PDA

Zobrazit v plné verzi : CMR3

wrcko
30.06.2003, 11:19
Tak mame to na PC. Myslim si ze tomu poskodilo to ze tam je len 1 WRC . Snad budu nejake upgrady

dufs
07.07.2003, 11:05
Zdravim vcera jsem paril CMR3 a byl jsem totalne unesen uplna nadhera hratelnost super volant byl uplne mmmmmm nebudu dyl psat jdu parit!!!

Fanda rally
XC Biker

Mirus
07.07.2003, 18:35
Hmmm vy se máte-taky sem si to dneska přines domu vypálený,nainstaluju to,spustim to a trhá se mi to jako svině takže si nejdřív musim koupit novou grafárnu :o((((((

radek28
07.07.2003, 20:53
pařim druhý den a je to bomba,zatím mi vůbec nevadí s čím jedu,tratě nejvíc co jsem kdy viděl,hratelnost jako u dvojky,jen jsem s tím volantem napřed trochu laboroval,zatím jezdím nováčka ale stačí.je to top gameska,a viděl už jsem v časopísku autotunig(srn)fotky z cmr4,naprostá fantazie...

Zameckar
08.07.2003, 10:43
Nevim, chlapi, co vas tak ucarovalo, ja to po par hodinach zasejc rychle odinstaloval, pac vetsi hujer jsem v zivote neparil. Nejvic me vadi, ze se to auto chova jak vznasedlo, ani naznak kontaktu s trati, dale zvuky jak splasenej vysavac... No proste hnus

Hoonza
09.07.2003, 17:58
No ja vam docela zavidim, ze se vam to tak libi, ja to povazuji za totalni sracku, ktera nikdy nemela prijit na svet, dokonce se to nelibi ceskym zavodnikum, prectete si jejich recenzi: http://www.bonusweb.cz/pc/recenze/c/colin3.html

Myslim si, ze to vystihli presne, auto se nechova ani v nejmensim jako auto, zvuky ani v nejmensim nepripominaji auto, jen to auto vypada jak auto :o)

Rally fanda

Marty_S
09.07.2003, 20:27
quote:
No ja vam docela zavidim, ze se vam to tak libi, ja to povazuji za totalni sracku, ktera nikdy nemela prijit na svet, dokonce se to nelibi ceskym zavodnikum, prectete si jejich recenzi: http://www.bonusweb.cz/pc/recenze/c/colin3.html

Myslim si, ze to vystihli presne, auto se nechova ani v nejmensim jako auto, zvuky ani v nejmensim nepripominaji auto, jen to auto vypada jak auto :o)

Rally fanda

Taktak. Prijde mi docela zajimave ze nekdo je z toho unesen a jiny totalne zklaman...
Jinak myslim, ze hodnoceni od posadky Valousek/Houst bude urcite objektivni-nekdo muze namitnout, ze hram nemuseji vubec rozumet, ale naproti tomu uz "parkrat" sedeli ve voze wrc... jinak ve score dostal cmr3 vysokych 89%...

santa
10.07.2003, 23:57
ode me ma 60procent, je to totalne zprzneny. codemasters to sfoukly za 2mesice a pak si valely sunky. uz aby byla 4ka,ale lepsi nez tohle ubohy dilko...

santa

prog
11.07.2003, 11:53
Já jsem zatím odzkoušel pouze demo (musel jsem upgradovat gr.k.), ale mám z toho rozporuplné pocity: grafika skvělá, reklamy a balíky slámy už nejsou "přibetonovaný napevno", zato zvuk auta je příšerný a hlavně auto na trati nějak divně plave jako by se vznášelo pár mm nad zemí. Asi to bude chtít počkat na 4ku.

Plhus
16.07.2003, 22:33
Prosim vás,jak dostanu auto,které si stáhnu do hry???

cliff
17.07.2003, 20:22
Sjel jsem si asfalt a šotolinu a skoro :-) žádný větší rozdíl. CMR2 je proti tomu bomba. A rozevláté auto hned po startu jsem taky doluho neviděl.....

tymak
17.07.2003, 21:46
To Plhus: ztáhnutý soubor z netu rozbališ do adresáře hry, .... poslední adresář jsou Games/Cars, prostě je necháš přepsat. Přímo ve hře je třeba Fábia na 206.

Jinak zůstávám u CMR2.

tymak*

Plhus
19.07.2003, 20:48
To tymak:dík za radu.

Houmr
20.07.2003, 23:39
vetsi sracku jsem snad v zivote nevidel.Colina dvojku jsem vydrzel hrat tak rok a jeste se k nemu vracel.Ale tenhle bullshit jsem po tydnu zhnusene opustil.A navic mi to nejde ani odinstalovat coz uz je uplny vrchol :-) Pekne me s Colinem Codemasteri zklamali

Houmr

dufs
21.07.2003, 12:37
Jde videt ze jsou tady dva tabory ti co OK a ti co KO.Proste kazdy jsme jiny.Jinak chovani auta na zacatku je divny kvuli tomu ze musite zahrat gumy a to po kazdym servisu a hratelnost je pohodova takovy micak 7 RS2 bomba proste jsem nehral nic lepsiho

Fanda rally
XC Biker

monkey
21.07.2003, 22:34
Tesil jsme se na cmr3 vice nez rok, prochazel diskuzni fora, stahoval kazdej screenshot a video. O to vetsi je zklamani. hral jsem to tri dny a to jenom proto, ze sem nemohl uverit, ze je to takovej sh*t. Bohuzel je :-(

tom-killer
22.07.2003, 13:38
quote:
Tesil jsme se na cmr3 vice nez rok, prochazel diskuzni fora, stahoval kazdej screenshot a video. O to vetsi je zklamani. hral jsem to tri dny a to jenom proto, ze sem nemohl uverit, ze je to takovej sh*t. Bohuzel je :-(

Bohužel máš pravdu!!

Hoonza
23.07.2003, 21:32
quote:
Jde videt ze jsou tady dva tabory ti co OK a ti co KO.Proste kazdy jsme jiny.Jinak chovani auta na zacatku je divny kvuli tomu ze musite zahrat gumy a to po kazdym servisu a hratelnost je pohodova takovy micak 7 RS2 bomba proste jsem nehral nic lepsiho

Fanda rally
XC Biker

Aha, ale ja jsem si nikdy na rally nevsimnul, ze kdyz nema auto zahrate gumy, tak plave ze strany na stranu a vesele si reze vracaky v 180ti kolometrove rychlosti :o)

Rally fanda

prog
24.07.2003, 08:06
No já jsem si včera po delší době zajel CMR2 - UK a připadal jsem si jako na ledu a řekl bych, že to má taky daleko k realitě. CMR3 mám zatím pouze demo, ale ta jedna vložka je rozhodně lepší. A to nemluvím o kvalitě grafiky. Co mě na CMR2 dorazilo, jsou ty neštastné "přibetonované" balíky slámy a reklamy.

Hoonza
24.07.2003, 18:33
Jenze CMR2 je 3 roky stara hra a v te dobe temer nic lepsiho nebylo...

Rally fanda

bmwman
24.07.2003, 21:58
Taky se mi CMR3 líbí. Hratelnost je hodně dobrá, ale jen na "nejdelší" řízení. Ve většině připadech mi to připadá lepší než dvojka. To je můj názor-prosím nekamenovat

ca027502
25.07.2003, 14:40
Já sem CMR3 dohrál a mé pocity jsou dost smíšené. CMR3 má skvělou grafiku jak už zpracovaní aut , tak tratí a poškození ,ale tím výčet plusů končí.Hratelnost je opravdu mírně řečeno divná a nechápu proč šampionát musím jezdit s fokusem a časy v šampionátu se neukládají. Nastavení aut by mohlo být obsáhlejší. POdle mě měli použít chování auta z CMR2 a také nastavení auta a bylo by to super.

Marty_S
25.07.2003, 16:04
quote:
Já sem CMR3 dohrál a mé pocity jsou dost smíšené. CMR3 má skvělou grafiku jak už zpracovaní aut , tak tratí a poškození ,ale tím výčet plusů končí.Hratelnost je opravdu mírně řečeno divná a nechápu proč šampionát musím jezdit s fokusem a časy v šampionátu se neukládají. Nastavení aut by mohlo být obsáhlejší. POdle mě měli použít chování auta z CMR2 a také nastavení auta a bylo by to super.

Jasne ze na to ma kazdy jiny nazor, ale prece- tobe se libi system poskozovani?? Pripada ti dobre, ze kdyz nekolikrat spadnes ze skaly, jdes pres boudu nebo trefis ve 180 strom a autu se temer nic nestane a na jeho jizdnich vlastnostech to skoro vubec nepoznas? Nepripada mi to moc dobre.

bmwman
26.07.2003, 00:48
A znáš nějakou jinou hru kde to tak neni. Jedna věc je relita a jiná věc je hratelnost. Pokud by to bylo tak, že ve 180 to narveš do stromu a auto bude na kaši a úplně nepojízdný tak to sice bude podle skutečnosti, ale nebude se to moct hrát. Poškození auta je mnohem lepší než ve dvojce. Ve trojce třeba urazíš kolo nebo uděláš gumu a o tom si mohla dvojka jen zdát.

Hoonza
26.07.2003, 13:00
Jenze aby jsi urazil kolo, nebo udelal gumu, tak musis jet opravdu jak prase, protoze to auto ma vydrznost jako tank Tiger

Rally fanda

radek28
27.07.2003, 12:16
chlapi,v šampionátu v japonsku mam obuto na mokro ,ale šíleně to všude probržďuju,stopa dobrá ,ale jakmile přijedu do zatáčky tak jedu prostě rovně,volant mam pořád stejně nastavený,tak nevim,jaký máte zkušenosti?

ps:neví někdo jestli vyšel třeba ofiko patch na různý doladění?myslím,že ve většině závodních her to hodně pomůže,a vlastnosti nemá cenu řešit,mohlo to být takový a takový,ale mě přijde ,že tato hra je otevřená více veřejnosti a ne hardcore fandům rallysportu(ti jí posléze taky hrají ale je tam 80% věcí špatně)osobně bych uvítal novou rally hru naprosto shodnou ve všem s rally championschip2000 akorát v kabátě 2003,to znamená grafika poškození atd. byla by to bomba a ne nějaký cmr5-6........co vy na to?

bill
31.07.2003, 19:42
Podle mě není cmr3 tak špatný. Za to, že je tam 1 wrcéčko, autoři nemůžou. Jinak tratě jsou podstatně lepší než ve dvojce. Je pravda, že je tam pár chyb, ale určitě bych to tak neodsuzoval jako někteří.

prog
01.08.2003, 08:21
To Radek28: V těch zatáčkách totiž stojí voda, chce to brzdit dřív a být už co nejvíce natočený.

Hoonza
02.08.2003, 12:16
Trate a grafika jsou sice lepsi, ale fyzika je totalne katastrofalni a to je podle me hlavni vec na rally hrach

quote:
Podle mě není cmr3 tak špatný. Za to, že je tam 1 wrcéčko, autoři nemůžou. Jinak tratě jsou podstatně lepší než ve dvojce. Je pravda, že je tam pár chyb, ale určitě bych to tak neodsuzoval jako někteří.

Rally fanda

deck
05.08.2003, 17:54
quote:
A znáš nějakou jinou hru kde to tak neni. Jedna věc je relita a jiná věc je hratelnost. Pokud by to bylo tak, že ve 180 to narveš do stromu a auto bude na kaši a úplně nepojízdný tak to sice bude podle skutečnosti, ale nebude se to moct hrát. Poškození auta je mnohem lepší než ve dvojce. Ve trojce třeba urazíš kolo nebo uděláš gumu a o tom si mohla dvojka jen zdát.

Je to věc názoru, já bych se radši o ten strom pořádně rozmáznul. Je to pak daleko větší adrenalin, když víš že jakákoliv větší chyba znamená pořádnou ránu a definitivní konec.

Hoonza
05.08.2003, 19:53
Treba kdyz jedes sampionat v RC 2000, tak je to opravdu nervak, protoze jedes o sekundy a vis, ze jedina chyba znamena velkou ztratu!! V Colinovi se da vsechno dohnat, tady ne!

Rally fanda

tom-killer
06.08.2003, 14:51
Tak už se připravuje CMR4 na netu je už k stažení video!! Připadá mi jako CMR3, ale má jízdní vlastnosti z 2 dílu. Tak nevím asi ta hratelnost v tomto případě rozhoduje. Jo a bude to jen na PS2.

Marty_S
08.08.2003, 21:24
quote:

quote:

Je to věc názoru, já bych se radši o ten strom pořádně rozmáznul. Je to pak daleko větší adrenalin, když víš že jakákoliv větší chyba znamená pořádnou ránu a definitivní konec.

Presne moje rec! Pak by si clovek rozmyslel jestli pred zatackou radne ubere a projede bez vetsiho rizika anebo treba trochu ziska ale s moznosti ze to posle ven a konec. Presne o tom myslim rally je ne? Zvolit optimalni rychlost kdy to jeste nerozmlatim ale nepojedu uplne pomalu...

nowi
09.08.2003, 11:38

Větší adrenalin by to určitě byl, ale autoři
vědí, že ne každý, kdo si hru koupí, se ji naučí hrát na špičkové úrovni. Vývoj her stojí nemalé částky a myslíte, že by si tu hru někdo koupil, kdyby věděl, že je až tak extrémně náročná? Spousta hráčů by dle mého názoru skončila v druhé zatáčce po startu. Každá hra je určena pro širokou veřejnost a tomu je taky uzpůsobena.

[/quote]

Presne moje rec! Pak by si clovek rozmyslel jestli pred zatackou radne ubere a projede bez vetsiho rizika anebo treba trochu ziska ale s moznosti ze to posle ven a konec. Presne o tom myslim rally je ne? Zvolit optimalni rychlost kdy to jeste nerozmlatim ale nepojedu uplne pomalu...

[/quote]

www.czechrallyeweb.net (Nowi & Spaceman)

Marty_S
09.08.2003, 14:34
quote:

Větší adrenalin by to určitě byl, ale autoři
vědí, že ne každý, kdo si hru koupí, se ji naučí hrát na špičkové úrovni. Vývoj her stojí nemalé částky a myslíte, že by si tu hru někdo koupil, kdyby věděl, že je až tak extrémně náročná? Spousta hráčů by dle mého názoru skončila v druhé zatáčce po startu. Každá hra je určena pro širokou veřejnost a tomu je taky uzpůsobena.

Jiste mas pravdu. Je to ten spravny duvod proc je hra takova jaka je. Hry jsou veliky kseft a autori se nechteji poustet na tenky led v podobe nejakeho ultra realistickeho fyz. modelu. Neco podobneho bylo mozne v dobe kdy hry byli spise undeground zalezitost. Dnes se kolem nich toci mnohem vetsi finance. Na stranu druhou by to slo myslim pomerne dobre resit volbou obtiznosti nebo modu arcade/simulation. Jenze to by dalo vice prace navic na poli rally her neni takova konkurence (hlavne tedy na pc). A tak mili Codemasters spolehaji na to ze lide koupi jejich (dle meho nazoru mizerny) produkt stejne a to diky reklame a uspechu predchozich dilu.

Marty_S
09.08.2003, 14:39
Jeste doplnim doporuceni na jednu super zavodni hru. Neni to sice rally ale zabavna rozhodne je. Pred koupi Cmr3 zkuste http://plnehry.idnes.cz/simulatory/generally.html

Lze v pohode stahnout i pres modem- ma 1,3MB

bmwman
09.08.2003, 18:10
CMR2 vs CMR3

CMR3
--------------------------
POCIT RYCHLOSTI je mnohem lepší než u dvojky.

ORGANIZACE RALLY se více podobá skutečnosti. např na splitech dostáváte čas jen jezdců před sebou. Když jedete první nemáte čas žádnej. dělá to hru napínavější.

CHOVÁNÍ AUTA V tomhle bodě se mnou asi většina nebude souhlasit, ale přsto si myslím, že auto se ve trojce chová víc jako auto.člověk si na to musí zvyknout, aby zajel dobře. Teď jsem zkoušel dvojku a připadal jsem si jak na lyžích. Může se jezdit po krajnicích a při tom neklesnou otáčky motoru tak jako u dvojky. Četl jsem kritiku od Valouška kde říká, že se ve trojce nedá jezdit po krajnicích s tim naprosto nesouhlasim.U dvojky to nejde vůbec. Podotýkám, že jezdim na klávesnici. Třeba s volantem to bude špatný-to nemůžu soudit.

TRAŤE jsou nesrovnatelný. Jsou hodně uzoučký. Na trati jsou nerovnosti a ne jako ve dvojce když jedete v Řecku po hladkym podkladu. Rychlostky jsou delší a náročnější, ale na druhou stranu je jich míň než ve dvojce.

SHAKEDOVN je věc užitečná, ale ne nepostradatelná. Já to hodnotim kladně, alespoň to zase o kousek přibližuje atmosféru rally.

GRAFIKA je určitě lepší, ale obešel bych se klidně s grafikou z CMR2

POŠKOZENÍ je lepší v tom, že můžu urazit kolo nebo udělat gumu. Je to ale pořád hra a tak i rána která by v reálu poslala posádku do špitálu a auto na vrakáč v této hře je skoro nic. Ale to asi tak musí bejt, aby si to lidi kupovali a nepřestalo je to bavit po prvním dnu za kterej stihli dát sto ran a museli odstoupi a začínat znovu. Já bych to třeba ocenil.

CMR2
-----------------------
REPLAY je o dost lepší, ale to pro mě nic neznamená je mi to fuk.

VÍC RZ ,ale zase jsou kratší a širší. Ale zase se mi líbí, že se náhodně mění počasí což u trojky ne a to je dost velká chyba. Taky se v trojce nejezdí žádná noční rychlostka kromě nezáživný super speciálky. Já mám prostě noční rychlostky rád a ve trojce mi chybí.

SERVIS Ve dvojce se mi všechno neopraví za jeden servis protože je to limitovaný časem tak jako na rally což je dobrý oproti trojce kde přitáhnu rozválenou káru do servisu a po servisu je jak nová.

VÍC AUT to je další věc, která mi zas tolik nevadí ale třeba časem začne.

ZVUKY jsou v 2 i 3 nic moc, ale to se dá napravit.

Výsledek CMR3 je pro mě výrazně lepší a jsem s ním spokojen a kdyby se odstranilo pár chybiček byl by super.

Hoonza
09.08.2003, 22:39
Codemasters shrabli penizky, o to jim slo. To, ze hra stoji za ***** jim vubec nevadi...

Rally fanda

bill
10.08.2003, 15:17
quote:
Codemasters shrabli penizky, o to jim slo. To, ze hra stoji za ***** jim vubec nevadi...

Rally fanda

Buďme rádi, že hra vyšla i na PC, protože jinak na nás PC-čkáře všichni ostatní s****.

Upravil - bill 10 Aug 2003 15:18:25

Čejda
10.08.2003, 17:09
To Marty_S:mě to nejde stáhnout.Nemůžeš mi to poslat mejlem?Jestli to teda jde.

tymak
13.08.2003, 08:25
To bmwman:
zapomněl jsi na multiplayer, o to jde mě (nám) asi nejvíc, co je to za atmosféru si tam někde před monitorem vyhrávat jednu rz za druhou. Musim tě pozvat do tymak arény na cmr2 na multiplayer na pořádnou řežbu.Když dopadneš hůře jak kolegové v rz, tak ty různé obhajoby, že máš od šéfa (např. Malcolma Wilsona) za úkol nové auto šetřit a že budeš tahat od např. druhého servisu atd. - to je atmosféra.Když nastupuješ na poslední rz s náskokem 2s před kámošem a bojíš se abys to unesl ... .
V tomhle cmr2 u mě (nás) zatim vede.

PetrK
14.08.2003, 17:53
V recenzi CMR3 na www.bonusweb jsem se dočetl, že když nestartuji poslední, ale např. první, tak je to všechno v ,,reálných časech" a jezdcům startujících za mnou naskakují časy jako ve skutečnosti. Zkoušel jsem po dojezdu do cíle RZ zkoušet, kdy naskočí pořadí dalších, ale nikdy jsem se nedočkal ani po 5.min. Pořadí jsem zjistil až před startem další RZ.
Neví někdo, jak to je s tou realitou pořadí.

bmwman
14.08.2003, 19:00
To Týmák
Tu Týmák arénu si nenecham ujít. Já jsem přes multiplayer nikdy nejel takže mi ani moc neschází. Jedete na Barumku?

Čejda
15.08.2003, 16:04
Tak jsem si konečně podlouhých chvílích mohl vyzkušet CMR 3, hra je dobrá, obtížnost taky, grafika jak by smet, ale ovladatelnost auta je úplně na *****.
na asfaltu se to auto nedá ovládat, zatočim jenom lehce víc a auto už jde do hodin a nejde to srovnat ani ruční brzdou jako v CMR2, no prostě hrůza hrůzoucí.Zůstanu CMR 2 a budu se pokoušet překonat svoje rok staré rekordy.

agnus-jun
17.08.2003, 19:56
nevite o autech do mekreje

agnus
18.08.2003, 19:51
Fabia WRC pro CMR3 :D

http://felzi.m4driving.sm/dati/fabia_wrc.zip

Upravil - agnus 18 Aug 2003 20:04:00

bill
19.08.2003, 12:49
Tady jsou nějaké věci do cmr3. http://www.inecco.net/~ico/cars.htm

KirK
19.08.2003, 15:47
Zdar, pokud chcete jezdit v CMR3 šampionát s jiným autem, stačí ho přepsat v DATA/CARS.
Vemete adresář auta a přejmenujte ho na For_focw a soubory uvnitř na FocWRC

Šranki
03.09.2003, 22:01
No grafika je sice dobra ale neviem pochopit preco je to na 3CD a pritom je tam menej trati ako cmr2? To je chore.
To nehovorim, ze za pol hodiny sa da odjazdit cela jedna rally (je to kratke ako svina) a za tyzden je po srande.
Takze by som to zhodnotil na -30 bodov a odporucam odinstalovat.

NUDA NUDA NUDA NUDA NUDA

jaryn
12.09.2003, 18:48
nevi někdo proč mi místo stromů lezou takový hnusný barevný šmejdy a silnice je elenočerná?kompl dobrej 1,8 256Mb, gef4

Hoonza
26.09.2003, 13:37
Na http://www.bhmotorsports.com je predelana Xsara do WRC 2003 podoby, dokonce je kompletne predelany model a vypada velice dobre!

Rally fanda

Hamba
25.10.2003, 20:41
Proc me u CMR3 blbne zvuk,poradte.Dekuji

deck
10.11.2003, 01:19
Univerzální návod pro problémy typu proč mi místo stromů lezou takový hnusný barevný šmejdy, případně proč blbne zvuk (platný pro všchny hry a všechna PC):
1. stáhnout nejnovější ovladače
2. přeinstalovat DirectX
3. přeinstalovat Windows
4. pokud máte Win98, přejít na XP (nebo naopak)
5. zkusit vyměnit hardwarové komponenty
6. zahodit PC do popelnice xx(

prog
10.11.2003, 10:22
Všichni na CMR3 nadávají, je fakt že celková délka tratí je oproti dvojce menší, ale určitě je mnohem propracovanější a realističtější. Asi je také fakt, že už jsem si na ovládání trojky zvykl. V sobotu jsem měl chvilku času, tak jsem si projezdil RAC. V porovnání s dvojkou jsou zde užší cesty, násypy, vyčnívající kameny v zatáčkách, lesní úseky jsou v obou verzích super, ale při jízdě na štěrku cítíte, že v něm skutečně jedete a bylo by toho asi víc. Co se týká této rally, je na tom 3 pro mě lépe.

Čejda
10.11.2003, 15:41
CMR 3 je prostě hrůza co se týče ovladatelnosti vozidla, o tom není sporu.-
Zlatej Rally Championship 2000 se svojí brutální délkou RZ.

radek28
10.11.2003, 20:38
no ted jsem zase vytáhl po 1/2 roce kolina3 a ovladatelnost jsem si vyladil tak,že jedu kládu jako ve dvojce(volant s ff) ne-li větší,a navíc jsou tratě o dost delší,celkově graficky je to bomba a musíš víc dávat pozor na to kudy jedeš,musim se přiznat,že s počátečním odporem jsem tomu přišel hoodně na chuť

Čejda
10.11.2003, 21:07
To radek28:Ty si jeden s těch vyvolených.mě se to aut nepodařilo nastavit tak aby to jelo chvilku rovně a ve vlásenkách to bylo alespoň chvilkuklidný, a to ýe jsem na tom nastavování strávil setsakra hodně času.

Spíš mě baví pokoušets e překonat svoje vlastní rekord v CMR 2,ale to není jednoduchý.Rekord na jedný RZ překonam tak jednou za 2 měsíce a to jen o pár desetin.

prog
11.11.2003, 09:26
Nahraji často, ale pokud byla chvilka tak jsem hrál převážně 3 a asi jsem si na poněkud odlišné chování auta zvykl. Pokud někdo jezdil 2 tak, že by ji mohl jet skoro poslepu, tak to bude asi větší problém.
Používám volant, je fakt, že síla odezvy je u 2 výraznější a na šotolině to "třepe". U 3 jsem zase na GB šotolině (některé úseky) cítil jak jedu jakoby v kolejích. Taky je cítit, když jedním kolem zajedu na kraj, kde jsou hrubší kameny. Když pominu grafiku, tak je konkrétně rally GB ve 3 lepší než ve 2, kde se plácáte po blátě kolem zámečků a spol.

bmwman
12.11.2003, 17:28
quote:
To radek28:Ty si jeden s těch vyvolených.mě se to aut nepodařilo nastavit tak aby to jelo chvilku rovně a ve vlásenkách to bylo alespoň chvilkuklidný, a to ýe jsem na tom nastavování strávil setsakra hodně času.

Spíš mě baví pokoušets e překonat svoje vlastní rekord v CMR 2,ale to není jednoduchý.Rekord na jedný RZ překonam tak jednou za 2 měsíce a to jen o pár desetin.

měl jsem stejnej problém. Ale vyřešil jsem to nastavením řízení na nejmenší citlivost. Ale už jsem to dlouho nehrál. Od tý doby co mi Radek28 přinesl rally championchip 2000. To je prostě rally a když máš českýho mitfáru tak je to super. Asi jediná rally hra kde ti spolujezdec čte např "levá dva" místo "easy left". Učím se na tom jezdit na rozpis a ne na oči.
To Radek 28: Ty takovej zapřísáhlej odpůrce CMR3 a taky jsi tomu přišel na chuť.

Upravil - bmwman 12 Nov 2003 17:30:24

Franus
12.11.2003, 17:57
quote:

quote:

měl jsem stejnej problém. Ale vyřešil jsem to nastavením řízení na nejmenší citlivost. Ale už jsem to dlouho nehrál. Od tý doby co mi Radek28 přinesl rally championchip 2000. To je prostě rally a když máš českýho mitfáru tak je to super. Asi jediná rally hra kde ti spolujezdec čte např "levá dva" místo "easy left". Učím se na tom jezdit na rozpis a ne na oči.
To Radek 28: Ty takovej zapřísáhlej odpůrce CMR3 a taky jsi tomu přišel na chuť.

Kde se da stahnout ta čestina na Rally championship 2000 ? Pro me je to jedina hra na kterou nedam dopustit. A zkouseli ste to hrat s patchem kde je vylepseny fyzik. model? kdysi to bylo ke stazeni na ofiko strankach

bmwman
12.11.2003, 21:28
Všechno jsem stáhnul tady: http://bdx.wz.cz/bdx.html

Franus
12.11.2003, 22:48
tak to jo ja mam doma cheaty na jezdici kravu, P309 (nazvano jako berny car), pak nejaky a jeste dalsi stroje. kdyz si nainstalujes RCh 2000 tak bud v te slozce nebo na CD je nejaky obrazek s temato autama a u toho jsou nejake ty kody neco funguje neco ne. kdysi sem to objevil a docela me to prekvapilo kdyz jsem zjitil ze to funguje. jinak ofiko stranky jsou http://www.magneticfields.co.uk/

fidel.kastrol
02.12.2003, 01:32
jojo... to rozsekani auta meli udela uplne namaderu... aspon aby se to dalo zapnout (100% destrukce) to by bylo uplne brutal supr

prog
02.12.2003, 09:03
quote:

quote:

Pokud vím, tak je čeština i pro CMR2

josef
28.12.2003, 18:59
quote:
vetsi sracku jsem snad v zivote nevidel.Colina dvojku jsem vydrzel hrat tak rok a jeste se k nemu vracel.Ale tenhle bullshit jsem po tydnu zhnusene opustil.A navic mi to nejde ani odinstalovat coz uz je uplny vrchol :-) Pekne me s Colinem Codemasteri zklamali

Houmr
kdyz neumis zachazet s pc tak se nediv ze to nejde odinstalovat!

josef
28.12.2003, 19:00
[/quote]kdyz neumis zachazet s pc tak se nediv ze to nejde odinstalovat!

Adjust
28.12.2003, 21:52
každej koho znám a má CMR3 a 2,tak řiká že dvojka je lepší

Čejda
29.12.2003, 01:51
Dvojka je lepší snad ve všem kromně grafiky.

To josef:jinak problém může být v počítači ne že někdo neumí zacházet s počítačem.Mě to taky nešlo a u spousty her a programů mi to nejde dodnes, protože tam mam vir, kterej tomu brání.Nemůžu si ani odinstalovat antivirovej program!!!

spriteboy
31.12.2003, 12:13
Hrajete někdo na netu RC2000??? Pište na vojtech.kucera@post.cz

santa
07.01.2004, 12:30
colin mcrae 04 pry v breznu/dubnu pro pc...uvidime

santa

radek28
08.01.2004, 20:15
quote:
hm... na kolika bude cd a jaký budou nároky na comp ???

santa

Hašan
08.01.2004, 20:22
quote:

santa

No jestli je to takovej srot jako Colin 3 tak potez Pan Buh :-))

http://www.ewrc.cz/images/icons/vana.gif Hašan

deck
15.01.2004, 15:24
quote:

No jestli je to takovej srot jako Colin 3 tak potez Pan Buh :-))

Jestli Codemasters dodrží svůj dosavadní trend, tak to bude minimálně na 4 CD, 4 rally, každá se 4 RZ o délce 4Km... :D
A ještě jsem zvědavý do jakého auta posadí Colina, pokud tam vůbec bude.

Hoonza
15.01.2004, 21:06
Od CMR4 necekejte nic extra. Jedine velke zmeny se budou tykat fyziky, ktera ma byt pry uplne prekopana, auto by uz nemelo tak odporne plavat, grafika bude temer stejna, jen odlesky budou jeste nerealnejsi nez doposud :D

Trate - zadna velka zmena se nekona, zustanou stejne zeme a mozna i nekolik RZ z predchoziho dilu, dalsich nekolik RZ by melo zustat z CMR2

Zvuky - na PS2 jsou pry naprosto spickove, necham se prekvapit

Rally fanda

WRC 2004
18.01.2004, 20:21
Hlavně at se s tím dá jezdit.

http://www.ewrc.cz/images/2004/wrc/newcars/mb_t_4_kresta_13_i.jpg
GO MALINA GO

fanttocci
18.02.2004, 20:46
Je to hnus. Hlavně ty zvuky. Těšil jsem se jak zapařím, ale jsem zhnusen provedením. Abych přidal něco kladného tak jen grafiku!!!!!!!!!!!

fanttocci
18.02.2004, 20:49
je to hnus

fanttocci
18.02.2004, 20:50
je to hnus

Hašan
19.02.2004, 00:00
To fanttocci: Mas pravdu nezbyva nez souhlasit.Nedavno jsem mel moznost zaparit Colina 3 na PS2 a vubec se mi to nelibilo.Ovladani je fakt strasny.Vubec se to neda srovnat s Colinem 2. Jediným kladem je grafika, bohuzel.Cekla jsem od toho mnohem vic.

Hašan

-Vicky-
04.04.2004, 20:52
Krome fyzikalniho modelu (ktery nestoji za nic, ovsem pri sampionatu se jakz takz da vylepsit nastavenim auta) mi citelne schazi 3 veci, ktere jsem zatim nenasel ani na netu>
1. program k prepisovani jmen jezdcu. At to zkousim jak to zkousim, hra mi s novym nastavenim nefunguje
2. upravene zvuky. Na Colina2 jsem jich nasel opravdu spoustu, do trojky se s tim zrejme nikdo neparal.
3. nejdulezitejsi - nove modely aut. Jestlize se da udelat z Focusu P206 WRC (takovych textur je na netu spousta), proc nekdo jeste nevytvoril poradnou Imprezu 2003, focuse 2003, lancer WRC atd a vetsinou jenom prepisuji texturu bez zmeny 3D modelu???

spa04
23.10.2004, 18:42
Sice koukam že téma CMR3 je již pěkně dlouho mrtvé, přesto zkusim jestli mi někdo poradí kde bych sehnal nějaké mody nebo textury do této hry. Díky

Mirus
23.10.2004, 18:56
zkus http://www.rallycorner.prv.pl/ tam je to celkem dost...

spa04
23.10.2004, 20:05
to Mirus: Díky moc

Mirus
23.10.2004, 20:33
Nemáš zač,můžeš ještě zkusit http://felzi.m4driving.sm/index1.html tam je toho taky celkem dost...

maca300
18.03.2011, 19:40
A ještě jsem se chtěl zeptat i když se to sem moc nehodí jestli se dá někde stáhnout CMR 3 DEMO??? díky za odpovědi :)

Ruba
18.03.2011, 20:25
Třeba tady...
http://www.instaluj.cz/colin-mcrae-rally-3

maca300
18.03.2011, 20:34
jj o5 děkuju :) , tak mě napadá já se pořád jen ptám a děkuju ;) xDDD