Zobrazit v plné verzi : Propecia Rally New Zealand
Robert Pac
04.03.2003, 04:40
Ahoj panove,
hledam nekoho kdo se letos chysta na rally Novy Zaland, jestli jedete nebo o nekom vite, tak prosim napiste na muj email: robert.pac@post.cz, rad bych byl na rally s nekym od nas. Dik
Jaký to šťastlivec. Užij - te si to tam !!
Co je s Chovancem. Právě jsem dostal zprávu, že jeho přihláška na tuto rallye byla stažena?!!!! Stejný osud jako Valoušek??
Už je někde vyvěšena startovka? Pojede Chovanec???
Staňa na Nový Zéland nejede. Právě se řeší "omluvenka". Jak budu vědět bližší detaily, ozvu se.
skoda, tak to je fakt jak se dalo cekat :( snad pojede aspon zbytek...
Jak si tak vzpomínám, tak v tématu Fabia WRC jsem se dočetl o možnosti startu na New Zealandu Fabie, ale to bylo neoficiální. Jako naopak oficiální termín byla uváděna Argentina.
To Michal: Tak nevíš jak to vypadá?
Tomasek
Vedení Škody přece oznámilo že Fabia bude nasazena v druhé polovině sezony.Čekám že to bde na některým asfaltu.Fabii určitě na novým zélandu nenasadí.A co si myslíte o Tonim,jak pojede.Já myslim že by mohl bejt hodně vysoko.Se Seatem tam už byl jednou třetí.
quote:
Vedení Škody přece oznámilo že Fabia bude nasazena v druhé polovině sezony.Čekám že to bde na některým asfaltu.Fabii určitě na novým zélandu nenasadí.A co si myslíte o Tonim,jak pojede.Já myslim že by mohl bejt hodně vysoko.Se Seatem tam už byl jednou třetí.
Myslím si, že fabie vyjede poprvé na Bohemnce jako předjezdec.Myslím,že by Toni mohl opět bodovat pro sebe i značku.Ale jsem zvědav i na Didiho,mohl by i on přidat nějaký ten bodík...uvidíme
Přál bych si, aby i druhý den bylo možné sledovat "v boji" oba vozi. Nemusejí jen nic víc (asi ani nemohou), než jel Didi v 1. závodě a Tomi v 2. a 3., ale konečně by už mohli jet oba. Ja potom hrozně trnu, aby to jediny želizko nevypadlo ...
Mohol by konečne vyhrať Burns,ako pred 2 rokmi
Oproti loňsku byla změněna trasa soutěže. Kvůli zredukování počtu servisních prostor ze 3 na 2 se letos bohužel nepojede etapa, jejíž součástí je překrásná rychlostní zkouška Whaanga Coast, která částí vede při pobřeží. Ach ta idea kompaktních soutěží...
rallyboy
25.03.2003, 10:08
Trochu mimo mísu, až k soutěži v Portugalsku.Vrací se legenda Markku Alen.V Portugalsku na Peugeotu 206 WRC stáje Grifone. Více viz www.rally.sk
quote:
Trochu mimo mísu, až k soutěži v Portugalsku.Vrací se legenda Markku Alen.V Portugalsku na Peugeotu 206 WRC stáje Grifone. Více viz www.rally.sk
A nevíš prosím,kdy se ta Portugalská rally jede?
rallyboy
25.03.2003, 10:58
Tak abych se přiznal, tak nevím. A ani jsem nikde nenašel v rámci kterého mistráku se to jede. Pomůže nám někdo s radou? Od té doby co ji vyřadili z MS, tak vůbec nevím, co se s ní děje.
Upravil - rallyboy 25 Mar 2003 10:58:28
Na portugalsku ide aj JM Enginering s Focusom za volantom s A.McRaem a Kankkunen , Radstroem na Imprezzach . Myslim si že chcú naspäť do sveta.
quote:
Na portugalsku ide aj JM Enginering s Focusom za volantom s A.McRaem a Kankkunen , Radstroem na Imprezzach . Myslim si že chcú naspäť do sveta.
Tak to napiš,která evropská soutěž by se zrušila a nahradila ji Portugalská rally.Že tam jedou takoví jezdci,to nic neznamená.
Já bych zrušil Rally Cyprus.Není tam ani tolik diváků jako v Poprtugalsku a tím pádem podle mě je ta soutěž pro sponzory nezajímavá,ale FIA si myslí něco jiného.
quote:
To je docela bomba! Sem zvedav co predvede- techniku bude mit urcite spickovou, stejne tak ale i soupere.
quote:
Já bych zrušil Rally Cyprus.Není tam ani tolik diváků jako v Poprtugalsku a tím pádem podle mě je ta soutěž pro sponzory nezajímavá,ale FIA si myslí něco jiného.
Já si myslím, že Rally Kypr je dobrá soutěž v pěkném prostředí- proč by se rušila?
Na Kypru možná nebývá tolik diváků jako třeba v Portugalsku, ale méně je někdy více - když se kvůli obrovským davům "horkokrevných" fanošků ruší RZ, tak to není nic dobrého. Ovšem je otázkou, zda za to mohou více "nezvladatelní" diváci nebo neschopní organizátoři.
Jsem pro navrat Portugalska. Byly tam nadherne sotoliny. Osobne si myslim, ze je zbytecne jet tri velmi podobne souteze ve stejnem regionu - Acropolis, Kypr a Turecko. Kypr je z nich ale nejfotogenictejsi:-) Jedina soutez "o nicem" je v soucasnosti ale Nemecko... Nedelam si ale iluze, ze by ji nekdo z programu MS vyradil.
To Portugalsko se jede tento víkend
quote:
To Portugalsko se jede tento víkend
A nevíš náhodou o nějakých oficiálních stránkách?
Neviete nieco viac o novom Focuse?Na akej stranke by som mohol zistit nieco viac? Zatial diki
Karbonyl
26.03.2003, 19:42
quote:
Neviete nieco viac o novom Focuse?Na akej stranke by som mohol zistit nieco viac? Zatial diki
Samozřejmě www.eWRC.cz!!! A čistě hypoteticky bys MOŽNÁ mohl něco najít na www.fordrallysport.com. Ale nevím, nevím... :D
*JH*
Portugalská rallye (TMN Rali de Portugal - Rali de Centenário) se jede (překvapivě) jako součást Mistrovství Portugalska. Odehrává se na podobných úsecích jako loni, kdy byla představena (jedná se o novou soutěž v jiném regionu, původní světová TAP Rali skončila) a vyhrál ji Didier AURIOL s Corollou WRC. Těch úseků je 7 a 3 z nich se jedou dvakrát. Trať je rozdělena do 2 etap a její celková délka v RZ je 164,97 km. Centrem soutěže je městečko Macedo de Cavaleiros. Další info na www.acp.pt pod odkazem ACP-Sport.
Portugalská rallye (TMN Rali de Portugal - Rali de Centenário) se jede (překvapivě) jako součást Mistrovství Portugalska. Odehrává se na podobných úsecích jako loni, kdy byla představena (jedná se o novou soutěž v jiném regionu, původní světová TAP Rali skončila) a vyhrál ji Didier AURIOL s Corollou WRC. Těch úseků je 7 a 3 z nich se jedou dvakrát. Trať je rozdělena do 2 etap a její celková délka v RZ je 164,97 km. Centrem soutěže je městečko Macedo de Cavaleiros. Další info na www.acp.pt pod odkazem ACP-Sport.
Víte už někdo, jak vypadají výsledky Portugalské rally?
quote:
Víte už někdo, jak vypadají výsledky Portugalské rally?
Vyhrál Kankkunen o 2 a půl minuty před Radstromem (oba corolla WRC)
Hej tak to je hustý, vypadá to že se Kankunnen vrátil do staré formy.Uvidíme ho na Novým Zélandu???Nějak mi tam chybí Alister Mc Rae?
Nevíte taky někdo kdy má vyjet fabia WRC???Mám zprávy,že na začátku prázdnin(velkejch),ale nejsem si jist.Tak co?
Na to tady máme jiné fórum.Je v položce technika.
Myslim ye Tomi bude na bodech ale Hyundae mu budou slapat na paty hlavne Armin
Fabie by meli byt nasazeny na Bohemce pokud nechce Skoda dostat na ***** od Kresty..
.....jinak to nevidim
Pokud Armin pojede tak jako doposavad, tak Tonimu sice na paty slapat bude a asi bude i rychlejsi, ale jsem si jisty, ze to zase rozseka....
Já bych řek že to někde neroztřelí ale že se to zase vysere.Mě ten Hyundai připadá takovej křehkej.Toni jim to ukáže
quote:
Já bych řek že to někde neroztřelí ale že se to zase vysere.Mě ten Hyundai připadá takovej křehkej.Toni jim to ukáže
Hlavne aby jim to ukazal i Didie, at se trosku priblizime ostatnim :o) (Aby si Fabiu zaslouzil :o))))
jakpak vlastně na Novém Zélandu Bozian?? Pojede Roman?? Nějak sem línej to hledat, ale asi jo, co? No uvidíme, už se těšim jak malej kluk. Jak na Toniho tak na Didiho... :-)
Karbonyl
06.04.2003, 17:51
quote:
jakpak vlastně na Novém Zélandu Bozian?? Pojede Roman?? Nějak sem línej to hledat, ale asi jo, co? No uvidíme, už se těšim jak malej kluk. Jak na Toniho tak na Didiho... :-)
Jestli se nic zásadně nezměnilo, tak by měl jet nejdřív na Deutschlandu, myslím.
*JH*
Oproti původním plánům se nic nezměnilo.Malina pojede hlavně asfalty, ale snaží se mocně vyjednat další starty v MS.Jinak vše při starém, další start až na Deutschlandu.Alespoň že tam jedu.
Nejak je tady mrtvo vzhledem k tomu, ze zitra se startuje..... Uz zacinam byt nervozni. Jak jsem se tak dival na fotky noveho Focusu, tak mam pocit, ze jsou na tom se sponzorama jeste hur jak Skodovka :o) Otazka je, kolik penez k nim tece z tovarny...
Vim ze tento prispevek nema velkou informativni hodnotu, ale nejak vnitrne verim, ze Toni tentokrat poradne zatahne a predvede velmi slusny vysledek!
-monkey-
Aspoň emotivní hodnota je slušná ... Máte někdo k dispozici časy z shaku?
Karbonyl
10.04.2003, 19:42
Viděl už někdo z vás Hyundai Accent WRC 3.5?
*JH*
Jsou na http://www.ewrc.cz/archiv/2003/duben/10042003_nz_shakedown.asp
quote:
quote:
První Martin! Více na:
http://www.ewrc.cz/archiv/2003/duben/10042003_nz_shakedown.asp
Mám takové špatné tušení, že Škoda Zéland trochu podcenila. Asi ze záplavy euforie ohledně Fabie WRC. No snad se mýlím...
Karbonyl
10.04.2003, 19:57
quote:
Mám takové špatné tušení, že Škoda Zéland trochu podcenila. Asi ze záplavy euforie ohledně Fabie WRC. No snad se mýlím...
Taky doufám, že jim fábka nevezme vítr z plachet, nicméně Didi otevřeně říkal něco o tom, že se mu do okty už vůbec nechce. Prostě never more.
*JH*
Milan PB
10.04.2003, 20:42
V kolik se jedou RZ podle našeho času??
Inženýři z Fordu nemají údajně obavy z rychlosti nového Focusu, ale jeho spolehlivosti. Tak uvidíme.
quote:
První Martin! Více na:
http://www.ewrc.cz/archiv/2003/duben/10042003_nz_shakedown.asp
quote:
KDyž klikneš na ewrc na Informace k rally..., tak tam to máme podle našeho času.
Milan PB
10.04.2003, 21:25
KDE????
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
KDyž klikneš na ewrc na Informace k rally..., tak tam to máme podle našeho času.
A jéje, to toho zase moc nenaspím (pokud to Toni s Didim nezabalej hned po SS 2)... |) |) |)
Milan PB
10.04.2003, 21:34
ČASY U VÁS NA eWRC A NA RALLY SK SE DOST ROZCHÁZEJ.
Podle informací SMS přímo z Nového Zélandu - prší a prší...
Milan PB
10.04.2003, 21:50
NA WRC COM SE OBĚVILO Stage 1, Batley 1 - 19.81 Km Stage To Run
TAK VÍ NĚKDO V KOLIK SE JEDE PODLE MNĚ TO MAJ DOBŘE NA RALLY SK.
Milan PB
10.04.2003, 21:56
21:43 1 BATLEY 1 19.82 km
22:11 2 WAIPU GORGE 1 11.24 km
22:34 3 BROOKS 1 16.03 km
23:47 4 NEW CASSIDYE 1 21.64 km
01:00 5 PAPAROA STAT. 11.64 km
02:43 6 BATLEY 2 19.82 km
03:04 7 WAIPU GORGE 2 11.24 km
03:27 8 BROOKS 2 16.03 km
03:55 9 PAPAROA STAT. 2 11.64 km
na oficiálních stránkách rally ukazují teď v 22:05 hodin našeho času 8:05 jejich. Jeli start RZ1 v 9:43 tak mi to vychází na 23:43.
Kde jo marko, ten by nám k těm časům řekl asi víc. Mám pocit, že žije v Austrálii.
Start 1.RZ by měl být právě teď, alespoň to píší na ofic.stránkách: 9:43 + 12hod, což je 21:43.
Tak ono to bude s tím startem asi tak, že je tam ještě ta jedna hodina posun letní čas, i když jistý nejmenovaný server mi poslal SMS, že je to naopak jen +11hodin. Takže: ještě musíme vydržať!!!! Ještě půl hodinky.
Tak je to! Už to konečně jede!!!
Märtin jede jako z praku!
hmm tak karlos pomalejsi o vic jak 12 hodin, teda aspon dle wrc.com :)
Byla dlouhá pauza, tak než se ta technika probudí ....
Myslel jsem samozřejmě měřící zařízení, ne Carlose.
Upravil - pišta 11 Apr 2003 00:04:13
Grönholm tradičně do čela.
Toni jede naprosto fantasticky. Zatím na 2.splitu je 4.!!!!
Tak už tam máme konečně Toniho. GO Toni GO!!!
toni zatim na urovni burnse a pojizdi armina. :P
A pojíždí všechny Citroeny...
quote:
toni zatim na urovni burnse a pojizdi armina. :P
Nic ve zlém, ale víc jim to nefunguje než finguje. Myslím tím především splity. Aspoň mně to nějak nechce fungovat, jak bývá zvykem. Snad se to polepší.
Ale nezapominejme ze prvni na trati zametaji. Chce se to drzet tak kolem 6-10 mista a v nedeli tvrde zautocit ma body.
Didi o vteřinu horší čas než Toni a 8.místo.
quote:
Toni v cíli 7.místo
a kde je armin? nejak se zasekl na 4. splitu
Ve výsledcích 1.RZ není zatím Schwarz...
McRae dostal od Burnse na 2.RZ hrozivých 20 s.
tak armin to opravdu zakoncil typicky - OFF ROAD.
Tak po dvojce: škoda Toniho - nějaká chybka (?), Didi hezky!!!
Na posledním úseku ztratil Toni 10 s.
quote:
Tak po dvojce: škoda Toniho - nějaká chybka (?), Didi hezky!!!
Ono to odsejpa,ze to nestacim ani sledovat,prekvapil me trochu Armin,ze tak brzy vypadl,jinak Skodovky celkem solidne,alespon zitra nebudou zametat...
Nazdar hoši tak po 7RZ vede Gronholm,Škodovky Didi 10 a Toni 13.Didi jede dobře stále na RZ od 8 do 11 místa hlavně aby to vydrželo.Duval s novým Fordem nic moc.A nespěte!!!!!
Nazdar hoši tak po 7RZ vede Gronholm,Škodovky Didi 10 a Toni 13.Didi jede dobře stále na RZ od 8 do 11 místa hlavně aby to vydrželo.Duval s novým Fordem nic moc.A nespěte!!!!!
Milan PB
11.04.2003, 06:28
DOBRÉ RANKO TAK TO FORĎÁCI S TIM ŽE NOVEJ FÍKUS JE RAKETA TROCHU PŘEHNALI ZDÁ SE MI ŽE JEDOU POŘÁD STEJNĚ
Milan PB
11.04.2003, 06:30
STOHL POJÍŽDÍ ŠKODOVÁKY!
Na 8 RZ ho nějak nevidím stejně Sohlberga
Tak po prvním dnu vede Gronholm.Didi je 10 ztráta na 9 Stohla 11s.Toni 13 ztráta na Loixe 9s.Didi zatím boduje pro Škodovku 1 bodem.
Upravil - abelard 11 Apr 2003 08:43:53
Tak to vypadá, že pokud Gronholm dojede, tak to zase vyhraje. Ne že bych mu to nepřál, ale začíná to být trochu nuda. Něco jako Schumacher vloni.
Taky mě trochu překvapuje, že je Didi rychlejší než Toni, čekal jsem že Zéland by mu měl sedět přece jen líp. Uvidíme zítra,třeba měl špatné nastavení.
quote:
tak armin to opravdu zakoncil typicky - OFF ROAD.
Vzdyt jsem to rikal :o)
Největší bomba je Stohl, Citróni mají problém si s ním poradit, o Škodě a Hyunday nemluvě!!!!
Jen si tak vzpomínám jak na loňské "Semperit" deklasoval naše mistry volantu a jak to tady mnozí nemohli překousnout....
mm
Tak se nam to zajimave vyviji. Predevsim debakl Citronu je na povazenou, Burns, presto, ze zameta, je pekelne rychly. Myslim, ze bude mit jeste co rict. Martin neprekvapuje, cekal jsem to, ale vzhledem k tipu drtive vetsiny z nas si preju, aby mu to nevydrzelo:-) Skodovky standard, ale ten Stohl je teda super...
ad Lenka. Ja myslim, ze sis nase konstatovani po Wald4telu spatne vylozil. Naopak si ted uplne prekroutil sve hodnoceni. Takze shrnuto...: Priznavali jsme, ze Stohl ma jednak lepsi techniku, jednak to je pan jezdec s velkymi zkusenostmi z MS. Ty jsi naproti tomu oponoval, ze to tim vubec neni, ze nasi spicku pojede kazdy Rakousky traktorista... (to neni citace, to je dojem z tvych nazoru)
Jenom bych doplnil deni ve skupine N. Uz od prvni RZ si pocina suverenne Toshihiro Arai na Subaru. Ligato za nim v soucasne dobe zaostava uz temer o pulminutu (28,7s), Ferreyros jenom o dve vteriny a dve desetinky vice. Pak nasleduje Al-Wahaibi a Sola +58,7 resp. +1:09,5, sesty je Rowe s dalsim Subaru. Uz nejedou Polaci, Sztuka do RZ1 ani neodstartoval, Kulig jej po neustalych problemech nasledoval. Nejede uz ani temer domaci Bourne. Az sedmy je obhajce titulu fantom Novozelandskych trati Karamjit Singh.
Upravil - -Vicky- 11 Apr 2003 09:41:33
Upravil - -Vicky- 11 Apr 2003 09:42:19
Nějak mě, pánové, nefunguje internet. Takže jsem nic nesledoval. Před chvílí jsem zaplatil telecomu pěkný peníze za to, že jsem po půl hodinovém stahování wrc.com zahlídnul výsledky po 8. RZ a při překliknutí na 9. jsem se už ničeho nedočkal. Chci říct jen to, že jsem Stohla zahlídnul pár vteřin před nejlepší škodovkou. To už dokázalo s Peugeuotem hodně jezdců, takže to mě nešokuje. Škoda, že tam taky není Roman. Doufám, že z druhé etapy už něco budu mít a nebo pojedou výsledky zde.
To jedou vsichni tri Fordi s novyma Focusama? Martin je 2., Hirvonen s Duvalem az 15. a 16. - to je docela velky rozdil ... Vzhledem k tomu, ze Marin je jednickou tymu, nema nahodou k dispozici lepsi auto? Najel na ne 3,5 min a jezdi mezi 2.-6. mistem, zatim co oni se v nejlepsim pripade motaji okolo 14. mista ???
Milan PB
11.04.2003, 10:47
TONÍKOVI NA JEDNÉ RZ NEŠLI STĚRAČE ,ARMIN OUT PO 1.RZ-RÁNA, COLIN URAZIL KOLO A SKONČIL.
Milan PB
11.04.2003, 10:48
PROČ NEJDOU ON-LINE VÝSLEDKY NA eWRC????
Rekl bych, ze se malokomu chce byt vzhuru do 4 hodin a rucne to tam online busit. Zvlast, kdyz se musi rano do prace. :)
Martin a Duval jedou novýho Fokusa.Hirvonen starý tip.Duval prý měl nějaké problémy.3až 5RZ jel na ruční řazení
Povezte mi prosim nekdo kdy se jede 10 RZ? Kdy budou vysledky. DIky
Kdy se jede, to mi taky neni moc jasne, ale ma to merit 59km, tam by se podle me mohlo trosku vic rozhazet (a osobne doufam, ze taky promichat) poradi.
Prekvapuje me, ze spousta RZ je tam pomerne kratkych - 9 z 22 RZ ma mene nez 12km, jen 6 RZ ma pres 20 km, a to nekdy jen velmi tesne ...
quote:
To jedou vsichni tri Fordi s novyma Focusama? Martin je 2., Hirvonen s Duvalem az 15. a 16. - to je docela velky rozdil ... Vzhledem k tomu, ze Marin je jednickou tymu, nema nahodou k dispozici lepsi auto? Najel na ne 3,5 min a jezdi mezi 2.-6. mistem, zatim co oni se v nejlepsim pripade motaji okolo 14. mista ???
Po homologaci nemuzou vyjet se starym autem.
Ještě jednou pro Norriho:Martin,Duval specifikace 2003.Hirvonen 2002.Zdroj ofi stránky fordrallyesport.com titulní článek
> Po homologaci nemuzou vyjet se starym autem.
asi muzou ;)
... mozna ale neboduje do znacek?!?!
Nevite nekdo o nejakych dobrych wap strankach s aktualnimi vysledky? (krome wap.rallye1.de , o tech vim, ale chtel bych neco anglicky a nejlip cesky :o)
Se mylis, normalne muzou jet jeden s 2003 a dalsi s 2002, a oba do znacek.
Nejedna se o jiny typ auta, ale jen o jinou verzi auta.
quote:
asi muzou ;)
quote:
Se mylis, normalne muzou jet jeden s 2003 a dalsi s 2002, a oba do znacek.
Nejedna se o jiny typ auta, ale jen o jinou verzi auta.
quote:
asi muzou ;)
Ale mam pocit, ze kdyz automobilka homologuje dejme tomu treba nove turbo, tak uz musi jezdit s tim novym a nemuzou se vratit k tomu staremu.Takze na vsechny auta,ktere muzou bodovat, se musi vztahovat stejna homologace....
Můžou nemůžou....dyť je to vesměs jedno... :-)
To VICKY: nepochopils ty! Ja jsem jen psal(a nenasel jsem nikoho stejneho nazoru), ze Stohl si z ceskych borcu delal srandu. Prirovnaval jsem jeho pristup k ridici skolniho autobusu, ktery vozi me deti denne do skoly. Vzbudil jsem mezi ctenari velkou nevoli. Ctenari si libovali, jak cesti piloti na Stohla tlacili.. Pritom to byla fraska ve ktere o nic neslo.To psal i rakousky tisk.
Predpokladam, ze Stohl jede na starem Peugeotu, ktery tu je uz cca 4 roky, ktery nekolikrat totalne znicil Moertl, potom na nem jezdil Sperrer, nez jim dosly penize.
Je to podle me jeden z prvnich vyrobenych Peugeotu 206 WRC.
To jiri:Jiste,Stohl si muze delat z ceskych borcu legraci,vzdyt se podivej,co on uz ve svete najel...praxe dela mistra
Alpine, mas pravdu. Myslim jako ty. Nesrovnaval bych ho s ceskou spickou, jako tomu bylo na techto strankach v minulosti...
Ale ted z jineho soudku: o kolik musi byt Fabia rychlejsi nez Oktavia, aby mohla dojizdet na stupnich vitezu v MS? Ja si ten rozdil nemuzu predstavit...
quote:
Alpine, mas pravdu. Myslim jako ty. Nesrovnaval bych ho s ceskou spickou, jako tomu bylo na techto strankach v minulosti...
Ale ted z jineho soudku: o kolik musi byt Fabia rychlejsi nez Oktavia, aby mohla dojizdet na stupnich vitezu v MS? Ja si ten rozdil nemuzu predstavit...
Pro mě to je naopak poměrně představitelné. Dnes dostal Didi cca 1 s na km. => mela by byt rychlejsi o sekundu na kilak, myslim, ze to neni nerealne...
Milan PB
11.04.2003, 22:25
VÍ NĚKDO PROSIM VÁS ČASY RZ V SELČ??
A RÁD BYCH VĚDĚL JESTLI JE TO NĚKDE NA eWRC??
tak podle poslednich vypoctu prave zacinaji, (zapomnel jsem ze je letni cas, tedy + 11 hod.) Casy z ewrc zmizeli s on-line vysledkama... skoda, trochu me ty barevny auticka chybeji
A jéje, Didi zacina ztracet hned ze zacatku...
Tak Tonda uz je v cili a zajel velice slusne!!! Ale co tam dela Didie??? Ze by nejaky technicky problem( sterace..) nebo jen blbe zvolil gumy????
Kde to sleduješ ?? Na wrc.com to ještě není
quote:
Tak Tonda uz je v cili a zajel velice slusne!!! Ale co tam dela Didie??? Ze by nejaky technicky problem( sterace..) nebo jen blbe zvolil gumy????
Didi ke konci zabírá, to je dobře !
No a Freddy ztratil na Tondu jen 26.7 sec...Tondo jen tak dal!!!!
A nakonec to Didi jeste nekde vyklopil, nebo co...
Markus je snad z jine planety...
Poslední split + 1 min.
quote:
no právě, to si jinak vysvětlit nedovedu, anebo 4 x hodiny :)
quote:
Poslední split + 1 min.
quote:
Na WRC.COM píšou, že Sainz odstupuje zřejmě po opuštění trati
Tak nakonec dokončil se ztrátou přes destet minut
Vyletěl, když předjížděl Didiho
quote:
Tak nakonec dokončil se ztrátou přes destet minut
Ani Stohl uz asi nepokracuje
Asi jsem úplně blbej, ale nemůžu se furt dopočítat. Když 11 RZ startuje v 11,31 NZ času, kolik hodin je u nás ?
S příjemným pocitem, že Toni vyklepnul oba Mišáky a Hyundaj je za náma a nepříjemným, že Didi má problém, jdu chrupkat. Myslím, P.Rame, že se to počítá 12 hodin + (k světovému času), - jedna hodina (zpět k nám na východ), tedy 11 h rozdíl.
Tak po SS 12,Martin jede vyborne i kdyz si myslim,ze Marcus kontroluje situaci,Toniho pojizdi Sohlberg s misakem a Didi mel udajne problem s rizenim,uz na 10 SS,ja mam dojem,ze asi nekde zapomel volant...vcera jel ale dobre,tak asi opravdu neco neni v poradku.
SS13,Tonik solidne,az na toho misaka,Martin vyborne,Marcus mensi problem,otocil to pres strechu,ale pokracuje...jeste stacil pojet i Didiho
Proti vcerejsku si vlastne Toni s Didierem prohodi poradi,tak ze se vlastne nic nedeje...
Toni musel udelat v SS14 nejakou deku, Loix mu nandal minutu. Jinak dobre jede Didi.
Didi se zda uz srovnal,ale ta minuta je pekny narez...
Martin stoji na trati,asi motor,Rovanpera havarie a out...
Poradi po 14 RZ:
1. R BURNS 2:40:18.7
2. P SOLBERG +50.3
3. S LOEB +1:16.7
4. T MÄKINEN +2:27.2
5. F LOIX +4:56.6
6. T GARDEMEISTER +5:32.0
7. D AURIOL +6:45.5
8. F DUVAL +7:18.0
9. M HIRVONEN +9:01.5
10. C SAINZ +15:19.8
Velka skoda te minuty, ale verim ze to Tonik dozene
Nemas tam Burnse a Alistera Mcrae,sorry Marcuse nemas
Upravil - alpine 12 Apr 2003 05:07:33
Tak to zkusim jeste jednou:
1. M GRÖNHOLM 2:39:16.2
2. R BURNS +1:02.5
3. P SOLBERG +1:52.8
4. S LOEB +2:19.2
5. T MÄKINEN +3:29.7
6. F LOIX +5:59.1
7. A MCRAE +6:32.9
8. T GARDEMEISTER +6:34.5
9. D AURIOL +7:48.0
10. F DUVAL +8:20.5
Holt pisu rychleji nez oni jedou :), a taky se mi to castecne poradi vic zamlouvalo.
Tedka aby Loix podrzel tym a taky to nekam narval.
Jdu spat tak si tady uzij SS15 a SS16
Upravil - Honza46 12 Apr 2003 05:28:27
Urcite by to bylo veselejsi,ale jeste nejni konec a stat se muze vsechno...
To Honza46:Dobrou noc preji
Nevíte co se stalo Tonimu na RZ14? Jinak prý tam začal hořet les takže zbytek pole dostal Toniho čas.
Co je tu taky klud?Zeby vsetci este spali?
Pánové, opravdu nechápu, proč tu nikde nejsou výsledky. Připadá mi to, jako kdyby na serveru o počasí chyběla předpověď na zítřek. Docela mě to štve, protože mi to na eWRC dycky připadalo takové nejpřehlednější. Teď to musím shánět všude možně jinde a mám v tom bordel.
quote:
Pánové, opravdu nechápu, proč tu nikde nejsou výsledky. Připadá mi to, jako kdyby na serveru o počasí chyběla předpověď na zítřek. Docela mě to štve, protože mi to na eWRC dycky připadalo takové nejpřehlednější. Teď to musím shánět všude možně jinde a mám v tom bordel.
U konkurence na autosportu.cz to zatim funguje docela obstojne.
novakmir
12.04.2003, 17:10
Já ač od přírody optimista se přiznám,že jsem s umístěním škodovek na 2 bodovaných místech nepočítal (snad to před posledním dnem nezakřiknu).Jinak mi nedá si nerýpnout,že Armin toho pro korejce víc rozbil,než vyhrál a opět se jen utvrzuji v přesvědčení,že jezdecké obsazení má škodovka letos na své možnosti přímo skvělé! (asfaltové soutěže sedící Auriolovi nás teprve čekají - já bych toho kluka plešatýho nezatracoval).
z motorsport.idnes.cz
"V celkovém hodnocení druhé etapy zajel třetí nejlepší čas a posunul se z třináctého místa na sedmé."
dobry co? 3v cele etape!
quote:
Já ač od přírody optimista se přiznám,že jsem s umístěním škodovek na 2 bodovaných místech nepočítal (snad to před posledním dnem nezakřiknu).Jinak mi nedá si nerýpnout,že Armin toho pro korejce víc rozbil,než vyhrál a opět se jen utvrzuji v přesvědčení,že jezdecké obsazení má škodovka letos na své možnosti přímo skvělé! (asfaltové soutěže sedící Auriolovi nás teprve čekají - já bych toho kluka plešatýho nezatracoval).
S tím se nedá než souhlasit.... :-)) Držim palce...
GO TONI GO ! ! !
GO DIDI GO ! ! !
A to si ještě pro sebe mrmlám ,že Loix není tak daleko -:)))
No já věřim, že daj Loixovi kucí škodovácký hezky za vyučenou... ;)
quote:
quote:
S tím se nedá než souhlasit.... :-)) Držim palce...
A to ještě je v záloze "Bělský asfaltový specialista" Keneth který jak jsem mohl vidět bohužel jen podle videa odvádí obrovskou černou práci a já bych mu moc přál aby se s fabkou alespoň jeden podnik svezl,určitě si to zaslouží.
Když nebude zlobit, voni mu to určitě aspoň jednou dovolej... :-)
Proč by jinak musel při testech v Bělé "náhradní spolujezdec" vážit stejně jako Tina? :D :D :D
quote:
Když nebude zlobit, voni mu to určitě aspoň jednou dovolej... :-)
To je na palici. Toník v RZ 14 třikrát píchnul kolo. Já bych to asi zabalil, ale on si věří, že ještě Freddyho dostane. Byla by to krása nesmírná.
Je možné, že Toník byl v součtu všech časů druhého dne třetí, jak uvádějí na webu Škoda Motorsportu? Počítal to někdo?
Upravil - Rizek 12 Apr 2003 21:41:00
Pamatuji si ,že při jednom chatu Tina prohlásilajestli Keneth nedostane plné angažmá od Škody na rok 2003,že s kariérou skončí,že by mlžila? Krom toho ja vážně chodím do bývalýho prostoru na houby,asi Agnusi neprozradíš kdy zase porostou...-:)
quote:
To je na palici. Toník v RZ 14 třikrát píchnul kolo. Já bych to asi zabalil, ale on si věří, že ještě Freddyho dostane. Byla by to krása nesmírná.
Odkud máš tu informaci???
Ale jestli to je pravda tak s tím musel letět do tý doby jako píchlá svině,když by to šlo takhle dál tak Loix musí dostat na *****.
Nebojte kucí, Antonín tomu naloží a bude....
Jo a jestli se nepletu, tak Tína jezdí dálkové soutěže s někym. Teď nechci kecat, ale myslim že s někym známým a dobrým.
Už sem to vyčmuchal, Tina údajně jezdí dálkové rally s Jutou Kleinschmidtovou... Sou to holky šikovný... :-)
Je to přeci jeden koncern :D
quote:
Už sem to vyčmuchal, Tina údajně jezdí dálkové rally s Jutou Kleinschmidtovou... Sou to holky šikovný... :-)
Jeli v roce 2002 Dakar ale letos myslím Juta jela s někým jiným.
eště k Marcusovi,při Turecku někdo psal že ho moc nemusí,ale strkat to umí.V turecku dokázal ,že je opravdu paličák protože bez serva to musela být hrozná dřina pomatujete Thiryho se Škodou na Safari? Dneska udělal sice boudu , ale pořád vede a přitom Burns nejede taky pomalu.
Milan PB
12.04.2003, 22:30
Tak už to jede!!!
Tak mi pojďte kucí... :-))
Nepodceňoval bych ani Mäkinena za Tonim a Didim. Pozor na něho!
Toni s Didim začali stejně dobře. Jen tak dál.
Makinen - 5min penalizace, to je celkem dost.... nevíte někdo jakého přestupku se musel dopustit, aby ho tak osolili?
Toni je zatím nejrychlejší...
Toni výborně, Didi mi zmizel....!?
Zatim to vypadá nádherně...
Milan PB
12.04.2003, 22:40
TEN PRVNÍ MEZIČAS NENI ŠPATNEJ A DIDI VÁLÍ DÁL
Didi je tam a Tonda na to šlape už bych nejradši viděl splity Loixe.
Milan PB
12.04.2003, 22:42
MAKI PREJ NEDODRŽEL RYCHLOST NA SILNICI
KDE JE LOIX ? MA BYT PRED LOEBEM.
Se Sainzem to vypadá nějak divně...
Tak to byl jenom zmatek ve výsledcích...
quote:
quote:
....? Spíš se Solbergem a Loixem.
Tyvoe Antonín jede jak ďábel...
Milan PB
12.04.2003, 22:50
TAKY TY DVA NEVIDIM JEN AT TO VYDRŽÍ A OCTY JDOU HYJENO POMALU DOPŘEDU :D
Asi prijdu k PC az bude po vsem,nemam na to nervy
No tak to je nádhera, von jim na tu pr*del fakt dal všem... :-))
Toni je v cíli a zatím nejrychlejší...
quote:
Vydrž!!! Až pojedeme s Fabií, bude to ještě horší.
No kez by takhle vypadala hyena furt. jezdit casy srovnatelne s mekacem, bez testovani a celkove "laxni" pripravy :)
ted uz jenom vylepsit do fabie ty sterace a bude to :P
DIDI DOBŘE,TONDA ZATÍM SKVĚLE,JEN ABY TO VYDRŽELO!!!
... ale Gronholm už závodí jako kdyby už tam tu Fabie byly :D
quote:
děláš chybu...
Ještě chvíli a jdeme na bednu. :P
quote:
Kde je Solbegrg?????
na splitech neni, ale v celkovejch dal 27 tonimu
quote:
Jo a jestli se nepletu, tak Tína jezdí dálkové soutěže s někym. Teď nechci kecat, ale myslim že s někym známým a dobrým.
Jestli se nepletu tak s A.Vatanenem
quote:to jsi nešel kde? Já to nemůžu najít a jsem nervozní(malinko).
Loix zatím ztrácí 15 s.
Boze,jen aby to ty kluci udrzeli
No tak Antonín docela ukousl slušnej krajíc z náskoku Fredyho. Co říkáte?? Jen tak dál...
Tak a jdeme na osumnáctku... držím palce!
Toni dostal Alistera a teď si podá Freddyho.
Ten Alister se tam porad plete...
Myslím, že 5.místo v RZ je třeba náležitě ocenit.
nechapu kam ten gronholm tak vali...
TONDA UŽ ZAHRYZNUL MYŠÁKA A JDE NAHORU CELKOVĚ,MÁM DOJEM ŽE SI MARCUS KOLEDUJE O DALŠÍ BOUDU,ALE KDYŽ TO NAŠIM ŠÍPŮM POMŮŽE NIC PROTI.
Ano 5 misto je skvele,jen tak dal
Mäkinen je za Didim 32 s. To není dobré.
quote:
Myslím, že 5.místo v RZ je třeba náležitě ocenit.
To teda jo. To nemůže nikdo nazývat Hyjenou.
Grönholm jede "takticky". Dobrá taktika - vyhrát každou RZ 8D
quote:
nechapu kam ten gronholm tak vali...
Vatanen - jeden z favoritu Dakaru 2003 na Nissanu
quote:
Upravil - xandrew 12 Apr 2003 23:20:09
DIDI BUDE MUSET JET TAKY HLAVOU,LEPŠI BODÍK V HRSTI NEŽ NIC.
Tak jsme se z Bělé p.B. dostali až do Dakaru :D
quote:
Peterhansel - jeden z favoritu Dakaru 2003 na Nissanu
quote:
Neměla by být osmnáctka už v chodu?
myslim ze didi za sebou mekinena neudrzi...ale tonimu verim ze pojede loixe
Kde to vázne ? Nemeli zacit v 23,06 ? Jsem zvedavej, tak nezdrzujte...
quote:
myslim ze didi za sebou mekinena neudrzi...ale tonimu verim ze pojede loixe
JESTLI PŮJDE VŠE PODLE PLÁNU TAK TO PŘÍJDE V TÝHLE RZ....-:))
quote:
quote:
quote:
Cesty páně jsou holt nevyspytatelné... :-))
Maji trochu zpozdeni s SS18, tak to tu alespon nejak vyplnime zajimavostma :-)
pozn: peterhansel to nebyl, lamb me privedl na to spravne jmeno...
quote:
quote:
quote:
Za hodinu bude obvyklý sestřih na Eurosportu.
quote:
uz to jede
Už to jede dlouho, jen výsledky se zadrhly.
Didi je překvapivě zatím rychlejší než Mäkinen.
Tak teď jí pro změnu rvou jak vo život voba. A Didi víc... :-))
Didi se jen tak nechce dát. Tommiho asi začne bolet hlava.
k tem zajimavostem: pro me osobne je zajimave (a potesitelne) ze zjistuju, ze nejsem zdaleka sam, co hlta kazdej split, fandi skodovkam, nesnasi hyundaje a pri nervovani se o to aby toni a didi dojeli az do cile mu praskaj ksandy...
quote:
k tem zajimavostem: pro me osobne je zajimave (a potesitelne) ze zjistuju, ze nejsem zdaleka sam, co hlta kazdej split, fandi skodovkam, nesnasi hyundaje a pri nervovani se o to aby toni a didi dojeli az do cile mu praskaj ksandy...
Jojo, takový zjištění je docela uklidňující. Apropos....co je s Freddym??
Loeb má nějaký problém...
TY DVA BUDOU S TĚMA OKTÁVKAMA TAK DLOUHO BLBNOUT AŽ KULHÁNEK ŘEKNE ŽE JSOU JEŠTĚ DOBRÝ A FABIE ŽE DOSTANOU AŽ NA VÁNOCE POD STROMEČEK A MNĚ HVÍZDNE!!!!
Loebovi to nějak nejede....jinak oba "šípové" zajeli hezky... :-))
A na rampu je jeste taaaak daleko...
Dobrý večer pánové!!!!!
To tu všichni podporujete Telecom nebo jak jste tu připojeni??? :0
Freddy Loix havaroval a odstoupil
quote:
copa je to s loixem?
HAVÁRIE!!!!!!!!!!!!!
TAky nechápu, jak na úseku dlouhym 32km můžou zajet časy s rozdílem jedný desetinky...
autosport: loix havaroval, konec
Už by mohli kluci trochu zvolnit...
quote:
quote:
Takovou příjemnou zprávu nám musíš podávat po lžičkách nebo dostanu infarkt.
...a pak že spravedlnost neexistuje!!
oteviram sampansky...
Vypadá to na 5. a 6. čas v RZ. Dvě Škodovky v jedné RZ do 6.místa!
Ja bych asi take havaroval,byt Freddym...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.