Zobrazit v plné verzi : Böttcher Rally Vyškov 2007
sloní kýta
17.03.2007, 01:33
Tak jsem si to troufl, založit zase fórum, snad tu ještě není? Znovu Vyškov na letošek.
Doneslo se mi, že vyškovští oslovili obce (já vím o jižních) o možnosti konání RZ. Tedy to vidím zajímavě; rychlostní průměr snad by byl nižší, techničtější trať i profilem zajímavá, ovšem hodně průjezdů dědinami. Gdo řekne víc?!
Tak jsem si to troufl, založit zase fórum, snad tu ještě není? Znovu Vyškov na letošek.
Doneslo se mi, že vyškovští oslovili obce (já vím o jižních) o možnosti konání RZ. Tedy to vidím zajímavě; rychlostní průměr snad by byl nižší, techničtější trať i profilem zajímavá, ovšem hodně průjezdů dědinami. Gdo řekne víc?!
Doufám, že zatím nikdo.
sloní kýta
17.03.2007, 10:03
Doufám, že zatím nikdo.
:?
s pozdravem za sec/km kratššší
:?
To je tak, když se ptáš ředitele soutěže:)
sloní kýta
17.03.2007, 12:48
Doufám, že zatím nikdo.
ale jdete dobrým směrem (což takhle Kunkovice, Nemochovice, ap?)
Kaliméro
17.03.2007, 14:04
Koukám, že Kýta do toho jde sloní silou :-)) Tímto stylem to z Jana0 brzo vytáhne.
sloní kýta
14.05.2007, 11:33
tak jsem si po ránu udělal kochací jízdu: Morkovice, Litenčice, Nítkovice, Nemochovice, Kunkovice, Litenčice, Strabenice a před Hošticemi cíl, nebo pokračovat dál přes Hoštice, Zdislavice, Troubky, až zpět do Morkovic.
No, co vám budu povídat, taková sájš fikšn, to gdyby šlo, to by byl opravdu mazec. Tam je opravdu všechno - rychlé, pomalé, úzké, širší, stoupání, klesání, hup(y), technické, změna rytmu. Asi tak tři místa na kontrolu budíků v autě. Gdybych věděl, že aspoň něgdy.....
anebo by to šlo i takto:
Morkovice, Litenčice, Nítkovice, Nemochovice, Kunkovice, před vískou Lísky cíl a dál zvolna...
(Samozřejmě že se i nabízí jet z Nítkovic do Chvalkovic a Nových Hvězdlic a pak jako kdysi...)
no já se při kochání zapomněl dívat, kolik km jsem vlastně ujel...snad seznam mapy....
Letos asi musím rozšířit program a do Vyškova se taky přijet poprvé podívat :-))
Nesnesu, aby někdo upravoval moje příspěvky.
Takže jsem příspěvek smazal a končím zde.
Bazalbub
15.05.2007, 07:06
Nesnesu, aby někdo upravoval moje příspěvky.
Takže jsem příspěvek smazal a končím zde.
Pls,zkus to nějak rozvést.Vím,že jsi reagoval na Kýtu a psal o tom,že takové erzety by se ti líbily,ale vlastníci lesů jsou proti,no a pak jsi to smáznul.Někdy se příspěvky opravují třeba kvůli gramatiky.
sloní kýta
15.05.2007, 07:22
?
JanO, také by mě vysvětlení zajímalo. Pokud v příspěvcích něco upravujeme, tak několikanásobné odpovědi nebo dlouhé odkazy, něco ostatního (gramatiku) jen výjimečně a obsahovou stránku už vůbec ne.
Tak jak jsem koukal na harmonogram druhého dne, zdá se, že Sloní kýtě se splnilo jedno přání. http://www.rallyvyskov.cz/rally/vyskov/2007/files/vyskov-2007-harmonogram-sobota.pdf
Je zařazena nově Litenčická. Otázka, jestli pojede po okreskách nebo zahne do polí. Na mapách v leteckém pohledu je tam těch cestiček pár vidět. Já ovšem na vyškovácích vyzvídat nebudu, stejně nesmí ani naznačovat...
Pátek je ovšem klasický http://www.rallyvyskov.cz/rally/vyskov/2007/files/vyskov-2007-harmonogram-patek.pdf , RZ jako vloni.
vitan + jarča
22.07.2007, 08:07
Tak konečně se blíží naše "domácí" souťěž.
Jsem zvědav kolik bude posádek,doufám že víc než bylo v Třebíči.
A naše místo asi opět vracák u zámku v Račicích.
(máme to před domem).
A v sobotu asi ta nová RZ.
vitan + jarča
18.08.2007, 07:40
Tak kdy už se to tady trošku začne plnit příspěvky 20 dní do startu a nic. Dejte to forum už na první stránku. díky
Tak jsem zvedav kdo vse pojede, uz se tesim jak maly kluk.. doufam ze nam technika vydrzi..
http://www.rallyvyskov.cz/rally/vyskov/2007/prihlasky.htm
Průběžný seznam přihlášených!!
Opět přihlášen Kopecky s Fabií Kit Car, stejně tak Schwarzer a překvapením je Pletka s Citroenem C2 - R2!!
Opět přihlášen Kopecky s Fabií Kit Car, stejně tak Schwarzer a překvapením je Pletka s Citroenem C2 - R2!!
Překvapení... ...s C2-R2 už měl jet v Pejru.
Jinak ten odkaz je "volaký čudný"...
Jinak ten odkaz je "volaký čudný"...
Odkaz by měl být v pořádku, jen mají nejspíš chybičku na webovkách.
Tak nějak jsem to myslel, Bruce33.
Hele Brůsi, nesvezl Simon J-J taky Pletku u Komárova? Nebo už nemusel?
Tak nějak jsem to myslel, Bruce33.
Hele Brůsi, nesvezl Simon J-J taky Pletku u Komárova? Nebo už nemusel?
Jejda, moc rád bych ti odpověděl, ale z mě známých tvaří vozil jen Tarabuse. Taky je fakt ten, že jsem tam byl jen půl hodinky, takže bohužel nemůžu sloužit odpovědí :-)
Odkaz by měl být v pořádku, jen mají nejspíš chybičku na webovkách.
Seznam přihlášených je již v pořádku!!
vitan + jarča
28.08.2007, 19:10
Ahoj lidi nevíte s čím pojede Karel Trněný slyšel jsem že chystá na vyškov FABII WRC ,ale v seznamu přihlášených je s oct wrc.
sloní kýta
29.08.2007, 08:11
předsedo, ne kolotoče, ale mapy, mapy na webu budou?
Alespoň příští týden?
Díky za každé nové ráno s několika S2000 a sec/km ještě kratší
Zveřejnění map by mělo být podle ZÚ v úterý 4.9.2007.
quote:
Uz aby to bylo, jsem moc zvedavy na novou Litencickou RZ. To okoli tam znam, jsou tam moc pekny mista, ale taky dost dlouhy roviny. Tak uvidime kudy to poradatele naplanovali.
sloní kýta
31.08.2007, 14:11
quote:
quote:
Uz aby to bylo, jsem moc zvedavy na novou Litencickou RZ. To okoli tam znam, jsou tam moc pekny mista, ale taky dost dlouhy roviny. Tak uvidime kudy to poradatele naplanovali.
spíš kudy jim to obce dovolily, ...já bych to zkusil na Hvězdlice, no v úterý snad budeme chytřejší... 8)
Co se historiků týče, samože by pro diváka bylo atraktivnější jejich zařazení do pole. Na druhou stranu se mám vždycky až do konce na co těšit. Ale to podstatnější ... nevíte někdo jestli i přesto, že nakonec pojedou na konci, všichni přihlášení historici (tedy hlavně Kadety) přijedou?
stauber_jun.
31.08.2007, 14:31
řekl bych že ne ale neručim za to
Mickey.nj
31.08.2007, 16:49
To TGV:Když jsem se díval na seznam přihlášených před aktualizaci 30.8, tak Kadeti byli přeškrtnutí a nyní jsou na startovní listině zařazení se start.číslem v historikách 1 a 3......
Jiří Dokulil
31.08.2007, 18:19
quote:
Co se historiků týče, samože by pro diváka bylo atraktivnější jejich zařazení do pole. Na druhou stranu se mám vždycky až do konce na co těšit. Ale to podstatnější ... nevíte někdo jestli i přesto, že nakonec pojedou na konci, všichni přihlášení historici (tedy hlavně Kadety) přijedou?
Neoficiální zprávy hovoří o tom, že přijedou i Kadetti.
dřevěná srnka
31.08.2007, 18:44
Jiří Dokulil: Ale ty bys měl mít lepší než neoficiální zprávy, ne? Prozraď, sím, sím.
sloní kýta
31.08.2007, 18:51
Jiří Dokulil: Ale ty bys měl mít lepší než neoficiální zprávy, ne? Prozraď, sím, sím.
opravdu srnka, nebo kuře?
dřevěné určitě, tomu věřím...
dřevěná srnka
31.08.2007, 19:22
sloní kýta: Nerozumím kam zas míříš? Sem se tě nějak dotkl, nebo co?
a proč by to nemohlo jet namíchaně??? historici se soudobýma... kolikrát má tem histotorik víc koní než PC.... ne????
spíš kudy jim to obce dovolily, ...já bych to zkusil na Hvězdlice, no v úterý snad budeme chytřejší... 8)
Asi mas pravdu poslou to na Hvezdlice, ten horyzont za Nitkovicema je brutalni.
Jiří Dokulil
01.09.2007, 13:19
quote:
Asi mas pravdu poslou to na Hvezdlice, ten horyzont za Nitkovicema je brutalni.
Litenčice, Nítkovice, Nemochovice, Kunkovice...
Mickey.nj
01.09.2007, 17:38
Letos pojedu na Vyškov po třetí za sebou.Mám oblíbenou RZ Vážanskou,ostrou zatáčku nad Topolanama.Jenže letos mi "má" RZ nevyjde neboť jedu v sobotu ráno do Brna a ona se pojede právě ten den.Tak uvažuji na RZ Račickou v pátek (dle staré mapy na diváckém místě v Pístovicích.Zná to tan někdo?
Jo Mickey,je to moje domácí soutěž.Takže se to pojede stejně jako loni.Pístovice se jedou z dědiny ven,ideál příjezd je od Nemojan.Je tam udělaný v křižovatce retardér končící do pravé zatáčky .Když se dobře postavíš je vydět příjezd cca 300m,pak jedou okolo hřbitova rychlá pasáž,následuje pravý vangl a sjezd do bývalého JZD to je cca 700m.Pokud by tě toto neintěresovalo,je možno přejít cca 500m na vjezd do Račic,kde se skáče přes hranu ,loni to tan zrušil Tomaštík.
sloní kýta
01.09.2007, 21:51
Litenčice, Nítkovice, Nemochovice, Kunkovice...
Mé tajné přání, narozdíl sázení ve sportce, bylo vyslyšeno. Paráda...
Tady bude pro každého to jeho...
Upravil - sloní kýta 01 Sep 2007 21:55:35
Coze coze coze o cem je tu rec o te nove rz u nas ve vyskove ma tam byt nejaky skok ci co? covece a kde vite o tom nekdo neco vic rad bych se tam zasel podivat!
http://smsvysledkyzdarma.ic.cz - fotogalerie
http://smsvysledkyzdarma.blog.cz
YLLAR
Upravil - pejda 02 Sep 2007 13:56:06
Nejedete někdo do Vyškova z Brna?
Jinak si myslím že pístovice sou v pátek asi nej volba je tam výjezd do kopce s asi 4 vracáky a nedaleko je i ten skok.
Jiří Dokulil
02.09.2007, 14:32
quote:
Coze coze coze o cem je tu rec o te nove rz u nas ve vyskove ma tam byt nejaky skok ci co? covece a kde vite o tom nekdo neco vic rad bych se tam zasel podivat!
YLLAR
Upravil - pejda 02 Sep 2007 13:56:06
Stručný popis zajímavých míst na RZ Litenčická se objeví v nejbližší tiskové informaci, která bude vydána na začátku příštího týdne.
MravenecZ
02.09.2007, 18:53
Vyškovsá rally je jezdecky i divácky docela příjemná. Pěkná místa, dost se toho dá stíhat. Letos mi bohužel koliduje s rodinou dovolenou a to je pro manželku významnější podnik. ;) Budu se těšit na komentáře k nové rychlostní zkoušce. Stejně se slzou v oku vzpomínám na roky, kdy se jezdilo ve vojenském prostoru a proháněly se tam tovární Oktávie KIT.
Celková mapa
http://www.rallyvyskov.cz/rally/vyskov/2007/files/vyskov-2007-mapa.jpg
sloní kýta
03.09.2007, 00:04
quote:
Celková mapa
už víš, kde na RZ 5/8/11 budeš?
Díky za každé nové ráno s několika S2000 levnějšími a sec/km ještě kratší
Tak super, mapy jsou na svete. Litencicka RZ bude moc pekna, skoda jen ze nejlepsi mista jsou pristupna pouze pesky, serie vracaku za Kunkovicema nebo horizont kde se bude myslim i skakat za Nitkovicema a nebo zajimavy vracak v Nitkovicich, bude se i tak na co divat. Jinak jsem se dival ze je trosku upravena Vazanska RZ. Ostra zatacka nad Topolanama nam asi vypadne.
Nevíte někdo, jestli bude možné se dostat autem k cíli 5 RZ (Litenčická) do Kunkovic?
quote:
Nevíte někdo, jestli bude možné se dostat autem k cíli 5 RZ (Litenčická) do Kunkovic?
V Hustopecich jsem tak chtel prijet na erzetu a pan policajt mi rekl ze me nepusti, tak si myslim ze to bude stejny.
quote:
quote:
Celková mapa
už víš, kde na RZ 5/8/11 budeš?
Díky za každé nové ráno s několika S2000 levnějšími a sec/km ještě kratší
Nevím jestli vůbec budu na této RZ, ale ty jako místní(jestli se nepletu) bys mohl hodit do placu nějaká zajímavá místa.
Páni, zítra se startuje a tady chcípnul pes. Žádná diskuze o zajímavých místech, o podmínkách na trati...........:(
hlavně aby nám vyškovskou rally neodnesla velká voda...;)
neboj neodnese neni se tady kde a co vylejt! a taky me dost zarazi ze se o te nasi soutezi tady skoro nemluvi!
Nejedete nekdo v patek z Ostravy?
Jiří Dokulil
07.09.2007, 00:20
Pracujeme na tom, aby neodnesla - viz http://www.rallyvyskov.cz/rally/vyskov/2007/ti10.htm
Může mě někdo odpovědět,jak je to z příjezdovou cestou na RZ7 DM od Zouvalky a popřípadě levej vracák před cílem ,přístup od dálnice Vyškov?Jde o to kam až se dostanu autem ,zda přístupovky jsou asfaltky,nebo jen uježděný polňačky.To by za tohoto počasí nebylo na Octávku ale na pásák.Ne že bych nebyl zvyklej chodit kus pěšky,ale z časových důvodů,chtěl bych zkusit přejíždět z RZ5.
Tak si odpovím sám,po pročtení loňskáho fora,jsem zjistil,že od Zouvalky jen 2x polňačka,takže doopravdy jen na pásák.Takže jen jaký je přístup na vracák od D1?Apropo,nebude nakonec upravena trať RZ z důvodu nesjízdnosti,šoto úseků?V ofiko zprávě nic určitého není.
Kapacita
07.09.2007, 08:44
Mas pravdu je tam jen prijezd po polnacce, od D1 je to myslim peknej kousek, aby to slo zvladnout pesky. Jedina moznost je nechat auto nekde na silnici mezi Manerovem a Zouvalkou a vzit to po te polnacce pesky ovsem se specialni jezedackou obuvi:-)
MravenecZ
07.09.2007, 09:07
Mas pravdu je tam jen prijezd po polnacce, od D1 je to myslim peknej kousek, aby to slo zvladnout pesky. Jedina moznost je nechat auto nekde na silnici mezi Manerovem a Zouvalkou a vzit to po te polnacce pesky ovsem se specialni jezedackou obuvi:-)Dolů po louce sjedeš, ale nahoru na rozmoklém asi těžko :)Od té silnice je to max kilometr. Ale když už bych se měl takhle někam trmácet, tak si vyberu lepší místo.
Kapacita
07.09.2007, 09:46
Dolů po louce sjedeš, ale nahoru na rozmoklém asi těžko :)Od té silnice je to max kilometr. Ale když už bych se měl takhle někam trmácet, tak si vyberu lepší místo.
No jasne, reagoval jsem na ten dotaz. Ja se dneska chystam do Pustimere do vracaku a jeste na pistovicky retarer. Zitra to vidim na dve divacka mista na Litencicke RZ (5,8,11). Snad tu prestane prset i kdyz zavody na mokru jsou taky zajimave:))
jednou z možností je tam dolů sjet od zouvalky (Loc: 49°14'56.72"N,17°1'15.9"E) a auto tam nechat a pak odjet po erzetě po skončení (nevím jak to bude s otevíráním během rund – ale třeba loni jsem tam byl na všechny tři průjezdy, takže se tam dá vydržet do konce)
další možnost je sjet tam z Loc: 49°14'19.19"N,17°1'13.97"E pokud se nepletu, je to panelka, takže sjízdná oběma směry
každopádně já si půjdu prohlídnout tu změnu před cílem, jak to stáhli na tu šotolinku
Zdarec pánové, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás byl v Orlovicích, jak to tam zhruba vypadá? A bych tam nebyl jenom na nějákej třísekundovej průlet =)
jak to vypadá s počasím u vás ve Vyškově,prší pořádně
Díky všem za odpovědi,takže mě to ujistilo v tom,že se nebudou konat žádný přejezdy mezi RZ 8 a 10,RZ11 a 13.Chryby ta panelka je odkud nemám GPS.
GPS souradnice si muzes najit i na mapy.cz
Díky všem za odpovědi,takže mě to ujistilo v tom,že se nebudou konat žádný přejezdy mezi RZ 8 a 10,RZ11 a 13.Chryby ta panelka je odkud nemám GPS.
Když ty souřadnice vložíš do http://www.mapy.cz ukáže Ti to přesné místo, které má chryby namysli.
Kapacita
07.09.2007, 12:35
Uz se to trha, ale porad drobne prsi. Dneska to bude urcite na mokru do vecera uz to neoschne a to hlavne v lesich.
už ráno mi voda definitivně odnesla poslední naději vidět vyškovskou.. místo toho ještě zítra budu kontrolovat zaplavení strojů v podniku..
Dolů po louce sjedeš, ale nahoru na rozmoklém asi těžko :)Od té silnice je to max kilometr. Ale když už bych se měl takhle někam trmácet, tak si vyberu lepší místo.
Loni to šlo projet v pohodě, ale letos bych se do toho raději nepouštěl... Uvidíme, za chvíli vyrážím, něco si půjdu projet, tak sem ještě pozdě večer můžu hodit nějaký info
Bude se dát zajet až k cíli k Orlovicím nebo to bude zavřený v Moravských Málkovicích?
Nemá někdo link na převzaté posádky, nebo startovní pořadí?
Dík
Nemá někdo link na převzaté posádky, nebo startovní pořadí?
Dík
http://mmcr.vysledky-rally.cz/rallysport/2007/mcr/vyskov/prevzate.html
Bude se dát zajet až k cíli k Orlovicím nebo to bude zavřený v Moravských Málkovicích?
Ty Orlovice by mě taky zajímaly, protože mám rozřezanou nohu, tak abych věděl, na čem budu =) Ale myslím, že za časovkou budou stát auta po straně, teda spíš doufám
před chvílí jsem jel po části orlovické RZ a hned za retardérem po výjezdu z lesa nad orlovicemi,je v prvních dvou zatáčkách moře bláta.všechno si tam vytahaly trénující posádky.myslím,že v poli skončí hodně aut.já tam byl málem taky a to jsem jel hodně pomalu.
před chvílí jsem jel po části orlovické RZ a hned za retardérem po výjezdu z lesa nad orlovicemi,je v prvních dvou zatáčkách moře bláta.všechno si tam vytahaly trénující posádky.myslím,že v poli skončí hodně aut.já tam byl málem taky a to jsem jel hodně pomalu.
A nevíš, jak to vypadá dole ve vsi u točny?
ještětam nebyly žádný pneumatiky a ani balíky slámy,takže nevím jak to tam přesně jedou.
V kterých zatáčkách? V těch protahovácích nebo v serpentinách?
Tak Peták poráží v první RZ Kopeckého, docela překvapení pokud nemá Kopec technické problémy.
V kterých zatáčkách? V těch protahovácích nebo v serpentinách?
serpentiny jsou čisté,ale ty protahováky,tam je bláto
Tyky si myslím, že to bláto není pro Kopeckého kita to nejlepší, tak snad se to zlepší, třeba ve tmě s jistě perfektním rozpisem je ještě hodně pohoní.
Nevíš prosím, jestli by se dalo v zaparkovat v Orlovicích, nebo se musí pěšky z Mor. Málkovic?
MravenecZ
07.09.2007, 19:35
Co to je za výsledky? Pantálek dal Semerádovi na RZ 40 s?:D}:)
MravenecZ
07.09.2007, 19:39
No už je to opravené. Zajímalo by mě jaké je tam počasí, protože si nedovedu vysvětlit, jak to, že jsou dvoukolky tak vysoko, když se říkalo, že tam je všude samé bláto...To že Trněnku řeže na mokru Kopejda i Peták, no... Že by to bylo rukama?:confused:;)
No už je to opravené. Zajímalo by mě jaké je tam počasí, protože si nedovedu vysvětlit, jak to, že jsou dvoukolky tak vysoko, když se říkalo, že tam je všude samé bláto...To že Trněnku řeže na mokru Kopejda i Peták, no... Že by to bylo rukama?:confused:;)
Tipoval bych na nějaký problém octavie - možná, je vidět že se Kopejda rozjel a začíná zatápět.
Dobrý večer rallymani i manky...
beru tento svůj vstup do diskuze jako projížďku s novou EVO ewrc a chválím její stvořitele!
Dobrá práce. Do Vyškova jsem se dnes večer bohužel nedostal, tak aspoň sleduji výsledky a z nich je patrné, že Honza je Honza a svět je svět. Jsem zvědavý na další průběh této rally. Zdar.
Kde Su Bratia Vladikouci Zo Zlina ??
Kapacita
07.09.2007, 21:44
Tak jsem se pred chvilkou vrati ze zavodu, no po barumce je to trosku zmena ale i tak moc pekny, Semarad jede tak jak ho zname, drave a krasne na oko, Kopec taha co to da a Volf v Pistovicich na retarderu pekne zkontoloval prikop zda tam neni nejaky bordel(nebyl valil dal). Jinak je venku zima jako prase.
sloní kýta
07.09.2007, 21:53
týden bez PC, a NETu a taková příjemná změna....
Můj divácký tip na zítřek: projít od startu do cíle Litenčickou....
cca 1km po startu pěkné rychlejší přehledné místo....a pak cca co 500m zase něco jiného. Po ránu začnu za tím startem......pak možná výjezd z Nítkovic nebo křižovatku na Kunkovice, či vjezd do nich či výjezd z nich......nebo na litenčické něgde jinde....
Loni to šlo projet v pohodě, ale letos bych se do toho raději nepouštěl... Uvidíme, za chvíli vyrážím, něco si půjdu projet, tak sem ještě pozdě večer můžu hodit nějaký info
Bude nějaké to info?:)
Emil na 4 RZ osmnáctý čas absolutně!!!
na mánii pár mých momentek ze skoku v račicích
No vidíš, jak jsme ti toho Poulíka hezky přiblejskli ;)
Bude nějaké to info?:)
Emil na 4 RZ osmnáctý čas absolutně!!!
To co tam předvádí Emil, to je bomba
Mirek-607
07.09.2007, 23:04
To tedy, z Emila jsem se začal normálně chcechtat, když jsem to viděl :)
pěkný záběry, hlavně ta 1000MB před tím než jsi s ostatníma skákal za zídku..:-)))....a já jako vždycky před nejlepším průjezdem vypnul kameru...:-(((
všude je hodně vytahaného bláta hlavně v těch rychlích pasážích,takže se bude určitě hodně crashovat,za Nítkovicema za skokem přes celou cestu voda
No vidíš, jak jsme ti toho Poulíka hezky přiblejskli ;)
Který z vás fotografů co tam byli i s Peťou S. byl ten s tou "kšiltovkou naopak"? Tuším červená byla...
všude je hodně vytahaného bláta hlavně v těch rychlích pasážích,takže se bude určitě hodně crashovat,za Nítkovicema za skokem přes celou cestu voda
Na ni se teď ráno chystáme, včera vypadala dobře, tak uvidíme, jak to bude dnes. Jen jsem si včera nevšiml, jestli je kolem dost místa na koukání...
Tomu říkám rychlost!
http://www.mediasport.cz/videa/rok-2007
Nechci vypadat jako věčný kritik, ale některé jeho hmaty na volantu spíš patří do ulic Brna než na RZ, stejně jako něktéré poznámky v rozpisu mi přijdou zbytečné,leda ž by neposlouchal spolujezdce a jel to na oči, což s rally nemá až tolik společného. Např. L7 travou a jede jí středem apod.
Tomu říkám rychlost!
http://www.mediasport.cz/videa/rok-2007
Vladimír Barvík odstupuje kvůli autu poškozenému po srážce se srnami.
Toto není žádná p*del, posádka v pořádku?
Martin Vlček odstupuje na RZ1 kvůli technickým problémům.
Martin Vlček odstupuje na přejezdu před RZ 5 kvůli technickým problémům.
Chuděra, ten toho moc nenajel, navíc mu na druhé RZ v rámci SupeRally dali nějaký divný čas - to jsme se ve škole neučili... :)
http://hosting.unas.cz/upload/uploads/Screenshot%202007-09-08_09-47-56.jpg
Nechci vypadat jako věčný kritik, ale některé jeho hmaty na volantu spíš patří do ulic Brna než na RZ, stejně jako něktéré poznámky v rozpisu mi přijdou zbytečné,leda ž by neposlouchal spolujezdce a jel to na oči, což s rally nemá až tolik společného. Např. L7 travou a jede jí středem apod.
Na obranu snad můžu napsat, že se jednalo o první RZ soutěže a navíc mám tucha, že jeho celojmenový jmenovec s ním jede poprvé. Na šestce stejně skončil kvůli spojce. Může za to řidič? Spolujezdec?
instinkTT
08.09.2007, 11:13
Aspoň bude na guláš. :D Ale teď vážně, Barvík má teda smůlu. Tohle mu zase nepřidá na rychlosti. :(
Vladimír Barvík odstupuje kvůli autu poškozenému po srážce se srnami.
Toto není žádná p*del, posádka v pořádku?
Párkrát jsem musel operativně hldat spolujezdce na 1 závod, protože to jinak nešlo, ale vždycky jsem se ho snažil poslouchat a jet na rozpis. Možná proto, že vzhledem k mým častým startům v zahraničí to ani jinak nešlo (jako na oči). Tudíž si myslím, že takový borec jako J.Volf řídítko to musí hravě zvládat. Přeci jenom měli na to seznamovací jízdy,aby si ujasnili terminologiia zbůsob diktátu.
PS: J.Volf techniku nikterak nešetří a myslím,že jí ani nedokáže jak se říká "vyhovět" takže na likvidaci spojky může nést tak trochu podíl jena jen on, pominu-li vadu materiálu.
Na obranu snad můžu napsat, že se jednalo o první RZ soutěže a navíc mám tucha, že jeho celojmenový jmenovec s ním jede poprvé. Na šestce stejně skončil kvůli spojce. Může za to řidič? Spolujezdec?
Tak Trndovi se do třetice velmi povedla Litenčická a teď předpokládám, že na zbývajících dvou na Flídra opět ztratí...}:)}:):o)
Ináč Pepík Semerádojc by měl zabrat, šak je v jeho vlastnim zájmu, aby dojel před tim junákem, co jezdí po Ojrópje.. Body jsou body...
Teď jak čučím do teho bodování celkoveho, kurec, jakto, že nejede Milan Liška? Dyť zaťal bodoval všude. Ani nikdo nejede jeho auto (to si teda jen myslím) bo Orsák jede sedmu a Sýkorka osmu od Fialy (teda ne od něj, ale jak s ní on jezdí velkej).
Mirek-607
08.09.2007, 15:29
Tak před poslední RZ Semiš 1,7 sekundy za Kopcem. Bude to ještě boj :)
Po poslední RZ dopadl boj o třetí místo přesně podle mých představ. Touto cestou ze srdce gratuluji Honzovi, Filipovi a celému týmu ke krásnému bronzu.
sloní kýta
08.09.2007, 18:35
Z celé vyškovské jsem viděl pouze "mou" Litenčickou, na tři způsoby a pokaždé jinak. Překvapila mne vysokým rychlostním průměrem ale z mého pohledu spokojenost, doufám, že se někde tady dočtu, jak se líbila posádkám. I přes nedávno prožitý svátek v podobě barumky jsem neodešel vyloženě zklamán, ba dokonce potěšen tím, že se závodí....
Kopec je v těchto vodách našich vesnických rybníků opravdu štikou, skoro bych řekl UFOunem. Ta vyježděnost je obrovsky znát, prostě je o dvě třídy jinde. Jeho časy se mi zdají, teď když je vidím, až neskutečné, protože třeba kopec k Nítkovickému hřbitovu jel, bratru, minimálně 5sec v omezovači...
Po čase, kromě líbivého stylu, i rychle, nestárnoucí Emil.
Jooooo, koukatelné závody to byly.....
Takže Honzo díky za tip,při prvním dnešním průjezdu v obou vrchních točkách pěkný blatíčko ,dočkali jsme se pěkných průjezdů ,pár krizovek,dvojech hodin a st.č. 43 = hodiny,mez,škarpa,konec!!
Nebyl někdo z vás na horizontu za Nítkovicemi,v posledním průjezdu tam šel ten žlutý peugeot na budku
Byla to super akce. Doufam, ze se to tu bude opakovat i pristi rok. Je parada to sledovat doma pekne z okna:-)
Jinak mate nekdo nejake fotky? Btw docela by potesilo jeste nejake onboard video
Pěkná erzeta,je videt ze ne jen WRC ale i jinsi jezdci a auta umi zajet velmi slusne.Na to ze je to MČR to byla pěkna podívaná i na historiky
Nebyl někdo z vás na horizontu za Nítkovicemi,v posledním průjezdu tam šel ten žlutý peugeot na budku
Já jsem si včera při najíždění říkal, že to je docela zrádné místo... :)
Opravdu vydařená soutěž. Po oba dny bylo od začátku až do konce na co koukat. V pátek se mi líbila pravá ke statku u Račic, kde za tmy mnozí brzdili o něco později jak ve dne a tak byly vidět docela divoké průjezdy. Škoda jen odstoupení L. Tenkla, kterému se zakouřilo od motoru a skončil. V sobotu bylo dobré pravé odbočení z panelky před skokem. Opět pěkné průjezdy na hraně a za ní. V poli bylo moc bláta a tak museli občas pomoct diváci, kterým se moc nechtělo. Mě taky ne a tímto se hlavně posádce st.č. 33 omlouvám, že jsem zůstal za páskou. Do potoka spadli st. č. 41, kterým něco ruplo a neovladatelné auto si jelo po svém. Nikomu se nic nestalo a snad voda nenadělala v elektrice velkou paseku.
Je vidět, že i s Evo se dá jezdit pěkná jízda a předokolky se zahanbit nenechaly. Historici v čele s E. Trinerem pak byly vyvrcholením každé RZty. Pořadatelé občas prudili, ale diváci byli většinou poslušní a problémy jsem až na jednu vyjímku neviděl.
Ten žlutý Peugeot byl Blaťák
Moje shrnutí uplynulého závodu: Pátek RZ1 Račice ,Tomaštíkova hrana-první pětka =krásný skoky,big jumb Edy Šlégr,krásně Feldy a též historici,prostě skákali zkušení a ti co to vůbec neznali.RZ3 Pístovice,retardér na konci obce ,pod světlem přílet do brzd,tím nic nezkazíš,toď asi vše.Sobota RZ6 Orlovice,čelo krásná palba,zbytek viz.můj příspěvek výše.RZ9 nad Brankovicama,dobrý místo,blízko trati,dobržďování do levé.RZ10-Moravské Prusy,špatně vypáskovaný divácký prostor,přímo proti příjezdu ze šoto,naštěstí to jenom přetočil pouze Karel T. a Sýkora to tahal dost dlouho příkopou,pozitivum po zkrácení RZ projížděli posádky z cíle přímo okolo nás.Servis a klobásová etůda,na závěr opět Orlovice RZ12 již v klidu,bylo sucho.Moje laické shrnutí výkonů:2x WRC chvílemi krásné průjezdy,škoda že už umřeli,Semiš krásně na oko,Honza jel jinou ligu-stopa a dravost,holt jsou znát jeho zkušenosti.Hezky jeli v A5 V.Hodáň a bez konkurenčně valil Emil.Kurňa proč mu to tak nejede se Subem,to auto je taková plečka?Závěrem jsem si projel celou Orlovickou ,abych věděl vočm goo!!Zkrátka hezká soutěž s opět málo diváky.
Chalupar
08.09.2007, 23:33
Tak jsem se byl podívat ,docela pěkné , ale přemýšlím o tom , že na rally jezdit asi nebudu.Přináším smůlu , na Barumce před námi havaroval Tarabus a tady Schlager.Docela mi zatrnulo ,když šel ven do kukuřice,ale dopadlo to dobře ,trefil jen pole s kukuřicí a zústal na kolech (kdyby se nelekl a nesundal nohu z plynu,tak by to asi vybojoval jako Arazim).Jinak tam bylo co vidět.Arazim bojoval po doskoku , když projížděl Triner , tak se několik diváků vsázelo zda horizont podrží.Ano podržel a bylo to hezký, i Š 130 RS v jeho rukách funguje a dobře.Jinak opravdu hezký závod..... Pěkně Kopejda , letí moc dobře a je vidět jeho vyježděnost.Tak to asi tak nějak krátce.
S tím by Schlager už asi nic neudělal,big jump a v plné palbě šel hned po doskoku ven a navíc sežral ještě to bláto na pravé krajnici
Bazalbub
09.09.2007, 08:53
V sobotu bylo dobré pravé odbočení z panelky před skokem. Opět pěkné průjezdy na hraně a za ní. V poli bylo moc bláta a tak museli občas pomoct diváci, kterým se moc nechtělo. Mě taky ne a tímto se hlavně posádce st.č. 33 omlouvám, že jsem zůstal za páskou.
Z toho si nic nedělej,do toho bahnitého oraniště se obětavě vrhali jen jedinci,kteří byli náležitě vybaveni(neoprén),nebo ti,kteří měli trojku v žíle.Celkově bych to přirovnal zápasu děvčat v bikinách v bazénku plném mazlavého bláta.Bohuš na kameru a Stanis ve foťáku to určitě věrně zadokumentovali.
Z toho si nic nedělej,do toho bahnitého oraniště se obětavě vrhali jen jedinci,kteří byli náležitě vybaveni(neoprén),nebo ti,kteří měli trojku v žíle.Celkově bych to přirovnal zápasu děvčat v bikinách v bazénku plném mazlavého bláta.Bohuš na kameru a Stanis ve foťáku to určitě věrně zadokumentovali.
Pri treťom prejazde to už bola pohoda. Nacvičili sme si to pri posádke 58 pri prvom prejazde RZ Važanská. To som mal blato aj za ušami.
http://www.ewrc.cz/ewrc/images/lista-sagi.png (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=240&fotograf=7&all=1)
Böttcher Rally Vyškov 2007 – 45 fotek (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=240&fotograf=7&all=1)
Pája Pašek
09.09.2007, 13:15
Pri treťom prejazde to už bola pohoda. Nacvičili sme si to pri posádke 58 pri prvom prejazde RZ Važanská. To som mal blato aj za ušami.
Ahoj,
moc rádi bychom poděkovali všem, kteří nám pomohli dostat se zpět z pole na RZ7. Díky obětavým divákům, jsme mohli pokračovat a nakonec dojet až do cíle. Vím, že to nebylo jednoduché rozhodnutí vrhnout se do toho hlubokého bláta. Právě proto vám všem patří naše velké DÍKY.
St. č.: 58
Pavel Pašek a Monika Maříková
Ahoj,
moc rádi bychom poděkovali všem, kteří nám pomohli dostat se zpět z pole na RZ7. Díky obětavým divákům, jsme mohli pokračovat a nakonec dojet až do cíle. Vím, že to nebylo jednoduché rozhodnutí vrhnout se do toho hlubokého bláta. Právě proto vám všem patří naše velké DÍKY.
...ještě teď čistím foták od blata....jinak předvedli jste tam "nejlepší" průlet ze všech(samozřejmě že ne časově),rovnat se svámi může jen Tomáš Arazim který tam atakoval kaluž a na fotce to vypadá jak průjezd nějakým světovým brodem
Pája Pašek
09.09.2007, 14:23
...ještě teď čistím foták od blata....jinak předvedli jste tam "nejlepší" průlet ze všech(samozřejmě že ne časově),rovnat se svámi může jen Tomáš Arazim který tam atakoval kaluž a na fotce to vypadá jak průjezd nějakým světovým brodem
Ahoj,
doufám,že foťák je ok.Vím jak je to choulostivé a nákladné nádobíčko.
Časy jsme neřešili celý závod a jeli jsme si svůj vlastní pro radost.
Samozřejmě nás mrzí ten náš výlet a časová ztráta, ale mohlo to dopadnout
daleko hůř. Měl jsem potom v sobě tolik adrenalinu, že jsem se nomohl uklidnit ani v přeskupení. Měl jsem hroznou radost, že můžeme pokračovat dál. Ještě jednou díky za pomoc.
Je možné se někde podívat na naše fotky? Případně si je koupit?
Pája
Ahoj,
doufám,že foťák je ok.Vím jak je to choulostivé a nákladné nádobíčko.
Časy jsme neřešili celý závod a jeli jsme si svůj vlastní pro radost.
Samozřejmě nás mrzí ten náš výlet a časová ztráta, ale mohlo to dopadnout
daleko hůř. Měl jsem potom v sobě tolik adrenalinu, že jsem se nomohl uklidnit ani v přeskupení. Měl jsem hroznou radost, že můžeme pokračovat dál. Ještě jednou díky za pomoc.
Je možné se někde podívat na naše fotky? Případně si je koupit?
Pája
foták je naštěstí o.k. foto budou večer (dám sem odkaz),nadhledy vaší posádky vám pošlu
Myslím že Vyškov se velmi povedl..moc jsem se bavil..jinak tady pár fotek.. www.rally-hany.wsn.cz
Hany, ten Pantálek je suprovej!
http://image030.mylivepage.com/chunk30/720072/818/DSC_0545-1.JPG
Hany, ten Pantálek je suprovej!
http://image030.mylivepage.com/chunk30/720072/818/DSC_0545-1.JPG
Díky moc..jen trošku škoda že je tam moc toho prachu..kdyby ho bylo trošku míň tak by to neuškodilo..ale dík
44 fotek z pěkné soutěže ve Vyškově - http://www.rally-mania.cz/galerie.php?g=277&au=0
Fotos Rally Vyškov by yllarE
Moje fotografie z vyškovské rally najdete na: http://rally-mania.cz/galerie.php?g=278&au=0
Výlet Eddyho Schlagera v plné palbě do kukuřice na RZ Vážanská
video zde
www.rallymania.tv
Taky se přidám se svými fotkami
http://rally.kubak.org/vyskov07/
44 fotek z pěkné soutěže ve Vyškově - http://www.rally-mania.cz/galerie.php?g=277&au=0
Sakra nowi, ty jsi teda měl štěstí na ty cizí blesky, to snad není možný... :)
http://www.ewrc.cz/ewrc/images/lista-stanis.png (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=240&fotograf=46&all=1)
Böttcher Rally Vyškov 2007 – 36 fotek (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=240&fotograf=46&all=1)
Přidávám své video z Vyškova. K vidění byl pěkný sport a spička za to dost tahala. Taky musím vyzdvihnout výkon posádek Šebesta - Šebesta a Hejhal - Hejhal, protože jeli neskutečnou palbu.
http://www.rallyvidea.com/odkazy/vyskov_2007wmv.html
Sakra nowi, ty jsi teda měl štěstí na ty cizí blesky, to snad není možný... :)
V tom JZD mě 2x přiblesknul Krb a při druhé rundě při náletu na šotol jsem fotil s bleskem jako slavem na zemi
To mě taky napadlo, můj to však bohužel neumí :(
instinkTT
11.09.2007, 09:24
Nemáte někdo fotky, nebo info o tom, jak dopadl jeho micák? :confused:
Mirek-607
11.09.2007, 09:36
Nějakou fotku z profilu jsem někde viděl a auto nevypadalo potlučené. Snad jen chladič...
Sabotage mi pár fotek ukazoval, zkusím mu říct, aby sem něco z toho dal.
moje video z Böttcher rally Vyškov 2007 najdete na
http://www.rallymania.tv/playerL/
FOTO ze zabláceného Vyškova též u mě.
Ahoj,
Pájo, je dobře, že jsi to dojel do cíle, aby zbyla kára Mááárovi. Prý by měl jet na Jeseníkách s feldou, kdo mu bude diktovat teda nevim, snad ty?
Všem děkuji za foto, od počítače to byla zajímavá soutěž, ale na živo to muselo být mnohokrát lepší, všechny fotky jsou moc krásné.
http://www.ewrc.cz/ewrc/images/lista-pravda.png (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=240&fotograf=42&all=1)
Böttcher Rally Vyškov 2007 (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=240&fotograf=42&all=1) – 30 fotek
Který z nich je Bazalbub, a který maevad? 8)
http://hosting.unas.cz/upload/uploads/ms_c_59_svidrnoch_1.jpg
Červený křížek je maevad, černý obdélníček Bazalbub?
Bazalbub
12.09.2007, 10:20
Foly,udělám menší nápovědu.Nesedím uvnitř auta,ani netlačím zepředu.:D}:)
Foly,udělám menší nápovědu.Nesedím uvnitř auta,ani netlačím zepředu.:D}:)
Já Ti taky napovím. Stejně jako Bazalbub nesedím uvnitř auta a stejně jako Bazalbub netlačím zepředu! :D 8D
Nemáte někdo fotky, nebo info o tom, jak dopadl jeho micák? :confused:
No slyšel jsem, že auto bylo dost poničené. Naštestí nepronikla žádná dovnitř.
Ale pak jsem viděl v neděli auto naložené a vypadalo jako nové (možná jsem i špatně koukal). Takže to možná nebylo tak vážné (možná odstoupil hlavně kvůli chladiči či tak) a nebo kluci z Anvelu opět předvedli dobrou a rychlou práci.
Pájo, je dobře, že jsi to dojel do cíle, aby zbyla kára Mááárovi. Prý by měl jet na Jeseníkách s feldou, kdo mu bude diktovat teda nevim, snad ty?
Počkéj, to si děláš pr...srandu? Mááára v Jeseníkách a za volantem? Ježišmarjá, ještě že tam nebudu... :D
Červený křížek je maevad, černý obdélníček Bazalbub?
Mě by zajímalo kdo je ten šílenec v té žluté reflex. vestě .... to byly neskutečný hlášky tam od něho aji hodinu předtím na té litenčické :-)
má druhá galerka z Vyškova je ke shlédnutí zde: http://foto-kasparek.webovastranka.cz/image/1106_16._B%C3%B6ttcher_rally_Vy%C5%A1kov_2007
Počkéj, to si děláš pr...srandu? Mááára v Jeseníkách a za volantem? Ježišmarjá, ještě že tam nebudu... :D
Tvrdil to před nedávnem na kárách, tam se člověk dozví věcí, taky někdy přijeď, třeba se něco dozvíš. Jestli to vyjde, netuším, protože startovku jsem ještě neviděla, jestli už vůbec je?!?
edit: A jak tak na to koukám, tak budu tuto soutěž bedlivě sledovat od počítače, při sledování Catalunye a moc se na to těším, raději bych teda byla v centru dění, ale na Jeseníky nás těžko někdo pozve :(
dřevěná srnka
15.09.2007, 19:21
Proto von v Třebíči sbíral tu lyžinu, on už si skládal auto na Jeseníky :D:D:D
pár fotek ode mně...
http://racingfoto.info/foto_index.php?galid=291
sloní kýta
26.09.2007, 15:23
takže nikdo z přímých účastníků ani nikdo z doslechu neřekne jak se (ne) líbila litenčická vložka?
viděl jsi nějaké onboardy???
sloní kýta
26.09.2007, 20:22
viděl jsi nějaké onboardy???přiznám se, že neviděl ale můj názor může být jiný než názor jezdce, proto bych byl rád, kdyby některý písnul, jak se mu líbila nebo ne a samozřejmě proč...
grifinenko
09.10.2007, 09:44
Nejlepší na Vyškovu je RZ Podivice. Ta nikdy nezklame. Hlavně lesní pasáž. :):D
To Sloni kyta: Ja letos ve Vyskove nejel, ale cast Litencicke jsme pouzivali k testovani jeste pred jejim uvedenim na svetlo sveta. A musim rict, ze ,pokud to tam malinko znas,tak usek od odboceni ze silnice Nemochovice-Brankovice az nad Kunkovice je opravdu famozni a rozhodne bych ho v pristim rocniku znovu rad videl,a pokud se zadari,tak i jel.
Docela me ale mrzi, ze se jela Litencicka poprve a nikde ani fotka... To tam nikdo nebyl, nikoho to nezajimalo nebo pouze nikdo nefotil?
Jiří Dokulil
14.10.2007, 16:24
Ale byl.
Foto z odbočení před Nemochovicemi: http://www.ftr-media.com/fotogalerie/displayimage.php?album=76&pos=79
Foto z odbočení před Kunkovicemi: http://www.ftr-media.com/fotogalerie/displayimage.php?album=76&pos=50
Více na www.ftr-media.com
Ale byl...
Diky.
Kazdopadne porad je to velmi malo fotek oproti celkovemu poctu...
grifinenko
16.11.2007, 20:58
Kolik je nás tady vůbec Vyškováků????????????????????????:):)
vendelín
17.11.2007, 17:12
Já si podle názvů Vyškovské vložky nevybavuju, ale můžu říci že Vyškovská rallye je traťově docela zajímavá.Ani rychlá, ani pomalá, docela se mi líbila.Pěkný je mimo jiné průjezd zámkem a zajímavé bylo,že se pořadatelé nebáli vést trať přes vesnice (spoustu vesnic).Jedinými průsery byl průjezd vojenským prostorem, který je po projetí Myší zvoranej jak od prasat a všechny posádky se slabšími vozy tam doslova likvidují svoje stroje.Stejně tomu bylo i při zbytečném průjezdu bahništěm v JZD v nočních RZ a pokus organizátorů pustit rallye přes pole v půlmetrovém bahně (nakonec rozumně zrušeno).A vyhlášení to vše korunovalo.Ale oproti těmto pro mě nepovedeným věcem byl letošní Vyškov zvládnutý pěkně a pokud se pojede příští rok ve sprintech, mohou pořadatelé vynechat výše zmíněné věci a budou mít jeden z nejlepších závodů.
grifinenko
17.11.2007, 17:31
Když se zmiňuješ o zámku tak to jsou Račice. JZD neoddělitelně patřili k Vyškovu. Akorát při deštích by mohli vymyslet nějaké objíždky. Noční byla super. Ta se snad nejela už od Magnumu. Nejvíc co mě těší je hojná účast posádek.:)
vendelín
18.11.2007, 09:22
jo už si vzpomínám,máš recht- Račice.Co se týče nocí tak ty jou vždycky oživením závodů.Škoda že s novým kalendářem o ně opět přijdeme.Jediná možnost bude ve Volném poháru.
grifinenko
18.11.2007, 17:38
Škoda jestli noční zmizí. Dobře ovlivnila výsledky.
Ahoj ..je skoda že se nepojedou nočni RZ.. račice a podivice nemeli chybu...
Litencicka.. no .. jeden usek asi 4 km.. hezky..ale ten nalet k tomu .. asi 2 km rovinka jen horizonty nic moc ve velkem aute.. to nejsou závody ale soutež o tom kdo to má víc vymyté v hlave.. ono si to asi malokdo uvedomi ale jak misak tak i subo tak i cossik ma maximalku okolo 240 a na tech rovinkach ji mame raz dva... proto ja to radeji odstavim a nejak to projedu.
Vyskov je moje domaci soutez mam to 20 km.. ale ty trate jsou opravdu hodne moc rychle... skoda ze se nemuze jet ve vojenskem prostoru...
Vlada Krejčíř
Ja sem taky vyškovak tak se hlasim!!!
Jiří Dokulil
29.12.2007, 00:42
Vyškovské rychlostky jsou podle mého názoru hodně specifické - jsou rychlé, uskákané, často se na nich mění rytmy a povrchy. RZ, která se při najíždění může někomu zdát rychlá a relativně jednoduchá, při ostrém průjezdu dostane zcela jinou podobu. Zrovna to je podle mě případ Litenčické RZ. Ona je opravdu hodně rychlá, což ukázal i její rychlostní průměr, jenže jet rychle na tak hrboletém povrchu, který se na ní nachází, zvládne jen málokdo. Když se podíváte do jejích výsledků, zjistíte, že v popředí se nacházeli jen opravdoví střelci. Obrovsky se tu natáhnuly rozdíly mezi jezdci, kteří se bojí, a mezi těmi, co se nebojí. A i takové tratě podle mě k rally patří. Nemůže se přeci pořád jezdit po valašských kotárech, kde jsou natočeny už čtyři podniky. Vyškov po opuštění vojenských prostor asi vždycky bude rychlý, nicméně, pokud se pořadatelům podaří udržet současné rychlostky, jsem přesvědčen, že bude nadále patřit k nejtěžším podnikům ve sprintovém mistrovství. Každý si tu může najít to své - kdo má rád rychlé úseky, bude se mu líbit Litenčická nebo Vážanská RZ, kdo má rád úseky v lese, nedá dopustit na Podivickou RZ.
Jj přesne tak. Ono bat se a bat se, nebojim se po uzke uskakane v lese jet 150... ale opravdu letet pres 200 na uskakane se priznam... jsem srab, na to se mam hodne rad :-)
jinak vsechno nejlepsi do noveho roku.
Jiří Dokulil
29.12.2007, 22:23
Nejsi srab, ale pokud Ti takové úseky vadí, nejlepší asi bude se přestěhovat na Korsiku :-) Jsme v ČR a nezbývá než se přizpůsobit charakteru krajiny. Konkrétně na Hané je klikatých silniček jako šafránu a moc lepších úseků, než se jely letos, k dispozici opravdu není.
Vše nejlepší do nového roku i Tobě!!!
jezdim pro radost.., takze si to priznam ze se bojim a ze mi naloži, no a? nepotřebuji nikomu nic dokazovat, nemam to zapotřebi .. vyskov je moje domaci soutez rikam jen svuj nazor.. ono napr Luzice jsou super.. tam clovek nema moc moznost si oddechnout..
A jak rikam teším se na zacatek sezony.. schvalne zda opet stihnu poslat prihlasku jako prvni :-) nemate nejake zpravy zda pojedou i chlapy s WRC?
Trněný - Fabia WRC
Flídr - Fabia WRC, možná Focus WRC
Jiří Dokulil
30.12.2007, 12:28
Trněný by přijet měl, ale Flídr (jelikož pojede jen vybrané podniky šampionátu) není jistý.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.