PDA

Zobrazit v plné verzi : Juniorské mistrovství světa S1600

jiri
26.11.2002, 15:21
Do 1. 12.2002 je mozno podat prihlasku k ucasti ve WM Junior 1600. Jede se Monte cArlo, Turecko, Recko, Finsko,San Remo Spanelsko, Anglie. Startovne 39 000 €. Naklady na posadku jedouci ve spicce se odhaduji na 600 000€.Zadna sranda....

Upravil - Častulik 02 Dec 2003 00:49:22

Krestič
27.11.2002, 15:22
To je teda good. Nějak mi uniká ten význam omezené ceny auta na 100 000 USD, když jen za startovné dá skoro půlku z toho zas....

agnus
27.11.2002, 15:28
Jenže z ceny auta ty "hlavouni" nic nemají. Ze startovného ano. A když dáš menší cenu za auto, zůstane ti víc na startovné :-)

quote:
To je teda good. Nějak mi uniká ten význam omezené ceny auta na 100 000 USD, když jen za startovné dá skoro půlku z toho zas....

Krestič
27.11.2002, 15:35
Tzn. v přeneseném významu, vše pro omezování výdajů....nedělám si iluze, že u "ošizených WRC" by to dopadlo stejně.

jiri
27.11.2002, 15:46
Podminkou je ucast ve vsech podnicich, pri neucasti muze nasledovat pekelne penale. Doppelreiter nemel jednou auto, jednou penize a mel velke problemy se z toho vylizat. A 10 dni po skonecnei sezony se maji skladat penize a zavazne prihlasky na sezonu dalsi...

santa
27.11.2002, 21:15
pekelny tempo pro pekelny prachace,co je to 18milionu(+-)?

Santa

pelikan
30.11.2002, 02:25
Ať si kdo chce co chce říká o zlevňování nákladů,podle mě je rally na úrovni MS pouze o byznysu.David Rachards je opravdu takový Eccelstone v rally,hodně pro tenhle sport dělá,ale určitě na tom chce pěkně vydělat.Takže mě ty ceny vlastně vůbec nepřekvapují.Potřebovali bysme víc Charouzů aby ládovali sponzorský prachy do růstu mladíků.

lenka
30.11.2002, 07:52
quote:
Ať si kdo chce co chce říká o zlevňování nákladů,podle mě je rally na úrovni MS pouze o byznysu.David Rachards je opravdu takový Eccelstone v rally,hodně pro tenhle sport dělá,ale určitě na tom chce pěkně vydělat.Takže mě ty ceny vlastně vůbec nepřekvapují.Potřebovali bysme víc Charouzů aby ládovali sponzorský prachy do růstu mladíků.

Ale k tomu schází další IPB v krachu...

mm

jiri
30.11.2002, 16:28
Lenka ma zase jednou pravdu.
A nebyt Richardse, nejelo se Safari. On to tam "zalepil".
Ve veci p. Charouze bych doporucoval mimo Sveta motoru obcas i cist denni tisk. Stoji tam toho dost.

pelikan
30.11.2002, 21:47
quote:
Ve veci p. Charouze bych doporucoval mimo Sveta motoru obcas i cist denni tisk. Stoji tam toho dost.

Klídek nečtu jen jeho tiskoviny.Chtěl jsem jenom říct,že jsem si ještě nevšimnul žádnýho schopnýho manažera kterej by chtěl dostat talentovynýho jezdce do MS.Pokus Škodovky nevyšel,pak tu byl pouze letošní pokus Valouška a jeden start Kopeckého a Cserhalmiho.Nezaznamenal jsem systematický přístup,jen jakési výkřiky do tmy.Možná Béreš,Wagner a Kopecký příští rok.

lenka
01.12.2002, 09:03
quote:

quote:

Klídek nečtu jen jeho tiskoviny.Chtěl jsem jenom říct,že jsem si ještě nevšimnul žádnýho schopnýho manažera kterej by chtěl dostat talentovynýho jezdce do MS.Pokus Škodovky nevyšel,pak tu byl pouze letošní pokus Valouška a jeden start Kopeckého a Cserhalmiho.Nezaznamenal jsem systematický přístup,jen jakési výkřiky do tmy.Možná Béreš,Wagner a Kopecký příští rok.

Zkus to vzít takto - každej další Charouz = dalších 6.000.000.000,- daňovejch poplatníků fuč

mm

Foly
01.12.2002, 11:39
Když se na to podíváme z optimistické stránky, tak jsme vlasně vydatně sponzorovali automobilový sport. Nevím, jestli bychom to dali, kdyby to od nás někdo přímo vybíral. A to je tu ještě horší varianta, že by to Charouz dal do fotbalu, jako jiní nejmenovaní. Od těch bych to chtěl i zpátky.... :-)

jiri
01.12.2002, 12:11
Nechci opet pichnout do vosiho hnizda, abyste mi zase nadavali. Kdyz se podivam na "sponzory" nalepene na nekterych a proklamovane naklady, trochu to nevychazi. To nevadi, jsem rad, ze nam toho tolik jezdi a doufam, ze nam to brzy neskonci...

Foly
01.12.2002, 13:37
To víš, Jiri, to je šedá ekonomika a způsoby snižování daňových základů. To u vás zavedeme, jen co vlezeme do EU.

jiri
03.12.2002, 15:44
Ke startu v WM Junior 1600 se melo prihlasit asi 24 posadek. Vi nekdo, o koho se jedna. Vim jen o 2 posadkach z Nemecka a 2 z Rakouska.
Existuje na internet nejaka specielni adresa o Junior 1600?
Diky!

Sofchy
10.12.2002, 15:58
Na slovenském serveru je seznam posádek startujících v MS 2003. Za posádky přihlášené do MS juniorů se 1600 je uvedený Valoušek. To se docela čekalo, ale doslova mě šokoval Staňo Chovanec, který je uvedený v posádkách přihlášených do poháru skupiny N. To je ale asi nějaký nesmysl, nebo že by Octavii WRC přestavěl na N-ko?!!!

Taky mě udivila invaze poláků do MS, doma jim skoro nejezdí nic jiného než Maluchy Maxi Kit, a tady jich ji jako máku?

agnus
10.12.2002, 19:50
Je to jak říkáš. Ten Chovanec mě taky překvapil, škoda že nejsou známé nějaké podrobnosti. Na tu sezónu v MS by asi nestačilo ani kdyby prodal tu Octu WRC. Že by nějaký "Big sponzor"?

quote:
Na slovenském serveru je seznam posádek startujících v MS 2003. Za posádky přihlášené do MS juniorů se 1600 je uvedený Valoušek. To se docela čekalo, ale doslova mě šokoval Staňo Chovanec, který je uvedený v posádkách přihlášených do poháru skupiny N. To je ale asi nějaký nesmysl, nebo že by Octavii WRC přestavěl na N-ko?!!!

Taky mě udivila invaze poláků do MS, doma jim skoro nejezdí nic jiného než Maluchy Maxi Kit, a tady jich ji jako máku?

barban
11.12.2002, 18:47
Co si myslite o Valouskovi? Ma ten chlapec za sebou nejake vetsi vysledky (no, moc jich urcite pri jeho veku nebude, to je mi jasne) nebo je to jen pouhe protekcni ditko, jak by podle me mohla naznacovat jeho posledni sezona? Krom toho - ma vubec v soucasne dobe papiry? Mel pre casem takovou vetsi neprijemnost a jeho neucast na Pribrami s tim dost mozna souvisela ... Nebo se da jezdit svet i bez papiru ?

To je otazek ... :)

cvandis
11.12.2002, 20:16
Loni ve svete rozhodne ostudu neudelal (ikdyz tusim nedojel ani jeden zavod :( ), ale dokud jel, tak bojoval v te lepsi pulce, nekdy i body. Co si pamatuju, tak tady se mu fandilo vic jak Krestovi.
btw bez pairu se snad rally jezdit neda ne? Proto Kopecky zacal s rally az v 18.

Upravil - cvandis 11 Dec 2002 20:17:37

barban
12.12.2002, 12:48
Ze ve svete nedojel nic, to je znama vec, ja myslel jeho dosavadni vysledky u nas. Protoze pevne verim, ze ma za sebou neco, na zaklade cehoz ma aspon "moralni pravo" se v MS vozit (coz na ceskych forech tolik spineny Kresta prece jen mel a ma - jeho vysledky v ceskem mistraku jsou nepopiratelne). Akorat, ze ja o nicem takovem nevim, tak se ptam ...

Ad papiry - mozna se to cele ututlalo (prece jen Valda st. je nekdo) a tak je (uz) ma, ale nemel by. Doma ho prej nenechaj jezdit ani se sekackou :D

Jirka ZL
12.12.2002, 13:52
quote:
Ze ve svete nedojel nic, to je znama vec, ja myslel jeho dosavadni vysledky u nas. Protoze pevne verim, ze ma za sebou neco, na zaklade cehoz ma aspon "moralni pravo" se v MS vozit (coz na ceskych forech tolik spineny Kresta prece jen mel a ma - jeho vysledky v ceskem mistraku jsou nepopiratelne). Akorat, ze ja o nicem takovem nevim, tak se ptam ...

Ad papiry - mozna se to cele ututlalo (prece jen Valda st. je nekdo) a tak je (uz) ma, ale nemel by. Doma ho prej nenechaj jezdit ani se sekackou :D

Jirka ZL
12.12.2002, 13:54
Tak pánové, mohu Vás ujistit, že mladý Valda má papíry od svých 18 let a nikdy o ně nepřišel. Nebylo nikdy ani proč by o ně měl přijít. A jinak, jak znám Valdu jako člověka, tak moc dobře vím, ža kdyby papíry neměl tak by za volant nikdy neusedl, a taky co jsem stačil poznat Pana Valouška, tak by se na mladého vykašlal, aby mu od policie lovil zpátky řidičák, kdyby mladý udělal nějaký veliký průšvih. A já se tady někumu velice divím, protože nejjednuduší věc je někoho špinit a mít strach se za to podepsat. To jsi opravdu hrdina. A věz, že MS se určitě bez papírů jezdit nedá. A jinak k té Příbrami. Byli tam úplně jiné důvody, než ty si myslíš. Jirka

barban
12.12.2002, 14:58
Jake?

barban
12.12.2002, 15:48
Prece jen to malinko rozvedu. Jednak netvrdim, ze vse vim se stoprocentni jistotou - to vi asi jen Valousci. Ale malokdo na techto forech vi neco uplne jiste.

Chtel bych teda vedet, proc byl mlady prihlaseny na Pribram v puv. terminu a ostatne i na Barumku a ani jedno nejel. Spekulovalo se o tom, ze byly obavy, ze to zase rozsviha (ofic. se tomu rika "jednani o jeho dalsim pusobeni v nasem tymu" nebo tak nejak). Ale taky to mohlo byt uplne jinak, ja jsem nekdy na jare nebo na zac. leta ci kdy se to vlastne stalo na Bunci nebyl, jak dopadla jejich Impreza jsem na vlastni oci nevidel, stejne tak jsem nevidel toho Valdova kamose, ktery skoncil ve spitale. Jiste je, ze predtim krosil po Batove neustale a od te doby ho tam v okoli pokud vim nikdo za volantem nevidel a i do 300 m vzdaleneho servisu ho vozi otec - a to je fakt zvlastni.
Co se tyce tech papiru - ja nevim, jestli je ma nebo ne, ja se na to ptam, netvrdim, ze mu je vzali. Ale kdo trochu zna mistni realie ...

Mozna je to vsechno trosku jinak, nechci nikoho spinit - nemam pro to jediny duvod, ale pokud by se tady nasel nekdo, kdo ma informace lepsi nez ja (a tim nemyslim nikoho, kdo se bude v ramci ochrany cti rodiny Valouskovych snazit vse poprit - poprit vse totiz proste nejde), rad se neco vic dozvim.

Co se me osobne tyce, byl bych mnohem radsi, kdyby Valousek ty papiry mel a ten svet jezdil, o tom prece nemuze byt pochyb.

Jirka ZL
12.12.2002, 22:36
Valda Papiry jezdi. Subaru nerozbil na Bunči a ten člověk, ktery vedle nej sedel neskončil ve spitale. Ani jednomu se da řict, že se nic nestalo. Nechci za každou cenu branit Valouškovi a popirat pravdu. Žádnou pravdu nepopírám. Moc dobře vím, jací Valdové jsou. Na to proč nejel Příbram a Barumku se zeptej podrazáckého Jolly Clubu, a to že Valda jel s tátou, když neměl auto nic neznamená. A mimochodem ta Impreza asi na tom nebyla tak zle, když už jsem ji po zlínském kraji viděl jezdit. Jirka

quote:
Prece jen to malinko rozvedu. Jednak netvrdim, ze vse vim se stoprocentni jistotou - to vi asi jen Valousci. Ale malokdo na techto forech vi neco uplne jiste.

Chtel bych teda vedet, proc byl mlady prihlaseny na Pribram v puv. terminu a ostatne i na Barumku a ani jedno nejel. Spekulovalo se o tom, ze byly obavy, ze to zase rozsviha (ofic. se tomu rika "jednani o jeho dalsim pusobeni v nasem tymu" nebo tak nejak). Ale taky to mohlo byt uplne jinak, ja jsem nekdy na jare nebo na zac. leta ci kdy se to vlastne stalo na Bunci nebyl, jak dopadla jejich Impreza jsem na vlastni oci nevidel, stejne tak jsem nevidel toho Valdova kamose, ktery skoncil ve spitale. Jiste je, ze predtim krosil po Batove neustale a od te doby ho tam v okoli pokud vim nikdo za volantem nevidel a i do 300 m vzdaleneho servisu ho vozi otec - a to je fakt zvlastni.
Co se tyce tech papiru - ja nevim, jestli je ma nebo ne, ja se na to ptam, netvrdim, ze mu je vzali. Ale kdo trochu zna mistni realie ...

Mozna je to vsechno trosku jinak, nechci nikoho spinit - nemam pro to jediny duvod, ale pokud by se tady nasel nekdo, kdo ma informace lepsi nez ja (a tim nemyslim nikoho, kdo se bude v ramci ochrany cti rodiny Valouskovych snazit vse poprit - poprit vse totiz proste nejde), rad se neco vic dozvim.

Co se me osobne tyce, byl bych mnohem radsi, kdyby Valousek ty papiry mel a ten svet jezdil, o tom prece nemuze byt pochyb.

-Vicky-
13.12.2002, 08:38
Ja jsem Valdovi mooc fandil a myslel jsem si, ze to je moc prima clovek, dokud jsem ho nevidel v Modricich, jak pri normalnim provozu blbne s Passatem a odbocuje na autobusovou tocnu na rucku. Vse se opakovalo asi osmkrat. Uz jsem z toho cekal ranu, protoze to do nej mohl v klidu nekdo nasit pri vyjezdu, kdy ho vubec nevidel. Nastesti se nic nestalo, ale legraci z toho mel asi jenom prihlizejici hloucek "pozvanych" fanousku a ti, kteri se s nim vezli v aute...

coolidge
13.12.2002, 10:37
quote:

Morální právo jezdit MS?! Tak to je dobré. To je nový pojem?

santa
13.12.2002, 12:38
quote:
Ja jsem Valdovi mooc fandil a myslel jsem si, ze to je moc prima clovek, dokud jsem ho nevidel v Modricich, jak pri normalnim provozu blbne s Passatem a odbocuje na autobusovou tocnu na rucku. Vse se opakovalo asi osmkrat. Uz jsem z toho cekal ranu, protoze to do nej mohl v klidu nekdo nasit pri vyjezdu, kdy ho vubec nevidel. Nastesti se nic nestalo, ale legraci z toho mel asi jenom prihlizejici hloucek "pozvanych" fanousku a ti, kteri se s nim vezli v aute...

ze by si myslel, ze kdyz jel svet, tak muze doma vse? kdyz se podivas vsude po republice, tak v kazdym meste se najde nakej magor kterej dela picoviny a ohrozuje lidi. ale u rally jezdce me to fakt prekvapuje.

Santa

Krestič
13.12.2002, 12:51
Já osobně nevím, proč zrovna Valda pojede Super 1600. Určitě by celej seriál víc slušel Kopeckému nebo Tiborovi nebo i Pechovi. Valda šel strašně rychle nahoru, od Hondy a Felicie, se kterou se přetahoval myslím s Holým, do Evo 3 a zkusil i WRC. A potom hned do světa, nic mezi tím. A taky to tak dopadlo, rychlej může být jak chce, ale když zničí třikrát auto a nikdy nedojede, tak je mu to na.....

Upravil - krestič 13 Dec 2002 12:54:21

Jirka ZL
14.12.2002, 09:56
Můžeš mi uvést příčiny tech zničených aut. Tak Švédsko=cívka motoru, Kypr=ojnice v motoru, Argentína=kompletní selhání vozu s následnou havarií až 200 metrů za clem vložky, Finsko=první havárie kde se můžeme byvit o selhání posádky. Co na to chceš říct frajere? Srovnej si všechny fakta a když si uvědomíš jak strašně dlouho a s jakýma autama jezdí Kopec, tak přijdeš na to že tak zase moc rychlí není. Jirka

quote:
Já osobně nevím, proč zrovna Valda pojede Super 1600. Určitě by celej seriál víc slušel Kopeckému nebo Tiborovi nebo i Pechovi. Valda šel strašně rychle nahoru, od Hondy a Felicie, se kterou se přetahoval myslím s Holým, do Evo 3 a zkusil i WRC. A potom hned do světa, nic mezi tím. A taky to tak dopadlo, rychlej může být jak chce, ale když zničí třikrát auto a nikdy nedojede, tak je mu to na.....

Pertlicek
14.12.2002, 11:48
quote:
Můžeš mi uvést příčiny tech zničených aut. Tak Švédsko=cívka motoru, Kypr=ojnice v motoru, Argentína=kompletní selhání vozu s následnou havarií až 200 metrů za clem vložky, Finsko=první havárie kde se můžeme byvit o selhání posádky. Co na to chceš říct frajere? Srovnej si všechny fakta a když si uvědomíš jak strašně dlouho a s jakýma autama jezdí Kopec, tak přijdeš na to že tak zase moc rychlí není. Jirka

quote:

Tak Kopejda není rychlej?Zajímavá myšlenka...

lenka
14.12.2002, 17:50
quote:

A proč by neměl nebo nemohl?! Má se snad někoho ptát? Svazarm, kdy se jezdilo za zaásluhy a brigády je naštěstí pryč. Dá dohromady team, budget, jezdec špatnej není tak co. Doufám, že nám to na Turini pěkně ukáže!!!!!

mm

lenka
14.12.2002, 17:52
quote:

quote:

quote:

Tak Kopejda není rychlej?Zajímavá myšlenka...

Rychlost je pojem více než relativní. Pekelně rychlí jsou všichni, ale na něco to stačí, na něco ne...

mm

Karbonyl
14.12.2002, 19:03
quote:

quote:

Kopejda má sice za sebou teprv dvě sezony v rally, jenže pár roku předtím jezdil HODNĚ slušně okruhy (fiesty a octávy) a začínal s tím jako hodně mladej. Takže průpravu má myslím hodně dobrou a předpoklady k "rychlosti" taky. Nevím jakou "historii" má za sebou Valoušek, každopádně na mě osobně moc velký dojem neudělal.

Milan PB
14.12.2002, 21:22
Na Valouška mam stejnej názor jako Karbonyl,ale když se kouknete na Kopeckýho,tak jezdí velice slušně stačí se poddívat jak dopadl v MČR a to nejel Bohemku (nepovolený trénink)a na Barumce vypadl když mu chytlo auto mislim že byl někde na bodech když odstupoval. Na 1.sezonu s WRC gut.

Jirka ZL
15.12.2002, 10:22
Pozor, neříkám že Kopejda je pamalý nebo jede špatně. Právě naopak, je velmi rychlý a jede perfektně, ale na to co už má v životě odježděno si myslím, že by měl být ještě rychlejší. A k Valdovi. Do závodičky sedl po prvé když mu bylo kolem dvaceti. Odjel docela málo závodů a šel do MS. A myslím, že to té doby než odpadl si ve mu vždy ve světě patřilo tak 4-5 místo mesi světovými esy ve skupině N. Jestli si myslíte, že to byli špatné výkony tak mi ten můj názer nějak vyvrattě. Jirka

Foly
15.12.2002, 10:52
U toho Valdy právě můžeme těžko co posuzovat. Kdesi už jsem tvrdil, že měl u nás během jedné sezóny (stačily 2-3 soutěže)ukázat, že Arazimovi a Jandíkovi dá na jedné rally 50 vteřin obklad. Pak se dá usuzovat, že to může ve světě zkusit. Neznám, a myslím že u nás málokdo, jak se jedou světová N-ka. Jestli se s nimi dá řezat střelba od začátku nebo se musí šetřit, aby to celé vydržela. Pak nemůžeme vědět, jestli si staří kozáci neříkali, co ten mladej Čech blbne, vždyť mu to nevydrží ? To je jen jedna z mnohých možných úvah. Za ta léta, co na rally koukám, se občas stane,že někdo moc dobře projede a já musím vytáhnout startovku, abych se podíval, co je to za ďábla. S Valdou se mě to nestalo. Jinak, jak už jsem kdesi psal, starý Valoušek býval můj kůň. Mladého neznám a nemám důvod mu křivdit. Jen si tohle myslím.

jiri
15.12.2002, 19:45
Tak uz to zacina: p. Wagner uz mlzi (bohuzel onemocneni v rodine, je mi lito), starost o rodinou firmu. Dost zavazne podle mej ze neprodali jeste lonske auto. V Cliu jeste nesedeli. Vim, ze sehnat Clio junior 1600 neni sranda, na jejich se udajne pracuje. Mesic pred startem neni ani spolujezdec znam..
Tak to vidim cerne, bojim se, ze prvni rytir je z kola ven....

Krestič
16.12.2002, 12:33
Ještě k tomu Valdovi. Lenka se tady ohání Svazarmem atd....nikdo tady nepsal, že se do světa musí za zásluhy, to sis vyvodil sám. Já na něj mám svůj názor, ale doufám, že mě na Monte přesvědčí o opaku. Jen sem řekl, koho bych tam viděl radši - můj názor. Jinak lidi, když chcete na něco odpovědět, vykopírujte jen to důležítý a ne další tři předešlý odpovědi...dík. -k-

sound
18.12.2003, 17:47
mam prosbu!potrebovala bych sehnat nacrt ojnice nejake jednoduche i s vypoctem.ale klidne i bez. je to nutne.prosim zaslete mi to na StepanovaGabriela@seznam.cz dik moc

Čejda
18.12.2003, 18:59
To sound:Možná že ti s tím pomůžu.Vydrž do zítra.A na co to potřebuješ???

Častulík

Mirus
18.12.2003, 20:41
Z mých zkušeností to vypadá na konstrukční cvičení na strojárnu, nebo na stavbu a provoz strojů co???

spex
18.01.2005, 11:45
Vyhrabal jsem tohle stare tema, zadne novejsi jsem k tematu nenasel - tak co, jak dopadnou Prokop a Valda?

ufozt
18.01.2005, 11:53
quote:
Vyhrabal jsem tohle stare tema, zadne novejsi jsem k tematu nenasel - tak co, jak dopadnou Prokop a Valda?

Snad co nejlíp, ne? Jen Valda musí dojíždět do cíle a Martin do toho trošku šlápnout. (To se mi to radí, když nejsem v jejich kůži, fuj, stydím se, stydím)

chryby
18.01.2005, 12:04
valda poleti!
uz se na nej tesim ;)

go škoda go !!!
go kresta go !!!

sefca
18.01.2005, 19:16
Doufám,že dojedou oba.Valda v první pětce a Prst v klídku na osmým fleku.
Jsem to ale optimista.

ufozt
18.01.2005, 19:22
quote:
Doufám,že dojedou oba.Valda v první pětce a Prst v klídku na osmým fleku.
Jsem to ale optimista.

Já myslim, že to nebude zas až tak nemožný. Tady jsem taky optimista.

jiri
18.01.2005, 20:27
Valouskuv styl se libi, mozna diky nemu ale Valda dokazuje zdanlive nemozne-auto nedojizdi.
Suzuki je znama svou robustnosti a spolehlivosti. I p. Valousek by mel ale zapracovat a snazit se dovezt auto do cile-tento vikend bude dlouhej...

ufozt
18.01.2005, 20:29
quote:
Valouskuv styl se libi, mozna diky nemu ale Valda dokazuje zdanlive nemozne-auto nedojizdi.
Suzuki je znama svou robustnosti a spolehlivosti. I p. Valousek by mel ale zapracovat a snazit se dovezt auto do cile-tento vikend bude dlouhej...

Nepodceňuj ho, Jiří, předčasně. Myslím si, že bude mít víc rozumu než na Jänneru.

jiri
18.01.2005, 20:39
quote:

quote:

Nepodceňuj ho, Jiří, předčasně. Myslím si, že bude mít víc rozumu než na Jänneru.

Nemluvim o jänner...

ufozt
18.01.2005, 20:42
quote:

quote:

quote:

Nemluvim o jänner...

Já taky ne, jen řikám, že nejde srovnávat výkony Valdy na Jänneru a v Monte, že bude snad mít na RMC víc rozumu !

Foly
18.01.2005, 21:53
Obávám se, že se Valda letos bude potýkat s podobným problémem, jako Roman vloni. Tj. málo odjetých testovacích kilometrů. To se pak drží velmi těžko a s rizikem tempo s těmi nejlepšími, kteří natestují mezi jednotlivými soutěžemi stovky km v odpovídajících podmínkách. A Valda s nimi bude chtít držet krok, to je jasné. Prokop k tomu přistupuje racionálněji.

alexus
19.01.2005, 09:32
To ufozt - jestli sledujes Valdu,tak vis,ze jeho styl je sice rychly,ale ne takovy,aby to to auto vydrzelo.

Protoze kdyz na Catalunyi rozmlatis prevodovku na aute takovym zpusobem,ze to ani tovarna za cely rok nedokazala,tak to nuti k zamysleni.

quote:

quote:

quote:

quote:

Nemluvim o jänner...

Já taky ne, jen řikám, že nejde srovnávat výkony Valdy na Jänneru a v Monte, že bude snad mít na RMC víc rozumu !

ufozt
19.01.2005, 09:44
quote:
To ufozt - jestli sledujes Valdu,tak vis,ze jeho styl je sice rychly,ale ne takovy,aby to to auto vydrzelo.

Protoze kdyz na Catalunyi rozmlatis prevodovku na aute takovym zpusobem,ze to ani tovarna za cely rok nedokazala,tak to nuti k zamysleni.

Bude se muset holt krotit, jinak to bude špatný. Máš pravdu.

Marek Felt
19.01.2005, 09:56
Nerad bych Valdovi privolaval nejakou spatnou sezonu, ale doufam, ze zacne jezdit obezretneji! Radeji at jezdi mene na oko divaka, protoze jinak by se mohlo stat, ze toho moc nedojede a to by byla urcite skoda!
Chce to hlavne dojizdet! A ne zajet v jedne RZ druhe misto a v dalsi hned dat ranu! Radeji jezdit pate casy, nez nejaky individualni vysledek!