Zobrazit v plné verzi : Rallye Monte Carlo 2009
Zdravim vsechny,
chci se zeptat, jestli uz nekdo ted planujete vylety na pristi rok?
Napr. Monte Carlo 2009, nemate nekdo rady s ubytovanim, cestou a vsim okolo, docela uvazuju, ze bych to jel prvne v zivote omrknout.
Dekuju
MravenecZ
16.07.2008, 17:40
Monte 2009 by mělo být zcela jiné než v posledních letech. Najdi si na eWRC články o této soutěži, není problém si je v databázi vyhledat a tam uvidíš, že soutěž bude daleko víc roztahaná než v minulosti. navíc pozor, nebude to MS ale "jen" IRC. To ale může být pro někoho plus. Ubytování na jednom místě bude asi nereálné. Cesta je v pohodě, koukni do mapy.
http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&startpos=0&id=5521
tady je odkaz na harmonogram souteze,je to docela zmena
to je docela změna v tom harmonogramu no uvidíme ja se předvedou S2000
Jen tak pro zajímavost.Pořadatelé se rozhodli,že nebude puštěn na start žádný speciál WRC. http://wrc.auto.cz/novinky/monte-carlo-2009-zakazalo-vozy-kategorie-wrc.html
Jurasman
18.07.2008, 11:03
Je to jen IRC no:(
Tak opraším téma a snad mě nikdo nevynadá.
Pro mě to začíná být více než aktuální a tak se chci optat, kdopak už plánujete vyrazit na Monte? Jestli teda vůbec někdo plánuje... Já se dnes rozhodl (99%) , že si v lednu udělám výlet.
Monte už není to,co bývalo....Doporučuji ušetřit peníze na "jiný výjezd"
Pantheon
17.11.2008, 21:52
my asi pojedem...:D když pojedou nejspíš po prví fábky tak se musíme podívat
Pokud to bude jak píšou ,tak by to nemuselo byt marné???
http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&startpos=0&id=6181
GO DUDU jdi do toho!
skodovka v techto dnech testuje naplno ve francii, testovani skonci ve ctvrtek, sestava pro pristi rok je uz rozhodnuta - kopecky, hanninen. testovani probiha naplno pac hanninena ceka wales rally v cardiffu.
v monte carlu nasadi tovarna tri vozy - ten treti pojede panizzi. otaznik je zatim nad tim, ktere podniky IRC boleslavaci budou mit v planu, koncem listopadu se to po navratu z francie zacne resit. zamorske jako brazilie, japonsko a africka safari asi nepojedou. ceka se na definitivni schvaleni kalendare IRC ze strany promotera!
na rally monte carlo ma fabia S2000 rozhodne na bednu, bude souperit s peugeoty loixe a voulloze!
Harald Ludanek
24.11.2008, 20:23
Když tu čtu, že "na rally monte carlo ma fabia S2000 rozhodne na bednu", tak bych rád připomněl, že na Monte to bude přesně deset let od jednoho z největších sportovních debaklů v historii Škodovky.
Takže když tu čtu takovéto předpovědi s bednou, tak popravdě očekávám přesně to samé co před deseti lety - pořádnou ostudu.....
Tak zlé by to snad být nemělo Haralde...;)
Ovšem je to Škoda,a té sem se naučil nevěřit ani tu šaltr páku mezi sedačkama.
To Harald : dáme sázku kolik vozů ze 3, pokud 3 odstartují odpadne na serořízení ???:):):)
Podle mne to vidíte moc černě,už tam nejsou stejní lidé jako za dob WRC, ale samo že se také držím u země s tipem a spekulací. Každopadně uspěch jim jako týmu přeji.
GOOOOOOOO skoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pantheon
27.11.2008, 07:04
taky si myslím že to dopadne dobře, když docela dost testujou;)
Na některých RZ je okolo metru sněhu...
Tak zkusím dát obrázek...
Také jsem se chystal na Monte 2009, jenže kolega musí na operaci a samotnému se mi nějak nechce. Má někdo v plánu příjemný lednový výlet?
Když tak sleduju poslední vývoj tak MS dostane od IRC asi docela na ***** ... V MS pojede jen Ford a Citroen a zbytek budou tvořit ve většině případů synci bohatých otců.....
Když mrknu co by mělo jet na Monte .... no možná začnu zvažovat že bych tam jel... Kdyby už jeli "jen" jezdci kteří svou učast potvrdili .... no posuďte
Peugeot - Vouilloz, Loix, Sarrazin, Meeke, BF Goodrich, Auriol
Fiat - Basso, Alén, Rossetti
Škoda - Kopecký, Hanninen
Mitsubishi - Wittman
MravenecZ
17.12.2008, 12:21
Ano, je to o mnoho lepší. Žádní buržoazní synci, skoro bych řekl dělnická třída...
Pantheon
17.12.2008, 16:24
jen 38 posádej to je slabí http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&startpos=0&id=6333
Harald Ludanek
17.12.2008, 16:32
Tak jelikož uzávěrka přihlášek je až 31.12., tak ten seznam nemá velkou vypovídající hodnotu :)
Pantheon
17.12.2008, 16:36
To nemá ale kdyby to neprodloužil tak nevi nevi..
Chvála bohu oficiálně potvrzeno Škoda Monte jede jako továrna!!V této pohnuté době první pozitivní zpráva,hlavně aby jim to trochu jelo a nejednalo se jen o ojedinělý start.
Mirek-607
17.12.2008, 16:52
Čísla 38 celkem / 22 S2000 se na francouzských fórech objevila už 4.12. s tím, že jde o stav k 1.12. Nepřikládal bych tomu tudíž přílišnou důležitost...
ožrala_z_autobusáku
17.12.2008, 17:04
Nerad bych krotil vaši euforii ohledně toho "zázraku" z MB, ale osobně si myslím, že na Monte to bude spíš propadák než úspěch. Test je jen test, ostrý start nenahradí a v dobrý výsledek nevěřím.
A co asi tak simulovali při Barumce,či San Remu???
Já jsem rád, že Škoda do toho zase vstoupila i když né na té oficiálně nej úrovni, ale kdoví co se stane s (z?) MS, že. Fandím jim a hlavně jde o to, aby to byla bitva až do konce. Sice jsou tam větší střelci než Kopeky :-), ale pokud to oba nepošlou hned někam do kopru tak se těším na jejich bitvu s ostatními.
Také jsem zvědav jestli opětovný vstup domácího výrobce do kolotoče závodů bude znamenat oživení diskusí na těchto stránkách, protože přiznejme si to tady je recese už od roku 2005.
solbergovec
17.12.2008, 21:11
věřim v podobný debut jako měla impreza 2000
Honza ukáže co se za ty roky na učil:)
chtěl bych se zeptat razíte někdo na monte?
nevíte na kolik to tak vyjde na osobu?
jestli jsi ochoten přenocovat venku, pak počítej jako největší položku rum, to vše ostatní bude za babku ;)
Mohli by jsme pomalu dávat dohromady předběžnou startovku na Monte. Hlásí se někdo?;)
No mě to taky zajímá jestli se někdo jede podívat popřípadě jak to vychází finančně. Měletošní monte moooc láká a silně zvažuju že bych jel... třeba by sme to mohli dát s někým dohromady.
..... a pod širákem nespím!!!!!
Chtěl bych také vyrazit. Máte někdo volné místo?
RebBulle" mám v plánu razit, zatím jsem sám a snad můj táta. Pořádně si o tom doma pokecáme a dám echo, prostě sem chci jet už jen kvůli fábii
Chalupar
21.12.2008, 18:31
Kde se dá najít seznam přihlášených?
Tito jsou podle http://www.rallye-sport.fr určitě přihlášení. Plus jedna fotka z RZ :D (Mirek snad promine za copyright:))
Sarrazin (207 S2000)
Vouilloz (207 S2000)
Loix (207 S2000)
Basso (Punto S2000)
Romeyer (Punto S2000)
Kopecky (Fabia S2000)
Haninen (Fabia S2000)
Auriol (207 S2000)
Scandola (Punto S2000)
Alen (Punto S2000)
Andersson (Proton Satria S2000)
Rossetti (Punto S2000)
Meeke (207 S2000)
Wittmann (Lancer Evo9 Gr.N)
Mourgues (Lancer Evo9 Gr.N)
Poutot (C2R2 Max)
Baudoin (Lancer Evo 9 GR.N)
Aymard (Lancer Evo 9 GR.N)
team bf goodrich
A co Bouffier s dalším Protonem? Nic?:(
Bouffier má zlomenou ruku tuším.Nejel ani v Polsku posl. soutěž.
Tak to je škoda. Doufám,že se v průběhu IRC do soutěží taky zapojí. Je to super střelec.
koukám že tam mají pěkně velké sněhové bariéry
dřevěná srnka
22.12.2008, 00:18
Při takovejch bariérách by se vyplatil Urban ze Smržovky jako odbornej poradce na jízdu z kopce.
Josef Novotný
22.12.2008, 14:10
Třeba ho přikurtovat gumicukama na haubnu. Třeba by to bral, dostal by se zadara do televize: http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&startpos=0&id=6351
P.G. Andersson nejede Monte, Proton i Peugeot chtěli velké peníze
Zatím nejede Monte..... Proton mu předložil nabídku, Anderson jim řekl svou představu a teď čeká co na to řeknou u Protonu .... do konce prosince prý bude jasno ..... a jestli sem správně pochopil tak nabídka je na celé IRC nejenom na Monte
Tak další střelec na Monete ... GARDEMAISTER s Puntem S2000 :-)
Punťák je z dílen Astry se kterou má zkušenosti. Kdyby Toníkovi zajistili více startů v IRC a hlavně na BRZ,tak by to bylo super...
Tak další střelec na Monete ... GARDEMAISTER s Puntem S2000 :-)
Jestli Tonniho nezradí technika tak máme nového výtěze RMC 2009
Tento jezdec je už za zenitem,což dokazoval celý letošní rok.Bude tam spousta jiných adeptů na prvenství než on.A pokud se tam opravdu objeví Seb,tak není co řešit.
Chalupar
30.12.2008, 15:40
Taky si myslím že Tonni už je za zenitem......
To se o Gardem tvrdilo už když byl u Škody a vzpomeňte potom na parádní sezonu u Fordu. Tipovat nebudu, ale věřím, že dojede vysoko.
MravenecZ
30.12.2008, 16:45
O Tonim bych si nedovolil tvrdit, že už je za zenitem, naopak o Fredy Loixovi bych to klidně řekl. A vidíte jaká byla letos řežba s Loixem v IRC. To jen na úvod, jak naše soudy o tom, jak je kdo za zenitem můžou být vrtkavé. U Toniho se domnívám (a mám to částečně potvrzeno i od několika techniků) že si neumí nastavit auta a rychlost je u něj přímo závislá na tom, jak se dokáže autu přizpůsobit. Proto podle mě bude záviset na tom, jak mu Punťa sedne. Může jet o bednu a může se trápit na šestnáctém místě.
Jako na hradě nám sedí Euro-skeptik, tak já bych sám sebe označil za IRC skeptika. Ale při pohledu na startovní listinu Monte 2009 musím i jako IRC skeptik říct, že je to velmi pěkná podívaná a že to asi bude fakt palba. A už to, že se pojede IRC v Monte je podle mě obrovská výhra IRC nad MS v roce 2009. Je to zatím jen výhra v jednom kole jako v boxu, ne v celém matchi, ale výhra podstatná.
Že by nastavení ala Armín u Škody versus ala Roman u Fordů?
Mirek-607
30.12.2008, 17:45
Je pravda, že Toniho výkonnost prudce kolísá v závislosti na tom, jak mu kdo nastaví auto a že on sám to asi moc nesvede. Nicméně nutno podotknout, že s Astrou tento problém nikdy neměl. Pokud jel s Astrou, jel vždy výborně, takže věřím, že technici z Astry mu auto dokážou připravit na tělo.
Akorát teda nevím nic o tom, že by Astra měla Punto. Jsem zvědavý, co to nakonec bude za auto. Na tom bude hodně záležet...
Akorát teda nevím nic o tom, že by Astra měla Punto. Jsem zvědavý, co to nakonec bude za auto. Na tom bude hodně záležet...
Teď možná budu říkat blbosti,ale Mirku Xara se kterou jel třeba Toni v Německu06 za Astru,nebyla majetkem PH sportu?
Mirek-607
30.12.2008, 20:49
To se nevylučuje :) Chtěl jsem tím říct, že informace, že pojede za Astru neříká ni o autě, se kterým pojede a že na tom bude hodně záležet...
tak jsou povoleni ledoví špioni, prioritní jezdci či závodníci zaregistrovaní do IRC za to budou muset zaplatit poplatek 300 Euro
Mirek-607
31.12.2008, 14:41
Pro ty z Vás, co tam jedou velice zásadní změna RZ 11 - 13 Turini!
Nejspíš jde o problém se sněhem, ale trasa RZ je zcela přesměrována na Col De Braus - Col de Turini - La Bolléne - Vésubie.
Mapa: http://www.acm.mc/ramc/2009/maps/ES_11_13.pdf
Jo, jo, Mirku budu se tě držet jako klíště, neboj.
Tak startovni listina je tady.....
brouk.pytlik
01.01.2009, 00:57
A kde?
je to dobrá startovka až na tak malo aut ale zase jsou pěkná jména
Své hraje i propustnost tratí.
Nechybí tam Gardemeister?
A koukam, že krom Kopeckýho je tam z Čechů i Martin Rada s Alfou.
Nevim co s tim ma spolecneho propustnost trati. 60 aut je ale velka bida.
A neverim ze se jeste pocat s2000 podstatne zmeni...
brouk.pytlik
01.01.2009, 12:13
Souhlas, je to slabota.
Někteří tu vykřikovali, jak letošní Monte bude o mnoho lepší než Irsko, ale zatím to je docela bída B)
Zase by to ale mohlo zlepšit šance Škodovky na slušný úspěch, tedy za předpokladu, že to auto vůbec přejede rampu :D
to bouk pytlik- po sledovani san rema 2008 nejsem z s2000 zase tak nadsenej. cekal jsem ale na monte neco jineho, nez se rysuje. na startu 60 aut, vcetne alfy romeo(nic ve zlem, proto ale nejedu tak daleko)
kolik jich pojede posledni den?
Skoda rampu prejede, jestli bude schopna 3 dny drzet pekelne tempo spicky, jeste uvidime...
ja tipuju že cílovou rampu spatří tak 35-40 vozů, jinak si myslím že by se Honza mohl držet špičky podle toho jake nasadí tempo a jak pojede Fabka
No možná byste si nejdřív měli ověřit některá fakta než něco napíšete. V roce 2008 bylo na Monte přihlášeno 50 posádek a 47 jich odstartovalo. Z toho bylo 19 vozů nejvyšší třídy, které pokud je neřídí bohatí turisti (Errani atd.) jsou výkonově o galaxie jinde.
http://juwra.com/monte_carlo_2008.html
V letošním roce je přihlášeno (to co tam, vidím podle mě nereflektuje skutečný stav viz.P.G.Anderson a Garde) 16vozů S2000 + 13 vozů velkých eNek = 26 vozů které spolu mohou svádět vyrovnané souboje a to je vlastně polovina startovního pole. Který ročník je na tom tedy líp nechám na vás.
Mirek-607
01.01.2009, 14:55
Ani startovní listina, ani seznam přihlášených vydány pořadatelem nebyly, pokud já vím. Po serverech koluje vícero různých více či méně pochybných seznamů...
16vozů S2000 + 13 vozů velkých eNek = 26 vozů
takze 13 enek = 10 s2k? :)
Pelikane a ten nadherny souboj mezi tou armadou Suzuki Cupu!
Ne, jsem trpelivej vernej divak, divam se do posledniho projizdejiciho vozu.
Rad jsem se dival i na prujezdy zaolejovane Octavie s pohonem max. na jedno kolo (za volantem ten Eranni)
Nezlob se, me ta letosni Monte "polivka" je zatim trochu ridka....
molar: nezapomínej, že letošní Monte je jenom IRC, neplést si s Worl Rally Championship ;)
To jsem nezapomnel ani na minutu...
Irsko je bida, veril jsem ze Monte bude jine...
ale 3000 €startovneho je dost....
16vozů S2000 + 13 vozů velkých eNek = 26 vozů
takze 13 enek = 10 s2k? :)
Za tu početní chybu se omlouvám :I.
To molar: A koukal jsi se na ten odkaz co jsem dával. Já nevím, ale mimo WRC tak jsem v příhlášených na loňské Monte neviděl moc střelců byť s vozy nižší kategorie. Snad jen Luca Betti. Tedy podle mě bude letošní Monte daleko vyrovnanější a zajímavější než loňské. Popravdě se raději kouknu na střelce s předohrabem nebo eNkem než na Erraniho s Octou která ještě ke všemu pořádně nefunguje.
Martin Plesník
02.01.2009, 15:47
Podle mě jezdí Errani s Octou sice pomalu,ale hezky smykama,ale rozhodně bude Monte lepší;)
Betti je střelec,to jo,však když jel na Varu s Cliem R3 tak ho řezal aj Elena s C2R2.Spolujezdec vs. jezdec...
Betti je střelec ale na barumce se mi jeho moc nelíbil jinak je to skvělý jezdec
Mirek-607
02.01.2009, 16:37
Betti má ke střelci daleko, ostatně kdy něco pořádného zajel?
Walach: Na Varu ho ale Elena neporazil díky rychlosti, ale problémům s technikou.
Loni na Monte krom WRC jelo opravdu málo rychlých jezdců, v podstatě jen Broccoli. V enkách vedli Burri a Artru, ti tam jedou oba opět a do špičky budou mít hodně daleko. V dvouklkách za Broccolim jel Betti a k němu viz výše.
Jinak ale těžko může být nějaký seznam, když přihlášky byly opět prodloužené do pondělí...
Betti má ke střelci daleko, ostatně kdy něco pořádného zajel?
Walach: Na Varu ho ale Elena neporazil díky rychlosti, ale problémům s technikou...
¨Tak to sem nevěděl, každopádně je to jak píšeš,do střelce má daleko.
dřevěná srnka
02.01.2009, 17:40
Kdyby se k autu nechoval jako k píšťaličce, ono by fungovalo, ale když ono je těch mostků a patníků kolem trati tak moc, že ....
Popravdě se raději kouknu na střelce s předohrabem nebo eNkem než na Erraniho s Octou která ještě ke všemu pořádně nefunguje.
Pánové klídek ono se to v pondělí vyřeší. Jinak věřím, že monte i celé IRC převálcuje slavnou "WRC" neboli rally jednoho jezdce + komparzu...
Naivní,to memuže být ani myšleno vážně.
Mirek-607
03.01.2009, 13:52
Letos celý motorsport spíš dost zválcuje ekonomická situace. Jak to vypadá, tak na Monte pojede stěží 60 aut, v Irsku asi ani ne 40 (z Irů s WRC pojedou asi jen 3-4).
kambiaso
03.01.2009, 18:45
ja bych zatim nedělal předčasné závěry,je teprve začátek,uvidíme dál,jak to bude,hlavně doufám ,že na finsko,kam mám v plánu jet,pojede dost aut,a i tomu věřím 8D
Josef Novotný
04.01.2009, 11:42
Letos celý motorsport spíš dost zválcuje ekonomická situace. Jak to vypadá, tak na Monte pojede stěží 60 aut, v Irsku asi ani ne 40 (z Irů s WRC pojedou asi jen 3-4).
Očekávám (možná naivně), že klesnou ceny dílů a propad nebude tak velký.
Nemyslím si, to by potom klesla cena auta jako celku a to je úplný opak nší krize:)
Josef Novotný
05.01.2009, 08:46
Cena auta není složena z cen dílů. ;) Minimálně je zkreslena požadavky FIA na max. cenu, právě proto jsou ceny dílů vyšší a provoz auta dofinancovává jeho stavbu (stavebnici) a prodej. Nakolik však ceny sportovních dílů odrážejí svoji výrobní cenu a cenu svého vývoje je mi záhadou, vždyť by na nich měl být nulový zisk, protože jsou vlastně svým způsobem reklamou pro ten který typ vozu. A kalkulaci ceny dílu by právě probíhající krize měla postavit na reálnou (doufám nižší) úroveň.
Za 14 dnů start a zatím žádná oficiální startovní listina :-(
Na stránkách IRC jsou poslední zprávy ze včerejška o startu Gardemeistra, Sarrazina a Auriola.
http://www.ircseries.com/html/
Milan PB
05.01.2009, 15:48
Podle mě má Monte jeden problém. Strašně velký strtovný. Jinak by tam jelo asi hodně posádek. Myslim že je to pro posádky jedna z nejatraktivnějších soutěží a byl by o ní velký zájem.
Mirek-607
05.01.2009, 16:02
Pepo, až dnes se uzavírají přihlášky, proto nemohlo být nic vydáno. Navíc až 9. ledna se bude volit BFG jezdec.
Mezi posádkamy přihlášenými do BFGoodrich Drivers team je také Panizzi nebo se pletu ?
Mirek-607
05.01.2009, 20:40
Nikdo nezveřejnil přihlášky do BFG...
koukám že auriol je opravdu realista http://www.rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&startpos=0&id=6402
kambiaso
06.01.2009, 21:04
jsem na nej zvedavy,jak mu to pujde,podle me ma na to byt kolem 8-10 mista,ale to ukaze az zavod. :)
http://rallyzone.cz/rally-irc/29729-seznam-prihlasenych-na-monte-samozrejme-se-skodou/
Mirek-607
07.01.2009, 11:35
Tak potřetí... Seznam přihlášených na Monte Carlo vydán doposud nebyl. Všechno, co koluje na netu, jsou jen spekulace z různých zdrojů.
ševča: Dle francouzského fóra Panizzi stáhl kandidaturu na BFG.
Ale stejně ten seznam přihlášených stojí za prd, tak málo aut, no kdo by tam jezdil... }:)
To je kdo?
http://www.dailymotion.com/poypoy38/video/x7y78b_abcdefghijkl_auto
re: Dík Míro
Mirek-607
07.01.2009, 14:12
Sarrazin
Poslední čísla "kolující po internetu" píší o 63 posádkách včetně D. Soly s Puntem ;)
jirka rk
07.01.2009, 21:55
Toto jsem objevil ( ???? ):
Stephane Sarrazin (Peugeot 207 S2000)
Nicolas Vouilloz (Peugeot 207 S2000)
Freddy Loix (Peugeot 207 S2000)
Didier Auriol (Peugeot 207 S2000)
Andrej Jereb (Peugeot 207 S2000)
Kris Meeke (Peugeot 207 S2000)
Giacomo Ogliari (Peugeot 207 S2000)
Pilote BF Goodrich (Peugeot 207 S2000)
Giandomenico Basso (Fiat Punto S2000)
Dani Sola (Fiat Punto S2000)
Lucas Rossetti (Fiat Punto S2000)
Anton Alen (Fiat Punto S2000)
Frederic Romeyer (Fiat Punto S2000)
Toni Gardemeister ( Fiat Punto S2000)
Olivier Burri (Fiat Punto S2000)
Jan Kopecky (Skoda Fabia S2000)
Juho Haninen (Skoda Fabia S2000)
Per Gunnar Andersson (Proton Satria S2000)
Julien Maurin (Fiat Punto S2000)
Miguel Baudoin (Mtsubishi Lancer Evo 9 GR.N)
Jerome Aymard (Subaru Impreza Gr.N)
Patrick Artru (Mtsubishi Evo 9 Gr.N)
Carret (Mtsubishi Evo 9 Gr.N)
Franz Wittmann (Mtsubishi Lancer Evo9 Gr.N)
Jean Francois Mourgues (Mtsubishi Lancer Evo9 Gr.N)
Van del heuvel (Mitsubishi Lancer Evo 10 Gr.N)
Pierre Bos (Mtsubishi Lancer Evo9 Gr.N)
Richard Frau (Mtsubishi Lancer Evo9 Gr.N)
Bertrand Pierrat (Subaru Impreza n12b)
Hervé Knapick (Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N)
Palmero (Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N)
Proh (Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N)
Romano (Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N)
Liska (Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N)
Florian Gonon (Subaru Impreza sti)
Renaud Poutot (Citroen C2R2 Max)
Ludovic Cluzel (Citroen C2 R2)
Tanci (Citroen C2)
Paolo Raviglione (Citroen C2R2 max)
Claudio Marenco (Renault Clio S1600)
Lorenzo Fabiani (Renault Clio S1600)
Nikaulos Schelle (Suzuki Swift s1600)
Damien Daumas (Renault Clio R3)
Mathieu Arzeno (Renault Clio R3)
Luc Gellusseau (Peugeot 206 )
Christophe Fontaine (Peugeot 206 Xs)
Daniel Cambon (Renault Clio)
Giuseppe Fugazzotto (Renault Clio Rs)
Martin Rada (Alfa Romeo 147 2.0 ts)
Lilian Vialle (Renault Clio Ragnotti)
Jérôme Schmitt (Suzuki Swift)
Milko Pini (Suzuki Swift)
Omar Bergo (Suzuki Swift)
Roberto Sordi (Suzuki Swift)
Silvio Mellano (Suzuki Swift)
Max Ballestin (Suzuki Swift)
Vanessa Polonia (Suzuki Swift)
Jean-Marc Massé (Suzuki Swift)
Robin Longechal (Suzuki Swift)
Luca Monti (Suzuki Swift)
Mirek-607
07.01.2009, 22:12
Tohle je další z obíhajících verzí, tentokrát z http://www.rallye-sport.fr/
Minimálně 1 posádka tam přebývá a minimálně 6 chybí...
kambiaso
07.01.2009, 22:13
velmi zajimavy seznam :)
Chalupar
08.01.2009, 10:22
Jsem zvědav na oficiální seznam posádek......
Zřejmě se ta top dvacítka moc lišit nebude.
Tipovačka bude v každém případě velmi náročná.
Co nějaké vaše tipy hodit do eteru :)
na první dvě místa 2 Francouze, ale dál vůbec nevim :D
1.Sarrazin,2.Gardemeister,3.Vouilloz,4.Kopecký,5.M eeke -toď můj tip.
Chalupar
09.01.2009, 08:58
Ještě jsem o tom nepřemýšlel ,ale zkusím taky něco vyplodit...
Ja myslim ze je to jasne 1 Toni G.2 Kop.3 P.G.A.4 Loix.5 Sarazin.6 Ciklista.
kambiaso
09.01.2009, 10:58
podle me: 1.Gardemeister 2.Vouilloz 3.Kopecky 4.Loix 5. Sarazin
Myslím,že dáváte Toniho zbytečně moc vysoko,na to,že má s S2000 nulové zkušenosti. A i kdyby nějaké měl,tak nevím,nevím.
kambiaso
09.01.2009, 11:23
ma zkusenosti,a urcite taky s tim autem neco natrenuje,uvidime
jirka rk
09.01.2009, 12:08
Konec debat o startovní listině :
1 PEUGEOT TEAM BELUX (BEL) VOUILLOZ Nicolas (FRA)
KLINGER Nicolas (FRA) PEUGEOT 207 S2000 N 4
2 ABARTH & C. SpA (ITA) BASSO Giandomenico (ITA)
DOTTA Mitia (ITA) ABARTH Grande Punto S2000 N 4 B
3 SKODA MOTORSPORT (CZE) HANNINEN Juho (FIN)
MARKKULA Mikko (FIN) SKODA Fabia S2000 N 4 A
4 PEUGEOT TEAM BELUX (BEL) LOIX Freddy (BEL)
SMETS Isidoor (BEL) PEUGEOT 207 S2000 N 4
5 ABARTH & C. SpA (ITA) ROSSETTI Luca (ITA)
CHIARCOSSI Matteo (ITA) ABARTH Grande Punto S2000 N 4 A
6 SKODA MOTORSPORT (CZE) KOPECKY Jan (CZE)
STARY Petr (CZE) SKODA Fabia S2000 N 4
7 TEAM PEUGEOT TOTAL (FRA) SARRAZIN Stéphane (FRA)
RENUCCI Jacques Julien (FRA) PEUGEOT 207 S2000 N 4
8 AURIOL Didier (FRA) AURIOL Didier (FRA)
GIRAUDET Denis (FRA) PEUGEOT 207 S2000 N 4
9 BF GOODRICH (FRA) x
x PEUGEOT 207 S2000 N 4
10 ASTRA RACING (ITA) GARDEMEISTER Toni (FIN)
TUOMINEN Tomi (FIN) FIAT Grande Punto S2000 N 4 B
11 ABARTH & C. SpA (ITA) ALEN Anton (FIN)
ALANNE Timo (FIN) ABARTH Grande Punto S2000 N 4
12 PEUGEOT UK (GBR) MEEKE Kris (GBR)
NAGLE Paul(GBR) PEUGEOT 207 S2000 N 4
14 (forfait) SOLA Dani (ESP) SOLA Dani (ESP)
SANCHEZ Oscar (ESP) ABARTH Grande Punto S 2000 N 4
15 BURRI Olivier (CHE) BURRI Olivier (CHE)
GORDON Fabrice (FRA) ABARTH Grande Punto S2000 N 4
16 CAVALLINI Tobia (ITA) CAVALLINI Tobia (ITA)
ZANELLA Flavio (ITA) PEUGEOT 207 S2000 N 4
17 (forfait) PRIVE Thomas (FRA) PRIVE Thomas (FRA) MITSUBISHI Evo IX N 4
18 FRAU Richard (FRA) FRAU Richard (FRA)
LE GARS Serge(FRA) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
19 PROH Alessandro (ITA) PROH Alessandro (ITA)
DELL'AGOSTINO Angelo(ITA) MITSUBISHI Lancer Evo X N 4
20 ARTRU Patrick (FRA) ARTRU Patrick (FRA)
VIRIEUX Patrice(FRA) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4 B
21 (forfait) ROMEYER Frédéric (FRA) ROMEYER Frédéric (FRA)
FOURNEL Thomas(FRA) FIAT Grande Punto S2000 N 4
22 KNAPICK Hervé (FRA) KNAPICK Hervé (FRA)
MORA David(FRA) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
23 INTERWETTEN RACING (AUT) WITTMANN Franz (AUT)
ETTEL Bernhard(AUT) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
24 AYMARD Jérôme (FRA) AYMARD Jérôme (FRA)
AYMARD Sandrine(FRA) SUBARU Impreza WRX STI N 4
25 BAUDOUIN Miguel (FRA) BAUDOUIN Miguel (FRA)
GASTINEL Jean-François(FRA) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
26 MAURIN Julien (FRA) MAURIN Julien (FRA)
THIMONIER Gilles(FRA) FIAT Grande Punto S2000 N 4
27 JEREB Andrej (SLO) JEREB Andrej (SLO)
KACIN Miran(SLO) PEUGEOT 207 S2000 N 4
28 PIERRAT Bertrand (FRA) PIERRAT Bertrand (FRA)
GALMICHE Isabelle(FRA) SUBARU Impreza N 4
29 BOS Pierre (FRA) BOS Pierre LEUVREY (FRA)
Jean-Claude(FRA) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
30 GONON Florian (CHE) GONON Florian (CHE)
ARLETTAZ Sandra (CHE) SUBARU Impreza STI N 4
31 LISKA Milan (CZE) LISKA Milan (CZE)
JUGAS Jaroslav(CZE) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
32 ROMANO Gianni (ITA) ROMANO Gianni (ITA) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
33 OGLIARI Giacomo (ITA) OGLIARI Giacomo (ITA)
VERDELLI Marco(ITA) PEUGEOT 207 S2000 N 4
34 NICOLAS Laurent (FRA) NICOLAS Laurent (FRA)
MALLET Patrice(FRA) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
35 PALMERO Jean-Paul (ITA) PALMERO Jean-Paul (ITA) MITSUBISHI Lancer Evo IX N 4
36 DAUMAS Damien (FRA) DAUMAS Damien (FRA)
JAUSSAUD Christophe(FRA) RENAULT Clio A 7
37 ARZENO Mathieu (FRA) ARZENO Mathieu (FRA)
MANCINI Patrice(FRA) RENAULT Clio A 7
38 BETTI Luca (ITA) BETTI Luca (ITA)
AGNESE Giovanni(ITA) RENAULT Clio A 7
39 CORBI David (CHE) CORBI David FELLAY (CHE)
Stéphane (CHE) RENAULT Clio A 7
40 CAVIGIOLI Marco (ITA) CAVIGIOLI Marco (ITA)
CANTONI Enrico(ITA) FIAT Punto JTD A 7
41 SALA Andrea (ITA) SALA Andrea (ITA)
SALA Marco(ITA) RENAULT Clio A 7
42 VILLA Manuel (ITA) VILLA Manuel (ITA)
CANOVA Angelo(ITA) FIAT Punto A 6
43 POUTOT Renaud (FRA) POUTOT Renaud (FRA)
VIRAGH Ludovic(FRA) CITROEN C2 R2 A 6
44 SCHELLE Nikolaus (DEU) SCHELLE Nikolaus (DEU)
WENZEL Michael (DEU) SUZUKI Ignis A 6
45 GELLUSSEAU Luc (FRA) GELLUSSEAU Luc (FRA)
DE JOUX Charles Antoine (USA) PEUGEOT 206 XS A 6
46 RAVIGLIONE Paolo (ITA) RAVIGLIONE Paolo (ITA)
CAVAGNETTO Mauro(ITA) CITROEN C2 R2 A 6
47 MARENCO Claudio (ITA) MARENCO Claudio (ITA)
PIERI Luca(ITA) RENAULT Clio A 6
48 CLUZEL Ludovic (FRA) CLUZEL Ludovic (FRA)
DELMONICO Teddy(FRA) CITROEN C2 R2 A 6
49 FONTAINE Christophe (FRA) FONTAINE Christophe (FRA)
COLAS Yvon(FRA) PEUGEOT 206 XS A 6
50 FABIANI Lorenzo (ITA) FABIANI Lorenzo (IT)
QUATTROCCHIO Daniele(ITA) RENAULT Clio A 6
51 CORNU Stéphane (FRA) CORNU Stéphane (FRA)
LECLERC Bertrand(FRA) CITROEN C2 R2 A 6
52 TANCI Pierre (FRA) TANCI Pierre (FRA)
MARTINI Eric(FRA) CITROEN C2 R2 A 6
53 VIALLE Lilian (FRA) VIALLE Lilian (FRA)
ROISSAC Patrice(FRA) RENAULT Clio Ragnotti N 3
54 RADA Martin (CZE) RADA Martin (CZE)
PETR Roman(CZE) ALFA ROMEO 147 N 3
55 MOTTARD Guy (FRA) MOTTARD Guy (FRA)
GIRAUDO Michel(FRA) PEUGEOT 206 RC N 3
56 CAMBON Daniel (FRA) CAMBON Daniel (FRA) RENAULT Clio Ragnotti N 3
57 MONTI Luca (ITA) MONTI Luca (ITA)
BARBIERI Daniele(ITA) SUZUKI Swift N 2
58 MASSE Jean-Marc (FRA) MASSE Jean-Marc (FRA)
MAQUET Joël(FRA) SUZUKI Swift N 2
59 "VIOM"(ITA) "VIOM" (ITA)
TRIMIGNO Michele(ITA) SUZUKI Swift N 2
60 BERGO Omar (ITA) BERGO Omar (ITA)
RAPPOLDI Alessandro(ITA) SUZUKI Swift N 2
61 LONGECHAL Robin (FRA) LONGECHAL Robin (FRA)
LABATUT Julien(FRA) SUZUKI Swift N 2
62 PINI Milko (ITA) PINI Milko (ITA)
PELLEGRINI Daniele (ITA) SUZUKI Swift N 2
63 SCHMITT Jérôme (FRA) SCHMITT Jérôme (FRA)
ANTOINE Christophe (FRA) SUZUKI Swift N 2
64 POLONIA Vanessa (ITA) POLONIA Vanessa (ITA)
FLOREAN Emanuela (ITA) SUZUKI Swift N 2
65 SORDI Roberto (ITA) SORDI Roberto (ITA)
FERRACIN Silvy (ITA) SUZUKI Swift N 2
66 WEST Nick (GBR) WEST Nick (GBR)
MELLING Chris (GBR) VOLKSWAGEN Polo N 1
MravenecZ
09.01.2009, 12:26
Hezky, slušně našláplá startovka. Koukám, že Milana Lišku to loni na Monte nadchlo a chce si to zopáknout. Rada taky dobrý.
Nevidím Andessona. Neměl tam startovat?
ožrala_z_autobusáku
09.01.2009, 12:40
Čekal jsem to lepší, žádný zázrak to není.
Snad to bude ve Zlíně o dost lepší ;)
luboss.v
09.01.2009, 12:43
Radši si jdi už teď hlídat místo...
Andersson podle mě šetří kroupy na start v Norsku s Fábií WRC.
S tím užším výběrem do BFG týmu si dělají kozy,když tam zařadili Ogiéra!!
Nejen, že ho zařadili, on ten výběr vyhrál! Je fakt, že to je super talent, ale já bych tam raději viděl někoho jiného neboť tenhle kluk už se moc předbádět nemusí. Faktem je, že o tohle v BFG projektu nejde tam jde o co nej reklamu pro BFG a pak je ta volba pochopitelná.
Ogier tam nemá co dělat.Jo Frantíci.Nic proti němu nemám,ale vůbec mu nefandím.Radši tam měl být Buffin nebo Bengue a někdo kdo jezdí MS.
výběr BG opravdu nechápu vemou jezdce z MS:angry: nj asi se chtějí francouzi doma předvést, kdežto Pirelli bere mladé jezdce podle mě to moc férové není víc bych to přál Benguemu toť můj názor
Pánové na to že je "krize" a navíc lednový termín , tak si myslím, že skvělá startovka. Už se moc těším na start a na krásné souboje ve vteřinách. PS- ten čas do startu se strašně vleče....
Pantheon
09.01.2009, 20:14
nak tak na tu tipovačku bych taky někam dopředu dalo toho Oigera.....:D
Martin Plesník
09.01.2009, 20:58
Kdy bude spuštěna tipovačka na Monte Carlo?
Dani Sola nakonec Monte nejede naposlední chvili se odhlasil
Chalupar
09.01.2009, 21:05
Jsem zvědavej na M.Radu , jak si tam podvede.
Tak nevím,jestli nejsu úplně mimo mísu,ale je normální jezdit soutěž v pracovním dnech?A navíc,ten pátek je roztahanej na celej den až do soboty ráno.Noční eRZety bezva,ale proč tak nešťastně?
Mirek-607
09.01.2009, 21:24
Podívej se na Mapu Francie. Když je mezi RZ třeba 200 km přejezd...
No,s mapama mám právě trochu problém.Kolabuje mě moje postarší PC,takže mě nejdou otevřít.Mrknu se v pondělí v práci,jenom mě prosím Tě řekni,jestli je ve středu reálnej přejezd mezi jedničkou a trojkou,popř. dvojkou.Díky předem.
Mirek-607
09.01.2009, 22:05
My přejíždět nebudeme. Kolega to počítal a říkal, že to nestihneme.
Také si myslím,že tipovačka bude nářez, ale jak tak koukám, tak u nikoho z Vás nevidím na předních místech třeba BASSA či jiné jezdce na Fiatech / kromě Gardeho/ , nechápu to, neboť jsem za celou zimu nenašel žádné testy Pažoutů natož nějaký nový vývojový stupeň. Zato Fiat má novou "evoluci" dá-li se to tak nazvat
Mirek-607
09.01.2009, 22:07
Peugeot má taky novou evoluci... A videí testů Peugeot Sportu a Sarrazina je plné dailymotion a i na youtube jich pár je. Kronos tam taky byl, ale nikdo to asi nenatáčel...
jenom mě prosím Tě řekni,jestli je ve středu reálnej přejezd mezi jedničkou a trojkou,popř. dvojkou.Díky předem.
Sice jsem se bohužel zatím nikdy na Monte nepodíval,ale po tom co se tady o této soutěži za poslední roky napsalo,si myslím pokud nemáš média vjezd tak seš asi bez šancí.Úzké přístupové silnice,davy fanoušků,málo možností přístupu na různé úseky RZ,to vše tě předurčuje k shlédnutí jedné RZ se dvěma průjezdy. Za předpokladu,že nedojde z důvodu havárie,neukázněnosti fanoušků,nebo že se zacpanýma příjezdama ke startu RZ nedostanou startující posádky,ke zrušení zkoušky.Jestli nemám pravdu,ať mě někdo kdo tam už byl opraví.
http://www.dailymotion.com/video/x7z8dd_testskodafabias2000ii_sport
Peugeot má taky novou evoluci... A videí testů Peugeot Sportu a Sarrazina je plné dailymotion a i na youtube jich pár je. Kronos tam taky byl, ale nikdo to asi nenatáčel...
Mirek-607 díky moc za info. Opravdu jsem to nečet. Ještě jednou dík
Sice jsem se bohužel zatím nikdy na Monte nepodíval,ale po tom co se tady o této soutěži za poslední roky napsalo,si myslím pokud nemáš média vjezd tak seš asi bez šancí.Úzké přístupové silnice,davy fanoušků,málo možností přístupu na různé úseky RZ,to vše tě předurčuje k shlédnutí jedné RZ se dvěma průjezdy. Za předpokladu,že nedojde z důvodu havárie,neukázněnosti fanoušků,nebo že se zacpanýma příjezdama ke startu RZ nedostanou startující posádky.Jestli nemám pravdu,ať mě někdo kdo tam už byl opraví.
No jasně,my sme to na MS taky vždycky řešili dvěma kompletnímy průjezdy na jedné RZ,ale v tu středu se právě jedou jenom tři a každá jinde.To znamená 60 aut a šmitec.Navíc ten pátek znamená,být zavřenej někde na trati od noci do noci,jestli chceš mít dobrej flek a nedej bože,aby nějakou eRZetu zrušili,to by bylo na mašlu.Jak sem byl ještě minulej týden rozhodnutej,že pojedu,tak teď už si tím vůbec jistej nejsu.Nechcu tady ale malovat čerty na zeď a všem,co pojedou,přeju parádní podívanou.
Melmisek
10.01.2009, 02:57
Byl jsem na Monte trikrat, poprve v roce 2005. opravdu nelze prejizdet, doporucuji obytnak a spat na RZ noc predem, na Col de Turini to jinak nelze. Ale nocni atmosfera se na RMC se neda ani popsat. Letos jedu opet, bude to mix RZ z roku 2005 a poslednich 2 let. Prejezdy budou dlouhe, ale vrele doporucuji zustat na jedne RZ na dva prujezdy. Jedeme z PB dva obytnaky, pokud by mel nekdo zajem, muze se k nam pripojit. Odjezd v pondeli kolem poledne. Nevite nekdo, zda-li a kde je shakedown, ci zda Skoda uvolnila do prodeje novou kolekci obleceni Skoda Motorsport? Pry maji zcela nove...
Pantheon
10.01.2009, 09:57
tak já byl taky na moten teť několikrát po sobě....jak tady píšou zůstat na jedné RZ a na col de turini jeďte po dálnici my sme jeli přes ty hory a stojí to za prd jeli sme to 600Km a asi vyjeli sme odpoledne ve 15:00 a na col de turini sme přijeli ve 2 hodiny ráno...a to sme tam narazili na debila policajta ktrý nás tam ani nechtěl pustit nechal nas na sartu RZ..zakže já sme byl tak nasranej že sme to jeli zkusit z bočních příjezdovích silnic nebyli ani na oficiálním progrmamu jen v navigačce....tak sme jeli...najednou nás dohnali něci frantíci ze starýma renoltama to byli fakt hovada vracáky brali přez ručku....sme jali furt za nima...a tak sme se tam dostali na col de turini a policajtka co tam byla tak ani jeden probmém.....A ještě k té cestě z Valence na col de turini je to býda a utrpení kolem vác 3metrové barierí prostě hrůza :P:)
PS: omlovám se za chybi je jich tam asi hodně ale píšu to v rychlosti:D
dřevěná srnka
10.01.2009, 11:41
Pantheon: Hele, že tobě se z toho policajta na Monte klepou vzteky ruce ještě dnes? Nebyl by nějakej bonus za vyluštění tvýho postu?
Melmisek
10.01.2009, 12:59
Souhlasím, jedte jen po dalnici. Cesta pres a same zatacky, to neni ono, zvlaste ne pak pro obytnaky. My jsme treba loni ve Valence potkali bandu kluku ze Svajcu, kteri jeli s EVO 6, byli to neskutecni rizkove, potom jsme podle stop videli, ze veskere vracecky jeli po dverich, i nas predjizdeli ve vracacich smykem. Noc dlouhych ohnu se letos ukaze znova v pravem svetle, atmosfera, jak jsem jiz psalm, je tam neskutecna. Krom opilych italu a francouzu je vse v pohode, delaji se taboraky, lidi skandujou jmena svych oblibencu, do toho amaterske ohnostroje, opravdu parada. Ja osobne uznavam heslo, kdo nebyl na monte, nebyl na svete. Pokud to srovnam s finskem, nemeckem, monte je opravdu legenda a vsichni fanousci tam ji tak berou. Zazitku mnoho... Nevahejte a jedte...
Na Monte jsem byl v roce 2006.Byl jsem tam se Zdeňkem Waiserem,Alešem Trhlíkem a Palisem.Díky Zdeňkovi a jeho media průkazu jsme se dostali např. na tiskovku Fordu a Subaru.Na RZ v pohodě autem,i když jsme vstávali ve 4 ráno aby jsme stihli zavíračku 2 hoďky před startem.V klídku jsme si našli fleka.Byl to pro mne neskutečný zážitek.Byl jsem ve světě už několikrát,ale Monte je Monte.
Pantheon
10.01.2009, 15:48
teť začínám psát článek pro učastníky Monte....napíšu pár rad :)
Tak protože je to jiný jak v roce 2008 tak co mohu doporučit a jede se tento rok 2009 tak je RZ 5/8. Strat a cíl je v tež městě ST BONNET:). Je zde podívaná. A věřím že letos tam bude kotel jako prase. Protože tam je to fakt super;). Louka je tam hodně moc velká. Parkujete hned u RZ. Nic se neplatí:D. Byl tam saemej ciczinc. Ale ani jednoho čecha sme nevyděli:P. Mezi RZ se můžete jít vklidu na pěkný záchod do hospody:D:D. Prostě tam to je dobrý. Je také podívaná na rozmlácený auto ce se tam vysekali na RZ;). Odtahovky co ty auto odtáhli tak tam včchni čekaj. Taky věřím že tam bude sníh:). Vždyť je to přs 1100metrů nad mořem;). Tak všichni jeďte tam. Ať žabožroutí ví zač sou toho češi.:D:D Třeba bude kotel je v Německu. No a na Col de Turini se snažte taky něk dostat. Nedoporučuji najíždět proti směru RZ. Abiste nechytli vola policajta jako my. Prostě Col de Turini je legenda:). A jak sem psal jeďte po dálnici:P. My když sme jeli na přímo tak sme museli jet pčes Italii:o). Abichom se tam dostali. Pač sme chtěli to vzít přes někej průsmyk. Prostě už to něk zavřeli. A všechny tuneli zavíraj ve 24.00.:-0 A otevírej někdy ráno. Taky sme vyděli požár. Hasiči to uzavírali. To sme mněli štěstí. Něk ve zkratce. Sněhové barieri. Po 1 hodině. Obrovský požár hořel les. A pak debil policista který nás nechtěl pustit::D::D::D. Takže kdo to dočet do kone tak se doufám pobavil. Omlovám se za chybi...nemám na to čas to tady opraovat. Tak tady to más dřevěná srnka:D:D:D:D
Melmisek
10.01.2009, 17:11
A na 5/8 myslis do cile nebo na start? my jsme byli vzdy na RZ, ktera se jede jako RZ3, jezdili jsme do mista Col de la Croix, z vesnicky dale po smeru RZ, ale loni tam bylo moc snehu, tak se tam nedalo dostat. Ale je tam nadherny prijezd, ktery vede takovym kanonem. Tusim, ze je to uzavren oblast, kde se cvici armada, ale v prubehu rally to tam byva normalne otevrene. V horach je mozne videt ukryty, strilny atd... Fakt pecka...
Pantheon
10.01.2009, 17:26
Ono je to celek m jedno je to od sebe pře louku 400m. Ale myslel sem mýstou kousek po startu.
Vážně jsem se pobavil...mámu mám češtinářku a manželku taky učitelku...ale myslím to dobře a vážně nerejpu. Ty info jsou i s těma chybama dost dobrý.
Milan PB
10.01.2009, 18:42
Sice jsem se bohužel zatím nikdy na Monte nepodíval,ale po tom co se tady o této soutěži za poslední roky napsalo,si myslím pokud nemáš média vjezd tak seš asi bez šancí.Úzké přístupové silnice,davy fanoušků,málo možností přístupu na různé úseky RZ,to vše tě předurčuje k shlédnutí jedné RZ se dvěma průjezdy. Za předpokladu,že nedojde z důvodu havárie,neukázněnosti fanoušků,nebo že se zacpanýma příjezdama ke startu RZ nedostanou startující posádky,ke zrušení zkoušky.Jestli nemám pravdu,ať mě někdo kdo tam už byl opraví.
Píšeš kraviny já jezdil mezi posledníma a skoro až k mlíku
Za snahu pomoct to máš za 5+ ...a to v rodině kantora nemám.Jináč...já sem nejlepší atmosféru zažil na Sardošce 04.Ve čtvrtek večer jsme to zapíchli v háji korkových dubů,v pátek se tam jela superspeciálka.Už to tam pěkně hučelo a nejvetší čurbes tam dělali nějací Budějovičáci s předělaným autobusem.Měli tam solidní hudební apec a naraženou bečku,k tomu sem tam nějaký rakety.Taloši tě za "čeko bira"povozili ve fordu cosworth po erzetě.Mluvilo se tam univerzálním jazykem ožralců a byl to fakt solidní mejdan až do rána.Toto ale není diskuze o Sardinii,že?
Milan PB
10.01.2009, 19:06
V roce 05 jsme stíhali šejk pak ubytování v Antibes (cca 300,-/ noc a hlavu v hotelu s kuchyňkou a bazénem) a večer slavnostní start před Casinem.Tam se dalo zaparkovat u jachet téměř na molu Mezi tím ještě vozit Brose do Mentonu kde spal v Etap hotels.Druhý den jsme byly na RZ 1 a pak ještě 2 průjezdy na Piera Cava( terasy kde vydíš tak 16 vracáků kam se se.e Dhrontál) Pravda RZ 1 jsme málem nestíhali protože nás nechtěli francouzký gandemarie pustit k RZ na odbočce cca 6km od konce a řekli že když to objedeme tak je to asi 20 km ale bylo to asi 65 po úzkých cestách kde se 2auta nevešli na cestu a převýšení z 1500m do 3600 a pak zase dolů.Tam my hořely brzdy a to jsem je hodně moc šetřil.Pak byl přejezd na další RZ terasy a my na to měli asi 6 hodin tak jsme si fotily panorámata ale najednou jsme zjistili že nás po ujetí 50ti km čeká dalších 200 a máme na to 4hodiny, Posledních 30km bylo od startu až na průsmyk Col de Turini a pak asi 7 k terasám.Jenže 6km hás nekompromisně zastavili Gandemarie a muselo se parkovat.Jenže pak odstavil další 4 auta za náma a tak jsem jel až k mlíku kde bylo hodně míst.Někteří chtěli jít pěšky těch 6km a tak jsem jim nebránil. Po nás tam ještě přijeli dodávky Fans for Kresta. Druhý den to bylo stejný zastavily nás zase daleko a já pak stejně jel zase skoro až k mlíku.Akorát nám zrušily jednu RZ myslim kuli Arminovy ale špici jsme viděli.Bydlíky tam stojí na příjezdech 0-3km od trati nebo na odstavných plochách podél RZ.
kambiaso
10.01.2009, 19:24
kdyz tady ctu ty vase prispevky,hned bych jel taky,nicmene dali jste mi brouka do hlavy,ze bych pristi rok take vyrazil.ty terasy asi musi stat za to. :)
Pantheon
10.01.2009, 19:25
nejde o chybi ale o info:D:D co chcete když to puši 10minut:P:I
Mirek-607
10.01.2009, 19:32
Přes Peira Cava se původně letos jet nemělo, ale nakonec jede. Kvůli uzavírce silnice Sospel - Turini se jede RZ po trase Col de Braus - Turini právě přes Peira Cava (v podstatě to jsou dvě spojené RZ z letošního Antibes s přejezdem mezi nima). V současné době, je trať v téhle části většinou mokrá, v lesích břečka a rozježděný sníh. Pokud teda myslí Milan tohle (já tam jedu poprvé)...
http://www.acm.mc/ramc/2009/maps/ES_11_13.pdf
Milan PB
10.01.2009, 19:47
Jo jo je to pod tím ty serpentíny to je ta změna.Dříve se to jelo jako samostatná RZ z pravé strany kde to probrzdil Duval a Loeb (v mistě Baisse de la Cabanete) ale teď se to jede z levé od turíny na průsmyku nepojedou do "Z" ale do tvaru "U". to znamená že přijedou na průsmyk tam se dají doprava a pak zase doprava.Turini se jelo na Sospel kde byl i Shake.Jo to bejvaly WRC časy.Kua.
Mirek-607
10.01.2009, 19:52
Jede se opačně ;) Z Col de Braus přes Peira Cava na Turini a dolů do Boléne.
Milan PB
10.01.2009, 20:10
Jo ale to nic nemění na atraktivitě toho úseku protže se to tak jelo v neděli si myslim.Sobota dolu a neděle nahoru a vysílal to i Eurosport z těchto míst.Jak z vrtulníku tak z pevných kamer.
Pantheon
10.01.2009, 21:08
tak už se nemůžu dočkat....;)
Chtěl bych se zeptat Melmiska, jestli náhodou nemají jedno volné místo ve svých obytňácích? Rád bych se tam také podíval
kambiaso
13.01.2009, 09:46
Pozor,zmena na Monte Carlo,Legendární Col de Turini se nakonec pojede jinak,z duvudo sesuvu skaly.snad nevadí,kdyz uvedu konkurenci- www.autosport.cz :)
Ten přímy odkaz je zde:http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=7823
Je to celkem škoda,ale vzhledem ke skutečnostem budme rádi za toto provizorní řešení!Které i tak nebude nic jednoduchého!
Mirek-607
13.01.2009, 12:48
Ta změna není nová, platí už od někdy od Silvestra, akorát se Plutovi konečně podařilo zjistit důvod ;)
Sarrazin testoval na Monte: http://www.rally-mania.cz/med.php?g=477&au=0
Aktuální stav některých RZ a nejen to pohledem Martina Rady:
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10275
Melmisek
13.01.2009, 20:44
Vi nekdo o nejakych vysledcich na mobil? Lze neco zaplatit? Byt tam bez info je na prd...
mecaarJWRC
13.01.2009, 21:43
no tak máme tady tipovačku jak to vidíte?:)
Těžce, ale už jsem něco vypotil
Ta změna není nová, platí už od někdy od Silvestra, akorát se Plutovi konečně podařilo zjistit důvod ;)
Koukal jsem na ten odkaz na Autosportu a četl komentáře. Jen pro upřesnění: Domnívám se že se Pluto mýlí, když píše že se termín "noc hlouhých nožů" používá podle kuželů světel aut, která protínají tmu. Jsem již starší ročník a pokud mne paměť neklame tak tento název vznikl tak, že se jednalo o to, že blesky fotoaparátů diváků působily jako "nože", které se zařezávají do očí jezdců.
Mirek-607
13.01.2009, 22:45
Předám ;)
Melmisek
14.01.2009, 16:37
Tak studuji mapy a myslim, ze mam jasno. Ve stredu RZ3, zatim nevim misto, ve ctvrtek St Bonnet na dva prujezdy a pak start v Lamastre. pote presun na Col de Turini na oba prujezdy a v sobotu v 11 v Monte na uvitani Kopejdy na 1 miste. To zni dobre, ne?
Jo.. Zní to pěkně, kéž by to tak dopadlo, ale uvidíme, třeba Kopejda a Škodovka překvapí...:D Fábia ve válečných barvách nevypadá vůbec zle, tak už se nemůžu dočkat co předvedou.. :D
Jen k té noci dlouhých nožů . Nemá to náhodou spojitost z brzdovými kotouči které jsou rozžhavené a proto "svíti" dikes
dřevěná srnka
14.01.2009, 20:46
Nenene
Melmisek
14.01.2009, 21:04
Lidi, co ty vysledky? Vi nekdo o necem?
Chalupar
14.01.2009, 21:51
Jaké výsledky myslíš?
Melmisek
14.01.2009, 22:32
Vysledky na mobil... Nenasel jsem je na podniky IRC nikde :-(
Mirek-607
14.01.2009, 22:38
Smlouvu s Eurosportem minimálně zatím na tohle asi nikdo nemá. Ale co není, může být, nicméně rozhodně ne už z Monte.
Taky se přidám k té Noci dlouhých nožů. Já mam za to, že se tomu tak říkalo proto, že v noci když lítaly plameny z výfuků aut, tak to bylo jako nože ... Nevim, třeba je to kravina, ale taky jsem to někde slyšel.
dřevěná srnka
15.01.2009, 05:01
Já furt nevím, proč tomu Plutovi nevěříte. Chudák strávil bezesnou noc mailováním do středomoří, aby něco zjistil a vy furt vymejšlíte něco novýho. Je to od kuželů světel a kdo tam někdy v noci byl, tak to ví (já tam byl sice v létě, ale zase jsem viděl Hvězdný války, to je to samý :-).
Josef Novotný
15.01.2009, 09:27
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7468
Ještě jako spratka mě naši fackovali, když jsem nespal a pootevřenýma dveřma koukal do obejváku na televizi. Tenkrát někdy na přelomu 6o. a 70. let dávali černobílej hranej film o RMC. Hrál tam Sobieslaw Zasada. Jezdili s Miníkama, alpinkama, gordinkama a 911-tkama. Byly tam autentický onboardy a záběry sestříhaný s hranými záběry v autech. Jízda na diktát v mlze, couvání do cíle erzety s poruchou převodovky, pád auta a následný požár v rokli. Byl to můj první vjem o rallye. Bohužel jsem ten film víckrát neviděl a ani o něm neslyšel, snad byl polskej. Od té doby vím, že Noc dlouhých ohňů je vrcholem RMC po absolvování hvězdicové jízdy a dvou etap v horách. Tenkrát se pro dobrodružství nemuselo jezdit až do Argentiny a Chile.
Tak přesně taky tak si na ten film vzpomínám.Dlouho jsem ho sháněl,ale marně.
Ten film se jmenoval pokud se nepletu zcela neuvěřitelně "Rallye Monte Carlo" a ačkoli si moc nepamatuju děj, záběry byly na tehdejší dobu moc pěkné. Jinak o málo později dávala ČST nebo jak se televize tehdy jmenovala ruský film "Rallye Modrý průsmyk". Zkoušel jsem ty filmy hledat na netu, ale bez výsledku.
A kde jsi to hledal?
Czekam w Monte-Carlo (http://www.imdb.com/title/tt0064201/)
Já furt nevím, proč tomu Plutovi nevěříte. Chudák strávil bezesnou noc mailováním do středomoří, aby něco zjistil a vy furt vymejšlíte něco novýho. Je to od kuželů světel a kdo tam někdy v noci byl, tak to ví (já tam byl sice v létě, ale zase jsem viděl Hvězdný války, to je to samý :-).
Pánové především se jedná o "Noc dlouhých ohňů" a je to skutečně pole těch kuželů světel.
Noc dlouhých nožů (29.červen - 30.červen 1934) byla noc, během které byl na příkaz Hitlera zlikvidován velitelský sbor SA včetně jeho velitele a dávného spolubojovníka Hitlera Ernsta Röhma a některých odpůrců nacistické vlády včetně dvou generálů Reichwehru.
Mirek-607
15.01.2009, 16:37
Nic proti, ale diskuze o diskuzi, co proběhla jinde, bez přečtení té druhé diskuze, je celkem nesmyslná...
Nic proti, ale pár lidí se tu dotazovalo, tak sem připsal co si myslím. Nevěděl jsem o diskusi co probíhala na autosportu.
Mirek-607
15.01.2009, 16:52
http://forum.ewrc.cz/showpost.php?p=294551&postcount=168
Tímhle to tu začalo o stránku dříve a na to se i odkazoval Dřevěná srnka v příspěvku, který jsi citoval.
Jenže jak sem to čet předevčírem, tak dneska sem si to už nespojil a reagoval jen na ty nový příspěvky... tak asi tak.;):):I:o)B)8):(:-0:angry:xx(8D:D:D:D:D
Josef Novotný
15.01.2009, 21:32
http://forum.ewrc.cz/showpost.php?p=294551&postcount=168
Tímhle to tu začalo o stránku dříve a na to se i odkazoval Dřevěná srnka v příspěvku, který jsi citoval.
Ve svém předchozím příspěvku jsem měl odkaz na starší článek, v němž a pod nímž je problematika ohně x meče probíraná. :P
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=7468
U konkurence jsem videl fotku Toniho, jak se opira o Punto ve valecnejch barvach, tak me napadl jeden dotazek. Pokud se nepletu, tak v IRC je prihlasena do bodovani znacka, ne tym. Je to tak? Toni je prihlaseny s Fiatem (pokud pominu, ze auto ma znak Fiatu ale pres celou haubnu ma abartackyho stira). Pokud by tedy bodoval pro znacku, sly by ty body Fiatu nebo Abarthu?
Mirek-607
15.01.2009, 23:27
Všechny Punta jedou na jedny body pro Abarth...
Dik za vysvetleni. Ale je to trochu hokej, proc tam tahaji ten Fiat ... Jinak doufam, ze Toni bodiky prinese :-)
Všechny Punta jedou na jedny body pro Abarth...
Mirku,kolik jich ale boduje?Nejsou to první dva v cílí?Jinak ještě přihlásila se Škoda do bodování značek?
Všechny,co jsou na bodech. Nebo ne?
První dva (ale neposouvá se to jako v MS, takže když někdo dojede 10. v rámci IRC, tak neboduje)
Tak jsem se docetl, ze Abarth v te nove evoluci presel na transmise X-track. Co Pazouti, zustavaji u Sadevu?
První dva (ale neposouvá se to jako v MS, takže když někdo dojede 10. v rámci IRC, tak neboduje)
Takže jsem to myslel správně.
Nemáte prosím někdo odkaz na vysílací plán Eurosportu a Eurosportu2 kdy budou dávat ty přímé přenosy z Monte?? Před časem to tu myslím někde bylo, ale nemůžu to najít. Předem děkuji...
V pátek ve 23:00 je dvouhodinový přímý přenos na Eurosportu.
Tak jak to tipujete? Můj tip:
1. OGIER Sebastien
2. BASSO Giandomenico
3. MEEKE Kris
4. SARRAZIN Stéphane
5. KOPECKÝ Jan
6. ROSSETTI Luca
Jo díky, to jsem taky našel. Já myslel spíš ten Eurosport 2, tam maj být přímé přenosy snad každej den, nebo skoro...
Program obou Eurosportu je na oficialnicch strankach Eurosportu,konkretne http://yahoo.eurosport.co.uk/tvschedule_clng2_day4.shtml nebo si zkus pohrat na http://www.tvp.cz , das Zmenit stanice, v Ceske -ostatni vyberes Eurosport2 (prvni sloupec) a Eurosport(posledni sloupec)
Primy prenosy maji byt aji na Eurosportu, odpoledne kolem 16. hodiny, od pulnoci je pak 15 minutove zhrnuti
Tady to maj rozepsaný:
http://wrc.auto.cz/novinky/rally-monte-carlo-zive-v-tv.html
Přátelé, je to sice docela pozdě,ale vypadá to,že máme jeden volnej plac v autě na Monte. Jedeme v ponděli večer, ubytování zajištěno, průvodce celé party je známý žlutý hafák s dlouhýma ušima :P Kdyby měl někdo zájem, zkuste se ozvat. (737343740) ;)
Mirek-607
17.01.2009, 12:29
Ho!: Ano, Peugeot jede dál Sadev, nemá důvod měnit.
Ad vysílací časy. Už třetí sezonu jsou před každou soutěží na webu IRC...
http://www.ircseries.com/html/Tv_times.asp
dřevěná srnka
17.01.2009, 14:17
Božínku to krásnej popis, jako bych ho viděl :D
průvodce celé party je známý žlutý hafák s dlouhýma ušima :P
Dik za info, Mirku, ty fakt vis vsechno. :-)
PETRAS Marek
17.01.2009, 20:59
Nevíte někdo prosím Vás kdo bude spolujezdcem Ogiera na Monte 2009:?
Julien Ingrasia? Snad by neměnil spolujezdce,když jim to loni tak klapalo.
Melmisek
18.01.2009, 11:50
Smlouvu s Eurosportem minimálně zatím na tohle asi nikdo nemá. Ale co není, může být, nicméně rozhodně ne už z Monte.
A autosport.cz ma smlouvu na WRC?
Aktuální info: Nice - obloha pod mrakem, teplota cca 8 stupňů.
Mirek-607
18.01.2009, 14:40
A autosport.cz ma smlouvu na WRC?
Nevím.
Tak jak to tipujete? Můj tip:
Já dal 1. OGIER Sebastien
2. BASSO Giandomenico
3. KOPECKÝ Jan
4. VOUILLOZ Nicolas
5. GARDEMEISTER Toni
6. LOIX Freddy
Pantheon
18.01.2009, 18:02
nedívej se na teploty ve Valenci....kolem sou různé tepolty taky mynulí rok ve Valenci sničko +8 a na RZ -6
Malé shrnutí:
-Škoda Fabia S2000:
Škoda motorsport: Jan Kopecký, Juho Hannien
-Peugeot 207 S2000:
Team Peugeot Total (tovární tým): Stephane Sarrazin
Kronos:
Peugeot team Belux (Belgie): Nicolas Vouilloz, Freddy Loix
BF Goodrich (Francie): Sebastien Ogier
Peugeot UK: Kris Meeke
Grifone: Didier Auriol
-Fiat Grande Punto S2000:
Abarth: Giandomenico Basso, Luca Rosseti, Anton Anlen
Astra racing: Toni Gardemeister
Už se tu řeklo, že všechny Fiaty jedou za Abarth, ale jak je to u Pažoutu? Předpokládám, že celý Kronos je jeden tým, továrna další a Grifone ještě jiný tým. Nebo se pletu? Je někde seznam přihlášených týmů?
Mirek-607
18.01.2009, 18:18
Žádná soutěž týmů v IRC není. Bodují jen značky a kdo vůz dotyčné značky řídí, je úplně jedno.
Astra nasazuje dvě auta ;) S druhým jede Julien Maurin (pojede s ním i PWRC).
Myslím, že už to tady někde padlo, ale víte někdo jestli budou online vysledky IRC na eWRC.cz ??? Díky.. Jinak Ogier to vyhraje a Kopejda by mohl zajet taky hodně hezky čas.. Už se na to těším.. :D:D
gogo I. veliký
18.01.2009, 19:41
Já dal
1. OGIER Sebastien
2. BASSO Giandomenico
3. KOPECKÝ Jan
4. VOUILLOZ Nicolas
5. GARDEMEISTER Toni
6. LOIX Freddy
Kopeckého bych také rád viděl hodně vysoko, ale protože nemám žádné porovnání časů Škody S2000 s jinými S2000 tak fakt nevím. Pravdou ale je, že za týden budeme všichni moudřejší.
Myslím, že už to tady někde padlo, ale víte někdo jestli budou online vysledky IRC na eWRC.cz ??? Díky.
Online bychom rádi dělali, ale vzhledem k tomu, že se jede přes týden, tak nevím, jestli na něj bude dostatek lidí.
Já dal 1. OGIER Sebastien
2. BASSO Giandomenico
3. KOPECKÝ Jan
4. VOUILLOZ Nicolas
5. GARDEMEISTER Toni
6. LOIX Freddy
no a já to zkusím takto:1.Vouilloz
2.Ogier
3.Basso
4.Gardemeister
5.Loix
6.Kopecký-a to bude pro začátek úspěch
No a Sarrazin s tím jebne.Nějak jsem ještě zapomněl na Meeka.
Melmisek
19.01.2009, 12:09
Dneska v 6 vecer odjizdime... Tesim se jak maly kluk... Uz aby to bylo...
kua a ja zustanu doma, pac se mi plan totalne doje*al, trikrat kua
1. VOUILLOZ Nicolas
2. SARRAZIN Stéphane
3. LOIX Freddy
4. MEEKE Kris
5. HÄNININEN Juho
6. ROSSETTI Luca
Ja myslim že se oproti lonske dominanci kronosu resp. Puegotu nic měnit nebude, takže můj tip takto.
Tak přiložime pod kotlem,ja to vidím následovně:
1.Gardemeister
2.Vouilloz
3.Basso
4.Kopejda
5.Loix
6.Ogier
Každopádně jedna věc je ta,že tam muže vyhrát minimálně 6 až 8 jezdcu!!!Takhle kdyby to bylo v MS to by byla pecka,ale letos to bude 10x Loeb 1x Hurvajs 1xkdokoliv=OBROVSKÁ nuda
Já bych toho Vouilloze zas tak vysoko neviděl. Řekl bych že pojede na jistotu, aby si hned na úvod připsal solidní body. Myslim, že o vítězství si to rozdají Toni, Ogier a Meeke...
Mirek-607
19.01.2009, 13:37
Pravda. Předchozí sezony dokonale dokázaly, že snažit se v IRC vyhrávat je dost těžká cesta k titulu, která vede i k výpadkům. Tituly zatím bral ten, kdo dojížděl, ne ten, kdo vyhrával...
Moje vize
1.Gardemeister
2.Loix
3.Basso
4.Vouilloz
5.Ogier
6.Hanninen nebo Kopecký(ale spíš si myslím že fin)
Řekl bych, že cyklista bude vejš než Tonda. Má to zajetý...
Antibes jasne ukázalo jak jsou na tom cyklista se Sarrazinem. proto jsem natipova jak jsem natipoval. Mozna jeste vymenim Kopejdu za Haninena, ale až podle informaci od spionu a podminek na trati
Tondovi moc nevěřim, i když tam umí zajet přeci jen Fiat zřejmě zaostava za Peugeotem stejně jako v lonske sezone a konkurence je přímo obrovská
to Rajle: tak auto možná ale rally ne na te jel pouze jednou(2004 s 206WRC) a to odjel jen 6RZ(vlastně 5 jednička se nejela) na 7 havaroval
Můj názor je ten,že bude kralovat cyklista.Ať to vezmu jakkoli,ve všech směrech mi vychází nejlíp.Jediný kdo ho snad může ohrozit je Meeke.To je černý kůň.A Garde?Už na to nemá.To si myslím já a výsledky(či tipovačka)ukáže kdo a jak byl nejznalejší Monte!
Abarth Grande Punto S2000 prošel přes zimu rozsáhlým vývojem a nová verze je plná nových technických řešení. K nejzásadnějším patří změny v oblasti transmisí, které by měly výrazně zvýšit spolehlivost vozů.
Plus dobří řidiči.
Neházel bych ho jen tak přes palubu!!!!
Tonda na to určtě má,jen by mě zajimalo jestli pojede s novým nebo loňským modelem.
CO MIRO????
Mirek-607
19.01.2009, 16:09
Garde jede auto od Nocentiniho (to, co s ním ve Španělsku jezdil Sergio Perez - Pepsi), ale jestli je přestavěné na X-Trac nebo není, to netuším. Spíš asi ne.
Jinak jak píše Čejda, Antibes se jelo převážně na stejných tratích (sem tam obráceně, sem tam jinak namotané) a Sarrazin si na Cyklistu nesáhl. Ale je taky pravda, že se to jelo za jiných podmínek.
tak takhle to vidím já:
1. OGIER Sebastien
2. MEEKE Kris
3. BASSO Giandomenico
4. LOIX Freddy
5. VOUILLOZ Nicolas
6. HÄNININEN Juho
neví někdo kdo jede za bf goodrich
Za BF jede Ogier (http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10249)
Jé klucí já fandím Honzíkovi , auto má moc krásné , zdá se že to jede a při trochu štěstí ho typuju do čtyřky . Záleží jak si povede po startu
tak takhle to vidím já:
1. OGIER Sebastien
2. MEEKE Kris
3. BASSO Giandomenico
4. LOIX Freddy
5. VOUILLOZ Nicolas
6. HÄNININEN Juho
Já myslim, že Ogier nemá na vítězství. Pro mě je hlavní kandidát na výhru Vouilloz, vysoko bude i Sarrazin, Meeke, Loix a snad i Kopejda.
Měli bychom vzít v potaz i fakt, že Kopejda v podstatě celou druhou polovinu loňské sezony nezávodil. To může být taky trochu handicap než se do toho znovu dostane. Doufám, že mu to půjde rychle...
Já vím, ale přeci jen to ostré porovnání se soupeři, tlak na jeho osobu a další...
Ale jak říkám, věřím mu a doufám, že se bude dařit. Jen bych mírnil ty představy, že bude určitě na bedně. Když bude v top5, tak to bude paráda...
Pantheon
19.01.2009, 18:49
jo a taky bych se rád zeptal jestli někdy bude posílat SMS výsledky na mobil...ten borec Petr Linhart to na netu nemá psaný tak neíve někdo jestli to bude dělat?? rádi bychom si to zas objednali bai věděli jak se daří Fábkám :D:D
1. BASSO Giandomenico
2. LOIX Freddy
3. HÄNININEN Juho
4. VOUILLOZ Nicolas
5. MEEKE Kris
6. KOPECKÝ Jan Já vím vypadá to dosti šíleně, ale nejaké velké překvapení čekám, tak proč ne jednou v náš "prospěch"
hafieror
19.01.2009, 18:52
Absolutně netuším kdo jak jede a nekoukal jsem koho kam z Vás kdo typuje, ale nafrkal jsem to tam takto. Jména jsem tam nandal tak jeslti jsem o nich někdy slyšel a jak se mě líbily :-)
1. LOIX Freddy
2. VOUILLOZ Nicolas
3. OGIER Sebastien
4. KOPECKÝ Jan
5. ALÉN Anton
6. GARDEMEISTER Toni
Video z testování Krise Meeka. Pěknou palbu jel;) http://cz.youtube.com/watch?v=knwzjUTMlR8
Pánové ví někdo kdy se jede Shakedown a jestli bude možné sledovat průběžné časy?
A jede se vůbec?:rolleyes:
koukal jsem na harmonogram a tam není viz. http://www.acm.mc/ramc/ramc_main.php?page=2009/itineraire_2009.php
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.