Zobrazit v plné verzi : Rallye du Valais 2007
Ahoj, termín se blíží. Plánuje někdo do Švýcar vyrazit?
Pokud se podaří sehnat další tři lidi, tak bych jel.
Ubytování se dá sehnat od 25 - 50 CHF na noc (když počítám průměr 35 CHF, tak to vychází na 2 noci na cca 1200), cesta počítejte že by vyšla asi na 1500 na osobu včetně dálnice ve CH. Nepředpokládám, že se bude platit nějaké vstupné a pokud nebudete jíst po restauracích a ponocovat dlouho do noci u piva, tak by to celé mohlo vyjít tak do 3500 na osobu. Vyrážím ze Zlína přes Prahu a Plzeň.
CricketsFilm
13.10.2007, 23:29
We will be to Rally du Valais... with more news...
Výsledky, začíná se již dneska (!) od cca 16:09:
http://www.swissrally.ch/direct/saison2007/valais.html
Tak uvod ovladli Jezdci tymu Peugeot Espana...poradi po jednicce: Vouilloz, Ojeda, Loix...vsichni tri se vesli do jedne sekundy....ctvrte misto zajel Navarra uz s vetsim odstupem 5,3s...to je bohuzel vse co se zatim odjelo...ve vysledcich chybi Casier a jezdci za nim maji prideleny cas....snad je posadka Kronosu v poradku...
Tak CAsier na jednicce vazne skoncil v kotrmelcich....Jinak dvojecku nam vyhral Scandola.....docela prekvapeni..
Tak i v prubehu druhe etapy zajizdi Scandola super casy....ted ale dostal 30s penale a poradi po petce je Vouilloz, Ojeda, Loix, Scandola.......
Zajímavé startovní číslo 10 - Galli (Antonio)
Vážně "báječná" podpora IRC ze strany Eurosportu, dneska není v programu ani minuta ze Švýcarska.
to pejda: Aby ti to nebylo lito....uz od vcerejsiho vecera je mozno druhou etapu shlednout na ofiko strankach http://www.ircseries.com/html/Video.asp
Tak podle Navarrovych vysledku musim rict, ze letos velke zklamani...jak na soto, tak na asfaltu ho pravidelne pojizdi tymove dvojky, jak Alen, tak uz i v uvodu sezony nevyrazny Scandola....Jen doufam, ze pro pristi sezonu daji Abarthi prednost v IRC Bassovi, ktery jim o ten titul bude bojovat uplne jinak...
Jinak zaverecna etapa ve Valais zatim prinasi moc pekne souboje....druhy Ojeda stahnul prvniho Vouilloze na 24 sekund...a ctvrty Loix tretiho Scandolu na 8 sekund.....
Pejdo, nebreč, u mě máš Day 1. Ale bohužel jen řecky :(
Mirek-607
28.10.2007, 19:39
Díky za jakákoli videa, byl jsem celý víkend pryč...
Jinak bude zajímavé rozluštění IRC, pokud se dva výsledky škrtají... Vouilloz škrtá 2 nuly, Ojeda ale bude škrtat body, ale nevím jaké, nechce se mi to teď hledat.
Mirek-607
28.10.2007, 21:43
Tak jsem se podíval na to live, co je na webu IRC a to byla bomba! I přes slabší účast parádní onboardy, pěkné průjezdy a hlavně úchvatné tratě a scenérie!
Jinak bude zajímavé rozluštění IRC, pokud se dva výsledky škrtají... Vouilloz škrtá 2 nuly, Ojeda ale bude škrtat body, ale nevím jaké, nechce se mi to teď hledat.
Ojeda škrtá šesté místo ze Sanrema a samozřejmě nulu ze Safari.
Mirek-607
28.10.2007, 22:35
Díky, to znamená, že reálný rozdíl před posledním závodem jsou dva body. To je super :)
sloní kýta
28.10.2007, 22:38
pojedou tam oba dva?
Mirek-607
28.10.2007, 22:40
Ještě minulý týden platilo, že ano. Tak snad to platí i nadále...
Tak jsem se podíval na to live, co je na webu IRC a to byla bomba! I přes slabší účast parádní onboardy, pěkné průjezdy a hlavně úchvatné tratě a scenérie!
Sledoval jsem to též v sobotu večer na Eurosportu hned po reportáži z Japonska.
Mnohem lepší záznam. Krásné počasí, hory v pozadí a ty propastě po stranách.
S 2000 na asfaltu taky dobrý i nějaký skok byl.
Takové Monte Carlo v létě.
Jo, ta krajina tam je opravdu krásná. Byl jsem tam párkrát v zimě na lyžích a i na tu rally bych se tam jel podívat...
Jo, ta krajina tam je opravdu krásná. Byl jsem tam párkrát v zimě na lyžích a i na tu rally bych se tam jel podívat...
Jestli se obohatí startovní pole o další borce typu Duval,Stohl,Kopecký atd., tvůj nápad s návštěvou stojí opravdu za úvahu.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.