PDA

Zobrazit v plné verzi : Divácky atraktivní místa na našich soutěžích

vbadmin
12.02.2001, 13:41
Za dva týdny se koná první podnik letošní sezóny Rally Šou Blovice. Určitě se na něj chystá jak hodně "zkušených" fandů, tak i mnoho "nováčků", kteří na této soutěži ještě nebyli a jistě by uvítali pár tipů na pěkná místa.
Proto Vás zkušené prosím, podělte se s Vašimi znalostmi s ostatními fanoušky.

Díky Admin

Pepa ZL
07.03.2001, 12:10
Proč tu nikdo nepřispívá? Šumaváci proberte se.

23
07.03.2001, 16:36
Asi se bojej že na těch jejich místech pak bude plno. To není houbaření!!!!!!

Jirkam
08.03.2001, 09:47
Ani já bych tady zbytečně neupozorňoval na atraktivní místa. Mám dojem, že poslední dobou je více diváků jen na obtíž. On je totiž "divák" (fanda) a divák (čumil).
To o těch houbařích je velice trefný.

Michal
08.03.2001, 09:54
Fandové do vracáků, čumilové na rovinky! Nebo?

Pepa ZL
08.03.2001, 10:44
A ty si myslíš, že na internet chodí čumilové? Já myslím, že určitě ne. To seš trochu vedle.
Pepa

Ani já bych tady zbytečně neupozorňoval na atraktivní místa. Mám dojem, že poslední dobou je více diváků jen na obtíž. On je totiž "divák" (fanda) a divák (čumil).
To o těch houbařích je velice trefný.

Michal
08.03.2001, 10:49
Pepa má pravdu. Na internetové stránky o rally chodí hlavně fanoušci, kteří jsou do soutěží zapálení. Takže jsem pro, aby se o atraktivních místech psalo.

Jirkam
08.03.2001, 11:39
Pepa má pravdu. Na internetové stránky o rally chodí hlavně fanoušci, kteří jsou do soutěží zapálení. Takže jsem pro, aby se o atraktivních místech psalo.

V tom případě je nejlepší se podívat na stránky "šumavy". Záleží na tom, jestli chceš na dobrý místo dojet autem nebo budeš chtít chodit pěšky. V případě druhé varianty doporučuju se projít směrem Kdyně - Kojetice, najdeš tam super serpentiny, navíc se letos jedou konečně dolů, takže by to mělo bejt dost dobrý. je tam i jistota, že tam nebude "plno" takže je i dost vidět.
Jinak si celkově myslím, že ty divácký místa, jsou konkrétně na Šumavě popsaný slušně vč. příjezdovejch cest. Kdo to zná dá mi snad za pravdu.

sumak
08.03.2001, 12:36
V tom případě je nejlepší se podívat na stránky "šumavy". Záleží na tom, jestli chceš na dobrý místo dojet autem nebo budeš chtít chodit pěšky. V případě druhé varianty doporučuju se projít směrem Kdyně - Kojetice, najdeš tam super serpentiny, navíc se letos jedou konečně dolů, takže by to mělo bejt dost dobrý. je tam i jistota, že tam nebude "plno" takže je i dost vidět.
Jinak si celkově myslím, že ty divácký místa, jsou konkrétně na Šumavě popsaný slušně vč. příjezdovejch cest. Kdo to zná dá mi snad za pravdu.

Myslíš tím jistě vrch Koráb !!!!

Jirkam
08.03.2001, 12:46
Myslíš tím jistě vrch Koráb !!!!

Přesně tak.

iky
02.05.2001, 21:59
chystame se do Krumlova, ale poprve. Mate nejakej tip?

Gregy
04.05.2001, 11:11
Samozřejmě na rally má každý své oblíbené, ale dám Ti několik tipů, co se líbí mně. Předpokládám, že zkoušky budou podobné jako minulý rok :
1. Zátoň - skok na kopci, vracák ve sjezdu, skok na most
2. Římov - zatáčka před vjezdem na rallykrosovou trať, jízda po rallykrosové trati, i potom perfetkní průjezd areálem ZD
3. Svatý Jan nad Malší, bezva průjezd areálem ZD, pod kopcem potom téměřvracák
4. Malonty - kilometr až dva před cílem, průjez vsí, rychlé zatáčky (minulý rok tam Kresta přímo letěl!)
5. Mojné - celý průjezd obcí.
Je tam toho o hodně víc, to mi teď napadlo. Až uvidím mapy, asi si ještě vzpomenu.

H.Blaha
08.05.2001, 13:23
Slintavka je celoevropský problém, a tak se Římov pojede bez areálu ZD, ale zato proti loňsku v protisměru a jako polookruh na šotolině rallycrosové trati, takže o nic nepřijdete. !!! Oproti loňsku se mění systém parkování. Ze všech směrů budou parkovací plochy na loukách nebo silnicích za poplatek 50 Kć za automobil.Vstupné za osobu již nebude. To prosím berte jako příspěvek na pronájem rallycrosové trati. Za vše musíme tvrdě platit, a snad to není tak moc, a navíc to tam docela stojí za to!!!. A navíc za to dostanete samolepku VW rallye Č.Krumlov na památku. Předprodej těchto parkovacích vstupenek bude ve čtvrtek v Mojném na "shakedownu" a v pátek v centru rallye v Jelení zahradě. Tam bude opět UP, pivní stan, velkoplošná obrazovka, pivo, párky atp.. Později Vám dám více tipů pro skalní fandy. Všechny Vás jménem ředitelství rallye zvu a zároveň Vás prosím o Váš názor na námi zvolený způsob vybírání peněz v Římově.

23
10.05.2001, 10:57
Na Šumavě jsem si koupil placku s tím, že alespoň přispěju pořadatelům na zajištění dostatečného množství dobrovolníků atp. Pak jsem samozřejmě nemusel u erzet platit nic. A když jsem viděl jakým způsobem a kým je vstupné u některých vložek vybíráno byl jsem rád že jsem si tu placku koupil v předprodeji s vědomím, že těch 60Kč zkončilo ve správných rukách. Většina lidí byla ochotna platit, ale po zkušenostech ze Šumavy to budete mít horší. Dejte si záležet kdo a kde bude peníže vybírat, nejlepší by byly nějaký pokladny (budky) asi nejlépe při vjezdu auta na parkoviště (tak to měli na jedné vložce na polském rajdu loni), obcházení lidí mi přijde nedůstojné.

DavidM
eWRC.CZ

Gregy
16.05.2001, 11:50
Tak už jsou mapy, koukal jsem na to a je to stejné jako na Valašce, bude se špatně přejíždět. Poradťe někdo pěkné místo na RZ Přídolí kromě Přídolí, odkud se dá rychle odjet jinam a to samé na RZ Nahořany - Kyselov kromě Větrné (ale asi neexistují co?). Na RZ Soběnov je pěkná vracečka u Besednice, ale je tam vidět malý kus tratě, Krumlov je vůbec hodně zarostlej. Naopak každý rok je v TV přejezd hlavní silnice u Malče na stejné RZ a tam se mi to vůbec nelíbí. Velký problém pro nás diváky je zavření silnice Zátoň - Odb. Nahořany. Na most se půjde pěkně z daleka.

Zdena
16.05.2001, 20:24
Jen k tomu přejíždění: má to ještě jednu výhodu, kromě neucpaných cest. divák vidí celé star. pole a posádky, které jedou vzadu s vysokými čísly jedou před skoro stajným množstním lidí, jako ti první. A navíc se jim odcházející diváci nemotají po cestě.