Zobrazit v plné verzi : FIA WRC v televizi
Vysila nektera z ceskych televizi (CT, NOVA, Prima) nekdy neco o svetovych soutezich? Celkem bych si to i nahral.
vzdy nasledujici stredu po skonceni podniku wrc asi pulhodinovy sestrih na ct2 cca od 19.15hod
santa
tentokrat ve ctvrtek v 19 15 na CT2 Argentinska rally! Myslim jen, ze by ty rozhovory vedene kmentem s nekym mely byt vecnejsi a kratsi, vic se soustredit na komentar k zavodu, jsem zvedav jak to bude ted.
tak to sorry, este sem nevidel program a myslel sem si,ze je to jak minule,ve stredu.
diky za opravu ecky
santa
quote:
tentokrat ve ctvrtek v 19 15 na CT2 Argentinska rally! Myslim jen, ze by ty rozhovory vedene kmentem s nekym mely byt vecnejsi a kratsi, vic se soustredit na komentar k zavodu, jsem zvedav jak to bude ted.
Souhlas. Nekdy jsou hodne od veci.
quote:
quote:
Souhlas. Nekdy jsou hodne od veci.
Zas a znova :) Dlouhe, od veci a jeste nudne udelane - s dlouhatanskym zaberem do tvare respondenta nebo do davu okolo ohnicku u trati ... chceme rally !!! :) :) :)
Mám tentýž názor, chtějí být něčím originální, ale kdyby udělali jen překlad oficiálního dokumentu s případným krátkým postřehem, bylo by to mnohem lepší. Já osobně se snažím sledovat reportáž z MS na STV2, signál je horší ale o to lépe udělané.
Jo Sportmotor je super maji to promakany nekdy i slovensky komentator keca treba s nejakou hvezdou rally primo v servisu zadny vzdyleny pristup jen cisty komentar statistik ale i neco takrikajic live STV2 mi jde krasne tak se tesim na patek a pondeli kdy je repriza
Fanda rally
Pařmen Colina 2
Taky s tím souhlasím. Subjektivní názory na jezdce a na týmy mě nezajímají, ty si dovedu vytvořit vlastní. Mělo by se to motat víc k věci a k soutěži samotné.
Já nejvíce ujíždím na Eurosportu.Tam se toho nemohu nabažit,ač něco k tomu chybí - český jazyk.Nechápu,proč třeba (prosím za prominutí) blbý parkur v češtině je a rally ne.
Dlouhé a dobré sestřihy,okořeněné o zajímavé info,rozhovory atd.
Asi pošlu požadavek k UPC !! :D :D :D
Český komentář k rally na Eurosportu už byl.
V půlce roku 2000 to komentoval Vladimír Dolejš, kterého na poslední dva podniky vystřídal Martin Pouva. Minimálně Monte Carlo 2002 (poslední soutěž, kterou jsem na kabelovce sledoval) bylo také s českým komentářem. Mě osobně letošní anglické komentáře vůbec nevadí, navíc ten ženský hlas zní daleko lépe než ten toho loňského nevýrazného komentátora.
Vyborne je rozumet N. Gristovi. A s ceskym komentarem (prekladanim) na eurosportu mam jen spatne zkusenosti. I kdyz na druhou stranu, mi dela problem vydrzet se soustredit na celych cca 30 minut anglickyho mluveni tak abych neco rozmnel :-)
quote:
Český komentář k rally na Eurosportu už byl.
V půlce roku 2000 to komentoval Vladimír Dolejš, kterého na poslední dva podniky vystřídal Martin Pouva. Minimálně Monte Carlo 2002 (poslední soutěž, kterou jsem na kabelovce sledoval) bylo také s českým komentářem. Mě osobně letošní anglické komentáře vůbec nevadí, navíc ten ženský hlas zní daleko lépe než ten toho loňského nevýrazného komentátora.
No jelikož anglicky nerozumím ani "zble", tak mi chybějící český komentář na Eurosportu docela chybí. Ženský hlas je sice příjemný, ale pro mou potřebu absolutně nepraktický. :) Připadá mi to jako v ČT. Priority se dávají absolutně nevýznamným sportům a na naší milovanou rally už se holt nedostává.
Finská rally má být přenášena naživo. Nevíte, jestli se objeví í v nějaké nám dostupné TV??
To nevím, ale pokud si pamatuju na komentáře Pouvy, tak stály totálně za pendrek (A Dolejšovy to samý). Pořád si pletli jezdce, mluvili o někom jiným a Pouva znal je jedinou frázi ... Netrefili se do výběru pneumatik (to opakoval i když někomu shořel motor). To už je snad lepší tomu nerozumět.
SABOTAGE
14.06.2003, 02:26
Trošku odbočím. Nevíte někdo, co se stalo s REMUS RALLY ACTION, která běhávala na DSF?
Že by se netrefili do výběru pneumatik???
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ne,vážně.Myslím si,že rally nemá v Německu takovou základnu jako třeba u nás a tak asi provedli průzkum sledovanosti a stáhli to.Také jsem to párkrát viděl.Byly tam záběry z nějakých regionálních rally,viď?I na zajímavé šotolině?
Milan PB
15.06.2003, 17:50
Dávali tam i regionální rally a hlavně ME 20 celej serial i Barumku
S tím eurosportem souhlas.Tam to bylo eňoňůňo.A když jste se trochu soustředili,tak se dalo.Ale díky bohu za to co máme na ČT
Prave jsem zjistil ze dneska 24.7. je v 19:40 na CT2 porad "MS rallye v polocase". Jeste ze jsem se podival do programu jinak by mi to uniklo. Jsem zvedavy, co tam bude...
Upravil - Norri 24 Jul 2003 08:46:33
quote:
Prave jsem zjistil ze dneska 24.7. je v 19:40 na CT2 porad "MS rallye v polocase". Jeste ze jsem se podival do programu jinak by mi to uniklo. Jsem zvedavy, co tam bude...
Hmm, to je skvělý, mně to teda uniklo. To nemohli upozornit v úterý ve Světě Motorů? Ale včera okolo půlnoci jsem zachytil na polské televizi TV4 asi hodinový pořad z prvních sedmi soutěží letošního WRC. Docela jsem čučel, jaký je rozdíl mezi tím, co nám tu servíruje po každém podniku pan Kment a tím, co z toho dělají oni. Jestli se nepletu, tak reportáže připravují z těch samých materiálů. A byl jsem docela překvapen, kolik prostoru věnovali polským jezdcům, o tom si u nás můžeme nechat jenom zdát. Komentář byl taky kvalitní, i když polštině moc nerozumím
quote:
Jo moment, ono je to až dneska, jo?? Aha, tak to se určitě budu dívat!! :)) Dík za informaci...
quote:
Clovece, jeste ze te mame, tebe si budeme hyckat :-)
Alepoň že jsem di dneska koupil novou videokazetu.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.