PDA

Zobrazit v plné verzi : Rally of Turkey 2003

Stránky : [1] 2 3

limpsy
29.01.2003, 16:12
Termín : 27.2. - 2.3.
Možná je založení tohoto tématu trochu předčasné, ale první letošní šotolinová rally v MS klepe na dveře. (ty 4 týdny utečou jako voda -navíc budou zpestřené Švédskem a Blovicemi). Jelikož se Turecko objevuje v MS poprvé, jsou tamní podmínky pro tovární týmy malou neznámou. Určitou výhodu budou mít 2 stáje, které tam loni startovaly (za Citroen Sebastien Loeb a za Peugeot Jusso "jaksetosakrapíše" Pykalisto - i když kvůli technice oba daleko nedojeli).
Rally je zařazena do JWRC, takže bude i s českou účastí.
Of.stránky : www.rally-of-turkey.org

limpsy
29.01.2003, 16:20
Tak hrozba války v Iráku proniká už i do rally. :disapp: Kvůli bezpečnosti podniku se sejdou zástupci FIA, ISC a pořadatelů - spekuluje se o možnosti jejího odvolání nebo nahrazení jinou soutěží (Japonsko, Mexiko,...)

-Vicky-
30.01.2003, 08:11
Jo, ja uz pochyboval, jestli se pojede. Treba uz v te dobe bude valka... Ale bylo by to velmi rychle prelozeni. Ja myslim, ze by to narusilo celou logistiku tymu. Je preci podstatny rozdil, jestli poslu auta do Turecka, do Mexika nebo do Japonska...

Milan PB
30.01.2003, 09:21
TURECKO JE EVROPSKÁ SOUTĚŽ TAK SI MYSLÍM ŽE BY ZUSTALA V EVROPĚ ALE V UPLNĚ JINÉM TERMÍNU PROTOŽE KAZDEJ TEAM POTŘEBUJE ZNÁT CHARAKTER TRATI DOSTATEK ČASU NA NASTAVENÍ AUTA. A JEŠTĚ NEZDÁ SE VÁM ROZLOŽENÍ MS PODLE POVRCHU TROCHU DIVNÉ KDYŽ 1.ASFALT SE JEDE AŽ V NĚMECKU 24-27.7.??(POKUD NEPOČÍTÁM MONTE)

Rasghan
30.01.2003, 17:52
Nahrazení Turecka neevropskou soutěží by bylo skutečně komplikované, a sice z důvodu logistiky. Tovární týmy letos používají jednu společnou loď na přepravu na mimoevropské podniky a plán jejího přesunu je předem určen (podle něho byl sestaven letošní kalendář a již teď se usilovně pracuje na skloubení soutěží pro příští rok) takže jakékoliv vstoupení nové soutěže v průběhu roku je prakticky nemožné, avšak nic vyloučit nelze. Rally je "byznys" a každá zrušená soutěž je pro firmy WRC pořádající a spolupracující ztrátová, takže se zajisté budou snažit, aby se odjelo 14 podniků. Mimochodem velkou roli sehrává tlak ze strany pořadatelů soutěží jako Corona Mexico a Hokkaido Japan, kteří do seriálu WRC chtějí vstoupit co nejdříve.
Co se týče rozložení asfaltů souvisí to také s logistikou. Pravdou však je, že zvlášť ty 3 říjnové asfalty (pokud Katalánie nezmění povrch) po sobě působí dost divně. Zvláštní je také to, že Katalánie se jede hned týden po Korzice ?! Na druhou stranu zajímavý bude finální atak Citroenu právě na těchto soutěžích, který by mohl závěr sezóny vidatně zdramatizovat!

Icom
09.02.2003, 22:45
TAk dneska skončila švédská rally, takže sem se rovnou přesunul sem. A budu netrpělivě čekat těch několik dní no....

Milan PB
10.02.2003, 14:02
NEBUDEŠ SÁM JÁ JSEM TAKY NEDOČKAVEJ A MYSLÍM ŽE TATO SOUTĚŽ VYPOVÝ O KVALITĚ A REALITĚ SOUTĚŽNÍCH TÝMŮ LETOS NEJVÍCE PROTOŽE SE POJEDE POPRVÉ A NIKDO NEBUDE MÍT NATRENOVÁNO A NATESTOVÁNO VÍC NEŽ TEN DRUHÝ.

Milan PB
11.02.2003, 11:00
Pokud mne paměť neklame, täk předloni Auriol jel Kypr celkem solidně. Už by taky měl něco ukázat, zatím to v jeho případě byl projetej benzín s náhodným přídělem bodů na Monte. Jinak Toni jel po celý víkend skvěle, rychle a zodpovědně.

mm

TAK JAK JEL TONI VE ŠVÉDSKU NADORAZ TAK KDYBY JELI KUCÍ ŠKODOVÁCKÝ V TURECKU MYSLÍM ŽE BY NEMUSELI BEJT BEZ ŠANCE.

abelard
12.02.2003, 05:50
Tak FIA vyhlásila že se určitě pojede ale některým jezdcům se to moc nelíbí např.Burns,Auriol.Naštěstí šéfové týmů stojí za rozhodnutím FIA

Marty_S
12.02.2003, 18:45
quote:
Pokud mne paměť neklame, täk předloni Auriol jel Kypr celkem solidně. Už by taky měl něco ukázat, zatím to v jeho případě byl projetej benzín s náhodným přídělem bodů na Monte. Jinak Toni jel po celý víkend skvěle, rychle a zodpovědně.

mm

TAK JAK JEL TONI VE ŠVÉDSKU NADORAZ TAK KDYBY JELI KUCÍ ŠKODOVÁCKÝ V TURECKU MYSLÍM ŽE BY NEMUSELI BEJT BEZ ŠANCE.

Myslim ze od Didoho neslo ve Svedsku cekat nic zazracneho (coz on sam pred zavodem rikal!) a Monte jel docela solidne. Tot muj nazor na vec :-)

lenka
12.02.2003, 19:24
Krom toho, že dojel do cíle jsem nic solidního nespozoroval. Kdyby se Schwarzovi aspoň přiblížil. Myslím, že Kresta ho dost zastínil.

mm

pelikan
12.02.2003, 20:16
quote:
Krom toho, že dojel do cíle jsem nic solidního nespozoroval. Kdyby se Schwarzovi aspoň přiblížil. Myslím, že Kresta ho dost zastínil.

mm

Musím se Didiho zastat.Schwarz je tam doma a,že mu Monte sedí dokázal 4 místem s Octou.Všichni jsme jásali a sezona pak vypadala úplně jinak.Za druhé měl Didi třetí den problémy se spojkou nebo mezinápravovým diferákek,to přesně nevím.Faktem je,že nemohl tahat ručku,protože se mu pak dusil motor.Třetí den byl samej vracák bylo to vidět i na Eurosportu.
S Krestou máš pravdu,ale myslím,že to není pilotem ať mě příznivci Romana nekamenují.

Karbonyl
12.02.2003, 20:42
quote:
quote:

mm

Musím se Didiho zastat.Schwarz je tam doma a,že mu Monte sedí dokázal 4 místem s Octou.Všichni jsme jásali a sezona pak vypadala úplně jinak.Za druhé měl Didi třetí den problémy se spojkou nebo mezinápravovým diferákek,to přesně nevím.Faktem je,že nemohl tahat ručku,protože se mu pak dusil motor.Třetí den byl samej vracák bylo to vidět i na Eurosportu.
S Krestou máš pravdu,ale myslím,že to není pilotem ať mě příznivci Romana nekamenují.

Sozhlasím s pelikánem, Didi měl v Monte na víc, ale nebylo mu přáno... Švédsko rozhodně není jeho parketa, je hlavně na asfalty. Tím se dostávám k pelikanově narážce na Krestu. V tom taky souhlasím - v roce 2001 Didi startoval na jediné soutěži MS (katalánský asfalt) a vyhrál. S 206kou při hostování u pažoutů...

*JH*

MichalM
12.02.2003, 21:36
Neví někdo kluci, jak je to s Valouškem? Ve startovce je u jeho jména, že start je zrušen....že by opět dlouhá cesta peněz mezi bankami?

juhajuha
13.02.2003, 07:59
se obávám, že sezónu 2001 jel Didi celou za pažouty
[/quote]
Sozhlasím s pelikánem, Didi měl v Monte na víc, ale nebylo mu přáno... Švédsko rozhodně není jeho parketa, je hlavně na asfalty. Tím se dostávám k pelikanově narážce na Krestu. V tom taky souhlasím - v roce 2001 Didi startoval na jediné soutěži MS (katalánský asfalt) a vyhrál. S 206kou při hostování u pažoutů...

*JH*
[/quote]

jiri
13.02.2003, 10:30
Nevim ,nevim.
Pan Auriol neukazal letos jeste nic. Na Monte od Shakedown az do nedelniho "Turini" jel s autem, ze mel problem zatocit. Mozna jeho "osobni" nastaveni auta?
Ve Svedsku tento problem byl potvrzen. Pevne verim, ze neco ukaze, nevim ale kde bych to cekal. Na asfaltu Skoda neni nejlepsi...
Pan Kresta jel na Monte jako "buh". Jeho casy i stopa byly bezchybny...

lenka
13.02.2003, 20:00
quote:
quote:
quote:

mm

*JH*

- Auriol jel 2001 celou sezonu 206, při Katalánské " na férovku" porazil Panizziho, čož není jen tak
- Schwarz sice bydlí v Monte Carle, ale rally se jezdí ve francouzskejch Alpách, kde Auriol není o nic míň doma, spíš naopak
- co měl Auriol za problémy první den, že jel tak pomalu?
- jestli je Kresta pilot nedokážu posoudit, ale Monte jel líp jak Didi

mm

Raf
14.02.2003, 12:35
Ve startovní listině je jako jediný Čech uveden Pavel Valoušek se Saxem. Pojede/ne?

n/a 3
14.02.2003, 15:08
Dobry napad pro tipovacku.
POjede Valda v Turecku?
Muj tip: ANO

Guma
14.02.2003, 15:58
quote:
Dobry napad pro tipovacku.
POjede Valda v Turecku?
Muj tip: ANO

Určitě jednoznačnější otazka než je ta v tipovačce: kde může být např. Škoda 6.místo a Hyundai 7. a 8.místo ...... oba týmy 3 body!?

Michal
14.02.2003, 17:42
AŤ počítám jak počítám, tak pokud budou mít oba týmy stejně bodů, tak zní odpověď NE, protože Škoda si více bodů než Hyundai nepřiveze.

Guma
15.02.2003, 18:47
Aha.....

Subaru WRC
16.02.2003, 14:52
[quote]
TURECKO JE EVROPSKÁ SOUTĚŽ TAK SI MYSLÍM ŽE BY ZUSTALA V EVROPĚ ALE V UPLNĚ JINÉM TERMÍNU PROTOŽE KAZDEJ TEAM POTŘEBUJE ZNÁT CHARAKTER TRATI DOSTATEK ČASU NA NASTAVENÍ AUTA. A JEŠTĚ NEZDÁ SE VÁM ROZLOŽENÍ MS PODLE POVRCHU TROCHU DIVNÉ KDYŽ 1.ASFALT SE JEDE AŽ V NĚMECKU 24-27.7.??(POKUD NEPOČÍTÁM MONTE)

Naprosto s tebou souhlasim!

Subaru WRC
16.02.2003, 14:54
[quote]
AŤ počítám jak počítám, tak pokud budou mít oba týmy stejně bodů, tak zní odpověď NE, protože Škoda si více bodů než Hyundai nepřiveze.

Co když jo?

hand
19.02.2003, 11:14
Slyšeli jste už, že v Turecku na některých RZ napadl sníh!?!?!? Že by tu bylo druhé Švédsko?

Bart
19.02.2003, 11:32
Mate nekdo nejake informace (hlavne asi lide z okoli Zlina) o Valouskovi jun. a jeho ucasti v Turecku? Dekuji

hand
19.02.2003, 12:25
quote:
Mate nekdo nejake informace (hlavne asi lide z okoli Zlina) o Valouskovi jun. a jeho ucasti v Turecku? Dekuji

Vím jenom, že Wagner nejede, o Valdovi zatím nic...

marko
20.02.2003, 12:37
quote:
quote:
quote:

mm

*JH*
Musim sa Didiho zastat co sa tyka Monte a aj Svedskej rally.Ze to na Monte vie a aj na Svedskom snehu to uz dokazal v minulosti ale to pravdaze nejazdil z octaviou.
Panove dajte si trosku domacej ulohy a prehrabte sa v minulosti.
Priklad 2001 p 206 po prvom dni abs 3 potom problemy prevodovky az po odstupenie zo sutaze,
R 1999 Toyota corola Abs. 4 40 sec. za vitazom vyhral ss 17,19.
99 Monte abs 4 vyhral 2 ss ...
Asi to predsa nebude na tej octavii problem v suciastke mezdi pedalami a volantom ?
Moj nazor.

optic
21.02.2003, 06:32
Nejsem si jist,jestli se pojede.Prototže jak tam hrozí ta válka,tak nikdo nic neví,ale ve Škodovce jsou pořád přesvědčeni,že se pojede,tak nevim

Marty_S
21.02.2003, 18:25
To Marko: moje reč...

xandrew
22.02.2003, 13:35
Promin, ale tohle byl jen takovej plk.
Mas snad nejake zpravy, ze se nepojede? Ja myslim, ze Skoda nema moc na vyber, proste podnik MS se konat bude a je v jejim zajmu (mozna i povinosti, nevim jak to stoji v pravidlech) aby se zucastnila. Nebo si myslis, ze Skodovka je jediny tym, ktery si mysli ze se pojede? Ja bych rekl, ze s tim pocitaji vsichni.
quote:
Nejsem si jist,jestli se pojede.Prototže jak tam hrozí ta válka,tak nikdo nic neví,ale ve Škodovce jsou pořád přesvědčeni,že se pojede,tak nevim

spex
24.02.2003, 15:41
quote:

Na 95% NE... Zazraky se nedeji.

rallyfun
24.02.2003, 19:25
dle vyjádření scalviniho určitě startovat nebudou, valda mladší byl dnes viděn v otrokovicích - tedy netrénuje.

rallyfun

Milan PB
24.02.2003, 19:58
NO JESTLI VALOUŠEK NEODSTARUJE TAK TO BUDE DALŠÍ OSTUDA A U MNĚ TO BUDOU KOMEDIANTI KTERÝ CELOU ZIMU CHVÍSTAJ JAK POJEDOU MS A POTOM HOV.., MYSLÍM ŽE BY NEMNĚL RADŠI JEZDIT ANI MČR PROTOŽE BY SI MOHL UŘÍZNOUT DALŠÍ OSTUDU A PO JEHO JEDNÁNÍ ANI MOC FANDŮ MÍT NEBUDE .

JESTLI SI NEMYSLEL ŽE KDYŽ NAPÍŠOU O NICH V NOVINÁCH ŽE POJEDOU MS TAK SE SPONZOŘI SEŘADÍ U NICH ZA DVEŘMI DO DLOUHÉHO ZÁSTUPU A BUDOU PROSIT O UMÍSTĚNÍ REKLAMY NA AUTĚ.

Danys
25.02.2003, 07:13
quote:
NO JESTLI VALOUŠEK NEODSTARUJE TAK TO BUDE DALŠÍ OSTUDA A U MNĚ TO BUDOU KOMEDIANTI KTERÝ CELOU ZIMU CHVÍSTAJ JAK POJEDOU MS A POTOM HOV.., MYSLÍM ŽE BY NEMNĚL RADŠI JEZDIT ANI MČR PROTOŽE BY SI MOHL UŘÍZNOUT DALŠÍ OSTUDU A PO JEHO JEDNÁNÍ ANI MOC FANDŮ MÍT NEBUDE .

Jo, jo, máš pravdu. Jen si myslím, že v jednom ne a to, že "po jeho jednání". Já osobně si myslím, že vše řídí a (ne)vyjednává jeho otec. Ale to je jen drobnost, která neodpáře tu ostudu.

Danys
25.02.2003, 11:08
Na autosport.cz jsem se dočetl, že Maďar Balasz Benik jede Turecko s Focusem 02, kterého si nově pořídil JM Engineering. To jsem nevěděl, že JM to má v plánu.
Jinak Benika jsem viděl loni na Veszprému a druhý den na šotolině nejel vůbec špatně.

gogo I. veliký
25.02.2003, 12:12
quote:
Na autosport.cz jsem se dočetl, že Maďar Balasz Benik jede Turecko s Focusem 02, kterého si nově pořídil JM Engineering. To jsem nevěděl, že JM to má v plánu.
Jinak Benika jsem viděl loni na Veszprému a druhý den na šotolině nejel vůbec špatně.

gogo I. veliký
25.02.2003, 12:15
Ten Focus 02 od JM Engineeringu má snad během sezony jet taky v mistrovství ČR Béreš jn.

hand
25.02.2003, 13:52
quote:
Ten Focus 02 od JM Engineeringu má snad během sezony jet taky v mistrovství ČR Béreš jn.

Jo taky jsem to slyšel...Jsem na Bereše moc zvědavý, prý je větší talent než Tibi...

mcatch
25.02.2003, 20:38
quote:
quote:

Jo taky jsem to slyšel...Jsem na Bereše moc zvědavý, prý je větší talent než Tibi...

Talent určitě je. Kdo viděl ho viděl v Praze, potvrdí. Emil za mlada.

jiri
26.02.2003, 14:36
V Turecku je -7 celsia, snih, led, misty hluboky sterk...

Marty_S
26.02.2003, 18:33
quote:

To by mohlo octam docela vyhovovat ne?

malamut
26.02.2003, 19:23
quote:
quote:

...těm by nejvíc vyhovovalo, kdyby měli startovní čísla 1 a 2 a nikdo jinej už nejel:-)

Upravil - malamut 26 Feb 2003 20:24:23

Karbonyl
26.02.2003, 19:34
quote:
quote:
quote:

...těm by nejvíc vyhovovalo, kdyby měli startovní čísla 1 a 2 a nikdo jinej už nejel:-)

To Malamut: Možná se pletu, ale není škodovka tvůj zaměstnavatel :P ?

*JH*

hand
26.02.2003, 20:10
Drsné podmínky budou určitě Škodovkám sedět, všech větších uspěchů dosáhli na horších tratích (Safari, Monte, Británie...)

lenka
26.02.2003, 21:33
quote:
Drsné podmínky budou určitě Škodovkám sedět, všech větších uspěchů dosáhli na horších tratích (Safari, Monte, Británie...)

= kde vypadlo nejvíc konkurence. Ta šance tady teď je taky.

mm

alpine
27.02.2003, 06:52
Pred tim Tureckem je zde nejak mrtvo...asi ticho pred bouri,nebo zklamani? Panove budme radi,ze Skodovka jede MS,vzdyt tam mohli nasadit Audi nebo WV,i kdyz i tady,na speed programu,Oktavce rikaji velike auto...ale zde WRCecka na soutezich nemaji...

agnus
27.02.2003, 07:56
Máš pravdu, ke zklamání není důvod. Musím přiznat, že na mě dělá velký dojem v poslední době Pavel Janeba a v tomto ohledu mě pouze utvrdil v úterý na tiskové konferenci Škoda Matador Teamu. Určitě se k této otázce někde na Fóru vrátím...

lenka
27.02.2003, 08:07
[quote]
Pred tim Tureckem je zde nejak mrtvo...asi ticho pred bouri,nebo zklamani? Panove budme radi,ze Skodovka jede MS,vzdyt tam mohli nasadit Audi nebo WV,i kdyz i tady,na speed programu,Oktavce rikaji velike auto...ale zde WRCecka na soutezich nemaji...
[/quote
Ticho před očekáváním zcela nové rally. Málokde bude tak těžké tipnout vítěze jak tady, můžeme se dočkat mnoha překvapení ( třeba Märtin )

mm

hand
27.02.2003, 08:37
Myslím,že pořádná bouřlivá diskuze se tady rozpoutá až po absolvování nějaké RZ.Jsem zvědav,co budou říkat jezdci na tuto rally...

Jaky
27.02.2003, 12:19
Musím s Tebou souhlasit, zdá se mi, že PR se lepší. Byl jsem potěšen dnešním článkem ve Sportu kde byl rozhovor s Didim na celou stánku. (byl tam také článek s V. Pechem)

quote:
Máš pravdu, ke zklamání není důvod. Musím přiznat, že na mě dělá velký dojem v poslední době Pavel Janeba a v tomto ohledu mě pouze utvrdil v úterý na tiskové konferenci Škoda Matador Teamu. Určitě se k této otázce někde na Fóru vrátím...

malamut
27.02.2003, 17:44
quote:
quote:
quote:
quote:

*JH*

nepleteš se, ovšem kde je psáno, že musím fandit "nejspolehlivějšímu" týmu ???

A proto GO Peugeot GO !!!!!

Foly
27.02.2003, 18:20
Tak už se začíná blýskat, aspoň trošku vzrůšo. Benik dal přes tři vteřiny Pykalistovi od Bozianů.

Milan PB
27.02.2003, 18:23
TAK NÁM KUCÍ ODSTARTOVALI A TONI NA KRAŤOUČKÉ TRATI VYPADÁ ŽE BUDE MÍT OPĚT CHUŤ BODOVAT.

Milan PB
27.02.2003, 18:27
MYSLÍM ŽE I TAKTO KRÁTKOU TRAŤ UŽ NIKDO NEPODCEŇUJE PROTOŽE NA DVOU ODJETÝCH SOUTĚŽÍCH SE JIŽ UKÁZALO ŽE I NĚJAKÁ TA PRODANÁ SEKUNDA MŮŽE ROZHODNOUT .

Foly
27.02.2003, 18:34
Doufám, že tohle byla Arminova poslední křeč, a že už mu tak dál nepůjde.

Rizek
27.02.2003, 18:40
quote:
Doufám, že tohle byla Arminova poslední křeč, a že už mu tak dál nepůjde.

Vzhledem k tomu, že byl rychlý i na shakedownu, tak je asi hodně nabuzený. Tonda si to ale , doufám, nenechá líbit.

Milan PB
27.02.2003, 18:43
NO PODLE ČASU ZE SHAKEDOWNU ASI BUDE ZLOBIT? ALE ASI JENOM DRUHOU LIGU.VYPADÁ TO ŽE SE TO ZASE DĚLÍ.

Karbonyl
27.02.2003, 18:45
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:

*JH*

nepleteš se, ovšem kde je psáno, že musím fandit "nejspolehlivějšímu" týmu ???

A proto GO Peugeot GO !!!!!

Ale jasně, všichni Blahoutovi fanoušci taky nejezdí z loajality v žigulech, že :D

*JH*

Milan PB
27.02.2003, 18:52
MARCUS SE OPĚT USÍDLIL V ČELE A DIDI ZASE ZÁVODÍ S LOIXEM O CHVOST MEZI TOVÁRNAMA.

Danys
27.02.2003, 20:09
K výsledkům:
Chlapi, kde se Vám zatoulal B. Benik???
Na wrc.com je uvedený na 17 místě...

alpine
27.02.2003, 20:34
Rano moudrejsi vecera,tech par odjetejch metru nic nerika,pouze napovida...

alpine
27.02.2003, 21:34
30.misto Ceccato,ze by to byl ten,co jezdival na Barumku?

Danyi Panizzi
28.02.2003, 06:44
hej, v kolik to teda začne? Časy tu ňák nesedí...

Rizek
28.02.2003, 06:56
quote:
hej, v kolik to teda začne? Časy tu ňák nesedí...

Podle oficiálního itineráře RZ2 začíná v 8:51, RZ3 9:29, RZ4 10:17 pak přijde přeskupení. Časy jsou místní. U nás -1 hodina.

Upravil - Rizek 28 Feb 2003 08:19:43

Rizek
28.02.2003, 07:09
Vidím, že Colin se rozhodl sesadit Sébastiena z trůnu stůj co stůj.

NNNiki
28.02.2003, 07:10
Tak na WRC.com uz bezi vysledky prvni RZ

Dudman
28.02.2003, 07:12
a Colin je rychlejsi nez Pazouti:-)

Dudman
28.02.2003, 07:16
A Marko Martin je zatim ve 2. RZ nejrychlejsi...kuci u Fordu rikali ze to bude 1. rally kterou Marko vyhraje

agnus
28.02.2003, 07:20
Letošní sezóna je skvělá, protože se opravdu nedá tipovat vítěz. Podle mě může vyhrát klidně i 10 posádek...

Rizek
28.02.2003, 07:22
Není bez zajímavosti, že na 2.7 km jsou rozdíly mezi nejlepšími až přes 5 vteřin. To bude asi zajímavá soutěž!

-Vicky-
28.02.2003, 07:25
Peugeotum to nesedlo. Toho Burnse jsem na to druhe misto tipovat nemel. Citrony budou asi v Turecku lepsi...

Rizek
28.02.2003, 07:26
Toníkovi se to asi nelíbí, jak říkal po shakedownu. A je to vidět. On má ale vždy vlažnější začátky, snad se mu to rozjede.

Zato Didi chce asi na bednu!!!

Upravil - Rizek 28 Feb 2003 08:27:50

-Vicky-
28.02.2003, 07:26
Ted se divam, ze to bude asi hodne ovlivnene startovnim poradim. Loeb i Gronholm dostali vcelku obklad...

rallyboy
28.02.2003, 07:28
Didi docela zatáhl, kež by mu to takto vydrželo. Tipnout vítěze je opravdu těžké.Bude to zajímavá soutěž.

vdave
28.02.2003, 07:28
tak tonik + 3.1
didi + 2.3

asi to bude zametaci klasika

-Vicky-
28.02.2003, 07:29
No vida, Auriol porazi Toniho. Zajimave. Ted jeste poradne zatlacit na Schwarze.

Rizek
28.02.2003, 07:31
quote:
Ted se divam, ze to bude asi hodne ovlivnene startovnim poradim. Loeb i Gronholm dostali vcelku obklad...

Na těch komentářích o velkém množství kamenů na trati asi něco bude. Zdá se mi, že to dneska bude více o štěstí, kde kdo narazí na nějakej šutr a něco rozbije než o autech a jezdcích jako takových.

agnus
28.02.2003, 07:31
Když jsem viděl včera ty fotky, tak může být obrovskou nevýhodou startovat na začátku...

-Vicky-
28.02.2003, 07:33
Hirvonen treti cas! Tak z toho bude bouda...

-Vicky-
28.02.2003, 07:36
Panizzi???!!! Tak to uz je vsechno opravdu postavene na hlavu... :0

Dale Cooper
28.02.2003, 07:37
quote:
tak tonik + 3.1
didi + 2.3

To si teda troufáš, že t těch prvních výsledků už víš co bude. Nechci tvrdit, že nebudou zametat. Ale kdyby tohle byla první RZ a nemotali se předtím někde po stadionu, tak by Didi byl 8.. Jenže to samozřejmě nikdo teď nemůže vědět....zajímavé to bude až na těch 30 km zkouškách. Vůbec, je to nějaká divná rally, jaký má smysl, že po 2 RZ je odjeto 15 km a rozdíly jsou do 5 sec. u továrních aut? Safari byl lepší...

agnus
28.02.2003, 07:38
Teď bude trať uklizená a ještě se dostane dopředu nějaký soukromník... :D

quote:
Panizzi???!!! Tak to uz je vsechno opravdu postavene na hlavu... :0

-Vicky-
28.02.2003, 07:39
Zda se, ze v prvni etape pojedou "soukromnici" tovarni piloty. Trochu nespravedlive, ne?

Rizek
28.02.2003, 07:40
quote:
quote:
tak tonik + 3.1
didi + 2.3

To si teda troufáš, že t těch prvních výsledků už víš co bude. Nechci tvrdit, že nebudou zametat. Ale kdyby tohle byla první RZ a nemotali se předtím někde po stadionu, tak by Didi byl 8.. Jenže to samozřejmě nikdo teď nemůže vědět....zajímavé to bude až na těch 30 km zkouškách. Vůbec, je to nějaká divná rally, jaký má smysl, že po 2 RZ je odjeto 15 km a rozdíly jsou do 5 sec. u továrních aut? Safari byl lepší...

RZ2 měla jen 2.7 km. Byla zkrácena, takže je odjeto jen 4.25 km celkem.

Dale Cooper
28.02.2003, 07:42
quote:
quote:
quote:
tak tonik + 3.1
didi + 2.3

RZ2 měla jen 2.7 km. Byla zkrácena, takže je odjeto jen 4.25 km celkem.

Hmmm tím spíš, to je nuda....:-O

Rizek
28.02.2003, 07:51
Colin se nám někde na prvním splitu ztratil.
Už je tam Marcus.

On tam prolétl tak rychle, že ani nezaregistrovali.

Upravil - Rizek 28 Feb 2003 08:53:09

agnus
28.02.2003, 07:53
Zatím se zdá, že to Burnsovi moc sedět nebude...

-Vicky-
28.02.2003, 07:54
Ted sleduju na splitech, jaky je rozdil mezi prvnimi tremi. Kazdy cas o 5s lepsi nez startujici pred nim. To je teda hodne. Akorat Burns se vymyka, ten je marny uz od zacatku... Sbohem body do tipovacky:-(((

Rizek
28.02.2003, 07:57
Tommi na prvním splitu drží krok s Marcusem.

agnus
28.02.2003, 07:58
Märtin ztrácí přes půl minuty...

-Vicky-
Ve svetle udalosti prehodnocuji svuj typ (bohuzel uz mimo soutez...)
1. Rovanpera
2. McRae
3. Solberg
4. NE
:-)))

Rizek
Marcus asi někde udělal hodiny?

Milan PB
28.02.2003, 07:59
DOBRÝ DEN TAK UŽ TO VALÍ A JÁ MÁM ŠPATNÝ STARTOVNÍ ČASY PORAĎTE KDE NAJDU SPRÁVNÉ ?

-Vicky-
28.02.2003, 08:00
Jo, Marcus na poslednim useku hodne ztratil. Martin ma defekt, nebo byl mimo???

Rizek
28.02.2003, 08:01
quote:
Märtin ztrácí přes půl minuty...

Jak jsem již dříve předeslal. Chytíš šutr a je po nadějích.

agnus
28.02.2003, 08:03
Grönholm musel udělat nějakou chybu, protože na posledním splitu byl o 5s rychlejší než McRae a v závěru ztratil 11 s...

rallyboy
28.02.2003, 08:04
Subara jedou jako z praku.

agnus
28.02.2003, 08:05
Armin jede dobrou palbu!!!

Rizek
28.02.2003, 08:06
quote:
DOBRÝ DEN TAK UŽ TO VALÍ A JÁ MÁM ŠPATNÝ STARTOVNÍ ČASY PORAĎTE KDE NAJDU SPRÁVNÉ ?

Tady: http://www.rally-of-turkey.org/

Jen si odečti 1 hodinu.

Milan PB
28.02.2003, 08:06
TAK DIDI, TONI, GO GO!!

agnus
28.02.2003, 08:07
Toni se taky drží, vypadá to, jako by v Turecku Hyundai i Škoda držela krok s ostatními..

quote:
Armin jede dobrou palbu!!!

rallyboy
28.02.2003, 08:07
Kde je "maki". Nemá tam čas, že by byl první venku?

-Vicky-
28.02.2003, 08:10
quote:
Kde je "maki". Nemá tam čas, že by byl první venku?

No jo, mas pravdu. To neeee!!!

Rizek
Co je Mäkinenem?

agnus
Märtin: "Převodovka se zasekla na druhém rychlostním stupni", viz eWRC.cz

rallyboy
28.02.2003, 08:11
Že by se opakovalo Monte pro Subaru? A didi taky nemá mezičas!

agnus
Schwarz zatím 3.čas!!!

Rizek
A sakra chybí nám Didi na prvním splitu!

agnus
28.02.2003, 08:12
Třeba jede tak rychle...

quote:

agnus
28.02.2003, 08:13
Nějak dlouho čekáme na čas Toniho...

agnus
28.02.2003, 08:13
Toni ztratil 10 s na Schwarze.

quote:
Nějak dlouho čekáme na čas Toniho...

Rizek
28.02.2003, 08:14
quote:
Třeba jede tak rychle...

quote:

Doufám!

-Vicky-
28.02.2003, 08:15
Uff, jsem si oddechl. Tommi uz naskocil. Ale Toni dostal od Schwarze desitku...

agnus
28.02.2003, 08:16
Didi je v cíli a ztrácí 25 s na Solberga.

rallyboy
Didi taky nic moc. Chtělo by to trošku zrychlit než mu všichni ujedou. Snad se to zlepší.

Dudman
je to blazniva rally..a nejvetsi blazen je Armin Schwarz!!! Ale myslim ze takovym tempem se do cile nedostane:-)

agnus
28.02.2003, 08:17
Hirvonen ztrácí.

rallyboy
28.02.2003, 08:17
Viděli jste ztrátu Martina? Copak se stalo?

Už to vím, problémy s převodovkou.

Upravil - rallyboy 28 Feb 2003 09:18:54

-Vicky-
28.02.2003, 08:18
Hosi to je spatny. Zase hrajeme posledni housle...

Vsiml jsem si, ze Hirvonen uz nabral ztratu. Ze by se me proroctvi vyplnilo? :-)))

agnus
Zasekl se 2.rychlostní stupeň

quote:
Viděli jste ztrátu Martina? Copak se stalo?

Milan PB
TONI POJÍŽDÍ PEUGEOTY A DIDI JIM ŠLAPE NA PATY

-Vicky-
28.02.2003, 08:21
quote:
TONI POJÍŽDÍ PEUGEOTY A DIDI JIM ŠLAPE NA PATY

Aha, pravda, na Pazoutky jsem zapomnel. Timto se jim omlouvam, oni hrajou posledni housle:-))) (tedy az na Rovanperu, ktery "nezameta")

Rizek
Od toníka mají všichni špatné časy. Jakoby někdo změnil trať.

Milan PB
SUBA ZATÁHLI

PREJ BAJ ZVÝŠENEJ VÝKON I OD MALEJCH OTÁČEK TO BY JIM VYHOVOVALI ZATÁČKOVITÝ TRATĚ

rallyboy
28.02.2003, 08:23
To je divočina. Konečně nehrajou pažouti prim. Mám pocit, že to bude hooodně zajímavý. Šance má každý.

-Vicky-
28.02.2003, 08:29
Dlouho se nic nedeje. Kdepak je Juuso "krivy zub" Pykalisto??? A Balasz "Engineering" Benik?

Upravil - -Vicky- 28 Feb 2003 09:31:51

-Vicky-
28.02.2003, 08:30
Tak uz jsou tam. Ale ta ztrata je obrovska! Hlavne u Jussa. TRI MINUTY!!!???

Rizek
28.02.2003, 08:31
RZ 4 se svými 29.87 km pořádně zahýbe pořadím.

rallyboy
28.02.2003, 08:31
to Vicky: ten "křivý zub" je dobrý. Dlouho jsem se tak nenasmál.

sumak
28.02.2003, 08:34
Kluci, asi máte ve výsledcích chybu, ale myslím si, že továrna může nominovat jen tři vozy, takže Panizzi, který jede za Bozian nebude brát body do týmů, ne ????

-Vicky-
28.02.2003, 08:34
quote:
to Vicky: ten "křivý zub" je dobrý. Dlouho jsem se tak nenasmál.

Nemuzu se chlubit cizim perim, takze konstatuju, ze to vymyslel nekdo jiny. Alesi "Zelezny", hold patri tobe:-)))

Rizek
28.02.2003, 08:44
To je divné, na trati je první Colin. Vždyť přeskupení je až po téhle RZ. Kde Je Loeb?

Rizek
28.02.2003, 08:54
Tak Loeb odstoupil a vypadá to taky na Gronholma. Ten se taky na RZ 4 nekoná.
Už je tam.

Upravil - Rizek 28 Feb 2003 09:55:55

Michal
quote:
Kluci, asi máte ve výsledcích chybu, ale myslím si, že továrna může nominovat jen tři vozy, takže Panizzi, který jede za Bozian nebude brát body do týmů, ne ????

Díky! Opravil jsem to a hned je Toni na bodech :)

DavidRS
Loeb odstoupil na RZ3

sumak
28.02.2003, 08:56
Gronholm startoval asi dýl, bude asi náká penálka.....

sumak
28.02.2003, 08:57
a subaru zase jede.....

-Vicky-
28.02.2003, 08:58
Tak to je sila - Gronholm, Loeb... Jestli to takhle pujde dal, tak kdo dojede, boduje... Snad to budou i Skodovky :-)

-Vicky-
28.02.2003, 08:59
quote:
Gronholm startoval asi dýl, bude asi náká penálka.....

POZDEJI, Sumaku. Ja nevim, kde jste na to "dyl" vy Cesi prisli :-)))

-Vicky-
28.02.2003, 09:00
quote:
a subaru zase jede.....

Naopak Martinuv Ford zase nee. Burns je uplne marny, mel by uvazovat o prestupu k Subaru.

Milan PB
28.02.2003, 09:02
JAK MNOZÍ JEZDCI ŘEKLI TADY BUDE VALKÁ UMRTNOST A NEPOJEDE SE JEN NA RYCHLOST

DavidRS
28.02.2003, 09:03
Solberg zastavil v RZ!!! Připadá mi to jak Safary!!!!!

DavidRS
28.02.2003, 09:04
Gronholm ztrácí na splitu 50s

DavidRS
28.02.2003, 09:05
Sloberg definitivně aut!!!!

-Vicky-
28.02.2003, 09:06
Tak Gronholmovi penalizace nepomohla, jede jako snek. Myslim, ze mame dalsiho odpadlika.

sumak
28.02.2003, 09:06
Gronholm se asi snaží dostat do servisu....

-Vicky-
28.02.2003, 09:07
quote:

Ale NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ten odpad snad bude horsi jak na Safari. Skodovka pojede na bednu!!!:-))))

rallyboy
28.02.2003, 09:08
Tak jestli to tak půjde dál a Škoda potvrdí svou robustnost a spolehlivost, troufám si tvrdit, že by se mohly přiblížit i stupně.

sumak
28.02.2003, 09:09
Ještě vypadnout ňákej ten korejskej vrak a bude to tak :o))))))

Machoň
28.02.2003, 09:10
Tak to pěkně hyne....a Armin se asi zbláznil, půjde jako další!

-Vicky-
28.02.2003, 09:11
Sledujte Schwarze! Na prvnim splitu nejrychlejsi!!! :-o

vdave
28.02.2003, 09:12
quote:

to se dalo cekat jel zase jako utrzenej, tak ted aby skodovky vydrzely a body jsou doma. zato v tipovacce to bude propadak

Norri
28.02.2003, 09:12
Armin se asi zblaznil...

-Vicky-
28.02.2003, 09:14
Gronholm asi tusi velky odpad a tak chce za kazdou cenu dojet. Jestli je to ale opravdu posilovacem tak myslim, ze bude totalne vyrizenej. Kdyz to nevzda, tak klobouk dolu!

Milan PB
ARMIN NEMŮŽE V TOMHLE TEMPU DOJET DO CÍLE 9s TONÍKOVI NA 1. SPLITU

RadekB
Na to, že je teprve pátek a můj tip je úplně v háji... Hlavně aby Toni a Didi vydrželi a pojeli Hyundai.

...bul
28.02.2003, 09:15
Jestli Schwarz dojede, bude na bedně.

NNNiki
28.02.2003, 09:15
Schwarcovi davam, maximalne 1 RZ. jeden na 4 jak z praku, to auto to nemuze vydrzet. Leda by nejel korejcem, ale nejakym tankem. Uz se nemuzu dockat zaberu na EUROSPORTU. Škodivky GO GO

-Vicky-
28.02.2003, 09:16
Tohle nemuze Schwarz vydrzet! Sest sekund rychleji nez Makinen:-o

Outland
28.02.2003, 09:16
Nejak se to seklo na Auriolovi...

Milan PB
28.02.2003, 09:17
DIDI POJEDE HYENU

-Vicky-
28.02.2003, 09:18
Tak Carlos je zatim nejrychlejsi. Tommi asi v zaveru malinko chyboval.

RadekB
28.02.2003, 09:21
Vypadá to, že Martin má stále problémy.

rallyboy
28.02.2003, 09:22
Klucíí, kde jsou ti tři před Hirvonnenem? Kdy je to přeskupení? Až po této rz, ne?

-Vicky-
Ten treti usek zajel Carlos skvele. I Duval tu na nej ztratil 9s. Ale Auriol, Loix a Rovanpera se stale neobjevuji...

vdave
marcus na tretim splitu +2:38. bude mit co dohanet ( pokud mu to rizeni ovsem v servisu staci opravit)

sumak
28.02.2003, 09:23
quote:
Klucíí, kde jsou ti tři před Hirvonnenem? Kdy je to přeskupení? Až po této rz, ne?

Spíš seskupení, né.... přeskupení je až po etapě...

-Vicky-
28.02.2003, 09:24
Uz je temer jasne, ze Schwarz vyhraje RZ...!

sumak
28.02.2003, 09:24
schwarz "best zeit" :o(((

a dokonce vedení v soutěži :o((

Upravil - Sumak 28 Feb 2003 10:25:34

Milan PB
28.02.2003, 09:25
8D :) :D ARMIN ASI VYHRÁL VLOŽKU

-Vicky-
28.02.2003, 09:26
No tak k tomu Arminovi snad opravdu uz neni co dodat. Musime jenom doufat, ze mu to dlouho nevydrzi...:-(

sumak
28.02.2003, 09:27
jako jezdci mu to přeju, ale autu ne...

DavidRS
28.02.2003, 09:29
Auriol 30s ztráty na prvního

Machoň
Nejen že vyhrál vložku, podle WRC.com vede i průběžnou klasifikaci.... :-( ?

Milan PB
ARMIN DAL TONIMU 22s A DIDIMU 30.

Foly
28.02.2003, 09:30
Dobré ránko, boys. To se dějí věci. Představte si, že by to Arminovi vydrželo. To by odsunul škodověnku do bezvýznamných prostor.
Pole, zdá se, opanují staří kozáci, kteří umí zvolit dostatečně rychlé tempo a nerozbíjí auta.

Milan PB
28.02.2003, 09:31
PŘES ŠKODOVKY ŠEL I LOIX.

Rizek
28.02.2003, 09:32
Tak to je maso. Dal jsem si půlhodinu pauzu a nestačím se divit. Ještě jednou dneska Hyundáče zopakují svůj výkon z této RZ na RZ 6 a celé startovní pole bude nahrané. To je v pytli.

DavidRS
28.02.2003, 09:33
Rovanpera ho porazil tak asi o 8s

Outland
28.02.2003, 09:33
Rovanpera vyborne....je prvni

Lukas99
28.02.2003, 09:34
No tak Armin se asi posral, né? Sice ho předjel Rovanpera, ale to si dělá srandu???

RadekB
28.02.2003, 09:34
A Škoda zatím mimo body.

Lukas99
28.02.2003, 09:35
Mimochodem, co říkat asfaltovému mágovi Pannizimu na netovárním Peugeotu? Asi je naštvanej po Monte :-)))

RadekB
28.02.2003, 09:38
quote:
Mimochodem, co říkat asfaltovému mágovi Pannizimu na netovárním Peugeotu? Asi je naštvanej po Monte :-)))

Už loni prokazoval zlepšení na šotolině, já mu docela věřím a přeji mu úspěch v Turecku.

Norri
28.02.2003, 09:39
quote:

Zkratka se uz naucil i na sotoline....

Teo
Ten Armin je asi blazen,po 4RZ 1.misto to tu asi nikdo necekal?

Lukas99
Jo, Solberg odstoupil pro mechanický problém a Loebovi došel benzín :D

sumak
28.02.2003, 09:40
Klucí, máte špatnej čas u Rovanpery :o(((

Rizek
28.02.2003, 09:42
Ve výsledcích je opět chyba. Harri má čas 23:51.8

Lukas99
28.02.2003, 09:42
quote:
Ten Armin je asi blazen,po 4RZ 1.misto to tu asi nikdo necekal?

První je po 4RZ Harri Rovanpera

Rizek
28.02.2003, 09:43
quote:
Jo, Solberg odstoupil pro mechanický problém a Loebovi došel benzín :D

Podle rozpisu bylo po RZ 3 tankování, takže Loeb se asi k pumpě nedostal.

Milan PB
28.02.2003, 09:48
NEMÍT PROBLÉMY GRONHOLM A MARTIN TAK JSOU KUCÍ ZE ŠKODOVKY ZASE POSLEDNÍ.

RadekB
28.02.2003, 09:53
quote:

No úvod naznačuje, že by v Turecku mohli uspět i s jízdou na hyenu. Jinak mě trochu děsí (ve vztahu ke Škodovce) styl jakým jedou Huyndai (na to že se potýkali s fin. problémy a moc netestovali).

Rizek
28.02.2003, 09:55
Vzhledem k dosavadní úmrtnosti a skutečnosti, že dnes nás čeká ještě cca 45 km, zítra 158 km RZ a v neděli ještě dalších 95 km, jsem zvědav kolik toho dojede do cíle.

rallyboy
28.02.2003, 09:57
Zatím máme za sebou jen 4 rz, jestli takhle Hyundae pojedou i dál, tak jim moc šancí nedávám. Armin je sice rychlý, ale je otázka jak dlouho vydrží na cestě.

Dale Cooper
28.02.2003, 10:04
quote:
Zatím máme za sebou jen 4 rz, jestli takhle Hyundae pojedou i dál, tak jim moc šancí nedávám. Armin je sice rychlý, ale je otázka jak dlouho vydrží na cestě.

Sice je mi jasné, že je to hlavně naše zbožné přání, ale...přece jen mám pocit, že pokud to Armin takhle napálil tak musel brzdit o nějakou překážku... Zatím bych z toho křeče neměl. To ale neznamená, že mu nechci vyslovit uznání. Jinak mě mrzí ve vztahu ke Škodovce, že opticky působí jako zametač. Jenže oni bohužel odpadají vždycky ty tovární kousky, které jedou za nima...

-Vicky-
28.02.2003, 10:07
"soukromnici" se kupodivu nechytaji. Pykalisto nabira desivou ztratu, Benik uz je take za S1600...

sumak
28.02.2003, 10:13
wrc.com
Schwarz - Hiemer: They reported an oil leak at the end of the stage, and were hoping to make it to service…

Uniká jim olej a doufají, že dojedou do servisu !!!!!!

-Vicky-
28.02.2003, 10:17
Aby nebyly stiznosti, ze neinformujeme o vsem deni, tak situace v S1600:
Tibarassi na Cliu ztratil vcerejsi vedeni hned v RZ2 ve prospech Carlssona na neskutecne rychle nakupni tasce Suzuki Ignis. Ten s prevahou vyhral RZ3 a naskok zvysil i na RZ4. Mezitim se ocitnul mimo trat Tibarassi a odstoupil. Momentalne druhy je Broccoli s Oplem Corsa (+47,2s), treti tesne Katajamaki - VW Polo (+ 50,6). Za Carlssonem uz rozdily nejsou tak velike, v kazdem pripade to vypada, ze to je spise v rukach, nez v technice.

Denis
28.02.2003, 10:24
Panové, myslím si, že se rozhodne na nasledujici RZ a mam pocit, ze Swarz to do cile nedoveze....

jensi
28.02.2003, 10:41
Arminovi už málokdo věří, že to dojede - natož, že bude na bedně a není divu. Škodka to doufám uštve a sebere nějaké body - jako obvykle.

sumak
28.02.2003, 10:48
Jinak jen kdo má Eurosport, vždy po půlnoci premiéra, ráno repríza:

Pá: 00:15 Turecká rallye /P/
So: 09:00 Turecká rallye /R/
00:15 Turecká rallye /P/
Ne: 09:00 Turecká rallye /R/
00:15 Turecká rallye /P/
Po: 09:00 Turecká rallye /R/
Pá: 22:30 Záznam z MS rallye /P/

Michal
28.02.2003, 10:48
A já Arminovi držím palce, aby dojel na bedně. Za bojovnost!

agnus
28.02.2003, 11:00
Já bych to neviděl až tak černě. Body se rozdělují až na cílové rampě a zatím je pátek poledne. Pokud jsem měl možnost vidět záběry tratí v Turecku, tak určitě nebude brát nejvíc bodů ten, co pojede "totální hranu". Můj názor.

quote:

rallyboy
28.02.2003, 11:08
Souhlas, já viděl jen fotky ze skakedownu, ale stačilo. Mám pocit, že kdo z továren dojede bez větších problémů, bere body. Ale je teprve pátek.

agnus
28.02.2003, 11:09
Mrkněte na téma "Rally Šumava". Dal jsem tam zajímavou posádku ze startovní listiny...

Tomasek
28.02.2003, 11:16
Souhlasím, že Schwarz to nedá a opět to nedopadne pro něj dobře. Jinak ale všechna čest jede dobře. Snad nám nadcházející premiéra Fabky WRC nalije do žil nový optimismus, protože ho zatím není mnoho podle průběžných výsledků....

Tomasek

Upravil - Tomasek 28 Feb 2003 12:16:32

Danys
28.02.2003, 11:40
quote:
Mrkněte na téma "Rally Šumava". Dal jsem tam zajímavou posádku ze startovní listiny...

... a ve chvilkách času mezi sledováním Turecké rally se můžete podívat na komplet "Šumavský" seznam přihlášených a také divácká místa....
http://www.mogul-sumava-rallye.cz
Mějte hezký víkend...
Dan

pelikan
28.02.2003, 11:54
quote:
30.misto Ceccato,ze by to byl ten,co jezdival na Barumku?

To je jeho syn.V časopise Rally představovali posádky JWRC a tam to píšou.

-Vicky-
28.02.2003, 12:02
Taaak. Colina uz mame na trati, konec prestavky:-)))

Rizek
28.02.2003, 12:06
Tak Gronholm dostal 1:40 penále za pozdní příjezd do ČK4. Jeho čas se tedy ještě posune. Jsem zvědav, co se stalo Arminovi, jestli se do dá opravit a taky příčinu přehřívání motoru Didiho.
Zdá se, že je nad slunce jasné, kdo dojede bere body.

Norri
28.02.2003, 12:10
Armin ma s tim vyfukem nejakou smulu.Myslim ze minule nebo predminule presne kvuli tomuhle skoncil.

Machoň
28.02.2003, 12:15
Tak Martinovi to už řadí :-)

Rizek
28.02.2003, 12:21
quote:
Tak Martinovi to už řadí :-)

...ale Marcusovi to teda nejede!

sumak
28.02.2003, 12:24
opravte ten důvod odstoupení Loeba

agnus
28.02.2003, 12:26
Armin jede stále jako z praku!

NNNiki
28.02.2003, 12:26
Panecku Fordum, ta trat nejak sedi :-)) Jsem zvedav na korejce :-((

Rizek
28.02.2003, 12:28
Armin teda nenechává nic náhodě.

Rizek
28.02.2003, 12:30
Toník se taky celkem snaží.

-Vicky-
28.02.2003, 12:31
Nevim, jak uvazuje Marcus, ale ja bych se na to vybodnul...

rallyboy
28.02.2003, 12:32
Toni Swarzovi nic nedaroval, ten rozdíl je mninimální. Začíná to být zajímavé.

-Vicky-
28.02.2003, 12:35
Vypada to, ze Armin zvolnil. Jestli to je taktika, tak to je chytry tah.

rallyboy
28.02.2003, 12:36
Fredy zajel pěknou kládu. Nemůžu si pomoct, ale Hyundae jsou dnes úplně někde jinde než Škoda.

cvandis
28.02.2003, 12:36
To vypada jako by si Armin s Freddym rekli, ze to risknou a bud to to auto vydrzi, nebo ne. Jedou paradne, ale presto doufam, ze odpoved bude ne. :)

-Vicky-
28.02.2003, 12:38
Tak na Freddyho cumim :0 Asi si s Arminem vymenili role.

Rizek
28.02.2003, 12:38
Je to tak.... Hyundaye dneska jedou absolutní špici. Ach jo

Rizek
28.02.2003, 12:43
quote:
Nevim, jak uvazuje Marcus, ale ja bych se na to vybodnul...

To máš "recht", teď nás čeká znovu nejdelší RZ rally a tam nabere další ztrátu. Myslím, že je to zbytečné trápení pro oba, pro auto i pro Marcuse.

cvandis
28.02.2003, 12:49
Me se naopak libi, ze se s tim pere. Je to sice hvezda, ale bojuje za tym a toho si cenim. Pri tom, jak to vypada muze vyjet klidne body ve znackach (a mozna vic nez jeden).

monkey
28.02.2003, 12:50
Martin zatahl, takhle ty skodovky jeste predjede :-(

-Vicky-
28.02.2003, 12:51
quote:
Me se naopak libi, ze se s tim pere. Je to sice hvezda, ale bojuje za tym a toho si cenim. Pri tom, jak to vypada muze vyjet klidne body ve znackach (a mozna vic nez jeden).

Mne se to taky moc libi. Jenom konstatuju, ze ja uz bych to nevydrzel:-))) Cimz mu vlastne vyjadruju svuj obdiv...

klufta
28.02.2003, 12:55
na wrc.com je schwarz 7. se ztrátou 36,4 s...že by problém?

Rizek
28.02.2003, 12:55
quote:

O těch bodech máš jistě pravdu, ale to by museli Harri nebo Richard vypadnout. Nicméně stát se to lehce může. Zítra nás čeká 158 km rychlostních zkoušek, takřka dvakrát tolik, co dnes.

Karf
28.02.2003, 13:00
Armin dostal 20s penalizaci.

Rizek
28.02.2003, 13:01
quote:
na wrc.com je schwarz 7. se ztrátou 36,4 s...že by problém?

Dostal 20 vteřin penále za pozdní příjezd do ČK 4C.(opuštění servisní zóny)

Upravil - Rizek 28 Feb 2003 14:02:22

rallyboy
28.02.2003, 13:02
Moc jsem Marcuse něměl rád, ale tímto si získává obdiv. Člověk by řekl, že jako hvězda by to mohl klidně vzdát a vymlouvat se, ale on ne.Bojuje s tím, jak se dá. A věřím, že v tom terénu to bude pěkně těžké.Smekám před ním.

agnus
28.02.2003, 13:03
Pozdní příjezd do časové kontroly.

quote:
Armin dostal 20s penalizaci.

Norri
28.02.2003, 13:20
quote:
Moc jsem Marcuse něměl rád, ale tímto si získává obdiv. Člověk by řekl, že jako hvězda by to mohl klidně vzdát a vymlouvat se, ale on ne.Bojuje s tím, jak se dá. A věřím, že v tom terénu to bude pěkně těžké.Smekám před ním.

Mu se mozna ani moc nechce,ale mozna dostal prikaz od staje testovat popr. zjistit, co to auto vydrzi.A samozrejme dela pripadnou rezervu pro pripad ze by nektery Peugot vypadl.

Michal
28.02.2003, 13:29
Marcus bude mít vešer bicepsy jak Arnold...

rallyboy
28.02.2003, 13:33
A zítra si neosladí kafe.

Norri
28.02.2003, 13:44
quote:
A zítra si neosladí kafe.

:o)

-Vicky-
28.02.2003, 13:46
TOMMI? KDE JSI??? :0 :disapp:

agnus
28.02.2003, 13:48
Hyundai pořád velmi rychle.

vdave
28.02.2003, 13:49
a Rovenpera taky

cvandis
28.02.2003, 13:50
Martin jede jako z praku. Ja jsem ho tipnul na prvni misto. Bohuzel :(

-Vicky-
28.02.2003, 13:51
quote:
TOMMI? KDE JSI??? :0 :disapp:

Uz je tam. To jsem si oddechl. :app:

Milan PB
28.02.2003, 13:52
TONI A HLAVNĚ PAVO MAJÍ NĚJAKÉ STŘEVNÍ POTÍŽE

ASI CHLASTALI TURECKOU VODU NEBO PÍVO :P

-Vicky-
28.02.2003, 13:53
Fordy jedou skvele. Ted za to navic vzal i Sainz. Bude to zitra veeelmi zajimave. A pro po, uz po dnesku se ukazalo, jak je nevyhodne cistit. Takze na koho padnou zitra role cistice???

-Vicky-
28.02.2003, 13:55
quote:

No, vesele to sice neni, ale ja bych rekl, ze strevni potize by je mohli zrychlit. Pokud teda nemusi zastavit uprostred vlozky :D

agnus
28.02.2003, 13:56
Doufám, že mám špatný pocit. Ale myslím, že Toni G. je out...

quote: