Zobrazit v plné verzi : Německé mistrovství
mne se sice zda ze bylo i nejake starsi tema pres nemeckej mistrak, ale uz jsem ho nenasel :(
chtel jsem napsat neco o andreasovi gerstovi a jeho octavce kit car...
ze je lutherstadt wittenberg rallye trvda rallye se rika, do cile prijelo 22 z 55posadek, a take to potvrdil prave gerst,
udelal takovej malej premet
potom vipadala takhle
http://www.rallye-magazin.de/__IMAGE_DIR__/news_dm_020501_gerstcrash_350.jpg
normal: http://www.rallye-magazin.de/__IMAGE_DIR__/news_dm_020501_gerst_150.jpg
nastesti se nikomu nic nestalo, ale odlitl skoro u nejakych 200km/h...
jo, predtim nez vipadl, tak ztracel jenom par vterin na carstena moheho na renaultu a timpadem byl s vinikajicimy casamy na druhe pozici v f2, a 10. celkove...
Upravil - pepa 01 May 2002 20:51:53
Ten to teda pěkně zrušil. Super fotka!
Jinak ale Pepo to Vase mistrovstvi stoji za ho...! Stejne jako to "nase", rakousky. Protoze nam funguje financni urad. Radsi se jezdim divat do Cech a vetsine pilotu tam drzim palce,aby je zavreli do nejpozdeji.
Na letosni Monte jelo tak 16 WRC, v Cechach v kazdych Kotehulkach jich jede aspon 8.Ruce ale zatim zaostavaji za technikou(viz pan Pech, Hrdinka a Vojtechove na slabe obsazene Waldviertel Rally....
Tak proč neprijede někdo od těch slavných sousedů předvést něco k nám?Asi mají obavu,že by dostal moc napráskáno!!!
ja tady jenom bidlym jirko :D jinak, kdyz se hraje fotbal, hokej, jede rally atd. tak fandim vzdicky nejakejm cechackum :) jojo, starej nacionalista, ale ne takovej jako naccy tady...
v nemeckym mistrovstvy se ani nejak moc nevyznam, bydlim sice par kilaku od kahleho, ale nevim kde bydli presne ;)
quote:
ja tady jenom bidlym jirko :D jinak, kdyz se hraje fotbal, hokej, jede rally atd. tak fandim vzdicky nejakejm cechackum :) jojo, starej nacionalista, ale ne takovej jako naccy tady...
v nemeckym mistrovstvy se ani nejak moc nevyznam, bydlim sice par kilaku od kahleho, ale nevim kde bydli presne ;)
A máš české nebo německé občanství?
Ano, body v ceskem mistrovstvi visi skutecne zatracene vysoko. Ostatne o tom uz se presvedcil loni Baumschlager a take polsti strelci. S tim srovnanim s Waldviertlem trochu nesouhlasim. Hrdinka jel predloni super a umistnil se taky skvele - jel prvni sezonu. Vojtech jel jenom Stepan a to ve svem (jestli se nepletu) druhem zavode!!! No a lonske vystoupeni Pecha? Tak to priznavam, ze nebylo zrovna nejlepsi. Ale jak uz jsem napsal - mame i jine srovnani - lonskou Barumku...
ja vim, uz zase to oteviram...
ale mne se strasne liby octavia rs, ktera jela jako predjezdec na castrol rallye...
http://home.arcor.de/racepic/possneck/11_voraus.JPG
jo, a kahle ma konecne nove barvy...
http://home.arcor.de/racepic/possneck/08_kahle.JPG
zbytek fotek+videa jsou na
http://www.kindermann-online.de/rallye_2002/rallye_castrol/rallye_castrol.html
koho zajima ta octavka, tak at se podiva na
http://www.derschnellsteskoda.de/ docela dobra adresa :D
prej to ma 341koniku!
quote:
koho zajima ta octavka, tak at se podiva na
http://www.derschnellsteskoda.de/ docela dobra adresa :D
prej to ma 341koniku!
jak se prosimtě sem vkládají obrázky?? dík pepo ZL
no dost jednoduse, musis je myt ale nekde na netu, vipada to asi takhle
(img)http://www.ewrc.cz/chovanec.jpg(/img)
() vimnenis za []
kapis? ;)
quote:
no dost jednoduse, musis je myt ale nekde na netu, vipada to asi takhle
(img)http://www.ewrc.cz/chovanec.jpg(/img)
() vimnenis za []
kapis? ;)
jo dík jsem ti zavázán. mimochodem ta RS Otávka musí být dost brutální, 341k není zrovna málo, je otázka jak to mají vychytaný s podvozkem a přenosem té síly na vozovku. Jinak čučim hubu plnó moch, ještě by mě docela zajímalo jakej k tomu použili motor. Chlápek tady odnás z okolí má předělaný eRSo na 220k a sluchem to vůbec nepoznáš. Ale tohle už je jiný maso...
vsak se podivej na http://www.derschnellsteskoda.de/ mas to tam hezky rozepsany...
hmm, motor je prej hodne dobrej, zpolupracovaly z nemeckou firmou mtm, ktera je specializovana na turba, a oni vzdicky delaji docela brutus veci...
znami kteri byli na castrol ralllye rikaly ze to bilo hodne velky delo, i kdyz to ma
jenom pohon na predni osu!!
quote:
vsak se podivej na http://www.derschnellsteskoda.de/ mas to tam hezky rozepsany...
hmm, motor je prej hodne dobrej, zpolupracovaly z nemeckou firmou mtm, ktera je specializovana na turba, a oni vzdicky delaji docela brutus veci...
znami kteri byli na castrol ralllye rikaly ze to bilo hodne velky delo, i kdyz to ma
jenom pohon na predni osu!!
No MTM jsou dobrý káry. Viděl jsem od nich upravenýho bavoráka (BMW 3) do interiéru narvali karbon a hliník, podvozek zvýšili o pár cenťáků, motoru přidali pár slušných koní, a fakt super raketa do lehčího terénu a za tu úpravu si účtovali jen něco kolem 300 000kč.
Vypadá fakt pěkně, mooooc pěkně...
Po RZ 1, na prejezdu, se bez varovani zastavil motor WRC Octavie KAHLEMU a po pokusu o nastartovani konstatoval ztratu tlaku oleje a odstoupil. Po 1. dni vede Zaltner
Zeltner, ne zaltner...
a jinak tam skoro pulka uz vipadla... je tam prej taky dost hnusny pocasi, semtam i docela led atd.
Jiri, kdy ty vlastně spíš? V noci přijedeš z Šumavy a nad ránem píšeš o Německu. Nahoďte odkaz.
1. ZELTNER/ZELTNER 01h07'09''1
2. GASSNER/SCHRANKL +00'39''3 +00'39''3
3. STöLZEL/WINDISCH +02'15''4 +01'36''1
4. GERST/NEIDHöFER +02'21''5 +00'06''1
5. DOBBERKAU/WEIß +02'30''5 +00'09''0
http://www.rallye-oberland.de/
Pertlicek
16.03.2003, 15:16
Tak jsme se vrátrili z Oberlandu....Všechno dobře dopadlo...Soutěž krásná,počasí při samotnýchzovodech už slunečené před tím déšť...
Bylo hodně vytahaného bláta,jedna vložka byla pod ledem..Jinak pěkné svezení..
Milan Liška měl prvné den problémy s motorem,tak trochu ztratil..
Tak jsi podle výsledků urval prvenství v A5, gratuluju. Bylo vás tam víc, jak ti dva v cíli?
Pertlicek
17.03.2003, 07:50
Bohužel ne..V německu na A5 moc nehrajou..Děkuju za gratulaci...
Cenější je pro mě 6. místo äbsolutně v Mitropa cupu a druhé místo ve dvoukolkách...
Skoda se bude nagazovat i v pristi sezone (2004) v nemeckem mistraku: vedle Kahleho (Octavia WRC) pojede i nejaky mlady pilot v nove vypsane "Diesel tride" na Fabii RS...
Taky jsem koukal že na nějaké německé rally jel německej mistr S1600 Carsten Mohe s Octavií WRC EVO
quote:
Taky jsem koukal že na nějaké německé rally jel německej mistr S1600 Carsten Mohe s Octavií WRC EVO
Byla to odmena za vysledky jezdce v teto sezone (od sponzora). Auto pochazelo z Madarska....
To bylo auto od Gergelyho Szaboa?Na německejch stránkách psali že by s tím chtěl jet celou příští sezónu.Szabo auto prodává.
quote:
To bylo auto od Gergelyho Szaboa?Na německejch stránkách psali že by s tím chtěl jet celou příští sezónu.Szabo auto prodává.
Co mám zprávy já, tak jej chce pouze pronajímat.
Co jsem já četl k přístí sezóně, tak Carsten Mohe hodlá pokračovat s Cliem. Nejasno však panuje u jeho soupeřů, Rotter od Opelu nemá nabídku a stále hledá peníze a Citroen ještě účast také nepotvrdil. Mimochodem u nich bych se ani nedivil jezdecké změně, Rainer Jostes letos nic moc, příliš mnoho zničených karoserií... Kalendář bude obohacen o novou asfaltovou soutěž - Vogelsberg Rally.
V Nemecku propadlo nekolik "blaznu" jizdese zadnim nahonem a litaji ve specialne vypsanem Cup s Volvo .
O vikendu se setkali s podobne postizenymi a jeli Rally Elverum v Norsku.
Na www.HovelsrudMotorsport.no jsou pekny fotky z nekolika podniku(zajimave!!) a predstaveni mladeho tymu (taky poucne)
Kategorie Super 1600 bude letos v Německu docela zajímavá (alespoň na místní poměry). Kromě Carstena Moheho s Renaultem Clio se zde objeví i Horst Rotter s Opelem Corsa (vloni docela Moheho proháněl, letos si k tomu propůjčil jeho ex-spolujezdce Uhliga). K Citroenu se po roce vrací Sven Haaf, který v průběhu sezóny přesedne ze Saxa na C2, comeback na domácí tratě učiní také Nikolaus Schelle, který pojede s tovární podporou Suzuki Ignis loňské specifikace. Do Peugetu 206, který loni jezdil v Portugalsku, usedne Lars Anders.
Pertlicek
24.02.2004, 12:00
Zdravím všechny po dlouhé době.
Dnes byla zveřejněna startovní listina na úvodní podnik německého mistrovství, který je zároveň prvním podnikem Mitropa rally cupu.
Podrobnosti na
www.rallye-oberland.de
Upravil - Pertlicek 24 Feb 2004 12:02:19
tad bychom mohli diskutovat o Oberland rally.
To Pertlíček:zapoměl ses mi ozvat kvůli tomu autu. :D
Na Oberland se jedu na skok podívat a pak hajdy do Okříšek. Pertlíčka jsem už dlouho neviděl, takže se na něj těším a držím palce. Zajímá mě i přímé srovnání Toši, Lišky a místních.
Pertlicek
08.03.2004, 16:34
Podle aktuálních info z trati rallye Oberland to bude malé Monte Carlo...
Podle fotek to tam vypadá tak, že 10 zatáček je cuchý nebo mokrý asfalt, pak je chcilka ne sněku či ledě a zbytek je břečka....
Jsem zvědav, jak si povede Fabia RS TDi.
quote:
Hezky jsi to napsal :D
.......napcal 8D
Tak hosi, dneska konci okurkova sezona.A nevidim tu zadne prognozy...
Bude stacit Kahle Kopeckemu ? Kopecky by mel uz byt snad suvereni, Fabia ma byt udajne podstatne zlepsena.. co tomu rikate?
Podle mě Kahle Kopeckého pojede.Hodně to tam zná,je o hodně více zkušený... Bude to něco jako na Janeru,domácí matador vyhraje...
Já si právě myslim, ze Kahle to prohraje.Kopejda by měl bý jasně první pokud nebude mít tech. problémy.Kahle na Kopejdu nemá jezdecky a ani technicky.
Milan PB
12.03.2004, 17:21
Tak RZ 1 vyhrál Dojčemajstr ale jen o 4,5s.Akorát nevim jak byla dlouhá. Věřím že Kopec začal opatrně a že ještě přidá.
Tady to je teda pekne mrtvy, kde jste vsichni? :o) Kopejda je uz davno dojel 1RZ a zadnej ohlas!
quote:
Tak RZ 1 vyhrál Dojčemajstr ale jen o 4,5s.Akorát nevim jak byla dlouhá. Věřím že Kopec začal opatrně a že ještě přidá.
RZ1 měřila 7,26km a prej je to pěkné letiště...
Na RZ2 opět 2čas, ztráta na Kahleho 3,7s. Celková ztráta 8,2s...
Milan PB
12.03.2004, 17:59
No porazit tam Káhleho nebude asi sranda ale cíl je daleko.
Milan PB
12.03.2004, 18:06
quote:
Máte odkaz na výsledky?
www.rallye1.de
http://www.rallye-oberland.de/results.php?PHPSESSID=2410845fd56654f5481756ed0a0b 8543
Děkuji.Já jsem říkal,že Kahle je doma a bude nebezpečnej.
Na RZ3 byl Kopecký rychlejší o 1,6s a tuto RZ patrně vyhraje.Celková ztráta na Kahleho je nyní 6,6s...
Upravil - hand 12 Mar 2004 18:45:00
Honza se rozjíždí.Kahle nebude stíhat.
Kahle už vede jen o 0,5s! RZ4 vyhrál o 6,1s.To je super, Honzo gogo!
To bude dobrý,Honza si teprve promnul oči
Tak uz Honza o 3,7s vede!!
Joooo!!! To je nádhera!
Honza si zvyká rychle.
Milan PB
12.03.2004, 20:51
Honza za tmy umí a tak po RZ6 dává dojčemajstrovi 11,2s.
Kluci jedou dobře. S Kahlem jede Honza jinou ligu, ostatní nestačí.
Výborně, už je tu Honza a Filip z Oberlandu - 3 (po 1. etapě).
Tomu říkám servis.
No já tady do toho čumím už půl hodiny,myslel jsem si ,že tu někde jseš,ale ať to mám na tom jejich live kde chci a aktualizuju to kdy chci tak se to nehýbalo!
Zdravím všechny.Je vidět,že se nám Honza dobře vyspal.
Jestli jsem se dopracoval k správným výsledkům,tak Kopejda teď stratil 20 sekund,že by chybička?No ,ale měl by se vrátit zpět-rozhodně to je v jeho silách.
No jo, ctyri a pul vterinky ztrata. Ale na to ma!
Kde se nám to ten Honza toulal? Ale ztrátu na Kahleho 4 s učitě rychle dožene.
Nebýt Honzy, tak to tam v Německu mohou zabalit. To je teda úroveň národního mistrovství nejbohatší země Evropy.
Teď ta 9 Rz je poměrně dlouhá-tipuju rozhodující útok a náskok!No mezi náma jestli to všechno dopadne jak si to šéfové rally představují,tak takhle to bude vypadat všude.
Hlavne aby nebyl problem s autem! :o(
Nějak se jim zasekly výsledky na RZ 8 a 9tka nejde vůbec.
Ztrata uz 1:30, to neni dobry! :o((
Výsledky 8RZ mám,ale 9 mi nejde.
Kopejda má problém,a podle mně velký?Agnusi nevíš podrobnosti?
Ted je servis, tak to snad daj do kupy!
quote:
Kopejda má problém,a podle mně velký?Agnusi nevíš podrobnosti?
Špatná volba pneumatik. Kopejda slicky, Kahle zimní pneu.
Špatně obuli na dlouhou RZ. Jinak by mělo být vše bez závad.
Bohužel má Honza-X pravdu, ale Kopejda to nevzdá. Možná měl v RZ 8 výlet z trati a poškodil auto.
UFF,no i to se v životě stává,ale na Khaleho to stačit už asi nebude,to by musel udělat chybu.Trochu mimo-vypadá to že se ve Škodovce neflákají a Fabka se pomalu ,ale jistě zlepšuje!??
Teď teprve musí Honza ukázat "potenciál".
quote:
Teď teprve musí Honza ukázat "potenciál".
Myslíš poteciál rakety 8D 8D 8D .
Sledujete, jak postupuje nahoru Fabia RS TDi?
Už jsou 23. a před sebou o 1s Mitsubishi Evo6.
Aby Kopejda porazil Kahleho, musí být rychlejší trochu přes 1 s/km. Otázkou je, jestli tolik před Šumavou riskovat.
quote:
Aby Kopejda porazil Kahleho, musí být rychlejší trochu přes 1 s/km. Otázkou je, jestli tolik před Šumavou riskovat.
Musí! Je jediný, kdo nabírá data pro ŠM.
quote:
Musí! Je jediný, kdo nabírá data pro ŠM.
Má náhradní auto pro Šumavu???
quote:
Já jsem to zrovna počítal taky,byl jsi rychlejší.No ,ale na druhou stranu-jestli se potenciál Fabie zlepšuje a Kopecký by jezdecky na Khaleho mohl mít taky,proti Khale jede doma a asi tratě zná .Já bych to 1 až 2 RZ zkusil ,no a pak bych asi se definitivně rozhodl o taktice- to se to z tepla domova taktizuje co??? :P .
[/quote]
Má náhradní auto pro Šumavu???
[/quote]
Předpokládáš, že by tohle mohl rozbít? Já mu věřím.
quote:
Předpokládáš, že by tohle mohl rozbít? Já mu věřím.
Tohle je rally. Pokud jedeš "hranu", musíš s tím počítat. Samozřejmě si přeju, aby vyhrál v Německu. Ale co když bude Kahleho stahovat a dá ránu... Pak třeba nestihnou připravit vůz na Šumavu. Nebudeme tady potom na něho křičet, jestli není hlupák??? A co partneři?
Tohle není playoff v hokeji. Riskneš útočnou hru a když to nevyjde a dostaneš o tři góly navíc, tak se nic neděje. Zítra začínáš znovu za stavu 0:0.
To Agnus-asi máš pravdu,ale zkusit,alespoň chvilku by to mohl.
quote:
Určitě, ať jede. Ale musí zachovat chladnou hlavu. Když vyhraje všechny ostatní RZ, ale v součtu to nebude stačit, tak já osobně budu naprosto spokojený!!!
Taky mu drzim palce :o)) A pokud to teda bylo spatnou volbou pneumatik, tak se "fábijce" omlouvam! :o)
quote:
quote:
Určitě, ať jede. Ale musí zachovat chladnou hlavu. Když vyhraje všechny ostatní RZ, ale v součtu to nebude stačit, tak já osobně budu naprosto spokojený!!!
Pro mě za mě, ať si dá do přilby třeba pytlík s ledem, aby se mu hlava nepřehřála, ale ať na to šlápne. Údržbu by asi nikdo z nás nekvitoval. Předpokládám, že v Německu by se mohlo najít více sponzorů než u nás doma. Co říkáte? A k tomu, aby je přitáhl, musí řádně zatáhnout.
[/quote]
Pro mě za mě, ať si dá do přilby třeba pytlík s ledem, aby se mu hlava nepřehřála, ale ať na to šlápne. Údržbu by asi nikdo z nás nekvitoval. Předpokládám, že v Německu by se mohlo najít více sponzorů než u nás doma. Co říkáte? A k tomu, aby je přitáhl, musí řádně zatáhnout.
[/quote]
Na tohle bych zrovna moc nespoléhal,Němci jsou strašný patrioti.
quote:
Nezlob se na mě, ale právě ty nyní chladnou hlavu nemáš. Počítej s tím, že údržbu rozhodně nepojede! Ale 2 minuty jsou 2 minuty...
quote:
quote:
Nezlob se na mě, ale právě ty nyní chladnou hlavu nemáš. Počítej s tím, že údržbu rozhodně nepojede! Ale 2 minuty jsou 2 minuty...
Jen 1:31.9 8D
Výborně, Honza zase jede a....Fabka TDi už atakuje první dvacítku.
Upravil - Rizek 13 Mar 2004 11:17:48
quote:
Výborně, Honza zase jede.
Jenom potvrzuješ můj názor. Vyhraje erzety, ale stačit to nebude. Tentokrát to nebyla 1 s/km.
quote:
Jenom potvrzuješ můj názor. Vyhraje erzety, ale stačit to nebude. Tentokrát to nebyla 1 s/km.
Neboj, Kahle sekne nějakou botu...
quote:
Neboj, Kahle sekne nějakou botu...
Já opravdu budu spokojený, když ho budou pojíždět. Na konci se můžeme pokusit odečíst tu nešťastnou ztrátu a uvidíme, jak by výsledek vypadal. Můj tip: v cíli bude Kahle rychlejší o 40 sekund.
quote:
Já opravdu budu spokojený, když ho budou pojíždět. Na konci se můžeme pokusit odečíst tu nešťastnou ztrátu a uvidíme, jak by výsledek vypadal. Můj tip: v cíli bude Kahle rychlejší o 40 sekund.
Já ti rozumím. Stačí, když dá Kahlemu vědět, že neprodá svou kůži zadarmo. Já tipuji 45 sekund, ale byl bych radši, kdybys vyhrál, anebo ještě radši, kdybychom se mýlili oba a vyhrál Kopejda .
Honzík teď dostal necelou vteřinku..
Tak zatím nám to nevychází. Mathias přidal.
quote:
Honza dal Kahlemu 10,6s
Já věděl, že se nedá. Líbí se mi i Fabka RS, která postupuje a jezdí kolem 15. časů. Poráží WRCčka. To je nářez. Kdo by to do toho dieselu řekl.
13:38 WP/SS 13 Burggen-Haslach 1 7,64 km
Za par minut se zase jede :-)))
Hašan
Honza naděluje nebo Kahle už jede jen na jistotu.
quote:
Honza naděluje nebo Kahle už jede jen na jistotu.
Nebo nějaký problém?
No podle toho co psal Honza v denicku...prej pojede ne vitezstvi ve vsech zbyvajicich RZ. Ja jen doufam, ze to vyjde a Kahleho co nejvic stahne.
Hašan
2s na kilák,to je nějak moc.
quote:
2s na kilák,to je nějak moc.
Chytly mu saze.
Podle casoveho harmonogramu uz se jede RZ14.....jsem zvedavej na Honzikuv cas.
Hašan
Kahle asi out a nebo mooooc veliký problém.
quote:
Kahle asi out a nebo mooooc veliký problém.
Já věřil, že to Kopejda vyhraje.
Vypada to, ze Oktule to asi nevydrzela :-)))
Hašan
Kahle už je tam. Ztratil na Honzu necelých 6 s.
Kda jsi to objevil? Nic se na ofic. str. neobjevilo.
quote:
Kda jsi to objevil? Nic se na ofic. str. neobjevilo.
Na Rally De - Ergebnisse
http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=4bd6c74b0018204d59bb7df278384f 22&rID=64&view=rallyes_detail&case=timetable
Upravil - Rizek 13 Mar 2004 14:45:55
Teď je servis a po půl čtvrté poslední runda.
Tak teď mně ti němčouři pěkně nasraštvali,oni to snad dělají schválně.
Tak se mi zdá,že De Cecco je celkem ostuda.Kolik dával loni Kopec Kahlemu na Bohemce?Tady je vidět,že domácí prostředí a znalost tratě dělá opravdu mnoho.
quote:
Tak se mi zdá,že De Cecco je celkem ostuda.Kolik dával loni Kopec Kahlemu na Bohemce?Tady je vidět,že domácí prostředí a znalost tratě dělá opravdu mnoho.
To jo,ale nebý ten problém s gumama tak je Honza s přehledem 1.
Ale to právě dělá znalost místních podmínek.V každém případě jede Honza velice dobře.
Kahle jede podle Rally.de už jen údržbu. Náskok mu stačí.
Panove prejdeme pomalu z Nemecka do Mexika.
Hašan
quote:
Panove prejdeme pomalu z Nemecka do Mexika.
Hašan
...a děje se tam něco zajímavého? :D
Hotovo Agnusi, vyhrál jsi.
When you have an intrest on the official Video to Rallye-Oberland than click here:
http://www.track24.de
inklusiv Inboardcamera Jan Kopecky..!!!
Karbonyl
29.01.2005, 17:13
Mattias Kahle letos pojede s Fábií WRC, dostane ji k dispozici nejpozději v dubnu...
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
quote:
Mattias Kahle letos pojede s Fábií WRC, dostane ji k dispozici nejpozději v dubnu...
http://tycky.velkoobchod.cz/img/maleevo.gif *JH*Zlín*
To bude určitě loňská, nebo letošní z Monte-nebo Švédska (jestli tam naše "jednička" zase jednu nepochroumá) ... Fabií Evo II bude mít ŠM asi málo.
http://www.rally-cfd.wz.cz
Tak Kahle získal první vítězství s Fabií WRC. Welfen Rally nakonec vyhrál před Stölzelem na Octavii. Škoda Kopeckého odpadnutí, mohl být klidně na bedně.
Navíc Fabie RS osadily 1. a 3. místo mezi "ropáky".
http://www.rally-cfd.wz.cz
Upravil - CFD 02 Apr 2005 17:36:01
nevite nekdo ofic.stranky na Rallye Lausitz?? dik
Tak stránku Lausitz Rallye jsem sice nikde nenašel, ale za to jsem se dozvěděl jiné věci. A to že údajně je dojednáno, že v roce 2006 bude Lausitz poslední soutěží nejenom německého, ale i českého šampionátu!
Neví tady o tom někdo něco bližšího?
Abych se přiznal, tak mi to přijde jako absolutní blbost, už jenom že by to znamenalo zvýšení soutěží na 10(DESET), již třetí mimo území republiky (co na to sponzoři?) a taky potřebu nového šotolinového podvozku na jednu jedinou soutěž.
Pejdo, šotolinový podvozek už mají všichni, kdo jeli Jaenner, takže tady bych moc velkej problém neviděl. Otázkou je, jak rozbitá, nebo nerozbitá ta šotolina je a možná vzdálenost, ale ani to by snad nemusel být problém. Jenom to musej pánové z Opletalky dát vědět dřív, než jsou zvyklí :-))
Tady by mělo být všechno o Lausitz Rallye: http://www.rrc-lausitz.de/index.php
"Překvapivě" vyhrál Matthias Kahle. :)
Ale super, od nás (a že jsme dost blízko německých hranic), je to do Boxbergu, centra Lausitz Rallye, "pouhých" 460 kilometrů. Už se těším a přeji všem, co tam pojedou, šťastnou cestu! I když pochybuji, že bude tato soutěž zařazena do českého mistráku. Už je konec roku a nikde zatím nebyla ani zmínka.
Upravil - PavKac 24 Oct 2005 22:44:21
Nemci zrusili mistrovstvi Nemecka v rally, Jiri, co se to tam deje? A bude to mit nejaky vliv na rozhodovani Skody, prece jen je to jejich nejvetsi zapadni trh?
http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=37fa1ee8ad66340f8ce59f5cdba714 dc&newsID=7993&view=news_detail
quote:
Nemci zrusili mistrovstvi Nemecka v rally, Jiri, co se to tam deje? A bude to mit nejaky vliv na rozhodovani Skody, prece jen je to jejich nejvetsi zapadni trh?
http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=37fa1ee8ad66340f8ce59f5cdba714 dc&newsID=7993&view=news_detail
prelouskal by nekdo proc? Dik
jsou uz delsi dobu problemy s poradately (DMSB=nemecka mot.sp.federace) - a ted se bude asi poradat ADAC rallye meisterschaft. no, pro fanouska to asi nebude moc velka zmena... jenom bude snad lepsi organizace (=jiny organizator)... ...no uvidime...
quote:
quote:
prelouskal by nekdo proc? Dik
Klíííd!!!
To je jen takový převrat - místo "DRM" = Německé rallyeové mistrovství se pojede "ADAC-Rallye-Meisterschaft" - tedy ADAC rallyeové mistrovství. Na zasedání presidia dosavadního pořadatele DMSB měl německý automobilový klub ADAC (něco jako ÚAMK u nás - jenom mnohem aktivnější...) většinu a prostě si ten převrat odhlasoval.
ADAC předpokládá, že dokonce i mnozí pořadatelé soutěží dosavadního DRM přejdou do nové série, aby tak toto mistrovství mělo celkem 12 podniků.
Takže klíííd, Kahle bude válcovat dál...
Kurňa, Pepo, musels mě předběhnout???
Ale já si s tím dal větší práci... :-)
quote:
Kurňa, Pepo, musels mě předběhnout???
Ale já si s tím dal větší práci... :-)
to vis ;)
Ale MS v Německu není ohroženo???
neni! to stim pomalu nema vubec nic spolecneho...
Já bych právě řekl, že to velmi úzce souvisí, protože MS v německu od začátku pořádá ADAC.
http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=06f51b9327039eb061dd9d5799981e c6&newsID=8072&view=news_detail
nový pořadatel..
http://www.drsweb.de/
Slaughter
19.12.2005, 19:39
http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=8l5hv9tf7ieccceakb35c0fvr5&newsID=8129&view=news_detail
muzete to pls nekdo prelozit? pochopil sem dobre ze v nemecku nesmi jezdit WRC a S1600?
O tomto víkendu se jede Oberland Rallye. Přihlášeni jsou i Tošovský a Mikulenka s Evo VIII. Startovat budou, jelikož jsem je potkal při cestě na Folmavu. Více info na www.rallye-oberland.de
Výsledky on-line Oberland rally: http://rallye.extreme-it.de/pmx/modules.php?name=xRallye&cmd=show_vdetails&options=online&showvid=1
Chvilku mi trvalo než jsem se v tom vyznal, ale můžu říci, že po 12 RZ vede Gassner, 2. Sandro Wallenwein, 3. Auer, Tošovský je 6., Mikulenka 17.(všichni Mitsu). Thomas Wallenwein se Škodou Octavií WRC je 10.
Zajímavá posádka se startovním číslem 66...
Lausitz Rally online:
http://www.sportas.de/ergebnis/index.php?inhalt=ergebnisauswahl&rallye=IL06
???Östberg - Jonnson - Kahle???
----------------------------------------------
RALLY - věc, kterou opravdu žeru... http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/nahrung/essen/smiley-channel.de_essen003.gif
Kachle out, Tošovský celkově 8. (ve třídě 3.)!
----------------------------------------------
RALLY - věc, kterou opravdu žeru... http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/nahrung/essen/smiley-channel.de_essen003.gif
Eifel rally 2007, výsledky online: http://www.eifel-rallye.de/Ergebnisse/ergebnisse.html
Startovka: http://www.eifel-rallye.de/Nennungen/nennungen.php
Upravil - maevad 13 Jul 2007 15:35:24
Nazev tohodle tematu museli snad vytvorit Egon&Karl! Navrhuju ho jeste vylepsit na "Nemetske mistrofstfi" :D
rallyefreaks.de
27.10.2008, 20:35
Pictures of the 3 Städte Rallye are Online!!!!
Gallery 3 Städte (http://www.rallyefreaks.de/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=55&func=viewcategory&catid=208)
Jiří Dokulil
27.10.2008, 22:05
Moje galerie z 3-Städte Rallye: http://www.ftr-media.com/fotogalerie/index.php?cat=24
Mirek-607
27.10.2008, 22:17
Pěkné. A jakpak to šlo Gallardu na šotolině? :)
PS jsou někde výsledky z RZ? Na webu jsem našel jen celkové...
Jiří Dokulil
27.10.2008, 22:31
Pěkné. A jakpak to šlo Gallardu na šotolině? :)
No dle očekávání to bylo trápení :-)
PS jsou někde výsledky z RZ? Na webu jsem našel jen celkové...
Výsledky z RZ tam byly jen chvilku po závodě, pak záhadně zmizely...
rallyefreaks.de
02.11.2008, 12:30
Fotos Rallye Eisenberg are Online!!!
http://www.rallye-magazin.de/forum/galerien/data/500/eisenberg_5.jpg
Foto gallerie (http://www.rallyefreaks.de/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=55&func=viewcategory&catid=209)
Jiří Dokulil
05.11.2008, 22:00
Videoklip z 3-Städte Rallye 2008, kamera a střih Jan Olejníček: http://www.ftr-media.com/fotogalerie/index.php?cat=25
Supr video! Ty zadokolky a to cerny porsche, to jede jak z praku a ten zvuk, nadhera:)
tak tady je kalendář německa
fotos from the first rally of DRS09
rally Eisenberg
klick (http://www.rallyesportfotos.de)
jörg
http://rallyelee.ra.funpic.de/hp-eisenberg/slides/09ei63.jpg
overthehill
13.03.2009, 20:27
15. ADAC-Rallye Oberland
Prubezne vysledky:
http://www.rallye-daten.de/
Ceske posadky:
Tosovsky + Gross
Ludvik + Streda
Mikulenka + Dolinek
overthehill
13.03.2009, 21:37
Po prvnim dni:
Tosovsky + Gross............5te misto
Ludvik + Streda...............7me misto
Mikulenka + Dolinek.........20te misto
Jenom detail - u Ludvíka Otta je psaný Pavel Skácel.
overthehill
14.03.2009, 17:06
Ano, vim, ale ve skutecnosti jede Hynek.
fotos from the Oberland Rallye on
www.rallyesportfotos.de
reg.Jörg
http://rallyelee.ra.funpic.de/09-oberland/slides/09ol5.jpg
internet kavárna
15.03.2009, 20:47
ale hlavně se mi líbylo na ADAC Oberland-Ralle 2009 jak se jede mistrák v Německu celkem 400 km a v RZ 144 km v pátek ráno od 7-8 hod adminis. trénink od 8 do 14 hod. přejímky - od 14 do 16.15. hod. start myslím v 17.45 hod. cíl myslím v 21.15 hod. a v sobotu pokračování a konec . To znamená 13 RZ mistrák Německa + střední zona a jede se to v četně tréninku 2 dny pátek- sobota tak to je bomba . Pane Pospíšile , Babko a spol naučte se hospodařit s časem posádek a mechaniků nebo budete jezdit sami .Na ty vaše doprovodný programy kašlem. Je vidět , že jste ještě ve starý době a chybí vám jen nástěnky .
http://www.rallye-oberland.de/news/01newsattachments/1229978393.pdf
In the summer of quakes the Lausitz!!!
The BAJA 300 Powerdays
http://www.rallye-magazin.de/r/na/d2/n2/d/2009/03/19/im-sommer-bebt-die-lausitz/index.html
At the start: 800 PS Trophy Trucks, 650 PS buggies, motocross and WRCs!! Two days of action with Megajumps, drift show, Freestyle Motocross and Party
More information coming soon under
http://www.baja300-powerdays.com
reg Jörg
rallyemedia24.de
17.04.2009, 13:56
Petter Solberg is coming to Lausitz.
http://www.rallye-magazin.de/top/topnews/d16/d/2009/04/16/solberg-kommt-in-die-lausitz/index.html
3 Round of german championship Hessen Rallye Vogelsberg
GASSNER JUN EVO9
WALLENWEIN N14 +10
CORAZZA EVO7 +35
DOBBERKAU 911GT3 +1:13
GASSNER EVO10 1:26
pictures
www.rallyesportfotos.de
reg.Jörg
http://rallyelee.ra.funpic.de/09hessen/slides/09he50.jpg
JSpictures.de
10.05.2009, 11:03
Hier auch meine ersten Bilder:
mehr unter:
www.JSpictures.de (http:// www.JSpictures.de)
Jede někdo letos na Lausitz?
Sice se to kryje s Bohemkou, ale přeci jen je to šotolina a je to nedaleko...
Rozhodne seznam přihlášených, kdyby nějaké wérco, beru i holanďany, tak je rozhodnuto. V lomě, kde se letos jela BAJA, se také jezdí část nějaké RZ ??
Kdyby jen Bohemka, hlavne Rally Legend v Italii... Pokud nam Italie nevyjde, tak jedem urcite na Lausitz. A zatim to tak vypada...
to Prca: myslim ze ne, aspon teda loni se to jelo bliz elektrarne
Legendy se jedou týden před Bohemkou ;)
Já to vidím na první etapu Bohemku a druhou Lausitz.
Aha, to je fakt, mam to blbe poznacene. No, tak tim je to jasne. Pockame si na harmonogramy, startovky a predpovedi pocasi, neco uz z toho vypadne :)
Pejdo, uvažovali jsme že to uděláme podobně ;) Ale uvidíme jak to nakonec všechno dopadne. Nevím totiž jestli se vůbec dostanu na Bohemku už v pátek... Ale stihnout během 14 dnů Legendy, Lausitz i Bohemku by byla paráda :)
na Lausitzu pojede Kuzaj s Fabií WRC
skoda toho harmonogramu na Lausitzu, devet RZ je zoufale malo, stihne se toho, co se prujezdu tyce stejne jak na Bohemce, mozna budu taky ten stastlivec a behem 14dnu to budou Legendy, Bohemka i Lausitz :)
John206WRC
03.10.2009, 13:21
Sice se jede jen 9 erzet, ale v sobotu se dají stíhat pohodlně 4 celé erzety jako každý rok. Mezi sedmou a osmou erzetou je navíc rozdíl ve startu 4 hodiny, takže je to letos udělaný asi z toho důvodu, aby se zase poslední průjezd na Mühlrose nejel za tmy a nebylo zpoždění jako je už tradicí. Teď už jen čekám na startovku, ale asi letos Bohemku vypustim a pojedu na Lausitz na oba dny. Na stránkách Kuipersů je Lausitz v kalendáři, tak se určitě dočkáme více wrců:P
rallyemedia24.de
08.10.2009, 12:21
Here some News for Lausitz Rallye:
http://www.rallye-magazin.de/top/topnews/d16/d/2009/10/08/rekordfeld-in-der-lausitz/index.html
na Lausitzu pojede Tim Stebani s Opelem Corsa OPC S2000
Seznam na Lausitz: http://img.rallynews.pl/f/2009/10/lista_lausitz.pdf
Gazza Gascoigne
11.10.2009, 16:53
na Lausitzu pojede Tim Stebani s Opelem Corsa OPC S2000
Má to OPCčko neco společného s tím co jel Mikkelsen na barumce? nebo je to nějaká krabička z domácí tvorby???
Gazza: bude to přímo to auto se kterým startoval Mikkelsen na Barumce, Garde na Asturias a Benque na Ypres
Gazza Gascoigne
11.10.2009, 18:12
Tak to je dobře...můžeme celkem objektivně zhodnotit jakým směrem se ubírá vývoj Opelu...
John206WRC
11.10.2009, 18:19
V seznamu van Eldik s Lancerem WRC a Latvala s Escortem BDA, paráda8D
Snad nevěříš tomu, že je to opravdu JML? :)
John206WRC
11.10.2009, 19:39
Je přihlášený se stejným spolujezdcem jako na Lahti Historic. Dřív ale jezdil s tímhle spolujezdcem Jari Latvala (otec JML? Nevím:)), takže na Lausitzu jede jeden z nich;) Uvidíme, ale, kdyby to byl JML, bylo by to pěkný:D
Cardamine
11.10.2009, 21:09
Je to Latvalův otec.
solbergovec
12.10.2009, 15:31
škoda že se to jede takhle s bohemkou ,jinak by mě lákalo vidět lancera wrc a ostatní.
design Imprezi WRC Erika Kordy na Lausitz zde (http://www.rallysport.hu/images/2009/Photo/HU/korda_monster_subaru/index.htm)
solbergovec
14.10.2009, 14:48
připomělo mi to rossiho z nového zélandu
jinak to jsou barvy jaké ma Ken Block pokud se nepletu.
Všimli jste si čísla 65?
Nezlob! :-)
Nemáte někdo informace, jak to vypadá na tratích RZ nebo v oblasti Lausitzu? Jsou pod sněhem?
Zajímalo by mě kdy zveřejní mapy. Mam loňské ale nejsem si jistý, že budou stejný. Poslední dvě rz mají cíl v jiné vesnici....
Netušíte jestli bude i letos vstup 6 euro?
solbergovec
15.10.2009, 13:47
takže lauzitz bude možná jako bohemka na sněhu. zajímavé
Nemáte někdo informace, jak to vypadá na tratích RZ nebo v oblasti Lausitzu? Jsou pod sněhem?
podle mych info tam snih je, ale cca 5cm, nic extra dramatickeho
Netušíte jestli bude i letos vstup 6 euro?
Jenom pátek 5, v sobotu 6, pátek+sobota 10é.
Netuším jestli jsem slepej nebo zaslepen vsteky nad počasím na bohemce, ale nikde nemůžu najít mapy na Lausitz, pomožte prosííím...
Jestli se nepletu, tak na Lausitz nikdy mapy na netu nebyly.
tak, tak :) ...pekne na pumpu a programek...
To se mi nezda, loni jsme je meli vytistene predem - mozna jen celkove mapy, snad i velikosti A3, ale neco nekde byt muselo
A nepustil tady loni nekdo na net jen oskenovanej program?
Harald...
http://forum.ewrc.cz/showthread.php?t=1980&highlight=Lausitz&page=5
Loňské mapy měl na svém webu stanis, bohužel ten nám je už nedá :(
Pak jsou k dispozici předloňské a to zde (http://forum.ewrc.cz/showpost.php?p=286457&postcount=56).
Medvěd: Kde se uvidíme? :)
s tou sklerozou je to cim dal horsi... mam nekde zahrabanej i lonskej program s mapama, ale nejede skener, vesmes ale ty RZ jsou stejny
loňské mapy můžu naskenovat a vlozit sem, ale až zitra ted se mi to uz delat nechce. snad se ale nekde objeví!!!
Cardamine
15.10.2009, 22:04
Tohle by stačilo?
Super!!!
Kdopak tam jede? rád bych se přidal se svým vozem a skušený průvodce by se hodil...
Zaciname trosku couvat, coz se mi teda u rallymanu nelibi :( Dnes urcite nic a ohledne soboty jsem taky docela skepticky.
wrc sklendy 2
16.10.2009, 21:24
Super!!!
Kdopak tam jede? rád bych se přidal se svým vozem a skušený průvodce by se hodil...
Ahoj tak mi tedy nakonec jedeme.....Startujeme v půl 4 ráno...Snad bude dobrá cesta,ahoj a rally zdar
asi před hodinou a půl jsem se dozvěděl, že jedu s OSEK RALLYTOUR už se nemůžu dočkat.. ;-)
Ahoj tak mi tedy nakonec jedeme.....Startujeme v půl 4 ráno...Snad bude dobrá cesta,ahoj a rally zdar
Škoda, pozdě...už jsem na bohemce. Ale za rok na 100% jedu :) ... Přeju skvělí rally weekend
Výsledky Lausitzu, skvělý výkon předvedl Máca Semerád
1. Hermann Gassner jr. (Mitsubishi Lancer Evo IX) 1:33:11,7 hod.
2. Martin Semerád (Mitsubishi Lancer Evo IX) +19,6 s.
3. Sandro Wallenwein (Subaru Impreza N15) +35,9 s.
4. Mark Wallenwein (Subaru Impreza N12) +44,5 s.
5. Hermann Gassner (Mitsubishi Lancer Evo X) +2:42,3 min.
6. Tim Stebani (Opel Corsa S2000) +3:44,3 min.
7. Olaf Dobberkau (Mitsubishi Lancer Evo V) +4:38,5 min.
8. Josef Semerád (Mitsubishi Lancer Evo IX) +5:52,5 min.
solbergovec
17.10.2009, 21:25
gratulace Martinovi.
nevíte jak dojeli wrc?
Jarda Kozák
17.10.2009, 21:54
Tak tohle je super martin semerád 2.místo jak jsem o jeho schopnostech pochyboval tak teď ukázal že je dobrý jezdec:)
Cardamine
17.10.2009, 22:15
gratulace Martinovi.
nevíte jak dojeli wrc?
WRC se nepočítají do německého mistrovství, navíc jeli míň RZ. Vyhrál D.Kuipers s Fabií WRC před van Eldikem s Lancerem WRC.
solbergovec
17.10.2009, 22:33
díky věděl jsem že nebodujou,ale ty výsledky.
Semiš letec tady (http://www.youtube.com/watch?v=O1Yw7d_23hY), možná, že tahle chybka rozhodla o jeho druhém místě
cheops007
18.10.2009, 22:39
Zdar poprvé jsem se dostal na Lausitz a musím říct je to kráása...pár mých fotek můžete zkouknout tady... (http://www.macekweb.net/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=60&Itemid=53)
rallyefreaks.de
18.10.2009, 22:42
Fotos Lausitz Rally Online!!!!
Foto Gallerie Lausitz (http://www.s298227569.online.de/index.php?option=com_samgallery&catid=29%3Alausitz-rallye&Itemid=3)
galerka z Lausitzu tu - http://fotogalerie.rallyzone.cz/foto-search/?year=2009&souteze=405&perPage=100
Letošní Lausitz byl za poslední léta jednoznačně nejslabší.
Příšerný počasí, obligátní zpoždění odpoledních RZ o dvě hodiny, neskutečně prudící pořadatelé, asi příští rok vynechám xx(
Letošní Lausitz byl i můj poslední. První ranní RZ v pohodě, byli jsme na pěkném místě a hlavně tam bylo asi 10 lidí...
Odpoledne jsme přejeli na místo kde se setkávali tři růjezdy RZ na jednom místě. Loni jsme z toho místa byli nadšeni. Letos nas pořadatele vyhodili z místa kde jsme loni normálně stáli, takže ze super podívané bylo akorát koukání na rychlou pasáž. Počkali jsme na jeden průjezd a odjeli domu. Ještě, že jsme neplatili vlezný....
Cardamine
19.10.2009, 10:39
Já bych to tak černě s těma pořadatelema neviděl. Prudí jen té odpolední RZ u Weisswasseru. Naopak ranní RZ jsou téměř bez pořadatelů a diváci stojí všude, třeba i dost nebezpečně za jumpy na doskoku.
dřevěná srnka
19.10.2009, 13:55
Dobře ti tak, měl jsi zůstat u nás :D
Příšerný počasí, obligátní zpoždění odpoledních RZ o dvě hodiny, neskutečně prudící pořadatelé, asi příští rok vynechám xx(
MravenecZ
19.10.2009, 15:04
Trio onboardů Martina Semeráda z Lausitz Rally.
ZDE (http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=12554&title=onboard-video-martin-semerad-lausitz-rally)
Jj, navíc totální chaoz pořadatelů...obávám se, že potom, co je Kuzi a Kachle zažalují,se příští rok možná už nepojede....my jsme dnes taky posílali dopis
Jj, navíc totální chaoz pořadatelů...obávám se, že potom, co je Kuzi a Kachle zažalují,se příští rok možná už nepojede....my jsme dnes taky posílali dopis
O co tam šlo?
John206WRC
19.10.2009, 18:10
Lausitz rally opět vyšla na jedničku, dojem letos malinko kazil občasný déšť, ale i tak tahle rally zůstává mojí nejoblíbenější.
Semišové jeli parádně, zaslouží pochvalu. Už v pátek na horizontu před zatáčkou, kde to zapíchl jac, spolu s Polákem Abramowskim předvedli jako jediní velký skok. Trošku zklamaný jsem byl z diváckého místa na okruhu v Klittenu, protože se docela rozpršelo, navíc se jelo za tmy, což tolik nemusím, ale hlavně místo avizovaných čtyř kol v programu se jela jen dvě. Velkou krizi tu měl Stebani, který se při brždění pakoval ke stromům, ale ustál to. V sobotu jsme vybrali divácké místo 4 na Tagebau Reichwalde. Byla tam táhlá pravá zatáčka, kde nebyla nouze o divoké průjezdy, uskákaná rovina s mnoha loužemi a brodem, které vznikly po dešti, pak výjezd a táhlá levá zatáčka, kde nejprve byla hluboká louže a později se vytahalo bahno. Tohle místo bylo parádní, nebyla nouze o smyky a krizovky.
Na poslední zkoušku jsem na arénu ani nechtěl, ale zabloudili jsme a lesem jsme se tam dostali. Před dvěma roky byla pěkná, loni slabší a letos stála úplně za prd, takže jsem si dal jen wurst a šli jsme směrem k cíli, kde byla po náletu pravá vracečka, rovinka a levá zatáčka, kde několik posádek muselo couvat. Např van Eldik byl ve vracečce i v zatáčce dlouhý, vždy to musel otočil přes rukáv, přičemž předvedl pěkné kolečko a možná tak přišel o náskok na Kuiperse. Poslední průjezd jsme se pak přeci jen na arénu podívali a chtěli to protrpět až do konce, abychom ještě viděli wrca, ale bohužel už poslední průjezd nejeli.
Pár obrázků z některých popsaných míst:
O co tam šlo?
WRC byly přihlášeny původně na celé závody...bohužel pak pořadatelům došlo,že v rámci mezinárodního podniku nemohou WRC jet. Přeřadili je do Lausitz Cupu,ale neřekli jim to,přesto,že věděli,že pojedou míň RZ a řekli jim to až na ofic startu. Kuzi se nasral,vlítnul tam, spočítal jim kamión od BF, nařezané nové gumy a další věci a do koruny to chtěl zaplatit.
My jsme nastupovali do superrally, přejímka měla být v 7.45 v UP,kde jsme vjeli 7.40, protože nám dali čas startu 7.43. V UP nám činovník řekl,že naše auto je OK,přepsal nám čas startu na 7.53 a nechali nás odjet 2 RZ,aby nás vyloučili v přeskupení, že nebyla technická...nebudu popisovat,co bylo mezitím,ale finále bylo takové, že nám vrátili startovné,prý u nich můžeme příště startovat zdarma,ale to,že něco stojí pronájem a ten ancábl tam tahat,už nikdo neřešil....a to jsme jim navrhli,ať nás dají klidně nakonec,že nám jde se jen o to se svézt,že nám o nic nejde.
Díky za vysvětlení.To asi muselo nas...!
solbergovec
19.10.2009, 21:42
tomu Kuzimu se vubec nedivim,toby mě taky naštvalo.
Letos jsme opět vyrazili na Lausitz, s dopolednem spokojenost, odpolední čekání hrůza (proč zase nastala takova strašná časova sekyra?), rally arena byla opravdu letos slabsi. Macuv skokolet pěknej, v hlavě se mi akorát vybavilo "Máco, ty vole..." :D Škoda těch pár vteřinek.
Jacu dík za trochu zákulisních informací.
Pár fotek jsem dal na stránky (http://www.pajuse.cz/main.php?g2_itemId=3312), akorát pro nás amatéry by mohlo být víc světla, aby nebyl tak velký odpad. Pro lepšího fotografa by všechny ty skoky, brody a průjezdy na šotolině byly určitě lahůdka.
Martin Plesník
20.10.2009, 22:32
Medvěde!Vždyť ty fotky jsou super!
Medvěd: Ohledně čekání na odpolední sekci jsem se ptal jednoho z pořadatelů. Ten mi sdělil, že v rámci šetření mají na odpolední sekci stejné pořadatele jako na tu dopolední, takže musejí všechny dostat na tu poslední RZ a rozvést je. S tím byl ale zase problém a tak došlo (jako každý rok) k několikahodinovému zpoždění.
To pejda: Dík, já jsem věděl, že ty budeš vědět ;) (Bohužel je to fakt u nich dost tradiční...)
To Martin Plesník: Dík. Ale je plno hezkých fotek, který se technicky úplně nepovedly... (Musíme se ještě moc učit :) )
kalendář Německéhomistráku na rok 2010
26. – 27.03.2010: ADAC Wikinger-Rallye, Schleswig
16. – 17.04.2010: ADAC Hessen-Rallye Vogelsberg, Schlitz
27. – 29.05.2010: AvD-Sachsen-Rallye, Zwickau
16. – 17.07.2010: ADAC Eifel-Rallye, Daun
10. – 11.09.2010: ADAC Saarland-Rallye, Dillingen
14. – 16.10.2010: ADMV Lausitz-Rallye, Boxberg
rallyemedia24.de
27.10.2009, 20:29
We have there two nice videos online:
Lausitz International + National:
http://www.youtube.com/watch?v=B8h5MdYc1is
Lausitz WRC:
http://www.youtube.com/watch?v=IQHZ5irYJz4
Have fun!
Lausitz byl pro příští rok vyhozen z německého mistráku, nahradit by ho měla 3Staedte Rallye.
Nevim jestli to tu nekde stalo....
V nemeckem mistraku pojedou pristi rok 2 Fabie S 2000, nasazeny Skoda Deutschland, piloti Kahle a Wallenwein. Financovani pry je zajisteno....
Bude mít Fábii S2000 Juračka?
Co si pamatuju tak s Kahlem spolupracoval. Jasně, že to nic neznamená jen tak by mě to zajímalo
Taky me to napadlo Pelikane. O tom v tom clanku nic nebylo. Bylo by to podle me logicky...
Matthias Kahle pojede Lusitz Cup se Škodou Octavia WRC.
Tak to bude v Hrádku a okolí docela šrumec. Už se těším.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.