Zobrazit v plné verzi : Labská Rally 2007
Pojedete letos na Labskou
Já určitě pojedu a doufám že i vy
Ja si dal takové neformální předevzetí, že rally musí pro mě splnit podmínku 60 přihlášených posádek, abych jel. Ale mám ji v plánu. :-))
http://www.labskarallye.cz/
Mirek-607
26.03.2007, 20:38
V plánu ji mám :)
Starosta
27.03.2007, 00:50
ač věrný fanoušek Labské, letos nevím, možná dám spíš přednost Vltavě, nejsem si jist, jestli skloubím celý ten náročný květnový a červnový rallyový program... Navíc mám pocit, že jsem tam byl docela nedávno (což není jenom pocit)...ledaže by převážil ten Krakonoš, viď, Ládíku.
Já se též chystám ...... jako traťový komisař na Klaštereckou ....... jen tak bokem na lumirfirla.cz najdete onboard z loniské labské ... jen tak proty co nechtěj jet ..... Labská rally má jednoznačně nejtechničtější RZ z MČr a sprintů a je to jediná soutěž z těch dvou mistráků kde májí navrch s 1600ky
Loeb.Seb
01.04.2007, 19:39
Erzety budou stejny jako minulej rok
Mirek-607
01.04.2007, 19:42
To asi težko, když je to letos dvoudenní a loni jednodenní :) To by musela kažá mít tak 6 průjezdů...
quote:
To asi težko, když je to letos dvoudenní a loni jednodenní :) To by musela kažá mít tak 6 průjezdů...
No šest ne, ale čtyři jo :D . Spíš bych řekl, že se pojedou ty samé plus ještě dvě nové RZty.
petrovická má být prodloužena nebo rozdělena na dvě .....
jirka RK
05.04.2007, 10:37
Neoficiální info : jeden den Klášterecko, druhý den Rychnovsko nebo naopak. Na rychnovsku : Skuhrov - Debřece - Kačerov, Skuhrov - Brocná - Dobré ( obě dvě RZ známé z bývalých ročníků Rallye Škoda 74 - 77 ).
jirka RK
Ta druhá RZ by měla končit na Šedivinách. Kolem Skuhrova by se mělo jet v sobotu 26.5.
to jirka: cože má se jet takle blízko jo? ty krávo. Kdo jsi jirko RK? Kde bydlíš?
Super1600
22.04.2007, 08:13
Vrátil jsem se z Hustopečí. Dozvěděl jsem se, že se Labská letos neuskuteční (finanční důvody).
Taky jsem to slyšel, nicméně si myslím, že o pravých důvodech můžeme jen spekulovat.
cože? proč by se neuskutečnila?
no vzhledem k tomu, že na webovkách o roce 2007 nic není, tak to asi kolem soutěže není normální.
quote:
no vzhledem k tomu, že na webovkách o roce 2007 nic není, tak to asi kolem soutěže není normální.
Myslím, že weby jsou problém obecně...
každopádně zrovna této soutěže je velká škoda...
Tak jestli se nepojede letos tak už potom nikdy, rozhodně ne jako MČR.
Vyšla už oficiální zpráva??
quote:
Vyšla už oficiální zpráva??
Oficiální - těžko říct, ale na autosportu se cituje Libor Pavlata, ředitel soutěže.
Já to tedy považuji za oficiální. Bohužel.
Na EWRC už je článek o zrušení taktéž. Třeba se dočkáme náhradní soutěže...
Škoda, krásných tratí. :-(
24.04.2007, 00:20
No, tak mám o jedno dilema méně. Jak je uvedeno výše, tratě jedny z nejkrásnějších, tak aspoň, že letos byla taková malá východočeská náplast v podobě Krkonošky. Star.
Snad by mohla být Labská v rámci MČR nahrazena rallysprintem Kopná. Kopné by to pomohlo v počtu startujících, snad. Jen doufám, že termín Kopné zůstane stávající :-))
[/quote]
Snad by mohla být Labská v rámci MČR nahrazena rallysprintem Kopná. Kopné by to pomohlo v počtu startujících, snad. Jen doufám, že termín Kopné zůstane stávající :-))
[/quote]
Co blbneš?? Sprinty jsou zajímavé pro mnohem víc lidí než ty moravské kočkopsy zvané dvoudenky...
ML
Upravil - marec 26 Apr 2007 12:18:49
quote:
[/quote]
Co blbneš?? Sprinty jsou zajímavé pro mnohem víc lidí než ty moravské kočkopsy zvané dvoudenky...
ML
Upravil - marec 26 Apr 2007 12:18:49
[/quote]
Myslíš...?? Ono se opravdu o tomto návrhu psalo na Rally - manií. A kde jsi zjistil, že sprinty jsou zajímavější pro více lidi než-li dvoudenky?? Myslím, že tvůj názor určitě neplatil při nedávno probíhající dvoudenní soutěži - Agrotec Iveco rally Hustopeče.
vendelín
26.04.2007, 22:20
No nevím jesli by volbu Kopné pochválili jezdci z Čech, jelikož většina akcí se jede na Moravě a Labská byla rozumná volba pro všechny.Já bych navrhoval Prachatice.Myslím že mají dost zkušeností na rozšíření svého podniku na dvoudenní.
quote:
No nevím jesli by volbu Kopné pochválili jezdci z Čech, jelikož většina akcí se jede na Moravě a Labská byla rozumná volba pro všechny.Já bych navrhoval Prachatice.Myslím že mají dost zkušeností na rozšíření svého podniku na dvoudenní.
Jasně, klidně i Prachatice, jsem pro. Na druhou stranu Kopná ma tradici a vždy patřila u nás k nejlepším sprintům, proto by si MČR dejme tomu zasloužila. Teď však zůstává otazkou, zda je MČR více co by do kvality než sprinty.
Kopná má ale problém. Nemá dostatek tratí!!! Už teď to je nejkratší sprint v ČR a jezdí se stále na stejných tratích. Jen pro představu Kopná má kolem 65km RZ. MČR v rally jich musí mít 120!!! A kde vezme Kopná dalších 55km RZ???
Jedině by už úplně kopírovala sobotní etapu Barumky!!!!
quote:
Kopná má ale problém. Nemá dostatek tratí!!! Už teď to je nejkratší sprint v ČR a jezdí se stále na stejných tratích. Jen pro představu Kopná má kolem 65km RZ. MČR v rally jich musí mít 120!!! A kde vezme Kopná dalších 55km RZ???
To je jednoduché, pojede druhý den to samé znovu :o)
quote:
Jedině by už úplně kopírovala sobotní etapu Barumky!!!!
Hustopeče se odjely vlastně na třech úsecích, jen jeden byl v sobotu výrazněji změněn. Tak proč by to nešlo v Kopné stejně?
Zdenda17
27.04.2007, 16:49
No, hlavně o to ale na Kopné není zájem.
Štve mě,že ty domorodci a lufťáci(kteří by se nedostali na chatičky) nechtějí aby se kolem nich něco konečně dělo.To radši budou celý víkend rachotit se sekačkama,motorovkama,cilkulárkama a to jim ten řev nevadí?Přála bych si aby ty závody dopadly,nehledě na ty balíky.
No tito lufťáci mne taky štvou, ale jejich protestem docílili jen zrušení jedné RZ!!! Takže za zrušením celé rally bude něco jiného.. já myslím že hlavním důvodem je nedostatek financí.
vendelín
01.05.2007, 19:47
V penězích to asi nebude.Myslím si že ředitel soutěže p. Pavlata je co se týče financí odborník.Vždyť vydává několik tiskovin pro ekonomy.Jinak se řeší možnost že se Labská pojede v listopadu.
quote:
V penězích to asi nebude.Myslím si že ředitel soutěže p. Pavlata je co se týče financí odborník.Vždyť vydává několik tiskovin pro ekonomy.Jinak se řeší možnost že se Labská pojede v listopadu.
To že vydává tiskoviny pro ekonomy, neznamená že peníze má!!!
quote:
quote:
To že vydává tiskoviny pro ekonomy, neznamená že peníze má!!!
Viděl bych to taky tak. Jedna nepovolená RZ by neměl být problém. S tím musí pořadatel počítat a mít v záloze další dvě, ikdyž třeba méně atrektivní.
http://www.ewrc.cz/2006/show.asp?clanek=6038
Ví se něco o tom ,kudy povedou nové RZ? psalo se něco o okolí Skuhrova?
Ví se něco o tom ,kudy povedou nové RZ? psalo se něco o okolí Skuhrova?
Ahoj
Jo jo co sem slyšel já tak by se mělo jet po trase závodů do vrchu .... ale z kopce
MravenecZ
26.09.2007, 10:46
Docel vtipně v tiskovce napsáno to o Kopeckém. Již mnoho lidí včetně mě se při rychlém přečtení tiskovky těšili na start Fábie WRC s janem Kopeckým. Kopejda sice pojede, ale s KITem. Byl to záměr to takhle napsat?
Tak na labské 2 s2000 to je dobré ... mohl by se ale už zprovoznit web
Web soutěže je již v provozu!!
hafieror
17.10.2007, 21:33
Web soutěže je již v provozu!!
Mě moc v provozu nepřipadá. Je tam to samý co od zařátku, zádné mapy rz, žádná divácká místa, žádná startovní listina.
dřevěná srnka
18.10.2007, 06:14
Trochu brzo, ne? Vy byste to furt chtěli rok dopředu. Osobně pro mne není zajímavý ani seznam přihlášených, protože mě zajímá až to, kdo přijede a ne kdo před půl rokem přemýšlel o tom, že by třeba přijel a poslal přihlášku. Teď je Vsetín a pak teprve Labská, takže vyčkej.
Mě moc v provozu nepřipadá. Je tam to samý co od zařátku, zádné mapy rz, žádná divácká místa, žádná startovní listina.
no podle mých informací pokud se Trotina pojede, bude to síla... mají zatím problémy sehnat komisaře a vůbec lidi co budou hlídat trať... doufejme, že to ale dají dokupy a na skoro domací rally se pojedu podívat
Pro mě je v tuhle chvíli důležitý časový harmonogram, který tam už je. :-))
podle mých informací je labská zrušená
podle mých informací je labská zrušená
Už zase? :D
Prý se opravdu nepojede...co je na tom pravdy?
My sice vyrážíme na Wald,ale i tak by mě to zajímalo.
Mě by to zajímalo hodně, poněvadž se tam chystám!! :-((
no protože nikdo z pořadatelů ani jim blízkých nereaguje tak to bude asi pravda.
Ano, je zrušena
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7056
Mirek-607
19.10.2007, 22:21
Škoda no... těšil jsem a určitě nejen já :(
lubos...
20.10.2007, 09:23
jo jo těšilo se nás víc
Opravdu se nás těšilo víc. Měla to bejt moje premiéra na sedadle spolujezdce v MČR.... hold až z jara :-(
vendelín
21.10.2007, 20:07
Opravdu se nás těšilo víc. Měla to bejt moje premiéra na sedadle spolujezdce v MČR.... hold až z jara :-(
Já se taky těšil. Měla to být premiéra s novým spolujezdcem. .-)
Klucí, vy dva si tady z nás děláte šloufky...! :D
Budete mít příští sezónu na jednom autě na skle napsáno Vendelín a Vhml nebo si každý hrabete na svým písečku?
:-)) , každý na svém, jeden historic a druhý ostré, jeden řidič a druhý spolujezdec
oba monogram VH, oba a otcové stejné jméno, čili VH mladší.
Tak jsem doma.
Vhml bude pokračovat ve spolupráci jak ve Švihově, akorát s čím? Evo IX nebo Fabia?
Vendelín bude dál soupěřit s Liškou.
Oběma přeji hodně štěstí a rychlost bez nehod!
vendelín
22.10.2007, 14:53
Někdo tady má pravdu :-). Akorát doplním že nám to kazí náš jediný mechanik. Ten má bohužel monogram V.B.
To Maevad: s myší jezdí každý Lojza, opravdoví chlapi ze Západu jezdí s MB.
dřevěná srnka
22.10.2007, 15:28
MB - To jako Mercedes - Benz? :D:D:D
Někdo tady má pravdu :-). Akorát doplním že nám to kazí náš jediný mechanik. Ten má bohužel monogram V.B.
To Maevad: s myší jezdí každý Lojza, opravdoví chlapi ze Západu jezdí s MB.
Vhml bude spolu s Vendelínem soupeřit s Liškou..... Toť jest aktuální situace.... :-)
a uveze tě těch padesát kobyl i do kopce?
Ve věci opětovně zrušené Labské rallye nám nezbývá nic jiného, než poděkovat všem dosavadním organizátorům, kteří se o její úspěšné pořádání v minulosti zasloužili. Je třeba připomenout, že na organizaci těchto ročníků a to zejména posledních dvou se vždy podíleli i lidé, kteří měli zkušenosti z jiných podniků pořádaných automobilovou federací. Pro tento ročník se pan Pavlata rozhodl, že již načerpal dostatek zkušeností, aby náročný sportovní podnik mohl organizovat sám. Bohužel, ani na druhý, opravný pokus se mu to nepodařilo. Přesto i jemu patří poděkování, především zato, že s myšlenkou pořádání automobilové soutěže na nádherných tratích přišel. Poděkování jistě patří i všem těm 150 pořadatelům, kteří se na pořádání minulých ročníků podíleli a zasloužili se o jejich hladký průběh. Domnívám se, že hlavní a jedinou motivací pro činnost těchto lidí není finanční otázka, a jsem proto přesvědčen, že důvodem jejich odmítnutí není pouze toto hledisko, jak je naznačováno, ale že zde budou jiné, hlubší důvody. Ve světle těchto skutečností se ukazuje, že vinu na zrušení soutěže v prvním termínu zřejmě nebude mít pouze chalupář, na jehož aktivitu se to vše svezlo, ale že podnětem ke zrušení byly i jiné, závažnější důvody. Jsou to spekulace, které může po pravdě vysvětlit pouze pan Pavlata. Myslím si však, že se ale pravdivého vysvětlení nikdy nedočkáme. Přesto ještě jednou děkuji za nádhernou podívanou, kterou v minulých ročnících všichni pořadatelé divákům připravili. Přeji také panu Pavlatovi mnoho úspěchů v jeho „poradenské“ činnosti, kterou nabídl, a věřím, že bude využita tak, jak si jistě zaslouží.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.