PDA

Zobrazit v plné verzi : Tomáš Hrdinka

Stránky : 1 [2] 3 4

SABOTAGE
20.10.2002, 23:36
quote:
-jak to že Lesnikov dojel snad všechno kde startoval, když mají auto od stejnýho Prodrive?

mm

Podle toho, co jsem slyšel, je přístup Prodrive ke svým klientům velmi zajímavý a různorodý. A při vší úctě, Hrdinka není Itera.

lenka
21.10.2002, 08:21
quote:

quote:
-jak to že Lesnikov dojel snad všechno kde startoval, když mají auto od stejnýho Prodrive?

mm

Podle toho, co jsem slyšel, je přístup Prodrive ke svým klientům velmi zajímavý a různorodý. A při vší úctě, Hrdinka není Itera.

V čem? Že není Rus? Vždyť peníze podle něj nejsou limitující faktor ( jeho plány jak se dostat do továrního Peugeotu ). Tomu nerozumím...

mm

vaca.p
21.10.2002, 21:54
Ono záleži na tom jak rychle se platí , jak jsou dopředu objednány a zaplaceny repase a tak podobně.

frizer
21.10.2002, 22:34
Je to taky o repasování dílů. Hrdinka jel se starou rozlámanou herkou. Takovej Kresta, kde by byl s tímhle autem, (divil jsem se Trinerovi že s tím jede) takové auto je na zabití. Nechci se dotknout mechaniků co na tom dělaj, ale řada z nich jsou nezkušený kluci. Je to vše o za tom kdo to platí a jak.

Mám to rád.

lenka
22.10.2002, 09:51
quote:
Ono záleži na tom jak rychle se platí , jak jsou dopředu objednány a zaplaceny repase a tak podobně.

To přece podle všeho nemůže být u Hrdinky problém! Nebo jo?

mm

elkarel
22.10.2002, 11:06
quote:
[quote]quote:

mm

PROTOŽE saša s tím jezdí jak na nákup kdybi tak jezdil hrdinka tak to auto ani nemusí na repase! Ono nechat se s takovým autem málem pojet od klientské corroly WRC to je prostě ostuda!! + to že za sašou stojí gigant jménem ITERA jako hlavní sponzor ME.

Jarda-rs
22.10.2002, 11:10
Jinak Hrdinka jel v sosnové opravdu dravě a čistě tzn. krásně. přesvěčit se mužete na
www.mujweb.cz/www/Jarda-rs
odkaz videa sosnová 2002.

lenka
22.10.2002, 13:01
quote:

quote:
[quote]quote:

mm

PROTOŽE saša s tím jezdí jak na nákup kdybi tak jezdil hrdinka tak to auto ani nemusí na repase! Ono nechat se s takovým autem málem pojet od klientské corroly WRC to je prostě ostuda!! + to že za sašou stojí gigant jménem ITERA jako hlavní sponzor ME.

6e by Lesnikov jel na Barumce až tak zle se mi nezdá. A na to jestli mu to propálí písty nebo ne to vliv stejně nemá

mm

pelikan
23.10.2002, 21:18
quote:
Pelikane, priznam se ze nemam Tve informace.
Do Tve filozofie mi ale nezapada m. j. auto p. Chovance. Je taky na tak spickove urovni? Vlastne musi byt, vzdyt jina nejsou, ne?
Ja si myslim, ze mezi autem Hrdinky a Chovance bude prece jen trochu rozdil....

Taky jsem nesrovnával auto Chovance a Hrdinky,ale ProRacing vs. Hrdinkovo Subaru.Uznávám,že do mé kalkulace se jaksi nehodí Chovanec,ale to je stejná kategorie jako auto Trněného,které je přestavěno z Jírovcova rallyecrossového vozu.Tito dva si ta auta skládají doma z dílů,které postupně nakoupili.Proto u jejich vozů předpokládám kombinace dílů EVO1 a EVO2 podle toho co zrovna je k mání.Třeba Chovancovo WRC vypadá asi takto:tovární karoserie EVO1(rozbitá Schwarzem na Rally Finland´99),motor asi tovární EVO1 letos upgradovaná na EVO2(pouze domněnka-možná by to ani nešlo a motor je čistokrevná EVO2),plno dalších dílů si Chovanec dělá doma.Důvod finance.ProRacing,stejně jako Hrdinka koupili auta kompletní.

Problém Hrdinkova auta vězí možná v tom,že obsahuje příliš mnoho dílů,které továrna nikdy nepoužívala na svých vozech v MS.Tyto díly nejsou tolik vyzkoušené a mohou působit někdy nepochopitelné problémy.Kdo si doma stavěl počítač,mi asi potvrdí jak různé výkony podávají úplně stejné procesory zastavěné do různých zákl.desek.

jiri
24.10.2002, 08:45
To Pelikan:
Uz jsme spolu nekolikrat diskutovali, nedaji se Ti uprit znalosti, ale:doporucoval bych Ti si sehnat posledni vydani anglickeho dvomesicniku Rally XS. Je tam reportaz z dilen PRODRIVE.
Zasluhou pana Hrdinky a jemu slepe vernych "fanousku a dopisovatelu" je v Cechach Prodrive synonynem party diletantu a amateru. Nemyslim, ze Prodrive deela dily a motory, ktere nevydrzi nekolik desitek kilometru ceskych sprintu. Na letosnim Monte i San Remo jela Subaru od Prodrive s podprumernymi piloty, ale bez problemu.
Dle vyjadreni p. Hrdinky nejsou finance problemem. V cem to tedy vezi?
Tesim se na pristi rok. Jak p. Hrdinka bude "pucovat" machaniky od BOZIAN u polotovarniho WRC 206, kdyz bude bojovat s p. Chovancem (napr. v Trebici) Nase diskuse bychom pak meli vydat knizne!!!!

-Vicky-
24.10.2002, 09:26
Takze nejprve k Chovancove Skodovce - krome karoserie a brzd je to cela EVO II.

Ted k rozdilu mezi Octavii tovarni a netovarni. Mas pravdu, ze tovarna nema zadne klientske verze. Zasadni rozdil je ale v tom, ze soukromnik NEKUPUJE nove dily. Vsechny dily uz jsou pouzite a repasovane. To je zasadni rozdil mezi tovarni a soukromou Octavii...

Jirkam
24.10.2002, 12:45
quote:
To Pelikan:
Uz jsme spolu nekolikrat diskutovali, nedaji se Ti uprit znalosti, ale:doporucoval bych Ti si sehnat posledni vydani anglickeho dvomesicniku Rally XS. Je tam reportaz z dilen PRODRIVE.
Zasluhou pana Hrdinky a jemu slepe vernych "fanousku a dopisovatelu" je v Cechach Prodrive synonynem party diletantu a amateru. Nemyslim, ze Prodrive deela dily a motory, ktere nevydrzi nekolik desitek kilometru ceskych sprintu. Na letosnim Monte i San Remo jela Subaru od Prodrive s podprumernymi piloty, ale bez problemu.
Dle vyjadreni p. Hrdinky nejsou finance problemem. V cem to tedy vezi?
Tesim se na pristi rok. Jak p. Hrdinka bude "pucovat" machaniky od BOZIAN u polotovarniho WRC 206, kdyz bude bojovat s p. Chovancem (napr. v Trebici) Nase diskuse bychom pak meli vydat knizne!!!!

Nechci se s tebou hádat, ale stejný model jako Hrdinka jezdil v Itálii Aghini a měl s ním jen problémy.
Ukaž mi jeden časopis, kde se píše o nějakém týmu, jedno jestli velký světový úpravce nebo soukromníci a autor článku zdůrazňuje jejich nedostatky. navíc rally XS je anglický, to hovoří za vše...

Dale Cooper
24.10.2002, 13:13
Jak tak pozoruji tuhle diskuzi, nemohu si nevšimnout jedné věci. Je silně polarizovaná na ty kteří Hrdinku obhajují a ty kteří ho nesnašejí. Tedy nejde o dva protiklady (Miluji x nesnáším) Myslím, že ti kteří Hrdinku obhajují nejsou jeho fanatickými obdivovateli, často se v obhajobách objevuje nějaké to "ale" (...je to frajer, ale jezdí dobře..., atd...). jeho odpůrci jsou daleko kategoričtější, tam žádné ale není (nevšiml jsem si, že by někdo psal: "nesnáším ho, ale musím mu přiznat tu a tu doboru vlastnost.."). Ergo kladívko, jsou názory odpůrců daleko vyhrocenější, kategoričtější, méně diplomatické, temperamentnější a méně ochotné k objektivní diskusi..., tedy přesně takové, jaké vlastnosti jsou často vytýkány panu Hrdinkovi :-)))))))))) Lidi, buďte na sebe hodní!-)

jiri
24.10.2002, 15:03
To DALE COOPER:
Kdyz prestane Hrdinka jezdit, bude mi jako divakovi chybet.Mam ho rad ve startovnim poli, vitezstvi preji ale jinym. Je to ale normalni, clovek preje vzdy tomu "slabsimu", ne tomu kdo pise, ze penez ma dost, mluvi za nej tiskovi mluvci, sveho syna bud pripravi do MS, nebo to nema cenu atd atd. Mohl bych psat dlouho.
Jsem rad, ze se deji zazraky a od nekud se objevi nejaky pan Chovanec atd.
Nemam pravdu?

Sofchy
24.10.2002, 15:35
Ne nemáš pravdu, ať si každej fandí komu chce, ale pomlouvat, závidět prostředky a urážet kohokoli, si myslím, že je dost hloupé, bohužel poslední dobou pro naší malou zemičku poměrně typické.

Asi sem dost out, ale uniklo mi, že Tomáš svojí Imprezu prodal? Mohl byste mi to tu někdo objasnit?

lenka
24.10.2002, 15:44
quote:
Ne nemáš pravdu, ať si každej fandí komu chce, ale pomlouvat, závidět prostředky a urážet kohokoli, si myslím, že je dost hloupé, bohužel poslední dobou pro naší malou zemičku poměrně typické.

Asi sem dost out, ale uniklo mi, že Tomáš svojí Imprezu prodal? Mohl byste mi to tu někdo objasnit?

Nějak mi uniklo, kde jsou ty pomluvy a urážky..?

mm

Sofchy
24.10.2002, 15:58
Promiň, vyjádřil jsem se nepřesně, tohle nebyla reakce jen na Tvůj příspěvek, ale na některé jiné výlevy. Fandi si komu chceš, to ti samo nezakazuju.

Dale Cooper
24.10.2002, 18:10
To jiri: Tvoji odpověď beru....

-Vicky-
24.10.2002, 23:10
Nevim, jestli je Subaru uz out, ale rikal, ze poputuje do Ruska...

pelikan
27.10.2002, 00:01
quote:
.... je v Cechach Prodrive synonynem party diletantu a amateru....

Je mi celkem líto jestli jsi pochopil mé příspěvky tak,že považuji Prodrive za bandu diletantů.Tak to není.Já jen říkal,že vývoj,který není ku prospěchu továrního týmu Subaru není tak intenzivní,čemuž se nedivým.Věřím tomu,že pokud nějaký,nově testovaný, díl nepřinesl očekávané zlepšení továrních vozů,pak mohl být uvolněn pro prodej.Prosté umoření nákladů.Opět nechci říct,že je taková součástka špatná,ale vývoj jde třeba jinou cestou tak proč to nestřelit.Neprozradí se žádné zasadní Know-How a i zákazník může být spokojen.

Mimochodem Prodrive je dost velká firma co vím.Staví např. vozy Ferrari pro závody GT.Jel za ně Enge v Americe.Mimochodem,víš,že Prodrive konstruoval všechny trakce pro Octávii WRC,diferáky,převodovka atd.Ale já vím,tohle téma je o něčem jiném.

Krestič
27.10.2002, 15:56
Jak Hrdinku nemusím, tak před ním smekám, dokázal, že Evo II je auto konkurenceschopný a i na vyhrávání. Jen škoda té převodovky.....ostatní museli čučet, jak to auto frčí!

jiri
27.10.2002, 17:31
Skoda Hrdinkova odpadnuti!Nedal jinym ani kousek sance, byl naprosto dominujici. A to na Skode, kterou mnozi zatracuji!
Kdyby prinesl penize(o kterych tak mluvi) do Mlade Boleslavi, postavili by mu hned EVO 3?

Pawel
27.10.2002, 23:50
Tak a ted to ma teprve hlavu a patu!!

http://auto.impuls.cz/index4.php?main=1&rubrika=7&clanek=6155

Foly
28.10.2002, 00:35
No jo, tak se nám vlastně toto téma uzavřelo. Myslím, že se potvrdilo, že rally p. Hrdinku nezasáhlo tak osudově jako některé naše oblíbence, a že to bylo z jeho jednání vždycky cítit. Proto byl přes své jezdecké kvality částí fandů v nemilosti.

JanO
29.10.2002, 09:48
Každopádně jel Hrdinka moc pěkně.
Že s tou Šilhánkovou "pouťovou atrakcí" bude vyučovat naše nadějné mladé matadory - to asi dost lidí překvapilo.
Takže zatím nejlepší úspěch Pro Racingu = post vícemistra pro Emila na Seatu :-))

Gregy
29.10.2002, 18:21
Myslím, že to zase takové překvapení nebylo. To auto není špatné a Hrdinka s ním jel pěkně i na Autotecu, je to přece jen pan jezdec, ačkoli někteří mají úplně opačné názory. Bohužel asi zázemí týmu Pro Racing není odpovídající potřebám tohoto auta.

Jarda-rs
29.10.2002, 19:47
Z toho co sem viděl v TV jel Tomáš Hrdinka v Třebíči slušnou kládu. Bude ho škoda :-(

www.mujweb.cz/www/jarda-rs

kadem
30.10.2002, 09:04
Na autosportu bylo zruseno tema Hrdinka na "opakovanou zadost p. Hrdinky". Budte na nej hodni, aby se to nestalo zde take.

Michal
30.10.2002, 09:50
U nás cenzuru nemáme...

Pokud se zamozřejmě diskuze nezvrhne k nadánávání či nepodloženému pomlouvání...

imported_n/a
30.10.2002, 10:18
quote:
Na autosportu bylo zruseno tema Hrdinka na "opakovanou zadost p. Hrdinky". Budte na nej hodni, aby se to nestalo zde take.

Myslím, že diskuse na konkurenčním serveru na téma Tomáš Hrdinka se vůbec nedá srovnat s tím, co se děje zde. Je to myslím dáno hlavně tím, že u konkurence se vše děje anonymně (z pohledu uživatele), takže o nadávky tam často není nouze. Takže se ani nedivím, že Tomáš Hrdinka reagoval žádostí o zrušení tématu.

george
30.10.2002, 12:01
quote:
Z toho co sem viděl v TV jel Tomáš Hrdinka v Třebíči slušnou kládu. Bude ho škoda :-(

Souhlasím s Tebou prujezdy byly opravdu dost dobre!!!

AlesGute
30.10.2002, 14:32
quote:

quote:

Myslím, že diskuse na konkurenčním serveru na téma Tomáš Hrdinka se vůbec nedá srovnat s tím, co se děje zde. Je to myslím dáno hlavně tím, že u konkurence se vše děje anonymně (z pohledu uživatele), takže o nadávky tam často není nouze. Takže se ani nedivím, že Tomáš Hrdinka reagoval žádostí o zrušení tématu.

Já si taky myslím, že zrušení tématu "Tomáš Hrdinka" na autosportu je to nejlepší, co šlo udělat. Když tam někdo anonymně a navíc zcela bez udání důvodu píše, že Hrdinka je zločineč apod., tak to asi není v pořádku. Navíc většina uživatelů internetu, kteří se o motorsport(rally) zajímají jenom povrchně se nejspíše dostane právě na autosport.cz (diskuse není placená) a když si tam přečtou, že Hrdinka je zločinec, tak si to jejich podvědomí stejně někam uloží, ať už to má racionální základ, nebo ne.

AlesGute
30.10.2002, 14:38
quote:

Hm, to je asi nejlepší řešení. Rusáci do toho naperou díly z žigulíka a bude to jezdit i po třech kolech, jako Blahoutovo žigadlo (viz. Bohemka Sosnová).:)

Pawel
31.10.2002, 01:46
quote:

quote:

Hm, to je asi nejlepší řešení. Rusáci do toho naperou díly z žigulíka a bude to jezdit i po třech kolech, jako Blahoutovo žigadlo (viz. Bohemka Sosnová).:)

Navic urcite Ivan Ivanovič provede perfektni upravy aby auto jelo na jakoukoliv tekutinu, nedostatek maziva urcite nebude zadny problem. Kam se hrabe PRODRIVE na ruskeho Ivana:-)))

jiri
31.10.2002, 16:46
Hosi, nedelejte si srandu!
Lesnikovovi to snad tak spadne nejelo a hlavne to dojizdelo. A jine souteze, nez jednodenni sprinty.
Cim je to?

Jarda-rs
31.10.2002, 18:19
PROTOŽE saša s tím jezdí jak na nákup kdybi tak jezdil hrdinka tak to auto ani nemusí na repase! Ono nechat se s takovým autem málem pojet od klientské corroly WRC to je prostě ostuda!! + to že za sašou stojí gigant jménem ITERA jako hlavní sponzor ME takže by si prodrive uříznul přádnou postudu.

AlesGute
01.11.2002, 18:23
quote:
Hosi, nedelejte si srandu!
Lesnikovovi to snad tak spadne nejelo a hlavne to dojizdelo. A jine souteze, nez jednodenni sprinty.
Cim je to?

No tyď už jsme ti to říkali! To jsou ty úpravy Ivana Ivanoviče!

lenka
02.11.2002, 11:09
quote:
PROTOŽE saša s tím jezdí jak na nákup kdybi tak jezdil hrdinka tak to auto ani nemusí na repase! Ono nechat se s takovým autem málem pojet od klientské corroly WRC to je prostě ostuda!! + to že za sašou stojí gigant jménem ITERA jako hlavní sponzor ME takže by si prodrive uříznul přádnou postudu.

Kolik že Saša jízdou na nákup předjel třetí den Barumky českých profesionálů?

mm

pepa
02.11.2002, 16:58
uz furt nemumlej :P

lenka
02.11.2002, 20:10
quote:

tak tu nepište hovadiny

mm

Jarda-rs
03.11.2002, 21:09
quote:

tak tu nepište hovadiny

Dobře takže fakta na Barumce dojel šestej se ztrátou "pouhých" 7min 20s na výtěze. Emila porazil o 35s a Trojana o "neuvěřitelných" 1min 28s
a Brouka o 5min 14s a Arazima o 5min 54s.
mm
[/quote]

Upravil - jarda-rs 03 Nov 2002 21:12:16

Valery
01.12.2002, 19:19
V Sosnový to jelo Tomášovi dost dobře, takže pokud mu to bude fungovat i v PHA na sprintu, tak bude určitě na co koukat !!! Bude to zajímavej souboj.

santa
02.12.2002, 15:50
quote:

quote:

quote:

Já si taky myslím, že zrušení tématu "Tomáš Hrdinka" na autosportu je to nejlepší, co šlo udělat. Když tam někdo anonymně a navíc zcela bez udání důvodu píše, že Hrdinka je zločineč apod., tak to asi není v pořádku. Navíc většina uživatelů internetu, kteří se o motorsport(rally) zajímají jenom povrchně se nejspíše dostane právě na autosport.cz (diskuse není placená) a když si tam přečtou, že Hrdinka je zločinec, tak si to jejich podvědomí stejně někam uloží, ať už to má racionální základ, nebo ne.

souhlasim s tebou. ja kdyz se zacinal pohybovat kolem rally,tak sem chodil jen na autosport,nez ho zpoplatnili....

Santa

Michal
03.01.2003, 00:42
Nějak se ke mě dostala zpráva, že Hrdinka se chystá vyrazit na tratě rally s úplně novou Imprezou WRC. Nevíte někdo víc??

Zameckar
03.01.2003, 10:39
To o te Impreze jsem slysel taky, ale nejak se mi tomu moc nechtelo verit, nez abych sel s kuzi na trh... ale kdyz uz, tak je to pry sestricka ty co pojede Kuzi. Ale za nic nerucim...

Milan PB
03.01.2003, 11:17
TO BY BYL HEZKEJ POCIN . RALLY JE JAKO DROGA NEDÁ SE SKONČIT.

Milan PB
03.01.2003, 11:20
JO JEŠTĚ NA GALAXII SE HO PTALI CO PŘÍŠTÍ ROK A ON ŘEKL ŽE PŘEMÍŠLÍ S ČÍM BUDE JEZDIT A ŽE DÁ VĚDĚT DO 14 DNŮ A TO JE NĚKDY TED.

MravenecZ
03.01.2003, 15:37
Tak to by bylo super, protože Hrdinkův dravý a přitom velice rychlý styl by mi moc chyběl. A ta Impreza ... :P

-Vicky-
03.01.2003, 21:52
No, nevim. Na jednu stranu je dobre, ze Hrdinka bude jeste jezdit, na druhou stranu je absolutne TRAPNE, jak porad mluvi o odchodu a kde nic, tu nic. Myslim, ze tohle profesional nedela.

Plhus
05.01.2003, 15:46
To možná profik nedělá,ale na druhou stranu,buďme rádi,že pojede a pokud pojede s novou Imprezou,tak to bude super.I když ty jeho řeči taky nemám rád...

Diba
05.01.2003, 16:32
Myslíte si ,že po zkušenost se subáčem půjde do toho znova????
No osobně jsem na to zvjedavej jestli bude bojovat na dvou bojištích(rallye a autokros)nebo se vzdá bugin...??

jiri
06.01.2003, 08:40
Pokud by p. Hrdinka jel opet na Subaru, nerozumnel bych uz nicemu: Celou sezonu p. Hrdinka cice mene jasne rikal, ze Subaru je neco jako hromada nefunkcniho srotu a PRODRIVE je sestava diletantu, kteri neumi ale vubec nic.
Protoze pro nej, dle vlastniho vyjadreni, penize nejsou vubec zadny problem, proc ten cely cirkus zacina znovu???
Samozrejme, ze by mi na rally chybel, asi by mi dokonce chybely ty jeho hrozne reci......

Krestič
06.01.2003, 12:11
quote:
JO JEŠTĚ NA GALAXII SE HO PTALI CO PŘÍŠTÍ ROK A ON ŘEKL ŽE PŘEMÍŠLÍ S ČÍM BUDE JEZDIT A ŽE DÁ VĚDĚT DO 14 DNŮ A TO JE NĚKDY TED.

Já viděl na Galaxii Sport reportáž ze setkání mistrů v Sosnové a tam Hrdinka říkal, že koupili cosi nového do Imprezy 2000 a prý to jede konečně pěkně.....tak by mě zajímalo, proč to kupuje, když končí....

santa
06.01.2003, 12:49
dominator o ukonceni kariery taky mluvil nakej ten patek,cekal na stanley cup.sem zvedav,kdy opravdu skonci hrdinka a na co ceka...

Santa

Milan PB
06.01.2003, 21:01
Mislím že to bylo v pořadu sportovní expres 1.díl všeobecně o rally a co si myslí o kvalitě MČR atd. a sosnová byla ve 2.dílu.

agnus
07.01.2003, 20:58
Jestli tu změnu rozhodnutí nevyvolalo odhalení skutečné příčiny problémů Imprezy v loňské sezóně. Nejednalo se o chybu Prodrivu, ale subdodavatele, který dodává řídící jednotku. Údajně vadná řídící jednotka byla příčinou všech problémů. Jinak snad po výměně řídící jednotky Impreza fungovala skvěle a jela jako z praku :-)
Bylo by pro Tomáše Hrdinku většího zadostiučinění než získat titul právě v letošní sezóně? Navíc zájem médií bude určitě více upřen letos do raly než autokrosu.

quote:
dominator o ukonceni kariery taky mluvil nakej ten patek,cekal na stanley cup.sem zvedav,kdy opravdu skonci hrdinka a na co ceka...

Santa

PF 2002
13.01.2003, 23:34
Tomáš Hrdinka je už přihlášený na Blovice a s autem dělají velké tajnosti, prý to bude srovnatelné s Romanovo P206-kou ...

Krestič
14.01.2003, 09:21
S Romanovou 206??? Tak to je podle mě blbost. Na ofic. stránkách Bozianu nic nebylo a v programu na rok 2003 figuruje jen Roman.

Michal
14.01.2003, 09:43
quote:
S Romanovou 206???

S autem SROVNATELNÝM s Romanovou 206 tam bylo napsáno.

pepe
14.01.2003, 12:11
Jestli to má být srovnatelné auto tak to musí být Peugeot nebo Citroen. Nemyslím si že "stará" Impreza (ani s novou řídící jednotkou) nemá na 206ku.

jiri
14.01.2003, 12:20
Prekvapuje me, kolik czenaru veri, ze za celou minulou sezonu p. Hrdinky muze "ridici jednotka". Nevztahuje se pod tento pojem i ten ,co to vse "ridi"?

MravenecZ
14.01.2003, 17:36
Podle Petra Grose jedou s Hrdinkou v roce 2003 velký mistrák+Blovice, možná Brno a vyškov se SUBARU !!! Zůstávají u značky a doufají, že to bude příští rok lepší. Asi to bude 2002...asi

MravenecZ

MravenecZ
14.01.2003, 17:38
quote:
Prekvapuje me, kolik czenaru veri, ze za celou minulou sezonu p. Hrdinky muze "ridici jednotka". Nevztahuje se pod tento pojem i ten ,co to vse "ridi"?

Jiří už Ti někdo řekl, že jsi rýpal ??? přečti si svoje příspěvky za uplynulý rok a zkus se nad nimi zamyslet !!!

MravenecZ

JanO
14.01.2003, 19:03
Určitě budu raději sledovat na trati Hrdinku než se ve fóru zabývat příspěvky s podpisem "jiri".

jiri
14.01.2003, 21:21
JANo: jestli pojede p. Hrdinka jako v uplynule sezone, budes s tim divanim na trati brzy hotovej a mozna jeste rad budes cist tyto stranky....

Melmisek
15.01.2003, 10:54
quote:
JANo: jestli pojede p. Hrdinka jako v uplynule sezone, budes s tim divanim na trati brzy hotovej a mozna jeste rad budes cist tyto stranky....

Promin,ale Hrdinka urcite nejezdil tak spatne, ba naopak.Jediny,kdo muze jet stejne s Pechem je on.Kdyz jezdil Kresta narodak,tak to byl on, kdo mu slapal na paty.Hrdinka je velkym zpestrenim MČR!

Milan PB
15.01.2003, 11:10
PŘESNĚ JE TO DRAVEC A LÍBÍ SE MI.

jiri
15.01.2003, 11:39
HOSI, PISEME VSICHNI TO SAME!
HRDINKA JEZDI DRAVE, PODLE ME AZ MOC. RALLY JE DELSI, NEZ 6 KOL v AUTOCROSS... A O TOM TO ASI JE.

AlesGute
15.01.2003, 17:42
Je to jasny - jiri je prostě ve skutecnosti sam Hrdinka a děla si z nas prcu !!! :o)

Jo - a k těm řečem, že Hrdinka se nechová jako profesionál - on to taky není profesionál, ale soukromník, takže bych to viděl asi tak, že si může ve vztahu ke svému týmu říkat co chce...

jiri
15.01.2003, 19:56
Alles gute, neplet si slovo "profesional" a "tovarni jezdec". Rekl bych, ze p. Hrdinka je profesional....

pepa
15.01.2003, 20:25
profesional videlava svoji pracy (profesi)
nebo, teda aspon za to dostava nejaky penize, kdo by platil hrdinku? ze by se platil sam sebe??

-Vicky-
16.01.2003, 09:01
quote:
Jo - a k těm řečem, že Hrdinka se nechová jako profesionál - on to taky není profesionál, ale soukromník, takže bych to viděl asi tak, že si může ve vztahu ke svému týmu říkat co chce...

Jestli narazis na muj prispevek, tak bych si dovolil nesouhlasit. Dobra, nemusime se shodnout na pojmu "profesional", ale jiste mi das za pravdu, ze clovek, ktery se chce medialne prezentovat, ktery puvodne chtel jezdit MS a dostat se do tovarniho tymu, musi mit v mozku zapnuty okruh pro media. Kdyz uz chce fanouskum neco sdelit, mel by vedet co se hodi a co ne. Nebo si na to najmout lidi. Prezentace verejnosti potazmo sponzorum je preci to nejdulezitejsi. To je muj nazor.

Krestič
16.01.2003, 09:21
quote:

quote:
S Romanovou 206???

S autem SROVNATELNÝM s Romanovou 206 tam bylo napsáno.

Jo, sorry, už blbě vidím..

Motac
17.01.2003, 08:45
quote:

Sdílím tento názor, ale jen s první poloviny. Mě přitahuje ženské pohlaví :)

Foly
17.01.2003, 09:38
Mě nejen pohlaví.

Milan PB
17.01.2003, 10:05
quote:

quote:

Sdílím tento názor, ale jen s první poloviny. Mě přitahuje ženské pohlaví :)

Sorry oprava té druhé poloviny libí se mi jeho jízda a to SUBARU taky jsem jen na čáry.

Motac
17.01.2003, 10:31
Pokud jsi na čáry, tak jsi náš :D

Milan PB
18.01.2003, 20:02
z MOTORMIXU

Tomáš Hrdinka pojede s novějším Subaru Impreza WRC !!! Už je "doma" !!
18.01.2003 18:13 - Tým Tomáše Hrdinky je sice na informace velmi a velmi skoupý a raději vůbec žádné nepodává, nicméně podle neoficiálních ale velmi důvěryhodných zdrojů v minulých dnech Hrdinka dovezl nový speciál Subaru Impreza WRC, se kterým bude startovat ve velkém mistráku v ralye. ( a souběžně pojede i autokros, jak jsme již neoficiálně informovali !!) Konkurence pro nadcházející sezónu tedy značně posiluje !! Navíc není vyloučeno, že i jeho původní vůz by mohl nadále jezdit v našem šampionátu... Ale to jsou jen a jen spekulace .... I když příjemné :--))))) Sezóna se blíží a je možné se na ní pořádně těšit.

santa
19.01.2003, 20:31
ze by tu nakonec byl nadbytek aut a nedostatek jezdcu?:)
ale bylo by fajn,kdyby pokracoval,jezdi dobre...

Santa

AlesGute
21.01.2003, 18:06
quote:

quote:

Jestli narazis na muj prispevek, tak bych si dovolil nesouhlasit. Dobra, nemusime se shodnout na pojmu "profesional", ale jiste mi das za pravdu, ze clovek, ktery se chce medialne prezentovat, ktery puvodne chtel jezdit MS a dostat se do tovarniho tymu, musi mit v mozku zapnuty okruh pro media. Kdyz uz chce fanouskum neco sdelit, mel by vedet co se hodi a co ne. Nebo si na to najmout lidi. Prezentace verejnosti potazmo sponzorum je preci to nejdulezitejsi. To je muj nazor.

quote:

[/quote]
Jasně, všichni máme pravdu, já jenom chtěl říci, že Hrdinka má svůj vlastní tým že když by mu (nedejbože) z jakéhokoliv důvodu zkrachoval (třeba kvůli nevhodné mediální politice), tak se za to bude nakonec zodpovídat jenom sám sobě, takže je to asi jeho věc.

Jinak se zpožděním gratuluji k publikování v obou českých rallyových periodikách, něco takového jsem pochopitelně také vždycky myslel zkusit, ale ta lenost...

pepa
21.01.2003, 21:22
nema od vas nekdo nejakou kontaktni adresu na hrdinku? potreboval bych ji docela nutne...

p.s. pepa_neumann@yahoo.de kdyz tak...

AlesGute
23.01.2003, 14:23
...aha, pepa si chce zamluvit pro letošní sezónu u Hrdinky to jedno volný Subaru...sakra, mělo mě to napadnout taky a moh sem jezdit !!!

pepa
23.01.2003, 14:50
quote:
...aha, pepa si chce zamluvit pro letošní sezónu u Hrdinky to jedno volný Subaru...sakra, mělo mě to napadnout taky a moh sem jezdit !!!

no jo, to vys, bohatej zakaznik ze zapadu :P blbost!

ale snad zvas ma nekdo kontakt?????
ten hrdinka je horsi nez skodoFka (na fanousky)

MravenecZ
31.01.2003, 17:38
Tak Hrdinka vyráží s Focusem...Kdo by to byl býval řekl ??

cvandis
31.01.2003, 18:47
Po jeho zkusenostech se subaru a oktavkou to vypada jako spravne rozhodnuti. Navic ten fikus je auto na vyhravani.

jiri
31.01.2003, 19:55
Tesim se na srovnani s p. Pechem....

MravenecZ
31.01.2003, 20:11
No srovnání s Pechem by tedy moho být velice zajímavé. Můj tip, je na Vaška, ale Hrdinka nikomu nic nedaruje. Snad mu auto pojede a dočkáme se zajímavého souboje na RZ a ne v tom, jak se kdo umí vymlouvat. Vašek už by měl přidat a ne jen "sbírat zkušenosti". Hrdinka jich má podle toho jak se tváří na rozdávání, tak se nechám překvapit. Na Krestu by si ale podle mě neměli ani šáhnout...

Plhus
31.01.2003, 21:53
Tak ta informace o Hrdinkovi mě překvapila a potěšila.Pokud to bude aspoň verze 02,chce to pronajmout,takze asi JM,tak to by mohla být super raketa.
A navíc má jet mladý Bereš s jeho loňským Subaru:

lenka
01.02.2003, 10:06
A kde je to Subaru 2002? Který už tolik lidí vidělo?

mm

Zameckar
01.02.2003, 13:35
Taky doufam, ze to bude auto od JM. Tady vlastne siroko daleko zadnej Focus k pronajmuti ani neni, nemylim-li se? Jedine od Jolly, ale to je starec a p. Hrdinka neni hlupak... Uvidime v Blovicich, bude to bomba

MravenecZ
01.02.2003, 19:44
a nemá tak čistě náhodou Jolly club ty focusy dva ??? Já mam za to že jo...a jeen je (01)

23
01.02.2003, 20:02
No myslím že ten co s ním v lini jezdil Kulig Evropu bude taky dobrej.

23
01.02.2003, 20:02
A taky se moc těším na jeho válečné barvy ...

honza k
02.02.2003, 21:52
quote:
Tak ta informace o Hrdinkovi mě překvapila a potěšila.Pokud to bude aspoň verze 02,chce to pronajmout,takze asi JM,tak to by mohla být super raketa.
A navíc má jet mladý Bereš s jeho loňským Subaru:

Trošku bych Tě poopravil.Podle toho co jsem slyšel by Jožo měl jet imprezu 02,takže se máme na co těšit.

Zameckar
03.02.2003, 11:34
No, nerikal tady nahodou nekdo, ze ten Kuliguv Focus mel Jolly jasi "vypujcenej" na evropu od Euromotoru?

SABOTAGE
11.02.2003, 19:48
Takže trošku summary.
S Imprezou WRC 2002 (S8)pojede Beréš, Hrdinka si pronajme Focus 01 od JM Engineering, v tomto případě si ovšem troufám říci, že toto auto asi na 206 WRC od Bozian (tuším z první 1/2 roku 2001) mít nebude.
Co se týče Focusu se kterým jel loni Kulig druhou 1/2 sezony, mám pocit, že toto auto bylo skutečně od EUROMOTORu. Dle info, které Jolly vydali loni, to bylo auto se kterým jel v roce 2002 Martin v Estonsku EOS rally a Duval na Ypres. Tuto informaci ovšem vydal EUROMOTOR letos před Monte s tím, že toto auto jel na Monte Philippe Roux.

Jarno
12.02.2003, 14:37
quote:
Takže trošku summary.
S Imprezou WRC 2002 (S8)pojede Beréš, Hrdinka si pronajme Focus 01 od JM Engineering, v tomto případě si ovšem troufám říci, že toto auto asi na 206 WRC od Bozian (tuším z první 1/2 roku 2001) mít nebude.
Co se týče Focusu se kterým jel loni Kulig druhou 1/2 sezony, mám pocit, že toto auto bylo skutečně od EUROMOTORu. Dle info, které Jolly vydali loni, to bylo auto se kterým jel v roce 2002 Martin v Estonsku EOS rally a Duval na Ypres. Tuto informaci ovšem vydal EUROMOTOR letos před Monte s tím, že toto auto jel na Monte Philippe Roux.

Jen takový dovětek, které auto či pilot bude či nebude stačit na Romana. V tomto okamžiku si myslím, to co jsem viděl na Monte a ve Švédsku, že za normálních okolností (bude li fungovat auto) na něj tady nemá nikdo ani kdyby se roztrhal. Ten je prostě někde jinde a to ať si kdo chce co chce říká je prostě fakt. Nakonec podívejte se na odstup při loňské Barumce a Bohemce, a to jel s koktávkou...

Karbonyl
12.02.2003, 20:31
V reportáži ze Švédské rally na ČT2 byl telefonický rozhovor s Hrdinkou a ten říkal, že Focus je jen dočasné řešení, protože z Prodrivu nejsou momentálně schopni dodat auto. Ale od července (?) už prý budou mít v týmu s Bérešem dvě Imprezy 2002.

*JH*

pelikan
12.02.2003, 21:23
quote:
V reportáži ze Švédské rally na ČT2 byl telefonický rozhovor s Hrdinkou a ten říkal, že Focus je jen dočasné řešení, protože z Prodrivu nejsou momentálně schopni dodat auto. Ale od července (?) už prý budou mít v týmu s Bérešem dvě Imprezy 2002.

*JH*

No vidíš a na NETu bylo,že nejsou schopni servisovat při závodě 2 auta.Což tam uvádí jako druhý důvod proč s Focusem.Ten první je,že prý Prodrive není schopen dodat v termínu dvě stejná auta.

sala
12.02.2003, 22:24
quote:

*JH*

ja tam jen slysel, ze by druhy auto prodrive dodal az v cervenci, ale nic o tom, ze ho budou mit

AlesGute
13.02.2003, 10:00
quote:

quote:

*JH*

ja tam jen slysel, ze by druhy auto prodrive dodal az v cervenci, ale nic o tom, ze ho budou mit

Přesně tak. Takhle vznikají fámy. Někdo to poslouchá na půl ucha a v létě se pak bude rozčilovat, ja to, že Hrdinka ještě nemá Imprezu, když to "sliboval". Na mě to působilo tak, že zatím asi spíše počítá, že odjede celou sezonu s Focusem. Ale případné nasazení druhé Imprezy ke konci roku se asi vyloučit nedá - to už je ovšem spekulace a možná, že to bude záležet i na úspěšnosti účinkování s Focusem. Myslím však, že tím, jak dobře adaptoval Hrdinka na Octavii WRC, se asi nedá pochybovat, že mu to půjde s Focusem také.

MravenecZ
13.02.2003, 19:15
No já jsem v té reportáži zaslechl něco v tom smyslu, že Hrdinka ještě letos závodit MUSÍ a že tedy Focus je pro něj vhodné řešení...že by nějaký závazek sponzorům, nebo jsem jen blbě slyšel.

sagi
13.02.2003, 23:05
Já to "musí" chápu takto: zatím co ostatní jezdci peníze shánějí jak se dá (99,9% z nich by radostí nad takovou nabídkou zaplesala), Tomášovi je sponzoři nutí a chtějí po něm, aby ještě aspoň jednu sezonu odjel. Takže sice nerad, ale pojede.
Vím, že to co jsem napsal výše je zjednodušený pohled na věc, možná to ani není pravda, ale mě to tak na základě tiskových zpráv připadá.
Ať je to jak chce, osobně mu přeju takovou sezónu, ve které by musel co nejméně nadávat na "objektivní potíže" , a nám všem přeju ať nám ukáže co umí.

JanO
14.02.2003, 06:15
Pro mě je důležitější než všechny spekulace fakt, že Subaru už je doma...

jiri
15.02.2003, 17:00
Tak je to PRODRIVE dobry, nebo spatny?....
Na koho budeme nadavat letos?

alpine
16.02.2003, 01:23
To jiri:Asi mas pravdu,i ja nadaval na PRODRIVE...

lenka
16.02.2003, 07:23
Ví někdo ,kde skončilo to loňský auto?
Jestli to nemá vazbu na to nový...

mm

WÉERCÉ
16.02.2003, 22:11
quote:
Takže trošku summary.

Jaký myslíte, že je rozdíl mezi Imprezou Béreše a Jolly Clubu? Styllex se zmiňoval o nějaké tovární verzi. Je vůbec možný, aby někdo dostal něco víc než klientskou verzi?

Karbonyl
17.02.2003, 13:05
quote:

quote:
Takže trošku summary.

Jaký myslíte, že je rozdíl mezi Imprezou Béreše a Jolly Clubu? Styllex se zmiňoval o nějaké tovární verzi. Je vůbec možný, aby někdo dostal něco víc než klientskou verzi?

Myslím, že to všechno budou hodně podobné kusy, Subaru by dost těžko už teď pustilo ven nějakou lepší než klietskou verzi loňského auta. Slovem "tovární" asi mysleli to, že to je přímo z Prodrivu.

*JH*

MravenecZ
17.02.2003, 16:29
Hrdinka Subaru, Bereš Focus....pro změnu.

agnus
17.02.2003, 16:37
Takto mi to přišlo logické a bavili jsme se o tom včera spolu. Pamatuješ?

quote:
Hrdinka Subaru, Bereš Focus....pro změnu.

Danys
17.02.2003, 18:39
To Agnus:
Ty rozhovory děláš SUPER, takže.... no zavolej už i Hrdinkovi, co říkáš....
Dan

agnus
17.02.2003, 20:33
Ahoj Dane, odpověď jsem přesunul do sekce "Rozhovory eWRC". Díky.

quote:
To Agnus:
Ty rozhovory děláš SUPER, takže.... no zavolej už i Hrdinkovi, co říkáš....
Dan

sagi
18.02.2003, 15:17
Podle iDnes (MravenecZ už to tu zmínil) nejnovější verze. V Blovicích Hrdinka se Subaru a Béreš s Focusem. Ale teprve je úterý čili já si ještě počkám a v sobotu se uvidí no ne?

Milan PB
18.02.2003, 15:27
HRDINKOVI SE ASI ZALÍBILO NOVÝ SUBO KDYŽ HO PŘIVEZLI

MravenecZ
18.02.2003, 17:22
přesně tak...je teprve úterý
a u Hrdinky jeden nikdy neví. Rozhodně ho ale rád uvidim v čemkoliv

agnus
18.02.2003, 20:01
Bližší info v sekci "Rozhovory eWRC".

-Vicky-
19.02.2003, 09:14
No, ja uz pro priste snad prestanu psat preview o tyden driv... Predpokladam, ze do startu se jeste zmeni spoustu veci a to nejen u Hrdinky :-(

SABOTAGE
19.02.2003, 19:44
quote:
No, ja uz pro priste snad prestanu psat preview o tyden driv... Predpokladam, ze do startu se jeste zmeni spoustu veci a to nejen u Hrdinky :-(

Jo chlape změna je život ;) Ale v preview pokračuj. je to docela dobrý souhrn informací před soutěží.

23
19.02.2003, 20:40
quote:

Myslím, že po Šumavě si to trochu sedne a budeš to moc napsat všechno najednou. :-))
Je pravda, že teď je to malinko zmatek, ale vo tom to je, né?

mcatch
24.02.2003, 11:25
Nelíbí se mi že na vyhlášení chodí jen PETR. Asi je to pod úroveň MISTRA.

lenka
17.03.2003, 06:53
Ač jsem spíš Hrdinkův kritik, s tou pseudopenalizací stojím na jeho straně. Slyšel jsem o tom z různých stran různý story
, ale pokud byl někdo přímo u celé té srandy, rád bych se dozvěděl něco objektivního. Ve finále Šumava byla dost znehodnocena, ale "ryba smrdí od hlavy"...

mm

Radar
17.03.2003, 07:10
quote:
Ač jsem spíš Hrdinkův kritik, s tou pseudopenalizací stojím na jeho straně. Slyšel jsem o tom z různých stran různý story
, ale pokud byl někdo přímo u celé té srandy, rád bych se dozvěděl něco objektivního. Ve finále Šumava byla dost znehodnocena, ale "ryba smrdí od hlavy"...

mm
Pokud vím od doprovodu Pecha celá záležitost se udála na stopce RZ 2. Večer před startem mezinárodní komise sportovních komisařů rozhodla, že na trati se bude měřit hluk a proto technici vše připravili bezprostředně za RZ 2. Všichni se nechali změřit, technici byli mimořádně "korektní", jen Tomáš, který přijel již rozuřený z RZ a již na stopce řval na svůj doprovod, že převodovka je zase v čudu, u techniků sice zastavil ale řekl jim, že jim na měření hluku s..., protože stejně končí a odjel. Všichni zahraniční komisaři stáli 2 m od této příhody, takže viděli, že nebyl změřen, což prý dle řádu má být správně vyloučení. To, že mu dali penalizaci časovou a poměrně malou všichni zasvěcení hodnotili jako velmi vstřícný krok vůči pořadatelům i Tomášovi.

agnus
17.03.2003, 07:25
Naše informace jsou výrazně odlišné... :angry:

quote:
Pokud vím od doprovodu Pecha celá záležitost se udála na stopce RZ 2. Večer před startem mezinárodní komise sportovních komisařů rozhodla, že na trati se bude měřit hluk a proto technici vše připravili bezprostředně za RZ 2. Všichni se nechali změřit, technici byli mimořádně "korektní", jen Tomáš, který přijel již rozuřený z RZ a již na stopce řval na svůj doprovod, že převodovka je zase v čudu, u techniků sice zastavil ale řekl jim, že jim na měření hluku s..., protože stejně končí a odjel. Všichni zahraniční komisaři stáli 2 m od této příhody, takže viděli, že nebyl změřen, což prý dle řádu má být správně vyloučení. To, že mu dali penalizaci časovou a poměrně malou všichni zasvěcení hodnotili jako velmi vstřícný krok vůči pořadatelům i Tomášovi.

[/quote]

-Vicky-
17.03.2003, 08:52
quote:

[quote]quote:

Me tez...

lenka
17.03.2003, 09:25
quote:

quote:

[/quote]
Jaké odlišné? Snad se to nebojíte napsat...

mm

n/a 3
17.03.2003, 09:58
Radeji bych nepsal Pechuv doprovod...

Ale informace o tom co se prihodilo mam taktez odlisne.

JanO
17.03.2003, 09:59
quote: Pokud vím od doprovodu Pecha celá záležitost se udála na stopce RZ 2. Večer před startem mezinárodní komise sportovních komisařů rozhodla, že na trati se bude měřit hluk a proto technici vše připravili bezprostředně za RZ 2. Všichni se nechali změřit, technici byli mimořádně "korektní", jen Tomáš, který přijel již rozuřený z RZ a již na stopce řval na svůj doprovod, že převodovka je zase v čudu, u techniků sice zastavil ale řekl jim, že jim na měření hluku s..., protože stejně končí a odjel. Všichni zahraniční komisaři stáli 2 m od této příhody, takže viděli, že nebyl změřen, což prý dle řádu má být správně vyloučení. To, že mu dali penalizaci časovou a poměrně malou všichni zasvěcení hodnotili jako velmi vstřícný krok vůči pořadatelům i Tomášovi.

Z výše uvedeného textu mě zaujaly dvě rádoby zasvěcené informace:
1. Technici byli mimořádně "korektní"...
2. Všichni zahraniční komisaři stáli 2 m od této příhody...
Ad 1 - Moc by mě zajímalo čím konkrétně se projevila ona "mimořádná korektnost" techniků. Že si nevšimli, že některé vozy mají jiný výfuk než měly na přejímce? Nebo že všichni "prošli" bez ohledu na naměřené výsledky?
Ad 2 - Moc by mě zajímalo, kolik bylo těch zahraničních komisařů, kteří stáli 2m od této příhody.
Předem díky za odpověď.

lenka
17.03.2003, 12:42
quote:
Radeji bych nepsal Pechuv doprovod...

Proč?

mm

Zameckar
21.03.2003, 14:08
Kdyz uz jsme u toho mereni hlucnosti: diky neuveritelne drzosti meho kamose, s kterym po soutezich jezdime, jsem se dostal do mista tech. prejimky v Investtelu. Sice nas chteli vyhodit, ale proslo to. Ale k veci: kdyz prijel Emil se svym autem z mereni hlucnosti o probihalo tesne pred vjezdem do ty garaze na tech. pr., tak jsme si vsimli, ze ma v koncovce vyfuku nacpanou rukavici upevnenou umelohmotnou paskou!!! Nekteri jsou si holt rovnejsi, i kdyz je mi jasny, ze ti, co tam nic nemeli, hned za rohem meli dodavku a ty podvody tam teprve nacpali. Ale povazte, ta drzost...

MravenecZ
21.03.2003, 17:14
Taky jedna drobnost k měření hluku. Byl jsem několikrát svědkem toho, že auto se po technické přejímce vybavovalo jiným středním tlumičem výfuku (obyčejnou nerezovou rourou)a po rally se vracel zase zpět. Jednalo se o vozidlo kategorie WRC, ne tedy o jen tak někoho...Záměrně nebudu jmenovat jednoho z našich nejlepších jezdců....

Bart
21.03.2003, 19:32
Panove, to snad jiz vazne zertujete! Vsichni, kdo se o rally skutecne zajimaji, velmi dobre vedi, ze ZADNE auto regulerni kontrolou hluku nemuze projit. Dle meho nazoru je to nejvice patrne na vozech skupiny N4 (nikoli na WRC)! Vsichni preci vime, ze tato kontrola se deje nikoli z duvodu prani techniku, Autoklubu apod., ale jako podklad pro pripady z ruznych zelenych spolku a pro Ministerstvo dopravy, referat zivotniho prostredi apod.! Takze mate-li skutecne rally radi, je treba toto respektovat byt je to mozna trapna precedura. Nam fandum prinasi o den pozdeji zavody na ktere se vsichni tak tesime a panum urednikum klid na dusi, ze jsou auta neskoda a v limitech ... Budme, prosim, jiz konecne v realu!

Navic toto tema se jmenuje "Hrdinka" a ne technicke prejimky!!

Upravil - bart 21 Mar 2003 19:33:02

Pišta
21.03.2003, 20:10
Do tohoto tématu to sice nepatří, ale co téma katalyzátory? To je něco podobného jako hluk. Přjímka - jeden výfuk (přejímkový), závod - druhý výfuk (závodní). No, a po závodě, samosebou v posledním servisu, zase plníme předpisy. fakt je ale ten, že ty katalyzátory, pokud jsou tam na závod, tak nic nevydrží a i když chce být člověk poctivý (kolik jich ale je?), tak aby na každý závod kupoval nový, a to se nedá.

SABOTAGE
22.03.2003, 16:47
Je to tak. Výfuky se po přejímkách mění. Z vlastní zkušenosti vím, že to dělají všichni (nebo alespoň skoro všichni).

n/a 3
23.03.2003, 12:54
quote:
Je to tak. Výfuky se po přejímkách mění. Z vlastní zkušenosti vím, že to dělají všichni (nebo alespoň skoro všichni).

Hoši, opet se tady objevuji dosti zasadni konstatovani....pozor!
Pokud nekdo meni vyfuk tak je to jeho problem a je na technickych komisarich aby to resili......

agnus
23.03.2003, 14:55
Dovoluji si upozornit, že toto téma je věnováno Tomáši Hrdinkovi a nikoliv nepovoleným úpravám. Pokud o tom chcete diskutovat, založte si zvláštní téma pro tuto problematiku.

SABOTAGE
23.03.2003, 14:59
quote:
Dovoluji si upozornit, že toto téma je věnováno Tomáši Hrdinkovi a nikoliv nepovoleným úpravám. Pokud o tom chcete diskutovat, založte si zvláštní téma pro tuto problematiku.

Takže tak činím. Sejdeme se v sekci technika.

wrcko
24.03.2003, 13:13
Nepametáte sa . Veď hrdinkovi nikdy nešla ani 2000 a 2002 je asi tiež šajz

lenka
16.04.2003, 18:17
Tak pan Hrdinka nejede, příliš pracovně vytíže a má zdravotní problémy..... Copak se nedá vyléčit za tejden?
Zbytek si přečtěte na Autosportu.

mm

Karbonyl
16.04.2003, 19:32
Jenom doplním, že Béreš má jet Valachia Rally s Hrdinkovou Imprezou.

*JH*

JURIS
16.04.2003, 22:37
Je škoda,že Tomáš Hrdinka nejede Valašku.

Danys
16.04.2003, 23:07
quote:
Je škoda,že Tomáš Hrdinka nejede Valašku.

No comment.......

jiri
17.04.2003, 06:46
Copak za tim stoji?

barban
17.04.2003, 12:49
quote:
No comment.......

Tohle je hodne podnetny prispevek. Takove vzdycky rad ctu. :disapp: :disapp: :disapp:

Upravil - barban 17 Apr 2003 12:50:24

santa
17.04.2003, 13:36
tak to nam to pekne zacina,dalsi odreknuti ucasti.jestli to takhle pujde dal,tak to potes.byl sem rad,kdyz jel sumavu,takze touhle zpravou me moc nepotesil:-(a hlavne uvadi "presvedcivy" duvody...

santa

Upravil - santa 17 Apr 2003 13:37:29

Q7A
17.04.2003, 16:22
Další jezdec se zdravotními problémy, že by epidemie?

Foly
17.04.2003, 18:10
Řekl bych, že rozhodnutí p. Hrdinky pustit do svého skvělého Suba Jožku Béreše bychom měli brát spíš pozitivně. Skoro bych řekl, že je to rozhodnutí velkorysé. Rozkryje svým způsobem karty - ve smyslu, jak velký vliv měla kvalita Subaru na Tomášovy výsledky. Může se taky stát, že mladý s ním bude časem mnohem rychlejší. Co vy na to?

MravenecZ
17.04.2003, 20:39
Můj názor je, že je to gesto gentlemana. Mám na pana Hrdinku svůj názor, ale jisté je to, že to s koláčem moc dobře umí. Bude pro mě mnohem zajímavější sledovat Béreše na Subaru, které tady nemá konkurenci a porovnávat výsledky Tomáše Hrdinky na "profláknutém" focusu. Super

lenka
17.04.2003, 22:25
Vy mě teda berete. jaké gesto gentlemana?! Nikdo přesně neví oč opravdu jde. A který Subaru tady nemá konkurenci? Pokud jsem si všiml tak tady jezdí 206 co je schopný porazit továrnu, taky jeden Focus co néní k zahození...
quote:
Můj názor je, že je to gesto gentlemana. Mám na pana Hrdinku svůj názor, ale jisté je to, že to s koláčem moc dobře umí. Bude pro mě mnohem zajímavější sledovat Béreše na Subaru, které tady nemá konkurenci a porovnávat výsledky Tomáše Hrdinky na "profláknutém" focusu. Super

mm

MravenecZ
18.04.2003, 14:24
Lenko, jsi zbytečně nabuzená (asi by to chtělo chlapa) Rád ti tedy vysvětlím, jak jsem ten svůj příspěvek myslel. Gesto gentlemana je to podle mě v tom, že Hrdinka dává možnost mladému a velice nadějnému jezdci závodit s technikou, kterou by si nikdy sám nesehnal a nezaplatil. Kde na to Hrdinka bere, je jeho věc. (radši Ti to sem napíšu, ty jsi na to financování dost hákliv?)No a že to Subaru nemá konkurenci? Podle mě nemá, protože tady žádné jiné Subaru nejezdí a je dosti zavádějící srovnávat Subaru 2002, Peugeot od Bozianu a další super kousky, co se tady prohánějí po RZ. Nehledej v tom nic složitého.

MravenecZ

Upravil - Mravenecz 18 Apr 2003 14:25:53

lenka
19.04.2003, 11:14
Aha takže to je tak že Hrdinkovo Subaru nemá konkurenci mezi jinejma Subaru? Pak jo. Ještě se rád nechám poučit co je zavádějícího na srovnání Subaru 2002, Krestova 206 a Pechova Focusu. Kvalitativně je mezi nima tak malej rozdíl, že rozhoduje lidskej faktor = posádka.

mm

n/a 3
19.04.2003, 15:11
Mile (to) Lenko:
Mezi autem Kresty a Pecha rozdil je a to podstatny - pokud vis jak funguje aktivni diferencial tak ti musi byt jasne, ze Pechovo auto ma jednoznacnou vyhodu oproti 206 Kresty - ted je otazka motoru a podvozku ale ty bych videl tak +- stejne.
Navic oba jsou velice dobri piloti - u nas uz nemuzou jet vic - ono to ani nejde.
To co se stalo Krestovi se muze stat priste Pechovi - oba jedou hodne rychle a hold to nekdy nevyjde.
Tady uz rozhoduje stesti - na Sumave ho mel Kresta a ted Pech.
Pokud pojede Pech Deutchland tak budeme mit moznost srovnani obou jezdcu na neutralni pude. Ale to je na dlouhe povidani a nevim, zda to ma smysl vysvetlovat.

Čejda
19.04.2003, 15:42
Subaru který u nás nemělo konkurenci bylo akorát na Šumavě kde s ním jel Kuzaj.Kdybych ty auta měl srovnat tak to Kuzajovo je jako Pechův Focus02 a to Hrdinkovo je jako Vojtěchovo Corolla.Asi takovej je mezi těma autama rozdíl.Kuzajovo auto je totiž nefalšovaný tovární auto roku 2002 a ne klientská verze jako Hrdinka

marko
20.04.2003, 03:06
quote:
Řekl bych, že rozhodnutí p. Hrdinky pustit do svého skvělého Suba Jožku Béreše bychom měli brát spíš pozitivně. Skoro bych řekl, že je to rozhodnutí velkorysé. Rozkryje svým způsobem karty - ve smyslu, jak velký vliv měla kvalita Subaru na Tomášovy výsledky. Může se taky stát, že mladý s ním bude časem mnohem rychlejší. Co vy na to?

Mylel som ze Hrdinka,Beres jazdia za Styllex a tam je predsa sefom Koci a on o tom rozhoduje ,alebo sa mylim ?
Mimuly tyzden som sa roapraval z Beresom sen. a povedal mi ze Hrdinka asi z rally konci a bude jazdit autokros.

Čejda
20.04.2003, 10:20
To Struhadlo:No nevim nevim jak si to myslel na neutrální půdě,ale Roman má daleko větší zkušenosti s MS než Ášín.Jo a taky má Peugeota.Srovnání by to bylo hezké, ale Pech by jel jenom pro zkušenosti a ne proto aby se tam s někym honil v první desítce, ale moc bych mu to přál, aby si to dával někde hodně vepředu

Foly
20.04.2003, 12:12
quote:

quote:

Mylel som ze Hrdinka,Beres jazdia za Styllex a tam je predsa sefom Koci a on o tom rozhoduje ,alebo sa mylim ?
Mimuly tyzden som sa roapraval z Beresom sen. a povedal mi ze Hrdinka asi z rally konci a bude jazdit autokros.

V naší zemi není nic tak jednoduché, jak to vypadá. Tady se můžeš podívat do výpisu z obchodního rejstříku - http://www.justice.cz/cgi-bin/sqw1250.cgi/or/s_detail.sqw?CEK=541189&PF=112&K=c2fc5e1e , jak to se Styllexem je. Ale já si myslím, že o osudu Subaru rozhoduje Hrdinka sám. Možná někdo bude vědět víc.

alpine
20.04.2003, 16:56
Mohl by nekdo porovnat jizdu Berese s Hrdinkou za volantem subaru?Pokud se to vubec da porovnat...

lenka
20.04.2003, 18:03
Struhadlo nejchytřejší a nejostrouhanější. Na Monte Kresta stačil Duvalovi o Hirvonenovi nemluvě. Nemyslím, že by tak bylo, kdyby jeho auto bylo horší, Duval není ořezávátko. Pokud je handicap v diferenciálech, přednosti jsou zas jinde.
Oba jedou rychle to je bez diskuze, ale z toho že u nás nemůžou jet rychleji tě probere Barumka, pokud se sejde konkurence aspoň jak loni.
POvídej jak to bude s Pechem na Deutschland, jseš nejchytřejší a už to víš dopředu, i když to je na dlouhý povídání.
quote:
Mile (to) Lenko:
Mezi autem Kresty a Pecha rozdil je a to podstatny - pokud vis jak funguje aktivni diferencial tak ti musi byt jasne, ze Pechovo auto ma jednoznacnou vyhodu oproti 206 Kresty - ted je otazka motoru a podvozku ale ty bych videl tak +- stejne.
Navic oba jsou velice dobri piloti - u nas uz nemuzou jet vic - ono to ani nejde.
To co se stalo Krestovi se muze stat priste Pechovi - oba jedou hodne rychle a hold to nekdy nevyjde.
Tady uz rozhoduje stesti - na Sumave ho mel Kresta a ted Pech.
Pokud pojede Pech Deutchland tak budeme mit moznost srovnani obou jezdcu na neutralni pude. Ale to je na dlouhe povidani a nevim, zda to ma smysl vysvetlovat.

mm

lenka
20.04.2003, 18:05
quote:

quote:

quote:

V naší zemi není nic tak jednoduché, jak to vypadá. Tady se můžeš podívat do výpisu z obchodního rejstříku - http://www.justice.cz/cgi-bin/sqw1250.cgi/or/s_detail.sqw?CEK=541189&PF=112&K=c2fc5e1e , jak to se Styllexem je. Ale já si myslím, že o osudu Subaru rozhoduje Hrdinka sám. Možná někdo bude vědět víc.

Foly, máš recht. Často ani rejstřík ti čsto neřekne jak se věci mají, nejen v tomto případě. Nejen v Čechách ( a na Moravě ).

mm

Steg
20.04.2003, 18:32
Tak do toho asi videt nejde. MELALIMEX je Kolacek, C. S. Cargo je kdo? Vlastne nam do toho ale taky nic neni. Ale Styllex je Slovensko, takze:

http://www.orsr.sk/hladaj_subjekt.asp?OBMENO=Styllex&PF=0&SID=0&R=on

wrcko
22.04.2003, 07:46
Páni Kočiovci bývajú vo Veľkej Ide a z toho je tá firma Styllex plus a ostatné sú len nejaké nepotrebné dcérske firmy . Ostatné v likvidácii to sú napr. staršie rallyeteamy ako napr Styllex tunning BEIV . Jazdili Habermann a Hadžia na Escorte WRC

Pepa ZL
22.04.2003, 11:38
V sobotu byl Hrdinka v servisní zóně ve Šternberku a vypadal docela vpohodě, úsměvy, dobrá nálada, na nemoc nevypadal.

jiri
22.04.2003, 11:46
V bydlisti p. Hrdinky se o zadne nemoci ani zvysenem pracovnim nasazeni nevi...

JanO
22.04.2003, 15:19
quote:
V bydlisti p. Hrdinky se o zadne nemoci ani zvysenem pracovnim nasazeni nevi...

Já myslel, že "posudky z místa bydliště" padly s minulým režimem... :0

SABOTAGE
24.04.2003, 17:55
quote:
Subaru který u nás nemělo konkurenci bylo akorát na Šumavě kde s ním jel Kuzaj.Kdybych ty auta měl srovnat tak to Kuzajovo je jako Pechův Focus02 a to Hrdinkovo je jako Vojtěchovo Corolla.Asi takovej je mezi těma autama rozdíl.Kuzajovo auto je totiž nefalšovaný tovární auto roku 2002 a ne klientská verze jako Hrdinka

Co to plácáš??? Jaký klient??? Pokud mám dobré informace - a to myslím, že mám (přímo ze Styllexu), tak auto Jolly Clubu ze Šumavy je výrobně starší, než auto Styllexu...
Navíc Subaru žádné klienty od m.r. 2002 už nedělá...
Lepší by možná mohlo být až další auto Jolly Clubu, pokud bude... ale zatím není...

Čejda
24.04.2003, 21:35
Když Subaru od roku nedělá žádně klientské verze, jaktože má Hrdinka řazení na podlaze a ne pod volantem viz.Makinnen a Solberg?Motoricky to auto taky nebude stejný jako maj oni.kuzaj měl řazení pod volantem a říkal že to jeho Subaru je poslední vývojová verze roku 2002 kterou si může koupit soukromník, ale Hrdinka jí nemá.Jo a podle mého názoru ti nikde na světě neřeknou čistou pravdu a to určitě ani ve Stylexu.Kdyby to tak bylo tak bysme se o Fabii dozvěděli mnohem dřív.

jiri
25.04.2003, 07:42
Ja si myslim, ze je to mlaceni prazdne slamy..
U p. Hrdinky se vedou pred sezonou velke reci, ve hre je moc penez a nejlepsi material, vsichni se cna vse tesi atd.
Potom se zacne jezdit, zacnou problemy, Prodrive je nespolehlivy partner, jejich motory nejedou (ale motor ktery si sami slozi z pouzitych dilu Lesnikova ale jede..) Clovek ceka, ze dalsi sezonu se zmeni znacka a ono to zacne opet znovu...

JanO
25.04.2003, 10:40
quote:
Ja si myslim, ze je to mlaceni prazdne slamy..
U p. Hrdinky se vedou pred sezonou velke reci, ve hre je moc penez a nejlepsi material, vsichni se cna vse tesi atd.
Potom se zacne jezdit, zacnou problemy, Prodrive je nespolehlivy partner, jejich motory nejedou (ale motor ktery si sami slozi z pouzitych dilu Lesnikova ale jede..) Clovek ceka, ze dalsi sezonu se zmeni znacka a ono to zacne opet znovu...

No, tobě ten Hrdnka leží v žaludku!
Vyjdi si na sluníčko, přijdeš na jiné myšlenky...

jiri
25.04.2003, 20:17
Omyl, proti p. Hrdinkovi nic nemam. Verim, ze se vrati... Jen mam rad lidi, kteri min mluvi a vic jezdi. A nemusi mit ani WRC, ani N4. Co treba p. Tarabus?

Čejda
25.04.2003, 21:53
Tarabus je velkej střelec a moc bych mu přál aby dostal do ruky něco pořádnýho, nějakou S1600.

Ondrra
26.04.2003, 09:37
Mira Tarabus je fakt velkej střelec,ale narozdíl od ostatních "klasických" střelců dělá minimum chyb (za více jak 3 roky závodění asi čtyři-tzn.nějaké nedobrždění s couváním apod.).Dosud žádná havárie,vyrovnané výkony na všech RZ,nerozhodí ho ani těžší povrch (viz. Šumava).Já ho počítám mezi nejlepších 10 jezdců u nás.Taky bych mu přál nějakýho kita třeba na Barumku.Hodně lidí by se výsledku asi podivilo.Ale mám pocit,že v nejbližší době se to asi nestane.Škoda.

Čejda
26.04.2003, 11:39
Dokonce bych si ho dovolil zařadit mezi talenty typu Valoušek, Wagner, Kopecký.Zatím mu asi chybí finance na pořádný auto, ale všichni snad pevně věříme aby se to brzy změnilo.Doporučoval bych mu aby nelezl už do žádného dalšího auta sk.N a pořídil nějaké kvalitní áčko jako má např.Vančík.Karlíkovo Felicia 1,6 Kit Car je momentálně na prodej za 1,200,000Kč.

n/a 3
26.04.2003, 13:08
quote:
Dokonce bych si ho dovolil zařadit mezi talenty typu Valoušek, Wagner, Kopecký.Zatím mu asi chybí finance na pořádný auto, ale všichni snad pevně věříme aby se to brzy změnilo.Doporučoval bych mu aby nelezl už do žádného dalšího auta sk.N a pořídil nějaké kvalitní áčko jako má např.Vančík.Karlíkovo Felicia 1,6 Kit Car je momentálně na prodej za 1,200,000Kč.

Honda Civic je levne zavodeni na vysoke urovni. Tarabus je jezdec, jehoz vykony jsou excelentni - a velice mu fandim. Prestup do Kitu potazmo do Acka je by byl pro nej asi velky problem. S ackem se jede uplne jinak - tam se jede uplne "na tvrdo" viz VAncik, Holy a pred lety Kresta.
Tezko rict - navic je to financne nakladne.
Tipl bych ho na prestup do N4 po vzoru svych predchudcu mistru ve sk. N2 - Jandik, Cais, Jelinek.....ale to je pouze spekulace...

SABOTAGE
26.04.2003, 16:20
quote:
Když Subaru od roku nedělá žádně klientské verze, jaktože má Hrdinka řazení na podlaze a ne pod volantem viz.Makinnen a Solberg?Motoricky to auto taky nebude stejný jako maj oni.kuzaj měl řazení pod volantem a říkal že to jeho Subaru je poslední vývojová verze roku 2002 kterou si může koupit soukromník, ale Hrdinka jí nemá.Jo a podle mého názoru ti nikde na světě neřeknou čistou pravdu a to určitě ani ve Stylexu.Kdyby to tak bylo tak bysme se o Fabii dozvěděli mnohem dřív.

Klienty se skutečně nedělají. kuzaj měl v autě převodovku homologovanou od 1.3.2003. To ano, to byla poslední verze. Styllexu byla tato taky nabídnuta, ale nemontovali ji, jelikož ještě nebyla odzkoušená.
jinak auto Jolly bylo výrobně o cca 2-3 měs starší...
Jo a jen tak mimochodem... Kde si myslíš, že je Jolly Impreza v současné době?

Čejda
26.04.2003, 16:24
To nevim, ale zkusim si tipnout.Máš jí doma v garáži?Ha ha

Upravil - Častulik 26 Apr 2003 16:27:41

-Vicky-
27.04.2003, 01:48
quote:

quote:

Honda Civic je levne zavodeni na vysoke urovni. Tarabus je jezdec, jehoz vykony jsou excelentni - a velice mu fandim. Prestup do Kitu potazmo do Acka je by byl pro nej asi velky problem. S ackem se jede uplne jinak - tam se jede uplne "na tvrdo" viz VAncik, Holy a pred lety Kresta.
Tezko rict - navic je to financne nakladne.
Tipl bych ho na prestup do N4 po vzoru svych predchudcu mistru ve sk. N2 - Jandik, Cais, Jelinek.....ale to je pouze spekulace...

Prosim, jen to ne! Podivej, kde se ted placaji Jelinek s Barvikem. Mezitim krome Tarabuse vymrela kvalita v poli N2...

Karbonyl
27.04.2003, 12:00
Současné místo odpočinku JollyImprezy by mě taky zajímalo. Já si myslím, že je v Anglii u Prodrivu a pod zámkem... ;)

*JH*

Milan PB
27.04.2003, 16:45
quote:
Současné místo odpočinku JollyImprezy by mě taky zajímalo. Já si myslím, že je v Anglii u Prodrivu a pod zámkem... ;)

*JH*
ŽE BY ZASE Z ČESKA NEDORAZILY PRACHY ?

NO KUZI SI LETOS ZATÍM SLUŠNĚ ZAZÁVODIL! OSTRÝCH TAK 20km NA ŠUMAVĚ A CHCE BEJT MISTR EVROPY. ( VÍM ŽE BYL UDAJNĚ ZRANĚN )

SABOTAGE
27.04.2003, 19:36
quote:

*JH*

BINGO !!! Mám takové zprávy z dost důvěryhodného zdroje.

SABOTAGE
27.04.2003, 19:38
quote:

quote:

*JH*
ŽE BY ZASE Z ČESKA NEDORAZILY PRACHY ?

NO KUZI SI LETOS ZATÍM SLUŠNĚ ZAZÁVODIL! OSTRÝCH TAK 20km NA ŠUMAVĚ A CHCE BEJT MISTR EVROPY. ( VÍM ŽE BYL UDAJNĚ ZRANĚN )

Něco o nějakých prachách... No něco takového jsem kdesi zaslechl ;)

lenka
27.04.2003, 20:49
quote:

quote:

*JH*

BINGO !!! Mám takové zprávy z dost důvěryhodného zdroje.

Zas je to lepší než kdyby ji měl berňák, jak už jednou Focuse

mm

Leszek
27.04.2003, 23:48
Na RAJD ELMOT o příštím víkendu L. Kuzaj přihlášen s IMPREZOU WRC , ovšem ne za JOLLY-CLUB , ale pod hlavičkou L. KUZAJ . Že by změna týmu ??? Zajímavá je i změna spolujezdce - nějaká Magda .

MravenecZ
28.04.2003, 18:55
Není to náhodou jedna ze dvou populárních Magd? Mám dojem že to byly velmi oblíbené děvčice, co lítali po Polsku v Myšáku.

Karbonyl
28.04.2003, 19:23
Vím, že je to téma o Hrdinkovi, ale v souvislosti s Jolly si neodpustím poznámečku. Dvakrát denně jezdím kolem jejich sídla ve Zlíně a vyloženě se bavím tím, jak vystavujou svojí servisní Toyotu polepenou mohutnými nápisy "The Impreza". Asi to nedělaj záměrně, ale vzhledem k tomu, že už je to Subo za horama...

*JH*

Čejda
28.04.2003, 21:28
To Leszek:taky si myslim že to bude Magda Karotka jak se jim předzdívalo.

Upravil - Častulik 28 Apr 2003 21:29:03

Leszek
28.04.2003, 23:01
Jsem zvědav , jak bude Karotka stíhat číst noty ve wrcu ...
Ale na druhou stranu je to docela pěkná kost ... ( fotky jsou na polském servru )

vbadmin
29.04.2003, 00:33
Toto téma je věnováno Hrdinkovi.

Foly
29.04.2003, 00:54
No jo, Admine, ale co o něm máme psát, když nezávodí. Tak se tu plká aspoň o polskejch holkách ....

JanO
29.04.2003, 06:29
quote:
...když nezávodí.

Když zrovna nezávodí, tak se chystá na další podnik. Pokud vím, nenudí se.

ppk
29.04.2003, 10:57
To znamená, že na těch řečech o tom jak opět odchází z rally opravdu nic není? Upřímně řečeno, byla by ho škoda. Jenom žasnu, jak každýmu vadí, že se vymlouvá na nemoc, práci a tak. Já to taky občas dělám a někdy si dokonce sám věřím. Takže ho celkem chápu. Krom toho, i kdyby s tím momentálně seknul, je Hrdinka kapitola v dějinách našich soutěží, která jen tak nevybledne. Nakonec to není jen o vítězích, ale i o těch co maj' odvahu se do toho pustit a to on má (nebo měl?).

jiri
29.04.2003, 11:21
To ppk: se vsim se da souhlasit, ze ale p. Hrdinka je nejaka"kapitola v dejinach", to doufam ze ne. Verim ze dejiny ( i motoristicke) v cEchach budou mit nekoho lepsiho nez p. Hrdinku...
Co tim myslim, jiste kazdy z ctenaru vi sam...

MravenecZ
30.04.2003, 18:11
Já si taky myslím, že Hrdinka se nedá jen tak vymazat. Podle mě byl jedním z těch, kdo tady začali investovat do rally velký prachy a začali pravidelně nasazovat WRC. Vždyť ze začátku jezdil s WRCem jen On a továrna. jasně, první tady byl Dolák, ale to bylo pravidelný, jak noty na buben-škoda. Podle mě kdyby to Hrdinka tehdy nerozjel, tak tady dneska neni to co je. Můj názor. Těch řečí co měl a má, to mu nikdo neodpáře a i já jsem se do něj kolikrát pustil. Ale nemá snad každej právo na názor? Slyšel jsem o něm spoustu "velice zajímavých" řečí, co mu ale nikdo neodpáře je to, že s WRC to opravdu umí. Kdo říká že ne, tak si nevidí do úst.

jiri
01.05.2003, 09:29
Tp MRAVENEC: mozna mas pravdu, rada lidi na techto strankach vita nastupce p. Hrdinky na SUBARU, ze pruy konecne nekdo, kdo s tim autem jede...
P. Hrdinka ma radu konicku, jednim z nich je rally. Jako konicek se rally v cechach dala jezdit spickove drive. Zvlaste s vybornym materialem. Kdyz tento material maji i jini, a lepsi Subaru neni(auto po Solbergovi Hrdinka uz ma), zacina byt tesno.
Ne, nezlob se, p. Hrdinka zadnou osobnosti neni. Je to clovek, ktery mel vzdy dobry material. A vzdy mnohem vic sliboval, nez splnil. Ale kdyby jezdil rad, byl bych rad..

23
01.05.2003, 10:39
Teď si nějak nemůžu vzpomenout kdy něco slíbil a nesplnil to.

jiri
01.05.2003, 12:59
To 23-nechci se dohadovat o nesmyslech. Mam ale pocit, ze pred sozonou a pred zavody bylo vzdy (uplne) jinak, nez po nich...
Vzpomnel bych jen planovanou ucast na MS...
Srovnej jen nasazeni Berese(dodnes rada ctenaru pri vzpominkach slzi stestim) na Subaru a nasazeni p. Hrdinky. I kdyz divak nic nepostrehl, pravidelne neco nefungovalo.
Beres jel po 3 kolech, ale rval se!
Ale opakuji opet, rad bych p. Hrdinky na rally opet videl, stejne jako kazdeho jineho pilota...

hand
01.05.2003, 13:32
Mě vůbec chybět nebudu.Jezdec je to možná dobrý, ale jako člověk? jednou vletěl do příkopu, zrovna jsem tam stál a on začal křičet: "Tlačte k..vy, nemám čas, dělejte č...ci!" Sem se mu na to vykašlal a šel pryč.Něco jak děkováni až ho vytlačili? To vůbec.Strašně se mi zprotivil!!

23
01.05.2003, 20:04
:0 :0

23
01.05.2003, 20:09
quote:
To 23-nechci se dohadovat o nesmyslech. Mam ale pocit, ze pred sozonou a pred zavody bylo vzdy (uplne) jinak, nez po nich...
Vzpomnel bych jen planovanou ucast na MS...
Srovnej jen nasazeni Berese(dodnes rada ctenaru pri vzpominkach slzi stestim) na Subaru a nasazeni p. Hrdinky. I kdyz divak nic nepostrehl, pravidelne neco nefungovalo.
Beres jel po 3 kolech, ale rval se!
Ale opakuji opet, rad bych p. Hrdinky na rally opet videl, stejne jako kazdeho jineho pilota...

Ano ale nejel jen proto, že se zranil při testech před Švédskem (kde mimochodem jel) a pak ještě havaroval na Šumavě.
Nebýt toho zranění tak to bylo myslím všechno jinak. Ale to jsou jen kdyby...

S tím Berešem máš ale pravdu, bojoval do konce závodu a na nic si nestěžoval.

Čejda
01.05.2003, 22:43
já si myslim že spojení Hrdinka+ Subaru moc nefunguje, trochu mi to připomíná Trojan+Octavia.Kdyby si už konečně vyzkoušel toho Focuse třeba by bylo všechno jinak.

ppk
02.05.2003, 06:13
No vida, že jsem měl pravdu. Osobnost je každej kdo v nějakém směru zaujme (ať je seberozporuplnější). A je v podstatě jedno, jestli se zatnutými zuby, jedním zdravým kolem a půlkou motoru dojede bez remcání na Xtým místě, nebo se vymlouvá, že ho svrbí palec a uprotřed RZ ho oslnil motýl bělásek. Dějiny nejsou plné jenom Mirků Dušínů, ale i těch normálnějších (těch je tak 99.9%). Pořád trvám na tom, že Hrdinka se chová jako normální člověk. Aspoň mně nic zlýho neudělal. A to že není tak úspěšnej, jak si asi sám představoval? No A? Tady je to už jako v Americe. Máš úspěch, budeme tě plácat po ramenou a máme tě rádi. Nemáš? Tak co tady ksakru ještě děláš?

pelikan
02.05.2003, 09:56
Když už jste nakousli Hrdinka a Focus.Teď jsem četl na motormixu takovou spekulaci,že Enge má jet Krumlov s Focusem Hrdinkova týmu.Béreš jede na slovensku druhou rally se Subaru,Enge jede s Octou ProRacingu a naviguje ho Hrdinkův spolujezdec Petr Gross.Ani bych se nedivil kdyby to byla taková "malá" příprava na Krumlov.

pelikan
02.05.2003, 10:03
A ještě něco k Valašce a Hrdinkovo neúčasti.Cestou z Valaška jsem na dálnici potkal autobus v modro-oranžových barvách Prosportu.Jel ve směru od Prahy na Brno.V úterý jsem pak viděl nejen reportáž z Valašky,ale také reportáž o autokrosových juniorech kde byl s Hedinkou rozhovor.Pokud se ten závod jel opravdu o stejném víkendu celkem se nedivím,že nejel rally,ale možná připravoval techniku pro syna a další dva mlaďochy.Mimochodem jeden autokrosový podvozek od firmy Sadev prý stojí milion a Hrdinka má 3.

Danys
02.05.2003, 11:43
quote:
....ale také reportáž o autokrosových juniorech kde byl s Hedinkou rozhovor.Pokud se ten závod jel opravdu o stejném víkendu ....

...taky mě to zaujalo a tak jsem se ptal známého, kdy se to jelo. Říkal, že týden před Valaškou. Ale bez záruky!
Dan

Upravil - danys 02 May 2003 11:44:43

agnus
02.05.2003, 11:51
První podnik MČR v autokrosu se konal v Humpolci 13.dubna. Tomáš Hrdinka sen. se nezúčastnil z důvodu nedodání motoru do jeho speciálu.
V kategorii juniorek startoval Tomáš jun. i Aleš Hrdinkovi. Ve finále jeli na prvních dvou místech a po vzájemné kolizi odstoupili z vedoucích příček a vítězství si tak připsal Němeček. Neúčast na Valašce nelze spojovat s podnikem v Humpolci.

quote:
A ještě něco k Valašce a Hrdinkovo neúčasti.Cestou z Valaška jsem na dálnici potkal autobus v modro-oranžových barvách Prosportu.Jel ve směru od Prahy na Brno.V úterý jsem pak viděl nejen reportáž z Valašky,ale také reportáž o autokrosových juniorech kde byl s Hedinkou rozhovor.Pokud se ten závod jel opravdu o stejném víkendu celkem se nedivím,že nejel rally,ale možná připravoval techniku pro syna a další dva mlaďochy.Mimochodem jeden autokrosový podvozek od firmy Sadev prý stojí milion a Hrdinka má 3.

pelikan
02.05.2003, 21:29
Jestli se to jelo týden před tím tak to jsem samozřejmě nevěděl.Můj příspěvek nebyl ani myšlen jako rejpání doufám,že to tak nevyznělo.Prostě bych se ani nedivil kdyby dal přednost kariéře svých kluků.

agnus
02.05.2003, 21:38
Nechápal jsem to jako rejpání. Jenom jsem chtěl poskytnout nějaké informace o prvním podniku v autokrosu, aby nedošlo k nějakým spekulacím. Samozřejmě nejsem žádný odborník na autokros. O autokrosu není příliš dostupných informací a proto možná ta mýlka o kolizi termínů (navíc ČT posunula reportáž z juniorek o týden...)

quote:
Jestli se to jelo týden před tím tak to jsem samozřejmě nevěděl.Můj příspěvek nebyl ani myšlen jako rejpání doufám,že to tak nevyznělo.Prostě bych se ani nedivil kdyby dal přednost kariéře svých kluků.

agnus
02.05.2003, 21:39
Nejsem si jist, ale synem Tomáš Hrdinky je pouze Tomáš Hrdinka jun.
Aleš Hrdinka je, myslím, synovcem Tomáše Hrdinky. Ale tato informace je bez záruky, nemůžu opravdu vědět všechno... 8D

quote:

Vaska
02.05.2003, 22:37
Agnusi, to můžu potvrdit, Aleš Hrdinka je skutečně synovcem T. Hrdinky, zajímám se i o autokros a je to jak říkáš !

quote:
Nejsem si jist, ale synem Tomáš Hrdinky je pouze Tomáš Hrdinka jun.
Aleš Hrdinka je, myslím, synovcem Tomáše Hrdinky. Ale tato informace je bez záruky, nemůžu opravdu vědět všechno... 8D

quote:

Ondrra
03.05.2003, 08:05
Aleš Hrdinka je bratr.

Icom
03.05.2003, 12:26
No já bych to viděl asi takhle. Díky bohu za to, že se tady někdo takový jako Tomáš Hrdinka pohybuje. Jeho přínos pro rally a motorsport vůbec je nesporný, ať už se to jeho odpůrcům líbí nebo ne. A to, že má skvělé zázemí a výbornou techniku bych bral spíš jako klad než jako zápor.

jiri
03.05.2003, 21:57
Ales Hrdinka je bratr p. Hrdinky.
Snad pry nevlastni, z druheho manzelstvi otce p. Tomase Hrdinky.
Alespon tak se to rika v bydlisti p. Hrdinky.

SABOTAGE
04.05.2003, 18:26
Taky mám hodně podobný názor...
Někdy mi to nadávání na Hrdinku připadá jako trošku závistivé...

quote:
No já bych to viděl asi takhle. Díky bohu za to, že se tady někdo takový jako Tomáš Hrdinka pohybuje. Jeho přínos pro rally a motorsport vůbec je nesporný, ať už se to jeho odpůrcům líbí nebo ne. A to, že má skvělé zázemí a výbornou techniku bych bral spíš jako klad než jako zápor.

agnus
11.05.2003, 21:07
V juniorkách dnes v Nové Pace zvítězil A.Hrdinka před T.Hrdinkou jun. Měl jsem možnost hovořit krátce i s Tomášem Hrdinkou seniorem nejenom o autokrosu, ale i o rally.

santa
11.05.2003, 21:20
a ceka nas dalsi rozhovor na ewrc.cz? ;)

santa

agnus
11.05.2003, 21:40
Tentokrát se jednalo o "neoficiální" rozhovor a spíše jsme si jenom povídali. Tomáš Hrdinka hovořil o spoustě věcí a mimochodem mi sdělil mnoho zajímavých informací, které byly pro mne novinkou.

quote:

santa

Milan PB
11.05.2003, 23:00
quote:
Tentokrát se jednalo o "neoficiální" rozhovor a spíše jsme si jenom povídali. Tomáš Hrdinka hovořil o spoustě věcí a mimochodem mi sdělil mnoho zajímavých informací, které byly pro mne novinkou.

quote:

santa
to Agnus : A nenecháš si to jen pro sebe viď. Ďík. ;) ;) ;)

xandrew
12.05.2003, 10:50
muzu se zeptat jake je zamestnani p. Hrdinky? zatim je to pro me zahadou, ale pravdou je ze jsem se po tom moc nepidil ...

Valery
12.05.2003, 19:05
quote:
muzu se zeptat jake je zamestnani p. Hrdinky? zatim je to pro me zahadou, ale pravdou je ze jsem se po tom moc nepidil ...

pračka peněz:-)

jiri
12.05.2003, 20:38
TO AGNUS: nezlob se, ale Tve rozhovory s p. Hrdinkou za moc nestoji. On si dava velky pozor aby nic nerekl. Jedine plus je to, ze ve Tvych rozohovorech se aspon nechvali...
Ale treba nas ted prekvapis....

agnus
12.05.2003, 20:41
A které za něco stojí?

quote:
TO AGNUS: nezlob se, ale Tve rozhovory s p. Hrdinkou za moc nestoji. On si dava velky pozor aby nic nerekl. Jedine plus je to, ze ve Tvych rozohovorech se aspon nechvali...
Ale treba nas ted prekvapis....

JURIS
12.05.2003, 21:15
Já nechápu,proč tady rozebíráte,kdo je čí bratr,co Hrdinka dělá,jestli není tunelář,atd,atd,co je Vám po tom...
Já nejsem příznivcem p.Hrdinky,ale jsem rád,že jsou lidé,kteří mají chuť investovat do rally peníze a ať si dělají co chcou,nikomu nic po tom není.Každý strůjce svého štěstí..

agnus
12.05.2003, 21:31
Přesně tak. Ať se každý stará sám o sebe.
Ke mně se vždy Tomáš Hrdinka choval velmi korektně a přátelsky, ačkoliv mě v podstatě vůbec nepotřebuje.
Pravdou také je, že mi vždy odpověděl na všechny mé otázky. Nikdy neřekl, že nechce nebo nebude odpovídat. To si na něm cením. Některé odpovědi a informace jsem si nechal pro sebe, protože nebyly určeny veřejnosti. Ale vždy Tomáš Hrdinka nechal na mně, co zveřejním. Na počátku našeho "vztahu" si stanovil pouze jediné pravidlo, abych si v jeho odpovědích nevymýšlel a nelhal. Ať si z jeho odpovědí vyberu co sám uznám za vhodné, ale nevkládal mu do úst něco, co sám nikdy neřekl. Prý se to v Čechách děje velmi často.
To Jiří: Docela mě překvapuje, že tě rozhovory s Tomášem Hrdinkou "neoslovili", sám jsem je považoval za tu "lepší část" mých rozhovorů. Ale asi mylně...

quote:
Já nechápu,proč tady rozebíráte,kdo je čí bratr,co Hrdinka dělá,jestli není tunelář,atd,atd,co je Vám po tom...
Já nejsem příznivcem p.Hrdinky,ale jsem rád,že jsou lidé,kteří mají chuť investovat do rally peníze a ať si dělají co chcou,nikomu nic po tom není.Každý strůjce svého štěstí..

Steg
12.05.2003, 22:00
Ty, clovece, to neni fair, vzdyt se snazi a napriklad pro me, notorickeho smiraka, je kazdy rozhovor plus. A az se odnauci byt tajemny a zlepsi gramatiku, tak budeme mit asi dobryho motoristickyho novinare. Tak mu neber chut.

[quote]
TO AGNUS: nezlob se, ale Tve rozhovory s p. Hrdinkou za moc nestoji...

alpine
12.05.2003, 23:48
To Agnus:Ja se vzdy nejvice tesim na rozhovor s panem Hrdinkou...jiri je preci velice alergicky na p.Hrdinku,nevim proc,treba zavist,nevim a cert to vem,je mi to jedno...

JanO
13.05.2003, 07:18
Rozhodně je zajímavější slyšet odpověď na řadu konkrétních otázek od Tomáše Hrdinky, než od některých našich "profesionálů".
U nich ten rozhovor totiž nápadně připomíná rozhovor s dveřmi v metru. Tam taky člověk předem ví, co uslyší.

rallyboy
13.05.2003, 08:12
To jiri: Uvědom si, že agnus jako jeden z mnoha na tomto serveru dělá veškeré rozhovory a vše kolem ve svém volném čase a jen pro to, že rally žije. Proto bychom jim všem měli být vděční za každé písmeno. A mimo jiné, myslím si, že za každý rozhovor na ewrc by se nemusel stydět ani profesionální novinář. Až se dostaneš ke všem těmto lidem a oni se uvolí, že s tebou udělají rozhovor a ten bude perfektní, potom mluv.

jiri
13.05.2003, 08:26
Dovedu si predstavit, co Agnus pro tuto stranu dela. Klobouk dolu!
Chtel jsem jen rict, ze rozohvory s p. Hrdinkou nemaji zadnou cenu.
At rekne cokoliv, do nekolika dni je vse jinak( napr. pojede Subaru, Ford, nebo autocross, nebo se bude "venovat rodine".?)
Nejinak tomu bylo po poslednim rozhovoru s p. Hrdinkou na techto stranach.
Priznam se ale, ze protoze uz vim, co asi bude, ctu ty rozohovory rad, cekam, "co se dovim novyho..."Ale vazne je neberu.

rallyboy
13.05.2003, 08:31
Jenže to vyznělo, že chyba je na Agnusově straně. Jak je to s některými jezdci u nás všichni víme, ale nikdo s tím nic nenadělá a my můžeme být rádi aspoň za nějaké info. Nebo myslíš, že komunikace např. Škodovky je lepší? Tak prosím příště opatrněji formuluj své příspěvky, neboť to může některé mrzet a vzít jim elán z plachet.A pak budeme bez informací úplně. Dík. Přeji ti pěkný den.

MravenecZ
13.05.2003, 16:56
No rozhodně se toho z rozhovoru s Hrdinkou dozvím víc, než třeba od Kresty. Kdysi měl Hrdinka vlastní stránky, a ještě než je zrušil, tak se tam taky daly pozbírat velice zajímavé myšlenky. Teda alespoň pro mě, protože "zatím ještě" nejsem nechytřejší na světě...

MravenecZ

alpine
16.05.2003, 18:52
Tomas Hrdinka chtel v Krumlove navigovat Engeho...info na iDnes

santa
16.05.2003, 19:03
to by byla velmi zajimava dvojice,ale nevim,jestli by hrdinka tu roli zvlad stejne jako gross.

santa

Pišta
16.05.2003, 20:47
Cituji přímo z idnesu: "Hrdinka se kvůli tomu (rozuměj bolesti zad - Bolí ho záda, prý se nemůže pořádně hýbat) musel dokonce vzdát startu vedle Tomáše Engeho, jediného českého pilota v historii formule jedna. Enge jede o tomto víkendu ve vozu Ford Focus WRC Rallye Český Krumlov, Hrdinka měl původně v plánu dělat mu navigátora. "Aspoň v této roli jsem se chtěl v Krumlově objevit. Ale bohužel to nejde."

Silvestr
24.06.2003, 16:56
Připadá mi až neuvěřitelné, že tak ambiciózní jezdec z čista,jasna opustil automobilové soutěže.. Napište kdo co ví!

wrcko
24.06.2003, 20:11
aj mna by zaujimalo ze kde zmizol .

Silvestr
26.06.2003, 21:19
Doufám, že na Kopné podá dobrý výkon... Byla-by škoda, kdyby člověk, který realizoval tak naročný program rally scénu opustil! Jako jezdec je standart, ale jako manager je špičkový... takový systém spousty menších partnerů je neskutečně funkční, protože není fixován na jednoho velkého sponzora!

Danys
27.06.2003, 00:15
...Myslím, že tentokrát nepodá žádný výkon.... :(

Čejda
27.06.2003, 07:35
Taky bych řekl že nic moc nepředvede.bůh ví jak to ještě dopadne.

Danys
27.06.2003, 08:12
quote:
...Myslím, že tentokrát nepodá žádný výkon.... :(

... pro upřesnění - já tím myslím, že neodstartuje, Focus není k disposici (jak už bylo někde napsáno)
Ne, že by zajel tak špatně...Tak jsem to nemyslel.

Jarda-rs
03.07.2003, 17:55
Tomáš Hrdinka chystá focuse na Bohemku docela se něj těším :-)

sumak
04.07.2003, 10:54
Coříkáte na ten výbuch rodinného domku Hrdinky.... škoda cca 15 mil...

http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krimi&c=A030704_104451_krimi_jpl

Sumak

http://rallymodels.wz.cz/img/logo.gif

Danys
04.07.2003, 10:59
Sumaku, "drobná" oprava Tvé zprávy:
Škoda cca 1,5 mil. Kč (ne 15 mil.)

sumak
04.07.2003, 11:02
quote:
Sumaku, "drobná" oprava Tvé zprávy:
Škoda cca 1,5 mil. Kč (ne 15 mil.)

Sorry, ňák jsem už unavenej :o)))

Čejda
04.07.2003, 11:11
Nějak brzo ne?

sumak
04.07.2003, 11:21
quote:
Nějak brzo ne?

Ani ne, v pět jsem vstával a od šesti programuju.... teď už si musím dát voraz....
jinak z toho zblbnu :o))

sumak
04.07.2003, 11:25
Už je tam i fotka. Pěkně přeskládaná střecha :o(((

ppa
04.07.2003, 12:02
quote:
Coříkáte na ten výbuch rodinného domku Hrdinky.... škoda cca 15 mil...

Je to síla, teď jsem to poslouchal ve zprávách....

Icom
04.07.2003, 14:31
No jak vidím, tak Tomáš Hrdinka je někomu asi pěkným trnem v patě. Tady už přestává sranda. Když se vcítím do jeho situace, úplně mi běhá mráz po zádech. Ještě že se nikomu nic nestalo.

radek28
04.07.2003, 20:49
mafiáni mají zase jenom mafiánské prakiky,nemyslíte???

jaryn
04.07.2003, 21:21
tady je vidět jen a jen závist, když už je někdo schopnej člověk kterej se umí zajistit tak mu někdo strčí bombu do baráku no to je nářez je to strašný

Silvestr
04.07.2003, 21:48
No tu bombu pred jeho domem nechapu...