Zobrazit v plné verzi : Volanty
Chtěl bych si koupit volant. Poradíte mi někdo jakej jo a jakej určitě ne?
Ja sem si vybral Logitech WingMan Formula Force GP. Máte ho někdo??? Jaké s nim máte zkušenosti???
Předem Díky.
Myslím, že Logitech je dobrá volba. Určitě si nekupuj Genius Formula Wheel - ten nevydrží ani okruhy, natož rally :)
Potvrzuji zkušenosti s Geniusem F.W. - špatné až zlé...
volant určitě s feedbackem platí pravidlo že čím dražšší tím lepší.zkušenost moje a mých známích.mam vikings force feedback,koupil jsem ho z druhý ruky málo hranej za trojku.šlape pořád .no dostává sodu a nic.jsem ortodoxní rally man ale teď jsem vyzkoušel okruhy (24le mans2002)no to je peklo,takhle se u rally nespotím.
Danyi Panizzi
13.08.2002, 12:46
já mam Microsoft bez odezvy a stačí mi... mam ho 3/4 roku, hraju dost a zatim taky drží!
quote:
já mam Microsoft bez odezvy a stačí mi... mam ho 3/4 roku, hraju dost a zatim taky drží!
danyi:záleží pouze a jenom na každým co pořídí.chtěl názor tak jsem ho napsal.jestli si plzeňák tak zajeď do tesca na rokyc.v dat.artu mají docela hustý volanty,jenom na pokuk.no vodělal mi momo kožený(!)styl F1,jako origo cena asi 7800(ha ha)myslim si ale ,že s odezvou je to větší zábava.vletět přes horizont ve 180 a pak jet bokem ve škarpě to tě utrhne ruce.(cmr2)je to prostě větší vychytávka nic víc nic míň.
Danyi Panizzi
30.08.2002, 08:23
okay radku28, naprosto souhlasim! Jo jsem Plzeňák a ty volanty jsem v Tescu viděl, jsou opravdu nádherný! Je fakt, že to je úplně někde jinde! Takže jestli máte prachy, kupujte feedback.
Ahojte. Mám Thrustmaster 360 Modena bez force feedbacku. Masivní volant, zatím bez chybičky. "Masírování" od volantu nepovažuji za realistické. Vzhledem k neustálým rázům to dlouho nemůže vydržet. Levné volanty nemají s kvalitou nic společného. Není nadto si je vyzkoušet přímo v obchodě. Je mezi nimi obrovský rozdíl.
Nazdárek piloti už sem oddělal jeden volant ale úplně obyčejnej je na sračky.V poslední době jezdím Logitech MOMO a koupil sem ho za 5.500,-Kč.Je to moc dobrý.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.