Zobrazit v plné verzi : Rally Deutschland 2002
Spaceman
24.05.2002, 13:38
Rally Deutschland se rychle blizi, tak sem se rozhodl zaloit tema o nejblizsi soutezi MS.
Spaceman
24.05.2002, 13:45
Nekolik zakladnich informaci, ty nikdy neuskodi:
termin: 22. - 25. srpna 2002
oficialni stranka: http://www.rallye-deutschland.de/2002/indexframe.php
Nechci být hnidopich, ale před Německem jsou na řadě ještě Řecko, Safari a Finsko 8)
Nejbližší jako polohou.....myslí....
MravenecZ
27.05.2002, 16:01
Byl jste tam někdo loni? Uvažuju, že bych se jel na Deutscheland podívat. Kolik je to km? Vybírá se tam nějaké vstupné na RZ?
vstupne se vybira, jak to je daleko? no je to nekde vic na zapade... presneji se podivej na stranku, maji tam se mne zda mapku...
Upravil - pepa 28 May 2002 18:21:21
Spaceman
27.05.2002, 19:45
My se tam letos chystame poprve, centrum souteze lezi nedaleko hranic s Francii. Tu vzdalenost jsme pocitali a z Prahy je to zhruba 800 km. O tom vstupnem slysim poprve. Chtel bych se poptat, jak to budete delat s ubytovanim, jestli budete spat v nejakym hotelu nebo jenom tak v aute. Premyslime co bude lepsi. Nekdo rikal, ze tam je dost draho, tak nevim.
Jede se to v okoli Trier, na francouzskych hranicich. Chysta se tam pul Evropy- je to kousek do nekolika statu. S hotelem bych byl opatrnej, je to drahej kraj a o rally? Polovina rychlostek se jede po serpentinach ve vinicich, kde neni misto pro divaky, druha cast na tankodromech. Cili asi nic moc. Uz pul roku prodavaji v predprodeji nejake vstupenky s informacema atd. Cetl jsem, ze to chteji udelalat nejak jinak , jak doposud. Ma se platit. Cekaji mezi 60 000 a 600 000 divaku!!!!! Jedte radsi na San Remo. Neni to o moc dal a je tam vse jednodussi...
Já teda osobně preferuji Sanremo. Podle toho jak to bude na deutschlandu vypadat letos pak zvážím start příští rok. Jak píše jiri, jeďte na Sanremo, je to sice dál ale na peníze to vyjde stejně, protože tam se vstupné neplatí.
Pretože už fungujú aj ofic. stranky Rallye Sanremo nedá mi porovnať s Rally Deutschland.
V Taliansku sa platia dialnice - podľa nového sadzobníka je to z Brennera alebo Tarvisia až do Sanrema 40 Euro - oboma smermi teda 80 Euro. Nejake dalšie km pribudnú na prejazdovkovkách v okolí Sanrema. V Nemecku je dialnica zadarmo a je to bližšie. Vstupné je v Nemecku 10 Euro/deň (špecialka v Sankt Wendene v So a Ne + 10 Euro). V Sanreme vidíš v prvých dvoch dňoch pri troche šťastia 3 RZ, posledný deň 2 RZ. V Nemecku v podstate to isté, pri troche snahy v So až 4 RZ.
Z toho mi vychadza, že za tie iste peniaze je v Nemecku viac muziky. Zaujimave je aj, to že trate v Nemecku svetova špica velmi nepozna a teda nikto nemoze ist po pameti.
V Sanreme si hore v horách bez akehokoľvek informačného zdroja. Nemci v tomto smere sľubujú pre divákov dokonalý informačný servis po celej trati.
Ubytovanie v oboch prípadoch - asi iba stan alebo ložková úprava auta (my spavame dvaja v krátkej Felicii bez akýchkoľvek problémov, treba ale vybrať von zadné sedačky). Už som to tu raz niekedy písal, že v Nemecku som cez internet zháňal aj ubytovanie. Už začiatkom marca bolo všetko obsadené - ono táto oblasť je dosť turisticky preferovaná aj bez konania rallye Deutschland.
Nuz vyber si! Najlepšie ist tam, aj tam!
MravenecZ
28.05.2002, 14:46
Díky za informace. Teď ještě sehnat auto prachy a lidi... :D spíš to vidim na to Německo
Spaceman
30.05.2002, 21:01
Taky to spis vidim na Nemecko. Italie taky nemusi byt spatna, na lonskym Semperitu jsme mluvili s klukama, kteri tam na San Remu byli a rikali, ze prakticky tri dni byli zavreni mezi rychlostkama. Taky se mi nelibi to mytny na italskych dalnicich.
Spaceman
30.05.2002, 21:05
Taky to spis vidim na Nemecko. Italie taky nemusi byt spatna, na lonskym Semperitu jsme mluvili s klukama, kteri tam na San Remu byli a rikali, ze prakticky tri dni byli zavreni mezi rychlostkama. Taky se mi nelibi to mytny na italskych dalnicich.
hele lidi mi se taky chystame do nemecka ale jedeme jedno auto co kdyby jsme se nekde stukli a jeli aspon ve dvou !? je to lepsi aanvic tam pojedem poprve a tom vstupnym jsem taky slysel ale nemam predstavu!?
aaa
podle stránek autoimpulsy.cz se na start této soutěže postaví jen pozvané posádky. trojan sice asi odpadl, ale doufám, že se tam dostane aspoň kopecký
Kahle pojede na třetí tovarní Octavii!
imported_n/a
26.06.2002, 12:01
quote:
Neměl jet na třetí tovární Octavii Kresta ?
quote:
quote:
Neměl jet na třetí tovární Octavii Kresta ?
Zprávu mám z www.rallye-magazin.de, tam je naopak zmínka o tom, že nahrazuje Stiga.
Dokonce na stejné stránce (doufám) jsem nadávno četl článek o výběru nenominovaných jezdců. Byl tam prezentován jako jistý start posádky Pech-Uhel na Fikusu WRC jako "úřadujících českých mistrů"!
coolidge
26.06.2002, 14:16
13:32 - Podle zahraničních informací a zdroje www.idnes.cz má v Deutschland Rallye, soutěži MS, nastoupit za stáj Škoda domácí Matthias Kahle, který by tak nahradil Romana Krestu. Tým informaci nepotvrdil.
Zdroj:
http://motorsport.idnes.cz/ms_a_rallye.asp?r=ms_a_rallye&c=A020626_134421_ms_a_rallye_mas
Danyi Panizzi
26.06.2002, 14:39
v Německu měl původně jet Stig a ne Kresta! Kresta by měl jet San Remo! Myslim, ale myslet znamená ...
coolidge
27.06.2002, 08:51
Tak to nevím kde jsi na to přišel. Podle rozpisu Škoda motorsport má v Německu startovat Kresta. Navíc v nějakém rozhovoru Kresta říká, že si na Bohemce otestuje nastavení auta na Německo, kde jsou podobné tratě.
Určitě pojedou oba - Kahle i Kresta, no a k tomu česká kolonie (Kopecký, Pech,...).
Startovat budou pouze pozvané posádky. To jsem zvědav kolik pozvánek dostanou čeští jezdci.
Gustav_Andel
28.06.2002, 14:18
podle me pojedou urcite oba. Kahle ze svoji oktavko ale s tovarni podporou a Krestic pojede tak jak byl nahlasen.
Český závodník Roman Kresta se nezúčastní desátého podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Německé rallye. Tiskový mluvčí týmu Škoda Motorsport Roman Meliška potvrdil spekulace, že Krestovo místo v mladoboleslavské sestavě zaujme domácí šampion Mathias Kahle. Meliška zároveň uvedl, že Kresta, jenž v současnosti startuje na Bohemia rallye, se v České republice zúčastní zlínské Barum rallye.
cast clanku na serveru idnes.cz
http://motorsport.idnes.cz/ms_a_rallye.asp?r=ms_a_rallye&c=A020628_210822_ms_a_rallye_zej
DOPORUCUJI SI CLANEK PRECIST - pise se tam neco o nepresvedcivych vykonech v MS ...asi bude zmena navigatora.....
coolidge
29.06.2002, 12:14
Bylo by to záhodno. Už dávno.
No to jim to trvalo,než se rozhoupali a konečně dali Tománkovi sbohem!!!Gross rozhodně bude mnohem lepší a taky ho fandové určitě na horkém sedadle vedle Romana uvidí raději.Taky se letos spolu se Standou chystáme do Německa a jak jsem zjistil,fandové z Čech tam daj dohromady už pěknou bandu,tak to by bylo,abychom se tam někde nesťukli?!!
Jinak otázka:Četl jste někdo o konečné WRCček mimo MS?Teda i v ME a ostatních šampionátech,které jsou pod hlavičkou FIA?Našeho domácího šampionátu by se to dotknout nemělo.Ale fakt nevím,co si o tom mám myslet.Četl jsem to v MFdnes asi před týdnem.
Gustav_Andel
10.07.2002, 11:48
Jako sem rad ze Romana bude navigovat Gross ale proc kvuli tomu hazet spinu na Tomanka? Rozhodne si nevedl spatne. Jenze tak jak ziskaval zkusenosti Gross tak je musi ziskavat Tomanek.
Upravil - Gustav_andel 10 Jul 2002 11:49:06
MravenecZ
10.07.2002, 12:56
Přesně tak. Neházel bych rozhodně na Tománka špínu. Nikdo z nás co tady tlacháme vedle Tománka neseděl a můžeme se jenom domnívat, že to nebylo to pravé ořechové. Uvidíme jak to Malinovi pojede s "ostříleným" mitfárou Grossem. Honza Tománek si rozhodně spíš zaslouží úctu. Ostatně dala se tato výměna čekat. Málo který jezdec MS jezdí se svým původním spolujezdcem.
Danyi Panizzi
10.07.2002, 13:40
podíl členů posádky na výsledku vydím asi takto: jezdec-navigátor 60:40; takže bych neřek, že veškerý neúspěch jde na Tománkovu stranu
Upravil - Danyi Panizzi 10 Jul 2002 13:41:35
Danyi Panizzi
10.07.2002, 13:46
dneska jsem koukal na oficiální stránky...vstupenka na všechny dny včetně Super RZ stojí 69E (v ceně je komplet program, čepice, klíčenka a podobný kravinky); měla by se postupně prodávat i levnější verze za 49E. Pouze vstupenka a program, to ostatní nikoliv. Vše je možno koupit přes web! Zatim však jenom dražší pack! Tak když to spočtu i s benzínem a ubytováním v tom nejlevněnším kempu, vychází to pěkně draze :-(
Danyi Panizzi
23.07.2002, 12:32
Kremer porazil o 4,7 s o víkendu v "Reichu" Kahleho, doufam, že na Deutschland rallye mu to Kahle vrátí!
Tak na of.webu je už startovka a jsou tam i moc dvě zajímavá jména z našeho a slovenského mistráku.Cserhalmi-Kopecký!
Moc me mrzi, ze chybi Pech. Takova zkusenost by mu prospela.
Toho Kahleho fakt nechapu. Tedy ten minimalni odstup. Opet je zde nekolik moznosti:
1. Kahle je buh
2. Kremer neumi s Focusem jezdit
3. Skodovka je srovnatelna s Focusem...???!!!
Danyi Panizzi
24.07.2002, 06:51
1 je správně!
Pechova neúčast je škoda - Continental nemá o sport zájem.
Zajímavá je účast za tovární tým:
555 Subaru World Rally Team
12 Achim MÖRTL (A)
Klaus WICHA (D)
Subaru Impreza WRC 2002
quote:
1 je správně!
2 je správně, alespoň ve srovnání s Colinem/Sainzema/Märtinem
mm
Danyi Panizzi
24.07.2002, 14:53
dle letošní Bohemky (a nejen té) je taky možná varianta, že Škodovka je lepší než Focus!! :o)
ze jeho stara octavka je lepsi/stejne dobra jako kremeruv focus je snad vtip!!!!!
a ze neumi jezdit? tak se podivejte poradne na jeho vysledky...
jo, kahle sam rikal ze mezi jeho a tovarni je hodne velkej rozdil...
od deutschlandu kde pojede teda tovarni si ji necha na zbytek sezony...
Danyi Panizzi
29.07.2002, 07:08
A Kremer má co? Snad WRC RS 02? Možná, je ještě starší než Kahleho Octávka! Octávka je po Krestovi z Monte!
quote:
A Kremer má co? Snad WRC RS 02? Možná, je ještě starší než Kahleho Octávka! Octávka je po Krestovi z Monte!
Kremer má opravdu WRC RS 02 - už od Monte! Pokud teda teď nejel s něčím jiným, ale to bych se divil.
mm
quote:
quote:
Kremer má opravdu WRC RS 02 - už od Monte! Pokud teda teď nejel s něčím jiným, ale to bych se divil.
mm
:app:
Nevím jak na Monte,ale Acropolis jel Kremer s verzí 01.Pozná se to podle otvorů na kapotě motoru.RS01,a všechny předešlé,mají 2 stejně velké otvory ledvinovitého tvaru.RS02 má 3 různě veliké obdelníkové otvory.Pochybuju,že by měl k dispozici stejné auto už od začátku.Vždyť on je tovární pilot ještě míň než byl Pozzo.
Danyi Panizzi
30.07.2002, 07:24
mě spíš zajímá...kdo se tam opravdu chystáte! Nas začátku byli všichni hrrr, a teď nic. Dejte někdo do placu nějaký obecný info! Já vim asi toliko: vstup 10 €/den, ubytování v kempech se dá udělat za 4-8 €/den! Takže se tam asi chystáme...
My se chystáme už dlouho, ale stále ještě nepadlo definitivní rozhodnutí. No ale snad to vyjde. Jenom škoda toho Kresty :(
quote:
Nevím jak na Monte,ale Acropolis jel Kremer s verzí 01.Pozná se to podle otvorů na kapotě motoru.RS01,a všechny předešlé,mají 2 stejně velké otvory ledvinovitého tvaru.RS02 má 3 různě veliké obdelníkové otvory.Pochybuju,že by měl k dispozici stejné auto už od začátku.Vždyť on je tovární pilot ještě míň než byl Pozzo.
Řekněme, že je víc tovární pilot než Kresta. Celou tu jeho srandu financuje Ford Deutschland, zůčastňuje se všech továrních testů, tovární mechanici, a těch rally odjede víc. Rally Deutschland pro něj i pro Kahleho je těžce prestižní věc, i dost rozhodující pro jeho další budoucnost.
mm
To Danyi Panizzi:jsem tu novej,ale forum čtu už dlouho.Vyrážíme 7 lidí na Deutschland.Přes web jsem koupil permanentky za 49E.Platí uplně kamkoliv,takže super cena.Spaní v hotelu není možné.Problém bude i s kempem.Kdyžtak budem spát normálně na louce.Prý budují obrovské záchytné parkoviště a tam se budou i stavět stany.Takže uvidíme,ale jedem 100%!!!!!!!!!
Danyi Panizzi
31.07.2002, 11:25
ještě se Ti ozvu, když bych jel..určitě bysme se za Váma rádi někde vyvezli! Znáš cestu? Chce to chrápat někde kde je možnost sprchy! Jinak se zapaří pr*del a ten zážitek si ani nevychutnáš :o))
To Danyi:Do Trieru trefíme bez problémů,horší to bude tam.Mapy sice máme,ale určitě nějaké problémy budou.S tou pr.. máš pravdu.Ale většina RZ se jede v okolí řeky takže plavky sebou.A nebo větší čerpačky se sprchama.Budou to polní podmínky,ale MS je MS!!!
Cesta je jednoduchá: přes Rozvadov a pořád na západ. Kdo pojede, může se stavit v muzeu na Hockenheimu ;)
Zdravim vsechny, jedu na Deutschland taky. Nevite nekdo, jestli jsou nekde k dispozici nejake lepsi mapky RZ ?? Ty, co jsou na ofic. strance rallye, jsou priserny, jak od prasat ..:-( V tom oficialnim baliku za 49EUR jsou snad lepsi mapy, nebo ? Dal bych rad vedel jak je to tam se spanim - beru si stan a planuju to tak, ze se vzdycky vecer usadim nekde pobliz RZ, abych to druhej den mel blizko. A jak myslite, ze se bude dat moc prejizdet behem dne?? Mate nekdo zkusenosti ?? Diky predem za info.
Ja to mám s tím spaním v plánu úplně stejně.Co nejblíž u RZ.Hlavně bacha na soukromé pozemky.Ten paket budou teprve rozesílat,takže doufám,že ty mapky budou za něco stát.S přejížděním to vydím blbě,max.3 RZ za den.Nebo 2 a nejakej servis mezi.Víc asi nebude reálný.Každopádně se těším,protože MS jsem ještě neviděl.My jedem přes Folmavu,jde to taky a mám to tam blíž.
Pardon za to vidím s y!!!!!
Danyi Panizzi
31.07.2002, 13:50
bojim se, aby skopčácký policajtí nepokutovali za přespání na "místech ne k tomu určených"
Upravil - Danyi Panizzi 31 Jul 2002 13:50:53
Mluvil jsem s jinýma fandama na Valašce,který tam byli loni,když to byla ještě ME a říkali,že spali mimo kempy a vše bez problémů.Tak buď měli štěstí,nebo to tam prochází.Upozorňovali ale na ty soukromé pozemky a na stavení aut na lesní cesty.Pokud nebudou volný kempy,risknem to!!!
No já budu mít asi problém i s tím kempem, protože kvůli práci pojedu az ve čtvrtek po obědě, navíc jedu z Přerova, takže tam přijedu dost pozdě večer, což už se na mě asi v kempu vykašlou. Takže první noc bude možná i v autě. Pojedu přes Rozvadov.
Danyi Panizzi
31.07.2002, 14:31
my asi taky pojedem až ve čtvrtek na večír! A ráno rovnou na RZ! První RZ se prej většinou ruší, takže asi až na druhou!
Danyi Panizzi
31.07.2002, 14:33
levnější varianta se mi zdá denní vstupné za 10 €/den než 50 € za 3. Je fakt, že mapky jsou stazeny z webu strasny, ale za tech ušetřenejch 40 € (dva lidi) to stojí!
No my když jedem už ve středu,tak je navíc 10E za shakedown,10 za "show start".A podle toho co jsem pochopil z ofic.stránek tak na servis a speciálky St.Wendel se platí taky ještě zvlášť.Pokud to tak bude tak se nám permanentka vyplatí.Ale to uvidíme až po.Jasný,že kdo pojede na 3 dny a půjde jen na RZ,tak asi perm.nemá cenu.Uvidíme tam.
Teď jsem na ty ofic.koukal znova,tak servis asi bude v ceně,ale St.Wendel ne.No ale znáte to.Až na místě vám řeknou,že na tohle a tohle se to nevztahuje.
Dival jsem se na ty ofic. stranky taky a tam pisou, ze v tech 49EUR je servis i super RZ St.Wendel - teda podle meho nazoru. Kopiruji: "Both fan packages include top tickets for all four days including access to all the special stages and the spectator stage in St. Wendel." Podle me to hovori jasne :-)Vaham, jestli objednat ten balik, nebo to nechat az na placeni na miste - porad si myslim, ze v tom baliku snad bude lepsi mapa RZ. Ještě otazka - je v Německu potřeba mezin. řidičák nebo stačí českej ??
Danyi Panizzi
31.07.2002, 21:04
Stačí Ti určitě českej, hlavně kdo pojedete nezapomeňte na pojištění a na zelenou kartu. Nabourat v rajchu by se vám mohlo krutě nevyplatit. Kamarád jezdí do Trieru poměrně často, protože tam dřív dělával a jel to z Plzně s VW Polo za 6 hod. s prstem v pr.eli !!! Takže vyjedu někdy ve čtvrtek na večer, pěkně za chládku.
Souhlasím s těma 6 hodinama.My jedem z Domažlic,tak počítáme 6 hod.i se zastávka na kafčo.Mezinárodní řidičák tam nevozte.Platí náš!!!Hlavně bacha na nějaké předměty,které skopčácký policajti berou na hranicích za zbraně.Např nůž s čepelí delší než 10 cm!!!Spousta lidí už na to dojelo.Určitě je nemějte třeba v kaslíku!
To Dan:Neber to špatně,ale nevím na jaký stránky jsi koukal.Vždyť je tem jasně napsáno,že St.Wendel stojí dalších 10.Kup si paket a věř jako já v kvalitní mapy a taky že se to finančně vyplatí!!!
jirka RK
01.08.2002, 08:31
Nechci nikomu radit, ale jet sledovat závod mistrovství světa a nevidět shakedown test je pěkná blbost. Při tomto tsetu uvidíte posádky vícekrát než za celé tři etapy.
jirka RK
coolidge
01.08.2002, 10:34
Přesně
To tomsom: Tak to jsem Tě špatně pochopil, já myslel, že mluvíš o tom, že ten balík za 49 nezahrnuje vstup na St.Wendel, a ty jsi mluvil o tom jednodenním lístku. V tom to samozřejmě není .. :-)
Koupím balík, a jak tady tak čtu, tak pojedu zřejmě už ve sředu, abych tam byl i na shakedown, když už za to dám ty prachy !! Doufám, že v tom ofic. programu budou popsaný i divácký místa. Na ofic. stránce jsem našel jen ty rozmazaný mapky ..
nevite jestli se plati za ty RZ ??? a kolik tak to bude mi se tam chystame a nemame predstavu!!! dik !! byl tam z vas nekdo ?? ze by jste doporucili nejyky misto !! na spani a tak diky !!!
aaa
Já hned jak budu mít ten paket v ruce,napíšu do fora,jaký mapy tam jsou a všechny podrobnosti.Jsem rád,že mám volno a můžu na ten shakedown taky.Myslím že bude zážitek i ten showstart.Sice je až v sedm večer,ale asi kouknem na shakedown,zkusíme objevit nějaké místo na spaní a přesunem se na náměstí.Lidi tam už budou určitě od rána.
Tak sem se dnes díval do TV programu na příští týden a na RTL nejsou psané žádné přenosy z rally Deutchland.Škoda
Danyi Panizzi
14.08.2002, 06:57
jak to v Německu vypadá s povodněma?! Doufam, že se pojede! Hlavně abysme se tam dostali tady od nás, ale v tu dobu už to snad všechno bude v pohodě!
V Německu to nevypadá dobře.Včera od Folmavy puštěli max.do Futhu,což je hned za hranicema.Zbytek byl zavřenej.Vůbec si nepřipouštím možnost,že by se stalo to co s Příbramí.Ono se to srovná!!!
yes, v te oblasti to neni zase az tak hrozny...
k rtl: nasel jsem jenom ze maji 18.8. v 10.15 mistrovstvi sveta rallye, snad to je deutschland, nedivil bych se kdyby to bylo teprv z finska...
A co Eurosport?Vždyť ten vysílá ukázky vždycky!!!
Na adrese www.wunderground.com se dá sledovat počasí přímo v Trieru.Hlásí tam až do pondělí polojasno a 26 C.V pondělí pak 22 a možnost deště.Jsou tam samé vinice,tak tam snad musí být většinou hezky.
Danyi Panizzi
14.08.2002, 10:15
okay, tak to jsou dobré zprávy!
Danyi Panizzi
14.08.2002, 13:45
kde jste sehnali informaci, že se na Shakedownu platí?
Co se mne týká,tak to bylo psáno na ofic.stránkách.Pouze ze začátku,teď už to tam delší dobu není.Pravděpodobně se bude platit zvlášť jen ten St.Wendel.Paket mi ještě nepřišel,už začínám být nervozní.
jak to tak sleduju tady je forum o cestě kolem světa nebo co? nesmíte z to ho bejt tak vystresovaný.já to dělám asi takhle,kouknu do mapy napíšu pořádnej itík seberu prachy a jede se.(samozřejmě zjednodušeně)na autosportu sou ty mapy plně dostačující.když si to klikneš do pdf tak neni co řešit.navíc psali v tom jejich povídání že se těch 10babek na den platí ale jenom když přijedeš někam do vsi.vtupy ty bych neřešil .stačí mít ty prachy připravený.naco je permice když se stačí za den tak málo?nedělal bych z toho velkej humbuk.do německa sem jezdil pravidelně 4roky a taky dost daleko.nato spaní bych se uklidil až za tmy a je to ok.už jsem si to taky párkrát vyzkoušel ve vyspělé kapitalistické evropě.rozhodně bych se přikláněl pro shlédnutí shakedownu.hlavně tam ještě uvidíš všechny a vpořádku.bohužel se tam ale asi nepodívam
S dostatecnym casovym predstihem jsem si objednal (a samozrejme rovnou i zaplatil) balicek od poradatelu ADAC Rally Deutschland. Do dnesniho dne mi ovsem vubec nic neprislo, ani napr. nejaky dopis ci potvrzeni o prijeti objednavky! Jiz jsem z toho celkem nervozni. Jak jste na to Vy, kteri si tez vstupenky a mapy objednali?? Dekuji za Vase odpovedi
To Bart:Jsem na tom uplně stejně.Volal jsem dokonce i do německa i sem na poštu.Z německa to odešlo,údajně to zůstalo v Praze kvůli povodním.Jsem taktéž silně nervozní!!!
Dnes mi volala pracovnice spolecnosti UPS - temer v zapeti po vlozeni meho prispevku :) s tim, ze mam zasilku ulozenou u nich ve skladu v Praze-Ruzyn. Takze hned v pondeli si to jedu vyzvednout!
Já odjíždím zítra a bohužel nic nepřišlo. Zítra tam ještě zavolám...., ale nevěřím...
Danyi Panizzi
20.08.2002, 07:22
ještě že jsem si to neobjednal! Vyjíždíme ve čtvrtek na noc! A v pátek rovnou na RZ!
To Danyi:Lituj,že sis to neobjednal.Pakety už jsou na místě.Obsahují opravdu špičkové mapy a spoustu věcí okolo.Seznam parkovišť,odkud jezdí rallye bus k RZ apod.Doufám,že ten kdo si je ještě objednal mi dá za pravdu.
quote:
ještě že jsem si to neobjednal! Vyjíždíme ve čtvrtek na noc! A v pátek rovnou na RZ!
Jedeme taky ve čtvrtek, kudy jedeš, dá se přes Folmavu, nechceš jet v tandemu?
Tomasek
Danyi Panizzi
20.08.2002, 10:42
pojedem asi přes Rozvadov! Jak je na tom Folmava nevim, ale asi v poho
Jedu z Olomouce přes Brno, v kolik kde, nebo až tam nebo na telefonu, nebo prcáme na to?
Tomasek
Danyi Panizzi
20.08.2002, 14:41
Jedu z Olomouce přes Brno, v kolik kde, nebo až tam nebo na telefonu, nebo prcáme na to?
Tomasek
[/quote]
Ahoj Tome,
jedeme buď ve dvou, to bysme se Ti ozvali...anebo pokud pojedem ve třech, bysme se Ti neozvali! Jasný ? :o))
Jsme z Plzně, takže případné "rande", bych viděl někde před vjezdem na dálnici za Plzní směr Rozvadov!
quote:
Tomasek
Ahoj Tome,
jedeme buď ve dvou, to bysme se Ti ozvali...anebo pokud pojedem ve třech, bysme se Ti neozvali! Jasný ? :o))
Jsme z Plzně, takže případné "rande", bych viděl někde před vjezdem na dálnici za Plzní směr Rozvadov!
[/quote]
OK, telefon jsem ti poslal mailem, jinak se ozvi, budu na prijmu i v D. Čágo
Tomasek
Pár čísel z listiny přihlášených. Celkem 27 WRC (16 nominovaných do MS značek), z toho po 4 (Peugeot, Ford, Subaru, Škoda, Toyota), 3 Citroeny a po 2 (Mitsubishi, Hyundai).
V kategorii FIA Junior S1600 se přihlásilo 25 aut. Nejvíce po 6 (Citroen, Ford), 5 Fiat, 3 Suzuki, 2 Opel a po 1 (MG, VW, Peugeot).
quote:
Pár čísel z listiny přihlášených. Celkem 27 WRC (16 nominovaných do MS značek), z toho po 4 (Peugeot, Ford, Subaru, Škoda, Toyota), 3 Citroeny a po 2 (Mitsubishi, Hyundai).
V kategorii FIA Junior S1600 se přihlásilo 25 aut. Nejvíce po 6 (Citroen, Ford), 5 Fiat, 3 Suzuki, 2 Opel a po 1 (MG, VW, Peugeot).
Odečti peugeot Panizziho
a nevim jestly u tech oplu mas jeste tu corsu od schleimera, ten taky nejede...
Komu nepřišel objednaný a zaplacený Paket nezoufejte. Stačí přijet do servisu v Trieru, ukázat potvrzení o zaplacení a oni vám to velmi ochotně vydají. Opravdu jsem byl překvapen, že to šlo tak hladce.
tak uz ses asi na miste cinu co? :P
tak nam tady muzes hezky napsat jaky to tam je (jestly teda mas moznost na net...)
uz cekame ;)
quote:
quote:
Odečti peugeot Panizziho
Panizziho nahradil Rovanpera. Tudíž tři tovární (Burns, Gronholm, Rovanpera) a Thiry.
Makinen byl při shakedovnu "venku" a poškodil zadní nárazník.
MINIS007
22.08.2002, 13:12
Mekáč je poslední dobou stále nějak mimo.
Danyi Panizzi
22.08.2002, 15:34
mějte se tu supr, já razim na moji první světovou soutěž do Reichu! Těšte se na fotky a na komentář na http://sweb.cz/rallyphotos
Pic Danyi
Kopecký čas v shakedownu: 2:16,1
Pánové v Německu nám to již vře. Elita jede na první zkoušku a tady to ještě všechno spí nebo to bude klid před bouří?
No jo, uz je to tady. Vsichni jsou asi v rajchu :-( Ale ja jsem s vami!!! :-)
Tak ja uz jsem se taky pripojil a hura na to :))
tri uz jsou v cili 1. RZ
Prekvapilo me, ze nejedou v obracenem poradi, takze to asi plati jenom na soto. Teda ja nic nevim...
Tak to hned zkraje opet zacina vypadat na Frantiky. Nevi nekdo, jake je tam pocasi ?
Sem celkem zvedavej na Kopeckeho, jak se mu povede...
quote:
Prekvapilo me, ze nejedou v obracenem poradi, takze to asi plati jenom na soto. Teda ja nic nevim...
V obracenem poradi se jede az do druheho dne.
quote:
quote:
V obracenem poradi se jede az do druheho dne.
Pokud vim, tak na nekterych sotolinovych soutezich tak startujou uz do prvniho dne, ne? (ted nevim kde - Australie, NZ...?)
toni na mezicase za rovanperou ....
co se da delat bude to jako vzdycky na asfaltu
Takze Bugalski ani nahodou nestaci... Typovacka zase v pr* To je tam mokro, ci co?
Toni sice za Alisterem, ale pojel Rovanperu...
A kde je Loeb???? To to naboril hned v prvni RZ?
Tak to vypada, ze Toni, Hyundae i mysaci pojedou na prvni RZ podobne casy cca +20-25s na viteze.. to je ztrata vic jak 2s/km.
Tommimu to vazne nejde. To je na rucnik a predcasne ukonceni sezony...
quote:
Pokud vim, tak na nekterych sotolinovych soutezich tak startujou uz do prvniho dne, ne? (ted nevim kde - Australie, NZ...?)
To byl lonsky pokus v Australii.
Vida, Loeb vystrcil ruzky! Asi je plnopravnou jednickou tymu. Thiry a Schwarz tada jedou! Ale jak dlouho?
Sakra Kahle to nejak drti!!! na prvni kontrole jenom 4 sec za Gronholmem!!!
tak skodovky az za accentama, aspon mysaky ze eriksson pojel. Loeb vyborne, mozna bude jediny co bude bojovat s pazouty
Kahle tesne za rivalem Kremerem. Ale Mortl i Arai to pekne pos*. Subaru dneska nema den.
Vidím, že soutěž začíná bez překvapení. Naši jako obvykle na svých místech a ti ostatní jako obvykle též.
Kopecky +52s , je za Czerhamim
Peugeoty to tezce valcujou. Loeb jede dobre, ale myslim, ze to nevydrzi az do konce a nekam to posle.
Jo citroni to rozjeli, loix se Schwarzem ale taky maji hodne dobry mezicasy.
Tibor nejlepsi ze soukromniku a jen 4s za Makinenem :-)) Kopeckemu dal i Dalavilla na S1600...
Tak se mi zda, ze uz i Hyundaie jedou uplne jinou ligu, nez Skoda a Mitsubishi...
quote:
Tak se mi zda, ze uz i Hyundaie jedou uplne jinou ligu, nez Skoda a Mitsubishi...
To teda jo. Oni snad postavili úplně jiná auta.
Jo hyundae jsou husty 5.Schwarz +8, 6. Loix +12 v 2.RZ, ted uz se muzou u Skody jen modlit aby se jim to rozpadlo.
jeste ze slavny Lancer Step 2 je jeste za octavkama, huyndaie snad zvadnou
Thirymu to taky pěkně sype.
Gronholm nabral pulminutu...!!!
Po RZ2 všechny Škodovky (tovární) v rozmezí 2sekund! Bohužel až na 14.-16. místě, ale to je teprve začátek, určitě ještě zrychlí :)
Loeb jede jak vystreleny z praku. Asi to na tehle RZ Burnsovi pekne nanda.
Loeb jim teda pekne vytrel zrak! To bude bouda jak blazen :-)
Tak se stává pravidlem, že Makinen je pravidelně bitý od Solberga :( , teď již potřetí za sebou.
Gratulace pro -Vickyho-. Jsi nejpilnější z nejpilnějších, máš zdolanou první tisícovku.
Schwarz ma nejake problemy. Uz je to tady! Toni i Kenneth opet pojeli Makinena. Ten by to mel fakt vzdat.
Tak Schwarz to ustal a dohonil. Vsak pockej, to prijde...
Upravil - -Vicky- 23 Aug 2002 10:23:04
quote:
Gratulace pro -Vickyho-. Jsi nejpilnější z nejpilnějších, máš zdolanou první tisícovku.
Diky mooc. Jenom mi tu chybi Cammell. Ten byval lepsi... Ale mrzi me, ze nedostanu dalsi hvezdicku. Admine, ja chci diamantovou hvezdicku!!! :-))) Nebo alespon tu patou...
Vic nez stavajici umisteni skodovky me trapi ztrata, kterou za tri rz nase auta utrpela, jinak se ale presne potvrzuji predpoklady o pribliznem umisteni skodovek -za hnujdejema ale pred mysakama (a to je Delecour povazovan za jednoho z nejlepsich na asfaltu)
ja vim ze uz to nekdy bylo ale odkud mate ty mezicasy ?
imported_n/a
23.08.2002, 10:23
Toni a Kenny v SS3 docela dobré. S přehledem pojeli myšáky. Lepší než mekáč s rovnýmpérem. Ale oba korejci jedou jak o život.
Toni i Keneth pěkně, myšákům nandali na RZ3 15s, za Sainzem byli pouze o 10s.
To jo, ale na asfalt se to auto proste nehodi. Ovsem Delecour s Alisterem dokazuji, ze Lancer Step3 je stejny shit, jako ty Lancery WRC pred nim...
Ja sleduju mezicasy na wrc.com - ve vysledcich je tam kolonka splits...
Upravil - -Vicky- 23 Aug 2002 10:26:55
Kopecky dobryyyy... Uz se nam chlapec rozjel. Zato Tiborovi asi uz zacinaji problemy...
imported_n/a
23.08.2002, 10:31
Kdo mě ale hodně překvapil, je Bruno Thiry. Fakt cool 8D .
to vicky
diky za ty mezicasy
jenom jsi trochu predbehle vyvoj Lancer je teprve Step 2 a jestli to takhle povedou dal tak zadna Step 3 uz nebude
Gronholm ma stesti, ze je po treti RZ servis a pri soucasne forme Pazoutu nebude mit nejmensi problem dostat se za Burnse.
Gronholm ma stesti, ze je po treti RZ servis a pri soucasne forme Pazoutu nebude mit nejmensi problem dostat se za Burnse.
Myslim, ze Mortl konci. Ztraci na kazdem useku pulminutu. To uz nemuze ustat. Ale po Kahlem neni ani vidu, ani slechu...???
quote:
to vicky
diky za ty mezicasy
jenom jsi trochu predbehle vyvoj Lancer je teprve Step 2 a jestli to takhle povedou dal tak zadna Step 3 uz nebude
Nemas zac. A ja diky za usmerneni. Ja jsem dneska taky nejak out. To je tim, ze je konec pracovniho tydne :-))
Kopecký na RZ2 21.čas pouze 13s za továrním myšákem A McRae. Zatím je nejlepší ze všech tří Toyota Corolla WRC.
Czerhalmi asi nějaký problém, ztratil na vložce přes 2 minuty a propadl se ve výsledcích.
V cili uz jsou Super 1600 a Kahle nikde... Tak to byla velmi kratka premiera v tovarnim tymu :-(((
Kde je Kahle?
Ti dva s tou Korejskou pleckou jedou jako urvani ze retezu - ted je otazka jak dlouho?
Loixe bych videl na nejakou ranu a Arminek to uzene. Nepripadne mi, ze by Hnujdaje byly o tolik lepsi. Ale Mitsubishi me velice nemile prekvapilo. A jeste Tommi to jsem velice zklaman!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kopecky RZ2 fakt dobry, z netovarnich pred nim akorat Thiry, to je ale jina liga, pak mozna Kremer(u nej si nejsem jisty jestli jede jako s podporou tovarny a i kdyz ma rok stary model Focusu tak mam dojem ze asi jo)
jen tak dal Honzo !
sice te mam v tipovacce ze nedojedes ale budu radsi kdyz vydrzis
imported_n/a
23.08.2002, 10:46
Kahle se zasekl po druhém mezičasu. Vypadá to zle :disapp:
kahle asi vazne konecna, v cili uz jsou prvni 1600
Pochvala pro e-WRC, za detailní statistiky k jednotlivým jezdcům.
Pro zajímavost dosažené průměry na dosud odjetých rychlostkách. RZ1 - 86km/hod., RZ2 - 100km/hod., RZ3 - 100km/hod.
Je možné, že se na uzavřené RZ ztratilo auto i s posádkou? Jestli ne, tak kde je Kahle?
imported_n/a
23.08.2002, 11:10
quote:
Pro zajímavost dosažené průměry na dosud odjetých rychlostkách. RZ1 - 86km/hod., RZ2 - 100km/hod., RZ3 - 100km/hod.
Tak to mě docela překvapuje. Čekal jsem, že to bude rychlejší.
Zatím po 3 odjetých RZ ztrácí Škoda Octavia WRC (Gardemeister) na své konkurenty na jeden kilometr zkoušky: Citroen (Loeb) 1,38s, Peugeot (Burns) 1,19s, Ford (McRae) 0,76s.
Vazeni a mili priznivci rally - nemuzu nacist ani jeden server s vysledky................:-(
Motaci, nedelas ve statistickem urade? :-)))
Super 1600 vede McShea - CORSA!!!
Honza Kopecky mel na 3 RZ nejaky problem nabral velkou ztratu a celkove se hoodne propadl
Upravil - Pawel 23 Aug 2002 11:21:16
Jenom se mi to zda, nebo tam Kopecky chybi???
Vidim dobre - Mockel 27. absolutne???
imported_n/a
23.08.2002, 11:20
quote:
Motaci, nedelas ve statistickem urade? :-)))
Asi jo ;) . Statistický úřad je v těchto dnech naprosto out, takže zaměstnanci se konečně mohou věnovat zálibám (třeba výpočtům odstupů mezi posádkami).
No jo, uz ho vidim. No, tak zastoupeni ceskoslovenskych soukromniku dostava povazlive trhliny. Ze ja blbec jsem si netypnul! Nebo nakonec dojedou i kdyz se ztratou???
Davam si oddech, nashle po dvanacte hodine u RZ4 :-)))
Kahle je asi out, Kopecky nabral ztratu.
Tak a je temer vymalovano:-(
Kahle out - zhasl mu motor a uz to nenastartoval
Na RZ3 ztratil Kopecký 9:14sec. a Czerhalmi 5:17sec. :( Copak se děje?
MINIS007
23.08.2002, 11:55
Já bych tipl defekty, plus možná něco navíc.
Vsak se to docteme v "Denicku" ;)
quote:
Všechno zlé je pro něco dobré. Romanovi teď stačí na Barumku pouze vyměnit motor :)
imported_n/a
23.08.2002, 12:36
quote:
Na wrc.com ale píšou, že dal ránu (off road)
Marcus dostal 30s ponalizaci...
Doufám že jste se v servise všichni správně seřídili, máme tu již RZ4. Gronholm zajel čas o 0,5sec. horší než při prvním průjezdu a Burns o 1,1sec.
prekvapuje mne ze se jede pomaleji nez v 1 kole ....
Meni se povrch trate, mozna i pocasi.
Marcus tech 30s dostal podle rally-live za pozdni vyjezd ze servisu, ale ve vysledcich to tusim jeste zapocitane nema...
To Motac: Ja jsem se v servisu spise zridil:-))))
Schwarzovi to zatim moc nejde, ale obe Skodovky na tom taky nejsou kdovi jak dobre... :-((
Tony ale zlepšil čas z prvního průjezdu o 9 sec.
Já jsem ale četl, že vylétl z trati, takže to asi výměna motoru nezpraví :-(((
imported_n/a
23.08.2002, 12:54
quote:
A Kenny o 5sec. Lepší se to.
Loeb ale jede jako z praku, asi další vyhraná vložka.
quote:
quote:
Pravda, nakonec nedopadli nejhur. Komu by se kdy zdalo, ze Skodovky budou s prehledem pojizdet Makinena! :-)) Ale ten Loix se Schwarzem me fakt zerou!
Upravil - -Vicky- 23 Aug 2002 13:00:17
Loix šel teď o prsa před Schwarze, to si Armin nenechá doma líbit. Tipuji ránu na pětce.
MINIS007
23.08.2002, 13:06
Ale zlepšují se i Micáci. Doufám že jen přechodně.
quote:
quote:
quote:
Pravda, nakonec nedopadli nejhur. Komu by se kdy zdalo, ze Skodovky budou s prehledem pojizdet Makinena! :-)) Ale ten Loix se Schwarzem me fakt zerou!
Upravil - -Vicky- 23 Aug 2002 13:00:17
nepise se v tom poslednim slove S ??? :o)
MINIS007
23.08.2002, 13:08
Czerhalmi zase pojel Kopeckého
quote:
nepise se v tom poslednim slove S ??? :o)
Ja jsem slusny. Ja jsem myslel žerou :-))) Ale s tim druhym take souhlasim...
quote:
Czerhalmi zase pojel Kopeckého
Mas nejak prilis rychle informace...???
Na RZ5 to pěkně na mezičase drtí Colin, je lepší o 15sec. než při prvním průjezdu. To by mohl být pěkný čas.
pekny cas to sice byl ale Marcus ho pojel o 2,5 sec ale vypada to ze jeste rychlejsi bude Sainz
quote:
Na RZ5 to pěkně na mezičase drtí Colin, je lepší o 15sec. než při prvním průjezdu. To by mohl být pěkný čas.
Taky to tak dopadlo. Nevim, jestli je to spravne, ale na konci ma napsane +2 min na Gronholma...
Tak Colin jel opravdu moc. Na čtvrtém mezičase ztrácí 2:29min., asi něco provedl.
Nejak se jim to pomrvilo. Ted tam dali pro jistotu dve minuty i Sainzovi. No co, clovek se nemuze spolehat jenom na jeden zdroj.
Vypadá že ty dvě minuty budou putovní, jsem zvědavý komu ten černý petr zůstane :)
Tak tu mame prvni problemy s divaky... Cesi a moravaci, umravnete to tam nejak!!!
Zdá se že Mortovi už dali Imprezu dopořádku, ale čas na úrovni Araie (RZ4) není nic moc.
Tak uz to hosi umravnili, jeste ze jsi jim to pripomel :-)
kopecky v RZ 4 opet vyborne, 20 misto, 10sec pred obema soukromyma corollama, Tibor az 35 ztrata na kopeckeho cca 30 sekund
Kopecky 20.cas Cserhalmi 35. (to budou nejake problemy). Celkove to ale neni slavne. Uvidime, co se s tim bude dat delat.
Dave, asi mame stejne myslenky :-))))
Upravil - -Vicky- 23 Aug 2002 13:41:22
Hlavně že jedou (Kopecký, Czerhalmi), soutěž je ještě dost dlouhá.
Kahlemu praskl blok motoru.
Kopecký se v druhém průjezdu RZ1,4 zlepšil o 18s !!!
Skoda Kopeckeho defektu a naslednych problemu s ramenem, jinak si myslim, ze na debut v MS to Honza nerozjel nijak zle, jen tezko bychom hledali ve startovnim poli WRCkare s tak malo zkusenostmi jako Kopejda (samozrejme ze vyjimkou je Czerhalmi, ten je snad jeste nezkusenejsi)
quote:
Skoda Kopeckeho defektu a naslednych problemu s ramenem, jinak si myslim, ze na debut v MS to Honza nerozjel nijak zle, jen tezko bychom hledali ve startovnim poli WRCkare s tak malo zkusenostmi jako Kopejda (samozrejme ze vyjimkou je Czerhalmi, ten je snad jeste nezkusenejsi)
Naprosto souhlasim. Je toho opravdu skoda. Nechci se poustet do zadneho otevirani starych diskuzi, ale ukazuje, ze nepovoleny tŕenink nepotrebuje, takze kdyz to jde na MS, tak to jde i v CR JENOM na rozpis (pro priste). Honzo, jed a privez si tu formu i do CR.
S Erikssonem to nevypada vubec dobre!!!
to hovadko Loeb zase prvni, no pauzouti to nevim co s nim budete delat
Citrony a Armin tvrde zautocili! Citronum to vyslo. Jak dopadne Armin???
Myslim, ze s Erikssonem se muzeme rozloucit... :-((( Loix jede mezicasy srovnatelne s Bursem!!!!
Snad to nebude s Kenethem tak vazne, uz je v cili rz se ztratou 1:23,6 na Loeba, je vsak jasne ze se propadne az za Mysaky
To jo Freddy i Armin se utrhli, Loix 5,8 sec za Loebem. to jsou veci
LOIX 3.misto v RZ - je to fast freddy cruger!!!
Nerikejte mi, ze do tech Hyundaiu lijou benzin!!!!
Kde sledujete výsledky i s těmi mezičasy ... jestli na ofic stránkách, tak na ně se nemůžu nějak probojovat?!
Hnujdej uz nekolikrat ukazal, ze dokaze byt rychly, ale pravidelne na kazde soutezi ukazuje, ze je i vyrazne nespolehlivy, proto tipuji ze nejmene jeden z naturalizovanych korejcu nedojede (hadam, ze cerneho petra si vytahne z nehorlavych trenyrek Loix)
quote:
Nerikejte mi, ze do tech Hyundaiu lijou benzin!!!!
dneska mame vazne nejakou telepatii, presne to samy jsem chtel napsat, doufam ze si ty pisty aspon propali
na www.autosport.cz je clanecek o problemech Kopeckeho (zadni cast vozu mimo trat) a Czerhalmiho (tradicne problemy s diferencialy)
quote:
Hnujdej uz nekolikrat ukazal, ze dokaze byt rychly, ale pravidelne na kazde soutezi ukazuje, ze je i vyrazne nespolehlivy, proto tipuji ze nejmene jeden z naturalizovanych korejcu nedojede (hadam, ze cerneho petra si vytahne z nehorlavych trenyrek Loix)
No dobre, rychly Hyundai. Proc ne? Na sotoline to beru, ale stacit na asfaltu Peugeotum? To prece NENI NORMALNI.
Jo, a aby te Loix neprekvapil a nevytahl z trenyrek neco uplne jineho :-))))))
To vdave: jsme holt dneska naladeni :-)))
Upravil - -Vicky- 23 Aug 2002 14:34:04
Upravil - -Vicky- 23 Aug 2002 14:35:21
jak tak vidim, tak je tu asi cenzura ci co, kazdopadne juknete na konkurencni stranky autosportu
Koecky naplnuje beze zbytku me ocekavani - jede dost rychle. Jen skoda tech problemu
ale casy kolem 20 mluvi za vse. Ted je otazka zda mu to vydrzi.
Co Ti Korejci?? Hernajs to auto zacina asi fungovat - je to elektronicky robot.
Otazkou je jak dlouho to vydrzi pilotum. Loix rikal, ze mu to nekolikrat uteklo....
SOLBERG JEJDE OPET SUPROVE!!! TEN BUDE NEKDY URCITE MISTR SVETA!!!
Tak na tom pozdnim vyjezdu Gronholma neco bude. Navic startuje do RZ jako druhy...
to Pawel: To vis, bez cenzury se neobejdeme ani v demokracii :-)) Treba je jmeno konkurencniho serveru zarazeno do seznamu zakazanych sprostych slov :-)
quote:
Loix rikal, ze mu to nekolikrat uteklo....
Souvisi to nejak s tema trenyrkama??? :-)))
Posledne se tu par lidi mohlo zblaznit kdyz jsem napsal, ze Hyundaie jsou vyrazne rychlejsi nez Skoda - myslim, ze tohle je dost jasny potvrzeni.
quote:
quote:
Loix rikal, ze mu to nekolikrat uteklo....
Souvisi to nejak s tema trenyrkama??? :-)))
tak proto je tak rychly !!!
Závodníkům ze střední Evropy (Kahle, Mörtl, Kopecký, Cserhalmi), nějak utekla paní štěstěna.
Mam neprijemny pocit, ze Kopecky uz nepokracuje...
Tibor 33, problemy asi pretrvavaji. Honza Kopecky zatim nikde.
Taky mám ten pocit,že už Kopejda nejede.Kéž by pouze opět měnil kolo na RZ.Ale i na to už projelo moc dalších lidí.Škoda
ERIKSSON Poškozená hnací hřídel
OUT KOPECKÝ Po problémech s převodovkou (jde jen šestka)
Kopecky out na RZ 5 - prevodovka
Bohuzel bude mit dnes Honza Kopecky asi dost casu na to, aby mohl napsat dojmy do denicku
jinak v popredi nic noveho, opet dominoval Loeb ,Burns ,Bugalski, Gronholm v tesnem zavesu
quote:
Bohuzel bude mit dnes Honza Kopecky asi dost casu na to, aby mohl napsat dojmy do denicku
čas ano, ale náladu asi né.
Nechci byt hyena, ale mohl jsem si tipnout. Sakra!
23, ty nejsi v rajchu? Tebe tu nechali? To je ale pech. No, ale jsme na tom tady vsichni stejne :-(
A kdo myslíš, že by dělal výsledky? Já zase jedu na Sanremo, takže to je OK.
quote:
A kdo myslíš, že by dělal výsledky? Já zase jedu na Sanremo, takže to je OK.
Tak to jo, to chvalim. Ja jedu akorat tak do.... Vyskova :-) Tam asi nebudete, co? (co byste tam taky delali, kdyz jezdite na MS :-)
Bohužel. Já teď musím být doma hodnej, ona ta série v září Barum, Sanremo, Příbram, Mikona chce své....
V Junior WRC pokračuje po RZ6 20 jezdců z 24 odstartovaných. Chybí již opět Evans (MG). Zahájil sice pěkně z 5. místa, ale to bylo vše.
Pořadí: 1. McShea (Opel), 2. Haaf +0:10,6 (Citroen), 3. Sola +0:25,5 (Citroen), 4. Duval +0:28,1 (Ford)...6. Schelle (Suzuki), 13. Dallavilla (Citroen).
quote:
Kde sledujete výsledky i s těmi mezičasy ... jestli na ofic stránkách, tak na ně se nemůžu nějak probojovat?!
www.wrc.com
Loix mel na 8 RZ asi neajky problem - je pomalejsi nez Kenny...
jen me desi tak sekera mezi Skodou a Hnujdajem!!!!!!!!!!! Vice nez minuta!!!!!!!!!!
Tak potvrzeno Loix ma problemy s motorem!!
Skoda, ze je servis:-(
Celkem dobře se drží Cserhalmi.Já vím 45.místo po první etapě tomu moc nenasvědčuje,jenže jednotlivé časy na RZ nejsou špatné.Třeba 21.čas na RZ1 nebo 24. na RZ8.Sice na RZ8 dostal hrozný obklad 49s na 15 kilometrech,ale jede.Snad vydrží až do cíle.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.