ME 20.

Michal
30.12.2002, 13:14
Galaxie tomu dá více prostoru, když ji bude stále někdo psát, že chce vidět více motorismu, více rally.

jejich email je na stránce ;)

novakmir
30.12.2002, 18:49
Přesně tak! Četl jsem kdysi nějaká čísla týkající se zaniklé TV3 a Dolejšův pořad měl z těch zpravodajských snad nejvyšší sledovanost a ti co o těchto věcech na komerčních TV rozhodují se řídí právě "pouhou" sledovaností a popularitou.Je potřeba jim to dát nějak najevo (mail je dobrý nápad).