PDA

Zobrazit v plné verzi : FIA WRC v televizi

tosuja
10.05.2003, 15:04
Vysila nektera z ceskych televizi (CT, NOVA, Prima) nekdy neco o svetovych soutezich? Celkem bych si to i nahral.

santa
11.05.2003, 21:55
vzdy nasledujici stredu po skonceni podniku wrc asi pulhodinovy sestrih na ct2 cca od 19.15hod

santa

ecky
12.05.2003, 11:25
tentokrat ve ctvrtek v 19 15 na CT2 Argentinska rally! Myslim jen, ze by ty rozhovory vedene kmentem s nekym mely byt vecnejsi a kratsi, vic se soustredit na komentar k zavodu, jsem zvedav jak to bude ted.

santa
12.05.2003, 15:56
tak to sorry, este sem nevidel program a myslel sem si,ze je to jak minule,ve stredu.
diky za opravu ecky

santa

-Vicky-
13.05.2003, 00:54
quote:
tentokrat ve ctvrtek v 19 15 na CT2 Argentinska rally! Myslim jen, ze by ty rozhovory vedene kmentem s nekym mely byt vecnejsi a kratsi, vic se soustredit na komentar k zavodu, jsem zvedav jak to bude ted.

Souhlas. Nekdy jsou hodne od veci.

barban
13.05.2003, 12:52
quote:

quote:

Souhlas. Nekdy jsou hodne od veci.

Zas a znova :) Dlouhe, od veci a jeste nudne udelane - s dlouhatanskym zaberem do tvare respondenta nebo do davu okolo ohnicku u trati ... chceme rally !!! :) :) :)

prog
15.05.2003, 15:02
Mám tentýž názor, chtějí být něčím originální, ale kdyby udělali jen překlad oficiálního dokumentu s případným krátkým postřehem, bylo by to mnohem lepší. Já osobně se snažím sledovat reportáž z MS na STV2, signál je horší ale o to lépe udělané.

dufs
16.05.2003, 09:15
Jo Sportmotor je super maji to promakany nekdy i slovensky komentator keca treba s nejakou hvezdou rally primo v servisu zadny vzdyleny pristup jen cisty komentar statistik ale i neco takrikajic live STV2 mi jde krasne tak se tesim na patek a pondeli kdy je repriza

Fanda rally
Pařmen Colina 2

Icom
04.06.2003, 12:08
Taky s tím souhlasím. Subjektivní názory na jezdce a na týmy mě nezajímají, ty si dovedu vytvořit vlastní. Mělo by se to motat víc k věci a k soutěži samotné.

Daddy
08.06.2003, 23:14
Já nejvíce ujíždím na Eurosportu.Tam se toho nemohu nabažit,ač něco k tomu chybí - český jazyk.Nechápu,proč třeba (prosím za prominutí) blbý parkur v češtině je a rally ne.

Dlouhé a dobré sestřihy,okořeněné o zajímavé info,rozhovory atd.

Asi pošlu požadavek k UPC !! :D :D :D

Rasghan
10.06.2003, 21:16
Český komentář k rally na Eurosportu už byl.
V půlce roku 2000 to komentoval Vladimír Dolejš, kterého na poslední dva podniky vystřídal Martin Pouva. Minimálně Monte Carlo 2002 (poslední soutěž, kterou jsem na kabelovce sledoval) bylo také s českým komentářem. Mě osobně letošní anglické komentáře vůbec nevadí, navíc ten ženský hlas zní daleko lépe než ten toho loňského nevýrazného komentátora.

xandrew
10.06.2003, 22:34
Vyborne je rozumet N. Gristovi. A s ceskym komentarem (prekladanim) na eurosportu mam jen spatne zkusenosti. I kdyz na druhou stranu, mi dela problem vydrzet se soustredit na celych cca 30 minut anglickyho mluveni tak abych neco rozmnel :-)

quote:
Český komentář k rally na Eurosportu už byl.
V půlce roku 2000 to komentoval Vladimír Dolejš, kterého na poslední dva podniky vystřídal Martin Pouva. Minimálně Monte Carlo 2002 (poslední soutěž, kterou jsem na kabelovce sledoval) bylo také s českým komentářem. Mě osobně letošní anglické komentáře vůbec nevadí, navíc ten ženský hlas zní daleko lépe než ten toho loňského nevýrazného komentátora.

Icom
12.06.2003, 09:48
No jelikož anglicky nerozumím ani "zble", tak mi chybějící český komentář na Eurosportu docela chybí. Ženský hlas je sice příjemný, ale pro mou potřebu absolutně nepraktický. :) Připadá mi to jako v ČT. Priority se dávají absolutně nevýznamným sportům a na naší milovanou rally už se holt nedostává.

Liboa
13.06.2003, 09:38
Finská rally má být přenášena naživo. Nevíte, jestli se objeví í v nějaké nám dostupné TV??

ppk
13.06.2003, 11:01
To nevím, ale pokud si pamatuju na komentáře Pouvy, tak stály totálně za pendrek (A Dolejšovy to samý). Pořád si pletli jezdce, mluvili o někom jiným a Pouva znal je jedinou frázi ... Netrefili se do výběru pneumatik (to opakoval i když někomu shořel motor). To už je snad lepší tomu nerozumět.

SABOTAGE
14.06.2003, 02:26
Trošku odbočím. Nevíte někdo, co se stalo s REMUS RALLY ACTION, která běhávala na DSF?

Daddy
14.06.2003, 08:57
Že by se netrefili do výběru pneumatik???
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ne,vážně.Myslím si,že rally nemá v Německu takovou základnu jako třeba u nás a tak asi provedli průzkum sledovanosti a stáhli to.Také jsem to párkrát viděl.Byly tam záběry z nějakých regionálních rally,viď?I na zajímavé šotolině?

Milan PB
15.06.2003, 17:50
Dávali tam i regionální rally a hlavně ME 20 celej serial i Barumku

rallík
16.06.2003, 14:18
S tím eurosportem souhlas.Tam to bylo eňoňůňo.A když jste se trochu soustředili,tak se dalo.Ale díky bohu za to co máme na ČT

Norri
24.07.2003, 08:45
Prave jsem zjistil ze dneska 24.7. je v 19:40 na CT2 porad "MS rallye v polocase". Jeste ze jsem se podival do programu jinak by mi to uniklo. Jsem zvedavy, co tam bude...

Upravil - Norri 24 Jul 2003 08:46:33

Icom
24.07.2003, 09:57
quote:
Prave jsem zjistil ze dneska 24.7. je v 19:40 na CT2 porad "MS rallye v polocase". Jeste ze jsem se podival do programu jinak by mi to uniklo. Jsem zvedavy, co tam bude...

Hmm, to je skvělý, mně to teda uniklo. To nemohli upozornit v úterý ve Světě Motorů? Ale včera okolo půlnoci jsem zachytil na polské televizi TV4 asi hodinový pořad z prvních sedmi soutěží letošního WRC. Docela jsem čučel, jaký je rozdíl mezi tím, co nám tu servíruje po každém podniku pan Kment a tím, co z toho dělají oni. Jestli se nepletu, tak reportáže připravují z těch samých materiálů. A byl jsem docela překvapen, kolik prostoru věnovali polským jezdcům, o tom si u nás můžeme nechat jenom zdát. Komentář byl taky kvalitní, i když polštině moc nerozumím

Icom
24.07.2003, 09:58
quote:

Jo moment, ono je to až dneska, jo?? Aha, tak to se určitě budu dívat!! :)) Dík za informaci...

tosuja
24.07.2003, 11:04
quote:

Clovece, jeste ze te mame, tebe si budeme hyckat :-)

Čejda
24.07.2003, 13:49
Alepoň že jsem di dneska koupil novou videokazetu.