Zobrazit v plné verzi : Historie MMČR 1998
Původně jsem si myslel, že se po sezóně 1997 posunu do sezóny 1996, protože jsem ale sehnal další podklady pro doplnění sezóny 1998, ještě jsem se k ní vrátil.
Přehled sezóny včetně bodování je zde
http://www.ewrc-results.com/season.php?season=1998§ion=2
Údaje jsou myslím hodně kompletní, přesto nevylučuji, že tam mohou být chybičky. Když je v důvodu odstoupení "Odstoupil", znamená to, že ho nevím, proto pokud víte, upřesněte.
Klasické problémy mám jen se 3-Stadte Rallye, kde nemám kompletní startovku a chybí i přesná kilometráž u harmonogramu.
Takže pokud něco víte, sem s tím. A já jdu na ten rok 1996.
Shacki u Šumavy 98 dle mých údajů st.číslo 10 Schmidtke vůbec nestartovalo a L.Otto měl číslo 39.
Díky, přidáno. Mimochodem, na Šumavě ještě asi přebývá jeden, mělo jich startovat 134, na seznamu jich je 135, takže ještě jeden asi nakonec nestartoval.
Shacki, posílám ti startovku z 3-Städte 1998, ale s těmi kilometry ti nepomohu, zbytek programu skončil asi ve sběru...
Díky, přidáno. Mimochodem, na Šumavě ještě asi přebývá jeden, mělo jich startovat 134, na seznamu jich je 135, takže ještě jeden asi nakonec nestartoval.
Ať počítám jak,tak mě vychází na startu 139 aut.
Ještě k Bohemce st.č. 93 Johánek
107 Balcar
69 Kubeš
44 Boček
28 Knopler
Dík, Bohemka doplněna, ještě nevím jistě, s kým ten Johánek jel.
Jinak k Šumavě - 139 bylo i s pěti Káčky mimo klasifikaci, ne? Ty tam nemám, takže mi jeden stejně přebývá.
Bohemku jel Johánek s Martinem Svobodou. A k té Šumavě,chybí Ti tam st. číslo 160 Uhlík Josef -Lukáš Libor Ford Ka. Jinak na tu Šumavu bylo celkem přihlášeno 160 posádek.
Tak teď už by to mělo sedět. Uhlík doplněn, ty káčka bez klasifikace byly asi nakonec jen tři.
Jo ty Káčka tři nedojela ani první etapu a zbývající tři byla zřejmě klasifikována mimo ofi pořadí,ale už po první etapě ztrácela cca dvě hodiny na prvního,což je nějak strašně moc.
Tu 3-Stadte jsem díky té startovce ještě doplnil. Seznam přihlášených samozřejmě neodpovídá tomu, co nakonec vyjelo, ale myslím, že české posádky jsem všechny správně doplnil a víc jich nejelo. U těch ostatních je to horší, určitě některé ze zadaných nakonec nejely.
jirka rk
06.12.2009, 10:16
Rallyšou Blovice 1998:
další startující posádky byly ( nevím jestli všechny - dobový tisk psal o téměř 30ti posádkách na startu ):
Ivo Svoboda Škoda Felicia 1300 Kit Car A5
Slunéčko Opel Corsa GSI
Trněný Škoda Felicia 1.3 A5
Eliáš Suzuki Swift GTI N1
Lank
Singer
celkem startovalo 7 historiků
odstartovaly i 2 vozy Ford KA
Dík, jinak ta Corsa byla N2
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.