Zobrazit v plné verzi : ŠKODA AUTO do F 1 ?!
Danyi Panizzi
04.03.2002, 10:47
Podle rally-live by měla Škoda Auto vstoupit do seriálu F1, co na to říkáte. Já jsem v šoku!!! Včera něco podobnýho naznačoval i Charouz. Jet by měl Enge a Mazaccane. No uvidíme. Moc radost z toho nemam.
No Charouz naznacil, ze je to pekna kravina a s tim musim souhlasit.
Gustav_Andel
04.03.2002, 10:56
Tomu nevěřím. Škodovka podle mě jen lobovala za Engeho ale že by se nějakým způsobem podílela na chodu týmu??? Zvlášt teď když mají problémy s odbytem...F1 je nuda - v té Austrálii nebylo kromě té uvodní havarie nic co by stálo za shlédnutí. Pevně věřím že se bude škoda naplno angažovat jen v rally.
Danyi Panizzi
04.03.2002, 10:58
Já to taky nevidim moc reálně, ale každopádně ve vedení VW je prý v tomhle směru plná podpora to by bylo v prd.li. Podle mě je rally daleko lepší než F1, Škoda Motorsport by mi v MS rally fakt chyběla. :(
Upravil - Danyi Panizzi 04 Mar 2002 11:00:14
Gustav_Andel
04.03.2002, 11:10
Pro mě je moto sportem číslo jedna rally, ale chápu že zajem o F1 je větší - vzhledem k možnostem - reklamy, př. přenosů a balíku peněz co se okolo motá. Ale popravdě si vážně nedokážu předstvit jakým způsobem by se tam škoda mohla angažovat. Myslel sem že z VW by mohla do F1 jen Audi vzhledem k tomu jak dominuje v Le Mans.Prostě tomu nevěřím nebo spíš nechci věřit! Rally is the BEST!
Prostě blbost. I kdyby chtěl VW do F1, tak tam k tomu má jiný značky, třeba bugatti...
Danyi Panizzi
04.03.2002, 15:14
ŠKODA AUTO i VW zprávu o vstupu do F1 popřeli
:) aspoň prozatím. Tím bych tuto fámu považoval za ukončenou. Naštěstí. Rally is the best !
jo, je to docela hovadina, uz jenom kvuli tomu ze bi nemely zadnej poradnej motor... ze by postavila skodovka f1-motor kdyz ma v ms rallye uz nejmensi budget ze vsech staju?? hmm, spis by jezdily na nejakej zakaznickej ferarri motor nebo tak ne? a mnelo by to smysl delat jako automobilova firma reklamu kdyz je tam jinej motor? neco podobniho umi akorat matador, kdyz jezdi jeji auta na jinich gumech... :D
http://formule.idnes.cz/f1_zakulisi.asp?r=f1_zakulisi&c=A020304_163509_f1_aktuality_mah&t=A020304_163509_f1_aktuality_mah&r2=f1_zakulisi
quote:
http://formule.idnes.cz/f1_zakulisi.asp?r=f1_zakulisi&c=A020304_163509_f1_aktuality_mah&t=A020304_163509_f1_aktuality_mah&r2=f1_zakulisi
Taková kachna, a ještě se toho chytne iDnes :0 :0 :0
V západním tisku se o této možnosti hodně píše. Formuli by měl jet VW ale jako s názvem Škoda
jo, neco malo se o tom pise, ale JA tomu stejne jeste neverim...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.