Zobrazit v plné verzi : Rally of Portugal 2001
Jak vidíte šance jednotlivých posádek? Co Team´s Cup a Tomáš Hrdinka? A Škoda motorsport? Napište svůj názor nebo komentář.
Mr. Cimbu
19.02.2001, 13:48
Za vítěze jsem si tipnul Carlose Sainze. Škoda Motorsport: 8. Thiry, 10. Schwarz.
O to kdo a jak dopadne si netroufam hadat bylo by to fakt jak vesteni s kristalove koule.Spis mne zajima jak dopadne souboj Skoda-Hyundai.Korejci nasadi EVO II a pokud nebudou mit velky problemy tak se budou hodne vehementne cpat do spicky.Zvlast Ericson viz. casy na rychlostkach letos ve Svedsku a casy na RZ nekterych lonskych soutezi.Tak tedy drzme Skodovakum vsechny pesti i kdyby nemely bejt nase.Hrdinka a sotolina uvidime.Kdyz bude 100% fit a nebude blaznit tak zacne jezdit hodne dobry casy srovnatelny se spickou Team´s Cupu.Rekneme ctvrty misto v TC.
Tomáš Hrdinka by mohl dojet do pátého místa a umístění škodovek 5.Thiry,7.Schwarz.
Myslím,že v Porugalsku vyhraje jeden z dvojce McRae,Burns.Škodovka to bude mít tentokrát ještě těžší díky Hyunday evo2,ale myslím,že kiksnou obě(A.McRae s ním při testu havaroval).A Hrdinka by nemusel zajet vůbec špatnej výsledek,při troše štestí by na to 4-5 místo mohl mít,a na konkrétní výsledek škodovky si netroufnu
Vyhraje Colin ! Škoda bude do 6,a je celkem jedno kdo ty body vybojuje.Hrdinka tentokrát zaboduje,bude 3 ?!
Kolín nevyhraje určitě - to bude "fokus okolo stromu".
V Portugalsku pojede tolik WRCů, že to je až neuvěřitelné. Myslím, že vyhraje Burns a šlapat na záda mu budou Colin a Gronholm. U Škodovek se těžko tipuje. Schwarz toho na šotolinách nikdy moc nepředvedl a výkony Thiryho jsou daleko za očekáváním fanoušků (neříkejte nikdo, že se s vozem teprve sžívá! Rovanpera seděl v 206 ve Švédsku poprvé!). Ale rád bych věřil ve dva body (nějak).
Ani Tomáš Hrdinka to nebude mít jednoduché. 25 místo celkově a 3 v Team´s Cupu bude úspěch.
Nevím Zdeňo co máš proti Colinovy,ale myslím.že letos podává skvělé výkony.Takže očekávám,že v Portugalsku již přetrhne smůlu a jasně vyhraje!
Ale to víš, že proti němu nic nemám. Jen není můj favorit...
Tak už se to blíží! Škoda že nejede Hrdinka!
Já bych to viděl asi takto:
1.Makinen
2.Burns
3.Gronholm
4.Sainz
5.Martin
6.Auriol
7.Schwarz
8.Thiry
Uletí Schwarz na Fafe přes 70 metrů? Jeho rekord je 73,5m!! Šílenec.
Myslím že Portugalsko bude škodovkám sedět a pokud odstoupí několik favoritů (jak už to tak bývá), pak to vidím: Schwarz 5., Thiry 7.
K tomu skoku - je to fakt blázen, někdo by to měl natočit, hodit do MPG a dát na web... :-) Já myslím, že tu sedmdesátku udělá...
Ja tu nechci moc tipovat, ale myslim si, ze Thiry bude lepsi nez Armin
Jestli bude Bruno lepší než Armin nebo naopak? To jsem taky zvědavý, zatím ale ze Schwarzova stínu nevystoupil. Ale přál bych mu to.
Jak už jsem tipoval - vyhraje Carlos, protože je nejspolehlivější a má fakt dobrý auto. Colin je možná o fous rychlejší, ale urve zase kolo nebo se koukne zblízka do stromu. Subaru ještě nebude mít na vítězství.
A co naši - jeden bude bodovat, jedno který. Ale asi bude lepší Armin. Hlavně bych si přál, aby obě škodovky porážely ty ušmudlaný korejce od hyundaie. Hlavní zbraní bude spolehlivost škody a výpadky konkurentů.
Jiří Dokulil
07.03.2001, 13:00
Hrdinka nepojede!!! Taťka s ním včera mluvil a prý pořád není ruka v pořádku, tak se omluvil.
Můj tip na Port.:
1. Colin
2. Sainz
3. Burns
4. Gronholm
5. Auriol
6. Rovanpera
7. Makkinen
8. Solberg
9. Delecour
10.Martin
11.Thiri
14.Schwarz
Pokud bude dnešní Super Stage zrušena, fanoušci jim ten stadion asi zbourají!
Je odstartováno. Těším se na vaše komentáře během celého víkendu.
KDO SI MYSLÍTE,ŽE DOPADNE LÉPE ARMIN,NEBO BRUNO.DNES TO ASI O 4 VTEŘINY VYHRÁL BRUNO.
Bruno by měl zabrat. Zatím ho Armin vždy naprosto přejel. Tentokrát mu ale věřím. Takže Bruno koukej bojovat!
Je to obrovská škoda, že Bruno po tak pěkném zahájení Rally of Portugal bohužel nedojel po super-speciálce do servisní zóny, a tím tak pro něj tato rally skončila. Více stěstí přístě, Bruno......
Zatim je v informacích z Portugalska pěknej guláš.Na každýmch stránkách uváděj jinej čas startu do 2.RZ a výsledky zatím nikde
Věřím, že to začne podle plánu tzn. 8:06 GMT = 9:06 u nás. Věř našemu Countdownu.
Přiznám se, že netuším co se děje. Podle všeho to vypadá, že se posunutí o půl hodiny vpřed nekoná! Omlouvám se.
Škodovka se "vytáhla", Bruno odstoupil hned po RZ1 a co Armin? Že by taky "smůla"?
Kde chytáte aktuální informace? Na ofifiálním webu nejsou ani výsledky 2.RZ.
Tak si ty nezničitelné Octávky vybraly doufám pro letošek všechnu smůlu a teď už to bude jen dobré......
Sumaku, to je docela optimistický pohled, ale ať se na mě nikdo nezlobí, odstoupit pro závady hned v prvních dvou RZách, to je poněkud příliž. Dost se to Škodovce nepovedlo. Ve španělsku to může ( snad ) napravit.
Tak Škodovka prisla o svou spolehlivost, skoda. Snad priste.
Tak Božský už si letos na Svůj rekord ve skoku dalekém nezlepší......
Chápete výsledky z RZ4? Tommy dal RovnýmuPéru skoro sekundu na kilometr. To je guma. Věřil jsem Burnsovi, že na těch sračkách bude rychlej, ale na toho Makinena na blátě asi nikdo nemá.....
Makinen jede super. Bláto dělá mezi jezdci dost veliké rozdíly.
Nevim jestli to nekdo zaregistroval,ale RZ2 (alespon podle oficialnich stranek) vyhralo cislo 89.Nejakej Jose a dal nevim,prihlasenej s Golfem GTI a to ho posunulo na 12. misto celkove.Kdo neveri at se koukne,kdo o tom vi vic at to napise.Ve vysledkach RZ3 jeste neni protoze tam jsem vydel nejvyssi startovni cislo 74.
quote:
Nevim jestli to nekdo zaregistroval,ale RZ2 (alespon podle oficialnich stranek) vyhralo cislo 89.Nejakej Jose a dal nevim,prihlasenej s Golfem GTI a to ho posunulo na 12. misto celkove.Kdo neveri at se koukne,kdo o tom vi vic at to napise.Ve vysledkach RZ3 jeste neni protoze tam jsem vydel nejvyssi startovni cislo 74.
Podle rally-live.com na RZ2 - 1. RovnyPero
quote:
quote:
Podle rally-live.com na RZ2 - 1. RovnyPero
Taky se mi to nezda pravdepodobny,ale musim uznat,ze me to pobavilo.Jinak jsem cerpal z www.tap-rallyedeportugal.pr
Co se děje, že ještě nejsou výsledky po RZ7?
Tak se omlouvam za stupidni dotaz. Asi uz neumim cist!!
Pokud se zrovna nudíte (do RZ8 daleko), navštivte rally chat na www.bouncingczechs.com. Mimo mě, Rona a několika dalších lidí, je tam i Jan Vaškovič.
Myslíte, že je průběh rally regulérní?
Na Škodováckých stránkách se objevují výsledky z 8 RZ. Jinak viděli jste nové číslo čas. Rally. Je tam startovka na Šumavu.
To je opět Portugalsko,samej problém již od začátku.Zajímalo by mě jak dlouho tuhle neschopnost budou pánové kteří tento kolotoč (MS) řídí tolerovat.Myslím že o jednom je již pro tuto sezonu rozhodnuto! NEJHORŠÍ soutěž šampionátu je Rally of Portugal(pořadatelské zabezpečení) A to máme za sebou první den,co nás čeká dál?!
jinak co se týče jezdců,Mekinen jede opravdu skvěle,jestliže se letos neprobudí další jezdci,budou o tytul bojovat Mekinen a Sainz.Nikdo jiný jim zatim nestačí.nepočítám li Rovenperyho,tomu ale zřejmě dojde dech
Co dodat k vystoupení škody,snad nikdo nečekal že bude celou sezónu bezporuchová,ovšem tohle je tak trochu propadák. doufám že pro další část šampionátu to již bude jen a jen lepší
Dnešek opravdu nebyl dobrý den! Škodovky mimo, zrušené erzety a zmatky v časech těch zbylých. Doufám, že zítra to bude mnohem lepší.
Skodovka se uz asi nebude moci honosit ani prizviskem "nejspolehlivejsi auto". Snad si do konce serialu alespon o nejaky ten bod polepsi a nezustane na suchu. Makinen neprekvapil, uz davno ukazoval, ze na blate je king. McRae taky neprekvapil, ma letos asi smulu. Rovanpera se mozna stava jednickou tymu - jede mu to super a spicky Auriol a Gronholm se mu uz dve souteze divaji leda na vyfuk (kdyz dojedou). Sainz vypada MOC silne - vedle Makinena asi nejvetsi aspirant na titul, ackoliv nehodnotme den pred vecerem, vzpomenme, jak to s Burnsem po skvelem zacatku dopadlo loni. Jestli se nic mimoradneho nestane (=zadny vypadek jezdcu z celnich pozic), maji to skvele rozjete Makinen, Sainz a Rovanpera a mezi nimi se bude rozhodovat. Ze by se zase trefil Mr. Cimbu???
Jakmile vypadla Škodovka, tak je tady pěkně mrtvo pánové. Možná by Vás mohlo trochu probudit, že Korejci míří k celé hromadě bodů!!!!! Tommi je suverénní, Sainz jede skvěle. Burns a Gronholm začali tahat a bude se nám tady odehrávat pěkný souboj. Škoda že vypadl Loix, po dlouhé době jel velmi dobrý závod.
Ano, Hyundaie jsou neprijemne. Loix hodne prekvapil, skoda toho odstoupeni. Taktez skoda Rovanpery. Gronholm uz na vitezstvi asi nema - ztrata pres minutu je hodne. Jsem zvedav, jestli Sainz jeste zatlaci na pilu, nebo pohlida druhe misto. Osobne bych mu vitezstvi moc pral.
TOMMI je král, "dokud pojede všechny pojede", až bude micina WRCka tak je TOMMI mistr...když tu neudělá nějakou botu tak to bude zajmavej boj s Colínem a hlavně s Carlosem (LOIX JE UCHO)
Zítra se rozhodne,tentokrát vyhraje sainz,jede velmi dobře a Mekinena zřejmě pojede. Na bednu se ještě propracuje Burns
Jen aby dostal Sainz šanci zaútočit. RZ20 zrušena. Další.......!
tak tomu říkám závěr,boj do konce. mekinen má opravdu dobrej rok.Osobně jsem přál Sainzovy,duležité jsou další body pro ford. Je myslím rozhodnuto o tom kdo u fordu bude jednička.
K samotné rally,co je to za soutěž pokud se ruší jedna RZ za druhou!? Myslím si že by nad tím měli činovníci hodně přemýšlet a doufám,že najdou lepší soutěž místo této dosti nevydařené. To co jsem již zmínil,stále platí mnohem víc,nejhorší soutěž Rally of Portugal
Portugalsko by špatná soutěž. Za prvé brzo vypadla Škodovka, takže zmizeli emoce. Následně se rušila jedna RZ za druhou a celý se to divně posouvalo.
Alespoň že nám Makinen a Sainz předvedli super závěr. Museli bojovat až do úplného konce. Má Makinen nějaké nervy? To narážím na předchozí výpadek v poslední RZ ve Švédsku.
Hyundai a Subaru se posouvají před Škodovku.
Skoda toho zaveru, Carlosovi bych to moc pral. Ale jede se dal a jak jsem jiz rikal, nemusi byt na konci sezony vsechno tak, jak to ted vypada. Myslim si, ze v Katalansku bude Skodovka jen do poctu, takze nejaky atak na Hyundai nepredpokladam.
Skvělé byly na Eurosportu záběry od volantu na jezdce. Zatímco seveřané byli celkem ledoví, Delecourovy grimasy byly skvělé.
Hrůza mě ovšsem jímala při pohledu z vozu, kdy se auto řítí po bahně mezi špalíry diváků. Nechápu, že se nestalo žádné neštěstí.
Naštěstí.
quote:
K samotné rally,co je to za soutěž pokud se ruší jedna RZ za druhou!? Myslím si že by nad tím měli činovníci hodně přemýšlet a doufám,že najdou lepší soutěž místo této dosti nevydařené. To co jsem již zmínil,stále platí mnohem víc,nejhorší soutěž Rally of Portugal
Možná by stačilo, kdybys jim poradil, jak ovlivnit počasí, aby 3 měsíce nepršelo.
JanO
Chtěl bych se vyjádřit k zatím mizivému výkonu Auriola. Má výborný vůz a výsledky? Ještě před dvěma lety se pasoval do skupinky 5 nejlepších pilotů MS Rally, avšak i s konkurenceschponým ( nebudu tvrdit, že nejlepším ) vozem WRC zatím nic nedokázal. A to ho mnozí pasovali na kandidáta na titul.
Mluvíš mi z duše. Já byl jedním z těch, kteří ho viděli za jednoho z největších favoritů. V Portugalsku to byl od něj opravdový propadák. Nabral sice asi 2 min opravou, ale o zbylých 14 prostě prohrál.
Naopak pochválit je třeba Loixe. Jel velmi dobře, škoda závady a odstoupení ze závodu.
Myslim si, ze Auriol se moc hleda a napravuje mindraky se Seatu. Tam to taky nebylo nic moc... Osobne bych mu pral rychly vzestup, otazkou je, jak se s tim vyporada. Kazdy ma nekdy slabou chvilku, jen aby u nej netrvala prilis dlouho. Na druhou stranu krome Rovanperova vitezstvi ve Svedsku toho celkove moc Peugeoty nepredvedly...
:0
Proslýchá se, že za odstoupení Thiryho může prázdná palivová nádrž!!!!!
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.