Zobrazit v plné verzi : Rally Šou Blovice 2001
Stále čekám, kdo otevře nové téma na zítřejší Rally sprint a pořád nic. Takže pánové, jak to vidíte? Volal mi kamarád, který stál celou noc na dálnici a poblíž byl
Hrdinkův servis s jeho Subaru. Teď hlásili, že je dálnice opět uzavřena. Takže doufám, že tam dorazí.
Určitě se můžeme těšit na Hrdinku a Pecha s WRC. Šance na to, že se objeví i Chovanec je také poměrně veliká. Hlavně aby nebylo ošklivé počasí. Většina posádek by do toho zřejmě nešla na plno. Pokud se podívám do seznamu přihlášených, kvalita sprintů se výrazně zvedla!
Michale, čemu říkáž špatné počasí?
Jakýkoli déšť nebo sníh soutěž velmi zpomalí.
Osobně bych si to představoval asi takto:
Všude kolem plno sněhu, teplota -2°C, slunečno, silnice suché :-) Už se těším.
Jasně, bude krásné počasí jako minulý týden v PŠONCKU!
Jsem zvědav na Vojtěcha, podle mě půjde letos hodně nahoru. Škoda že nejede Trojan, mohli bychom srovnávat jejich výkony.
Radek Bolardt
23.02.2001, 11:05
Když koukám na tu sibérii tady venku, začínám mít strach, aby se vůbec odstartovalo, jinak nevíte někdo, jak to vypadá se startem Chovance, Neumanna a Jančíka kvůli problémům se zabezpečením nových hasičáků - viz rallysport.cz"Blovická RallyŠou"bez trojana ?
Chovanec a Hrdinka prý stojí v zácpě na dálnici. Dál nic nevím.
JanO
V Mladé Boleslavi je neuvěřitelně nádherné počasí!!! Všude sníh a svítí sluníčko. Nedělám si srandu. Kéž by to tak bylo i zítra v okolí Blovic.
Pokud by Hrdinka s Chovancem nedojeli, byla by to obrovská škoda pro všechny fanoušky.
Upravil - Michal 23 Feb 2001 16:01:05
Nevíte náhodou, kdo se stará o auta Vojtěchům. Slyšel jsem, že to nejsou z JM Engineeringu, tak to si je koupili???? Ale viděl jsem fotku jednoho z nich a mělo zlínskou značku!?!
JM Engineering prý má 3 Toyoty GT-4 a 4 Corolly WRC - to už je dobré vybavení, co?
Nevim, jak je v Blovicich, ale podle toho, jak je tady, tak to bude vice zimni nez Rajd Zimowy.
Docela se těším,a nemůžu dospat.Vyhraje Hrdinka ,nemá konkurenci,a má nejlepší vůz z přihlašených posádek.Na dalších pozicích je to otevřené,mě však zajímá,co předvede Landa,teda pokud pojede?
Myslím,že v Blovicích nemá Hrdinka konkurenci,teda pokud neudělá nějakou vážnou hrubku.No,ale já osobně se hrozně moc těším na V.Pecha,ještě k tomu on má rád když to klouže takže myslím,že by to druhý místo mohl udělat.
Prosím, sdělte mi někdo kde se dají sledovat on-line výsledky z Blovic - je 9.30, před hodinou startovala 1.RZ a na stránce Rally šou ještě není ani ťuk. Díky.
quote:
Prosím, sdělte mi někdo kde se dají sledovat on-line výsledky z Blovic - je 9.30, před hodinou startovala 1.RZ a na stránce Rally šou ještě není ani ťuk. Díky.
na http://www.rally.cz je odkaz na rallyšou Blovice živě
http://www.rally.cz/rallysou/2001/
Pech,mě mile překvapil,zajel jenom 11 vteřin za Hrdinkou,Vojtěchovci taky pěkně,nevíte někdo co se stalo Šínovy,že nabral ztrátu 4:36
Co říct k 6RZ ?! Landa-uražený kolo?!
Hrdinka-skončil v příkopě!-není to škoda oba to měly pěkně rozjetý
Pech zajel celkem slušně a učitě se bude zlepšovat.Hrdinka jel suveréně škoda toho závěru,Landa se s tím ze začátku hodně pral,ale věřím,že si to osahá a pojede dobře.Břatři Vojtěchové jeli oba dobře a ve skupině N byl Tošovský suveréní
Pech myslím,překvapil hodně lidí,já osobně jsem to nečekal,Landa taky nejel špatně,akorát škoda té chybičky,a ještě abych nezapoměl na Tomáše Vojtěcha,když vezmem,že to byla jeho premiera na rally,popral se stím docela dobře.Myslím,že na letošní rallyšou bylo docela dost překvapení.A Peták - 7.místo celkově 1 v F2-to není vůbec špatný ta 106 by mu mohla sedět
Videl som Vojtecha na MIKONE kde to oprel o strom.Bolo to v rychlej pasáži.Na RALLY TATRY taktiež v rychlej 1RS ktorá bola doslova na ideálnu stopu porazil i CHovanca,Garguláka a suveréne ju vyhral. Ak sa Blovice išli na trochu širšej ceste nečudujem sa že bol v predu.Keď sa zlepší v technických úsekoch a časom príde lepšie auto tak ďalší super jazdec na Vašej scéne.
Peták pojal Blovice trochu jako skoušku před velkou rally.Zpočátku se Z novým autem seznamoval a poznával co dovede později se zlepšil a na šumavě už to pojede,tek jak ho známe,na krev.
SIN a NISSAN - na 1.RZ porazil znacku, ktera byla umistena na betonovem podstavci. Podstavec jak se povalil, vrazil do motoru a poskodil ho. Cili zde to byla vyjimecne na tento vuz jezdecka chyba. Ale jiz pred startem z vozu tekl olej, ale v servisu pred 1.RZ byla zavada odstranena.
Tomas Hrdinka na posledni RZ sklouzl se svym vozem Subaru do prikopu a ztratil mnoho minut vyprostovanim. Dle jeho slov tam sice divaci stali, ale nebyli mu ochotni pomoci!! Jak znam posadku Hrdinka-Gross vzdy se najde nejake "slovni ospravedlneni". Zitra si vsichni zarucne precteme v novinach jak Tomas jel od zacatku se zatnutymi zuby, jeho ruka ze Svedska stale boli apod. Nevite o sklozunuti do prikopu neco vice, nestali jste zrovna nekde pobliz??
novakmir
25.02.2001, 12:52
U Hrdinkova problému jsem byl přímo a mám to i na kameře včetně vyprošťování. Jednalo se o klasickou jezdeckou chybu a 15 chlapů bylo díky své "neochotě" jak stádo špinavých buvolů. Akci bude mít k dispozici FTJ video-rallye.
Ahoj všichni.Nevíte někdo,kdo všechno se sprintů bude zůčastňovat pravidelně,zvláště někdo s WRCéčkem?Dále pokud by mohl dát někdo k dispozici různé odkazy o rally(jezdcích,týmech)byl bych mu vděčný.
Diky moc kolegovi novakmirovi! Ja jen, ze Hrdinka i Gross svorne tvrdili, ze sjeli do prikopu a divaci na se na ne jen divali a odmitli jim pomoci. Tusil jsem, ze to bude nejak tak, jak popisuje novakmir. Mohl by jsi nam tu situaci popsat nejak blize?! Velmi dekuji
novakmir
25.02.2001, 20:53
Hrdinkův problém : Zhruba 1 km nad Louňovou je po rychlejším příjezdu ostré odbočení vpravo.Hrdinka zvolil spíše vnější nájezd (většina jela vnitřkem),kde nebyla čistá stopa.Na štěrku přetočil zadní část vozu a pravým bokem hupsnul do příkopu na vnitřní výjezdové straně. Strouha měla tak 1 metr a dno bylo samé bahno.Kdyby mu diváci okamžitě nepomohli,tak by soutěž vůbec nedojel.Jestli máš,Barte,pravdivé informace,tak p.Hrdinka je pěkná mluvka.
"Jaká výmluva taková, aspoň když je nějaká"....
Jsem zvědav, co si přečtu zítra na Hrdinkových stránkách či v novinách...
quote:
Ahoj všichni.Nevíte někdo,kdo všechno se sprintů bude zůčastňovat pravidelně,zvláště někdo s WRCéčkem?Dále pokud by mohl dát někdo k dispozici různé odkazy o rally(jezdcích,týmech)byl bych mu vděčný.
Pokud vím tak z WRCéčkem pojede všechny sprinty akorát Hrdinka.
quote:
SIN a NISSAN - na 1.RZ porazil znacku, ktera byla umistena na betonovem podstavci. Podstavec jak se povalil, vrazil do motoru a poskodil ho. Cili zde to byla vyjimecne na tento vuz jezdecka chyba. Ale jiz pred startem z vozu tekl olej, ale v servisu pred 1.RZ byla zavada odstranena.
Vsechno jsem videl a natocil. Takze se na Sina a dalsi muzete kouknout na (http://rallylink.zde.cz/). Zatím jenom RZ1, ale budou další, možná i konec Landy na RZ6
Nami paráda. Věděl jsem, že Rallylink nezklame.
Havárie Šína vypadá trochu kuriózně! Bude Pech?
na RZ1 nebyl průjezd Pecha moc efektní ;) , ale možná ho přidám. Na ostatních RZ to stojí zato, takže se těšte.
Uvítám jakoukoli fotku či video z Blovic st. číslo 68 zelenkavá Honda Civic. Díky
Radek Bolardt
26.02.2001, 11:22
Nami, stál jsem v jedné podkově na RZ1, kde Landa porazil značku, nalít podvozkem na pařez (vzápětí jsem slyšel Trojana - "to je magor, já jsem mu říkal-je to silný auto, dávej pozor, ať ho dovezeš celý, ale vono nééé, příde první zatáčka, von to tam musí rozhodit, já bych ho zabil ...) a následně tam vylít na louku Štěpán Vojtěch a trochu rozehnal diváky. Nemáš náhodou tyhle záběry? Jo a ještě Zedník tam nechal kus spojleru.
quote:
Nami, stál jsem v jedné podkově na RZ1, kde Landa porazil značku, nalít podvozkem na pařez (vzápětí jsem slyšel Trojana - "to je magor, já jsem mu říkal-je to silný auto, dávej pozor, ať ho dovezeš celý, ale vono nééé, příde první zatáčka, von to tam musí rozhodit, já bych ho zabil ...) a následně tam vylít na louku Štěpán Vojtěch a trochu rozehnal diváky. Nemáš náhodou tyhle záběry? Jo a ještě Zedník tam nechal kus spojleru.
Na tomhle místě jsem byl na RZ3 a myslím že jsou to taky pěkný záběry (budou zítra na www). Jinak, to jak Landa porazil tu značku jsem viděl ve zprávách na ČT1, tak by to mohlo být zítra ve Světě motorů.
quote:
Uvítám jakoukoli fotku či video z Blovic st. číslo 68 zelenkavá Honda Civic. Díky
Něco máme ze startu.
Jinak jsme si na tebe počkali v RZ5, a na to že jsi jel poprvé to bylo dobrý.
Jak jsi to viděl ty?
DavidM
zdravim hosi,
byl jsem taky na Blovicich, tocil jsem, ale zrovna na 6RZ mi nejak kiksly baterky a ja mam uz jen Hrdinku, ale bohuzel ne havarii Landy. Stalo to za to. Mame aspon nejaky fotky pote. Landa z toho mel docela *****, ale Trojan se moh asi posrat. Landa povidal, ze je rad, ze tu ranu dal az na 6RZ, ze aspon vi, co si muze dovolit.......
jo a tesne po Landovo havarii se lidi zacali chovat jako blbi, nastesti to po prujezdu Vojtecha a Zednika zastavili a tak nebyly urazy....
shanim fotky, videa posadky c.38 Sasek/Brotanek - vitezove A5... dejte vedet...
P.S. Nejen z Blovic, ale i starsi....
Upravil - sumak 26 Feb 2001 12:56:51
Sumaku pokud by si měl zájem se o nějaké fotky podělit s ostatními, klidně ti dáme prostor.....
quote:
Sumaku pokud by si měl zájem se o nějaké fotky podělit s ostatními, klidně ti dáme prostor.....
Hned jak budou, velice rad...
Byl jsem velice mile prekvapen vykony "vrcharu". Patera, Liska, Komárek, Vild dokazali, ze se da naucit jezdit i z kopce :-))))
Co jste vsichni rikaly na vykon vozu X4 - Skoda Felicia Kit Car??? Ridice, jako osobu nemam v oblibe, to co ale predvedl, tim mne docela zaskocil...
Uvidíme na Sumave, tam má jet uz na ostro - nez mu dojdou penize.....
Kdo to jel s Felicii KC jako predjezdec X4?Sinovu havarii jsem taky videl a pak i auto v servisu a myslim,ze motoru nebylo nic spis nedojel kvuli placatymu vyfuku.
Rika Vam neco jmeno Ladislav Kopelent.....
quote:
quote:
Nebylo to maximum, ještě nevím jak moc se mohu opírat do gum,takže zatáčky 4,5 a 6 jsem jel na jistotu. Vracáky jsem taky prodával, nechtěl jsem si to dělat těžší než to je a dovést to do cíle:-))))))
Jinak to bylo hrozně rychlý, párkrát jsem tam dal i pětku a ta se tam cpe skoro ve dvou stovkách. Chce to zkušenosti. Do retarderu v RZ 1,3 jsem třeba netušil kdy mám brzdit, neumím si ještě hledat orientační body, když nevidím k čemu to mám zastavit. To samý na RZ 2,4 u kapličky. Brzdí se tam do pravé 6 nebo 7 (už nevím) z táhlé dlouhé dvoujky. Na poprve jsem to ještě musel potáhnout....... Na RZ1 jsem byl zase dlouhej a zastavil jsem se až v trávě.
Jinak to bylo pěkný, počasí se vydařilo a nebýt toho kiksu na RZ 6 kdy jsem byl na makadamu moc rychlej v L2 a následně trefil strom, tak to byl dobrej začátek, alespoň nebude na Šumavě tak horká hlava. Jinak vlastně za celou soutěž nebyl problém....Jenom mě mitfára jednou předběhl, ale naštěstí to bylo v místě, kde bylo vidět.
Fotky mi pošli, jestli můžeš a na video se případně domluvíme....
Čau
Něco máme ze startu.
Jinak jsme si na tebe počkali v RZ5, a na to že jsi jel poprvé to bylo dobrý.
Jak jsi to viděl ty?
DavidM
quote:
Tomas Hrdinka na posledni RZ sklouzl se svym vozem Subaru do prikopu a ztratil mnoho minut vyprostovanim. Dle jeho slov tam sice divaci stali, ale nebyli mu ochotni pomoci!! Jak znam posadku Hrdinka-Gross vzdy se najde nejake "slovni ospravedlneni". Zitra si vsichni zarucne precteme v novinach jak Tomas jel od zacatku se zatnutymi zuby, jeho ruka ze Svedska stale boli apod. Nevite o sklozunuti do prikopu neco vice, nestali jste zrovna nekde pobliz??
Nevidel jsem ani havarii Hrdinky, ani nejsem jeho fanda. Precetl jsem si vsak rozhovor na rallysportu a i sam jezdec tam dekuje divakum, bez jejichz pomoci by to nezvladl a dava kontakt, kam se mohou obratit pripadni poskozeni, kterym upravil barvu svrsku. Takze by me docela zajimalo, kde jsi Barte slysel vyrok o neochotnych divacich. Ze by i Hrdinka tak rychle menil kabaty???
V záplavě vzteku mohl říci cokoliv. Je ale dobře, že po vychladnutí horké hlavy poděkoval za pomoc.
Mimochodem podle mě Hrdinka vítězil nad Pechem především na brzdách. Přece jenom už něco najezdil a Pech nedokázal potenciál brzdového systému WRC využít naplno.
Ma informace je primo z telefonu Petra Grossa na reditelstvi souteze ihned z cile posledni RZ!
Videa z RZ3 a Landa na RZ6!!!!
(http://rallylink.zde.cz/)
Diky za odpoved.Jmeno Kopelent si spujuji s Golfem na pocatku 90.let.Ted na mne udelal celkem dojem a osobne ho neznam.
quote:
Tak co řikáte na Landu?
quote:
quote:
Tak co řikáte na Landu?
Landa je super, byl z toho trochu vysmátej.Co máš ještě zajímavého?
quote:
quote:
quote:
Tak co řikáte na Landu?
Landa je super, byl z toho trochu vysmátej.Co máš ještě zajímavého?
Ještě budou záběry z vracáku u Přešína - Pech hodiny, Vojtěch málem do plotu....
Nami
quote:
Diky za odpoved.Jmeno Kopelent si spujuji s Golfem na pocatku 90.let.Ted na mne udelal celkem dojem a osobne ho neznam.
Je to tak, tehdy se stal dokonce mistrem sve tridy, jelikoz startoval jen on....
V '94 jezdil Kopelent s Favoritem sk. A. Pak jsem ho videl v rallycrossu - taky s Favoritem.
Poslední videa z Blovic - RZ4 vracák v obci Přešín (http://rallylink.zde.cz/)
Gingere. Nemyslím si, že Landa je tak super. Jezdit se soutěžákem je něci jiného, než s náklaďákem. Byl jsem 30metrů od něj, když se na RZ6 vyboural. Asi se měl poučit už ze svých předešlích výletů mimo trať. Ale co mě zaráželo ještě víc, bylo počínání pořadatelů po incidentu. Vytlačili jeho auto z příkopu a tlačili ho (bez zadního kola a s defektem na předním) po trati RZ nějakých 60 metrů na odbočku. Přitom by bylo jednoduší a bezpečnější zhodit předek auta do příkopu a uvolnit trať RZ. Zbytečně brzdili soutěžící a ohrožovali zdraví jak svoje, tak pomáhajících diváků!!
quote:
Gingere. Nemyslím si, že Landa je tak super. Jezdit se soutěžákem je něci jiného, než s náklaďákem. Byl jsem 30metrů od něj, když se na RZ6 vyboural. Asi se měl poučit už ze svých předešlích výletů mimo trať. Ale co mě zaráželo ještě víc, bylo počínání pořadatelů po incidentu. Vytlačili jeho auto z příkopu a tlačili ho (bez zadního kola a s defektem na předním) po trati RZ nějakých 60 metrů na odbočku. Přitom by bylo jednoduší a bezpečnější zhodit předek auta do příkopu a uvolnit trať RZ. Zbytečně brzdili soutěžící a ohrožovali zdraví jak svoje, tak pomáhajících diváků!!
Myslel jsem to tak,že je super jak to Nami natočil.To,že Dan lítal skoro každou zatáčku mimo a nepoučil se z toho je pravda,alespoň je ztoho pár atraktivních záběrů.Co se týká Tvých výhrad k pořadatelům ,tak to máš naprostou pravdu.
Ginger. OK. Natočený to neni špatně.
Na TV3 v Motorsporu byl lehce zmíněn nějaký incident ve smyslu,že Štěpán Vojtěch někde nedovoleně opravoval ve stodole,ten to ale popřel,nevíte o tom něco?Tóša chtěl podat protest.
Michale, dostal jsi ty fotky z Blovic???
Dostal. Jsou super a ještě dnes budou na eWRC.CZ. Více viz e-mail, který jsem před chvíli odeslal.
Michal
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.