Zobrazit v plné verzi : Rally Acropolis 2002
Za několik dnů vypukne v Řecku šotolinové dobrodružství z názvem Acropolis rally. Bude se dařit našim vozům Škoda Octavia WRC, jak dopadnou Citroeny a kdo vydrží v kategorii Super 1600? Mezi 89 přihlášenými posádkami z 21 zemí je 30 aut kategorie WRC.
Jsem moc zvědav na fordy a škodovky. Bude to super boj. Už se moc těším.
Sainz GO !!!
Gustav_Andel
10.06.2002, 18:30
Porad cekam da nekdo Pazoutum na zadecek a ono porad nic (vylouceni neni dostani na zadek :I )
Go Tommi go Carlos!!!
škodavkám věřím že při troše štestí by tam nějaký bodík mohl zase vybýt. Hlavně věřím Kennethovi, páč už tam jel celkem mockrát.
doufam ze uz budou celkove pred misakama :)
quote:
Sainz GO !!!
Myslis boj mezi Skodovkama a Fordama??? :D
Danyi Panizzi
11.06.2002, 09:58
Peugeoty budou opět dominovat!
Já jsem zvědav jak budou fungovat na šotolině Citroeny, jestli to přežijí.
quote:
quote:
Sainz GO !!!
Myslis boj mezi Skodovkama a Fordama??? :D
No jasně. Jak jinak. Jinýho konkurenta tam nevidím. 1. Sainz, 2. Eriksson, 3. Martin
zapomnel jsi na gardemeistra, treba i sollberga ;)
V Řecku právě probíhá shadedown, kdopak půjde přes střechu nebo odepíše vůz úplně tentokrát?
Danyi Panizzi
13.06.2002, 09:50
Ty úpravy na 206ce jsou velice zajímavý :P :P , myslím si, že peugeoty pojedou opět v čele.
Fotky jsou zveřejněný na www.wrc.com
Upravil - Danyi Panizzi 13 Jun 2002 09:52:38
nejake aktualni informace ze shakedownu?
Zajímavou úpravu bude mít taky Bursova přilba - klimatizaci :)
Na shakedownu byl nejrychlejší Marko Martin. Toni Gardemeister zajel pátý čas.
tak toni hodne hezky!
odkud mate shake-vysledky?
imported_n/a
13.06.2002, 15:57
Shakedown times:
Markko Martin (Ford) 3min 59.6sec
Carlos Sainz (Ford) 4min 01.2sec
Petter Solberg (Subaru) 4min 03.7sec
Colin McRae (Ford) 4min 04.8sec
Francois Delecour (Mitsubishi) 4min 05.8sec
Toni Gardemeister (Skoda) 4min 06.0sec
Doufám že tady bude na těchto stránkách taky horko.
quote:
Shakedown times:
Markko Martin (Ford) 3min 59.6sec
Carlos Sainz (Ford) 4min 01.2sec
Petter Solberg (Subaru) 4min 03.7sec
Colin McRae (Ford) 4min 04.8sec
Francois Delecour (Mitsubishi) 4min 05.8sec
Toni Gardemeister (Skoda) 4min 06.0sec
to si teda fordaci zashakovali!
jaj! Solberg musel udelat hned na prvni RZ nejakou chybu, nebo snad technickej problem??
Podle mezicasu Ericsson hodne pomaly, ale mysaci jeste horsi.
Pertlicek
14.06.2002, 09:03
Armin začal docela pěkně....
No tak Hyundai po 1RZ cca +20s
Skoda drivers cca +40s
Takze karty jsou rozdany, Skoda pojede klasickou hyenu :)) Maximalne si muze zkusit trochu zazavodit s mysaky o posledni misto.
Je to dost tristní pohled na výsledky Škodovek v první RZ. Ani mi nevadí, že musím jet do aťasu.
quote:
jaj! Solberg musel udelat hned na prvni RZ nejakou chybu, nebo snad technickej problem??
Hodiny a zhasl mu motor.
imported_n/a
14.06.2002, 09:16
Moc pekne se nam tam skodovky seradily. "Radost" pohledet.
Take pocitam s hyenou.
Pomalu ale jistě. Je potřeba těm vepředu krýt záda.
Pertlicek
14.06.2002, 09:29
Toyota z JM 23.to je docela pěkný
Ted tam naskakuji soukromnici a SKODOVKY jim zdvorile predavaji pozice. :-(
Pertlicek
14.06.2002, 09:33
Těch soukromníku až až.Ale Kremer by je pojíždět nemusel........
Po RZ1 jsou body pěkně daleko, ale ty odstupy jsou minimální. Bude to pěkný závod...
imported_n/a
14.06.2002, 09:47
Kdyz jsme u tech odstupu, Martinuv cas a hlavne odstup od druheho Gronholma mi pripada doooost dobry. Asi musel jet poradnou kladu.
Danyi Panizzi
14.06.2002, 10:21
je to teprve začátek a pořádně obtížná soutěž. Může se stát cokoliv! Takže neházejme flintu do žita!
imported_n/a
14.06.2002, 10:45
Co to ma znamenat ???? SS2 - 1.Freddy 2.Armin ... Tak to je maso.
Zda se, ze Kenny zrychlil. Toni nic moc.
quote:
Co to ma znamenat ???? SS2 - 1.Freddy 2.Armin ... Tak to je maso.
Zda se, ze Kenny zrychlil. Toni nic moc.
Kde jsi to vzal? Ja vysledky nemam na eWRC ani na rally-live, www.acropolisrally.gr a WRC.com pro zmenu server nelze nalest.
Upravil - MirekP 14 Jun 2002 10:53:01
imported_n/a
14.06.2002, 10:57
quote:
Kde jsi to vzal? Ja vysledky nemam na eWRC ani na rally-live, www.acropolisrally.gr a WRC.com pro zmenu server nelze nalest.
http://www.worldrallynews.com/events/gr_02/lategb.shtml
Ty Hyundaie jso nějaká rychlý?!
http://www.worldrallynews.com/events/gr_02/lategb.shtml
DIK
imported_n/a
14.06.2002, 11:02
Ad Hyundai: Tipuju velmi brzo velmi velkou ranu.
Na www.wrc.com skáče trochu jiné pořadí?
Ty woe, ty Hyundae jsou vazne husty - Loixovi bych to fakt pral.
quote:
humus
imported_n/a
14.06.2002, 11:11
A ted Radstrom na prvnim miste v SS2?! To jsou veci.
quote:
Jen aby se z toho vykonu zase nemusel lecit.
Danyi Panizzi
14.06.2002, 11:13
Hyundaie jedou fakt rychle! Škody :-(( bída. Po dvou vložkách Keny 57 s ztráta, to je hodně! Hodně hodně!
quote:
Hyundaie jedou fakt rychle! Škody :-(( bída. Po dvou vložkách Keny 57 s ztráta, to je hodně! Hodně hodně!
Jo, to je 1,3s na 1Km
tak ted nevim, co je spravne:
na eWRC
08:07 RZ 1 Pavliani I (24.45 km)
09:40 RZ 2 Karoutes I (18.89 km)
11:36 RZ 3 Paleohori (20.52 km)
12:29 RZ 4 Rengini (25.04 km)
14:52 RZ 5 Inohori I (23.00 km)
15:40 RZ 6 Pavliani II (24.45 km)
Na WorldRallyNews:
1 PAVLIANI I 09:07 24.45 kms
2 KAROUTES I 10:40 18.89 kms
3 Paleohori 12:36 20.52 kms
4 Rengini 13:29 25.04 kms
5 Inohori I 15:52 23.00 kms
6 Pavliani II 16:40 24.45 kms
Jak je to s tim casem?
Upravil - MirekP 14 Jun 2002 11:24:07
tak na to koukam a to jsou veci. Zda se mi nemozne, ze by hyunday udelal takovy pokrok a tak asi jedou Loix s Arminem peknou hranu. Skoda, ze to nemuzu dal sledovat, ale tusim ranu. Dal se mi zda, ze se uz Toni s Kennethem stacili nakazit skodovackou nemoci. Ale snad je to jen vlaznejsi rozjezd a zrychli.
imported_n/a
14.06.2002, 11:27
quote:
Jsi rezignoval docela rychle, ne ? Jak sam pises o neco vys, nehazejme flintu do zita. Alespon u Kendy bylo videt jiste zlepseni (pripomina mi to trochu scenu z Marecku, podejte mi pero - jsou zde naznaky zlepseni, vezmeme si treba tu hezkou 4- ...).
imported_n/a
14.06.2002, 11:29
quote:
tak ted nevim, co je spravne:
na eWRC
08:07 RZ 1 Pavliani I (24.45 km)
09:40 RZ 2 Karoutes I (18.89 km)
11:36 RZ 3 Paleohori (20.52 km)
12:29 RZ 4 Rengini (25.04 km)
14:52 RZ 5 Inohori I (23.00 km)
15:40 RZ 6 Pavliani II (24.45 km)
Na WorldRallyNews:
1 PAVLIANI I 09:07 24.45 kms
2 KAROUTES I 10:40 18.89 kms
3 Paleohori 12:36 20.52 kms
4 Rengini 13:29 25.04 kms
5 Inohori I 15:52 23.00 kms
6 Pavliani II 16:40 24.45 kms
Jak je to s tim casem?
S casem je to takhle: worldrallynews udava lokalni cas v Recku (GMT+3), eWRC cas u nas (jsme vuci Recku o hodinu zpatky tj. GMT+2).
Pertlicek
14.06.2002, 11:31
Myslím,že Hnujdeje vypadnou.Jsme na druhé RZ.Gronholm a sol. asi ví proč jedou zatím koelm 10. místa........
Nevíte někdo co se přihodilo na RZ2 Pozzovi (skoro 4 minuty ztráta)?
quote:
Nevíte někdo co se přihodilo na RZ2 Pozzovi (skoro 4 minuty ztráta)?
Nejspis zase ulomil radici paku jako v Argentine! Videl jsem to na EUROSPORTU a bylo to dost komicke ;)
btw. Obrazove zpravodajstvi WRC na Skodovku celkem kasle. Vcera nebyl ani jedinej zaber se Skodou ani jeden jezdec, .. nic :-((( Dostane se tam pouze kdyz jde o nejakej ulet (Kresta nad propasti, Pozzo bez razeni, ..)
Podle druheho mezicasu na to KENNY dupnul!
quote:
quote:
humus
No a proc? Nemusim snad fandit Nemecke automobilce podnikajici v Cechach, ktera se chova k fanouskum jako prase.
Loix vyhraje RZ :))) Snad
Danyi Panizzi
14.06.2002, 12:37
Kde je Rovanpera?
quote:
Kde je Rovanpera?
7. místo v RZ3 (podle rally-live na ewrc je pořadí trochu jiné)
Spaceman
14.06.2002, 13:12
Na RZ 4 zajel Rovanperä prozatim treti cas a celkove a je druhy pred Burnsem o 2,6 sekundy (podle wrc.com)
...hyundaje jedou fakt dobre, ale cekam, kdy daji ranu. Skodovka me zatim nijak neprekvapila.
Nevite nekdo, v kolik bude dneska zaznam na eurosportu? Abych se stacil v cas vratit z prace. :o)
Ty jo, jindy je tady jinej fofr :-(... Dle prvních výsledků (do 4.RZ) to vypadá, že s Accentem EVO III můžeme počítat do to 4 týmů! Již několikrát dokázali že na to maj, pak s tím někdo fláknul nebo porucha, ale stabilně jsou schopni zajíždět výborné časy v jednotlivých RZ! Poslední evoluce vypadá na dost dobrou káru a až vychytaj mouchy, tak je to kandidát na bednu! Freddy mě příjemně přkvapil, už jsem si myslel že je to loser :-))). Zapomeňme na to, že se škodovky budou honit s Hyndaiema, tak akorát Micáky jsou na podobné úrovni :-((((, tolik Škodě fandím!!! Čelo celkového pořadí je omračující, alespoň Kenny zatáh na poslední RZetě. Počkejme na další vývoj...
Kenny si v servisu malinko zapřeháněl a do kontroly dorazil s osmiminutovou ztrátou tzn. 1:20 min penalizace...
Schwarz to bude podle mě jistit z šestého bodovacího místa ve značkách. Má na sedmého Alistera 1min. náskok. Loix to zkusí, udržet se co nejvýše. Martin jede v pohodě, jestli nebude mít tech. problém je podle mě shopný vyhrát. No a naši? NO COMMENT!!! Tentokrát to ale bude autem. Kenny a Toni dělaj co můžou.
ach jo, uz mne pomalu serou... :(
ten eurosport bude asi visilat az 0.00, nemaji prece licenci na to aby visilaly hned prvni den...
Bohužel to vypadá,že zítra se Toni bude propadat,protože bude startovat jako druhý.Možná na tom bude líp Keny.No děj se vůle boží.
Spaceman
14.06.2002, 22:06
To PREMAS:
Zaznam zacina dnes o pulnoci, nebo zitra rano, tusim o pul devate, ale nejsem si jistej
Pro me je velkym prekvapenim Martin. Kdyz se podivam do vysledku, tak jezdci maji mezi sebou minimalni rozdily, ale Martin vsem uplne neskutecne ujel. Kdo tipoval v tipovacce Martina???
Hyundai mi zacina byt sympaticka. Je fakt, ze jakozto konkurenta Skodovky jsem je nemusel, ale jejich vykon je velmi dobry a opravdu se mi zacinaji libit. Zda se mi ale, ze pri pohledu prave na ne jsou vysledky Skodovky velmi alarmujici.
V Super 1600 uz pokracuje jenom 12 posadek. Zatim naprosto s prehledem vede Francoise Duval. Uz od zacatku nestihaji Oply (ty uz vypadly) a ani Ewans na Roveru (8.}.
Koukám v sobotu ráno se vám nechce moc vstávat.... Mylsím, že to ale dnes bude stát za to. Rychlá tipovača: Udrží Freddy svojí skvělou pozici. Já říkám, že bude mít Accent WRC tech. problém.
Tak už to zase začalo a hyundáče jedou stále jako z praku.
smirnoffff
15.06.2002, 08:30
Freddy už za Colinem a Hariho na zádech. Richard a Marcus taky nejsou daleko a vůbec už tam pak jde o vteřinky. A na Acropolis není vteřina žádná míra. Řekl bych, že to s ním půjde z kopce. Ale za včerejší výkon (přestože mu startovní pozice určitě pomohla víc než dost) určitě zaslouží velikou pochvalu.
Ó Kenny se trochu pochlapil a zajel čas na hranici možností Škodovky.
smirnoffff
15.06.2002, 08:39
quote:
Pro me je velkym prekvapenim Martin. Kdyz se podivam do vysledku, tak jezdci maji mezi sebou minimalni rozdily, ale Martin vsem uplne neskutecne ujel. Kdo tipoval v tipovacce Martina???
Tady se tipuje trojka, takže asi nikdo. Ale v tipovačce, co máme s kámoši jsem nebyl jediný, kdo ho dával do šestky...
http://tipliga.zde.cz
:ball:
Admine, co je? Jede se 8. RZ!!!
quote:
Freddy už ztrácí...
Bohužel ne na Škodovky
quote:
quote:
Freddy už ztrácí...
Bohužel ne na Škodovky
Beru zpět, Kenny ho pojel.
quote:
Schwarz to bude podle mě jistit z šestého bodovacího místa ve značkách. Má na sedmého Alistera 1min. náskok. Loix to zkusí, udržet se co nejvýše. Martin jede v pohodě, jestli nebude mít tech. problém je podle mě shopný vyhrát. No a naši? NO COMMENT!!! Tentokrát to ale bude autem. Kenny a Toni dělaj co můžou.
Souhlas, vypada to, ze chteli ukazat co umi a le hlavne potrebuji body, takze ted se pokusi najistotu dojet 5-6 ve znackach
To je zajímavé. Kenny si stěžuje na nefungující přední diferenciál a přitom zajíždí své nejlepší časy. Že by konečně osud přišel sám na optimální nastavení podvozku?
quote:
quote:
Souhlas, vypada to, ze chteli ukazat co umi a le hlavne potrebuji body, takze ted se pokusi najistotu dojet 5-6 ve znackach
Armin to někde vysype. Do cíle je ještě daleko a Peter se jen tak nevzdá.
S tim prednim diferakem to je fakt dobre. Asi by meli Octavii delat bez nej, kdyz Eriksson zajizdi jedenacte casy...
Mimo hodnoceni sampionatu Super1600 jede Jean-Joseph s raketou Clio. Vypada to, ze to je vice nez dobre naradicko.
V Super 1600 se meni situace naprosto zasadne. Duval konci mimo trat na RZ8, pro technickou zavadu i Chemin, o RZ drive odevzdava kartu Ewans. Do vedeni jde Valimaki na Saxu o 3.7s pred Tuohinem (taky Saxo), treti Rowe s Pumou uz ma ztratu minuty a pul.
Armin dostava dalsi nakladacku. To je moc zajimave, nevim, co to vcera vyvadel. Ale ten Martin me fakt zere. Myslite, ze to dneska nekam posle, nebo poda takticky vyzraly vykon???
A sakra, Martin je v pr... Neví někdo, co se mu stalo?
..a Peter už bere bod Arminovi.
Je to tu - PROPAD!!! Jen at to vydrzi, do typovacky se to vyviji skvele :-)))
... Kenny opět výborně?!? :)
Kenny osmy cas. To neni spatne.
Martin měnil kolo. Škoda, držel jsem mu palce. Už jsem přemýšlel o tom, jestli by musel pustit Colina před sebe dle vzoru Ferrari
Eriksson má zřejmě rád dlouhé RZ..
quote:
Martin měnil kolo. Škoda, držel jsem mu palce. Už jsem přemýšlel o tom, jestli by musel pustit Colina před sebe dle vzoru Ferrari
Eriksson má zřejmě rád dlouhé RZ..
Presne jsem si to taky rikal a myslim, ze jo. Ostatne Ford byl tim v minulosti nechvalne prosluly v pripade Sainz-Colin.
Tak RZ 10 zrusena kvůli divákům.
něco vypadne a skoda bude mít bod to se vsadím.
Pertlicek
15.06.2002, 15:23
Možná máš pravdu ale za předvedený výkon si ho zatím rozhodně nezaslouží....
Eriksson teď ztratil tři a půl minuty....
... díky defektu pneumatiky
Skoda a body? Kdeze, tri body z tipovacky jsou doma.
Jinak co myslite Colin McRae? Vydrzi to do konce bez chyby?
Colin to udrží. Má v Řecku skvělou bilanci...
MartySvec
15.06.2002, 20:24
Colin tu ma dobrou bilanci ale jak vidis hraje tu roli nahoda. Markko jel vice nez FANTASTICKY a jak dopadl tak jsem mu to pral. Konecne by to byl novy jezdec ktery vyhral a porazil "stary dedy" kteri vyhravaji vse. Jeste Solberg toho je taky skoda. A Simon Joseph na Cliu jede taky skvele a kort na dlouhy RZ tam jede hned za Skodovkama. Pekne jede i Burns
Alister a Richard jsou po RZ13 out, takže Loix už je zase čtvrtý. :-( Ale za ním jsou poskládáni Rovanpera Martin A Solberg bude to ještě moc zajímavé.
Freddy ztratil minutu a půl a propadl se na osmé místo.
Kde jste kdo??? Spíte???
Asi to baví jen nás dva. Tak se budeme dívat spolu ... :X
S Loixem to je špatné. Zastavil za RZ13 s proraženou vanou.
Taky to sleduju jen sem nepíšu. Vypadá to že Loix bude asi brzy out
V rádiu říkali že už je out (Rozhovor s někým z Hyundaie), někam to poslal 3km před cílem a zrušil předek.
coolidge
16.06.2002, 11:04
Jestli je Loix out, tak už stačí jenom dva jezdci, kteří bodují do značek a Gardemeister je na bodech.
MartySvec
16.06.2002, 11:17
Nevim proc jste vsichni proti Hyundaiim. Kvuli tomu ze natrhli Skodovce prde* tak nemusi byt spatny aspon je videt ze maj snahu a jdou dopredu a ne ze cekaj jako hyeny az co odpadne. Neni to tak??? Ve Svete motoru pise Markko Martin ze Tonik je vybornej jezdec ale ma smulu protoze se Skodou nic nemuze udelat. A pokud jsem nekdo chce pritahnout Argentinu tak nazdar. Vice stesti nemel nikdo. Ne ze bych to Tondovi nepral ale je ve Skode tak bohuzel. Ale na druhou stranu, pokud vyjede Fabia WRC mohla by byt cernym konem a bojovat a ne cekat!!! je tu nekdo?????
Myslím, že i Colin bude mít co dělat, Marcus na to pekne šlape... a i na dalších místech ještě není nic rozhodnuto a bude to ještě zajímavé. I Toni se rozjel, tak uvidíme jestli nakonec ten bodík zase nebude.
quote:
Nevim proc jste vsichni proti Hyundaiim. Kvuli tomu ze natrhli Skodovce prde* tak nemusi byt spatny aspon je videt ze maj snahu a jdou dopredu a ne ze cekaj jako hyeny az co odpadne. Neni to tak??? Ve Svete motoru pise Markko Martin ze Tonik je vybornej jezdec ale ma smulu protoze se Skodou nic nemuze udelat. A pokud jsem nekdo chce pritahnout Argentinu tak nazdar. Vice stesti nemel nikdo. Ne ze bych to Tondovi nepral ale je ve Skode tak bohuzel. Ale na druhou stranu, pokud vyjede Fabia WRC mohla by byt cernym konem a bojovat a ne cekat!!! je tu nekdo?????
Ono to neni ani tak o snaze, jako o penezich. Skodovka ma nejnizsi rozpocet a v tom je kamen urazu. Snad bude nova EVO lepsi, protoze Fabia bude nejdriv v 2004...
Pokud chce Škoda bodovat, musí Tony pojet Delecoura. Je tam nějakých 20 sekund.
Freddy Loix předvedl perfektní výkon. Vypadá to, že Armin pro nějaký ten bod pro HYundai dojede.
Tipuji, že to Colin udrží.
Ja taky myslim, ze to Colin udrzi. Naskok ma celkem dost dobry a doufam, ze konecne jednou nebude divocit a poda takticky vyzraly vykon. Ostatne po tom, co mi vypadl Burns, je pro me jedinym pridelem bodu do tipovacky!!! Tak se sakra snaz, Coline!
quote:
Pokud chce Škoda bodovat, musí Tony pojet Delecoura. Je tam nějakých 20 sekund.
No, uz jenom nejakych sedm. Ale stejne to jeste na posledni RZ musi nekdo vzdat...
Schwarz odpadne, Toni pojede Delecoura a škodovka bude mít bod.
Upravil - 23 16 Jun 2002 12:51:55
I když je pravda, že si Hyundai jeden bod zaslouží, byl to od nich super výkon, všechna čest!!!
V Super 1600 pokracuje uz jen 6 jezdcu!!! Kdo dojede boduje... V RZ14 odstoupil Valimaki a Galanti. Vede Tuohino (Saxo) o tri a pul minuty pred Dallavilou (Saxo)a Caldanim (Punto). Ctvrty je Sola (Saxo), paty Rowe (Puma), posledni, presto pro bod jedouci Foss (Puma). Tato dlouha RZ ale muze zpusobit zmeny...
quote:
I když je pravda, že si Hyundai jeden bod zaslouží, byl to od nich super výkon, všechna čest!!!
Mozna kdyby Skodovaci jeli na hrane, tak by meli stejne vysledky. Ale taky vetsi riziko poruchy. Je to o kompromisu. Kazdopadne Hyundai je sakra vytahl....
quote:
Presne tak. Pokud hodnotim predvedeny vykon, tak by meli bodovat. Na rozdil od Skodovek.
Tuohino ma bud problemy, nebo silne taktizuje. Na RZ15 ztratil ze sveho naskoku minutu a pul. Uvidime, jestli to je jenom taktika...
V servisu před RZ15 říkal, že trefil kámen a poškodil sump guard....
Hmm, tak to je zajimave. Mimochodem co se tyce zaslouzenosti bodu, tak sve o tom asi vi momentalne Alexander Foss (6. v Super1600), ktery ma na Tuohina ztratu necelych 34 minut...
Takze tu mame posledni RZ. Jaka nervozita panuje mezi "forari" eWRC???
Armin je tam, takže Hyundai boduje
[quote]
erikkson out
jak to??????????
quote:
[quote]quote:
erikkson out
jak to??????????
na strankach wrc.com retirements-eriksson-Surrendered Time Card po rz 14, v rz 15 uz nefiguruje v celkovejch vysledcich...
Presne tak...
Ale ten Delecour se taky nechce lehce vzdat. Schwarz dojel, no tak to bude muset vypadnout nekdo jiny.
Teď už by to musel být jedině Gronholm...
Gronholm je tam, takže Škoda bez bodu a Hyundai naštěstí pro Škodu POUZE jeden bodík.
Colin dovršil hatrick!! Trefil jsem první a třetí místo, ale mám mínus body za Škodovku.
No, co uz. Ale jinak gratuluji Colinovi k vitezstvi. Bylo na case a chlapec si to zaslouzil. (A ja tech 6b taky!!! :I )
Toni dokázal Delecoura pojet. Alespoň něco pozitivního.
quote:
Toni dokázal Delecoura pojet. Alespoň něco pozitivního.
Myslis tim, ze nemusi prset, staci kdyz kape??? Ja jsem nastesti Skodovku v tipovacce neprecenoval, radeji jsem netipoval... Taky jsem podal takticky vyzraly vykon, akorat mi to pos* Burns.
není mi jasný, jaktože eriksson je pořád ve výsledcích v RZ, ale už ne v celkovejch?
V Safari to musime Hyundai i Mysakum nandat.... Kdy ma byt ta EVO3 ?
Prisel jsem az ted - a Colin pekne dojel pro prvni misto, smula Loixe, no a Skoda bez komentare. Kazdopadne se to trochu zdramatizovalo, konecne nevyhrali Peugeoti :))
co je s tim erikssonem?
všude je jako 14., jen ne na wrc.com
quote:
Prisel jsem az ted - a Colin pekne dojel pro prvni misto, smula Loixe, no a Skoda bez komentare. Kazdopadne se to trochu zdramatizovalo, konecne nevyhrali Peugeoti :))
Nerekl bych, ze se to az tak zdramatizovalo. Vzdyt Gronholm porazil vsechny pripadne konkurenty - Colin ma prvni vitezstvi, Carlos dojel az za Marcusem...
Danyi Panizzi
18.06.2002, 07:09
Gronholm letos nemá konkurenci a to jeho oblíbené soutěže teprve přijdou!
coolidge
18.06.2002, 12:41
quote:
quote:
Nerekl bych, ze se to az tak zdramatizovalo. Vzdyt Gronholm porazil vsechny pripadne konkurenty - Colin ma prvni vitezstvi, Carlos dojel az za Marcusem...
Předpokládám, že zdramatizováním autor především myslel pořadí továren, kde za poslední dva závody získal Ford opravdu výrazně více bodů než Peugeot.
Upravil - coolidge 18 Jun 2002 15:08:59
Hodně ve vývinu letošního šampionátu napoví další soutěž Safari rally. V tenisové terminologii má Peugeot a Gronholm na raketě setbol.
Hlavně aby to taky nebyl matchball...
KRESTA GO!!!!!
jaky zavody jede vlastne jeste krestan?
Myslím Safari, Německo a Sanremo
http://www.ewrc.cz/images/2002/wrc/gr/burns.jpg
Jednoduchý test IQ
a) Burns ukazuje Škodovkám, že jsou jedničky
b) Burns stopuje, aby nemusel čekat až pro něj někdo přijede
c) Burns ukazuje, že je vše v pořádku
Burnse štípla do palce vosa a s brekem to našim ukazuje...
MravenecZ
20.06.2002, 18:17
Můj názor je, že Burns hledá nové angažmá u nějakého "spolehlivého" týmu, kterému se jen tak neulomí kolo... :D
imported_n/a
21.06.2002, 11:27
Mám pocit, že Richard spíše mává na sběrný traktor, který se v poklidu řítí těsně za škodovkou.
http://sweb.cz/petr.pancocha/burns.jpg
Upravil - ppancoch 21 Jun 2002 11:28:18
MINIS007
21.06.2002, 12:36
Jo a ten blinkr má že bude zastavovat, nebo předjíždět?
S tím blinkrem za ním jel už delší dobu. Je to tam dost úzké, ale na rovince hned za další zatáčkou se přes něj už přehnal :)
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.