Zobrazit v plné verzi : Rally Acropolis 2003
Tak ve startovce jsem nalezl tři čechoslováky: Krestu, Béreše ml. a Hondu. Jsme zvědav kolik jich nakonec pojede.
Nevíte někdo proč nestatuje Wagner?
Karbonyl
03.05.2003, 11:42
A Fabii WRC jsi tam nenašel? :D
*JH*
Jestli Roman opravdu pojede sem opet zvedav na srovnani s tovarnou. Ale myslim, ze na sotoline treba na Toniho mit nebude.
No bude to zajímavé. Já myslím, že jejich šance budou hodně vyrovnané, pokud bude technika fungovat přesně tak jak má.
Že by si to Roman vyměnil za Korziku, aby mohl jet Třebíč? To by bylo super.
Mě překvapilo, že tým Bozian nasazuje tři 206... Myslel jsem si, že mají k dispozici pouze dvě...
to HAND:Bozzian je Becko tovarny Peugeotu,to mluvi za vse a kdyz jsem videl Gilese Panizzi na Turecku tak sice jel za tym Bozian ale ne s klientskou verzi ale tovarnou.Podle toho lze soudit ze muzou mit i vice vozu nez tri mozna i vice
Fanda rally
Pařmen Colina 2
to 23:Honda s cim jede?
Fanda rally
Pařmen Colina 2
Škoda má napsáno Octavia WRC.
quote:
to HAND:Bozzian je Becko tovarny Peugeotu,to mluvi za vse a kdyz jsem videl Gilese Panizzi na Turecku tak sice jel za tym Bozian ale ne s klientskou verzi ale tovarnou.Podle toho lze soudit ze muzou mit i vice vozu nez tri mozna i vice
Fanda rally
Pařmen Colina 2
To je potom celkem mazec,jestliže bude soukromý tým nasazovat stejný počet vozů jako továrna.A možná i víc...
Michael Honda ve svete??? Tak to bude mazec :-)))
Továrna pojede bohužel ještě s Octaviema.
quote:
Továrna pojede bohužel ještě s Octaviema.
na 100%?
santa
Já myslím, že Fabia ještě bude odpočívat. S Octavii bylo ze začátku ostudy dost a fabrika si to určitě nechce zopakovat.
Dnes jsem měl sen, že Škoda nasadí tři vozy Fabia WRC na Kypru. Že by tedy malinká změna? Dokonce se mi zdálo, že vidím za volantem i jednoho Švéda, kterého jsem vídal pilně trénovat.
Škoda, že to byl jen sen ;)
To si myslím, že je nepravděpodobné.
Myslí, že by nebylo nejlepší nasadit fábku na Řecko. Octávká je tank a má mnohem větší šanci to přežít=bodovat než nová Fábie.
Jinak ten Honda se prej velkou měrou zasloužil aby Kresta mohl startovat v MS (myslím tím finančne, sponozoří atd)
to agnus:myslim ze to nebyl sen ale to ze vis neco co nevime my ostatni ale muz se to stat a stane se to Fabka pojede Acropolis a to ve slozeni tri jezdcu a je to!
Fanda rally
Pařmen Colina 2
to bmwman:Sic tema Acropolis ale ne jenom Honda jsou to i dalsi kdo ho sponzoruji ale abych nedostal vynydano (pres drz...)tak si to necham pro sebe nekteri to berou moc vazne
Fanda rally
Pařmen Colina 2
No tak Agnusi, opravdu něco víš, nebo si z nás děláš srandu? Vybal to, nebo si tě najdu :))
Nevím co Vám chtěl Agnus říci, každopádně Fabia WRC nepojede ani na Acropolis ani na Kypru.
Dal bych otazecku:Jak si myslite ze zajede Kresta?
Fanda rally
Pařmen Colina 2
Startovni listina na http://rally.racing-live.com/en/ Kresta startovni cislo 22
Fanda rally
Pařmen Colina 2
Kresta v Recku s Tomankem??? To jsem zvedavy jak jim to spolu pujde...
Půjde jim to stejně jako kdysi.
Zdarec, chtel jsem se zeptat jestli tam někdo jedete? My odjíždíme v úterý a snad stihnem SSS. Jsem zvědavej na výkon Romana co předvede, když u nás už 2krát nedojel.Zdar
Co se týče spolehlivosti - na Acropolis je to vždy relativní.Znáte to,jezdec pojede jak pánbůh, ale pak přijde menší kamínek a je to.Souhlasím s tím,že by (no pevně v to doufám) octy mohly být docela vysoko.
Vsadil bych se,že Tony bude zase před Didim a Roman,pokud dojede,bude v první desítce.
Zajímavé letos budou hlavně rychlostní zkoušky posledního dne, které by měly být tou nejtěžší prověrkou spolehlivosti. Ostatně samotný název "New Tarzan" zní více než atraktivně... Navíc tyto testy představují návrat do oblasti, kde se jelo naposledy někdy v polovině 90. let. Otázkou ale zůstává do jaké míry se podaří organizátorům pročistit trať, která má být po předešlých deštích notně poničená. Jen doufejme, že to s tou přípravou moc nepřeženou, aby byl zachován ten skutečně drsný charakter Acropolis.
http://www.wrc.com/en_GB/default.htm
Čo hovoríte na Bérešov štart na Acropolise?? Mohlo by mu to tam vyhovovať vzhľadom k jeho autokrosovej minulosti. Aj Subaru je zatiaľ veľmi spoľahlivé. Ak pôjde všetko tak ako má mohol by pochytať znova hodne skúseností. Inak prajem Romanovi aby spravil pekný výsledok...
Subaru muze byt sebespolehlivejsi a v Recku mu asi moc nepomuze, kdyz je dle prohlaseni Engeho rozebrane na repase. Beres jede v MS Corollu z JM Eng.
Béreš má s sebou v Řecku dvě Corolly. Jednu, tu starší, prý už rozsekal a tu novější mu nechtějí půjčit... Tak se uvidí, jak s ní zatočí v závodě.
Pokud jsou tratě tak rozbité, jak jsem četl, tak by na tom mohla jednoznačně vydělat Škoda. Auta budou dostávat hezky zabrat. Jen doufám, že pokud bude pršet, tak budou Škodovkám fungovat stěrače.
quote:
Béreš má s sebou v Řecku dvě Corolly. Jednu, tu starší, prý už rozsekal a tu novější mu nechtějí půjčit... Tak se uvidí, jak s ní zatočí v závodě.
pleteš se!
Nejrychlejší čas zajel Richard Burns na Peugeotu (2:29:3), hned za ním se umístil Peter Solberg se Subarus časem 2:29,5. Třetí nejrychlejší čas si svojí jízdou vysloužil Carlos Sainz s Xsarou WRC (2:30). Čtvrtý čas vyjel Colin McRae se Citroenem (2:30,6) a uznán byl i Panniziho čas 2:30,8.
Velmi pěkně jel Roman Kresta, kterému trať vyloženě "sedla". Zajel čas 2:31,8 a tento čas dokázali zajet Duval a Loeb! Naproti tomu Didier Auriol zajížděl časy kolem 2:45 a Toni Gardemeister zajel nejlepší čas 2:33,6."
Tak podle toho vyse jel Roman skvele a dal boum Octavkam na shakedownu.
KEz by to tak bylo i pri zavode.
Hlavne dojet
rallyboy
06.06.2003, 07:37
Už to jede, držím palce Škodovkám.
rallyboy
06.06.2003, 07:45
Didi je na prvním mezičasu rychlejší než Toni. Mám takový dojem, že Toni zase ještě spí a jede se zavřenýma očima.
rallyboy
06.06.2003, 07:51
Loeb je venku, to je teda hodně brzo.
rallyboy
06.06.2003, 08:07
Kluci asi jedou na jistotu a myslím, že zvolili správně. Další je venku, Schwarz. Jen tak dál...
... a co takový Loix? Ztráta téměř 7 min.
hmm armin tradicne :)
loix ho temer napodobil :P
kresta velmi dobre
imported_n/a
06.06.2003, 08:30
Navíc Freddy má obrovské problémy - body jsou jisté.
Tak Roman je pred Tonim....nevim jestli mam byt rad ze Kresta jede tak dobre nebo zklamany ze Toni jede tak pomalu. Ale uz nam to zacina hned ze zacatku odpadat :o)
imported_n/a
06.06.2003, 08:32
Ovšem nástup Fordů je úctyhodný.
Škoda slabšího Toniho rozjezdu.
Toni zrychli, mohl udelat nejakou chybu...
quote:
Tak Roman je pred Tonim....nevim jestli mam byt rad ze Kresta jede tak dobre nebo zklamany ze Toni jede tak pomalu. Ale uz nam to zacina hned ze zacatku odpadat :o)
Zda se, ze Toni udelal chybu i na RZ 2. Na jednom splitu ztratil 10 s.
[quote]
Toni zrychli, mohl udelat nejakou chybu...
Dobře se ukazuje taky Stohl!
To zase bude "Jiří" na koni.... :D
Pozitivní je, že Kresta jede před Pykalistem.
Naopak Kuchar zatím nic přesvědčivého.
imported_n/a
06.06.2003, 08:39
To Agnus a Danys: Vysledky budou u vas za chvili, vybil se mi pres noc u pocitadla mobil, takze jsem vse pustil az ted.
quote:
Ovšem nástup Fordů je úctyhodný.
...BP a Castrol jim asi dodali EXTRA šťávu...
imported_n/a
06.06.2003, 08:45
Výborné mezičasy má teď ale Didi. Vyděržať.
Nevěřím, že Toni jede bez problémů s autem. Takovým způsobem nejezdí.
Upravil - ppancoch 06 Jun 2003 08:45:26
"Mimo mísu..."
To AGNUS: Martine, to, o čem jsme včera mluvili už nešlo změnit.... Ale neboj, to zapadne v "propadlišti dějin" a vše se v dobré obrátí. Vyřiď všem zúčastněným, že přeji Ať to výjde co nejlíp!
ovsem didi radi. dokonce pojel i zametace a to se tak casto nestava. toniho bych tipnul na problem s autem, mozna nejaka mensi porucha karoserie :).
jenom je skoda, ze zatim asi nemeli formu oba zaroven, ale treba to prijde s to fabijo
imported_n/a
06.06.2003, 08:49
Panečku, Didi šestý v SS2 s minimální ztrátou. Jen tak dál. Toníku, nenech se zahanbit.
imported_n/a
06.06.2003, 08:50
Je po SS2 servis ?
imported_n/a
06.06.2003, 08:51
Kresta pojel Burnse !? Taky pěkné...
Milan PB
06.06.2003, 08:54
Servis by měl být po 2RZ
me uz zacina byt tech hyundayu pomalu lito.
Auriol 6. Toník musel mít nějakej problém...to se dozvíme. :app:
quote:
Je po SS2 servis ?
Ne, je až po trojce...
Pykalisto teď pojel Krestu a dostal se celkově před něj.....
Že by boj "o křesla"......
Beres na rs 1 24. tesne za kucharem. sice predposledni wrc, kdyz nepocitam loixe, ale neni to zas tak spatne.
beres zatim po 1rz 24. 4 sec za Kucharem - predposledni z Wrc
...koukam ze me nekdo o 20sec predbehl
Upravil - vdave 06 Jun 2003 09:00:17
imported_n/a
06.06.2003, 09:03
quote:
quote:
Je po SS2 servis ?
Ne, je až po trojce...
Dík, teď už to vidím správně. Přehlédnul jsem se a měl za to, že SS3 začíná až 12:18 jejich času.
Upravil - ppancoch 06 Jun 2003 09:05:47
RZ 3 již začíná servis je až potom...
Milan PB
06.06.2003, 09:16
Panizzi jede dobře a ukazuje že se na šotolině stále zlepšuje.
quote:
Panizzi jede dobře a ukazuje že se na šotolině stále zlepšuje.
Jo myslím, že má šanci stát se stálým jezdcem týmu v MS...
Burns v cíli, zatím ti co jsou na trati lepší mezičasy,jsem zvědav na Martina...
Milan PB
06.06.2003, 09:31
Tak Toni GO GO
Milan PB
06.06.2003, 09:33
Kde je Martin ??
Už je v cíli a vyhrál RZ3, teda zatím...
Milan PB
06.06.2003, 09:37
Už tam je
Tak Tondovi to nějak nejede.
Didi jeď a drž krok se Subaru.
V tipovačce jsem vsadil na Martina, jsem zvedav kam až dojede. Překvapením je zatím Duval.
Trošku mimo mísu. Vratislav Kulhánek včera v Brně oficiálně oznámil, že Fabia WRC bude startovat v Německu. Speciál bude mít k dispozici jak Auriol tak i Gardemaister. Bohužel špatná zpráva:Do prvního startu Fabie WRC v mistrovství světa zbývá posledních sedm týdnů, na finální přípravy se maximálně soustředí také piloti Didier Auriol a Toni Gardemeister. Kvůli napnutému časovému harmonogramu nebudou ani na startu Rallye Bohemia (11. - 13. 7).
Didier Auriol k tomu dodává: "Těšili jsme se do Mladé Boleslavi, protože tato rally bude rozhodně stát za to. Věřím nicméně, že všichni pochopí naše priority. Máme před sebou poslední přípravy na ostrý start a Fabia WRC potřebuje naše ruce právě teď. Tvrdě na ní pracujeme - touha po úspěchu nás všechny žene k maximálnímu nasazení. Koneckonců, do Trieru to není tak daleko, takže s Tonim pevně věříme, že nás při prvním startu s Fabií WRC naši čeští fanoušci přijedou podpořit."
Jinak neoficiálně Škoda v roce 2005 chce bojovat o titul.
Jinak k Bohemce. Škoda potvrdila účast Kopeckého a Kahleho.
Milan PB
06.06.2003, 09:45
Nějak se to kouslo
Ze Schwarze jsem nemocný, fandím mu a pokud se tento rok nevymele, tak pro jistotu teď smůla s prasklým rozvoďákem.
Nechci být pesimistou, ale jsem hodně zvědavý na příští sezonu a Hyundai. Snad se udrží.
Toni musí mít nějaké technické potíže, nějak zaostává.
Milan PB
06.06.2003, 09:56
Roman jede pořád pěkně teď je zase před Tondou
Zdá se že nové Focusy jsou na tom zatím zatraceně dobře. Hlavně Duval se drží skvěle. Naopak Citróni nic moc.
quote:
Toni musí mít nějaké technické potíže, nějak zaostává.
Nebo zvolil špatné nastavení, uvidíme po servisu.
rallyboy
06.06.2003, 10:23
Pykalisto je venku. Kdo je třetím jezdcem v Bozianech po Romanovi a Pykalistovi? Je tam nějak moc Pažoutů. Kdo jede pro továrnu?
Upravil - rallyboy 06 Jun 2003 10:23:16
Po 2. RZ je Béreš poslední z WRCů. Ale je fakt, že zřejmě jede s "nejslabším" WRC vozem. No nic, PEPO zaber!!!!!
Mibhael Honda je celkově 53.
quote:
Pykalisto je venku. Kdo je třetím jezdcem v Bozianech po Romanovi a Pykalistovi? Je tam nějak moc Pažoutů. Kdo jede pro továrnu?
Továrna - Gronholm, Rovanpera, Burns
Takže z toho vychází Bozian - Panizzi
Jinak se dobře drží i Stohl, co říkáte?
Upravil - danys 06 Jun 2003 10:32:10
Jede Stohl za tovarnu??? Ale jinak me Stohl zase presvedcil ze je vyborny pilot, s hyundayem mu to jde stejne dobre jako s 206...
rallyboy
06.06.2003, 10:40
díky Dany, měl jsem v tom trochu hokej. Stohl jede skvěle, ale i Roman se dobře drží. Je ho vidět a to je dobře.
imported_n/a
06.06.2003, 10:49
quote:
Jede Stohl za tovarnu??? Ale jinak me Stohl zase presvedcil ze je vyborny pilot, s hyundayem mu to jde stejne dobre jako s 206...
Za továrnu jede Valimaki. Ale jinak má Stohl rovněž můj obdiv. Za jeho schopnost rychle se sžít s WRCem jiné značky. Kolik že jich odzkoušel za posledních 12 měsíců ? Focus, 206, Hyuindai ?
Upravil - ppancoch 06 Jun 2003 10:52:00
Dobré ránko,
nevidím Béreše ani ve výsledcích, ani mezi odpadlými. Co je s ním?
Fordy konečně ukázaly potenciál. Doufejme, že budou kralovat jen do nástupu Fabky ;)
quote:
Třetí je Panizzi. Za áčko jede Burns, Rovanpera, Gronholm.
Chlapi, k tomu Stohlovi..... To by byl černý kůň na Barumku, že jo?!
Jinak pro "srandistu" Folyho - Dobré ránko v 11:00 :D Co na to říct? :angry: ;)
RZ 3. Gardemaister si stěžuje na řízení své Octavie.
Bereš dostal 3:30 penalizaci za pozdní příjezd do čas.kontroly (o 21.min) a asi byl vyloučen...
imported_n/a
06.06.2003, 11:20
quote:
Bereš dostal 3:30 penalizaci za pozdní příjezd do čas.kontroly (o 21.min) a asi byl vyloučen...
Je to potvrzené, Béreš byl vyloučen.
imported_n/a
06.06.2003, 11:22
Tak už nám jede další erzeta. Doufám, že Toniho problém s řízením byl v servisu vyřešen.
imported_n/a
06.06.2003, 11:25
Mám pocit, že Marcus a Richard také docela doplácejí na to, že čistí ostatním trať. Předpokládám, že zítra se poměr sil Ford x Peugeot obrátí ve prospěch Peugeotu.
Achjo, se jim to nějak kouslo nebo co....
imported_n/a
06.06.2003, 11:45
quote:
Toni zatím krásně... :))
Vypadá to, že už je to starý dobrý Toník 8D
quote:
Chlapi, k tomu Stohlovi..... To by byl černý kůň na Barumku, že jo?!
Jinak pro "srandistu" Folyho - Dobré ránko v 11:00 :D Co na to říct? :angry: ;)
Vstávám v 9 hodin, tak než se rozkoukám ... za chvíli si zajedu na snídani. Stohl je opravdu moc dobrej. Jen těch míst v továrních týmech je málo. Jak by asi dopadlo mistrovství Evropy, kdyby jej Stohl odjezdil. To by šel Campos do kompostu, o ostatních nemluvě.
Škoda toho Béreše, potřeboval si ty tratě projet celé.
imported_n/a
06.06.2003, 11:47
Pro zajímavost rychlostní průměry z prvních erzet:
SS1 - 73.64 km/hod
SS2 - 75.06 km/hod
SS3 - 97.66 km/hod
SS4 - 81.51 km/hod (vztaženo ke Colinovi)
Upravil - ppancoch 06 Jun 2003 11:50:18
Chudák Burns,ten musí být z těch cest, které čistí velmi neštastný.Uvidíme po 2servisu, to se pojedou RZ už podruhé, uvidíme, jaké časy zajede tam...
To se mi nezdá, že by mělo čištění tratě až takový vliv na výsledné časy. Ale fakt nevim... Každopádně Richard se vyloženě trápí.
imported_n/a
06.06.2003, 12:01
quote:
To se mi nezdá, že by mělo čištění tratě až takový vliv na výsledné časy. Ale fakt nevim... Každopádně Richard se vyloženě trápí.
Tak to bude asi tou klimatizací ;)
Zato Panizzi, to je šarkan. Mít takového borce v týmu musí být jak povzbuzující, tak deprimující - myslím pro Romana. Kruci, už popadesáté slyším v rádiu, jak Enge rozbil svoje Subaru. Už by toho mohli nechat a radši hlásit výsledky z Řecka.
Jestli se nepletu tak je po nejakem zdravotnim zakroku, tak mu to treba jeste nekrouti, jak by si pral...
quote:
quote:
Tak to bude asi tou klimatizací ;)
Roman jede sice dobře ale bohužel to vypadá že zítra bude zametat. Takže propad ho asi nemine.
imported_n/a
06.06.2003, 12:09
quote:
Zato Panizzi, to je šarkan. Mít takového borce v týmu musí být jak povzbuzující, tak deprimující - myslím pro Romana. Kruci, už popadesáté slyším v rádiu, jak Enge rozbil svoje Subaru. Už by toho mohli nechat a radši hlásit výsledky z Řecka.
Panizzi a Stohl jsou pro mě osobně dosud dvě největší překvapení z Řecka. Pokud to tak půjde dál, tak si klidně dokážu pro příští rok představit tovární tým Peugeotu ve složení Gronholm, Panizzi, Loix
Burns má prý problémy s převodovkou. Toni je zase (alespoň podle času) ve formě.
Asi to nebude uplně tím čistěním, vždyt Gronholm jede hned za ním a dal mu na RZ5 25s!
rallyboy
06.06.2003, 12:14
To Foly: o Engem nic nevím, co se stalo? Můžeš mi to prosím stručně popsat. Díky. JL
imported_n/a
06.06.2003, 12:16
Tonda nevypadá na splitech v SS5 nijak excelentně :(
quote:
Jo jede na urovni Burnse a Makinena...
Auriol není na mezičasech
imported_n/a
06.06.2003, 12:21
quote:
quote:
Jo jede na urovni Burnse a Makinena...
Na pátém mezičase je to 9sec na Makinena a 5sec na Burnse.
quote:
Auriol není na mezičasech
To vypadá špatně...
Co je s Auriolem, na rádiu něco říkali, ale zaslechl jsem jen konec.
rallyboy
06.06.2003, 12:25
Začínám se bát o Didiho, ale Dival je venku, asi byl až příliš rychlý.
Antonín teď fakt nic moc...
Možná Toni schválně zpomalil, aby neskočil 15, ale raději na 16místě a nemusel zítra čistit trat... :-))
Bojím se o Didiho, byla by ho škoda...
Colin jede fakt dobře, nebýt té penalizace už by byl v čele průběžného pořadí...
Kde je sakra Didi...doufám, že mu jen vypadl signál z GPS-ky....
quote:
Možná Toni schválně zpomalil, aby neskočil 15, ale raději na 16místě a nemusel zítra čistit trat... :-))
To si nemyslím, mají před sebou ještě 3RZ, pokud se nemýlím.
Myslím si, že má Antonín nějaké probémy. To přeci není jinak možný. Možná pořád to řízení.
quote:
quote:
To si nemyslím, mají před sebou ještě 3RZ, pokud se nemýlím.
No v podtatě jen 2, ta třetí je jen superspeciálka...
imported_n/a
06.06.2003, 12:34
quote:
Myslím si, že má Antonín nějaké probémy. To přeci není jinak možný. Možná pořád to řízení.
Začíná to vypadat bledě. Auriol bůhvíkde, Tonda teď pravděpodobně udělal nějakou chybu....
To je masochismus to teď sledovat...minuta ztráty na posledním splitu!
quote:
Mysím, že v Řecku nemá čištění trati takový význam, spíše ti co jedou později mají trať více rozbitou.
Není náhodou RZ zastavena? Třeba Toni stál u Duvala..
quote:
quote:
Začíná to vypadat bledě. Auriol bůhvíkde, Tonda teď pravděpodobně udělal nějakou chybu....
Tyjo Peťo, nemaluj čerta na zeď. To bych si jí šel asi rovnou hodit... :)
Každopádně Ravanpera u Duvala nestál a na posledních RZ pořádně zrychlil
A Toník je v pr*eli...Didi dost možná taky...mám to zapotřebí se takhle on-line tejrat? :(
imported_n/a
06.06.2003, 12:40
:disapp: :disapp: :disapp: Toník je sice tam, ale ta ztráta je dle mého názoru rozhodující. Doufám, že to dají v servisu do pořádku, a že dojede alespoň pro bod.
rallyboy
06.06.2003, 12:40
Toni měl nějaké problémy, ztráta 2.45 to je opravdu hodně.
imported_n/a
06.06.2003, 12:41
quote:
A Toník je v pr*eli...Didi dost možná taky...mám to zapotřebí se takhle on-line tejrat? :(
Přesně to si říkám i já. Vystresovaný jsem na maximum, žaludeční vředy jsou na cestě...
rallyboy
06.06.2003, 12:42
Fordi jezdí tak rychle, že se buď neudrží na trati, nebo se jim tou rychlostí otevírá sama kapota. To ale musí být fofry, nadzvuková rychlost. :-)
Tak Duval mezi odpadlíkama už naběhl, ale Didi zatím nikde...třeba to ještě dopadne dobře
No, zase na druhou stranu.....představme si, že jsme všichni ortodoxní fanoušci Hyundaie. To by nás tu už minimálně polovina vůbec nebyla. :)) Každej den není posvícení, to se nedá nic dělat...
Tak a máme asi po ptákách.
Jinak Rovanpera se pěkně rozjel.
No mě by tedka zajímalo, co se tam děje... Valimaki stále stojí asi na startu, Dodi nikde, Toni taková ztráta, vůbec tomu nerozumím...
Polívá mě horko, doufám, že Toni stál u Duvala a Didumu nejde GPS.
Didi uz je tam a je z toho 8 cas:-)
quote:
Polívá mě horko, doufám, že Toni stál u Duvala a Didumu nejde GPS.
Pravda Toni mohl stát u Duvala. Díky, že si nám dal naději...
Didi výborně... fuj to jsem si oddych!!!!!
Roamn dostal ošklivej obklad :(
Nic pánové, já musím na chvíli vypadnout. Ale kdyby mi třeba někdo mohl dát vědět, jak to všechno na týhle RZ dopadlo, byl bych moc vděčný. Telefon je 777/947700. Zatim čau...
Tak začínám zase pomalu dejchat :app:
Toni měl prý potíže s turbodmychadlem
quote:
Roamn dostal ošklivej obklad :(
No já si naopak myslím,že to není tak špatné, vždyt ta RZ měřila skoro 35km...
rallyboy
06.06.2003, 12:54
Toni musel mít buď nějaké velké tech. problémy a zastavit a nebo stál u toho Duvala. Jinak to není možné. Doufám v tu druhou variantu, snad by mohla být i úprava času? Kolikátý je Honda?
Tochu zapomínáme na našeho druhého jezdce.Michal Honda je po RZ3 na 51.místě (68) a 17 ve skupině A6 (26)...
Tak jsem právě dorazil z Deutschlandu a zírám na to. Úmrtnost neskutečně vysoká, Didi výborně, Toník má smůlu a štěstí zároveň, že náledoval servis. Roman se drží. Další body vidím zcela reálně. Jestliže Didi dneska s Octavií slušně prohání Subaru, tak s Fábkou už to bude hra kočky s myší.
Už aby to zase pokračovalo a Tonda měl svůj příděl smůly už vybraný.
Jinak vůbec nerozumím tomu, že když se Markkovi otevřela za jízdy kapota, rozbila sklo a ještě dojel v tak dlouhé RZ jen s 6 s ztrátou, tak buď jel s periskopem nebo je to sám Pán Bůh.
Nazdar lidi, konecne se mi podařilo se sem zaregistrovat!
Tník má dnes smůlu, ale věřím, že pro Škodu ještě vybojuje alespoň bod, protože úmrtnost je v Akropolis velká.
quote:
Nazdar lidi, konecne se mi podařilo se sem zaregistrovat!
Tník má dnes smůlu, ale věřím, že pro Škodu ještě vybojuje alespoň bod, protože úmrtnost je v Akropolis velká.
Vítej, barmanne. Bude nějaký welcome drink?
Přes Romana asi přejde Valimaki. Ale i tak si myslím, že se docela drží. Zas těch šotolin tolik nejel a tempo má nastavené rozumně. Od Panizziho má minutu.
Na RZ 5 Martin rozbil zdvihnutou kapotou čelní sklo.
Špatná zpráva: Garde je podle wrc.com out
Dobrá zpráva: Honza s Filipem testují v Bělé a vypadá to, že na nich rána nezanechala žádné následky. Jezdí okruh a 2 sekundy rychleji než Kahle...
Garde na WRC.com je stále "živej"
imported_n/a
06.06.2003, 14:40
quote:
Co k tomu dodat :disapp: :disapp: :disapp: Jdu truchlit....
quote:
Dobrá zpráva: Honza s Filipem testují v Bělé a vypadá to, že na nich rána nezanechala žádné následky. Jezdí okruh a 2 sekundy rychleji než Kahle...
Dobrou zprávu rád vidím.
imported_n/a
06.06.2003, 14:42
quote:
Mrkni na Retirements:
15 Toni GARDEMEISTER (FIN) SKODA Octavia WRC EVO 3 A8 TC5A NON SHOW
Marcus na prvním splitu + 2:57, to je divný!
imported_n/a
06.06.2003, 14:43
quote:
Michale, blbý dotaz: než Kahle s Oktou nebo s Fábkou ?
quote:
quote:
Mrkni na Retirements:
15 Toni GARDEMEISTER (FIN) SKODA Octavia WRC EVO 3 A8 TC5A NON SHOW
No jo, je tam, tak doufám, že alespoň Didi udělá výsledek, už by si ho zasloužil.
quote:
quote:
Michale, blbý dotaz: než Kahle s Oktou nebo s Fábkou ?
Octavkou
Burnsovi to nejede a nejede, ale Sainz by do toho mohl šlápnout, zatím nic moc.
Roman další nálož. A to to rozjel celkem pěkně...
TAk to vypadalo, že Hirvonen půjde pře Auriola a nakonec vše dobře dopadlo... :)
Milan PB
06.06.2003, 15:28
Pokud Roman zabere a udrží si tempo jako na zažátku tak to vidim na výsledek jako na Monte
Stopped in stage problem with rear wheel
Fordy začínají mít zase problémy. Didi se zatím drží na bodu, ale bez odpadnutí někoho před ním to už na posun nevidím.
Milan PB
06.06.2003, 15:38
quote:
Fordy začínají mít zase problémy. Didi se zatím drží na bodu, ale bez odpadnutí někoho před ním to už na posun nevidím.
Taky to tak vidim ale zatim se celkem dobře drží Subaru chtělo by to aby šli ven
je to teprve první den, pokud Didi vydrží až do konce, tak to vidím tak na tři body do značek.
Milan PB
06.06.2003, 15:44
Tak Marcus zajel tuhle erzetu o cca 25s rychleji než při prvnim průjezdu
Spíše to vypadá,že se Subaru pomalu rozjíždí k slušnému výsledku.Už by to konečně potřebovali.
Zatím v rz7
gronholm solberg+0.2 sainz+2.5 martin+2.9 burns+9.2
Auriol na prvním splitu+1sec.
Didi už začíná ztráce i na Burnse, který není evidentně ve formě, nebo auto není to co bývalo.
Didi na druhým splitu + 3sec. nejhorší čas, zatím
Milan PB
06.06.2003, 15:50
Chtělo by to aby Subaru šlo ven aby je Škodovka trochu stáhla bodově a s Fábinkou by je potom dorazili.
co rikate na to ze si nemcouri prosadili opet svou a fabka pojede uz v nemecku a na bohemku poslali pos...... kahleho?
Burns půjde asi brzo před Didiho
Milan PB
06.06.2003, 15:53
Didi vem za to!!!
Romane Go Go Go !!! Zaber !!!
Nevíte někdo proč vypadl Toník?
quote:
Nevíte někdo proč vypadl Toník?
turbo
Tonda vypadl kvuli problemum s turbem
Milan PB
06.06.2003, 15:56
Tondovi prej vytekl olej cca 10km před servisem.
Didi dostal dalších 2.6sec od Burnse
Milan PB
06.06.2003, 15:59
se mi zdá že Didi nějak zvolnil alebo čo?
Nevěšte hlavu, je to teprve první den. Zítra bude vše určitě jinak. Doufám, že v dobrém slova smyslu pro Škodu a Didiho a Romana.
Roman nějak měkne, začíná dostávat pěknou nálož! Poslední 2RZty ztrácí 2 vteřiny na kilometr :-((( Brrrrr.... Ten Stohl mi vrtá hlavou.
Tak Krestovi začíná být asi pěkně horko, na Panniziho po první dni ztráta víc jak 2 minuty, to je moc.
Milan PB
06.06.2003, 16:11
Zdá se že Roman nezajel špatně dal všem kterejm potřeboval Valimakimu Solovi a Stohlovi.
Roman se na šotolině pořád ještě učí a jde mu to víc než dobře.DO TOHO ROMANE!!!!!
quote:
Zdá se že Roman nezajel špatně dal všem kterejm potřeboval Valimakimu Solovi a Stohlovi.
To je pravda na víc už to alr stačit nebude.
Milan PB
06.06.2003, 16:18
Uvidíme zítra?? Ještě je hodně km do cíle.
Já myslím,že zatím Didi i Roman jedou velice slušně.Škoda Toniho,ale každej den není posvícení.Co má říkat Hyundai.
imported_n/a
06.06.2003, 16:22
quote:
No jo, ale pokud bude jezdit právě a jen srovnatelné časy s těmito třemi, tak to na bossy od továrních týmů zrovna moc velký dojem neudělá. Navíc mám pocit, že třeba Valimaki nebo Tebou nezmiňovaný Latvala jsou výrazně mladší než Roman a mají tedy potencionálně mnohem více času na další rozvoj svého talentu.
Kresta udělal velkou chybu, že pohrdal Škodou a národním mistrovstvím. Teď mohl testovat Fabku s výhledem, že Škoda nasadí 3 vozy. Svou šanci promarnil a pokud o něj nebude zájem Bozianu (zatím žádný velký výsledek), tak mu sbývá snad jen Hyudai.
imported_n/a
06.06.2003, 16:30
Tak pro dnešek končím. Budu moc rád, když někdo ze zasvěcených občas během zítřka a neděle pošle info z Řecka na příslušná místa.
quote:
co rikate na to ze si nemcouri prosadili opet svou a fabka pojede uz v nemecku a na bohemku poslali pos...... kahleho?
Toto si prosadil p. Janeba, nikdo jiný
tak Toník odpadl podle informací škodováckého týmu kvůli úniku tlaku oleje v motoru
quote:
quote:
No já si myslím, že si to prosadil hlavní akcionář Škody Auto, a. s. koncern Volkswagen, nikdo jiný.
quote:
quote:
quote:
No já si myslím, že si to prosadil hlavní akcionář Škody Auto, a. s. koncern Volkswagen, nikdo jiný.
U Janebu si to presadilo vW
před půl hodinou už měl být start superspeciálky a pořád nic. To zrušili, nebo co?
Presne tak, uz jsem se na to chtel vykaslat, ale dam jim jeste malou chvilku. Nikde ani zadna zpravicka o tom, ze by se neco posouvalo ...
Ze by konecne aspon Valimaki?
Vidím dobře, nebo jim blbne časomíra?? :))
Je to hodně zajímavé, to vypadá na Krestovu první vítěznou RZtu v MS!!!!
Taky na to čumím, že by Didi dal Harimu na 2,25 km 16,8 sek?
Tak Roman konečně zatáhl :D :D :D
Ale časy tam naskakují pravidelně, třeba začalo po Romanovi nehorázně pršet ?
Ta časomíra nějak kope, teď tam byl čas Sainze a už je nejrychlejší zase Didi!
Milan PB
06.06.2003, 18:11
No jo Roman frčel jako ďas ale jenom 2km.
quote:
No jo Roman frčel jako ďas ale jenom 2km.
No normální to není, ale vypadá to, že vyhrál svojí první RZ v MS !!!!!!!
Milan PB
06.06.2003, 18:13
Roman jel asi zkratkou :P :P :P
ale me prekvapuje ten naskok - 10,1s na 2,25km???
Milan PB
06.06.2003, 18:16
I když ten memorial Betegy nebo jak se to píše mu taky jde i tak si myslím že tam je někde něco špatně protože takovej obklad na tak malém úseku to neni možnej.
Jestli tomu co píšou na rally live rozumím, tak se ta SS jela jen jako show pro diváky. Množství prachu nedovolilo SS odjet naostro.
Ale i tak se Roman dostal na světlo.
Upravil - p.ram 06 Jun 2003 18:23:26
A neni divne, ze na prvnich trech mistech jsou jezdci s cisly 22, 25, 26 ?
Teda jestli to nebudou počítat, tak mě to pěkně nseštve.
Milan PB
06.06.2003, 18:24
Ať je to jak je to tak tu RZ vyhrál a to se počítá nebo ne??
Jo, Roman byl sice nejrychlejsi, ale ne vsichni to jeli naplno - vedeli, ze se to nebude pocitat. Pitomy prach. Skoda.
No to je obklad!Je to přeci fuk,jestli se jela pro diváky,Roman ale do budoucna bude figurovat jeko vítěz jedné RZ v MS.Jinak v jakém pořadí startují?Nevyjížděl Roman na trať jako první?Po loňských zkušenostech třeba s Deutschlandu bych se těmto změnám nedivil.
quote:
No to je obklad!Je to přeci fuk,jestli se jela pro diváky,Roman ale do budoucna bude figurovat jeko vítěz jedné RZ v MS.Jinak v jakém pořadí startují?Nevyjížděl Roman na trať jako první?Po loňských zkušenostech třeba s Deutschlandu bych se těmto změnám nedivil.
No já si myslím, že jako vítěz RZ určitě figurovat nebude. Ty časy se nebudou počítat.
Jak je možný nepočítat RZ, která je normálně v seznamu soutěže?? To mi nějak rozum nebere...
Pokud to bylo udělaný "na pětikoruně", tak tam po projetí několika aut nebylo vidět ani na krok a tak by bylo velmi riskantní jet naplno, proto to asi piloti ze špičky odjeli jen z povinnosti.
quote:
Jak je možný nepočítat RZ, která je normálně v seznamu soutěže?? To mi nějak rozum nebere...
pokud jsou neposlušní diváci a lezou do trati, tak zkoušku nepočítaj i když je plánovaná.
No než jsem to napsal,tak jsem se dozvěděl,že to nebudou počítat.Ale to je jedno, Roman pro nás stejně bude vítěz.
:D :D :D
Ale uznejte,ten první pohled na výledky,to byl nááátěěrrrr!!!!
No,kdyz vsem nakonec prictou stejny cas k jejich casu po RZ7 - proc by nemohli pricist cas nejrychlejsiho - tedy Kresty? Takze teor. vitezem bude ... teda budou vsichni s jeho casem :angry:
Milan PB
06.06.2003, 18:32
I když by to byla šou pro diváky ta je divné že by si nechali nandat někteří jako Solberg nebo Makinen cca 30s to je jako by ztratily orientaci v tom prachu.
Zpráva z Impusů:
Nejrychlejší čas závěrečné rychlostní zkoušky dnešního dne sice nejprve zajel Roman Kresta, jenže jezdci za ním toho kvůli prachu mnoho neviděli a dvoukilometrová rychlostní zkouška byla zrušena.
Posádky však byly požádány, aby kvůli obrovskému zájmu diváků její trať projely a přihlížjící dav co možná nejvíc pobavily.
K časům jezdců po sedmé erzetě budou později připočteny shodné časy.
Milan PB
06.06.2003, 18:41
Pozor ale Ceccato se super 1600 je teď vítěz
Hm, tak to uz je uplne divne. To by musel jet jinudy. Nebo jen jedno kolecko a to vyletnim tempem.
Tak to nechápu, to musel mít Ceccato jednu 1600 vepředu a druhou ještě v kufru, protože dát 20 sec WRCčku, to je nářez!!!!!
Je to divný, protože Ceccato v předešlých RZ nebyl nikdy mezi 7 nejrychlešími mezi Junior WRC a teď druhého v této skupině porazil o 38,3 sec.!!!
Už jsou vymazaný výsledky a RZ zrušena. A máme po radosti.
Gronholm má nějaký problémy s přívodem paliva při návratu do Lamiy.
Milan PB
06.06.2003, 19:42
Gronholm OUT
jak je to mozny? nikde o tom nic neni (teda ja nic nevidim).
quote:
Gronholm OUT
Teď to hlásili i na ČT1 ve zprávách, kvůli problémům s přívodem paliva. Nebo že by četli tohle fórum?? :))
o Gronholmovi je to WRC.com v NEWSech
teda tato rallye zdá se mi být poněkud podivná, Toníkovi to umřelo 10km před servisem a Marcusovi 6km před servisem a oba mimo RZ, to musí vyloženě "potěšit"
O.K. Nemohl jsem odpovědět. Byl jsem celý den na testech s Honzou Kopeckým. Velmi zajímavé. Blíže v jeho fóru.
quote:
"Mimo mísu..."
To AGNUS: Martine, to, o čem jsme včera mluvili už nešlo změnit.... Ale neboj, to zapadne v "propadlišti dějin" a vše se v dobré obrátí. Vyřiď všem zúčastněným, že přeji Ať to výjde co nejlíp!
Díky moc. Výsledky jsem dostával a v Bělé jsme to všichni ocenili :D
quote:
To Agnus a Danys: Vysledky budou u vas za chvili, vybil se mi pres noc u pocitadla mobil, takze jsem vse pustil az ted.
Tak už to zase jede a Didi to nějak posr...
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.