Zobrazit v plné verzi : Rally Deutschland a Fabia WRC
Stránky :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Tak je to tady...
Jak to tipujete pánové???
Já bych si tipnul skvělý začátek (několik "top 3" časů), ale obě auta budou "out" do poloviny druhého dne....
Já si naopak myslím, že se budou pohybovat ve druhé desítce a alespon jedna dojede kolem 10.místa...
Nevěřím tomu,že dojedou obě,ale myslím si,žeˇtovárna udělá vše pro to,aby dojela alespoň jedna a to na slušném místě.Věřím Tonimu a viděl bych to na 5.místo absolutně
:D :D :D :D
....jestli se nepos... převodovka či něco jiného.
Já bych souhlasil s dagem, taky si myslim, že nedojede ani jeden. S tim umístěním to vydim okolo 5. místa než odpadnou.
Vy jim teda přejete. Hlavně aby vydrželi co nejdéle, protože se na ně jedu mrknout. Třeba si Didi vzpomene na starý časy a už konečně něco předvede...
quote:Vy jim teda přejete. Hlavně aby vydrželi co nejdéle, protože se na ně jedu mrknout. Třeba si Didi vzpomene na starý časy a už konečně něco předvede...
To Ti docela závidím. :disapp: Já jenom pořád nevím co je vlastně lepší, jestli dojet celou soutěž v klídku na 9 - 10 místě a sbírat bodík po bodíku, nebo se prvních 7 RZ prát o nejlepší časy a pak to zabalit...
Už si to moc přesně nepamatuju, ale bylo to RMC 2000, kdy Peugoty odstoupily z prvních 2 (3?) míst po 1 etapě??? A jaký z toho byl rozruch...Neměl poodobný začátek i Citroen ?? Z důvodu vlastního adrenalinu si přeju ze začátku ten boj o prvních 5 (a nebo raději 3) místa a pak "gear box failure" nebo "turbo blow out"....
Kdyz se podivame, jaka je "vpredu" tlacenice, nebude to s temito piloty tak jednoduche bojovat o predni mista.
Tezko muzeme doufat, ze Fabia bude lepsi nez Peugeot nebo Ford. auriol neukazal letos jeste vubec nic, Gardemeister je asi dobrej, jestli snese srovnani s podstatne drazsi konkurenci, nevim.
Proto nevim, jakym "mechanismem" se chce dostat Skoda na stupne vitezu. Bude ale bezesporu jednodussi pozavodit konkurenty s mirnymi technickymi problemy, pripadne jeste vice deklasovat Hyundai....
Obecně se soudí, že škodovka má jeden z nejlepších motorů, takže v menší kastli by to mohlo být dost rychlé. Ale počítám, že ze začátku poruchové jako prase.
Na úplnou špičku ale nemá fabrika zatím piloty. Počítám, že ty bude nakupovat až pro plánovaný "útočný" rok 2005. Didi už to nevytrhne (proto taky už byl bez angažmá, než jej Škoda vytáhla) a Tonimu ještě chybí fous, který do toho 2005 může dopilovat.
Co se pořád navážíte do Auriola? Mimochodem, někdo o něm někde řek, že dokáže zajet bóžově na 100% připraveným autě, jinak že je to ve hvězdách. To je asi to, co dělá. Ale pořád patří mezi dost úzkou špičku. (Zapomínáte na to, že před tím, než ho "nikdo nechtěl" tu a tam ve světě i něco vyhrál).Tak ho prosim Vás neodepisujte, já ho mám rád, kluka plešatýho.
quote:
Co se pořád navážíte do Auriola? Mimochodem, někdo o něm někde řek, že dokáže zajet bóžově na 100% připraveným autě, jinak že je to ve hvězdách. To je asi to, co dělá. Ale pořád patří mezi dost úzkou špičku. (Zapomínáte na to, že před tím, než ho "nikdo nechtěl" tu a tam ve světě i něco vyhrál).Tak ho prosim Vás neodepisujte, já ho mám rád, kluka plešatýho.
Nikdo ho neodepisuje, jenom by uz pomalu mohl zajet. Je na case....
Nebo se Ti jeho vykon napr. na Acropolis libil? A autem nemel problemu (az na to cerpadlo, kterho ale nezdrzelo)
To by Fabia musela mit motor z MIG 21.....
Jiri ty jseš, ale rejpal tobě se furt něco nezdá. Já jsem celkem spokojen a hlavně jsem rád, že se Škodivky drží v TOP klubu nejlepší motoristické disciplíny. Co by za to dali taliáni kdyby teď jezdil v MS zase nějakej Stratos WRC nebo Delta WRC 8D
quote:
Jiri ty jseš, ale rejpal tobě se furt něco nezdá. Já jsem celkem spokojen a hlavně jsem rád, že se Škodivky drží v TOP klubu nejlepší motoristické disciplíny. Co by za to dali taliáni kdyby teď jezdil v MS zase nějakej Stratos WRC nebo Delta WRC 8D
Mas plnou pravdu! Ja jen reaguju na ocekavani vykonu Fabie. S jejim prichodem Skoda chce zavodit, ne sbirat "popadane" body. A v tom je sileny rozdil! Ale to ty vis taky Pelikane....
V nejblizsich dnech budou na oficialnich strankach- www.rallye-deutschland.de uverejneny mapy.
Nemci se pripravuji na velky napor divaku- pocet prostoru pro divaky bude ztrojnasoben. V patek a sobotu se soutez roztaha, aby se zamezilo prejezdum -pojede se na preskacku Baumholder a zkousky ve vinicich.
Vstupne: jednodenni 10 €, na celou soutez vcetne super-special v St. Wendel,service a mapa-39€, Top paket- zde je k tomu jeste cepice, ruksak,nalepka, odznak a rally radio -stoji 59 €. Polovina top paketu je jiz prodana....
quote:
To o nem rikal Christian Lorioux. Taky rikal ze ma u nej skoda velky respekt- vzhledem k moznostem a dosahovanym vysledkum...
Osobně si myslím, že jet na dojetí je úplně k ničemu. Buď jedu hranu a pak můžu očekávat nějaký výsledek, nebo šetřím auto a sbírám maximálně 1-2 body za soutěž. Ve Škodě se musí naučit bojovat a rvát se za co nejlepší výsledek, jinak nebudou vítězit ani s nejleším WRC ve startovním poli.
To jo ale možná tak začnou jezdit až příští rok.Tedka ještě pojedou jako s Octavkama a hlavně budou sbírat zkušenosti.No uvidíme...
quote:
Osobně si myslím, že jet na dojetí je úplně k ničemu. Buď jedu hranu a pak můžu očekávat nějaký výsledek, nebo šetřím auto a sbírám maximálně 1-2 body za soutěž. Ve Škodě se musí naučit bojovat a rvát se za co nejlepší výsledek, jinak nebudou vítězit ani s nejleším WRC ve startovním poli.
V podstatě s tebou souhlasím. Když na to kouknem zezadu, tak Škoda nikoho neporazila, když nepočítáš kluka LAtvalu a Stohla kterýmu Hyunday neřadil 2.a 3. rychlost. I díky tomu ho Kresta tak převálcoval. Nemyslím, že Fabie všechny porazí, ale aspoň ať závodí důstojně o 5. místo. Auriol je spíš asfaltář, m.j. je poslední kdo porazil na asfaltu Panizziho v přímým souboji ( Katalánská 2001 ). Snad si rozvzpomene jak to tehdy dělal...
mm
To Icom:moc bych stebou nesouhlasil.Jestli si někdy jako že určitě čet a poslouchal tak Toni říkal že pojede pořád naplno takže je vidět že se rvát uměj, což dokládaj výsledky vzhledem k srovnání s konkurencí.Fabia určitě nebude žádná převratná bomba, ale určitě bude rychlejší než Octavia, jinak by nemělo cenu jí nasazovat.blbě to udělali u mitsubishi, postavili auto které je výrazně pomalejší než jejich předchozí áčko.Fabia bude určitě rychlejší, ale o kolik to se dozvíme až s časů jednotlivých RZ a věřte tomu že Toni pojede zase naplno jako loni a bude bojovat o co nejlepší umístění i za cenu havárie nebo nějaké technické poruchy.
quote:To Icom:moc bych stebou nesouhlasil.Jestli si někdy jako že určitě čet a poslouchal tak Toni říkal že pojede pořád naplno takže je vidět že se rvát uměj, což dokládaj výsledky vzhledem k srovnání s konkurencí.Fabia určitě nebude žádná převratná bomba, ale určitě bude rychlejší než Octavia, jinak by nemělo cenu jí nasazovat.blbě to udělali u mitsubishi, postavili auto které je výrazně pomalejší než jejich předchozí áčko.Fabia bude určitě rychlejší, ale o kolik to se dozvíme až s časů jednotlivých RZ a věřte tomu že Toni pojede zase naplno jako loni a bude bojovat o co nejlepší umístění i za cenu havárie nebo nějaké technické poruchy.
Hlavně kvůli Toníkovi mám obrovskou radost z toho, že Fábka už pojede ve Finsku. Někde psal, jak by moc chtěl s ní ve Finsku jet a teď se mu to splní... Bude to pro něj určitě jiný pocit nastoupit na start domácí soutěže s autem o kterým si myslíš, že bys mohl to soutěž, o který jsi od dětsví snil, i vyhrát...
quote:
quote:To Icom:moc bych stebou nesouhlasil.Jestli si někdy jako že určitě čet a poslouchal tak Toni říkal že pojede pořád naplno takže je vidět že se rvát uměj, což dokládaj výsledky vzhledem k srovnání s konkurencí.Fabia určitě nebude žádná převratná bomba, ale určitě bude rychlejší než Octavia, jinak by nemělo cenu jí nasazovat.blbě to udělali u mitsubishi, postavili auto které je výrazně pomalejší než jejich předchozí áčko.Fabia bude určitě rychlejší, ale o kolik to se dozvíme až s časů jednotlivých RZ a věřte tomu že Toni pojede zase naplno jako loni a bude bojovat o co nejlepší umístění i za cenu havárie nebo nějaké technické poruchy.
Hlavně kvůli Toníkovi mám obrovskou radost z toho, že Fábka už pojede ve Finsku. Někde psal, jak by moc chtěl s ní ve Finsku jet a teď se mu to splní... Bude to pro něj určitě jiný pocit nastoupit na start domácí soutěže s autem o kterým si myslíš, že bys mohl to soutěž, o který jsi od dětsví snil, i vyhrát...
:-))) Tak nevím jestli Tonda tolik toužil po fabce... Protože s tou Finsko asi určitě nevyhraje...
Jo ale může zajíždět srovnatelné časy a pokud se nevyskytnou problémy, tak může myslet na dobré umístění a nejen čekat, kolik vozů odpadne a co na něho zbyde.
quote:
quote:
V podstatě s tebou souhlasím. Když na to kouknem zezadu, tak Škoda nikoho neporazila, když nepočítáš kluka LAtvalu a Stohla kterýmu Hyunday neřadil 2.a 3. rychlost. I díky tomu ho Kresta tak převálcoval. Nemyslím, že Fabie všechny porazí, ale aspoň ať závodí důstojně o 5. místo. Auriol je spíš asfaltář, m.j. je poslední kdo porazil na asfaltu Panizziho v přímým souboji ( Katalánská 2001 ). Snad si rozvzpomene jak to tehdy dělal...
mm
Bylo by to super kdyby si na to Didi vzpomel :o) A s tim, ze Skodovaci by meli zacit bojovat naplno taky souhlasim...
Nechci dělat STRUHADLO, ale to jsou všechno pěkně jalový pindy o tom "bojování" a "dojíždění" stejně tak posuzování kdo má nebo nemá technický problémy (zvlášť na základě oficiálních informací). Mám takovej pocit, že všichni do tak 15 místa jedou jak bozi(ledaže by se potili nudou). Prostě se Fabie doladí a příští rok má titul konstruktérů v kapse. A Toni a Didier někde mezi 1 a 3 místem v jezdcích. Tak v čem je problém? Jenom to, kdyby aspoň jedna dojela do cíle Deutschlandu bych asi považoval za malej zázrak.
Fabie podle mého dojedou až v 2.desítce.Pokud ovšem se to nepodělá.Což je taky možný,jen hlavně aby se neopakovalo RMC 1999!to by bylo velice nemilé.Jinak si myslím,že toník dojede líp než didi.Auriol už má přece to nej za sebou.
Podle jakých informací usuzuješ, že skončí ve 2.desítce? Není to jenom nějaké plácnutí...
quote:
Fabie podle mého dojedou až v 2.desítce.Pokud ovšem se to nepodělá.Což je taky možný,jen hlavně aby se neopakovalo RMC 1999!to by bylo velice nemilé.Jinak si myslím,že toník dojede líp než didi.Auriol už má přece to nej za sebou.
quote:
To Icom:moc bych stebou nesouhlasil.
No a ještě připiš, v čem teda se mnou nesouhlasíš. Nějak jsem to nezahlídl
mm
Častulíku sorry, nějak jsem přehlídl, že to bylo určený jinýmu - sorry
mm
quote:
quote:
:-))) Tak nevím jestli Tonda tolik toužil po fabce... Protože s tou Finsko asi určitě nevyhraje...
Toník to nevyhraje s Fábkou, ale ani Fábka s Toníkem, s tím se smiřme, ale zaplať pánbůh za oboje.....
mm
quote:
To Icom:moc bych stebou nesouhlasil.Jestli si někdy jako že určitě čet a poslouchal tak Toni říkal že pojede pořád naplno takže je vidět že se rvát uměj, což dokládaj výsledky vzhledem k srovnání s konkurencí.Fabia určitě nebude žádná převratná bomba, ale určitě bude rychlejší než Octavia, jinak by nemělo cenu jí nasazovat.blbě to udělali u mitsubishi, postavili auto které je výrazně pomalejší než jejich předchozí áčko.Fabia bude určitě rychlejší, ale o kolik to se dozvíme až s časů jednotlivých RZ a věřte tomu že Toni pojede zase naplno jako loni a bude bojovat o co nejlepší umístění i za cenu havárie nebo nějaké technické poruchy.
Jasně Častulíku, já si taky myslím, že ani Toník ani Didi nejezdí strategii na dojetí. Já jsem jenom reagoval na ty spekulace, jak by Škoda měla jet a jak asi pojede. Sbírat zkušenosti podle mě nepotřebují, s Octavií jich získali dost. Musí se jen vyrovnat s novou technikou, ale to za plného závodění. Přeji hodně štěstí a držím palce. ;)
Řekl bych, že Toni i Didi jedou vždy, co to dá. Je jasné, že ve 3. etapě zvolní, pokud je před nimi i za nimi díra a můžou si připsat nějaký ten bodík.
Už se těším na srovnání Fabíe s ostatními WRC-čky v reálu.
Nezdá se mi, že by na Akropolis jeli od začátku co to dá. To by byla pěkná bída!
mm
quote:
Podle jakých informací usuzuješ, že skončí ve 2.desítce? Není to jenom nějaké plácnutí...
quote:
Fabie podle mého dojedou až v2.desítce.Pokud ovšem se to nepodělá.Což je taky možný,jen hlavně aby se neopakovalo RMC 1999!to by bylo velice nemilé.Jinak si myslím,že toník dojede líp než didi.Auriol už má přece to nej za sebou.
To je jen můj tip.Taky si myslím,že hned na 1.soutěži to nebudou chtít hned rozbít
Párkrát jsem měl štěstí vidět "ten zázrak" v akci. Je to těžké posuzovat, ale druhá desítka by mě velmi šokovala ;)
Byly by to ostatní stroje ještě pozemského původu? :D
quote:
Fabie podle mého dojedou až v 2.desítce.
Upravil - agnus 17 Jun 2003 21:01:24
quote:
Párkrát jsem měl štěstí vidět "ten zázrak" v akci. Je to těžké posuzovat, ale druhá desítka by mě velmi šokovala ;)
Byly by to ostatní stroje ještě pozemského původu :D
quote:
Fabie podle mého dojedou až v 2.desítce.
agnus je serverovy optimista :o)
Milan PB
17.06.2003, 16:45
Agnu ví ale je lakomej nic blišího nám neřekne :( :( :(
Milan PB
17.06.2003, 16:53
Agnu ví ale je lakomej nic blišího nám neřekne :( :( :(
Vůbec si neuvědomujeme, že i sledování podniků MS pouze na Internetu bude mít úplně jiný rozměr. Někteří budeme to psychické vypětí velmi těžce snášet.
Na 1.RZ s Fabii vyrazi Toni a již vidim, jak všichni čekáme nalepeni k monitorům na 1.mezičas. V tu chvíli se nám rozbuší srdce a přestane bušit až na cílové rampě.
Možná si to vůbec nepřipouštíme, ale co když bude Fabia WRC "hrát rovinu" se špičkou? ;)
Doufám, že zde není nikdo, kdo by považoval za neúspěch pokud Fabia nevyhraje hned v Německu. K vítězství bude dlouhá cesta, vždyť Fabia je zatím na svém startu.
Pomalu se blíží hodina, kdy poděkujeme Octavii za napětí, které jsme mohli strávit sledováním průběhů MS a brzy nadejde den "D", kdy i pro nás začne úplně nová epocha. Za tento "dar" bychom měli všichni do jednoho poděkovat těm, kteří se na zrodu vozu Fabia WRC podíleli a podílejí. Motorsport udělal při vývoji spoustu práce a Rally Deutschland "vystaví vysvědčení". Snad Motorsport obdrží samé jedničky...
TO AGNUS:no tak zase spadni na zem!Se špičkou?V to ani ty nevěříš?Nějaký dětský chyby to bude mít
Budeme spokojení, když budou zajíždět srovnatelné časy a nebudou strácena 25s na každé RZ. Na 1. místo to rozhodně nebude, alespoň ne hned.
Já stojím na zemi. Ovšem za špičku považuji umístění v první šestce. To je podle mého špička. Myslím, že Subaru, Citroen ani Peugeot nemá stále všechny vozy na "bedně".
quote:
TO AGNUS:no tak zase spadni na zem!Se špičkou?V to ani ty nevěříš?Nějaký dětský chyby to bude mít
Jasně, bylo by super, kdybychom viděli aspoň jedno auto v průběžném pořadí v první šestce. A neříkej, že by ti to pořádně nezvedlo adrenalin... }:)
quote:
Budeme spokojení, když budou zajíždět srovnatelné časy a nebudou strácena 25s na každé RZ. Na 1. místo to rozhodně nebude, alespoň ne hned.
No teď mi to zvedá adrenalin taky, většinou první 2-3 mezičasy, pak ztráta narůstá a spíš sleduji, jestli dojedou do cíle RZ a nakonec čekám, jak dopadnou Hyundae.
Jestli se naše očekávání vyplní, tak to budem porovnávat se špičkou a napětí bude rozhodně větší.
quote:
Jasně, bylo by super, kdybychom viděli aspoň jedno auto v průběžném pořadí v první šestce. A neříkej, že by ti to pořádně nezvedlo adrenalin... }:)
quote:
Na Deutschlandu nás nebudou udržovat v napětí jenom Fabie. Bez zájmu nezůstanou výkony samozřejmě Toniho a Didiho na Fabiích, ale také Jana Kopeckého a Matthiase Kahleho na Octaviích Evo3, Romana Kresty na Peugeotu 206 a Jožky Béreše pravděpodobně na Corolle. Jožku už tady všichni stejně považujeme za "našeho". :D
rallyboy
18.06.2003, 12:50
Souhlasím s Agnusem. Bude to nádherná rally a já se na ni moc těším. Tolik čs.jezdců, nebo čs.vozů..? To bude fantazie, jsem hrdý, že jsem čech. A budu všem držet palce. Jen nevím, jestli při tom internetovém sledování nedostanu infarkt...Pokud budou chodit výsledky stejně jako z Argentiny. :-)
Pech na Deutschland nejede?
Napsal jsem zatím pouze "naši" účast, která je prakticky jistá. U Ášína nemám informace, které by to potvrdily a nechci sem dávat nějaké spekulace. Je samozřejmě možné, že "naše" účast bude ještě početnější...
quote:
Pech na Deutschland nejede?
quote:
Na Deutschlandu nás nebudou udržovat v napětí jenom Fabie. Bez zájmu nezůstanou výkony samozřejmě Toniho a Didiho na Fabiích, ale také Jana Kopeckého a Matthiase Kahleho na Octaviích Evo3, Romana Kresty na Peugeotu 206 a Jožky Béreše pravděpodobně na Corolle. Jožku už tady všichni stejně považujeme za "našeho". :D
ďoďi Béreš na Deutschlande nejde ale mal by tam ísť Tibor Cserhalmi (keď sa im ešte neminuli peniaze)
. Resp.skade vieš že by mal ísť Béreš
Upravil - wrcko 18 Jun 2003 15:06:05
rallyboy
18.06.2003, 14:54
Pechova účast je v jednání..
Tak to bude opravdu bomba.Škodea jen,že je to daleko a pro studenta neúnosně drahé.Ještě že ta televize existuje.A taky škoda,že se německo pojede naposled,nevíte někdo proč?
No musí uvolnit místo pro Bohemku, to je jasný.
Tak to asi těžko.
quote:
Dobré :D
quote:
Docela by mě zajímalo kolik do Německa přijede fanoušků z ČR. Možná by nebylo od věci se dohodnout na nějaké konkrétní místo na erzetě, kde bychom se všichni potkali a udělali zde české zázemí s vlajkami, trubkami atd.. Byl jsem na deutschlandu minulé dva roky a určitě by to někde šlo dohodnout. Něco podobného jsem zažil v roce 2001 na San Remo, kde jel poprvé Kresta za továrnu MS a atmosféra z české strany byla vynikající. Na jedné z RZ ( Passo Taglia? nebo , tak nějak) bylo místo, kde bylo okolo trati odhadem 300 čechů a atmosféra, jak víno. Musel bych se podívat, jak se to místo jmenovalo , ale spousta lidí, tam na takovém hřišti nebo co to bylo přespávala ve stanech, takže jste tam snad někdo byli.Já jsem tam nespal to by má játra nezvládla, ale muselo to tam být v noci husté.
quote:
Docela by mě zajímalo kolik do Německa přijede fanoušků z ČR. Možná by nebylo od věci se dohodnout na nějaké konkrétní místo na erzetě, kde bychom se všichni potkali a udělali zde české zázemí s vlajkami, trubkami atd.. Byl jsem na deutschlandu minulé dva roky a určitě by to někde šlo dohodnout. Něco podobného jsem zažil v roce 2001 na San Remo, kde jel poprvé Kresta za továrnu MS a atmosféra z české strany byla vynikající. Na jedné z RZ ( Passo Taglia? nebo , tak nějak) bylo místo, kde bylo okolo trati odhadem 300 čechů a atmosféra, jak víno. Musel bych se podívat, jak se to místo jmenovalo , ale spousta lidí, tam na takovém hřišti nebo co to bylo přespávala ve stanech, takže jste tam snad někdo byli.Já jsem tam nespal to by má játra nezvládla, ale muselo to tam být v noci husté.
To je hodnotný nápad, český a škodovácký vlajky, dobrý místo bylo před cílem RZ Erzweiler, tam by se to vyjímalo. Ještě kdyby jel Ášín, tak to letos nemá chybu.
quote:
Kdepak, to místečko bude pro Barumku ;)
byl jse, v tom vojenskym prostoru loni a seděl jsem tam z pár čechama.Dokonce jsme byli i na Eurosportu vidšt jak řveme z vlajkama Škoda.A musim říct že tolik cizinců z české rep. v Německu asi ani nepamatujou.
quote:
byl jse, v tom vojenskym prostoru loni a seděl jsem tam z pár čechama.Dokonce jsme byli i na Eurosportu vidšt jak řveme z vlajkama Škoda.A musim říct že tolik cizinců z české rep. v Německu asi ani nepamatujou.
Formuluj přesně. To bylo přímo v prostoru, nebo mimo? Pokud se nemýlím tak ten prostor byl docela hlídanej a dovnitř smělo hodně málo lidí. Určitě se ale tady ještě domluvíme na nějakou RZ.
Jakpa se spaním, máte nějakej kemp domluvenej? Já spal loni u příbuzných, ale letos to asi budu řešit bez nich.
Ještě k propagaci Fabie, nebjednal jste si někdo v shopu triko? Nechci podceňovat kvalitu provedení, ale z obrázku mi to připadá jako vytištěný jeden z prvních, očekávaných obrázků Fabie na inkoustovce a nažehlený na triko. Asi 3 vyprání mi to vydrželo v pořádku, když jsem něco podobnýho zkoušel. Možná že se mýlím.
Jedná se o sítotisk, takže by to mělo být kvalitní - nejsem znalec ale tuhle informaci mi dal dodavatel.
quote:
Ještě k propagaci Fabie, nebjednal jste si někdo v shopu triko? Nechci podceňovat kvalitu provedení, ale z obrázku mi to připadá jako vytištěný jeden z prvních, očekávaných obrázků Fabie na inkoustovce a nažehlený na triko. Asi 3 vyprání mi to vydrželo v pořádku, když jsem něco podobnýho zkoušel. Možná že se mýlím.
quote:
Jedná se o sítotisk, takže by to mělo být kvalitní - nejsem znalec ale tuhle informaci mi dal dodavatel.
quote:
To asi jo, sítotisk je tomu inkoustu hodně vzdálenej.
To peth:Byl jsem přímo v tom vojenskym prostoru, měli jsme kemp asi kilometr od rychlostky.Mě se nezdálo že by tam bylo málo lidí, spíš někde bylo přeplněno.Byli jsme tam celej den a našli jsme si tam i stánek s bčerstvením.Ty vložky tam byli hodně blízko u sebe jedna dokonce až tak že si koukal jak okolo tebe projel Loeb a pak si se otočil o 180 stupňů a deset metrů před tebou ještě jezdili S1600.
Tiše závidím všem fanouškům, kteří do Němec jedou. Asi to bude skvělej zážitek, na kterej nikdo z vás dlouho nezapomene. Tak si to tam pořádně užijte, ať všechno vyjde.
Pral bych Fabii, aby dojela. Ale i kdyby nedojela, naprosto nic to neznamena. Spis by mne zajimalo, jak pojedou, nez odpadnou. Budou ale tak od osmeho mista dal, protoze neznaji auto.
Tak nevím, Finové v předběžné startovní listině mají Kahleho s Fabii.
MARCUS GRÖNHOLM Peugeot 206 WRC
RICHARD BURNS Peugeot 206 WRC
GILLES PANIZZI Peugeot 206 WRC
MARKKO MÄRTIN Ford Focus RS WRC03
FRANCOIS DUVAL Ford Focus RS WRC03
MIKKO HIRVONEN Ford Focus RS WRC02
PETTER SOLBERG Subaru Impreza WRC2003
TOMMI MÄKINEN Subaru Impreza WRC2003
ARMIN SCHWARZ Hyundai Accent WRC3
FREDDY LOIX Hyundai Accent WRC3
MANFRED STOH Hyundai Accent WRC3
DIDIER AURIOL Skoda Fabia WRC
TONI GARDEMEISTER Skoda Fabia WRC
MATTHIAS KAHLE Skoda Fabia WRC
COLIN MCRAE Citroen Xsara WRC
SEBASTIEN LOEB Citroen Xsara WRC
CARLOS SAINZ Citroen Xsara WRC
Jari-Matti Latvala Ford Focus RS WRC02
Antony Warmbold Ford Focus RS WRC02
Tomasz Kuchar Ford Focus RS WRC02
Cedric Robert Peugeot 206 WRC
Roman Kresta Peugeot 206 WRC
Kristian Sohlberg Mitsubishi Lancer Evol. WRC2
Jani Paasonen Mitsubishi Lancer Evol. WRC2
Justin Dale Hyundai Accent WRC3
Milan PB
24.06.2003, 06:36
Kde je Kopejda a Cerhalmi nebo Béreš??
nazdarek chlapi potřebuji zehnat plakaty s podpisem Toniho a Auriola!jestli nějaké mate nebo zeženete!dám za ně cokoliv(asi)zdarec napište na forum ja si to přečtu moc dík
Tak nám Frickovia zverejnili zoznam prihlásených posádok. Zaujímavé je, že Khale nefiguruje medzi nasadenými továrnymi posádkami a prihlásený je iba s Octaviou. Zoznam mien je skutočne veľmi hustý!
... 31x WRC (4x Xsara, 7x Focus, 4x Hyundai, 2x Lancer, 5x Peugeot, 2x Fabia, 2x Octavia, 3x Impreza, 2x Corolla)
... 35x N4 (31x Lancer, 1x Proton, 3x Impreza)
Mimo jiné jsou přihlášeni:
Kopecký - Schovánek
Cserhalmi (uveden jako "CZ") - Palivec
Jandík - Chrástecký
Šelmát - Sviková (Peugeot 306 KitCar)
V seznamu naopak nevidím Kuchara...
Kuchar má podle mě v plánu jenom šotoliny a snad jednu asfaltouvou soutěž a to by mělo být San Remo.
nepatri to k fabii, ale spis ke krestanovy ;)
panizzi ma pri testovany v nemecku momentalne pri tak tezky alergie (hnojily tam pole) ze nedokoncil dnes testovani...
Ahoj.Chtěl bych poprosit o radu někoho kdo loni v Německu byl.Je lepší přejíždět mezi RZ,nebo shlédnout celý startovní pole a počkat i na druhý průjezd??A jak je to s lístkama??Letos se tam chystam tak prosim poradte.Předem díky.
Záleží iba od Teba! Oproti vlaňajšku je tohoročná trať veľmi rozťahaná a tak na prejazdy treba počítať rádovo desiatky kilometrov ak nie hodnoty prekračujúce stovku! Plateniu sa nevyhneš, ak sa budeš tvrdošijne držať veľmi dobre označených a pohodlne prístupných diváckych miest. Pri našej slovanskej (CZ/SK) chytrosti sa tomu však dá v pohode vyhnúť. Stačí mať k dispozícii trocha rozumu, podrobnú mapu a nebáť sa vyšlápnuť si peši nejaký ten 1-2 kiláčik.
quote:
Ahoj.Chtěl bych poprosit o radu někoho kdo loni v Německu byl.Je lepší přejíždět mezi RZ,nebo shlédnout celý startovní pole a počkat i na druhý průjezd??A jak je to s lístkama??Letos se tam chystam tak prosim poradte.Předem díky.
quote:
Záleží iba od Teba! Oproti vlaňajšku je tohoročná trať veľmi rozťahaná a tak na prejazdy treba počítať rádovo desiatky kilometrov ak nie hodnoty prekračujúce stovku! Plateniu sa nevyhneš, ak sa budeš tvrdošijne držať veľmi dobre označených a pohodlne prístupných diváckych miest. Pri našej slovanskej (CZ/SK) chytrosti sa tomu však dá v pohode vyhnúť. Stačí mať k dispozícii trocha rozumu, podrobnú mapu a nebáť sa vyšlápnuť si peši nejaký ten 1-2 kiláčik.
quote:
Já bych to shrnul. V pátek bych jel k Trieru a držel bych se v jeho okolí ( nesjížděl bych k Baumholderu a S.Wendelu ), v sobotu je to jasný Baumholder a S. Wendel a v neděli zase Trier. Když se budeš tohohle držet, tak se ti určitě vyplatí přejíždět.
to Bredy: Za prví je třeba se vybavit značnou dávkou trpělivosti a nervů protože většina pořadatelů má IQ houpacího koně(to co předváděli loni nemá v MS obdoby!!!) Za další dobrej je shakedown a páteční vinice(dá se i přeject). Sobota, v Baumholderu je pár pěknejch rychlejch zatáček a jeden docela dobrej skok (loni Colin cca. 20m). St.Wendel stojí úplně za h....,pokud nejsi ovšem fanoušek DTM. Neděle už je taková odpočinková v podstatě o ničem(na RZ nenajdeš nic zajímavýho). Takže já jedu čtvrtek shakedown, pátek vinice a pak hurá domů (tím se vyhnu sobotnímu 1 000 000 lidí a 10 000 arogantnich pořadatelů). Pokud nechceš stratit iluze tak tam nejezdi vůbec, protože je to nejhorší soutež v MS.
Ty, Bros, neštudoval si náhodou vlaňajší ročník? Pretože v roku 2003 je to úplne inak než hovoríš ty! Vo štvrtok shakedown neďaleko jazera Bostalsee s asi najlepším úsekom pod prejazdom dialnice, piatok sa idú Vinice spolu s Baumholderom (kto si chce nervy ušetriť na Baumholder nechoďte!!!), v sobotu sa idú vložky akolo St.Wendel a samozrejme znova Baumholder a nedeľa patrí vlaňajším vložkám vo viniciach nad riekou Moselou!
Fero,jo bral jsem to z loňskejch zkušeností,protože letos je to skoro stejný a hošíci z ADAC určitě za rok víc inteligence a rozumu nepobrali! Takže trvám na tom že koukatelnej bude čtvrtek a pátek(dopoledne),na zbytek se podívám na eurosportu.
quote:
Fero,jo bral jsem to z loňskejch zkušeností,protože letos je to skoro stejný a hošíci z ADAC určitě za rok víc inteligence a rozumu nepobrali! Takže trvám na tom že koukatelnej bude čtvrtek a pátek(dopoledne),na zbytek se podívám na eurosportu.
Ject 1200 km celkem ( bráno z Plzně ), podívat se na shekdown, 2 RZ a ject domů mi připadá poněkud nešťastné. Ale proti gustu ... .Pro mě ta sobota nebyla tak úmorná, jak tady popisujete.
Díky za radu!Ještě sem se chtěl zeptat jestli tam jsou permanentky taky k dostání přímo u RZ jako u nás!
Bomba by byla kdyby nedejbože Panizzi nemohl jet.To by znamenalo že by asi jeko trojka peugotu jel KRESTA nebo Robert.Co myslíte....
quote:
Bomba by byla kdyby nedejbože Panizzi nemohl jet.To by znamenalo že by asi jeko trojka peugotu jel KRESTA nebo Robert.Co myslíte....
Nebo Rovanpera....
ppa má pravdu, asi určitě by jako trojka Peugeotu jel Rovný péro
Dokážete někdo přeložit tohle ??
Auriol bricht Tests ab
Kein guter Testtag für Skoda-Werkspilot Didier Auriol. Nach einem Motorschaden musste der Franzose vorzeitig abreisen.
Rückschlag für Skoda in den Vorbereitungen auf die Premiere des neuen World Rally Cars. Didier Auriol, der heute mit seinem Einsatzauto für die Rallye-Deutschland teste, musste die Fahrten vorzeitig einstellen, nachdem ein Motorschaden den Fabia WRC einbremste.
Zunächst versuchte das Team einen neues Triebwerk einzubauen, brach die Arbeiten jedoch kurze Zeit später ab und entschied, die Tests vorzeitigen zu beenden. Didier Auriol reiste enttäuscht ab.
Das Skoda-Werksteam wird die Vorbereitung auf die Rallye-Deutschland jetzt mit dem Testauto fortsetzen. Erneut wird Toni Gardemeister hinter dem Steuer Platz nehmen und die Entwicklung vorantreiben.
quote:Dokážete někdo přeložit tohle ??
Auriol bricht Tests ab
Kein guter Testtag für Skoda-Werkspilot Didier Auriol. Nach einem Motorschaden musste der Franzose vorzeitig abreisen.
Rückschlag für Skoda in den Vorbereitungen auf die Premiere des neuen World Rally Cars. Didier Auriol, der heute mit seinem Einsatzauto für die Rallye-Deutschland teste, musste die Fahrten vorzeitig einstellen, nachdem ein Motorschaden den Fabia WRC einbremste.
Zunächst versuchte das Team einen neues Triebwerk einzubauen, brach die Arbeiten jedoch kurze Zeit später ab und entschied, die Tests vorzeitigen zu beenden. Didier Auriol reiste enttäuscht ab.
Das Skoda-Werksteam wird die Vorbereitung auf die Rallye-Deutschland jetzt mit dem Testauto fortsetzen. Erneut wird Toni Gardemeister hinter dem Steuer Platz nehmen und die Entwicklung vorantreiben.
No já Německy moc neumím, ale to čemu rozumím mi docela stačí... :( xx(
Kein guter Testtag - žádnej dobrej testovací den
Motorschaden - poškození motoru
vorzeitig abreisen - předčasně odcestovat
Einsatzauto für die Rallye-Deutschland teste - auto s kterým by měl jet Rally Deutschland
Milan PB
04.07.2003, 17:43
To opraví a test na Bohemce :0
NABIDKA
Jedeme letos na Deutschland Fordem Transitem. Je to bus pro 9 lidi, takze idelani je ject v 6 lidech. Protoze mi ted 3 lidi vypadli, tak nabizim cestu s nami na Deutschland. Upozornuju, ze Transit je 2.5D, takze obavy z moc penez na cestu se nepotvrzuji :-) Jezdi to prumerne za 8.5 l nafty na 100km. Takze kdo mate zajem, tak potrebuju celkem 3 lidi (mozno i 4, ale musi sedet na posledni lavici ve trech, ale da se to, to auto je siroky), tak se ozvete na e-mail dalin@centrum.cz nebo na telefon 606 389 088 - pravidlo zni, kdo zavola prvni, tak ten jede :-)
A ted k podrobnostem. Odjezd by byl ve stredu brzy rano z Ceskeho Krumlova, pak se jede na Strazny, takze muzeme nabrat i po ceste. Odjezd ve stredu, protoze prijedeme vecer, jsou tam prejimky a ve ctvrtek je shakedown a patek,sobota,nedele je jasna.Odjezd v nedeli po erzetach.Loni jsme spali ve stanu, tak letos take. S sebou eura na vstupne (balicek), popripade kdyby jsme museli spat nekde v campu (loni ani jednou a bylo to super). Takze si vlastne vsechno kazdy plati sam s tim, ze az se vratime, tak se nas 6 podeli o naklady za naftu. Auto je spolehlive, a dokonce i suprove vypada, protoze je po laku a oprave. Takze kdo ma zajem nebo dotazy, necht me kontaktuje na vyse uvedenych kontaktech. Diky. Dalin
Jedu na Detschland tayk ale loni jsme tam nepotkali skoro žádný čechy, proto bych měl zájem se domluvit na nějakém místě RZ nebo spaní po hromadě a pak hromadnému přesunu na RZ.Terén máme dokonale zmálí takže problémy se zabloděním nenastanou.loni nás jelo sedm a letos nás pojede 11.
Milan PB
07.07.2003, 17:31
NÁS JEDE 7.TAKY BYCHOM SE CHTĚLY ŮČASTNIT NĚJAKÝHO ČESKÝHO KOTLE.TO BY BYLO SUPER.
quote:
Jedu na Detschland tayk ale loni jsme tam nepotkali skoro žádný čechy, proto bych měl zájem se domluvit na nějakém místě RZ nebo spaní po hromadě a pak hromadnému přesunu na RZ.Terén máme dokonale zmálí takže problémy se zabloděním nenastanou.loni nás jelo sedm a letos nás pojede 11.
Jedeme ve 2 nebo ve 3. Radi by jsme se taky pripojili. Muzeme se domluvit.
kontakt: cerna.zmije@centrum.cz
*jA*
quote:
quote:Dokážete někdo přeložit tohle ??
Auriol bricht Tests ab
No já Německy moc neumím, ale to čemu rozumím mi docela stačí... :( xx(
Kein guter Testtag - žádnej dobrej testovací den
Motorschaden - poškození motoru
vorzeitig abreisen - předčasně odcestovat
Einsatzauto für die Rallye-Deutschland teste - auto s kterým by měl jet Rally Deutschland
Pise se tam o tom, ze Auriol testoval v Nemecku s autem, se kterym mel startovat na Rally Deutschland. Kolaboval mu ale motor, mechanici se pokouseli motor vymenit, tuto snahu ale zahy prerusili.
Zklamany Auriol odjel...
Tym pokracoval v testovani, pracovali s testovacim autem.
Ve ctvrtek pred Rally Deutschland se v sefvisu planuje mezi 13,00 a 14,00 autogramiada W. Roehrla !
Častulík, Milan PB dobrá myšlenka jsem pro každou špatnost, jedeme ve středu z Písku, dejte vědět co-kdy-kde-jak !!!
Milan PB
07.07.2003, 21:23
My jedeme ve čtvrtek ve 21hod. večer předpokládáme klidnou noc na silnicích a okolo 3-4hod. ranní nekde u RZ ještě si chvilku schrupnem a ..... kdyby nám dal někdo tip na RZ nebo tel.číslo tak se domluvíme na nějakém tom místě a podpoříme kotel.
Milan PB
07.07.2003, 21:25
My jedeme ve čtvrtek ve 21hod. večer z Příbrami. Písek neni od nás tak daleko.
Nekolik informaci z dnesni tisku:
1,Motor Fabia je podstane zlepseny motor Fabie, pracovalo se predevsim na momentu-600 Newtonmetru pri 3500 otackach.
2,Celkove bylo postaveno 30 Octavii WRC, 8 pouzitych zbyva v Motorsportu na prodej, cena 200-250 000 € za kus.
3,Pojistovaci hodnota Octavie byla 450 000 €, Fabia je " o neco" drazsi.
4,Janeba: v tomto roce chceme se vyrovnat tymum Citroen, Ford, Peugeot nebo Subaru, v roce 2004 dojizdet na stupnich vitezu a nejpozdeji 2005 celkova vitezstvi!
To se teda mame nac tesit!
Pardon, samozrejme ze Fabia ma motor pochazejici z Octavie....
My jedeme z Blatné, což není daleko jak od Písku, tak ani od Příbrami. Taky bychom se rádi s někým domluvili.
Zatim čau
budu až v pondělí (14.7.)
tymak*
Tak to je fakt dobrej napad, sejit se a jezdit pak po kupe treba na spani a tak. No ja tam loni cechy potkal a dokonce jsme s nejakyma s tusim cervenou oktavkou a jeste nejakyma nocoval (my byli ve skupine: bile Mondeo, bila vecra a pak co nejde prehlednout s we er ceckem octavkou :-)).
my jsme tam loni byly s VW Transporterem a 206.Spali jsme 1 Km o d 1.RZ pod kostelem u řeky Mosely.
Napište e-maili s tel.čísli na :
worldrallycar@atlas.cz
Častulik
No my spali nejdrive tesne u shakedownu pod nejakou vinici (nejhorsi spanek, spal jsem nasikmo dolu, furt jsem sjizdel dolu, zacalo prset a ja zapomel na stan dat takovou tu strisku, takze na me prselo ...), ze ctvrtka na patek jsme spali poradny kus pred vinicema na nejake odstavne plose (louka, hnali tam vsechny), rano jsme vstali, prijeli autobusy a odvezli nas az k erzete - zajimavy a podle me dobry reseni, akorat ty nemecky ridici takhle natriskane autobusy asi nikdy nevideli), dalsi noc jsme spali nekde na kraji Baumholderu u nejakeho baraku, tam prave ti cesky nocleznici, kteri to tam nejak domluvili s majitelem a posledni noc jsme spali nekde vedle cesty na louce :-), proste pohodicka. Sprchovat na pumpe nebo jednou jsme byli zdarma v takovym kempu u Bostalsee.
To dalin:mi jsme tam sapli taky na kraji toho Baumholderu.ta ženská vybírala asi 5 euro za to abysme tam mohli spát.Mi jsme tam byli samozřejmě jako fanoušci škody(Měli jsme stan a věci v barvě škody)a vedle nás byli lidi s Fan clubu Freddyho Loixe.BVyla s nima docela prča.Letos tam budeme spát taky.Možná že se potkáme.
D. auriol rika, ze premiera Fabie v Nemecku je prilis brzy. Byl by rad, kdyby vubec soutez dokoncil. Rad by take vic testoval pred premierou...
Ach jo!
quote:
D. auriol rika, ze premiera Fabie v Nemecku je prilis brzy. Byl by rad, kdyby vubec soutez dokoncil. Rad by take vic testoval pred premierou...
Ach jo!
Celý rozhovor je na www.rallly-live.com (další podobně laděný je na www.wrc.com) a inkrimonovaná věta v originále je: "The priority in Germany will be to do as many kilometres as possible at the wheel of the Fabia to make progress on asphalt - and soon on gravel - and to make it more and more competitive. Before setting any goals, we have to evaluate its potential and see what it is capable of. I think that the Fabia has been introduced a little bit too soon but on the other hand, this will help us to gain more experience quickly."
Dělá si evidentně alibi, asi ty testy nešly tak jak si představoval. Trochu rozdíl proti tomu co se objevovalo v prvních vyjádřeních po prvních praktických testech...
Začíná mi trochu připadat jako stárnoucí primadona (myslím, že už to jednou někdo někde psal, že zajede skvěle když je auto 100%, ale když je nějaký problém tak ho to rozhodí). :disapp:
Doufám, že Toník k tomu přistoupí trochu jinak a od začátku tomu bude pořádně šlapat na krk. :D
Aby továrna nedopadla jako Mitsubishi.
Jestli dovolíte tak by sme se k vám taky v Německu přidali na ten nocleh.Jedeme poprvé,tak nevim co tam mam po organizační stránce čekat za novoty.
SABOTAGE
13.07.2003, 20:12
Tak nyní (po Bohemce) jsem ještě více zvědav na výkon Kahleho... Nechce si to Škodovka nakonec přeci jen rozmyslet a nasadit třeba Jardu Starého?
Milan PB
13.07.2003, 21:30
Jéžiši to bude obkládek ani to nechci vidět |)
quote:
Jéžiši to bude obkládek ani to nechci vidět |)
Ja myslim, ze to tak spatny v Nemecku nebude:
Kahle to tam zna zpameti. Na Bohemce z toho vseho byl asi dost vykulenej.
Ja bych ho hned nezatracoval. Jeste jsem nezapomnel, jak to nandal Schwarzovi...
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Jéžiši to bude obkládek ani to nechci vidět
--------------------------------------------------------------------------------
Ja bych ho hned nezatracoval. Jeste jsem nezapomnel, jak to nandal Schwarzovi...
Třeba to zabalí hned v první RZ jako vlóni... :D :D :D
Jiří, člověče. Já myslel, že se na Fóru až do Německa neukážeš :D
Ještě štěstí, že Kahle nevyhrál. To by bylo zase řečí, jak to tady ti naši "plísňáci" s těmi drahými WRCy neumějí :D
Škoda, že nepřijeli "rakouští enkaři". Trochu se mohli popasovat s místní konkurencí.
P.S. Přečti si, jak jsi byl kritický na vystoupení Kopeckého v Rakousku a jak jsi tolerantní k vystoupení Kahleho na Bohemce.
Trochu fakta: Kopecký jel v Rakousku poprvé po velmi těžké havárii na trati, která je na Octavii velmi úzká. Povrch trati je výrazně odlišný od povrchů v ČR. Asfalt v ČR je určitě podobnější německému asfaltu než český asfalt rakouské šotolině. Profil trati na Bohemce také až tak výrazně "větší" vůz neznevýhodňoval. Kahle najezdil letos v Čechách (!) na testech možná víc, než kterýkoliv domácí jezdec. Že by byl asfalt v Bělé až tak odlišný od tratí vedoucích několik kilometrů odtud? A proč tedy tolik týmů volilo raději Bělou pro nastavení než shakedown? Kahle je narozdíl od Kopeckého oficiálním testovacím jezdcem továrního týmu. Není málo, když tovární jezdec zajede jenom na trati, kterou "zná nazpaměť"?
Můžeš mi, prosím, sdělit, kolikrát v životě startoval Honza Kopecký v Rally Bohemia, pokud má být znalost trati výhodou? ;)
quote:
quote:
Máš recht Agnusi,bereš mi slova z úst...
Agnusi, na Bohemii jsem nebyl. co se tam udalo nechapu, premyslim o tom. A hledam duvody. Ver mi, ze bych byl ale rad, kdyby cesky mistrak byl opravdu na takove urovni, hjak to ted vypada..
Ze ale cela vec neni tak jednoducha by mohl vypravet Thirry... Ted asi na ucast v ceskem mistraku nevzpomina rad.
Nemyslim ale, ze ze vysledek z letosni Bohemie odpovida stavu nemeckeho mistraku. Kdyby tomu tak bylo, napr. Gassner, ktery dava nasim sielnou nakladacku by musel dojet tak ve 3. desitce...
Ale ted k Tvym poznamkam:
1,domaci prostredi je domaci prostredi. Se vsim vsudy...
2, Kopecky na Bohemii trenoval jiste dost, hlavne loni...
3,V Rakousku kopecky dostal naklad i od jednoho pekare, s EVO 3. Ten dodelal rohliky a jel zavodit...
4, Slysel jsem o masivnim treninku motorsportu na Bohemii v ne zcela legalnim dobe. Slysel jsi taky neco podobneho?
Ale ted vazne: co se udalo na bohemii nevim. Pro Kahleho to byl sileny debakl. Mluvi pro nej zkutecnost, ze ani na zahranicnich strankach se nevymlouva, chvali rally i konkurenci. Ja verim, ze znalost pomeru na Deutschland (kterou taky neskryva) mu dopomuze k prekvapeni a ze stejny optimismus v nas bude i v pondeli po Barum...
Add 1) To je jasné. Já jenom opakuji, že rozdíl mezi německým a českým asfaltem není takový jako mezi českým asfaltem a rakouskou šotolinou. Navíc je Kahle považován za asfaltového specialistu a testovacích tratích tady "lítal hóódně" dlouho před startem.
Add 2) K tomu se nemá cenu vyjadřovat. Ostatní si mohli připsat dva "ostré" průjezdy.
Add 3) Kopecký dostával v Rakousku "obklad", protože jeli po šílené ráně. Velmi pomalu se rozjížděli, protože to "v nich bylo". Sami přiznávali, že neměli strach, ale určité otazníky. Proto jeli výrazně opatrně a snažili se zrychlovat. Jinak to Rakousko jeli pro rozjetí a nasbírání zkušeností na jiném povrchu. Matthias Kahle snad na Bohemku nepřijel sbírat zkušenosti...
Add 4) To je pravda. Nejvíce trénoval a testoval Matthias Kahle. Ale nesmíš si plést seznamovací jízdy a trénink. Všichni trénovali mimo trať Rally Bohemia. Většinou v Bělé. Právě proto nechápu, jak si mohl Kahle stěžovat na nastavení vozu. Je oficiálním testovacím jezdcem továrního týmu. Vezmu-li fakt kolik kilometrů na zdejším asfaltu nejel, pak je s podivem, že si neumí nastavit vůz. Jaký přínos tedy může mít takový testovací jezdec? A to není škodolibá otázka...
Agnusi, je pro me opravdu vyznamenanim diskutovat s odbornikem, jako jsi ty. Verim, ze najdeme spolecnou linii, na ktere se schodneme.
ad4,Mam informace, ze Motorsport trenoval na trati Bohemie a ne malo. Informace pochazi od jednoho, co bydli a tito mu prasili "do polivky". Ale je to celkem jedno, neprikladam tomu vyznam.
Jinak jsem nenasel informaci, ze by si Kahle stezoval na vuz, a opravdu na nemeckych strankach pise, ze sbiral zkusenosti. Na co nevim. Pilot jeho kvalit by je mel mit...
ad 3, Byl jsem jednim z mala dopisovatelu na Tvych stranach, kteri po Kopeckeho rane tlumili nektere pochlebovace, kteri uz kopeckeho chteli zase videt za volantem. Ja osobne si nevzpominam na moc takovych havarii, Kopecky je mladej kluk, to co prozil neni sranda.
V zadnem pripade zatim nezdilim nadseni divaku po Bohemii a presvedceni, ze cesky mistrak je opravdu tak dobrej. A sice z nasledujicich duvodu:
1,Rozdil mezi vitezem a zbytkem pole byl pro me prilis velkej. (od kdy prestal Kresta zavodit a jel na jistotu?, jak velky by byl rozdil ke druhemu, kdyby Kresta jel na plno cely zavod?)
2,Pro vetsinu z dopisovatelu je p. Kahle meritkem "zbytku sveta". Tento jel opravdu asi spatne a pomalu. Proc, se da zatim pouze spekulovat..
3,Vsichni jsou nadseni z neznameho Patissona. Tento jel v mych ocich az napadne moc rychle vzhledem ke vychvalovane ceske spicce.(vezmeme li v uvahu jeho auto).
Cili myslim, ze pro opravdovou objektivnejsi analyzu chybela zahranicni konkurence. Ta ale patrne bude ve Zline na Barum a po te budeme moudrejsi...
Na www.eWRC.CZ -
Matthias Kahle se od začátku soutěže pohyboval v druhé polovině první desítky absolutního pořadí. Tratě rally Bohemia se německým šampiónům velice líbila, i když do poslední rychlostní zkoušky hledali optimální nastavení svého vozu: "Překvapila mě úroveň českého národního šampionátu a také charakter tratí jednotlivých rychlostních zkoušek. Nebyl jsem stoprocentně spokojený s parametry našeho vozu. Český asfalt vyžaduje naprosto odlišné nastavení, a to se nám nepodařilo doladit. Jinak se mi Rally Bohemia moc líbila a rád se do Mladé Boleslavi vrátím".
Dovolim si zapojit se do diskuze. Kresta mel takovy naskok, protoze jako jediny ze spicky jel bez chyb. Nemyslim si ze Kahle jel spatnr ale jel spis pro divaky (jeho prujezdy byly z tech lepsich, byly rozevlatejsi) a myslim ze by dokazal jet rychleji. A vysledku Patissona bych taky prisuzoval jizdu bez chyb i kdyz byl taky celkem rozevlaty...
To je nesmysl. Myslíš opravdu, že Kahle mohl jet pro diváky? To si nemůže dovolit... Protože po Bohemce vyvstane otázka, jestli má pro vývoj Fabie nějaký význam, když si za takovou dobu není schopen nastavit vlastní Octavii... Zcela regulérní otázka, zda po Bělé s Fabii nemůže jezdit Jan Kopecký nebo Jarda Starý? Myslíš, že toto riskoval a raději myslel na diváky? Starty v Německu jsou o něčem jiném. Tam mu to platí německý importér.
quote:
Dovolim si zapojit se do diskuze. Kresta mel takovy naskok, protoze jako jediny ze spicky jel bez chyb. Nemyslim si ze Kahle jel spatnr ale jel spis pro divaky (jeho prujezdy byly z tech lepsich, byly rozevlatejsi) a myslim ze by dokazal jet rychleji. A vysledku Patissona bych taky prisuzoval jizdu bez chyb i kdyz byl taky celkem rozevlaty...
To Jiri: Nejsem odborník, ale fanoušek. Vždyť si neumím zapnout ani pásy ve WRCu :D
Ale přesto děkuji.
Nemyslím si, že nyní česká skupina vyjede do Německa na MS a tam všechny "pobije", ale domácí špička, dle mého názoru, ukázala, že umí jet rychle.
Správně hledáme důvody, proč někdo jel rychleji a někdo pomaleji. Naštěstí tu není nikdo, kdy by si vzal jenom výsledky a řekl, co dělá ten Kopecký tak vzadu? Všichni jsme viděli jak jel. Stejně tak i Valoušek, Vojtěši, Trněný, Starý, Béreš ale i Křeček... Kresta a Pech jeli samozřejmě famózně.
Trochu v té vaší diskusi nerozumím tomu, že motorsport trenoval a prášil komusi do polívky. To by musel být Kahle a Křeček. Pokud chceš Jiri říct, že tam trenoval Kopecký ze Škoda Matador Czech National Teamu, tak to napiš. K tomu můžu napsat já, že Starý najel s WRC asi 2 x 20 km a Kahleho si dal ke svačince. I Trojan, který je na Octě nemohoucí jak malé dítě byl za Kahlem jen necelé 2 minuty. S továrním autem tu jel už Schwarz a Thirry. Myslím, že se nějakým tajným trenováním nezdržovali, ale jejich výkony byly profesionální a na odpovídající úrovni pilotů MS. Kahle opravdu těžce propadl a Jiri by to musel vidět na vlastní oči. Jinak souhlasím s tím, že Kahle nemůže být brán jako měřítko pro úroveň našeho mistrovství. Tím je momentálně Roman. Musím uznat, že Vašek Pech už asi nemohl číst ty naše nářky, že nezávodí a tahal za to. Jeho časy taky byly Krestovi dost blízko. Pak byla mezera, která vyjadřuje asi tu úroveň. Na tak velkou zem nemůžeme mít 20 světových pilotů.
To: castulik No tak my jsme spali asi na jinym konci Baumholderu :-)), protoze tam po nas nikdo nic nectel :-). Ale neni to blby napad se domluvit a nekde se sejit, ono ve vice lidech se to lepe "organizuje" :-))
S tím "nepovoleným tréninkem" se mi to hodně nezdá. Myslím, že před samotnou soutěží si to už dovolí málokdo.
Pokud je tu narážka na Honzu Kopeckého:
1) Loni byl vyloučen a pochybuji, že by riskoval něco podobného letos.
2) Všichni viděli případ Tomáše Engeho.
3) Jak můžeš někdo vědět, že to byl ŠM? Ví vůbec ten "polívkář", čím jezdí seznamovácí jízdy? Schválně, čím je jezdí Jan Kopecký? Jakým vozem jede "seznamovačky" Roman Kresta, Vašek Pech, Emil Triner, Pavel Valoušek, Karel Trojan? Řeší se tu něco na základě informace, která nemá žádnou váhu...
Kdo má přesné informace o tomto jevu, tak si je nechává pro sebe, protože pokud někdo porušuje pravidla, tak sám za to jednou zaplatí...
To Foly, Agnus:
Kahle propadl totalne. Vzhledem k tomu, ze v minulosti byl dustojnym souperem lidem jako Kremer, Schwarz atd, nevim proc. Stejne tak propadla znacka Skoda. Ze by tady byla spojitost?
Kdo s cim trenuje nevim, jiste netrenuje pri oficialnim a pripadnem zakazanem treninku se stejnym autem...
Stejne tak nevim, proc tovarni jezdec neni podstatne lepsi, nez "zbytek sveta". V minulosti to tak vzdycky bylo. Vlastne je to snad jeste dnes, ne vsak v Motorsportu...
Milan PB
14.07.2003, 14:21
quote:
V zadnem pripade zatim nezdilim nadseni divaku po Bohemii a presvedceni, ze cesky mistrak je opravdu tak dobrej
Cili myslim, ze pro opravdovou objektivnejsi analyzu chybela zahranicni konkurence. Ta ale patrne bude ve Zline na Barum a po te budeme moudrejsi...
Nemužeš srovnávat nejlepší Evropské piloty který se nedostali někam do továrny s širší českou špičkou. Musíš srovnávat širší špičky ostatních zemí a né jejich nejlepší piloty.Ty můžeš srovnávat s těmi nejlepšími od nás Pech,Kresta.
quote:
quote:
V zadnem pripade zatim nezdilim nadseni divaku po Bohemii a presvedceni, ze cesky mistrak je opravdu tak dobrej
Nemužeš srovnávat nejlepší Evropské piloty který se nedostali někam do továrny s širší českou špičkou. Musíš srovnávat širší špičky ostatních zemí a né jejich nejlepší piloty.Ty můžeš srovnávat s těmi nejlepšími od nás Pech,Kresta.
Jak pise nejaky kolega na jine strance: za 14 dni se karty obrati, Kresta pojede v Nemecku, Kahle doma. Jestli to bude pro Kahleho opet takovy debakl, muze sve plany na MS zapomenout.
Jinak ale Kahle byl kdysi 7. na MS na Zelande.Ted to ale na to nevypadalo...
Milan PB
14.07.2003, 14:41
Ted to ale na to nevypadalo...
[/quote]To oravdu ne věř nám i já jsem se těšil na jeho rychlost továrního pilota ale byla to bída.
Poslední rozhovor s Didier Auriolem na mě nepůsobí vůbec pozitivně http://www.wrc.com/en_GB/News/2003/009/2003_R_DE_DAqanda.htm
quote:
Poslední rozhovor s Didier Auriolem na mě nepůsobí vůbec pozitivně http://www.wrc.com/en_GB/News/2003/009/2003_R_DE_DAqanda.htm
On byl ten kdo říkal že by se s Fábkou mělo vyjet co možná nejrychleji, že v Otině ztrácí motivaci... Teď alibisticky mění názor, přestávám mu fandit... Toni nemele a maká, jeho výsledky mluví za vše.
quote:
quote:
On byl ten kdo říkal že by se s Fábkou mělo vyjet co možná nejrychleji, že v Otině ztrácí motivaci... Teď alibisticky mění názor, přestávám mu fandit... Toni nemele a maká, jeho výsledky mluví za vše.
Tak tak, souhlasim...
Ono je taky problém kolikrát rozlišit, kdy jezdec mluví sám za sebe a kdy jen "papouškuje" to, co mu továrna přikáže. Možná proto takový názorový rozpor.
Nevím, co je na tom pravdy, ale na Rally Deutschland pojedou hodně rozdílné Fabie.
Slyšel jsem o rozdílném řazení a o použití různých diferenciálů - vzhledem ke spolehlivosti.
Ví o tom někdo víc ??
Jedou se dvě různé převodovky. Podle dostupných info by jeden vůz měl mít X-Trac a druhý řazení shodné s Octavii. Ale toto je samozřejmě info bez záruky...
Nevím, zda není nutné použit rozdílné diferenciály při použití rozdílných převodovek...
quote:
Nevím, co je na tom pravdy, ale na Rally Deutschland pojedou hodně rozdílné Fabie.
Slyšel jsem o rozdílném řazení a o použití různých diferenciálů - vzhledem ke spolehlivosti.
Ví o tom někdo víc ??
je to pravda..
quote:
Ví o tom někdo víc ??
Milan PB
14.07.2003, 21:58
A co teď dělá Erikson ?
Chtěl bych se zaptat, zda se do Německa chystá někdo z okolí Zlína, Uh.Hradiště. Já odjíždím ve středu večer, abych přijel nad ránem před shakedownem. Ve čtvrtek a v pátek by to chtělo nějakou koordinaci při spaní a místech na RZ. Chtělo by to mobilizaci fanoušků z ČR pro podporu Fabie a našich matadorů na trati. Jak to tedy vypadá, je již dohodnuto nějaké konkrétní místo na sraz přímo v Německu? Minule jsem spal v pátek v kempu kousek od Bauhmolderu, bylo to tam celkem dobré. V sobotu jsem byl v serpentinách na RZ Mainwald. Podrobnosti, jak se tam dostat, případně dám do placu. Jak to vypadá s Vami chlapi ve vínovém Focusu a stříbrném Escortu z okolí Zlína, jedete letos zase ( zdraví Vás znamý co Vás naváděl za sebou na Valašce a ted jsme se potkali na Bohemce po RZ 8)?
Nekolik poznamek dopisovatele z zeme byvale monarchie:
Ze sjezdu z dalnice povedou barevne tabule divaky az na kazdy ze 100 oficialnich bodu pro divaky. zde budou k dispoziciparkoviste, informace, obcerstveni.
Denni i vikendove vstupenky a top pakety jsou ke koupi na stanovistich nemeckeho autoklubu (ADAC) v Saarlouis, Saarbrucken,Neunkirchen, Trier, Mainz a Koblenz, v servisu a na dalnicnich restaurantech v oblasti. Saarsky rozhlas (UKW 88,0 a 103,7) vysilaji dopravni a rally informace neptretrzite.
jako lahudka se nabizi prujezdy byvalych rally vozu ( Lancia Fulvia, Stratos, 037, Saab 96, Fiat 131,Audo Quattro, Alpine 110, Ascona 400, Peugeot T16) po vybranych RZ...
V Baumholder bude jiz tradicni oslava v starem meste....
Nemci by radi napravili nedostatky z minulych let...
Díky za potřebné info...
quote:
Nekolik poznamek dopisovatele z zeme byvale monarchie:
Ze sjezdu z dalnice povedou barevne tabule divaky az na kazdy ze 100 oficialnich bodu pro divaky. zde budou k dispoziciparkoviste, informace, obcerstveni.
Denni i vikendove vstupenky a top pakety jsou ke koupi na stanovistich nemeckeho autoklubu (ADAC) v Saarlouis, Saarbrucken,Neunkirchen, Trier, Mainz a Koblenz, v servisu a na dalnicnich restaurantech v oblasti. Saarsky rozhlas (UKW 88,0 a 103,7) vysilaji dopravni a rally informace neptretrzite.
jako lahudka se nabizi prujezdy byvalych rally vozu ( Lancia Fulvia, Stratos, 037, Saab 96, Fiat 131,Audo Quattro, Alpine 110, Ascona 400, Peugeot T16) po vybranych RZ...
V Baumholder bude jiz tradicni oslava v starem meste....
Nemci by radi napravili nedostatky z minulych let...
Daddy, fakt to tipujes na 5 misto? To jsi tedy optimista. :D :D :D
Ja budu rad, kdyz dojede jedna do cile, ale takove ambice jako ty ja zase nemam. :D :D :D
Myslim si že je blbost aby nasadili Fabii ve dvou verzích.nemůžou jet dvě verze Fabie když je homologovaná jedna.Mimochodem převodovka s Octavie tam bejt nemůže protože se tam nevejde.Jak Toni tak Didi pojedou stejnou specifikaci Fabie WRC s řazením na volantu.
To Agnus, jestli mastíš do Trieru tak tam musíme pokecat:o)
Myslim si, ze se tam jedou jen predstavit. zavodit zacnou az pristi rok. Musi se ukazat pred sponzorama. Vidim to na prvni etapu a pak pekne domu doladovat....
Stále se rozhoduji. Pokud ano, tak samozřejmě budeme hodně diskutovat a já se zase určitě něco od tebe přiučím ohledně focení. Minulá rada byla super, ale u té mojí "hračky" se hůře realizuje. Přesto si myslím, že jsem to malinko zlepšil :D
Hlavně nezapomeň fotit tu naši Fabii WRC, ale běž už na RZ 1 nebo raději na shakedown :D
quote:
To Agnus, jestli mastíš do Trieru tak tam musíme pokecat:o)
quote:
Chtěl bych se zaptat, zda se do Německa chystá někdo z okolí Zlína, Uh.Hradiště. Já odjíždím ve středu večer, abych přijel nad ránem před shakedownem. Ve čtvrtek a v pátek by to chtělo nějakou koordinaci při spaní a místech na RZ. Chtělo by to mobilizaci fanoušků z ČR pro podporu Fabie a našich matadorů na trati. Jak to tedy vypadá, je již dohodnuto nějaké konkrétní místo na sraz přímo v Německu? Minule jsem spal v pátek v kempu kousek od Bauhmolderu, bylo to tam celkem dobré. V sobotu jsem byl v serpentinách na RZ Mainwald. Podrobnosti, jak se tam dostat, případně dám do placu. Jak to vypadá s Vami chlapi ve vínovém Focusu a stříbrném Escortu z okolí Zlína, jedete letos zase ( zdraví Vás znamý co Vás naváděl za sebou na Valašce a ted jsme se potkali na Bohemce po RZ 8)?
quote:
Ja a muj dvanactilety syn se chystame do Nemecka. Mas nejou zkusenost z minuleho roku? A uz se prihlasily dalsi posadky ze Zlina???
To: Michel Zatím se nikdo se Zlínska nepřihlásil, ale předpokládám, že se ještě někdo chytne. Byl jsem v Německu vloni i předloni, takže nějaké zkušenosti jsou. Ubytování je bez problémů možné za rozumnou cenu i v soukromí i v kempech. Záleží co hledáš, vyzkoušel jsem obě varianty. Samozřejmě záleží i na počasí, když je pěkně, tak mně to táhne spíše spát venku, v případě deště ( což je zde docela často), jsem byl v soukromí. Typy na RZ mám taktéž - dobré místo je v již zmiňovaném Mainwaldu v serpentinách. Ve vinicích nad Trierem ( jel se zde vždy první den, letos je to promíchané během všech dnů) je spousta míst, záleží kde zastavíš. Je to tam, ale trochu stereotip, vždy rovně podél kopce, poté otočka o 180 a zase rovně a tak dokola.V Baumholderu jsem byl na startu RZ s výhledem na cca. 2 ks trati. Je zde ohromná spousta lidí , jak na Matějské pouti a trochu se to podobá cirukusu kolem F1. Byl jsem , taktéž na RZ Stein und Wein, tam to bylo asi nejlepší - místo se podobalo našim RZ. Neznám vůbec tratě, které se jezdily v neděli, to jsem už odjížděl. Jsou to ty v okolí Bostelsee.
panove, existuje prosim wap adresa s live vysledkama? bohuzel nebudu v dobe rally na netu. za tipy diky
To Castiluk:
Nevím jak je to s homologací Fabie, ale o nassazení dvou různých převodovek mluvil Kulhánek v Brně když řekli, že porpvé jedou Deutschland.Ale o tom jsem psal právě v době autosalonu, ale teď nevím v jakém fóru.Já to pochopil spíš tak, že jeden bude mít řazení na podlaze a druhý pod volantem. Pokud vím tak tyto dvě varianty testovali.
Auriol:nejdrive se musime szit s autem... Mame pred sebou dlouhou cestu...
Garde: Nemuzeme cekat behem prvniho vystoupeni zadne zazraky, ale jiste muzeme zajet v jednotlivych RZ nekolik dobrych casu..
ACH JOO!
BA JO
Ale doufejme, že Tony ty časy opravdu zajede ...
romanpistek
15.07.2003, 23:34
Taky jedeme dvá z Berouna, tak jestli někdo konečně určí to místo setkání na šejku nebo na RZ, tak tam určitě budeme, abysme tu naší FÁBKU pořádně vyřvali!!!!!
Pokud se tam chystáš, tak se jistě máš na co těšit, syn je už veliký a připojuju se k tomu vyspat se někde na vinici a to i ve stanu, nikdo loni nic nenamítal.
Jinak tratě jsou trochu dost rychlé ale v serpentýnách se je na co dívat. Pokud jsem se dobře díval, tak nejlepší úseky, co se jeli loni první den, tak tam se letos snad vůvec nejede. U Baumholdru to je celkem kombinace asfalt / beton a ten je dost rozbitý, ale najít super vracák nebo něco, tak to moc nehrozí. Ale jinak doporučuji - nejlevnější možnost vidět MS na vlastní oči!
quote:
quote:
Ja a muj dvanactilety syn se chystame do Nemecka. Mas nejou zkusenost z minuleho roku? A uz se prihlasily dalsi posadky ze Zlina???
Tomasek
dve "prevodova ustroji" se pojedou urcite. jen nevim jestli se to tyka jen prevodovky nebo i dif. drive jsem zaslechl, ze druhy system by mel mit jen 2 diferencialy, ale o to zajimavejsi :-)
ale take mi neni jasne, jak je to s homologaci, vzdyt prevodovka je dost dulezita cas vozu, ktera by mela podlehat homologaci.
quote:
To Castiluk:
Nevím jak je to s homologací Fabie, ale o nassazení dvou různých převodovek mluvil Kulhánek v Brně když řekli, že porpvé jedou Deutschland.Ale o tom jsem psal právě v době autosalonu, ale teď nevím v jakém fóru.Já to pochopil spíš tak, že jeden bude mít řazení na podlaze a druhý pod volantem. Pokud vím tak tyto dvě varianty testovali.
Homologace FABIA WRC:
Převodovka:
Šestistupňová sekvenční
Poloautomatické řazení
[quote]
dve "prevodova ustroji" se pojedou urcite. jen nevim jestli se to tyka jen prevodovky nebo i dif. drive jsem zaslechl, ze druhy system by mel mit jen 2 diferencialy, ale o to zajimavejsi :-)
ale take mi neni jasne, jak je to s homologaci, vzdyt prevodovka je dost dulezita cas vozu, ktera by mela podlehat homologaci.
Upravil - agnus 16 Jul 2003 21:43:52
Pěkné fotečky z testování: http://rally.racing-live.com/en/photos/2003/index_skoda3.shtml
Křídlo se žebrama...ale proč je zelené, když je celé auto bílé ?? Že by změny na poslední chvíli ??? Problémy s chováním krátkého auta při vysokých rychlostech ???? Podléhá tvar křídla homologaci ?????
Tady jsou ještě jedny. Našel je " pepa "
http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=53fc5c96d1f23c5ae6f3e4e6ac51c0 f6&gID=130&view=galleries_view
quote:
Pěkné fotečky z testování: http://rally.racing-live.com/en/photos/2003/index_skoda3.shtml
Křídlo se žebrama...ale proč je zelené, když je celé auto bílé ?? Že by změny na poslední chvíli ??? Problémy s chováním krátkého auta při vysokých rychlostech ???? Podléhá tvar křídla homologaci ?????
Už to máte někdo rozmyšlený, kde se sejdem? Navrhoval bych před hranicema, pravděpodobně v noci ze středy na čtvrtek. Kdo to trochu lépe znáte, určete hodinu a místo (pumpa,restaurace...).
Zatim
tymak*
Nemohli by jste to nekdo prelozit?
http://www.rallye-magazin.de/index.php?PHPSESSID=8787bcbc14c38e8e61ceef26db6a89 63&newsID=3273&view=news_detail
Tohle je jedna z nejpeknejsich fotek Fabie jake jsem zatim videl....
http://www.rallye-magazin.de/__IMAGE_DIR__/__CONTENT__/news_0000003208_350.jpg
Upravil - Norri 17 Jul 2003 12:17:59
Co jsem s tama pochopil bylo, ze Tonik rika, ze je podle nej Fabia WRC rychlejsi nez Octavia Wrc.
A Auriol si postezoval, ze by potreboval na testy zajet vice KM.
Ale stejne budu vdecny, za nekoho kovanejsiho v nemcine, nemcina nepatri mezi me oblibene jazyky-)
NoFear76
17.07.2003, 14:16
[quote]
[quote]
máš pravdu. ale není problém homologovat obě varianty :))
NoFear76
17.07.2003, 14:27
[quote]
Myslim si že je blbost aby nasadili Fabii ve dvou verzích.nemůžou jet dvě verze Fabie když je homologovaná jedna.Mimochodem převodovka s Octavie tam bejt nemůže protože se tam nevejde.Jak Toni tak Didi pojedou stejnou specifikaci Fabie WRC s řazením na volantu.
nechci tě zklamat ale opravdu asi pojedou dvě různá auta. dvě různé převodovky. ani jedna není z octavie a obě s řazením na volantu
Didi v článku tvrdí že toto je najvzrušujúcejšie obdobie v jeho jazdeckej kariére. Fabka má v sebe údajne veľký potenciál. Spomína že zavádzanie žiadneho nového modelu do rallye neprebehlo bez problémov, ale s tým údajne treba počítať.
Údajne by potreboval ešte nejaký čas na testovanie, ale to by vraj zrejme povedal aj keby ten čas naviac dostal a povedal by to každý jazdec...
Naproti tomu Toník sa teší na to aby si vyskúšal potenciál Fabky. Tvrdí že aj keď sa postavia na štart skôr ako ktokoľvek očakával, myslí si že to bolo správne rozhodnutie nasadiť Fabku prvý krát v Nemecku. Myslí si že sa nachádzajú v bode kedy im reálne porovnanie s konkurenciou priamo v preteku dá viac ako samotné testovanie. Z účasti na Deutschlande by im mal vyjsť mix z testu a reality. Nakoniec dodal že po poslednom testovaní má pocit že už teraz je Fabka rýchlejšia ako Octa a podľa neho to je dobrý pocit...
asi toľko...
snad to vse bude jinak:
Kdyz s tim Schwarz nekde prasknul (At Skoda nebo Hyundai) vzdy mluvil o velkem potencialu, sbirani zkusenosti atd....
Jinak receno, paklize je tu vyvinute uplne nove auto, ktere je konecne mensi a (snad) vzniklo za podstatne profesionalnejsich podminek nez Octavia, cekal bych jine reci, nez vyslovili oba piloti.. ("zda se, ze je Fabia rychlejsi nez Octavia...")
Verme, ze je to posledni mlzeni a vse je uplne jinak...
To jiri:
Nikdy jsem z úst továrních pilotů neslyšel nic moc odlišného od toho co říkají Škodováci.Po pravdě většina siláckých řečí, které vypustil třeba Solberg velmi rychle splaskla.Jsou to prostě dva možné pohledy na to jak se prezentovat před závodem.Buď se držet při zdi a nebo dělat ramena a je jedno jestli je to MS, MMČR nebo F1.Tyhle tiskové zprávy bys měl brát vždy s rezervou, protože řeči se vedou a voda plyne.
Upravil - pelikan 17 Jul 2003 19:57:11
komplet karoserie podleha homolagaci. i ty "ruzne otvory" v kapote se nemohou menit, ani spojlery apod.
jen mi vrta hlavou ta prevodovka. nejde preci homologovat dve. vzdyt to bych mohl rict, ze homologuji dva motory, zadni kridla ...
kazdopadne v nemecku pojedou urcite rozdilna auta, alespon co se prevodoveho ustroji tyce.
quote:
Myslim si, že je to zcela možné, že mají zhomologované dvě almary, vždyť Peugeot má určitě také dvě, 6-ti a 5-ti kvalt, v současné době jedou sice asi jen ten 5-ti kvalt, ale když namají teď dvě, tak je určitě mít museli.
Ikdyž podle Petra Kmentů připravujou frantíci 4 kvalt, mám ještě ve stodole dvousedadláka, tak kdyby chtěli jít dál, jsem ochoten jim poskytnout 3 kvalt.
tymak*
Mate někdo mapy RZ?, pokud jo, tak je hoďte do placu, protože to co mají na serveru je běs! Holt kupte si programy!
To ani problém není, ale kam jet na Shakedown a tam se vybavit, holt Deutschland uber alles!
Tomasek
Tak jsem si teď na wrc.com přečetl, že Cedrik Robert jede Deutschland s továrním P206! Těšil jsem se na rovný souboj s Romanem, takhle to bude pro Romana velká fuška jezdit s Cedrikem srovnatelné časy :-(
quote:
Tak jsem si teď na wrc.com přečetl, že Cedrik Robert jede Deutschland s továrním P206! Těšil jsem se na rovný souboj s Romanem, takhle to bude pro Romana velká fuška jezdit s Cedrikem srovnatelné časy :-(
Roman se na Bohemce krasne rozjel, tak myslim ze zajede skvele :o)
Někde jsem četl, že Roman bude mít taky nové auto, sice ne tovární, ale mohlo by být novější evoluce. Hlavně aby vydrželo až dokonce. Pak by Roman mohl zajet dobrý výsledek.
quote:
Někde jsem četl, že Roman bude mít taky nové auto, sice ne tovární, ale mohlo by být novější evoluce. Hlavně aby vydrželo až dokonce. Pak by Roman mohl zajet dobrý výsledek.
Jo, psali ze auto z bohemky pujde na celkovou kontrolu a cele ho rozeberou a pry by to do Nemecka nestihli...
jedna zajimavost k letosnimu Deutschlandu.
Ford MS resp. Markko Martin slavi jubileum.50 start v MS.Jeho focus je zaroven 50 vyrobenym focusem WRC.A jeste jedna50ka-nejvytizenejsi ford focus WRC,tj auto C.Mc Rae (1999) bude absolvovat uz svuj 50 zavod.
Jede s nim Tibor Czerhalmi!!Zdroj -Worldrallynews.com
Tibor, pokud pojede, je přece přihlášen za Mimex-Charouz tým a tudíž používá loňský Pechův Fíkus. To by měla být verze 2000. McReaův 99 vlastnil Jolly Club a ten je údajně v rukou nějakého sběratele. Pokud nemám pravdu tak mě opravte.
quote:
Tibor, pokud pojede, je přece přihlášen za Mimex-Charouz tým a tudíž používá loňský Pechův Fíkus. To by měla být verze 2000. McReaův 99 vlastnil Jolly Club a ten je údajně v rukou nějakého sběratele. Pokud nemám pravdu tak mě opravte.
já myslim,že máš pravdu nebo sem si myslel to samý...
quote:
quote:
já myslim,že máš pravdu nebo sem si myslel to samý...
Neni to tak docela pravda. Ten Tibiho (resp. ex Pechuv) Focus je opravdu byvala verze 1999. Jeste pred tim, nez byl dan k dispozici Pechovi byl totiz na verzi 2000 prestaven... Ale s Jolly Clubackym mas pravdu.
Upravil - -Vicky- 19 Jul 2003 12:32:30
To bývalé Pehuňovo auto je to s ním jel jedou Trajbold, jestli jsem to správně pochopil.
tak tomu už nerozumim-byli dva modely 1999, jeden je bejvalej Pechovo a druhej je ten bejvalej od jolly clubu???
To už Provera tvrdil dávno, že Cedric pojede s továrním, ale původně se uvažovalo aaž o SanRemu. Doufejme, že tu továrnu dají někdy i Romanovi.
Připravil jsem pro vás některé informace po Rally Bohemia a před Rallye Deutschland ze Škoda Matador teamu. Nejedná se sice o úplně klasický rozhovor, ale snad vám i tyto informace přijdou zajímavé...
Vyrážíme ve čtvrtek na noc ve dvou lidech+ můj 11.ti letý syn. Jedeme po trase Mělník-Praha-Plzeň...Můžeme vzít jednoho zájemce za příspěvek 1000 kč na naftu.Plánujeme páteční a sobotní erzety,v sobotu odpoledne odjezd zpátky.Přespíme ve stanu,popř.v autě podle situace.Měl by někdo zájem?
quote:
Neni to tak docela pravda. Ten Tibiho (resp. ex Pechuv) Focus je opravdu byvala verze 1999. Jeste pred tim, nez byl dan k dispozici Pechovi byl totiz na verzi 2000 prestaven... Ale s Jolly Clubackym mas pravdu.
Tak to jsem netušil, že ex-Trajboldův a ex-Pechův Fíkus je přestavěný z verze 1999. Pokud vím tak ještě než ten vůz pořídil Barum team před Barum rally tak jej používal Januzs Kulig v polském mistrovství a jel s ním i nějaký svět. Bráno podle SPZ.
Počasí v Trieru dnes:
32 stupňů, vítr 7 km/h, teplota ve 21:00 - 28 stupňů!
Předpověď na zítra:
polojasno, 33 stupňů, v noci 17 stupňů, vítr 11 km/h
Předpověď na týden:
jasno až polojasno, teploty přes den kolem 27 stupňů, v noci kolem 15 stupňů, vítr 13 km/h.
Milan PB
19.07.2003, 23:11
Dík Agnus super a rychlé Ty máš snad turbo?
Můžete někdo dát mapy k dispozici? Jsem na tom stejně jako "Tomášek" ... :(
Milan PB
20.07.2003, 21:52
Mapy najdeš na ofic stránkách http://www.rallye-deutschland.de/2003/index.php,apotom klikneš Strecken , potom zeitplan a potom na příslušnou RZ a ta se Ti objeví ale jsou to jen mapy RZ.Ta celková je pod legeplan ale je darebná a kreslená asi pastelkama.i ty mapy RZ stojej za kakýnko.:)
Milan PB
20.07.2003, 21:54
Zkusim RZ 1
http://213.146.160.151/2003/images/2003/strecken/wp01.jpg
Milan PB
20.07.2003, 21:58
Je to docela hrůza nato že jde o MS.Co vy na to? Asi chtěj prodat moc programů.My by sme si ho koupily i kdyby to na netu bylo super.aspoň jako suvenýr z MS.
Jojo, mapy z netu jsou stejně hrozný jako loni. Podle toho se moc orientovat nedá. Loni jsem tam přijel a hned před shakedownem jsem koupil ten jejich Fan-Packett u servisní zóny. Už byly jen ty dražší za 69EUR,ale kromě solidních map tam byly i užitečný věci - brašna přes rameno, pláštěnka, kšiltovka, plastová flaška na pití a další serepatičky. Takže jako suvenýr se to dá koupit, i když pálka je to solidní. Letos jedu do Finska, tam je balík za 42EUR, tak jsem zvědavej,co bude tam.
quote:
Je to docela hrůza nato že jde o MS.Co vy na to? Asi chtěj prodat moc programů.My by sme si ho koupily i kdyby to na netu bylo super.aspoň jako suvenýr z MS.
quote:
To bývalé Pehuňovo auto je to s ním jel jedou Trajbold, jestli jsem to správně pochopil.
Ne. Trajbold s nim odjezdil od Barum Rally konec sezony 2001. To si pletes s Jollym.
Trochu od jinud.
V úterý 22. v 19:15 na ČT2 nový Svět motorů, kde bude reportáž o Fabii před Deutschlandem.
Už se těším!!!!!
8)
quote:
Mapy najdeš na ofic stránkách http://www.rallye-deutschland.de/2003/index.php,apotom klikneš Strecken , potom zeitplan a potom na příslušnou RZ a ta se Ti objeví ale jsou to jen mapy RZ.Ta celková je pod legeplan ale je darebná a kreslená asi pastelkama.i ty mapy RZ stojej za kakýnko.:)
Lepší je trošku to PDF pod plánkem....
http://rallymodels.wz.cz/img/logo.gif
Asin pry pojede Cserhalmimu jako spion.
A Cserhalmi ma pry podporu M-Sportu na tomto zavode
Vi o tom nekdo neco?
quote:
Vůbec si neuvědomujeme, že i sledování podniků MS pouze na Internetu bude mít úplně jiný rozměr. Někteří budeme to psychické vypětí velmi těžce snášet.
Na 1.RZ s Fabii vyrazi Toni a již vidim, jak všichni čekáme nalepeni k monitorům na 1.mezičas. V tu chvíli se nám rozbuší srdce a přestane bušit až na cílové rampě.
Možná si to vůbec nepřipouštíme, ale co když bude Fabia WRC "hrát rovinu" se špičkou? ;)
Doufám, že zde není nikdo, kdo by považoval za neúspěch pokud Fabia nevyhraje hned v Německu. K vítězství bude dlouhá cesta, vždyť Fabia je zatím na svém startu.
Pomalu se blíží hodina, kdy poděkujeme Octavii za napětí, které jsme mohli strávit sledováním průběhů MS a brzy nadejde den "D", kdy i pro nás začne úplně nová epocha. Za tento "dar" bychom měli všichni do jednoho poděkovat těm, kteří se na zrodu vozu Fabia WRC podíleli a podílejí. Motorsport udělal při vývoji spoustu práce a Rally Deutschland "vystaví vysvědčení". Snad Motorsport obdrží samé jedničky...
Promiňte, že vstupuji do diskuse s takovým zpožděním, ale byl jsem delší dobu mimo. Se zájmem pročítám úvahy o potenciálních schopnostech Fabie a jejích jezdcích. Ne se všemi názory se ztotožňuji, ale tento Agnusův sdílím beze zbytku. Jak je to dlouho, co Škodovka vstoupila na scénu a jaké zážitky nám tím připravila. Osobně jsem hrdý na to, že si ta malá automobilka troufá měřit síly s ostatními, že má dostatek drzosti to zkusit. Všichni víme, kde vznikla platforma Octavie a co z ní dokázali ve Škodovce udělat. Já jen srovnávám úroveň jízdních vlastností mé soukromé Octavie zakoupené v roce 1998 a nové v roce 2002. Jízdní vlastnosti jsou nesrovnatelné a můžeme tomu vděčit jen Motorsportu jehož poznatky se jistě promítají do seriových vozů. Nemám dostatečné informace, ale domnívám se, že platforma Fabie nevznikla ve Wolgsburgu ale v Boleslavi. Já osobně věřím na tradici českých konstruktérů podvozků. Vzpomeňte na na slavné "Stotřicítky". Proto tvrdím, že závodní auto může vzniknout jen tam, kde je k tomu patřičná tradice. A ta je zaplať Pán Bůh u nás Boleslavi a ne za naší západní hranicí.
Přeji týmu mnoho úspěchů a věřím, že žádnou údržbu nepojedou. To by bylo vysoce neprofesionální.
Na trvalejší úspěchy si určitě budeme muset počkat, až Fabka projde všemi dětskými nemocemi, ale já na ni věřím!!!!
Upravil - Rizek 21 Jul 2003 08:55:20
rallyboy
21.07.2003, 09:57
quote:
Vi o tom nekdo neco?
Ano, je to pravda. Je to přátelská výpomoc mezi nimi. Jak řekl Vašek s Peťou, mají to místo dovolené. :P
Tak se nam to blizi a me se cely vylet hrouti pod rukama ... Vybouchl mi i ten Transit, takze jestli vsechno klapne, tak se tam dostanu nejakym osobakem. Mrzi me, ze dva kluci ze Zlina, co meli ject s nama Tranzitem ted nemuzou ...
Chteli jste se nekde sejit, tak kde? Muj navrh je sejit nekde u toho BostalSee, nejlepe mozna nekde u servisu Skoda (mluvime cesky, tak by jsme se nejak snad dohromady dat mohli ne?). My odjizdime (jestli odjedeme, a dojedeme ve stredu dopoledne), takze tam budeme uz pri prejimkach a pak nekde kolem shakedownu. Nevim, mate nekdo nejaky lepsi napad? Preci uz je pondeli, tak moc casu nezbyva ... :-)
No, s těma paketama zkušenost nemám, ale když jsem se loni byl v Německu na MS podívat, tak mapa byla k dostání zdarma na každé RZ. Je kvalitní a v podrobném měřítku a s programem. Jinak po zkušenostech se raději vyhnu voj. prostoru Baumholder. Tak ucpané cesty a města jsem ještě neviděl. 2,5 hodiny jsem jel 10 km.
quote:
Jojo, mapy z netu jsou stejně hrozný jako loni. Podle toho se moc orientovat nedá. Loni jsem tam přijel a hned před shakedownem jsem koupil ten jejich Fan-Packett u servisní zóny. Už byly jen ty dražší za 69EUR,ale kromě solidních map tam byly i užitečný věci - brašna přes rameno, pláštěnka, kšiltovka, plastová flaška na pití a další serepatičky. Takže jako suvenýr se to dá koupit, i když pálka je to solidní. Letos jedu do Finska, tam je balík za 42EUR, tak jsem zvědavej,co bude tam.
quote:
To tic tac:tak to si by asi na dost blbým místě
Na oficial. stránkách nemužu najít mapu shakedovnu.Nevíte někdo kde ji můžu najít???
Asi budu muset sledovat Deutschland u Internetu. Tak koukejte fandit i za mě. Ať jste pořádně slyšet a hlavně vidět! Jsem zvědav na televizní záběry, doufám, že to bude stát za to!!!
quote:
Asi budu muset sledovat Deutschland u Internetu. Tak koukejte fandit i za mě. Ať jste pořádně slyšet a hlavně vidět! Jsem zvědav na televizní záběry, doufám, že to bude stát za to!!!
Tak to jsme dva. Doufam, ze nekde neco na ceskych televizich k videni bude a ze bude na netu hromada filmecku a obrazku a ze to bude stat za to.
quote:
Nápodobně hoši :o(((
Sledujte taky satelit, kdo ho máte... Například VOX bude mít taky pořady každý den... třeba v sobotu už v 15:00....
http://rallymodels.wz.cz/img/logo.gif
No mě čeká stejný osud. Ale i tak to bude zřejmě nejzajímavější soutěž této sezóny, alespoň tedy pro mě. Budu celej víkend funět na monitor... 8D
Já myslím, že především v pátek by tu mohlo být rušno...
Taky se tam nedostanu. A to jsem se tam tak těšil, ale šéfová nemá pro rally vůbec pochopení (což vůbec nechápu :). Doufám, že tu bude živo a dobrá atmosféra (nejméně tak dobrá jako při Švédské rally). Těšim se na záběry z TV jak jede Fábka powerslidem a Spousta Čechů fandí...
quote:
Vi o tom nekdo neco?
Nějak jsem se po tom přesta pídit, ale měl jsem informaci, že měl jet Ášín místo Tibiho. Tibi má trochu problémy s prachama a chtěli stáhnout přihlášku, ale organizátoři nebo někdo z F.I.A dělal kvůli tomu tlaky a tak měl jet Venca na Tibiho přihlášku. Ale dnes jsem se dočetl z Kepečkovo deníčku, že Tibi je už v Německu. To s tim M-sportem je zajímavá informace a dost neuvěřitelná. Kde si jí vzal... Já vim to se asi neřiká.
Fabia má trochu jiný powerslide než Octavia. Průjezd se spíše blíží P206 WRC.
Ještě ty časy by mohly být jako P206 WRC :D
quote:
Taky se tam nedostanu. A to jsem se tam tak těšil, ale šéfová nemá pro rally vůbec pochopení (což vůbec nechápu :). Doufám, že tu bude živo a dobrá atmosféra (nejméně tak dobrá jako při Švédské rally). Těšim se na záběry z TV jak jede Fábka powerslidem a Spousta Čechů fandí...
Pokud dobře chápu harmonogram, tak první RZ v pátek startuje v 10:09, takže si dám budíka na desátou. No i když já stejně nebudu moct dospat, takže budu čumákovat už tak od šesti... :)
Historická chvíle se kvapem blíží...
Vzpomínáte ještě na ty nekonečné diskuse, zda-li existuje Fabia WRC? Objevovaly se tu důkazy pro i proti, obrázky, fotky, zaručené zprávy, které hned někdo vyvrátil...
Fabia WRC je tedy připravena pozvednout bílou vlajku se zeleným šípem po Octavii... Držme jí palce...
Jo jo Agnusi, je to asi tak stejně přelomový okamžik, jako když poprvé vyjížděla Oktávka. Díky Octavii WRC a lidem, kteří se s vášní a láskou pro sport podíleli na jejím vývoji! Po celou dobu jsem byl naplněn pocitem hrdosti a pýchy, že se NAŠE Škodovka dostala na pomyslné výsluní motoristického sportu!
Fabie WRC nám otevírá ale zcela jinou historii. Je to auto bez kompromisů, s plnou podporou VW group tomuto projektu. Držme jí palce... Ať dojede s hrdostí do cíle Rally Deutschland a připraví nám nejméně takové vzrušení, jako kdysi Octávka!!!!
Toni, Didi, GO GO GO!!!
Nepochopím ale postoj reklamních agentur zastupujících Škoda Auto při propagaci značky...
Proč se mám dokola dívat na nějaké mladíky, kteří se z Fabie dívají na holky, které umívají jakousi loď...
Dovedete si představit šot: Kdy na prašné zemi-šotolině leží list a pohupuje se v mírném větru. V tom je z dálky slyšet "střelbu turba" a na horizontu se objevuje zelenobílá Fabia WRC. Jeden, dva průjezdy na šotolině powerslidem, na sněhu a asfaltu. Do toho záběr k servisnímu vozu a Toni a Didi říkají něco ve smyslu, že je to přelomový okamžik pro Škodu, kdy má auto schopné konkurovat nejlepším na světě a že se poperou o co nejlepší výsledky... Výzva pro fanoušky, ať je podpoří v jejich boji. Ze servisu můžou odjíždět Fabii RS Diesel...
Nebyla by to nádherná reklama na vůz?
Ale asi je lepší to, jak čučí ty mladící na ty holky...
No Agnusi, to by byla Bomba reklama
Ale nahodou,kdyz by Toni s Didim, tam ty baby ve fabce RS odvazeli ze servisu, tak by to tez nevadilo :D
A tez budu u netu Fandit jak o zivot.
Hlavne, at prezijou minimalne 1.etapu.
quote:
Nepochopím ale postoj reklamních agentur zastupujících Škoda Auto při propagaci značky...
Proč se mám dokola dívat na nějaké mladíky, kteří se z Fabie dívají na holky, které umívají jakousi loď...
Dovedete si představit šot: Kdy na prašné zemi-šotolině leží list a pohupuje se v mírném větru. V tom je z dálky slyšet "střelbu turba" a na horizontu se objevuje zelenobílá Fabia WRC. Jeden, dva průjezdy na šotolině powerslidem, na sněhu a asfaltu. Do toho záběr k servisnímu vozu a Toni a Didi říkají něco ve smyslu, že je to přelomový okamžik pro Škodu, kdy má auto schopné konkurovat nejlepším na světě a že se poperou o co nejlepší výsledky... Výzva pro fanoušky, ať je podpoří v jejich boji. Ze servisu můžou odjíždět Fabii RS Diesel...
Nebyla by to nádherná reklama na vůz?
Ale asi je lepší to, jak čučí ty mladící na ty holky...
Bohužel budu taktéž patřit k těm , kteří zůstanou u netu. Ještě ve čtvrtek minulý týden jsem na pevno počítal, že budu osobně u tohoto a dokonce jsem tady burcoval pro společný sraz a koordinaci.Bohužel střevní chřipka u mne a podvrtnutý kotník u přítelkyně, nám vystavily stop. Doufám, že tolik smůly co my dva, nebudou mít Fabie a Honza s Filipem, takže v pátek to chlapi rozjedeme aspoň na netu.
Bohužel budu taktéž patřit k těm , kteří zůstanou u netu. Ještě ve čtvrtek minulý týden jsem na pevno počítal, že budu osobně u tohoto a dokonce jsem tady burcoval pro společný sraz a koordinaci.Bohužel střevní chřipka u mne a podvrtnutý kotník u přítelkyně, nám vystavily stop. Doufám, že tolik smůly co my dva, nebudou mít Fabie a Honza s Filipem, takže v pátek to chlapi rozjedeme aspoň na netu.
quote:
Na oficial. stránkách nemužu najít mapu shakedovnu.Nevíte někdo kde ji můžu najít???
Vpravo na ofic. stranke mas odvolavku na Teilnehmer - tam je uplne, ale uplne vsetko, vsetky podrobne mapy RZ, atd, atd.
quote:
Historická chvíle se kvapem blíží...
Vzpomínáte ještě na ty nekonečné diskuse, zda-li existuje Fabia WRC? Objevovaly se tu důkazy pro i proti, obrázky, fotky, zaručené zprávy, které hned někdo vyvrátil...
Fabia WRC je tedy připravena pozvednout bílou vlajku se zeleným šípem po Octavii... Držme jí palce...
Jojo, pamatuju si to přesně a není to ani tak dávno. Jenom samotné dohady o tom, která verze Fabie poslouží jako základ pro WRC. A zaručená informace od "zdroje" byla pomalu každá druhá... :))
Jinak přeju všem fanouškům, kteří se Rally Deutschland zúčastní osobně, skvělou podívanou a nezapomenutelný zážitek. A koukejte nám pak tady o tom hezky do detailu vyprávět, ať z toho aspoň taky něco máme...
Chtěl bych popřát všem členům továrního týmu škoda úspěšnou účast na Německé Rallye a pokud možno solidní výsledek na začátek kariéry Fabie WRC, která bude mít jistě velice dobré jméno ve světě motorsportu a určitě ji čeká skvělá budoucnost, ostatně jako celý tým Škoda Motorsport.
Hodně štěstí přeje Filip Čečil
Taky držím Fabce palečky,ať to výjde!!Taky to budu sledovat u netu,ale už se nemůžu dočkat.
Takže GO FABIA GO!!!!!!!!!!
Myslím, že nás tady bude od pátku so neděle požehnaně. Jen aby to ty Fabky až do něděle vydržely, přeju moc moc štěstí!
Mel bych takovy navrh. Urcite bude mit spousta loidi prani, aby mu nekdo posilal vysledky na mobil. Nebylo by lepsi, kdyz by nekdo kdo bude pres vikend urcite na netu zalozil wap stranku a tam by psal veskere cerstve informace. Urcite by mu spousta libi vcetne me za to byla vdecna. Udelat wap stranku je jednoduchte.... Nebo by nekdo mohl posilat SMS na impuls a ono se to samo dava na wap stranku....
Rozhovor s Didim o Fabke
http://www.wrc.com/de_DE/News/2003/001/03_07_auriol_fabiadebut.htm
Pre zaujímavosť padla tam aj takáto otázka a nasledujúca odpoveď so strany Didiho:
Myslíte si že je to príliš skoro štartovať na súťaži s týmto autom?
"Neviem či je to príliš skoro. Je to dobré auto. Ľahko sa ovláda, má dobré brzdy a dobre sedí. Ale je pravda že je to možno ešte príliš skoro nasadiť Fabiu do súťaže. Bolo by neuveriteľne dobré dokončiť súťaž bez problémov. Len veľmi zriedkavo sa stáva že tým dokončí s novým autom prvú súťaž bez problémov.
Neviem, ale nezdá sa vám trošku zvláštne že vo viacerých rozhovoroch Didi v podstate spochybnil rozhodnutie nasadiť Fabku prvý krát v Nemecku? Ja osobne keby som bol šéf týmu a môj jazdec by spochybnil moje rozhodnutie, tak by mi to asi vadilo...
Rozhodnutí o nasazení Fabie je správné. Letos by se s Octavií dopředu v hodnoceních továrních týmů stejně nedostali. Může se samozřejmě stát, že s Fabií Škoda nedokončí třeba žádnou soutěž, ale letos získané zkušenosti budou potřeba hned pro první podnik v příští sezóně. Lepší bude "vychytat" problémy ve druhé polovině letošní sezóny a příští rok začít naplno bojovat s již vyzkoušeným vozem...
To agnus:Aby to náhodou nedopado jako u Mitsubishi?!
Nestraš sněhulákem v létě!!!!
quote:
To agnus:Aby to náhodou nedopado jako u Mitsubishi?!
Pokud chcete povzbudit posádku Jan Kopecký-Filip Schovánek před jejich startem v Rallye Deutschland, napište vzkaz do Fóra "Jan Kopecký-Filip Schovánek"...
Připojuji svůj souhlas, zvláště teď, před řadou asfaltových podniků. Tady by se Octavia nechytla ani omylem. Navíc konkurence taky nespí. Je třeba vyvíjet nové "zbraně"
quote:
Rozhodnutí o nasazení Fabie je správné. Letos by se s Octavií dopředu v hodnoceních továrních týmů stejně nedostali. Může se samozřejmě stát, že s Fabií Škoda nedokončí třeba žádnou soutěž, ale letos získané zkušenosti budou potřeba hned pro první podnik v příští sezóně. Lepší bude "vychytat" problémy ve druhé polovině letošní sezóny a příští rok začít naplno bojovat s již vyzkoušeným vozem...
Tak to je víc než jisté! V sobotu jsem se dostal u Baumholderu do takových sraček,že jsem stihl jenom jednu RZ. Ještě že se jela večer v St. Wendelu ta městska RZ kde se bylo opravdu na co dívat. Letos nejedu, což je škoda, protože jsem loni zjistil jak to chodí a letos by to bylo určitě lepší. Něco jsem tam i nafotil, zkusím to hodit na skener a dát to tady.
quote:
My jsme u Baumholderu spali a pak jsme letěli domů, ale takové sračky jsem tam opravdu nezažil, měl jsi asi pěkný pech. Já jedu a doufám že mě tohle nečeká....
quote:
Tak to je víc než jisté! V sobotu jsem se dostal u Baumholderu do takových sraček,že jsem stihl jenom jednu RZ. Ještě že se jela večer v St. Wendelu ta městska RZ kde se bylo opravdu na co dívat. Letos nejedu, což je škoda, protože jsem loni zjistil jak to chodí a letos by to bylo určitě lepší. Něco jsem tam i nafotil, zkusím to hodit na skener a dát to tady.
quote:
Tomasek
Jo loni jsme to k Baumholdru rano taky nestihli, poradele nechali jen jednu prijezdovou cestu od dalnice a tam se to ucpalo. Ale jinak jsou tram mista pekny.
Milan PB
22.07.2003, 17:04
Nestrašte nás nebo nepojedem :angry: :D
romanpistek
22.07.2003, 19:18
Milane PB kdy přesně vyjíždíte? My taky jedeme z Příbramy, ale okolo 18-19 hodiny.
Že by jsme jeli spolu???
quote:
Milane PB kdy přesně vyjíždíte? My taky jedeme z Příbramy, ale okolo 18-19 hodiny.
Že by jsme jeli spolu???
Hele chlapi, nemáte vy náhodou něco společnýho s Pištěkovic rodinou ze Sedlčan?
To Milan PB: Chystáme se vyrazit ve středu kolem 18 hod. Nespojíme to, třeba v Plzni? Jsme z Blatné.
Zatim
tymak*
romanpistek
22.07.2003, 20:36
quote:
Nemám!!! Ale okolo Sedlčan,hlavně směrem na Prčice je Pištěků milión!!!
romanpistek
22.07.2003, 20:39
Nějak jsem tu odpověď přehodil.
Jinak k tomu srazu v Plzni nic nemám!!!
Počkáme na Milana PB jak se vyjádří???
My mastíme z Písku zejtra kolem 22.00.
Milan PB
22.07.2003, 21:14
quote:
Že by jsme jeli spolu???
Vyjíždíme ve čtvrtek asi ve 21:00 a předpokládáme že tam tak okolo 3:00 dorazíme a potom ještě dáme krátkou chrupku a sehnat mapy a šup na RZ 1 aby jsme viděli pokud možno všechny.A pokud jedete taky z PB v podobnej čas tak by sme to mohli spojit určitě jsme pro.Napiš taky něco bližšího a domluvíme se nebo tel.608 33 21 22
Myslim,že je na čase,aby někdo už určil místo v Německu.My odjíždíme zítra kolem 20.00 od Litoměřic.Myslim,že se potkáme už někde na cestě.Jinak určitě na Shakedownu.Jede ještě někdo ze Severních Čech??????
Milan PB
22.07.2003, 21:20
Nejdřív píšu potom čtu dál a tak se dovídám že jedete už ve středu tak jedině že se provoláme v německu a spojíme se tam jinak to začíná vypadat na základ českýho kotle tak mi kdyžtak zavolejte nebo uveďte tel a my se tam s váma spojíme.
romanpistek
22.07.2003, 21:38
Českej kotel by byl skvělej,ale já to vidím, že se tady nedohodneme na nějakém určitém místě,tak bych to viděl, že se kdyžtak dohodneme až tam na shakedownu???Jedině kdyby to někdo vzal na sebe a nějaké to supr místo konečně určil, já tam vloni nebyl tak nemůžu sloužit!!!
To Milan PB: Já jsem se taky přehlídl,že jedete až ve čtvrtek, takže jsem si uložil tvoje číslo a zavoláme si? Moje je 603438857, kdyby jsi byl rychlejší?
romanpistek
22.07.2003, 22:13
Tak jsem mluvil s Milanem PB a dohodli jsme se na tom, že se sejdeme na RZ1 a místo si upřesníme až tam telefonicky na můj 603438857, nebo volejte milanovi na jeho. Takže kdo má zájem udělat pořádnej kotel tak volejte!!!!!!!!!!
To tymak: Jestli máš zájem jet s náma tak okolo 19.00 zítra jsme někde v Plzni schopný na Vás počkat? Tak zavolej nebo napiš.
Milan PB
22.07.2003, 22:25
Olé tak jen dotoho ať je nás co nejvíc pohromadě.
Jestli jsem četl správně, tak byste měli přijet do Plzně směr od Písku jako my z Blatné, tak navrhuji restauraci "na blbym místě" - tak se opravdu jmenuje (doufám, že nás název nebude provázet celej vejlet), je to za první světelnou po pravé straně (hned u silnice, je tam zastávka trolejbusu).
To bmwman: kdyžtak mě oprav, byli jsme tam v pondělí a mohlo by to být místo, kde bych ti předal ty CD CMR3.
To Písečáci (Bros): nevyrazíte taky v tuhle dobu?
Potvrďte účast v již zmíněné restauraci.
Zatim
tymak*
romanpistek
22.07.2003, 22:43
Asi vím kde to je, tak ještě napiš v kolik a my tam budeme.
Ještě jsem to nestudoval, ale představa je taková, přes noc ject, dojet pokud možno co nejdříve, spánek a ráno shakedown. Tzn., dejme tomu v těch 19 hod. "na blbym místě".
Nevim ale, "neznam mapu" kde co a jak, tim myslim v tom helmutově.
zatim
tymak*
romanpistek
22.07.2003, 23:35
Tak představu máme stejnou, my to taky tak plánovali. Takže my okolo 19.00 budeme na tom "blbym místě".
Jinak kámoš to má nastudovaný, tak nás tam snad nějak povodí??? Domluvíme se v hospodě?
Čau
quote:
quote:
No myslím Pištěkovic, co je pan Václav Pištěk ředitelem závodu v Rallycrossu v Sedlčanech. Ale vzhledem k milionovému výskytu Pištěků v tomhle kraji asi nic, co?? 8D
romanpistek
23.07.2003, 08:04
quote:
Vím o kom mluvíš, ale je to asi nějaký vzdálený strejda???
quote:
quote:
No myslím Pištěkovic, co je pan Václav Pištěk ředitelem závodu v Rallycrossu v Sedlčanech. Ale vzhledem k milionovému výskytu Pištěků v tomhle kraji asi nic, co?? 8D
Upozorňuji na možnost povzbudit posádku Jan Kopecký-Filip Schovánek před jejich startem v Rallye Deutschland. Pokud chcete posádce něco sdělit, napište vzkaz do Fóra "Jan Kopecký-Filip Schovánek".
Vzkaz bude předán přímo do Německa. Včera byli kluci nadšení vašimi vzkazy...
Az budete svolavat kotel na RZ1, nezapomente mi textnout na 602 339 344.
Preju vsem bezproblemovou cestu a CU there :app:
Rozhodně budu ráno cca 7,00 zítra na shakedown, vyjíždím dnes kolem 20,00 z Olomouce.
Pokud budete v Německu, tak tam budu na mobilu 605 269 000. Český kotel není problém a asi by to nebylo od věci.
Tomasek
To Tymák a ostatní, my musíme ject přes Domažlice kde se připojí kamarádi,pak pokračujem přes Folmavu. Počítám že tak kolem jedný v noci budem najíždět na šestku u Norimberka a pak dál na Heilbronn. Poznávací znamení 2x modrá impreza, jinak ráno se určitě potkáme na šejk.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.