Zobrazit v plné verzi : Barum rally Zlín 2007 - MMČR, IRC, ME
Stránky :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Potvrzeno - účast potvrdila i Toyota, můžem se tedy těšit na A.McRae a Solu, výborně - jen houšť.
Stojí za to vidět a vychutnat atmosféru Barum rally Zlín!
PROGRAM RALLY
Čtvrtek 23. srpna 2007
16 – 19 hodin: testovací RZ (shakedown)
20 – 22 hodin: představení jezdců
Pátek 24. srpna 2007
8 – 12 hodin: technická přejímka
17 hodin: slavnostní start rally
21 hodin: Super RZ Zlín
23 hodin: představení automobilových legend
Sobota 25. srpna 2007
8 hodin: start do 1. etapy
21 hodin:: cíl 1. etapy
Neděle 26. srpna 2007
7 hodin: start do 2. etapy
16 hodin: cíl rally, vyhlášení výsledků, rozdílení cen
historie diskuze:
http://www.ewrc.cz/2007/forum-backup/topic-p22-c31-f44-t4334.html
Skvěle ecky, díky za znovuzaložení. ppa z tebe bude mít radost ;)
http://rally.stanis.info
Oficiální stránky v novém provedení...
http://www.barum.rally.cz
Sice zatím nic extra nového, ale mi se to provedení líbí... ;)
Provedení stránek je určitě změna k lepšímu. Až na ty žluté odstíny, s tím si mohli ještě trochu vyhrát, bolí z toho oči
Sice je to trosku OT, ale tahle fotka z Barumky se mi fakt libi. A doufam, ze Valdovi taky:-)
http://www.partaj.cz/imgs/nemci/911/2_Valousek_Jiratko_Porsche_.jpg
Krásná fotka to je, ale podle mně z Rallye Skoda
Tak, tak je to vidět krásně pod startovním číslem. Nic to nemění na tom, že fotka je to pěkná.
http://www.foxrallyteam.cz
oka, prehledl jsem to v zachvatu nostalgie:-)
"Jedna bába povídala", že se letos možná dočkáme nějaké té změny RZ... ;)
No a když jsem se dnes vracel z cest, tak jsem jel trasu Žeranovice-Racková-Mladcová.... Že by něco takového??? :? A nebo něco úplně jiného??? :P :D No, třeba tady něco vyspekulujeme... ;)
To ppa:
A mimochodem, Peťo, taky se tak těšíš, až budeme na Pindule sledovat, jak tam poletí Loix, Sola, Alister, Basso, ... a další...? 8D :D :D ;)
sloní kýta
22.02.2007, 21:02
quote:
No a když jsem se dnes vracel z cest, tak jsem jel trasu Žeranovice-Racková-Mladcová.... Že by něco takového??? :? A nebo něco úplně jiného??? :P :D No, třeba tady něco vyspekulujeme... ;)
a nebyla by krátká, s vysokým rych. prům?
s pozdravem za sec/km kratššší
Ono když má přijít něco nového jako IRC, tak by člověk čekal, že se bude chtít soutěž vytáhnout a skutečně něco nového, lepšího především ohledně tratí nachystat. To je ten důvod proč asi babky tak drbou. Pokud si ovšem vzpomenu jak se jezdilo před ME tak bojím, bojím, že jsou to zas jen plané naděje a jediné novoty co budou na posádky čekat budou divácké paskvily typu městská RZ a Slušovice. A že si "někdo" zas bude mnout ruky, za to mě tady zas ukamenují.
sloní kýta
22.02.2007, 21:15
Ono když má přijít něco nového jako IRC, tak by člověk čekal, že se bude chtít soutěž vytáhnout a skutečně něco nového, lepšího především ohledně tratí nachystat. To je ten důvod proč asi babky tak drbou. Pokud si ovšem vzpomenu jak se jezdilo před ME tak bojím, bojím, že jsou to zas jen plané naděje a jediné novoty co budou na posádky čekat budou divácké paskvily typu městská RZ a Slušovice. A že si "někdo" zas bude mnout ruky, za to mě tady zas ukamenují.
já Tě kamenovat nebudu, beru divácké vložky jako nutné zlo pro širší publikum, jako úlitbu za snad jiné a lepší, kvalitní RZ. A že by jich už bylo třeba!
quote:
A že by jich už bylo třeba...
...na tom se bezvíhradně shodnem i s jezdci. Nebudu už sem po sté psát s kým ne.
Tak se zda, ze v srpnu bysme mohli videt ve Zline vazne super jezdce.......IRC-Fiat- Navarra, Scandola...Peugeot espana- Vouilloz, Ojeda, Toyota- McRae, Sola...Pet podniku chce jet taky Fredy Loix s Polem, Na vybrane souteze nasadi 207 S2000 taky Kronos..1-2 auta....Osm soutezi chce jet taky Panizzi a Jerome Groset Janin....Dnes jsem na autosportu cetl ze do IRC chce vstoupit taky Luca Betti...No a Me jedou Solowow, Fontana a Czopik....o ME uvazuje taky Miguel Fuster...Vrany na poli si krakaji ze Italsky tym Twister Corse nasadi do ME dve Clia S1600 a jezdce Renato Travagliu a Simona Jean-Josepha....berte to jako spekulaci...jen malo z toho je overene....no ale reknete....nebylo by krasne videt takovouhle startovku??
Zdá se, že by startovka na Barumce mohla být přímo "světová" ne-li nadevropská, jako v dobách, kdy ME jezdily i tovární stáje.
quote:
Tak se zda, ze v srpnu bysme mohli videt ve Zline vazne super jezdce.......IRC-Fiat- Navarra, Scandola...Peugeot espana- Vouilloz, Ojeda, Toyota- McRae, Sola...Pet podniku chce jet taky Fredy Loix s Polem, Na vybrane souteze nasadi 207 S2000 taky Kronos..1-2 auta....Osm soutezi chce jet taky Panizzi a Jerome Groset Janin....Dnes jsem na autosportu cetl ze do IRC chce vstoupit taky Luca Betti...No a Me jedou Solowow, Fontana a Czopik....o ME uvazuje taky Miguel Fuster...Vrany na poli si krakaji ze Italsky tym Twister Corse nasadi do ME dve Clia S1600 a jezdce Renato Travagliu a Simona Jean-Josepha....berte to jako spekulaci...jen malo z toho je overene....no ale reknete....nebylo by krasne videt takovouhle startovku??
Navíc se mluví o spojení s S2000 a polský jezdec Grzyb ( předpokládám, že by se Barumky účastnil ) a Barumku by chtěl jet i Bereš s Cliem R3.
sloní kýta
28.02.2007, 11:51
Pokud zůstanu u spekulace, kdo všechno by mohl na ba rum ce startovat, pak bude zajímavé sledovat, jak se s touto účastí popasují naši střelci na notoricky známých tratích, u kterých bohužel asi zůstane.
Vzhledem k tomu ze trate Barumky jsou dost rychle a to specialum S2000 svedci, tak si myslim ze budou radi kdyz budou stihat Malina s Asinem...ale na takove spekulace je dost casu...
sloní kýta
28.02.2007, 12:23
...ale na takove spekulace je dost casu...
Není dost času, protože teď můžeme spekulovat. Za chvíli se začnou objevovat info, že nepojede ten, či onen apod., a pak budeme spekulkovat jen o tom, jestli vyhraje Ášín či Malina (pojede-li).
quote:
Zdá se, že by startovka na Barumce mohla být přímo "světová" ne-li nadevropská, jako v dobách, kdy ME jezdily i tovární stáje.
Svět se může jít i s WRC zahrabat. Barumka, bude nadsvětová !!! Nikoho už dneska nezajímá nějakej Loeb s Citroenem, nebo chudák Gronholm, ale Barumka bude mít zástup sekaček na trávu v podobě s2000, to bude palba. Před časem se tu Sola hanil, jakej je to jouda, a že Roman je lepší a teď? Přijede do Zlína, tak je Sola hvězda. Loix? skončil v propadlišti dějin, ale přijede na autobusák a projede se uličkami Svitu a? Další hvězda. Je už teď jasné, že v době konnání Barumky se osa světa vychýlí a střed zeměkoule bude východně od spojnice Brno-Ostrava.
Ale pozor, se zahradními traktory už závodil Charouz při A1GP v Brně a tam na nich seděl Kresta i Fittipaldi a osa země zůstala nedotčena.
quote:
Ne, že by mě seriál IRC nezajímal, naopak. Ale ne méně mě zajímá úroveň našeho domácího MMČR, takže jsem docela zvědavý, jaký přínos bude účast těchto avizovaných světových hvězd představovat pro MMČR a jeho pravidelné účastníky.
to sloni kyta: Asin nebo Malina???To nezni moc optimisticky :)
Bazalbub
28.02.2007, 13:13
2VLADKO.Ta světovost byla tuším myšlena obrazně a s nadsázkou.V rámci možností zde budou velmi kvalitní jezdci a doufám,že i ve slušném počtu.Ano,hanil se zde na fóru Sola,či Loix,ale při jejich startech ve světě.Jenže v něm máme daleko přísnější měřítka pro všechny jezdce.Nedávno třeba dost lidí kritizovalo Kopeckého,že nejede hranu,nebo např.Solberg jezdí za ní a sem tam se najde chybička vlastně na všech.
Budu spokojený když u nás uvidím pár střelců,kteří patří v pomyslném světovém řebříčku někde mezi 10-20 místo.
Budou lidi, kteri budou spokojeni s jakoukoliv rally, pokud pojede Kresta se zigulem a McRae v Yarisu a ukazou dobry sport...A pak budou lidi, kterym startovka na barumce bude pripadat o nicem, trati okoukane ( vsem kritikum trati na barumce - zvednete zadky od complu a projdete (!) si treba Pindulu nebo Trojak pesky a pak mi napiste, jak maji vypadat RZ podle vasich predstav....) No, kazdopadne, nevim jak vy, ale ja se specielne na letosni barumku tesim, kvuli rally, lidem okolo, kolobaskam, prejezdum, prodirani se v trni a vubec. But this is just my IMHO....
to oddie: Neboj...Ono to bude mnohokrat lepsi nez Kresta v zigulu :-)
Kaliméro
28.02.2007, 14:50
Pomalu Slůně, na pesimismus tu je K+K+K. Ty, jako skoro domácí, máš jásat a těšit se, nebo se máme začít těšit za tebe? :-)).
quote:
Není dost času, protože teď můžeme spekulovat. Za chvíli se začnou objevovat info, že nepojede ten, či onen apod., a pak budeme spekulkovat jen o tom, jestli vyhraje Ášín či Malina (pojede-li).
quote:
Už jsem tady nějak dlouho nebyl a třem káčkám se po mně určitě stýská (takže doufám, že se přesune z tématu k Rally Bohemia a zanechá diskusí na téma městská erzeta v centru Mladé Boleslavi).
2Danys: Úsek Žeranovice-Racková-Mladcová se mi nějak nepozdává, možná jako shakedown. Co ale spekulace nad návratem do míst známých z dávnějších ročníků? Viz třeba 49°20'55.99"N; 17°57'14.93"E. Nechceš Dane pustit do placu nějaké detaily, ať probíhající jednání ohrozíš Ty a ne já?
Upravil - ppa 28 Feb 2007 16:10:10
Semetín? Povídejte, přehánějte :P
quote:
2Danys: Úsek Žeranovice-Racková-Mladcová se mi nějak nepozdává, možná jako shakedown. Co ale spekulace nad návratem do míst známých z dávnějších ročníků? Viz třeba 49°20'55.99"N; 17°57'14.93"E. Nechceš Dane pustit do placu nějaké detaily, ať probíhající jednání ohrozíš Ty a ne já?
Peťo, já, když jsem byl ještě mladší, tak jsem byl na brigádě v jednom nejmenovaném, tehdy ještě gottwaldovském podniku. A tam pracovali též občané jiné národnosti. A jimi používaná slova teď můžu používat pro odpověď na Tvůj příspěvek...
Takže... Né-vim, ne-úmim, nero-zúmim... :o) ;)
Ahoj ppa, jsem tu, ale s ohledem na tebe, se do hlubších diskuzí nepouštím. Můj horizont ohledně B(arum)R(allye) je rok 2009 a dál :-)) Jinak co se týče městské erzety v MB, tak už brzo seznáš více. Ahoj někdy a někde :-)) Solnohradu a sherlokům zdar!
Karter+Karburátor+Kardan http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug121.gif
Zatím to vypadá, že barumka nebude jen lancer cup!!! Opět se začínám těšit určitě nebudu sám a to je dobře.
sloní kýta
01.03.2007, 01:09
No, víš, ono to je už o zkušenostech. Každý rok po kolik let se těšíš na slíbené rallymany a oni nedojedou. Tak to chci pro sebe letos pojmout z té druhé strany. Naplano tady budu spekulovat o tom jaké by to bylo, kdyby dojelo pár fárů z TOP 25 a do data startu budu přesvědčen o tom, že stejně uvidím jen republičkového přeborníka Ášína, protože Malina nebude mít s čím a za co, Valdaufa neuvidím, neboť na autobusák nechodím.
Co se týče změny RZ, tak si vlastně uvědomuji, že jsem proti jakýmkoli změnám, neboť u stávajících vím, kam zajít, abych viděl to stejné jako loni, předloni, předpředloni, předpředpředloni, atd., navíc si nejsu jist, zda bych vůbec k nově vytyčeným RZám trefíl. Takže nejlépe a pouze jen RZ Troják 28x, by byla ta správná varieta. Navíc již po jejím asi 16 průjezdu by šlo o zcela jinou RZ. Tu by potom ale museli trénovat ze soboty na neděli, takže nevím jak to dopadne. Možná ten Troják není až tak správná varianta, možná by byla lepší nějaká RZ situovaná jižněji, neb bych to měl blíže z domu. Pokud by byla délkově kratší, lze ji samozřejmě absolvovat vícekrát. Třeba 33x, dostalo by to alespoň mysticko-sakrální symboliku.
quote:
Pomalu Slůně, na pesimismus tu je K+K+K. Ty, jako skoro domácí, máš jásat a těšit se, nebo se máme začít těšit za tebe? :-)).
quote:
Upravil - sloní kýta 01 Mar 2007 02:38:39
quote:
Budou lidi, kteri budou spokojeni s jakoukoliv rally, pokud pojede Kresta se zigulem a McRae v Yarisu a ukazou dobry sport...A pak budou lidi, kterym startovka na barumce bude pripadat o nicem, trati okoukane ( vsem kritikum trati na barumce - zvednete zadky od complu a projdete (!) si treba Pindulu nebo Trojak pesky a pak mi napiste, jak maji vypadat RZ podle vasich predstav....) No, kazdopadne, nevim jak vy, ale ja se specielne na letosni barumku tesim, kvuli rally, lidem okolo, kolobaskam, prejezdum, prodirani se v trni a vubec. But this is just my IMHO....
Pindula a Troják jsou taky jediné dvě skutečně náročné RZ na Barumce. Tyhle jsou nářez. Ale co to ostatní? To je mi trnem v oku.
Tak si do startovní listiny připišme dalšá 2 S2000. A to Fabii S2000 (spíš než v závodě si myslím že pojede jako předjezdec) a Bernd Casier s Peugeotem 207 S2000 ten jede minimálně 5 podniků IRC a protož s určitostí vynechá Safari a Turecko je předpoklad že ho na Barumce uvidíme!!!
quote:
Tak si do startovní listiny připišme dalšá 2 S2000. A to Fabii S2000 (spíš než v závodě si myslím že pojede jako předjezdec) a Bernd Casier s Peugeotem 207 S2000 ten jede minimálně 5 podniků IRC a protož s určitostí vynechá Safari a Turecko je předpoklad že ho na Barumce uvidíme!!!
Fabia uz bude stavu vyjet na trat, byť jako predjezdec?
to Andrew: Jo...to myslim nikdo poradne nevi....
Ohledne toho CAsiera...pokud pojede jenom asfalty, tak je to jasny..horsi bude,kdyz pojede i Rusko...pak bude muset vybirat...
quote:
Pindula a Troják jsou taky jediné dvě skutečně náročné RZ na Barumce. Tyhle jsou nářez. Ale co to ostatní? To je mi trnem v oku.
A proč se tedy téměř pravidelně objevuji krizovky a crashe např. na RZ Halenkovice, Komárov, když nejsou náročné?
Karbonyl
02.03.2007, 10:08
quote:Fabia uz bude stavu vyjet na trat, byť jako predjezdec?Dyť se to jede až za půl roku, ne příští týden. Klid.
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
quote:
Ohledne toho CAsiera...pokud pojede jenom asfalty, tak je to jasny..horsi bude,kdyz pojede i Rusko...pak bude muset vybirat...
....asi vynechá i Čínu .... a je napsáno minimálně 5..... takže myslím že by to mohlo vyjít
Přihlášen další borec do ME. Turek Volkan Işık pojede kompletní ME s Fiat Punto S2000. Supr
Volkan Isik????Zacina to byt cim dal lepsi pratele.podle toho kdo vsechno se chce ucastnit at uz ME nebo IRC si myslim ze v Belgii, na Madeire a ve Zline se odehrajou bitvy jake tyto zavody jeste nezazily...
Na oficiálních stránkách IRC je zveřejněný časový plán vysílání Eurosportu po dobu konání Safari Rally.
No, myslel sem, že toho vysílání tam dají víc, pouze tři přímé přenosy v sobotu i v neděli a to ještě jen po čtvrt hodině se mi zdá málo. Doufám, že z evropské části IRC toho dají mnohem víc.
quote:
Na oficiálních stránkách IRC je zveřejněný časový plán vysílání Eurosportu po dobu konání Safari Rally.
No, myslel sem, že toho vysílání tam dají víc, pouze tři přímé přenosy v sobotu i v neděli a to ještě jen po čtvrt hodině se mi zdá málo. Doufám, že z evropské části IRC toho dají mnohem víc.
No já Safari a Čínu považuju za jakýsi úlet. I když má Safari historii, tak je jasné, že účast bude minimální. Taky tomu zřejmě odpovídá i pokrytí Eurosportem. Myslím, že evropské soutěže budou pokryty mnohem, mnohem lépe.
No, když má mít nový šampionát punc světovosti, tak tam něco takového musí být, jinak by to bylo druhé mistrovství Evropy.
Jak to tak čtu, tak pomalu začínám uvažovat, že se na tu Barumku snad budu muset vypravit nebo co ??? Kua fix... no co se dá dělat... Když musíš, tak musíš... :-)))
Jak by prozatím mohla vypadat startovka - TOP 20 Barum rally 2007
0. Kopecký (CZ) Škoda Fabia S2000
1. Kresta (CZ) Mitsubishi Lancer EVO IX
2. Navarra (I) Fiat Punto S2000
3. Solá (E) Toyota S2000R
4. Vouilloz (F) Peugeot 207 S2000
5. Loix (B) VW Polo S2000
6. Pech (CZ) Mitsubishi Lancer EVO IX
7. McRae (GB) Toyota S2000R
8. Fontana (I) Fiat Punto S2000
9. Casier (B) Peugeot 207 S2000
10.Ojeda (E) Peugeot 207 S2000
11.Isik (TR) Fiat Punto S2000
12.Solowow (PL) Fiat Punto S2000
13.Betti (I) Subaru Impreza
14.Štajf (CZ)Subaru Impreza
15.Semerád (CZ) Mitsubishi Lancer EVO IX
16.Valoušek (CZ) Mitsubishi Lancer EVO VIII
17.Tóth (H) Peugeot 207 S2000
18.Czopik (Pl) VW Polo S2000
19.Alen (SF) Fiat Punto S2000
20.Béreš (SK) Renault Clio R3
- to jen tak pro zajímavost a spekulacemi si můžeme krátit čas než to v srpnu vypukne :o)
Upravil - ecky 04 Mar 2007 17:29:19
Upravil - ecky 04 Mar 2007 17:30:25
Super startovka, pouze bych opravil Aléna, místo něho bych tam dal Scandolu, ale jinak to vypadá nádherně. Jen aby to někdo týden před barumkou nerozflákal :D
Pěkné ale u dost lidí si nejsem jist jak učastí tak alespon ne vozy:))Jinak by to bylo super a určitě se všichni máme nač těšit:)
Pokud jste četli Filipovy odpovědi, tak je tam řečeno, že Barumku takřka vylučuje kvůli startům v Německu a Finsku. Takže 0 škrtáme.
quote:
Pokud jste četli Filipovy odpovědi, tak je tam řečeno, že Barumku takřka vylučuje kvůli startům v Německu a Finsku. Takže 0 škrtáme.
Takřka, takže určitá naděje existuje :P
Já bych ještě pozměnil vozidlo u Betiho na nový Civic TypeR...
Dodał bym jeszcze Grzyba - Lancer evo IX
quote:
Dodał bym jeszcze Grzyba - Lancer evo IX
Nemluvilo se ve spojení s Grzybem o S2000??
quote:
Jak by prozatím mohla vypadat startovka - TOP 20 Barum rally 2007
0. Kopecký (CZ) Škoda Fabia S2000
1. Kresta (CZ) Mitsubishi Lancer EVO IX
2. Navarra (I) Fiat Punto S2000
3. Solá (E) Toyota S2000R
4. Vouilloz (F) Peugeot 207 S2000
5. Loix (B) VW Polo S2000
6. Pech (CZ) Mitsubishi Lancer EVO IX
7. McRae (GB) Toyota S2000R
8. Fontana (I) Fiat Punto S2000
9. Casier (B) Peugeot 207 S2000
10.Ojeda (E) Peugeot 207 S2000
11.Isik (TR) Fiat Punto S2000
12.Solowow (PL) Fiat Punto S2000
13.Betti (I) Subaru Impreza
14.Štajf (CZ)Subaru Impreza
15.Semerád (CZ) Mitsubishi Lancer EVO IX
16.Valoušek (CZ) Mitsubishi Lancer EVO VIII
17.Tóth (H) Peugeot 207 S2000
18.Czopik (Pl) VW Polo S2000
19.Alen (SF) Fiat Punto S2000
20.Béreš (SK) Renault Clio R3
- to jen tak pro zajímavost a spekulacemi si můžeme krátit čas než to v srpnu vypukne :o)
...ještě tu chybí hvězdy Dončev,Tanev a Ilčev 8D
Bazalbub
07.03.2007, 08:58
Konečně!Do velikonoc budeme mít hotovovou startovní listinu a na 1. máje mapy tratí.Nad čím potom budem spekulovat v polovině srpna? :0
quote:
Konečně!Do velikonoc budeme mít hotovovou startovní listinu a na 1. máje mapy tratí.Nad čím potom budem spekulovat v polovině srpna? :0
"Neboj", oni se zase najdou lidi, kteří si v polovině srpna uvědomí, že je Barumka za dveřmi a že je potřeba oprášit věčnou kritiku Regnerova přístupu a Barumky všeobecně, že?! B)
sloní kýta
07.03.2007, 14:50
quote:
ne, ne, ne, jak jsem psal výše; to budeme spekulovat gdo neořijede a kolikrát se pojede Troják s Pindulou...
quote:
quote:
ne, ne, ne, jak jsem psal výše; to budeme spekulovat gdo neořijede a kolikrát se pojede Troják s Pindulou...
...ne, ne, ne... v polovině srpna už budeme VĚDĚT, kolikrát se pojede Troják s Pindulou... :P ;)
Spekulovat o tom, kolikrát se pojede, v jaké podobě, jestli vůbec... se dá už teď... ;)
Teda Dane, Petře, vy do těch "zápaďáků" pěkně jedete ;)
ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
Mně by se líbilo a jistě bych nebyl sám, kdyby se dalo spekulovat alespoň o jedné normální RZ v pátek, aby člověk mohl auta vidět v lese, a ne ve "Svitu". Co? Asi nic.
Bazalbub
07.03.2007, 17:39
quote:
Mně by se líbilo a jistě bych nebyl sám, kdyby se dalo spekulovat alespoň o jedné normální RZ v pátek, aby člověk mohl auta vidět v lese, a ne ve "Svitu". Co? Asi nic.
Ne,ne,nic takového.To by mi rozhodilo celý víkendový program.Žádné novoty.Pavlovův reflex musí fungovat.Prostě se ve čtvrtek sbalím,všem známým řeknu,ať mě do pondělí nehehledají a vyrážím na své druhé vánoce.
V pátek budu čučet,který střelec nejvícekrát vykrouží kolečko kolem betonu a po očku sledovat divadelním kukátkem,zda nezahlídnu nějakou Megašuperštááár.V sobotu naláduji batoh piviskama a vyrážím do lesů směr Pindula,či Troják(na přeskáčku),celý den se od tama nehnu a večer dám hold mistru světa,tímto projetým úsekem(tak 6x by stačilo).No a v neděli to vše rozdýchávám kajsi nad Oldřichovicemi.
Tak žádám pana Regnera,aby nedělal žádné změny,bo pak bych se klidně mohl stát pacientem dr.Chocholouška.Uf,Howgh :D
quote:Nemluvilo se ve spojení s Grzybem o S2000??
Bruce Grzyb miał jeździc Polo S2000 w Polsce, ale jeździ Citroenem C2 R2 (neni $$$). Będzie też jeździl Lancerem Evo9 w Mistrzostwach Slowacji + kilka rajdów w Czech Republic (Barum i prawdopodobnie Prazski Sprint). Pozdrawiam
Já bych moc chtěl jako moderátora Zlínské RZ Petra Čtvrtníčka...Tak máme odjeto,rz vyhrál Bašto a já Vám přeji pěkný a ničím nerušený KAČER.Míru Zdar soudruh Petr Čtvrtníček z Prahy.:)
Tento rok na Barum bude startovat i Krum Donchev /Subaru N12/.
quote:
Tento rok na Barum bude startovat i Krum Donchev /Subaru N12/.
Díky za info, jsme rádi, že Tě tu máme! A co ostatní? Tanev, ...
Jak se neco dozvim tak to napisu.
http://forum.rally-club.net/viewtopic.php?t=2514
http://www.bgnrc.info/index.php?option=content&task=view&id=2304&Itemid=1
quote:
Taky zdravím plamena a je super, že jsi opět v našem fóru a moc díky za jakékoliv zprávy. Ten odkaz je výborný, excelentní zbarvení a mohl by dovézt i ty holky :o) vše moc pěkné až člověk neví na co se dívat dřív.
Skoda S2000 na Barumce ???? hmm tak to asi bohemakum neda spat :D GOOD BYE BOHEMIA
ΘŊĻΥ Ş2ÒÓÕ
quote:
Auto je v zajímavě zbarveno.
Hm, to jsou normalne bulharske holky.
Ja jsem si zvykl na to.
Kdyz prijedes treba na raly Bulgaria uvidis jak to je.
http://forum.rally-club.net/album_pic.php?pic_id=1086
http://forum.rally-club.net/album_pic.php?pic_id=7526
http://forum.rally-club.net/album_pic.php?pic_id=7585
sloní kýta
08.03.2007, 23:04
I já Tě vítám, Plamene, po dlouhé, více jak zimní, odmlce zde a sám sebe se ptám (s ohledem na výše uvedené linky), proč já, propána boha ještě nebyl v Bulharsku?
quote:
Skoda S2000 na Barumce ???? hmm tak to asi bohemakum neda spat :D GOOD BYE BOHEMIA
ΘŊĻΥ Ş2ÒÓÕ
Rodolfo, dej se prosím tě dohromady a přestaň už konečně provokovat :angry:
Nevím, nevím ale tento rok to bude s příjezdem bulharů asi slabší, přesně týden po barumce se jede bulharské mistrovství Rally Sliven, takže kromě Doncheva, který má barumku ve svém kalendáři, zřejmě s Ilievem nebo Tanevem příliš počítat nemůžeme.
to sloni kyta: Take ne chapu proc si v Bulharsko jeste nebyl.
Jak prijedes tento rok urcite se budes divat na zaimave veci. Co je vzdalenost 1000 km!
Treba, tu fotku jsem udelal v sobutu rano, kdyz jsem se zrovna probudil a podival pres okno hotelskeho pokoje.
Omlouvam se za kecani!
to HorSt: Zatim nic nevim, ale jak se dozvim neco, tak to hned napisu.
Tanev uz testoval nove auto, Iliev zustane se stejnim autem/vylepsene samozrejme/, ale jejch program jeste neznam.
http://forum.rally-club.net/album_pic.php?pic_id=9681
http://forum.rally-club.net/album_cat.php?cat_id=173&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=272
http://forum.rally-club.net/album_cat.php?cat_id=173&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=512
Upravil - plamen 09 Mar 2007 19:23:12
Upravil - plamen 09 Mar 2007 20:38:02
Mirek-607
10.03.2007, 00:13
Plamen: Nadherná příroda, hory já mám rád :) A to Clio pod tratí... není to Roman Odložilík?
Bylo by dalsi super plus kdyby prijela cela Bulharska paka Donchev-Iliev-Tanev....Uz tak to bude bomba...
jo a měla by se jet paralelka, je to prý ve stanovách IRC.Kde, o tom se jedná.
quote:
Plamen: Nadherná příroda, hory já mám rád :) A to Clio pod tratí... není to Roman Odložilík?
to clio je fakt odložilíka - spz 2Z5 7194
Bazalbub
12.03.2007, 11:46
quote:
jo a měla by se jet paralelka, je to prý ve stanovách IRC.Kde, o tom se jedná.
Ve stejný čas vystartuje jeden na Pinduli a druhý na Trojáku,odpoledne se vymění,časy sečtou a kdo bude mít lepší čas,stává se vítězem paralelky. ;)
Upravil - Bazalbub 12 Mar 2007 11:49:56
quote:
Bylo by dalsi super plus kdyby prijela cela Bulharska paka Donchev-Iliev-Tanev....Uz tak to bude bomba...
Urcite na Barum budou startovat nekolik posadek z Bulharska. Treba dnes jedna posadka me pozvala jet s nim do Zlina.
Jak se dozvim neco jisteho tak to napisu.
Jinak, na tyto fotky z loni je Odlozilik. Kdyz na predposledni RZ mel druhy cas pak na posledni RZ souteze, asi 8-10 km od cili se stalo toto. A pokud si vzspominam mohl skoncit 5. On totyz pomohl Tlustakovi pro 1 bod.
http://www.rallybulgaria.com/rez2006/for12.html
http://www.rallybulgaria.com/rez2006/after12.html
http://www.gallery.rallybulgaria.com/main.php
Upravil - plamen 12 Mar 2007 19:05:23
quote:
quote:
Urcite na Barum budou startovat nekolik posadek z Bulharska. Treba dnes jedna posadka me pozvala jet s nim do Zlina.
Jak se dozvim neco jisteho tak to napisu.
Jinak, na tyto fotky z loni je Odlozilik. Kdyz na predposledni RZ mel druhy cas pak na posledni RZ souteze, asi 8-10 km od cili se stalo toto. A pokud si vzspominam mohl skoncit 5. On totyz pomohl Tlustakovi pro 1 bod.
http://www.rallybulgaria.com/rez2006/for12.html
http://www.rallybulgaria.com/rez2006/after12.html
Jo Odložilík je dobrý ikdyž někdy hodně horkokrevný jezdec, ale nezdaněné chechtáky mu udělali škrt přes celou přes celou Evropu. Letos pojede zřejmě podle jiného itíku než toho rallyového - hlavně aby po tom skoku vysokém byl zdravotně ok.
Nemuzu diskutovat Odlozilika. Vazim si ho jako jezdec/jen tak jsem ho videl a trosku znam/. Cetl jsem o soucasnem jeho stavu. To je skoda. Takove veci se delaj vsude a porad ve svete.
Jinak s Miro Fanta sme se seznamili v roku 93 na Semperitu. Tehdy byl v tovarnim tymu Skoda.
Upravil - plamen 12 Mar 2007 19:43:43
Upravil - plamen 12 Mar 2007 19:44:45
Upravil - plamen 12 Mar 2007 19:48:31
[quote]Pauzujący od zdobycia czwartego tytułu mistrza Belgii, Pieter Tsjoen wybrał na ten sezon samochód S2000, nie podając jeszcze marki. Zamierza rozpocząć sezon od Rallye de Wallonie w Namur (27-29 kwietnia), wybiera się do Francji na Rallye des Flandres (19-20 maja), a potem zaliczy pięć rund IRC - Ypres, Maderę, BARUM, Valais i San Remo oraz dwie rundy mistrzostw Belgii - Omloop van Vlaanderen i Condroz.
Pochopil jsem dobře, že Pieter Tsjoen pojede s S2000 na Barumce?
quote:
Pochopil jsem dobře, že Pieter Tsjoen pojede s S2000 na Barumce?
ano
Kaliméro
15.03.2007, 08:47
jarek w: Zajímavé info. Děkuju
Do ME se vrací Simon JJ přihlášený už na Mille Miglia s C2 S1600 a kompletní šampionát se chystá absolvovat chorvatský vícemistr Juraj Sebalj. V rámci IRC by měli přijet maďaři Gergely szabo (EVO VIII) a J. Toth s 207-kou S2000!
quote:
Do ME se vrací Simon JJ přihlášený už na Mille Miglia s C2 S1600 a kompletní šampionát se chystá absolvovat chorvatský vícemistr Juraj Sebalj. V rámci IRC by měli přijet maďaři Gergely szabo (EVO VIII) a J. Toth s 207-kou S2000!
Jen doplním, že Šebajl s Evo IX.
Chlapi, nějak se mi z toho točí hlava.Nenašel by se nějaký dobrodinec který by napsal které posádky budou bojovat o ME a IRC ?A tudíš koho můžeme ,při dobré konstalaci,očekávat ve Zlíně? Na barumce to bude asi dost hustý!!
Kaliméro
15.03.2007, 15:30
Na evropu musíš počkat, ale pokud stále platí registrace, tak někde někdo ten seznam sestaví za nás. V IRC se registrujou snad jen výrobci, takže asi nic dohromady nedáš a bude záležet na tom, jak si kdo bude stát po pár soutěžích. Tpělivost, to je dobrá meducína :-)
Karbonyl
15.03.2007, 18:27
quote:Na evropu musíš počkat, ale pokud stále platí registrace, tak někde někdo ten seznam sestaví za nás. V IRC se registrujou snad jen výrobci, takže asi nic dohromady nedáš a bude záležet na tom, jak si kdo bude stát po pár soutěžích. Tpělivost, to je dobrá meducína :-)Též do IRC se jezdci musejí registrovat..
quote:
Toth jen vybrané podniky IRC,takže se u nás nemusí ukázat,pojede s ním spíš madarské mistrovství
Mirek-607
15.03.2007, 19:27
Sice se Toth určite cítí líp na šotolině, ale na druhou stranu Barumku ma z IRC nejblíž a může ho tam také přijet podpořit nejvíc fanoušků.
Já se domnívám že Barumka bude velmi hezká a s mnoha pěknými překvapeními:)
Kurňa dalvo tak už řekni že tam pojede Roman s Fabií S2000!! :)
Go Kresta Go
Upravil - Bredy 15 Mar 2007 21:35:25
quote:
Kurňa dalvo tak už řekini že tam pojede Roman s Fabií S2000!! :)
Go Kresta Go
Kurňa, Bredy, Řekyně se píše s velkým Ř a tvrdým y po ká!!! :D :D :D :D
Upravil - Rajle 15 Mar 2007 21:27:05
MF DNES píše ...... Na jaké piloty se můžeme koncem prázdnin ve Zlíně těšit? Na řadu známých jmen. Toyota nasadí bývalé tovární jezdce z mistrovství světa Alistera McRae a Daniho Solá. S VWpojede Freddy Loix. Fiat spoléhá na Navarru, Scandolu a syna bývalého mistra světa Aléna. Peugeot budou řídit Garcia Ojeda, Vouilloz a Cassier, Hondu zase Betti.
Zájem mají také asfaltový král Pannizi, bývalý jezdec Škody Bengué či dvojnásobný mistr Evropy Travaglia. Všichni shání finance, aby mohli startovat.
Vsadím se, že každý druhý jméno ve Zlíně nepojede :D :D :D
Co se týká startovního pole na Barumce, tak jsem spíše taky mírnej skeptik, ale kdyby tam přijeli tihle všichni co píšou v MF Dnes, tak je to paráda.
Go Kresta Go
Kaliméro
15.03.2007, 23:42
Á, Dalva zase roztopil svou věšteckou trúbu :-)) A zas bude mět pravdu!
quote:
Upravil - Kaliméro 15 Mar 2007 23:43:57
sloní kýta
16.03.2007, 00:04
quote:
Á, Dalva zase roztopil svou věšteckou trúbu :-)) A zas bude mět pravdu!
quote:
Upravil - Kaliméro 15 Mar 2007 23:43:57
Co tak ponocuješ? Spojku(y) už máš nachystané, zabalené?
Kaliméro
16.03.2007, 07:10
Čéče Slone, nějak mi nedoklapává. Jaké že spojky mám chystat a balit?
sloní kýta
16.03.2007, 07:41
no, já myslel že do Uher...
Kaliméro
16.03.2007, 09:37
Aha, tak toto jsem ve vlákně k Barumce fakt nečekal ty zákeřníku. A vůbec, já neponocoval, ale utužoval Česko-Moravské (s velkými písmeny a pomlčkou, neboli spojovníkem :-)) přátelství při křtu jedné super knížky. Ostatně hoši z redakce už určitě datlujou nějaké bližší info a malujou obrázky z místa činu. Jo a spojky na fabii vůbec nejsou moje doména. Od Australie mě k tomu nepouštěj ani doma.
sloní kýta
16.03.2007, 09:54
Mm;jářku, já neměl na mysli Austrálii, ale sjíždění nějakého wrcka s rampy (nebo už na rampu?), ale to už dávno...
Kaliméro
16.03.2007, 10:01
V tom jsem prsty neměl taky. A vůbec, bacha na to, kde si dopisujem. Mohli by nás smáznout jak malinu (Karkulku :-)
To Kaliméro a Sloní kýta:
Šak vy tu beztak diskutujete jen proto, aby toto téma mělo víc příspěvků... že?! :D
Kaliméro
16.03.2007, 10:55
Danysi, teď jsi nás odhalil a demaskoval. Ostatně není divu. Barumka se jede už za pět měsíců a má tu jen něco málo přes stovku příspěvků, zatímco Bohemka už celé tři desítky. Tož se snažíme. Ale nesmázneš nás, viď. Prosííím :-))
Takze jsem se pokusil shrnout kdo by se nam na Barumce mel objevit...
IRC – Sola – Corola S2000
McRae – Corola S2000
Navarra –Punto S2000
Scandola (Alen) Punto S2000
Vouillos – 207 S2000
Ojeda – 207 S2000
Casier – 207 S2000
Loix – Polo S2000
Betti – Type - R R3
Toth - 207 S2000
Tsjoen - ?
ME – Solowow – Punto S2000
Czopik – Polo S2000
Fontana – Punto S2000
Isik – Punto S2000
Donchev – Impreza N12
Šebalj – Evo IX
Navic ME mozna jeste pojede Simon Jean -Joseph s C2 S1600 a na IRC shani penize TRavaglia, Panizzi, Janin, Mermet a Bengue.....tak to je asi vsechno...
Dalším, kdo má zákem o IRC je D. Higgins.
sloní kýta
17.03.2007, 01:45
Je to opravdu krása, ogaři, ten seznam vysněných účastníků. Mně by stačiua ai třetina. Ale já budu věren mým pesimistickým prognozám (viz výše)a proto se Vás znova ptám; "škrtať začneme gdy?".
quote:
Je to opravdu krása, ogaři, ten seznam vysněných účastníků. Mně by stačiua ai třetina. Ale já budu věren mým pesimistickým prognozám (viz výše)a proto se Vás znova ptám; "škrtať začneme gdy?".
Všechny tvoje pozdně noční příspěvky se vznačují zvýšeným výskytem písmene "G". Signalizuje to něco? Škyt.
To sloní kýta: No tak Ti co jedou ME by meli byt na 95% skoro jisti...a co se tyce IRC, Tak Peugeot espana jede od Turecka komplet, to same Toyota a Fiat,Casier jede 5 podniku pocinaje Belgii...Loix vybrane podniky, stejne tak Toth...Ve svem kalendari ma Barumku Tsjoen a komplet IRC pojede Betti...ted uz jen pockat na strelce, kteri shani finance...a neni jich malo...Panizzi, Bengue, Travaglia, Higins, Mermet...ja myslim ze pri vytecne konstalaci hvezd uvidime konkurenci, jaka tu nikdy nebyla....
rally-fan
17.03.2007, 13:59
MYS: Proc mam pocit, ze nepojede ani polovina vyse vyjmenovanych? Tvrdit, ze neci start je temer jisty pul roku predem, je podle me blbost...
Upravil - rally-fan 17 Mar 2007 14:00:12
já bych řekl, že vozů s2000 pojede asi tolik, co loni wrců na našich soutěžích čmpr
o.k....beru zpet...neni samozrejme nic jisteho, vychazim pouze z oficialnich tiskovych informaci...a navic jsem velky optimista..:))))
Jinak nevite nekdo jak to vypada s tim Jean-Josephem v ramci ME???Pojede jen Mille miglia, nebo i jinde????
Malý dotaz,kolik má ten belgický tým k dispozici VW Polo S2000? Já jen, že od stejného týmu to má mít půjčené jak Loix tak Czopik.
Kaliméro
18.03.2007, 18:11
Neboj, ve Sluškách v padocku se prostřídají :-)
quote:
Malý dotaz,kolik má ten belgický tým k dispozici VW Polo S2000? Já jen, že od stejného týmu to má mít půjčené jak Loix tak Czopik.
Podle mě Polo S2000 uvidíme jen jedno a konkrétno s tím jezdcem za volantem, který na tom bude lépe v šampionátu kam je přihlášen. Ale kéž bych se mílil a těch S2000 jelo co nejvíc.
quote:
Nevím jestli jsem někde nečetl, že ty auta mají 3?? a kromě Loixe a Czopika by měly být nasazovány ještě ve španělsku nebo portugalsku??? Ale tvrdit to 100% nechci.
Dotaz pro Plamena:
Iliev by měl v letošním roce v několika závodech pilotovat Fiat Punto S2000. Je naděje, že by se s ním mohl objevit i na Barumce?
Hmm, János Tóth pojede vybrané asfaltové podniky v IRC s Peugeot 207 S2000, takže zřejmě i Barum.
Upravil - HorSt 21 Mar 2007 19:09:44
Karbonyl
21.03.2007, 18:01
quote:Dotaz pro Plamena:
Iliev by měl v letošním roce v několika závodech pilotovat Fiat Punto S2000. Je naděje, že by se s ním mohl objevit i na Barumce?Sice nésu Plamen, ale odpovím za něj - Iliev má s Puntem v plánu zatím jen dva podniky v Bulharsku - místní rally Trayanovi vrata a evropskou Bulgarii.
http://www.autoklub.pl/14900,hotnews.html?
plany G. Grzyba, w tym Barum
No jo, naposled se objevili fotky a info, treba
http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=2555
Tento rok Dimitar Iliev bude startovat v ME a M Bulharska. Vcera testoval jeho stare EVO IX/vlastne testoval sobe, protoze asi 5-6 mesecu ne sedel v zavodnim aute/. Ted auto pojede do Italie v dilnah MRT
http://www.mrtbynocentini.it/index.php
Po revize a predelani podle nove specifikace auto zustane v Italie do prvni start-1000 milia.
Mitko ma dobre vztahi s Mauro Nocentini jeste ot doby , kdyz jezdyl PWRC v jeho timu.
Ted Mauro ma vlastni Punto S2000.
O S2000 Mitko rika:
Mozna ne pojedu vubec s Fiatem, mozna pojedu jednu soutez, mozna vece...
Co se tice Iliev i Barum - zatim on sam nevi.
quote:
Hmm, János Tóth pojede vybrané asfaltové podniky v IRC s Peugeot 207 S2000, takže zřejmě i Barum.
Upravil - HorSt 21 Mar 2007 19:09:44
Tak potvrzeno - 3xIRC (Ypres, San Remo, BARUM)!
quote:
Tento rok Dimitar Iliev bude startovat v ME a M Bulharska. Vcera testoval jeho stare EVO IX/vlastne testoval sobe, protoze asi 5-6 mesecu ne sedel v zavodnim aute/. Ted auto pojede do Italie v dilnah MRT
Po revize a predelani podle nove specifikace auto zustane v Italie do prvni start-1000 milia.
Mitko ma dobre vztahi s Mauro Nocentini jeste ot doby , kdyz jezdyl PWRC v jeho timu.
O S2000 Mitko rika:
Plamen díky, tož hlavně aby Barum jel, jestli s Puntem či Mitsu to je malinko vedlejší, čím víc dobrých zahraničních posádek tím líp.
quote:
quote:
O S2000 Mitko rika:
Plamen díky, tož hlavně aby Barum jel, jestli s Puntem či Mitsu to je malinko vedlejší, čím víc dobrých zahraničních posádek tím líp.
Ja take budu rad kdyz Mitko startuje na Barum. Zatym ale to neni jasne, jak se neco dozvim tak to napisu.
Na polském servru autoklub.pl píšou, že Iliev ohlásil stejný program ME jako Donchev ... čili asfalty včetně Barumky s EVO IX.
Upravil - pejda 21 Mar 2007 23:13:36
Ne, zatim to neni jasne.
Spekulace se siri .
Ja chci vam informovat o jiste veci.
Treba blbost je oznamit,ze na Ceski Krumlov bude startovat Todor Slavov s Clio R3, anebo na Valasku Tanev.
Oba maji jednani. Ale neni jste.
tanev teď za 14 dní na valašku?
s tím nádherným sůbem?
tak to by byla bomba týdne
quote:
tanev teď za 14 dní na valašku?
s tím nádherným sůbem?
tak to by byla bomba týdne
Ne, ne to jsem dal jako priklad.
Proste Tanev ma zajem o Valasku.
Ale jak to bude ve skutecnosti...
Pohopte moje nazori.
Kdyz reknu neco, anebo kdyz dam info tak to je 100 percent jiste.
Jinak si myslym , ze Tanev neco umi.
Upravil - plamen 21 Mar 2007 23:25:56
Takze Janika Toth na Barumce???Cim dal lepsi...:)
quote:
Už začíná být problémem propustnost trati, ne?
Harmonogram je spočítaný na 120 aut, ale:
49 IRC
54 ME
takže na MMČR zbývá už jen 17 míst!
Jiří Dokulil
22.03.2007, 14:43
quote:
quote:
Už začíná být problémem propustnost trati, ne?
Harmonogram je spočítaný na 120 aut, ale:
49 IRC
54 ME
takže na MMČR zbývá už jen 17 míst!
Zajímavý postřeh !!! Že by Barumka zase byla jenom pro vybrané?
Kaliméro
22.03.2007, 14:56
4 Jiří Dokulil: Myslím, že spíše zbožné přání. Ještě rádi uvítají "obyčejné" účastníky MMČR a docela se těším, jak ta čísla budou vypadat v reálu.
Barumku mám rád,ale jsem realista ohledně množství hvězd v letošním ročníku.V poslední době je tu tedence že kdokoli kdo představí zajímavý vůz nebo řekne že uvažuje o IRC tak hned se už tady tvrdí že do Zlína přijede.Kéž by tomu tak bylo,ale jak jsem již psal na začátku jsem realista.A jestli se Eurosport bude tak stavět k IRC jak v případě Safari,tak mám strach že sponzoři či automobilky se do tohoto šampionátu moc rychle hrnout nebudou.
Jiří Dokulil
22.03.2007, 16:07
quote:
4 Jiří Dokulil: Myslím, že spíše zbožné přání. Ještě rádi uvítají "obyčejné" účastníky MMČR a docela se těším, jak ta čísla budou vypadat v reálu.
Nejde o mé zbožné přání, mě naopak v minulosti velmi vadilo, jak se s účastníky MMČR ve Zlíně zacházelo (viz zákaz WRC v roce 2005), a osobně tvrdím, že vzhledem ke svým ambicím (IRC, ME) už nemá Barumka v našem mistrovství co dělat.
quote:
quote:
Nejde o mé zbožné přání, mě naopak v minulosti velmi vadilo, jak se s účastníky MMČR ve Zlíně zacházelo (viz zákaz WRC v roce 2005), a osobně tvrdím, že vzhledem ke svým ambicím (IRC, ME) už nemá Barumka v našem mistrovství co dělat.
Nevím, proč by se barumka neměla započítávat do našeho mistrovství. To s wrc už se tady řešilo, barumka pouze o půl roku předběhla dobu (a to ještě na doporučení fia).
Ve světě je normální, když se soutěž ME nebo IRC jede zároveň i jako národní mistrovství, nebo myslíš, že Ypres se nepočítá do belgického mistrovství, Mille Miglia do italského atd?
Neboj se, těch cizinců tady zase tolik nepřijede a aspoň se domácí borci můžou poměřit s evropou.
Já jsem taktéž realista a myslím že bude kvalitní podívaná ve všech třídách.S2000 bych viděl tak 6 a možná i s českou posádkou.R3 bude asi taky víc no víc myslím že tak 5.Ale i když ne pořád se bude určitě na co dívat.Jen takový dodatek víc jak deset S2 je dle mě nesmysl:)
Jiří Dokulil
22.03.2007, 17:01
quote:
Nevím, proč by se barumka neměla započítávat do našeho mistrovství. To s wrc už se tady řešilo, barumka pouze o půl roku předběhla dobu (a to ještě na doporučení fia).
Ve světě je normální, když se soutěž ME nebo IRC jede zároveň i jako národní mistrovství, nebo myslíš, že Ypres se nepočítá do belgického mistrovství, Mille Miglia do italského atd?
Neboj se, těch cizinců tady zase tolik nepřijede a aspoň se domácí borci můžou poměřit s evropou.
O půl roku předběhla svou dobu? Zajímavý argument. Tehdy byl přeci rok 2005 a v MMČR ještě pořád, na rozdíl od ME, mohly jezdit a bodovat vozy WRC. To ti přijde správné, že jedeš MMČR, a oznámí ti, že tvůj vůz sice odpovídá regulím šampionátu, ale pořadatelům jedné soutěže se tvoje účast nehodí, takže tam nemůžeš jet? To by se pak třeba na Kopné mohli rozhodnout, že se jim nehodí, aby startovaly A-pětky, a všem jezdcům třídy A5 by znemožnili účast. Systém je systém a je nepřístupné, aby jedni pořadatelé mohli to, co jiní ne. Já jsem zastáncem toho, aby byly podmínky pro všechny účastníky stejné, a proto mi zařazení Barumky do MMČR logicky vadí. Když je u Zlíňáků na prvním místě ME či IRC, neměla Barumka v MMČR už nekolik let co dělat. To je prostě fakt. Hodnotit poměry v jiných zemích, třeba ve zmíněné Belgii, nemůžu, protože neznám jejich řády.
Upravil - stanis 22 Mar 2007 19:39:55
V srpnu 2005 jela barumka jako jediná v republice bez wrců a o půl roku později už byly wrc zakázány v celém českém mistrovství. Proto jsem napsal, že barumka předběhla svou dobu o půl roku.
Potom museli na bohemii a jiných vypisovat samostatné závody pro Vojtěcha a Trněného, aby si nerozhněvali fanoušky. Nic proti wrc, byly krásné, ale už jsou prostě pryč.
Jiří,Jiří ....to snad ani nemůžeš myslet vážně.Chápu že jsi se z těch "počtů" startujících asi trošku vykulil, ale ber to reálně, copak někdy přijelo na ME tolik startujících závodníků ? A u IRC to asi nebude o mnoho lepší.A co se týká zařazení Barumky do MMČR, tak si narozdíl od tebe myslím ,že tam má své místo.To bychom potom mohli vyřadit také Bohemku ( jede se jak v ME 10 tak i zonu )a tak můžu jmenovat další soutěže kde se jede Mitropa .....atd.Každá taková soutěž je svátkem jak fanoušků tak i závodníků.Tak buď rád že je máme :-))A pokud to jde jinde ve světě, tak nevím proč by u nás to mělo být jinak.
Kaliméro
22.03.2007, 18:06
Jiří, tím zbožným přáním jsem myslel ty počty aut nad tvým příspěvkem. Co se týče zbytku, tak víc než hašanovsky souhlasím.
quote:
quote:
Upravil - Kaliméro 22 Mar 2007 18:11:47
Jiří Dokulil
22.03.2007, 18:34
quote:
Jiří,Jiří ....to snad ani nemůžeš myslet vážně.Chápu že jsi se z těch "počtů" startujících asi trošku vykulil, ale ber to reálně, copak někdy přijelo na ME tolik startujících závodníků ? A u IRC to asi nebude o mnoho lepší.A co se týká zařazení Barumky do MMČR, tak si narozdíl od tebe myslím ,že tam má své místo.To bychom potom mohli vyřadit také Bohemku ( jede se jak v ME 10 tak i zonu )a tak můžu jmenovat další soutěže kde se jede Mitropa .....atd.Každá taková soutěž je svátkem jak fanoušků tak i závodníků.Tak buď rád že je máme :-))A pokud to jde jinde ve světě, tak nevím proč by u nás to mělo být jinak.
DaTy, DaTy...nemůžeš na chvilku zapomenout, jak máš Barumku rád, a dívat se chvilku na věc realisticky? Navíc jsi evidentně nepochopil nic z toho, co jsem napsal. Ani Bohemka, ani žádná jiná soutěž, patřící do našeho mistrovství a zároveň do nějaké zóny či poháru, nezakázala start žádné skupině, která měla možnost do našeho mistrovství bodovat. To udělala jenom Barumka, a pokud ještě u nás funguje fair - play, nemělo by to být v pořádku. To já prostě Barumce nemůžu zapomenout. Na druhou stranu - pokud by se pořadatelé začali chovat korektně - umožnili start všem skupinám bodujícím do MMČR a stanovili startovné, srovnatelné s ostatními podniky našeho seriálu - není důvod, aby Barumka v MMČR nebyla.
sloní kýta
22.03.2007, 20:22
2: Jiří Dokutil; tak by mne zajímala reakce, a to i Tvá, kdyby nedejbože tu ba-rum-ku nevyhlásili jako MMCR, a znemožnili účast neúčastníkům IRC. Opravdu myslíš, že nikdo z jezdců se nechce svézt na ní "jen tak"?
Jiří Dokulil
22.03.2007, 20:26
quote:
2: Jiří Dokutil; tak by mne zajímala reakce, a to i Tvá, kdyby nedejbože tu ba-rum-ku nevyhlásili jako MMCR, a znemožnili účast neúčastníkům IRC. Opravdu myslíš, že nikdo z jezdců se nechce svézt na ní "jen tak"?
Nic takového jsem nikde nenapsal...
sloní kýta
22.03.2007, 20:33
moje chyba, já to tak pochopil...
quote:
No, to je teda věta. Chvíli mi trvalo, než sem ji pochopil. ;)
Jiří Dokulil
22.03.2007, 21:52
quote:
moje chyba, já to tak pochopil...
Jen bych ještě připomenul, že české posádky by mohly na Barumce startovat, i kdyby byla soutěž pouze součástí ME.
Jen chci napsat že to co píše Jiří Dokulil mě osobně připadá jako perfektní zhodnocení tehdejšího mistráku. Je to tak jak píše, tehdy to byl podraz na jezdce s WRC!
Go Kresta Go
sloní kýta
23.03.2007, 06:58
quote:
quote:
Nic takového jsem nikde nenapsal...
..... Když je u Zlíňáků na prvním místě ME či IRC, neměla Barumka v MMČR už nekolik let co dělat. To je prostě fakt.....
a já z toho vycházel
Upravil - sloní kýta 23 Mar 2007 08:13:16
Nevim proc porad ten pesimismus....start na Barumce potvrdili dalsi dva strelci - Janika Toth s 207 S2000 a Krum Donchev s N12...ja myslim ze je to cim dal lepsi...Jasne, chapu ze budete radeji prekvapeni nez zklamani, ale neberte nam optimistum tu radost...
Jinak na ircseries.com je ofiko informace ze Tsjoen by mel jet letos nejmene 5 podniku(pocinaje Ypres) s Puntem S2000, pristi rok chce jet kompletni serial...
Musím souhlasit s Jirkou Dokulilem. Pro ty kdo si myslí, že Barumka musí být součástí MMČR tak připomínám, Barumka nebyla vždy součástí našeho mistráku! Ano bylo to za komunismu, ani tehdy sem nepřijelo bůh ví kolik střelců ze zahraničí přesto dost našich borců jelo tento, pro ně volný závod. Ale to by si právě pánové ve vedení této rally nesměli hrát na primadony a jít se startovným vstříc domácím matadorům. A pokud budou namítat, že výši startovného jim diktuje promotér nějakého IRC nebo ME tak si musí podle mě vybrat.
To pelikan:
Ale vybrat si můžou i samotní "domácí matadoři", zda se barumky zúčastní, nebo ji vypustí. Při současných sedmi soutěžích MMČR se započítává pět nejlepších výsledků, kdo bude chtít ušetřit, tak prostě nepojede.
Každopádně tratili bychom na tom všichni; Barumka, posádky i mi fanoušci.
Upravil - HorSt 23 Mar 2007 19:15:47
Grzyb pojede letos slovenske mistrovstvi se suzuki swift S1600...a v planu ma s timto krasavcem i Barumku...:)
http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=2587 Tak tady mame ofiko informaci...zadne spekulace....:)Dalsi super zprava...
To MYS : zacinam byt taky optimista jako ty :-) A tesim sa jaxviňa...
a koho tipujete jako prvniho čechačka v S 2000? a jaky vuz by to mohl byt? Fabka jeste neni hotova . . . .
aaa
Takže změna u Daniho Solá; na barumce pojede místo Toyoty Corolly S2000 týmu RED s Hondou Civic R3 italské stáje JAS Motorsport a stane se týmovým kolegou Lucy Bettiho.
Pokud Sola opravdu do Zlína přijede,tak to pro mne bude největší adept na ránu co se týče špičky.
sloní kýta
28.03.2007, 01:15
quote:
Pokud Sola opravdu do Zlína přijede,tak to pro mne bude největší adept na ránu co se týče špičky.
zapomínáš na Valdaufa....
sry, Ty mluvíš ...ze špičky....
Upravil - sloní kýta 28 Mar 2007 01:16:08
Kaliméro
28.03.2007, 07:43
Čéče Kýto uber, nebo Ti zakážou vstup do Zlína a hned pod Buchlovem Tě otočej směr Jih :-)) Jen počkej až si to přečte Dalva a to je ten nejmírnější :-))
to horst: Kde si vzal tu zpravu o Solovi????Jinak u konkurence je zprava o tom ze z Bulharska na Barumku prijede taky Dimitar Iliev...
to gurun a sloní kýta: Zapomínáte ještě na jednoho domácího jezdce.
quote:
Narážíš-li na Malinu, tak věřim že vyhraje - no, spíše doufám :-)
Tak se nám pro IRC potvrzuje Panizzi s P207...
quote:
Nezapomínám o něm to vím.V té konkurenci to neustojí.:)
quote:
to horst: Kde si vzal tu zpravu o Solovi????Jinak u konkurence je zprava o tom ze z Bulharska na Barumku prijede taky Dimitar Iliev...
Píšou to na Autosportu. Jinak Alister McRae pojede novozélandský šampionát, takže doufám, že to nezmění jeho plány ohledně IRC.
quote:
Čéče Kýto uber, nebo Ti zakážou vstup do Zlína a hned pod Buchlovem Tě otočej směr Jih :-)) Jen počkej až si to přečte Dalva a to je ten nejmírnější :-))
To je věc názoru,já říkám když se závodí tak to i ránou končí,lidí co se vozí je dost.Jinak je mi jedno co kdo říká a těm rýpavým můžu vzkázat-přijedte se podívat na "nej soutěž v ČR" :))))))
Kaliméro
28.03.2007, 21:52
Dalvo, tys z Pejřímova? :-))
sloní kýta
28.03.2007, 23:04
neee, on asi myslí Matador-ku, já myslím, že je slovák, proto ta špatná čeština...
:app:
Tak Dani Sola s Lucou Betim maji v planu i Barumku...skoda ze s Hondou R3 asi do celkoveho poradi promlouvat nebudou, ale uz vidim ty souboje s Valdou a Dodim na renaultech...:)..jinak super zprava je ze IRC pojede Gilles Panizzi s 207 S2000...doufam ze tuhle legendu uvidime i ve Zline...tesim se cim dal tim vic...
quote:
Tak Dani Sola s Lucou Betim maji v planu i Barumku...skoda ze s Hondou R3 asi do celkoveho poradi promlouvat nebudou, ale uz vidim ty souboje s Valdou a Dodim na renaultech...:)..jinak super zprava je ze IRC pojede Gilles Panizzi s 207 S2000...doufam ze tuhle legendu uvidime i ve Zline...tesim se cim dal tim vic...
Podle toho co píší v dnešní MF tak Panizziho se ve Zlíně dočkáš.
MF DNES : Asfaltové eso jede seriál IRC
Zlín - Skvělá zpráva pro příznivce automobilových soutěží. Francouzský jezdec Gilles Panizzi, který vyhrál sedm podniků mistrovství světa, míří do Zlína.
Jednačtyřicetiletý pilot, jenž je na asfaltu téměř neporazitelný, letos absolvuje nový šampionát Intercontinental Rally Challenge (IRC). Jeho součástí je také srpnová Barum rally.
„V továrně jsme objednali dva Peugeoty 207 S2000. S jedním pojede Panizzi závody IRC,“ uvedl pro italský magazín Tutorally šéf stáje Twister Corse Sergio Tarrini.
Panizzi už vůz testoval, poprvé by měl závodit na květnové Turecké rallye. Tato soutěž naznačí, kdo všechno do Zlína dorazí. Úvodní díl v Keni totiž většina zájemců vynechala.
No, já mám jenom strach, aby to Míla neprokaučoval, jak loni s Bassem.
quote:
No, já mám jenom strach, aby to Míla neprokaučoval, jak loni s Bassem.
Ty si myslíš,že v té době už bude mít Panizzi titul v kapse? :0 Já si myslím že bude mít v IRC mnohem větší konkurenci než loni Basso v ME.
sloní kýta
30.03.2007, 01:05
a já jsem zvědav, Gdy, třeba Kalimeeero napíše, že se těší do Zlína, aby viděl, co pod komínem ještě neeee. Ovšem doufám, že to "Míla" nePros*ere úplně. Ale touto dobou to vypadá více než zajímavě. Alespoň je o čem žochlat.
Mm; začínám stavět základy pro stanové městečko....
Upravil - sloní kýta 30 Mar 2007 01:06:54
Kaliméro
30.03.2007, 06:38
Kýto, do Zlína se samozřejmě těším, stejně jako dříve a Sagi bude dobře vědět proč :-)) Jen se nebiju v prsa, že to bude nejsoutěž s nejobsazením. Počkám si a doufám, že nebudeme zklamaní. Teda s výjimkou kluků v českým mistráku, kterým by se na body asi nepodařilo dosáhnout.
sloní kýta
30.03.2007, 09:33
Kali; kliiideeekk.....
(já se trefoval, protože vím, že Ty to ustojíš)
Má již někdo nějaké informace k trati RZ?
Zaslechl jsem, že Slušovice se mají jet 2x a po letech opět Zádveřice ... bez záruky.
to Pepa ZL: Zadverice??Ty by se me moooc libily jako shake....stejne tam bude pulka jezdcu testovat, jestli bude shake stejna rozbijecka jako loni...Na tuhle RZ mam jinak paradni vzpominky...Rok 2002...mraky lidi...super atmosfera...nad horizontem se vyhoupne vrtulnik a pod nim stribrna 206 WRC s Travagliou za volantem...v rychlosti kolem 180 km/h se prehoupaval pres kopecky...to auto drzelo jak pribity k zemi...nadhera...
Zádveřice? Jako shake možná jo, ale jako RZ těžko, spíš ne. Tato zkouška měla moc vysoký rychlostní průměr.
Chtělo by to ty rz už trochu obměnit,ale bojím se ,že to bude hodně podobné minulým ročníkům.
quote:
Chtělo by to ty rz už trochu obměnit,ale bojím se ,že to bude hodně podobné minulým ročníkům.
No možná by Barumce slušely tratě roztáhnout kousek na opačnou stranu a tedy na Vsetínsko a Valašskomeziříčsko. Jsou tady opravdu nádherné tratě, které se dřív na Barumce jezdily. Jenomže to má minimálně 2 háčky. Jeden jsou majitelé lesů (ale ti jsou všude) a ten druhý a asi podstatnější je, že se tady jede "Valaška". Už se tady na to myslím vzpomínalo, ale RZ vedoucí přes Pržno stála vždy za to.
to drdol:
Valaška taky nejede všude tam, kde by chtěli. Můžou za to majitelé pozemků, ale i starostové obcí, přes které trať vede. Ohledně Pržna si myslím to je na dobré cestě, neboť "cituji z časopisu Rally (z listopadu)";
"Starostové obcí začali požadovat nehorázné sumy za možnost průjezdu, přitom jsme dále museli komunikace opravovat a udržovat. S ředitelem Barum rally Regnerem nyní začínáme podnikat určité kroky a chceme se na tato místa opět vrátit. Bohužel řada pasáží je v současné době v kritickém stavu. Za vše může nejen chod času, ale výrazně i těžká lesní technika, která zde zasahovala při polomech. Sjezd do Mikulůvky je opravdu hodně rozbitý, stejně jako hřebenová komunikace nad vracákem v Pržně. Chceme však sednout za jeden stůl a domluvit společně jasné podmínky, za kterých budeme moci tyto silnice využívat. Na oplátku se o ně budou pořadatelé Barumky a Valašky starat", reagoval na případný návrat soutěžních vozů do Pržna ředitel Valašské rally Miroslav Hošák.
Pokud se domluví, bude jenom dobře a už teď si zamlouvám místečko u vracáku. ;)
Tak asi uvidíme i Simona J.Josepha.Má v plánu celý ME.
quote:
Tak asi uvidíme i Simona J.Josepha.Má v plánu celý ME.
Jenom doplním, že by se měl objevit v celém ME s továrním Citroënem C2 S1600
Tak to je uzasne...vazne cim dal lepsi....
Myslim, ze by uz mohli na oficialnich strankach zacit delat nejake aktualizace....napr komentare k prubehu IRC, nejake naznaky novinek letos...Jezdce kteri se budou o trun IRC uchazet apod...
Tomáš 99
08.04.2007, 15:05
Kdo je největší aspirant na vítězství v seriálu IRC? Já o tom nějak moc nevím.
No pro me jestli pojede komplet mistrovstvi tak Gilles Panizzi...ma zkusenosti na rozdavani...
No myslim ze co se tyka RZ tak budou stejne asi nebudou chtet riskovat nejake neodzkosene novinky ale rad se necham prekvapit jinak co sem tady cetl kdo by se mel ve ZZLLIINNEE ukazat tak snad to vyjde :)
ΘŊĻΥ Ş2ÒÓÕ
@ Drdol
Przno by bylo bomba - pekne vzpominky, ale jeste tady nekdo naznacoval moznost Semetina???!!! Nejake blizsi info?
...RBR I´m lovin´it ;)...
http://sweb.cz/geofre/rally_drive.gif
Pánové!Pržmo,Kateřnice to by byla paráda,ale buďme realisti.Prostě to nebude.Buďte rádi že tato soutěž je tam kde je.Já bych taky chtěl Strážnici ale prostě to nejde.To je realita.Buďme rádi za staré rz typu Bunč atd.tak to prostě je.Že něco napíšou v nějakém časopise(který mám rád) ještě neznamená že se to tam pojede.Ale vzpomínka to byla hezká,to jo.
quote:
quote:
No možná by Barumce slušely tratě roztáhnout kousek na opačnou stranu a tedy na Vsetínsko a Valašskomeziříčsko. Jsou tady opravdu nádherné tratě, které se dřív na Barumce jezdily. Jenomže to má minimálně 2 háčky. Jeden jsou majitelé lesů (ale ti jsou všude) a ten druhý a asi podstatnější je, že se tady jede "Valaška". Už se tady na to myslím vzpomínalo, ale RZ vedoucí přes Pržno stála vždy za to.
Barumka se nepojede na Vsetinsku, respektive v okoli Valaskeho Mezirici, pokud bude reditelem BR M.Regner. Tyto trate se na BR nejezdi od te doby, kdy se jim stal a urcite neni duvod to menit ( negace ), pokud ho k tomu nedonuti jine okolnosti... o tom ale tezko dnes spekulovat. Vsichni vime, ze legendami Barumky byla a je ,,Pindula,, a byla ( a bude ??? ) Vesnik - Lhota ( Bystricka ).
ks99
Ja nechapu, proc by se melo furt neco roztahovat, kdyz minimalne dve nove trate se daji postavit i ve stavajicim kompaktnim formatu. Jenomze to je jen teorie, protoze pochybuju, že treba cestu z Hostalkove na Trojak kdy dostanou. Ale kdy jindy už přistoupit k zmenam, kdyz ne ted, kdy je Barumka co se tyce zarazeni do sampionatu na vrcholu?
Pitrisss
12.04.2007, 20:15
quote:
Ja nechapu, proc by se melo furt neco roztahovat, kdyz minimalne dve nove trate se daji postavit i ve stavajicim kompaktnim formatu. Jenomze to je jen teorie, protoze pochybuju, že treba cestu z Hostalkove na Trojak kdy dostanou. Ale kdy jindy už přistoupit k zmenam, kdyz ne ted, kdy je Barumka co se tyce zarazeni do sampionatu na vrcholu?
Cesta z Hošťálkové na Troják je v hodně špatném stavu. Je to škoda, kdyby se jelo z Hošťálkové na Troják, a pak napojení na stávající RZ, to by mohlo být zajímavé ;)
quote:
quote:
Cesta z Hošťálkové na Troják je v hodně špatném stavu. Je to škoda, kdyby se jelo z Hošťálkové na Troják, a pak napojení na stávající RZ, to by mohlo být zajímavé ;)
Třeba tamní chataři dostanou příjemný dárek v podobě opravené cesty... ;) A třeba ještě... ale kdo ví... :D
sloní kýta
12.04.2007, 23:59
Danys? Že by? Návrat k starému, dobrému, osvědčenému? Z Hošťálkové na Troják a pak do Rajnochovic? A další cestou dál? Tomu nevěřím, tou dobou nemám žádné výročí. Ale hezké by to *urva bylo....
Danysi, ze Ty tu cestu pojedes opravovat kvuli Barumce :-)
Viděli jste už startovku na Mille Miglia (ME)? Vypadá dobře, ti co ohlásili svoje starty v ME (Jean Joseph, Donchev, Solowow, Iliev, Fontana, Sebalj, Isik, Czopik, Betti), skutečně jedou, takže bychom je mohli vidět i ve Zlíně.
Jinak o účasti v IRC uvažuje i maďar Gergély Szabó (Mitsubishi Lancer Evo IX).
Upravil - HorSt 13 Apr 2007 21:59:33
quote:
Danysi, ze Ty tu cestu pojedes opravovat kvuli Barumce :-)
Ale dyť já to tam vlastně ani moc neznám... snad jen z vyprávění.
To by byla věru velmi luxusní varianta:) Ale tou cestou se dostáváme k erzetě pod kopcem,snad by se našel jiný přístup:))
Renato Travaglia potvrdil starty v IRC, zatím se rozhoduje, s jakým autem. :)
To Horst: upresnim....s EVO 9...
quote:
To Horst: upresnim....s EVO 9...
Ta evo 9 ještě není jistá. Na Rally San Marino i Mille Miglia s ní pojede, ale na ostatní závody se rozhoduje mezi různými auty. Každopádně Turecko napoví...
Tak Renato Travaglia neni prihlaseny oficialne jen do IRC, ale take do ME...takze sance ze ho uvidime ve Zline je docela realna...myslim, ze co se obsazeni tyce, bude letosni rocnik nejlepsi v historii....:)..jinak mate nekdo nejake nove info o trati???Alespon o Shaku???Ja bych ho privital na Rakove...pokud se bude opakovat lonska rozbijecka, tak tam zase uvidime polovinu spicky.....coz by byla skoda
Já bych naopak rád viděl trat Shakedownu tak jako loni i bez Kresty,byla velmi pěkná a ubližovala autům stejně jak třeba zkouška Pindula,charakter odpovídal soutěži jako nikdy předtím.Raková je dosti letecká,měl jsem možnost jet tuto zkoušku v soutěžním voze a je to dost rychlé,záleží jakou pasáž by pořadatelé zvolili,jak kvůli dostupnosti tak kvůli servisu což by tam byl asi problém,když si tam jede zatestovat pár posádek tak je to super ale celé pole by byl masakr:))
Upravil - dalva 22 Apr 2007 20:07:09
Mně by se shake líbil na staré ořechovské zkoušce = Hřivínův Újezd>Velký Ořechov> Doubravy. Dostupné, přehledné, neomezující nerallyové lidi (téměř), různé zatáčky, lopatový asfalt...
Já si nemohu pomoct ale ohledně toho shakedownu,zkuste do myšlenky zatáhnout servis,kde by byl????Nemohou to dělat někde na silnici.I když v loni byl servis bída tak odpovídal,musí se to točit což by v Hřívnáku šlo ale kde by byl servis???
Shake by nebyl špatný na bývalé RZ Pozlovice - Biskupice. Startovalo by se v Pozlovicích a cíl by byl v Ludkovicích. Servis by mohl být na zemědělském letišti nad Biskupicemi. Ze servisu by auta sjeli do Luhačovic a znovu do Pozlovic.
no to už je reálnější myšlenka:)))Já osobně si myslím že bude Shake tam jako loni:)
quote:
no to už je reálnější myšlenka:)))Já osobně si myslím že bude Shake tam jako loni:)
Loni to nebylo špatné, ale mohli by spravit ten sjezd do cíle, bylo to tam hodně rozbité (možná by to přilákalo i Krestu s Pechem :D )
Já bych tu šotolinu nechal tak jak je... I bez Pecha, Kresty a jiných tam byly vidět pěkné průjezdy
quote:
Málo místa na servis!
No mě osobně shake vůbec moc nepálí - ať si ho klidně odkroužijou okolo jednadvacítky, daleko víc jsem zvědavý na změny v erzetách - Pindulu s Trojákem bych nechal to co loni, ale Slušky bych zkrátil na divácké minimum - ať se vyřádí vipky a raději bych přidal Rakovou - tak patří k barumce odjakživa, sice je rychlá , ale při absenci wrců tam nikdo přes 120 lítat nebude.
Kaliméro
25.04.2007, 14:49
Šejkdaun je moooc dúležitej. Nebýt ho, tak některé hvězdy už za světla neuvidíme. Je přece známo, že komety září jen za tmy.
Podle zatím nepodložených informací se Shake bude konat tam jako vloni a trat dostane příznivější podobu,jsem zvědav:))Když jsem tam vloni jezdil tak mi to nepřišlo zase až tak brutální a to jsem nízký dost,když do toho přidám kvalitní podvozek tak v tom nevidím problém,servis nezvládli ale jen organizačně.
hele, vy co prudíte, běžte si stoupnout asi kilák po startu do toho lesa
skvělá podívaná, valda v těch místech nezapomenutelnej
i ten jump je ok
Garcia Ojeda a Vouilloz na Barumce?
http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=2850
Takže přece, Travaglia zbytek IRC s Lancer Evo 9, takže to na barumce vypadá na pěkné srovnání Kresty s Travagliou, pokud teda Krestič pojede s Lancerem (jestli vůbec pojede).
Ital Andrea Navarra (Fiat) a Turek Ercan Kazaz (Subaru?) další přihlášení do ME.
Tak u Navarry se predpoklada ze dojede v ramci IRC,ale Kazaz???To je pro me prekvapeni...ma uz dany nejaky program???A s jakym autem??
Mirek-607
30.04.2007, 19:41
Tipuju Nkovou Imprezu, těch má v týmu dost...
nevite proc neslapou ofiko stranky souteze??
nevite nekdo jestli se jeste pojede erzeta Komarov?
quote:
Takže přece, Travaglia zbytek IRC s Lancer Evo 9, takže to na barumce vypadá na pěkné srovnání Kresty s Travagliou, pokud teda Krestič pojede s Lancerem (jestli vůbec pojede).
Roman rikal ze by se na barumce mel ukazat s micakem Evo9 .... rikal to na oslave narozeni jeho syna tak snad to tak bude
quote:
nevite nekdo jestli se jeste pojede erzeta Komarov?
Měla by být v harmonogramu soutěže
To emil:
A co Halenkovice a Kudlovice?
quote:
To emil:
Zůstávají s Komárovem
sloní kýta
02.05.2007, 15:47
quote:
quote:
To emil:
Zůstávají s Komárovem
Hmmm, takže žádné změny? :disapp:
sloní kýta
02.05.2007, 15:48
quote:
quote:
Roman rikal ze by se na barumce mel ukazat s micakem Evo9 .... rikal to na oslave narozeni jeho syna tak snad to tak bude
Enrico? Snad ne Bertone?
..ovšem Danysi,naše milé Žlutavy stejné jako loni...potkáme se...))
quote:
To emil:
quote:
Enrico? Snad ne Bertone?
:)))))
Upravil - pejda 02 May 2007 16:26:02
quote:
...tím bych si tak úplně jistý nebyl...
quote:
..ovšem Danysi,naše milé Žlutavy stejné jako loni...potkáme se
:D }:)
No, snad se to tak pojede... :?
A druhé snad... snad se pojede Pindula stejně jako loni... :?
Halenkovice bych výrazně zkrátil, start bych nechal jak je, ale cíl bych dal na Tabarkách po výjezdu z lesa. Potom už je to jenom letiště s pár zatáčkama.
Kudlovice bych taky ukončil dřív, někde na Košíkách (nebo v Traplicích) a Slušovice bych zrušil úplně.
Chtělo by to oživit nějakou novou RZ.
Já myslím, že zrušit Slušovice není ideální nápad... Vždycky se najde spousta lidí, kteří budou nadávat (to ale není na tebe Horste), že VIP tam zabírá nejlepší místo. Přesto se na této RZ schází vždy hodně lidí a to jak klasických rallyfans, tak i svátečních návštěvníků, řekl bych. A Ti, kteří tuto RZ nemusí, tak budou mít určitě možnost jiného výběru.
Bazalbub
02.05.2007, 17:31
quote:
quote:
Když jsi už něco nakousnul,tak povídej.Čekám na každou novou informaci,jak na vánoční dárek.
quote:
Já myslím, že zrušit Slušovice není ideální nápad... Vždycky se najde spousta lidí, kteří budou nadávat (to ale není na tebe Horste), že VIP tam zabírá nejlepší místo. Přesto se na této RZ schází vždy hodně lidí a to jak klasických rallyfans, tak i svátečních návštěvníků, řekl bych. A Ti, kteří tuto RZ nemusí, tak budou mít určitě možnost jiného výběru.
VIPky mi nevadí, byl jsem na této RZ předloni (na komentované zóně), vždycky si najdeš místo, ze kterého máš výhled. Já ale dávám přednost klasickým zkouškám, pokud bych si měl vybrat úsek z této RZ, tak by to byly serpentiny u Hvozdné nebo sjezd do Nových Dvorů. Nějaký jump "U Johana" mi nic neříká. Ale máš pravdu, že tato RZ přitáhne spousty fanoušků (buďme rádi, aspoň bude víc místa na jiných RZ).
Upravil - HorSt 02 May 2007 17:44:47
To Horst:
Tak tato slova jsou naprosto přesná, pod které se i já podepíšu...
.... Nějaký jump "U Johana" mi nic neříká. Ale máš pravdu, že tato RZ přitáhne spousty fanoušků (buďme rádi, aspoň bude víc místa na jiných RZ).
Upravil - HorSt 02 May 2007 17:44:47
[/quote]Přesně tak,Slušovice vždy velmi kvalitně pojmou obrovské množství lidí :D
Upravil - dalva 02 May 2007 18:57:29
quote:
quote:
quote:
Když jsi už něco nakousnul,tak povídej.Čekám na každou novou informaci,jak na vánoční dárek.
Bude Ti stačit info, že se potvrdí spoustu spekulací a přání probíraných v předchozích příspěvcích?
Zrušit RZ Slušovice by byl nejblbější nápad co by moh být
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.