Zobrazit v plné verzi : Valašská Rally 2007
Vi se uz kde povedou RZty? Mate nekdo nejake info?
Josef
Valašská rally 2007
čtvrtek 5.4.2007 - seznamovací jízdy
pátek 6.4.2007 -
10.00-15.00 technická a administrativní přejímka
18.20. start I. etapy - nám. Val.Mez.
23.00. cíl I.etapy - nám. Val.Mez.
sobota 7.4.2007
10.00. start II. etapy - nám. Val.Mez.
17.55. cíl II.etapy - nám. Val.Mez.
délka: 435,43 km
délka RZ: 130 km (11 RZ)
-počet měřených úseků - 5
-z výše uvedeného lze předpokládat, že erzety budou vycházet z loňska
Valašská rally 2007
čtvrtek 5.4.2007 - seznamovací jízdy
pátek 6.4.2007 -
10.00-15.00 technická a administrativní přejímka
18.20. start I. etapy - nám. Val.Mez.
23.00. cíl I.etapy - nám. Val.Mez.
sobota 7.4.2007
10.00. start II. etapy - nám. Val.Mez.
17.55. cíl II.etapy - nám. Val.Mez.
délka: 435,43 km
délka RZ: 130 km (11 RZ)
-počet měřených úseků - 5
-z výše uvedeného lze předpokládat, že erzety budou vycházet z loňska
To ecky: tak to znamena, ze trate zase nic moc. Byl jsem se podivat na to blative waterloo vloni. RZ z dob minulych se nejely a misto toho se postavila nova trat nekde v okoli Hranic a Lipniku. Kdyz jsem mluvil s nekterymi jezci, tak rikali, ze to nebylo nic moc.
Nekde jsem cetl, tusim Rally, ze by se mohla jet stara RZ v okloi Oznice a Jarcove. Pamatuji si nadherne prujezdy, kdyz se tudy jezdila jeste stara Barumka.
Josef
Tak to by bylo super. Taková rz Poličná - Jarcová byla skvělá. Jenomže spoustu komunikací v těchto lesích, respektive celé lesy, patří soukromníkům a ti rally neradi...
sebuvbratranec
05.02.2007, 19:54
Jo to by bylo ale nevěřím tomu. A bude to ještě horší ! Za pár let se bude závodit po hlavních cestách.
Tak to by bylo super. Taková rz Poličná - Jarcová byla skvělá. Jenomže spoustu komunikací v těchto lesích, respektive celé lesy, patří soukromníkům a ti rally neradi...
Soukromnící by i možná rádi,...... ale pan Hošák po rally nerad ......... spravuje cesty. Ale to je stará a obehraná písnička.
Já si myslím že tento rok se máme na co těšit.
Já si myslím že tento rok se máme na co těšit.
Na co se mame tesit. Ja jako divak vloni videl nejakou tu RZ z Valasky, ale musim rici ze nic moc. Zkuste neco naznacit, kde se letos pojede, at se mame na co tesit.
Josef
Valašská rally bez Orsáka, s jeho Lancerem pojede Vlček. Orsák ještě jedná o pronájmu EVO IX na tuto soutěž, ale zatím nic jasného.
Zaslechl jsem, že by se měla jet Bystřička a nová RZ v okolí Oder (Šimasprint). Neví někdo něco blíž.
Zaslechl jsem, že by se měla jet Bystřička a nová RZ v okolí Oder (Šimasprint). Neví někdo něco blíž.
no taky jsem to zaslechl ale co je natom pravdy nevím
sebuvbratranec
14.02.2007, 21:04
Oderská se pojede určitě ale o Bindě jsem nic neslyšel
Už jsou zpuštěny stránky www.valasskarally.com
Hrubka hned na první stránce webových stránek Valašské rally. Opravte si to chlapi!!!
Hrubka hned na první stránce webových stránek Valašské rally. Opravte si to chlapi!!!
Dík za upozornění:-) Ještě, že jsou tu lidi kterým nic neunikne.
Vitejte hosi jestem z Polski mom do was pytanie czy som dopuszczone u was w kraju jeszcze WRC?, czy jakie bedom startowac na Valasce? a jaki s2000 mozna sie spodziewac? bo wybieram sie na ten rally
Vitejte hosi jestem z Polski mom do was pytanie czy som dopuszczone u was w kraju jeszcze WRC?, czy jakie bedom startowac na Valasce? a jaki s2000 mozna sie spodziewac? bo wybieram sie na ten rally
u nás už WRC odzvonilo a S2000 u nás ještě taky nikdo nemá,budem se na ně muset jezdit dívat k vám
Výňatek z rozhovoru s p. Hošákem:
Délka rychlostních zkoušek může být 120 kilometrů plus, mínus deset kilometrů. My jsme šli na horní hranici a pojedeme 130 kilometrů. První den můžeme ujet 25 % této trati, což je 32,5 kilometrů. Vzhledem k tomu, aby nehrozilo přesycení jedné rychlostní zkoušky diváky, tak jsme tento úsek rozložili do dvou rychlostních testů. V pátek se pojede v oblasti přehrady Bystřička a druhou zkouškou bude úsek v oblasti Kelče.
Rychlostní zkoušky se pojedou v nočních hodinách, což značí velkou atraktivitu pro diváky. Posádky absolvují tyto úseky celkem dvakrát. V sobotu jsou rychlostní zkoušky rozloženy do tří úseků, když se mohou podle předpisů jet pouze třikrát. Odjedeme zbývajících 97,5 km trati rychlostních testů. Erzety jsou situovány v oblasti Lešná u Valašského Meziříčí, města Odry a Lipníka nad Bečvou.“
Zcela nová rychlostní zkouška v itineráři letošní valašky je úsek s názvem Odry. O jak náročnou rychlostní zkoušku se jedná?
„Ano, tato erzeta je zcela nová. Jedná se o úsek dlouhý 12,5 km, který je protkán velkým množstvím zatáček a obtížných serpentin různých poloměrů. Určitě tato zkouška bude patřit k nejzajímavějším a nejtěžším úsekům tratě letošní Valašské rally.“
Start rally je v 18.20 hodin a první vozidlo přijede do cíle ve 23 hodin.
V sobotu 7. dubna plánujeme start v 10 hodin dopoledne a první vozidlo v cíli se objeví okolo 18 hodiny.
sebuvbratranec
27.02.2007, 21:15
ku-va co je ? Žádné nové info !!?? co je s těma místníma zvědama ?
Ahoj, nevite nekdo vice ohledne patecni RZ v okoli Bystricky ? Bude to neco z ,, Valasske bomby ,, , nebo nejaka zkracena z Velke Lhoty kolem prehrady ke hrazi, nebo naopak ? Podle Harmonogramu a delce patecnich RZ to bude asi Velka Lhota - hraz Bystricky. Muze nekdo potvrdit ?
diky
ks98
sorry, jsem udelal preklep, ja jsem ks99 a ne ks98...
diky
ks99
Ta krásná vracečka pod Hlinskem(co se loni odbočovalo vlevo na polňačku do Nových Dvorů)se prý letos nepojede.Cíl rz bude asi někde u lomu v Podhůře.
Jak vidno místní zvědové si to nechávají pro sebe.
Super1600
28.02.2007, 23:01
quote:
Jak vidno místní zvědové si to nechávají pro sebe.
Jurro, ty jsi u zdroje, já ne.
Ale co se týká tratě, tak upřímně řečeno, nic moc. Ono se to dalo ale čekat. Nechápu tu páteční 4km dlouhou RZ a 32km přejezd. Co se týká Bystřičky, mělo by se startovat pod přehradou, dál jednosměrkou kolem Bystřičky až do Val.Bystřice a přes Santov do Malé Bystřice.
V každém případě CHKO Beskydy nepovolilo průjezd přes Santov(vyjímku) a teď to záleží celé na Ministerstvu životního prostředí. Ministerstvo se však obvykle řídí doporučením příslušného CHKO. Nejpozději měsíc před rally (tj.příští týden) by měla být zveřejněna ZÚ, takže uvidíme, jak pořadatel uspěl.
Upravil - Super1600 28 Feb 2007 23:04:47
Upravil - Super1600 28 Feb 2007 23:05:23
Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi MMČR a MČR? Nějak to nechápu... Valašská rally je součástí MČR, ale třeba Barumka je součástí MMČR. To je jako nějaký další šampionát? díky za osvětlení, protože nemám čas to nikde složitě hledat.
quote:
Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi MMČR a MČR? Nějak to nechápu... Valašská rally je součástí MČR, ale třeba Barumka je součástí MMČR. To je jako nějaký další šampionát? díky za osvětlení, protože nemám čas to nikde složitě hledat.
MMČR je klasickej velkem mistrák a MČR jsou sprinty.
http://www.john-juve.wz.cz/ http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Sport_et_loisirs/emoticones-msn-appareil-photo.gif
fanda hájek
01.03.2007, 19:48
Sprinty jsou eště zvlášť,tohle jsou 2denní soutěže.
Tak jak vidím, tak nejsem sám, kdo se v tom nevyzná.
quote:
V letošní sezóně jsou u nás vypsány tři šampionáty:
1) Mezinárodní mistrovství ČR v rallye (MM ČR) - víceetapové soutěže, trvání 4 dny včetně seznamovacích jízd a vyhlášení výsledků.
2) Mistrovství ČR v rallye (M ČR-R) - dvouetapová soutěž bez shakedownu a prologu, max. 130 km rychlostních zkoušek na max. pěti různých úsecích. Jedna RZ max. 25 km. První etapa může čítat 15-25% celkové délky RZ. Tři dny trvání soutěže včetně tréninků a vyhlášení.
3) Mistrovství ČR ve sprintrallye (M ČR-S) - jednodenní soutěž bez shakedownu a prologu. Tři, max. čtyři různé úseky s délkou max. 80 km. Jedna RZ max. 20 km. Celá soutěž trvá jen dva dny - v pátek trénink, v sobotu soutěž a vyhlášení. Součástí sprintů je i Pohár ČR v rallye (PČRR).
Upravil - PavKac 01 Mar 2007 20:11:01
quote:
Tak jak vidím, tak nejsem sám, kdo se v tom nevyzná.
Tak ted jsem z toho taky jelen.Sry za špatné info.
http://www.john-juve.wz.cz/ http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Sport_et_loisirs/emoticones-msn-appareil-photo.gif
Upravil - John 01 Mar 2007 20:57:13
To PavKac: Takže jinými slovy letošní "Valašky" se z naší špičky opět nebude účastnit nikdo... Tak mě napadá, pro koho je vůbec tenhle šampionát vypsaný?
quote:
To PavKac: Takže jinými slovy letošní "Valašky" se z naší špičky opět nebude účastnit nikdo... Tak mě napadá, pro koho je vůbec tenhle šampionát vypsaný?
Jelikož se téměř celý M ČR-R jede na Moravě, výhodný bude především pro tamní posádky.
Ještě jsem zapomněl dodat, že v tomto šampionátu je vypsáno M ČR historických automobilů a že ve sprintech nebudou moci bodovat jezdci s prioritami (jak mezinárodními, tak i národními ASN).
fanda hájek
01.03.2007, 20:14
Měli by jet historici svůj mistrák,tak snad bude na co se dívat.Ti byli dycky koukatelní!!
fanda hájek
01.03.2007, 20:17
PavKac:vy pojedete s 130LR?
to PavKac: dík, už je mi to jasnější...
quote:
PavKac:vy pojedete s 130LR?
Ano, přesně tak. Pokud budou penízky, chceme jet co nejvíce soutěží. Zatím to ale vypadá, že vynecháme Hustopeče. Trio soutěží v šesti týdnech zakončené naším vrcholem sezóny - domácí Rallye Český Krumlov - se v našich skromných podmínkách nedá časově a hlavně ani finančně utáhnout.
fanda hájek
01.03.2007, 20:22
Tak už aby to bylo!!Nocleh zamluven,těším se!
A jen 130,nebo obě auta?Nebo jich máte eště víc?
quote:
Tak už aby to bylo!!Nocleh zamluven,těším se!
A jen 130,nebo obě auta?Nebo jich máte eště víc?
Michal Habart staví dům, zasazuje strom a plodí syna, takže s jeho starty je to zatím hodně otevřené! :D Třeba tady své plány poodkryje on sám. Honza Mašek s druhou 120 S Rallye snad pojede nějaký pohár a letos za nás bude startovat v PČRR i Jirka Jevický se Škodou 130 RS.
hastrman
02.03.2007, 17:26
Galerii hlupáků vede Drdol.....
Jestli alespoň trochu sleduješ dění kolem rally v Česku, tak zjistíš pro koho je MČR a další MČR. Už se to tu třepe půl roku.
Co hastrman: člověk se někdy vážně diví...hlavně že má hvězdiček jak generál....
ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
to hastrman a plhus: Omlouvám se Vám, že jsem "zaplácal" tohle fórum, touto, podle Vás hloupou, otázkou. V poslední době jsem měl jiné a vážnější starosti než rally. Někdo nemá čas sledovat dění v rally tak často, jak by chtěl. A když něco nevím, tak se nestydím zeptat. Někdo slušně odpoví a druhý...
Upravil - drdol 02 Mar 2007 23:13:15
Jaké máte kdo zkušenosti s ubytováním ve Valašském Meziříčí?? Doporučíte prosím něco?? Cenová relace tak do 300,-- Kč/noc, nemusí to být nic luxusního, jen na přespání. Děkuju.
levné ubytování přímo a okolí ValMezu
------------
Ubytovna U Abácie
U Abácie 796
757 01 Valašské Meziříčí
Tel: +420 571 613 830
(dá se doporučit, v zázemí je dobrý hotel Abacie)
Ceny za ubytování v ubytovně U Abácie
Ubytování ve více lůžkových pokojích
První noc
Kč 220,-/den
Krátkodobé - od 2 do 5 dnů
Kč 170,-/den
Ubytování v jednolůžkových pokojích
Krátkodobé - do 5 dnů
Kč 350,-/noc
---------------
Ivana Podmolová - ubytování v soukromí
Lešná 169
757 01 p. Valašské Meziříčí
Telefonní a faxové číslo 571 635 116
mobil: 777 013 270
cca 5 km od ValMezu
Cena: 400,- Kč za osobu a 1 den, 600,- za 2 osoby a 1 den.
-------------------
Penzion U Bundárů
Krhová 13
757 01 Valašské Meziříčí
ceny smluvní od 250,-/noc
---------------------------
Ubytovna CALVER, Bynina 188 (naproti Deze za Auto Lukáš), 757 01 Valašské Meziříčí
tel: 571 613 037, mobil: 721 768 228
do 10 nocí 110 CZK / noc
----------------------------
Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí nabízí ubytování
v zámku Žerotínů v těsné blízkosti náměstí ve Valašském Meziříčí.
Pokoje se nacházejí ve třetím patře - s výtahem.
Lůžková skladba:
4 x dvoulůžkový pokoj (jeden s možností přistýlky)
1 x čtyřlůžkový pokoj
1 x apartmán s kuchyňským koutem 4 + 3 lůžka (+ možnost jedné přistýlky)
Vybavení:
Pokoje mají vlastní WC a sprchu, na pokojích TV a varná konev.
Možnost parkování v zadním nádvoří zámku.
Cena 350 Kč/osoba/noc.
Objednávky noclehů:
v pracovní dny v době 8.00 - 16.30 hod. na tel.: 605 733 274, 571 684 460
osobně: v přízemí KZ v zámku Žerotínů (místnost vedle předprodeje - atelier propagace)
písemně na adrese:
Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí
Ubytovna
Komenského 1
757 01 Valašské Meziříčí
e-mail: votavova@kzvalmez.cz
-lze doporučit, pěkné nové vybavení přímo v centru
---------------
další jsou Hotely - Abície, Panáček, Apollo, Penziony Magnolie, Villa Park, Na Košíkárně - ale vše ceny od cca 600,-/noc výš.
Ještě pro úplnost kontakt na nové Valmezácké íčko, kde určitě též poradí:
Informační centrum
Komenského 169
757 01 Valašské Meziříčí
tel., fax: 571 615 200
E-mail: info@agenturavia.eu
Bazalbub
05.03.2007, 14:13
2bruce33.Vím o železniční ubytovně tzv Nocležka,vedle vlakového nádraží ve Valmezu.Na přespání to stačí a cena za noc cca 150 kč.Tel.972774152.
No a co se týče Hustopečí,tak v okolí je hodně sklepů a spousta z nich má i pokoje na přespání po celodenním bumbání:)).Jelikož zrovna není koštovací sezóna,tak vinaři budou určitě rádi za nějakou dušičku.
Chlapi děkuju za vyčerpávající informace ohledně ubytování. Ještě vhodím jedno info. Možná můj popis bude malinko nepřesny..kousek pod náměstí ve VM, před mostem v levo v uličce je pizzerie a restaurace ( nevim přesný název ), je to vedle kina. Dělaji tam báječné noky z ruznýma omáčkama, vřele doporučuju.
Nechci byt kverulant, ale podle ZU to budou mit posadky dost tezke natrenovat (seznamit se z trati) v tak kratkem case. Nejsem clen zadne posadky a nikdy jsem nebyl, ale myslim si, ze natrenovat 5 RZ v jednom dni od 10:00 do 21:00hod a s takovymi dlouhymi prejezdy ani nejde. A navic budou posadky rozdeleny do skupin. Natrenovat 1 RZ za 2hodiny + prejezd cca.30km na dalsi RZ to se stihat neda.
Ja se pojedu podivat, mam to sice pres celou republiku, ale ta RZ Santov je vyhlasena. Urcite pekne budou i Odry - mam pocit, ze se tam jel CMPR pred dvena lety a fotky co jsem videl, byly super.
Jinak me zarazi, proc se v patekl vecer jede SANTOV u prehrady Bystricka a pote 30km prejezd na RZ, ktera ma jen 4km. To nemohl poradatel udelat 4km usek nekde v okoli prehrady. Kdyz se mrknu na mapu, tak je tam silnic az az. Uprimne se fakt divim.
Josef
quote:
Nechci byt kverulant, ale podle ZU to budou mit posadky dost tezke natrenovat (seznamit se z trati) v tak kratkem case. Nejsem clen zadne posadky a nikdy jsem nebyl, ale myslim si, ze natrenovat 5 RZ v jednom dni od 10:00 do 21:00hod a s takovymi dlouhymi prejezdy ani nejde. A navic budou posadky rozdeleny do skupin. Natrenovat 1 RZ za 2hodiny + prejezd cca.30km na dalsi RZ to se stihat neda.
Ja se pojedu podivat, mam to sice pres celou republiku, ale ta RZ Santov je vyhlasena. Urcite pekne budou i Odry - mam pocit, ze se tam jel CMPR pred dvena lety a fotky co jsem videl, byly super.
Jinak me zarazi, proc se v patekl vecer jede SANTOV u prehrady Bystricka a pote 30km prejezd na RZ, ktera ma jen 4km. To nemohl poradatel udelat 4km usek nekde v okoli prehrady. Kdyz se mrknu na mapu, tak je tam silnic az az. Uprimne se fakt divim.
Josef
Z tréninku mám stejnou obavu jak ty a ten přejezd je fakt brutal.
quote:
quote:
Josef
Z tréninku mám stejnou obavu jak ty a ten přejezd je fakt brutal.
Zrovna tedka jsem dohovoril s jednim jezdcem, ktery se ucastnil vloni Valasky. Pry se take trenovalo v danych casovych oknech. Dokonce byly povoleny i 4 prujezdy, ale stihat se to nedalo. Nektre RZ se pry projely v treninku jen 2x. To si myslim je dost malo - muze to mit za nasledek nedozirne skody (zdravi, majetek, zruseni cele RZ po havarii). Podle me by nevadilo, kdyby dal pan Hosak povoleni trenovat i v patek dopoledne. Cas na to bude.
Ale opravdu nechci spekulovat, jelikoz jsem nikdy nebyl clenem posadky - mozna se to da vsechno stihat nevim.
Josef
quote:
Chlapi děkuju za vyčerpávající informace ohledně ubytování. Ještě vhodím jedno info. Možná můj popis bude malinko nepřesny..kousek pod náměstí ve VM, před mostem v levo v uličce je pizzerie a restaurace ( nevim přesný název ), je to vedle kina. Dělaji tam báječné noky z ruznýma omáčkama, vřele doporučuju.
Zeby Al Ponte?
http://www.pizzeriealponte.cz/index_soubory/frameset_2.html
quote:
quote:
Zeby Al Ponte?
http://www.pizzeriealponte.cz/index_soubory/frameset_2.html
BINGO, je to ono!!!! :-))
A jen tak mezi nama, na www.erally.cz jsou mapy.
Na webovkách soutěže jsou první přihlášené posádky.
No vidím že jsou tady rychlí a všímavý lidé člověk se někdy i pobaví :-) (Neberte to jako urážku)
kkaarrllooss
07.03.2007, 11:31
prosim vás nevíte někdo kde bych mohl najít časový harmonogram k valašský rally?díky
quote:
prosim vás nevíte někdo kde bych mohl najít časový harmonogram k valašský rally?díky
Zatím jen ve zvláštních ustanoveních: http://www.valasskarally.com/dokumenty/zu_vr.pdf
kkaarrllooss
07.03.2007, 14:01
díky moc
Malá "ochutnávka" před startem Valašky, na které by mělo toto auto odstartovat poprvé - www.vsvrallyeteam.cz
quote:
Malá "ochutnávka" před startem Valašky, na které by mělo toto auto odstartovat poprvé - www.vsvrallyeteam.cz
supeeeeeeer už se těším na tu vaši krásku!!
quote:
Moc pěkná, ale koukám, že jste ji už ublížili (viz plechová část předního čela pod nárazníkem) :D
Upravil - Romus 07 Mar 2007 22:12:46
quote:
quote:
Moc pěkná, ale koukám, že jste ji už ublížili (viz plechová část předního čela pod nárazníkem) :D
Upravil - Romus 07 Mar 2007 22:12:46
To je ještě z loňska, přední čelo se ohybá snadno, při každém štrejchnutí o asfalt. :)
pavkac:
už se na vás taky moc těším !
MravenecZ
07.03.2007, 22:22
quote:
Krása !
Peta rallyman
08.03.2007, 17:37
quote:
Tak to je supr že se na našich tratích objevy škoda 130 LR skupiny B.
sloní kýta
08.03.2007, 23:09
quote:
quote:
Tak to je supr že se na našich tratích objevy škoda 130 LR skupiny B.
A ke všemu s výkonem, neuvěřitelným, krouťákem, neuvěřitelným. Prostě hodnoty překračující to nej, co se gdy v Boleslavi pod komínem zašlajfovalo...
s pozdravem za sec/km kratššší
tak nám přijede Pepa Semerád
smirnoffff
15.03.2007, 12:09
Zase se po delší době vracím k rally a řeším obvyklý problém - jak se přesouvat mezi RZ na Valašce. Je tu dobrá duše (nebo nějaký kámoš, na kterého jsem zapomněl), která by měla volné místo v autě? Ideálně oba dny, přinejhorším v sobotu... Díky...
http://rallye.smirnoffff.info/
Červenka hlásí vstup do MČR
to smirnoff: jaké přejíždění mezi RZ? Na valašce chodíme mezi erzetami na pivo:-) Loni v jedné vísce bylo za 11kč a malý rum za 6:-)
sloní kýta
17.03.2007, 01:53
quote:
to smirnoff: jaké přejíždění mezi RZ? Na valašce chodíme mezi erzetami na pivo:-) Loni v jedné vísce bylo za 11kč a malý rum za 6:-)
je to opravdu Tvůj příspjevek, nebo Ti ho něgdo diktoval? Třeba něgdo ze severu čech?!
Víš, poprvé na fóru a hned k rallye věci na valašsku...
No, vzpomínať zjara, gdyž je zrovna vypálené, rum a pivisko, to mi prostě nejak neide...
Snaď ide iba půze o moju schizofreniu....
Upravil - sloní kýta 17 Mar 2007 01:59:44
to sloní kýta: Můj příspěvek měl být reklamou na náš krásný kraj:-) na Valašce jsem byl posledních 5 nebo 6 let a mám z ní i svůj první zážitek z rally. Po 45 km na kole jsme se s kamarádem usadili na krajnici, po chvíli si to přiburácel Kresta s 206kou, já skočil 2 metry do pole a od té doby fandím rally. čau
Bazalbub
17.03.2007, 11:21
quote:
Spousta fans nebudou se mnou souhlasit,ale taky raději zůstanu na jedné RZ a třeba ji projdu celou tam a zpět(někdy pěšky i 30 km).V batohu pivní pomoc v podobě lahváčů a vždy se těším,že v lese na mě jukne nějaký děda s pípou v ruce(čepované je čepované :app: ).Vždy prostě klídeček a žádné honění.
quote:
quote:
Spousta fans nebudou se mnou souhlasit,ale taky raději zůstanu na jedné RZ a třeba ji projdu celou tam a zpět(někdy pěšky i 30 km).V batohu pivní pomoc v podobě lahváčů a vždy se těším,že v lese na mě jukne nějaký děda s pípou v ruce(čepované je čepované :app: ).Vždy prostě klídeček a žádné honění.
Ja to dělám obdobně, stímž že si vytipuju předem tři nebo čtyři místa na RZ a mezi průjezdy je procházím. Samozřejmě se objeví spousta jiných věcí, přírodních úkazů a podobně. Přejíždění moc rád nemám, páč se potom člověk stresuje zda vše stihne.
smirnoffff
18.03.2007, 00:33
Přejížděním nemyslím "kuk na prvních deset a honem o RZ dál, ať stihneme všechny," ale úplně celý den na jedné RZ? I když to vlastně není špatný nápad, takže položím ještě druhou otázku: je tu někdo, kdo to tam zná a vzal by mě do party, ať nebloudím sám? Přece jen zrovna na Valašce jsem ještě nebyl... :I
Upravil - smirnoffff 18 Mar 2007 00:35:27
Já letos zvolím asi klasický postup, dvě RZ, první tlupu na první RZ a všechny na druhé. Přejezd se dá zvládnout,jelikož to tu znám.
Myslel jsem sobotu, v pátek se dají stihnout všechny, ale je to dost nadoraz,navíc potmě, takže je lepší třeba 1RZ prvních 20, pak dvojku
skoro celou,přejezd na trojku celou a potom servis.
Startovka už se pomalounku zaplňuje - objevil se tam Volf i Cais, myslím, že prostřední šampionát bude celkem zajímavý a možná po předpokládaném sólu Pecha ve velkém mistráku i napínavější, pochybovačům tříštění sil možná spadne trošku čelist :o)
rallyvoe
19.03.2007, 17:49
Snad stihne postavit EVO IX Roman Michalík jak avizoval. Pepa Semerád mění spolujezdce?
"To je rallye, voe!" - K.Loprais
MravenecZ
20.03.2007, 08:36
quote:
Snad stihne postavit EVO IX Roman Michalík jak avizoval. Pepa Semerád mění spolujezdce?
Pepa Semerád jede s Bohoušem Ceplechou. Ve startovce je nejspíš chyba.
Na valašsku nám nasněžilo asi 20cm a stále sněží... Jen doufám, aby to nedopadlo jako při podzimní wurth rally :))
quote:
Na valašsku nám nasněžilo asi 20cm a stále sněží... Jen doufám, aby to nedopadlo jako při podzimní wurth rally :))
Do té doby to jistě roztaje. Jen aby Vysočina nehlásila problémy...
Ahoj, je nekde stanovene, nebo jiz avizovane, kdy se bude uzavirat prijezd pro civilisty na RZ Bystricka v patek vecer ? Bude to jako vzdy hodinu pred startem prvniho jezdce ?
diky
ks99
quote:
Ahoj, je nekde stanovene, nebo jiz avizovane, kdy se bude uzavirat prijezd pro civilisty na RZ Bystricka v patek vecer ? Bude to jako vzdy hodinu pred startem prvniho jezdce ?
diky
ks99
Požadovaná uzávěra komunikace pro veřejný provoz od:17,38 do: 22,30 hodin
tedy hodinu před prvním jezdcem
Upravil - mmjkk 20 Mar 2007 23:37:03
quote:
diky
ks99
Uzávěry komunikací máš uvedené na stránkách soutěže www.valasskarally.com
Na sousedním Barumáckém fóru se vyskytla předběžná informace, že má Tanev zájem o Valašsku, no uvidíme, doteď je ještě číslo 1 neobsazené :o) .
quote:
Na sousedním Barumáckém fóru se vyskytla předběžná informace, že má Tanev zájem o Valašsku, no uvidíme, doteď je ještě číslo 1 neobsazené :o) .
Jednalo se o tom, ale už to padlo.
Ondra z VM
25.03.2007, 14:51
quote:
Přejížděním nemyslím "kuk na prvních deset a honem o RZ dál, ať stihneme všechny," ale úplně celý den na jedné RZ? I když to vlastně není špatný nápad, takže položím ještě druhou otázku: je tu někdo, kdo to tam zná a vzal by mě do party, ať nebloudím sám? Přece jen zrovna na Valašce jsem ještě nebyl... :I
Upravil - smirnoffff 18 Mar 2007 00:35:27
Ja se hlasim. Mam 4 mista z Valmezu. Klidne te vemu.
Jo a jestli ma jeste nekdo zajem tak klidne. Budu jedine rad aspon nebudu na RZ sam.
Smirnoffff koukni na mail.
Rallyfans sobe :-)
Go Karlos GO
Mě startovka nejde zobrazit...... po otevření se objeví jen klikyháky..... poraďte
Me to otevrit jde, zkusil jsem ti to preposlat do emailu, tak se na to mrkni.
Startovka se začíná plnit :-) a dokonce i dva vozy WRC
Dokonce Odložilík:)
ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
boze smiluj se a doprej nam jeste aspon 20 aut a taky aby vsici dojeli do Valasska.
YLLAR
počet posádek bude asi letošní standard - + 60
Co tam ten Odložilík dělá? Jsem si myslel, že si dlouho nezazávodí. Už je po tom veleskoku v pořádku? :o))
quote:
Co tam ten Odložilík dělá? Jsem si myslel, že si dlouho nezazávodí. Už je po tom veleskoku v pořádku? :o)
Co by dělal-bude závodit!!!!A to je jenom dobře!!!GO!Roman GO!
MravenecZ
27.03.2007, 19:44
Tři fábie s1600 na startu. Kneifel, Kopecký a ?
Nevíte, kdy budou mapy? Na stránkách valašky je stále Under construct.
quote:
Mapy budou již brzo zveřejněny
quote:
quote:
Mapy budou již brzo zveřejněny
Ja mam mapu valasky na blogu oskenovanou z casaku rally: http://smsvysledkyzdarma.blog.cz/0703/valasska-rally-2007-6-7-dubna-vsetin
YLLAR
quote:
Kresta :D
quote:
quote:
Kecy }:)
Kresta :D
sebuvbratranec
27.03.2007, 22:08
To by mě zajímalo podle čeho sestavuje pořadatel startovní listinu ? je to podle umístění ve skupinách z loňska nebo si to dělá jak chce ?
Může prosím někdo upřesnit, kde bude ve Valmezu Servisní areál??
quote:
Areál ČSAD Vsetín provozovna Valašské Meziříčí
quote:
quote:
Areál ČSAD Vsetín provozovna Valašské Meziříčí
Děkuju a bylo by možno prosím popsat, kde se zhruba areál ČSAD nachází??
Ondra z VM
28.03.2007, 10:38
Zde: http://www.mapy.cz/#centerX=141275648@centerY=133863296@typ=hybrid@zo om=16@vizType=none@vizIds=none
jestli prijedes od Vsetina - nez dojedes k tomu velkemu kopci tak odboc na Palackeho (do leva) a asi po cca 300 no 400 m tam budes. Pokud prijedes od Hranic nebo Roznova tak je nejjednodussi projet pres vsechny kruhace az na ten kopec (na kopci je nemocnice) a jak ho sjedes tak odbocit do prava na Palackeho a sem zas tam. Kdyztak jeste rad poradim nebo poslu odkazy na mapy.
Rally fans sobe :-)
Go Karlos GO
Upravil - pejda 28 Mar 2007 12:23:50
Radek Mrnustik
28.03.2007, 12:32
quote:
Děkuju a bylo by možno prosím popsat, kde se zhruba areál ČSAD nachází??
Naproti moji skoly :P Hned vedle areálu ČSAD je velka firma jmenem Unitools.. to neprehlednes
Upravil - stanis 29 Mar 2007 23:14:20
quote:
Zde: http://www.mapy.cz/#centerX=141275648@centerY=133863296@typ=hybrid@zo om=16@vizType=none@vizIds=none
jestli prijedes od Vsetina - nez dojedes k tomu velkemu kopci tak odboc na Palackeho (do leva) a asi po cca 300 no 400 m tam budes. Pokud prijedes od Hranic nebo Roznova tak je nejjednodussi projet pres vsechny kruhace az na ten kopec (na kopci je nemocnice) a jak ho sjedes tak odbocit do prava na Palackeho a sem zas tam. Kdyztak jeste rad poradim nebo poslu odkazy na mapy.
Rally fans sobe :-)
Go Karlos GO
Upravil - pejda 28 Mar 2007 12:23:50
Super, tohle je naprosto postačující, už jsem v obrazu. Děkuju ti.
Ondra z VM
28.03.2007, 17:41
quote:
Super, tohle je naprosto postačující, už jsem v obrazu. Děkuju ti.
Tak to je skvele. Neni zac rad jsem pomoh.
Go Karlos GO
Upravil - stanis 29 Mar 2007 23:14:34
Ondra z VM
28.03.2007, 17:46
Jinak jeste se smirnoffffem hledame na sobotu nekoho do party.
Kdyby nekdo chtel s nami jed budeme jen radi.
Go Karlos GO
Upravil - Ondra z VM 28 Mar 2007 17:47:24
quote:
Jed nééééé :D
Kaliméro
28.03.2007, 21:51
4 JanO: A co jedl? To bys joooo? :-))
quote:
Co tam ten Odložilík dělá? Jsem si myslel, že si dlouho nezazávodí. Už je po tom veleskoku v pořádku? :o))
Moc přemýšlíš..
quote:
[quote]quote:
Moc přemýšlíš..
Dyť já jsem upřímně rád, že tam je. Jen jsem byl překvapený, nesledoval jsem co poslední dobou dělal. Trochu nadhledu ;o))
quote:
Dyť já jsem upřímně rád, že tam je. Jen jsem byl překvapený, nesledoval jsem co poslední dobou dělal. Trochu nadhledu ;o))
O.Ki :-))
Upravil - stanis 29 Mar 2007 23:31:00
quote:
Asi mám vlčí mlhu,ale žádný jsem tam nenašel.
quote:
quote:
Asi mám vlčí mlhu,ale žádný jsem tam nenašel.
I já bych přísahal, že tam byly, ale asi je stáhli. Jinak jsou ještě v časopise Rally.
mapa valasky oskenovana s casaku rally tady: http://smsvysledkyzdarma.blog.cz/0703/valasska-rally-2007-6-7-dubna-vsetin
YLLAR
Upravil - pejda 29 Mar 2007 23:12:04
2YLLAR: Vím, že to není k tématu, ale využiju, že jsem si vzpoměl :o)) ... Ty sms zdarma, to už je minulost nebo to ještě žije? Mi to jen přestalo chodit a ani vlastně nevím proč. No, má to vlastně souvislost ... Co třeba Valaška?
2RZDhrontal
30.03.2007, 08:43
Já su asi slepý!!!...
Vidím tam ve startovce Odložilíka!!!
Není jen tak náhodou ve vězení???!!!
Kaliméro
30.03.2007, 10:03
Když je napsanej, tak je napsanej! A kde jsi, jen tak náhodou, ty?
quote:
Já su asi slepý!!!...
Neměl by jste někdo tipy na místa (a přístupové cesty) na RZ 7/10 Helfštýn, nejlépe od Bystřice p.H.
sloní kýta
30.03.2007, 11:16
Mm (mimo mísu); 2: Starosta a jemu podobní:
http://www.webmapy.cz/hledani/hledej/objekt.php?no=0475&czecot_filter=1&co=info&lng=cz
zejména vidět při práci umělecké kováře je zážitek. Překvapivě to zaujalo i mé adolescentní děti, a to už něco znamená...
quote:
2YLLAR: Vím, že to není k tématu, ale využiju, že jsem si vzpoměl :o)) ... Ty sms zdarma, to už je minulost nebo to ještě žije? Mi to jen přestalo chodit a ani vlastně nevím proč. No, má to vlastně souvislost ... Co třeba Valaška?
z sms vysledkama sem uz skoncil promin byl bych rad kdyby to slo ale nemel na tom kdo delat. cauec
http://smsvysledkyzdarma.blog.cz
http://smsvysledkyzdarma.ic.cz -fotogalerie
YLLAR
quote:
Go Karlos GO
Upravil - Ondra z VM 28 Mar 2007 17:47:24
To Ondra VM: Je ještě místo v autě, uvažuju že bych se k vám přidal?
quote:
Já su asi slepý!!!...
Náhodou ve vězení není...Vlastně né náhodou,ale zaslouženě tam není!!!
Upravil - stanis 30 Mar 2007 20:54:13
NECHTE UZ LASKAVĚ TOHO ROMANA BÝT!BUDTE RÁDI,ŽE ASI UVIDÍTE PREMIÉRU SWIFTU!!
quote:
Forum ne tak se ptame ne tobe to neni divny??
YLLAR
Upravil - yllar 30 Mar 2007 21:13:17
quote:
quote:
Forum ne tak se ptame ne tobe to neni divny??
YLLAR
Upravil - yllar 30 Mar 2007 21:13:17
A na swifta se urcite tesime! Teda aspon ja jo!
YLLAR
Startovka vypadá docela dobře.Nevíte někdo o nějakých pěkných místech na rz 2 a 4.Předem dík.
rallyvoe
31.03.2007, 11:54
Už nevím kdy, myslím, že to bylo na těchto stránkách http://www.rsracing.cz/index2.htm , bylo, že už se staví EVO9 pro ten prostřední šampionát a řídit ho bude ex-mistr světa enduro Roman Michalík, možná to je ten z 3.12.2006. Bylo by zajímavé ho vidět v mitsu, zatím má jen zkušenost s Civicem ze sprintu Vsetín 2005. Nevím, kde ta zpráva byla, ale myslím, že se mi to nezdálo!
Možná jede s jeho mitsu Mira Cais, i to by mnohé vysvětlovalo, i když ta ůvodní zpráva byla o stavbě úplně nového.
Upravil - rallyvoe 31 Mar 2007 11:56:57
quote:
Já su asi slepý!!!...
A jakže jsi byl v tom kóóómatu dlouho ???
quote:
Startovka vypadá docela dobře.Nevíte někdo o nějakých pěkných místech na rz 2 a 4.Předem dík.
No co si pamatuju z bývalých ročníků valašky tak asi levé odbočení v obci Němetice a potom rychlý nájezd z kopce do levého vracáku nad cílem...
Dnes jsem potkal v Přílukách vedení VR2007 kterak značili RZ
na webu valašské rally jsou mapy rz spolu s diváckými místy
Ta oderská RZ je krásná, takové malé monte
fanda hájek
02.04.2007, 10:09
Prosím,někdo z těch co znají trať té oderské RZ,poraďte nějaká dobrá místa.Neznám to tam.Díky!
Je sice krásná, ale málo dostupná.Budeš muset jít po-proti směru RZ pěknej kousek, chceš-li něco vidět, vše od přístupového bodu z Oder, směrem na Veselí
quote:
Prosím,někdo z těch co znají trať té oderské RZ,poraďte nějaká dobrá místa.Neznám to tam.Díky!
fanda hájek
02.04.2007, 10:30
A ten Lipník?Ví někdo?
Tomáš 99
02.04.2007, 11:28
Lipník je zajímavý a dobře dostupný.
fanda hájek
02.04.2007, 11:43
4Tomáš 99:a máš nějaké tipy?Já tam fakt nikdy nebyl,nebo si to aspoň nevybavuju...
quote:
Já si včera projel tu oderskou a ta se fakt povedla, je sice málo přístupná, ale na trati je spousta zajímavých míst tak se možná vyplatí nějaký ten km se projít. myslím, že když přijedeš k trati od města Odry, tak ať k cíli nebo ke startu zajímavé místo určitě najdeš.
Bude lepší navštívit v sobotu vesničku Lešná či Poruba? Díky za tip.
Tomáš 99
03.04.2007, 12:33
quote:
4Tomáš 99:a máš nějaké tipy?Já tam fakt nikdy nebyl,nebo si to aspoň nevybavuju...
ahoj, vidím, že hodně lidí plánuje Odry. No, my taky a plánujem i gril a klobásky:-) tak se kdyžtak někde na trati potkáme!:-)
sloní kýta
03.04.2007, 16:29
zakládat nové forum se mi kvůli jedné otázce nechce, tak se zeptám tady; co myslíte, jak daleko dojede Trněný?
quote:
zakládat nové forum se mi kvůli jedné otázce nechce, tak se zeptám tady; co myslíte, jak daleko dojede Trněný?
Do Meclova k tomu očůranýmu plotu..
že by za startovní rampu?
quote:
quote:
quote:
Do Meclova k tomu očůranýmu plotu..
Pojede palbu prvni RZ a pak odstoupi! :-)))
YLLAR
Dotaz....v Bystřičce někde u startu u přehrady je parkoviště, bude funkční?? Nebo kde se dá zaparkovat poblíž startu?? Není problém pro mě jít i kousek pěšobusem...dík.
A ještě se zeptám, zná to někdo na RZ 1,3 divácké místo č. 3 - křižovatka u Bušů, jaké to tam je??
quote:
A ještě se zeptám, zná to někdo na RZ 1,3 divácké místo č. 3 - křižovatka u Bušů, jaké to tam je??
Tož co? hópanec
nevite nekdo, jak bude vypadat start RZ 5,8 - Lesna (Mstenovice-Vysoka)? Z mapky se to neda presne vycist, ale zda se, ze by mohli hned od startu jet rovne po panelovce az na hlavni silnici a potom uz zpet smer Lesna...nebo po te panelovce vubec nepojedou?
mapa RZ - http://www.valasskarally.com/mapy/10.JPG
mapy.cz - http://www.mapy.cz/#centerX=141259936@centerY=134024128@typ=hybrid@zo om=15@vizType=none@vizIds=none
quote:
nevite nekdo, jak bude vypadat start RZ 5,8 - Lesna (Mstenovice-Vysoka)? Z mapky se to neda presne vycist, ale zda se, ze by mohli hned od startu jet rovne po panelovce az na hlavni silnici a potom uz zpet smer Lesna...nebo po te panelovce vubec nepojedou?
mapa RZ - http://www.valasskarally.com/mapy/10.JPG
mapy.cz - http://www.mapy.cz/#centerX=141259936@centerY=134024128@typ=hybrid@zo om=15@vizType=none@vizIds=none
Start RZ je na místní komunikaci v obci Mštěnovice za křižovatkou před vjezdem na panelovou cestu ( poslední dům vpravo ). Rychlostní zkouška pokračuje panelovou cestou až na výjezd na silnici III. třídy a následně odbočuje prudce vlevo a pokračuje ve směru do obce Příluky.
Pokud máte někdo možnost Koupit týdeník Jalovec tak je tam krásný popis RZ od Mikuláštíka doporučuji
Ten popis RZ je taky tady:
http://www.erally.cz/rs/aktuality_zobraz.php?lang=1&id=198&akt=251&page=1
quote:
Ten popis RZ je taky tady:
http://www.erally.cz/rs/aktuality_zobraz.php?lang=1&id=198&akt=251&page=1
Paráda, pro nás "přespolní", je to velmi užitečné.
Upravil - Romus 03 Apr 2007 20:29:15
quote:
Start RZ je na místní komunikaci v obci Mštěnovice za křižovatkou před vjezdem na panelovou cestu ( poslední dům vpravo ). Rychlostní zkouška pokračuje panelovou cestou až na výjezd na silnici III. třídy a následně odbočuje prudce vlevo a pokračuje ve směru do obce Příluky.
sem blbec, ze me nenapadlo precist si ten popis..diky :)
quote:
quote:
sem blbec, ze me nenapadlo precist si ten popis..diky :)
To odbočení "prudce vlevo" je cca pravý úhel. Výjezd z panelovky je pokryt jakousi šotolinou, asi po 20-30 metrech je výjezd na asfalt (to je ta silnice III. třídy)
Pokud někdo hledá ubytování, zde je možnost něco najít. :) http://www.ubytovny.net/
Dneska ráno cestou do práce jsem zahlédl na dvoře firmy Surfin Š 130 se kterou jezdil Emil naloženou na podvalníku.Jména na oknech nebyly. Na Valašské přihlášení nejsou, že by to auto jelo aspoň jako předjezdec?
quote:
Dotaz....v Bystřičce někde u startu u přehrady je parkoviště, bude funkční?? Nebo kde se dá zaparkovat poblíž startu?? Není problém pro mě jít i kousek pěšobusem...dík.
Od startu nic zajímavého nenajdeš. Doporučuji příjezd od směru-Val.Mez-Podlesí-Velká Lhota. Dostaneš se na jednosměrku kolem přehrady a tam už si můžeš vybrat kterým směrem se dáš. Doporučuji jít dále do jednosměrky je tam pár težkých zatáček a esíček. Mezi startem a jednosměrkou není nic k vidění.
ještě to Bruce33. U Bušů se dá taky zaparkovat, ale kromě pár lehkých zatáček po směru není taky nic k vidění. Nebo můžeš jet dále do Malé Bystřice k cíli (hospoda u Kočíbů). Je tam celkem těžký dojezd se dvěma prudkýma ze kopce
hop za hrazdu.. ;)
Chci se poptat znalých, jak se vám jeví vracák před Hlinskem, resp. úsek od lomu, před ním. Zvažuji, jestli to tam zkusit, nebo zůstat a prolézat jen "Oderskou"..
quote:
ještě to Bruce33. U Bušů se dá taky zaparkovat, ale kromě pár lehkých zatáček po směru není taky nic k vidění. Nebo můžeš jet dále do Malé Bystřice k cíli (hospoda u Kočíbů). Je tam celkem těžký dojezd se dvěma prudkýma ze kopce
Děkuju ti moc, vzhledem k tomu, že věty zní lákavě asi jim podlehnu a dám na tvé rady :-)) Jěště jednou díky.
podle nepotvrzených zpráv ORSÁK nejede.
sloní kýta
04.04.2007, 15:03
Gdybych se nakonec rozhoupal, že teda jo, rád bych asi oderskou, kterou neznám. Je tedy nějaké spolehlivě přehledné místo které stojí za to, i kdybych se nechal zavřít? Takové to páprdovské...znáte to....
petrikpetrik1
04.04.2007, 16:33
http://www.martinbujacek.cz/Odry_unor.wmv
na videu jedou Odry-Veselí,což se v sobotu jede naopak,Odry-Dobešov je správně
Škoda, že v přihlášených není Otto - jeho nová Impreza vypadá moc pěkně.
Z pátku doporučuju rychlostku Bystřička-Santov, pro fajnšmekry v měnším počtu lidiček a s dostatkem času je dobrá jednosměrka - plno zajímavých míst, samá zatáčka, kde často dochází i ke krizovkám ( auta naráží do sloupů, hoří apod.) a nebo pak takovou klasiku kopec Santov - vyšlápnout si na kotáry a pokochat jak auty tak i super krajinou - jen v noci dávat bacha a někam nezabloudit.
petrikpetrik1
04.04.2007, 16:52
Jo, ještě to jsem našel Odry-Veselí Vlček,
máme se na co těšit
http://erally.bluehost.cz/video_vlcek.html
fanda hájek
04.04.2007, 17:02
4ecky:jak se tam dá dojet nejlépe,na Santov?Z Bystřičky?Dík!
rallyvoe
04.04.2007, 17:12
quote:
Z Bystřičky to bude asi uzavřená, zkus od Vsetína přes Jasenku po trati závodu do vrchu. Záležíodkud jedeš.
quote:
quote:
Z Bystřičky to bude asi uzavřená, zkus od Vsetína přes Jasenku po trati závodu do vrchu. Záležíodkud jedeš.
Když dojedeš do Vsetína tak jeď na Jasenku pojedeš pořád po hlavní silnici a bude přímo u cíle.Pak se dáš pěšky po trati a jsi na Santově.Ze Vsetína je to k cíli RZ +/- 12KM vřele doporučuji. Slet ze Santova do cíle je mazec
quote:
Už nevím kdy, myslím, že to bylo na těchto stránkách http://www.rsracing.cz/index2.htm , bylo, že už se staví EVO9 pro ten prostřední šampionát a řídit ho bude ex-mistr světa enduro Roman Michalík, možná to je ten z 3.12.2006. Bylo by zajímavé ho vidět v mitsu, zatím má jen zkušenost s Civicem ze sprintu Vsetín 2005. Nevím, kde ta zpráva byla, ale myslím, že se mi to nezdálo!
Možná jede s jeho mitsu Mira Cais, i to by mnohé vysvětlovalo, i když ta ůvodní zpráva byla o stavbě úplně nového.
Upravil - rallyvoe 31 Mar 2007 11:56:57
Slysel jsem ze Mira Cais pojede s EVO 7.
Jj Cais jede s evo 7, viděl jsem ho testovat, co na to WR?
Fanda rally
XC Biker
http://www.pcrallye.unas.cz/data/rider.gif
Peta rallyman
04.04.2007, 20:52
quote:
Dneska ráno cestou do práce jsem zahlédl na dvoře firmy Surfin Š 130 se kterou jezdil Emil naloženou na podvalníku.Jména na oknech nebyly. Na Valašské přihlášení nejsou, že by to auto jelo aspoň jako předjezdec?
Já ji dnes ráno zahlíd v Kuřimi u Michla na dvoře, taky byla na podvalu a v motoru se hrabali nějací chlápci.
quote:
Jj Cais jede s evo 7, viděl jsem ho testovat, co na to WR?
Fanda rally
XC Biker
http://www.pcrallye.unas.cz/data/rider.gif
Nee jede s Felicií 1,3 Mpi group N. Na absolutní by to mělo stačit.
quote:
Nee jede s Felicií 1,3 Mpi group N. Na absolutní by to mělo stačit.
Tak to bude minimalne bedna.
Od koho to je Felda?
Upravil - stanis 05 Apr 2007 18:08:31
quote:
Tak to bude minimalne bedna.
Od koho to je Felda?
Po Ari Vatanenovi.
No. 1205
Upravil - stanis 05 Apr 2007 18:08:46
rallyvoe
05.04.2007, 09:14
Ukázka letu ze Santova
http://rallyvoe.wz.cz/PB050035.MOV
neznate nekdo nejake zajimave misto na RZ 7/10?diks za odpoved
rallyvoe
05.04.2007, 09:24
Neví někdo, jestli se dostanu z cíle v Malé Bystřici u Kočibů kolem přehrady na start popř. doprostřed RZ nebo to bude uzavřené? Ještě zvažuju doporučení od Silvestra Mikuláštíka v Jalovci na Valašskou Bystřici, ale to bych musel jet někde od ValMezu.
chci se jet podivat na ostrou levou zatacku za Hlinskem ale nevjem jestli je to zajimave misto
quote:
Neví někdo, jestli se dostanu z cíle v Malé Bystřici u Kočibů kolem přehrady na start popř. doprostřed RZ nebo to bude uzavřené? Ještě zvažuju doporučení od Silvestra Mikuláštíka v Jalovci na Valašskou Bystřici, ale to bych musel jet někde od ValMezu.
Cesta kolem přehrady - tedy k rest u Bušú či startu by měla být volná - ale čeká se, že to bude zasekané - budou přejíždět jak diváci tak závodníci a taktéž i pravidelná bus doprava Vsetín - Bystřička. Velká Lhota od ValMezu bude možná volnější - po místních cestičkách se dá přejet z Velké Lhoty doprostřed RZ kousek od Valašské Bystřice po trase kdysi jedoucí RZ, ale bacha bude tma a orientace v kopcích tak bude stížená - navíc cesta je to úzká a místní obecní - což přináší další fakt, že obyvatelům a představitelům obce by se moc velký provoz na těchto komunikacích nelíbi, kdo chce na odbočení v hajduškách ať jede od Rožnova
quote:
quote:
Cesta kolem přehrady - tedy k rest u Bušú či startu by měla být volná - ale čeká se, že to bude zasekané - budou přejíždět jak diváci tak závodníci a taktéž i pravidelná bus doprava Vsetín - Bystřička. Velká Lhota od ValMezu bude možná volnější - po místních cestičkách se dá přejet z Velké Lhoty doprostřed RZ kousek od Valašské Bystřice po trase kdysi jedoucí RZ, ale bacha bude tma a orientace v kopcích tak bude stížená - navíc cesta je to úzká a místní obecní - což přináší další fakt, že obyvatelům a představitelům obce by se moc velký provoz na těchto komunikacích nelíbi, kdo chce na odbočení v hajduškách ať jede od Rožnova
Nebo z Valmezu do Zubří, tam odbočit na Vidče a škrrrkkk to Valašské Bystřice.
to ECKY: Kde se dá v pohodě zaparkovat ve Velké Lhotě?? Jak je to z Lhoty daleko k RZ?? Děkuju ti moc za odpověď ?-))
rallyvoe
05.04.2007, 11:08
quote:
Díky
quote:
to ECKY: Kde se dá v pohodě zaparkovat ve Velké Lhotě?? Jak je to z Lhoty daleko k RZ?? Děkuju ti moc za odpověď ?-))
Z Velké Lhoty to je cca 1,5 km k odbočení na jednosměrku - jedno z diváckých míst RZ, něco málo místa na parkování je u dřevěného protestantského kostela nahoře v obci a pak se bude zřejmě stát na příjezdové cestě k přehradě dole pod obcí, ta je někde širší někde užší ale místo tam snad bude zejména těsne za posledníma barákama Lhoty
quote:
Z Velké Lhoty to je cca 1,5 km k odbočení na jednosměrku - jedno z diváckých míst RZ, něco málo místa na parkování je u dřevěného protestantského kostela nahoře v obci a pak se bude zřejmě stát na příjezdové cestě k přehradě dole pod obcí, ta je někde širší někde užší ale místo tam snad bude zejména těsne za posledníma barákama Lhoty
Stručné, jasné a vystížné = super. Děkuju ti za rady!!!
Upravil - stanis 05 Apr 2007 18:09:07
Zdar, nevite nekdo, kdo pojede jako predjezdec a s cim ?
diky
ks99
jedete se nekdo podivat na sedmou a desatou erzetu?¨
quote:Z Velké Lhoty to je cca 1,5 km k odbočení na jednosměrku - jedno z diváckých míst RZ, něco málo místa na parkování je u dřevěného protestantského kostela nahoře v obci a pak se bude zřejmě stát na příjezdové cestě k přehradě dole pod obcí, ta je někde širší někde užší ale místo tam snad bude zejména těsne za posledníma barákama Lhoty
No, u toho "Karafiatova" kostelika tech aut moc nepostavis.
Upravil - stanis 05 Apr 2007 18:09:22
quote:
No, u toho "Karafiatova" kostelika tech aut moc nepostavis.
Kdo dříve přijede, ten lépe zaparkuje :-))
Upravil - stanis 05 Apr 2007 18:08:10
V dědině je místa dost. A Když lidi nebudou parkovat jak idioti, tak se nás tam vleze x.
Upravil - pejda 05 Apr 2007 14:22:40
fanda hájek
05.04.2007, 14:45
Dotaz na znalce:z Bystřičky přes Růžďku se dostanu k cíli RZ 1?Jak ste psali,myslím Ecky.A z Rožnova se dostanu na to místo,kde byl posunutý cíl jedné RZ na podzim na Vsetínské rally?Jede se tam?
quote:
Dotaz na znalce:z Bystřičky přes Růžďku se dostanu k cíli RZ 1?Jak ste psali,myslím Ecky.A z Rožnova se dostanu na to místo,kde byl posunutý cíl jedné RZ na podzim na Vsetínské rally?Jede se tam?
Z Bystřičky se dá dostat na cíl RZ č. 1 a nemusíš se trmácet přes Růžďku - silnice Bystřička - přehrada - Malá Bystřice (hlavní silnice po které jezdí i bus linky)by měla být s větší či menší obtíží volně průjezdná. Z Růžďky vede cesta o něco horší kvality na Dušnou - rocestí Cáb a pak po trase závodů do vrchu se serpentinama sjede do Malé Bystřice. V místě cíle RZ Bystřička na Würth rally se tentokrát nejede, erzeta zatáčí na Santov už v místní části Hajdušky kam se dá dostat z Rožnova po hlavní (sem tam hrubá díra) cestě přes skoro celou obec Valašská Bystřice.
fanda hájek
05.04.2007, 16:29
Super!Díky!A od cíle je to jak daleko na nějaké dobré místo?Tady bylo,že tam je nějaký padák...
Ve ValMezu je docela mrtvo, v budoucím servisu stojí ještě kamióny a autobusy.
Kaliméro
05.04.2007, 20:01
Dyk je čás, nechvátej.
quote:
Ve ValMezu je docela mrtvo, v budoucím servisu stojí ještě kamióny a autobusy.
hele lidi já sem před momentem viděl asi poprvý ... N4 na 18 kolech ... no atoje normálně slast ... je to štajfova impreza.... nebo se pletu ... mohli bejt 18 vidět ještě jinde?
Valaška asi bude první ne?
No v každám př. sem příjemně překvapen .... zase je to okus blíž áčku ... no letošní sezona bude asi supr
Jako předjezdec jede Felicie nebo Favorit vyděl jsem to zdálky takže nemůžu popsat kdo to byl.
Zdar chlapi jake divacke misto(1-8)mi doporucujete na RZ5,8 Lešna.diky za radu
sloní kýta
05.04.2007, 21:58
quote:
Zdar chlapi jake divacke misto(1-8)mi doporucujete na RZ5,8 Lešna.diky za radu
Nájezd, - brždění do dědiny, je to o preciznosti...
teď čtu na teletextu čt, že tam jede taky Honza Kopecký, ale už nepíšou s čím. Je to pravda?
quote:
teď čtu na teletextu čt, že tam jede taky Honza Kopecký, ale už nepíšou s čím. Je to pravda?
Jo je jede z ŠKODA Fabia Kit Car máš to na stránkách www.valasskarally.com
Chtěl bych požádat nějakou dobrou duši, jestli by mi nemohl posílat v pátek i v sobotu pořadí v RZ a po RZ vč. rozestupů a nějakého infa. Určitě oplatím. Prosííííím :-). Je to na Vodafone. 608 065 467 Díky.
MravenecZ
06.04.2007, 08:35
quote:
hele lidi já sem před momentem viděl asi poprvý ... N4 na 18 kolech ... no atoje normálně slast ... je to štajfova impreza.... nebo se pletu ... mohli bejt 18 vidět ještě jinde?
Valaška asi bude první ne?
No v každám př. sem příjemně překvapen .... zase je to okus blíž áčku ... no letošní sezona bude asi supr
Máš pravdu, že N4 vypadá s 18" koly úplně jinak, ale trochu tě zklamu v tom, že už tak někteří jeli na Janneru či Šumavě.
Zdar, tak co Emil (Triner), pojede, nebo ne...
diky
ks99
quote:
diky
ks99
Se podívej do startovní listiny na www.valasskarally.com a uvidíš, že není přihlášeny.
to bruce33:neznas nejake zajimave misto na RZ 7/10?
Zajímavé budou odry. Podle Pavla Dohnala je tam asi 4 km úsek jen rovinka a bojíme se aby Odry nebyly pro ryhlostní průměr zrušeny.
quote:
neznám.. sorry, že do toho kecám, protože nejsem bruce ani lee, ale těch 33 mě oslovilo:).
Z turistického hlediska je ale zajímavý výšlap zpod hradu na kopec k asi p5. Je to lesem, přes 1km, 100m převýšení.. ;) Proč doporučuju? Jdu tam, tož to ať na tom kopcu zapomenut nehniju, kdyby to náhodou se mnou seklo.
quote:
quote:
ja se asi pojedu podivat na ostru levou za Hlinskem smerem na Lhotu
neznám.. sorry, že do toho kecám, protože nejsem bruce ani lee, ale těch 33 mě oslovilo:).
Z turistického hlediska je ale zajímavý výšlap zpod hradu na kopec k asi p5. Je to lesem, přes 1km, 100m převýšení.. ;) Proč doporučuju? Jdu tam, tož to ať na tom kopcu zapomenut nehniju, kdyby to náhodou se mnou seklo.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
diky
ks99
--------------------------------------------------------------------------------
Se podívej do startovní listiny na www.valasskarally.com a uvidíš, že není přihlášeny.
To Bruce33
to vim, to mi rikat nemusis, ptam se proto, ze tu byly nejake informace, ze pojede jako predjezdec a jak jiste vis, tak predjezdci nebyvaji soucasti startovni listiny....jenom aby jsi lepe pochopil mou otazku...
Ted me tady v praci pod okny projel tam a zpatky SUZUKI Swift S1600 od Romana Odl., vypada moooc pekne a ma i moooc hezky zvuk...ten asi vyzni jeste lip pri dnesnich nocnich RZ...
ks99
quote:
Na tyhle věci je tady specialista ECKY :-)) Já nejsem místní :-))
quote:
quote:
diky
ks99
Chlapi z VSV, ale taky uvádějí jako největšího soupeře Emila a to už dávno listina přihlášených byla po uzávěrce. http://www.ewrc.cz/2006/show.asp?clanek=5564
quote:
quote:
diky
ks99
To Bruce33
to vim, to mi rikat nemusis, ptam se proto, ze tu byly nejake informace, ze pojede jako predjezdec a jak jiste vis, tak predjezdci nebyvaji soucasti startovni listiny....jenom aby jsi lepe pochopil mou otazku...
OK, v pohodě, tak tyhle informace jsem bohužel nepočul :-))
to ecky:neznas nejake zajimave misto na RZ 7/10?
Nebál bych se, na Fulneku jsme jí tam měli taky a největší průměr tam byl 82km/h.Ono z Veselí do Oder to jde dolů a to samé z Oder pak na Dobešov, tam se hodně ten průměr sráží.
quote:
Zajímavé budou odry. Podle Pavla Dohnala je tam asi 4 km úsek jen rovinka a bojíme se aby Odry nebyly pro ryhlostní průměr zrušeny.
quote:
to ecky:neznas nejake zajimave misto na RZ 7/10?
Zajímalo by mě to taky. Nevštívit spíše obec Lešná, či Poruba?
Kaliméro
06.04.2007, 11:26
TGV, ale oni píšou o soupeřích ve třídě, ne na Valašce. To totiž nemuší být totéž :-)
quote:
TGV, ale oni píšou o soupeřích ve třídě, ne na Valašce. To totiž nemuší být totéž :-)
Tak já to rozseknu :)
http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=2664&DH=20
Radek Mrnustik
06.04.2007, 12:45
Triner jede .. pred chvili mi volal tatka ze stoji u jeho 130 :) moc se tesim
Panove, tak jsem se dopatral k odpovedi na mou puvodni otazku, hlavne dekuji tem za konkretni odpovedi k veci, respektive odkazy...
diky
ks99
Tak vyrážím. V jednosměrce čest.
rallyvoe
06.04.2007, 16:58
Je nějaké info z přejímek? Jedou všichni přihlášení kromě Orsáka?
Už by měla být startovka, ale stále nic.
rallyvoe
06.04.2007, 17:16
17,00 hodin vyvěšení seznamu převzatých posádek a startovní časy Val. Meziříčí
To to tak dlouho dávají na net?
quote:
17,00 hodin vyvěšení seznamu převzatých posádek a startovní časy Val. Meziříčí
To to tak dlouho dávají na net?
No jo, ale jako místo zveřejnění je uvedeno: vestibul hlavního vstupu
Městského úřadu Valašské Meziříčí - oficiální vývěska rally, takže to na net třeba vůbec dávat nebudou.
Upravil - Romus 06 Apr 2007 17:24:35
rallyvoe
06.04.2007, 17:25
Dočkal jsem se! :)
http://www.rally-vysledky.com/rallysport/2007/mcr/valaska/1etapa.html
Co tak vidím, tak nejede Firla a nakonec jede ten Emil.
Směr Bystřička!
Upravil - rallyvoe 06 Apr 2007 17:28:24
Upravil - rallyvoe 06 Apr 2007 17:36:21
Zdar,tak co myslite.Dojede Flidr Petaka kdyz startujou hned po sobe?
Za par minut startuje 1RZ,a na rallysportu hlucha strankao vysledcich. At me nestvou
takovej dotaz,oni už pustili Odložilíka??koukam že je ve startovce
Tak to zatim vidim s vysledkama blede:
http://www.vysledky-rally.cz/cr/
http://www.valasskarally.com/index1e35.html?id=39
tady to šlape
http://www.rally-vysledky.com/rallysport/2007/mcr/valaska/1.html
quote:
tady to šlape
http://www.rally-vysledky.com/rallysport/2007/mcr/valaska/1.html
jj,dik
Zdarec, Honzovi to uhání, co? Tak jsem tam dnes chtěl jet, ale zdravíčko selhalo.
Slovy písně Katapult - někdy příště...
Honza jede jako drak,řek bych že je vidět,že je rozjetej z MS a že skušenosti nabraný ve světě jsou k nezaplacení
quote:
Honza jede jako drak,řek bych že je vidět,že je rozjetej z MS a že skušenosti nabraný ve světě jsou k nezaplacení
No dát Petákovi na 12km těch 24s,to je hodně dobrej výkon.Začal pěkně zostra..
roušík
ukazuje vam to dalsi posadky po st.č.6?
ne,asi se to nějak kouslo,a nebo to Leoš zahodil??
Flidr asi musel byt venku
To si snad Trneny s Flidrem delaji srandu takhle se znemoznit
quote:
To si snad Trneny s Flidrem delaji srandu takhle se znemoznit
Chtěl bych vidět tebe.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.