PDA

Zobrazit v plné verzi : Cebia Rallye Pelhřimov 2007 - Memoriál Tomáše Vojtěcha

Stránky : [1] 2

Riki
14.02.2007, 16:01
Myslím, že je zrovna ten správný čas založit nové téma k novému ročníku Rallye Pelhřimov 2007. Jen pro pořádek, soutěž je plánována na 3.-4.8. (srpna)2007 = pátek odpoledne - noc a v sobotu celý den. Naše Rallye je zařazena jako dvoudenní mistrovství ČR. Jede se v okolí Pelhřimova a Pacova. Slibuji všem, že uděláme vše pro to aby to letos bylo ještě zajímavější než při předcházejících akcích. Pokud to bude v mých možnostech - lze zde komunikovat s ředitelem soutěže.

Riki
14.02.2007, 16:50
to vojta: Již jsme začali s přípravou letošní dvoudenní rallye - zařazenou do mistrovství ČR. V první - částečně noční etapě (pátek 3.8.2007) chceme využít i některé starší RZ na pacovsku, jako např. Křešín, Vyklantice, Salačova Lhota, skok do lomu u Těchobuze, Cetoraz atd. Okolí Kamenice nad Lipou zatím není v našem zorném poli. Tím neříkám, že se tam někdy v budoucnu opět nedostaneme.

Riki
14.02.2007, 16:51
to Vrátníček: mockrát děkuji za dobré postřehy. Klady i mínusy jsou pro nás poučné. Seřazení RZ (hlavně RZ 1 - Nová Cerekev) při loňském rallyesprintu nebylo zrovna nejšťastnější - souhlas - bohužel již to nelze vrátit. K dalším otázkám - ANO sobotní RZ = 4.8.2007 se pojedou obdobně jako v roce 2006 ALEEEEE nějáké to překvapeníčko tam bude.
V pátek 3.8.2007 - bude ten "skok" u Těchobuze - směrem do lomu!!! tedy moooc hezké.
Jinak za organizační tým všem moc děkuje za podporu. Doufám, že letos to bude zase lepší než dříve (2000 - 2006)

vojta
14.02.2007, 19:21
to riki: Rally Pelhřimov se už nepojede pod názvem Memoriál T.V. ?

Riki
14.02.2007, 20:11
to vojta: Omlouvám se všem určitě se letos Pelhřimov opět jede jako Memoriál Tomáše Vojtěcha. V názvu tématu jsem to neuvedl - nebyl to úmysl.

Riki
15.02.2007, 07:44
Děkuji správci tohoto serveru - za bleskovou reakci a pomoc při opravě názvu tématu.

jac
15.02.2007, 08:27
Tož vám Richarde držím palec!

Riki
15.02.2007, 13:08
to jac. tož ti za celý kolektiv pěkně děkuju. Richard

hbt
15.02.2007, 16:32
quote:
Tož vám Richarde držím palec!

Hele, on jac jeste zije:-)))) Ahoj kluku

Andrew
20.02.2007, 13:13
Loni jsem na této soutěži byl a bylo to celkem fajn. Doufám že se letos dostanu na ty noční RZ.

Jinak znovu musím vystřihnout poklonu poředatelům a hlavně panu řediteli za přístup k divákům. Už jenom kvůli tomu, abych Vás podpořil v pořádání takových divák friendli soutěží, přijedu.

Riki
20.02.2007, 15:41
to Andrew: děkuji za poklonu - myslím, že pochvala patří všem nejen pořadatelům, ale i slušným divákům. Věřím, že v Pelhřimově , a letos i v okolí pacova budeš spokojený. Každá noční RZ má své kouzlo - když se k tomu přidá na každé RZ nejméně jedno super divácké místo pak to nemá chybu.

Andrew
20.02.2007, 18:56
to Riki: No já jsem spíš na ty rychlé technické úseky - mírná pravá, mírná levá, mírná pravá... popřípadět nějaký cut nebo horizont. Něco na ten způsob jsem si loni po lesích našel. Byl jsem na poslední RZ a Polák Kuchar tam jel neskutečnou hranu.
Moc nemusim ty exponované zalamováky.

Riki
20.02.2007, 20:13
to Andrew: a co takhle super skok přes hranu? Věřím, že nebude jediná posádka, která si zde neskočí!

Rosi
20.02.2007, 21:48
Na Pelhřimov se moc těším, vložky pěkný, perfektně zorganizovaná soutěž. Jsem rád, že se organizátorům podařilo postoupit na vyšší úroveň a pevně doufám, že se jednou Pelhřimov pojede jako MMČR. Hodně štěstí chlapi!

Riki
21.02.2007, 07:40
to Rosi: díky za všechny. Znova opakuji - letos (po tom co jsme postoupili mezi dvoudenní)pro všechny chystáme nějáké to překvapeníčko (změnu) a to oba dva dny (v pátek 3.8. i v sobotu 4.8.2007)!

vojta
21.02.2007, 17:26
to riki: že by něco jako "superspecialka" :) ?

Riki
21.02.2007, 18:38
to vojta: bohužel suprspeciálka to není. Aléééééé???

Romus
21.02.2007, 18:54
quote:
to vojta: bohužel suprspeciálka to není. Aléééééé???

Zkouška v nočních ulicích Pelhřimova? :D

vojta
21.02.2007, 19:25
No tak když ne SS, tak by to mohla být teda vložka v ulicích toho Pelhřimova,jak zde už bylo řečeno... :)

Riki
21.02.2007, 20:13
to Romus a vojta: NE NE v Pelhřimově samotném se nepojede!Již jsem zde naznačil velice zajímavé místo: lom u Těchobuze a protože jsem rovněž prozradil, že zajímavé divácké místo bude na každé RZ (zůstává v I ETAPĚ) ještě jedno!!

vojta
21.02.2007, 21:26
quote:
to Romus a vojta: NE NE v Pelhřimově samotném se nepojede!Již jsem zde naznačil velice zajímavé místo: lom u Těchobuze a protože jsem rovněž prozradil, že zajímavé divácké místo bude na každé RZ (zůstává v I ETAPĚ) ještě jedno!!

No jo, jenže jaké a kde, jestli to tedy není ještě přísně tajné :)

Riki
22.02.2007, 19:39
to vojta:Přátelé prosím ještě chvilku vydržte. Nic není přísně tajné, ale zatím je vše ve stádiu schvalování. Pro ty co už nemohou vydržet - alespoň částečný nástin!
Start bude na náměstí v Pelhřimově, ředitelství soutěže v areálu "Silnice Hejda",Servis na letišti u obce Kámen
Pojedou se dvě etapy:
I: v pátek 3.8.2007 od cca 17:00 hod. v okolí Pacova bude mít dvě RZ, které se pojedou dvakrát. Celkem tedy přibližně 43 km RZ, 97 km přejezdů.
II: v sobotu 4.8.2007 od cca 08:00 hod. v okolí Pelhřimova bude mít tři RZ, které se pojedou třikrát. Celkem tedy přibližně 87 km RZ, 227 km přejezdů.
Cíl opět v Pelhřimově na náměstí.
No a předání cen a celkový závěr na letišti u Kámena.
Víc zatím prozradit nemohu. Sorry.

JaraKl
23.02.2007, 14:23
to Riki.Byl jsem na Vaší soutěži poslední dva roky a stala se jednou z mých nejoblíbenějších.Je vidět,že Vám organizátorům jde nejen o jezdce,ale taky hlavně o nás diváky.Krásná místa na RZ,soutěž kompaktní,že se toho dá stihnout opravdu hodně,servisní zázemí našich žaludků v servisu i u Hejdy na přeskupení výborné (včetně točeného nealkopiva).I když letos bude servis dál od Pelhřimova.Přesto můžu všem jen doporučit!!!Vždycky se budu na Vaši soutěž těšit,akorát letos kvůli termínu bohužel bezemne.V Německu jsem byl se synem již třikrát,takže jsme si udělali dobře a v tomto termínu budeme doufám o 2000 km na sever.Přesto Vám všem přeji at´se Vám podaří uspořádat opět soutěž o které se bude psát na tomto foru i jinde jen v suterleticech.Ještě jednou díky za minulé,ale i budoucí zážitky.Jen tak dál!!!
P.S. Snad příští rok.

sloní kýta
23.02.2007, 18:07
už jsem si taky říkal, že bych měl zajet do Pelhřimova, podívat se, abych věděl do čeho jdu...

s pozdravem za sec/km kratššší

Riki
23.02.2007, 19:56
to JaraKl: ano - ano bohužel Finsko MS je lákavější. Bohužel termín změnit nelze. Tak snad někdy příště. Jinak dík.

Riki
23.02.2007, 19:58
to sloní kýta: prosím tě zkus to přiblížit - nerozumím (jak do čeho jdeš?)Budeš závodit? Jsi divák?

fanda hájek
23.02.2007, 20:34
Riki:Vesničko má středisková :D :D :D

hasic.tom
08.03.2007, 22:14
Zdravim všechny přátele Rallye sportu. Jsem moc rád, že ohlasy na tento podnik jsou tak dobré.

krb
09.03.2007, 19:51
to hasic.tom:jestli jsi ten co myslím tak dofám,že se tentokrát budeš chovat normálně a ne jako na minulém ročníku=když jsi nechtěl pustit diváky po trati na místa v RZ

hasic.tom
11.03.2007, 10:44
to krb: Takže já jsem byl na radiobodu v obci Lešov. A pokud já osobně vim tak lidi jsem na trať nepouště z důvodu uzavření tratě. A na divácká místa se diváci mohli dostat i bez toho aby se courali po trati. Jen kdyby se zeptali. A pokud bys byl jeden z těch co se tak zásaditě hrnuli za pásku a chtěli udělat ty super fotky. Tak ti poradim jen jedno - udělej si akreditaci (TISK) a pak se klidně dostaneš na místa trochu zajímavější. Ale pokud jsi jen jako divák tak musíš dbát pokunů pořadatele viz traťového komisaře. Ono je pravda mnoho diváků říkne: Jen si udělám fotku a zase jdu. Ale co když zrovna v ten moment tam přiletí jezdec s rozbitym autem a prostě ho sejme. Prostě a jednoduše: Dbáme na bezpečnost diváků a klidný průběch rallye.

Foly
11.03.2007, 13:01
Mohu-li se vyjádřit k organizaci pohybu diváků po trati. Na rallye chodím asi od roku 1963, nyní už ne příliš často. Za tu dobu jsem se dobral názoru, že vykazování diváků z tratě do přilehlých hvozdů a bažin v době od uzavření tratě (nyní obvykle 60 minut před startem) do cca 5 minut před startem prvního předjezdce je z hlediska pořadatele pusté a nesmyslné šikanování. Organizační, ředitelská a bezpečnostní vozidla by v tuto dobu neměla jezdit jako prasata, ale s nejvyšším ohledem na své návštěvníky své akce a nehulákat na ně z amplionů. Pořadatelé na trati by měli v tu dobu být spíše vstřícní. Chápu, že řadová služba na trati nemůže dělat něco jiného, než co jim na poučení řekne ředitel, ale i tak je někde vidět, že to jde a funguje a jinde jsou RZ, kde se diváci zapřisahají, že už tam nevkročí a jedou jinam.

bohuš
11.03.2007, 13:23
tuším že v lešově jsme zrovna byli na poslední průjezd
bezpečnost u tratí je na prvním místě s tím souhlasím,ale někdy semi zdá že vy pořadatelé to někdy až moc přeháníte a to hraničí až z drzostí viz.osmnáctiletí kluci keří si hrají na bůhví co,prostě řečeno dej volovi funkci a ten toho zneužije v nejvišší možné míře,tím nemyslím všechny
toď můj názor

krb
11.03.2007, 13:43
quote:
to krb: Takže já jsem byl na radiobodu v obci Lešov. A pokud já osobně vim tak lidi jsem na trať nepouště z důvodu uzavření tratě. A na divácká místa se diváci mohli dostat i bez toho aby se courali po trati. Jen kdyby se zeptali. A pokud bys byl jeden z těch co se tak zásaditě hrnuli za pásku a chtěli udělat ty super fotky. Tak ti poradim jen jedno - udělej si akreditaci (TISK) a pak se klidně dostaneš na místa trochu zajímavější. Ale pokud jsi jen jako divák tak musíš dbát pokunů pořadatele viz traťového komisaře. Ono je pravda mnoho diváků říkne: Jen si udělám fotku a zase jdu. Ale co když zrovna v ten moment tam přiletí jezdec s rozbitym autem a prostě ho sejme. Prostě a jednoduše: Dbáme na bezpečnost diváků a klidný průběch rallye.

ANO ANO stou akreditací jsem to podcenil,ale pokud si dost dobře vzopínám tak jsi se oháněl povinostima aniž bys věděl co vůbec můžeš a co ne....k tomu že jsi nechtěl pustit diváky na trať po uzavřítí trati(asi hodinu před startem RZ)nedokážu pochopit a poradím ti:-)pročti si řády ať příště víš co a jak;) http://www.autoklub.cz/acr/fasacr/rally/2007/standard/ar_standard_bezpecnost.pdf -konkrétně bezpečnost 2.3.2
i tohle by měli dělat lidi kteří o tom něco ví a učastní se takových podniků více než jednkrát do roka a to zrovna na soutěži,která projíždí jejich dědinou
PS:pokud se nemýlím tak ty jsi ten s tou fešnou vestou polepenou těma samolepkama: http://rally-mania.cz/img_novinky/N3v_45e9f318a42b2.jpg (foto:Jiří Dokulil-taky jeden z těch co tam nebyl vpuštěn na trať RZ)

Upravil - krb 11 Mar 2007 13:46:51

Jiří Dokulil
11.03.2007, 16:15
quote:

Tak za prvé: Pokud se někdo "hrne" za pásku, není na tom nic podivného. Pokud jsi byl na školení traťových komisařů, musel ses tam dozvědět, že páska není na okrasu, ale je proto, aby vymezovala, kde mohou a nemohou stát diváci. To neurčuje traťový komisař, nýbrž hlavní bezpečnostní činovník, který to zakreslí do bezpečnostního plánu. Pokud si někdo stoupá ZA pásku a ne PŘED pásku, je to naprosto v pořádku.
Za druhé: Pokud si jdeš na rally léčit mindráky a stoupneš si divákům přímo před nos, nediv se, že z toho nemají radost. Takové to - já jsem někdo, já musím stát před páskou, protože se starám o bezpečnost - to je hloupost. Pořadatel by měl stát buď za páskou a nebo někde "bokem", aby nezavazel divákům a kde může v poklidu dělat svou práci. Tvé poslední větě se můžu jen smát.
Jinak stoprocentní souhlas s Folym a krbem.

hasic.tom
11.03.2007, 19:29
to: krb a Jiří Dokulil - Tak abych to dal na pravou míru. Vesta je totožná s vestama používanýma traťovíma komisařema (TK) na naší rallye. To že tam mám našitou samolepu Rally a MontePacovMotorsport je jen kvůli tomu aby se odlišila od vest kterou máte někteří v autě a aby tak nemohlo dojít k záměně TK a diváka. A stál jsem na místě abych viděl na čísla jezdců, protže jsem ještě zapisovoval průjezdy. Ono kdybych stál někde v davu tak asi nezapíšu ani jeden průjezd. No a stačilo se jen domluvit abych si třeba stoupnul někam kde by to pro všechny bylo v pohodě. Nic méně nikdo se ne mě s takovou prosbu neviřkl. No a do bažin jsem nikoho neposílal. Ale mám pro vás dobrou zprávu v letošnim roce TK dělat nebudu. Prostě jsem chtěl jen jednu věc aby se to obešlo bez problému a ez zranění. A to kdo může a nemůže za pásku víte sami. Takže pokud jsem někomu ukřivdil tak se omlouvám.

Upravil - hasic.tom 11 Mar 2007 19:43:15

Upravil - hasic.tom 11 Mar 2007 19:49:49

Riki
11.03.2007, 22:58
to krb: pánové nedá mi to abych nevstoupil do vaší debaty. Dostali jste se na velice problemové téma:
Víte kdo může zrušit RZ pro neukázněnost diváků??? Většinou
a) pozorovatel - jede 40min. před prvním, hlavní bezpečnostní činovník - jede 30 min. před prvním, bezpečnostní delegát - jede 20 min. před prvním (časy sou dlestandartních propozic FAS AČR RALLY 2007,bod 6.2.)
b) pořadatel - prostřednictví vedoucího RZ atd. (ten, který si myslí, že už to (diváci) je dál nezvladatelné.
Pravda je ovšem taková, že ti "skalní" se přesouvají po RZ až "na doraz" a někdy i po dorazu! Podle mě jsou někteří dobrovolní dárci orgánů.
Vždyť každý - nebo téměř každý by měl mít zájem aby celá akce proběhla ke všeobecné spokojenosti!! Tím myslím, že budou spokojeni místní obyvatelé, závodní posádky diváci, organizační tým a nakonec i pozorovatelé FAS. Věřte, že žádný pořadatel to nemá jednoduché!!! Možná by bylo lepší domluvit se zde jak to udělat aby bylo dobře - všem!

Bazalbub
11.03.2007, 23:17
30 minut před startem neočekávám,že bych někoho ohrožoval,nebo že bych byl ohrožován někým jiným.Když jedou různí delegáti,pořadatelé,či pozorovatelé,tak si musí uvědomit,že fandové,které na cestě potkají většinou jdou na svá oblíbená místa a nebudou se zdržovat v zakázaných místech.Budu trochu přehánět,ale není mi zrovna příjemné viset za jednu ruku na větvi,pod sebou bodláčí a čekat přes hodinu na průjezd prvního vozu.Podle mě bez problémů se můžu přemísťovat tak 15 minut před prvním předjezdcem.

Riki
11.03.2007, 23:35
to Bazalbub: máš pravdu - pokud budeš rozumný a pohlídáš si čas tak není co řešit. (15 min před prvním jedou 000)To by mělo být maximum. Pokud tě ovšem nachytá někdo z těch co jsem uvedl dříve může se stát i to že sice dojdeš na své oblíbené místo, ale RZ se nepojede. A to jsem zde mluvil pouze o těch rozumných divácích.
Má osobní zkušenost je taková, že se vždy dá domluvit! (někdy i za podpory těch rozumných diváků)
Tak proč se nedomluvit?

Bazalbub
11.03.2007, 23:49
No právě záleží na domluvě s troškou tolerance.Ale to platí i pro ředitelství a delegáty a ne,že si řeknou hodinu před startem,uvidím li živou dušičku,udělám si do svého notesu velkou černou tečku.

Riki
12.03.2007, 09:51
to Bazalbub: nezbývá mi nic jiného něž s tebou souhlasit. Ale ta ochota k toleranci MUSÍ být oboustraná.Doufám, že pokud k nám přijedete budete spokojeni.

chryby
12.03.2007, 10:19
domluva podle mě funguje na 90% spolehlivě všude
ale jak tu bylo napsáno výše, hodinu před startem řvát po lidech, ať zmizej ze silnice, to je buzerace
nehledě na to, že to dost často dopadne tak, že aktivita pořadatelů (vyhánět lidi a usměrňovat je za mlíko) klesá se zbývajícím časem do startu RZ a se zvyšujícím se návalem diváků.....
typický příklad např. na labské loni, na diváckym místě, kde byly auta vidět dvakrát - tam to prostě byla katastrofa - mraky lidí stálo v zóně, která byla mlíkem zakázaná, pořadatelé to měli v paži, ale hodinu před startem se mohli zbláznit, že lidi přicházej po silnici (jinudy to ani nešlo)

krb
12.03.2007, 18:55
ano domluva funguje většinou na 90% ale nezapoměň na těch deset;) v tom konkrétní případěse jednalo cca o 60 minut před startem a ne 15 minut...jiank já vím kdy na rally chodit nelozím nadoraz už jen kvuli tomu abych si nastavil foťák:-)já už bych to neřešil-stalo se a doufám že příšte dotyčný hasič bude vědět co má dělat,a nebude se tady pak kasat,že musel to a ono a přitom to veskutečnosti není pravda(např.tvrzení:stál jsem tam abych dobře viděl na čísla jezdcu mě nepřipadá na místě byla tam totiž spousta místa na to aby to viděl i tam kde by nezavazel přihlížejícm a stál tam kde to bylo bezpečné.

*fotografie nejen z Rally: http://foto-kasparek.webovastranka.cz

hasic.tom
14.03.2007, 17:14
quote:
ano domluva funguje většinou na 90% ale nezapoměň na těch deset;) v tom konkrétní případěse jednalo cca o 60 minut před startem a ne 15 minut...jiank já vím kdy na rally chodit nelozím nadoraz už jen kvuli tomu abych si nastavil foťák:-)já už bych to neřešil-stalo se a doufám že příšte dotyčný hasič bude vědět co má dělat,a nebude se tady pak kasat,že musel to a ono a přitom to veskutečnosti není pravda(např.tvrzení:stál jsem tam abych dobře viděl na čísla jezdcu mě nepřipadá na místě byla tam totiž spousta místa na to aby to viděl i tam kde by nezavazel přihlížejícm a stál tam kde to bylo bezpečné.

--------------------------------------------
Prosim Tě měl bych na tebe malou prosbu. Když už jsi udělat tento hon na mou osobu tak Tě žádám piš jen pravdivá data. Ono to nebylo 60 minut před startem ostrého vozu, ale v době kdy mi do vysílačky bylo zděleno, že je na trati hlavní bezpečnostní činovník. A jestli jsi ta osoba co tam po mě řvala jak na dobytek tak se fakt nediv, že jsem tě tam nechtěl pustit. Moje zkušenosti jsou takové, že tokud přijde divák a normálně se zeptá a domluví kdy a jak může přes RZ tak neni a nebyl nikdy problém. Ale pokud mi někdo začne říkat, že " Vstoupit do trati může a že bezpečák , či činovník z FAS to fakt už nevim jestli ten či onen, je jeho kamarád - známí- a ať se nestarám tak to fakt neni slušné jednání. Nic méně pokud jsi to nebyl Ty co mě takto častoval. Tak to neber osobně. No a přeji Ti aby až pujdeš dělat nějaké nové fotky na naši Rallye tak aby se to obešlo bez problémů.

Jiří Dokulil
14.03.2007, 17:43
quote:

quote:

Prosim Tě měl bych na tebe malou prosbu. Když už jsi udělat tento hon na mou osobu tak Tě žádám piš jen pravdivá data. Ono to nebylo 60 minut před startem ostrého vozu, ale v době kdy mi do vysílačky bylo zděleno, že je na trati hlavní bezpečnostní činovník. A jestli jsi ta osoba co tam po mě řvala jak na dobytek tak se fakt nediv, že jsem tě tam nechtěl pustit. Moje zkušenosti jsou takové, že tokud přijde divák a normálně se zeptá a domluví kdy a jak může přes RZ tak neni a nebyl nikdy problém. Ale pokud mi někdo začne říkat, že " Vstoupit do trati může a že bezpečák , či činovník z FAS to fakt už nevim jestli ten či onen, je jeho kamarád - známí- a ať se nestarám tak to fakt neni slušné jednání. Nic méně pokud jsi to nebyl Ty co mě takto častoval. Tak to neber osobně. No a přeji Ti aby až pujdeš dělat nějaké nové fotky na naši Rallye tak aby se to obešlo bez problémů.

Vím, že tento příspěvek nebyl směřován na mě, ale stejně mi to nedá. Pokud někdo na někoho "řval jak na dobytek", ani já, ani krb jsme to nebyli. Ani o tom tvrzení, že "bezpečák je můj kamarád", nic nevím. Do příště by to podle mě chtělo se hloupě nevymlouvat, zapnout mozek, a uvidíš, že to půjde. Je smutné, že traťoví komisaři, jako Ty, některým fandům a fotografům znepříjemňují návštěvu jinak krásné rally, která rozhodně patří k mým oblíbeným.

hasic.tom
14.03.2007, 18:01
to:Jiří Dokulil
Pokud jsi si přečetl text co jsem psal. Tak poslední 2 věty jsou: Že pokud to nebyl krb potažmo Ty tak, že to nemáte brát osobně a že přeji příště lepšího TK. To co jsem napsal nenělo být bráno jako urážka na Vaše osoby. Proto si nepřeju, aby někdo urážel mě, když já tady taky nikoho neurážim. Jen pořád přemýšlim kdo z těch diváků jste vy dva. Vim, že jsem pár diváků nevpustil na RZ, ale taky si pamatuju, že mi diváci lezli do zakázaného prostoru i za ostrého průběhu Rallye. OPĚT NEVIM ZDA JSTE TO BYLY VY - TAKŽE NEBRAT PROSIM OSOBNĚ.

Jiří Dokulil
14.03.2007, 18:32
quote:
to:Jiří Dokulil
Pokud jsi si přečetl text co jsem psal. Tak poslední 2 věty jsou: Že pokud to nebyl krb potažmo Ty tak, že to nemáte brát osobně a že přeji příště lepšího TK. To co jsem napsal nenělo být bráno jako urážka na Vaše osoby. Proto si nepřeju, aby někdo urážel mě, když já tady taky nikoho neurážim. Jen pořád přemýšlim kdo z těch diváků jste vy dva. Vim, že jsem pár diváků nevpustil na RZ, ale taky si pamatuju, že mi diváci lezli do zakázaného prostoru i za ostrého průběhu Rallye. OPĚT NEVIM ZDA JSTE TO BYLY VY - TAKŽE NEBRAT PROSIM OSOBNĚ.

Nejsem si vědom žádné urážky, jen bych byl rád, abys pochopil, že traťový komisař se nerovná vyhazovač, jako to bylo tehdy u Tebe.

krb
14.03.2007, 19:11
......to už opravdu nemá cenu tohle rozebírat jak to bylo a jak ne....jen doufám že si dotyčný "vyhazovač" uvědomí,že to co se tady píše nejsou urážky ale jen rady jak se chovat příště aby to bylo ku prospěchu všem a ne jen dokazování jaky byl borec,že jsem je nepustil atd. PS: pokud jsis přečetl ten odkaz co jsem ti poslal,tak sám dobře víš,že si nejednal tak jak si měl a vezmeš si to příště k srdci.Aby nebyly žádné zbytečné,jak Ty říkáš,křiky......THE END(...nebo pokračování příště:-) )

*fotografie nejen z Rally* http://foto-kasparek.webovastranka.cz

hasic.tom
14.03.2007, 19:12
to:KRB
No a já jsem ti chtěl zase upřesnit práva a povinnosti TK. Nebo spíše, že když na trati při průjezdu HBČ a pozorovatel FAS. Nebudou nadávat vám jako divákům ale pořadateli potažmo VRZ,ZRZ,a taky tomu TK, který si neudělal pořádek na místě určeném. Nevim jestli jsi někdy dělal radiobod a nebo TK ale já ho dělám už cca. 6 let. A zažil jsem taky že do kolegy najížděl osobákem , další nás posílají do jistých míst a jiní se dokonce chtějí rvát. Takže rád mám diváky za páskou a v případě že se jin něco nelíbí tak vždy se dokázali ozval a vždy se to dalo vyřešit. Jako s Váma dalo se to přejít po louce a nebo druhou sranou prý po nějaký cestě. No a na konec tohoto rozhovoru bych byl moc rád aby co se stalo - stalo se. Je další ročník Pelhřimovské Rallye a vše může být jinak.

Upravil - hasic.tom 14 Mar 2007 19:41:15

Riki
10.04.2007, 09:19
Pro všechny zasvěcené i nezasvěcené. V současné době byl u FAS AČR zaregistrován nový právní subjet pod názvem "Rallye Klub Pelhřimov v AČR". Jedná se o přímé pokračování sdružení "Rallye Monte Pacov Motorsport v AČR".
Pořádání letošní - IV. CEBIA RALLYE PELHŘIMOV, Memoriál Tomáše Vojtěcha tím NENÍ nikterak ohroženo! Na přípravách se pracuje ve stejném tempu jako při předchozích ročnících. V nejbližší době bude spuštěna nová www. stránka.
Doufám za všechny organizátory, že tato "administrativní" změna bude přínosná pro Český rally sport.

vojta
10.04.2007, 16:12
to riki:takže monte pacov motorsport jako takový už neexistuje? A proč ta změna?

jac
11.04.2007, 08:59
Aa,Ríšo,co se děje?Jinak dodatečně vše nej k svátku :-)

Riki
11.04.2007, 20:12
to Vojta : V podstatě máš pravdu Monte Pacov Motorsport - končí svou činost. Důvodů je několik. Počínaje zdravotními problémy některých zakládajících a "tažných" členů, ale i organizační - kdy název pelhřimovské rallye je spojován s Pelhřimovem. Také další vazby na radnici a následně na finance atd.

Riki
11.04.2007, 20:15
to jac: Dodatečně díky za přání k svátku. Neboj neděje se nic vážného.Prostě "Život je změna"!(doufám, že k lepšímu)

Riki
07.05.2007, 18:22
Pro všechny zájemce o IV. Cebia Rallye Pelhřimov, Memoriál Tomáše Vojtěcha. Již jsou v provozu www stránky.Adresa
www.rallye-pelhrimov.cz
Za každou připomínku ke zlepšení vzhledu - toku informací atd. budeme vděční.

Riki
10.05.2007, 23:01
Pro všechny: oficiální název Mistrovství ČR v rally, bylo přejmenováno na "mediasport.cz Mistrovství ČR v rally".

jac
11.05.2007, 11:09
Ahoj Ríšo, koukl jsem se na Vaše nové www a když jsem uviděl nové logo, tak co mi první vlétlo při prvním pohledu, tak bylo RIKI ..... ale to jen pro pobavení :-)

Riki
27.05.2007, 09:11
Na www stránkách www.rallye-pelhrimov.cz přidány ZU - zvláštní ustanovení. Pro nezasvěcené - základ celé rallye.

Riki
01.06.2007, 09:53
to rallype: Můžu na 90% potvrdit účast (prezentaci) nové Fábie "BRISK RS 01 WRC" Brisku Tábor v Pelhřimově při naší rally. Je celkem pravděpodobné, že bude k vidění i na ific. plakátech a programech rallye

vojta
08.06.2007, 13:27
to riki: V jakém časovém horizontu se objeví mapky jednotlivých erzet?

vojta
08.06.2007, 13:27
to riki: V jakém časovém horizontu se objeví mapky jednotlivých erzet?

Riki
08.06.2007, 19:50
to vojta : ahoj Vojto podle ZU (které jso mimo jiné "pověšeny" na www.rallye-pelhrimov.cz) je datum zveřejnění tratí RZ stanoven na pondělí 30. července 2007 v 08:00 hod.

Riki
08.06.2007, 19:50
to vojta : ahoj Vojto podle ZU (které jso mimo jiné "pověšeny" na www.rallye-pelhrimov.cz) je datum zveřejnění tratí RZ stanoven na pondělí 30. července 2007 v 08:00 hod.

vojta
09.06.2007, 11:07
to riki: Děkuju moc. A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli platí ten skok do lomu u Těchobuze? Před dvěma dny jsem se na to místo byl podívat a vypadá to moc hezky :)

vojta
09.06.2007, 11:07
to riki: Děkuju moc. A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli platí ten skok do lomu u Těchobuze? Před dvěma dny jsem se na to místo byl podívat a vypadá to moc hezky :)

Riki
10.06.2007, 13:01
to vojta : ten skok směrem do lomu u Těchobuze bude!! Nějáké foto tohoto skoku (z dob kdy se tam již jelo) a popis všech diváckých míst se postupem času určitě dostanou na stránky a zřejmě i na fórum.

Riki
10.06.2007, 13:01
to vojta : ten skok směrem do lomu u Těchobuze bude!! Nějáké foto tohoto skoku (z dob kdy se tam již jelo) a popis všech diváckých míst se postupem času určitě dostanou na stránky a zřejmě i na fórum.

vojta
10.06.2007, 13:51
to riki: No tak to je paráda,už se moc těšim.... Díky.

vojta
10.06.2007, 13:51
to riki: No tak to je paráda,už se moc těšim.... Díky.

DAWE69
18.06.2007, 22:05
Pelhrimov bude zas letos parada...Kam se hrabou nektery finsky skoky na ten v lomu u Techobuze...:o) a ti co pamatujou casy Tour de Pacov, Trophy Pacov a Rally Monte Pacov, vi ze "pacovske" RZ muzou tem "pelhrimovskym" 100% "konkurovat"...jinak se na Pelhrimov moc tesim a drzim poradatelskemu tymu hodne stesti a co nejmene problemu...

stauber_jun.
19.06.2007, 11:39
jo jo, pamtuju stary dobry casy Rally Monte Pacov, dokonce sem nasel nejake fotky
http://www.rallyejournal.cz/2003/cr/pacov2/index.html
p.s. kvalita nic moc byli sme tenkrát ještě velcí amatéři:)

Andrew
19.06.2007, 12:06
No tak aspoň vím kam nelézt, protože tam budou zas všichni Sagnerové, Luskové, Nesrovnalové, Stanislavové, Eliášové atd. atd. a samozřejmě televize. Takže vo nic hele nepřijdu hele, když tam hele nebudu hele. Hele.

maevad
19.06.2007, 12:07
quote:
No tak aspoň vím kam nelézt, protože tam budou zas všichni Sagnerové, Luskové, Nesrovnalové, Stanislavové, Eliášové atd. atd. a samozřejmě televize. Takže vo nic hele nepřijdu hele, když tam hele nebudu hele. Hele.

...a kde máš Jů?

Riki
19.06.2007, 15:47
to Andrew: neboj slibuji, že na každé RZ bude nejméně jedno super zajímavé divácké místo! Ale "brutus skok" je jen jeden!

Andrew
20.06.2007, 11:43
quote:
to Andrew: neboj slibuji, že na každé RZ bude nejméně jedno super zajímavé divácké místo! Ale "brutus skok" je jen jeden!

Jako hrozně rád bych ho viděl, ale mám strach, že tam bude tolik akreditovaných pressmanů, že já, fotograf amatér, bych pěkně utřel.

kadem
22.06.2007, 11:54
Trojan prý pojede se staronovým spolujezdcem a prý to nebude rozhodně jízda na stopky. tak se bude asi na co koukat.

Riki
02.07.2007, 10:53
P O Z O R: od dnešního dne 2.7.2007 od 08:00 hod. zahájen příjem přihlášek

Riki
09.07.2007, 12:40
V Pelhřimově startuje MIO GPS-MEDIASPORT RBR rally

V rámci pelhřimovské rally se poprvé uskuteční interaktivní soutěž o navigace MIO GPS, kterou pro hráče počítačové hry Richard Burns Rally ve spolupráci s internetovým serverem(http://rbr.onlineracing.cz) připravuje společnost Mediasport.cz

Pořádaná soutěž se skládá ze tří samostatných rally, resp. turnajů. Jejich finálové části budou probíhat vždy v pátek před startovní rampou následujících podniků českých šampionátů:

1. část: RALLY PELHŘIMOV (3.8.2007 v 15:00) – náměstí v Pelhřimově
2. část: RALLY PRACHATICE (18.8.2007 v 15:00) – startovní rampa v Prachaticích
3. část: RALLY JESENÍKY (5.10.2007 v 15:00) – startovní rampa ve Šternberku na náměstí

Pravidla této zajímavé soutěže pro všechny, kdo mají legendární počítačovou hru Richard Burns Rally v oblibě, jsou umístěna na stránkách:

www.mediasport.cz

maevad
12.07.2007, 12:36
Přihlášení (samozřejmě zatím): http://www.rallye-pelhrimov.cz/soubory/2007/seznam_prihlasenych_2007.pdf

Riki
12.07.2007, 14:42
to maevad: seznam přihlášených je aktualizovaný každý den večer!Přístupný všem.

Riki
17.07.2007, 07:34
Díky slušné práci našeho "webmástra" zařazeny do sekce video - loňské i předloňské záběry z rallye Pelhřimov.Rovněž zde najde průběžný seznam přihlášených. Naše stránky jen pro upřesnění: www.rallye-pelhrimov.cz

maevad
17.07.2007, 07:41
V přihlášených bohužel u Pletky změna vozu z C2R2 na Feldu Kita. Také tam vidím Jirku Volfa na IX - letos poprvé???

Pačív 2007: Sýkora nebo Kožmín? Pivo nebo prd? PIVO!!!

Riki
17.07.2007, 08:38
to: maevad ANO potvrzuji ! ke změně vozu u Tomáše Pletky z C2R2 na Feldu Kit Car došlo včera - 16.7.2007 ŠKODA

chryby
19.07.2007, 12:42
na pelhřimově první ostrá premiéra brisku wrc.... podrobnosti na rally-manii

stauber_jun.
19.07.2007, 12:51
jo jo technické parametry vozu zní moc dobře
500 hp, 600 Nm, z 0 na 100 km/h za 2,7 sec.

MravenecZ
19.07.2007, 13:16
quote:
na pelhřimově první ostrá premiéra brisku wrc.... podrobnosti na rally-manii

Ano, podrobnosti jsou v tiskové zprávě na rallymanii, autosportu, impulsech, rallyfun, raly a kupodivu i na eWRC :-)

Karbonyl
19.07.2007, 21:34
quote:Také tam vidím Jirku Volfa na IX - letos poprvé???

Pačív 2007: Sýkora nebo Kožmín? Pivo nebo prd? PIVO!!!Nee, už s tím jel v Hustých pečích.

http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*

maevad
20.07.2007, 06:55
Máš pravdu, Karbonyle, ba dokonce jsem zapomněl i na 5. místo z Valašska.

rallyvoe
20.07.2007, 07:17
quote:
Máš pravdu, Karbonyle, ba dokonce jsem zapomněl i na 5. místo z Valašska.

Tam jel s VIII.

"To je rallye, voe!" - K.Loprais

Riki
23.07.2007, 17:15
TISKOVÁ INFORMACE č. 6
Pozor! Uzávěrka přihlášek do Pelhřimova je právě dnes!

Pouhý den zbývá do uzávěrky přihlášek na IV.CEBIA Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha, která se pojede v termínu 3. – 4. srpna 2007 jako součást mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů 2007, Trofej Zóny střední Evropy v rally historických automobilů 2007 a volný zónový podnik. Pořadatelé z Rallye Klubu Pelhřimov v AČR stanovili uzávěrku přihlášek na dnešní den, pondělí 23. července!

Pelhřimovští pořadatelé evidovali den před uzávěrkou přihlášek na pět desítek přihlášených posádek. „Řada soutěžících se hlásí na poslední chvíli. Předpokládáme, že kolem osmdesáti posádek se nám přihlásí. Řada jezdců jezdí do Pelhřimova ráda a mohou se těšit na náročné úseky rychlostních zkoušek,“ říká Richard Gnojek, ředitel závodu. V sekretariátu soutěže leží přihlášky od řady předních jezdců. V Pelhřimově se objeví Josef Semerád, jezdec s prioritou FIA B, který pilotuje vůz Mitsubishi Lancer EVO IX. Národní prioritou ASN se pyšní Leoš Flídr (Škoda Octavia WRC). Josef Peták (Renault Clio S1600), Zdeněk Vlček, Vladimír Barvík, Milan Liška (oba Mitsubishi Lancer EVO IX). Z předních jezdců poslali již přihlášku Karel Trněný (Škoda Octavia WRC), Jiří Volf (Mitsubishi Lancer EVO IX) a další.
Mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007 má dva hlavní uchazeče o mistrovský titul. Největší šance mají dva jezdci, kteří pilotují vůz Škoda Octavia WRC. Vítěz Valašské rally ve Valašském Meziříčí Karel Trněný a vítěz Agrotec Iveco Rally Hustopeče Leoš Flídr. Druhý jmenovaný má v průběžném pořadí náskok čtyřiadvaceti bodů, neboť na Valašsku si dojel pro druhé místo, zatímco jeho konkurent Trněný kvůli prasklému kardanu vyšel na jižní Moravě bodově naprázdno. Třetí pokračování souboje Flídr versus Trněný se odehraje právě na pelhřimovské rally.

Do druhého stupně republikového šampionátu se započítává celkem šest soutěží, když závod v Hradci Králové byl přeložen na listopadový termín. Tento šampionát se vyznačuje dvou etapovou rally bez testovací zkoušky a prologu při uplatnění systému Super rally, maximálně pět různých rychlostních zkoušek při nejvýše třech průjezdech, maximální délka jedné RZ je 25 km, celková délka rychlostních zkoušek je 120 km plus mínus 10 kilometrů a nové startovní pořadí do 2. etapy. Celkem rally včetně seznamovacích jízd a vyhlášení trvá tři dny.

V Pelhřimově 23. července 2007 Roman ORDELT
tiskové středisko
IV. CEBIA Rallye Pelhřimov 2007

sloní kýta
24.07.2007, 01:20
a Odložilík přihlášený je? A s čím?

Riki
24.07.2007, 15:23
to sloní kýta : pozorně sleduj poslední aktualizaci přihlášených a odpověď najdeš - budeš překvapený!!!

John
24.07.2007, 15:42
quote:
to sloní kýta : pozorně sleduj poslední aktualizaci přihlášených a odpověď najdeš - budeš překvapený!!!

Já myslim,že to bude pořádný překvapení,jen škoda,že se na Pelhřimov nedostanu.

http://www.john-juve.wz.cz/

Riki
24.07.2007, 16:01
to John: ano ano ano - Tvoje škoda. Poslední aktualizace bude již dnes večer.

gonzo
24.07.2007, 16:04
quote:
a Odložilík přihlášený je? A s čím?

Že by S 2000?!?!

Riki
24.07.2007, 16:45
Už je to tam !!!

maevad
24.07.2007, 16:51
Je tam i Tlusťák na Evu IX! Tak to jsem zvědav, jak mu to půjde se čtyřkolkou. Premiéra?

Riki
24.07.2007, 16:53
to maevad: hm vždyť jsem to říkal, že to bude zajímavé. Jinak Tlusťák OPRAVDU PREMIÉRA!

MravenecZ
24.07.2007, 16:58
Škoda škoda té kolize s Finskem. Pelhřimov se mi vždy líbil.

maevad
24.07.2007, 17:01
quote:
Škoda škoda té kolize s Finskem. Pelhřimov se mi vždy líbil.

Je fakt, že Pelhřimov vždycky překvapí... :P

Kaliméro
24.07.2007, 17:41
Premiéra ano, ale jen v PV. Čtyřkolku už řídil, pokud tedy někteří místní považujou octu WRC za čtyřkolku :-))

quote:
to maevad: hm vždyť jsem to říkal, že to bude zajímavé. Jinak Tlusťák OPRAVDU PREMIÉRA!

Vyčteno z obrazovky počítače a odposlechnuto z televize. ;)

tommich
24.07.2007, 18:29
Je velmi pěkný seznam přihlášených.Třebíč nám jen může závidět.

maevad
24.07.2007, 20:59
quote:
Premiéra ano, ale jen v PV. Čtyřkolku už řídil, pokud tedy někteří místní považujou octu WRC za čtyřkolku :-))

Kaliméro, prosím, můžeš mi osvěžit paměť? Nepochybuju o tom, že máš pravdu, ale kdy, kde, jak?

MravenecZ
24.07.2007, 21:02
quote:

quote:

Kaliméro, prosím, můžeš mi osvěžit paměť? Nepochybuju o tom, že máš pravdu, ale kdy, kde, jak?

Rally Jeseníky, když se to jelo v poháru.

Kaliméro
24.07.2007, 21:44
MravenecZ byl rychlejší, auto bylo odtamtud, kde chodíš močit na plot :-))

Upravil - Kaliméro 24 Jul 2007 21:46:18

sloní kýta
24.07.2007, 21:55
quote:
MravenecZ byl rychlejší, auto bylo odtamtud, kde chodíš močit na plot :-))

Upravil - Kaliméro 24 Jul 2007 21:46:18
Aha, proto místo WRCka radši s EVOušem!

Upravil - sloní kýta 24 Jul 2007 22:15:05

sloní kýta
24.07.2007, 21:57
A od koho tu Evinu bude mít?

Šedivec
25.07.2007, 00:02
Má někdo podrobnosti o Odložilíkovi a Punťovi S2000? Myslíte že mu to vyjde a že mu to JM sežene?

Kaliméro
25.07.2007, 05:38
4SK: Už mi začíná svítat, proč do Čech jezdíš tak málo a když, tak max. do Krumlova. Dál na západ je pro drzé a prostořeké slůně již docela nebezpečno :-)

maevad
25.07.2007, 07:29
To Šedivec: Puňta už by snad měl být pár dní v garáži JM.

To Mravenencz: Díky za informace, jen na stránkách www.rally-jeseniky.cz jsem našel, že poslední ročník se jel v roce 1987. Tehdy WRCa nebyly a Tonda ještě pobíhal s kačerem po návsi. Nemá to být Rally Fulnek?

To Kaliméro aneb malé kuře s velkou (sloní?) pamětí: Už nejezdím, bo jsem z toho na jaře chytnul kačera.. ;)

Riki
25.07.2007, 07:39
Už je na světě startovka!! - během dne bude určitě na stránkách www.rallye-pelhrimov.cz

MravenecZ
25.07.2007, 09:06
quote:
To Šedivec: Puňta už by snad měl být pár dní v garáži JM.

To Mravenencz: Díky za informace, jen na stránkách www.rally-jeseniky.cz jsem našel, že poslední ročník se jel v roce 1987. Tehdy WRCa nebyly a Tonda ještě pobíhal s kačerem po návsi. Nemá to být Rally Fulnek?

To Kaliméro aneb malé kuře s velkou (sloní?) pamětí: Už nejezdím, bo jsem z toho na jaře chytnul kačera.. ;)

Jo těch soutěží je v poslední době víc než soutěžáků a kdo se v tom má vyznat. Já jen mám nějak zafixováno, že se to jelo v roce 2005 kolem Štemberka u Olomóce a tak jsem si to po svém nazval Jeseníky. Správně by to asi mělo být rally Ecce Homo jak jsem vyčetl z jednoho provinčního rally webu... eWRC, nebo tak nějak se to jmenuje. Každopádně to bylo v Poháru, tuším že tehdy ještě v tom "předrevolučním" a bylo to s Oktou :-)
tady je důkaz : http://www.ewrc-media.com/images/2005/mcr/ec/sa_a_2_tlustak_1.jpg

Lukas99
25.07.2007, 09:08
quote:
Už je na světě startovka!! - během dne bude určitě na stránkách www.rallye-pelhrimov.cz

Ta Octávka s těmahle kolama je stejně pořád krásná, RSP maj navíc moc hezkej design... Ach...

vojta
25.07.2007, 11:49
Kombinace Odložilík+S2000? No tak doufám,že to vyjde....To by bylo super!!

vojta
25.07.2007, 12:07
to riki:Odkdy bude v prodeji program? A seženu ho na všech benzinových pumpách v Pelhřimově? A ještě jedna Technická :) : Jaktože pan Vošický nestartuje pod hlavičkou Rally klubu Pelhřimov,Když jste říkal,že Monte Pacov motorsport se změnil právě v RKP? :) Díky za odpovědi.

Riki
25.07.2007, 12:56
to vojta. program je v poslední fázi vývoje před tiskem - do tiskárny ho posíláme zítra ráno. Bohužel vytištěný ho dostaneme až ve středu 2.8, nebo v průběhu čtvrtka 3.8.2007. Potom bude okamžitě ditribuován nejen na čerpací stanice v Pelhřimově a okolí, ale i do prodejen tabáku atd.(TIC, hotel Rekrea). Bude jich dost i v pátek a sobotu. Abych všem nedočkavcům trochu ulevil - mapy a divácká místa včetně popisu,budou na našich stránkách nejpozději v průběhu zítřka (26.7.2007). Jáva Javoš nemůže startovat za RKP protože nemáme licenci.

vojta
25.07.2007, 17:26
quote:
to vojta. program je v poslední fázi vývoje před tiskem - do tiskárny ho posíláme zítra ráno. Bohužel vytištěný ho dostaneme až ve středu 2.8, nebo v průběhu čtvrtka 3.8.2007. Potom bude okamžitě ditribuován nejen na čerpací stanice v Pelhřimově a okolí, ale i do prodejen tabáku atd.(TIC, hotel Rekrea). Bude jich dost i v pátek a sobotu. Abych všem nedočkavcům trochu ulevil - mapy a divácká místa včetně popisu,budou na našich stránkách nejpozději v průběhu zítřka (26.7.2007). Jáva Javoš nemůže startovat za RKP protože nemáme licenci.

Díky moc za odpověď. A startovka už je na světě!! :)

maevad
26.07.2007, 08:08
Startovka: http://www.rallye-pelhrimov.cz/soubory/2007/startovni_listina_2007.pdf

Abych se to pokusil shrnout, tak Pelhřimov, z pohledu startovní listiny, letos nabízí:

souboj WRCařů, premiéru S2000 na českých tratích v českých rukou, návrat Milana Blahouta s žigulem, premiéru Antonína Tlusťáka na produkčním vozidle, 14 historiků..
Přemýšlím o vítězi této soutěže, a ještěže není Pelhřimov v tipovačce. On může vyhrát Trněný, Flídr, Trojan, Semerád, Gavlák, Odložilík i Vlček. Při konstalaci hvězd (a hlavně jak mu to půjde s N4) může udělat výsledek i Tlusťák, při suchu Peták. Barvík, Volf a Sýkora - to je otázka - U Barvíka mám pocit, že je letos nevyzpytatelný (= je schopen zajet cokoliv :0 ), Volf dlouho nejel a Sýkorovi chybí zkušenosti, které nahrazuje dravostí }:) , viď, Starosto? :D

Daves
26.07.2007, 11:00
Spíš bych věřil Flídrovi i když narozdíl od Trněného dlouho nejel, Odložilík, pokud mu to pojede je taky na bedně podle mě... Semerádovi nevěřím ale do 6 bude...ostatní uvidíte... já jsem ve Finsku ;)

stanis
26.07.2007, 12:08
meadvade, já ti tu tipovačku co nejdřív spustím, ať můžeš dumat i nad ní ;)

http://rally.stanis.info

maevad
26.07.2007, 12:21
quote:
meadvade, já ti tu tipovačku co nejdřív spustím, ať můžeš dumat i nad ní ;)

To bys musel být čaroděj, protože pro tenhle mistrák tipovačka vypsaná nejni.. :o) :o) :D

A prznit moji přezdívku nemusíš B) (ale je to lepší, než kdybys prznil mě.. :o) )

stanis
26.07.2007, 16:50
Sákryš, já se tak snažil to napsat správně, až jsem se přesnažil.

Jinak máš samozřejmě pravdu, já už jsem z toho teď docela zmatenej - vždycky po týdnu odněkuď přijedu a buď tipovačku spouštím nebo zavírám :)

Libas
26.07.2007, 16:59
Prosím, je už někde mapa erzet? Abych věděl, kam si stoupnout. Přemýšlím nad Křemešníkem nebo Dudínem, to je z Jihlavy nejdostupnější.

Riki
26.07.2007, 17:49
MIO GPS – MEDIASPORT RBR RALLY

Termín prvního závodu v Richard Burns Rally se nám nezadržitelně blíží, tak mi dovolte abych Vás, všechny potencionální účastníky informoval o některých změnách a doplněních k 1. dílu MIO GPS Mediasport Rally – Pelhřimov.

Na základě Vašich dotazů a proseb se povoluje použití Vašich vlastních set-up do originálních aut. Optimální by bylo aby každý, kdo chce tuto možnost využít, si přinesl svůj setup na flashdisku nebo na jiném datovém nosiči. Optimální to je z důvodu úspory času nastavováním na místě.

Závod proběhne na volantu LOGITECH G25 Racing Wheel, je to momentálně asi nejlepší volat na trhu, proto jsme zvolili tuhle variantu. Jezdit se bude s manuálním řazením pod volantem, ruční brzda bude funkční zatažením za řadící páku.

Na stránkách www.mediasport.cz v sekci soutěž najdete heslo pro kvalifikaci, která proběhne od pondělní půlnoci 30.7 do středy 1.8. Heslo je platné pouze pro 1.díl v Pelhřimově.

Riki
26.07.2007, 17:55
to Libas: na stránkách
www.rallye-pelhrimov.cz
jsou čerstvě zveřejněny mapy všech RZ včetně fotek a popisu diváckých míst!!! Jinak programy budou k dostání na včech čerpačkách v Pelhřimově a okolí bohužel až od středy 1.8.2007 v odpoledních hodinách. Závada není na našem přijímači - ke zdržení došlo v tiskárně. Z dřívějška je tam rovněž časový harmonogram a startovní listina! Jo a dnes byla také přidána TI č.7

Romus
26.07.2007, 20:08
quote:
Startovka: http://www.rallye-pelhrimov.cz/soubory/2007/startovni_listina_2007.pdf

Abych se to pokusil shrnout, tak Pelhřimov, z pohledu startovní listiny, letos nabízí:

souboj WRCařů, premiéru S2000 na českých tratích v českých rukou, návrat Milana Blahouta s žigulem, premiéru Antonína Tlusťáka na produkčním vozidle, 14 historiků..
Přemýšlím o vítězi této soutěže, a ještěže není Pelhřimov v tipovačce. On může vyhrát Trněný, Flídr, Trojan, Semerád, Gavlák, Odložilík i Vlček. Při konstalaci hvězd (a hlavně jak mu to půjde s N4) může udělat výsledek i Tlusťák, při suchu Peták. Barvík, Volf a Sýkora - to je otázka - U Barvíka mám pocit, že je letos nevyzpytatelný (= je schopen zajet cokoliv :0 ), Volf dlouho nejel a Sýkorovi chybí zkušenosti, které nahrazuje dravostí }:) , viď, Starosto? :D

Jen bych doplnil, že Milan Blahout startoval už v Hustopečích.

satyr
26.07.2007, 21:43
To že zde nakonec jede i Karel Trojan je božííííííí aspon bude i něco pro diváky :)

hafieror
26.07.2007, 22:04
Ještě týden. To bude mazec. Jako nezasvěcený madšenec začátečník, bych uvítal malý článeček o skupinách, abych při pohledu do startovní listiny měl alespoň malinkou představu a nevnímal jen čísla auta :-) Případně link kde se to popisuje.
Někdo se tu ptal na místo. Z loňské zkušenosti bych doporučil dm8 u rz Nemojov-Vyskytná. Sice se to jede obráceně ale věřím že tohle místo opět nezklame.

Kaliméro
27.07.2007, 08:42
sk. N-vcelku seriový auta, úpravy na tlumičích a elektronice
N1 objem 1,4 litru
N2 1,6
N3 2,0
N4 nad dva litry, nebo do dvou litrů s turbem
sk.A
závodní auta s maximem povolených úprav, navenek je poznáš podle hlasitosti :-)) Upravené jsou motory, podvozky a vůbec vše co jde. Připomínám, že úpravy nejsou povinné, proto můžeš vidět i áčka, který se od enek téměř neliší, nebo jen v pár detailech :-) součástí skupiny A jsou i kitcary a S1600, což jsou auta který mají úprav ještě víc a podle toho i jedou a stojej (myslím cenu :-)
A5 objem 1,4 litru
A6 1,6 (včetně S1600)
A7 2,0
A8 u nás zakázaná skupina, v mistrovství světa WRC (opět nad dva litry, nebo dvoulitr s turbem)
To jen pro přehled, specifikace je samozřejmě složitější, ale to přijde s časem. Ještě se jede skupina S, to jsou auta, kterým buď vypršela homologace, nebo jim byla "vypršena", tedy třeba A8. Ty se dělí na S1 do dvou litrů (octavia kit car a pod) a S2 nad dva litry (A8 a další velký auta-octavia WRC, cosworth, mazda 323 třeba)

quote:
Ještě týden. To bude mazec. Jako nezasvěcený madšenec začátečník, bych uvítal malý článeček o skupinách, abych při pohledu do startovní listiny měl alespoň malinkou představu a nevnímal jen čísla auta :-) Případně link kde se to popisuje.
Někdo se tu ptal na místo. Z loňské zkušenosti bych doporučil dm8 u rz Nemojov-Vyskytná. Sice se to jede obráceně ale věřím že tohle místo opět nezklame.

Upravil - Kaliméro 27 Jul 2007 08:43:33

Riki
27.07.2007, 09:17
to Kaliméro
: moc pěkně jsi to napsal - děkuji za všechny.Já už pomalu nestíhám reagovat na otázky (start Pelhřimova za 7 - sedm dnů)

Kaliméro
27.07.2007, 09:40
Ještě doplním S2000, ale dopředu upozorňuju, že v tom pak bude guláš :-)) Pojede s ním Odložilík, takže to sem patří, jinak tydle auta tu zatím moc nevídáme. Jsou to naprosto čistokrevný a nekompromisní áčka s dvoulitrovým motorem, ale z nějakého důvodu, který nikdy nepochopím jsou zařazený do skupiny N nad dva litry (nehledejte v tom logiku :-). S2000 je tedy N4 a basta, řekli si v Paříži.

hafieror
27.07.2007, 13:10
to Kaliméro:
Děkuji za dostačující vystvětlení Teď už mě je podle skupiny jasné proč dacia logan co jela na horácké sklízela obdiv smíchem :-) Já ji rozodně fandil a vždycky jsem si na ni počkal. Ona byly jistý, že po ni už nic nepojede. Rozhodně neříkám nic proti. Každý závodník (a hlavně spolujezdec) mají můj obdiv.

Kaliméro
27.07.2007, 13:47
hafieror: Nemáš zač. Smích na logana nebyl na místě, za volantem totiž seděl loňskej mistr republiky v N3, tedy žádnej amatér :-)) Každej má nějakou úchylku a Stejskal ulítává na loganu :-))

Mirek-607
27.07.2007, 15:50
Dovolil bych si k dovršení zmatku říct, že současné produkční vozy už také se skupinou N moc společného nemají, i když se označují N4. Zřejmě je to tak trochu dozvuk současných skupin, které pomalu ale jistě končí...

Jinak k S2000 to asi nejlíp napsal Karbonyl. Do N4 šoupli kdysi Punto, aby nejelo napoprvé samo a mělo se s čím měřit a už tam nějak ty S2000 zůstaly.

Riki
27.07.2007, 17:17
Na www.rallye-pelhrimov.cz čerstvě zveřejněna startovka a časy přejímek (AK - administrativní kontrola, TK a technická kontrola)

Libas
27.07.2007, 17:18
Jo, tak na Logana jsem byl také zvědavý, jak pojede....ale to je úplně o ničem takovéto auta, když jedou rally, to Felda je určo přirozenější náčiní.

hafieror
27.07.2007, 19:18
To Libas:
Ono pokud by se do toho auta zainvestovalo, tak by to taky vypadalo jinak. Ja jsem proti normalnimu autu zaznamenal jen jinej zvuk, ale to je nazor jen laika.

xp
28.07.2007, 12:54
Co takhle po úspěšné pačejovské sázkařské bitvě Sýkora (maevad) x Kožmín (Starosta) v něčem podobném pokračovat? V Pelhřimově se nabízí spousta dalších možností k sázkám hned na další soutěži ;) Co takhle aspoň rozvířit debatu, jak dopadnou v Pejru (namátkou) duely Sýkora x Volf, Sýkora x Orsák, Barvík x Gavlák, Trněný x Flídr, Semerád x Vlček x Trojan apod.? Jaké jsou kurzy?

vojta
28.07.2007, 12:55
to Riki: Chtělbych se zeptat,kdo pojede jako předjezdci? Něco jsem slyšel o p.Svobodovi s Cellicou.... Je to pravda?

stanis
28.07.2007, 14:07
quote:
Co takhle po úspěšné pačejovské sázkařské bitvě Sýkora (maevad) x Kožmín (Starosta) v něčem podobném pokračovat? V Pelhřimově se nabízí spousta dalších možností k sázkám hned na další soutěži ;) Co takhle aspoň rozvířit debatu, jak dopadnou v Pejru (namátkou) duely Sýkora x Volf, Sýkora x Orsák, Barvík x Gavlák, Trněný x Flídr, Semerád x Vlček x Trojan apod.? Jaké jsou kurzy?

A co takhle Odližilík s S2000 x WRC? 8D

Riki
28.07.2007, 14:26
to vojta: Jirka Svoboda to určítě nebude! Ve stejné době se někde v ČR jede volný pohár, kterého se Svoboda pravidelně účastní. Předjedce nám bude dělat téměř profesionální předjezdecká skupina kolem pana Maliny z Mladé Boleslavi. 4 x = škodovka.

Marec
28.07.2007, 15:31
quote:
A co takhle Odložilík s S2000 x WRC? 8D

V tomhle souboji bych vsadil na Trněného, Odložilík se tam bude asi chvíli hledat a nebo když bude chtít od začátku jet na výhru, dopadne jako Brynildsen na Bohemce.

ML

stanis
28.07.2007, 15:41
Celkově to asi tak bude, ale nedivil bych se, kdyby mu na některé vložce naložil. Přeci jen Odložilík občas docela překvapuje, na to jak v poslední době moc nejezdil...

Marec
28.07.2007, 16:03
quote:
Celkově to asi tak bude, ale nedivil bych se, kdyby mu na některé vložce naložil. Přeci jen Odložilík občas docela překvapuje, na to jak v poslední době moc nejezdil...

No třeba na Valašce nepřekvapil...

ML

WRCPatrik
28.07.2007, 17:36
Myslím že Pelhřimov bude hodně zajimavý,mám tu soutěž hodně rád, je to pro mě asi po Rallysprintu Kopná (počítamli Pelhřimov jakože do SPRINTU ) dobrá soutěž, ještě teda Vyškov není špatný . Jen mě docela mrzí že Křemešník se pojede naopak než loni,ale uvidíme , třeba to bude zrovna lepší :-)

Marec
28.07.2007, 17:57
quote:
Myslím že Pelhřimov bude hodně zajimavý,mám tu soutěž hodně rád, je to pro mě asi po Rallysprintu Kopná (počítamli Pelhřimov jakože do SPRINTU ) dobrá soutěž, ještě teda Vyškov není špatný . Jen mě docela mrzí že Křemešník se pojede naopak než loni,ale uvidíme , třeba to bude zrovna lepší :-)

No teda zejména ty uklouzaný úzký zatáčky při sjezdu dolů s hlubokýma příkopama kolem asi nebudou úplně easy...

ML

Riki
28.07.2007, 20:13
to Marec: mohl by jsi nám prosím přiblíži co myslíš tím:"uklouzaný úzký zatáčky při sjezdu dolů s hlubokýma příkopama kolem asi nebudou úplně easy" Něják se v tom nemůžu najít? Kde vlastně jsi(myslím konkrétní místo)?

WRCPatrik
29.07.2007, 00:22
jojo taky by mě zajímalo kde to máš namysli, dá se tam točit?jako jestli to není nějak zarostene dokola nebo tak.Napiš prosím cca km kde to je na Křemšníku:-) díky předem

Riki
29.07.2007, 00:30
to Wrcecko_Patrik: Jediné co mě napadá je sjez z Křemešníku směrem na Vyskytnou - tam je to celkem rychlé z kopce - zajímavé. Poslední foto v druhé části popisu diváckých míst. Tam je to přístupné pouze mezi průjezdy RZ. Bude tam rozhodovat srdce - tam se pozná jezdec!

Marec
29.07.2007, 03:01
quote:
to Wrcecko_Patrik: Jediné co mě napadá je sjez z Křemešníku směrem na Vyskytnou - tam je to celkem rychlé z kopce - zajímavé. Poslední foto v druhé části popisu diváckých míst. Tam je to přístupné pouze mezi průjezdy RZ. Bude tam rozhodovat srdce - tam se pozná jezdec!

To je přesně to místo.

ML

Riki
29.07.2007, 09:48
to Marec : To je dobře, že jsme se nakonec domluvili. Pro ostatní snad jen, že je to cca 1 km před cílem, který je u koupaliště v obci Vyskytná. Jinak dále proti směru RZ jsou ještě další dvě hezké levé. (v jedné z nich dělal lóni Peták hodiny - a to se jelo do kopce)

WRCPatrik
29.07.2007, 11:05
Jo není to DZM(doporučené zajimavé místo) ? Asi jo , je tam ta pravá že ?Obtížná pravá zatáčka ve sjezdu.. Mno tam je to asi o hubu pokud tam bude jehličí a pod. a navíc jestli sprchne ..

Riki
29.07.2007, 11:45
to Wrcecko_Patrik: jo jo přesně tak.

hafieror
29.07.2007, 12:26
Může mě někdo ze zkušených přiblížit jakou rychlost můžou mít auta při příjezdu k DM8 (Nemojov hory - Vyksytná) a rychlost průjezdu DZM u téže RZ. Děkuji.

Riki
29.07.2007, 12:55
to hafieror: pokusím se ti odpovědět. Nejdříve na fottce DM č.8 není namalovaná guma (retardér), kterou budou všichni muset objíždět! Příjezd bude hodně rychlý - předpokládán velice vděčné divácké místo. O DZM jsem zde již psal. Tomuto místu předchází asi 2km klesání bez zatáček - takže rovněž hodně rychlý průjezd - ovšem jen ten kdo to podrží (tzv. na srdce)Předpokládám zde méně diváků- složitější přístup.

hafieror
29.07.2007, 13:22
to Riki: Loni, když se DM8 jela obráceně, tak se mě to tam moc líbilo, jak se přiřítili z kopce. Tak veřím, že to tam bude letos opět super. O DMZ začímám přemýšlet čím dál víc po tom co tu čtu.

Medvěd
29.07.2007, 15:35
quote:
to vojta: Jirka Svoboda to určítě nebude! Ve stejné době se někde v ČR jede volný pohár, kterého se Svoboda pravidelně účastní. Předjedce nám bude dělat téměř profesionální předjezdecká skupina kolem pana Maliny z Mladé Boleslavi. 4 x = škodovka.

Pokud vím Volný pohár pokračuje až v září.

Riki
29.07.2007, 16:17
to Medvěd : já jen tlumočil co jsem slišel.

irena
29.07.2007, 18:37
je možné že Jiří Svoboda bude na : " Šternberk auto vrch 4. a 5.8.2007 - trať Ecce Homo - dvoudenní závod automobilů do vrchu "

hafieror
29.07.2007, 20:51
Teď jsem se byl podívat na přejezdu k lomu u Těchobuze, jak mají auta skákat a vzhledem k tomu, že jsem naživo ještě auta skákat neviděl, tak tam asi obě páteční rz vydržím.

Riki
29.07.2007, 22:12
na stránkách rallye Pelhřimov zveřejněna tisková informace č.8

jaryn
30.07.2007, 18:43
quote:

¨ředitel soutěže a taková hrubka:)))

Riki
30.07.2007, 19:04
to jaryn: pkud to jde tak se omlouvám - někdy jsou myšlenky rychlejší než ruka, která je zaznamenává. Snažil jsem se vyhovět všem otázkám a věř, že jich je dost.Při takové spoustě e-mailů se občas chybička vloudí.

Libas
30.07.2007, 19:28
Tak už se těším, půjdu asi na RZ 12 ke Křemešníku na DM8 nebo možná trochu dál směrem k cíli (podle lidí, kde bude nejméně).

Medvěd
30.07.2007, 20:18
quote:

V pořádku, jen jsem to upřesnil. Třeba má pravdu Irena a jde o jinou akci.

jaryn
30.07.2007, 21:43
quote:
to jaryn: pkud to jde tak se omlouvám - někdy jsou myšlenky rychlejší než ruka, která je zaznamenává. Snažil jsem se vyhovět všem otázkám a věř, že jich je dost.Při takové spoustě e-mailů se občas chybička vloudí.

v pohodě, jen takový malý rýpnutí:)

Prca
31.07.2007, 09:29
quote:
Teď jsem se byl podívat na přejezdu k lomu u Těchobuze, jak mají auta skákat a vzhledem k tomu, že jsem naživo ještě auta skákat neviděl, tak tam asi obě páteční rz vydržím.

Bude tam tribuna V.I.P.-navíc asi hodně FOTO-pořadatelé-obsluha měření skoku.
Uvidí fanoušek rally bez patřičných visaček a známostí vůbec něco ?

Riki
31.07.2007, 09:37
to Prca: Pevně věřím, že tam bude dostatek místa pro všechny diváky. Žádal jsem vedení lomu, aby na skládku u toho skoku navezli nějáký vytěžený materiál. Pokud se tak stane bude to jako přítodní tribuna. Pokud ne je tam i tak dost místa.

Prca
31.07.2007, 09:44
quote:
to Prca: Pevně věřím, že tam bude dostatek místa pro všechny diváky. Žádal jsem vedení lomu, aby na skládku u toho skoku navezli nějáký vytěžený materiál. Pokud se tak stane bude to jako přítodní tribuna. Pokud ne je tam i tak dost místa.

Díky,už se těším.

YLLAR
31.07.2007, 10:14
Fotovzpomínka na minulý ročník Rally Pelhřimov 06

http://smsvysledkyzdarma.blog.cz

YLLAR

Jafry
31.07.2007, 18:49
Maly pruvodce zde: http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=3437

http://ptfoto.xf.cz

hafieror
31.07.2007, 19:12
Teď jsem přijel z obhlídky DZM u rz Křemešník a je to pěšky teda štreka. Od cedule Vyksytná k tomuto místu to dělá 2 km. Tady se chci zeptat do kdy před zahájením RZ se můžu přesouvat po silnici? A co když se budu chtít dostat zpět ještě před ukončením rz. Vím že se tu řešili v předchozích příspěvcích spory, tak ať se chovám spořádaně :-)

slavecek007
31.07.2007, 20:22
Zdravím všechny, letos poprvé se chystám na Rally Pelhřimov.Mohl by mi někdo poradit kam zajet, kde by bylo pěkný místo, rychlý zároveň pár zatáček, aby bylo vidět dlouhý úsek. Díky

Romus
31.07.2007, 20:34
Trať bude uzavřena klasicky hodinu před průjezdem? Nikde jsem to nenašel. Díky za odpověď.

Riki
31.07.2007, 22:22
to hafieror : uzavírací vozidlo (červený prapor a maják) pojede 60 min. před prvním soutěžním vozidlem. Do té doby se dá posouvat i po RZ - POTOM JIŽ NÉ. Po průjezdu posledního vozidla cílem projede po trati RZ "otvírák" (zelený prapor a maják) a zase se můžeš posouvat i po RZ.

dalin
01.08.2007, 11:30
To Riki: Chtel jsem se zeptat, jestli bude trat RZ (jde mi o Kremesnik) otevrena alespon na chvili mezi jednotlivymi prujezdy erzet, aby se po trati RZ dalo prejet na dalsi misto? Diky.

hafieror
01.08.2007, 13:50
Tak už je to fakt na spadnutí. U příjezdů k Plehřimovu se objevili cedule ředitelství závodu a v Nový Cerekvi jsem na návsi zaznamenal rozestavené balíky smlámy. Ještě se dvakrát vyspíme a je to tu.

vojta
01.08.2007, 22:33
to hafieror: Můžu jen potvrdit... Dnes jel také přes Novou Cerekev... Už se moc Těšim :) BTW odkud jsi? smím-li to vědět... :)

TO riki: Dnes jsem slyšel,že má startovat i Pavel Musil S Lancerem EVO 9 ? Je to možné??

Riki
01.08.2007, 23:39
to vojta: ano je to možné, velice pravděpodobně dojde ke změně jezdce u startovního čísla 24. Zatím nepotvrzeno!

Marec
02.08.2007, 01:06
quote:
to vojta: ano je to možné, velice pravděpodobně dojde ke změně jezdce u startovního čísla 24. Zatím nepotvrzeno!

A kdo tam teda bude prodávat zmrzlinu?

ML

vojta
02.08.2007, 01:13
quote:

No tak to doufam,ze se tato informace potvrdí!! :)

hafieror
02.08.2007, 08:31
to vojta:
Jsem z Křelovic a dělám v Pejru. Včera jsem jel provětrat svoji stařičkou JAWU 90 na rz Nová Cerekev abych vyhlídnul kde to může být zajímavý, tak jsem si toho všimnul.

vojta
02.08.2007, 10:18
to hafieror: jo tak to jo... :)

to riki: bude jiz dnes v prodeji program? Včera jsem se ptal v Pelhřimově na Euro Oilce a jeste nic...... Bude například i na Slovnaftu v Kamenici n. Lipou? Díky

Luis Cypher
02.08.2007, 11:52
Odložilík se omluvil.

Dohnal
02.08.2007, 12:53
Zdravím všechny. Hledám nějakou dobrou duši, která by mi zasílala výsledky z rally pelhřimov. Moc děkuji je to pro mne důležité. Díky moc. TEL. 731205860

WRCPatrik
02.08.2007, 23:00
quote:
Odložilík se omluvil.

To se dalo čekat

WRCPatrik
02.08.2007, 23:06
Nemáte někdo nějaký super tip? Spíš něco na krizovky, co ten sjezd u Cerekve ?

hafieror
02.08.2007, 23:29
to Luis Cypher:
To jako že nepojede S2000? To je smutný :-/

MMAARTIN
03.08.2007, 00:57
To snad ne??????!!!:-((

http://www.rallyfans-katovice.wz.cz

Moody
03.08.2007, 06:50
zajímavá možná bude ale jak pro koho těsně před koncem tak ani ne kilometr se v obci kateřinky jede po lesní cestě a pak v obci do kopce po silnici, která je už dost zničená po předchozích závodech a běžném provozu kdo opraví tyto komunikace? Moody Nettle

YLLAR
03.08.2007, 09:46
sakra to nenimozny se tak tesim na s2000 a nakonec nic rrrrrrrrrrrr

http://smsvysledkyzdarma.ic.cz - Fotogalerie

YLLAR

maevad
03.08.2007, 17:57
Už jedeme! http://mmcr.vysledky-rally.cz/rallysport/2007/mcr/pelhrimov/1.php

maevad
03.08.2007, 18:20
Vladimír Barvík na RZ2 havaroval.

sodjag
03.08.2007, 18:26
Gavlák nejde ?

Mickey.nj
03.08.2007, 18:30
To tak vždycky bývá jak se člověk na něco těší....Loni jsem se těšil na první premiéru S 2000 na Barumce,těšil jsem se, že po letech uvidím Johnyho Hauglanda na Rally Bohemia po letech, nehledě na to,že tam avízovali alespoň 5 WRC,loni v Tatrách na Kopeckého v Prokopovém Citroenu C2 atd.A proto se raději až to uvidím,tak to uvidím...

márči
03.08.2007, 18:53
Páni, ty N-čtyřky to jsou káry, kam se na ně prdí WRCéčka.

Go N4 Go !!

sloní kýta
03.08.2007, 20:01
opravdu tristní pohled na průběžné pořadí...
co na to P/WRC?

dokiolli
03.08.2007, 20:13
ráno valím, jaké je tam počasí,vzít si deštník nebo kraťasy

Luboš.PE
03.08.2007, 21:19
Já bych si vzal asi pro jistotu obojí....
Kdyby někoho zajímalo pár fotek z dneššní RZ1
http://rimal.webovastranka.cz/image/692

Luboš.PE
03.08.2007, 21:36
Kdyby měl někdo tip kam vyrazit s foťákem zítra, tak předem děkuji.

gumid
03.08.2007, 21:41
Nevíte někdo, kde na 3 TZ urazil Volf kolo?

márči
03.08.2007, 21:47
Zajímavé je, že Kája Trojan jede prdy a vedle sedí Dan Vodička, a to mi poslední rok přišlo,že nedokáže překročit svůj stín.....tím pochopitelně nijak neznevažuji P.Řiháka, ale asi je prostě s Danem víc v pohodě a najednou to jde.
Jirka Volf nepřekvapil, blíži se úspěšnosti kolizní situace Valdovi.....

WRCPatrik
03.08.2007, 21:52
tak co ? s kym se uvidim zitra na Kremesniku? budu mit vestu, a budu tam se slecnou :-) .. Jo jinak jeste budu mit kameru .. asi 1 prujezd nekde u cile jak je sjezd., kdyztak se ozvete a pokecame..

WRCPatrik
03.08.2007, 22:01
Mohl bych poprosit nějakou dobrou duši o výsledky na zítřek? Třeba po kařdé RZ a plus kde kdo skončil a odstoupil,děkuji moc tomu kdo mi pošle výsledky .. tel. oskar(vodafone) : 775 046 331 . Díky ještě jednou

hafieror
03.08.2007, 23:34
Tak dm2 u RZ Bratřice - Zhoř bylo pro mě trochu zklamání. Sliboval jsem si od toho více, ale přeci jen ten náběh na skok byl moc velký a jezdci museli najíždět hodně pomalu, protože tam šlo o auto což potvrdil číslo 49, kterej udělal pěknou podívanou, ale daleko nedojel. Co se týká dzm u stejné rz, tak tam zase měli jeszdci respekt z úzké hráze rybníku a taky mě to nějak nenadchlo. Tím neříkám, že tam nebyly k vidění hezké věci. Zítra snad budu spokojenější.

Mirus
04.08.2007, 00:32
Taky bych poprosil nějakou dobrou duši o zejtřejší výsledky,takže kdyby měl někdo chuť tak mi prosím pošlete na 775 141 009 (vodafone) stačí jen průběžný po RZ.. Předem díky moc!!!

pejda
04.08.2007, 01:43
<table border=0>
<tr><td>http://www.ewrc.cz/images/lista-stanis.png
<tr><td align="center">Cebia rally Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha – 21 fotek
<tr><td align="center">http://www.ewrc-media.com/images/fotky.php?co=239&a=ms</table>

WRCPatrik
04.08.2007, 04:09
Tak jedemeee, ale spal sem jen 2 hodiny :-D :-( .. Chjo.. Moc prosim aby si někdo vzpoměl na výsledky.. 775 046 331 .. Diky a Mejte se :-)

WRCPatrik
04.08.2007, 04:11
Jinak Go Vladyka-Vladyka Go :-)

rallyvoe
04.08.2007, 08:18
Dobré ráno vespolek. Jaktože nikdo nehlásí zážitky z premiéry Brisku RS 01 WRC?

gonzo
04.08.2007, 08:26
Nevíte proč se ve startovce změnila některá st.čísla? Mezi 30 až 40?

maevad
04.08.2007, 08:52
quote:

Márčí, nemel nesmysly, a radši sedni za volant. Myslíš, že by Volf byl 1. v eNkách v šampionátu, kdyby měl "Valdovskou" úspěšnost?

Prca
04.08.2007, 08:57
quote:
Dobré ráno vespolek. Jaktože nikdo nehlásí zážitky z premiéry Brisku RS 01 WRC?

Brisk jede pouze v sobotu.
Včera stál v servisu.

maevad
04.08.2007, 09:04
Kdo vyhrál ty ee hodinky? 8)

Prca
04.08.2007, 09:13
[quote]
Kdo vyhrál ty ee hodinky?
Asi Pistulka s Fabií.Za RZ 2 ale odstoupil.
Kluci v servisu tvrdili,že mu bylo naměřeno 24m.

márči
04.08.2007, 09:28
To neni nesmysl, podívej se do statistiky a spočítej kolikrát Volf lítal po škarpách. Jednou to i celkem trefně komentoval p.Liška, který loni půjčoval Volfovi auto. Dál o tom nediskutuji,nehodnotím a hlavně jsem prezentoval jen a jen svůj názor, tudíž ani já neoznačuji názory svého okolí za nesmysly - děkuji.

quote:

quote:

Márčí, nemel nesmysly, a radši sedni za volant. Myslíš, že by Volf byl 1. v eNkách v šampionátu, kdyby měl "Valdovskou" úspěšnost?

Mishark
04.08.2007, 09:33
Tak jsme byli včera na skoku na RZ4 a musím říct, že něco podobnýho jsem viděl naposled loni ve Finsku. Parádní skoky kolem 20 metrů, jeden z historických bavoráků dokonce 23 metrů a po dopadu jel plnou kládu dál! Připomínám, že to bylo za tmy. "Vyhrál" Pistulka s Fábií, kterej doletěl ještě za světla na 1.průjezdu 24 metrů, ale prej vylomil tlumič. Díky pořadatelům za krásné místo.

kahan
04.08.2007, 09:58
Trněný když potřebuje, tak umí zatáhnout... :0

YLLAR
04.08.2007, 10:26
Foto Rally Pelhřimov 07 pátek by yllar:
http://fotoalba.centrum.cz/photos.php?uid=8288971&aid=930323&cid=0&sort=1&onpage=16&key=2007-08-04+10%3A21%3A13&inow=5728554&pnow=1&page=1

http://smsvysledkyzdarma.ic.cz - fotogalerie

prechazim na novou fotogalerii na centrum.cz protoze bohuzel na ic uz nemam skoro zadne misto!!

YLLAR

maevad
04.08.2007, 12:41
Jak je možné, že první průjezd RZ Nová Cerekev má rychlostní průměr 93 km/hod a druhý průjezd má přes 120?

maevad
04.08.2007, 12:47
Tak Křemešník Trndovi opravdu klapnul. Nebo to bral zkratkou? 8D

YLLAR
04.08.2007, 12:47
quote:
http://fotoalba.centrum.cz/photos.php?uid=8288971&aid=930323&cid=0&sort=1&onpage=16&key=2007-08-04+10%3A21%3A13&inow=5728554&pnow=1&page=1

prechazim na novou fotogalerii na centrum.cz protoze bohuzel na ic uz nemam skoro zadne misto!!

YLLAR

Takze fotogalerii budu muset predelat zatim jeste na ic kde se jeste nejake to misto nechazi protoze slavne fotoalba na centrumu fotky komprimuji a vypadaji dosti hnusne! Kdyby jste nekdo vedel o nejake fotogalerce ktera neni nijak omezena a nekomprimuje fotky tam mi dejte prosim vedet! Predem diky

YLLAR

YLLAR
04.08.2007, 12:53
quote:

quote:

YLLAR

Takze fotogalerii budu muset predelat zatim jeste na ic kde se jeste nejake to misto nechazi protoze slavne fotoalba na centrumu fotky komprimuji a vypadaji dosti hnusne! Kdyby jste nekdo vedel o nejake fotogalerce ktera neni nijak omezena a nekomprimuje fotky tam mi dejte prosim vedet! Predem diky

YLLAR

Takze fotogalerka z pelhrimova z patku se nachazi uz tradicne tu: http://smsvysledkyzdarma.ic.cz/thumbnails.php?album=20

YLLAR

John
04.08.2007, 16:26
Tak Orsák ztratil přes 6min na poslední RZ,ale řekl bych,že ho zablokoval Pantálek.No uvídíme jak to dopadne.

maevad
04.08.2007, 16:29
Požár vozu Pantálka, Orsák určo dostane přidělený čas. Doufám, že je posádka OK, Pelhřimov je relativně zakletá soutěž, co se týče neštěstí.

Relyman
04.08.2007, 16:31
Ahoj, nejsem sem si stoprocentně jistý, ale Orsák startoval před Pantálkem.Za ním startoval Peták a Liška...

quote:
Tak Orsák ztratil přes 6min na poslední RZ,ale řekl bych,že ho zablokoval Pantálek.No uvídíme jak to dopadne.

maevad
04.08.2007, 16:40
Dle startovního pořadí jo. Ale možná ho uviděl ve zpětném zrcátku.. :D :D :D

John
04.08.2007, 16:58
Tak už je vše upravené.

Mirus
04.08.2007, 20:00
Díky všem za ochotu při posílání výsledků - parádní servis!!! Budu se snažit oplatit na nějaký jiný soutěží na kterou se nepojedu dívat... Ještě jednou díky moc!!!

michal-pe
04.08.2007, 20:40
Rád bych upozornil na změnu ve výsledcích - Flídr byl diskvalifikován!

webmaster Rallye Pelhřimov

hafieror
04.08.2007, 20:45
Tak dm8 u rz Křemešník letos opět nezklamalo. Rychlý příjezd, brzdy, průjezd zatáčkou a zrychlení. Tady byl vidět rozdíl ve zrychlení u vozů Škoda Octavia WRC oproti ostatním jezdcům. Naposledy jsem se byl podívat v Dudíně na rz13 a taky tam byly k vidění pěkné kousky. Po otevření tratě jsem ji projel a potkal jsem docela slušně dobitou hondu civic (tuším číslo 37) kterou tam asi musle pěkně převrátit. Kolem onoho hořícího vozu jsem jen projížděl a nevypadal ohořelej, takže to asi nebylo tak horké, ale rozhodně kdyby laplo to pole, tak to by bylo veselo. Rozhodně moc pěkná rallye. Už se těším na příští ročník, který doufám bude a jezdcům přeji méně nehod a poruch.

hafieror
04.08.2007, 20:48
Ještě bych se zeptal jaký byl důvod zakázání vozů wrc v ČR, jestli to tak opravdu bylo. Diky.

Mirus
04.08.2007, 20:54
Flídr vyloučenej za nedodržení startovní procedury na startu RZ 9... Co si pod tím mám představit jak takový nedodržení vypadá??? Předem sorry za možná hloupej dotaz...

dokiolli
04.08.2007, 21:04
taky nevím co je to za termín

Mirek-607
04.08.2007, 21:09
Tak jsem se vrátil... všechny tři průjezdy na Křemešníku tak po různu kolem kopce a na něm :)

Ráno na odbočce, jak se objížděla pneumatika. Pocity trochu smíšené, moc plynule se tam driftovat nedalo, i když snaha hodně posádkám nechyběla. Slabší auta se spíše trápila...

Druhý průjezd jsme absolvovali nahoře na kopci na výjezdu z lesa v poměrně rychlé a úzké pasáži. Největší palba Trojan, Orsák, Dohnal, Flídr, Hrubý, Hejhal a Emil, který se do zatáčky odkud k nám jezdci vyjížděli, pověsil přímo neskutečně! Mnozí další velmi pěkně.

Na třetí průjezd jsme se posunuli kus zpět do levé zatáčky ve stoupání kus nad DM8, kde auta vytrhala množství kamení a asfaltu. Za ní bylo vidět do další pravé a částečně na horizont, kde se odbočovalo do úzkého (za tím byla pěkná lesní pasáž přehledná ze stráně, o které jsme také uvažovali). Flídr jel opět pěkně a na tomto místě měl na Trojana cca 10 sekund, Trojan se Semerádem jeli stejný čas, oba pěkně a v cíli nakonec i stejně skončili. Další, kdo to pěkně pálil byl Orsák či Vlček. Opravdu veeelmi zostra jel opět Dohnal, pěkně taky historici Triner, Hrubý, Hejhal či Kubíček...

Po skončení RZ jsem po ní jel do Výskytné a musím říct, že sjezd z kopce na konci je nádherný! Nevím, jak vypadalo cca prvních 8-9 km zkoušky, ale zbytek, co jsem viděl, byl velmi pěkný.

Celkově podtrženo sečteno spokojenost, až na poměrně málo posádek. Pořadatelé taky v pohodě. Na co koukat rozhodně bylo, i když jsme nebyli na páteční etapě a neabsolvovali podle fotek velmi akční skok. Byl jsem v okolí Pelhřimova poprvé a nelituju :)

márči
04.08.2007, 21:50
Cokoliv....
např. je posádka se v prostoru mezi ČK a Startem připoutat, nasadit kukly,zavřít okénka - na to slouží ony 3 min., nesmí přezouvat defekt - dříve se beztrestně mohlo, a pak taky je posádka povinna po překlapnutí času startu prostor startu opustit do 20 s. - klidně auto odtlačit a apk se v něm hrabat, ale musí pryč, a pak taky nesmí přijmout cizí pomoc - jakoukoliv.

quote:
Flídr vyloučenej za nedodržení startovní procedury na startu RZ 9... Co si pod tím mám představit jak takový nedodržení vypadá??? Předem sorry za možná hloupej dotaz...

Kaliméro
05.08.2007, 00:35
Márči to má skvěle seštudovaný a je vidět, že se vyzná. Je to ten poslední případ. Flídr neopustil prostor startu (problém se spojkou, asi) do 20s od pokynu, proto byl jeho vůz poředateli vytlačen a následně posádka potrestána. Je to přísné, ale podle řádů :-(

maevad
05.08.2007, 06:35
Každopádně to pekelně zdramatizuje šampionát. Trněný 60 b., Flídr 54 b.!

dokiolli
05.08.2007, 10:11
kdoví, co se stalo Tondovi Tlusťákovi s Gavlákovým autem???????

oem
05.08.2007, 10:54
quote:
kdoví, co se stalo Tondovi Tlusťákovi s Gavlákovým autem???????

převodovka

mcatch
05.08.2007, 11:10
quote:
Márči to má skvěle seštudovaný a je vidět, že se vyzná. Je to ten poslední případ. Flídr neopustil prostor startu (problém se spojkou, asi) do 20s od pokynu, proto byl jeho vůz poředateli vytlačen a následně posádka potrestána. Je to přísné, ale podle řádů :-(

podle standardních propozic ....každé vozidlo ,které není schopno odjet do 20 sekundpo signálu ke startu, je vyloučeno a okamžitě přesunuto na bezpečné místo. ..... proč jel ale dál??? neznalost řádů??? "bezpečné místo" je trať rychlostní zkoušky???

Mirus
05.08.2007, 11:24
quote:
Každopádně to pekelně zdramatizuje šampionát. Trněný 60 b., Flídr 54 b.!

To se asi trošku spletl po pelhřimově bude mít Flídr 54b. a Trněný 45b.

dudu
05.08.2007, 13:22
Kdo skočí nejdále, dostane hodinky
NENI NĚKDE VIDEO

WRCPatrik
05.08.2007, 13:26
quote:
Ještě bych se zeptal jaký byl důvod zakázání vozů wrc v ČR, jestli to tak opravdu bylo. Diky.

FIA se nudila a neměla co dělat:-) tak nám první skur*ily Barumku a pak vše..

WRCPatrik
05.08.2007, 13:43
Jinak strašně moc děkuji za výsledky někomu kdo si říka Bazalbub snad to píši správně,a pak ještě někomu,ale ten se nepodepsal,bylo to super,moc diky :-) lepší než servis od těch profesionálů co si za to nechávaj platit:-) ..

Díky moc chlapi

PetrM
05.08.2007, 13:57
Moje fotky ze skoku v lomu Těchobuz

http://www.pmfotky.tym.cz/fotky/skok/index.html

www.fotkypm.ic.cz

PetrM

Mirus
05.08.2007, 15:02
quote:
Jinak strašně moc děkuji za výsledky někomu kdo si říka Bazalbub snad to píši správně,a pak ještě někomu,ale ten se nepodepsal,bylo to super,moc diky :-) lepší než servis od těch profesionálů co si za to nechávaj platit:-) ..

Díky moc chlapi

Už sem děkoval včera ale zapoměl jsem jmenovat,takže ještě jednou Bazalbube díky moc!!! :o)

crazy
05.08.2007, 15:22
quote:
to Vrátníček: mockrát děkuji za dobré postřehy. Klady i mínusy jsou pro nás poučné. Seřazení RZ (hlavně RZ 1 - Nová Cerekev) při loňském rallyesprintu nebylo zrovna nejšťastnější - souhlas - bohužel již to nelze vrátit. K dalším otázkám - ANO sobotní RZ = 4.8.2007 se pojedou obdobně jako v roce 2006 ALEEEEE nějáké to překvapeníčko tam bude.
V pátek 3.8.2007 - bude ten "skok" u Těchobuze - směrem do lomu!!! tedy moooc hezké.
Jinak za organizační tým všem moc děkuje za podporu. Doufám, že letos to bude zase lepší než dříve (2000 - 2006)

to melo bejt rally????jako tomuhle ja rally nerikam tech par auticek co tam projelo

Bazalbub
05.08.2007, 16:19
Chlapci,já servis udělal rád ;) i přes to,že jsem byl po noční a ještě k tomu sledovat Finsko a Madeiru,prostě celkem záhul.Před 14 dny jsem byl zavalen kupou informací od jiných,viz poděkování ve fóru Horácká.
Ještě jednou se oficiálně omlovám těm,kterým to nemůžu oplatit na Barumce,ale tam snad budeme všichni.

chryby
05.08.2007, 16:38
pár mých fotek, nejen z jumpu, k vidění na rally-manii

Upravil - chryby 05 Aug 2007 16:39:37

Jiří Dokulil
05.08.2007, 17:05
Moje fotky z Pelhřimova: http://www.ftr-media.com/fotogalerie/index.php?cat=22