Zobrazit v plné verzi : Sezóna 2008
Sezóna 2007 sice ještě není u konce, ale náhodně se ke mne dostaly nějaké zprávy k roku 2008, ale samozřejmě s otazníkama...
Sezóna 2008:
- pouze 2 šampionáty ???
- "velký" šampionát 9 závodů ???
- Jänner NE (ale o tom se tady už asi mluvilo)
- Vyškov ve "velkém" šampionátu ??? a v zimním termínu na začátku roku ???
- Šumava někdy v dubnu ???
Tak uvidíme...
Sezóna 2007 sice ještě není u konce, ale náhodně se ke mne dostaly nějaké zprávy k roku 2008, ale samozřejmě s otazníkama...
Sezóna 2008:
- pouze 2 šampionáty ???
Tak uvidíme...
A prozradíš zdroj?
s tou šumavou je to pravda, slyšel jsem to už letos na vltavě. prý chtí sloučit šumavu a vltavu. kvůli sponzorům hledají tratě na plzeňsku, tedy hodně kolem plzně a pak nad hracholuskou přehradou, možná servis i někde v plzni, že by oprášili rychlostky rallye plzeň???, ale kdo ví jak to dopadne, ikdyž překvapení je možné
Jiří Dokulil
20.09.2007, 22:53
To s tím Vyškovem je někde na úrovni science - fiction...
Starosta
21.09.2007, 08:17
Asi je - bohužel - logické, aby se Winter Cup zrušil, když letos přijely na Šumavu jen asi dvě rakouské posádky. Tím padá Jänner, škoda.
O termínu Šumavy nic nevím, je pravda, že přesun na únor byl kvůli Winter Cupu. Z diváckého a sportovního hlediska by byla škoda rušit zimní soutěž (posouvat ji na jaro). Z hlediska posádek to bude lepší (ušetří na nákladech na přestavbu).
Přesunu Šumavy k Plzni nevěřím ani trochu, charakter tratí by byl úplně jiný, těžko to klatovští pořadatelé budou organizovat na Hracholuskách, atd. Rallye Šumava by tím prakticky zanikla.
Ale kdyby se soutěž přesunula na jaro, bylo by spojení s Vltavou z organizačního hlediska možná šikovné, byť by to opět byla velká, velká škoda (přes úpadek je pořád Vltava mezi soutěžemi historiků podle mého jednička - u nás).
Starosta
MravenecZ
21.09.2007, 08:19
Informace které mám já tvrdí, že budou jen dva šampionáty. Velé mistráky zůstává to co letos, včetně Janneru a k tomu Hustopeče. Termíny velkého mistráku neznám. Předpokládám ale, že by mohlo dojít k prohození tzermínu mezi Šumavou a Hustopečemi.
Ve sprintech zřejmě bude nejvíce změn.
MravenecZ
21.09.2007, 08:21
No a když už Starosta zmínil ten přesun Šumavy k Plzni, tak na to bych si vsadil. Slyšel jsem tuto informaci přímo od tvůrců. Nedivil bych se ani RZ ve městě...
A kde v Plzni mají tu Šumavu, že se tak blbě ptám? Aha, hned za městem, vzdušnou čarou nějakých 55 km... ;)
dřevěná srnka
21.09.2007, 10:21
A je nutný mít v Plzni Šumavu? :-0 V Púchově taky nemají Tatry! :P
A kde v Plzni mají tu Šumavu, že se tak blbě ptám? Aha, hned za městem, vzdušnou čarou nějakých 55 km... ;)
Janner skoro určitě ano. O Hustopečích ve velkém jsem slyšel taky. O tom jestli je jet v zimě bych přemýšlel vzhledem ke kraji,kde se jezdí... Ale Šumavu bych rozhodně přesunul a spojení s Vltavou neni marné. Asi se opravdu pojedou zase jen dva mistráky a pak něco jako volné podniky a řeší se možnost sestupu a postupu. Uvidíme a doufám že brzo, co si nakonec pánové nahoře vymyslí...
Když tady už máme takové téma, tak se můžem bavit i o tom kdo s čím:)
Kolik tady pojede S2000 příští rok,co myslíte?
MravenecZ
21.09.2007, 11:11
Můj tip jsou S2000 dvě. Peták a Odložilík. Nevím, že by se na to někdo jiný chystal.
A je nutný mít v Plzni Šumavu? :-0 V Púchově taky nemají Tatry! :P
Labská se taky loni jela v povodí Orlice a Moravy... Apropo, ví už někdo, zda se letos definitivně jede nebo nejede?
Můj typ jsou S2000 dvě. Peták a Odložilík. Nevím, že by se na to někdo jiný chystal.
A jak je to s tou 207čkou, která se už má nějakou dobu nacházet někde v okolí Příbrami?
Pokud by Hustopeče postoupily do velkého mistráku, tak já osobně z toho velkou radost mít nebudu a to i přesto, že jako pro studujícího v Brně je to jeden z nejdostupnějších podniků. Ze všech soutěží na kterých jsem letos byl na mě totiž udělaly právě Hustopeče nejmenší dojem. Slabá divácká kulisa, pro mě nezážívné tratě, navíc zcela nepochopitelné bezpečnostní zóny.
A jak je to s tou 207čkou, která se už má nějakou dobu nacházet někde v okolí Příbrami?
Tu tam měli Petákovci jen na omrknutí, aby mechoši viděli, jak takový auto vypadá :D :D
Starosta
21.09.2007, 16:08
Vy mne fakt chcete ranit, opravdu nevím, co by Šumava měla dělat u Plzně. Labská se sice jede u Orlice, ale je to povodí Labe, ona Vltava se taky nejede u Vltavy, ale Úhlavy a Otavy (obé povodí Vltavy), ale Plzeň nemá se Šumavou nic společného. Ale fakt tomu nevěřím.
Mimochodem - až někdo zase někde bude psát nebo mluvit o tom, jaké se šíří na serveru ewrc fámy, je na to jednoduchá odpověď - stačí včas přijímat a zveřejňovat příslušná rozhodnutí nebo alespoň záměry, a fámy nebudou. takhle to vidím zase na diskusi až do prosince, já zase budu psát na FAS, a na Ježíška nám to řeknou.
dřevěná srnka
21.09.2007, 19:45
Na Ježíška to ještě nemušej vědít.
MravenecZ
21.09.2007, 21:53
Baže. Na vánoce budeme vědět prd. Kdy byl kalendář letos?
Pokud by Hustopeče postoupily do velkého mistráku, tak já osobně z toho velkou radost mít nebudu a to i přesto, že jako pro studujícího v Brně je to jeden z nejdostupnějších podniků. Ze všech soutěží na kterých jsem letos byl na mě totiž udělaly právě Hustopeče nejmenší dojem. Slabá divácká kulisa, pro mě nezážívné tratě, navíc zcela nepochopitelné bezpečnostní zóny.
Speede ty jsi moc namlsaný z Barumky ... já myslím že to nemusí být tak špatné ale osobně bych tam rači viděl Labskou .... jak sem řekl už ty tratě předčí jen bohemka :) A navíc by se vyrovnalo rozmístění podnikůco se týče jihu a severu :-)
Ve sprintech zřejmě bude nejvíce změn.
Ahoj..mohl bys napsat o co priblizne jde..jaky konkretni zmeny jsou v planech?
.... opravdu nevím, co by Šumava měla dělat u Plzně. .... ale Plzeň nemá se Šumavou nic společného. Ale fakt tomu nevěřím.
při Vltavě sondoval starší Rubáš od plzeňských kluků stav bývalých rychlostek Rallye Plzeň a případné další typy na rychlostky pro využití při Šumavě, a mluvil něco o sponzorech a že to je možnost jak dostat víc peněz ..... takže věř nebo nevěř...
chlebíček
23.09.2007, 22:00
starosto, i já jsem slyšel o přiblížení šumavy k plzni, bohužel. a vím, že pamk už zjišťoval možnosti uzavírek silnic na plzeňsku.
MravenecZ
24.09.2007, 09:32
Ahoj..mohl bys napsat o co priblizne jde..jaky konkretni zmeny jsou v planech?Sprinty by měly bát namíchány z letošních dvoudeních MČR a klasických sprintů. Slyšel jsem o devíti sprintech. Které konkrétní závody v tom budou nevím. Kalendář určitě ne, protože to neví zatím nikdo.
grifinenko
24.09.2007, 10:29
Sezóna 2008:
- pouze 2 šampionáty ???
Tak uvidíme...
SPEKULACE!!!!!!!!!!!! Počkej si na oficiální informace.
Sprinty by měly bát namíchány z letošních dvoudeních MČR a klasických sprintů. Slyšel jsem o devíti sprintech. Které konkrétní závody v tom budou nevím. Kalendář určitě ne, protože to neví zatím nikdo.
JJ..diky moc za info..cili jestli to chapu spravne, tak teoreticky je moznost, ze se pojedou nektere sprinty spolecne v jednom dnu s dvoudenima MČR?
MravenecZ
24.09.2007, 10:32
No společně určitě ne, tak jsem to nemyslel. Měly by být příští rok zase jen dva mistráky a ne jak letos tři. Měly by se jet dvoudenní (MMČR) a sprinty (jednodenní). MČR tak jako letos by se jet asi nemělo.
No společně určitě ne, tak jsem to nemyslel. Měly by být příští rok zase jen dva mistráky a ne jak letos tři. Měly by se jet dvoudenní (MMČR) a sprinty (jednodenní). MČR tak jako letos by se jet asi nemělo.
aha..prislo mi to divne...dikes..uz mam jasno...tedka je trebas pockat jen na kalendar :-)
SPEKULACE!!!!!!!!!!!! Počkej si na oficiální informace.Problém je v tom, že "oficiální informace" bývají těsně před začátkem sezóny nebo ještě častěji ani to ne... Takže v době, kdy je to už pro nějaké plánování třeba týmů úúúplně nanic
Sezóna 2008:
- pouze 2 šampionáty ???
Tak uvidíme...
K Šumavě patří zima (sníh) !!!
s tou šumavou je to pravda, slyšel jsem to už letos na vltavě. prý chtí sloučit šumavu a vltavu. kvůli sponzorům hledají tratě na plzeňsku, tedy hodně kolem plzně a pak nad hracholuskou přehradou, možná servis i někde v plzni, že by oprášili rychlostky rallye plzeň???, ale kdo ví jak to dopadne, ikdyž překvapení je možné
No, tak to už snad vůbec ne!!! ŠUMAVA A HRACHOLUSKY?!?!?!
Jan Nídl
24.09.2007, 16:11
Souhlasím Šumava je jedna z nejhezčích soutěží u nás a podle mě by se měla jezdit v okolí Klatov a Vimperka, jinak už to nebude mít se Šumavou nic společného. A podle mě je únor dobrý termín, k Šumavě sníh patří.
Můj tip jsou S2000 dvě. Peták a Odložilík. Nevím, že by se na to někdo jiný chystal.
Můj tip: Peták a možná Odložilík.
MravenecZ
24.09.2007, 16:52
Můj tip: Peták a možná Odložilík.Tak to jsi docela blízko tomu, co jsem typoval já :D
dřevěná srnka
24.09.2007, 18:35
Akorát si spolu občas nerozumí.
K Šumavě patří zima (sníh) !!!
hafieror
24.09.2007, 19:00
Ta je pro Petáka. Z informací co jsem získal na Příbramské RZ6 od Petákova příbuzného, tak už je postavená a čeká na nějaké homologace nebo co k tomu patří. Jestli se na něco příští rok těším, tak právě na umístění Petáka s tímto novým autem. Podle mě to bude hodně vysoko podle toho co ukazuje s cliem.
Starosta
24.09.2007, 22:45
Baže. Na vánoce budeme vědět prd. Kdy byl kalendář letos?
Máš pravdu, v lednu.
Jinak za Šumavu se asi vydám bojovat, to je nehoráznost, mrsknout ji někam k Plzni, to už by ji rovnou mohli plácnout někam na placku k Hradci Králové, třeba v Praskačce je jeden fajn okruh na psí dostihy a tam by to mohli odkroutit dokolečka. Co bychom si počali bez krásných tratí, sněhu (občas), hotelu Vltava a všech lákadel Vimperka a okolí!
Máš pravdu, v lednu.
Jinak za Šumavu se asi vydám bojovat, to je nehoráznost, mrsknout ji někam k Plzni, to už by ji rovnou mohli plácnout někam na placku k Hradci Králové, třeba v Praskačce je jeden fajn okruh na psí dostihy a tam by to mohli odkroutit dokolečka. Co bychom si počali bez krásných tratí, sněhu (občas), hotelu Vltava a všech lákadel Vimperka a okolí!
No to kazdopadne..bez Sumavy tady...to prece nejde zkousnout!...ve Vimperku je toho spousty :-)..takze se hlasim take do boje, jakozto obcan tohoto mestecka a maniak do rallye sportu...
AlesGute
25.09.2007, 12:08
Také musím vyjádřit ZDĚŠENÍ nad tím, že by se Šumava neměla jet na Šumavě! Pane bože, má mateřská rally! Dyť by z toho vznikly nějaké Blovice! (maximálně bych pochopil, že by mohli přesunout do Plzně start a cíl jako je to při Bohemce v M.Boleslavi, a pak ať se pro mě za mě jede 50 km přejezd na Šumavu, to je mi jakožto divákovi celkem fuk).
Byl bych moc smutný, i kdyby se Šumava přesunula na ten duben, protože za těch pár let, co se to jezdí na sněhu, jsem si na ta šumavská sněhová dobrodružství dokonale zvykl, a je to to hlavní, na co se těším!
AlesGute
25.09.2007, 12:10
Ale já furt jen doufám, že to o té Plzni jsou jakési úvahy, které nenajdou v praxi uplatnění...! :-)
Pouze tu je kastle na laku a jede se s ní do Francie celé auto skládat.
Ta je pro Petáka. Z informací co jsem získal na Příbramské RZ6 od Petákova příbuzného, tak už je postavená a čeká na nějaké homologace nebo co k tomu patří. Jestli se na něco příští rok těším, tak právě na umístění Petáka s tímto novým autem. Podle mě to bude hodně vysoko podle toho co ukazuje s cliem.
Ty se bojíš, že by jsi nemohl spát doma, viď? :-) Myslím si, že to bude spíš utopie, jelikož vím, že na Plzeňsku je velký problém s krajem, Plzeňsko teď hodně investovalo do dopravní infrastruktury a mooc se jim nechce si nechat silnice ničit. Proto i dřívější stěhování Blovic a Pačejova mimo kraj. Na druhou stranu může být pozitivní lobismus a peníze z Autoklubu.
Máš pravdu, v lednu.
AlesGute
25.09.2007, 13:27
Ano, konečně libě znějící zpráva, je třeba jezdit po rozbitých šumavských silničkách, které už jsou tak jako tak v takovém stavu, že nějaká ta asfaltrová záplata implantovaná obvykle před rally jim může jen a jen prospět!
dřevěná srnka
25.09.2007, 13:56
4 jac: Podle mých info se auto bude stavět po Apeninama, ale to je jen malinký detail ;)
Tak tak, v Itálii u Racing Lions...
Ano, je to možné :-), na detaily mám vždy špatnou paměť :-))
4 jac: Podle mých info se auto bude stavět po Apeninama, ale to je jen malinký detail ;)
A v jaké že to bude jezdit Peták kategorii?:-)) v N4 jako v PWRC? S2000 a "N" ten je dobrej:-)
Mirek-607
25.09.2007, 17:59
-mira-: Ona kategorie N4 už pozbyla smyslu úplně. Ty Mišáky a Subaru už taky enka nejsou. Snad na ty třídy R nebudeme čekat moc dlouho, protože z toho současného dělení už zbyl jen chaos ;)
Starosta
25.09.2007, 20:50
Ano, konečně libě znějící zpráva, je třeba jezdit po rozbitých šumavských silničkách, které už jsou tak jako tak v takovém stavu, že nějaká ta asfaltrová záplata implantovaná obvykle před rally jim může jen a jen prospět!
Raději bych dál ostražitý, kolik takových neuvěřitelných zpráv se již stalo realitou. Zkoumám dál, ať je čas do toho hodit vidle :-) !!!
MravenecZ
25.09.2007, 21:42
Raději bych dál ostražitý, kolik takových neuvěřitelných zpráv se již stalo realitou. Zkoumám dál, ať je čas do toho hodit vidle :-) !!!
Pánové, chystejte kapesníčky. Taky uroním slzu až se nepojede kolem Vimperka ale jedna etapa na Klatovsku a druhá v Plzni.
Pánové, chystejte kapesníčky. Taky uroním slzu až se nepojede kolem Vimperka ale jedna etapa na Klatovsku a druhá v Plzni.
Mně ta Plzeň ani neva, okolo se najdou taky hezký cesty - Řenče, Žinkovy, Netunice, Přeštice... Jo a Prádlo, tam se vaří slívovice!!!!
chlebíček
25.09.2007, 22:07
starosto, obávám se zjištění velice kruté pravdy na konci tvého bádání :( každopádně budeme rádi za jakoukoliv novou informaci, kterou zjistíš!! holt budem jezdit kolem olympie, tesca a dalších oblud.....
sloní kýta
25.09.2007, 22:30
2: Star; ano, Tebe je mi líto...........z šumavského šerpy plzeňským pochůzkářem.........jaké tipy nám budeš dávat k návštěvě pamětihodností?.........plzeňské pivnice?
Plzeň, to ale nejsou Svijany...
Jsem sice z Plzně ale přesun soutěže bych taky neviděl rád, sice bych nemusel brzo vstávat a jet okolo 100km k rz ale pokud jde o Šumavu klidně si rád přivstanu ať už kvůli rychlostkám samým nebo kvůli krajině. Podstatně zajímavější by byl pokus o vzkříšení Rallye Plzeň což mi připadá bejt přinejmenšim nereálné.
Pamětihodnosti v Plzni a okolí sice jsou ale v té záplavě hosppod a pivnic by se člověk stejně nikam nedostal.
Já osobně proti přesunu Šumavy k Plzni nejsem. Jednak si myslím, že by to zdejší region rallyeově trochu víc povzbudilo, a hlavně - tratě na Šumavě jsou sice krásné, ale je to každý rok +- stejné - což je ostatně případ všech soutěží u nás. Proto bych aspoň experimentálně zkusil nějakou jinou lokalitu a nové RZ. Je samozřejmě na zvážení, jestli tak, že sem šoupneme Šumavu nebo se pokusíme vytáhnout z popela Rallye Škoda, ale za pokus by to možná stálo. :cool: Na druhou stranu - Šumava je Šumava... Jinak nebezpečí uvíznutí v pivních spárech je na Plzeňsku opravdu veliké. :)
Jsem sice z Plzně ale přesun soutěže bych taky neviděl rád, sice bych nemusel brzo vstávat a jet okolo 100km k rz ale pokud jde o Šumavu klidně si rád přivstanu ať už kvůli rychlostkám samým nebo kvůli krajině. Podstatně zajímavější by byl pokus o vzkříšení Rallye Plzeň což mi připadá bejt přinejmenšim nereálné.
Pamětihodnosti v Plzni a okolí sice jsou ale v té záplavě hosppod a pivnic by se člověk stejně nikam nedostal.
...Jinak nebezpečí uvíznutí v pivních spárech je na Plzeňsku opravdu veliké. :)
Tak to bych Sloní Kýtě návštěvu Šumavy (teda Rally Šumavy v Plzni) důrazně nedoporučoval.... :D
AlesGute
26.09.2007, 09:56
viz nadpis!
chlebíček
26.09.2007, 10:25
to AlesGute: klatovsko/domažlicko určitě ne, klatovsko/plzeňsko určitě jo!
MravenecZ
26.09.2007, 10:36
Pivovarská pivnice přímo v Prazdroji je výborná. Pivo tam máte na stole dřív než stačíte lousknout prstem a guláš či pečená chachnička, knedlík zelí, mňam, mňam. Vždy když do pivovaru jedu, tak restaurace na spilce to jistí. Takže z tohoto důvodu přesun vítám. Navíc vzhledem k možnému termínu v dubnu je pravděpodobná návštěva motokár na letišti v Líních. Jinak památky? Výborná je kostelní věž, je z ní vidět až na konec, líbilo se mi v Plzni i v podzemí a někde kousek od Plzně směrem na Radnice je soukromé letecké muzeum. Tuším, že vesnice se jmenuje Zruč.
Bazalbub
26.09.2007, 10:40
Starosta a jiní böhmwaldští šerpové snad už sepisují petice a jsou připraveni bránit Šumavu vlastním tělem,možná i s nasazením života}:),ale my,beskidští gorole se tomu vůbec nebráníme.Představa blízkosti četných plzeňských pivnic je velmi lákavá:P.
Například v roce 2003 se jela sobotní etapa Valašky vyjímečně(škoda) v olastí Nízkého Jeseníku a byly tam opravdu neokoukané,zajímavé a náročné tratě,které byly přibližně 100 km vdálené od valašských kotárů.
Chlapi nebraňte tomu,za zkoušku to určitě stojí;).
AlesGute
26.09.2007, 11:22
No dobře bazabulbe, jenže tratě na Jesenicku jsou perly, stejně jako vimperské vložky. A při vší úctě k okolí Plzně, težko se tam asi najdou takové horské úseky jako nad Vimperkem kolem Svaté Máří, Volyně a Prachatic, kde už to jsou opravdu hory, a které patří k tomu nejobtížnějšímu, a i z hlediska okolní přírody nejkrásnějšímu, co ve velkém mistráku máme!
Navíc od roku 2005 byla Šumava pokaždé hodně obměněná a vždy tak 50% trati, nebo letos o dost víc (byly úplně nové úseky), se jelo jinak, než v předcházejících letech.
Na druhou stranu uznávám, že změna je evoluce a evoluce je život (na Vimpersku se Šumava jezdí od roku 1994), takže principielně proti přesunutí etapy úplně jinam nic nemám, ale tady si myslím, že by to bylo na úkor obtížnosti a krásy soutěže - i když moc krásná místa jsou všude a člověk by měl poznávat nové zapadlé krajiny, ale hory k Plzni nepřestěhuješ...
Zrovna nedávno jsme si mimo jiné projížděl (a vysvětoval krásu této RZ spolucestujícím :-)královskou starou 26ti kilometrovou variantu RZ Vlachovo Březí - Boubská, co se jezdila na přelomi tisíciletí, a když si představím, že by se v těchto místech už nemělo jet, bylo by mi z toho velmi úzko.
AlesGute
26.09.2007, 11:32
No ale z důvodu předešlého prostředního odstavce bych asi nebyl příliš militantním obhájcem "Šumavy na Šumavě" (jen umírněným-sorry šumavský šerpo Starosto :-)
V takovém nelibém případě Šumavy u Plzně by se to ale klidně mohlo jet zase v únoru za Jannerem, protože podle mých zkušeností, když je všude sníh, tak kolem Plzně svítí sluníčko na téměř tekoucí asfalt (což se přesně stalo například při Blovicích 2001)
Každopádně však musím militantně trvat na zachování Klatovska(Domažlicka), neboť v opačném případě by Šumava přestala být moji skoro-domácí soutěží, a v tom případě jsou veškeré racionální argumenty stranou!
Stejně se ale u Plzně nepojede, a tato debata bude bezpředmětná, jako ta loňská o hřebíkách, která také zůstala jen v teoretické rovině! ;-)
Bazalbub
26.09.2007, 12:43
Asi tratě kolem plzně budou stát za Ho*no, jseš místní,tak určitě víš,o čem píšeš.v tom případě jsem za zachování Vimperska.Hold si pivko budu obstarávat na místních samotách:).
AlesGute
26.09.2007, 23:29
To jsem zas nechtěl říct, vůbec to neznám (z hlediska rallye) severně a západně od Plzně, třeba tam jsou tam super RZ - kopcovité je to tam dost, ale extra silnice jsou podle mých dojmů až na Toužimsku a Karlovarsku, což už je hodně daleko do Plzně a od Šumavy. A nemůže se to srovnávat s Vimperskem. Jižně je pár pěkných silnic (Vltava), jihovýchodně jsou Blovice a Kramolín...
Pro pamětníky k osvěžení, pro ostatní k inspiraci:
Západně od Plzně se jezdívalo:
Okruh Chotíkov (nájezdy na karlovarskou silnici)
Chotíkov, Malesice, Vlkýš, Malesice, Kumberk, Čemíny (začátek hezký)
Město Touškov, Košetice,Líšťany (nic moc)
Varianty prostoru: Krukanice, Rozněvice, O.Hradiště, Cebiv, Rochlov, Lomnička, Trpísty, Pernarec, Křelovice (hlavně u Trpíst a Rozněvic moc pěkné)
Úterý Světec Olešovice (začátek je bývalý závod do vrchu)
Bezdružice Úterý, Krsy (dost dobrá)
Číhaná, Budeč, Pláň, Štipoklasy, Vojtěšín, Melchiorova Huť, Nečtiny
Dál už jsou rychlostky rallye Toužim
Na sever od Plzně se jezdilo:
Horní Bříza, Ledce, Žilov, Horní Bříza (známá železná sobota v Ledcích)
Nebřežiny, Babiná, Kopidlo, Kočín, Dolní Hradiště, Koryta,.. (plzeňská klasika)
Kaceřov, Planá, Nynice, Kostelec, Nadryby, Dolany (sympatická rz)
Dolany Dolany (brzda plyn 1,5 km, brzda, plyn..)
Toť asi tak vše, na jih a východ jsou rychlostky Blovic. Ty plzeňské byly přeci jen hezčí.
Pro pamětníky k osvěžení, pro ostatní k inspiraci...
Koukám, meku, že už taky hooodně pamatuješ!!!!!
jasná zpráva, na konci 70. let jsme na těch rychlostkách jako mladí kluci řádili v A1 ŠKODA.
Pro pamětníky k osvěžení, pro ostatní k inspiraci...
Okolo té Melchiorovi Huťi to drobet znám, jsou tam lesní cesty s relativně kvalitním asfaltem, ale zdá se mi to přeci jen dosti rychlé.
Tak nějak o tom přesídlení (z Vimperska k Plzni) přemýšlím, a začínám si myslet, že za zkoušku člověk nic nedá. Nebude to pravá Šumava, ale bude to něco nového (staronového).
Starosta
27.09.2007, 10:01
Rád bych předeslal, že nemám vůbec nic proti tomu, aby se jela nějaká "Rallye Plzeň". Plzeňsko je hezké v podstatě na všechny strany.
Ale absolutně nechápu, proč by rallye okolo Plzně měla odnést zánikem Šumava, po tolika letech (protože na Plzeňsku by to opravdu se Šumavou nic společného nemělo). Nejenomže by byla přerušena hezká tradice (což je spíš citový argument), ale především by se jednalo o rallye s úplně jiným charakterem, jakých máme několik (nejvíc Příbram či Pačív). Vimperské etapy Šumavy jsou skutečně "horské", tj. dost technické, a takové kopce na Plzeňsku skutečně nejsou, bez ohledu na to, že krajinu mají hezkou. Jsem přesvědčen, a myslím, že nejsem sám, že Šumava je poměrně výrazně odlišná od ostatních rallye a její zrušení by bylo ochuzením českého mistráku. Mimochodem, s těmi stejnými tratěmi na RŠ to není tak úplně pravda, poslední dva roky to docela podstatně obměňují, a (znovu) mimochodem, stejně nejvíc lidí bývá na "klasických" RZ. Kromě toho, na Plzeňsku nemá smysl uvažovat o zimní soutěži.
P.S. A to jihoafrické pivo z Polska koupíte ve Vimperku taky (myslím Gambrinus a Prazdroj)!
Starosta
27.09.2007, 10:08
P.S. Kromě toho, jsem tradicionalista. Nevidím důvod dělat změny jenom kvůli tomu, aby byly nějaké změny. Vždycky, když jedu na Šumavu třeba na vandr nebo s rodinou, si vzpomenu, když jsme na místě, kde se jela nějaká RZ, a mám stejný pocit, jako dole popsal AllesGute. Ono zase na rallye vzpomínám, na jakém kopci jsme kdy spali a tak.
Zítra jedu pod širák někam na Čkyňsko, asi budu muset do Zálesí do hospody vzpomenout...
P.S. Kromě toho, jsem tradicionalista. Nevidím důvod dělat změny jenom kvůli tomu, aby byly nějaké změny. Vždycky, když jedu na Šumavu třeba na vandr nebo s rodinou, si vzpomenu, když jsme na místě, kde se jela nějaká RZ, a mám stejný pocit, jako dole popsal AllesGute. Ono zase na rallye vzpomínám, na jakém kopci jsme kdy spali a tak.
Zítra jedu pod širák někam na Čkyňsko, asi budu muset do Zálesí do hospody vzpomenout...
ty blaho..pod sirak v takovymhle pocasovem megahnusu??, kterej nas tu obklopuje..to musi byt mazec... :D
AlesGute
27.09.2007, 11:55
Starosta má pravdu, samozřejmě ta "Rally Plzeň" by mohla být také pěkná (a nová) soutěž, o tom bych ani nepochyboval, ale byla by, na rozdíl od velice originální Šumavy, daleko podobnější jiným soutěžím.....hory nepřeneseš.
chlebíček
27.09.2007, 16:24
dnes jsem se snažil zjistit něco více k tomu přesunu šumavy do plzně. podle informací od zainteresovaných pánů na jednom úřadě (bohužel zatím nemohu upřesnit - slíbil jsem to) se zatím UVAŽUJE o jedné RZ v přímo ulicích města plzně, konkrétně v okolí štruncových sadů. zájem na tomto je pravděpodobně finanční. takže pokud to tak skutečně bude a pochopil jsem shora uvedené pány správně, mělo by se jet do plzně přejezdem jen kvůli této erzetě. víc zatím nevim. tak teď diskutujte :)
dnes jsem se snažil zjistit něco více ...
Horší varianta mě snad ani nenapadla. No jo, peníze jsou až na prvním místě.
ač z plzně tak teda skoro netuším kde by se to mohlo ve štruncáku jezdit. je to skoro střed města a je tam jen jedna čtyřproudová komunikace s travnatým pruhem a poblíž je jedno parkoviště na rychtářce. v blízkém pivovaru se asi nepojede, tesco nemá ani pořádné parkoviště, musí se jet kdyžtak někde trochu jinde, a nebo to bude úplná zhovadilost a né regulerní rz.
chlebíček
27.09.2007, 19:53
... no mě to taky nejde moc do hlavy, ale jak jsem koupil, tak prodávam. leda že by se jezdil běžeckej ovál kolem fotbalovýho stadionu :D
Pokud pominu jak již bylo výše napsáno absolutní zhovadilost tohoto nápadu, tak by se okolo Štruncáku dal okruh jakési "superRZ" natáhnout.
Okolo stadionů vede okružní obslužná komunikace (pěší zóna) mapa: http://tinyurl.com/2vzdxy
Výhra by to každopádně nebyla, divácky neatraktivní vlastně tam ani není kde zřídit divácké místo, a co se týče zázemí tak taky nic moc.
AlesGute
28.09.2007, 00:06
Nevím čím to je, mě se ten (stejně asi imaginární) nápad jezdit Šumavu na hrachluskách, a nejlépe u Mariánských lázní, začíná nějak masochisticky líbit.
A Barumku do Prahy!!! (může se jezdit v prosinci) :-)
AlesGute
28.09.2007, 00:09
A Horáckou do Polabské nížiny, ať je konečně ten správný punk! Akorát nevím, kam s Bohemkou? Do Bavorska nebo do Ostravy?
dřevěná srnka
28.09.2007, 05:06
To by se taky mohla jezdit Tour de Uhel (od uhlí) ze Sokolova přes Most s přeskupením v Kladně a cílem na Ostrávsku. A Balzabub bude na vrcholu blaha, že konečně nemusí za autama dojíždět. A nebyl by to punk, ale pořádnej rock - and - roll, nebo ponašymu Bigbít :D:D:D
A Horáckou do Polabské nížiny, ať je konečně ten správný punk! Akorát nevím, kam s Bohemkou? Do Bavorska nebo do Ostravy?
sloní kýta
28.09.2007, 13:28
http://forum.ewrc.cz/images/icons/icon4.gif
takže z mého pohledu by ideální šumava vedla podhůřím, kolem Domažlicka, myslíte-li si, že kolem Koutu na Šumavě, myslíte správně...
p.s.
v Koutu, pls, alespoň tankovací zónu...
v Koutu, pls, alespoň tankovací zónu...
Pro tebe nebo pro auta? :P
že by další S2K v českém mistráku http://www.rally2.com/article.php?sid=1754&mode=nested&order=0
dřevěná srnka
30.09.2007, 13:15
Tak jsem si říkal, že je škoda, že končí souboje Peták-Tarabus a vono ne-e :)
Ve středu sem tohoto černobílého krasavce potkal, zrovna odjížděl z dílen směr Pohořelice, ale nenapadlo mě, že tam seděl Míra Tarabus. Ještě sem si říkal, zase jedou testovat auto pro nějaké polské nebo italské mistrovství...
Není to náhodou auto, se kterým jel Odložilík barumku? Pokud by to dopadlo dobře a Tarabus by s ním jel příští sezonu, s čím by jel Odložilík? Nebo mají v JME víc Fiatů S2000?
Mirek-607
30.09.2007, 14:35
Je to auto, se kterým jel Odložilík... a Roman... pojede auto jiné :)
hafieror
30.09.2007, 18:36
Nevím jak moc se to týká sezony 2008, ale moji připravenosti na ni určitě a jiný téma, kam bych tento dotaz mohl zařadit jsem neobjevil.
Když tu někdo radí, jaká místa navštívit, tak třeba napíše je tam levá 5, případně když sleduji onboardy, tak té jejich hantýrce taky moc nerozumím. Snad se najde někdo, kdo mě přiblíží více. Například výtah z onboardů:
leva 1 2 2
30 prava 3
prava 4 4
prava 4 50
30 prava 4 plus
leva 6 max
Děkuji.
Nevím jak moc se to týká sezony 2008...
co je na tom k nepochopení ... leva 122 je prostě jednička která utáhne na 2 a je to to samý jako kdyby řekl 1 plus , jak máš níže
dřevěná srnka
30.09.2007, 19:26
hafieror: To neřeš, protože pro každýho znamená číslo něco jinýho a jsou lidi pro který je jedničková zatáčka skoro rovina a pro jiný vracák. Ani metry neznamenají vždy metry. Někdo má dlouhou rovinku značenou číslovkou, třeba 500, což znamená moc dlouhá, někdo to počítá přes tripmaster přesně na metry. Vše záleží na tom, co komu vyhovuje. Sedí jen levá a pravá, ale jen pokud si je šofér, nebo mitfára nepletou. Pak je to myšáček a medvídek, podle toho, kterej plyšák je na který straně rámu přidělaný :D.
Nevím jak moc se to týká sezony 2008...
Kazdej ma jinej diktat kterej chape akterej mu vyhovuje..cili rozpisy nemaji vsichni stejny..
Je to auto, se kterým jel Odložilík... a Roman... pojede auto jiné :)
Ze by to byl Peugeot S2000
hafieror
30.09.2007, 21:30
Tak trochu chytřejší aspoň jsem. Díky.
Jo. Nevíte náhodou jeslti novej Petákův pažout bude ve stejných barvách jako jeho splašený clio?
Mirek-607
30.09.2007, 21:46
To asi nebude, spíš něco ve stylu Rossetti, Panizzi tipuju, vzhledem k tomu, že to bude taky Racing Lions (a jako byla 306). Barvy Clia vycházely z originálních Jean-Josepha myslím...
Starosta
01.10.2007, 12:45
Tak jsem to o víkendu prubnul a Šumava zůstává stále na Šumavě. V Zálesí v hospodě, skryti před deštěm (do kterého jsme pak šli stejně spát), jsme s místníma probrali, že by je mrzelo, kdyby se kolem jejich hospody už rallye nejela. To rozhodlo :-)))
Bohužel jsem z mých kanálů zatím žádnou informaci o záměru "Šumava k Marjánkám" nedostal. Kdyby to zůstalo v poloze, že se pojede nějaká SuperRZ v Plzni, a zbytek klasicky, tak mi to samozřejmě neva. Star.
Starosta
01.10.2007, 12:48
P.S. Jo, zapomněl jsem, že jsem se bavil ještě s jednou chalupářkou, co má chalupu ve Smrčné, prý se předloni nebo kdy jelo přímo okolo jejího domku, a taky by jí zrušení Šumavy na Šumavě moc mrzelo :-))) (sousedy prý moc ne...). Star.
Neprosákly k vám někomu třeba zprávy o tom, jak to bude příští rok s body? když se mají jet ty Hustopeče, je to zase o soutěž vícKolik výsledků se bude třeba škrtat, jestli se na Barumce třeba nezruší bodování nižších tříd, tak jak se o tom občas mluvilo, aby ti chudší tam nejeli utrácet za startovné jen kvůli nutným bodíkům? Nebo jestli se na Jännneru nepřestanou bodovat třídy, z podobného důvodu? Nebo jestli se vůbec třídy nějak nezredukují, aby v některých zas ve velkém mistráku nejezdily jen dvě auta? Jinak nevím, jestli už to tady padlo, ale koukal jsem na stránky Janneru a ten se jede hned první víkend po novém roce, tedy 3.-.5.1.
Mě by zajímalo,kdy má být hotov kalendář na příští sezonu.Aby to ti pánové vubec stihli do první soutěže.
Ne že by mne nepotěšilo,kdyby se něco jelo v našem okolí,my musíme jezdit většinou daleko jinam,ale podotýkám,že šumavské kopce jsou od nás vidět jen opravdu párkrát za rok,a to za velmi a velmi jasného počasí z vyhaslé sopky Podhorní vrch,která je nedaleko Mariánských Lázní cca 200m nadmořské výšky výše. Asi jako nám průvodkyně na jedné věži (buď v Budějovicích nebo v Klatovech,už je to fakt dlouho) vyprávěla,že za ideálního počasí jsou vidět nejvyšší vrcholky Alp (takže nějakou alpskou soutěž dát až do míst kam oko dohlédne). Jo a protože se nespíš mezi rychlostkama budou muset přesouvat letecky,tak první takový větší letecký speciál (ale né moc velký) může přistát v Karlových Varech. ;)
dřevěná srnka
01.10.2007, 16:51
Letadlem nééééé. Pamatuj na Argentinu :D:D:D.
hafieror: To neřeš, protože pro každýho znamená číslo něco jinýho a jsou lidi pro který je jedničková zatáčka skoro rovina a pro jiný vracák. Ani metry neznamenají vždy metry. Někdo má dlouhou rovinku značenou číslovkou, třeba 500, což znamená moc dlouhá, někdo to počítá přes tripmaster přesně na metry. Vše záleží na tom, co komu vyhovuje. Sedí jen levá a pravá, ale jen pokud si je šofér, nebo mitfára nepletou. Pak je to myšáček a medvídek, podle toho, kterej plyšák je na který straně rámu přidělaný :D.
Ale myslím, že u nás ted stěží najdeš posádku, která čísluje obráceně.
SIce to tady už jednou bylo, ale....:
http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=5201
Ale myslím, že u nás ted stěží najdeš posádku, která čísluje obráceně.
to dag: věř,že najdeš.....
že by další S2K v českém mistráku http://www.rally2.com/article.php?sid=1754&mode=nested&order=0
Tomu říkám postup:-)
Během 2let z "N" Hondy přes S1600 do S2000.
Gratuluji.
Cituji z idnes:
Nejstarší česká automobilová soutěž zcela mění podobu. 43. ročník Mogul Šumava Rallye sice zůstává z největší části na Klatovsku, ale posádky pojedou část soutěže také na Plzeňsku. Otázkou zatím je, zda zůstane zachována Vimperská etapa, která obyčejně rozhodovala o výsledcích. A také už nepůjde o zimní soutěž, nový termín je ryze jarní.
http://sport.idnes.cz/rallye-sumava-se-pojede-poprve-take-v-plzni-fk6-/motorsport.asp?c=A071004_101430_motorsport_rou
tak to je zajímavá zpráva. jenom škoda, že už se nepojede na sněhu
Jsem tak nasr..., že kdyby se jela "ŠUMAVA" teď, tak se tam ani nejedu podívat!
Myslím, že podobné pocity bude mít více fanoušků. Jedna Ss ve Štruncových sadech, druhá na Čínovském okruhu. To bude rally. Třetí mohou dát na parkoviště jednoho z nákupních center.
Můžete sem někdo dát odkaz na stránky rally "Šumava"? Pošlu pánům poděkování.
Díky.
Prosím: www.mogul-sumava-rallye.cz
Jsem tak nasr...
Nezoufej, třeba to bude blíž k Rožmíku!
Nezoufej, třeba to bude blíž k Rožmíku!
Tím mě neuklidníš:-) ale když se jela Příbram spal jsem u Mladého Smolivce a vyzvedával kamaráda v Březnici. Cesta ze St.Smolivce přes Hvožďany za mírné mlhy a v 6:30hod byla dobrá rz:-))
Jinak nic proti Klatovsku, ale ta pravá Šumava byla hlavně na Vimpersku, takže jestli právě tuhle část vypustí...
MravenecZ
04.10.2007, 20:13
Ty jo, tady je to najedou samej krajan. Mravenecz (Pozdyně)
Starosta
09.10.2007, 23:29
Milí přátelé,
pokud chcete PAMK sdělit, že byste rádi zachovali vimperskou etapu i na příští Rallye Šumava, tak jim prosím teď napište na autoklub@pamk.cz . Pokud ne, tak ne :-)
Starosta
P.S. Já jsem taky skoro krajan, babi z Březí u Hvožďan...
Jan Nídl
10.10.2007, 14:18
Jenom by mě zajímalo, kde ve Štruncových sadech udělají rz? Řekl bych že je to nejnevhodnější část města.
Kaja Trojan ve své tiskovce ze Slovinska připomíná,že sezona začíná 5.1. v Rak.Ovšem zde už proběhlo,že letos se naši s rakušanama nedohodli.Víte někdo kde je pravda,a kdy bude kalendář na 2008?
dřevěná srnka
14.10.2007, 19:40
První víkend v lednu je pro Jaenner tradiční a není důvod ho měnit kvůli tomu, že se nedohodli s naším FAS a PAMK. Lednová soutěž se blbě pořádá v březnu, ikdyž hory se taky stěhujou, tak proč ne třeba měsíce, že.
První víkend v lednu je pro Jaenner tradiční a není důvod ho měnit kvůli tomu, že se nedohodli s naším FAS a PAMK. Lednová soutěž se blbě pořádá v březnu, ikdyž hory se taky stěhujou, tak proč ne třeba měsíce, že.
Srnko já to pochopil jako naše sezona tzn. MMČR.Ale možná jsem to já špatně pochopil,to víš tma dělá svoje,ale Tobě to nebudu připomínat,víš jak tma působí,že:D:D
dřevěná srnka
14.10.2007, 20:52
Jéžiš, to jsi zase ty? Já se nekoukl, na koho reaguju :I
Co Auta? Viděls? Plašení traktorů viděls? A Franka znáš? ;)
Ne? Tak to dožeň a pak se starej o novou sezonu a já se budu modlit, aby zase začalo svítat :I
Karbonyl
15.10.2007, 00:08
Pouze se odpískal Winter Cup, MMČR zůstává.
Hele, dřevěňáku, a v Rusku jsi byl? Tam maj taky říjen v listopádu!
chlebíček
15.10.2007, 09:53
Pouze se odpískal Winter Cup, MMČR zůstává.
je to přesně tak, jänner se pojede jako MMČR, winter cup je odpískanej. odkaz na jänner zde: http://www.iq-jaennerrallye.at/
je to přesně tak, jänner se pojede jako MMČR, winter cup je odpískanej. odkaz na jänner zde: http://www.iq-jaennerrallye.at/
Jo,díky už jsem chytřejší.
Aspoň jedna dobrá zpráva. Tedy pro fanoušky určitě:-)
Ta pauza by byla sakra velká. Nejelo by se od Příbrami až... Jaká vlastně bude první soutěž MMČR na našem území?
Rally Plzeň?
sloní kýta
16.10.2007, 16:36
Rally Plzeň?
Jaa duufaam že Plzeň nee.
Jaa duufaam v Kout!
Bude Vimpersko i Struncovy sady, prave jsem se to diky kamaradovi dozvedel.
Starosta
17.10.2007, 00:59
Tiše doufám...myslím to Vimpersko
Jan Nídl
17.10.2007, 06:48
Mě zase známý včera říkal že se pojede v pátek Klatovsko a v sobotu Plzeň, ale myslím že zrušit Vimpersko by byla velká chyba.
Pospisil v mailu psal Vimpersko.
Já myslím, že není problém jet Klatovsko, Plzeň (SuperRZ na Štruncáku) i Vimpersko. A to v jakémkoliv pořadí. :)
Tipuju Plzeň na první den, aby bylo co nejvíce aut.
Starosta
17.10.2007, 17:00
To by bylo optimální řešení, zcela souhlasím. První den večer Plzeň, druhý den Koráb atd. (přimlouvám se ale i za opuštěné Brod-Mladice apod.), třetí den Vimperk. Vlk (sponzoří) by se nažral a koza (RŠ) by zůstala celá. Ale úplným optimistou ještě nejsem.
MravenecZ
17.10.2007, 18:56
Škoda že se rally Šumava nejede čtyři nebo pět dní. Určitě by jinak přbyla RZ kolem Rožmitálu a další u Prachatic. RŠ 2008 bude aspirovat na nejroztahanější rally v ČR }:)
Škoda že se rally Šumava nejede čtyři nebo pět dní. Určitě by jinak přbyla RZ kolem Rožmitálu a další u Prachatic. RŠ 2008 bude aspirovat na nejroztahanější rally v ČR }:)
Hmmm... kde jsou ty doby, kdy se Vltava jezdila po celý republice!!!!
nejen Vltava, ale i Škodovka. a těch RZ..... RZ 39, 40 byly mezi Křivoklátem a Kralovicema
Hm, ale skutecnost je zcela jina - Vimpersko v patek, Struncovy sady v sobotu. Radsi utnu spekulace, kdo to ma pak cist.
Hm, ale skutecnost je zcela jina - Vimpersko v patek, Struncovy sady v sobotu. Radsi utnu spekulace, kdo to ma pak cist.
Konec spekulací, už je to jasný ::D
vasha007
18.10.2007, 15:25
Pokud vím tak pátek klasika Klatovsko,sobota rz na Plzeňsku,zatím ještě nejsou vybrané,mám info pouze o jedné a to Štěnovice-Černice.A Vimpersko 100% ne.
Štěnovice Černice??? Kde to chceš jezdit Valíkem? No šlo by to jedním tubusem tam a druhým zpátky. Dálnice přerušila i to co šlo jezdit (Pechova zkušební RZ) a jezdilo se při Blovicích.
Starosta
18.10.2007, 16:32
Štěnovice Černice??? Kde to chceš jezdit Valíkem? No šlo by to jedním tubusem tam a druhým zpátky. Dálnice přerušila i to co šlo jezdit (Pechova zkušební RZ) a jezdilo se při Blovicích.
To bych opravdu chtěl vidět. Mohlo by se startovat u Olympie, super by byla jízda přes všechny ty kruháče, každý by se musel objet dvakrát, takový malý pražský, chtěl jsem říci plzeňský, rallyesprint. Pane Bože, co na nás zase chystají, co se stane s naší RŠ... Asi radši pojedu na Barumku.
Starosta
18.10.2007, 16:33
P.S. Fakt mě to děsí...
AlesGute
18.10.2007, 17:05
No já myslím, že Šumava je nejroztahanější soutěží i bez Plzně, vždyť mezi Kdyní a Prachaticema, kde se normálně jezdí, je to 105 km, a přejezd mezi 1. a 2. etapou byl vždy pokud vím nejdelším přejezdem co u nás je. Akorát ta Bohemka holt konkuruje, ale opravdové RZ jsou tam ve všech etapách v současnosti prakticky na pětníku.
Ale v případě Šumavy roztahanost určitě nikdy nebyla na škodu, naopak, teda až do teď...
Jo tak proto on tenkrán Venda podával trestní oznámení na neznámého pachatele při otevření obchvatu Plzně:-)
Na ofic. stránce Janner rally už jsou zvláštní ustanovení včetně časového harmonogramu 2008...
Jan Nídl
19.10.2007, 15:42
Toho Vimperska je škoda, bez toho to nebude pravá Šumava.
vendelín
21.10.2007, 12:15
Jak to bude s Vltavou. Pojede se současně se Šumavou ?
Vltava se pojede současně se Šumavou - bude mít 6 etap. První z nich se pojede u Zlína kvůli tradici, druhá u Ostravy (aby se konečně Bazalbub a Norri dočkali soutěže v blízkosti jejich bydlení - tento stav nastal kvůli stížnosti podané Bazalbubem dne 25.12.1999 bo už byl nasraný, že mu Ježíšek opět nepřinesl auto a furt musí jezdit na soutěže vlakem). 3. etapa se pojede na tratích Janeru jako náhrada za to, že již není součástí Winter Cupu. Následující etapa má dvě sekce - 1. kroužení na Štruncáku v Plzni a 2. kroužení na Strahově. Přeposlední etapa ještě není jistá, ale pravděpodobná varianta je úsek u Dubí na E55 (kvůli nalákání zahraničních jezdců). Poslední etapa se mi pojede kolem baráku 28x dokola v jednom směru a odpoledne ve druhém, přičemž na trati může být max. 122 aut - luxus trať, ale musí posádky dávat pozor na afrikány, jinak by máma celou etapu zrušila.
Jinak nevím.
Vendelíne Václave, neříkej že o tom nevíš víc než my? Do Klatov to máš blíž. Zaúkoluj tátu ať něco z klatováků vyrazí!!!!
Bazalbub
21.10.2007, 14:13
Mae,už jsem se smířil s tím,že mi pod okny nikdy nebude povrkávat žádné myšivbuši.Když zrovna nemám nějaký víkendový výjezd,tak si doma zrobim rajd po šlonzackych hospach,tak bys nevěřil,že jindy rovná Dlouhá třída,se v noci stane nesmírně náročnou zatáčkovitou tratí.Anebo věřil,však mě znáš,tak co ti budu povídat:D.
Poslední etapa se mi pojede kolem baráku 28x dokola v jednom směru a odpoledne ve druhém, přičemž na trati může být max. 122 aut - luxus trať, ale musí posádky dávat pozor na afrikány, jinak by máma celou etapu zrušila.
Jinak nevím.
Kua, že bych se vydal do Staňkova??? Peče máma aspoň dobrý buchtičky? Z těch klobás už je mi nanic!
Jan Nídl
21.10.2007, 17:04
Vltava se pojede současně se Šumavou - bude mít 6 etap. První z nich se pojede u Zlína kvůli tradici, druhá u Ostravy (aby se konečně Bazalbub a Norri dočkali soutěže v blízkosti jejich bydlení - tento stav nastal kvůli stížnosti podané Bazalbubem dne 25.12.1999 bo už byl nasraný, že mu Ježíšek opět nepřinesl auto a furt musí jezdit na soutěže vlakem). 3. etapa se pojede na tratích Janeru jako náhrada za to, že již není součástí Winter Cupu. Následující etapa má dvě sekce - 1. kroužení na Štruncáku v Plzni a 2. kroužení na Strahově. Přeposlední etapa ještě není jistá, ale pravděpodobná varianta je úsek u Dubí na E55 (kvůli nalákání zahraničních jezdců). Poslední etapa se mi pojede kolem baráku 28x dokola v jednom směru a odpoledne ve druhém, přičemž na trati může být max. 122 aut - luxus trať, ale musí posádky dávat pozor na afrikány, jinak by máma celou etapu zrušila.
Jinak nevím.
Prosil bych ještě jednu rz u mě, když už budou ve Staňkově tak do Hradce už je to kousek a můžou tu kroužit do noci, i když bych byl asi jedinej místní divák.
A která soutěž je víc roztahaná než Šumava? Snad žádná ne?
vendelín
21.10.2007, 20:04
Zvědi jsou vysláni, ale všichni stále mlží a mlží.Jeden tvrdí to a druhý ono.Jenom vím žes ani dodnes nemají jasno kde pojedou a co pojedou.A hlavně kde seberou pořadatele.
Prosil bych ještě jednu rz u mě, když už budou ve Staňkově tak do Hradce už je to kousek a můžou tu kroužit do noci, i když bych byl asi jedinej místní divák.
Máš ji mít! ;)
Takže si připište všichni ještě 7. etapu: Honezovice - Nedražice - Hradišťany - Všekary. Servis: Hradec u Stoda, u lomu.
U Rajleho v Leleticích bude přeskupení, u hospody.
Ještě někdo? :)
Josef Novotný
22.10.2007, 09:38
Hlásím se za traťáka na tu E 55. Jestli nenajdu píšťalku, tak si jí vyřežu z vrby. Podle hvizdu poznáš pizdu. Tri ostré hvizdy do každé izby!:D:D:D
tak už se prý začíná rýsovat kalendář - dva mistráky a z toho sprintového jsou vyškrtány skoro všechny české soutěže včetně třeba pačejova... To jsou na moravě o tolik lepší pořadatelé nebo mají tolik peněz na úplatky? Vždyť dneska v těch chudších třídách je snad už víc čechů než moraváků, mi tak občas připadá, na moravě samej lancer a S1600. Kde teda mají ty škodovky jezdit?
Jan Nídl
22.10.2007, 15:11
Nejlepší by bylo udělat polovinu soutěží v čechách a polovinu na moravě. A nebo ještě lepší by bylo posunout všechny soutěže k Plzni.
tak už se prý začíná rýsovat kalendář - dva mistráky a z toho sprintového jsou vyškrtány skoro všechny české soutěže včetně třeba pačejova... To jsou na moravě o tolik lepší pořadatelé nebo mají tolik peněz na úplatky? Vždyť dneska v těch chudších třídách je snad už víc čechů než moraváků, mi tak občas připadá, na moravě samej lancer a S1600. Kde teda mají ty škodovky jezdit?
Kdes to sebral??? Pačejov termín má !!! Sice v září ale je tam.
chlebíček
22.10.2007, 16:34
Kdes to sebral??? Pačejov termín má !!! Sice v září ale je tam.
a máš ještě nějaké info ke kalendáři??
kopná pelhřimov zlín pačejov, po 14 dnech, a pačejov první víkend v září
A nemas tušení kdy a kde se pojedou historici??? Abych si to nějak rozvrhnul mezi maturitu... :-)
tak se mi drobnou provokací povedlo konečně získat aspon nejakou informaci o kalendáři na příští rok... ::D ale jestli vypadnou prachatice a lužičky, tak víceméně zůstává zachováno to, co jsem psal potom... :disapp:
tak většina lidí co jsou jako ředitelé nebo tajemníci soutěží už vědí co je v plánu jen se divím že to ještě nikdo nezveřejnil
tak většina lidí co jsou jako ředitelé nebo tajemníci soutěží už vědí co je v plánu jen se divím že to ještě nikdo nezveřejnil
Většina něco ví, menšina neví nic...
Co je to za systém?
dřevěná srnka
23.10.2007, 08:50
Ano, toto je JEJICH systém :angry:
Většina něco ví, menšina neví nic...
Co je to za systém?
Ano, toto je JEJICH systém :angry:
hold kdo není ze Zlína, Klatov nebo Prahy, má smůlu... Ale to už leta.
A já slyšel, že do velkýho mistráku se tlačí Jeseníky! To by bylo super, pamatuje někdo RZ Raškov-Podlesí ze 70 let minulého století?
Ale moc tomu nevěřím...
Chalupar
24.10.2007, 11:15
Nemáte někdo info o tom , kdo a s jakou technikou se chystá na příští sezónu ? J sem zvědavej na Petáka a Odložilíka , ale určitě tu snad přibude někdo jiný.........
AlesGute
24.10.2007, 12:01
Máš ji mít! ;)
Takže si připište všichni ještě 7. etapu: Honezovice - Nedražice - Hradišťany - Všekary. Servis: Hradec u Stoda, u lomu.
U Rajleho v Leleticích bude přeskupení, u hospody.
Ještě někdo? :)
Maevadu: Oceňuji, že jsi zařadil kroužení kolem Strahova, přesto mám ještě další požadavek:
Včera jsem jel mezi karlovarkou silnicí a Ostrovem na Ohří po úseku Andělská Hora - Šemnice k Ohři a ještě dlouho do noci jsem si z toho ustříkával - je to něco naprosto ÚŽASNÝHO!!! Většina v lese ve zhruba 12-15% klesání, kvalitní asfalt, každá zatáčka přes horizont. Začátek pod jednou nejromantičtějších zřícenin Andělská Hora (zde je výborná vyhlídka), v průběhu jízdy se pak se silnice otvírají proti zatáčkám krássné výhledy do zakázaného vojenského prostoru Doupovské hory! Po výjezdu z lesa pak pokračují esíčka a zatáčky přes horizont pod špičatou přírodní památkou Šemnická skála, a pro změnu se otevírá výhled nad údolí Ohře a Krušné hory. Vše končí finálním sjezdem k Ohři. Sestoupá se dle mého skromného odhadu tak možná 350 výškových metrů, neli víc.
Pak by tuto RZ bylo ještě možno prodloužit překovnáním hlavni silnice a dřevěného úzkého mostu přes Ohři a na protějším břehu je k dispozici dalších několik KM km pěkné zatáčkovité silnice, tentokrát převážně do kopce.
Trvám na tom, aby Vltava 2008 jela i zde!
Pozn: Je to na hranici CHKO Slavkovský les, nikoliv v ní, takže v pohodě, po hranicích CHKO se jezdí skoro všude.
To Aleš:
Ty si v poslední době ustříkáváš skoro ze všeho. Švihov, Beroun, Andělská Hora.... Abys nebyl ustříkanej...
Ale věřím, protože ty máš na pěkné RZ čuch jak malamut na Sibiři.
Starosta
24.10.2007, 12:28
Abych uhnul z toho smutného šumavského tématu - tušíte někdo, jestli napřesrok zopakují Krkonošku? Star.
vendelín
24.10.2007, 12:31
Abych uhnul z toho smutného šumavského tématu - tušíte někdo, jestli napřesrok zopakují Krkonošku? Star.
Asi těžko, když ji pořádal team pod vedením Libora Pavlaty, který dopadl s Hradcem jak sedláci u ......
Starosta
24.10.2007, 12:37
Asi těžko, když ji pořádal team pod vedením Libora Pavlaty, který dopadl s Hradcem jak sedláci u ......
Jen dodej, u Chlumce - stále ty východočeské lokality :-)
Jsi si tím jistý, že jsou to také oni? Když kouknu na kontakty na www.krkonosskarally.cz, tak tam jméno Pavlata není, což samozřejmě neznamená, že to není "jeho" team.
http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=5391
Takže si myslím Janner,Šumava,Hustopeče,Bohemka,Barumka,Třebíč,Pří bram.A proč FIA omezuje vozy GT?
Protože se na 911 dá hezky koukat jako na WRC.A co je hezký to FIA zakáže:angry:
chlebíček
24.10.2007, 14:27
Takže si myslím Janner,Šumava,Hustopeče,Bohemka,Barumka,Třebíč,Pří bram.A proč FIA omezuje vozy GT?
ale má jich být 8, ty máš napsáno jen 7 :) což znamená žes opomenul Krumlov :D
ale má jich být 8, ty máš napsáno jen 7 :)
No a nad tou 8 právě přemýšlím.Že by Vsetín nebo Valaška.?Máš asi pravdu ,bude to Krumlov.
AlesGute
24.10.2007, 14:40
To Aleš:
Ty si v poslední době ustříkáváš skoro ze všeho. Švihov, Beroun, Andělská Hora.... Abys nebyl ustříkanej...
Ale věřím, protože ty máš na pěkné RZ čuch jak malamut na Sibiři.
To je pravda, v poslední době jsem díky výše zmíněným úsekům ustříkával blahem poněkud častěji, ale zase na druhou stranu jsem tu měl nedávno výhrady vůči pačejovské RZ Damětice-Nezamyslice (ač je jinak Pačejov společně se Šumavou moji srdeční soutěží), takže umím i kritizovat!
Protože se na 911 dá hezky koukat jako na WRC.A co je hezký to FIA zakáže:angry:
Bohužel máš asi pravdu,i když pochybuju stli by s tím u nás někdo vyjel.
dřevěná srnka
24.10.2007, 14:42
Nejsou Super }:)
Mimochodem, na příští rok se tuším jedno porsche chystalo.
proč FIA omezuje vozy GT?
Starosta
24.10.2007, 15:09
No a nad tou 8 právě přemýšlím.Že by Vsetín nebo Valaška.?Máš asi pravdu ,bude to Krumlov.
Ještě mi zrušte Krumlov, a já se snad přeorientuju na cyklistiku :-)
Ještě mi zrušte Krumlov, a já se snad přeorientuju na cyklistiku :-)
Tam už je plno - Valda. Zkus ping-pong. :D
Když se jezdí Šumava v Plzni a Tatry v Púchově, nemohla by se přesunout i Barum rally blíž ku Praze? Stačilo by někam k Benešovu.
Starosta
24.10.2007, 15:22
Když se jezdí Šumava v Plzni a Tatry v Púchově, nemohla by se přesunout i Barum rally blíž ku Praze? Stačilo by někam k Benešovu.
Správně. Zapomněl jsem zdůraznit, že Pražský rallysprint se příští rok, na protest proti pražským Pepíkům :-), pojede v Brně. První dostane pohár a věnec, posledního zavřou na Špilas.
AlesGute
24.10.2007, 15:39
Jsem pro!!!
karlos1884
24.10.2007, 19:00
chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co bude se soutěžema, které se nedostanou do sprintů?díky.
chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co bude se soutěžema, které se nedostanou do sprintů?díky.
Chtěl sem Ti napsat, kam se dostanou, ale bohužel to slovo by neprošlo přes cenzory...:D
karlos1884
24.10.2007, 20:16
Chtěl sem Ti napsat, kam se dostanou, ale bohužel to slovo by neprošlo přes cenzory...:D
díky za odpověď,uplně ti rozumim:D
Ludvík Otto
28.10.2007, 10:23
Nevím a ani nechci vědět podle čeho nakonec FAS rozhoduje kolik a kterých soutěží v každém mistráku zůstane, protože to na mě dělá dojem mermomocí zachovat podniky o které je mezi našimi závodníky (minimálně dle počtu startujících v letošním roce) nejmenší zájem na úkor těch ostatních "žádanějších". Proč by měl někdo z moci úřední některé podniky zakazovat? Šlo by například udělat systém dvakrát dvanáct podniků a škrtat vždy po čtyřech nebo pěti výsledcích. Myslím, že se bude jen dále zvyšovat počet posádek, který české mistrovství tak jako já vypustí a za ušetřené peníze budou závodit v zahraničí.
Je pravda, že se letos na podzim ing.Rosický pokusil formou jakési ankety zmapovat názor některých posádek, nicméně při konečném rozhodování jak je vidět zřejmě nakonec převážila jiná kritéria než selský rozum. Ono totiž pořádání závodů může být pro pořadatele docela výdělečný byznys.
(Uf, to jsem se rozkecal a asi i píchnul do vosího hnízda)
Kdy už bude něco oficiálního od fasu, ví se?
První podnik je tady. Snad bude na sněhu.
http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=5426
mají údajně pořádat mistrovství republiky historiků a závod poháru juniorů a závod přeboru ČR (dříve čmpr).
Kdy už bude něco oficiálního od fasu, ví se?
Od Fasu bude něco oficiálního přesně v tu chvíli, kdy už bude na všechny nápady a změny pozdě a soudruzi mocní budou mít zkrátka rozhodnuto (a shrábnuty renty) a na oko se divit, že se k údajným návrhům nikdo nevyjádřil.
Nazdááár Ludvíčku! Divím se, že se ještě divíš :-) ....neboj, nikde jsi nepíchnul, kluci na Opletalce se smějí, ale maximálně si Tě vychutnaj na nějakém velkém podniku, jako mne předloni na Bohemce :-)
Ale je to úpadek,co?
Nevím a ani nechci vědět podle čeho nakonec FAS rozhoduje kolik a kterých soutěží v každém mistráku zůstane,
Tomáš 99
29.10.2007, 23:35
První podnik bude snad luxus!!!
No, a to já si opět nechám Jänner ujít a vyrazím radši do Špindlu na svěťák v lyžování. To bude myslím jiná kávička... ;-)
Starosta
01.11.2007, 01:20
Mám zatím dobré zprávy, že by se druhý ročník Rallye Krkonoše měl uskutečnit, pravděpodobný termín je 14.-15.3.2008, oficiální potvrzení lze očekávat nejdříve cca za 14 dní. Kéž by byl sníh...
chlebíček
05.11.2007, 16:41
mam dotázek, neví tady někdo kdy mají na FASu párty, sjezd, schůzi (nevim jak se tomu dnes říká :D) a kdy by tudíž mohl být na světě kompletní kalendář na příští rok??? velké Ď.
vendelín
05.11.2007, 20:45
mam dotázek, neví tady někdo kdy mají na FASu párty, sjezd, schůzi (nevim jak se tomu dnes říká :D) a kdy by tudíž mohl být na světě kompletní kalendář na příští rok??? velké Ď.
Výtah z dotazníku pro jezdce:
Vyplněnou tabulku prosím laskavě zašlete zpět co nejdříve, proto že konečný návrh sportovního kalendář roku 2008 musí být sestaven do10. listopadu 2007.
chlebíček
05.11.2007, 21:01
Vyplněnou tabulku ...
díky, tak snad se k tomu do nějakého 20.11. dostaneme :)
díky, tak snad se k tomu do nějakého 20.11. dostaneme :)
To neřeš, oni to stejně rozeslali jen tak pro formu a v žádném případě se na to nijak ohlížet nebudou...
Vyplněnou tabulku prosím laskavě zašlete zpět co nejdříve, proto že konečný návrh sportovního kalendář roku 2008 musí být sestaven do10. listopadu 2007.
Docela by mě zajímal obsah toho dotazníku...
Tak to letos u nás nebude žádná alespoň teoreticky zimní sotěž v plném obsazení ? Ale ono se jim to na Šumavě vymstí a ten sníh jim tam v dubnu napadne.
http://www.rallyesport.cz/stranky/uvodni-strana
Mirek-607
06.11.2007, 12:53
To už je dlouho...
dřevěná srnka
06.11.2007, 14:08
Když mrkneš na startovku ze Sosnové a soutěžícího u Karla Trojana (http://www.autodrom.cz/beta/userfiles/file/StartovnI%20listina%2007%20tisk.pdf), tak ti otazníky přibudou, nebo ubudou ;)?
Myslím, že při tvorbě kalendáře na příští rok bude asi o jednu starost míň :(
http://www.rallyesport.cz/stranky/uvodni-strana
Ono těch (d)otazníků je víc:)
http://www.rallyesport-pohar.cz/soubory/dotazník.doc
Starosta
06.11.2007, 15:19
Když mrkneš na startovku ze Sosnové a soutěžícího u Karla Trojana (http://www.autodrom.cz/beta/userfiles/file/StartovnI%20listina%2007%20tisk.pdf), tak ti otazníky přibudou, nebo ubudou ;)?
Myslím, že při tvorbě kalendáře na příští rok bude asi o jednu starost míň :(
Nejsem si jist, co tím chceš říci - že hlavním sponzorem je on sám, takže nepojede?
AlesGute
06.11.2007, 15:28
Spíš asi to, že nebude PČRR, jelikož jeho současný promotér vypadá dost neaktivně :-) (alespoň dle webu)
dřevěná srnka
06.11.2007, 16:33
Bingo!!!
Spíš asi to, že nebude PČRR, jelikož jeho současný promotér vypadá dost neaktivně :-) (alespoň dle webu)
Jestli muzu neco k kalendari na 2008 tak ve printech by melo byt 9 zavodu: Vsetin, Luzicky, Tisnov, Podkopka, Trebic, Jeseniky, Vsetin2, Pacejov, Vyskov(poradi zavodu neznam)...... okrisky a prachatice se pry maji zrusit a vyskov s pacejovem to se zvazuje... No bude to maso tolik zavodu rocne....=))))
Tak podle plakátu se příští Janner pojede na šotolině a přijede i Seb Lébů :D:D:D
http://pejda.xf.cz/pejda/janner08.jpg
luboss.v
06.11.2007, 22:41
...jsi nepoznal Martina Prokopů?
Jestli muzu neco k kalendari na 2008 tak ve printech by melo byt 9 zavodu: Vsetin, Luzicky, Tisnov, Podkopka, Trebic, Jeseniky, Vsetin2, Pacejov, Vyskov(poradi zavodu neznam)...... okrisky a prachatice se pry maji zrusit a vyskov s pacejovem to se zvazuje... No bude to maso tolik zavodu rocne....=))))
a kde skončil Pelhřimov?
chlebíček
07.11.2007, 09:15
Jestli muzu neco k kalendari na 2008 ...
ten pelhřimov mi tam taky chybí. a že by se jel vsetín 2x jako sprint???
ten pelhřimov mi tam taky chybí. a že by se jel vsetín 2x jako sprint???
A není to spíše Vsetínský sprint a Valašská rally??
Pardoonn.... na pelhrimov jsem zapomel..8). Ten by se samozrejme jet mel namisto Vyskova;)diky.. no a vsetin mam namysli Vsetin a Valasku.(coz je pulka rz stejna)... ale nic neni ukoncene... zatim:)
Jiří Dokulil
07.11.2007, 13:39
A co dělá Třebíč mezi sprinty? Původně jsem pochopil, že se má jednat o výměnu právě s Pelhřimovem...
MravenecZ
07.11.2007, 13:52
Myslím, že Třebíč se jede opět jako velký podnik.
A neměla ta Třebíč být Okříšky??
Tak podle plakátu se příští Janner pojede na šotolině a přijede i Seb Lébů :D:D:D
Nevíte stli bude průběžný seznam přihlášených jako na Waldviertel?
chlebíček
08.11.2007, 00:34
Nevíte stli bude průběžný seznam přihlášených jako na Waldviertel?
věřim tomu že jo, ale přeci jen je trošku brzo ne?? :D (i když vim jaks to myslel, musel jsem si porýpnout :))
věřim tomu že jo, ale přeci jen je trošku brzo ne?? :D (i když vim jaks to myslel, musel jsem si porýpnout :))
No brzo,jak se to vezme.Uzávěrka je v půli prosince a první přihlášky už tam snad jsou.A jinak stli budeš PORÝPÁVAT,že bonznu Tvou identitu:D:D:D
chlebíček
08.11.2007, 20:42
No brzo,jak se to vezme.Uzávěrka je v půli prosince a první přihlášky už tam snad jsou.A jinak stli budeš PORÝPÁVAT,že bonznu Tvou identitu:D:D:D
já myslim že přestanu rýpat, abys ty nemusel bonzovat :D a ty se na janner chystáš???
já myslim že přestanu rýpat, abys ty nemusel bonzovat :D a ty se na janner chystáš???
No snad tam pojedem a bude sníh.A jinak Ty se účastníš aktivně?
chlebíček
09.11.2007, 08:16
No snad tam pojedem a bude sníh.A jinak Ty se účastníš aktivně?
spíš ne, ale nikdy nevíš. což je samozřejmě škoda, bo letos jsem tam jeli, ale nebyl sníh :( když ne aktivně, tak na kukačku určitě :)
MravenecZ
09.11.2007, 08:18
Ale na kukačku je to tam taky dobrý. Letos věřím v pořádný sněhový příděl.
Bazalbub
09.11.2007, 18:40
Sníh sleze do týdne,zima bude ústředním výborem zrušena.Brrrr,nesnáším mráz a snih,mám rád pekelné teplo.}:)
Jan Nídl
12.11.2007, 13:44
Na sestřihu z letošního Janneru, se říká, že Janner každý rok mění svou tvář: 2005 málo sněhu, 2006 hodně sněhu, 2007 žádný sníh a 2008? Já osobně bych si přál hodně sněhu a podle začátku zimy to tak i vypadá. Jen to nezakřiknout.
Loni byl taky sníh celkem brzo, ale pak spíš nebyl. Jen na Stopu. :)
Jan Nídl
12.11.2007, 16:14
Loni byl taky sníh celkem brzo, ale pak spíš nebyl. Jen na Stopu. :)
Letos to snad vyjde líp
MravenecZ
14.11.2007, 09:08
Něco málo nových informací, něco málo naznačení možného zde: Jak v roce 2008 v České republice? (http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7197)
Kdo víte víc?
Zajímá nás to asi všechny.
Milan PB
14.11.2007, 21:33
Jo Ať žije Příbram a kolem její doly , orlická přehrada a v ní topíme v...
Klasickej kalendář akorát málokdy se povede aby poslední soutěže byly atraktivní.Přijde mi že všechny soutěže by se měli jet do Bohemky a Barumky.Pak je to takový mrtví.
http://www.sadrokartonybs.cz/start.html
Přijde mi že všechny soutěže by se měli jet do Bohemky a Barumky.Pak je to takový mrtví.
http://www.sadrokartonybs.cz/start.html
určitě zajímavý nápad :D, ale zase na druhou stranu mi vyhovuje, že na Bohemce a Barumce se dá spát pod stanem a kdyby se jely až na podzim, tak by to bylo horší. Příbram na podzim nevadí, to je kousek od domova ;)
No tak to navrhuju taky, jezdit sezonu od září do srpna.. jako školní rok.....
Mám dotaz, zaslechl jsem něco o možné koupi nějakého S2000 někam do západních čech. Nevíte o co se jedná, pro koho by to mohlo být? Víc detailů bohužel nemám.
No tak to navrhuju taky, jezdit sezonu od září do srpna.. jako školní rok.....
Hele, Makáči, školní rok je jenom do června a já to musím vědět!:D:D:D
Mám dotaz, zaslechl jsem něco o možné koupi nějakého S2000 někam do západních čech. Nevíte o co se jedná, pro koho by to mohlo být? Víc detailů bohužel nemám.
To nevím, ale Sýkora má prý objednané nejnovější Subaru.
Hele, Makáči, školní rok je jenom do června a já to musím vědět!:D:D:D
Hele prázdninové soutěže by byly jen pro toho kdo se dobře učil...:D:D:D... Bohemka, Barumka,...
vendelín
15.11.2007, 17:49
To nevím, ale Sýkora má prý objednané nejnovější Subaru.
podle mých informací mu ( rep. si sám) již u Lišky staví Mišivbuši devítku.
Kdyby radši napřed dodělal fabii :-P
Petr Ptáček
15.11.2007, 20:14
Kdyby radši napřed dodělal fabii :-P
Ty myslíš, že fábia je auto na rallye?
Milan PB
15.11.2007, 20:29
Tak právě na Příbramský TV byla reportáž o rally PB.Starosta navrhne radě příspěvek 200.000,- pro výroční 30.ročník Rally Příbram a setkal se s bývalými i současnými Příbramskými jezdci a spolujezdci jako je Blaha,Berger,Triner,Peták atd.poděkoval jim za reprezentaci města a předal upomínkové dary.Alena Benešová potvrdila nové auto a těší se na testy.Perlička na závěr Starosta Řihák podpoří p.Petáka pri rally Příbram 20.000,- korunami ze svého!!!
http://sadrokartonybs.cz/
Ty myslíš, že fábia je auto na rallye?
Nemyslím, že on by si měl postavit Fabii. Ale dodělat tu, kterou rozbil při Barumce....
grifinenko
17.11.2007, 19:19
su zvědavé.:D
internet kavárna
18.11.2007, 09:37
Už by se měl tady ukázat kalendář 2008 . V pátek 16.11.2007 ho schvalovali v Hustopečích , dále nové předpisy a snad i jiného hlavního technickýho komisaře asi Mrkvan dolů p. Matoušek nahoru .Konečně to někomu došlo pokud je to pravda tak to beru . Napište zdali o tom něco nevíte
venca_stauber
18.11.2007, 12:57
Nic k tomu nevím, ale jestli to tak bude, tak to bude určitě změna k lepšímu.
MravenecZ
18.11.2007, 16:31
Nic k tomu nevím, ale jestli to tak bude, tak to bude určitě změna k lepšímu.Taky o tom nic nevím, ale tenhle výrok bych nechal zarámovat;)
venca_stauber
18.11.2007, 16:54
njn není to zrovna nejobratnější vyjádření mého názoru ale co naděláš.
MravenecZ
18.11.2007, 19:16
njn není to zrovna nejobratnější vyjádření mého názoru ale co naděláš.Doufám, že to bereš jako srandu, musíš uznat, že ta formulace pobavila.
;)
Matoušek za Mrkvana? Tak to je z bláta do louže.
venca_stauber
18.11.2007, 20:08
no nevím, řekl bych že alespoň trochu lepší to bude....
Lepší? Řekl bych, jak pro koho...
Matoušek v technické komisi nějaký rok je, takže nic až tak převratného se neděje.:)
Lepší? Řekl bych, jak pro koho...
Matoušek v technické komisi nějaký rok je, takže nic až tak převratného se neděje.:)
Jenom má k některým týmům blíž, takže jim bude procházet ještě víc, než doteď.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.