Zobrazit v plné verzi : Kalendář rally 2008
Pořád přemýšlím, že bych udělal nějaký kalendář z toho, co jsem letos nafotil (± viz to nejlepší z galerií na eWRC (http://www.ewrc.cz/ewrc/hledat_foto.php?http://www.ewrc.cz/ewrc/hledat_foto.php?rok=2007&autor=46&a=1)). Formát by byl A3 a cena podle počtu kusů, určitě ne více jak 200 Kč. Vzhledem k malému nákladu by se to samozřejmě netisklo na ofsetu – nebylo by to tedy na lesklém křídovém papíře, to však na kvalitě nijak neubírá ;)
Rád bych to stihnul udělat do Pražského sprintu, kde by bylo nejvhodnější předání - bez toho, že vám to někde za drahé peníze ztratí či zmuchlá pošta...
Měl by někdo zájem? Pokud ano, hlašte se mi (tady či mailem). Nerad bych, abych se s tím dělal a pak mi zbyla spousta kousků, které nikdo nechce – proto se prosím hlašte jen ti, kteří byste ho opravdu rádi...
netvorzhlubin
29.11.2007, 22:34
Já bych měl zájem.
Starosta
30.11.2007, 17:33
Já určitě taky. Kdybys je dělal, dej prosím zprávu emajlem. Bude i nějaká Šumava ?:)
Já bych ho určitě bral! Po kalendáři z MMČR pátrám už hodně dlouho, dokonce jsem se i ptal e-mailem na redakci =) Takže určitě ano!
Tak už se robí (zatím ne v tiskárně, ale u mě doma v InDesignu) a v pátek bych ho snad měl mít i na papíře. Bude to takový mix - většina ČR, ale i něco málo ze světa.
Starosto, Šumava bohužel žádná, tam jsem se ještě nedostal (na rally, jinak samozřejmě jo).
Měl by jich být dostatek pro všechny, a když ne, tak se přidělají další :)
Starosta
05.12.2007, 09:10
Chyba! Ale kalendář samozřejmě beru i bez ní. Jako malou náplast jsem místo RŠ ochoten přijmout Krumlov, Pačív a Vltavu :):):)
Chyba! Ale kalendář samozřejmě beru i bez ní. Jako malou náplast jsem místo RŠ ochoten přijmout Krumlov, Pačív a Vltavu :):):)
Jediné, co Ti může vyjít je Krumlov :o)
Jó, z Krumlova jedna bude. A historická, takže i tak trochu za tu Vltavu ;)
Tak, je hotovo, posláno do tiskárny a teď už jen můžu doufat, že to stihnou udělat a já to v pátek budu mít čím zaplatit. Pravděpodobně dám k sobě na web nějaké náhledy, tak už se můžete těšit :)
Akorát jsem se chtěl zeptat, jak to bude, když se do Prahy nedostanu? Protože já tam bohužel nebudu moct jet...
sloní kýta
06.12.2007, 15:54
asi si ho budeš moci vyzvednout v Brnisku
Prodejni misto a oteviraci doba?
Kalendář 2008 – Rally v obrazech
informace: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7358
náhledy jednotlivých stránek: http://rally.stanis.info/cz/kalendar-2008/
Akorát jsem se chtěl zeptat, jak to bude, když se do Prahy nedostanu? Protože já tam bohužel nebudu moct jet...
Prodejni misto a oteviraci doba?
Kromě Prahy (o víkendu) a Brna (kdykoliv jindy) to budu řešit poštou - buď dobírkou nebo peníze předem na účet, ale to už je skoro to samé.
Jen doufám, že mě zase Česká pošta nenas**e a doručí to a v pořádku... :angry:
EDIT: pokud bude dostatek kusů, tak jich třeba nechám pár u někoho z pražáků na osobní převzetí. To se ale ještě uvidí...
chcem sa opytat ci posielate aj na Slovensko ?? dakujem
Starosta
08.12.2007, 16:52
Kalendář i jeho technické provedení musím pochválit. Dokonce ho pochválila i drahá polovička, sama amatérsky fotící, a znáte to, chvála od ženy má dvojnásobnou hodnotu.
P.S. Pokud byste chtěli návod, jak kalendář od Stanise i hezky rallyově pokřtít, jeden s Maevadem máme. Ingredience: 1 ožralý Polák, 1 blátivý travnatý svah. Vedlejší účinek: jedno polské zlomené žebro :-0 (minimálně :D)
Přimíchal bych ještě výraz v obličeji Poláka typu O (čumění dopředu s otevřenou hubou), kazové boty od firmy Šerpa a syn a zálibnost Poláka v baheních zápasech, protože se vyválel ještě několikrát. :-)
Mj. je vidět, že k Polákům mají nejblíže na severu Moravy, bo jeden nejmenovaný Bazalbub si také rád štráduje v Praze v blátě.... :D
Čvachty čvacht, čvachty čvacht.....
Starosta
08.12.2007, 17:53
A to jsi neviděl "face to face" jeho :-0 :-0:-0 pohled, když mi svým pádem podrazil nohy a já na něj plnou vahou spadl...ta kila nečekal... :D
Přimíchal bych ještě výraz v obličeji Poláka .....
pánové,podělte se s ostatními oč šlo....
Starosta
08.12.2007, 19:20
Ale, nic mimořádného... Při poslední RZ jsme stáli kus od startu ve svahu na blátivé trávě, já s kalendářem od Stanise v ruce, který jsem opečovával jako oko v hlavě. Vše v pohodě...rallye...až do okamžiku, než se zprava přiblížil občan - zřejmě - polské národnosti. Říci o něm, že byl podnapilý, je neodůvodněným eufemismem:D
Spadl těsně přede mnou...vstal, jako by nic, a zafandil (to auto nemohl vidět, i kdyby bylo dva metry od něj)... nade mnou zavrávoral... to všechno jsme já i kalendář přežili bez úhony (pominu-li to, že jsem se nadechnutím v jeho blízkosti rovněž dostal do mírného rauše).
Když už se zdálo, že je vše OK, a byl asi metr a půl za námi, dokázal neuvěřitelné. Podklouzlo mu to, a spadl. ne spadl, doslova skočil dozadu, a o svahu doklouzal k mým nohám. Ustát toto lidské torpédo na kluzkém terénu nebylo v mých silách. Jediné, o co jsem se snažil, abych spadl na něj a nezadělal se tak, jako on, a abych zachránil kalendář:D. Prvé vyšlo (k jeho lítosti), druhé zcela ne (k lítosti mé):(:(:(. Jeho udivený pohled, kterým se na mne obrátil při dopadu mých kil na jeho postavu, stál za zapamatování.
Nešťasnými hrdiny se tedy stali neznámý Polák, který zítra, až se probudí, bude možná počítat zlomená žebra, a Stanisův kalendář, z jehož titulní strany lze snadno poznat, že na rallye byl nejenom autor kalendáře, ale i kalendář sám.
Ano, krásně sepsané. Zachránit situaci se nepodařilo ani pohotovému "aldimu", který se ke smůle Starosty soustředil spíše na záchranu našeho šumavského šerpy než na kalendář od stanise.
Poučení pro něj zní: "Každý s(S)tarosta se o sebe postará, ale kalendář před blátem chraň! Bláto je totiž špinavé. :)"
Starosta
08.12.2007, 20:25
Přesto aldimu dík!!!
Husky Boy
09.12.2007, 20:50
Stanis prosimtě maš eště kalendář?
Starosto, my jsme zrovna prochazeli pod vama, takze jsme si nejen celou exhibici prohledli, ale i si na svem obleceni odnesli nejake to vami vrzene bahno ... zejmena teda moje pritelkyne (nastesti je to rallyzena, tak se jen smala). Toho Polaka jsme oznacili za Nemce, ale to je vcelku jedno. Kazdopadne jsme se vzpominkou na jeho totalne vygumovany pohled bavili jeste vecer :D
Polovina první várky kalendářů zmizela v sobotu na Pražském rallysprintu, druhou polovinu zítra pošlu poštou zájemcům o poslání dobírkou v pořadí, v jakém si kalendáře objednali. Nedostane se na všechny, ale nemusíte se bát – další kalendáře nechám tento týden dotisknout. Snad se mi je tento týden podaří i rozeslat, aby se vše stihlo ještě před Vánocemi. Pokud jste si tedy kalendář ještě neobjednali, a máte o něj zájem, učiňte tak co nejdříve!
Oproti očekávání se trochu navýšila výrobní cena, cenu kalendářů jsem proto musel stanovit na 220 Kč. Při posílání dobírkou počítejte ještě s dalšími 80 Kč za poštovné a balné, celkem tedy 300 Kč.
Starosta
10.12.2007, 17:34
Starosto, my jsme zrovna prochazeli pod vama, takze jsme si nejen celou exhibici prohledli, ale i si na svem obleceni odnesli nejake to vami vrzene bahno ... zejmena teda moje pritelkyne (nastesti je to rallyzena, tak se jen smala). Toho Polaka jsme oznacili za Nemce, ale to je vcelku jedno. Kazdopadne jsme se vzpominkou na jeho totalne vygumovany pohled bavili jeste vecer :D
Jak je ten rallyový svět malý:)
Možná to byl Němec, který se z ožralosti pokoušel artikulovat polsky...
Starosto, lépe jsi tu situaci popsat nemohl.
Nicméně pro doplnění ještě připomenu konec celé akce a tvou zaseknutou gramofonovou desku "...já ho zabiju" :-)
Taky bych řekl, že polámaný cizinec je Němec, ale věřím Starostovi. Byl k němu nejblíž :-)
Stanis prosimtě maš eště kalendář?
Mám a budu mít, a pokud máš zájem, napiš mi mailem.
Sakra, to jsou na tý poště tak blbý, že mi jeden den řeknou, že dobírka stojí 58 a druhý den po mě chtějí 70? B)
Jinak nikdy nechtějte posílat nic hromadně, zvlášť na dobírku. Je to docela na palici vyplňovat všecky ty poukázky a čmárat obálky... xx( 8D
Starosta
11.12.2007, 16:04
Pozvi příště pošťačky na rallyesprint, seznámil bych je s jedním fajn polsko-německým typem, co taky dovede radost z kalendáře pěkně zkazit (naštěstí jen na chvíli!) xx(
Radim Pusta
25.01.2008, 14:37
Taky jeden tip na vydařený,ale asi špatně dostupný rally kalendář.http://www.rallyandracing.com/oxid.php/shp/1/cl/details/anid/c9646d54b63d23595.07301516/2008-Desktop-Rally-Calendar---Group-B-meets-WRC/
Ty McKleinovic kalendáře tam jsou bomba, ale taky za pořádný peníze (myslím ty velký, 67 × 48 cm). Do ČR to očividně v pohodě posílaj taky (poštovný 8 €), takže v tom bych problém neviděl.
Ale, nic mimořádného... Při poslední RZ jsme stáli kus od startu ve svahu na blátivé trávě, já s kalendářem od Stanise v ruce, který jsem opečovával jako oko v hlavě. Vše v pohodě...rallye...
dekuji, paradne napsane, takhle jsem se uz dlouho nenasmal...:D:D:D
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.