Zobrazit v plné verzi : Rally Vysočina Okříšky 2007
martinrs
30.01.2007, 22:26
Nenašel jsem tu tuto soutěž. Doufám, že se na mě nebude nikdo zlobit za založení nového tématu.
martinrs
30.01.2007, 22:31
http://www.rallyvysocina.com/ momentálně se usilovně pracuje na doplnění informací........
Sice jsem předtím tuhle diskuzi založil já, ale když byla ztráta dat tak je to jedno. Nějaké info by bodlo. Alespon kde se pojede.
Ted jsem byl na strankach a uz jedou :-)
quote:
http://www.rallyvysocina.com/ momentálně se usilovně pracuje na doplnění informací........
quote:
Tos měl teda kliku, žes to tak trefil :D
ML
Rekl bych cira nahoda, uz bylo nacase ... :-)
quote:
quote:
Tos měl teda kliku, žes to tak trefil :D
ML
quote:
Rekl bych cira nahoda, uz bylo nacase ... :-)
No on tam ten ředitel je v některejch věcech děsně laxní...
ML
Karbonyl
06.02.2007, 00:36
quote:No on tam ten ředitel je v některejch věcech děsně laxní...
MLAle zas třeba vyhlášení po soutěži bývá super de luxe :D
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
na stránkách rallyguide s časovým harmonogramem
RZty kombinace 4x2 tentokrát bez pátečního prologu
http://www.rallyvysocina.com/cz/2-pruvodce-rally.html
martinrs
07.02.2007, 17:36
Kdo ví co je to za člověka ten ředitel, proč sem alespoň něco nenapíše............ :D . Nebo že by psal pod přezdívkou, těžko říct...........
Víte alespon někdo trošku kdo pojede???
martinrs
07.02.2007, 22:27
Já bych řekl, že nejspíš nějaké auta.
quote:
Já bych řekl, že nejspíš nějaké auta.
To jsi mě teda dostal. Tak víš co jakožto inteligentovi to vysvětlím po lapatě. Myslel jsem jací pojedou jezdci. Příště než napíšeš nějakou kravinu pořádně si přečti příspěvek. Dík a omlouvám se za příspěvek, který nepatří do fora.
normálně se tumu říká nahrávka na smeč, a ty sis naběl.
martinrs
08.02.2007, 14:54
No, nevím jak je to s těma inteligentama ale já mylel, že každej normální člověk to pochopí a zasměje se tomu. Jak vidno, tak ne.
quote:
No, nevím jak je to s těma inteligentama ale já mylel, že každej normální člověk to pochopí a zasměje se tomu. Jak vidno, tak ne.
Jasně sranda musí být, ale já jsem dal otázku a nevím jestli ta tvoje byla zrovna správná.
sloní kýta
08.02.2007, 19:17
Ty jsi dával otázku, to jo, ale jeho žádnou nevidím, tak nevím v čem by neměla být správná...
quote:
Ty jsi dával otázku, to jo, ale jeho žádnou nevidím, tak nevím v čem by neměla být správná...
Sorry myslel jsem odpověď
Jdou vám spustit oficiální stránky závodu????? Mě právě nejdou.
quote:
Jdou vám spustit oficiální stránky závodu????? Mě právě nejdou.
Ne nejde to
Me to jde. :)
Koukam, ze Vlada Berger ma mezi prihlasenymi posadkami napsanou tridu A8 - bude to omyl nebo nejake prekvapeni :?
quote:
Koukam, ze Vlada Berger ma mezi prihlasenymi posadkami napsanou tridu A8 - bude to omyl nebo nejake prekvapeni :?
Spíše omyl, protože Marek Rybníček je přihlášený s Fabií třídy A7 :-))
quote:
quote:
Spíše omyl, protože Marek Rybníček je přihlášený s Fabií třídy A7 :-))
To nemusí být chyba, pokud jede s TDIckem, tak ty jsou psany prave jako A7.
Ted koukam, ze uz je u Bergra S1, takze asi jeho klasicka zbran.
Upravil - Medvěd 15 Feb 2007 20:01:31
Kaliméro
16.02.2007, 21:59
Když jsem si přečetl S1, tak se mi zastavila málem pumpa :-)) V mozkovně mi naskočila audina, místo octiny ...
sloní kýta
17.02.2007, 00:28
quote:
Když jsem si přečetl S1, tak se mi zastavila málem pumpa :-)) V mozkovně mi naskočila audina, místo octiny ...
Myslíš, že v našem pozemském životě, ještě, nedej bože u nás v republice, uvidíme živě S1?
Kaliméro
17.02.2007, 00:39
Milá, nebo milý Kýto, uvidíme někdy určitě a možná to dostanu (koukání) k svátku v červnu. Otázka je, jaká bude akce, ale již jen samotné přidání plynu, byť opatrné, mi spolehlivě zježí (nejen) chlupy na mém téměř holém těle.
sloní kýta
17.02.2007, 12:11
zdokumentováno bude i pro širší publikum na nějakém tom domácím videjku?
Vrátníček
18.02.2007, 00:40
Po zhlédnutí časového harmonogramu musím bohužel konstatovat, že pořadatelé Okříšek zvolili tu nejméně vhodnou variantu / bohužel/. Tím nemyslím páteční pětihodinové představování jednotlivých posádek na Karlově nám. v Třebíči/ toho diváka, který by to vydržel, bych rád poznal osobně/, myslím tím variantu tratě 2x 4 RZ s jedním servisem uprostřed. Je sice značné plus, že se pořadatel vzdal v loňském roce použitého prologu, kterým zablokoval na drahně dlouhou dobu centrum Třebíče, ale tato časová varianta RZ s jedním servisem uprostřed je vlastně pro rallysprint nejméně vhodnou. Daleko vhodnější by byla loňská verze 3x3 RZ, nebo vyzkoušená a velmi vhodná " pačejovská " verze 2 x 4 x2, tedy první servis po dvou erzetách / je to daleko vhodnější na opravu nevhodného nastavení vozu či na změnu obutí/, pak čtyři RZ, znovu servis a poslední dvě RZ. Zajímavé je, že v řádech jsou doporučeny max. 3 rychlosrtní zkoušky , stejně jako je v řádech , že používání retardérů se nedoporučuje, v Okříškách je jich myslím za celou soutěž jenom pouho- pouhých 24, což jistě řádům neodporuje a zcela jistě to naplňuje význam slova " nedoporučujeme". To, že v době vyhrazené pro seznamování s tratí je pro posádky s vyššími startovními čísly zařazena technická přejímka a povinné představování posádek, takže tyto posádky tím pádem přijdou zhruba o tři hodiny tréninku už ani snad nebudu zmiňovat. Ale opravdu by nešla zorganizovat TP až po době vyhrazené k trénování, aby všechny posádky měly stejný čas na seznámení se s tratí ???Já mám soutěž v Okříškách rád, ale opravdu by to nešlo bez těch zjevných chyb ??
quote:
Omlouvam se zpusobený šok 8D
Pritom je to jasna asociace.
Pro sloni kytu - dotycnou akci, kde by se mohla objevit beckova Audi S1 je myslena Rally Bohemia, jejiz organizatori jednaji o ucasti SlowlySideways, coz je klub, ktery sdruzuje majitele podobnych historickych skvostu. Mel jsem moznost je nekolikrat videt na Deutschlandu - vykony ruzne - ale u ty S1 (a treba i Stratose) opravdu staci poradne slapnout na plyn...
A k tematu - varianta 2x4RZ se servisem uprostred je zrejme nejmene vhodna jak pro jezdce tak pro divaky.
Upravil - Medvěd 18 Feb 2007 18:56:01
Ono zase, když to člověk dobře naplánuje, tak časové rozpětí zkoušek umožňuje přejeti na jinou RZ. Ano, je pohodlnější vidět celé startovní pole 3x dejme tomu na jedné vložce, ale na druhou stranu, když se chce, da se stihnout více průjezdů i tak.
To ti se teda ta hercna rozskoci, protoze jsem slysel ze jako predjezdec b y mel jet nekdo s Citroenem 2CV :-)))))))
Upravil - pejda 19 Feb 2007 11:48:53
jenda benda?:)
Upravil - jaryn 19 Feb 2007 17:56:05
mezi přihlášenými Vlasta Neumann s evo 9
doufám, že dlouhou přestávku před krumlovem využije k svezení se a nevypadnutí z rytmu co nejvíc posádek.
quote:
Po zhlédnutí časového harmonogramu musím bohužel konstatovat, že pořadatelé Okříšek zvolili tu nejméně vhodnou variantu / bohužel/. Tím nemyslím páteční pětihodinové představování jednotlivých posádek na Karlově nám. v Třebíči/ toho diváka, který by to vydržel, bych rád poznal osobně/, myslím tím variantu tratě 2x 4 RZ s jedním servisem uprostřed. Je sice značné plus, že se pořadatel vzdal v loňském roce použitého prologu, kterým zablokoval na drahně dlouhou dobu centrum Třebíče, ale tato časová varianta RZ s jedním servisem uprostřed je vlastně pro rallysprint nejméně vhodnou. Daleko vhodnější by byla loňská verze 3x3 RZ, nebo vyzkoušená a velmi vhodná " pačejovská " verze 2 x 4 x2, tedy první servis po dvou erzetách / je to daleko vhodnější na opravu nevhodného nastavení vozu či na změnu obutí/, pak čtyři RZ, znovu servis a poslední dvě RZ. Zajímavé je, že v řádech jsou doporučeny max. 3 rychlosrtní zkoušky , stejně jako je v řádech , že používání retardérů se nedoporučuje, v Okříškách je jich myslím za celou soutěž jenom pouho- pouhých 24, což jistě řádům neodporuje a zcela jistě to naplňuje význam slova " nedoporučujeme". To, že v době vyhrazené pro seznamování s tratí je pro posádky s vyššími startovními čísly zařazena technická přejímka a povinné představování posádek, takže tyto posádky tím pádem přijdou zhruba o tři hodiny tréninku už ani snad nebudu zmiňovat. Ale opravdu by nešla zorganizovat TP až po době vyhrazené k trénování, aby všechny posádky měly stejný čas na seznámení se s tratí ???Já mám soutěž v Okříškách rád, ale opravdu by to nešlo bez těch zjevných chyb ??
Myslím, že pro jezdce je vhodnější 2x4RZ než třikrát tři dokola. A ten servis nějak přežijou. A ty retardéry jsou furt lepší než zrušené RZ pro vysoký jízdní průměr. ;)
Vlček jede s EVO 9. Jsem zvědav jestli bude jezdit celý rok sprinty a nebo jede jako příprava na Valašku. To samé Komárek, který jede doma a nevím jestli pojede celý rok sprinty.
Podle cvrlikání vrabců má David Komárek letos na vrších jezdit s Mitsubishi Colt, což sežere asi dost času s vývojem a na rallye toho bohužel moc nezbyde. Uvidíme.
martinrs
25.02.2007, 10:24
Nevím, jestli jsi slyšel ty samé vrabce co já? Ale ti moji cvrdlikali, že david má v plánu kompletní sprinty plus kopce s coltem(to bude mazec).
nj vrabci jsou podivné zvířata ti toho vždy nacvrdlikají...jen se nechme překvapit,ono to nějak dopadne:-)
Mám info že Komárek bude ASI jezdit sprinty. Vím to od něj
quote:
Vlček jede s EVO 9. Jsem zvědav jestli bude jezdit celý rok sprinty a nebo jede jako příprava na Valašku. To samé Komárek, který jede doma a nevím jestli pojede celý rok sprinty.
Myslím, že moc českých posádek v tom moravském šampionátu (krátké dvoudenky) startovat nebude.
ML
Upravil - marec 26 Feb 2007 12:59:02
quote:
quote:
Myslím, že moc českých posádek v tom moravském šampionátu (krátké dvoudenky) startovat nebude.
ML
Upravil - marec 26 Feb 2007 12:59:02
já si myslím, že obecně v tom mezišampionátu moc aut nepojede
quote:
já si myslím, že obecně v tom mezišampionátu moc aut nepojede
právě že si myslím opak, mezišampionát bude zajímavý a sprinty vyjma Kopné až takové jezdecké a technické sbíraniko
Upravil - pejda 26 Feb 2007 14:01:04
quote:
nj vrabci jsou podivné zvířata ti toho vždy nacvrdlikají...jen se nechme překvapit,ono to nějak dopadne:-)
To je zajimávé, jak se v tý zimně najednou vrabci probudili. :-)
Můžu Vám zaručeně oznámit , že David komárek pojede kompletní seriál sprintů , kromě pačejova s EVO9 a kompletní seriál ZAV
To je určitě dobrá zpráva, sprinty a celkově rally potřebuje jezdce jeho formátu.
Listina přihlášených se nám začína hezky plnit, přihlášen Fírla, Gavlák, Trnovec a Řehák s N4.
quote:
Listina přihlášených se nám začína hezky plnit, přihlášen Fírla, Gavlák, Trnovec a Řehák s N4.
Firla pořád s Lancerem EVO VI? Asi nejsou chechtáky na devítku.
už se těšíme , doufám že vyjde počasí a pojede se na suchu
Celkem mě zaráží jak málo je přihlášených poháristů. Kde jsou třeba škodovky VSV teamu???
quote:
Celkem mě zaráží jak málo je přihlášených poháristů. Kde jsou třeba škodovky VSV teamu???
http://www.ewrc.cz/2006/show.asp?clanek=4429
quote:
Uzávěrka přihlášek je 9.března, takže je ještě přes týden čas. Je pravda, že prozatimní stav 38 přihlášených posádek je nic moc, ale předpokládám, že na poslední chvíli se přece jenom jěště nějaké posádky přihlásí.
Upravil - Romus 28 Feb 2007 17:39:57
Jiří Dokulil
28.02.2007, 17:36
Někdy se stane, že týden před uzávěrkou je třeba 20 přihlášených a po uzávěrce mají pořadatelé stovku. Spousta jezdců to nechává na poslední chvíli, takže bych si s nějakým hodnocením skutečně zatím počkal.
tak dle tiskové informace č.3 je připraveno cca 200 pohárů pro vítězné posádky ve všelijakých třídách a pohárech. mam pocit, že začíná být víc pohárů než startujících aut. kam to vede ...
Karbonyl
01.03.2007, 00:19
quote:tak dle tiskové informace č.3 je připraveno cca 200 pohárů pro vítězné posádky ve všelijakých třídách a pohárech. mam pocit, že začíná být víc pohárů než startujících aut. kam to vede ...Kdo nebyl na vyhlášení loňského Vyškova, ten nepochopí :D
sloní kýta
01.03.2007, 00:34
quote:
quote:tak dle tiskové informace č.3 je připraveno cca 200 pohárů pro vítězné posádky ve všelijakých třídách a pohárech. mam pocit, že začíná být víc pohárů než startujících aut. kam to vede ...Kdo nebyl na vyhlášení loňského Vyškova, ten nepochopí :D
já nebyl, zkusíš přiblížit? třeba se chytnu...
s pozdravem za sec/km kratššší
http://www.ftr-media.com/fotogalerie/displayimage.php?album=36&pos=138
Fotka krásná , ale proč se to řeší v úzkém kruhu pouze jezdců a ne před lidma pro které se to dělá ?
sloní kýta
01.03.2007, 11:10
quote:
http://www.ftr-media.com/fotogalerie/displayimage.php?album=36&pos=138
joooo, chytil...
quote:
už se těšíme , doufám že vyjde počasí a pojede se na suchu
To bych spíš řekl, že je škoda, že není trochu sních, ale deštivo by mohlo být.
sníH už asi nebude, to je na jednu stranu dobře a na druhou škoda, v okříškách je jedinej pořadatelskej tým u nás, kterej se s ním dokáže vypořádat
Jiří Dokulil
01.03.2007, 15:23
quote:
sníH už asi nebude, to je na jednu stranu dobře a na druhou škoda, v okříškách je jedinej pořadatelskej tým u nás, kterej se s ním dokáže vypořádat
...že by byla Trnkova parta tak geniální? :-)
geniální určitě ne, ale byl jsem mile překvapen dva roky zpátky. v opatově byly dva metry vysoký bariery a erzeta ok, nevim jak by to dopadlo na šumavě
Mám zprávu že Tonda Tlusťák bude startovat..také dobrá zpráva co říkáte??
quote:
To se mi nezdá, Tonda určirě má prioritu ASN nebo ne? Protože jestli ji má tak startovat nemůže, jedině možná jako předjezdec.
Jiří Dokulil
01.03.2007, 18:39
quote:
quote:
To se mi nezdá, Tonda určirě má prioritu ASN nebo ne? Protože jestli ji má tak startovat nemůže, jedině možná jako předjezdec.
Startovat může, ale nemůže brát body.
quote:
quote:
Podle mě startovat může, ale nebude kvasifikován myslím.
Tomáš 99
01.03.2007, 19:19
Čau lidi, chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zprávy o RZ nebo o divácky zajímavých místech? Pojede se nějaká RZ třikrát?
Upravil - Tomáš 99 01 Mar 2007 19:20:20
Já zírám jako tele na nové vrata!!!!To že se za závodní volant vrací Vlasťa Neumann jsem si všimnul již poprve co jsem seznam viděl,ale to že je tam další co rally dřív(dva roky nazpět)jezdil jsem uplně přehlédl=jedná se o Radka Řeháka-jezdil s kitovou felicii,a je to střelec-česté záběry jeho auta jsou vidět na dvd JNK(crash)...tentokráte pojede se subaru tak jsem zvědaví jak se mu bude dařit..držím mu palec už teď
Upravil - krb 01 Mar 2007 19:24:05
quote:
Čau lidi, chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zprávy o RZ nebo o divácky zajímavých místech? Pojede se nějaká RZ třikrát?
Pojedou se 2x4 RZ. Nejspíš to samé jako minulý rok plus nová RZ Přeckov. Tady to všechno je http://www.rallyvysocina.com/dokumenty/004/rallyguide1.pdf
Tomáš 99
01.03.2007, 20:36
quote:
quote:
Pojedou se 2x4 RZ. Nejspíš to samé jako minulý rok plus nová RZ Přeckov. Tady to všechno je http://www.rallyvysocina.com/dokumenty/004/rallyguide1.pdf
Děkuji moc.
tonda tlusťák jet může jen nebude bodovat, ale absolutním vítězem se klidně stát může:)
Ha ha to je sranda. Ted jsem se dočetl, že v cíli soutěže bude rozdáno celkem 200 pohárů. No není to super? Já si asi někde na šroťáku koupim embéčko, ať si taky nějaké odnesu. Zatím na každou posádku připadají víc než dva poháry, což je jistota. Sláva vítězům!!!
Nevíte někdo jestli budou poháristé startovat na konci startovního pole tak jako loni??
Hodila by se docela mapa tratí RZ, neví někdo, kde by se dala sehnat. Na stránkách pořadatelů jsem nic nenašel. Děkuji
quote:
Hodila by se docela mapa tratí RZ, neví někdo, kde by se dala sehnat. Na stránkách pořadatelů jsem nic nenašel. Děkuji
To si budeš muset ještě počkat. Zveřejnění mapy trati má být 21.března.
Tomáš 99
03.03.2007, 22:06
Čau lidi, kolik čekáte, že bude přihlášených posádek? Zatím toho moc není.
Nechci být špatným prorokem , ale myslím že už jich moc nepřibude . Chtěl bych se mýlit . Nemáte někdo mapku té nové erzety ?
martinrs
04.03.2007, 10:12
Já ji mám, ale bohužel nemohu.............vždyť to znáte.Ještě je brzo a Zdenek by mě asi zabil.
tak aspoň nejak nastín ať to nokdo nepozná
MMAARTIN
04.03.2007, 18:48
Lidičky prosím kdo nám poradí nějaký best místa na RZ Přeckov...díkes předem Rally Fans Katovice
http://www.rallyfans-katovice.wz.cz
přeckovská RZ: Přeckov je moc hezkej hodně technických pasáží.Hezké to bude na výjezdu z Benetic velkej nálet na dobrej horizont, z horizontu je vidět velký kus tratě
Tomáš 99
04.03.2007, 21:19
Dík. Podíváme se tam.
přihlášen je i Zimola, dřív s enkovým favoritem a Michalem Ernstem po boku jeli hodně ostře. uvidíme jak jím to půjde s myšákem.
MMAARTIN
05.03.2007, 17:18
to SWRXSti: ohledně toho Přeckova...Horizont je s "Hop"? nebo neskáče
Poradí mi někdo k´de ten Přečkov je ? nejsem zdejší . Díky
[quote]
Poradí mi někdo k´de ten Přečkov je ? nejsem zdejší . Díky
Přeckov, z Třebíče asi 12 km směr Velké meziříčí
díky moc už jsem ho našel . tak trochu z ruky né
No vidíte to, někdo tady říkal jakej budou sprinty "odpad" a tři dny před uzávěrkou přihlášek je přihlášených 61 posádek. Což je přibližně stejně jako minulý rok. I když je fakt, že teď je dlouhá pauza mezi MMČR a ještě neostartovalo MČR a nehrozí sníh. No uvidíme jak se to bude vyvíjet v průběhu sezony.
Horizont na přeckovské rz je určitě "HOP" asi ne pro slabší třídy, těžko říci. rozhodně je to jedno z nejlepších míst na Vysočině, je odtud vidět opravdu pořádný kus RZ
Pořád si kladu otázku proč je tam tak málo jezdcu z K4 poháru bývalého ?
Žeby zauřadovaly peníze nebo něco jiného ?
quote:
Pořád si kladu otázku proč je tam tak málo jezdcu z K4 poháru bývalého ?
Žeby zauřadovaly peníze nebo něco jiného ?
Já si spíš kladu otázku proč "K4"? Co je to za firma, která si platí místo reklamy ostudu?
Původní pořadatel poháru byl "vykousán" novým, který to podle všeho nezvládá...
Budme rádi že tu K4 je. Kdyby nebyla možná by někteří jetdci ani nejezdili kvůli zvýšení startovného.
Jiří Dokulil
08.03.2007, 16:41
quote:
Budme rádi že tu K4 je. Kdyby nebyla možná by někteří jetdci ani nejezdili kvůli zvýšení startovného.
Tomu snad ani sám nevěříš!? Víš kolik v Okříškách činí startovné sprintera a kolik startovné poháristy?
Upravil - JIří Dokulil 08 Mar 2007 16:42:02
quote:
quote:
Tomu snad ani sám nevěříš!? Víš kolik v Okříškách činí startovné sprintera a kolik startovné poháristy?
Upravil - JIří Dokulil 08 Mar 2007 16:42:02
Vím ale někteří šetří každé koruny.
je to rok a půl co se v poháru jezdilo za 3000, za rok a půl skoro 2x tolik
Někde to startovné rpo ty kluky jak jsem se díval je i větší a některým což je škoda to hodně dělá díry v rozpočtu .
Proč to tak je ? Asi proto že to každý s pořadatelů dělá pro peníze a snaží se z toho vytřískat max.
Pouze můj názor!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnes byla uzávěrka přihlášek a je přihlášeno 86 posádek, což je mimochodem víc než na Šumavě. :0
Pitrisss
09.03.2007, 16:13
quote:
To říkáš proto, že tam jezdí(nebo jezdil) tvůj otec?? Tedy nic proti němu... Já osobně za takový "pohár" moc rád nejsem, myslím že nedosahuje moc valné úrovně až na pár vyjímek.
Koho typujete na vítěze??? Mě to přijde že tam žádný z předních jezdců výkonoctně nevyčnívá tak to bude bitva. V PČRR typuju bud Hendricha nebo Dohnala.
martinrs
09.03.2007, 22:08
Já bych si typnul že by to mohl být i David Komárek.Techniku má určitě dobrou, tratě zná jak své boty, jenom ať s tím nepraští!!!
Doma je člověk většinou přemotivovanej a.........
quote:
Já bych si typnul že by to mohl být i David Komárek.Techniku má určitě dobrou, tratě zná jak své boty, jenom ať s tím nepraští!!!
komárek na vítězství podle mě nemá, velkej kůň je pro mě neumann
quote:
quote:
komárek na vítězství podle mě nemá, velkej kůň je pro mě neumann
Neumanna bych se nebál. Dlouho nejel a naposledy myslím při minulé rally střela, kde nic moc. Můj názor.
uvidíme, třeba překvapí...
Jiří Dokulil
10.03.2007, 17:41
quote:
uvidíme, třeba překvapí...
Aby vůbec startoval...
Hledal bych adepty na vítězství mezi těmito jezdci: L.Firla, Z.Vlček, P.Gavlák, V.Neumann, D.Komárek. A koukám, že po delší odmlce startuje Pavel Kundrát.
Loeb.Seb
10.03.2007, 19:50
já myslím, že vyhraje Tlusták
martinrs
11.03.2007, 12:26
To JÁ myslím, že vyhraje ten nejrychlejší. No jsem zvědavej jak to celé dopadne.........
mapa je na světě kdo má magazín rally tak ji tam najde
MMAARTIN
12.03.2007, 14:33
A na webu mapy nebudou?
quote:
mapa je na světě kdo má magazín rally tak ji tam najde
A nechce ji někdo čirou nahodou prosím naskenovat a hodit sem??
http://lubator.album.cz/ukazkove-album/ttt595e1b5b7d1b5aee.jpg
musí vám to stačit skener nemám
quote:
musí vám to stačit skener nemám
Pro prvotní informaci to postačuje perfektně. Moc ti děkuju.
oficiální seznam přihlášených něco přes 100posádek
http://www.rallyvysocina.com/cz/2-oficialni-seznam-prihlasenych-posadek.html
quote:
oficiální seznam přihlášených něco přes 100posádek
http://www.rallyvysocina.com/cz/2-oficialni-seznam-prihlasenych-posadek.html
přesně jak jsem si myslel, jezdci pojedou buďto velký soutěže, nebo sprinty
Jako předjezdec Mike Riechert s Audi Quattro A2.
MravenecZ
14.03.2007, 15:25
quote:
Jako předjezdec Mike Riechert s Audi Quattro A2.
Toho bohužel znám, moc velký činy od něj nečekejte.
Karbonyl
14.03.2007, 16:07
quote:Toho bohužel znám, moc velký činy od něj nečekejte.Některým se holt ne a ne zavděčit...
Mirek-607
14.03.2007, 16:09
Tak nějak, místo radosti z toho, že se takový klenot objeví na našich tratích, tak zase jenom remcání... ach jo :(
No pěkně 102 přihlášených , tak to je víc než na Šumavě . jen aby jim trochu přálo to závodnické štěstí. Určitě se pojedu podívat .
quote:Toho bohužel znám, moc velký činy od něj nečekejte.
Jo tak to je ten turista Reichert, co o něm psal Pejda pod tiskovkou Bohemky. No tak aspoň že to auto tam pojede...
http://rally.stanis.info
Tak kdo už má koupený prográmek a hodí nám nedočkavým sem mapečky prosím?? :-))
quote:
Tak kdo už má koupený prográmek a hodí nám nedočkavým sem mapečky prosím?? :-))
já bych ti je sem rád hodil, ale nefunguje mi pořádně interneteček a tiskárnička je taky nějaká porouchaná.....
Mate nekdo tip na misto co stoji za videni?
---
Trouba the MicroWave
(na RBR Vasek Koral)
tak já si myslím k tomu Reichertovi. že je to krásné zpestření závodů. Ať už jede jak jede, předjezde pánové není od toho, aby měl nejrychlejěí časy. To je snad patrné z názvu. Je to poslední kontrola trati, podle mě. A upozornění před ostrým autem. Já osobně bych uvítal možnost závodů těchto aut bývalé skupiny B. Ale bohužel :(
quote:
quote:Toho bohužel znám, moc velký činy od něj nečekejte.
Jo tak to je ten turista Reichert, co o něm psal Pejda pod tiskovkou Bohemky. No tak aspoň že to auto tam pojede...
Kluci , zrovna od vás bych to nečekal . Ať je to turista jakej chce , je bomba že ho sem Zdeněk dostal a že to auto bude vidět ... Počítám že pokud byste měli takovej klenot doma , asi pojedete tak aby se tomu moc nestalo . Nezačínáte mít nos trochu nahoru ?
Tyhle namachrovane reci o turistech vedou obvykle vesnicani, co jim to zrovna jede kolem baraku. A jak tak vidim, tak mezi nimi a nekterymi borci, co uz se byli parkrat podivat i na MS, neni moc rozdil ...
:D
ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
quote:
Tyhle namachrovane reci o turistech vedou obvykle vesnicani, co jim to zrovna jede kolem baraku. A jak tak vidim, tak mezi nimi a nekterymi borci, co uz se byli parkrat podivat i na MS, neni moc rozdil ...
v podstatě mi mluvíš z duše
Já nevím, co remcáte. Takové auto, i kdyby projelo krokem, je pro mě větším tahákem než 10 wrců. A navíc takový klenot už u nás asi zas pěkně dlouho neuvidíme. Když pojede pomalu, tak budou mít fotografové aspoň snažší práci. Och, takové nádherné auto, fakt nevím, proč tady někteří hučí.
Já se nedivím,že remcají když se podíváš na arhivní záběry jak ty auta lítaj po celý šířy vozovky,tak je to pěknější ne wrc.
Ale samozřejmě jsme rádi,že vidíme takové auto tady u nás,že nemusí kvuli němu na MS Německo.Ale možná se dočkáme velmi pěkného překvapení i na Bohemce,kde by podobných historických skvostů mohlo startovat i víc.Ještě tam lákají S2000 a wrc no jestli jim to vyjde-tak to bude učitě lepší než Barumka i když tam jsem zase zvědav kolik se zase objeví vozů S2000.A taky velká konkurnce různách zahraničních jezdců i dkyž o to se taky pokouší i na Bohomce no rozhodně se máme na co těšit.
Noch einmal : tyden do rally a nikdo sem prosim nehodi podrobnejsi mapy RZ s popisem zajimavych mist ? Diky
quote:
Noch einmal : tyden do rally a nikdo sem prosim nehodi podrobnejsi mapy RZ s popisem zajimavych mist ? Diky
kup si časopis rally
quote:
Kluci , zrovna od vás bych to nečekal . Ať je to turista jakej chce , je bomba že ho sem Zdeněk dostal a že to auto bude vidět ... Počítám že pokud byste měli takovej klenot doma , asi pojedete tak aby se tomu moc nestalo . Nezačínáte mít nos trochu nahoru ?
Nezačínáme, já jsem rád, že tam pojede. Ale bude škoda, když to auto bude šetřit až příliš, na úkor hezké podívané.
quote:Tyhle namachrovane reci o turistech vedou obvykle vesnicani, co jim to zrovna jede kolem baraku. A jak tak vidim, tak mezi nimi a nekterymi borci, co uz se byli parkrat podivat i na MS, neni moc rozdil ...
Omlouvám se všem, kterých se ten můj příspěvek nějak dotknul, nemyslel jsem to nijak špatně a jen jsem sem tak volně přepsal to, co psal Pejda pod článkem. Myslím, že jeden smajl u toho by stačil na to, aby všichni pochopili...
quote:
quote:
kup si časopis rally
Hele, to samozrejme vim..dik. Obcas ale bylo na internetu a foru ewrc cool to, ze tu bylo v e-podobe.Tech par korum na casopis samozrejme mam....
tak dle předpovědi má koncem týdne sněžit-a to několik dní
co vy na to? :)
quote:
Aby nám to nedopadlo jako na Vsetinském sprintu koncem minulého roku....:-))
martinrs
18.03.2007, 21:20
No, rally Vysočina měla být vždycky jako zimní soutěž, takže kdyby se to podařilo a napadl klidně metr sněhu vůbec bych se nezlobil. V předchozích letech to bylo takové všelijaké takže kdyby se letos zadařilo bylo by to super ale osobně tomu moc nevěřím.
quote:
No, rally Vysočina měla být vždycky jako zimní soutěž, takže kdyby se to podařilo a napadl klidně metr sněhu vůbec bych se nezlobil. V předchozích letech to bylo takové všelijaké takže kdyby se letos zadařilo bylo by to super ale osobně tomu moc nevěřím.
Jestli si dobře pamatuju tak poslední dva roky nasněžilo vždycky večer před Okříškama , tak jestli to bude i letos , tak potěš koště .... Akorát když bude sníh , nebude Audi . Pokud vím tak borec nemá sněhovej podvozek ...
no to ani neříkej já už mám přezuto na letní
quote:
quote:
quote:
Jestli si dobře pamatuju tak poslední dva roky nasněžilo vždycky večer před Okříškama , tak jestli to bude i letos , tak potěš koště .... Akorát když bude sníh , nebude Audi . Pokud vím tak borec nemá sněhovej podvozek ...
Nazdar Aleši,
doufám, že ty jsi jinak na sníh připravený, my nenecháváme nic náhodě- z loňska nám zůstaly pěkné hroty, takže klidně metr sněhu... :-) V pátek se asi uvidíme, i když bez chlapců s felícií... takže trochu potrhaná parta
se startovním číslem 64 je přihlášen nějaký Jakub Blahna. Má něco společného s Václavem Blahnou??
quote:
Nazdar Aleši,
doufám, že ty jsi jinak na sníh připravený, my nenecháváme nic náhodě- z loňska nám zůstaly pěkné hroty, takže klidně metr sněhu... :-) V pátek se asi uvidíme, i když bez chlapců s felícií... takže trochu potrhaná parta
Nazdááár ,
no já jsem včera chtěl přezout na slicky , ale mrknul jsem na předpověď .... a vyčkávám. Ve čtvrtek večer se rozhodne protože mám bohužel jenom jedny ráfky ... V pátek se určitě uvidíme . Jestli budete mít čas už dopoledne , tak bych potřeboval projet a napsat tu novou RZ . Co Citroen C2 V :-)))) ?
Upravil - pejda 19 Mar 2007 14:37:24
martinrs
19.03.2007, 15:15
Ahoj kluci, felicie letos opravdu bohužel nepojede.Někde se snad potkáme, chtěl jsem jet se svým autem(civilním) ale protože bych neměl čím jezdit do práce a zdenovi by se to také asi nelíbilo tak pro letošek bohužel............
Já letos nejedu ale přeckov už jsem dvakrát projel, jste pozadu!!!!!!!
Karbonyl
19.03.2007, 16:18
quote:se startovním číslem 64 je přihlášen nějaký Jakub Blahna. Má něco společného s Václavem Blahnou??Esi se nepletu, měl by to být syn.
quote:
To stebou souhlasím, ale myslím si, že stejně jako před loňským Vsetínem, žádny s přihlášených se sněhem na letošních Okřiškách nepočíta, proto by byl nejspíš velký počet odhlášených posádek na poslední chvílku.
quote:
Ahoj kluci, felicie letos opravdu bohužel nepojede.Někde se snad potkáme, chtěl jsem jet se svým autem(civilním) ale protože bych neměl čím jezdit do práce a zdenovi by se to také asi nelíbilo tak pro letošek bohužel............
Já letos nejedu ale přeckov už jsem dvakrát projel, jste pozadu!!!!!!!
Hele , Martine , slíbils nám video " reportáž z pračky " ...
quote:
Nazdááár , no já jsem včera chtěl přezout na slicky , ale mrknul jsem na předpověď .... a vyčkávám. Ve čtvrtek večer se rozhodne protože mám bohužel jenom jedny ráfky ... V pátek se určitě uvidíme . Jestli budete mít čas už dopoledne , tak bych potřeboval projet a napsat tu novou RZ . Co Citroen C2 V :-)))) ?
Dopoledne budeme rozhodně projíždět, mám tvoje číslo, takže zavolám a můžem se domluvit.Byli jsme projíždět s Milanem dneska, Přeckov je super, škoda toho posunutého startu :-(((. Jinak váháme jakou techniku v sobotu použít. Máme připraven Citroen CV2 a vypůjčili jsme si černobílé kombinézy od jeptišek, možná ale zůstaneme u klasického Saxa VTS. ... ikdyž kachna je kachna :-)
Upravil - stanis 19 Mar 2007 23:41:50
martinrs
19.03.2007, 22:02
No, situace se má tak. Já jsem pouze mitfára a autorská práva vlastní pan vodič. Povzbuzující sms pište na 602793487.
martinrs
19.03.2007, 22:32
Pro Libora: Když máš techniku navíc nechceš něco půjčit? Velice rád bych jel ale bohužel nemám s čím..............
quote:
Pro Libora: Když máš techniku navíc nechceš něco půjčit? Velice rád bych jel ale bohužel nemám s čím..............
Čau Martine, jakto že jste to nedali dohromady? Vždyť to nebylo až tak zlé... S tou CV2 si dělám samozřejmě srandu.To byl takový "ředitelský" nápad, že prej bychom mohli změnit model aby to bylo veselejší...
No dvě jeptišky v kachně jako předjezdci, to by myslím byla hodně dobrá atrakce! Zvlášť kdyby s tím jeli víc zostra, to by asi lidi trochu nechápali :D No, radši už přestanu pít to kafe a půjdu spát...
Tak v Brně nám už něco nasypalo, jaké info podají Okříšani? Chystají se pluhy?
martinrs
20.03.2007, 10:10
Padá to bílé sviňstvo za límec..........
Už nám sněží,jestli to vydří tak jedu.
http://zpravy.idnes.cz/cesko-zasypal-snih-ridici-maji-problemy-f0p-/domaci.asp?c=A070320_075253_domaci_miz
do soboty to jistě nevydrží,už ted to taje jeto samá voda
na vysočině je ale vždycky jinak mohli by třebíčtí podat nějaké info
Hi Czech Rallyfans!
I m Dvid from Hungary, but now I m in Prague in this week, and I heard there will be a rally in Okříšky on Saturday. Is there any body how can help me to find the tracks in map, because I haven t found any map about the RZ-s, and now I don t now where i have to go.
And by the way do you now some tips which RZ would be sightly?
dvidphoto.fw.hu
Hi Dvid, I think maps will be on the web day or two before the race. You can download last year's map (http://temp.stanis.info/rally/okrisky06_mapa.pdf) and compare it with poor quality 2007 map - http://lubator.album.cz/ukazkove-album/ttt595e1b5b7d1b5aee.jpg . And finally, you can look on http://amapy.atlas.cz and http://www.mapy.cz.
Upravil - stanis 20 Mar 2007 16:36:18
na pátek připravuje mediasport přímý přenos slavnostního startu
Thank you very much, it s a big help. :o)
By the way what do you think which would be a sightly RZ, or all of the RZ-s have a sightly point? :o)
quote:
You buy magazine RALLY (in anybody right newsstand). Maps are in this.
quote:
By the way what do you think which would be a sightly RZ, or all of the RZ-s have a sightly point? :o)
RZ3,7 is from my view the best... passage through a village of Heraltice is quite spectatular. My advice is to buy a magazine called "rally" in the nearest tobacconist's in Prague;) There are maps, timetables and spectacular points too...
quote:
quote:
You buy magazine RALLY (in anybody right newsstand). Maps are in this.
tvoje myslenka byla o minutu rychlejsi...gratuluju:)
quote:
tvoje myslenka byla o minutu rychlejsi...gratuluju:)
Byla by ještě rychlejší, kdybych uměl pořádně anglicky... ...ale lichotky se přijímají dobře. Dík.. :I :)
martinrs
20.03.2007, 14:51
[quote]
Sněží tu celý den a rovnou to taje.
quote:
[quote]quote:
Sněží tu celý den a rovnou to taje.
S tím táním bych to neviděl Martine tak růžově. Sníh je hodně mokrý, ale prozatím ho přibývá. Myslím ale, že do soboty po něm nebude nic.
Sníh zůstává ležet i tady dole v Brně, ale do soboty je ještě spousta času, takže sníh podle mě nebude. Škoda.
martinrs
20.03.2007, 20:25
Už napadlo cca 15-20cm mokrého sněhu. Nikdy jsem do náboženství ani do kostela nechodil ale: Pane bože ať to roztaje.................a není břečka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
quote:
Sníh zůstává ležet i tady dole v Brně, ale do soboty je ještě spousta času, takže sníh podle mě nebude. Škoda.
proč škoda? já si myslím, že když by byl sníh byla by to zbytečná komplikace viz loni vsetín.nejsem si jistej kolik posádek je nachystaných na zimu. proto hašanovsky souhlasím s martinem rs
Nojo, dyť já vím. Já jen, že by to mohlo být zajímavější, hlavně pro nás, fotografy. Je mi jasné, že jezdci z toho mají pramálo radosti...
To je velice dobre,ze aspon tohle vis...jeste neco,nepise "dyt",ale vzdyt...
No, já dnes večer jel trasu...Měřín, Třebíč, Náměšť... a můžu říct děs běs... Přesto, že mám ještě zimní. Pravda, bylo to asi těsně po největším přídělu sněhu.
Tipoval bych to tak, že z cest to půjde dolů, maximálně bude břečka. Ale diváci se budou brodit v pěkných srač....
Dneska by měl být zveřejněn zbytek potřebných materiálů ( mapy, harmonogram ).
sloní kýta
21.03.2007, 07:14
jevaaa, já si chtěl zatipovat už dneska po ránu...
quote:
To je velice dobre,ze aspon tohle vis...jeste neco,nepise "dyt",ale vzdyt...
Dyť já vím... ;)
chápu postoj závodících, ale já jako divák jsem jednoznačně pro sníh!!! :app:
Starosta
21.03.2007, 11:13
To ewrc: otevřete tipovačku, zatím je neaktivní? Díky, Star.
starostovi a všem ostatním se omlouvám za zpoždění, ale již můžete tipovat.
Starosta
21.03.2007, 12:41
quote:
starostovi a všem ostatním se omlouvám za zpoždění, ale již můžete tipovat.
Já na to dřív taky nevzpomněl, díky!
u Řiháka na stránkách je celková mapa
quote:
u Řiháka na stránkách je celková mapa
Jeeeee a nešel by prosím odkaz na jeho stránky...díky.
Už jsem to našel, je to zde :
http://www.rihak.cz/rally/
nemate nekdo nejaky info jak to tam vypada na vysocine konkretne nekde kolem okrisek?? diky yllarE
http://smsvysledkyzdarma.blog.cz -SMS Team
http://smsvysledkyzdarma.ic.cz -fotogalerie
YLLAR
quote:
nemate nekdo nejaky info jak to tam vypada na vysocine konkretne nekde kolem okrisek?? diky yllarE
http://smsvysledkyzdarma.blog.cz -SMS Team
http://smsvysledkyzdarma.ic.cz -fotogalerie
YLLAR
tratě suchý, v lesích trošičku břečky
quote:
teda nechci nic rikat ale ta mapa neni uplne spravna podle toho co mam za informace ....
quote:
teda nechci nic rikat ale ta mapa neni uplne spravna podle toho co mam za informace ....
A jaké máš informace? Ty mapy se shodují s těmi, které jsou umístěny na oficiálních stránkách ;)
Upravil - stanis 21 Mar 2007 21:17:36
quote:
A jaké máš informace? Ty mapy se shodují s těmi, které jsou umístěny na oficiálních stránkách ;)
Hosi ja mam celkovou mapu oskenovanou s casaku rally na: http://smsvysledkyzdarma.blog.cz snad to nekomu pomuze.
YLLAR
Upravil - stanis 21 Mar 2007 21:15:50
martinrs
21.03.2007, 22:29
Neviděli jste někdo už ty trumpety. Jsou už prý na benzínkách, myslím že to není špatnej nápad. Dá se to používat celej rok a není potřeba žádnej plyn!!!!!!!
mapa soutěže na stránkách
http://www.rallyvysocina.com/cz/2-mapa-trate.html
Tak jak to vypadá aktuálně s tratěmi??? Díky za nějaký info
quote:
Tak jak to vypadá aktuálně s tratěmi??? Díky za nějaký info
taky by me to dost zajimalo!!
YLLAR
martinrs
22.03.2007, 16:36
Dnes jsem tam nebyl ale předpokládám, že všechny cesty jsou tady na třebíčsku stejné nebo podobné, takže:už žádná břečka a většinou už suchý asfalt.
Kluci jak to vydíte se skákáním na horizontu za Beneticemi?? Byl se tam někdo mrknout?
Tam je nějakej skok? Ja ta erzeta vypadá, je na ní něco zajímavého? Vůbec ji neznám...
Je to RZ 1 a 5..a za Beneticemi má být horizont aůe nevím jestli se tam bude skákat tak sem zkusil jestli to tam někdo nezná..jinak v Beneticích je ještě vracečka..jinak to taký vůbec neznám.
tam se skákat nebude, je tam nálet, je po něm celkem rovina, ale ten horizont je dost dlouhej. moc pěkný je průjezd přeckovem.
quote:
tam se skákat nebude, je tam nálet, je po něm celkem rovina, ale ten horizont je dost dlouhej. moc pěkný je průjezd přeckovem.
Přes Přeckov se nepojede, viz. prováděcí ustanovení č. 1.
jak to teda vypada s tema tratemi a harmonogranem kdyz se pry preckov nejede???
quote:
Na RZ Přeckov je start posunutý údajně kvůli "ochraně živ. prostředí". Startuje se asi 2km za Přeckovem.
quote:
quote:
Na RZ Přeckov je start posunutý údajně kvůli "ochraně živ. prostředí". Startuje se asi 2km za Přeckovem.
Zasr*ní Bursíkovi pohunci se nám se*ou do soutěže.
sloní kýta
23.03.2007, 09:54
Po dlouhém zvažování jsem se rozhodnul, že se dozvíte, jak to v Okříškách nedopadne.
Přesto vám zbývá ještě hodně dalších variet...
Váš tip z 23.3.2007 9:46:22 :
1. VLČEK Zdeněk
2. FIALA Michal
3. KOMÁREK David
4. PANTÁLEK Milan
5. Neuveden
6. Neuveden
Vaše odpověď na KO otázku: Ne
jen ještě dodám, že 1. nebude ani Vlček, neboť neodstartuje kvůli nepřipravenému autu.
Pokud vás zajímá, proč jsou místa na 5., 6., volná, tak vězte, že mi tipovačka nenabídla jezdce, které bych tam viděl. Pátého bych tam měl Neumana, šestého Kneifela. Šestého Kneifela a ne Minaříka proto, že šRotu italskému nevěřím.
Upravil - sloní kýta 23 Mar 2007 09:55:48
quote:
quote:
Co je v tom vynechaném úseku za chráněné ekologické rarity? Víte to někdo?
Z oficiálních stránek
23. března 2007
Administrativní přejímkou včera prošlo přibližně 40 posádek ...
To pojede jen tak malo aut z tolika prihlasenych?
quote:
Z oficiálních stránek
23. března 2007
Administrativní přejímka je až dnes, takže bych byl klidný.
quote:
quote:
Z oficiálních stránek
23. března 2007
Administrativní přejímka je až dnes, takže bych byl klidný.
Dik za info, zrovna koukam na mapy a premyslim, zda vyrazim. A tohle by me trochu pribrzdilo...
martinrs
23.03.2007, 13:26
Vtěch Beneticích je kosa, po ní cca 400-500 m nálet na ten horizont(je opravdu dlouhej-těžko říct jestli se bude skákat) a za ním 500m do pravé cca 3. Já slyšel jinou variantu, proč je start RZ posunutej ale pustím to do placu až dostanu svolení.
Tak zkusím dotaz ještě na jeden horizont..prý má být ještě u Sádku Rz 2 a 6..tná to tam někdo??
quote:
Tak zkusím dotaz ještě na jeden horizont..prý má být ještě u Sádku Rz 2 a 6..tná to tam někdo??
Tady je fotka z toho horizontu http://www.ewrc-media.com/images/2006/mcr/ok/sa_a_16_volf_3.jpg Osobně jsem na něm nikdy nebyl, ale co vím z videí tak je v zatáčce. Nikdy se na něm nějak hodně neskákalo, ale letos je sucho takže nájezdová rychlost bude o něco vyšší, takže kdo ví.
Upravil - Romus 23 Mar 2007 14:48:09
Upravil - Romus 23 Mar 2007 14:48:39
Upravil - Romus 23 Mar 2007 14:49:20
Ještě bych vás chtěl poprosit o nějaká zajímavá místa..nemyslím ty co jsou uvedeny jako divácká místa ale kdo zná něco jiného a zajímavého..
_ayrton_
23.03.2007, 14:53
letos se na Sádku skákat zřejmě bude,protože se jede v opačným směru a za horizontem je rovnej úsek,možná bude i sucho,minulej rok,když se najíždělo z opačný strany,tak za skokem byla L3 a navíc tam velkej bordel,proto se moc neskákalo,příjdezd na horizont je možný třeba odbočením doleva v Kojeticích a asfaltkou kolem družstva,aspoň tak to platilo minulej rok
MMAARTIN
23.03.2007, 15:53
co to je za blbost s těma 40 posádkama?????jedem 200 km, tak doufám, že jich je 100!!!!??
Hosi nevite nekdo jak tam je je to strasny jsem z Vyškova a tady prší a je tu zima jak svina! jak je na vysocine a jak bude?? help help.
http://smsvysledkyzdarma.blog.cz
http://smsvysledkyzdarma.ic.cz -fotogalerka
YLLAR
subarak1
23.03.2007, 16:06
jde někomu ten přímej přenos? mě teda ne
quote:
me taky ne haze me to chybu ve windows media playeru!
YLLAR
quote:
Už to jede!
lubos...
23.03.2007, 16:16
quote:
jde mi jen úvodní reklama
MMAARTIN
23.03.2007, 16:18
ví někdo kolik startuje těch posádek? a votvírají RZ mezi 1 a 2 průjezdem?
subarak1
23.03.2007, 16:21
proooooooč mi to sakre nejde, přes co to pouštíš? na ofiko nebo na mediasport.cz
quote:
proooooooč mi to sakre nejde, přes co to pouštíš? na ofiko nebo na mediasport.cz
Přes ofiko, před chvíli mi to taky chvíli nešlo, ale teď už to zase jde.
quote:
letos se na Sádku skákat zřejmě bude,protože se jede v opačným směru a za horizontem je rovnej úsek,možná bude i sucho,minulej rok,když se najíždělo z opačný strany,tak za skokem byla L3 a navíc tam velkej bordel,proto se moc neskákalo,příjdezd na horizont je možný třeba odbočením doleva v Kojeticích a asfaltkou kolem družstva,aspoň tak to platilo minulej rok
Slo by ten pristup jeste nejak popsat (koukam do na mapach na mapu a nejak si nejsem jist), nebo spis popsat, kde je to misto presne na mapce RZ? Dik
quote:
Přes ofiko, před chvíli mi to taky chvíli nešlo, ale teď už to zase jde.
A v čem to pouštíš?? mě jde jen ta reklama :-(
Upravil - stanis 23 Mar 2007 18:07:20
Ahoj všem pŕíznivcům ralye.Mám prosbu jde Vám někomu ten přímý přenos.Vždy mi naskočí jen úvodní reklama a pak se to sekne.
quote:A v čem to pouštíš?? mě jde jen ta reklama :-(
Upravil - stanis 23 Mar 2007 18:07:31
subarak1
23.03.2007, 16:36
dám OTEVŘÍT, naběhne mi přehrávač a nic
Tak už mi to konečně běží, ale nejede mi zvuk.Jak to jde Vám ostatním...
Aha, tak jsem zkusil místo Winampu, Windows Media Player a už to jede. :-D Akorát, to jde pozpátku ty čísla?? Nebo jsem už ty nejlepší prošvihl?
YLLAR
quote:
Teď mi to asi pul hodiny jelo a zas to přestalo. Ale tak já sem si myslel, že ten přenos nebude kdo ví jak spolehlivý.
A už mi to zas frčí.
Tak uz to mam supr ale ty reklamy jsou k nicemu co tam frci!
YLLAR
Tak už to opět nefunguje.Místo přímého přenosu z Okříšek tam jede rally magazín.
quote:
Tak už to opět nefunguje.Místo přímého přenosu z Okříšek tam jede rally magazín.
Je pauza do 18:00 ;)
Je pauza do 18:00 ;)
YLLAR
quote:
hm tak uz nekdo vite kolik je tech posadek v trebici vubec?? doufam ze ne 40 jinak nikam nejedu!
YLLAR
Dívej se na start a počítej :D . Myslim si, že jich je stoprocentně víc, protože ta zpráva se týká včerejška a administrativní přejímka je dnes.
Upravil - Romus 23 Mar 2007 17:50:14
quote:
hm tak uz nekdo vite kolik je tech posadek v trebici vubec?? doufam ze ne 40 jinak nikam nejedu!
YLLAR
40 jich dojelo včera zbytek si pževzal itinerář dnes
Zdravím Vás,pánové jak to vypadá teď sem přišel..už byli představeny všechny posádky??nebo až od těch šesti?
quote:
Zdravím Vás,pánové jak to vypadá teď sem přišel..už byli představeny všechny posádky??nebo až od těch šesti?
No mě by taky zajímalo, kdo ste to viděl od začátku, jestli tam už přejeli předjezdci. Ptám se kvůli té Audině.
ondrej732
23.03.2007, 18:08
audi je zaparkovaná na náměstí
MMAARTIN
23.03.2007, 18:15
Můžete někdo poradit nějaký fakt nej místo z celýho sprintu?
Normal mi to covece jelo ale tedka jak sem to chtel po te prestavce zkusit zase spustit tak mi to haze v media playeru chybu nevite nekdo co s tim??
YLLAR
MMAARTIN
23.03.2007, 18:21
já to pustil asi na 50 pokus..a už to radši nevypínam:-)
Tak mne tento přenos celkem zklamal je dost velký problém se připojit.A když už se to náhodou povede jde pouze obraz bez zvuku.Nebo Vám někomu k obrázkům běží i zvuk...?
Upravil - Relyman 23 Mar 2007 19:52:51
quote:
Tak mne tento přenos celkem zklamal je dost velký problém se připojit.A kdyxž už se to náhodou povede jde pouze obraz bez zvuku.Nebo Vám někomu k obrázkům běží i zvuk...?
Já to spustím kdykoliv v pohodě a zvuk mi taky běží.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.