Zobrazit v plné verzi : Cyprus Rally 2003
http://www.cyprusrally.org.cy/
Termín: 18.6 - 22.6.
Mistrovství světa továrních týmů
Mistrovství světa jezdců
Mistrovství světa skupiny N
Pokud někdo jedete na Kypr, prosím zavolejte mi na 602 305 831.
Třeba se potkáme
Díky
Nevíte, jestli už je startovka? Zajímalo by mě,jestli opět pojede nějaký český závodník, nebo Dodi, at máme kromě Škodovky komu fandit :-)
Se Škodovkou plzeňského ProRacingu by měl jet G.Pozzo.
Jo- shakedown, dal to nedojede.-))))))
quote:
Se Škodovkou plzeňského ProRacingu by měl jet G.Pozzo.
Třeba mu to tentokrát vydrží až do 1.RZ,ale když s tím autem jel Sibera v Brně,tak celkem vyrdželo...
Nejel náhodou Sibera Evo2 a Pozzo pojede Evo3? ;)
quote:
Třeba mu to tentokrát vydrží až do 1.RZ,ale když s tím autem jel Sibera v Brně,tak celkem vyrdželo...
quote:
Nejel náhodou Sibera Evo2 a Pozzo pojede Evo3? ;)
A jak víš, že Pozzo pojede s EVO3 a ne EVO2?
http://www.ewrc.cz/archiv/2003/kveten/30052003_brno_sibera.asp
[/quote]
A jak víš, že Pozzo pojede s EVO3 a ne EVO2?
[/quote]
Upravil - agnus 11 Jun 2003 15:06:56
Jo ok už ti věřím,že jo to pravda.Pozzo asi opravdu pojede s EVO3, ale je otázka jak se daleko sveze...
Nevím jestli od nás pojede, ale hlavní je že tam jede továrna a hlavně že jede pro další body.
Milan PB
12.06.2003, 12:28
KYPR JE VLASNĚ ROZLOUČENÍ S OKTÁVIEMA A TAK BY TO NĚJAKEJ TEN BODÍK CHTĚLO. CO MYSLÍTE?
quote:
KYPR JE VLASNĚ ROZLOUČENÍ S OKTÁVIEMA A TAK BY TO NĚJAKEJ TEN BODÍK CHTĚLO. CO MYSLÍTE?
To je pravda.Chtělo by to výsledek, jako na Novém Zélandu.Doufám,že to Tomimu bude tentokrát fungovat a něco zajede...Škoda GOGO!
Toni to ostatně s rozlučkami se starými vozy umí, teda aspoň jednou se mu to povedlo na výbornou. Na Novém Zélandu 1999, kde Seat naposledy nasadil Evo1. Proti skvělému výsledku ale mluví fakt, že úzké, zatáčkovité a pomalé kyperské tratě Oktáviím nevyhovují tak jako třeba ty teď v Řecku. Ale uvidíme...
Jen aby je tam nepohřbili doslova. Poslední rozloučení je jedna věc, ale přehánět se to nemá.
Kypr rozhodně nebude procházka růžovým sadem.Ale věřím,že Octy tentokráte vydrží obě až dokonce rally.Go Motorsport.
SABOTAGE
14.06.2003, 02:28
quote:
quote:
Jen aby je tam nepohřbili doslova. Poslední rozloučení je jedna věc, ale přehánět se to nemá.
Nestraš }:) Rozhodně opět dojedou dále a líp než Hnůjdaje
Jistě, pokud se jim to v těch zatáčkách nezlomí. he he. ;)
To je dobrý!!! Před lety byl takovej fór, jak pozná eskymák že je opravdu velká zima.
quote:
Jistě, pokud se jim to v těch zatáčkách nezlomí. he he. ;)
mm
To jsou ale řeči.Já si myslím,že pro nějaké bodíky určitě dojedou.A asi jich nebude málo...
Startovka je už na světě, ale bohužel jsem neviděl ani jednoho čecha.To je velká škoda,tak opět budem fandit továrně a pozzově Octávce...
Spíš bychom měli fandit panu Šilhánkovi.
quote:
Spíš bychom měli fandit panu Šilhánkovi.
Stejně si myslím,že zase nedojede...
Pozzo je taky pěknej drak....
... a proto to tradičně rozmlátí už v šejkdaunu. Draci patřej do pohádek a žerou princezny.
dúfam že sa podarí dobre dôjsť aj Januszovi Kuligovi
Já přeju na této soutěži Hyundaii, aby konečně prolomili smůlu a zajeli pořádnej výsledek. To co letos předváděj, tomu už se snad ani nedá říkat smůla.
V tymu je velky dusno. Schwarz a Stohl spolu vubec nemluvi, jen se jednim slovem pozdravi...
Jde o to, ze Stohl se vyjadril, ze ukaze schopnosti Accentu.. Schwarz ale neni povahove jednoduchej ( o tom muze vykladat Pozzo) a boji se o svoje postaveni v tymu. Stohl prinese dost penez, Schwarz stoji nekrestanske penize....
Zatim Stohl:Schwarz =1:0
Schwarz to poslal 4x po sobe do zelene, Stohl pri prvnim startu s kaslajicim autem dojel....
quote:
Já přeju na této soutěži Hyundaii, aby konečně prolomili smůlu a zajeli pořádnej výsledek. To co letos předváděj, tomu už se snad ani nedá říkat smůla.
Všem přeji, aby jste si v užili poslední soutěž MS "v poklidu".
Pak už to začne a někteří možná u výsledků budeme mít tep podobný posádkám na RZ :D
Pokud mas na mysli zrychleny tep kvuli Fabii tak uz se tesim jak male decko!!!!!!!!!
quote:
Všem přeji, aby jste si v užili poslední soutěž MS "v poklidu".
Pak už to začne a někteří možná u výsledků budeme mít tep podobný posádkám na RZ :D
A co si o tom všem myslí Didi??
http://auto.impuls.cz/pictures/19809.akro_008.JPG
quote:
A co si o tom všem myslí Didi??
http://auto.impuls.cz/pictures/19809.akro_008.JPG
Ten Didi je takova kombinace :D a 8D ... to je pro ty, kteří si nechtějí prohlédnout uvedený odkaz!
FIA testuje na rally Cyprus prášek vyvinutý NASA. V pilulce je ukrytý radiolokační opakovač a ten posílá data o tělesné teplotě testovaného jednotlivce do počítače.
Zatím vím, že ho testoval Solberg s Millisem.
FIA testuje na rally Cyprus prášek vyvinutý NASA. V pilulce je ukrytý radiolokační opakovač a ten posílá data o tělesné teplotě testovaného jednotlivce do počítače.
Zatím vím, že ho testoval Solberg s Millisem.
Ještě jsem zapoměl dodat,že ten prášek se samozřejmě musí spolknout.
Pokud se nepletu, tak to zkoušeli v Řecku .... a podle Philových slov měří nyní pilulka teplotu v řecké kanalizaci.
Co rikate na casy ze shakedownu? Teda nic moc. Doufam ze Skodovka se rozlouci ve velkem stylu dobrym umistenim....
Co říkate na výsledky z testovací RZ?
http://auto.impuls.cz/index4.php?main=1&rubrika=7&clanek=8871&PHPSESSID=24062a4ca14bf0f7252f72ba7091a215
Panizzi se stále zlepšuje na šotolině, jen aby to nezapoměl na asfaltu :-)))
Doufám, že Škodovkám poslední závod s Octávií vyjde a seberou nějaké body. Trať, kde je to samá ostrá zatáčka jejich "vagonům" asi moc sedět nebude, ale pokud pojedou na výdrž, tak ono jich pár odpadne a body jsou doma
Tak bych si aj prehodnotil typovacku a ono uz je zamceno:-( Kdyz jsem si precetl, ze Gronholm nebude tlacit na vitezstvi a bude sbirat body, tak bych rekl, ze nevyhraje. Spise bych to tipoval na Solberga, nejakeho Citrona, mym tajnym favoritem je Rovanpera. Ten uz letos zkratka zajet musi...
Také si myslím,že Solberg za to bude pořádně tahat a že ho v cíli uvidíme hodně vysoko (jestli ne nejvýše).Jsem zvědav na výkon Marcuse a Carlose s Colinem.
Když pojede Marcus na jistotu, tak bude v cíli první o vteřiny a ne o minuty 8D
Ještě jsem Grönholma na jistotu jet snad neviděl...
quote:
Tak bych si aj prehodnotil typovacku a ono uz je zamceno:-( Kdyz jsem si precetl, ze Gronholm nebude tlacit na vitezstvi a bude sbirat body, tak bych rekl, ze nevyhraje. Spise bych to tipoval na Solberga, nejakeho Citrona, mym tajnym favoritem je Rovanpera. Ten uz letos zkratka zajet musi...
quote:
Když pojede Marcus na jistotu, tak bude v cíli první o vteřiny a ne o minuty 8D
Ještě jsem Grönholma na jistotu jet snad neviděl...
Tak tak, markus je typicky priklad Venec nebo kotrmelec :D
rallyboy
20.06.2003, 08:09
Tak už nám to jede. :app: Díky agnusi.
Upravil - rallyboy 20 Jun 2003 08:09:49
Solberg jede jako blázen. Že já ho nedal na rozdíl od juniora do "tipovačky"...
rallyboy
20.06.2003, 08:12
Waw, Solberg se nám rozjel. To je teda kalup.
:0
Sak ma taky nejlepsi trat. Zametenmou ale jeste nerozbitou. Navic si asi jako jediny veri.
toni zatim super na 1. splitu :o)
rallyboy
20.06.2003, 08:17
Loeb dostal docela obklad, že by nějaký problém?
Toni na 1.splitu velmi dobře. Toni jeď, máš natrénováno z Bělé :D
Toni na 2.splitu 3.čas !!!!
Toni na 2 splitu 3-4 cas, super :o)
rallyboy
20.06.2003, 08:20
ufff, toník teda jede :D
Toni asi jede jako dabel :o)
Nejede náhodou už Fabii WRC? :D
Rovanpera jede skvěle. Dal jsem ho do "tipovačky". To je černý kůň Kypru...
Kdyby takovymhle stylem dojel az do cile, tak by to byla bomba :o)
imported_n/a
20.06.2003, 08:23
Tonda výborně. Ovšem teď se nám docela rozjel Harry.
quote:
Nejede náhodou už Fabii WRC? :D
:o) Mozna uz si to predstavuje :o)
imported_n/a
20.06.2003, 08:24
Na Loebovi je znát, že se na šotolině zatím učí
imported_n/a
20.06.2003, 08:25
Toník je tam, super čas !!!
Takze Toni po 1.RZ pravdepodobne na 4.miste. Krasa :o)
Toni zatím 3.čas, ale půjde před něho Rovanpera. To je trochu šok!!!!
imported_n/a
20.06.2003, 08:26
quote:
Takze Toni po 1.RZ pravdepodobne na 4.miste. Krasa :o)
Nebo páté, pokud před něho půjde Didi ;)
Didi na 1. splitu parada :o) Ze by je Janeba poprve nechal jet co to da???
rallyboy
20.06.2003, 08:27
Didi má hezký čas na prvním splitu, Hary jede suprově.
Bojim se bojim, ze dneska dostanu infarkt... :o)
Nebudete tomu věřit, ale Didi jede o 2 s rychleji než Toni!!! Co to je za Octavky?
Chlapi, ja tomu nemuzu uverit, takovy bombovni 4 !!! Cas, a to jest eneni vsechno.
Auriol jede na splitech jeste lepsi mezicasy nez Toni.
quote:
Toni asi jede jako dabel :o)
rallyboy
20.06.2003, 08:29
Člověče, Janeba tam asi s nima není a oni si jedou po svým :P
imported_n/a
20.06.2003, 08:30
Nějak se nám na nultém mezičase zaseknul Armin....
Auriol je na posl. mezicase rychlejsi nez solberg. MEIN KARL GOTT
Co se to deje? Auriol jede jako drak!
Didi je na posledním splitu 2.!!!!
Já musím jít pryč nebo mě klepne. Tohle není nic pro mě.
arminovi imho nejde ta masinka co posila casy. nechodi mu skoro nikdy ale mozna cas loixe rika neco jineho.
rallyboy
20.06.2003, 08:35
Třetí čas!!!! :D :0 Odpouštím jim Bohemku!!!
Vidim to tak, ze Janeba jim dal volnost, aby na rozlucku jeli co to da. No a v kombinaci s dobrou startovni pozici to vypada zatim takhle dobre. Mozna to nedovezou do cile, ale o to tentokrat vzhledem k naskoku pred Hyundaiem asi , tak nejde.
imported_n/a
20.06.2003, 08:36
quote:
arminovi imho nejde ta masinka co posila casy. nechodi mu skoro nikdy ale mozna cas loixe rika neco jineho.
Tak už ho tam také vidím...
3. a 6.čas. To je super. Konečně závodíme a nesbíráme jenom body. Už jenom kvůli té jedné RZ to stálo za to. Teď přijde dlouhá RZ, tak se hoši držte...
rallyboy
20.06.2003, 08:38
Beru zpět vše špatné, co jsem řekl o Didim, asi měl hodně svázané ruce strategii...
Tak by to mohli až do konce zrušit, ne?
Bedna na závěr by pro oktávku byla dobrá.
Mimochodem, Škoda by nyní byla dost vysoko ve značkách na Kypru!!!
Panizzi je machr. Tusim ze rovanpera udela brzy peugeotu pa-pa (a bude krosit s fabii wrc :))
Tohle bylo doooost dobry-)))))))
3 a 6 cas a ja mam poradu, sakra ja s tmam utecu.-))
KEz jim to vydrzi.-)
quote:
Tak by to mohli až do konce zrušit, ne?
Bedna na závěr by pro oktávku byla dobrá.
Jak to ze je ve vysledcich Panizzi kdyz ve splitech neni ???
Zacina 2 RZ, Burns uz cisti Trasu pro Skodovky.-)))
JEstli to takhle bude s fabii casteji, tak to se mnou asi brzo sekne.
Ted se jede skoro 40 km dlouha RZ. Hyn sa ukaze jak na tom kdo je.
Jeste i Hirvonen zajel 6 cas, tesne pred Tonim.Mam pocit, ze je to tunejak naopak.-)
Neveril, bych, ze bude mit takovy vliv, cisteni trati na ty casy.
PRvni jezdci krome solberga nestihali.
rallyboy
20.06.2003, 08:47
Pokud má vliv čištění trati, proč je takový rozdíl mezi Didim a oběma Hnujdai.. ;)
Je zajímavé, že "B" týmu jako je Rovanpera, Panizzi, Hirvonen pojíždějí hvězdy svých týmů.
Splity jsou pouze u továrních jezdců.
quote:
Jak to ze je ve vysledcich Panizzi kdyz ve splitech neni ???
Jabadabadů...to je pěknej vstup do soutěže, úplně jsem se z toho probudil. :app:
Podle toho pozdravu asi posloucháš jedno radio pod Ještědem...
quote:
Jabadabadů...to je pěknej vstup do soutěže, úplně jsem se z toho probudil. :app:
Grönholm najel na 1.splitu 48 s na Sainze. Myslím, že tady budou větší rozdíly.
Octavia jakoby chtěla dokázat, že nepatří do šrotu. Fabia musí být zákonitě rychlejšý, protože jinak by nebyla vpuštěna do MS. Máme se na co těšit...
V N4 zatim prvni tri Subaru az za nimi Kulig a Singh.
Uz se tesim jak budou Tonimu a potom Didieru naskakovat na splitech zelene kosticky :o)
Ti první mají asi smůlu, ale nemajá šanci se dostat dopředu.
Tahle RZ hodně zamíchá pořadím a zvětší časové rozestupy. Obě dnešní RZ se jedou odpoledne ještě jednou.
Ale houby, já jsem středočech, jen se mi něco vybavilo...
Se zametáním trati to nebude tak žhavý jak ukazuje Marcus.
quote:
Podle toho pozdravu asi posloucháš jedno radio pod Ještědem...
quote:
Tak jsme se vratili zpatky. Toni druhy nejhorsi mezicas...
imported_n/a
20.06.2003, 09:24
Brutální je rychlostní průměr na této erzetě - Marcus 64,87km/hod
Imho musel udelat nejakou chybicku, snad se zlepsi a udrzi to pred sainzem.
rallyboy
20.06.2003, 09:26
Toni má na prvním slitu velkou ztrátu, tipuju hodiny..
imported_n/a
20.06.2003, 09:27
quote:
Imho musel udelat nejakou chybicku, snad se zlepsi a udrzi to pred sainzem.
Začínám být paranoidní. Ta ztráta na 1 kilometr je podivná. Doufám, že není nic s autem
Doufám, že Didi pojede lepší než Toni, technické tratě by mu měly více sedět, Toni je spíše na ty rychlejší.
Mozna ma tato RZ vic zatacek nez ta prvni a skodovka je prece jenom trosku vetsi. Na tak dlouhem useku se to nasbira....
imported_n/a
20.06.2003, 09:30
Tak ne, ne třetím splitu zajel Toni zatím třetí nejrychlejší čas. Takže na tom prvním splitu to byly asi hodiny.
Pane Bože to je RZ, alias Safari
TAk Didi ma sice lepsi cas nez Toni ale i tak zadna slava.....zatim :o) jestli se Didi na 3 splitu taky zlepsi, tak je to velikosti auta...
U Toníka by tomohla být chybička na prvním úseku...další mezičasy jsou slušný ne?
Gronholm teda nasadil laťku. Tu prvni RZ se snad ještě favoriti probouzeli.
Přesně, jak říkáš. Toni na dalších splitech jede vyrovnané časy s ostatními.
Sainz nejhorší prakticky v každé části. Že by technický problém?
quote:
Tak ne, ne třetím splitu zajel Toni zatím třetí nejrychlejší čas. Takže na tom prvním splitu to byly asi hodiny.
Vypadá to, že velký auta nejsou nevýhodou. viz. Subaru
Didi jede taky velmi slusne. Skoda tech mezicasu u hyundayu. TAkhle clovek nema prehled co armin s freddym na trati vyvadi.
V čele starý lišák Mäkinen. Duval hodně ztratil na posledním splitu.
imported_n/a
20.06.2003, 09:41
Díky výpadku mezičasů u Makinena a jeho vítězství v erzetě se v těch mezičasech nedá prakticky orientovat xx(
imported_n/a
20.06.2003, 09:44
Tak Toník Carlose za sebou neudržel, ale nevadí. Bude líp
rallyboy
20.06.2003, 09:44
Maš recht, to je děs tyto mezičasy. :(
No a je tu RZ pro rovanperu.
Duval musel zdržet Toníka
imported_n/a
20.06.2003, 09:47
quote:
Maš recht, to je děs tyto mezičasy. :(
No už to zlidštili 8D
Rovanpera musel jet v zaveru zkratkou. Třeba McRae na něho ve 2/3 trati ztrácel 22 s a v cíli již 48 s.
Dale Cooper
20.06.2003, 09:50
Vypadá to na 7. čas pro Auriola, To je slušné...
Auriol jede zhruba na 7.čas
Makinen nebyl celou dobu vidět a ejhle....nejrychlejší!!
Leob dal Colinovi a Carlosovi
No, už je tam Rovanpera, velmi dobře Panizzi!!
Toni dost špatně!!
imported_n/a
20.06.2003, 09:52
Didi zajel čtvrtý split skvěle
Schwarz se předved, ztráta +1:11
imported_n/a
20.06.2003, 09:57
No a můžeme jít pomalu na oběd, ne ? Další erzeta až v půl druhé....
Tak tahle RZ byla brutalni....
Zapomněli jsme na Panizziho.
quote:
Vypadá to na 7. čas pro Auriola, To je slušné...
Panizzi už musí mít plně tovární auto.
Didi se celkem drží.
Dale Cooper
20.06.2003, 10:02
Didi jede dobře, zatím neodstoupil ani jeden tovární pilot a on se drží na 7. pozici. Btw na ewrc je chybka v pořadí továren.
Mam dotaz trosku mimo misu. Kde se da sehnat od Velimskeho kniha Rally 2001 ???
quote:
Mam dotaz trosku mimo misu. Kde se da sehnat od Velimskeho kniha Rally 2001 ???
Mám pocit, že je už vyprodaná, ale kouknu se....
http://rallymodels.wz.cz/img/logo.gif
Ten cas Toniho byl zpusoben poklesem tlaku paliva,Toni Gardemeister měl potíže s tlakem paliva a zastavoval v RZ.
Snad to spravi a Toni zatahne na TOP 8.
....
Upravil - Častulik 20 Jun 2003 11:41:42
Opravdu se pleteš, bylo to teď na Kypru při tréningu.
quote:
Pokud se nepletu, tak to zkoušeli v Řecku .... a podle Philových slov měří nyní pilulka teplotu v řecké kanalizaci.
To se ale určitě brzo změní. Jsou za náma teprve 2 RZ takže někdo určitě z továren odpadne, doufám, že to nebude nikdo ze Škodovky
quote:
Didi jede dobře, zatím neodstoupil ani jeden tovární pilot a on se drží na 7. pozici. Btw na ewrc je chybka v pořadí továren.
Justin Dale odstoupil po RZ 2 na přejezdu do servisní zony.První Hyundai je venku.
Upravil - tic-tac 20 Jun 2003 12:09:42
quote:
Justin Dale odstoupil po RZ 2 na přejezdu do servisní zony.První Hyunday je venku.
a nejen on měl problémy...
Armin poškodil podvozek a s pomocí techniků na telefonu opravoval. Loix si stěžoval na přehřívání motoru. Na to odstoupil právě Dale......
Velice zajímavá fotka. Popis je:
Není to smlouva se Subaru, Carlosi? :o)))
http://www.wrc.com/NR/rdonlyres/BE60B16B-DBD4-4829-8A2A-C779FCF26B7A/23646/sainz.jpg
co by si chtěl od Hyundaie, aby odjel tři Safari a autu nic nebylo?to si všichni technici přejou ale bohužel mjejich auto je moc křehký.
Hyundai má asi opět další problémovou soutěž před sebou(možná že do večera zasebou). Od doby, kdy uváděli nové auto a avizovali boje o nejvyšší příčky moc neuběhlo a realita je jiná. Patrně pořád přetrvávají finanční potíže.
Upravil - tic-tac 20 Jun 2003 12:09:18
rallyboy
20.06.2003, 13:41
Už to jede, už to jede..... 8D
Kluci Skodovacti by zase mohli zopakovat vysledek z prvniho prujezdu a nebo ho radsi jeste trosku vylepsit :o)
Martin a Gronholm jedou stejne :o) Oba musi jet naplno...
3 RZ je zatím velmi vyrovnaná.
Burns a Sainz jedou taky stejně :D
Čekal jsem je trochu výš, i když ne až na bedně...
quote:
Martin a Gronholm jedou stejne :o) Oba musi jet naplno...
Jsem moc zvedavy, jak ted pojedou nasi....
Zatím to vypadalo, jako by Octavie stačily tomu vyrovnanému středu. Toniho ztrátu zavinily technické problémy.
quote:
Jsem moc zvedavy, jak ted pojedou nasi....
Je to az neuveritelne, jak je to vyrovnane.... nejedou vsichni s autopilotem? :o)
Gronholm se oproti prvnimu prujezdu zlepsil o 26 vterin. Na 11,6 km.
Pozor, ustupte, jede Toni! :o)
Stejný čas jako Grönholm na 1.splitu!
quote:
Pozor, ustupte, jede Toni! :o)
Ten 1. split je snad rovinka....
Rovanpera chce asi vyhrát další RZ.
Milan PB
20.06.2003, 14:14
Martin - Snažím se jet takticky a nikam nespěchám. No chtěl by ch teda vidět ty časy když by spěchal
myslim ze skodovaci nechtej uz oktavky vozit zpatky do republiky-didi s tonim maj za ukol je tam totalne zbourat-jinak si nedokazu vysvetlit ten kvap! toni jede jak z praku
quote:
myslim ze skodovaci nechtej uz oktavky vozit zpatky do republiky-didi s tonim maj za ukol je tam totalne zbourat-jinak si nedokazu vysvetlit ten kvap! toni jede jak z praku
Jestli je uz nechcou tak ja si klidne pro jednu prijedu :o)
Asi dobrá havarijní pojistka :D
quote:
Didimu se asi mlzi okno....
predpokladam ze toni pude brzy pres oba hjundaje
Na této RZ se Škodovce dařilo i při prvním průjezdu. Výsledky tu budou těsné. Kéž by takhle jeli i na následující RZ. Tam už se dá těch vteřinek nasbírat více.
rallyboy
20.06.2003, 14:21
Je otázka , kdy začalo pršet, jestli až v průběhu rz, tak je to pochopitelné..
Začalo pršet. To může mít souvislost...
quote:
quote:
Na této RZ se Škodovce dařilo i při prvním průjezdu. Výsledky tu budou těsné. Kéž by takhle jeli i na následující RZ. Tam už se dá těch vteřinek nasbírat více.
Tak,tak, kdyby tak jeli i tu dalsi tak muzou myslim poskocit i o 2 pricky...
Svoji roli může hrát i sázka na volbu pneumatik. Třeba na další Rz může být odlišné počasí. Pak je otázka jestli není lepší mít ideální obutí na tu delší RZ. Můžeme však jenom spekulovat....
quote:
Je otázka , kdy začalo pršet, jestli až v průběhu rz, tak je to pochopitelné..
quote:
Začalo pršet. To může mít souvislost...
quote:
Vsak ja vim, proto jsem to psal :D
Souhlas to Agnus, volba nastavení a obuti pro další RZ bude rozhodující
Pokud má Auriol pneu do mokra a jiní jedou na suchých a na čtverce bude pršet, tak to bude možná 1 v cíli RZ
Didi zatim nejhorsi cas :disapp:
quote:
Pokud má Auriol pneu do mokra a jiní jedou na suchých a na čtverce bude pršet, tak to bude možná 1 v cíli RZ
Kez by jste meli pravdu...
Loix zajel taky slušně. Toni na to musí šlápnout.
Uvidíme za pár minut. Nejsem schopen zjistit podrobnosti :D
Juuso PYKALISTO nejede vůbec nic...
Doufam, ze jste meli pravdu a maji jako jedini mokre gumy. To by byla jejich sance...
Asi zase tak moc neprší, když Burns i Sainz mají lepší časy, než v 1.kole!!
Spíše je to naše přání a snažili jsme se najít nějakou výmluvu na slabší čas...
Bylo by to samozřejmě super, protože vydatně prší.
quote:
Doufam, ze jste meli pravdu a maji jako jedini mokre gumy. To by byla jejich sance...
A zacinaji odpadavat posadky,....... uz je to tady :o)
Začínají technické problémy u některých posádek...
Problémy má Burns, Mäkinen a Märtin.
Upravil - agnus 20 Jun 2003 15:13:51
Toni nejhorší mezičas - 42 sekund na 1.splitu na Grönholma.
Makinenovi možná jenom nefunguje GPS.
Jo, hustě prší, otázkou je, kdo ty mokré gumy má. Třeba je právě škodovka neobula.
Milan PB
20.06.2003, 15:17
Jestli ty gumy nebyly opačně
Jsem zvedavy, jestli se bude Makinen snazit dohnat ostatni a nebo bude jenom cekat, kolik posadek odpadne.... Mohla by to byt dobra stihaci jizda :D
aj aj aj.....Toni co delas ??? :disapp:
Milan PB
20.06.2003, 15:19
Nebrzdí Toníka Makinen ??
To nevypadá dobře (s Tonim)
Tak dlouhá RZ, to je teda nervák
Tak Harri tuhle zkoušku asi nevyhraje :app: ...ale Toníkovi ten první úsek nesvědčí.
Loeb je taky dobrej, asi pujde před Didiho.
Milan PB
20.06.2003, 15:21
No on první split je až po skoro čtvrthodině jízdy
lidi kde koukate na ty časy.Mě nejde otevřít ani jedna stránka :wrc.com a ani na rally.sk
Milan PB
20.06.2003, 15:25
jééééžiši co tam didi dělal
Tak Didi ztrácí na 1.splitu skoro minutu...
Tak to měl tu čtvrthodinku slabší i Didi...sakra
Panové vraťme se spátky na zem, Didi na prvním splitu 58s. Asi to nebude žádnej super výsledek při posledním vystoupení Octavie.
Tak to nyní spíš vypadá tak, že všichni nazuli "mokré" gumy a Škodovka jediná ne...
Je to v.......
Skodovaci maji asi debilni gumy.
Auriol ztrata jak prase.
Sakra.Budou radi za 10 misto celkem.
Taj jak to na 1.RZ dobře začalo, pěkně se to teď s..e!! Myslím teda pro Škodváky..
Didi tomu dal korunu :disapp:
Milan PB
20.06.2003, 15:28
Asi nám Octavie zajedou tradičí hyenu.
quote:
Asi nám Octavie zajedou tradičí hyenu.
Myslím, že se na Octách už objevují skvrny :)
Milan PB
20.06.2003, 15:29
Armin taky hezky!!! :D
Nemohli by jste mi nekdo prosim posilat vysledky na email? sauron@email.cz
Nebojte, nakonec se vše v dobré obrátí... :))
No jestli jim pořádně prší do druhýho průjezdu, tak to nebude žádnej med v tom jet...Harri taky ztrácí (dneska poprvé) a Armin na první split taky nepospíchal.... :app:
já se na to vy...u!!!Nemůžu se připojit na žádnou stránku s koncovkou .com
Lidi vsimnete si, ze po startu Gardemeistera, maji vsichni ten pruserovy cas, prblizne stejny.
Neni tam Makinen uprostred silnice??
quote:
Tak to nyní spíš vypadá tak, že všichni nazuli "mokré" gumy a Škodovka jediná ne...
Sak ewrc.cz ma vlastni online.
Tak proc se nedivas tam.-)???
quote:
Nemáte koukat v práci na porno :angry:
Zkus třeba eWRC.CZ Tam výsledky jedou. Chceš důkaz místo slibů? :D
http://www.ewrc.cz/2003/rally/wrc/cy/4.asp
quote:
nevim jestli jsem dobře informovanej, ale na ofic.stránkách Škody se píše že Toni zajel devátej čas a Didi patnástej.
Milan PB
20.06.2003, 15:34
asi všechny brzdi makinen
oc ti děkuju agnusi.SUPER
Na posledním úseku, který jel Grönholm 3 minuty, ztratil Toni 23 sekund !!!
Milan PB
20.06.2003, 15:38
asi defektík
Treba zase nesly sterace :)
Tak nám Makinnen dorazil do cíle.
Kdybych nevedel, ze mel problemy, rek bych, ze sel pesky.-))))
Asi je fakt brzdil a zaroven tam maji dest, tak proto ten pruser.
quote:
Tak nám Makinnen dorazil do cíle.
Nebo vyhřívaní předního okna???
Milan PB
20.06.2003, 15:40
Tak se nám to vrátilo do starejch kolejí a Marcus jde do čela a Škodovka se vrací taky na svoje místa.
Milan PB
20.06.2003, 15:42
quote:
Copak je s Loixem??
Bohužel pořát jede
Asi nic, tohle zkoušel i na předchozí RZ a pak tam naběhl jako by se nechumelilo...asi mu vypadává signál :D
Že ztratí Auriol 2 minuty jsme asi nečekali...
Upravil - agnus 20 Jun 2003 15:43:59
Loeb musel jet ten poslední úsek zkratkou, jinak to není možný, chápete to??
Taky Panizzi jede zatim asi svůj nejlepší závod na šotolině...
Milan PB
20.06.2003, 15:44
Celkem dobře se o místo u Peugeota pere Panizzi a na 1.flek ztrácí 14s.
To opravdu ne, to je jako studena sprcha.
Agnusi zjistis prosim cim to bylo¨???
Zda technicke problemy nebo leve ruce???
quote:
Že ztratí Auriol 2 minuty jsme asi nečekali...
Upravil - agnus 20 Jun 2003 15:43:59
Po 1.Rz jsem si nemyslel, že budeme zaujímat poslední místa až za Koreou.
Milan PB
20.06.2003, 15:48
Loeb si takle vyšlápnul na Gronholma 8)
No Armin ke konci taky pořádně zatáhnul.Nakonec vobložil i Antonína...
Máš pravdu, najel na Grönholma 5.5 s
quote:
Loeb musel jet ten poslední úsek zkratkou, jinak to není možný, chápete to??
Taky Panizzi jede zatim asi svůj nejlepší závod na šotolině...
Milan PB
20.06.2003, 15:52
Hm tak tuhle RZ zajeli Toni a Didi FANTASTICKY. Fakt se jim povedla.
quote:
Není každej den posvícení... 8D
Chlapi neblbněte. Jsem normální fanoušek jako vy ;) .
Než to zjistím, tak to už bude na všech serverech...
[quote]
To opravdu ne, to je jako studena sprcha.
Agnusi zjistis prosim cim to bylo¨???
Zda technicke problemy nebo leve ruce???
Podle zatím neověřené informace tým schválně obul oběma jezdcům nějaké protektory ruské výroby, aby je zbrzdil.
Prý nechtěli dosáhnout úspěch s Octaviemi, aby s nimi nemuseli jet ještě v Německu místo s Fabiemi WRC 8D 8D 8D
quote:
quote:
Není každej den posvícení... 8D
to sice ne,ale po tom dnešním ránu jsme byli namlsáni
Milan PB
20.06.2003, 16:03
Že jsem tak smělí kterej den to posvícení bylo. Nějak jsem to prošvihnul.Dojet pro body po problemech a nebo vypadnutí soupeřů to neni moc velký posvícení. A to ty body jsou hlavně díky novému bodovacímu systému jinak by to bylo snad horší než loni.
Milan PB
20.06.2003, 16:06
Já se těším na Detschland živě ty kluky vidět.Snad tam nebudou dostávat takovej obklad jako tady v té druhé rundě.
vBulletin v4.1.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.