Zobrazit v plné verzi : Pražský rallysprint 2007
Tak na sprintu chce startovat i Olaf Dobberkau s Porsche 911 GT3, držme mu palce, ať mu to vyjde
Termín: 8.12. 2007
web: http://www.prazskyrallysprint.cz/
To by bylo určitě veliké spestření pro diváky. Já mu palce držet budu a doufám, že do Prahy přijede.:)
instinkTT
22.10.2007, 11:24
Někdo psal na jeho fóru, že by se měl v Praze ukázat s WRCem. Ale moc se mi tomu nechce věřit, i když bych rád.
to by bylo super, hlavně ať jede s Porsche.... ten zvuk slyším ještě teď.....
MravenecZ
22.10.2007, 11:50
Tak na sprintu chce startovat i Olaf Dobberkau s Porsche 911 GT3, držme mu palce, ať mu to vyjdeZřejmě nevyjde.
Zřejmě nevyjde.
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7063
Jan Nídl
22.10.2007, 15:17
Jen šedesát startujících? To je dost málo, ale stejně se těším.
Si to musíš užít teďka v Kralovicích a v Praze už to přetrpíš... :) :D
dřevěná srnka
22.10.2007, 15:24
Vždycky jich jezdí tolik, od prvního ročníku. Nebo dokonce jen padesát, takže to bude letos první soutěž, která bude mít na startu víc aut, než loni :D
to ti nestačí? kde jsou ty doby kdy na řeporyjskou nechtěli pustit víc jak 35 aut.
Jan Nídl
22.10.2007, 15:32
Si to musíš užít teďka v Kralovicích a v Praze už to přetrpíš... :) :D
Jo na Kralovice mám už od čtvrtka volno tam pojedu určitě, by jsem si projet trať a je tam hodně technických pasáží, prostě to bude super, až na tu zimu. No a do Prahy si vezmu vaťák a beranici a oželím pár aut :-)
A neví někdo s čím pojede Roman Kresta (prý nějaké WRC???)
vasha007
22.10.2007, 16:14
Že by Mitsubishi.........??????
Na ofic. webu je reklama na lonsky rocnik, startovka na ten letosni je uz sice uzavrena a nelze se pry prihlasit, ale ted ji budou sest tydnu nesmyslne tajit ... aaa, blizi se prazsky sprint :)
no když vezmeš letošní vícedenní mistráky, tak je to spíš nadprůměrná účast...
MravenecZ
22.10.2007, 18:59
Na ofic. webu je reklama na lonsky rocnik, startovka na ten letosni je uz sice uzavrena a nelze se pry prihlasit, ale ted ji budou sest tydnu nesmyslne tajit ... aaa, blizi se prazsky sprint :)Myslíš, že je teď čas na startovku na soutěž, která se jede v prosinci?
Kaliméro
22.10.2007, 20:10
Startovku vem čert, kdoví ešeli tam bude nějaké to super Super 2000. Super 1600, není dost super a WRC, není super ani podle názvu, ale kurnik šuvink, ani slovo o šejkdaunu. Bude vůbec nějakej??? Není šejkdaun, není rallye!
Myslíš, že je teď čas na startovku na soutěž, která se jede v prosinci?
Karbonyl
22.10.2007, 23:24
Startovku vem čert, kdoví ešeli tam bude nějaké to super Super 2000. Super 1600, není dost super a WRC, není super ani podle názvu, ale kurnik šuvink, ani slovo o šejkdaunu. Bude vůbec nějakej??? Není šejkdaun, není rallye!Znám to aj aj jinak: "Neni penis, neni láska." BTW neměl být Setřesdolů na tom slavném stadijóně? :D
Chalupar
22.10.2007, 23:50
Docela se těším , jen tu startovku , doufám o brzké zveřejnění.
Znám to aj aj jinak: "Neni penis, neni láska." BTW neměl být Setřesdolů na tom slavném stadijóně? :D
Prosím poučte nezkušeného
,co znamená BTW?Díky.:?
MravenecZ
23.10.2007, 09:41
Takže budeme spekulovat. S2000 ? já myslím že minimálně jedno, ale spíš 2-3. WRC ? určitě. Můj odhad je 5 ks. Kdo pojede? Uvidíme. Na to je opravdu čas a i když je místo dopředu obsazené pro tým, tak nemusí být známý jezdec a ve většině případů spolujezdec. Výhodou určitě je, že se jede mimo termín rally GB.
Myslíš, že se Honza přijede rozloučit???
AlesGute
24.10.2007, 11:30
to ti nestačí? kde jsou ty doby kdy na řeporyjskou nechtěli pustit víc jak 35 aut.
Přesně tak, 60 je na Prahu pro mě až nepředstavitelně vysoké číslo, na prvním ročníku Pražského rallysprintu v roce 1995 jelo kolem 18 posádek, v roce 1996 (to už byl Strahovský okruh) jelo asi 22 posádek, pak se to dlouho drželo mezi 30-45 posádek, ale 60 to už je na Prahu, se mi zdá, docela nářez. Víte, jak hrozně promrzneme, než se všichni v poslední RZ 2x otočí kolem toho betonu???!!! :-)))
chlebíček
24.10.2007, 11:34
... Víte, jak hrozně promrzneme, než se všichni v poslední RZ 2x otočí kolem toho betonu???!!! :-)))
pravda, ale vzhledm k tomu, že už budu polejvat jazyk 6. svařákem, žádnou zimu neucítim :)
AlesGute
24.10.2007, 11:39
To chlebíček: Rozumné!
MravenecZ
24.10.2007, 12:59
pravda, ale vzhledm k tomu, že už budu polejvat jazyk 6. svařákem, žádnou zimu neucítim :)
Je vidět, že pán se vyzná }:)
AlesGute
24.10.2007, 13:05
No já kdybych si dal 6 svařáků, tak asi budu stát spokojeně na stráni nad kostkama ještě hodinu po průjezdu posledního vozidla a nebude mi vůbec nic chybět ke spokojenosti :-)
chlebíček
24.10.2007, 13:26
No já kdybych si dal 6 svařáků, tak asi budu stát spokojeně na stráni nad kostkama ještě hodinu po průjezdu posledního vozidla a nebude mi vůbec nic chybět ke spokojenosti :-)
ovšem taky je možné, že budu celý den střízlivý, oblečen v kosmonautským a napiju se až večer :)
Jsem zvedavy, kdo letos pojme tento podnik jako exhibici a kdo bude i pres vsechny proklamace o Volnem zavode,urputne bojovat s casem...
ovšem taky je možné, že budu celý den střízlivý, oblečen v kosmonautským a napiju se až večer :)
No vidíš, tobě by to vadilo a co by za to tady někteří (i já ;)) dali :D
chlebíček
24.10.2007, 13:44
No vidíš, tobě by to vadilo a co by za to tady někteří (i já ;)) dali :D
o tom, že by mi to vadilo, nepadla ani zmínka ... :):D
Bazalbub
24.10.2007, 14:20
Připravte velké kotle.Na Vsetíně po několika deci mi taky bylo jedno,jestli je venku +30,nebo-20.Hrníček už mám připravený...
dřevěná srnka
24.10.2007, 14:24
sem zaslech něco jako že Houk fouk? Přiznej barvu ;)
Připravte velké kotle.Na Vsetíně po několika deci mi taky bylo jedno,jestli je venku +30,nebo-20.Hrníček už mám připravený...
Když špatně chodit,tak radši ne na motorsport!
Jan Nídl
24.10.2007, 15:02
Takhle dopadnu já, ale nevěřím tomu že se večer napiju, jestli bude zima jako loni, tak se budu až do rána rozmrazovat.
Mirek-607
24.10.2007, 15:06
Není nad to bydlet 50 metrů od trati... jestli se jako loni zřídím už v noci před startem a bude mi celý sprint blbě, tak potěš :D:D
AlesGute
24.10.2007, 15:42
To Jan Nídl: Loni bylo náhodou dost teplo, skoro jsem se v těch svých zimních hadrech potil a musel se rozhalovat. Ale letos to vypadá zase na pořádnou kládu, navíc se pojede i o týdne později.
o tom, že by mi to vadilo, nepadla ani zmínka ... :):D
No trochu mi to tak znělo :D
Není nad to bydlet 50 metrů od trati... jestli se jako loni zřídím už v noci před startem a bude mi celý sprint blbě, tak potěš :D:D
To je dobré vědět, navař svařák a my se přijdem ohřát :D
Bazalbub
25.10.2007, 01:08
sem zaslech něco jako že Houk fouk? Přiznej barvu ;)
No dobrá,houk fouk,ale pro neznalé věci za to opravdu můžou jen sem tam chodící hodiny,kvůli kterým jsem se možná nad ránem nezjevil kajsi u Práglu:P.
Tebe spíše štve,,že jako vodič(či polovodič)popíjející čajíček,si s vekým smutkem pozoroval naše svařákové orgie}:).
petanprusa
25.10.2007, 10:52
Tak v Praze Kopejda naposled s WRC ??? ten asi bude vyvádět co :)
petanprusa
25.10.2007, 16:15
Vy ste fakt jak magoři, pořád se každej ptá jak si na to přišel....tak je to diskuze nebo tady každej machruje co ví a co neví.....
MravenecZ
25.10.2007, 16:25
Pokud jsi napsal že Kopejda asi pojede s WRC napsledy v Praze a někdo se tě zeptá kde jsi na to přišel, tak ti to připadá zvláštní? Máš nějaké informace o tom, že by měl kopejda v Praze jet? On se totiž v tiskových zprávách zmiňuje o tom, že se s WRC rozloučí v ČR na Sosnové. Tak proto se tě asi stanis ptal. Tvoje výlevy o magorech jsou trochu mimo, nemyslíš?
dřevěná srnka
25.10.2007, 16:27
A je v diskuzi povoleno vytahovat neověřené informace, česky řečeno kachny? Jsou lidé, kterým uvěřím a jsou lidé, kterých se zeptám. Co je na tom špatnýho?
Vy ste fakt jak magoři, pořád se každej ptá jak si na to přišel....tak je to diskuze nebo tady každej machruje co ví a co neví.....
petanprusa
25.10.2007, 16:36
Jenže od vás to je vždycky tak ironický, ať mi běhá mráz po zádech..........ste prostě dokonalí, tak já vám to neberu no.....
dřevěná srnka
25.10.2007, 18:08
Přestaň brečet že se ti ubližuje a napiš, jestli to je tvé přání, nebo o tom něco víš? Teda o tom Kopeckém.
Jenže od vás to je vždycky tak ironický, ať mi běhá mráz po zádech..........ste prostě dokonalí, tak já vám to neberu no.....
petanprusa
25.10.2007, 18:45
Tak je to moje přání, ale něco sem slyšel že by měl jet....zvlášť když je jinak termín. ALe nic konkretního nevim......neznám nikoho z czech rally teamu
sloní kýta
25.10.2007, 18:50
...něco sem slyšel že by měl jet....
to si povídal něgdo na druhé straně ulice?
nebo kluci z vyší třídy?
to si povídal něgdo na druhé straně ulice?
nebo kluci z vyší třídy?
Sloní kýto,ty vždy s vytříbeným jazykotvarem napíšeš vyší,jooo? Teeeda teď jsi mě malinko zarmoutil... :-)
sloní kýta
26.10.2007, 19:03
B) Heeele, panáčku, nech teho, jooo, do těch Bůčovic to nemám až tak daleko....
no jo, stalo se:I
B) Heeele, panáčku, nech teho, jooo, do těch Bůčovic to nemám až tak daleko....
no jo, stalo se:I
OK,uz se tesime!!! Bude si pan prat nejake špecielni privitani???
Chalupar
29.10.2007, 21:18
nemáte někdo info o startovce , nebo to je ještě brzo?
Brzo, vždyť se jede až za 40 dní...
nemáte někdo info o startovce , nebo to je ještě brzo?
Tak to neodolam - Mame! Uz je uzavrena, vsechna mista obsazena, nikdo uz se nemuze prihlasit, ale vic nam neprozradi! Jeste bychom tam treba zacali lakat nase zname a ti by si treba nedejboze na ten vikend mohli zaridit i volno, aby se mohli prijet podivat! :disapp:
Ha! Tuohino, Paasonen a Koutny. Mozna Prokop a Beres. Tak jeste 40 jmen, to je kazdy den jedno :)
sloní kýta
02.11.2007, 19:26
Tak tady v tomto foru stále čekám, gdy se zjeví dřevěná srnka a začne komentovat nejdelší republikový šejk.............................................. ...a zatím nic.
Už ju střelili?
Či co?!
;)
dřevěná srnka
02.11.2007, 21:25
Srnka má šejky na háku. Zatím hledá zlaté paroží (příroda volá) a uhýbá brokům.
No hlavne nepoblij fotobunky:)
Skoda, ze metro nejezdi na strahov bylo by to pohodlnejsi
Chalupar
02.11.2007, 23:28
Tak přeju hezké podíváníčko.........
Mirek-607
03.11.2007, 00:23
Pawel: Já jsem tam nic nepoblil :D Ale nepopírám, že asi jen kvůli tomu, že byla kosa :D
Můžeš jet lanovkou, jestli teda jezdit bude...
petanprusa
07.11.2007, 00:14
Tak všichni chytrolíni, kteří si tady ze mě dělali srandu z toho že sem napsal že by měl jet Kopecký v Praze sou docela mimo mísu. Nakonec se tam, podle toho co říká, možná ukáže. Někdo mě tady dokonce napadnul že vytahuju kachnu.....opravdu se nad sebou někdy zamyslete vy všeználci!!!!
instinkTT
07.11.2007, 10:17
Jojo, v reportazi ze setkani mistru rikal, ze shaneji partnery na start v Praze. Snad se jim to podari, byla by to skvela derniera.
Tak všichni chytrolíni, kteří si tady ze mě dělali srandu z toho že sem napsal že by měl jet Kopecký v Praze sou docela mimo mísu. Nakonec se tam, podle toho co říká, možná ukáže. Někdo mě tady dokonce napadnul že vytahuju kachnu.....opravdu se nad sebou někdy zamyslete vy všeználci!!!!
Zaslechl jsem, že Sprint Pech a Kresta pojedou s Lancery WRC. Údajně koupil p.Charouz celý zanikající MMS......
To je legrace ne??? Byla by to pecka, ale tohle zavání kachnou... Nic proti Lancerům WRC, ale o konkurenceschopné nářadí se již opravdu nejedná... Tonda má mnohem lepší vazby na ford třeba a Focus 05 je o dost lepší nářadí... A vůbec, proč by to Tonda dělal? Na WRCy v MS stejně nikdo nemá a jinde si moc nezajezděj...
instinkTT
07.11.2007, 12:23
A já jsem zaslechl, že dojede Toník Majstrů se Suzuki SX4. ;)
Zaslechl jsem, že Sprint Pech a Kresta pojedou s Lancery WRC. Údajně koupil p.Charouz celý zanikající MMS......
Kdyby u nás mohli jezdit WRC tak bych to i chápal, pochopil bych, že na tom chce i vydělat ve formě pronájmů. Ale jak když mateřská továrna vlastně zakazuje soukromníkům start s těmito auty. Já myslím, že to bude nějaká předvánoční (předmikulášská) kačenka.
Mě se to taky moc nezdá, že by Charouz dělal něco na čem nemá jistý zisk??? Opravdu silně pochybuji
Zní to jako hrozně blbost. Ale už jsem to slyšel třikrát a pokaždé od někoho jiného :-0 Tak nevim...
Karbonyl
07.11.2007, 13:14
Tonda má mnohem lepší vazby na ford třeba a Focus 05 je o dost lepší nářadí... A vůbec, proč by to Tonda dělal? Na WRCy v MS stejně nikdo nemá a jinde si moc nezajezděj...Sice možná má vazby na Ford, ale nezapomíneje, že Charouz=český Ralliart.
Tak všichni chytrolíni...
Víš, je trošku rozdíl, když to tu jen tak ze srandy plácneš ty a když to v televizi řekne Kopejda...
MravenecZ
07.11.2007, 13:20
S Kopejdou to v Praze pořád vidím tak na 5% že by jel. Pokud by jel, tak bych měl samozřejmě radost. S tím Charouzem je to zatím předčasná a neúplná informace, takže si počkejme. Nicméně kachna vypadá trochu jinak. ;)
Podle mých info něco v Charouzlandu probíhá/proběhlo (ohledně Mitsu), ale výsledek zatím není znát.
Jak to tady čtu, tak to vypadá vážně zajímavě... Jinak, s tím Kopejdou to vidím podobně jako MravenecZ. A moc si přeju aby se tam objevil!!!
OK necháme se překvapit jak to s těmy Mitsu WRC dopadne. Ale u nás to víceméně jezdit nemůže a tak by se muselo jednat o starty venku a nejlépe dlouhodobější projekt, aby se vložené prachy vracely co nejrychleji neb ta auta stárnou. Taky myslím, že účast jednotlivců u nás, sem tam na nějakém sprintu by návratnost asi neřešil.
sloní kýta
08.11.2007, 16:56
Tady bych už rád četl jen informace o pražském sprintu.
Dobře, doplním informace - já se pražského rallye sprintu nezúčastním.
petanprusa
08.11.2007, 17:11
Stanis.....ty abys to zase nějak neokecal co
dřevěná srnka
08.11.2007, 17:48
Si votevři věštírnu a už nepruď. Sám přiznals, že vaříš z vody a teď se prsíš, aniž by k tomu byl důvod a ještě seš uraženej. Nechtěj abych si myslel, že Tři sestry (spíše ale Fanánek a jeho Baden) měly pravdu :P
Stanis.....ty abys to zase nějak neokecal co
Si votevři věštírnu a už nepruď. Sám přiznals, že vaříš z vody a teď se prsíš, aniž by k tomu byl důvod a ještě seš uraženej. Nechtěj abych si myslel, že Tři sestry měly pravdu :P
Srnečko nebyl to spíš HAGEN BADEN?Ale Fanánek zůstává.
chlebíček
08.11.2007, 20:45
jasně že hagen baden, ale na tom až tolik nesejde :) srnko, dávam ti palec nahoru, pěkně jsem se zasmál :):)
jinak k tématu: já na rozdíl od sloní kýty na pražský sprint jedu:D
Já patrně taky nejedu. To už by muselo být, což nebude. :o)
Mirek-607
08.11.2007, 21:44
Já taky nejedu... těch 50 metrů zvládnu (snad) pěšky...
sloní kýta
08.11.2007, 22:23
pánové děkuji, hmyz bude spokojený ;)
Si votevři věštírnu a už nepruď...
Srnka válí!!! :D :D :D Líp bych to nenapsal...
Jinak abyste se nedivili, že vám byly smazány příspěvky o mazání - trochu jsem to tu pročistil a to, co sem tématicky nepatří, přemístil sem.
petanprusa
09.11.2007, 00:50
Tak narozdíl od vás se aspon neschovávám za nesmyslný nicky jako je nějaká srnka...a ty stanisi tady mažeš to co neni k tematu a přitom poslední celá stránka je o ničem.....a jestli je k tematu to, že sem kde kdo napíše že jede nebo nejede na rally, tak to je tedy opravdu hodnotné
Já jsem nic nesmazal, já jsem to jen přesunul, aby tady bylo jen to, co patří k Praze. A když už píšeš o tom co je a není k tématu, tak to tvoje poslední se Prahy taky zrovna moc netýká...
instinkTT
09.11.2007, 11:46
Stanisi, ta tva reakce se taky Prahy vubec netyka. A ta moje uz vubec ne, takze je muzes obe smazat. Podle me to je ale zbytecne a pridelavas si praci. Pokud se debata nestrhne na 10 stranek do OT, je zbytecne tech par vtipnych i mene vtipnych prispekvu mazat.
P.S.:Ja na SH sprint chodim uz prakticky od pocatku, tak si samozrejme nemuzu letosek nechat ujit. Zvlast kdyz prijede Kopejda s Fabii a Toni s SX4. ;)
Já jsem nic nesmazal, já jsem to jen přesunul, aby tady bylo jen to, co patří k Praze. A když už píšeš o tom co je a není k tématu, tak to tvoje poslední se Prahy taky zrovna moc netýká...
Tak a su pěkně nahranej a místo na sprint to povalím na prkna do Alp.A to máme pár posádek domluvené posezení u guláše + pivko vše po závodě.A tak jsem se těšil.No někdy příště.
MravenecZ
09.11.2007, 12:26
... Zvlast kdyz prijede Kopejda s Fabii a Toni s SX4. ;)a nebude to naopak? Nepojede Kopejda s SX4 a Toni s Fábií? To už zní věrohodněji :D
Dr.Cvach
09.11.2007, 13:21
a nebude to naopak? Nepojede Kopejda s SX4 a Toni s Fábií? To už zní věrohodněji :D
Slyšel jsem že toni má jet s Fábii s2000
A s čím má jet letos Koudelka:? B)
Dr.Cvach
09.11.2007, 13:33
Jak je to s tím Charouzem?? Dělali jste si pr...l?? nebo na tom něco je?
Fakt se nestacim divit. Mezi prispevky odsud odsunute (kvuli narceni z mazani, jaka ironie, ze) spadl i ten muj, tak z neho jen kopiruji:
Jinak jsem si vzpomnel na Hyundaie WRC a Silhanka/Pro racing, vylezlo to na povrch pred ctyrmi lety, taky pred Prazskym sprintem ...
Spousta lidi vubec o tomhle nevi, prijde mi to zajimave (i kdyz situace kolem Charouze bude mozna trochu jina) ... uvidime. Svuj nazor mam jak na Silhankovu, tak na Tonckovu potencialni akci, do fora ho sirit neminim, ale urcite si nekdo domysli ...
To barban:
Já jsem tedy zvědav co z té info o Charouzovi vyleze. Sice nevím o tehdejšíc húmyslech Šilhánka, ale tehdy to alespoň vypadalo reálněji.
Celá akce se konala hned po odstoupení továrního týmu (MSD) z MS. Za druhé ta auta tady (a víceméně po celé evropě) tehdy ještě mohla bez omezení jezdit a tak i kšefty jenom zde by možná nebyly špatné. Jak už jsem psal nechci hádat proč a jak to tehdy Šilhánek spáchal. Jen mi z porovnání těch dvou případných transakcí příjde ta Charouzova méně reálná, pokud za ní tedy nestojí něco daleko většího.
Ale když může mít tým A1 GP, svůj vlastní Mercedes CLK ex DTM a nějakej tým pro mladýho na okruzích tak proč ne, že.
tak se mio vždy tento závod líbil a od doby co tam šaškujou s Topolem , tak je mi na blití
To barban:
Já jsem tedy zvědav co z té info o Charouzovi vyleze....
no co může vylézt , podvod a zase jen zlodějna nic víc tak jak to Toník dělá
dřevěná srnka
09.11.2007, 18:58
Panáci se tam vozej odjakživa, tak kde vidíš změnu k horšímu?
tak se mio vždy tento závod líbil a od doby co tam šaškujou s Topolem , tak je mi na blití
dokiolli
09.11.2007, 19:53
poslední informace, přihlášku má i jarek orsák - rozhodně nebude diváky nudit.hurá!!!!!!!
subarak1
09.11.2007, 22:33
nevím teď kdo psal že Kopejda pojede v Praze, ale měl pravdu z 50% protože Honza říkal v sestřihu ze setkání mistrů že se pokusí vyjednat start v Praze a bylo by to jeho poslední vystoupení s fábií, ještě před´tím jede na nějakou WRC show
petanprusa
10.11.2007, 01:26
No a bude tam i Peták s 207 S2000 :)
pinipini
10.11.2007, 15:37
Před několika měsíci jsem mezi svými kamarády řekl tip, že Charouz postaví soukromý rally tým do MS , navázaný na fabriku Mitsubishi s Evo X WRC. Podobný tým jako má Malcolm Wilson navázaný na Ford.
Vedlo mě k tomu toto:
- nedával by peníze do Kresty, když by se nechtěl angažovat v rally
- staví rally závoďáky Mitsubishi, tudíž má na tuto fabriku vynikající vazby
- je špičkový vyjednavač a má čich na to, kde se dají vydělat prachy
- Mitsubishi prohlásilo, že jako fabrika se do MS nevrátí, tudíž mají zájem pouze podporovat
soukromý tým
- jeho mechanici mají tuto značku zmáknutou do posledního puntíku
- a určitě i pro něj je to lákadlo být úspěšným šéfem týmu MS v rally
A tyto Vaše poslední zprávy mi to začínají trošku potvrzovat, že se kolem toho něco děje a můj tip možná vyjde.
Noo ať je Charouz jakej chce tak tohle by bylo super pokud by to vyšlo :-)
To pinipini:
Podle mě má tvá teorie háček, tedy pokud tvou zmiňovaný Mitsu EVO X WRC není překlep. Nevím jak teď, ale myslím, že je to furt stejné, aby mohla továrna homologovat WRC musí se její tým účastnit kompletního MS. Tedy pokud se Mitsu nechce vrátit do MS s továrním týmem tak nemůže homologovat WRC a tedy nemůže Charouz nic takového kupovat. Neledě na to, že Mitsu EVO X bude pro eNka homologováno až někdy v půlce 2008 a o WRC pořád ani žádná šuškanda. To auto by se muselo už stavět, aby to mělo smysl pro marketing.
Nebo máš na mysli, že by Charouz postavil u nás tovární tým Mitsu (obdoba M-Sport,MSD,Prodrive), to by bylo sousto, ale to už spíš věřím nákupu ojetých Lancerů WRC z Anglie za účelem pronájmu do MS.
Petr Ptáček
11.11.2007, 02:47
Odpověď pro petanaprusu. Já myslím, že tam nebude jen jedna S2000 a přijede určitě ještě někdo se pochlubit, kromě Petákovi 207.
pinipini
11.11.2007, 08:15
třeba ten nákup Lancerů je začátek, aby se naučil v tom kolotoči MS pohybovat a ta pecka přjde za rok za dva, když se mu zadaří
petanprusa
11.11.2007, 11:03
No já neříkám že tam Peták pojede jako jedinej s S2000, ale že už se na to těšim, protože s tim pojede poprví..........
třeba ten nákup Lancerů je začátek, aby se naučil v tom kolotoči MS pohybovat a ta pecka přjde za rok za dva, když se mu zadaří
Já\doufám, že tomu tak bude, ale Malinovi roky rychle letí a přál bych mu, aby se do toho kolotoče opět vrátil.
belmondo
11.11.2007, 12:16
kokam že mravecz nam zmenil podobu uz to neni ten muz s fousy co ho znam hezka fotecka ....:o)))a to je tvuj oblicej?:o))))))
jinak sprint si myslim ze bude ok hlavne at neleje nebo nejakej aktivista neda do cesty traktor ci bagr bo co to bylo loni na reporyjsky na druhym prujezdu?
Osobně si myslim že nekteři hodně uvolnili svoji Fantazii ale jestli vše co jsem tady četl ma byt pravda,tak se mame na co těšit!!
Mirek-607
11.11.2007, 13:23
Belmondo: Toho traktoristu jsem chápal. To nebyl nějaký aktivista, ale člověk, který se marně domáhal svého práva. To byla ostuda pořadatelů a policie, ne traktoristy.
A s čím má jet letos Koudelka:? B)
Koudelka pojede s Alpinkou od Hubáčka.
Jan Nídl
11.11.2007, 16:37
No já neříkám že tam Peták pojede jako jedinej s S2000, ale že už se na to těšim, protože s tim pojede poprví..........
Peták byl hodně rychlej už s S1600, takže myslím že s S2000 to bude ještě o hodně lepší, taky se těším co nám v Praze ukáže.
S tím Charozem by mohla být pravda někde uprostřed. Nevím jestli si to dobře pamatuju, ale mám dojem že na začátku roku sem někde četl že Kresta bude startovat v MČR 07 jen sporadicky a bude se věnovat zejména výovji Lanceru tak, aby v roce 2008 mohl Charouz racing nasadit do MS vlastní tým. Nepamatujete se na to někdo? Jaka to bylo přesně řečeno???
Mám info z celkem důvěryhodného zdroje, že Charouz koupil MM. Jak to bude ve vztahu k WRC (seriálu i autům) nevím, ale něco se pravděpodobně děje, tak se nechme překvapit.
Tím MM myslíš Mitsubishi Motors, tedy celou automobilku? :D
fanda hájek
11.11.2007, 21:28
Ten je v pěkném balíku a dělá krky s pár mega pro Romanovy starty v MS...
Co jsem slyšel, tak má Charouz pro příští rok kupovat další DTMkový Mercedes 2005(možná dva). Zajímavé informace se poslední dobou rojí kolem této osoby...
Jinak zájem o start na sprintu měl v létě i Tom Kostka, tak snad pojede.
Myslel jsem samozřejmě Ralliart, pane dokonalý... Ale oficiálně pokud vím nikdo ještě nic neřekl, tak třeba jo.;)
S tím Charozem by mohla být pravda někde uprostřed. Nevím jestli si to dobře pamatuju, ale mám dojem že na začátku roku sem někde četl že Kresta bude startovat v MČR 07 jen sporadicky a bude se věnovat zejména výovji Lanceru tak, aby v roce 2008 mohl Charouz racing nasadit do MS vlastní tým. Nepamatujete se na to někdo? Jaka to bylo přesně řečeno???
Tak tomuhle už by se věřit dalo + to, že by Tonda koupil vybavení bývalého továrního týmu. Kamiony atd.
Marek Felt
12.11.2007, 11:21
Byl bych moc rad, kdyby Honza s Fabii jel, ale jeho program je v tuto dobu tak narocny, ze nevim, nevim. Tyden predtim Anglie, tyden pote Bettega v Italii. Pokud chce nekdo videt Fabku WRCo a Honzu ma prilezitost jet na Betteguv memorial do Italie.
Jan Nídl
12.11.2007, 13:56
Byl bych moc rad, kdyby Honza s Fabii jel, ale jeho program je v tuto dobu tak narocny, ze nevim, nevim. Tyden predtim Anglie, tyden pote Bettega v Italii. Pokud chce nekdo videt Fabku WRCo a Honzu ma prilezitost jet na Betteguv memorial do Italie.
To nevypadá moc slibně.
dřevěná srnka
12.11.2007, 13:59
PetanPrusa si to nemyslí!
To nevypadá moc slibně.
Jan Nídl
12.11.2007, 14:02
Zdá se mi, že si to nemyslí víc lidí, ale podle toho co píše Marek Felt to vypadá, že šance že by tam startoval Kopejda je fakt minimální.
tak zasvěcení, kdy bude startovka?
Jan Nídl
12.11.2007, 14:13
tak zasvěcení, kdy bude startovka?
Zatím ještě není kompletní, už se rozběhly stránky www.prazskyrallysprint.cz
Alespoň nějaký posun, minulý týden ještě loňský ročník.
Jan Nídl
12.11.2007, 14:22
No dali si načas, ale stejně tam nic novýho není rz jsou stejný jako loni.
No dali si načas, ale stejně tam nic novýho není rz jsou stejný jako loni.
A předloni a předpředloni a ......... ale bohužel nejde vybrat nic jiného. Musíme být rádi i za tohle
Jan Nídl
12.11.2007, 14:39
A předloni a předpředloni a ......... ale bohužel nejde vybrat nic jiného. Musíme být rádi i za tohle
Tím jsem si nechtěl stěžovat, Strahovskej okruh není vůbec špatnej.
jen jsem si chtěl trochu rýpnout ;)
Jan Nídl
12.11.2007, 14:45
jen jsem si chtěl trochu rýpnout ;)
Já vím. Je fakt, že v Praze fakt není moc možností kde udělat rz.
Za ta leta se prece jen par zmen trati Prazskeho rallysprintu udalo - ubyla jedna Reporyjska RZ, zrusila se Mikulasska RZ (mapa treba http://www2.rallysport.info/rspraha/1998/ - RZ 3) a casem vznikla ta strahovska opicarna okolo betonovych kostek.
Jela se jeste nekdy v Praze nejaka rally - krome 12 probehlych rocniku Prazskeho sprintu? Pamatuji si, ze v letech 1999 a 2000 v Praze startovala Rally Bohemia (Letnany, start na Loretanskem namesti), jinak me nic podobneho nenapada (kdyz nepocitam Vavrincovy slalomy na Letne) ... Je tady nejaky pametnik, ktery vi vic?
Z Prahy se startovala taky Rally Vltava. V roce 1966 nejlepe obsazena soutez u nas dodnes.Uz tenkrat se jezdil na strahove okruh. Na zacatku a na konci. Rikalo se tomu zkouska stalosti vykonu.
Pravidelne zacinala leta sezonu Rally Praha poradana Autoklubem Bila Labut.Jedna RZ byla Kopanina-Radotin coz jsou dnesni Reporyje.
Ono v Praze a okolo by se dala udělat erzeta leckde, třeba okolo Jenerálky nebo Břežan a Jesenice, ale tak jako je čím dál větší problém s povoleníma a s lidma i na venkově, v Praze si tohle vůbec neumím představit. Zvlášť když občas vidím ty chalupáře s TDI a vajíčkama za oknem, jak se dobývají na uzavřené erzety...
Petr Ptáček
12.11.2007, 18:31
Pražský rallyesprint je ukončení sezony, takže každý si jede užít a já si myslím, že zde není potřeba měnit erzety. Je tam Klasická RZ /Řeporyje-Radotín a zpět/ a potom pěkná superspeciálka na Strahově. Pro mě je to super i takto, jen kdyby zde nebylo tak drahé startovné a malá propustnost tratě.
dřevěná srnka
12.11.2007, 19:03
Malá propustnost tratě není tak malá, protože k šedesáti autům klesá účast i na kdejaké mistrovské soutěži a drahé startovné nás diváky nemusí trápit, teda pokud nechceš jet taky. Co bych vyčítal pořadatelům, je větší důraz na finance vybrané, než vložené a s tím spojené některé nepravosti, jako je nedojednaná trať, ne vždy zvládnuté zabezpečení a nepříliš vstřícný způsob výběru vstupného pomocí osob, ze kterých jde docela strach.
Za ta leta se prece jen par zmen trati Prazskeho rallysprintu udalo - ubyla jedna Reporyjska RZ, zrusila se Mikulasska RZ (mapa treba http://www2.rallysport.info/rspraha/1998/ - RZ 3) a casem vznikla ta strahovska opicarna okolo betonovych kostek.
Jela se jeste nekdy v Praze nejaka rally - krome 12 probehlych rocniku Prazskeho sprintu? Pamatuji si, ze v letech 1999 a 2000 v Praze startovala Rally Bohemia (Letnany, start na Loretanskem namesti), jinak me nic podobneho nenapada (kdyz nepocitam Vavrincovy slalomy na Letne) ... Je tady nejaky pametnik, ktery vi vic?
jojo...kde je panu Pakostovi konec, mohl by zas neco usporadat:) ...Mikulasskou RZ taky pamatuju, jela se i nasledujici rocniky, dnesni podoba mi prijde lepsi, ta umele vytycena trat mezi kovovejma zabranama a plotama nebyla nic moc, samozrejme, ze tady ted porad je ta opicarna okolo betonovych kostek, ale je to v daleko mensim mnozstvi nez na tom parkovisti, kde je ted servis... a hlavne kolem tech kostek je hodne mista na paradicky:P
Martin: soucasna podoba je rozhodne lepsi, uz jen proto, ze je to cele prehlednejsi pro divaky!
srnka: Docela trefne receno. K tomu bych jeste dodal, ze za nemale vstupne na Strahove nikdy moc komfort nebyval, pred temi par stanky s obcerstvenim byly pekelne fronty (je lepsi mit vse, co clovek potrebuje, v batohu, kdo ma cas stat ve fronte, kdyz to okolo furt vrci :) ... a do batohu "poradatele" zatim nelezou) ... nedostatek WC je ale horsi problem, dve toi toi vzdycky patrily k VIP stanu a jinak kde nic tu nic. I kdyz mam dojem, ze loni uz jsem tam tech toiek videl vic, snad to bude letos lepsi.
Kazdopadne, tohle jsou stiznosti, ktere se tady kazdorocne opakuji uz spoustu par let. Plus nedostatecne zabezpeceni, traktor na trati, lidi v zakazanych zonach, obcas spatne vypaskovani ...
Ale daji se zde videt veci, ktere by si clovek ani nevymyslel. To jak radi Emil, Valda, Dan Landa nebo Milan Blahout ... tohle stoji za to zazit. I v te strasne zime :D
pro Prazske: je mozne, ze se letos dockame na prazskym sprintu snehu? je tam ted momentalne snih? kazdej rok tam clovek mrzne, navic do toho ten vitr...kdyby neco napadlo a prituhlo to, mohla by to byt vitana zmena:P co jsem byl na prazskym, tak jsem videl maximalne tak poletovat snih, kterej hned tal... nevim, jestli nekdy v historii se jelo na snehu, ci necem podobnem...videl jsem snad jen nejake zabery z roku kolem 95 -Felicie KC jak se klouzala po snehu... je to sice skoro az za mesic, ale predpoved nehlasi otepleni, ba naopak...
Mirek-607
12.11.2007, 21:18
Na Strahově občas sníh je a občas sem ani nevyjede MHD :D Ale zatím tu jen prší (ráno jakési pozůstatky byly).
pro Prazske: je mozne, ze se letos dockame na prazskym sprintu snehu? je tam ted momentalne snih? kazdej rok tam clovek mrzne, navic do toho ten vitr...kdyby neco napadlo a prituhlo to, mohla by to byt vitana zmena:P co jsem byl na prazskym, tak jsem videl maximalne tak poletovat snih, kterej hned tal... nevim, jestli nekdy v historii se jelo na snehu, ci necem podobnem...videl jsem snad jen nejake zabery z roku kolem 95 -Felicie KC jak se klouzala po snehu... je to sice skoro az za mesic, ale predpoved nehlasi otepleni, ba naopak...
Martine, tomu nevěř. V Praze je teplo na sníh, i kdyby ho v Jablonci byly hory. Navíc, kdyby napadlo 5 cm, tak je to mezinárodní katastrofa. Papaláši by se nedostali do ouřadů, museli by zrušit zasedání parlamentu, nemohly by přistávat letadla z Ostravy. Kalamita je kalamita, za takových podmínek by ani nemohly jazdit nějaký auta po ulicích!
Nektera zaverecna kolecka (po rampe) byla pred nejakym rokem na snehu! Pak krasne snezilo pres celou noc ... Jinak se mi snih na ceste v prubehu prazskeho sprintu nevybavuje. A i kdyby byl, dlouho by nevydrzel, staci tech 5 cm a nastava kolaps, to neni legrace :)
Mirek-607
12.11.2007, 21:36
Jak se říká... kalamitní stupeň -123, neboli -1°C, 2 cm sněhu a 3 prdele problémů :D
Jak se říká... kalamitní stupeň -123, neboli -1°C, 2 cm sněhu a 3 prdele problémů :D
:D to jsem jeste neslysel... no pravda, dopadlo by to asi jako v ty pisnicce od Nohavici...
Mirek-607
12.11.2007, 22:57
To mi říkal jeden místní (pražský) taxikář ;) Já jinak z Prahy nejsem, ale trávím tu většinu roku, tak vím. I do té školy už jsem v zimě párkrát nedojel, protože nebylo čím (na kloubáky je navíc super pohled) :D
Jan Nídl
13.11.2007, 00:12
Nektera zaverecna kolecka (po rampe) byla pred nejakym rokem na snehu! Pak krasne snezilo pres celou noc ... Jinak se mi snih na ceste v prubehu prazskeho sprintu nevybavuje. A i kdyby byl, dlouho by nevydrzel, staci tech 5 cm a nastava kolaps, to neni legrace :)
Ať je kolaps v dopravě třeba, ale aspoň to bude klouzat a třeba Pepa Semerád si to patřičně užije - a my taky
petanprusa
13.11.2007, 00:22
Raději prezentuj jen svoje názory. A jestli to měl bejt vtip, tak se hrozně směju ty trubko :))
Já narozdíl od tebe do poslední chvilky věřim že pojede......to tak vypadá že Kopeckýho nemáš moc rád, že si takovej pesimista :)
Pražskej sice nejsem, ale myslím že kdyby v Praze hrozil sníh, tak to posolí takovým způsobem, že ti to rozežere boty i s ponožkama... :D Jedině, že by byl tuhej mráz a sůl jim byla naprd!
Mirek-607
13.11.2007, 11:50
Jo, to jsou tady schopní nasypat i do 10 cm sněhu (viz předloni na Strahově), nedá se v tom pak chodit, protože je z toho akorát hluboká kaše... ale že by solili včas předem, to ne, spíš dodatečně posolí všechno.
Buďte rádi, tady v Brně to pro jistotu včera posypali šterkem, když už skoro nebylo třeba :D
Pražskej sice nejsem, ale myslím že kdyby v Praze hrozil sníh, tak to posolí takovým způsobem, že ti to rozežere boty i s ponožkama... :D Jedině, že by byl tuhej mráz a sůl jim byla naprd!
Nedělej si iluze, v Praze je tolik ulic (asi), že na některé se dostane až druhý den, když už led a sníh není. A zrovna kolem Řeporyj a Strahova bývá často ani ne tak sníh, jako spíš náledí, pravidelně i v době, kdy kolem Kladna neboi Smíchova prší a o zimě nic nevědí...
Na Strahově občas sníh je a občas sem ani nevyjede MHD :D Ale zatím tu jen prší (ráno jakési pozůstatky byly).
Zdravím strahováky.
Sněhu v Praze je všeobecně většinou málo.
Mynulí rok tady mimo termín byl docela sníh.A ve dvě v noci si to na strahovském okruhu rozdavalo subaru s mišákem.A na to,že to byli jen nějací amatéři byl na ně pěkný pohled.
Jinak potrvzuji velkou zimu i když jinde v republice bude +10 oblecte si na sebe co můžete 90% roku tady strašně fouká.
Vůbec se mi nelíbí vybírání vstupného,které se aplikuje v posledních letech čím dál tím drastičtější formou.
netvorzhlubin
13.11.2007, 16:04
... (na kloubáky je navíc super pohled) :D
Horší je, když sedíš v něm. To už tak super neni. Mám to z vlastní zkušenosti, jezdil jsem 4 roky na Prosek a stačil 1 cm sněhu a byl problém :)
...a ve dvě v noci si to na strahovském okruhu rozdavalo subaru s mišákem.A na to,že to byli jen nějací amatéři byl na ně pěkný pohled...Mravenče, nebude to ta osoba o které jsme se bavili včera na motokárách? Já jen, že ten popis sedí přesně... :D
MravenecZ
13.11.2007, 16:33
Mravenče, nebude to ta osoba o které jsme se bavili včera na motokárách? Já jen, že ten popis sedí přesně... :Dnic nevím, nikoho neznám 8D
Petr Ptáček
14.11.2007, 12:46
Ať je kolaps v dopravě třeba, ale aspoň to bude klouzat a třeba Pepa Semerád si to patřičně užije - a my taky
Na Strahově sníh nebude, ale na Řeporyjích to není vyloučené. Pořád lepší sníh než jeden traktor.
Osobně bych uvítal, kdyby se v rámci pražského rallysprintu někdy jela nějaká nová klasická erzeta. Radotín sice není špatný, ale je tak nějak pořád stejný ;). Je mi jasné, že je těžké najít v blízkosti Prahy vhodnou trať, můj tip je třeba vložka Zbraslav - Točná - Dolní Břežany - Zbraslav (viz přiložená mapka). Úvodní dva kilometry "Korsika" z vracáku do vracáku na úzkém, pak palba z Točné do Břežan, v Břežanech nějaké to "divácké místo" a motanice v obci a pak břežanským údolím na rychlém asfaltu z kopce se spoustou protahováků zpět do Zbraslavi. Návaznost na "cementárenskou" vložku skoro perfektní - přejezd na start do Radotína max 5 km....
petanprusa
14.11.2007, 20:31
To vypadá moc pěkně...super nápad !
belmondo
14.11.2007, 21:13
jenom technicka asi jsem nepozornej neduslednej nebo blbej:o) jak to bylo s tim traktoristou?
asi blba otazka a asi pozde tazana ale preci:o)
Starosta
14.11.2007, 23:44
Pokud vím, tak traktorista byl traktoristou a majitelem pole přilehlého k trati v jedné osobě. A jelikož pořadatelé vymezili na (jeho) poli, kde bylo zaseto (jeho) obilí či co, diváckou zónu, aniž by se (jeho) zeptali, pořadateli opomenutý traktorista se připomněl tím, že zaparkoval traktor na trati a tím RZ skončila. Tak alespoň tu story znám já.
Jinak - sníh bych si v Praze na rallyesprint nepřál, byl by strašný bordel a rallye by to mohlo spíš pokazit (zpoždění při přesunech, doprava diváků, etc.). Pro mimopražské je to možná směšné, když u nás napadne pár cm sněhu a je tu binec, ale těch aut je tu prostě neuvěřitelně hodně a do toho MHD, někde jsou dva pruhy, ale jinde taky osm, takže k nějakému ťukanci dojde hodně snadno. A dnes už s ohledem na hustotu provozu bohužel platí, že když jsou v Praze dvě bouračky na různých trasách (typu "magistrála + Barranďák"), stojí prakticky celá Praha, stejné je to při příležitostech ala derby na Letné apod. Před Vánoci to nebude o mnoho lepší ani o víkendu.
Sportu zdar a rallye zvlášť!
Holubář Tom
15.11.2007, 15:29
nevim zda to nepíšu z křížkem po funuse kdyžtak se omlouvam, ale EMIL jede v Praze s Oktávkou WRCem..hip hip hip hůrá
MravenecZ
15.11.2007, 15:40
Diskutovaná akce s českým vlastníkem Ralliartu je zřejmě již passé. Znělo to hezky, ale bylo to asi dost nereálné.
S Kopejdou s Fábií WRC je také v Praze je to také nejspíš tak.
instinkTT
15.11.2007, 15:47
Jestli je to pravda, tak se tesim 2x tolik. To bude show!! Emilovo zahrivani gum a kolecka pred startem v uzkem koridoru je neopakovatelne. 8D
nevim zda to nepíšu z křížkem po funuse kdyžtak se omlouvam, ale EMIL jede v Praze s Oktávkou WRCem..hip hip hip hůrá
Petr Ptáček
15.11.2007, 16:05
Osobně bych uvítal, kdyby se v rámci pražského rallysprintu někdy jela nějaká nová klasická erzeta..
Máš pravdu, že Břežanský údolí je krásný i pro rallye, ale jestli si tam jel a viděl si ten provoz, tak ti je jasné, že to nikdo nepovolí, jelikož by veškerý provoz musel být sveden na Jižní spojku a tam by byl masakr.
Petr Ptáček
15.11.2007, 16:10
Pokud vím, tak traktorista byl traktoristou...
S tím traktoristou nemáš úplně pravdu. Na tom poli byla řepka na zelené hnojení, která se stejně zaorala a diváci na ní neudělali, žádnou škodu.
kilometr
15.11.2007, 16:19
Z rubriky "Zaslechli jsme" přináším info:
Trněný, Pritzl - Fabia WRC (po Duvalovi, ta jeho jede venku)
Triner - Octavia WRC
Pech - Corolla WRC
Kulhan, Maroušková - Octavia WRC (od Profika)
Prokop - Citroen C2
Kopecký - Fabia (od Brůzla)
Gondík, Brousek - Fabia RS
Snad jsem něco nepopletl.
Snad jsem něco nepopletl.
Třeba jo, a třeba pojede Trněný s Fabií RS a Gondík s WRC :D
To už zase bude v Praze strašit Gondík? :-(
Pohled na něj mi jinak vždy dobrý Cajzlsprint zkazí....
Diskutovaná akce s českým vlastníkem Ralliartu je zřejmě již passé. Znělo to hezky, ale bylo to asi dost nereálné.
S Kopejdou s Fábií WRC je také v Praze je to také nejspíš tak.
A nějakou pozitivní by jsi neměl :(??
MravenecZ
15.11.2007, 16:42
A nějakou pozitivní by jsi neměl :(??Pozitivní je ta Kilometrova, která se shoduje s tím, co vím já. Já jsem zaslechl ještě o jednom WRC a dvou s2000 ale to je zatím ve hvězdách. Tedy krom té jedné s2000, tak je jistá.
petanprusa
15.11.2007, 16:45
Já sem toho zaslechl
K tomu tratkoru - co jsem se dozvedel loni ja, tak na uvedenem soukromem poli stali divaci a majitel (jak traktoru, tak pole) chtel, aby tam nikdo nebyl. Pote zadal policty, aby se o to postarali a kdyz se ani u nich nedomohl toho, co pozadoval, tak postavil na trat traktor...
K obsazeni - nepojede s WRCem i Pospisil?
Holubář Tom
15.11.2007, 18:04
To o EMILOVI a WRC není rubrika zaslechli jsme, ale je to informace přímo od Emila:-) Moc se na to těšim a Emil + WRC + Praha to je kombinace. Ani ten mráz mě nebude vadit:-)
dřevěná srnka
15.11.2007, 18:44
WRCo bude z Besedic? Bych si tipnul, že jo.
To o EMILOVI a WRC není rubrika zaslechli jsme, ale je to informace přímo od Emila:-) Moc se na to těšim a Emil + WRC + Praha to je kombinace. Ani ten mráz mě nebude vadit:-)
Kopec neni jistej zatím ani s Kitem....z dalších zaslechli jsme je Kostka a Mölder.
Petr Ptáček
15.11.2007, 20:27
Co máš proti Gondíkovi? Od něho to je docela odvaha sednout do auta a pustit se závodů. To je něco jiného, než jezdit po silnici v obci 50km/h.
...Pro mimopražské je to možná směšné, když u nás napadne pár cm sněhu a je tu binec, ...
Sportu zdar a rallye zvlášť!
No myslím, že to je podobné všude...
bo silničáři, tak jak každý rok, jsou překvapeni velice, že sníh zasypal jim silnice. ;)
Nevím co se ti na něm tak nelíbí. Sice Loeb to není, ale myslím, že jezdit umí.
hafieror
15.11.2007, 21:16
Dobrý večer.
Rád bych poprosil nějaké návštěvníky předešlých rořníků, jestli by nedali rady kam se vyplatí se dostat. Kde je to zajímavé pokoukání (rz kolem strahova). Případně pokud ruce nebudou bolet, tak i jak se tam ideálně dostat z D1 a kam až zajet autem a kam dojít.
Díky moc.
Sjedeš z dálnice na Jižní spojku (Loc: 50°2'24.629"N, 14°28'12.492"E), přejedeš Barrandovský most, vjedeš do Zlíchovskýho tunelu, pak do tunelu Mrázovka, do Strahovskýho tunelu a až z něj vyjedeš, tak na semaforech zahni doleva a pak znovu doleva. A to už jsi kousek od stadionu, kde už budeš mít problém zaparkovat.
Souřadnice toho semaforu za tunelem jsou: Loc: 50°5'19.373"N, 14°22'57.492"E
Pěkný divácký místo je tady: Loc: 50°4'56.595"N, 14°22'54.464"E
hafieror
15.11.2007, 21:33
To byl fofr :) To doporučený místo to je nějaký velký parkoviště. Není to místo, jak musejí dělat kolečka kolem nějakýho kuželu? Viděl jsem něco na videiích z předešlýho roku.
Nevíte kde je toto?
http://www.youtube.com/watch?v=fIifc8Z5Gzk
čas 00:14
Není, to místo kde se v poslední RZ krouží okolo kuželu je kousek vedle: Loc: 50°4'58.143"N, 14°23'17.641"E
To místo v tý 14. sekundě toho klipu je přesně to, kam jsem Tě poslal :D
hafieror
15.11.2007, 21:52
díky moc.
Však tě tam nikdo nenutí jezdit. Já naopak myslím, že lidi, kteří přitáhnout větší pozornost médií, jsou jen prospěšní.
Jestli ti můžu radit,vloni jsme jeli skupina 8 lidí z Moravy vlakem a bylo to ideální!!!!A zpáteční vyšla na 200,-/osoba.A bez nervů na dálnici.
Jan Nídl
16.11.2007, 06:39
Tak když ti tak vadí tak tam nejezdi, podle mě jezdit umí a koukat se na něj dá.
MMAARTIN
16.11.2007, 07:56
Kolik bude stát vstupný? 200? bych se tomu nedivil...když tady tak opěvujete těch 60 posádek....Jééééé tam musej vyvařit pěněz,což?
MravenecZ
16.11.2007, 08:14
Šedesát posádek je maximum možného, co úřady do Prahy pustí. Berte to tak, že je to volný podnik a nikdo nikoho nenutí tam jezdit. Nikdo nenutí ani diváky k návštěvě strahova za vstupné. Navštívit se dají i místa kde se vstupné nevybírá, je to věc volby.
Peníze se jistě na sprintu vydělají, ale vstupné není určitě tím hlavním příjmem. Upřímě nevidím nic špatného na tom, že někdo chce na nějaké akci vydělat.
Jestli ti můžu radit,vloni jsme jeli skupina 8 lidí z Moravy vlakem a bylo to ideální!!!!A zpáteční vyšla na 200,-/osoba.A bez nervů na dálnici.
Přesně tak to plánuju letos, ráno Exspresem do Prahy a tím samým spojem večer domů. Z hlaváku je to MHDéčkem na Strahov cca půl hodinky.
MravenecZ
16.11.2007, 08:23
Jinak ještě jeden můj komentář k těm sportovcům, hvězdičkám a politikům, co se v Praze svezou...
Buďte všichni rádi, že si jezdci vedle sebe někoho takového posadí. Je to jejich risk a jejich záležitost, ale účel je jasný. K rally je potřeba přitáhnout větší pozornost lidí a to se nepovede jinak, než že o tom budou informovat klasická média. Ty by jinak Pražský sprint a nějaká rally ani nezajímala, ale když bude předseda vlády soupeřit s předsedou poslancké sněmovny, k tomu několik známých tváří z televize, baviči, či sportovní hvězdy, to je to jediné, co je bude zajímat. Klasický rally fanoušek musí sklapnout podpatek a přetrpět toto vožení, případně celý rallysprint, který přece není normální rally soutěží. Bez něj by to ale soutěžáci měli mnohem těžší a mnohem těžší by to měly i ostatní soutěže v ČR.
kilometr
16.11.2007, 08:45
... by to ale soutěžáci měli mnohem těžší a mnohem těžší by to měly i ostatní soutěže v ČR.
Je to tak ... a už mě ten neustálý fotbal na všech sportovních kanálech pěkně štve. Jinak nic proti fotbalu, ale jsou i jiné sporty - třeba motorismus :-)
A ještě jeden offtopic: Mravencze, jak to, že máš víc bodů v auře než Stanis, a on má přitom lepší hlášku? Není to nespravedlivé?
MravenecZ
16.11.2007, 08:57
A ještě jeden offtopic: Mravencze, jak to, že máš víc bodů v auře než Stanis, a on má přitom lepší hlášku? Není to nespravedlivé? No auře a bodům já nějak moc nerozumím. Pokušel se mi to vysvětlit Stanis, ale nějak to nepadlo na (úrodnou) hroudu. Takže co znamenají ty zelený čtverečky a číslíčka, to se musíš zeptat jinde:I
Nikdo nenutí ani diváky k návštěvě strahova za vstupné. Navštívit se dají i místa kde se vstupné nevybírá, je to věc volby.
Které místa myslíš? Nás kasírovali i u cementárny (jen jestli to nebyl někdo kdo prodával lístky do kina a s rallysprintem neměl nic společného :D), nebo se to oproti loňsku změnilo?
MravenecZ
16.11.2007, 09:21
Které místa myslíš? Nás kasírovali i u cementárny (jen jestli to nebyl někdo kdo prodával lístky do kina a s rallysprintem neměl nic společného :D), nebo se to oproti loňsku změnilo? Vybírá se jen na Strahově a to "jen" na některých místech. Návod kudy se dá kam jít bez placení samozřejmě dávat nemůžu. Na RZ z Řeporyj do Cementárny se zase vybírá jen v lomu u cementárny. Navíc fajnšmekři chodí na této RZ jinam.
Navíc fajnšmekři chodí na této RZ jinam.
Mohl by fajnšmekr trochu upřesnit ;)?
...Trněný, Pritzl - Fabia WRC (po Duvalovi, ta jeho jede venku)...Zajímavý řešení... Kdepak se bude ta jeho toulat? Že by fábie od Juky nešla po poslední ráně opravit a Turi si na Mikuláš rally půjčil auto od Profika?
jirka rk
16.11.2007, 10:40
Podle mých informací by se měl ukázat také Doberkau na Porsche GT.
Mirek-607
16.11.2007, 11:29
Pejda: Hlavouni neustoupili? :(
To nevím, tuhle info mám z Německa.
MravenecZ
16.11.2007, 12:36
Ano hlavouni neustoupili, neb tato katgorie u nás není vypsaná. Je to škoda. Jak pořadatel, tak jezdec o start měli zájem.
u nás? to je kde?
co nissan navarra
co subaru 2,5 se sekvencí?
to u nás může jezdit?
MravenecZ
16.11.2007, 12:48
Subaru byl 2,0 se sekvencí v A8. Navara nevím jak byl zařazen.
U nás neni vypsaná třída GT? Tomu moc nevěřím... No a jak je možné,že mohl jet na Lužičkách? Myslím si,že kdyby se jen trochu chtělo,že jet mohl...
MravenecZ
16.11.2007, 12:53
U nás tento rok vypsaná třída GT není.
Třída není vypsaná, ale jak jsi sám psal je to volný podnik. WRC by na něm taky normálně jet neměla i tady dochází minimálně ke kolizi v předpisech mezi MMČR a MČR. I ten off road Nissan o němž se mluví výše. Nu co nadělá plebejec když si vrchnost postaví hlavu.
MravenecZ
16.11.2007, 13:17
Myslím, že letos už by nikdo Kuziho s tím krásný súbem na start nepustil. Opravdu nevím detaily jak je možné, že tato auta startovat mohla. Od pořadatele vím, že se ten němec s GT3 hlásil, že by ho i vzali a rádi, protože je to krásný auto, ale že to prostě nebylo povoleno.
Tak trochu mi opět připadá (zlíňáci odpustí, to není myšleno proti nim), že auta, která nesmějí na Barumku, zkrátka u nás nejsou vítána a házejí se jim klacky pod nohy, jak to jen jde... Kdo za tím asi stojí?
dřevěná srnka
16.11.2007, 13:38
Tak to já ani na chvilku nevěřím, že by Trněný půjčil Turimu auto. To by se muselo v Maďarsku (a na účtu Profika) odehrát něco hodně pozitivního :D:D:D
Zajímavý řešení... Kdepak se bude ta jeho toulat? Že by fábie od Juky nešla po poslední ráně opravit a Turi si na Mikuláš rally půjčil auto od Profika?
No jooo,jenže ony ty auta právě na Barumce už příští rok jet můžou a podle všeho i pojedou...
dřevěná srnka
16.11.2007, 13:45
A v jaký kategorii byla loni ta černá raketa subaru z Polska? A jo, promiň, subaru je sponzor, to je mimo kategorie ;)
Ano hlavouni neustoupili, neb tato katgorie u nás není vypsaná. Je to škoda. Jak pořadatel, tak jezdec o start měli zájem.
Tak jsem to dočetl dál a už bylo subaru probráno, přesto svůj příspěvek ponechám, páč číslo se počítá :I
chlebíček
16.11.2007, 14:09
U nás tento rok vypsaná třída GT není.
to máš pravdu, ale taky mi teď leží v hlavě, jak to že mohlo jet gétéčko na lužičkách. bohužel jsem z lužiček našel už jen itinerář, takže ani nevim v jaký jelo třídě, ale jelo a mohlo jet!!
inu my jsme malí páni, to jitřenka řídí kokrhání ... :)
Mirek-607
16.11.2007, 14:10
To Porsche nemá nic společného s Barumkou a Zlínem. Barumce nevypsaná GT v ERC uškodila taky, protože zájem o start mělo několik posádek s GT, ale odstartovat prostě nemohly (stejně jako např. při rally Duetschland).
Tady v Praze je to zarážející zejména proto, že to konkrétní Porsche letos na regulérním rallysprintu u nás startovalo, v Lužických horách. Opravdu mi vadí, když potom to samé auto nepustí na start volného podniku...
Chlebíček: Jelo jako H15. Co to je za třídu? Nějaká německá?
chlebíček
16.11.2007, 14:23
Chlebíček: Jelo jako H15. Co to je za třídu? Nějaká německá?
mordyje, H15? možná bych to měl vědět, ale nevim co to je za třídu :) ale díky!
petanprusa
16.11.2007, 15:49
To Subaru se sekvencí A8 v praze pojede??? to je to černy Kuzajovo ne?
a takhle se šířej fámy :D
proboha lidi, proč si to nepřečtete všechno? :)
petanprusa
16.11.2007, 16:37
Já to nedohledal jestli pojede nebo ne, jen že se tady o nem baví
subarak1
17.11.2007, 12:41
hafieror: mi vždy parkujeme u vysokoškolské koleje, ovšem asi nejlepší je jet tam tramvají pokud tam netrefíš, je to tramvaj 23 a vystoupíš na zastávce Malovánka, pak už jen půjdet po trati nahoru a přijdeš ke stadionu kde je start a známé místo kde všichni předvádějí nějaké ptákoviny:)
Zastávka se jmenuje Malovanka a mimo 23 tam jede ještě 15, 22 a 25.
hafieror
17.11.2007, 18:17
hafieror: mi vždy parkujeme u vysokoškolské koleje, ovšem asi nejlepší je jet tam tramvají pokud tam netrefíš, je to tramvaj 23 a vystoupíš na zastávce Malovánka, pak už jen půjdet po trati nahoru a přijdeš ke stadionu kde je start a známé místo kde všichni předvádějí nějaké ptákoviny:)
Když už jsme u té cesty tramvají, tak kam mám jet krtkem abych se lehce dostal na tramvaj, kterou bych se tam dostal? Kdybych tam teda nechtěl jet autem až namísto, tak bych zastavil v záchytných parkovištích na chodově.
Z Chodova céčkem na Muzeum, tam přestup do áčka směr Dejvická, vystup na Malostranský a odtamtud již tramvají 22 nebo 23.
grifinenko
17.11.2007, 19:14
Pojede posádka Topolánek-Paroubek????:D:D
hafieror
17.11.2007, 19:18
Z Chodova céčkem na Muzeum, tam přestup do áčka směr Dejvická, vystup na Malostranský a odtamtud již tramvají 22 nebo 23.
děkuji moc.
Petr Ptáček
17.11.2007, 20:46
Ne, pojede Topolánek-Čunek, modrým ptákům dochází dech, tak potřebují sponzora.
Paroubek vrazil peníze na rally do rozvodu a svatby
Já myslím,že pojedou.Ale s TDIčkem.A místo nafty biodiesel,takže to všechno zacáluje Bursík.:p
V rozhovoru pro Motorsport magazín, potrdil Vašek Pech účast Mirka Topolánka na pražském rallysprintu, takže odpověď je ano, pojede a pojedou s Corollou.
Emil jede s Octavii WRC od Cvrčka
dřevěná srnka
18.11.2007, 08:21
Jestli je řeč o Paroubkovi, tak toho tipuju spíš na biolíh.
Já myslím,že pojedou.Ale s TDIčkem.A místo nafty biodiesel,takže to všechno zacáluje Bursík.:p
vendelín
18.11.2007, 09:40
On jim to zacáluje vsetínskej Jirka.Ten ví jak sehnat vatu.A mechaniky budou dělat kucí vopálený.Pač dokážou sundavat kola rychlejc jak ve Formuli 1. http://forum.ewrc.cz/images/icons/icon10.gif
On jim to zacáluje vsetínskej Jirka.Ten ví jak sehnat vatu.A mechaniky budou dělat kucí vopálený.Pač dokážou sundavat kola rychlejc jak ve Formuli 1.
sundat jo, ale kdo to bude nandavat...i když, jestli vůbec bude co nandavat!
Nová Paroubková prý jezdí skvěle, info z mariánek, ale asi se nezůčastní....
MravenecZ
18.11.2007, 19:23
Momentálně se peče účast jednoho velmi nadějného jezdce z IRC s S2000 v Praze. Bylo by to určitě oživení, ale vhledem k velmi nejistému výsledku jednání se nedá napsat nic víc. Věřím, že kdo chce, ten tuhle informaci pochopí.
sloní kýta
18.11.2007, 21:37
Konečně možnost spekulovat a fabulovat, pryč s letargií!
Cyklista to nebude, ten už hvězda je. Že by ten mlaďoch z bohemky? Možná už je to s ním lepší, ale tam mi jako nadějný moc nepřipadal. Pak mi zbývá Alen.
Ale Gdo ví, třeba to bude známé italské závodnické jméno, či někde z blízkých států. Nebo že bych zapoměl na někoho z českých luhů a hájů?
8)
Petr Ptáček
19.11.2007, 09:00
Nová Paroubková prý jezdí skvěle, info z mariánek, ale asi se nezůčastní....
To má nějaký wrco?
Dr.Cvach
19.11.2007, 09:45
To má nějaký wrco?
No to víš že má, jirka wrc.
taky mi z tý šifry leze Alén
taky mi z tý šifry leze Alén
Alén by byl super, určitě by sním přijel i táta (ten by mohl někde najít auto a máme o zábavu postaráno :D)
Tak to já ani na chvilku nevěřím, že by Trněný půjčil Turimu auto. To by se muselo v Maďarsku (a na účtu Profika) odehrát něco hodně pozitivního :D:D:DTak v tom případě na fábii z Profika zbývá už jen Mariusz Malyszczycky na polské Barborka rally (jestli je teda přihlášený, loni tam s ní startoval), termín by seděl...
subarak1
19.11.2007, 20:01
už počítam dny:D
Nevíte někdo, jestli je přihlášenej Martin Kožmín?
dokiolli
19.11.2007, 20:57
hochu tam se nepřihlašuje, se musí počkat na pozvání
Starosta
19.11.2007, 20:59
Nevíte někdo, jestli je přihlášenej Martin Kožmín?
Ahoj, tipnul bych, že ne, jelikož s Tipcars již, myslím, nemá nic společného, ale zkusím zjistit. Byl by to jasný favorit na krásné průjezdy smykem! Star.
Chalupar
19.11.2007, 21:04
(Kožmín) Nevím ,ale myslím si ža možná bude.Proč? Protože je kamarád s Talaváňou a Míla zná dobře Tipcars...... Tak možná pomůže.
Ahoj, tipnul bych, že ne, jelikož s Tipcars již, myslím, nemá nic společného, ale zkusím zjistit. Byl by to jasný favorit na krásné průjezdy smykem! Star.
Zjisti a dáme sázku. Já už zjištěno mám! Nebo se bojíš? :D :)
Starosta
19.11.2007, 22:36
(Kožmín) Nevím ,ale myslím si ža možná bude.Proč? Protože je kamarád s Talaváňou a Míla zná dobře Tipcars...... Tak možná pomůže.
Jenže právě Talaváňa odešel a Tipcars už Martina nesponzoruje. Pokud vím. Dám vědět.
to maevad: Toho bohdá nebude, by se pražský Pepík nějaké plzeňské Sýkorky bál! :-)
Jenže právě Talaváňa odešel a Tipcars už Martina nesponzoruje. Pokud vím. Dám vědět.
to maevad: Toho bohdá nebude, by se pražský Pepík nějaké plzeňské Sýkorky bál! :-)
Ale na pozvánce je foto jeho Mišáku,oni nesponzurujou nikoho jinýho??
Tak to já ani na chvilku nevěřím, že by Trněný půjčil Turimu auto. To by se muselo v Maďarsku (a na účtu Profika) odehrát něco hodně pozitivního :D:D:D
Chceš tím říct, že Turi dluží Trněnému peníze ještě z loňské sezóny???
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.