Zobrazit v plné verzi : Kdo by jel na zavod MS Rally?
Kdo z vas by jel se mnou na jeden zavod MS Rally nekde v Evrope? Asi na letosni Deutschland.
Doufám, že se najdou příznivci rally, kteří by vyrazili na soutěž v Evropě?
Danyi Panizzi
14.02.2002, 10:19
No já se tam určitě chystam! Nikdy jsem ještě na MS nebyl, prej je to zážitek jako kráva! U nás dobrý, ale MS - to je prej úplně vo něčem jinym! Jeden prej nevěří svým očím! Takže jsem na to nadrženej! Až to bude aktuální, nějak se tu dáme do kupy! Jinak v rajchu se prej platí. :(
No já doufám, že pojedu v srpnu na Deutschland. Tak na 99,9%. Už aby to bylo.
quote:
No já se tam určitě chystam! Nikdy jsem ještě na MS nebyl, prej je to zážitek jako kráva! U nás dobrý, ale MS - to je prej úplně vo něčem jinym! Jeden prej nevěří svým očím! Takže jsem na to nadrženej! Až to bude aktuální, nějak se tu dáme do kupy! Jinak v rajchu se prej platí. :(
No ja bych to chtel prave nejak domluvit, ze by se domluvila vetsi parta a jeli bysme se tam podivat. Mylim, ze do toho nemecka by to byla dobra akcicka. Taky se muzeme postupne potkat na soutezich u nas a tam se pomalu domlouvat.
Danyi Panizzi
14.02.2002, 11:19
jo jasná věc, nějak se to domluví ... speedre jedno téma "Kdo by jel na závod MS" jsi vytvořil i ve fóru MČR. Je možno jej nově smazat, pokud teda chceš. Dost se tam nehodí, ale můj názor. :)
quote:
jo jasná věc, nějak se to domluví ... speedre jedno téma "Kdo by jel na závod MS" jsi vytvořil i ve fóru MČR. Je možno jej nově smazat, pokud teda chceš. Dost se tam nehodí, ale můj názor. :)
Jo klidne ho muzes smazat nebo porad jak se da smazat? Jinak jedes na sumavu?
Tak co přihlásí se ještě někdo nebo ne?
Já bych jel i na všechny. Ale finančně to vidím max na dva, časově na jeden. Pokud se zde objeví nějaká konkrétnější nabídka, jsem pro to zrealizovat.
Smazat to může pouze autor nebo admin. Takže jsem to jako admin s dovolením udělal.
quote:
Já bych jel i na všechny. Ale finančně to vidím max na dva, časově na jeden. Pokud se zde objeví nějaká konkrétnější nabídka, jsem pro to zrealizovat.
Tak pro me je nejlepsi a to asi pro vsechny Deutschland Rally. Letos je zarazena do MS a tak tam bysme mohly vyrazit. Ja bych měl i auto, ale zalezi na tom kolik lidi se tady dohodne a bude chtit jet.
quote: Jinak v rajchu se prej platí. :(
jo plati! a neni to zrovna 10kc na den...
nevim kolik presne, treba na boucles de spa se plati 20 euro!
jo, a hotilky atd. maji bejt na deutschland uz docela plny....
quote:
Taky existuje spaní ve stanu nebo v aute. V srpnu bude jeste dobry pocasi a tak by se dalo prespat normalne venku.
SABOTAGE
14.02.2002, 16:09
quote:
quote:
Taky existuje spaní ve stanu nebo v aute. V srpnu bude jeste dobry pocasi a tak by se dalo prespat normalne venku.
Přesně. jedu koukat na závody, ne na dovolenou.
Já určitě se tam letos chystám.Kámoš tam byl loni a říkal že je to fakt super,u nás je to sice taky dobrý ,ale svět je svět!!.A taky spali venku takže no problema
Tak zatim cau a ja mizim z prace. Zitra budeme dale polemizovat kam pojedeme na MS rally.
imported_n/a
15.02.2002, 10:05
Určitě bych se i já rád přidal (pokud to peníze a manželka povolí B) ). Německo se mi zdá vzhledem ke vzdálenosti a srpnovému datu konání jako nejvýhodnější.
Co třeba ale takové Finsko ? Jede se o 14 dnů dříve a kámoši, co tam byli minulý rok (a vrátili se totálně nadšení), by určitě poradili se samotnou cestou do Finska a s tím, jak to tam chodí.
Danyi Panizzi
15.02.2002, 10:50
Německo - určitě je to fakt asi nejjednodušší způsob jak vidět MS, ale o Finsku se vedou u nás v práci úžasný historky ... nemá konkurenci !!! Prej je to vyšlo letecky, s hotelem a pučenym autem každýho na 15.000,-Kč To si myslim, že na to co je tam k vidění, není zas tak moc.
Danyi Panizzi
15.02.2002, 11:15
Abych doplnil ještě to Finsko padesáti metrový skoky jen tak asi někde jinde k vidění nejsou, možná snad ještě v Austrálii (to je ale bohužel out of mind). Stejně je ale podle mě Finsko No.1 !!!
Upravil - Danyi Panizzi 15 Feb 2002 11:18:44
Ja navrhuji se potkat nekde na sumave (teda ten kdo by mel zajem) a zacit se o tom bavit. U me vzhledem k vytizenosti je nejlepsi nemecko.
smirnoffff
15.02.2002, 16:27
Ja bych byl taky pro to Německo nebo San Remo, ale je to ještě tak daleko, že to říct napevno nemůžu. Auto nemám, chystal jsem se to organizovat, ale pokud někdo jedete, moc rád se přidám! O cenách jsem četl tuším přímo na oficiálních stránkách a právě to odradilo kémoše, se kterými jsme měli jet. A VIP pakety jsou už myslím vyprodaný, ale i obyčejný stály slušné peníze. Jen si nevzpomenu kolik...
Tak koukám, že se nám to hezky dává dohromady. Doufám, že uděláme dobrou partičku, která si užije MS Rally.
Jo,taky se chystáme do světa,napečeme buchty a pojedem do Rema.Původně jsme plánovali radši Deutschland,ale podle různých informací je to v Itálii mnohem lepší.
Finsko v cca šesti lidech dodávkou bez hotelu vychází tak na 6.000,- Kč na jednoho.
My jedeme na San Remo, ale auto uz mame obsazeny ...
San Remo mi pripada i mnohem lakavejsi nez Deutschland - napr. ma rozhodne atraktivnejsi profil trati
M.I.R.A.
03.03.2002, 20:25
Vloni jsme byli ve čtverku s Feldou v Sanremu, bylo to fakt supr :0 S přípravou i v Sanremu nám hodně pomohli kluci co tam jezdí pravidelně (mimochodem letos plánují Finsko :P )
Takže pokud bude zájem, rád napíšu víc informací.
Letos po Barumce hurá do Sanrema!!! (ale to Německo je taky lákavé???)
na letošní Deutchland se taky předběžně chystáme (jedno auto ).k tomu placení,neoficiálně jsem slyšel že permice vás vyjde na 80eur.což je pro mojí kapsu dost.no nějak se to vymyslí,ale němce neoblafnem.byl jsem párkrát na 3-state,a tam chteli na ten okruh tenkrát asi 20dm.se spaním si hlavu nedělam.auto nebo stan u auta a RZ to jistí.jinak je pravda že co jsem slyšel od "světáků"je to maso,jedou pekelný nasazení.s mistrákem nesrovnáš.
Viaceri tu pisete, ze sa chystate na Deutschland. Ja tiez. Moje doterajsie poznatky su. Vsetky ubytovania v okoli ktore som kontaktoval (v okruhu cca 50 km od centra) su na tento termin obsadene. Teda zostava iba stan alebo auto. Vstupne - permanentka s mapkami 49 euro, inac na kazdy den 10 euro (vsetky RZ + servis zona) a zvlast sa plati v sobotu a nedelu superspecialka v St.Wendene po 10 euro. Je uz k dispozicii casovy harmonogram a rozpis RZ, bez velkeho stresu sa kazdy den daju stihnut minimalne 3 RZ co je na MS ozaj super!
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.