PDA

Zobrazit v plné verzi : Rallye Legend 2009

RallyFans
10.02.2009, 17:40
Čauvec...Letos se chystáme na podzim do San Marina na Rallye Legend.Jelikož tam jedeme poprvé,tak rád přivítám jakékoliv info...Předem děkuji

Klauby
10.02.2009, 22:44
Taky se tam letos chystáme poprvé,tak jsem studoval příspěvky z minulých let...;) Určitě by bylo fajn se k němu přidat,kdo to zná...:D Jinak budu mít i 2 místa v autě,tak kdyby měl někdo zájem...;)

Plhus
10.02.2009, 23:04
Ježíš tam bude čehůňů.... :P

kambiaso
11.02.2009, 20:25
Také jsem o tom přemýšlel,kdy se to přesně jede?

Plhus
11.02.2009, 20:40
Tady najdeš všechno: http://www.rallylegend.com

kambiaso
11.02.2009, 20:49
Tak to vychází týden před Bohemkou a Lausitzem,tak to je škoda,to asi nevyjde :(

RallyFans
15.02.2009, 18:36
8-9-10 říjen

Jeleň
28.02.2009, 18:39
my máme v plánu tam vyrazit, byl tam nekdo minulej rok?? že by mi rekl na kolik to asi vyjde a tak?? nejaky základní informace....

honzabl
26.03.2009, 22:34
Tak na ubytování si připrav cca 25-35e na noc se snídaní ( platí v Rimini ). Cesta je standartně přes Rakousko, takže bráno z Č.Budějovic najedeš celkem, podle programu na místě, asi 2 tis. km, platíš v Rakousku dáln. známku, v Itálii, poplatky, tuším 1 cesta 25e.
Nepamatuji si to přesně na euro, protože ten zážitek stojí opravdu za to, a v Čechách to probendíš za větší kraviny. Neváhal bych.H..

Plhus
26.03.2009, 23:51
Mě to vyšlo na 8000,-,ale jeli jsme s babama a tak jsme toho platili víc jen ve dvou a byl to takovej výlet,moc jsme nešetřili... Ale taky nelituju!! Letos jedem zase,chceme si to prodloužit na týden a mrknout zrovna do Říma.

Ale třeba borci z JNK tam jeli na otočku,spali v autě a jedli konzervy a každého to stálo 1500,- :P

Pravda bude někde uprostřed!

honzabl
08.04.2009, 23:04
Samozřejmě záleží na individuálním přístupu, můžeš to udělat za 1500,- ale také za 20000,- letecky. Ale vždy to opravdu stojí za to. H.

honzabl
01.06.2009, 23:46
Tak už se pomalu rozbíhaj stránky, je tam nové INTRO, nevím jak ostatní, ale já už se začínám těšit. H.

twin
24.07.2009, 15:31
Zdar,
zrovna jsem si rezervoval v Rimini hotel, jedu podruhé, poprvé jsme spali v Igea Marina, cca 10 - 15 km severně od Rimini (cena 25€ noc + snídaně). Cestou jsme to vzali přes Maranello a muzeum Ferrari + okruh v Imole, cestou zpět zase Benátky.
Vstup je/byl zdarma, jen městská RZ stála 5€. Předloni byl servis na stadionu, loni zase prý roztahaný po městě, co si letos vymyslí netuším. Koho zajímá, tak cestou do SM od Rimini je po pravé straně ve stráni tuším největší italské letecké muzeum (je tam například Dakota, se kterou létala M. Monroe a trosky letadel, které spadly na show v Rammsteinu + vojenská technika).
Na focení a parádičky je nejlepší asi městká RZ a servis samozřejmě.

barban
24.07.2009, 18:25
Na spani venku to uz v te dobe nebyva?

twin
24.07.2009, 18:54
Tak to asi jo, potkali jsme tam nějaký kluky o Olmiku, co to tam přečkali ve stanech, ale na to už jsem asi moc pohodlný. Stan jsme měli, ale zbytečně, neobjevili jsme kemp. Jenže když už v říjnu chodí ráno taliáni v čepici a rukavicích, tak je to těžký, shánět tam kemp, pro nás je pořád teplo. V Igea Marina byla většina hotelů zavřená a cedule, že se těší na další sezonu. A jestli se tam dá někde postavit stan jen tak to nevím, když neděláte bordel tak asi jo... ale 25€ i se snídaní je podle mě pohoda...

Plhus
24.07.2009, 19:23
My máme blokovačku v hotelu přímo v Riminy za podobnou cenu,taky včetně snídaně. Venku je ještě docela teplo,ale počasí se může vyvrbit jakkoliv...My to letos bereme na celej týden i s návštěvou Říma. Ale jak to tak sleduju,bude tam asi hodně čechů,co?? :)

Raduna
12.08.2009, 23:18
Zdravím, a ta cena cca 25 eur za noc je za pokoj nebo za osobu? My chceme jet letos taky a to poprvé, takže jsem zkoušel hledat nějaký hotel v San Marinu, ale tam jsem pod 60 eur nesel, takze jsme se rozhodli to risknout ty dve noci preckat ve stanu, v rijnu snad v Itálii nebude ještě taková zima.. :-)
No kdyby jel někdo ze střednich či západnich Čech, kdo už to trochu zná, tak se rádi připojíme, plánujeme cestu přes Německo, je to pohodlnější cesta.

molar
13.08.2009, 09:49
Vzhledem k tomu, ze se nejedna o podnik mongolskeho mistrovstvi, da se ocekavat ze za 25€ nedostanes ani cely hotel, ani pokoj s plnou penzi. Bude se jednat o cenu za 1 noc, mozna vcetne chude italske snidane. Vis kolik stoji pokoje v dobe konani Barum rally?

twin
13.08.2009, 11:08
to Plhus: my máme rezervačku pro 9 kousků v hotelu Savina - Rimini. Blbý je, že zase má být servis roztahaný po městě, před dvěma rokama to bylo na stadionu a dal se tam strávit celý den, teď aby člověk lítal po celým městě a hotelech a hledal...

to Raduna: hotel za 25€ je v pohodě, je to včetně snídaně a vůbec ne chudé, to asi molar má hodně špatný zkušenosti a výběr. Předloni v Igea Marina byly snídaně perfektní, velký výběr jídla i pití a všichni byli spokojení, ale možná molar čeká fešáka ve fraku, který mu odsune židli, tak to potom musí hledat fakt jinde. Kamoš loni v Savině spal a byl spokojený, TV, klima, parkování hned u hotelu. Letos berem 3x třílůžkový pokoj a tam je cena tuším 21€ za osobu/noc, u dvoulůžka 25€.

to Molar: jistě, ceny na BR bude vysoký, ale to je taky tím, že to hoteliéři při příležitosti IRC napálí co to jde, ale to už je trochu o povaze českého obchodníčka. Jinak ve Zlíně se dá hodně dobře vyspat za 300 - 500 Kč (což je těch 25€), ale i za 2 000,- chce to jen hledat.

vendelín
17.08.2009, 17:06
Dejte sem prosím někdo kontakty na ubytování do 25 Eur. Dík.

twin
18.08.2009, 11:25
to vendelin: www.taksitokurvavygoogluj.cz/ :-)

Luky_CZ
18.08.2009, 11:26
Ten vodkaz je nějakej rozbitej... :D

vendelín
18.08.2009, 22:26
Kdybych to ty id...e nezkusil,, neptal bych se zde. Z třiceti kontaktů na které jsem poslal dotaz jsem získal nejlevnější za 30 Euro. Takže když jsi tak chytrej tak jsem dej odkaz na levné ubytování.O čtyřhvězdičkovej hotel fakt nestojim.

to vendelin: www.taksitokurvavygoogluj.cz/ :-)

Prca
19.08.2009, 08:00
vendelín: http://www.hotelsavina.it/ ;)

twin
19.08.2009, 11:21
to vendelín: id..t seš akorát ty, když neumíš hledat. Co takhle třeba hotels.cz? Chytrej sem, proto jsem to našel a ty ne...

starej pes
19.08.2009, 11:22
Vážení milovníci Legend.Jen pro informaci.Pátek dopoledne přejímky,kde pořadatel nikoho z diváků neomezuje.V podstatě všude volný přístup.Start je v pátek ve 20,00 potom RZ1.Pak se jede okruh v San Marinu a pak zase 1 RZ,která končí někdy ve 2hod. v noci.Tudíš časově nelze přejet.My to dva roky za sebou řešili s partou,že jsme přespali pod širákem na RZ a koukli na obě kola.V noci úplná pohoda pro nás,suchozemce.Akorát vzít si stan pro případ deště.V sobotu je start ve 12hod,První je okruh,na ten jdem a odpoledne přejedem ještě na jednu RZ a pak jedem na cíl ke stadionu do San Marina.Časově se cíl nestihne celej,ale jako finále je to super.Pak někdy mezi 22-23 mažem zpátky do čech.Doma kávička,cigárko do koutku,nohy na stůl a může člověk rozjímat nad krásně prožitým víkendem a zážitků má na celej rok.Všem přeju dobrý počasí a super zážitek.

starej pes
19.08.2009, 11:35
http://www.rallylegend.com/ Ještě pro zájemce jsem sem dal odkaz na stránky Rallye Legend,kde časem před závodama naskočí mapy a vše potřebné.Někomu to třeba pomůže a může vyrazit připravenej.Program se tam dá sehnat ale je to někdy šichta.

vendelín
19.08.2009, 11:45
Díky,díky,díky.

vendelín: http://www.hotelsavina.it/ ;)

internet kavárna
20.08.2009, 14:39
počítejte od hranic Dvořiště zhruba 800 x 2 + co tam najedeš . km 50 euro celkem poplatek na dálnici v Itálii na cestu na závody a zpět a naposled dálniční známku v Rakousku a tunely a ty ted nevím z hlavy . Jinak kamarádi od Trojana co tam jel vloni tak spali v Reminy za 25 euro se snídaní . Mapy, stránky na rozjetí atd . to vypukne tak 14-7 dní před konáním na internetu . Jinak souhlasím se starým psem my jsme taky spali na RZ 1 před cílem , 2 X KOLEM JEZDILI myslím od 22 hod. DO 2 HOD. vše super, bylo teplo a nepršelo a to je základ. viditelnost posádek na RZ tak 2 km až k vám kde jste normálně zjistil kdo jede . Před loni to prý měli část osvětlený .

twin
20.08.2009, 18:05
koho to zajímá, tak po pravé straně přes SM při cestě z Rimini je největší italské letecké muzeum, docela zajímavá podívaná, je tam Dakota se kterou létala M. Monroe, trosky letadel z havárie v Rammsteinu. V SM je super muzeum miniatur a navrchu na hradě muzeum tortury.
Teď už jen startovku a je to :-)

vhml
21.08.2009, 19:44
Díky,díky,díky.

Véno optej se Oťase, vloni tam byl.

jirka rk
04.09.2009, 15:55
Opět do SanMarina.Hotel máme zarezervovaný ( 32 E na noc ). Odjezd ve středu 7. října.

Pawell
04.09.2009, 21:09
Zdarec, rád bych jel na tuhle akci, ale samotnýmu se mi to nevyplatí - neměl byste někdo místo? Jsem z Prahy, dopravím se kamkoli. Díky!

Raduna
05.09.2009, 21:46
Ahoj,

my vyrážíme a pojedem z Berouna. V tuhle chvíli máme zatím plné auto, ale možná se jedno místo uvolní. Ozvi se mi kdyžtak týden před tím, jestli to volný místo bude, pokud by si do tý doby někoho nesehnal.

nowi
09.09.2009, 20:43
Legendy se nám letos trochu prodraží. Novinkou je vybírání vstupného. Vždy se platilo jen na páteční večerní RZ ve městě a to pět éček. Novinkou je teď placení na přejímce - 10 éček, na RZ "Legend" 10 euro, na RZ "Poggio Casalino" 5 euro nebo se dá koupit rallypass za 30 euro a je k tomu zdarma machršnůra na krk a DVD The Best of RallyLegend.

jirka rk
11.09.2009, 07:13
Jestli můj kamarád z Itálie má pravdu, tak letos pojedou i vozy WRC originály s původem vyrobené do roku 1999.

nowi
11.09.2009, 12:27
V téhle "tiskovce" to píšeme (přeloženo z jejich tiskovky) http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=12165 :) Pokud to bude pravda, tak se máme na co těšit :) Na šotolinové erzetě Valle di Teva to bude nářez!

Newmann
14.09.2009, 17:00
Legendy se nám letos trochu prodraží. Novinkou je vybírání vstupného. Vždy se platilo jen na páteční večerní RZ ve městě a to pět éček. Novinkou je teď placení na přejímce - 10 éček, na RZ "Legend" 10 euro, na RZ "Poggio Casalino" 5 euro nebo se dá koupit rallypass za 30 euro a je k tomu zdarma machršnůra na krk a DVD The Best of RallyLegend.

No tak oni Svatí Marínové letos dost podstatně změnili obsazení plácku před sportovní halou, kde je spousta nějakých vyhrazených míst a úpéčko šoupli na stadion vedle haly. No a tam je pak vstup honorovaný těmi 10 eury. Vlastní přejímka bude na asfaltové ploše a tam se určitě platit nebude. Ty dvě uvedený vložky jsou něco nového, takže musíme vyčkat, až nám pořadatelé vyhodí mapy. Od rána syslím na jejich webovky, kdy že bude ta toužebně očekávaná "elenco iscriti" a nic! Oni si vždycky dávají trochu načas, ale o to je to pak větší bomba!!:P A propos: Už jste někdo slyšeli o nemoci, která se nazývá "těšívka" a údajně dokáže s člověkem pěkně cloumat? Tak mně už to pomalu chytá!

Newmann
14.09.2009, 19:42
Tak jsem se chytil do vlastní pasti. Listina přihlášených posádek by se měla zjevit až zítra ve 20,00 hodin. Tak ještě 24,15 hodin vydržet:angry:

honzabl
14.09.2009, 22:04
tuším, že za original DVD z loňského ročníku, jsme na letošním Janneru ve stánku platili cca 25 e

Plhus
14.09.2009, 22:33
Jéé... tu nemoc znám :D

Já jsem zvědav,koho letos pozvou, jaké hvězdy?!

Prca
14.09.2009, 22:46
Startovka již zítra :P ??
Zkolabuje server :D ??

nowi
15.09.2009, 20:02
Startovka je tady http://www.rallylegend.com/doc/iscritti2009_provvisorio.pdf a je to jedním slovem bomba!

Newmann
15.09.2009, 20:07
Tak už je to tam a je to zase jako vždy bomba!! M. Biasion, Jimmy McRae, G. Volta, Marcus Gronholm - Peugeot 206 WRC, Juha Kankkunen a Piero Liatti - Subaru Impreza WRC, Fabrizio Tabatton - Toyota Corolla WRC a další nekonečná řada jezdců a legendárních vozů. Vidím tam opět i Audi Quatro S1 a Lancie a Fiaty a Opely a Peugeoty a a a a ....haldu nových německých posádek. Naši českou hroudu budou opět hájit Trojan se Škodou 130 RS a Vojíkovi s Morris Mini Cooperem S. Kruciž to bude dlouhé čekání na říjen:( A zase mne ten kluk předběhl

standak
15.09.2009, 20:32
Tak rozhodnuto - jedem! Startovka rozhodla. Snad nám to teda vyjde... Možná mohlo být o nějakou audinu víc, ale i tak je to super.
Už aby byl říjen :)

Newmann
15.09.2009, 20:58
Na trať se vrací "dálkový" jezdec Dr. Brandenburg s Porsche ale jako předjezdec. K nim se taky letos přidal Graziano Rossi, ale chybí S. Munari se svým černo-červeným Stratosem. Naopak F. Ormezzana asi předjezdcování už nebavilo a tak se objevuje v poli soutěžících s Talbotem. Se stejným vozem je tam taky předloňský vítěz Rosati, který vloni pro technické potíže s motorem vypadl na 1. vložce. Je tam i známá italská dvojka, která v 90. letech jezdila s českou licencí E. Bertone - M. Chiapponi s Renault 5 Maxi Turbo. Nechybí ani Hinderer s červeným Austinem Healey Mk II z roku 1962. Naopak letos není Uwe Nittel a jeho Mercedes 190E. No snad jej dobře nahradí Švýcar Bonardi s Mercedesem 2,3 16! Ve startovním poli je také italské MG Metro 6R4, vůz které zatím jezdil v poli předjezdců. A dokonce tam přibyla jedna španělská posádka. No prostě samé horké novinky.:D

Plhus
15.09.2009, 21:18
Tak na Enrica jsem hooodně zvědavý... i na to jak vypadá :)

Plhus
15.09.2009, 21:22
Hmmm. ale Uwe je nenahraditelný :(

nowi
15.09.2009, 21:24
Taky mi v seznamu přihlášených chybí Simone Campedelli s Lancií. Jezdil hodně na krev :(

Plhus
15.09.2009, 21:29
Je tam toho dost co chybí...jak z jezdců,tak aut. Na druhou stranu,zase spousta nových skvostů a super pilotů! Tak uvidíme... přiznám se ale,že mi tam ty wrca moc nesedí.i když na té šotolině to bude pěkná podívaná!

honzabl
15.09.2009, 21:41
Já fandím tomu, že dělají soutěž historiků, a to kompletně, včetně WRC, které tam již patří. Pestrost je to, co mě baví. Jinak, jde o první seznam přihlášených, a mohou se oběvit změny, nebo doplnění. Uwe mi tam také chybí, ale pokud tam není tak se nepřihlásil. Jinak bych si jeho nepřítomnost v seznamu přihlášených nedovedl vysvětlit. i italové ctí tradici. Pokud loni bylo 220 přihlášek, tak si myslím, že letos i přes zvýšené startovné jich bylo ještě více. Určitě se hlásilo více posádek z ČR. Těším se moc

Plhus
15.09.2009, 21:48
To já taky :) my budeme v Rimini už od uterního večera v hotelu savina! takže se pak kdokoliv kdykoliv stavte na panáka :) a pro ty co zůstanou i do neděle nabízím párty na pláži v sobotu večer - mám narozky. :p

nowi
15.09.2009, 21:52
Je tam toho dost co chybí...jak z jezdců,tak aut. Na druhou stranu,zase spousta nových skvostů a super pilotů! Tak uvidíme... přiznám se ale,že mi tam ty wrca moc nesedí.i když na té šotolině to bude pěkná podívaná!

Wrců je tam jen pár a navíc za volanty budou jezdci zvučných jmen :) je to taková třešnička na dortu :) Co víc si přát, než že před očekávaným průjezdem jakési Audi S1 nám zpestří dlouhou chvíli nějaký Kankkunen v Impreze WRC :D

nowi
15.09.2009, 21:56
Párty na pláži? :) Minulý rok byla večer taková mlha, že se bojím, že se na té x-kilometrové pláži těžko najdeme :) A hlavně se těším, jak bude nadšená recepční hotelu Savina, když jim tam bude courat kdejaký krajánek, že jde k Plhusovi na panáka :D To abys jel do Itálie cisternou :D

honzabl
15.09.2009, 22:47
u nás ve stanu ČK motorsport vždy nějaké to sponzorské točené pivo máme. A náš partnerský pivovar Eggenberg nás určitě vybaví! Jste vítáni

Newmann
16.09.2009, 06:09
Tak tě beru za slovo a určitě se stavíme. ;) Jen aby to nebylo jako vloni, kdy posádka někde najížděla vložky, na stotříce se makalo a pivko žádný:D A poznávací znamení? - zmačkaná plechovka od Radegasta v levé ruce :o)

twin
16.09.2009, 10:19
to Plhus: tak to máme stejný hotel... sice na rezervacích nemají 3lůžkové pokoje, ale já už mám potvrzenou rezervaci na 3x 3lůžkový :-)))) Každopádně jsme z Moravy, takže můžem měnit vzorky, jen abysme pak měli něco ze závodů... my dojedem ve čtvrtek ráno, spíme jen dvě noci a po závodech domů, tak doufám, že tě v neděli nenajdou na pláži jak vyvrženýho vorvaně :-)))))

kedarek
17.09.2009, 18:12
máme volné místo, pokud by někdo chtěl jet již ve středu odpoledne po práci a je z okolí Přerova, Bystřice pod Hostýnem, písněte.

Plhus
17.09.2009, 23:00
... že tě v neděli nenajdou na pláži jak vyvrženýho vorvaně :-)))))

Aby mě vůbec našli... néé, v nedělu už budu pilotovat zpátky. Ale věřím že se určitě někde potkáme :) Doufám že bude takové počasí jako loni,to by bylo super!

Newmann
22.09.2009, 20:18
Tak už nám naskočil časový harmonogram závodu. Jenže je to nějak utajené, protože chybí názvy jednotlivých vložek. Ze by to bylo kvůli domácím účastníkům, aby si po vzoru našich "hvězd" tajně netrénovali vložky mimo povolené seznamovací jízdy. Mimochodem jsem si všimnul, že v "seznamovacím" vozidle je povolena účast maximálně 3 lidí.

honzabl
23.09.2009, 20:09
I v loňském roce řada jezdců při seznamovacích jízdách měla plné auto. Pro cizince je to jedinečná příležitost ( třeba pro fotografy ) zmapovat nádhernou trať.

Newmann
24.09.2009, 06:39
No my jsme vloni jednu vložku zkoušeli projet s plně naloženým civilním autem a bylo to dost o ústa. Rychlé změny povrchu, zatáčky do míst, kam nebylo vidět a poměrně velká převýšení na krátkém úseku. S nízkým podvozkem a bez ochranné lyže to bylo riskantní. A k tomu ještě nadcházející noc, takže jsme to rozumně zabalili. Letos bude na seznámení víc času, denní světlo, tak už netrpělivě vyhlížím mapy vložek.}:)

internet kavárna
24.09.2009, 20:38
Tak už to tady máme správný harmonogram mapy atd. Zkrátka vše jiné než vloni to bude sranda . POZOR - JEDOU SE NOVÉ RZ A I POŘADÍ PODLE LONSKA

Newmann
25.09.2009, 06:52
Takže když to shrnu:
- všechny vložky se jedou na území RSM. Tím pádem vypadla dlouhá šotolinová Valle di Teva
- v pátek večer se nejede okruh dříve zvaný Circuito San Marino - letos se jmenuje The Legend (cena vstupného je stejná t.j. 5 euro)
- no a přibyly dvě nové placené vložky Piandavello a Poggio Cassalino obě po 10 euro. Výhoda je že vstupenky platí pro oba dny!
To zase bude tlačenice na příjezdových cestách a v okolí tratě.:P

R@llyez
25.09.2009, 14:38
Zdravim...chystame sa tam prvy krat, vyrazame vo stvrtok na obed a ideme obytnakom a uz sa mega tesime :) chcem sa preto spytat ci neviete o nejakych vhodnych miestach na kempovanie atd. kazda rada a skusenost je dobra, diiiiky

starej pes
25.09.2009, 21:28
Zdravim...chystame sa tam prvy krat, vyrazame vo stvrtok na obed a ideme obytnakom a uz sa mega tesime :) chcem sa preto spytat ci neviete o nejakych vhodnych miestach na kempovanie atd. kazda rada a skusenost je dobra, diiiiky

Jezdíme tam poslední roky a obytňáky jsou přez noc na vložkách zajetý ve vedlejších cestách.Nebudete mít problém přespat.V pátek zajeďte na RZ,kterou si vyberete a koukněte na oba průjezdy.Stejně nikam nepřejedete z časových důvodů.San Marino je dost ucpaný,ale místo na parkování se při troše štěstí najde.A druhej den ráno udělejte to samý a jste v klidu.Na místa který si vyberete,jeďte dřív,protože diváků je hodně.Přejezdy s karavanem jsou problém,protože jsou tam úzký klikatý silnice a strašnej provoz,jak se všichni stěhujou z RZ na RZ.Pro naši partu je to vrchol sezony a vracíme se tam každej rok.Je to nádhernej zážitek.Přeju vám ať vám všechno klapne a užijte si to.Příští rok jste tam zase.

starej pes
25.09.2009, 22:09
Takže když to shrnu:
- všechny vložky se jedou na území RSM. Tím pádem vypadla dlouhá šotolinová Valle di Teva
- v pátek večer se nejede okruh dříve zvaný Circuito San Marino - letos se jmenuje The Legend (cena vstupného je stejná t.j. 5 euro)
- no a přibyly dvě nové placené vložky Piandavello a Poggio Cassalino obě po 10 euro. Výhoda je že vstupenky platí pro oba dny!
To zase bude tlačenice na příjezdových cestách a v okolí tratě.:P

TICKET PRICE LIST
1.Stadium (parc fermé) + reserved area (start/finish and scrutineerings) + Super Stages (Poggio Casalino and The Legend): € 25,00 *
2.Stadium (parc fermé) + reserved area (start/finish and scrutineerings): € 10,00
3.Super Stage The Legend (Saturday): € 10,00
4.Super Stage Poggio Casalino (Friday): € 5,00
* Free with this purchase the official Rallylegend pass cord and the DVD "The Best of Rallylegend".

Tickets 1) and 2) are valid Friday 9th and Saturday 10th October and can be purchased only and exclusively at the Info Point in the Rally Village, while tickets 3) and 4) can be purchased both at the Info Point in the Rally Village and at the entrances of Super Stages.

Tickets cannot be reserved
Tady na oficiálních stránkách píšou ale něco jinýho.Tady je že na okruh je to 10 euro a na Poggio Casalino 5 euro.Bod č.1 je vstupenka na vše+visačka+DVD 25euro. Tak že ne jako loni.

R@llyez
26.09.2009, 16:40
Jezdíme tam poslední roky a obytňáky jsou přez noc na vložkách zajetý ve vedlejších cestách.Nebudete mít problém přespat.V pátek zajeďte na RZ,kterou si vyberete a koukněte na oba průjezdy.Stejně nikam nepřejedete z časových důvodů.San Marino je dost ucpaný,ale místo na parkování se při troše štěstí najde.A druhej den ráno udělejte to samý a jste v klidu.Na místa který si vyberete,jeďte dřív,protože diváků je hodně.Přejezdy s karavanem jsou problém,protože jsou tam úzký klikatý silnice a strašnej provoz,jak se všichni stěhujou z RZ na RZ.Pro naši partu je to vrchol sezony a vracíme se tam každej rok.Je to nádhernej zážitek.Přeju vám ať vám všechno klapne a užijte si to.Příští rok jste tam zase.

Tak nejak sme si to predstavovali, tak dufam ze to vsetko vyjde. Super diky moc a uzite si to aj vy :)

nowi
27.09.2009, 00:32
Teď jsem tak trochu přelouskal druhou tiskovou zprávu. Mezi předjezci se v Lancii Delta objeví Alex de Angelis, současný jezdec MOTO GP a pocházející ze San Marina. Předjezdce by pak měl doplnit ještě Markku Alén (zřejmě s Porsche 953 Rothmans). Další zajímavostí je účast Paola Bettiniho jakožto spolujezdce v Toyotě Corolle WRC po boku Paola Ciuffiho. Bettini (jak jsem si zjistil na internetu) je velmi úspěšný cyklistický závodník, mezi jehož největší úspěchy patří např.zlatá medaile z roku 2004 z Olympijských her. Graziano Rossi (otec Valentina Rossiho) si vedle sebe zase posadí Davida Brivia, manažera týmu, za který "The Doctor" jezdí.
Co se týče tratě, pro letošek z harmonogramu vypadla královská zkouška Valle di Teva (z logistických důvodů), ale uvažuje se o jejím znovuzařazení v příštím ročníku. Nahrazuje ji jiná RZ blíže San Marina, na které by se měla střídat šotolina s asfaltem.

nowi
27.09.2009, 00:35
Tak už nám naskočil časový harmonogram závodu. Jenže je to nějak utajené, protože chybí názvy jednotlivých vložek. Ze by to bylo kvůli domácím účastníkům, aby si po vzoru našich "hvězd" tajně netrénovali vložky mimo povolené seznamovací jízdy. Mimochodem jsem si všimnul, že v "seznamovacím" vozidle je povolena účast maximálně 3 lidí.

Názvy RZ v původním harmonogramu nebyly proto, že jedna či dvě rz ještě nebyly oficiálně schváleny a čekalo se na vyjáření všech oslovených stran :)

internet kavárna
28.09.2009, 10:26
máte někdo už plán kde budete na RZ v pátek a v sobutu ?

wrc sklendy 2
28.09.2009, 12:58
Ahoj,náhodou nejedete někdo ve čtvrtek na večer.....jedeme dvouma autama...

vendelín
28.09.2009, 13:23
Chtěl bych se zeptat, zda je možno ve čtvrtek projet vložky a najít si místo.

321
28.09.2009, 14:34
Nejede prosím někdo ze severu moravy?Sháním dvě místa,prosím pošlete SZ.

Indy 300
28.09.2009, 14:58
to wrc sklendy 2: Jo my máme v plánu odjíždět někdy ve čtvrtek na večer. Kámoš je z Berouna a mě vyzvedne v Hořovicích,a le absolutně zatím netuším v kolik. Podle toho jak to bude vypadat u kámoše v práci. Jedeme minimálně tři (možná4) a pak máme sraz s kámošem z jižních čech někde v Itálii. Jinak my jedem normálka přes Munchen, Brener atd.

Newmann
28.09.2009, 19:04
Chtěl bych se zeptat, zda je možno ve čtvrtek projet vložky a najít si místo.

Podle propozic jsou seznamovací jízdy pro posádky povoleny v pátek od 8,00 do 16,00, takže by nic nemělo bránit čtvrtečnímu projíždění a hledání vhodných míst pro diváka.

wrc sklendy 2
28.09.2009, 19:06
tak mi jedeme okolo 18 a 19 hod,tim smerem jako vy...Tak se mužeme domluvit?:P

brubo
28.09.2009, 20:14
Tomu,kdo by chtěl jet na Legendy z Brna a jeho okolí nabízíme jedno místo.Odjezd ve čtvrtek ráno,nebo dopoledne,spaní na RZ,odjezd ze San Marina v sobotu po skončení.Návrat domů v neděli v ranních hodinách.V případě zájmu napište SZ.

Indy 300
28.09.2009, 21:41
to wrc sklendy 2: oukej asi by nebyl problém. Nejspíš to dopadne tak, že jsem den před odjezdem napíšu v kolik hodin budem na Rozvadově u McDonalda. Tradiční výchozí bod 8D a pak se uvidí.

wrc sklendy 2
29.09.2009, 10:43
Také bych to tak viděl u toho Mcdonalda.....Ještě dej vědět..a jestli toto čte AlešK nebo Standak tak co vy na to????ahoj

Odstrc23
29.09.2009, 11:51
Zdravím, jak je to s pasem? Předpokládám, že ho mít nemusím, ale když San Marino není v EU...

wrc sklendy 2
29.09.2009, 11:56
Zdravím, jak je to s pasem? Předpokládám, že ho mít nemusím, ale když San Marino není v EU...

Ahoj tak jsem o tom mluvil s kamošem a pas by jsi měl mít,Ale jestli máš novou občanku s čitelným kodem tak je to v poho....Zdar

honzabl
29.09.2009, 12:05
Tak už je na stránkách kompletní startovní listina

nowi
29.09.2009, 12:29
Tak jsem prošel ofišl startovku je tam několik zajímavých změn. Markku Alén se nekoná, mezi předskokany ale přibyl Alex Fiorio s Lancií, v samotném startovním poli je navíc Andrea Aghini s Lancií, zajímavostí je také start Aarona Burkarta se Subaru Impreza WRC. Myslím, že se letos sanmarinští opět vyšvihli!

wrc sklendy 2
29.09.2009, 12:52
Tak tady je neco z lonska....www.youtube.com/watch?v=btQpTCQQLl4

wrc sklendy 2
29.09.2009, 12:57
Tak jsem prošel ofišl startovku je tam několik zajímavých změn. Markku Alén se nekoná, mezi předskokany ale přibyl Alex Fiorio s Lancií, v samotném startovním poli je navíc Andrea Aghini s Lancií, zajímavostí je také start Aarona Burkarta se Subaru Impreza WRC. Myslím, že se letos sanmarinští opět vyšvihli!

7WRCů super 1 Audina smůla

Odstrc23
29.09.2009, 15:16
wrc sklendy 2: dík za info...nikde jsem k tomu nic nenašel. A kdyby, tak dvě tři plzně by policajta možná obměkčily. :) Každopádně startovka je parádní, tyhle auta jsem ještě na vlastní kůži nezažil, max Audi Quattro na letošním Janneru, tak se už nemůžu dočkat.

starej pes
29.09.2009, 17:57

My sme to řešili před dvěma roky taky.Pak sme nato prdli a jeli.Nikde žádná celnice,žádnej policajt a žádnej problém.Od Rimini jedeš a akorát nad silnicí byla cedule"Vítá vás repulika SanMarino.Ani nevíš že seš tam.Tak že oni a letos zase s občankou,ale musí bejt ta posledí verze.Se starou bych nejel ani do Rakouska.

honza
29.09.2009, 17:59
dopuručuji s v rimini udělat přestávku byl jsem v rimini 6 na dovolené

standak
29.09.2009, 19:33
...Co se týče tratě, pro letošek z harmonogramu vypadla královská zkouška Valle di Teva (z logistických důvodů), ale uvažuje se o jejím znovuzařazení v příštím ročníku. Nahrazuje ji jiná RZ blíže San Marina, na které by se měla střídat šotolina s asfaltem.Prosím tě, netušíš která RZ to je, na které se bude střídat šotolina a asfalt?

RallyFans
29.09.2009, 20:13
Nemáte někdo nějaky dobrý místa na RZ??předem díky

Newmann
30.09.2009, 06:52
Na trať se vrací "dálkový" jezdec Dr. Brandenburg s Porsche ale jako předjezdec. K nim se taky letos přidal Graziano Rossi, ale chybí S. Munari se svým černo-červeným Stratosem. Naopak F. Ormezzana asi předjezdcování už nebavilo a tak se objevuje v poli soutěžících s Talbotem. Se stejným vozem je tam taky předloňský vítěz Rosati, který vloni pro technické potíže s motorem vypadl na 1. vložce. Je tam i známá italská dvojka, která v 90. letech jezdila s českou licencí E. Bertone - M. Chiapponi s Renault 5 Maxi Turbo. Nechybí ani Hinderer s červeným Austinem Healey Mk II z roku 1962. Naopak letos není Uwe Nittel a jeho Mercedes 190E. No snad jej dobře nahradí Švýcar Bonardi s Mercedesem 2,3 16! Ve startovním poli je také italské MG Metro 6R4, vůz které zatím jezdil v poli předjezdců. A dokonce tam přibyla jedna španělská posádka. No prostě samé horké novinky.:D

Tak sláva, už je ve startovce i Sandro Munari. Takže jsme všichni a "spektákl" může začít!! Ten čas se ale vleče....:D

nowi
30.09.2009, 10:27
Prosím tě, netušíš která RZ to je, na které se bude střídat šotolina a asfalt?

Podle Google maps to vypadá na tu "I Laghi". "Prova Speciale" by měla být asfalt, ale je to podle satelitní mapy a dost těžko se v tom terénu orientuje. Valle di Teva je škoda, byli jsme na ní dvakrát a vždy to byl zážitek, rychlá i technická místa, typická italská krajina, olivové háje, statek na vrcholu kopce...snad příští rok :)

Newmann
30.09.2009, 13:52
Vložku "I Laghi" jsme vloni z větší části, i když téměř za tmy, projeli a je to kombinace asfaltu a šotoliny. Na videích ze všech ročníků jsou převážně záběry právě z této vložky - výjezd do neskutečného "krpálu", eíčkové zatáčky, přes nepřehledné hrany, z asfaltu do šotoliny a zpátky. Vložka je kousek od startu soutěže, ale právě proto se tam musí jít většinou pěšky, protože kde očko dohlédne jsou auta diváků.:)

Plhus
30.09.2009, 18:30
Na I Laghi jsme byli loni a tam je to opravdu střídačka,od startu se jede po asflatu do kopce a pak padákem dolů, přes vracák na šotolinu a zase do kopce... a pak mezi usedlostma po šotolině. Je super,že se tady jede 2x a po tmě to bude úžasný zážitek, je zde spousta pasáží kde je vidět kus tratě! Uvidíme co dál,bude to nutné projet...

Upravená startovka vypadá moc dobře!

twin
01.10.2009, 15:26
Před San Marinem je po pravé straně ve stráni tuším největší italské letecké muzeum, s Dakotou, se kterou lítala M. Monroe a s troskami letadel z Rammsteinu. Nedá se to přehlédnout, letadla jsou na stráni kolem dálnice...

Ještě týden...

Jákob
01.10.2009, 17:08
Ahoj, vstupenky nebo vysačky se kupují až na místě? a kde?

Newmann
01.10.2009, 17:25
Před San Marinem je po pravé straně ve stráni tuším největší italské letecké muzeum, s Dakotou, se kterou lítala M. Monroe a s troskami letadel z Rammsteinu. Nedá se to přehlédnout, letadla jsou na stráni kolem dálnice...

Ještě týden...

No a nalevo, naproti té letecké stráni je zase malé muzeum vozů Ferrari.
to jakob: Myslím si, že vstupenky či visačky se budou prodávat buďto na place před sportovní halou u přejímek - stánky s tričkama, čepicemi, suvenýry apod. anebo přímo u vstupu na vložku - viz The Legend vloni a předloni

Jákob
01.10.2009, 19:53
dík... vloni a předloni jsem nebyl,tak proto se ptám...;)

Odstrc23
02.10.2009, 14:21
S ohledem na to, že mi vypadl jeden člověk z naší posádky, tak bych touto cestou rád někoho sehnal. Může být z okolí Zlína nebo Kroměříže. Tak pokud by měl někdo zájem, tak mi napište SZ...Dík

vendelín
02.10.2009, 18:33
Zajímalo by mě, jestli se do San Marina stěhuje celej českej národ. Bo v celej republice jsou vykoupený mapy tohodle státu :-)

nowi
03.10.2009, 21:32
Podrobnější mapy rychlostních zkoušek a plánek přejímky a startu (zde se bude platit oněch 10 euro) - http://www.rallylegend.com/2009/proves.php

standak
04.10.2009, 16:50
Ještě jeden dotaz, přeci jen jedeme na Legendy prvně, tak se raději informuju :)
Jak dlouho před startem se RZ zavírají? Aby jsme si je stihli najet a vybrat nějaká pěkná místa. Mezi průjezdama se RZ zřejmě neotvírají?

kedarek
04.10.2009, 16:56
Mohl by někdo popsat, kde přesně se nachází ta sportovní hala nebo stadion, kde by mělo být centrum soutěže? Jak je to tam s parkováním? Díky.

Indy 300
04.10.2009, 17:01
to Kedarek: zkus se třeba podívat na ofiko stránky, je tam spoutu map a mimochodem i ta kde je umístěn stadion a vedle servisní zóna. Myslím, že když to pak hodíš na Google earth, tak to nebude problém najít:D Myslím, že to takhle dělá spoutu lidí, když něco nemůžou najít ;)

starej pes
04.10.2009, 19:40
Mohl by někdo popsat, kde přesně se nachází ta sportovní hala nebo stadion, kde by mělo být centrum soutěže? Jak je to tam s parkováním? Díky.

http://maps.google.cz/maps?hl=cs&tab=wl Tady ho máš.Zadej si tam San Marino a krásně to najdeš.Jedeš pořád po hlavní "Via 4 Giugno" a pak na kruháči do prva na "Strada La Ciarulla"pak vracečka do prava a seš tam.Na mapě to natrenuj.Je to tam všechno slušně značený. U stadionu je halda aut ale dá se zaparkovat.Parkuje se tam všude.Nám se to povedlo každej rok.

Spaceman
05.10.2009, 00:44
Podle aktuální předpovědi to vypadá, že v pátek a sobotu lehce zmokneme. Samozřejmě se situace může změnit, uvidíme ;)

předpověď na pátek http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.16149&hourly=1&yday=281&weekday=p%C3%A1tek

předpověď na sobotu http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.16149&hourly=1&yday=282&weekday=sobota

celková předpověď http://www.wunderground.com/global/stations/16149.html

Dada
05.10.2009, 13:00
tak ja jedu taky, jsem moc natěšený a zvědavý zároveň

Newmann
05.10.2009, 14:25
Ahoj, vstupenky nebo vysačky se kupují až na místě? a kde?

Upřesňuji informaci: když si otevřeš mapy RZ a pojedeš až na ten spodní barevný obdélník, je tam mapa Rallyvillage. V oranžových čtverečcích 1, 2, 3 a 4 jsou uvedeny ceny vstupů. V legendě je uvedeno:
1 a 2 platí pro dny 9. a 10. 10. 2009 a koupit se dají na stánku Infopoint
3 a 4 se dají koupit na stánku Infopoint nebo přímo při příchodu na RZ

Tak zatím zdar a v San Marinu na shledanou!:D:o)

Plhus
05.10.2009, 22:43
Úterý 06.10.2009 08:00 seč. odjíždí posádka šedého VW Passat na dlouhou cestu směr Rimini :)

Přeji všem šťastnou cestu a sejdeme se na místě!!

starej pes
05.10.2009, 22:56
Já stejně jako Plhus přeju všem fandům na Legendách šťastnou cestu a hodně zážitků.A nezapomeňte jak říkával legendární komentátor Dr.Luboš Pecháček na "Pravidlo šťastného návratu". Čau v San Marinu.

Spaceman
05.10.2009, 23:09
Úterý 06.10.2009 08:00 seč. odjíždí posádka šedého VW Passat na dlouhou cestu směr Rimini :)

Přeji všem šťastnou cestu a sejdeme se na místě!!

Štastnou cestu pánové. My vyrážíme ve středu 07.10.2009 03:00 SEČ. Potkáme se v hotelu ;)

honzabl
06.10.2009, 02:20
taky se už těšíme. Pokud budete mít zájem, budu mít na místě v servisu cca 80 triček pro fandy. Myslím, že se povedly, a cena bude přiměřená.
H.

Martin
06.10.2009, 08:06
take vsem stastnou cestu, nas zluty leon vyrazi ve stredu v odpolednich az vecernich hodinach... tak ve ctvrtek na plazi, snad vyjde pocasi:)

YLLAR
06.10.2009, 10:21
take vsem stastnou cestu, nas zluty leon vyrazi ve stredu v odpolednich az vecernich hodinach... tak ve ctvrtek na plazi, snad vyjde pocasi:)

Taky se pridam s pranim stastne cesty vyjizdime asi 4 auta odsud z vyskova skoro stejny cas jako tady martin....

Danys
06.10.2009, 11:27
Tak vidím, že účast bude opravdu velká! :-0 Náš odjezd je naplánován na středu cca 18:00 hod. ze Zlína ;) Ve čtvrtek se na pláži asi poznáme podle vůně "Valašského všeléku", co?! :D
Tož fšeci dobře dojeďte!

RallyFans
06.10.2009, 13:28
Caaauvec.My odjíždíme z Tišnova ve čtvrtek rano.Taky preji vsem stastnou cestu :)

Dada
06.10.2009, 14:09
jakožto zavazadlo žlutého draka jmenem Seat Leon i já všem přeji klidnou cestu a šťastný dojezd jak tam, tak i zpět...

nowi
06.10.2009, 14:26
Zůstavá v téhle banánové republice aspoň někdo nebo se všichni stěhujeme do San Marina? Aby nám nezavedli pro příští rok víza :D

dřevěná srnka
06.10.2009, 14:34
nowi, nevím jestli tě to potěší, ale jsa dřevěný, necestuju a zůstávám. Český červotoč je mi milejší.

twin
06.10.2009, 14:36
to YLLAR: 4 auta z Vyškova? No my jedem 3 a taky z Vyškova, odjezd cca 21. hodina ve středu. Hoď mi do SZ kdo jede, asi tuším, že jste "mladí" z Rallyklubu. Tak můžem jet dohromady

dalin
06.10.2009, 15:19
Nezustavame, jedeme taky :-). A ze mame z jihu Cech opravdu velikou vypravu! :-)

Zůstavá v téhle banánové republice aspoň někdo nebo se všichni stěhujeme do San Marina? Aby nám nezavedli pro příští rok víza :D

dřevěná srnka
06.10.2009, 15:36
Daline, ty to máš snad povinný, ne? Pozdravuj kluky, my jim tady budem držet i palce. Za tejden mi pak budeš vyprávět barevně a s hudbou.

twin
06.10.2009, 15:44
to YLLAR: zdar, my jedem ve středu ve kolem 21. hodiny taky z Vyškova, 3 auta. Jsou to lidi z rallyklubu, tak nevím, jestli třeba náhodou nejedete s nama a já o vás jen nevím, nebo jste jiná sestava. Pak bysme mohli jet současně, 7 aut už je slušná výprava. Předpokládám, že jste "mladí" z HRK. Kdyžtak mi hoď info od SZ, díky

kunna
06.10.2009, 19:06
Jeden známý schání 3 lidi do auta. Pracuje mimo internet, takže proto já. Potřebuje případný zájem potvrdit do zítra odpoledne na tel. 776 010 705

sefca
06.10.2009, 19:26
Pamatujte-Ať si v Praze nebo v Brně hlavně ku.va opatrně.

solbergovec
06.10.2009, 19:41
jedem ve čtvrtek z pb , už se nmůžu dočkat těch krásných aut.:)

Klauby
06.10.2009, 20:58
Nezustavame, jedeme taky :-). A ze mame z jihu Cech opravdu velikou vypravu! :-)

Bohužel natolik velkou,že na mně už místo nezbylo...:(
Tak si to tam všichni užijte!!!

alesk
07.10.2009, 06:31
Oprášim jeden dotaz :). Jestli to někdo víte, dejte prosím vědět, díky ;)

Jak dlouho před startem se RZ zavírají? Aby jsme si je stihli najet a vybrat nějaká pěkná místa. Mezi průjezdama se RZ zřejmě neotvírají?

internet kavárna
07.10.2009, 08:26
vloni jsem se dostal 0,30-0,45 min autem až na okruh po kterým jsem jel na start a za startem byl velký plac tam jsem parkoval , ale měl jsem ceduli TISK .

dalin
07.10.2009, 09:26
Tak povinny urcite ne, ale uz se tam chystam dva roky a vzdycky mi do toho neco vlezlo, tak snad letos :-). Pozdravy vyridim a za tyden te urcite odchytim pred zakaznickym centrem Skodovky :-).

Daline, ty to máš snad povinný, ne? Pozdravuj kluky, my jim tady budem držet i palce. Za tejden mi pak budeš vyprávět barevně a s hudbou.

dalin
07.10.2009, 09:26
Blbe je Klauby, ze te nedam uz ani do kufru ... :-(

Bohužel natolik velkou,že na mně už místo nezbylo...:(
Tak si to tam všichni užijte!!!

Raduna
07.10.2009, 10:19
Ahoj, mám ještě jedno místo v autě, zatím 3 lidi, jedem z Berouna ve čvrtek cca 18-19.hodina, chtěli bychom odjíždět kolem 20.hodiny z Rozvadova, takže pokud by někdo měl zájem z Prahy, nebo někde po cestě (Beroun, Rokycany, Plzeň), tak se mi ozvěte na tento email: r.dobrinic@seznam.cz a domluvíe detaily.

Díky

amik
07.10.2009, 13:02
Rally Legend-máme dvě místa volné odjezd zítra večer, Zlínsko.
mikulastik.a@seznam.cz

honzabl
07.10.2009, 15:24
Byl by někdo, kdo jede do S.Marina z Brněnska ochoten v Kuřimi během dneška, nebo zítřka vyzvednout u p. Michla brzdové desky na 130RS?
Dík, brnknětem, nebo napište na 602 119 727, sdělím podrobnosti. Určitě se Vám nějak odměním.
Honza Bláha
ČK motorsport

standak
07.10.2009, 18:52
.... jedem z Berouna ve čvrtek cca 18-19.hodina, chtěli bychom odjíždět kolem 20.hodiny z Rozvadova, ....Ahoj. To se možná na Rozvadově potkáme, my tam budem počítám někdy po 19hod.
Jede i golfista? ;)

Raduna
07.10.2009, 20:19
Ahoj. To se možná na Rozvadově potkáme, my tam budem počítám někdy po 19hod.
Jede i golfista? ;)

Ahoj, kámoš z Hořovic se s váma domlouval, tak to jsme my... :-) No golfistovi jsem dneska volal, ale prej nejede, jeho ty historici nebaví, ani stará WRC ho nepřesvědčila a hlavně světe div se ani sám velký Marcus ne... :-)

wrc sklendy 2
07.10.2009, 21:07
jedem ve čtvrtek z pb , už se nmůžu dočkat těch krásných aut.:)

Ahoj, taky jedete prez rozvadov? nedame si spicha u MCka???8D

Indy 300
07.10.2009, 21:25
já mám pocit že se tam stejně všichni potkáme u toho Mcdonalda ;)
U nás hlavně záleží jak "raduna" přijde z práce 8D

Raduna
07.10.2009, 21:33
Ahoj, taky jedete prez rozvadov? nedame si spicha u MCka???8D

No určitě, ale vy tam asi budete dřív než my, ale třeba se tam potkáme, my tam snad dorazíme kolem tý 20.hodiny. U mě to záleží na tom, jak budu moc odjet z práce...

wrc sklendy 2
07.10.2009, 21:37
No určitě, ale vy tam asi budete dřív než my, ale třeba se tam potkáme, my tam snad dorazíme kolem tý 20.hodiny. U mě to záleží na tom, jak budu moc odjet z práce...

Tak mi tam na vas tedy pockame do 20 hod co vy nato???:P

Indy 300
07.10.2009, 21:52
oukej, asi není problém. Kdyžtak vás někde dojedem :D

wrc sklendy 2
07.10.2009, 22:01
Tel na mě je 725586450 Počkáme na vás do 20:00 a kdyz se opozdite dej vedet ok??}:)

Indy 300
07.10.2009, 22:21
jasné, kdyžtak písnem8D

Spaceman
08.10.2009, 09:39
Zdravíme z Rimini,
dorazili jsme už včera odpoledne. Počasí se zatím drží, svítí sluníčko a bude asi horko. Včera večer o půl deváté teploměr v centru města ukazoval 23 stupňů. Odpoledne se chystáme na projíždění RZ, takže večer bude na terase před hotelem rozprava :D

Zatím jsme tady jen tři auta, ale dneska se to určtě rozmnoží :P
Všem šťastnou cestu.

solbergovec
08.10.2009, 15:35
zdravim ,vyrážíme za pár minut a moc se těšim:)

Dada
09.10.2009, 10:10
Fotogalerii ze včerejška najdete zde
http://www.czech.rallyfans.info/content/rally-legend-dada

Martin
09.10.2009, 11:16
Čtvrteční moje galerka - http://fotogalerie.rallyzone.cz/foto-search/?year=2009&souteze=430&zdroj=483&perPage=50

WRC_com
09.10.2009, 17:05
Live výsledky můžete sledovat zde (http://rally.ficr.it/tab_schedule.asp?p_Anno=2009&p_Codice=77&p_Manifestazione=5)

alesk
11.10.2009, 10:01
Před dvěma hodinama jsme se vrátili z jihu. Viděli jsme 5 průjezdů a jediný co můžu říct, je BOMBA :P! Italové jsou opravdu blázni, člověk nevěří, co všechno jde dělat s autem.
Samozřejmě máme natočeno spoustu materiálu, takže až bude video hotový, určitě se zde objevý odkaz. Tentokrát bude video asi "trochu" delší 8D.

Počasí nám přálo, jen v páteční noci nás trochu postrašila místní bouřka :D. Jestli někdo pamatuje déšť ma startovní rampě Německé rally v roce 2005, tak to byl oproti tomuhle slabej odvar (v Německu nám teklo pouze horem do bot, tentokrát nám vytíkala voda z rukávů a nebylo jí zrovna málo)!!! Na dokreslení atmosféry to byla ale paráda, nad hradem v San Marinu létaly blesky a pod ním se proháněly legendy. Samozřejmě o krizovky nebyla nouze, ale to vše bude na slibovaném videu ;).

Jedinou kaňkou na jinak výborných závodech bylo odstoupení obou českých posádek, v případě Jirky Trojana dokonce neodstartování do soutěže :(.

forde
11.10.2009, 12:45
Na YouTube už jsou ke schlédnutí nějaká videa..například Crash Renault 5 maxi al Rally Legend 2009 (http://www.youtube.com/watch?v=t1kt0e_5KaY)

vendelín
11.10.2009, 13:34
Několik záběrů z itálie:
http://venaracing.rajce.idnes.cz/rally_legend/

Passion of rally ITA
11.10.2009, 14:16
Legend the best..........;)

Photos
http://rallymania.forumfree.net/?t=43276940

Girl Parcochiuso/Rallymania/Rallystorici
http://rallymania.forumfree.net/?t=43354142

remember?????:D:D:D:P:P

ufozt
11.10.2009, 22:15
http://www.ewrc.cz/ewrc/images/lista-sagi.png (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=897&fotograf=7&all=1)

7. Rally Legend 2009 – 73 fotek (http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php?events=897&fotograf=7&all=1)

luke.bean
11.10.2009, 22:25
něco odemě ze sobotího dopoleníhu "úpéčka"

dávám dohromady fotky ze závodu,tak snad to bude brzy

http://lukars.rajce.idnes.cz/Rally_LEGEND_2009_-_parco_chiuso/

edit: doplněno ze stage "thle Legend"

http://lukars.rajce.idnes.cz/Rally_LEGEND_2009_-_SS_7_10_the_Legend/

twin
12.10.2009, 09:49
Zdar, viděli jste tam někdo Jimmiho McRae? V servisu jsem na jeho auto nenarazil, mezi předjezdci jsem ho taky marně hledal, byl tam teda vůbec? Jinak je to rok od roku lepší, už se těším na příští rok...

jirka rk
12.10.2009, 12:13
Osobně si myslím, že Jimmy McRae jezdil s tím černým omláceným Subaru Legacy jako předjezdec. Moje chyba, to byl Graziano Rossi - otec Valentina

Dada
12.10.2009, 12:22
upřimně, většího střelce tam nebylo, auto omlácené ale on... neuvěřitelné průjezdy...

lelekkk
12.10.2009, 13:55
Foto Rallylegend:

http://rallymania.forumfree.net/?t=43276940

http://rallymania.forumfree.net/?t=43354142

www.parcochiuso.org

solbergovec
12.10.2009, 15:22
na legendách jsem byl po prvé a je to opravdu víc než úžasné ,takže za rok určitě znova.:)

Martin
12.10.2009, 22:17
kompletni fotogalerie z Legend - http://fotogalerie.rallyzone.cz/foto-search/?year=2009&souteze=430&zdroj=483&perPage=50

honzabl
13.10.2009, 01:03
Martin: máš moc hezký fotky.

alesk
13.10.2009, 08:53
Osobně si myslím, že Jimmy McRae jezdil s tím černým omláceným Subaru Legacy jako předjezdec. Moje chyba, to byl Graziano Rossi - otec Valentina

upřimně, většího střelce tam nebylo, auto omlácené ale on... neuvěřitelné průjezdy...

Každej průjezd jsem čekal, co z toho auta upadne :D. Auto drželo pohromadě ani nevim jak a ty průjezdy....to byl masakr :P. Kdyby se dal Valentino na rally, měl by dobrého učitele ;)

PS: Video už se tvoří, když to dobře půjde, mohlo by být ještě tento týden ;)

martinm10
13.10.2009, 14:09
Zážitek to byl opravdu víc než dobrý, nikdy na to nezapomenu,
tady je moje video:
http://www.youtube.com/watch?v=jnj9FquYYOg

solbergovec
13.10.2009, 14:23
pěkné video ,rally byla bomba nelituju:)

Indy 300
13.10.2009, 18:11
jojo, naše parta byla taky hodně spokojená a nelitujem, že jsme jeli - příští rok, pokud to půjde, tak repete8D:D;)

fabias2000
13.10.2009, 21:04
to martinm10 : moc moc pěkné video je vidět že to je nadherný zážitek !!!!

Passion of rally ITA
13.10.2009, 21:06
Photos????:D:D:D

emk
13.10.2009, 21:23
7. Rally Legend 2009 – foto Misut

sobota / 29 fotek - http://emk.cz/?p=3204
a
pátek / 21 fotek - http://emk.cz/?p=3203

jaryn66
18.10.2009, 10:50
Zážitek to byl opravdu víc než dobrý, nikdy na to nezapomenu,
tady je moje video:
http://www.youtube.com/watch?v=jnj9FquYYOg

moc pěkný, díky.
A bylo to opravdu jak dřív, i s lidma hodně blízko u tratě :)

Nika
19.10.2009, 16:56
Přidávám také jedno video ze San Marina...;)
http://www.stream.cz/video/10/376473-rally-legend-8-9-10-2009

Newmann
21.10.2009, 12:39
Nóó rád vidím, že droga zvaná RallyLegend už stihla nakazit spoustu dalších "chudáků". Tak teď nezbývá než silně a dlouze potlačit těšívku a čekat a čekat a čekat ........ na rok 2010 }:)

Plhus
23.10.2009, 12:19
Tak konečně i naše výsledky :)

http://www.src.czechrallyeweb.net/

*Squadra_Corse*
07.11.2009, 20:51
Tak konečně i naše výsledky :)

http://www.src.czechrallyeweb.net/

Velmi kvalitní fotodokumentace !!! ;)

luke.bean
08.11.2009, 13:39
tak konečně i poslední várka fotek odemě,trošku jsem válčil z fo´tákem při stahování :D

http://lukars.rajce.idnes.cz/Rally_LEGEND_2009_-_parco_chiuso_2/

http://lukars.rajce.idnes.cz/Rally_LEGEND_2009_-_SS_1_3_-_I_Laghi/

http://lukars.rajce.idnes.cz/Rally_LEGEND_2009_-_SS_5_8_11_Piandavello/

rallyemedia24.de
13.12.2009, 21:19
We also have a video of the Rally Legend online.
http://www.youtube.com/watch?v=js5OH0Qu3co

WRC_com
19.12.2009, 11:06
9 onboardů z vozu Marcuse Gronholma je zde (http://planetemarcus.free.fr/marcusonboardrallylegend09.htm)