PDA

Zobrazit v plné verzi : 26. Rally Mille Miglia 2002

SABOTAGE
28.03.2002, 13:59
Tak příští týden se rozjedou i evropské 20. Dnes by se měla objevit startovka. Loni měla tato soutěž velmi dobré obsazení, uvidíme, jak to bude letos.
Rozhodně bude krokem vpřed i evropský šampionát super 1600.

Danys
28.03.2002, 14:16
Tak jsi mně předběhl, Sabotage.
Já jsem chtěl totiž zahájit diskusi k letošnímu mistrovství Evropy, zejména pak k soutěžím s koeficientem 20. Kdysi padaly nějaká slova, že tyto soutěže by měly být podporovány nějakým větším sponzorem. A tak mně zajímalo, jaké bude obsazení první z těchto soutěží.

Teď ještě trochu organizačně:
Zřejmě jsi omylem toto téma umístil do Mistrovství ČR. Proto mám návrh, aby ADMIN do sekce Rally ( vedle MS, MČR,... )vložil obecné téma Mistrovství Evropy, kde bychom mohli o soutěžích ME diskutovat. Vím, že diskuse o ostatních soutěžích mimo MS a MČR již existuje, ale ME by si možná zasloužilo speciální sekci.
Prosím tedy ADMINA o zvážení a vyjádření.
Díky!
Dan

vbadmin
28.03.2002, 14:28
Když už tak mělo být toto téma v sekci MS a ostatní podniky rally.

Udělat na mistrovství evropy novou sekci není problém, ale abysme potom neměli víc sekcí než témat. To máte ME, Ameriku, Asii ...

SABOTAGE
28.03.2002, 14:42
quote:

Udělat na mistrovství evropy novou sekci není problém, ale abysme potom neměli víc sekcí než témat. To máte ME, Ameriku, Asii ...

Omlouvám se. Nějak mi to uskočilo. Nejde to přesunout?

Danys
28.03.2002, 16:36
quote:

Já jen myslel, že někteří z nás po Evropě jezdí a také ji sledují mimo MS a MČR nejvíce, ale jak už jsem napsal, záleží na Tobě ADMINE.
Nebo se třeba vyjádřete i ostatní, co si o tom myslíte.
Čaute!
Dan

Pepa ZL
29.03.2002, 10:29
Určitě jsem pro přesunutí do sekce MS a jiné rally. Vždyť kroumě soutěží MS se tam nic moc neděje.
Zajímavé jsou zprávy z Jolly Clubu o startech Bertoneho v ME. Ikdyž kdoví, jak to bude po těch prvních dvou soutěžích.

vbadmin
02.04.2002, 10:19
Tak jsem to přesunul sem.

Michal
02.04.2002, 12:31
Startovka nic moc. Nevěřím startu Bertoneho a o startu Kuliga se také ještě spekuluje. Vypadá to, že ani letos nebude stát EVROPA za nic.

coolidge
04.04.2002, 13:31
Bertone by měl jet, ale ne s Focusem. Měl by jet s Corollou.

Fero
05.04.2002, 11:24
Pani, tak po 2.RZ zostalo v sutazi iba jedine konkurencie schopné auto A8 - Travaglia s Peugeotom. Bertone (Focus) aj Cantamesa (Impreza) sú out! Inač boj o druhý flek asi bude stáť za to! Andreucii (fiat), Dallavilla (Citroen) a Longhi (Renault Clio) - všetko auta v A6!

Jirkam
05.04.2002, 12:49
quote:
Pani, tak po 2.RZ zostalo v sutazi iba jedine konkurencie schopné auto A8 - Travaglia s Peugeotom. Bertone (Focus) aj Cantamesa (Impreza) sú out! Inač boj o druhý flek asi bude stáť za to! Andreucii (fiat), Dallavilla (Citroen) a Longhi (Renault Clio) - všetko auta v A6!

Bertone out je, ale Cantamese je vedenej na 107 místě.

Michal
05.04.2002, 12:53
Proč přesně vypadl Bertone??

Fero
05.04.2002, 13:46
quote:

Je to na ofic.stranke v newsoch, žiaľ iba v taliančine - kto jej rozumie?

Fero
05.04.2002, 13:53
Sem to sice celkom nepatri, ale u Maďarov v Ostrihome sa ide ich majstrak. Pon 3 RZ (spolu 31 km) je rozohrata prima partia Toth (Peugeot 206 WRC) kontra Benik -9 s (zlínsky JM Focus). Kto má záujem je to na www.rally-live.hu

coolidge
05.04.2002, 14:18
quote:

Je to toto:
Tratto fatale a Bertone, quello della 2° speciale, perché il torinese rimane bloccato in prova con la sua Corolla ed č costretto al ritiro.

Dokáže to někdo přeložit?

-Vicky-
05.04.2002, 20:49
quote:

quote:

Je to toto:
Tratto fatale a Bertone, quello della 2° speciale, perché il torinese rimane bloccato in prova con la sua Corolla ed č costretto al ritiro.

Dokáže to někdo přeložit?

Nevim, ale bylo to fatalni :P

Foly
06.04.2002, 11:59
Všechno o první etapě je na http://www.autosport.cz/show.php?page=autosport/rallysport/rok2002/podniky/ostatni/italie4/po1etape.htm . Na dvacítkovou soutěž to vypadá dost bídně.

ITAL
06.04.2002, 14:47
Bertonemu praskl brzdový kotouč na přední nápravě.

lenka
07.04.2002, 20:16
quote:

A kde je slavnej Jolly club? - Bertone s Corollou, Dati se Subaru. Že by DHL zase něco nestihlo?

mm

WÉERCÉ
07.04.2002, 20:55
x

WÉERCÉ
07.04.2002, 20:59
Jsem tady poprvé a hned bych chtěl sprcat webmastra. Proč je psaní příspěvků tak zbytečně komplikované!!! V jednoduchosti je síla.

coolidge
08.04.2002, 09:35
quote:

quote:

A kde je slavnej Jolly club? - Bertone s Corollou, Dati se Subaru. Že by DHL zase něco nestihlo?

mm

Bertone jel s Corollou, ale za Jolly club. Tj. s jejich plnou podporou vč. mechaniků.

SABOTAGE
08.04.2002, 10:42
quote:

quote:

quote:

mm

Bertone jel s Corollou, ale za Jolly club. Tj. s jejich plnou podporou vč. mechaniků.

Přesto se mi zdá, že těch problémů začíná být najednou až příliš. DHL snad nemá zpoždění 2 týdny??? na Okříšky se to dalo spolknout, ale Mille byla až další týden a Focus pořád nejede...

Motac
09.04.2002, 11:46
Jestli ten Jolly Focus náhodou neputoval přímo na Kanárské ostrovy, týdenní časová mezera od další dvacítky se asi těžko stíhá.

SABOTAGE
09.04.2002, 14:16
quote:
Jestli ten Jolly Focus náhodou neputoval přímo na Kanárské ostrovy, týdenní časová mezera od další dvacítky se asi těžko stíhá.

Taky možnost. Ale jak to stíhají ostatní? I když startovky na Mille a Ingles jsem ještě neporovnával.

coolidge
09.04.2002, 15:03
quote:

quote:

Taky možnost. Ale jak to stíhají ostatní? I když startovky na Mille a Ingles jsem ještě neporovnával.

Taky by jsi tam toho mnoho společného nezjistil. Ono přepravit auto během týdne z Itálie na Kanárské ostrovy opravdu není žádná sranda. I když teoreticky se to samozřejmě stíhat dá.

Upravil - coolidge 09 Apr 2002 15:06:15