Zobrazit v plné verzi : Rally Agropa Pačejov/Pačív 2007
Starosta
03.05.2007, 02:57
13.-14. července 2007
www.volny.cz/agropa
MČR ve sprintrally, K4 pohár ČR v rally
Starosta
03.05.2007, 02:59
Tak nám jedna šumavská rallye bude o víkendu vrcholit (Krumlov), další se blíží (Vltava) a třetí se už ukazuje na prázdninovém horizontu. Jestli se podrží loňských tratí, jak slibují, bude určitě na co koukat! Starosta
No právě, čím dál se to oddaluje mému bydlišti a stěhuje na Šumavu, což tobě, šerpovi bémrvaldskému, jedině vyhovuje. Já však musím sbalit část rodiny a odstěhovat se dále na delší část dne a pak jsem doma hubován, že si jezdím po republice a nic neudělám :-)))
Starosta
03.05.2007, 12:21
quote:
No právě, čím dál se to oddaluje mému bydlišti a stěhuje na Šumavu, což tobě, šerpovi bémrvaldskému, jedině vyhovuje. Já však musím sbalit část rodiny a odstěhovat se dále na delší část dne a pak jsem doma hubován, že si jezdím po republice a nic neudělám :-)))
Zcela Ti rozumím. Proto občas béřu rodinu s sebou, neb většinou na Šumavu též cestovat musím, jakkoliv jsem šerpou tamním.
Občas to braní rodiny není optimální, jako teď o víkendu, kdy jsem je "náhodou" vytáhnul v neděli brzy ráno do Švihova na hrad a pak jsme si se starším synem "náhodou" vzpomněli, že se jede na Korábu slalom....zatrhli nám to!
Ten posun k Šumavě ale Pačíjovu podle mého prospěl. Nejenomže je tam nádherná krajina jako zahrádka (i když kolem Pačíjova taky!), ale i RZ jsou zajímavé. Jenom letos mám problém, že jsem na ten víkend, co je Pačíjov, už někomu cosi slíbil, ale možná zůstanu u toho, že propálím víc nafty a stihnu oboje...
Starosta
pačejov má svoji klasiku 2+4+2
AlesGute
09.05.2007, 00:08
quote:
Ideální formát pro diváky, dá se úplně ideálně stihnout RZ1,3,6,8, takže plná polovina RZ!
Starosta
09.05.2007, 02:01
quote:
quote:
Ideální formát pro diváky, dá se úplně ideálně stihnout RZ1,3,6,8, takže plná polovina RZ!
Dobrý postřeh, pamatuji se, jak jsme to vloni v klídku stíhali...
Format mel pacejov dycky dobrej.Ja jako vedouci prostoru startu a cile stiham posadky vypustit na trat, jit se podivat na jednu dve rychlostky a zas se vratit pripravit cilovou rampu
Starosta
16.05.2007, 09:10
Jo, byl jsem tam jen dvakrát, ale vždycky taková pohodová soutěž. Doufám, že letos zase dorazí matador Franta Markvart, nemáte někdo zprávy?
quote:
Format mel pacejov dycky dobrej.Ja jako vedouci prostoru startu a cile stiham posadky vypustit na trat, jit se podivat na jednu dve rychlostky a zas se vratit pripravit cilovou rampu
ty bys měl hlavně závodit - o Lužičkách jste se někde flákali a přitom jste mohli krásně připojit vaši stočtyřicítku do stejného příkopu k těma dalším dvěma pravidelňákům (a pravidelňačkám) :)
ML
jen ho nech být. za chvilku se doma rodí tak jsou připraveni vyrazit do porodnice a nemaj čas se flákat někde na závodech.
to Starosta: Zatim nevim, ale tatovo pritelkyne mu jela 2x navigatora a obcas je s nim jeste v kontaktu tak se ji zeptam az ji uvidim
Koukam ze tady se neutaji vubec nic:-D hodte k tomu naky podpisi, ja vas podle nicku nepoznam :-D
vhml: Ty budeš rodit? :0 :D
http://www.ipgn.com.au/forum/images/smilies/cheers.gif
http://luky.skodateam.cz
Starosta
17.05.2007, 23:49
quote:
to Starosta: Zatim nevim, ale tatovo pritelkyne mu jela 2x navigatora a obcas je s nim jeste v kontaktu tak se ji zeptam az ji uvidim
díky. To je ta, co s ním jela i vloni? Star.
Starosta: nene, predloni, loni s nim jela myslim ze Paja Trebinova
Luky: no ja urcite ne :-D
Starosta
18.05.2007, 08:46
quote:
Starosta: nene, predloni, loni s nim jela myslim ze Paja Trebinova
Jo, díky, je to tak, zkontroloval jsem to v loňských výsledcích. Díky. Star.
Starosta
28.05.2007, 09:55
á, zvláštní ustanovení jsou na světě, tedy na webu...
http://www.volny.cz/agropa/zu/zu_pac_07.pdf
Starosta
26.06.2007, 00:24
Rallye Pačejov se už skutečně blíží, a tak jsem v rychlosti kouknul na RZ naší další pošumavské rallye. Neznám zatím detailní mapy a navíc předpokládám, že agilní pačejovští pořadatelé opět připraví kvalitního průvodce po RZ, jako to pro server eWRC.cz učinili vloni ( http://www.ewrc.cz/2006/show.asp?clanek=3455 ), tak jen několik málo poznámek:
I když pořadatelé hovoří o podstatných změnách, z hlediska diváků se toho až zase tolik oproti loňskému roku nezmění (což já nevidím jako nedostatek). V podstatě trvá loňský příklon k Šumavě, tolik vítaný všemi šumavskými horskými šerpy (tisíce děkovných dopisů, však to známe). Z loňského ročníků zůstávají zachovány RZ Komušín - Horažďovice a šumavské Kakanov - Soběšice a Damětice - Nezamyslice. Místo pačíjovské RZ se vrací "klasická" Strážovice-Nehodív, která se naposledy jela v roce 2005 (vzpomenete si, komu zde shořelo auto?).
Strážovice - Nehodív slibuje "velmi atraktivní místo na strážovické návsi, kde se po šotolině objíždí několik ostrůvků" a "divácky vděčný dvojitý průjezd Nehodívem" (cituji tiskovku pačíjovských); mne si přede dvěma lety získala Loužná, do které lze dojet malou rozbitou asfaltkou odbočující doleva za rybníkem za silnicí Milčice - Myslív. Ne že by to byl sportovní zázrak, ale hezké posezení v trávě přímo u trati u místní hospůdky s pívákem, klobáskou a kávičkou...
Kakanov - Soběšice - asi nejlepší místo je Bukovník a kosa na Strašín. Rozsedly mne vloni příliš nezaujaly (mimochodem, z Albrechtic lze dobře projet polňačkou na Kadešice a odsud k Rozsedlům; nedoporučuji autům s nízkým podvozkem), sjíždět k Šimánovu od Ostružna ani nezkoušejte (zábrany a kravičky, ani objet po loukách se mi to nepodařilo).
Na Damětice - Nezamyslice se mi vloni moc líbil výjezd od kravína těsně před cílem RZ. Mimochodem, od RZ 3/7 (Kakanov) lze na RZ 4/8 (Damětice) až ke kravínu projet pěknou zkratkou z Dražovic přes Podolí, Bílenice a Domoraz.
Srdečně zdravím všechny příznivce pošumavských RZ! Starosta
Starosta
26.06.2007, 00:36
A ještě si dovoluji přidat mé mírně doplněné tipy z loňského fóra:
Jako milovník památek si pro ostatní zájemce dovoluji připojit několik malých kulturních tipů. To kdyby někdo jako já rád spojoval rallye s okolní krajinou a vyrazil na šumavskou RZ Kakanov - Soběšice.
Strašín - poutní kostel u stejnojmenné vsi. Za kostelem kaplička P.M., a ve skalce před ní je otisk palce nohy P.M., který je zároveň nikdy nevysychající studánkou...
Albrechtice - krásný románsko-gotický kostelík, tuším z doby Vladislava II.
Kašperk - parkoviště, odkud je k hradu cca 1,5 km, je na silnici mezi Nezdicemi a Kašperskými Horami. Krásná vyhlídka na Šumavu i do vnitrozemí. Pozor, zatím po lednovém orkánu stále bez střechy na jedné věži, tj. možnost pro neopakovatelné foto.
Sedlo - jen pro opravdu zdatné turisty (i když od Albrechtic to není tak hrozné). Keltské hradiště s nádhernou vyhlídkou JZ směrem nad startem RZ Kakánov - Soběšice. Občas dost nehezký pohled na místa, kde ještě na začátku ledna stál les...
Ždánovská uzávěra - několik bunkrů (tzv. řopíků) v okolí silnice z Nezdic do Kašperských Hor, cca na horizontu, uzavírající vstup do vnitrozemí. Většinou nezavřené.
A to nechávám stranou všechny krásné památky, které nejspíše minete cestou, jako je hrad Rábí (a nedaleký zapomenutý hrádek Budětice), hrad Prácheň u Horažďovic, samotné Horažďovice...
Snad moc neruším odborné diskuse. Ať žije Šumava! Starosta
Kaliméro
26.06.2007, 09:12
Starosto ty jsi nezmar. Dle mého, téměř neopeřeného názoru, odborné diskuze nejenže nerušíš, ale výtečně doplňuješ. Díky
Vyčteno z obrazovky počítače a odposlechnuto z televize. ;)
Starosta
26.06.2007, 09:56
quote:
Starosto ty jsi nezmar. Dle mého, téměř neopeřeného názoru, odborné diskuze nejenže nerušíš, ale výtečně doplňuješ. Díky
Díky, úplně se tetelím 8)
to starosta: má to jen jednu vadu nepíše a neříká se pačíjovské ale pačívské :D
Starosta
27.06.2007, 18:11
quote:
V Nepomuku slýchávám verzi "Pačíjov", ale bez mučení přiznávám, že adjektivum "pačívský" už jsem také zaslechl :D
quote:
quote:
V Nepomuku slýchávám verzi "Pačíjov", ale bez mučení přiznávám, že adjektivum "pačívský" už jsem také zaslechl :D
Nechte toho, protože zase po čase budu muset vytáhnout zaručeně správný pojem - Pačín - přímo od Pačejovského rodáka a mého spolužáka!!! :app: :app: :app:
takhle to říkaj PlzeŇÁcí...
quote:
quote:
www.SKODAteam.cz
luboss.v
28.06.2007, 18:33
To jako lidi zesPlzně? B)
:-D :-D :-D jo
quote:
www.SKODAteam.cz
quote:
Todle by PlzeŇěák nikdy neřek!
Pačejov byl vždycky Pačív (nebo Pačíf) a Pačíváci to jinak než Pačív neřeknou....
Jinak jsem připraven odpovídat na jakékoli dotazy k Rally AGROPA.
Zdraví web zpravodaj Rally AGROPA
já bych s dovolením začal: objednali jste hezký počasí nebo bude pršet? :P
Jan Nídl
29.06.2007, 07:10
quote:
quote:
Todle by PlzeŇěák nikdy neřek!
Opravdu tady v Plzni jsem to ještě neslyšel, zní to spíš jako takový remix chodštiny.
Starosta
29.06.2007, 09:04
Nevadí, že jsem mírně upravil název rallye? Na fóru je to snad dovoleno, ne 8D ?
(pokud to někomu moc vadí, dejte vědět, vše lze vrátit zpět... Star.)
quote:
já bych s dovolením začal: objednali jste hezký počasí nebo bude pršet? :P
Počasí je domluvený, v noci trochu sprchne a přes den bude hezky...
A pro nás starší kousky je v Nepomuku na náměstí v pátek večer koncert skupiny Katapult. Takže manželky starších ročníků lze vzít na Kaťáky a pak druhý den jistě rády půjdou na rally ;)
Upravil - mcatch 29 Jun 2007 14:44:40
Starosta
29.06.2007, 15:11
quote:
A pro nás starší kousky je v Nepomuku na náměstí v pátek večer koncert skupiny Katapult. Takže manželky starších ročníků lze vzít na Kaťáky a pak druhý den jistě rády půjdou na rally ;)
To je dobrý nápad. Poslali mi to z nepomuckého informačního centra, ale nějak jsem si ta data vůbec nespojil. Tak to budu muset zvážit. Díky za tip! Star.
quote:
quote:
To je dobrý nápad. Poslali mi to z nepomuckého informačního centra, ale nějak jsem si ta data vůbec nespojil. Tak to budu muset zvážit. Díky za tip! Star.
No, v Horažďovicích bude v pátek večer také předstartovní šou se závěrečným ohňostrojem. V Nepomuku jedou MS v trialu, proto ta velká sláva na náměstí. My se jim však budeme snažit konkurovat -)
Jinak po uzávěrce se sešlo 90 přihlášek. Seznam se zpracovává a brzy bude zveřejněn.
katapult v nepálu???
to zní velmi slibně........
Starosta
03.07.2007, 00:02
quote:
katapult v nepálu???
to zní velmi slibně........
Já Ti dám Nepál!!!! :D
Starosta
03.07.2007, 03:03
Ne zcela úplně jsem pochopil, jak mohou jet Fišer/Středa sprint i pohár, navíc oboje s jiným autem. Pokud nemají pro mně záhadné jmenovce, jsou to fakt borci 8D .
Jinak mne účastí těší jak Kožmínovi, tak nesmrtelný Franta Markvart.
Star.
Starosta mluví o tomhle: http://www.rallyagropa.cz/a07_prihlasen.htm
Vidím, že je přihlášen i pape, vítěz Kopné, 3 mládežníci, Šlehofer opět v áčku.
Nějak postrádám borce s Lancery. K favoritům na vítězství řadím: Trněný, Vlček Zd., Běhálek a Jelínek. Myslím, že i slabší posádky budou mít v Pačejově šanci na solidní porci bodů.
quote:
Ne zcela úplně jsem pochopil, jak mohou jet Fišer/Středa sprint i pohár, navíc oboje s jiným autem. Pokud nemají pro mně záhadné jmenovce, jsou to fakt borci 8D .
Jinak mne účastí těší jak Kožmínovi, tak nesmrtelný Franta Markvart.
Star.
Starosto asi budou přesedat jako
před pár lety na Kopné Chovanec z Fordu do Toyoty:-))))
Starosta
03.07.2007, 11:59
nebo pojedou každý v jednom autě a budou se vzájemně navigovat...
Před tipováním vítězů (maevad) upozorňuji, že wimmer výše píše (jak se mi to dnes rýmuje...), že posádek je 90, což ze seznamu na webu zatím dohromady dát nelze. Takže třeba někoho budou doplňovat (tím spíš, že někteří zvlášť rafinovaní borci jsou uvedeni dvojmo).
Star.
Starosta
03.07.2007, 12:02
aha, kdyby si člověk přečetl vše včetně nadpisů...na webu je skutečně asi seznam neúplný, viz nadpis "Stav k 1. 7.2007 - v 16.00 - uzávěrka přihlášek: 1. 7.2007 ve 24.00". Po zkušenostech z Kopné ale snad už s tipovačkou přestanu... Star.
quote:
nebo pojedou každý v jednom autě a budou se vzájemně navigovat...
Před tipováním vítězů (maevad) upozorňuji, že wimmer výše píše (jak se mi to dnes rýmuje...), že posádek je 90, což ze seznamu na webu zatím dohromady dát nelze. Takže třeba někoho budou doplňovat (tím spíš, že někteří zvlášť rafinovaní borci jsou uvedeni dvojmo).
Star.
Ten seznam není ještě konečný, ze špičky přibude např. Odložilík se Swiftem, nebo Hozák....
quote:
Ten seznam není ještě konečný, ze špičky přibude např. Odložilík se Swiftem, nebo Hozák....
Hned 2, kteří můžou i vyhrát...
[/quote]
co se týče odložilíka, řekl bych, že jsme lehce namlsní (i přesto že vzpomínám na to co dokázal jezdit před bodem 0)
kopnou bych s klidným svědomím svedl na slušnou znalost tratě - projel jsem si ty erzety (jel jsem je poprvý v životě) a i teď dám z hlavy možná 20% trati plus 90% všech krizových míst :)
quote:
co se týče odložilíka, řekl bych, že jsme lehce namlsní (i přesto že vzpomínám na to co dokázal jezdit před bodem 0)
kopnou bych s klidným svědomím svedl na slušnou znalost tratě - projel jsem si ty erzety (jel jsem je poprvý v životě) a i teď dám z hlavy možná 20% trati plus 90% všech krizových míst :)
Na Kopné se Odložilíkovi dařilo i loni: http://2006.vysledky-rally.cz/cr/vysledky/?id=13
Nicméně i Pačív vyšel Odložilíkovi velmi pěkně, když porazil Petáka o 20 vteřin.
Starosta
03.07.2007, 17:41
Tak už je na světě aktuální seznam přihlášených po uzavěrce: http://www.rallyagropa.cz/a07_prihlasen_2.htm
Vychází mi to na 91 účastníků vč. historiků, a to už je tam Středa jenom jeden (škoda, už jsem se těšil).
K favoritům bych přidal Viktora Szabó (je skoro domácí, ne?). Kožmín tam vloni moc nezajel, ale pokud konečně dorazí na start, mám ho jako "černého koně".
Star.
quote:
Tak už je na světě aktuální seznam přihlášených po uzavěrce: http://www.rallyagropa.cz/a07_prihlasen_2.htm
Vychází mi to na 91 účastníků vč. historiků, a to už je tam Středa jenom jeden (škoda, už jsem se těšil).
K favoritům bych přidal Viktora Szabó (je skoro domácí, ne?). Kožmín tam vloni moc nezajel, ale pokud konečně dorazí na start, mám ho jako "černého koně".
Star.
A co třeba Červenka nebo Sýkora, oba s Evo 9?
ML
No tak Sýkorka určo, je moc pěkné, koukat se jak se klučina jeden šikovnej sune z vlastní Feldy přes Evo VII a VIII do toho nejlepšího, co v republice máme.
Moje tajné přání je, aby nezůstalo jen u toho.
quote:
No tak Sýkorka určo, je moc pěkné, koukat se jak se klučina jeden šikovnej sune z vlastní Feldy přes Evo VII a VIII do toho nejlepšího, co v republice máme.
Moje tajné přání je, aby nezůstalo jen u toho.
Esi trochu sprchne a předohraby to zabalí, tak Jenda určitě hodně vysoko!!!
quote:
Star.
Nicméně do startovky ještě přibude několik málo posádek. Jejich přihlášky přišly opožděně poštou. Konečný seznam se tak zastaví na rovné stovce posádek.
To wimmer: točí se někde u RZ Svijanské pivo? :) www.pivovarsvijany.cz
Jinak startovka je pěkná, po tom prvním zveřejnění jsem měl trochu obavy, že to nebude ono, ale teď je to moc krásný!
Upravil - maevad 04 Jul 2007 07:38:50
skvěle......... sýkorka s evo9 tuším od lišákovců.......
pokud se mu to zas nerozsype, tuším (výsledkovou) bombu!
quote:
skvěle......... sýkorka s evo9 tuším od lišákovců.......
pokud se mu to zas nerozsype, tuším (výsledkovou) bombu!
Souhlas, pro Starostu je černým koněm Kožmín, pro mne Honza Sýkora. Až se otevře tipovačka, nebudu se bát dát ho hodně vysoko. Jak vysoko - neřeknu :app:
To wimmer:
V tiskovce č. 3 na konci bylo uvedeno, že se konala nějaká PR akce a že lidi vozil Stanislav Talián a p. Šelmát ve Fabii Kit Car a Felicii Kit Car. Mě by zajímalo, co to je za Fabii. Felicii Kita má, to vím, ale Fabii? Ta z obrázku vypadá na rallycrossové auto, které dělá často předjezdce na akcích RKHA - to ale přece není Kit Car. Objasníš mi to? Díky.
http://www.rallyagropa.cz/akce/5.jpg
Kaliméro
04.07.2007, 11:59
Má to široký blatníky? Je to fabie? Má a je! Tak je to fabia kitcar a basta :-)) U Šelmátů by se našlo pár dalších krasavců a nejen škodovky.
Máš na mysli P 306 MAXI po Štolfovi?
http://www.foxrallyteam.cz
miguel82
04.07.2007, 13:30
Jestli to spíš nebyla Fábie s kterou jezdí Michal Hora.
Starosta
04.07.2007, 13:50
to maevad, chryby: Se sýkorkou jsem na vás pánové zvědav :P .
Osobně tipuji Kožmína výše (pokud pojede, známe ho, že)!!! Koneckonců, stojí to za to trochu vyhrotit :D Co vy na to?
luboss.v
04.07.2007, 14:18
quote:
U mě bedna! :app: :app:
Dobrou chuť. :)
Starosta
04.07.2007, 14:30
ajajajaj...už tolik nepijte 8D Jestli Sýkora vůbec dojede, tak rozhodně až za Martinem Kožmínem, to bych se snad výjimečně i vsadil (a možná i Frantou Markvartem :o) ). A bednu si připravím tak leda já na ty výhry, co shrábnu :P :P
Sýkora bude vysoko,stejně tak Červenka,kterýho už jsem dlouho na trati neviděl.Koukam,že jede s Mifkovym myšákem zřejmě.
http://www.john-juve.wz.cz/
Tak ta už u Šelmáta nestojí....Změnial stáj, stát i majitele....
quote:
Máš na mysli P 306 MAXI po Štolfovi?
quote:
ajajajaj...už tolik nepijte 8D Jestli Sýkora vůbec dojede, tak rozhodně až za Martinem Kožmínem, to bych se snad výjimečně i vsadil (a možná i Frantou Markvartem :o) ). A bednu si připravím tak leda já na ty výhry, co shrábnu :P :P
jo jo, připrav bednu a dej do ní flašky svijanského, abys všechny sázky co prohraješ poplatil :D
To márči:
A kampak se ta P 306 MAXI poděla? Bude u nás ještě k vidění nebo šla někam za kopečky?
Belgie
quote:
To márči:
A kampak se ta P 306 MAXI poděla? Bude u nás ještě k vidění nebo šla někam za kopečky?
quote:
Má to široký blatníky? Je to fabie? Má a je! Tak je to fabia kitcar a basta :-)) U Šelmátů by se našlo pár dalších krasavců a nejen škodovky.
Přesně tak jsem to myslel, má to široký blatníky, tak je to KIT. Jinak je to ta Fabia co s ní jezdí předjezdce na akcích RKHA. Jezdí i závody do vrchu a rallykros.
quote:
To wimmer: točí se někde u RZ Svijanské pivo? :) www.pivovarsvijany.cz
Jinak startovka je pěkná, po tom prvním zveřejnění jsem měl trochu obavy, že to nebude ono, ale teď je to moc krásný!
Upravil - maevad 04 Jul 2007 07:38:50
Pokud Svijany přivezeš, tak se točit bude, jinak to vídím spíše na Plzeň. A na náměstí v Horažďovicích by to měl být Budvar...
AlesGute
07.07.2007, 13:57
quote:
quote:
Zcela Ti rozumím. Proto občas béřu rodinu s sebou, neb většinou na Šumavu též cestovat musím, jakkoliv jsem šerpou tamním.
Občas to braní rodiny není optimální, jako teď o víkendu, kdy jsem je "náhodou" vytáhnul v neděli brzy ráno do Švihova na hrad a pak jsme si se starším synem "náhodou" vzpomněli, že se jede na Korábu slalom....zatrhli nám to!
Ten posun k Šumavě ale Pačíjovu podle mého prospěl. Nejenomže je tam nádherná krajina jako zahrádka (i když kolem Pačíjova taky!), ale i RZ jsou zajímavé. Jenom letos mám problém, že jsem na ten víkend, co je Pačíjov, už někomu cosi slíbil, ale možná zůstanu u toho, že propálím víc nafty a stihnu oboje...
Starosta
Mně se, na rozdíl od Starosty a zřejmě i většinového názoru, stěhování Agropy šumavským směrem naopak moc nelíbí, byť je to ryze subjektivní pocit. Krajina je sice nádherná jak jižně od Horažďovic v pošumaví, tak severně okolo Pačejova, kde se vždycky jezdilo, nicméně na sever od Horaždovic se mi líbí víc, neboť jsou přítomny borovicové remízky a barevné louky, které v pošumavské krajině již spíše absentují. A počet malebných rybníků, podél kterých vedou RZ, je také vyšší severně od Pačejova. Naproti tomu krajina jižně od Horaždovic mi připomíná takového kočkopsa, který ještě není ani Šumavou, ani ničím jiným.
Kromě tohoto "krajinářského" hlediska pro mě také Agropa částečným přesunem na jih trochu ztratila ten svůj osobitý charaker rychlých tratí plných horizontů vyměnila jej za o něco techničtější profil (byť zřejmě k potěšení většiny jezdců), čímž v mých očích Pačejov přišel o svou originalitu a připodobnil se k většině ostatních sprintů. Já staromilec zkrátka stále vzpomínám rychlé skákací RZty plné horizonů jako Blatná-Lažánky-Kadov nebo Svéradice-Chanovice, jelikož ty pro mě vždy znamenaly tu pravou Agropu. Ale současně musím dodat, že třeba krátké Svéradice-Chanovice už se jezdily tak dlouho, že opravdu bylo asi rozumné je vypustit, protože jet nebo dívat se na nějakou RZtu podesáté už opravdu není pro diváky ani jezdce určitě to pravé ořechové.
Moc jsem také nepřišel na chuť rovinaté RZ Damětice-Nezamyslice, to si skoro myslím, že by se našli zajímavější úseky kolem Pačejova.
Ale nechci aby tento komnetář vyzněl jako nějaká kritika současných tratí, naopak divácky jsme si to loni nemohli vynachválit. Jde jen o subjektivní, citový a částečně iracionální pocit :-)
quote:
quote:
quote:
Starosta
Mně se, na rozdíl od Starosty a zřejmě i většinového názoru, stěhování Agropy šumavským směrem naopak moc nelíbí, byť je to ryze subjektivní pocit. Krajina je sice nádherná jak jižně od Horažďovic v pošumaví, tak severně okolo Pačejova, kde se vždycky jezdilo, nicméně na sever od Horaždovic se mi líbí víc, neboť jsou přítomny borovicové remízky a barevné louky, které v pošumavské krajině již spíše absentují. A počet malebných rybníků, podél kterých vedou RZ, je také vyšší severně od Pačejova. Naproti tomu krajina jižně od Horaždovic mi připomíná takového kočkopsa, který ještě není ani Šumavou, ani ničím jiným.
Kromě tohoto "krajinářského" hlediska pro mě také Agropa částečným přesunem na jih trochu ztratila ten svůj osobitý charaker rychlých tratí plných horizontů vyměnila jej za o něco techničtější profil (byť zřejmě k potěšení většiny jezdců), čímž v mých očích Pačejov přišel o svou originalitu a připodobnil se k většině ostatních sprintů. Já staromilec zkrátka stále vzpomínám rychlé skákací RZty plné horizonů jako Blatná-Lažánky-Kadov nebo Svéradice-Chanovice, jelikož ty pro mě vždy znamenaly tu pravou Agropu. Ale současně musím dodat, že třeba krátké Svéradice-Chanovice už se jezdily tak dlouho, že opravdu bylo asi rozumné je vypustit, protože jet nebo dívat se na nějakou RZtu podesáté už opravdu není pro diváky ani jezdce určitě to pravé ořechové.
Moc jsem také nepřišel na chuť rovinaté RZ Damětice-Nezamyslice, to si skoro myslím, že by se našli zajímavější úseky kolem Pačejova.
Ale nechci aby tento komnetář vyzněl jako nějaká kritika současných tratí, naopak divácky jsme si to loni nemohli vynachválit. Jde jen o subjektivní, citový a částečně iracionální pocit :-)
Já ti rozumím, ale kdyby jsme zůstali u tradičních úseků v okolí Pačejova, zřejmě už by jsme v kalendáři sprintrally nefigurovali a žádná Agropa by nebyla. Navíc s naším omezeným rozpočtem si nemůžeme dovolit jezdit tam, kde bychom chtěli ale pouze tam, kam nás bez problémů pustí úřady, ochranáři a majitelé pozemků.
Mně se taky na jih moc nechce, takže letos buď první nebo druhý průjezd v Komušíně. Wimmer by mohl doporučit místečko pro taťku s pár dětma a zbytek rodiny, která rally nefandí, do Horažďovic do bazénu!!
Startovní pořadí:
http://www.rallyagropa.cz/a07_start_poradi.htm
Upravil - maevad 09 Jul 2007 11:15:26
a kdepa máme slibovanýho orsáka? :)
quote:
Kopnou nedojel, protože si obnovil zranění z koně či co. Tak tam bych viděl vysvětlení. Přeci jen Pačív nejni domácí soutěž.
Upravil - maevad 09 Jul 2007 11:40:11
quote:
Ale Orsáka nikdo nikdy nesliboval, ani nebyl přihlášený...
Starosta
09.07.2007, 14:12
quote:
quote:
jo jo, připrav bednu a dej do ní flašky svijanského, abys všechny sázky co prohraješ poplatil :D
to maevad, chryby: OK, sázím 4 Plzně proti maevadovi a 4 Plzně proti chrybymu, že Kožmín skončí v celkovém pořadí lépe než Sýkora (při nedojetí obou záleží na tom, který z nich skončí dříve), s výjimkou případu, kdy jeden z nich (nebo oba) neodstartuje. Výhru vítězná strana inkasuje v restauraci Rudolfinum na Palachově nám. nebo v Malostranské pivnici, dle výběru vítězné strany. Případně rád vyplatím i přijmu místo Prazdroje Svijany, pokud nalezneme akceptovatelnou lokalitu. Přijímáte :?
ŠHŠ Starosta
je možné si výhru vybrat předem? v pátek večer v nepálu na náměstí? :D
wimmer: omlouvám se, žil jsem v domnění, že onou slibovanou osobou byl orsák, byl jím samozřejmě hozák :)
jinak sázku samozřejmě přijímám, s tím, že o případném "vyplácení výher" se můžem domluvit kdykoliv později v budoucnu ;)
Starosta
09.07.2007, 14:23
Koukal jsem na výsledky IC West Historic podbrdské Rallye v roce 2005, kde byl mezi oběma rozdíl 20 pozic ve prospěch Kožmína. Ale moc vypovídající to není, byl významný rozdíl v technice a dva roky jsou dva roky... Star.
Starosta
09.07.2007, 14:29
Super, platí! S tím Nepálem to není jisté 8D (narozdíl od Martinova úspěchu 8D 8D ), nevím, jestli jak to budu stíhat . Část rodiny je nějaká nachcípaná, kromě toho musím v sobotu z rallye utéci, abych byl ve tři někde na Zbraslavi (pak zas možná jedu do Plzně...), tak mi to možná rozboří i páteční program. Star.
Nemůžu zůstat pozadu, a sázku také přijímám.
Vzhledem k Tvé šumavské směrovosti a mé pražské abstinenci bych raději uvítal, abychom se střetli třeba ve Švihově na Svijanech.. :app:
!!!GO SÝKORKA GO!!!
Starosta
09.07.2007, 14:41
OK, pánové, sázka platí, těším se na výběr výhry (případně na výplatu :( ). Termín a případnou změnu místa domluvíme operativně.
Starosta
09.07.2007, 14:55
Kožmín mi potvrdil, že skutečně dorazí, zdá se tedy, že na výplatu výhry dojde! Star.
dojde......... už teď se mi sbíhaj sliny na tu plzeň
Hele, Starosto, dám 5 Heroldů proti tvejm 3 plzním na Sýkoru, co ty na to???
Starosta
09.07.2007, 16:44
quote:
Vy ze mne chcete udělat notorika!!! 8D Rovněž přijímám (poslední!), ale opravdu nevím, jak vyinkasovat ty Heroldy, protože do Březnice fakt jen tak nepřijdu, a když, tak jen projíždím (jáá nejsem zdééjší...). Star.
Upravil - Starosta 09 Jul 2007 16:45:12
Kaliméro
09.07.2007, 16:47
Delší dobu už si lámu hlavu na tím, kde bere Starosta oporu pro svou víru v Kožmína. Nemám čas hledat, ale tipnu si, že Martin Sýkoru letos asi ani jednou neporazil. I kdyby měl štěstí a auto nezlobilo, tak si stejně myslím, že svá nejlepší jezdecká léta má za sebou. Shrnuto do jedné věty. Starosta bude muset ve své vsi zvednout daně a ostatní si pěkně loknou dobrýho píva. Na zdraví!
quote:
quote:
Vy ze mne chcete udělat notorika!!! 8D Rovněž přijímám (poslední!), ale opravdu nevím, jak vyinkasovat ty Heroldy, protože do Březnice fakt jen tak nepřijdu, a když, tak jen projíždím (jáá nejsem zdééjší...). Star.
Upravil - Starosta 09 Jul 2007 16:45:12
Šak to nějak vyřešíme, už mám na ty plzně chuť, ač mě taky klátí nějaká choroba... třeba mě to vyléčí!
Starosta
09.07.2007, 16:59
quote:
Delší dobu už si lámu hlavu na tím, kde bere Starosta oporu pro svou víru v Kožmína. Nemám čas hledat, ale tipnu si, že Martin Sýkoru letos asi ani jednou neporazil. I kdyby měl štěstí a auto nezlobilo, tak si stejně myslím, že svá nejlepší jezdecká léta má za sebou. Shrnuto do jedné věty. Starosta bude muset ve své vsi zvednout daně a ostatní si pěkně loknou dobrýho píva. Na zdraví!
Primárně přeci nejde o pár piv. Závod hned získá na jiskře, i kdyby tam z jiného důvodu nebyla. Osobně si myslím, že Martin může překvapit, tento typ tratí by mu mohl vyhovovat. Jako Martinovi moc nevyšlo na začátku přesedlání na osmičku, může mít Sýkora stejné obtíže s 9. Spíš bych se bál, že nepřijede (snad již vyloučeno) nebo nedojede (o pivech jsem mu honem rychle napsal SMS, tak doufám, že nebude přemotivován ve snaze zachránit starostenský rozpočet:)). Zatím si ale věřím. Star.
[quote]
To wimmer:
V tiskovce č. 3 na konci bylo uvedeno, že se konala nějaká PR akce a že lidi vozil Stanislav Talián a p. Šelmát ve Fabii Kit Car a Felicii Kit Car. Mě by zajímalo, co to je za Fabii. Felicii Kita má, to vím, ale Fabii? Ta z obrázku vypadá na rallycrossové auto, které dělá často předjezdce na akcích RKHA - to ale přece není Kit Car. Objasníš mi to? Díky.
http://www.rallyagropa.cz/akce/5.jpg
-----------
Tato akce byla na muničáku kde se jede RZ Pačejov
popis soutěže je super, kéž by to dělali všichni pořadatelé
subarak1
11.07.2007, 12:56
máte někdo onboardy z loňska? nebo alespoň odkaz
Tak jsem dnes musel účast na této rally zrušit.Nestihl jsem setavit nový motor který mi explodoval na Kopný.A přitom jsem se tak těšil jelikož před 23lety to byl jednen z prvních závodů které jsem jel.Tak snad příští rok aktivně.V sobotu budu jen koukat jako divák.
Tak já bohužel jsem dnes taky poslal na ředitelství omluvenku. Bohužel převodovka ještě není a autu se bez ní moc nechce. Na Kopné jsme ji totiž totálně zrušili.
Starosta
11.07.2007, 16:20
quote:
Tak já bohužel jsem dnes taky poslal na ředitelství omluvenku. Bohužel převodovka ještě není a autu se bez ní moc nechce. Na Kopné jsme ji totiž totálně zrušili.
Pánové, mrzí mne má neznalost a omlouvám se i za nedostatek času k tomu, abych dohledával, komu na Kopné explodoval motor a kdo zrušil převodovku - můžete, prosím, nám neznalým prozradit, které posádky si máme škrtnout ze startovky? Díky moc, Starosta
to subarak1: par jich mas taky tady na ewrc ve videogalerii a nebo si dej v googlu do vyhledavace onboard Rally Agropa Pacejov 2006
quote:
quote:
Pánové, mrzí mne má neznalost a omlouvám se i za nedostatek času k tomu, abych dohledával, komu na Kopné explodoval motor a kdo zrušil převodovku - můžete, prosím, nám neznalým prozradit, které posádky si máme škrtnout ze startovky? Díky moc, Starosta
Starosto ten první je PAVEL PETR se 110R.Ale ten druhý nevím.
Starosta
11.07.2007, 18:19
[[/quote]Starosto ten první je PAVEL PETR se 110R.Ale ten druhý nevím.
[/quote]
Jak prosté...díky:), škrtím 95, chci říci škrtám. Star.
quote:
[Starosto ten první je PAVEL PETR se 110R.Ale ten druhý nevím.
[/quote]
[/quote]Ale 95 je pořadové číslo,ne startovní.Budeš v tom mít zmatek:-)))
Dalsi pruvodce na Pacejov: http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=3322
http://ptfoto.xf.cz
quote:
quote:
Moje startovní číslo je - tedy bylo 223. Zdravím všechy příznivce Rally
quote:
quote:
[Starosto ten první je PAVEL PETR se 110R.Ale ten druhý nevím.
Moje st.číslo je 223. Tak si mě škrtněte
[/quote]Ale 95 je pořadové číslo,ne startovní.Budeš v tom mít zmatek:-)))
[/quote]
Starosta
12.07.2007, 08:50
Je vidět, že v tom už zmatek asi mám :) Ale není to tak hrozné, jak koukám, naštěstí jsem škrtnul celý řádek, startovní, pořadové i jezdce ;) . Star.
quote:Posádka Bambušek-Plšek Ford Escort Maxi
quote:
Starosta
12.07.2007, 12:35
Díky, škrtám tedy bohužel dalšího z K4 poháru - st.č. 213, poř.č. 85 (opět včetně fáry a mitfáry :)). Star.
quote:
Díky, škrtám tedy bohužel dalšího z K4 poháru - st.č. 213, poř.č. 85 (opět včetně fáry a mitfáry :)). Star.
No naštěstí máme ještě pár náhradníků, kteří už se nevešli do startovní listiny. Takže se místo nich můžeš těšit třeba na J. Pertlíčka s legendární Mazdou 323 nejsilnější třídy A/8.. Ale omluvených posádek je samořzejmě škoda.
Starosta
12.07.2007, 14:06
quote:
quote:
No naštěstí máme ještě pár náhradníků, kteří už se nevešli do startovní listiny. Takže se místo nich můžeš těšit třeba na J. Pertlíčka s legendární Mazdou 323 nejsilnější třídy A/8.. Ale omluvených posádek je samořzejmě škoda.
Jak to ti pačívští dělají, že mají v rukávu pořád nějaké dobré zprávy ...
Toho Maxi Escorta je škoda, ale ackova Mazda 323 GT-R zni taky dobre.
Takže naposledy se hlásím z příprav Rally AGROPA. Za nedlouho odjíždím připravovat trať a na internet se dostanu až pozdě v noci. Zatím stále platí, že by mělo odstartovat 100 posádek. Včera se ještě omluvila Katka Trojanová. Za všechny omluvené však nastoupí náhradníci. V tuto chvíly probíhá předávání itinerářů a žádná další omluvenka zatím nedorazila. Všem přeji krásné zážitky u trati rychlostních zkoušek.
P.S. Dnes večer je připravena předstartovní šou s ohňostrojem, tak se přijeďte podívat.
To Wimmer: Přeji celému pořadatelskému sboru klidný průběh soutěže, (pokud možno) žádné problémy a spokojený sportovní víkend.
Jinak, chryby, nějak jsme dostali Honzu Sýkoru do pozice, že bednu zajet musí. Vždyť už se to objevilo v jeho tiskovce i v místních novinách (to už je co říct!) Aby z toho chudák nebyl vyštresovanej a skončilo to neslavně v první škarpě.
Nezbývá než držet palce!
Starosta
13.07.2007, 11:30
quote:
Jinak, chryby, nějak jsme dostali Honzu Sýkoru do pozice, že bednu zajet musí. Vždyť už se to objevilo v jeho tiskovce i v místních novinách (to už je co říct!) Aby z toho chudák nebyl vyštresovanej a skončilo to neslavně v první škarpě.
Nezbývá než držet palce!
Ty palce si budete muset držet opravdu usilovně :) Bez nich totiž ta vaše sýkorka nemá na třeboradického tygra šanci :) Vidím to tak, že Sýkora dojede tak maximálně třetí, čtvrtou RZ, a my šumavští horští provokatéři, chci říci šerpové, budeme slavit :):)
Starosta
13.07.2007, 11:36
Jinak to vidím, že nakonec asi zítra ráno pojedu na Pačív rovněž bez mladistvého sparing partnera, a to z Plzně, mohu případně někoho přibrat. Ozvěte se na mejlovou adresu z profilu, budu na ní minimálně dnes celé odpoledne. Star.
2 maevad & starosta:
já jsem úplně v klidu, já si to pivko dám tak jako tak :)
...to však neznamená, že bych nějak slevil ze svého přesvědčení!
Kaliméro
13.07.2007, 12:45
Hele Šerpo, na to nesázej. Rozbít Liškovi auto si nedovolí jen tak někdo a Sýkorka má vcelku dobře vyvinutej pud sebezáchovy. Nehledě na to, že bydlí kousek od Plzně, takže to k němu má Liška dost blízko :-)
quote:
quote:
Nezbývá než držet palce!
Ty palce si budete muset držet opravdu usilovně :) Bez nich totiž ta vaše sýkorka nemá na třeboradického tygra šanci :) Vidím to tak, že Sýkora dojede tak maximálně třetí, čtvrtou RZ, a my šumavští horští provokatéři, chci říci šerpové, budeme slavit :):)
Starosta
13.07.2007, 13:20
quote:
Hele Šerpo, na to nesázej. Rozbít Liškovi auto si nedovolí jen tak někdo a Sýkorka má vcelku dobře vyvinutej pud sebezáchovy. Nehledě na to, že bydlí kousek od Plzně, takže to k němu má Liška dost blízko :-)
quote:
quote:
Nezbývá než držet palce!
Rozbití bych nikomu nepřál, ale technická závada je technická závada :-)
quote:
Na ty se u Lišky moc nehraje. Jak u Kožmínů? }:)
Starosta
13.07.2007, 13:53
quote:
quote:
Na ty se u Lišky moc nehraje. Jak u Kožmínů? }:)
Tam se spíš hraje na uražená kola a tak (vloni Labská).
A víme tedy někdo,kdo nepojede ze špičky,kdo by nám mohl v tipovčce udělat zmatek?Slyšel jsem snad něco o Z.Vlčkovi.Ví někdo,jestli pojede/nepojede? Dík
Neporadil by nekdo okoli znaly, treba nejaky horský vůdce:-) , nejake vhodne misto na koupani v okoli zavodu?
Vzhledem k pocasi by to nemuselo byt k zahozeni a lonsky tip na rozhlednu byl dobrej. Diky Medved
Nejlépe koupání krytý bazen Horažďovice, venkovní rybník v Podhrází u Žihobec, bazen v Žihobcích.Snad to stačíš mezi RZ
Čau všem - bohužel se nemůžu Pačíva zúčastnit přímo, pač budu sedět v práci u kompu, ale po netu to budu bedlivě sledovat, takže kdyby někdo chtěl, nabízím možnost posílání on-line výsledků na mobil. Kdyžtak písněte na radek.weber@centrum.cz nebo na Skype radeck.aus.strachau PS: V duelu se stavím na stranu Sýkory :-)))
Starosta
13.07.2007, 17:13
quote:
Neporadil by nekdo okoli znaly, treba nejaky horský vůdce:-) , nejake vhodne misto na koupani v okoli zavodu?
Vzhledem k pocasi by to nemuselo byt k zahozeni a lonsky tip na rozhlednu byl dobrej. Diky Medved
Předloni jsem byl na tomhle lomíku u Pačíva: Loc: 49°24'24.48"N,13°40'0.17"E
resp. u Defurových Lažan (doufám, že je to ten správný, ale jsem si téměř jist). Od Pačíva - nádraží až skoro před Defurky, ale před křižovatkou doleva po polní prašné cestě , vlastně trochu zpátky. Před vrškem s lomem, který je Z od Defurek, bude určitě stát nějaké to auto, jezdí tam místní. Star.
Upravil - Starosta 13 Jul 2007 17:18:58
Přihazuju na Sýkoru
www.SKODAteam.cz
Starosta
13.07.2007, 17:58
Přátelé, konec práce a hurá na rallye! GO Kožmín GO!!!
Díky za tipy, možná odpo po závodech bude čas na nejake osplouchnuti.
A kdyby byl nekdo ochotnej posilat vysledky, tak prosim na 608 010 673.
Dik.
Z.Vlček mne taky zajímá. Co jsi slyšel LADYSI ?
quote:
Z.Vlček mne taky zajímá. Co jsi slyšel LADYSI ?
Zdeněk je mezi převzatými,takže je to dobrý.
Převzaté posádky- http://reco.pb.cz/cgi-bin/soutez/2007/pacejov/reco/entry
Zítra u Babína kolem půl desátý - pro Jiříčka - mám lahvoně 3x(lahvovýho Herolda ale nepiju)- zelenej starej Espas s CBS značkou.
quote:
Díky za tipy, možná odpo po závodech bude čas na nejake osplouchnuti.
A kdyby byl nekdo ochotnej posilat vysledky, tak prosim na 608 010 673.
Dik.
Hele a to chceš celou startovku nebo jen špičku? A mobil ti to veme? Jinak se pokusím když už nejedu aktivně.
Jen připojím odkaz na výsledky: http://reco.pb.cz/cgi-bin/soutez/2007/pacejov/reco/overal?horni=1&trida=All&pohar=Bez
a zde by se mělo objevovat info: http://reco.pb.cz/cgi-bin/soutez/2007/pacejov/reco
Nezbývá než dodat: Honzááááááááá Sýkoráááááá gooooooooouuuuuuu!!!
Upravil - maevad 14 Jul 2007 07:56:38
Tak v první RZ porazil Sýkora Kožmína o 3.4s!Jen tak dál.
quote:
Však mu to Marťas už na 2RZ vrátil. Go Kožmím GO
GO Behalek GGOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
uz se rozjizdi klucina.
Bazalbub
14.07.2007, 10:52
Klucíí,nejak se nám souboj radikalizuje a vypadá to,že jsou tady dva nesmiřitelné tábory :D .Ale nezapomínejte,že chlastat pivo budou jiní...
kluci jen fandi ne?tak to ma byt .GO subaru Behalek GOOOOOO
Dan se hezky rozjel, jen tak dál.
www.honda-club.cz
www.svetautodilu.cz
www.fota.com.cz
To Bazalbub -čau,nemáš nějaké moje foto z Kopný? Nějak se nedařilo - uvařil jsem motor nedaleko tvý babičky. Zatím
Bazalbub
14.07.2007, 12:54
quote:
To Bazalbub -čau,nemáš nějaké moje foto z Kopný? Nějak se nedařilo - uvařil jsem motor nedaleko tvý babičky. Zatím
Ahoj,ráno jsem ti něco poslal mejlem.
quote:
quote:
Však mu to Marťas už na 2RZ vrátil. Go Kožmím GO
Na 2.RZ Sýkora chybička při vjezdu do lesního retardéru u Babína : 3-4s ztráta! Jinak pěkně...
quote:
kluci jen fandi ne?tak to ma byt .GO subaru Behalek GOOOOOO
Běhálek moooóc pěkně, opravdu!
Bazalbub
14.07.2007, 15:05
quote:
Na 2.RZ Sýkora chybička při vjezdu do lesního retardéru u Babína : 3-4s ztráta! Jinak pěkně...
Pořád je mezi nima rozdíl 8 sekund,pak stačí opět malá chybička.Opravdu pěkně vyrovnaný souboj.Ona celá soutěž vypadá pěkně vyrovnaně.taky je to tím,že na Kopné jeli jak noty na buben a tady zatím nikdo ze špice nevypadnul.
To Bazalbub: Milane velký dík za foto,Zase pár záběrů do alba. No a tady fakt pěkný souboje. Můj kůň jede a to je hlavní.Posledně mohl pěkně v příkopu natírat spodek auta.Tak za měsíc v Prachaticích. " Rally zdar "
Bylo mi líto Lukáše Veselýho - vlítnul do vracečky moc rychle, nabral gumy v zatáčce a pak pomaloučku šel na boudu :-((
Bravo Honzo!!!!Gratulace Trněnýmu za vítězství,Sýkorovi za parádní výkon a v neposlední řadě Chrybymu a Maevadovi! ;)
AlesGute
14.07.2007, 15:56
quote:
Bylo mi líto Lukáše Veselýho - vlítnul do vracečky moc rychle, nabral gumy v zatáčce a pak pomaloučku šel na boudu :-((
Kde? Na tom velkým placu, hlavním diváckým místě, levý vracák na lesním "parkovišti"?
AlesGute
14.07.2007, 16:31
A co provedl na slavné RZ Háj Ballek? Není to zase nějaký zásadní crash jako v Okříškách?
AlesGute
14.07.2007, 16:31
A hlavně kde přesně!?
Honza Sýkora nejel, že mi vyjezdil 4 piva, ale v poslední RZ i zachránil KO otázku v místní tipovačce. Porstě a jednoduše (a tento vzkaz je i pro p. Lišku): "Posádka Honza Sýkora - Martina Škardová se vyplatí!!!!!!!!"
--------------------------------------------
Pačív 2007: Sýkora nebo Kožmín? Pivo nebo prd?
Jinak kde jsem byl, tak tam celá špička jela na oko pěkně, z té další vlny určitě Fiala (což je vidět i na časech), Dohnal a Gondík v prvním průjezdu Bukovníkem docela solidně zatáhnul za ručku.
No nic, jdu slavit dnešní parádní den.... :)
Pačív 2007: Sýkora nebo Kožmín? Pivo nebo prd? PIVO!!!
quote:
quote:
Kde? Na tom velkým placu, hlavním diváckým místě, levý vracák na lesním "parkovišti"?
jo
quote:
Jinak kde jsem byl, tak tam celá špička jela na oko pěkně, z té další vlny určitě Fiala (což je vidět i na časech), Dohnal a Gondík v prvním průjezdu Bukovníkem docela solidně zatáhnul za ručku.
No nic, jdu slavit dnešní parádní den.... :)
Gondík to právě v tý samý Veselýho zatáčce zaklapl, chvilku visel a málem mu sfouknul motor, ale pak to rozjel.
quote:
Honza Sýkora nejel, že mi vyjezdil 4 piva, ale v poslední RZ i zachránil KO otázku v místní tipovačce. Porstě a jednoduše (a tento vzkaz je i pro p. Lišku): "Posádka Honza Sýkora - Martina Škardová se vyplatí!!!!!!!!"
Pačív 2007: Sýkora nebo Kožmín? Pivo nebo prd?
Já se taky hlásím o tři plzně!!!
byl to docela boj. špička se tahala o desetiny
Tak to vypadá,že se úroveň rally u nás trochu lepší,už se nejede samá údržba a jezdci jedou co to dá.Viz.nádherný souboj na Bohemce Kresta x Pech,bitvy na Kopný a teď v Pačejově.Jen tak dál...
To Rajle:
Tak to jsem nezvlád, naposledy jsem byl na netu ca ve 22.00, takže jsem si tvou veledůležitou informaci nepřečet....A nejhorší na tom je, že jsem byl hódně blízko..
Upravil - Jiříček 14 Jul 2007 21:21:41
Ještě k aktuálnímu duelu Sýkora x Kožmín: Sýkora jel jak ho obvykle letos vidívám (agresivně a celkem dost hranu), ale u Kožmína jsem takové nasazení snad ještě neviděl. Určitě to bude tím, že mu Starosta slíbil půlku výhry.
Upravil - Jiříček 14 Jul 2007 21:30:31
pár mých fotek na rallymánii :)
quote:
A co provedl na slavné RZ Háj Ballek? Není to zase nějaký zásadní crash jako v Okříškách?
hodil to někde za tím placem do příkopy
Nemáte někdo fotku Hory jak byl zapasovanej vedle toho můstku před Šimanovem?
AlesGute
15.07.2007, 09:13
To bych docela rád viděl, jak vlítnul do vracečky moc rychle, když pár metrů před tím je ta ostrá pravá na výjezdu z lesa. Doufám, že tam byl někdo s videem.
Upravil - pejda 15 Jul 2007 11:50:03
AlesGute
15.07.2007, 09:15
quote:
quote:
hodil to někde za tím placem do příkopy
V asi 5. zatáčce za placem v pravé prvoúhlé po sjezdu šel loni do příkopu Vlk s Karkulkou, kdoví, jestli to nebylo taky tam?
AlesGute
15.07.2007, 09:19
K té sázce bych řekl, že jsem za jeho véélkou odvahu fandil Starostovi a Kožmínovi, a byť bude teď v blízkých dnech hodně ožralých lidí, tak mě pozitivně překvapil malý Kožmínův odstup od Sýkory, který by se dal svést jen na rozdíl mezi 8. a 9. EVOlucí. Čekal jsem méně vyrovnaný souboj, ty sázky jsou možná fakt motivační :)
quote:
K té sázce bych řekl, že jsem za jeho véélkou odvahu fandil Starostovi a Kožmínovi, a byť bude teď v blízkých dnech hodně ožralých lidí, tak mě pozitivně překvapil malý Kožmínův odstup od Sýkory, který by se dal svést jen na rozdíl mezi 8. a 9. EVOlucí. Čekal jsem méně vyrovnaný souboj, ty sázky jsou možná fakt motivační :)
jo jo jo!!!
sláva vítězům, čest poraženým!!! i mě kožmín velmi mile překvapil, jel moc parádně!
pár fotek z Pačejova
http://rallyfotos.blog.cz/galerie/rally/rally-2007/rallysprint-pacejov
<table border=0>
<tr><td>http://www.ewrc.cz/images/lista-sagi.png
<tr><td align="center">Rally Agropa Pačejov – 33 fotek
<tr><td align="center">http://www.ewrc-media.com/images/fotky.php?co=246&a=sa</table>
Sice to nebylo moc fér, ale já jsem si toho Sýkoru raději posichroval...:)
(omluvte, prosím, zhoršenou kvalitu fotky)
http://img0.imgup.eu/pravda.jpg
Upravil - maevad 15 Jul 2007 13:36:10
quote:
To bych docela rád viděl, jak vlítnul do vracečky moc rychle, když pár metrů před tím je ta ostrá pravá na výjezdu z lesa. Doufám, že tam byl někdo s videem.
Upravil - pejda 15 Jul 2007 11:50:03
Tím "rychlým vlítnutím" bylo myšleno, že ji moc rychle krátil (přes gumy). Ta pravá opravdu zpomalí, pak po krátký rovince (50?) jdeš hned zpět levou na plácek, kde je spousta místa, ale když tam vezmeš sebou gumy, pak... Jo, filmařů tam pár bylo. Pár lidí v eWRC tričkách, ale nikdo z nás kecálistů. Já stál na druhým konci toho plácku. Pak jsem si Lukáše a Honzu Paulíka vyfotil.
http://www.leletice.org/galerie/150.jpg
http://www.leletice.org/galerie/151.jpg
quote:
Já stál na druhým konci toho plácku. Pak jsem si Lukáše a Honzu Paulíka vyfotil.
http://www.leletice.org/galerie/150.jpg
http://www.leletice.org/galerie/151.jpg
Čéče, Rajle, to je jak na občanku.. :)
to maevad : oni opravdu byli hodní, já je požádal a poděkoval :I , ale jinak kvalita v tom lese nic moc...
Taky je ještě celá skupinka Přílučáků (u gambáče): http://www.leletice.org/galerie/152.jpg
Nu a tady použitá Sedmička : http://www.leletice.org/galerie/153.jpg
AlesGute
15.07.2007, 13:56
To Rajle: Díky moc za vysvětlení, již chápu!
AlesGute
15.07.2007, 13:57
To maevad: Koukám, že kdo má dobré vztahy s Liškou, tak je těžce v pohodě ;)
Jiří Dokulil
15.07.2007, 16:03
Fotky z Pačejova: http://www.ftr-media.com/fotogalerie/index.php?cat=22
stauber_jun.
15.07.2007, 16:16
naše fotky z Pačíva na:
http://www.rallyejournal.cz/2007/cr/pacejov/index.html
Starosta
15.07.2007, 18:24
Rallye Pačív za námi! Bohužel se mi nepodařilo zůstat na celou, a bohužel nebyl Kožmín lepší než Sýkora (k tomu ještě napíšu), ale i ten kus, kde jsem byl, byl moc fajn. Myslím si, že tratěmi má Pačív na ostatní rallye (a jižně od Horažďovic by asi bylo i kde obměňovat) a i obsazení bylo letos vynikající. Strážovice – pěkné, jako bonus dvě hospůdky s klobáskami, Gambáčem a Nektárkem; i když v podstatě první zatáčky na celé soutěži, mnoho jezdců jelo „na srdce“. Bukovník – pěkná kosa, kde jen příroda nepřála fanouškům příliš velkým místem pro posezení. Háj je klasika, ale dobrá klasika.
Z jezdců bych dobře hodnotil Vlčka, který jede dravě a když nevylítne z trati, stojí to za to, Sýkora se evidentně zlepšoval a devítka mu sedí (ještě, že vyhrál osmou RZ a nepokazil většině z nás tipovačku). Odložilíkovi se opravdu dařilo – myslíte, že by N4 taky slušela? Kožmína moc chválím, vrátím se k tomu níž. No, a pochválil bych i obligátně kritizovaného Gondíka, který to sice nemá zas tak v ruce, ale snaží se a má za to můj obdiv; Brousek má obdiv dvojnásobný, že do toho sedne s ním :-))))
Když k tomu přidám páteční Kaťáky v Nepomuku (pravda, nezpívá jim to tak jako dřív, ale atmosféra v „Nepálu“ byla moc fajn), má ode mne Pačív letos jedničku a já sám si dávám nedostatečnou za to, že jsem si to nedokázal zařídit lépe, abych nemusel odjet dříve a přejíždět ve fofru z jedné RZ na druhou. Starosta
P.S. Ještě opakuji kladné hodnocení webovek.
Starosta
15.07.2007, 18:28
V prvé řadě gratuluji maevadovi Chrybymu a Rajleemu (?), vyhráli jste a výhra je Vaše. Jak jsem uvedl, restaurace Rudolfinum s prvotřídním Prazdrojem je vám k dispozici, anebo najdeme jinou dobrou lokalitu. Ale dlouho jste se třásli, co :D :D :D !!! Však jsem viděl na Bukovníku na maevadovi, že se třese :D . A chryby se raději na Kaťácích zapíral :D Ne, fakt gratuluji :app: Ještě Vám napíšu mimo, ať se dohodneme, už se těším. Ostatně, lze na tom vidět i pozitivum, že se ze mne nestane alkoholik (pokud ovšem na pivo nepůjdu s každým z vás zvlášť).
Kožmín jel podle mého velmi dobře, ale jak sám přiznal, ve druhých průjezdech nestačil zrychlovat jako jeho soupeři. Říkal, že ve druhých průjezdech sám se sebou nebyl spokojený. Za sebou však nechal Jelínka, Chvojku i Červenku s devítkami, Pantálka a dokonce i jedno WRC (pravda, Karla Macků :-)))) ). V prvních průjezdech stačil i Sýkorovi, bohužel ho porazil jen na dvojce. Na to, že toho letos má naježděno naprosté minimum, to podle mého názoru není špatné. Bohužel to letos pojal opravdu jen rekreačně a měli bychom ho vidět již jen na Prachaticích (téměř určitě) a možná, možná na Příbrami. Třeba bude zase příležitost se vsadit }:)
Srdečně zdravím, Starosta
Starosta
15.07.2007, 18:56
quote:
Čau všem - bohužel se nemůžu Pačíva zúčastnit přímo, pač budu sedět v práci u kompu, ale po netu to budu bedlivě sledovat, takže kdyby někdo chtěl, nabízím možnost posílání on-line výsledků na mobil. Kdyžtak písněte na radek.weber@centrum.cz nebo na Skype radeck.aus.strachau PS: V duelu se stavím na stranu Sýkory :-)))
Moc díky za zprávy! Profesionální servis. Star.
Starosta
15.07.2007, 18:59
A Všechnodobrému i ostatním děkuji za podporu :) Star.
S panem Liškou, ale i dalšími pronajímateli vozidel jsou vždy velmi dobré vztahy. Ale až po zaplacení. A když se nadá rána.
Starosta
15.07.2007, 20:15
quote:
S panem Liškou, ale i dalšími pronajímateli vozidel jsou vždy velmi dobré vztahy. Ale až po zaplacení. A když se nadá rána.
Jo, ale to je v kapitalismu OK. Oni do toho dávají taky paníze,ne? Tím nechci nijak hájit mravní profil konkrétně MLišky (ale ani hanit). Star.
dovolím si pridať odkaz na pár fotiek z Agropy:
http://emk.cz/?p=309
cheops007
15.07.2007, 22:53
Ahoj Pačejov byl opravdu perfektní moc jsem se bavil, díky Romanovi a jeho klukům za guided tour na rally
Tady jsou moje fotky snad se budou líbit http://janmacek.my-place.us/thumbnails.php?album=51
Jinak v Háji to do toho stromu poslalo hodně jezdců...
<table border=0>
<tr><td>http://www.ewrc.cz/images/lista-felt.png
<tr><td align="center">Rally Agropa Pačejov – 34 fotek
<tr><td align="center">http://www.ewrc-media.com/images/fotky.php?co=246&a=mf</table>
Kaliméro
15.07.2007, 23:03
Psal jsem před soutěží, že nechápu Starostův optimismus směrem k Martinu Kožmínovi a tak je na místě omluva. V posledních letech jsem Martina neviděl jet takovou kudlu, jako v sobotu! Chvílema jsem dokonce znejistěl, jestli přeci jen Sýkorku neuloví. Neulovil, ale měl ho na mušce celou dobu. Jen pořád netuším, jak to Starosta věděl :-)) Sázka byl dost dobrej nápad i když jsem nevsadil, a tudíž ani nevyhrál. Jinak Pačejov byl dost dobrej, ostatně jako vždy!
Starosta
15.07.2007, 23:31
quote:
Psal jsem před soutěží, že nechápu Starostův optimismus směrem k Martinu Kožmínovi a tak je na místě omluva. V posledních letech jsem Martina neviděl jet takovou kudlu, jako v sobotu! Chvílema jsem dokonce znejistěl, jestli přeci jen Sýkorku neuloví. Neulovil, ale měl ho na mušce celou dobu. Jen pořád netuším, jak to Starosta věděl :-)) Sázka byl dost dobrej nápad i když jsem nevsadil, a tudíž ani nevyhrál. Jinak Pačejov byl dost dobrej, ostatně jako vždy!
Znáš to s tím štěstím, co občas sedne i na ... tentokrát se na mne skoro trefilo 8D Ale ta sázka i tak dobré soutěži ještě přidala šťávu. Jinak vzhledem k termínu nevím, nevím, kdo z nás bude moci obdivovat Kožmínův výkon v Prachaticích ... Star.
AlesGute
16.07.2007, 09:26
quote:
Taky je ještě celá skupinka Přílučáků (u gambáče): http://www.leletice.org/galerie/152.jpg
Ty jo jakejch Přílučáků - co je to za provokaci??? }:) Není RSP jako RSP! ;)
<table border=0>
<tr><td>http://www.ewrc.cz/images/lista-bezdekovsky.png
<tr><td align="center">Rally Agropa Pačejov – 37 fotek
<tr><td align="center">http://www.ewrc-media.com/images/fotky.php?co=246&a=vb</table>
MravenecZ
16.07.2007, 09:59
quote:
Ty máš něco společného s Leleticema?
AlesGute
16.07.2007, 11:06
quote:
Ahoj Pačejov byl opravdu perfektní moc jsem se bavil, díky Romanovi a jeho klukům za guided tour na rally
Tady jsou moje fotky snad se budou líbit http://janmacek.my-place.us/thumbnails.php?album=51
To cheops007: Dík za fotku Dohnala ve stromě - ale zásadní dotaz! V které je to zatáčce? Předpokládám, že je to jedno z těch levých odbočení co je směrem u diváckého barkoviště u Babína, ale ktré z nich to je? (pokud je to tedy vůbec jedno z nich?)
Asi to tady ještě nepadlo, ale Hozák a Stabó ztratili každý jednu pozici díky kombajnu. Viz.:
Do souboje ovšem zasáhl nečekaný soupeř v podobě kombajnu na silnici. Hozák i Szabó kvůli němu přijeli do časové kontroly se zpožděním a dostali penalizaci 10 vteřin. "Komisaři naši stížnost zamítli, prý jsme neměli svědky," konstatoval Szabův navigátor Vladimír Tichý.
zdroj: idnes.cz
Děkuji všem, co zasílali výsledky a Starostovi za prima tip na koupani, po tom vareni se na RZ to byo skvele.
kdo ještě neviděl
http://www.rallyesport.cz/stranky/galerie/detail/74
Upravil - mcatch 16 Jul 2007 12:55:37
quote:
kdo ještě neviděl
http://www.rallyesport.cz/stranky/galerie/detail/74
Upravil - mcatch 16 Jul 2007 12:55:37
Tak tomu řikám být ve správnou dobu na správném místě... :-)))
quote:
quote:
Moc díky za zprávy! Profesionální servis. Star.
Rádo se stalo. Jinak musím uznat, že Kožmínovi jsem před soutěží taky moc nevěřil, ale opravdu mě svým výkonem (resp. výsledkem) mile překvapil...
Upravil - rjb.xxx 16 Jul 2007 13:14:49
Starosta
16.07.2007, 14:26
quote:
Děkuji všem, co zasílali výsledky a Starostovi za prima tip na koupani, po tom vareni se na RZ to byo skvele.
Tak to mne moc těší. Docela by mne zajímalo, jak jste překonali ten placák na cestě - všiml jsem si ho až v sobotu ráno, když jsem jel na RZ 1,a neměl Tě jak varovat. Objeli jste to? Mimochodem, nebyl jsi na druhém průjezdu na Háji u vracáku na tom lesním "parkovišti"? Star.
quote:
Jo, a co má jako bejt???
quote:
quote:
To cheops007: Dík za fotku Dohnala ve stromě - ale zásadní dotaz! V které je to zatáčce? Předpokládám, že je to jedno z těch levých odbočení co je směrem u diváckého barkoviště u Babína, ale ktré z nich to je? (pokud je to tedy vůbec jedno z nich?)
Podle mě je to pár desítek metrů za lesním parkovištěm v lesním retardéru. Ze suchý silnice se najelo na vlhkou úzkou čvachtu v lese. Měl tam právě Honza Sýkora ten problém taky, kdy ztratil na "Kožmína". Dvoukolky se ani nemohly rozjet.
MravenecZ
16.07.2007, 14:45
quote:
quote:
Jo, a co má jako bejt???
Bejt nemá nic, jen že jsme skoro sousedi:-) Já mám cosi společného s Pozdyní a ta je coby kamenem dohodil. Leletice ale mají daleko nejhezčí výhled v okolí a i RZ Příbrami se tam jela, ne?
AlesGute
16.07.2007, 15:01
[/quote]
Podle mě je to pár desítek metrů za lesním parkovištěm v lesním retardéru. Ze suchý silnice se najelo na vlhkou úzkou čvachtu v lese. Měl tam právě Honza Sýkora ten problém taky, kdy ztratil na "Kožmína". Dvoukolky se ani nemohly rozjet.
[/quote]
Aha, jo, tam by to taky mohlo bejt. Jednou (2004) jsem tam taky stál, ale byla to dost nuda.
AlesGute
16.07.2007, 15:06
Taky mi přijde poměrně zajímavý výkon (starého pokud vím) Pertlíčka, vytahl Mazdu po 10ti letech asi z kopřiv a hned je 25., kdyby jel v rámci ČMPR, tak je první. A/8 je holt A/8 :-)
Upravil - AlesGute 16 Jul 2007 15:07:32
AlesGute
16.07.2007, 15:08
Teda poiud je ta jeho Mazda A8, ani si nejsem jistý, taky by to mohlo být bývalé N4.
No pokud tu Mazdu vytáhl z kopřiv tak ji tahal až z Hrvatska. Aspoň podle SPZ.
Na rallyvidea.com jsou 4 onboardy z Pačíva od Lišky (historik - 1000 MB)
quote:
Bejt nemá nic, jen že jsme skoro sousedi:-) Já mám cosi společného s Pozdyní a ta je coby kamenem dohodil. Leletice ale mají daleko nejhezčí výhled v okolí a i RZ Příbrami se tam jela, ne?
Jestli máš bratříčka Honzu, tak to jsem doma!:-))))
cheops007
16.07.2007, 20:23
quote:
quote:
Nevím jak sem postnout obrázek tam by to bylo názornější, ale je to ta poslední levá zatáčka v Háji v lese. Myslím ze je to druhá za retardérem, jak tady nekdo psal bylo tam plno bláta, takže kdo jel rychle lekl se zašlápl a jel jak na saních. Srdcaři to, ale zvládali bravůrně a to pak byla podívaná. Ale na obhajobu Dohnala...fakt jich tam skončilo hodně mám fotky asi dalších osmi můžu je taky hodit na web pokud bude zájem. Jen kvalita nic extra bylo tam naprd světlo.
Upravil - cheops007 16 Jul 2007 20:24:16
quote:
Rallye Pačív za námi! Bohužel se mi nepodařilo zůstat na celou, a bohužel nebyl Kožmín lepší než Sýkora (k tomu ještě napíšu), ale i ten kus, kde jsem byl, byl moc fajn. Myslím si, že tratěmi má Pačív na ostatní rallye (a jižně od Horažďovic by asi bylo i kde obměňovat) a i obsazení bylo letos vynikající. Strážovice – pěkné, jako bonus dvě hospůdky s klobáskami, Gambáčem a Nektárkem; i když v podstatě první zatáčky na celé soutěži, mnoho jezdců jelo „na srdce“. Bukovník – pěkná kosa, kde jen příroda nepřála fanouškům příliš velkým místem pro posezení. Háj je klasika, ale dobrá klasika.
Z jezdců bych dobře hodnotil Vlčka, který jede dravě a když nevylítne z trati, stojí to za to, Sýkora se evidentně zlepšoval a devítka mu sedí (ještě, že vyhrál osmou RZ a nepokazil většině z nás tipovačku). Odložilíkovi se opravdu dařilo – myslíte, že by N4 taky slušela? Kožmína moc chválím, vrátím se k tomu níž. No, a pochválil bych i obligátně kritizovaného Gondíka, který to sice nemá zas tak v ruce, ale snaží se a má za to můj obdiv; Brousek má obdiv dvojnásobný, že do toho sedne s ním :-))))
Když k tomu přidám páteční Kaťáky v Nepomuku (pravda, nezpívá jim to tak jako dřív, ale atmosféra v „Nepálu“ byla moc fajn), má ode mne Pačív letos jedničku a já sám si dávám nedostatečnou za to, že jsem si to nedokázal zařídit lépe, abych nemusel odjet dříve a přejíždět ve fofru z jedné RZ na druhou. Starosta
Jsem velmi rád, že se soutěž líbila. Jménem celého ředitelství bych chtěl všem poděkovat za ukázněné chování a přízeň. Co se týká webovek, největší zásluhu na jejich tvorbě má náš web master Václav Kupr, kterému bych chtěl za jeho obětavou práci také poděkovat. Bylo to super a těším se na další spolupráci.
Doufejme, že jsme se úspěšně probili do lubilejního třícátého ročníku.....
AlesGute
16.07.2007, 22:28
quote:
quote:
quote:
Nevím jak sem postnout obrázek tam by to bylo názornější, ale je to ta poslední levá zatáčka v Háji v lese. Myslím ze je to druhá za retardérem, jak tady nekdo psal bylo tam plno bláta, takže kdo jel rychle lekl se zašlápl a jel jak na saních. Srdcaři to, ale zvládali bravůrně a to pak byla podívaná. Ale na obhajobu Dohnala...fakt jich tam skončilo hodně mám fotky asi dalších osmi můžu je taky hodit na web pokud bude zájem. Jen kvalita nic extra bylo tam naprd světlo.
Upravil - cheops007 16 Jul 2007 20:24:16
Aha, tak když říkáš že je to ta poslední levá zatáčka v Háji v lese (asi 2. za retardérem), tak to už jsem doma! No já osobně bych měl zájem o uveřejnění 8mi dalších, že je špatná kvalita to mi prachnic nevadí.
Rallye Pačív za námi! ................Starosta
[/quote]
Jsem velmi rád, že se soutěž líbila. Jménem celého ředitelství bych chtěl všem poděkovat za ukázněné chování a přízeň. Co se týká webovek, největší zásluhu na jejich tvorbě má náš web master Václav Kupr, kterému bych chtěl za jeho obětavou práci také poděkovat. Bylo to super a těším se na další spolupráci.
Doufejme, že jsme se úspěšně probili do lubilejního třícátého ročníku.....
[/quote]
jo jen tak mimochodem Vaškovi už bude brzo 70 takže nevím jestli není v České republice starší webmaster :0 ........... a je to samouk,pracoval jako baňský záchranář o to větší obdiv...... :D :D :D
Na mediasportu 4 onboardy z proběhnuvšího Pačíva. Jelínek, Firla, Vlček Zd. a Trněný.
Starosta
17.07.2007, 10:03
to maevad, rajle: máte ode mne email zaslaný na adresu z profilu, tak se ozvěte (chryby už reagoval!). Star.
Starosta
17.07.2007, 10:46
quote:
Na mediasportu 4 onboardy z proběhnuvšího Pačíva. Jelínek, Firla, Vlček Zd. a Trněný.
http://www.mediasport.cz/videa/rok-2007
quote:
to maevad, rajle: máte ode mne email zaslaný na adresu z profilu, tak se ozvěte (chryby už reagoval!). Star.
No, Starosto, já osobně výhru věnuji na případné vaše setkání s chrybym a maevadem - propijte to. Můj zásadní problém je, že se nedokážu odtrhnout od rodiny...Jedině, že byste uspořádali společný výlet do Leletic (MravenecZ by mohl vyprávět)- 45 km od Plzně, jižně od PH. Pak je možné to propít u mě v "restauraci"!!!!
MravenecZ
17.07.2007, 12:24
quote:
quote:
Jestli máš bratříčka Honzu, tak to jsem doma!:-))))
No to mám :-) se znáte? kdyžtak mi napiš na mail.
Pertlicek
17.07.2007, 15:58
quote:
Taky mi přijde poměrně zajímavý výkon (starého pokud vím) Pertlíčka, vytahl Mazdu po 10ti letech asi z kopřiv a hned je 25., kdyby jel v rámci ČMPR, tak je první. A/8 je holt A/8 :-)
Upravil - AlesGute 16 Jul 2007 15:07:32
Mazda je opravdu A8. V Chorvatsku s ní jezdí Goran Francetič a u nás byla na repasi. Pačív byla dobrá příležitost auto odzkoušet. Z mého pohledu (tentokrát) mechanika auto fungovalo bez jediného problému.
Spojení MAZDA a táta fungovalo vždycky a v Pačívě tomu nebylo jinak.
Starosta
17.07.2007, 17:59
quote:
quote:
No, Starosto, já osobně výhru věnuji na případné vaše setkání s chrybym a maevadem - propijte to. Můj zásadní problém je, že se nedokážu odtrhnout od rodiny...Jedině, že byste uspořádali společný výlet do Leletic (MravenecZ by mohl vyprávět)- 45 km od Plzně, jižně od PH. Pak je možné to propít u mě v "restauraci"!!!!
Rajle, výhru máš u mne schovanou. Snad se někde na rallye potkáme! Jedna větev mé rodiny pochází z Březí u Hvožďan, tak nezůstanu nic dlužen krajanovi! Star.
quote:
To je překvapení, Aleši, na ofiko stránkách je hodnocen jako vítěz K4 poháru...
http://www.rallyagropa.cz/vysledky/k4_pohar.pdf
quote:
Tak to mne moc těší. Docela by mne zajímalo, jak jste překonali ten placák na cestě - všiml jsem si ho až v sobotu ráno, když jsem jel na RZ 1,a neměl Tě jak varovat. Objeli jste to? Mimochodem, nebyl jsi na druhém průjezdu na Háji u vracáku na tom lesním "parkovišti"? Star.
No normálně, obešli jsme ho :-) Když jsme k němu přijeli, koukali jsme, kde by se nechalo zaparkovat auto, ale nic vhodného volného nebylo, tak jsme to zkusili do vesnice a tam bylo místa habakuk.
Na lesním parkovišti jsem letos nebyl, zkusil jsem to odbočení ze silnice směr lesík.
AlesGute
18.07.2007, 20:20
To Pertlicek: Diky za info!
To Maevad: Chybička se vloudila? ZK přece nemůže bodovat do ČMPR ne?
quote:
A já mám za to, že může bodovat jenom v K4 Poháru.. :)
quote:
quote:
Ono je to tak, že do celkového pořadí Poháru PČR a jiných institucí ty Z-káčka bodovat nemůžou, ale mají tam vymyšlené zvláštní bodování jen Z-káček... Takže je to takový kočkopes a oni v rámci PČR jedou i nejedou...
ML
quote:
Ono je to tak, že do celkového pořadí Poháru PČR a jiných institucí ty Z-káčka bodovat nemůžou, ale mají tam vymyšlené zvláštní bodování jen Z-káček... Takže je to takový kočkopes a oni v rámci PČR jedou i nejedou...
Takže je vítěz i není vítěz... To mi připomíná: obutá - neobutá, hřebíky - nehřebíky, atd.
Pertlicek
19.07.2007, 10:40
quote:
quote:
quote:
ML
Je to přesně tak jak píšeš. ZK = zvláštní klasifikace...
Takže tedy Pertlíček sen. nezískal žádné body do Poháru: http://www.autoklub.cz/acr/fasacr/ceskomoravskypohar/2007/vysledky/cp_vysledky_absolutne.pdf a na ofiko stránkách Agropy je chyba.
A ZK nemá žádnou skupinu, do které by se počítali výsledky soutěžících z celé sezóny?
Starosta
19.07.2007, 18:53
quote:
quote:
No normálně, obešli jsme ho :-) Když jsme k němu přijeli, koukali jsme, kde by se nechalo zaparkovat auto, ale nic vhodného volného nebylo, tak jsme to zkusili do vesnice a tam bylo místa habakuk.
Na lesním parkovišti jsem letos nebyl, zkusil jsem to odbočení ze silnice směr lesík.
Správné řešení bývá zpravidla také jednoduché :-) Star.
quote:
Takže tedy Pertlíček sen. nezískal žádné body do Poháru: http://www.autoklub.cz/acr/fasacr/ceskomoravskypohar/2007/vysledky/cp_vysledky_absolutne.pdf a na ofiko stránkách Agropy je chyba.
A ZK nemá žádnou skupinu, do které by se počítali výsledky soutěžících z celé sezóny?
http://www.rallyesport-pohar.cz/soubory/klasifikace_ZK1_07.pdf
http://www.rallyesport-pohar.cz/soubory/klasifikace_ZK2_07.pdf
ML
Musím se pozastavit nad konečnými výsledky K4 poháru.Celý den se pařit v autě,nechat nemalé peníze za soutěž a nakonec při vyhlášení zjistit,že promotér poháru zapoměl dodat poháry je vůči posádkám podraz a jakýsi výsměch. Příslušný orgán by se měl vítězným posádkám alespoň omluvit.Co bude příště,raději nechci ani vyslovit!!!
Kaliméro
19.07.2007, 20:54
Pape, zapomněl? Tomu nevěřím, pačejovští mu určitě volali, takže?
quote:
Musím se pozastavit nad konečnými výsledky K4 poháru.Celý den se pařit v autě,nechat nemalé peníze za soutěž a nakonec při vyhlášení zjistit,že promotér poháru zapoměl dodat poháry je vůči posádkám podraz a jakýsi výsměch. Příslušný orgán by se měl vítězným posádkám alespoň omluvit.Co bude příště,raději nechci ani vyslovit!!!
quote:
Snad pořadatelé nemají povinnost rozdávat poháry ve všech kategoriích, které jsou kde vypsány, zvlášť když poslední dobou je těch mistráků a kategorií tolik, ne? Vždyť těch hrnečků se rozdává už tolik, že už si jich někteří závodníci snad ani nemůžou vážit... Jestli se navíc nepletu, poháry a ceny, které se budou rozdávat, jsou vypsány v ZU každé soutěže a ty schvaluje FAS.
ML
Kaliméro
20.07.2007, 06:09
4 Marec: Všichni, kterým byly poháry slíbeny v ZU je také dostali. Vtip je v tom, že promotér poháru slibuje ve svých interních materiálech ještě pár hrnečků navíc a ty jaksi do Pačíva nedorazily.
quote:
4 Marec: Všichni, kterým byly poháry slíbeny v ZU je také dostali. Vtip je v tom, že promotér poháru slibuje ve svých interních materiálech ještě pár hrnečků navíc a ty jaksi do Pačíva nedorazily.
To Kalimero - Tys stál pod podiem,když tam kluci stáli jak trubky? Já ano
Kalimero, promotér poháru K4 je RSP Brno. Pacovští s tím nemají nic spoječného. K4 byl přidružen do Rallysprintu,aby se zajistilo posádkám účast a snížily náklady na pořádání soutěží.
Kaliméro
20.07.2007, 07:30
Pape, myslím že vím kdo je promotérem Poháru. O pacovských jsem nenapsal ni slovíčka, podívej se prosím ještě jednou a uzříš slůvko PAČEJOVŠTÍ a těch jsem se zastal. To pro případ, že by vznikl dojem, že za to můžou oni. Nemůžou, může za to promotér poháru a toho jsi určil přesně.
quote:
Kalimero, promotér poháru K4 je RSP Brno. Pacovští s tím nemají nic spoječného. K4 byl přidružen do Rallysprintu,aby se zajistilo posádkám účast a snížily náklady na pořádání soutěží.
quote:
No spíš myslím, že Pohár byl přidanej ke sprintům, aby to vůbec mělo kde jet - že promotéra celej seriál vlastně vůbec nezajímá, se teď ukázalo naplno a lze se jen dohadovat, proč se mu ho vyplatí pořádat (charita pro posádky to nebude)...
ML
quote:
quote:
No spíš myslím, že Pohár byl přidanej ke sprintům, aby to vůbec mělo kde jet - že promotéra celej seriál vlastně vůbec nezajímá, se teď ukázalo naplno a lze se jen dohadovat, proč se mu ho vyplatí pořádat (charita pro posádky to nebude)...
ML
To Marec - Na toto téma by se mohlo dikutovat velmi dlouho ale né na těchto stránkách.Zkus mi mapsat na můj e-mail
To kalimero - Omlouvám se za slovo "Pacovským".Mělo tam být správně Pačejovští
Kaliméro
20.07.2007, 12:03
Tak v tomto případku jsi napsal to samé co já, takže nejsme ve při :-)
quote:
To kalimero - Omlouvám se za slovo "Pacovským".Mělo tam být správně Pačejovští
Ano, i my si jako pořadatel vážíme každé posádky, která do soutěže odstartuje. Proto nás velice mrzí přístup promotéra K4 poháru, který si nadiktoval všechny možné podmínky, které jsme museli jako pořadatel splnit (šlo hlavně o reklamní podmínky)a ve finále se ani neobtěžoval s námi, jako s pořadatelem jednat. Narozdíl od promotéra sprintrally, který se alespoň stárá velmi dobře o propagaci celé soutěže, nemáme s promotéra poháru žádný užitek. Všechny ceny, které posádky dostaly, byly financovány z naší kapsy. Mě je velmi líto, že promotér poháru K4 nebyl schopný ani jednat o cenách pro posádky poháru. Tady je vidět, jak si těchto posádek váží. My jsme se snažili ocenit alespoň nejlepší posádky ve všech skupinách. Jsem velmi rád, že všichni tento náš postoj k přístupu promotéra K4 poháru chápete, a že si uvědomujete, že chyba nebyla na naší straně..
Nejní RSP jako RSP, Přílučákům se tedy omlouvám :-)) :
http://www.leletice.org/galerie/152.jpg
to wimmer: jak je vidět RSP v tom umí celkem dobře chodit"slibovat vše i nemožné - požadovat vše i nemožné". Pokud, ale dojde na splacení dost často již zapomenou své závazky plnit!! Tento problém není "bohužel" jen u Pačejovských! Můžu potvrdit, že znám pořadatele a né jednoho, kteří nemají vyrovnané dluhy s RSP Brno ještě z loňska! Jenom čekám až na to příjde i někdo z FASu a zatrhne to. Obrázek si může udělat každý sám.
Výhra splacena.. ...škyt... :P :o)
quote:
Výhra splacena.. ...škyt... :P :o)
Jakej škyt? Jsem měl pocit, že to byla z tvé strany jen seznamovací jízda před dnešní rally :D
Abych to teda rozepsal..
Pouť v Horšovském Týně (okr. Domažlice). Starosta s manželkou přijíždí na místo činu. Maevad s přítelkyní už nedočkavostí přešlapujou. Po nezbytné ochutnávce místního koláče přicházíme k prvním kolotočům.
Ihned nás uhranula cedule "Koutské pivo" a Starostu i napřehlédnutelný člověk, které ho zná z poutě Nepomucké (prý dělá výborné masíčko). Takže začínáme Koutskou desítkou, po které absolvujeme výšlap na věž místního kostela, odkud si pečlivě zapamatováváme rozložení pivních stánků. :P Druhým mokem je Plzeň - přímo z cisterny. Shodujeme se, že Koutské bylo lepčejší, nicméně dotřetice dáváme pivo Dudák 12% ze Strakonického pivovaru - k našemu překvapení je mok černý.. 8D
To už máme probráno půlku naší soutěžní scény, k doladění atmosféry slouží hudba skupin Elegie, potažmo Jakobič. Starosta zkouší klobásku, je galantní, a proto se dělí o okurku s manželkou.. :P Čtvrté pivko k nám přicestovalo z Chodovaru - světlá 11%. Tomuhle pivovaru zůstáváme věrni v podstatě až do konce pouti, když jen druh měníme za řezanou desítku.
Dozvídám se, proč je Starostův oblíbenec zrovinka Franta Markvart, on se zas na opátku dozvídá, proč mám tak debilní přezdívku zde na netu.. :o)
Zhruba od desáté hodiny večerní nám přichází na pomoc třetí rallyový kamarád (xp), bohužel přijel autem, takže nealko pivo od Chodovaru je pro něj jasnou volbou.. Jsme obohaceni o další informace, především o Břéťovi Šindelářovi, který také horšovskotýnskou pouť navštívil, a jeho Trabantu z pravidelnosti. To už hrála skupina Interitus, jejichž šou byla moc pěkná. Akce se chýlila ke konci, přituhlo a minimálně já jsem začínal být "rozveselený".
Každý jsme se rozjeli do svých postelí a já s myšlenkou, kdy a kdo se bude chtít zase vsadit proti Honzovi Sýkorovi.. :)
Starosta
28.07.2007, 13:50
No Maevade, není moc co dodat. Bylo to super, těším se na výplatu zbývajících dvou výher (Chryby, který již jednu příležitost zmeškal, + Rajle). Pokec s XP, drahými polovičkami i kulturní zážitek byl vynikající...dostal jsem i nějaký dobrý tip na Šumavu (od XP - štola Kristina). Taktně jsi zamlčel několik mých přednášek na téma "české hrady", které jsem rozvinul, kdykoliv se naskytla příležitost. Ale příště to stejně Kožmín Sýkorce nandá!!! Star.
Upravil - Starosta 28 Jul 2007 13:53:49
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.