Zobrazit v plné verzi : The Network Q Rally of Great Britain
Aktuální pořadí v MS znašek slibuje veliký souboj "druholigových" týmů. Doufám, že se slabá nadvláda týmu Hyundai nepotvrdí a NAŠI se z Walesu vrátí jako vítězové!!!!
spis se obavam ze tak slaba zas neni...
Ja bych rekl, ze Hyundai jsou moc moc dobri. Jejich slabou strankou je Schwarz, Loix jel dobre vsude, asi ale nad sve moznosti. Nepral bych nam, kdyby mel v Anglii sve moznosti konecne poznat a nejit pres ne....
Dnes jsem ale cetl v tuzemskem(rakouskem) tisku, ze Stohl si v Anglii dela sance na misto v tovarnim Mitsubishi WRC, snad pry jak Alister, tak Delecour jsou zraneni a nemaji jet. To by Skode nahravalo...
coolidge
05.11.2002, 09:04
První místo získal podruhé ve své kariéře Marcus Grönholm na Peugeotu. O další pozice bude bojovat Burns, McRae a Sainz.
4.11.2002
Jan Koudelka
To si snad Koudelka dělá *****. Asi ani neví, že o druhé místo mohou bojovat další tři piloti (Panizzi, Rovanpera a bez šancí není ani Solberg). Samozřejmě největším favoritem je asi Burns. Ale nechápu jak může
dopředu odepisovat třeba Rovanpereho. Asi sežral všechnu moudrost světa.
quote:
Ja bych rekl, ze Hyundai jsou moc moc dobri. Jejich slabou strankou je Schwarz, Loix jel dobre vsude, asi ale nad sve moznosti. Nepral bych nam, kdyby mel v Anglii sve moznosti konecne poznat a nejit pres ne....
Dnes jsem ale cetl v tuzemskem(rakouskem) tisku, ze Stohl si v Anglii dela sance na misto v tovarnim Mitsubishi WRC, snad pry jak Alister, tak Delecour jsou zraneni a nemaji jet. To by Skode nahravalo...
Británie není asfalt, tak zase Hundy nebudou tolik silný. A schade na gravelu umí...:-)
6. místo bude určitě stačit. 8D
quote:
quote:
Británie není asfalt, tak zase Hundy nebudou tolik silný. A schade na gravelu umí...:-)
6. místo bude určitě stačit. 8D
Británie opravdu asfalt není a ta šotolina tam má spíš příchuť bahýnka.Vše bude záležet na počasí.Samozřejmě,že na něm záleží vždy,ale tady by se z toho někde mohly stát bahení koupele,kde by to pak třeba ostatní mohli utopit!!!No uvidíme.Každopádně nám (nebo spíš škodovce) dosavadní vývoj s pošramocenými posádkami na zisk čtvrtého místa dost nahrává.A když bude Toni za volantem jako chobotnice,tak věřím tomu,že to vyjde.
Na GB bych nepodceňoval ani Schwarze...
Jak jsem napsal ve foru k Australii. Jsem pesimista a myslim, ze Skodovka ma vychozi pozici nejhorsi. Alister bude doma radit jako zbesily, Schwarz je v Britanii taky jako doma, vzdyt tam zazil nejvetsi uspechy a to nejen se Skodovkou... Budou to mit Skodovenky hodne tezke.
Loňské výsledky múžou hodně napovědět ... I když i Colin se bude chtít ukázat.
1.Marcus GRÖNHOLM (FIN) Peugeot 206 WRC
2.Harri ROVANPERÄ (FIN) Peugeot 206 WRC
3.Richard BURNS (GB) Subaru Impreza WRC
4.Alister MCRAE (GB) Hyundai Accent WRC2
5. 11 Armin SCHWARZ (D) Skoda Octavia WRC Evo 2
6. 9 Kenneth ERIKSSON (S) Hyundai Accent WRC2
Dale Cooper
07.11.2002, 11:43
Jestli pojede Alister stále není jasné. Armin jel vloni pěkně, ale celá jeho loňská sezona byla o něčem jiném. I když musím připustit, že letos si polepšil s technikou, tak mu moc nevěřím, spíš bude mít zase stromy moc blízko silnice-tak jako letos často. Toni vloni nejel. Na (pravděpodobně) nepříliš pevném podkladu se rýsuje šance pro Škodu jak smazat nevýhody proti Hyundai. věřím všem třem jezdům Škody, uhájí 4. místo. Roman by mohl porazit konečně někoho z továrny.
Btw: Jak podle vás dopadne Rossi? Já myslím, že poslední z WRC nebude...
quote:Jestli pojede Alister stále není jasné. Armin jel vloni pěkně, ale celá jeho loňská sezona byla o něčem jiném. I když musím připustit, že letos si polepšil s technikou, tak mu moc nevěřím, spíš bude mít zase stromy moc blízko silnice-tak jako letos často. Toni vloni nejel. Na (pravděpodobně) nepříliš pevném podkladu se rýsuje šance pro Škodu jak smazat nevýhody proti Hyundai. věřím všem třem jezdům Škody, uhájí 4. místo. Roman by mohl porazit konečně někoho z továrny.
Kresta nevím, nevím... Loni byl po 6 SS na 15. místě se ztrátou 3 min 41 sec, v 7. SS nabral další 3 a půl minuty a na 8 SS do fenitivně rozstřelil... Letos se moc na šotolině nesvezl, tak nejsem moc velý optimista.
Loňské výsledek Kennyho mne naplňuje nadějí, škoda jen že ještě nejede Didi (loni 7. místo).
Alister má (i kdyby jel) letos výrazně horší auto než loni...
Loňské výsledky jsou vůbec zajímavé a poučné ( www.rally-live.com )
quote:
Jak podle vás dopadne Rossi? Já myslím, že poslední z WRC nebude...
Rossi nemá šanci ani náhodou. Snad se někde blýskne dobrým časem, ale jestli uvidí cíl tak to mě moc překvapí.
Rosi s tím sice asi flákne ale věřím tomu ,že pokud to nebude hned na první Rz tak pojede rychlé časy.
Rosiho bych vůbec nepodceňoval. I když dělá show, srandičky končí puštěním spojky; je při jízdě velice soustředěný a jezdí hlavou. V TV byly záběry z jeho testování 205ky a hodně našich starých mazáků by to nepředvedlo. Možná s tím řízne a určitě nebude umět soutěžácky rozložit tempo, ale bude dobrej.
doufam ze toni dojede pro body,protoze kennymu moc neverim.roman jede "ziskavat zkusenosti",ale myslim si ze muze kennyho dobre prohanet,hlavne aby dojel,to by ho povzbudilo.skoda uspeje a bude 4.FANDIME S VAMI!
rossi asi nedojede,ale pojede pekne,mozna ukaze par rychlech casu,ale asi nic vic.ale jemu o nic vic vlastne ani nejde:-),ale stejne je mi sympatickej-neboji se niceho,kluk jeden talianskej
Santa
kennyho mne je stejne lito :(
doufam ze aspon tady mu pojede trosku auto, kdyz uz asi musi koncit, ne jak v australii kde mu to nepralo...
quote:
Rossi??? Můj názor je,že by mohl porazit i některého českého továrního jezdce škodovky...
Pral bych Kennymu, aby udelal peknou rozlucku se Skodovkou a kdyz mu pojede auto...no budu mu drzet palce a snad ho ta smula opusti,jen aby zase druhy den nezametal.Tam to nebude nic prijemnyho...
quote:
quote:
Rossi??? Můj názor je,že by mohl porazit i některého českého továrního jezdce škodovky...
taky se prave obavam :( +:)
Ta startovní listina je dost hustá. Z 95 posádek téměř 40 WRC, jenom Focusů je tam 9!
pokud se to nejak extremne neprotridi nehodama a poruchama tak to bude husta tlacenice, tech 40 WRC.
Santa
Alister McRae nejede. Nahradí jej Justin Dale, domácí borec který letos vyhrál britskou S1600. Tím ambice myšáků na čtvrté místo asi hodně utrpí.
skode se 4. misto malinko priblizilo,ale to hlavni je stale na pilotech
Santa
...některého českého továrního jezdce škodovky...
[/quote]
taky se prave obavam :( +:)
no,osobně si myslím ,že rossi je velkej bourák,ale o tom to asi neni ,nemá zkušenosti,a to je podle mně nejdůležitější.bude rychlej okolo 12-15 místa ale pak pude ven a odstoupí.jsem zvědav na to drama na "ocasu" jak se s tím ty tři týmy poperou
K Valentinovi malou poznámku. Viděl jsem ho v akci 2x životě. Rally di Monza (obdoba pražského sprintu ovšem na tři dny cca 150km RZ pouze na okruhu+oblužné komunikace bohužel již se nekoná) tam jel se Subaru Impreza od Procaru... jedine slovo "fantazie". Druhá možnost loňský memoriál Bettega v Boloni.. není co dodat. Mám ten názor, že někdo, kdo umí jezdit "po dveřích" na motorce už zvládne vše... Teď vážně. Jeho šance jsou hodně vysoko, otázka je jestli ho Cassina udrží trochu na uzdě. RAC není okruh v Boloni na parkovišti.
quote:
Jak jsem napsal ve foru k Australii. Jsem pesimista a myslim, ze Skodovka ma vychozi pozici nejhorsi. Alister bude doma radit jako zbesily, Schwarz je v Britanii taky jako doma, vzdyt tam zazil nejvetsi uspechy a to nejen se Skodovkou... Budou to mit Skodovenky hodne tezke.
Hyundaie jsou sice docela rychle, ale myslim si, ze Skodovky jsou na tom s tou spolehlivosti prece jenom o neco lip.
Jo někdy ani ta spolehlivost nestačí. Pokud s tím zase neudeří tak alespoň Fredy bude před náma. Lanceři taky povolali posily tak uvidíme. Každopádně očekávám velkou bitvu. Ať je na co koukat!!!
Tak tentokrát nevím na koho z "druhé" vlny vsadit. Fakt je, že pokud o něco jde, tak Škoda nikdy nic nepředvede. Smůla? Snad spíše přemíra snahy která končí fiaskem. Ale 4. místo, to bych si přál. Spíš to ale na body nevidím. Dojede Marcus a Richard, jasní favoriti. Colin 2x nedojel dá si pozor takže dojede. Někdo od Subaru to do cíle doveze. V cíli bude i Martin, domácí střelci si to taky nenchají ujít, Carlos jezdí stabilně, nevím, ale nějak mi nevychází body pro druhou ligu, snad se ale pletu....
Tomasek
To: Tomasek
Pokud body pro druhou ligu nezbudou, tak je to taky dobře a octa čtvrté místo ve fabrikách získá.I když tkhle bych z toho velkou radost neměl.Čauky
To:Yanek
V součastnosti je to nejpravděpodobnější. Nikdo ze současného 4.místa ve značkách na body nedosáhne...,proč ne?? :-)
v nedeli od 16,00 do 17,45 planuje RTL primy prenos z Walesu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To alpine : Nechtěl bych zklamat, ale prý Eriksson zůstává ve Škodě jako třetí jezdec - Roman pouze republiku... Uvidíme snad je to kachna...
Tak přesně tohle jsme čekali, a škoda opět zk...... jednoho jezdce. Moc šancí Roman nedostal a na druhou stranu nepředvedl nic, aby měl šanci chytit se jinde. Světe, zatím se netřes, češi v MS asi ve špičce nebudou.... Ale "uvidíme, snad je to kachna" xx( xx( xx(
Tomasek
quote:
v nedeli od 16,00 do 17,45 planuje RTL primy prenos z Walesu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podle vysílacího času to vypadá na live přenos z nájezdu na cílovou rampu. Pokud to doplní souhrnem záběrů z trati, tak to nemusí být špatné.
Podle impulsu byl na shakedownu neoficiálně nejrychlejší Gronholm před Burnsem. Toni stejný čas jako Colin (7-8), Roman (14) a Keneth (16).
tak to vypada ze by moh toni bodovat,a roman by mel dojet a trochu prohnat keneta,aby si nemyslel ze je vsechno jiste(i kdyz uz treba je)
drzim palce vsem ceskym vozum.
Santa
Tak za chvíli vypukne poslední dějství sezóny. Jste všichni Wéercáci ready?
quote:
Tak za chvíli vypukne poslední dějství sezóny. Jste všichni Wéercáci ready?
Na 100% :o)
už by mohly bejt někde výsledky ne?
quote:
Kdo vi, v kolik odstartujou....Casy zatim nejsou nikde...
quote:
Zatím jsou pouze na Mitsubishi stránce.
http://web1.mitsubishi-motors.co.jp/motorsports/
Jede se od startovního čísla 30 k 1.
Upravil - Rizek 14 Nov 2002 20:51:31
No nazdar, Roman za to teda vzal. Měl by toho radši nechat a jít na pivo.
Roman jel na zpatecku nebo co? :o/
quote:
No nazdar, Roman za to teda vzal. Měl by toho radši nechat a jít na pivo.
celkem nářez na třech km
Ani oba Hjundáče nic moc.
Jen klid, muze to byt jen jedna spatne dobrzdena zatacka. Zitra se uvidi.
No konečně! Kenneth to posadil, kam měl. Před všechny ty soukromníky.
Keny zatim pekne :o) Ale on se posune az vyjedou Peugoty atd...
Roman v půlce rozdával autogramy. To víte, hvězda ...
Doufám, že mu Hůlka dá za uši!
To musí být zajímavá speciálka, protože ty rozestupy na necelých třech kilometrech jsou nenormální.
Jak můžou bejt na tak krátký Rz takové časové rozdíly?Roman alespoň porazil Sainzova chráněnce zeŠpanělského mistráku
Toni až za Kennyho, ale ani Loeb není rychlejší.
Ty rozdíly jsou o tom, že RZ je strašně pomalá, samo motání na jedničku, dvojku a ručku, průměr 69 km/h. To pro škodověnky moc není. Akorár Ken to popírá :-)
starousi se nejak rozjeli :)
(keneth+juha)
quote:
(keneth+juha)
No jo, nechce se mu ze Skodovky tak se snazi jak jen to jde, aby ukazal ze na to ma :o)
tonik stabilne, ale fakt to je asi dost zajimava trat!!
märtin o 3vteriny ryhlejs!
quote:
(keneth+juha)
Spěchali na drink do nějakého pubu. Proto ten fofr.
Podívejte, kde je Panizzi!
Tak teď nastoupila první liga, ale Märtin odolává.
Upravil - Rizek 14 Nov 2002 21:23:33
Panizi se na těch parkovejch chodníčcích taky necítí nejlíp.
opravdová rally začíná sice až zítra ale roman by se od soukromníků a dokonce i s corollama nechat porážet neměl. :(
Danyi Panizzi
14.11.2002, 21:26
no tak už se to posouvá! Dnešek je úplně nepodstatnej! Zítra budem moudřejší! Přál bych úspěch Romanovi, ale bojim se, že to po...
No, tak by to mělo být až do konce. Vždycky jedna škodovka před všema hnojníkama a mišákama.
Tak Märtin je pro dnešek jednička. Uvidíme zítra.
Co se týče Romana, věřím, že bude lepší na dlouhých RZtách. Tady stačí jedno přetočení a už se to nedá kompenzovat. Do zítřka to ukazuje, že budou asi dost velké rozdíly v časech. Díval se někdo, jak to bylo vloni?
Naši klasika - 9. a 11. Keneth taky klasicky slušný čas, ale uvidíme zítra co se mu bude klasicky sypat.
Už se nemůžu dočkat RZ2 - KLASIKA !!!
www.wrc.com k RZ 1 mj.:
…dnes vecer se neodehrala zadna opravdova dramata, pouze skodovak Roman Kresta zustal rozcarovan na startovni care, když mu zhasl motor. Pote, ve snaze ztratu dohnat pretocil svou Octavii v první zatacce a ztratil na vedouci vozy 11 sec…
Tak ze ja pridam alespon pocasi,patek ma byt oblacno,sem tam nejaka prehanka a 11 stupnu...ale jestli to vydrzim do tri do rana nevim...
Uz to frci :o) Drzme Skodovkam pesti...
Colin hned v uvodu chybuje?!?!?
quote:
Colin hned v uvodu chybuje?!?!?
Asi to dneska nebude procházka růžovým sadem.
A sakra, Solberg se někde zdržel a Makkinen chytil ztrátu. Možná kvůli Peterovi?
Takže Colin dneska poprvé opustil trať.
2 RZ Colin - ztrata na Marcuse 1 min 10 sec
tak Toni na prvnim mezicase hned - 10sec, rozestupy asi budou velke
Dale Cooper
15.11.2002, 09:14
Je mi líto, ale Colin asi na závěr působení ve Fordu nebude vzpomínat v dobrém..., Focus za to ale nemůže, to je o osobnosti. Kdyby nerýpal do Richarda a radši se staral o sebe.
Gronholm i Burns za to pěkně vzali hned od začátku.
a Kenneth -13sec ,no to jsem zvedav na Romana
U Citroenu si asi budou rvat vlasy. Myslím si, že to bude za hodně peněz, málo muziky.
Toni jede na čas Tommiho
Skodovky se v tom blate nejak placaji :o(
Toni je v cíli. Mezi Citroenama, 54 s na Marcuse
Dale Cooper
15.11.2002, 09:24
Ale no tak, nebuďte zlí, těch pár vteřin na Loeba se dá v Anglii označit za kontakt, Tonda je před Radstromem a Colinem...,klídek
Roman na prvni mezicase -18sec, slusny obklad
tonni ma 1rz za sebou, za nim prozatim pouze Radstrom a Colin
Můžu se Vás zeptat, kde berete ty mezičasy na vložce? dik. Jinak opět stejný scénář. Kluci od Peugeotu zase jedou svůj závod. Jen doufám, že alespoň Martin tam vydrží.
Keneth dostal od Kankunena 10s :(
Roman...? To je hoodne spatne. Ani tentokrat to asi na zavodeni s ostatnimi tovarnimi piloty nebude :-(((
Tak nás zatím Hjundáče pěkně obkládají. Budeme doufat, že zase všichni vypadnou.
quote:
Můžu se Vás zeptat, kde berete ty mezičasy na vložce? dik. Jinak opět stejný scénář. Kluci od Peugeotu zase jedou svůj závod. Jen doufám, že alespoň Martin tam vydrží.
www.wrc.com splits
quote:
Na http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Splits/SplitTimes.htm?
Richard asi následoval Colina do škarpy ;)
imported_n/a
15.11.2002, 09:34
Časy ostatních druholigových hráčů také nejsou nijak extra. Jen Freddy a Roman trochu odskočili, bohužel každý jiným směrem.
Burns zrejme take "zkoumal" welsske lesy ;)
Myslite ze Roman jede naplno? Ja myslim ze ne. Urcite nechce vypadnout hned v 2.RZ, taky chce nasbirat co nejvic zkusenosti a hlavne vi, ze kazdy ceka,jestli to zase neotoci na budku :o)
Roman začal hodně pomalu, 1 min 13 s na Marcuse.
Roman se zahřál až na posledním mezičase (po 10 minutách jízdy), tam pojel Toniho i Kenyho.
http://www.wrc.com/en_GB/Results/Overview/Splits/SplitTimes.htm?RallyName=2002_GB&ChampType=O&Style=0&RallyStage=14
quote:
imported_n/a
15.11.2002, 09:38
quote:
Myslite ze Roman jede naplno? Ja myslim ze ne. Urcite nechce vypadnout hned v 2.RZ, taky chce nasbirat co nejvic zkusenosti a hlavne vi, ze kazdy ceka,jestli to zase neotoci na budku :o)
V tuto chvíli ale Škodovka potřebuje hlavně výsledky, a ne Romanovy zkušenosti. Jinak se také může stát, že léta strávená sběrem zkušeností budou Romanovi docela naho..o, protože nebude mít za co jezdit.
Richard už jede stejně rychle jako Roman.
Go Romane Go!!!
Kremer je ještě horší než Kresťák...alespoň někdo
Náhradník u Mitsubishi Justin Dale zatím jede na úrovni Delecoura a dává Pasonenovi.
Ježiš nemluvte pořád o zkušenostech a Kresťákovi. Není mu 20 aby jezdil pro zkušenosti. V jeho věku buď jede,nebo ne. Všichni ostatní se určitě taky neflákají. Nekamenujte mě,je to jen můj názor.
Richard musí mít nějak problém. Na mezičasech ten odstup pravidelně narůstal.
moje rec, zkusenosti sbiral uz dlouho ted by mel jezdit na cas
Co má Martin smlouvu u Fordu jistou jede jako ďas.
Dneska jsou ty odstupy hrozivé i první lize. Jen Marcus jede, jako by se nic nedělo. Nenechává nikoho na pochybách, kdo že je mistrem světa.
Martin je na RZ3 na mezičase před Gronholmem.
quote:
Richard musí mít nějak problém. Na mezičasech ten odstup pravidelně narůstal.
Má blíže nespecifikovaný mechanický problém.
Už to upřesnili. Opustil trať a odešlo mu potrubí k turbu.
Upravil - Rizek 15 Nov 2002 09:54:02
No a Justin je v prd....Ale Marko jede jako drak i na 3.
Co je se Solbergem ?? Nikde ho nevidím
Panizzimu to bláto taky moc nesedí.
quote:
Už je tam, zatím 3
Na RZ2 Mark Higgins 7. čas absolutně! Dobře se ukazuje také další fiský talent Hirvonen.
quote:
Vyčkej, nebyl vidět ani v předchozí RZ. Zřejmě má něco s identifikací a na splitech ho nezměří.
Jenom ceskemu talentu se nejak nedari :-(
quote:
quote:
Vyčkej, nebyl vidět ani v předchozí RZ. Zřejmě má něco s identifikací a na splitech ho nezměří.
Dík
Kuchar na 2. super čas s Corollou
quote:
Kuchar na 2. super čas s Corollou
Romanovi dal 6s.
quote:
quote:
quote:
Dík
Doufám, že podobný problém má i Toni. Nikde ho nevidím
quote:
quote:
quote:
quote:
Dík
Doufám, že podobný problém má i Toni. Nikde ho nevidím
Měl
Dobré ráno. Tak co, vedem?
Nevíte někdo o webových kamerách, podobných těm v Austrálii ?
Děda Kankkunen mě teda znepokojuje. Jede, jako by mu bylo teprve 20.
Roman už závodí. Na RZ3 jede na mezičasech ne úrovni Delecoura a Pasonena.
quote:
Kde je bůh Rossi?
Na RZ2 zastavil, prý mechanický problém.
No to snad ne??? To mu to ti špegetožrouti skutěčně nachystali .. Vivat Grifone...stát se může cokoliv
SKODOVA UDRZí 4 MíSTO JEN KDYž NEBUDOU BODOVAT CHYNDAKY A MIšáCI
Tak nám Romča pobil kulhajícího Burnse a naprosto nevýrazného Radstroma.. Alespoň něco
Zatim se to bohuzel vyviji dle mych predpokladu a zda se, ze brambora poputuje do Koreje :(
Ta Romanova ztráta je děsivá 2:40 ufff.No ale ani ostatní z 2. ligy moc nezáří výjma Loixe a Juhy.
Rossiho je škoda. Mohlo to být krásné srovnání, co dokáže talent od boha v porovnání s řadou nasbíraných zkušeností.
Roman, podle mě, jede co může. Holt mu k té špičce kousek chybí (i když 12 sec za Tonim není nic hrozného). Ale řekl bych, že mu Hůlka svědčí. Asi by se bez něj plácal víc vzadu.
Já vám to řenu, takhle, Škodovka, nemá prachy a tak nemá prachy ani na vývoj auta a na pořádný řidiče. Tak se budeme muset vscini smířit, s tím, že už to nebude nikdy takové jako v 70 a 90 letech kdy Škodovky vítězili. Pokud se něco nezmění, tak škodovka příští rok může bojovat, tak maximálně s autama s S1600 (samozdřejmně oni pojedou WRC).
TONI A KENET JSOU JAK NA LANě CHYNDáKY TO MAJ BOHUžEL MOC DOBřE ROZJETý VšICHNI
Trocha teorie a statistiky (já se v tom vyžívám)Po RZ 3: Roman od 1. 3,2sec/km, Kremer 3,6sec/km. Stohl je ještě za Kremrem...Kdeže naše úvahy z Wald4telu jsou...ach jo mají naši hoši ještě hodně co dělat (naštěstí na to někteří mají ještě čas)
ZE 40 WRC JE ROMAN 20 PO 3. RZ TO JDE
MUSíME čEKAT JESTLI NA TO BUDE MíT TEN KOPECKý ZA čAS
Dale Cooper
15.11.2002, 10:37
No optimisticky ty vysledky nevypadaji. Doporočuju ale prohlednout si ty rozestupy, ma je mezi sebou i spicka. Stat se muze cokoliv. Podle SMS primo z mista souteze tam pry cely den lije a lije, mnohem vice nez vcera.
to ze Krestu uz podruhe v RZ porazil Kuchar s Corollou je pekna ostuda
Od Kuchara to není ostuda, jezdí svět pravidelně a už při Australii jsem psal, že se naučí tratě a nakonec dostane angažmá. Toyotku bude mít asi dost dobrou.
quote:
Já vám to řenu, takhle, Škodovka, nemá prachy a tak nemá prachy ani na vývoj auta a na pořádný řidiče. Tak se budeme muset vscini smířit, s tím, že už to nebude nikdy takové jako v 70 a 90 letech kdy Škodovky vítězili. Pokud se něco nezmění, tak škodovka příští rok může bojovat, tak maximálně s autama s S1600 (samozdřejmně oni pojedou WRC).
To tak nejde srovnávat. Teprve účastí s WRC se zařadila Škodovka do světového dění, že nejede na titul, to jsou opravdu důvody, které uvádíš. Semlít Fordy a Peugeoty, to by musel celý koncern nasypat tučný peníz do týmu. Dřívější úspěchy s F2 byly sice pěkné, ale významem nesrovnatelně nižší. I když tím nepopírám kvality Emila a Štolfy apod. Stejně platilo, že když vlezli někam, kde byla v F2 konkurence, např. ve Francii, tak Škoda na to zase něměla.
No Toyotku m tu samou co Vojtěši nebo Kopejda páč už nic lepšího už nebylo udělaný. No tak si myslím, že tovární Kokta Evo 3 musí být lepší...
imported_n/a
15.11.2002, 11:10
Zatím vidím jediné pozitivum. Existence týmu, jehož všichni jezdci jsou zatím až za Tonim i Kennym.
... není to málo Antone Pavloviči?
Omlouvám se Burnsovi, za to že jsem ho podezdříval z úderu... upadla hadice od turba ..Sapristy.(nebo jak seto píše)
quote:
quote:
To tak nejde srovnávat. Teprve účastí s WRC se zařadila Škodovka do světového dění, že nejede na titul, to jsou opravdu důvody, které uvádíš. Semlít Fordy a Peugeoty, to by musel celý koncern nasypat tučný peníz do týmu. Dřívější úspěchy s F2 byly sice pěkné, ale významem nesrovnatelně nižší. I když tím nepopírám kvality Emila a Štolfy apod. Stejně platilo, že když vlezli někam, kde byla v F2 konkurence, např. ve Francii, tak Škoda na to zase něměla.
Jasně netvrdím, že byly úplně všude nejlepší, protoze na to nemeli obsah (nejdřív 1300ccm ze 130 RS a potom 1600ccm s Feliciema, bylo přeci jen málo na dvoulitrový Peugeoty, Seaty, Citroeny, ale v porovnání výkonu jim to šlo líp.
Je sice hezký, že za škodovku jezdí (EX) "světový" piloti, že sem tam přinesou nejaký peníze do teamu, ale ............. Podle mého názoru, si z teamu, taky dost odnesou (penez) dobré výsledky určitě ne :-).
Zajímalo by mne, jak by to dopadlo, kdyby do továrny nepřišel Schwarz a jezdili porad SIBERA a TRINER. Zkuste zapřemýšlet, napadá vás, jak by to v týmu vypadalo, kde by jsme byly?
imported_n/a
15.11.2002, 11:28
quote:
... není to málo Antone Pavloviči?
Kdyžtak používej oslovení Pavlove Janeboviči, popř. Jane Koudelkoviči
quote:
Od Kuchara to není ostuda, jezdí svět pravidelně a už při Australii jsem psal, že se naučí tratě a nakonec dostane angažmá. Toyotku bude mít asi dost dobrou.
Na fóru z Waldviertel někdo říkal, že se nedá srovnávat Corolla ss soukromým Peugeotem, nebo Focusem. Tak jak to teda je?
mm
quote:
Omlouvám se Burnsovi, za to že jsem ho podezdříval z úderu... upadla hadice od turba ..Sapristy.(nebo jak seto píše)
Burns si vybírá technickou smůlu, jakou vloni měl Gronholm. Však on se výsledkama vyškrábe zas nahoru, ale Markus získává solidní výhodu
mm
quote:
Náhradník u Mitsubishi Justin Dale zatím jede na úrovni Delecoura a dává Pasonenovi.
Dlouho mu to nevydrželo. Na RZ2 upravil kosmeticky myšáka a ztratil 2 a půl minuty. RZ3 pokračoval ve stejném stylu a cíl spatřil s téměř 15 minutovou ztrátou.
V boji o titul v S1600 tahá zatím za delší konec Španěl Sola. Dallavilla ztrácí ale jen 10s.
Po RZ3 již nepokračuje ani jedna žlutá krabička (Suzuki S1600). Japonec Niwa nezvládl dvojku a Fin Kangas a Němec Schelle skončili na trojce.
quote:
Tady promluvil nějaký odborník. A kde Škodovky vítěziliiii? :? :angry:
quote:
quote:
Na fóru z Waldviertel někdo říkal, že se nedá srovnávat Corolla ss soukromým Peugeotem, nebo Focusem. Tak jak to teda je?
mm
No asi záleží na tom s jakým autem to srovnáváš. Ty poslední Corolly co tu jezdí jsou se 3 atraktivnímá diffama, hydraulickým řazením a se spoustou dalších technických vymožeností. V podstatě je to tovární auto, které svého času bylo nasazováno v MS tak jak jede dneska třeba u nás, to znamená na stejné úrovni. Problém je v tom, že na vývoj toho auta už 2 roky nikdo nešáhl, takže dnešní tzv. "klientské verze" jsou prostě dál. A to zejména podvozkově+ovládání diferenciálů. Takže ve srovnání Corolly fuulspec s fokinem od Jolly si myslím, že Toyota má pořád navrch(pokud stímjede někdo kdo umí) ovšem na další jako je 00 od Barumu či RS01 od JM už stačit nemůže. Peugeoty jsou asi trošku jiná kategorie. Za prvé nikdo z normálních zákazníků si ke skutečně továrnímu autu ani nečichne. To co jede Sperrer čí Toth (oba stejné od Schmidta) je v podstatě auto tak z roku 99/2000 a není to žádný zázrak. Stejně tak co mají Grifone či Racing Lions není top auto. Ovšem dlužno dodat, že i v této verzi je to náčiní jak se patří a když v tom navíc jede někdo, kdo umí pak je to i tak smrtelná kombinace.
Zajímalo by mne, jak by to dopadlo, kdyby do továrny nepřišel Schwarz a jezdili porad SIBERA a TRINER. Zkuste zapřemýšlet, napadá vás, jak by to v týmu vypadalo, kde by jsme byly?
[/quote]
No Arminovu práci bych určitě nepodceňoval a kdebychom byli při výše uvedené sestavě si při vší úctě ke zmiňovaným (to myslím vážně) nedokážu ani představit.
Uvidíme, jak si teď všichni povedou na stejné trati podruhé. Teď už by ji měli všichni dobře znát a zrychlit. Snad i naši?!?
Nemyslíte si,že místo Romana by tam jel líp Didi?
Ty první mezičasy na RZ4 jsou nějaké zmatené, teda aspoň doufám.
quote:
quote:
Tady promluvil nějaký odborník. A kde Škodovky vítěziliiii? :? :angry:
Kdy škodovky vítězili:
ne že by přímo vítězli, ale například
V roce 1977 zvítězila 130 RS ve své skupině na Rally Monte Carlo.
V roce 1996 dojela Felicia Kit Car na 3. místě v absolutním pořadí právě na ARC Rally v Anglii.
A od té doby snad jen jeden úspěch v roce 2001 na Safari, kde dojela Oktavia na 3. místě.
Sice úspěchů není moc, ale bejvalo to lepší, to mi musíte dát za pravdu!!
Jsou sice zmatene, nicmene to vypada, ze Gronholm hoodne ztraci...
Tak to bude asi pravda. Zdá se že bude nový vedoucí v soutěži. Gronholm nechal 1 a půl minuty v prvním mezičase.
Dale Cooper
15.11.2002, 12:47
Podle mých informací přímo z místa dění Tonimu nešli ve 3. RZ ostřikovače... I to může být důvod, proč klesl, to co padalo včera prý ještě nebyl podle místních déšť, ten začal až dnes.
quote:
RZ zrusena???!!!
To je k nasr..., co?
quote:
quote:
Dlouho mu to nevydrželo. Na RZ2 upravil kosmeticky myšáka a ztratil 2 a půl minuty. RZ3 pokračoval ve stejném stylu a cíl spatřil s téměř 15 minutovou ztrátou.
Myšák dojel bez vody a vservisní zóně to zabalil-první odstoupená tovární posádka. Kdo a kdy bude další?
Roman si drží své tempo i na zrušené RZ. Pořád totiž ukazují rozestupy na prvním mezičase a tam byl druhý nejpomalejší.
Jsem velkej fanda Skody motorsport, ale uprimne, kdyz se podivam na vykony v cele sezone, tak HYUNDAI si to 4. misto zaslouzi vic nez SKODA :-( (SKODA 5. a MITSUBISHI posledni, ti toho moc nepredvadeji)
PRESTO DRZIM PALCE SKODE, SNAD TO 4. MISTO VYJDE!
Mezičas RZ5, v polovině zkoušky se proti prvnímu průjezdu zhoršil Gronholm o 7s.
quote:
Jsem velkej fanda Skody motorsport, ale uprimne, kdyz se podivam na vykony v cele sezone, tak HYUNDAI si to 4. misto zaslouzi vic nez SKODA :-( (SKODA 5. a MITSUBISHI posledni, ti toho moc nepredvadeji)
PRESTO DRZIM PALCE SKODE, SNAD TO 4. MISTO VYJDE!
S tim musim bohuzel souhlasit :o-(
V cíli RZ5 má Gronholm o 16s horší čas než při prvním průjezdu, asi tam bude ta cesta pěkně zaneřáděná.
Richard dostal 13,8s od Gronholma, to je dost.
Pokud není chyba ve spojení tak měl nějaký problém. V cíli jsou již dvě další auta které startovala až po něm.
Tak to bylo přece jen ve spojení. Je druhý v RZ 9,8s za Gronholmem.
Už je tam a pro změnu chybí Toni.
quote:
A kde je Colin?
Colin je tam,ale kde je Peter?
quote:
quote:
A kde je Colin?
Colin je tam,ale kde je Peter?
Zřejmě vůbec neodstartoval?
Harri na to treti misto (kam jsem ho v tipovacce umistnil) nema. Fordy jedou skutecne skvele...
Solberg je asi tak rychlý, že jim na všech mezičasech proklouzl :)
Dale Cooper
15.11.2002, 13:49
Kenny jede podle Juhy.
quote:
Že by proklouzl nenápadně i cílem?
quote:
Harri na to treti misto (kam jsem ho v tipovacce umistnil) nema. Fordy jedou skutecne skvele...
Do konce je ještě daleko. Třetí bude určitě, já mu taky věřím.
Dale Cooper
15.11.2002, 13:53
Gilles měl potíže, Toni ho dotáhl, jestli jel Kenny rychleji, tak by mohl jít před něj.
Miloši čti rychleji, zase je to pomalé.
Dale Cooper
15.11.2002, 13:56
Hmmm, podle mezičasů Roman závodí s Radstromem, Škoda, Kenny jel celou dobu stejně s Juhou, ale podlení úsek mu nějak nesedl...
Ja verim, ze se chleba bude lamat az zitra. Hlavne Skodovky jsou druhy a treti den vetsinou rychlejsi. Kazdopadne aspon Panizziho by pojet mohli :o)
Keny s Toníkem v desetině! To je dvojka, ještě kdyby to bylo tak o 40s rychleji.
quote:
quote:
Již je tam, ale ztratil minutu a 8s.
quote:
quote:
quote:
Jen 8,2 s.
quote:
quote:
quote:
Nakonec z toho udelali jen 8 sec a krasne druhe misto v rz. Coz znamena ze posledni je kresta (zase)
Tak na 5 Roman opět minutu ztráta. Jen se hrozím, až zase přiletí Kuchar...
Dale Cooper
15.11.2002, 14:13
Víte někdo něco o myšákách? Neměli by už být v cíli?
Škodováci zajeli skoro stejné časy jako při prvním průjezdu. Roman -1s, Toni -3s, Keny +2s.
Dale Cooper
15.11.2002, 14:19
Jestli Armin nekácí lesy teď, tak později bude :-)). Ne, vážně, něco ve výsledkách vázne...
quote:
A kde je Armin ??
armin je 12.
a hned za nim je stohl
cvandis, ty máš výsledky odkud ?? Na WRC.COM nic takového není. Dík
imported_n/a
15.11.2002, 14:27
quote:
cvandis, ty máš výsledky odkud ?? Na WRC.COM nic takového není. Dík
http://www.worldrallynews.com/events/gb_02/cls05gb.shtml
http://203.179.3.253/mitsubishi/gb02/ssresult.html
Hyundaye se pěkně poskládaly za sebou, Loix teď zdolal Kankunena a je týmová "jednička". Důležité bude který z nich půjde první ven.
Stohl na 5 docela stáhnul Romana, doufám, že se před něj nedostane.
Stohl zrychlil proti prvnímu průjezdu skoro o půl minuty a je kousek od Romana.
No Kuchar je Romanovi ještě blíže (3,2s).
Rovanpera předčasný start - 10s penalizace.
V S1600 ztratil Sola na RZ5 50s na Dallavillu.
Tak ja jdu domu a o vikendu nemam pristup na NET, kdyby mi nahodou nekdo chtel posilat vysledky na na 608523903. Díky všem o kdo mi pošlou výsledky.
imported_n/a
15.11.2002, 17:11
Podle splitů v SS6 to vypadá, že Erikovi zase nejede auto :(
Kennethovi se něco podělalo. Kdy je servis?
Chybí mi tam TONI
quote:
imported_n/a
15.11.2002, 17:15
Aspoň, že je dojel do cíle erzety +2:11.5. Paasonen byl asi před prvním mezičasem venku.
ppa
imported_n/a
15.11.2002, 17:17
Na worldrallynews už je Toni v cíli. Ztratil 0:34.6
Uf je tam a je lepší než Juha
quote:
Chybí mi tam TONI
quote:
imported_n/a
15.11.2002, 17:19
Pánové odcházím, snad to bude zítra lepší. Teď ještě sleduju, že Toni pojel i všechny Hyundaie s Myšákama. Jen tak dál
Upravil - ppancoch 15 Nov 2002 17:22:14
Tak čau, ppanochu.
Toni už je před Panizzim, to jsou věci.
A 1,2 sec za Schwarzem, nějakejch 30 za Juhou. Toni zaber!
Ted jsem v Tv videl ukazky z Anglie. litaly tam Peugeoty bez narazniku a na strechu praskle Mitsubischi (v plne jizde), to vse lae za krsaneho slunecneho pocasi. Ale britske pocasi je zname rychlymi zmenami..
Stohl jede trochu lip, nez na Waldviertel, co?
Sorry, pokud se ten příspěvek "zatoulá" někam jinam, přispívám poprvé...
Romana začínají pojíždět i "soukromníci", a to není moc dobře...
Kenneth si stěžoval před 5.RZ, že musel jet pomaleji, protože se mu povolovaly bezpečností pásy. Pud sebezáchovy ho prý připravil o několik sekund.
Že by Roman jel bez pásů?
Pepo, pred chvilkou na nejakych Vasich zpravach (RTL,SAT1?) sam nevim.
A jestli u Skody uz nefunguji ani pasy, nekomu bych byt Eriksonem naliskal a byl bych rad, ze to tam pro me skoncilo....
novakmir
15.11.2002, 19:40
Myslím si,ze "Kenny" by moc rád jezdil i príští sezónu klidně i s povolenými pásy - jeho kariéra asi u továrenských vozů končí.A bez továrny (i škodovácké) nemá šanci na zviditelnění ve světovém měřítku - viz Bruno.
Můžete se mi pokusit někdo vysvětlit následující věc?
Kennethovi nešly ostřikovače předního okna a vzhledem k počasí špatně viděl. Motorsport oznámil, že došlo k ucpání ostřikovačů blátem. Ale jak se může to bláto dostat na ostřikovače? Od vlastních kol? Nebo někoho dojel? Nebo ho na něho házeli diváci :-)))
quote:
Kennethovi nešly ostřikovače předního okna a vzhledem k počasí špatně viděl. Motorsport oznámil, že došlo k ucpání ostřikovačů blátem. Ale jak se může to bláto dostat na ostřikovače? Od vlastních kol? Nebo někoho dojel? Nebo ho na něho házeli diváci :-)))
Asi takto:
http://www.wrc.com/NR/rdonlyres/erf6qkpljcsho2nsr7bvpexcsnyystlut2sr7jaz7rw2vkgluq lcmcomhmb43djwlljte5khhdpjfj/Loeb22tor.jpg
Ale to bláto přeci musí stříkat do stran a nikoliv od kol nahoru na kapotu... Pořád to nějak nechápu.
Doufám, že vás je tady před Cardiffem víc. Snad to Romanovi nezhasne na startu jako včera a Kenny s Tonnim pojedou jako draci.
quote:
quote:
Asi takto:
http://www.wrc.com/NR/rdonlyres/erf6qkpljcsho2nsr7bvpexcsnyystlut2sr7jaz7rw2vkgluq lcmcomhmb43djwlljte5khhdpjfj/Loeb22tor.jpg
Ono postrikat si celni sklo a kapotu neni zas takovy problem. Staci kdyz se od vymolu vhoda vhodne odrazi.
Je nás tu před poslední vložkou víc? Doufám, že se rozvine diskuze o první etapě..
To me nenapadlo. Dik. To je ale urcite skoda. Zdalo se mi vcera, ze by ty vysledky mohly byt jeste lepsi, ale rozhodovat se bude asi az zitra. Ovsem body muze ziskat zase jenom Toni...
quote:
Ono postrikat si celni sklo a kapotu neni zas takovy problem. Staci kdyz se od vymolu vhoda vhodne odrazi.
Stohl je jenom o 4.5 s pomalejsi nez vcera vitez...
Roman o 3,5 sec rychlejší než včera....
Zrovna dneska jsem si v terénu hodil bláto na kapotu...ale bylo to při couvání..:-)
Kresta ztratil 3.6 s na Stohla a Schwarze. Z 8 jezdcu, 6. cas a pouze 3 tovarni jezdci vcetne Kresty...
:-))). Ale to bylo urcite jenom na zadni sklo...
quote:
Zrovna dneska jsem si v terénu hodil bláto na kapotu...ale bylo to při couvání..:-)
quote:
Třeba couval taky...
To se pleteš, dneska couvá Roman...
quote:
quote:
Třeba couval taky...
Já nevím co ten Kremer zase vyvádí. No, ale před Romanem je...
Paasonen,Loix a Delecour před Romanem :-(
Bylo by jednodušší vyjmenovat ty za Romanem, bohužel...
quote:
Paasonen,Loix a Delecour před Romanem :-(
Kremer je za Romanem v Cardiffu i celkově.
Kenneth 0.1 za Schwarzem a .4 za Juhou.
quote:
Já nevím co ten Kremer zase vyvádí. No, ale před Romanem je...
Toník zase super. Toho si 3koda musí hájit.
Juha zatím nejrychlejší z prvních 12 v cíli, ale zatím pouze 2.liga...
quote:
Kenny za Juhou???Co je?
Byl jsi rychlejší :-))). Toni jede rychle, protože už nesvítí slunce. Stěžoval si, že přes den svítilo do očí prudké slunce, že chvílemi nebylo vůbec nic vidět. A tak jel raději pomaleji, aby s tím nepraštil. Zítra prý zrychlí :-)))
quote:
Toník zase super. Toho si 3koda musí hájit.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.