Zobrazit v plné verzi : Rally d'Italia Sardegna 2010
Dovoluji si založit nové téma: http://www.rallyitaliasardegna.com/2010/gb/index_gb.htm
Bohužel pro mne už ne podnik WRC, ale (jenom) IRC. Malou náplastí je, že se jede společně s Rally del Corallo, italští historici. Snad uvidíme i Martina Prokopa.
Předpokládám menší zájem českých fans oproti minulým ročníkům, tak kdo jedete ? Tlupa CRF a jejich boss je jistá, my se přidáme ;)
http://www.youtube.com/watch?v=OCROUZ2D02U&feature=related
možná já a ještě pár kámošů,ale jisté to ještě není
Protoze jsme v poslednich 5 letech nikdy nechybeli, jedeme i letos. Planujeme na 14 dni, ubytovani (Pittulongu) zamluveno. Sestava obdobna jako v minulosti- ja, zena a dve z dcer. Letos 22 leta a 3 mesicni.....
Do toho horka 3.měsíční dítě???To je odvaha! A jinak se Jiří teda nezdáš! :D
No a tu 22-ti letou dcérečku taky mohl nechat doma, nebo ještě lépe-poslat ji ke mně-mě tu každý znáte, víte, že jsem takový rallyový Mirek Dušín, vedlo by se jí po tu dobu u mě dobře ;) :D Dost bylo offtopiců, omlouvám se a jdu se kát.
A abych si zasloužil místo na této zdi, chtěl bych se zeptat, zda se neví, jestli Eurosport nechystá nějaké přenosy...neproslýchá se něco? Jedna paní povídala?
ožrala_z_autobusáku
01.03.2010, 16:20
Tak jet na Sardinii na svět celkem chápu, taky jsem tam jednou byl, ale na IRC? :-0
liposh: je to na of.stránkách, Eurosport fakt něco chystá ;)
Eurosport bude vysílat celkem čtyři rychlostní zkoušky Live. A iterinář soutěže je zde (http://www.rallyitaliasardegna.com/2010/pdf/itinerario.pdf).
Tak se letos po Sardinii pekne projedeme, abysme neco videli. Poradatele jednali patrne ve prospech cestovniho ruchu, fanousci to budou mit ale tezke....
Na Sardinii snad uvidíme i M.Prokopa.
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=13962&title=s-martinem-prokopem-priblizne-zhruba-vicemene-o-vsem…
Tož Sardinie nebo Portugalsko, ty jsi taky všude!!!!
Na Sardínii pojede i PG Andersson. Nebude to ovšem se Škodou Fabia S2000, ale s Mitsubishi Lancer Evo X. Tento vůz bude připravovat britský tým JRM.
To by se mohl P-G představit i na Barumce, ale s Fabií :D
Za chvili zacneme pakovat veci na cestu.
Je tu jeste nekdo, kdo se chysta letos na Sardosku?
Stará máma
07.05.2010, 17:46
my se taky chystáme:)
Tož já to jdu taky objednat...
Stará máma
10.05.2010, 10:30
nemáte někdo souřadnice na Monte lerno na skok? Pokud teda bude?
A nad startem Martina visí zatím lehký otazník, ale chce startovat za každou cenu, tak se necháme překvapit
Souřadnice na skok na Monte Lerno? To ví přece každý malý dítě:D
40° 36' 13,72'' severní šířky a 9° 10' 44,31'' východní délky, ale mám zlé tušení, že letos se to jede v opačném směru. Neví někdo?
Stará máma
10.05.2010, 10:56
každý malý dítě možná jo, ale přesně tohle jsme chtěli vědět, jak se to jede,když něco nevím tak se zeptám:)
Stará mámo, jak tak koukám na tu prasáckou mapu v itineráři Rally Sardegna a moje Google Earth, vypadá to, že se jede ve správném směru a skok bude asi kilometr před cílem RZ.
Stará máma
10.05.2010, 13:53
ta mapa je opravdu prasácká
liposh:díky moc za info a za ochotu
Živé přenosy na Sardínii!!
Sobota 5. června
08:30 -09:45 - LIVE RZ 2: Monte Grighine 1 (27.80 kilometrů)
12:00 -13:00 - LIVE RZ 4: Monte Grighine 2
Neděle 6. června
08:30 -09:45 - LIVE RZ 8: Coiluna 1 (26.00 kilometrů)
11:45 -12:45 - LIVE RZ 10: Coiluna 2
Úterý 8. června
23:30 -24:00 - Sestřih soutěže
Super. Nenapsal jsi, na které stanici (i když je to víceméně jasné). Na stránkách IRC píší sice Eurosport, ale nikde nevidím zda 1 či 2.
Tom Cave s Protonem Satria Neo S2000 nebude startovat na Sardínii. Jeho dalším startem bude Ypres. Místo Sardínie pojede Severn Valley National Rally ve Walesu.
Stará máma
20.05.2010, 11:54
Informace ohledně Prsta. Na Sardinii nepojede, další podnik až naše Bohemka
A kde jsi to vzala nejsi nahodou nejaka chytra
Stará máma
20.05.2010, 12:02
Filtur: Nejsem nějaká chytrá, mám to přímo od zdroje, můj milovaný bratře:)
Na Sardínii nepojede ani jeden Proton Satria Neo S2000. Více zde: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=14108&title=sardinie-bez-protonu
Příjde mi to jako signál o nedostatku peněz. Na asfaltu mohou testovat klidně i teď a mezera mezi Sardinií a Ypres je 20dní. Nenaplňuje mě to optimismem.
Těch nedostatků bych viděl i víc, než jen peníze. Ale od nich se to odvíjí.
Zase na to, že se ty auta staví víceméně v "garáži" ten Proton není zas tak špatný, ale pravda musí mít možnost to ukázat.
Ano, ta garáž je jeden z těch nedostatků :-))
Sami odhlaseni piloti... Nevi prosim nekdo, kdy bude hotova startovni listina?
uzávěrka přihlášek je 25.května
Tak dneska už obě auta out. Asi věděli proč na Sardinii nepojedou. Bojím se, že v Belgii se na trati taky dlouho neudrží. Dobrý auto se v garáži udělat nedá.
Zase na to, že se ty auta staví víceméně v "garáži" ten Proton není zas tak špatný, ale pravda musí mít možnost to ukázat.
Andreas Mikkelsen včera testoval Fiestu S2000 na Rally d'Italia Sardegna , s tímhle vozem by se měl představit i v Belgii (Ypres), Azorské ostrovy, Česká republika (Zlín) , Itálie (San Remo), Skotsku a na Kypru.
Tady je foto z testu Mikkelsena. Fiesta má skoro stejný design, jako měl na Fabii.
Al-Attiyah možná nepojede na Sardínii, kvůli tomu, že má k dispozici pouze jedno auto. O tom jestli opravdu nepojede se rozhodne za pár dní.
Prostě čeká, jestli to v Portugalsku nerozbije. Že.
Asi tak nějak, ale určitě jde soutěžit s jedním vozem na dvou podnicích po sobě, akorát případné opravy by se musely hodně rychle opravit.
Podle poslední tiskové zprávy (http://rallyitaliasardegna.com/2010/pdf/comunicato_04.pdf) pojede na Sardínii s Fabií i Nicolas Vouilloz, Freddy Loix a Alberto Hevia.
Ale minimálně Heviovi to asi neřekli. Tak nějak nemá šotoauto :-)
Se Ti svěřuje,že máš takové info?
Psalo to Pluto na Autosportu a to bych řekl, že je vcelku uvěřitelný zdroj. Tímto se omlouvám, že jsem zdroj neuvedl hned na první pokus ;-)
To se potom dá říct, že to je pro lidi docela blbé, když se těší, že tam ta posádka pojede a nakonec by to byl jenom fake. Nevím, co tím chtějí pořadatelé potom dokázat. Ale kdo ví, třeba Hevia překvapí a opravdu přijede.
A píše se v té tiskové zprávě, že jsou přihlášení do soutěže, nebo že "přijedou"? :D Protože Hevia může přijet s rodinou na dovolenou. Tak nějak mi uniká důvod, proč by starý asfaltový harcovník, který nemá peněz nazbyt jel na šotolinu na Sardinii a nezvolil by místo toho třeba asfalt na Ypres, Barumku nebo San Remo. A pokud existují bohatí sponzoři, kteří si přejí co nejvíce škodovek a ty peníze na to dají, pak jsou to pakoňové, protože já bych oslovil třeba Galliho a ne Heviu. (Počítám s teorií, že si nebude rozhašovat svoje vymazlené asfaltové nastavení a bude mít uplně cizí šoto-auto) A ani ten Loix a Vouilloz mi moc nesedí, ale tam kdo ví? ...Ale zřejmě nám všem něco uniká...přijímám vaše návrhy konspiračních teorií:D
Loix na začátku sezonu mluvil o vybraných podnicích v IRC. A Cyklista pojede to,co kdo nabídne.A kdo tady přesně ví jaké má plány Škodovka,popřípadě importér?
Bohužel. Manažer Loixe dnes oznámil, že Freddy pojede IRC až na Ypres. Na Sardínii nepojede.
taliany jsou bordelari, napsali do tiskovky jmena snad vsech lidi co se jezdi IRC. :D myslim, ze stejny osud postihne i heviu, u vouilloze clovek nikdy nevi.
na startu uvidime dva ceske jezdce, vedle honzy kopeckeho jede sardinii i tomas pletka
Prvních deset pilotů bude v sobotu i v neděli startovat v obráceném pořadí.
PETRAS Marek
28.05.2010, 20:35
Jak to teda vlastně bude s těma Protonama, když si Cave testuje? http://rallyzone.cz/rally-irc/31903-cave-spokojen-s-testem-pred-sardinii/
Že by se přece jen jeden objevil?
Organizátoři jsou hlavně strašná jelita, do startu zbývá 6 dní a oni nevypustili ani seznam posádek, ani mapu, podle které by se dalo zjistit víc, než na kterém středozemském ostrově se jede:angry:
http://www.rallyitaliasardegna.com/2010/pdf/entry_list.pdf startovka
Vidíte, stačí říct, že jsou jelita a už se snaží. Asi ze mě mají respekt. To víte, já jsem v Itálii pojem, jednou jsem tam křičel na mafiánského kmotra a doteď nechápu, že jsem tehdy přežil:D:D:D
Milé překvapení je Pier-Lorenzo Zanchi na fabii (milé ve smyslu, že čím víc S2000 tím líp) Starý pán si na starý kolena dělá radost. A pro neznalé ten "DĚDO", co jede na pažoutu je "de Dominicis Alfredo"
-AJOOO, ono se to počítá do italského šotolinového mistráku? Tak to mi ale potom některá jména docela chybí. Konkrétně Scandola na Abarthu, to je škoda, každá značka navíc je dobrá. Jo a taky ten turek.
Jak to teda vlastně bude s těma Protonama, když si Cave testuje? http://rallyzone.cz/rally-irc/31903-cave-spokojen-s-testem-pred-sardinii/
Že by se přece jen jeden objevil?
Co vím, tak už bylo několik dní jisté, že na Sardínii nepojede ani jeden Proton. Bylo to i v článku na hlavní straně. Seznam přihlášených to jenom potvrdil.
liposh: Scandola letos začal brázdit tratě s Fordem Fiesta S2000.;) Pravda je, že ten Abarth v jeho rukou, to byla radost pohledět.:)
WRC com: No joo, já jsem byl uplně mystifikován, oni jsou Scandolové dva (asi bráchové, poněvadž 76 a 84) ten "84" jezdí už s fordem a ten druhej zdědil asi po bráchovi ten abarth a jezdí italskou šotolinu s ním...no aspoň jeden přijet mohl:(
Eurosport bude vysílat přímé přenosy i záznamy pouze na Eurosportu 1. Tady (http://www.ircseries.com/html/uploadedFiles/documents/tv.times.pdf) je to komplet.
Mnozí si již jistě všimli, že na oficiálních stránkách jsou mapy. Kromě toho, že vůbec nesedí k mapám v rally guide 1 ze začátku roku mě vytočilo zejména to, že skok na Mt. Lerno a většina hezkých skoků vůbec se letos nejede.:angry:
Koukám pod results, kde je dotaz na superspeciálku, která se jede ve 20:00. Chtěl jsem upozornit, že se nejede dnes, ale až zítra večer!
Design Sebastiena Ogiera.
Jinak Škoda měla na testu před Sardínií sebou i Fabii Evo II.
carlosovo
04.06.2010, 08:56
Zdravím.
Hoši jste „TU“ ještě někdo a nebo jste už všichni vypnuli svá PC a už jste na Sardinii.8D
Mám dotaz. Jsem „dlouhodobě“ na Sardinii a chtěl bych se samozřejmě také podívat na rally (tak jako loni na WRC). Ale koukám, že se jedou úplně jiné RZ než loni :-((
Vůbec netuším, kde jsou „dobrá“ místa a nerad bych stál někde na nudném poli. Můžete mě někdo něco doporučit??? Podle Google Earth sice vidím trať ale nepoznám vhodné místo.
Děkuji za případné doporučení.
Carlos
Na WRCo se můžeš postavit kamkoliv a všude to bude perfektní,ale na S2000 si vybíráme místečka,kde jedou pod plynem,různé protahováky,mírné zatáčky..rovinky prostě kde to drží ..rozhodně ne vracáky!!!
Jarda Kozák
04.06.2010, 11:12
Bude zase k vidění někde na internetu Live rz jako tomu bylo na Monte Carlu?
carlosovo
04.06.2010, 11:29
Na WRCo se můžeš postavit kamkoliv a všude to bude perfektní,ale na S2000 si vybíráme místečka,kde jedou pod plynem,různé protahováky,mírné zatáčky..rovinky prostě kde to drží ..rozhodně ne vracáky!!!
Jo, to je vlastně dobrý poznatek. A je teda nějaký tip? Je znám nějaký skok krom Mt. Lerno, který se stejnak nejede? :angry:
Carlosovo: Neber to špatně,ale mé zkušenosti ze Sardinie jsou ty,že když půjdu kdekoli po trati rz kterou nemám najetou MUSÍM nejpozději během 1km najít naprosto luxusní místo,kde navíc nebudou žádní diváci a ani pořadatelé.Tam prostě nejde nenajít nějaké vhodné místo.
Zítra bude prvních 15 startovat po dvou minutách a zbytek po minutě. V neděli bude prvních deset posádek startovat v opačném pořadí po dvou minutách a zbytek po jedné minutě.
Jinak na Sardínii je zataženo, ale pršet by nemělo. Oficiálně to není, ale zatím byl měl být na shaku první Meeke o 2 desetiny před Ogierem.
Nejsou náhodou ty očíslované bodíky na .kmz souboru pro GoogleEarth označená divácká místa? Hele, na Sardinii jsem nikdy nebyl, ale mě se kupříkladu líbí při pohledu na GoogleEarth ta křižovatka u vesnice Sini před cílem RZ 3, 5 :)
Časy Škodovek nemám vůbec. To si budeme muset počkat. Tady (http://www.youtube.com/watch?v=ms-1jBE9FK8&feature=player_embedded) je pár záběrů ze shaku.
Tak neoficiálně by měl být vítězem shakedownu Mikkelsen a to 4 desetiny před Hanninenem. Startovní listina do první etapy zde (http://rallyitaliasardegna.com/2010/pdf/partenza_1.pdf).
Tak startuje se zítra od 15. do 1.st.čísla, nebo platí tato startovka?
-mira-: Platí ta startovka, co jsem sem teď dal. Původně se mělo startovat právě prvních 15 obráceně, ale nakonec tak bude startovat prvních 10 až v neděli.
PETRAS Marek
04.06.2010, 16:20
Galerka ze servisu je tady: http://www.rallyitaliasardegna.com/2010/foto_1/thumb.html Mimo jiné je tam vidět design Zanchiho Fabie. Mělo by se jednat o vůz (http://www.s2000rally.com/car-detail.php?car=179) č. 7.
Je tam na foto i vůz Arminena. Jsem zvědavý na jeho výkon, v italském šotolinovém mistráku letos vede (dvakrát první, jednou druhý).
Fotky ze shakedownu zde (http://www.rallyitaliasardegna.com/2010/foto_2/thumb.html).
Ví se, proč byla dnešní SSS zrušena?
Brdo, protože se organizátoři nedomluvili před několika měsíci s magistrátem města a od té doby je zrušená.;) stará věc
Kdo nemá Eurosport přímo na TV, tak je tady (http://www.zapni.tv/search.php?data=eurosport&akce=Hledat&t=telky).
bingo, díky moc, jdeme na to :D
Ja jsem ale trouba, vzdyt mam doma oba eurosporty :-)
A jjeeeedddddeeeeemmmm!!!!
Já sice oba eurosporty mám, ale jak naschvál odešla včer krabice od UPC, tak dík za odkaz;):)
Jsem zvědavej jak pojede Andreucci, je to takovej můj černej kun :-)
blaha.48
05.06.2010, 08:57
Ogier hned defekt na první RZ?vidím dobře?:D
No a hned to bude zajímavější .-)
Jedou Juho i Ogi super s nasazením, opoba měli krize, škoda že Ogi za to tak tvrdě zaplatil:(
Co??? PG bez Fabie!!!!!!!???????????????
Tak Ogier se hrabe v motoru.
Peugeot si evidentně nenechá líbit tolik, jako citroen.
blaha.48
05.06.2010, 09:19
Myslím že to si někdo hodně vyžere :D:D že Ogier nedojede :D:D
Haha Andreucci je tam na prvním místě, super .-)
Ty mezičasy nejsou přesné. Takže nelze přesně soudit, jak kdo jede. Ale Kopecký jede krásně.
PS: Pojďte radši na results, tak je to lepší.;)
Nepřehledné a pro staromilce nezvyklé. Sorry, zůstanu tady;)
PS: Pojďte radši na results, tak je to lepší.;)
pelikan: Wilks G. - Pugh P. Zastavil v RZ
Jedou Juho i Ogi super s nasazením, opoba měli krize, škoda že Ogi za to tak tvrdě zaplatil:(
Co??? PG bez Fabie!!!!!!!???????????????
To už se ví hodně dlouho že P.G. jede s EVO X
Guye Wilkse trápí zřejmě spojka na Fabii.
Co je pravdy na tom,že Meek měl havárečku či co,na přejezdu?
Andreas Mikkelsen (12) stopped in the stage asi udělal boudu
Cetinkaya B. - Güney C. Defekt
Co je pravdy na tom,že Meek měl havárečku či co,na přejezdu?
Není to jisté, ale je to možné, mluví se o tom. Mikkelsen prý havaroval a šel přes boudu. Posádka je ok.:)
Jak tak koukam na výsledky 1.RZ,tak je to docela masakr...
Guy Wilks vážně havaroval. Jezdec musel být převezen do nemocnice.
Tomu nerozumím, jak mohl Guy havarovat, když v rztě jel velice pomalu. Nebude to spíš Kris?
PETRAS Marek
05.06.2010, 10:22
Jenže Kris jel taky pomalu na přejezdu :) Spíš mě zaráží, proč se to k nám dostalo až teď? Když už jsou skoro všichni v cíli.
Pomalu mohl jet kvůli defektu a pak ho dohánět.
Guy cítil bolesti v zádech, ale nic vážného by to nemělo být.:)
Čejda: Těžko říct. Ty bolesti měl v dolní časti zad. Auto prý skončilo 40 metrů pod úrovní silnice. Momentálně prochází Wilks vyštřením, rengenem a podobně.
DannyS2000
05.06.2010, 11:54
Snad to nebude tak vazne jak se pise!to by mel po sezone kurna!!
Už měl být přenos! Nedodržujou harmonogram, ale Eurosport nečeká, dělejte!
Hlavně že se z toho Guy dostane, to nové auto na tom nebude asi dobře.
Ogier měl aut od PH Sportu nebo od Racing Lions jako Andreucci? Všiml jsem si že stejně jako Ucci jel Ogier Pirelli
Ogier jede auto od PH Sportu.
A Andreucci jede taky PH Sport? Mají i stejné barvy na autě
Andreucci jede auto od Racing Lions.
PETRAS Marek
05.06.2010, 14:45
Wilks má zlomené 2 bederní obratle.
Trochu nepravdivý článek o havárii http://www.sport.cz/moto/rallye/170241-drama-na-sardinii-jezdec-skody-wilks-skoncil-po-narazu-do-skaly-ve-vrtulniku.html
Že by už i ve světě??:-0:-0
BEDERNÍ - to s HANSem nemá moc společného.
A není to právě naopak - potíže jsou prave s bedernima obratlema, neb HANS chrani krcni ?
"Třetí dílčí závěr : Evidentně nemá vliv kvalita jednotlivých prvků HANS a jejich vzájemná kombinace, resp. vliv vidím do té míry, že při špatné aplikaci prvků HANS a tím výsledným špatným utažením bezpečnostních pásů dochází k poranění bederních obratlů již při naprosto banálních incidentech, naopak při správném užití k tomu dochází až při větších nehodách..."
Viz - http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=14207&title=opet-hans
Tak to je mi Guye líto. Doufal jsem, že to budou jen ty podlitiny o kterých mluvil člen týmu ŠM na Eurosportu. Přeju brzké uzdravení.
Co se tam vlastně s Guyem dělo? jestli jste si všimli, tak na devátém kilometru nebyl ve výsledcích napsán a tudíž měl mít ztrátu víc než 4 minuty, což byla P-Gho ztráta a pak tam byl záběr jak v jeho čase 14:20 jede Guy strašně pomalu s tím, že má problémy se spojkou? Je to podivné, někdo , kdo má problém se spojkou nelítá 40 metrů od trati ve stotřicítce.
Dva zlomené obratle Guye Wilkse už potvrdilo i vedení Škody UK Motorsport.
Je to velká smůla...měl letos nakročeno k super výsledku v celkovém hodnocení IRC...obávám se, že toto zranění ho z boje o titul vyřadí....
Doufejme, že se brzy uzdraví a vrátí zpět.
A co Kopecký , něco se mu přihodilo?
Rozzman: Kromě toho, že měl ráno defekt a poškodil zavěšení, tak nic. Ale to se dozvíš na results, když se tam podíváš.;)
Díky , já sleduju výsledky na autosportu , a toto mne nenapadlo že mohu i tady.
PETRAS Marek
05.06.2010, 19:02
Wilksova Fabie (zdroj Autosport.cz):
Opět auto celkem neporušené a takové zranění!!:-0:-0
PETRAS Marek
05.06.2010, 19:09
Taky jsem to čekal víc, někde jsem dokonce slyšel/četl, že auto je absolutně zdemolované. V HANSu se nevyznám, ale podle mě za to nemůže, když má chránit "jen" krční páteř. Podle mého, pokud by tam HANS nebyl, zranění je ještě horší.
internet kavárna
05.06.2010, 19:18
jsi si jistý co povídáš , nebo ty jsi doktor nebo jsi tam byl ? Takhle odboku mluvit ?
Asi má dobrého poradce , asi strejda z nemocnice :)
PETRAS Marek
05.06.2010, 19:28
Takže ještě polopaticky pro ty, co ještě neumí číst: o HANS jsem se nikdy moc nezajímal, české "aféry" okolo HANSu šly mimo mě, vycházím pouze z toho, co je mi známo, a to je to, že HANS má chránit krční páteř. Navíc je to jen můj názor.
Ta moje předešlá poznámka byla .... (znáš to ) , hlavně jsem se pobavil s tím že auto je zdemolované . Viděl jsem na konkurenci fotku a zdemolované mi nepřipadá.To víš teď se bude hledat u každého zranění příčina v HANS , ale nevadí .
Hlavně pokud vím, tak se nikde doslova nepsalo, že auto je zdemolované. Bohužel to způsobila chyba v rozpise, i to se bohužel stává.
PETRAS Marek
05.06.2010, 20:00
Jenže já to skutečně někde četl, že to auto je na tom dost špatně. Ale abych tu jen nespamoval, takto zaparkoval Fiestu Mikkelssen:
To, že má HANS chránit krční páteř, neznamená, že nemůže být příčinou jiných zranění. To máš jako u prášků - něco tě zlepší, ale mají vedlejší účinky. Otázka je, zda HANS nemá víc vedlejších účinků než by bylo třeba.
klonovač
05.06.2010, 21:32
nechci abyste tohle pochopili jako nadávání na Romana Krestu. vono ja bych to jako jeho fanoušek totiž nikdy neudelal, ale pro ty co po barum rally řikali že Roman nemohl zajet lepe jak kris juho a honza protože meli tovarni kary at se te podivaj na prubežny vysledek Andreucciho.
timhle nechci nejak shazovat Romanovy schopnosti ale dneska jste videli že i s klientem lze porazit tovarnu.
klonovač: Jenže Andreucci má mnoho zkušeností. Dá se říct, že je to v současnosti nejlepší itlaský pilot rally. On tam zná skoro každý kousek trati. On ví, jak má jet. A podle toho taky jede. Tady se nelze ani moc vymlouvat na to, že to je klient.
coralbay
05.06.2010, 22:03
A Kresta jel na Barumce poprvé?
klonovač: Jenže Andreucci má mnoho zkušeností. Dá se říct, že je to v současnosti nejlepší itlaský pilot rally. On tam zná skoro každý kousek trati. On ví, jak má jet. A podle toho taky jede. Tady se nelze ani moc vymlouvat na to, že to je klient.
Tak myslím,že tentokráát to sedí (sedělo) i na Krestu.
Dobře, ale ty zkušenosti, které má Andreucci jsou k nezaplacení.;)
PETRAS Marek
05.06.2010, 22:50
A Kresta není zkušený?
Andreucci chce vyhrát absolutku, Kresta chtěl vyhrát MMČR. Letos jezdí úplně jinak, uvidíme na barumce. Pak taky Šoto není asfalt.
Tady jde jen o to,že se tvrdí,že soukromník s netovárním autem prostě nemůže porazit továrnu. A hle,ono to "zatím jde".
PETRAS Marek
06.06.2010, 08:08
Takhle to rozbil Zanchi na RZ 3:
Al-Rajhi, Mikkelsen a Cetinkaya dnes pojedou.
klonovač
06.06.2010, 08:32
tak jsem cely natešeny pustil internet že mrknu na rally (eurosport) a najednou zprava že umřel pan Smoljak. to mi zkazilo naladu :( no nic jdu koukat na rally
Přesně tak, taky blbá nálada:( Snad mi ji ten přímák zlepší
Klonovač &všichni: Tady je to v dobré kvalitě:
http://videos.eurosport.com/irc/rally-italy/2010/rally-italy-day-2-(1-2)_vid136753/irc-player.shtml
Přímý přenos v televizi super až do Andreucciho, pak jen zrnění.
Dolnění: Tak už to zase naskočilo. Na netu má přímák asi půlminutové zpoždění.
Kdyby nikomu nešel přenos, tak tady (http://www.justin.tv/virrtualtv) je ještě jedno vysílání Eurosportu.
Al-Rajhi dnes nakonec neodstartuje.
Kresta loni podřídil na Barumce vše pro zisk titulu.Netvrdím,že by pojel továrnu,to asi ne,ale jel na titul a proto to tak dopadlo.Ještě možná je rozdíl pokud s tím třískne Ucci nebo Kresta.
První etapa z pohledu týmu Peugeot UK zde (http://www.youtube.com/watch?v=hC2OZv8pvKc&feature=sub).
Nemyslím, že by byl zásadní rozdíl v tom kdo s tím třískne. Podle mě i Ucci si to musí platit.
Jo jasně.Platit musí,ale Racing Lions má těch aut asi víc.Tak sem to myslel.
A Meeke je out. Škoda, protože to byla krásná bitva.
pinipini
06.06.2010, 12:36
škoda toho Honzova defektu. Kolikátý už je to závod který mohl vyhrát a nevyhrál protože udělal defekt?Jinak krásný souboj
Privátní peugeot ztratil dech. Vše je tak, jak má papírově být. Jen ty rozestupy jsou obří. To bych u vyrovnanýho šampionátu nečekal.
meeke crasch in ss 10 foto in:
http://rallymania.forumfree.it/?t=48534357#lastpost
Nehodu Meeka už dal někdo na YT:
Crash Kris Meeke-Rally d'Italia Sardinia 2010 (http://www.youtube.com/watch?v=CoIrvyoMrX8)
Dnes na první rychlostní zkoušce havaroval vedoucí muž dvoukolek Kaspar Koitla. Posádka je OK. Auto je trochu pomuchlané jinak nic vážného. Při brždění se dostal mimo ideální stopu a poslal auto přes střechu. Skončil tři metry pod úrovní silnice.
Podle názvu krátkého videa je zobrazen konec posádky Dedo-Daddoveri:
IRC - Rally d'Italia-Sardegna 2010(Simala,Sini,Gonnosnò) - Incidente DEDO-Daddoveri (http://www.youtube.com/watch?v=ZHBVbhwNhl4)
Odborníci co to má Wilks pod kolama ?
Zařízení pro měření hmotnosti vozu a rozložení hmotnosti na každé kolo ... nebo jinak řečeno: VÁHY ;-)
Díky ,zase jsem o něco chytřejší , k čemu je to dobrý,nastavuje se podle toho podvozek?
Průběžné celkové pořadí;)
1.Hanninen 42
2.Kopecký 31
3.Wilks 25
4.Magalhaes 17
5.Meeke 15
Nastavuje se vyvážení auta.
Nevím jestli to tu bylo, ale cestu v soutěži ukončil Al-Rajhimu brod.
Spíš pod vodou schovaný pěkný šutrák(podle fota):D:D
Havárie Wittmanna a vylomené kolo Cetinkaye: IRC - Sardinia - Wittmann big crash (http://www.youtube.com/watch?v=NF3p5Jrzsis)
PETRAS Marek
06.06.2010, 21:52
Tady je vidět defekt Honzy Kopeckého z RZ 3 (pravé přední kolo)
http://www.youtube.com/watch?v=LDNrtcizfuA
Guy Wilks by měl být zítra přepraven ze Sardínie domů.
Druhá etapa z pohledu týmu Peugeot UK zde (http://www.youtube.com/watch?v=9LdXQ7tvoxM&playnext_from=TL&videos=EvfrB122Vow&feature=sub).
Druhá etapa z pohledu týmu Peugeot UK zde (http://www.youtube.com/watch?v=9LdXQ7tvoxM&playnext_from=TL&videos=EvfrB122Vow&feature=sub).
Hezky to říká Kris."Jsou 3 RZ do cíle a jste 3 sek od 1. místa.Buď si dáte pohov a spokojíte se s tím a nebo do toho jdete na maximum.Nikdy jsem se nespokojil s jiným umístěním,když jsem měl šanci vyhrát a nikdy to dělat nebudu,není to moje přirozenost.Na této úrovni je velmi těžké udělat chybu."Při rozhovoru u auta je krásně vidět jak je frustrovaný,když se ho ptá reportérka,že je až 6 v daný RZ.Kris:"co mám dělat,obě škodovky jsou 10 sek před ostatníma."To se hezky poslouchá.Krisi vykašli se na žabožrouty a pojď jezdit se škodovkou,to je asi to je jediný,co s tím můžeš dělat.
Kris má pravdu. O první a třetí flek se bojuje. V tomhle s ním souhlasím.
Dnes reportáž na ČT4 ze Sardínie v 17:45, přiznám se, že mě chlapci překvapili, co se začalo vysílat na veřejnoprávní tv, za poslední týden: Portugalsko, WRC magazín a dnes IRC
Sardínii sledovalo za dva dny na Eurosportu více než 5,2 milionu diváků. Myslím, že to nádherné číslo. :)
Bazalbub
10.06.2010, 16:59
V celém Svazu Evropských Socialistických republik?
No to teda nič moč.
Když to porovnáš se sledovaností Monte Carla,tak si myslím, že to číslo je velmi dobré.
Bazalbub
11.06.2010, 12:20
I kdybys mě třeba 3x zabil,tak jaxi nevím kolik bylo čumitelů na RMC:).
Jinak by mě zajímalo pro srovnání,jaká je sledovanost u dalších sportů.Opravdu netuším.
Velmi pěkné video s nehodou Al-Rajhiho zde (http://www.youtube.com/watch?v=ShsVCIJMlJ0). Nebylo to nic skrytého ve vodě, ale ato sklouzlo do toho dřeva, co bylo podél brodu.;)
U RMC mohl být také problém v tom, že se to jelo v týdnu (jako kdysi) a to mohlo trochu ty statistiky pokřivit.
Jiné záběry na zde již uváděné nehody: Rally Sardegna 2010 (http://www.youtube.com/watch?v=teG4iDpol3M)
V tomto videu je vidět v čase 6:55, jak Al-Rajhi ulomil kolo a v čase 7:10 nehoda Zanchiho.
Několik onboardů Krise Meeka zde (http://www.mediasport.cz/rally-cz/onboard-irc-videa).
Ještě jedna obsáhlá galerka ze Sardínie zde (http://www.mediasport.cz/rally-cz/rally-d-italia-sardegna-2010.html).
ty onboardy jsou super.-)
Galerka Krba z Rally del Corallo zde (http://www.czechrallyeweb.net/photoskrb/2010/10delcorallo/index.htm). Je to závod historických vozů, který se konal současně s Rally d'Italia Sardegna. Opravdu velmi pěkné fotky.:)
A moje fotky z historiků:
http://www.src.czechrallyeweb.net/pages/corallo2010.htm
Když vidím na foru molara, jak vůbec bylo na Sardince?
Dekuji za optani, jako vzdy, blaze. Krasne pocasi, takrka zadni turiste a minimalni az zadny zajem o rally. Protoze letos s nami byla i 6 mesicni Carolinka, musel jsem prehodnotit hodnoty a na RZ jsem se moc nedostal. Presto jsem nevynechal zadny servis a byl jsem tam skoro sam.
Na podzim planujeme opakovani....
Pejdo, proc sem neprelozis ten clanek z rallyemagazinu?
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.