Zobrazit v plné verzi : Mikona Rally Bratislava
Pro ty z vás kteří se chystají na tuto rally mám několik informací : Kulig nemá auto, a Hrdinka nemá motor. U Vojtěchů vše záleží na rozsahu škod po Příbrami.
Vojtěši pojedou, prý chtějí udělat nějaké smyky.... Jinak jsem zvědavý především na výkon Honzy Kopeckého, jak se ukáže s fordem. Slyšel jsem, že měl problém s nastavením toyoty snad před každými závody, protože auto dostal nevhodně přednastavené od JM (naposledy v Příbrami)a tím zpočátku závodu dost ztrácel. Doufám tedy, že ford bude nejen rychlý, ale hned od začátku i dobře podvozkově naladěný.
Štěpán Vojtěch při tréningu Koliby havaroval na střechu. Posádka OK. Tren.vozidlo 3m pod silnicí. Jeřáb je na cestě.
quote:
Štěpán Vojtěch při tréningu Koliby havaroval na střechu. Posádka OK. Tren.vozidlo 3m pod silnicí. Jeřáb je na cestě.
Jestli se nemýlím, tak se jedná o Micáka, že jo!?
V článku na iDnes se Pech vyjadřuje jak důležité je pro něho srovnání s Kuligem a zároveň tvrdí, že je fajn, že ho nic netlačí a tudíž bude moci jet uvolněně, takže mně z toho leze, že zase pojede poklidnou údržbu a příliš se rvát nebude. No škoda, snad se někdy opravdu ostré jízdy dočkám.
Danyi Panizzi
03.10.2002, 14:18
jak může někdo při tréninku otočit auto na střechu? Kolik je povolená rychlost?
quote:
jak může někdo při tréninku otočit auto na střechu? Kolik je povolená rychlost?
60 km v obci, 90 km mimo obec, néééé???? :D
Když to umíš, otočíš to na střechu i v padesáti :-)
je fakt ze oba vojtesi (a hlavne brouk) vtom nejsou spatni... :P
Štěpán Vojtěch si po své havárii půjcil serioveho Opla a na te same RZ se pri treninku v protisměru čelne srazil s civilním autem!!!!! Posádka je i nyní OK.
quote:
Štěpán Vojtěch si po své havárii půjcil serioveho Opla a na te same RZ se pri treninku v protisměru čelne srazil s civilním autem!!!!! Posádka je i nyní OK.
Dóóóst dobrý!!!
To teda bude ještě něco do třetice a nebo naopak jej můžeme pasovat na favorita No1
quote:
To teda bude ještě něco do třetice a nebo naopak jej můžeme pasovat na favorita No1
Jo, je nejvetsim favoritem na ranu.
Třeba tu RZ počtvrté pojede opatrněji.
tak kulig dostal od pecha na 5 km 18 sekund. to to asi tlacil.
MartySvec
05.10.2002, 10:44
Tak jak na to koukam Honza si vede neskutecne dobre at si kazdej rika co chce ale na jeho vek je u nas asi nejvesti talent. Pokud mu to takhle pujde pristi rok i u nas tak ho bude az do pr... proste moc a to je spravne!!!! GO HONZO GO!!!
Pertlicek
05.10.2002, 11:09
Honza zatím super.Ašín asi znovu údržba,na Kuliga nějak nemají podle časů...
Kopecky super - jen aby to ustal.
Cserhalmi - na nase piloty ani zdaleka nema.
Jo kopecky jede super. Jediny drzel na te dlouhe rz krok s kuligem a zaslouzene vede. MCR bude asi pristi rok hodle naslapnuty, zvlast pokud bude kopecky jezdit s focusem.
MravenecZ
05.10.2002, 14:52
Pánové, domníval jsem se že to Kopeckýmu časem dost dobře pojede, ale nečekal jsem, že tak brzy... Nestačím se divit, on prohání Kuliga s Pechem !!!! Jen aby to ustál...
Právě jsem přijel z Bratislavy. Je tam střídavě oblačno, spíš kosa. Viděl jsem 3 RZ, jako poslední 5 Inchebu.
Na to, že se jede v hlavním městě je divácký zájem velmi slabý, pokud by tam nebyli fandové z Česka, tak tam skoro nikdo není.
Nsši jedou skvěle, ale Kulig neudělat v 1RZ gumu, tak už jasně vede. Skvěle jedou také Sítník a Tuček, kteří bojují s nejslabším Italem na Toyotě WRC o místo v první desítce. Taky Kouřil na Seatu pokud jel, tak výborně. Dojel letos už nějakou soutěž? Zatím nikdo kromě Cserhalmiho ze špičky nevypadl, ale do cíle je ještě daleko. Takže teď už budu sledovat výsledky pěkně v teplíčku u PC.
Rozjetý je to hezky.Honza jede pěkně , ale bude se rozhodovat až přijde tma .Toho se bojím , že Kulig bude mít navrch-uvidíme . Překvapuje mne časový odstup ostatních . Technika asi nestačí ......
Nevíte někdo , jestli už je startovka na Sosnovou ????
Na 11 RZ ale Venca hodne zatah,ten odstup,za prvnima trema je opravdu propastny...
11 rz zase zamichala poradim. ted vede pech o 1 sec pred kopeckym a 26 sec pred kuligem. triner sel pred stepana vojtecha. to je konecne po dlouhe dobe rally, kde se neco na spici deje, ikdyz vetsina ze spicky jede spis pr potechu divaku nez nejakou hranu.
Dale Cooper
05.10.2002, 17:32
No nazdar vidle, ty výsledky pohladí duši. Sice už je v čele Pech, ale výkon Kopejdy naznačuje, kdo by mohl do budoucna být tahounem české rally. Tím se nechci dotknout Ášína, ale řekl bych, že jeho opatrný přístup hazarduje s trpělivostí fanoušků, kteří čekají, když toho Forda konečně trochu předvede(že by v té Anglii?) A když pozoruju Kopeckého, který s tím autem jede poprvé..., bravo! Vkrádá se kacířská myšlenka, kde by jel v Německu s fungujícím Fordem ,když to se starou Corollou vůbec nebylo špatné.... Po té skepsi na Barumce, kde nás pojížděli Poláci a Travaglia a vypadalo to, že čeští piloti zaostávají za jejich vybavením konečně naděje do budoucna...
Kulig dostal dalsi obklad. Ze by snad dalsi defekt?
Kdo jede s Emilem jako spolujezdec?
KULIG ASI DOJEL A VENCA ZISKAL ROZHODUJICI NASKOK
Jo, jo. Venca zatahl. Asi se rozhodl, ze se jeste nenecha porazit :)
Venca preci musi ukazat,kdo je tady kralem...Asi mu bouchli saze a tak zato taha
Ašín má asi dostatečný náskok ,ale věřím že Honza se pokusí zatáhnout taky - bude to ještě zajímavý.
Honza Kopecký jede druhý den hodně "pomalu", ale už včera večer hlásili na posledí rz problémy s tlakem turba, tudíž se domnívám, že se závadu nepodařilo úplně odstranit, a proto jsou dnešní Kopejdovy časy takové, jaké jsou...
MravenecZ
06.10.2002, 13:02
Honza měl problém s motorem, a tak to dopadlo tak, jak to dopadlo. Podle něj jelo auto na 60-70%. Určitě ale dal najevo, že jestli s fíkusem pojede i příští rok, tak se máme na co těšit. Ášínovi to jedině prospěje a možná budou lítat třísky. Škoda jenom, že Vojtěši a Emil začínají tak trošku tvořit druhou ligu. Emil je sice docela spolehlivej jezdec, ale to auto asi fakt na vyhrávání není. No a Vojtěši když dají kládu, tak dají i boudu, tak že zase nic. Nezbývá než pogratulovat Pechovi k Československému titulu a k přívlastku Křeček II.
AlesGute
06.10.2002, 14:56
No nevím, já bych si titul Křeček II raději schoval pro Kopeckého, má-li se udělovat na základě jízdního stylu. Ale to je věc dojmu z individuálních prožitků u trati.
AlesGute
06.10.2002, 15:04
Zajímavé je, že zatímco na Corolle se mi Kopeckého červenožlutý desing moc nelíbí, tak na tom Fíkusu to podle těch fotek vypadá opravdu MŇAM. Kdyby takhle vybarvení jezdili s Focusem i příští rok, vůbec bych se nezlobil.
MravenecZ
06.10.2002, 15:32
Ten přívlastek jsem mu dal proto, že jede dost hlavou a zbytečně neriskuje. Velice klidně a pravidelně sbírá body. Jinak s tím designem Kopeckýho naprosto souhlasím. Fokus v barvách Matadoru s Penzoilem je paráda. Nejhezčí auto u nás (teda vlastně na Slovensku)
Taky semi design Kopeckých moc líbí, ono to nepřímo vychází z továrního designu fordů. Myslím tím ty šikmé čáry a ostré barevné přechody. Ona Ta corolla je přeci jenom kulatější...
pech se v sobotu (než kopeckýmu odešlo turbo) asi divil co?
Pech jel určitě jen tolik, kolik potřeboval, přesto je ale obdivuhodné, jak rychle dokázal přivyknout Honza Kopecký novému vozu...na lepší se asi zvyká lépe (až na tu spolehlivost). Myslím, že letos suverénnímu Ašínovi roste v Honzovi pro příští rok pořádný konkurent a jen doufám, že za rok se bude o českém (i slovenském) mistráku
rozhodovat až na poslední soutěži...
V neděli na mokru po opravě motoru už zase Honza kraloval, na některých místech, kde jsem byl, mi až trnulo, že to nejde uřídit a kluci pak prý v cíli tvrdili, že v podstatě jeli bez krizovky. A to jeli na pro ně zcela neznámé trati, zatímco ostatní prý tyhle rychlostky jeli již v letech minulých. Hlavně aby měli kvalitní nářádí na příští sezónu. K Mikoně Honzovi i Filipovi blahopřeju - vyzrálý profesionální výkon !!! a to i v čase technické závady, což je u takových mladíků obdivuhodné.
Tak snad abych taky neco rekl. V BA jsem byl a tak mohu cerpat z neprebernych dojmu, ktere jsem nacerpal. Pech jel naprosto v pohode a pro divaky, kdyz potreboval, tak zatahl a ostatni mu nestacili. Kuligovi to porad nejak nejelo, nemohl jsem mu prijit na chut (ostatne jako na Barumce). Triner se jel jenom svezt (jel s Pichou) a predvadel neskutecne Trineroviny. Jedna sada pneumatik mu snad musela odejit hned po kazde RZ v arealu Incheby... Kopecky jel moc dobre. ALE. Ten Focus je opravdu RAKETA. V zivote jsem nevidel nejake auto takhle jet. Prirovnal bych to k Travagliove 206. Opravdu to jede jako z praku (tedy kdyz funguje) a kdo nevidel, neuveri.
Me by prave zajimalo srovnani Pechova, Kopeckeho i Kuligova auta. vite nekdo co jsou zac?
coolidge
07.10.2002, 16:07
Kulig – verze 1999
Pech – verze 2000
Kopecký – verze 2001
Opravdu jel Kulig s Focusem 99???Vždyť Jolly už má i verzi 2001.Je to to auto s kterým jel Markko Martin domácí Estonia rally nebo jak se jmenuje.Také s ním jel Duval Ipres rally.
coolidge
08.10.2002, 07:16
Opravdu jel s verzí 99. Verze 01 byla šetřena na boj o titul ME. V neposlední řadě je pro Kuliga samozřejmě pronájem tohoto vozu levnější.
Upravil - coolidge 08 Oct 2002 10:19:48
Jo, Kulig jel s 99, novy Focus je udajne na repasi v Anglii. On ten Pechuv Focus je udajne snad jeste prestavovany z verze 99 na 2000 nebo tak neco... Kopecky mel primo extovarniho 2001...
MravenecZ
08.10.2002, 15:42
No tak to je teda mazec. Lituju toho, že jsem ten fíkus 2001 neviděl v akci. Jo a když jsme tak u toho, neříkal náhodou Charouz, že taky budou mít 2001 ???
quote:
keby nemal take blbe ceske auto tak na vas pepipkou ma
quote:
quote:
keby nemal take blbe ceske auto tak na vas pepipkou ma
Tak ať si pronajme něco lepšího, když se vám távka 2 nelíbí. Stejně by na naše hochy neměl a to nechci dělat ukvapené závěry!
I já musím říci, že Tibi zas takový supertalent není. Zatím dokázal pouze to, že v mladém věku dokázal ukočírovat wrc. Ale od prvního závodu nezrychlil ani o nic...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.