Zobrazit v plné verzi : Cyprus Rally 2002
Další soutěží MS je šotolinová soutěž na Kypru.
Oficiální stránky: http://www.cyprusrally.org.cy/
První zprávy ze Škodovky (Autoimpulsy):
Podle posledních informací, které jsme ověřovali přímo u Romana Kresty a Martina Mensy z P.R. agentury Škody Motorsport pojede na Kypru jak Roman Kresta, tak Gabriel Pozzo.
Roman Kresta: "Nevím o žádných změnách v sestavě a pokud vím, tak na Kypru budu startovat se třetí Octavií WRC v továrním týmu, podle původního plánu."
Martin Mensa: "Gabriel Pozzo pojede na Kypru za tým Davida Suttona se stejnou podporou továrního týmu jako v Katalánsku. Pojede ovšem se současným vozem. Roman Kresta pojede na Kypru místo Stiga Blomqvista - a Pozzo v továrním týmu vystřídá Blomqvista pouze v Argentině."
Já jsem velice zvědav, na nový způsob sběru a přenosu jednotlivých časů. Pokud to bude opravdu rychlejší, a hlavně budouli dodávány i mezičasy jednotlivých jezdců, bude to pro nás fandy jen super. Jsem ale zvědav, za jakej čas se tohle zařízení objeví i u nás?!
quote:
Já jsem velice zvědav, na nový způsob sběru a přenosu jednotlivých časů. Pokud to bude opravdu rychlejší, a hlavně budouli dodávány i mezičasy jednotlivých jezdců, bude to pro nás fandy jen super. Jsem ale zvědav, za jakej čas se tohle zařízení objeví i u nás?!
Tenhle systém fungoval už na katalánský (mezičasy) a byl super.
quote:
quote:
a kde se k tem mezicasum dalo dostat? Jen na ofic. strankach rally Catalunya ?
Doufejme, že vyjede Octavia EVO III :P
Upravil - bill 03 Apr 2002 19:15:03
quote:
quote:
quote:
a kde se k tem mezicasum dalo dostat? Jen na ofic. strankach rally Catalunya ?
Přesně tak.
Octavia WRC evo3 na Kypru určitě nepojede.
Zajímavý článek - rozhovor s šéfem testování Peugeotů Odonem je na autosportu: http://www.autosport.cz/show.php?page=autosport/rallysport/rok2002/aktuality/rozhovorsodonem.htm . Je vidět, že na to mají peněz jako šlupek.
Tak se nám Kypr pomalu blíží. Škodovka by mohla uspět. Kenneth a Toni určitě na bodech. Pažouti a Huyndaie nedojedou, Mitsu nemá nato vhodný jezdce (i když Paasonen by mohl překvapit, bohužel nedojede). Z fordů dojede jen jeden. Solberg odstoupí pro technickou závadu. Takže to tipuju:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
Danyi Panizzi
15.04.2002, 22:27
quote:
Tak se nám Kypr pomalu blíží. Škodovka by mohla uspět. Kenneth a Toni určitě na bodech. Pažouti a Huyndaie nedojedou, Mitsu nemá nato vhodný jezdce (i když Paasonen by mohl překvapit, bohužel nedojede). Z fordů dojede jen jeden. Solberg odstoupí pro technickou závadu. Takže to tipuju:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
tipuje se jinde!!!
Ve FIA Productions si má na Kypru odbýt premiéru další evoluční Proton Perth. Startovat s ním má Karamjit Singh z Malajsie.
coolidge
16.04.2002, 16:00
quote:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
No to je opravdu asi pravda, že Mitsubishi nemá vhodné jezdce. Akorát, že Delecour loni na Kypru odstoupil ve 12RZ z vedoucí pozice, když měl náskok 32s na Burnse a 35s na pozdějšího vítěze C.McRae. Aha.
Danyi Panizzi
17.04.2002, 11:40
quote:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
Pažoutí že nedojedou?! Dovol abych se zasmál...
quote:
quote:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
Já taky!
mm
imported_n/a
18.04.2002, 11:38
Rád bych se zeptal, zda je vám jasné, kdy (tj. našeho času) začíná SS1. Je uváděných 9:12 chápáno v lokálním čase na Kypru (tj. vůči nám je zde hodinový posun)?
Upravil - ppancoch 18 Apr 2002 11:41:51
A eriksson treti ?! to ani v nejbujnejsich snech.
quote:
quote:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
Dnes bude v 17:00 hod na stránkách Cyprus rally uveřejněna oficiální startovní listina.
quote:
quote:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
tipuje se jinde!!!
To není tipování to je názor do diskuse ty ucho (nebo UFO?).
quote:
quote:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
No to je opravdu asi pravda, že Mitsubishi nemá vhodné jezdce. Akorát, že Delecour loni na Kypru odstoupil ve 12RZ z vedoucí pozice, když měl náskok 32s na Burnse a 35s na pozdějšího vítěze C.McRae. Aha.
Když loni Delecour s vynikajícím nářadím Ford Focus WRC odstoupil byl na třetím ne na prvním místě. A předtím než Ericsson na pomalým Accentu vypadl, tak od něj Delecour pravidelně dostával. Jediná výhoda Delecoura je, že mu vyhovuje teplé počasí.
quote:
A eriksson treti ?! to ani v nejbujnejsich snech.
quote:
quote:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
Takže Eriksson 3. za tím si stojím. A co se týče pažoutů, tak kdo se chce zasmát ať se zasměje hned, protože po závodě nebude nad čím. Prostě tady žádný francouský auta nemají šanci. A kdo nevěří tak doporučuju navštívit Kyperskou rally a podívat se jak ty er-zety vypadají -in real-.
...na autosportu je článek o Škodě Motorsport, Janeba tam krom jinýho píše: "Nemusím dodávat, že důležitou úlohu sehraje i taktika."
Tak voni nám ještě začínaj taktizovat?! :D
coolidge
19.04.2002, 00:37
quote:
quote:
quote:
1. C.McRay
2.Makinnen
3.Eriksson
.....
Když loni Delecour s vynikajícím nářadím Ford Focus WRC odstoupil byl na třetím ne na prvním místě. A předtím než Ericsson na pomalým Accentu vypadl, tak od něj Delecour pravidelně dostával. Jediná výhoda Delecoura je, že mu vyhovuje teplé počasí.
Po 11.RZ byl Delecour první. Ve 12RZ odstoupil pro poruchu motoru. Po 4 RZ jeli s Erikssonem rovinu, to znamená, že Eriksson jel výborně (ve 4RZ Del.-Eriks -12s)
Upravil - coolidge 19 Apr 2002 00:44:19
quote:
...na autosportu je článek o Škodě Motorsport, Janeba tam krom jinýho píše: "Nemusím dodávat, že důležitou úlohu sehraje i taktika."
Tak voni nám ještě začínaj taktizovat?! :D
Ja myslim, ze nezacinaji. Oni bohuzel pokracuji :(
Upravil - -vicky- 19 Apr 2002 01:53:31
Základní čas. Gronholm RZ 9,23,7.
Kde??? Na oficialnich strankach nic neni.
Pořadí:Gronholm, Burns + 4,2, Mäkinen + 8,1, Panizzi +12,5
Jo jo. Uz to vidim. Tommi zacal nejak vlazne.
quote:
Kde??? Na oficialnich strankach nic neni.
Na WRC.com
C.McRae 1, o 0,6 sec před Solbergem a 2,9 sec před ,Grönholmem. začal velmi pěkně,
Ten Solberg je fakt borec. Myslim ze pristi sezonu pude na titul.
Nespíme! Máme trochu technické problémy....
Danyi Panizzi
19.04.2002, 08:55
Marcus zametá, ale jede výborně!
Vypada to, že Kankkunen to ještě nezapoměl,
13,3 sec za c.McRaem.
Freddy jede vyborne.Uvidime co na to skodovky
Danyi Panizzi
19.04.2002, 08:59
Co řikáte na Hyundaie? Jedou dobře!
Dardemeister + 16,3 sec. To není tak moc.
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:01
Toni zatim nešťastná 13!
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:02
quote:
na 11.6 km RZ se mi to zdá až moc!
[quote]
Na 11 km je 16 sec az moc
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:06
No a co takhle Duval? Tak se to pěkně rozjíždí! A zdá se mi, že Duval má před sebou velkou budoucnost! Jsem zvědav jak zareaguje Roman!
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:09
Sainz poškodil osu!
CO říkáte na čas Duvala? Martin bude mít u Fordu po sezoně problémy, i když se zdá se rozjíždí... Loix a Schwarz také dobře, ani jedou EVOII? Není to divné?
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:13
Eriksson velice pěkně! 6. čas!!
Eriksson + 5,3 sec na 6,místě.
imported_n/a
19.04.2002, 09:14
quote:
Eriksson velice pěkně! 6. čas!!
Jo, Kenny dost dobrý. Jen tak dále.
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:15
Už se jede i RZ 2! Zatim první Marcus před Burnsem (o 13s horší)
Souboj mládí Kresta - Duval. Hádejte kdo byl o půl minuty na 11 kilometrech rychlejší???
quote:
Hezký Kenny!!!
Ale Roma zacina nejak zvolna,ztrata 37 sec
Ty krávo, GO KENNY GO!!!! :-))) Jojo, šotolina mu svědčí!!!
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:16
Roman 19. ztráta 37 s! Copa dělal?
imported_n/a
19.04.2002, 09:17
Zdá se, že Roman K. se rozjel hoooodně zvolna - 19., +37"3 :disapp:
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:18
A je to jasný, Gronholm píše diktát jako kráva!!!! Makinen je tento rok slabounkej!
Tak Roman je zatím 20,pan Janeba asi zase začal taktizovat (hlavně dojet).Sakra,Romane,plyn je to úplně v pravo.
Sainz ma nšjaké problemy. Na RZ 2 +54 sec.
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:25
quote:
driveshaft v prdeli!!!
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:25
pardon, v řiti!!!
coolidge
19.04.2002, 09:26
quote:
Vždyť už se to psalo. Na RZ 1 poškodil osu. To se musí nutně na čase projevit než dojede do servisu.
Tak Romana předjel už i Pozzo a útočí na něho taky Kuchar!!!
Tommi na 2.RZ pekne zabral a ukazal Solbergovi kdo je u Subaru 1.
quote:
Tak Romana předjel už i Pozzo a útočí na něho taky Kuchar!!!
No, da sa to vidiet aj tak, ze Roman zatial poraza Kuchara :)
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:36
Naděje jednotlivých mistrovství se seřadili pěkně za sebou okolo 25. místa!
Toni by se moh hecnout. Pozo se chce ukázat (a to je dobře) a podle mně ještě pěkně zrychlí, Roman asi nebude chtít být za troubu na 4 méístě v továrně a tak se nám to může pěkně vyvíjet. A ty Kenny hlavně vydrrrrž!!!! A´t dámě těm hnůjdajům na frak. Jen ten Loix je nějakej divnej, co si skřápal tu haXnu je jak vyměněnej... s takovou ji asi Romanovi taky někdo brzo skřípne (v jeho vlastním dobru samozřejmě:o)
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:37
Na RZ 2 se to nějak zastavilo, že by nějaká havárie?
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:43
no a máme tu průběžného lídra Martin! Tak to je překvápko!
Kdopak to je ,ten Marko Martin???Jede az moc rychle na novacka s wrc.
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:46
no, von to zase takovej nováček neni!
Uff.Freddy zase super cas.Ztratil v 2.RZ jen 9 sec na Martina.
v ktere polozce jsou ty aktualni casy?
mladi fordi teda pekne tahaji. pokud jim to vydrzi, tak budou zitra cistit pro kolina. Takhle se dela taktika. :)
To jsou pecky. Duval a Martin první dva časy na RZ 2.
To je zase prekvapeni.Na 2.RZ nejrychlejsi Duval.No ale pockejme jeste na Kennyho
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:53
no Toni trošičku zatáh, ale mohlo by to bejt lepší! Uvidíme co Keneth! Myšáci nestačí!!! Jsou to shity!!
Líbí se vám naše on-line výsledky??
Gilles Panizzi (Peugeot) rolled in SS 3
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:55
Tak to teda čumim!!! Duval, Martin hmmmmm a Roman :? :? :? :? :?
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:56
quote:
jo jsou gut a i docela rychlý!!!
Vase vysledky se mi libi, ale kdyz dam refresh, tak me to hodi zpatky na hlavni stranku a musim se k nim zase proklikavat. :(
Zda sa, ze vyssie startove pozicie su (zatial) dost velkou vyhodou...
Danyi Panizzi
19.04.2002, 09:58
quote:
Zda sa, ze vyssie startove pozicie su (zatial) dost velkou vyhodou...
ano, to je velká pravda!!!
Hmm tak Arminovi asi došlo že jestli letos nezajede, tak to bude jeho poslední sezóna v továrních barvách. Ale jak ho tak znám tak to asi někam pošle ... vzhledem k tomu že řídí hnůje, tak mi to ani tak moc nebude vadit :o)))
Solberg ma ve 3.RZ problemy s diferencialy.Ze by o 1 soupere mene pro Kennyho?
Danyi Panizzi
19.04.2002, 10:07
Hyundaie jedou s EVO II? Nebo maj na wrc.com chybu?
Roman zrychluje. Pomalu, ale jistě.
coolidge
19.04.2002, 10:17
P.Valoušek po 1.RZ 34.místo se ztrátou 1:09. V N-kách průběžně sedmý.
Upravil - coolidge 19 Apr 2002 10:23:57
quote:
Nelíbí se mi vůbec, protože jsem tipoval jinak, ... A kresta by v těch Vašich výsledcích mohl být tak o 10 míst vepředu ..
60 min po startu 3.RZ stale zadne vysledky. Asi ta havarka Panizziho byla hodne tezka...
Ale vysledky jsou. Zaim vede Martin, pred Kankunenem :0 a Kolinem
quote:
P.Valoušek po 1.RZ 34.místo se ztrátou 1:09. V N-kách průběžně sedmý.
To je dost dobré , jen tak dále , hlavně dojet co nejdál .
Upravil - coolidge 19 Apr 2002 10:23:57
A Solberg nabral ztratu 3:54 sec...Skoda fandil jsem mu
Vaše výsledky jsou velice pěkné. Děkuji.
Týjóoo Juha hmm můj oblíbenec dost dobrý... jen ta značka na které jezdí je ....
tak zatim super , teda co se týká mejch oblíbenejch Fordíků. ..... jen aby jim to vydrželo.
Keneth zatim 3. cas. That's the way i like it. Patej prubezne.
coolidge
19.04.2002, 10:43
Myslím, že po 3 rz je jasné kdo štolině vládne. Fordům stačí zatím jen Marcus. Zklamání je zatím Rovanpera.
toni se taky pochlapil (zatim 8. misto v RZ). asi to na dlouhe RZ nesetrili. A co na to Roman?
M.I.R.A.
19.04.2002, 10:44
quote:
tak zatim super , teda co se týká mejch oblíbenejch Fordíků. ..... jen aby jim to vydrželo.
Jen Carlos mi tam chybí :(
Výkon Erikssona je obdivuhodný. Mám obavu, aby to nepřehnal.
coolidge
19.04.2002, 10:44
A rozhodně se drží dobře i Keny.
Keneth yatím potvrzuje že není kolem pátého místa náhodou . Super . Tony taky zrychlil zatím sedmý čas v RZ . Příjemné .
M.I.R.A.
19.04.2002, 10:51
Že by Škodováci začali opravdu "taktizovat", taková taktika se mi líbí.
Danyi Panizzi
19.04.2002, 10:53
Tak kdo říká, že Octávka není competitive! Ale neradujme se předčasně! Připomínam Švédsko!
Opravdu Skoda i Hyundai jedou dost dobre, Peugeoty a Subaru s nimi maji prekvapive co delat.
coolidge
19.04.2002, 11:04
Skupina N po 2RZ:
1.Singh
2.Manfrinato+9.6
3.Ferreyros+12.3
4.Sohlberg+26.9
5.Trelles+33.2
6.Valousek+1:07
Upravil - coolidge 19 Apr 2002 11:05:11
Co se děje ? Všude ty výsledky nějak stojí .
Neměl teď naskočit Kresta?
No doufám že to Malina neposlal do křoví...
To je super . Kde bereš ty enkové výsledky rychleji než na Myšákách ?
quote:
Skupina N po 2RZ:
1.Singh
2.Manfrinato+9.6
3.Ferreyros+12.3
4.Sohlberg+26.9
5.Trelles+33.2
Nebo že by so časomíra dala odchod na párek? :o))
quote:
Nebo že by so časomíra dala odchod na párek? :o))
casomira uz je zpet a roman zajel velmi slusny cas (na jeho pomery). cca + 40 s a 13 misto v RZ
Uff , už naskočil . Slušné šestnácté místo :-)
JaXi na to přišel? WRC.COM ¨končí u 18ky ?!?
coolidge
19.04.2002, 11:16
quote:
quote:
Skupina N po 2RZ:
1.Singh
2.Manfrinato+9.6
3.Ferreyros+12.3
4.Sohlberg+26.9
5.Trelles+33.2
http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Stages/Stages.htm?RallyName=2002_CY&RallyStage=8&Start=1&End=9999&ChampType=C
Na Myšákach je to teďka nějaký pomalý.
coolidge
19.04.2002, 11:20
quote:
quote:
quote:
Skupina N po 2RZ:
1.Singh
2.Manfrinato+9.6
3.Ferreyros+12.3
4.Sohlberg+26.9
5.Trelles+33.2
http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Stages/Stages.htm?RallyName=2002_CY&RallyStage=8&Start=1&End=9999&ChampType=C
Na Myšákach je to teďka nějaký pomalý.
I když Kresta tam teď naskočil nejrychleji.
Upravil - coolidge 19 Apr 2002 11:21:08
coolidge
19.04.2002, 11:22
quote:
Kresta zajel v RZ 13.čas. Celkově zatím 14.
coolidge
19.04.2002, 11:26
Pro Carlose bude si myslím výhodnější udržet se do zítřka za 16.místem, než útočit dnes na lepší pozici.
Pravda . Asi jsem se díval moc rychle .
Dík za adresu na Enka . ( Valda go ! )
quote]
quote:
Kresta zajel v RZ 13.čas. Celkově zatím 14.
[/quote]
Tak kde je ten POZZO sakryš?!? Mají to nějak zabržděné...
Vypada to, ze vysledky jedou kvuli vetsimu napeti rychlosti auto/5min. :D
Tak, výsledky se nějak zadrhly... Po třech RZ to ale vypadá na čelních místech skvěle! Kenny je opravdu tahoun, jede kládu! Škoda že nedošlo k homologaci EVO III, mohl by pomýšlet i výše! Tak jen přemýšlím, jestli jede na hraně, nebo má ještě nějakou rezervu a z auta může dostat ještě o něco více. Nicméně tyhle časy jsou boží, Tony ok, Roman kromě 1RZ taky docela jo, Pozzo s EVO I docela Romana prohání... Držím palce, so far so good! Ale Duval s Martinem, ty snad jedou o smlouvu s Fordem na příští rok :-))), to je masáž, už se těším o půlnoci na Eurosport! Mám tušení, že Škodovky tam bude víc než obvykle! Kenny byl super nákup, alespoň trocha vzrůša v našich vlastneckých srdcích!!! :-)))
Danyi Panizzi
19.04.2002, 11:58
jojo, máš naprostou pravdu! :0
Pozzo 5s za Krestou . Drží se zuby nehty .
Pokud má EVO I tak klobouk dolů .
Pozzo určitě nejede EVO1. Před sezónou říkali, že pojede EVO2, ale loňské tlumiče a řídící jednotku.
Každopádně Eriksson jede porfektně. Hlavně aby nepřišlo Janebovo SLOW DOWN B)
Kuchař se asi snaží dojet do cíle. Je super, že mu Kresta nedává šanci. Ale Duval, to je borec!!!
coolidge
19.04.2002, 12:40
Ve výsledcích na wrc.com je Kresta psaný se Škoda Octavia EVO II, Pozzo jen se Škoda Octavia. Takže rozdíl v autech určitě je.
imported_n/a
19.04.2002, 12:45
Výkon Kennyho - paráda. Věřím, že minimálně jednu erzetu určitě vyhraje. Ale i ostatní (Toni, Roman i Pozzo) se zatím neztrácejí. Vyděržať 8D .
Gustav_Andel
19.04.2002, 12:53
Klobouk dolů před mladíky z Fordu!! Ne že bych to nečekal ale jedou vážně jak draci. Ale taky je vidět že šotolina Fodům hodně moc svědčí a tak bych jejich výsledky zas až tak nepředceňoval.
Romanovi fandim co to jde a popravdě kdo čekal víc, když se celý život učí jezdit na českých drsných asfaltech. A proto sem aspoň rád že pojíždí Kuchara....za a) protože má Hnůjday a za b) protože v Polsku občas nějaká ta šotolina a šterk je.
A Kenny a Tonni??? Bez komentáře! Jen tak dál, jedete skvěle.
Akorát to tipování mi nějak nevychází Carlos a Peter mě nepotěšili:-(((...teda spíš jejich technika
Máme tady 4RZ, nejrychlejší zatím Rovanpera, ale v 1sec jsou ješte Gronholm, Makinen a Burns.
Teď je v cíli Colin, zatím první o 7sec, ale zhoršil se o2,4sec proti prvnímu průjezdu.
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:02
Ovšem Pet Solberg s Colinem jim dali ted pěkně na frak...
Upravil - gustav_andel 19 Apr 2002 13:03:30
Solberg asi už má auto v pořádku, je ještě lepší než Colin o 1,4sec.
quote:
Ve výsledcích na wrc.com je Kresta psaný se Škoda Octavia EVO II, Pozzo jen se Škoda Octavia. Takže rozdíl v autech určitě je.
Ještě jsem se díval do výsledků a jeto tak že Delecour když odstoupil ztrácel nějakých 15s na prvního C.Mcrae. Zajímalo by mě o co ty to svý tvrzení "opíráš"? Jinak Pozzo jede s loňskou verzí EVO 2.
quote:
Výkon Erikssona je obdivuhodný. Mám obavu, aby to nepřehnal.
radsi at vipadne v posledni rz z 3-4 mista, a zajizdi furt docela dobry casy na rzetach, nez aby jezdil kolem 15mista casy rz, a byl vzdicky kupodivu celkove jeste na jeden bod pro fabriku!
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:10
Martina ted pojel i Alister...
Kenny GO!!!!
Nevíte někdo, proč přesně odstoupil Array?
Kde najdu na wrc.com ty mezičasy????? dík móc
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:16
Juha +15,8
že by staříkům docházel dech?Škoda jediný Hunday ktreému fandím. Doufám že Kenny ještě dech má:-)
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:21
Toni průběžně 9. místo +12,4 s
quote:
Juha +15,8
že by staříkům docházel dech?Škoda jediný Hunday ktreému fandím. Doufám že Kenny ještě dech má:-)
Až na to že Juha je o rok mladší než Kenneth.....
Martin se o 9sec zhoršil (proti prvnímu průjezdu) a klesl za Colina.
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:23
quote:
quote:
Juha +15,8
Až na to že Juha je o rok mladší než Kenneth.....
Právě proto doufám že Kenny ještě dech mít bude:-)
Sákryš Toník Gardemeistrů moh udělat ještě Delacůra i A.McR ... zas tak moc mu nechybělo... no Kenny GO!!! A Pozzo s Malinou se by se mohli pěkně navzájem vyhecovat ....
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:25
To čekání je horší než poslouchat hokej v rádiu...:-/
Tony se zlepšil o 3sec (proti prvnímu průjezdu). Jen tak dál.
coolidge
19.04.2002, 13:32
quote:
quote:
Ještě jsem se díval do výsledků a jeto tak že Delecour když odstoupil ztrácel nějakých 15s na prvního C.Mcrae. Zajímalo by mě o co ty to svý tvrzení "opíráš"? Jinak Pozzo jede s loňskou verzí EVO 2.
Výsledky po RZ11:
http://www.worldrallynews.com/events/c_01/cls11gb.shtml
Výsledky po RZ12:
http://www.worldrallynews.com/events/c_01/cls12gb.shtml
Nevím možná jsou špatně.
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:32
Začínam byt z Kennetha pěkně nervózní.Kde je?!?!?!
Tak Ericsson 8. . Stále dobrý. Ale jestli to zase bude boj s těma Myšákama a Korejcama tak mě budou omejvat.
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:35
8. místo před oběma mišáky. +9,9 sec
coolidge
19.04.2002, 13:36
Na wrc.com asi udělali chybu. Kresta údajně porazil všechny o 3min a vede celou soutěž. Zajímavý pohled.
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:37
Na wrc.com: Roman zajel o 2 a pul minuty rychlej než ostatní a jde jasně do čela:-)))
coolidge
19.04.2002, 13:37
quote:
Na wrc.com asi udělali chybu. Kresta údajně porazil všechny o 3min a vede celou soutěž. Zajímavý pohled.
Tak teď to už opravili a je z toho zatím poslední čas.
No to jsem zvědav jaXi Toni poradí s dotíráním Hariho. Obávám se že už v 5RZ si s ním neporadí. Kenny dobře... že on si Keny vsugeroval že nejede po šutrech a hlíně, ale že je to čistý sníh :o))
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:39
Soutěž má dost rychlý spád, už fíčí pětka a Makinen a Marcus sou v půl sekundě
quote:
quote:
quote:
Výsledky po RZ11:
http://www.worldrallynews.com/events/c_01/cls11gb.shtml
Výsledky po RZ12:
http://www.worldrallynews.com/events/c_01/cls12gb.shtml
Nevím možná jsou špatně.
Já to mám z rally-live.com . Těžko říct na kterých stránkách je chyba. Myslím že to v tuto nyní už stejně není tak důležitý. Podstatný je to, že v tuto chvíli je na koni Kenneth.
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:45
quote:
No to jsem zvědav jaXi Toni poradí s dotíráním Hariho. Obávám se že už v 5RZ si s ním neporadí. Kenny dobře... že on si Keny vsugeroval že nejede po šutrech a hlíně, ale že je to čistý sníh :o))
nebo má na autě sněhové dělo:-)))
to cooldige: nevíš kde najdu ty mezičasy na wrc.com??? móc by mě to zajímalo
coolidge
19.04.2002, 13:49
quote:
Po 4RZ:
http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Stages/Stages.htm?RallyName=2002_CY&RallyStage=18&Start=1&End=9999&ChampType=O
coolidge
19.04.2002, 13:50
quote:
quote:
Po 4RZ:
http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Stages/Stages.htm?RallyName=2002_CY&RallyStage=18&Start=1&End=9999&ChampType=O
Nebo myslíš mezičasy jednotlivých RZ? Ty jsem nehledal.
quote:
quote:
Kenneth je dobrej jak na šotolině tak na sněhu....
RZ 5 Juha Kankunen OUT. Prorazil olejovou vanu.
Upravil - cvandis 19 Apr 2002 13:56:17
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:52
quote:
quote:
quote:
Kenneth je dobrej jak na šotolině tak na sněhu....
O tom neni sporu
coolidge
19.04.2002, 13:52
Tomi zatáhl.
quote:
quote:
quote:
Po 4RZ:
Potřeboval bych právě ty mezičasi jednotlivých er-zet.
Znáte to tady někdo??? vždyť jste se o tom bavili.
coolidge
19.04.2002, 13:54
Sainz mel taky nejaky problem
Gustav_Andel
19.04.2002, 13:55
quote:
quote:
quote:
quote:
Po 4RZ:
Taky sem to hledal ale nikde nic. Taky by mě to dost zajímalo ale je otázka jestli už to oficialně zprovoznili.
coolidge
19.04.2002, 13:58
quote:
Tak to vypadá na posilovač řízení.
Co rikate na Stohla? Zatim je o 0,1 sec za Tonim. Ale mam takove tuseni, ze to jeho tempo soukromy focus nevydrzi.
Upravil - cvandis 19 Apr 2002 14:00:48
Gustav_Andel
19.04.2002, 14:01
quote:
quote:
Carlose je líto. Moc sem mu fandil.
coolidge
19.04.2002, 14:03
quote:
quote:
quote:
Carlose je líto. Moc sem mu fandil.
To co zažívá on za smůlu za poslední roky, to je snad celosvětový sportovní unikát.
Kresta dostal 40 sec penalizace. Za pozdni prijezd do casove kontroly.
quote:
Přijel o minutku pozdějc takže pouze 10s... 40s dostal Delecour taky za pozdní příjezd....
Valousek na RZ 4. Zatim 5. cas. Pojel i Ferreyrose. Celkove vysledky jsou ponekud zmatene, pac tam chybi casy z RZ 3.
quote:
quote:
Přijel o minutku pozdějc takže pouze 10s... 40s dostal Delecour taky za pozdní příjezd....
16 Roman KRESTA (CZ) SS3 1 M LATE AT TC 3 00:10
TC3D 3 M LATE AT TC 3D 00:30 TOTAL 00:40
zdroj www.wrc.com
Upravil - cvandis 19 Apr 2002 14:34:59
coolidge
19.04.2002, 14:53
quote:
Valousek na RZ 4. Zatim 5. cas. Pojel i Ferreyrose. Celkove vysledky jsou ponekud zmatene, pac tam chybi casy z RZ 3.
Poradi ve 4.RZ - sk.N:
1.Manfrinato
2.Singh+3.0
3.Sohlberg+4.7
4.Trelles+9.4
5.Valousek+11.8
6.Ferreyros+19.6
Zatim nebyly přiděleny časy ve zrušené 3RZ, takže nejsou celkové výsledky, ale myslím, že Valda se nemá za co stydět. Jede skvěle.
Upravil - coolidge 19 Apr 2002 14:54:15
hej, co se deje??? ja nevidel nikoho z octavek v prvni 10.
co se stalo??? jedou jeste?
Tak Eriksson po dnešku 6. Je to super. Škoda že si v závěru neudržel těsnej kontakt s jezdcema před ním. Stěžení bude zítřek jede se osm er-zet. Držím palce na bednu.
aha, uz to vidim...sorry....no tak jak to tak vidim, hnujdai se drzi za erikem....doufam ze to loix nekde zalomi do prikopy ;)
quote:
hej, co se deje??? ja nevidel nikoho z octavek v prvni 10.
co se stalo??? jedou jeste?
jedou. Eriksson prenocuje na 6. miste. Coz je tusim nejlepsi zacatek skodovek letos. A navic ma vcelku vyhodnou pozici na zitrek (ani moc vzadu ani moc vpředu).
coolidge
19.04.2002, 15:14
Po 5RZ je Valoušek celkově 4. ve skupině N.
coolidge
19.04.2002, 15:17
Poradi v 5.RZ sk.N: Manfrinato; Singh+2.7; Valousek+15.5; Trelles+32.4; Ferreyros+41.5
quote:
Po 5RZ je Valoušek celkově 4. ve skupině N.
+ zatim 3. misto na RZ 5. Oblozil i Trellese a to dost vyrazne.
Ovsem to prideleni casu se poradatelum moc nepovedlo. Diky nemu ztratil Valousek na Dimitara Ilieva 45 sec. Ikdyz normalne ho s prehledem pojizdi.
Upravil - cvandis 19 Apr 2002 15:28:26
coolidge
19.04.2002, 15:30
quote:
Ovsem to prideleni casu se poradatelum moc nepovedlo. Diky nemu ztratil Valousek na Dimitara Ilieva 45 sec. Ikdyz normalne ho s prehledem pojizdi.
Upravil - cvandis 19 Apr 2002 15:28:26
No a na Trellese a Ferreyrose 1:15, i když v posledních dvou RZ je taky pojel. Evidentně ho připravili minimálně o 1min. Je to nespravedlivé.
Myslim, ze skvele si v prvni etape vedl Marcus, protoze musel cistit trat a presto drzel krok s nejlepsimi. Colin bude mit co delat, aby ho udrzel za zady. Divim se, ze neprislo na tymovou taktiku a Duval nebo Martin se neposunuli na prvni pricku. Ostatne prave v charakteru trati vidim uspech nejen techto dvou, ale treba i Stohla. Bohuzel treba Tonimu ci Krestovi to moc nepomohlo...
Mozna, ze u Skodovaku je rozdil zpusobeny prave zminenou taktikou. Kenneth jede na hranici moznosti a uvidi se, co to vydrzi. Toni jede opatrneji a ceka na pripadne vypadky, zrychlovat bude az pozdeji. Pozzo si nevede vubec spatne, velkou smulu mel Sainz, Solberg a i Kresta s tema penalizacema. I tak me ale prekvapilo, ze mu Pozzo stacil...
Ve sk. N je to velmi zajimave. Manfrinata bych na vedeni netypoval, prekvapenim je i druhe misto Singha s novou verzi Protona. Asi jeho vitezstvi v Asii nebyly nahodne... Valousek je skvely, myslim, ze o jeho talentu uz ani nelze pochybovat. Do cile I. etapy dojelo jen 10 jezdcu, takze to vypada, ze kdo vydrzi, tak bude mit temer jiste body.
hmm, pozzo ma nejakou divnou stratu (zatim) na burnse, 2.28!! :( to se asi neco na trati (2.rz,2.etapa) stalo...
A ted ja na rade nejdelsi RZ letosniho Kypru.Verim ze Kenny opet zajede nejaky super cas :D
hmmm,tak toni ztratil na Solberga 55 sec,doufam ze Kenny pojede lip
Jo pozzovi se Skodovka rozpadla ztrata 11 min.
tak druhy den nezachytil skodovky v nejake oslnive forme a dostavaji dost nalozeno. Pozzovi se to rozpada pod rukama. Ztrata v RZ 9 + 11 min. snad dojede do servisu.
Tak Duval ma na 9.RZ problemy s motorem.Snad se Kenneth posune pred nej :P
quote:
Tak Duval ma na 9.RZ problemy s motorem.Snad se Kenneth posune pred nej :P
to mozna jo, ale pred kenetha pujdou Rovanpera a mozna i Burns.
Keneth až za hjůndajama . Loix mu bude díchat na krk . Kenethe zase nejaké třetí místo v RZ by to chtelo .
Jo burns i rovenpera jsou pred ericssonem, a oba Hyundae se na nej taky tlaci, takze o zabavu ma postarano :)
Taky jsem zvedavej kam se dokaze dostat Solberg - vcera na Eurosportu rikali, ze zastavil na RZ pro poruchu fly-by-wire od pedalu plynu, coz opravil (asi tam dal zas bovden:)) a pokracoval. Zatim ma naslapnuto, ze by se do konce dne mohl dostat pred Toniho.
Colin jen o 1,9 sec pred Marcusem. Tomi uz je 3. No mame se na co tesit.
Tak Fordum to dnes uz moc nejde, jak Martin tak McRae docela dostali .....
Pertlicek
20.04.2002, 09:20
S tím nesouhlasím.Sainz vhrál obě dvě vložky..... .
RZ 9 Valousek OUT. Jel skvele, ale mysak to nevydrzel.
Pertlicek
20.04.2002, 10:49
quote:
Nevíš na co přesně vypadl?Je to smůla jel super....
quote:
quote:
Nevíš na co přesně vypadl?Je to smůla jel super....
Pouť Pavla Valouška skončila kvůli požáru svého vozu na RZ 9.
Škodovky mají od rána problémy s deferenciálem
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Po 4RZ:
Taky sem to hledal ale nikde nic. Taky by mě to dost zajímalo ale je otázka jestli už to oficialně zprovoznili.
Nevím jestli je to přesně to co hledáte,ale mrkněte na http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Splits/SplitTimes.htm?RallyName=2002_CY&ChampType=O&RallyStage=39
A Keneth je taky venku. Auto je úplně špatné.
to ginger: ty mezicasy jsou super, dik za info
quote:
Jak venku? na mezicase ma relativne normalni cas.
kenny ztratil 2 sec na Toniho,ale byl rychlejsi nez Rovanpera
coolidge
20.04.2002, 12:35
Eriksson- Stopped after stage with a major oil leak
quote:
kenny ztratil 2 sec na Toniho,ale byl rychlejsi nez Rovanpera
Rovanpera to ale mel s kotoulem.
quote:
Tak se omlouvám. Keneth měl něco po 10 RZ jak psal Coolidge. Ale nakonec to asi rozjel:)
Solberg jede jak blazen na poslednim mezicase ma na burnse a rovanperu k dobru 1:30 min. !!!
Toni ma nejaky velky problem - vyrazne zpomalil.
Tak klobouk dolů, Solberg opravdu jako by letěl? ..... zřejmě ale Burns a Rovanpera měli nějaké problémky?!
Tak to vysvětluje ten značný odstup za Solbergem.
Toni +10min,
A. McRae a Loix asi skoncili
Freddy Loix (Hyundai) retired with a gearbox problem - konec
A Alister zastavil na RZ - asi taky konec
Loix out - převodovka. A armin jen 1 sec za Kenethem. Mel by na to zase slapnout.
Vypada to, ze i Kresta out
viete niekto co sa stalo Tonimu a co za problemy mal Pozzo?
Na SS12 chyba Romanov 5 merany medzicas .Zeby ....snad nie.
to marko: Kresta to poslal ven
Ale Solberg je blazen - ten by se moh dostat i na tak 4. misto
to hanzs/ Kde si to vycital,na medzicasoch nieje Pozzo a ten uz je v cieli 12 ss.Niesu to len nejake problemy s casmi?
Of.stranky -Kresta out mechanical,a po 12 ss ostalo 24 posadok,ked som to dobre pochopil.
M.I.R.A.
20.04.2002, 15:47
Celkový výkon Mišáků je nějaký mdlý, zatím nejlepší 9.tý čas v RZ4 a to si na šotolinu věřili-chtěli bodovat. To Wrcko jim nějak nejede. Tommi to asi věděl.
M.I.R.A.
20.04.2002, 15:54
Zato Armin bojuje, prohání toho svého Hyunda a tlačí se na body před Kenetha! To by ale mohl předvést nějaké "trojté se dvěma vruty", no uvidíme.
RZ 14 zrusena. takze se tedka jede dnesni posledni.
Jinak Kresta pry zase zustal na okraji srazu, jen tam tentokrat nebyl zadny sloup.
quote:
Jinak Kresta pry zase zustal na okraji srazu, jen tam tentokrat nebyl zadny sloup.
Když už nemá štěstí v závodě :( tak má aspoň štěstí v neštěstí. :)
Danyi Panizzi
20.04.2002, 16:27
Na prvnim mezicase ztraci Keny 7s na Solberga! Jede zhruba jako Burns a Rovanperra
Danyi Panizzi
20.04.2002, 16:30
no a pak vydatne ochlabl
Danyi Panizzi
20.04.2002, 16:35
Copa to zas udělal ten Gerdemaister?
Pokud se dostane Solberg pred Eriksona, tak Skoda zas nebude mit ani bod, nebo se pletu?
Tak dneska konec. Myslim, ze do znacek bodik bude ! Kenneth pojede Martina a Solberg pujde tak 3.-4. misto. Arminovi se to konecne rozpadne, ale i dkyby ne tak si uz nepolepsi. (Teda vsechno kezby)
Před 13r-zetou než mi klek počítač tak jsem psal že solberg půjde buďto přes Erikssona nebo přes střechu. Nyní už mu funí na záda a myslím že je to jasný. Prostě Solberg evidentně ztratil pud sebezáchovy jinak si to nedovedu vysvětlit. Je škoda že zrušili poslední er-zetu protože v tom lijáku se to mohlo aspoň pořádně promíchat. Stejně to zítra bude v tom bahně pořádný maso.
Schwarz si s tím Hnůujdarem připadá jak s loďkou na vodě. No dovolte abych se zasmál! Už zase by chtěl tvrdý nastavení aby tu káru mohl pořádně odrovnat. Virus Schwarz začíná u hnojníků působit. Bravo Armine Bravo!
to teda bude maso, ale nevim jestly nahodou nebude schnitzel à la solberg.... doufam ze ne...
jo, ten petter jak mnel problemy z plynovim pedalem, tak to asi nevimnenil za bowden, ale spis to ma ted FLY by wire! :D
Proč Solberg vyhrál tři erzety za sebou? Na to je jednoduchá odpověď. Jel první a dešti se více méně vyhnul.
Tady ještě připojuju pár slov od Pettera: Petter Solberg (9., Subaru Impreza WRC): "Na to, jak jsem to posral, mě docela překvapuje, že jsem vyhrál všechny tři poslední zkoušky. Dělal jsem strašně moc chyb, které ale částečně vyplynuly z toho, že jsem startoval jako první."
Zaslechl jsem i takový špeky že Gardemaistr jel půlku erzety s hlavou vystrčenou bočním okýnkem (tady by nebylo od věci se ho zeptat jak moc jsou na Kypru kolem tratí kře), určitě je to další výzva pro Janebu aby urychlil vývoj rychlejších stěračů, jak vidno motor není jedinou slabinou škodováků.
Nejvíc humoru asi za deště nabral Gronholm: Marcus Grönholm (2., Peugeot 206 WRC): "Je legrační projíždět rychlostní zkoušku na prvý rychlostní stupeň. Znám Colina a myslel jsem, že mu počasí vadit nebude, ale v cíli RZ jsem i já na vlastní oči viděl, že jsme nebyli jediní, kdo zpomalil. Je to o zdraví a my to přežili."
quote:
Schwarz si s tím Hnůujdarem připadá jak s loďkou na vodě. No dovolte abych se zasmál! Už zase by chtěl tvrdý nastavení aby tu káru mohl pořádně odrovnat. Virus Schwarz začíná u hnojníků působit. Bravo Armine Bravo!
Jo, Armin je tvrdak, ten nejvetsi. (Asi taky potkal Chucka :)
chapu ze se nekomu schwarz neliby, ale zda se my taky ze z neho delate v posledni dobe az MOC velkyho blba!
quote:
chapu ze se nekomu schwarz neliby, ale zda se my taky ze z neho delate v posledni dobe az MOC velkyho blba!
Si to tak neber, to byl jen forek :)
Predne bych se chtel omluvit za tvrzeni, ze dnes bude Colin cistit, nejak mi nepreskocilo, ze startujou opacne. Asi se pujdu zastrelit... xx(
Asi tam byl dneska dost velky hnus - vubec to nezavidim jak jezdcum, tak i divakum (tem zejmena - ani za to nejsou placeni).
Vypada to zitra na moc pekne zavody - odstupy nejsou velke. Nejvice to vre mezi Makinenem, Burnsem, Rovanperou a Martinem a uvidime, kdo slizne smetanu. Obavam se, ze Kenneth nema sanci za sebou udrzet Solberga, jedine nadeje na body vidim ve vypadku nekoho z vyse zminovanych. Schwarze doufam, za zady udrzi.
Sainz hodne umi a jen smula z prvni etapy ho vyradila z boje o stupne vitezu. Skoda Duvala a Valouska, Kresta opet nedojel a tentokrat se bohuzel ani nicim neblysknul.
novakmir
21.04.2002, 08:35
Tak máme už prvního "kouska" na trati,nemáte někdo informaci,jak to vypadá s místním povrchem? (bláto?).
Schwarz zajel rychle, takže jsem napnutej jak zajede Eriksson?
A uz ho oba pojeli. Snad se to jeste otoci...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.